עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חיברתי מדפסת לנתב DLINK 2760U (בזק). מכל מחשב עם מ"ה XP אין לי כל בעיה להגדיר ולהשתמש במדפסת. ממחשב עם Vista-Home אני לא מצליח להגדיר את המדפסת. לא נוצר כל זיהוי שלה בזמן ההגדרה. במחשב מותקן FW של נורטון. ניסיתי לבטל - לא עזר. האם מישהו נתקל כבר בבעיה כזו ויש פתרון? בנוסף, לא מצאתי בתפריטי הנתב מסך סטטוס המראה שהנתב מזהה המדפסת (למרות שכאמור היא קיימת ופועלת).

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  2. לספקית האינטרנט יש שירות הגנה חדש אשר מצטרף אל כמה מתחרים בינלאומיים מבוססים, ומבטיח להגן עליכם מפני שיטות זדוניות לקבלה במרמה של הפרטים האישיים הרגישים שלכם שירות ה-CyberWall, עליו הכריזה היום בזק בינלאומי, הוא פתרון המיועד להגן על הגולש התמים מפעילות "דיוג" של אתרים זדוניים והודעות דוא"ל מתחזות. דיוג (מהמילה "דיג", באנגלית "פיישינג" – "Phishing") היא שיטת הטעיה שמטרתה להשיג מהמשתמש ברשת האינטרנט מידע רגיש, זאת על ידי התחזות לגורם לגיטימי. רוב ההצלחות בגניבת סיסמאות, פרטי חשבון בנק, מידע פיננסי וכד' מתבססות על דיוג מתוחכם ולא על ידי פריצה ברוטאלית לשרתים. דרכי ההתמודדות עם פעולות דיוג מבוססת על שני מערכים – הראשון, הפעלת שיקול דעת וחשדנות כלפי אתרים…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  3. יש לי ראוטר של d-link dsl-604+ ויש חיבור לאינטרנט בין שני מחשבים אישיים בבית, ז"א הראוטר מתקשר עם הכרטיס האלחוטי אבל אני לא יכול לשתף קבצים ותיקיות או מדפסת. כשאני מנסה להציג את המחשבים בקבוצת העבודה אז הוא מוציא לי הודעת שגיאה(בתמונה המצורפת), כמו-כן חשוב לציין שהמחשבים נמצאים באותה קבוצת עבודה(MSHOME). *למקרה שהתמונה לא נפתחת, ההודעה שהוא מראה אומרת "אין אפשרות גישה לMSHOME . ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה.פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כרגע" איך עושים את הדבר הזה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by urinka,

שלום לכולם יש לי מחשב שמריץ VISTA עליו שי 8 מכונות וירטואליות עם VIRTUAL SERVER של Microsoft יש נתב שהמשב מתחבר אליו ב Wi Fi עד עכשיו כדי להמנע מהגדרות מיותרות הגנתי על הנתב עם רשימה לבנה של כתובות MAC (כתובות ה MAC של המכונות גם מוגדרות ברשימה הלבנה ) לאחרונה עלה הצורך להוסיף למערך האבטחה גם WPA2 הבעיה היא שבגלל הסיסמא WPA2 המכונות לא מצליחות לתקשר עם הנתב אני מניח שבגלל שהכרטיס שמוגדר בחומרה של המכונה הוירטואלית הוא קווי ואין שדה שאפשר להזין שם את הסיסמא WPA2 ניסיתי לחלק כתובות IP ידנית וזה לא עזר (כמובן) אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה תודה אורי

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  5. שמח בשוק הסלולר. הורדת דמי הקישוריות הביאה את כל החברות להגיש בג"צ נגד שר התקשרות. ובתגובה הוא רוצה עליהן כמונופול. מה דעתכם? http://www.netcheif.com/blog/?p=929

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. עד היום הייתי עם מודם USB והכל היה בסדר, היום קניתי ראוטר וסויץ' של אסטק 600E עם נתב של CNET והשליחת קבצים איטית ולא יציבה, כאילו זה קופץ מ13 ל8 ובסוף זה נשאר איטי על 5, לפני המעבר שלחתי במהירות קבועה של 12, מה עושים? ניסיתי ממש הכל, עשיתי חיפושים ניסיתי לפתוח פורטים וכלום לא עוזר, בבקשה...

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by vincecarter,
    • 0 תגובות
    • 479 צפיות
  8. Started by ShaharZ1,
    • 0 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by pxst17,
    • 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DaTHE,
    • 0 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by boss,
    • 0 תגובות
    • 443 צפיות
  12. שלום לכם. אחרי שעברתי להוט לפני שנה (בעיקר כי ה UPLOAD שלהם היה 5 לעומת 3 של בזק בינלאומי), התייאשתי סופית. מכיוון שמדובר בעסק, כל נפילה באינטרט מובילה ליום עסקים לא מנוצל. יכול להיות שזה הבניין המאעפן שאנחנו נמצאים בו, אבל כבר עברתי ספק (מ ITC ל הוט-נט), וזה לא עזר. בעיקר יש לנו מלא pinging שנופלים, וכאשר אני מתקשר לתמיכה של הוט נאמר לי "יש עבודה באזור, זה יחזור לעבוד מחר". נמאס. השאלה - למי לעבור? אמינות ומהירות העלאה חשובות, אבל נראה לי שלא אצליח לקבל מהירות טובה משל הוט, ולכן אאלץ להתפשר. תודה!!!! וסתם דוגמא לבדיקה עכשווית:

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by AiXC,
    • 0 תגובות
    • 419 צפיות
  14. Started by eliyahut,
    • 0 תגובות
    • 522 צפיות
  15. Started by Ovid,
    • 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by The-Magician,
    • 0 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.