עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by m o r d i,

שלום לכולם... מי שמכיר את הראוטר הזה אני מאוד אשמח עם הוא יפנה אלי ויעזור לי עם ההגדרות... תודה מראש.. ;D

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. שלום לכולםן אני מנסה לחבר דיסק קשיח חיצוני של WD ישירות לUSB בנתב של בזק כדי שאוכל לגשת אליו מכל המכשירים בבית. לפני כמה שנים עשיתי את זה (עם נתב אחר של בזק) ועבד טוב. ברשת הופיע לי אייקון "BEZEQ" והגישה אל הכונן הייתה כמו אל כל מחשב ברשת. עכשיו עשיתי זאת שוב והדיסק מזוהה בתור התקן DLNA. כשאני נכנס ממחשב ברשת להתקן הDLNA אני שם לב שמזוהים רק חלק מהקבצים, וכשאני לוחץ F5 (ריענון) מזוהם לאט לאט עוד קבצים, וכך למעשה הסקתי שהנתב סורק את כל הקבצים בכונן ולאט לאט אפשר לראות את כל הקבצים. הבעיה היא כשהתהליך מסתיים הוא מתחיל לסרוק מהתחלה. ושוב כל הקבצים נעלמים. והתהליך הזה ממשך בלולאה אינסופית. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אורח גיל
    Started by אורח גיל,

שלום לכולם. בקרוב אשתדרג מ-15 מגה ADSL ל-100 מגה VDSL, ואני מעדיף לקנות מודם-ראוטר מאשר לשכור אחד מהספק אינטרנט. בגדול, אני מתלבט בין 3 דגמים (אבל פתוח להצעות אחרות): TP-LINK TD-W9970 TP-LINK TD-W9980 D-LINK DSL-G225 כרגע יש ברשותי מודם-ראוטר ישן מסוג NETGEAR DGN 2200 אם זה איכשהו רלוונטי. מה שחשוב לי זה שהטווח יהיה מספיק טוב (דירת 3 חדרים בגודל ממוצע, המכשיר יושב בסלון), שיהיה גם מודם וגם ראוטר, שיידע לספק מהירות עד 100 מגה (וכמה שיותר קרוב לזה גם ב- WiFi) בתשתית בזק, ובאופן כללי שיהיה מכשיר טוב ובמחיר סביר. ספציפית, אשמח גם לדעת כמה זה קריטי אם מכשיר לא תומך בתקן ac החדש (כולם כאלה לדעתי), וכמה זה קריטי אם אי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by R9800P2,

שמעתי שהם מסדרים את הפינגים לחוץ לארץץ אז איך זה מומלץ לא מומלץ יש ביקורת ??

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. כי אני יודע ששניהם עובדים באותו תדר ושמעתי כבר שזה יכול ליצור בעיות אז רציתי לדעת אם זה נכון ואיזה בעיות זה יכול ליצור והאם אפשר לפתור את הבעיות האלה ואיך תודה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by ozba77,

שלום, בצפיה של סרטים באתרי אינטרנט שונים (ynet, walla וכדומה) המחשב שומר את הוידאו כקובץ DAT בספריות של temp. איך ניתן להפעיל את הקובץ באופליין ? או שאולי יש שיטה אחרת להוריד קבצי וידאו מאתרים אלה? תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by wild_3d_raptor,

יש קישורים שלed2kלאימיול, כמו באתר lionetworkשלוחצים וזה ישר זורק להורדה את הקובץ באימיול, אז זה עבד אצלי ופיתאום זה נותן על כל קישור ולא משנה מאיזה אתר הודעת שגיאה. מה עושים ? איך מסדרים את זה ? ואני חוזר ואומר שוב,זה עבד אצלי ,באימיול אני חושב שזה מוגדר נכון. אשמח לעזרה בתודה, עמית

8. Started by Vortex,

כל כך פשוט, קל ונוח........

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  9. כרגע יש לי בבית רשת שהולכת ככה: יש מודם/נתב B-FOCUS של בזק שהגדרתי אותו בתור נתב ממנו יוצר כבל ל SWICH של 8 חיבורים שלשם מחובר המחשב שלי ועוד מחשב אחד. אני צריך להכניס לרשת הזאת עוד מחשב שיישב בוקמה השנייה בבית ואי אפשר למתוך לשם כבל בקיר אז אני צריך המלצה על איזה רכיבים לקנות בשביל להקים רשת אל חוטית בעקרון רק מחשב אחד יהיה מחובר אליה(אלחוטית רגיל יהיו שתים) אז אני צריך המלצה לנתב וכרטיס רשת. תנסו במחיר כמה שיותר נמוך ואני צריך שהרשת תתמוך בצורה טובה בשיתוף קבצים

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by jetman,

האלן חברה, אוקי אני יגש ישר לעניין ,עד כו מלאתי את הקשיח החיצוני במדיה ,עכשיו יש שם די הרבה חומר, אבל הנה הבעיה , יש לי 2 ניידים ואחד נייח , על אחד ויסטה + בוקסי ,על שני XP + בוקסי ,כנ"ל הנייח. הנייח נמצע בסלון ומחובר בעל חוטי (הכונן החיצוני על shared) והכל יופי, עכשיו הבעיה שאני לא רוצה שכל פעם שאני ירצה לראות סרט ,2 מחשבים צריכים להיות דלוקים, האופרויות הם|: חיבור של הכשיח החיצוני למחשב שבסלון בUSB רגיל, או חיבור ל ראוטר שמאפשר לחבר עליו כשיח חיצוני ב USB ועובד על פרוטוקול SMB והנה אנחנו מגיעם לבעיה (חיבור רגיל ב USB למחשב , מהירות קריה 30MBps) חיבור דרך ראוטר כ 2MBps ,וכמוון ש....אין מצב לעשות הרצה קדימה בMKV של 720P ב8GB... כי אין cache. לפי חוברת היצרן …

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by drumtroll85,

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה, אבל זה נראה לי הכי קרוב... יש לי NORTON INTERNET SECURITY 2003 וכשאני מפעיל אימיול או אידונקי אני תמיד מקבל LOWID או FIREWALLED. רציתי לדעת איך אני יכול להתחבר כמו שצריך ועדיין לשמור על הפיירוול שלי. ניסיתי לכתוב חוק לאימיול, אבל זה רק גרם לכך שלא הצלחתי להתחבר בכלל. אני מעדיף שהפורטים יהיו 4662 ל-TCP ו-4672 ל-UDP. קראתי את הת'רד השני על פתיחת פורטים, אבל הוא ממש לא עזר לי, כי אין לי ראוטר/נתב או מודם אלקטל, או מה שזה לא יהיה. אני מחובר דרך קווי זהב - כבלים - מודם מוטורולה ואני משתמש ב-LH EMULE. לפי זה השתמשתי בEDONKEY HYBRID, אבל מאז ששינו את הדונקי לHYBRID לא היה לי HIGH ID. תודה מראש למי שיעזור לי לפתור את הבעייה הזאת...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by House M.D.,

היי. אני מעוניין להגדיר את הנתב הנ"ל כמודם, לשימוש עם ראוטר WRT54GL. כמה שאלות: 1. האם כדאי לעשות את זה? הלינקסיס אצלי שוכב בלי שימוש, ועוצמת השידור שלו חזקה בהרבה משל ה D-link. מצד שני, לנתב הזה יש פחות זיכרון ומעבד חלש, האם ארגיש ירידה בביצועים של טורנטים וגלישה בכללי? 2. יש שני דרכים לבצע את זה, דרך אחת להשאיר את ה D-LINK במצב של ראוטר ורק להגדיר DMZ host לכתובת של הlinksys. אפשרות שניה היא להגדיר את ה D-link מצב של Bridged ולבצע את החיוג באמצעות הLinksys, שזה מה שעשיתי בעבר. איזו אפשרות עדיפה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Gohan,

טוב אז יש לי חצר יחסית גדולה עם 4 בתים שאני רוצה לרשת החצר בגודל של 1.5דונם ואני רוצה לרשת את כולה ברשת אלחוטית (רק למטרות אינטרנט אז 2מביט זה גם טוב) על איזה סוג רשת אתם ממליצים? (אני לא חושב שwifi תומך במרחק הזה) ועם אתם יכולים לתת לי קישורים למוצרים תודה.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  14. יש לי רשת ביתית עם כמה מחשבים בין שני מחשבים אני מפעיל שיתוף קבצים באחד מותקן WIN7 ובאחד מותקן VISTA דרך המחשב שמותקן בו ויסטה אני יכול לגשת לכל הקבצים שבWIN7 דרך המחשב שמותקן בו WIN7 אני אפילו לא יכול לראות את הקבצים שבמחשב שבו יש ויסטה אני רואה אותו ברשת, אבל מקבל הודעה שאין לי גישה אליו מן הסתם הבעיה היא באחת ההגדרות אבטחה בויסטה מישהו יודע מה עושים?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  15. סתכלו במפרט שלי על השרת שלי..... הסתכלתם? יפה, אני עכשיו מתכנן להוסיף עוד שני מחשבים לרשת הבייתית שלי, אחד מהם הוא נייד ואחד מהם הוא ה HTPC שלי, ואני רוצה שהנייד וה HTPC יתחברו באלחוט, עכשיו, האם אני יכול להוסיף שני כרטיסי רשת אלחוטיים ב PCI\USB אל השרת שלי, ולחבר כרטיס אלחוטי בנייד ואחד אלחוטי בHTPC והכל יעבוד כמו ברשת רגילה ? כלומר, כרטיסי רשת אלחוטיים עובדים בדיוק באותה צורה כמו כרטיסים חוטיים? תודה לפונים.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  16. לא, היא עוד לא מתה ואלה לא דברי הספד, אך מצבה של מערכת רישום המתחמים (דומיינים) הישראלית הוא בכי רע. בגלל מאבקי כוחות בתוך הוועד, מזניח איגוד האינטרנט את הטיפול במערכת קריטית זו והיא נותרה מפגרת טכנולוגית וחשופה אבטחתית. זהו פרק נוסף סידרת הפוסטים על איגוד האינטרנט הישראלי, הכולל סיקור נרחב ומקיף של הפגמים במערכת. http://www.netcheif.com/blog/?p=2803

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  17. אני מעלה קבצים דרך ה onedrive שלי כשאני מחובר לאינטרנט הביתי הוא מעלה בסדר (מהירות העלאה של 3Mb ) חשבתי לנסות לזרז את קצב העלאה על חשבון הגלישה שלי בפלאפון יצרתי נקודה חמה והתחברתי דפים רגילים + בדיקת מהירות דרך המחשב עובד מעולה (באתר speedtest הוא מראה לי מהירות העלאה של 10Mb ) אבל הone drive שפועל ברקע מראה שמהירות העלאה היא 0 מישהו יודע איך הם חוסמים את זה? או מה חוסם את זה? תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם.. יש לי NETBOOK של ASUS דגם 1000HE אני לא מצליח להתחבר לlinksys wrt54gl .. זאת אומרת זה כן מתחבר אני רואה למטה בTASKBAR את התמונה של המחשב מחובר לאלחוטי אבל המנות של הנשלח והתקבל לא זזות, בדפדפן אני לא מצליח לגלוש ובשום דבר, זה כאילו שהוא מתחבר אבל משהו חוסם לא יודע. אשמח לעזרה, תודה. דרך אגב לאחרים כן הצלחתי להתחבר, זאת אומרת לרשת אלחוטית אחרת בסביבה הצלחתי אבל היא רחוקה מאוד וזה איטי. תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by raam123,

יש לי בבית פרטנר 1000 מגה מחובר בחדר עבודה.1 אני רוצה להפוך את ה Netgear vvg2000 לרפיטר בסלון ? יש דרך לעשות זאת ? (בזמנו נישאר ה Netgear vvg2000 במסגרת חיוב זיכוי של בזק... מחפש מה לעשות איתו...) תודה לכל מי שעונה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by SEangel,

המודם הפנימי של CNET מתאים לADSL בארץ?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  21. Started by yon1000,

יש לי הוטבוקס 4 עם אינטרנט 500 מגה. בעיה אחת היא הטווח. בחנתי את אופציות הMESH ואופציות ראוטרים חזקים. כיום יש לי קליטה טובה בחלקי הבית(3 קומות) אך יש אזורים שהראוטר לא מגיע. אני מעוניין שתהיה מהירות טובה של לפחות 150-200 מגה באזורים המרוחקים ביותר. אשמח לשאול כמה שאלות כמה נחותים הביצועים(שידור חזק למרחק רחוק) של הוטבוקס4 מאשר נניח ראוטרים דוגמת AX20 של TP LINK (עזבו את הקטע של הWIFI 6 בינתיים) או דוגמת הR2350 של שיאומי וכדומה. אשמח לחוות דעת של אנשים שממש עשו את השינוי הזה. קראתי בהרבה מקומות שהMESH (נניח דגם DECO M5)משדרים יחסית חלש אבל יש הרבה מהם. הבעיה שלדוגמה ביחידה השלישית קראתי שאם קיבלת 600 מגה ביחידה השלישית אתה תקבל 50 מגה ביחידה השלישית. זה נ…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  22. אז ככה... יש לי מחשב עם מודם שהפכתי לראוטר ECI 270 וסוויץ' שמחבר עוד מחשב ויש בינהם רשת. הוספתי מחיצה חדשה והתקנתי בה את הווינדוס החדש - וויסטה. אבל האינטרנט לא עובד לי גם אחרי שהגדרתי את כל ההגדרות בכרטיס רשת . אבל כשבדקתי PING בין המחשב עם הוויסטה לבין הראוטר אז היה בינהם וגם בין המחשב השני . אני לא יודע מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. שלום, קניתי ראוטר HUAWEI Wi-Fi ax3 כשיש לנו אינטרנט רגיל של בזק, אבל מסיבה שלא ברור הוא לא מצליח לשדר ומראה כאילו אין רשת למרות שאני רואה את הנקודת גישה ברשת ויפי. מישהו יודע להגיד מדוע?

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  24. Started by aviad13,

יש לי בעיה במחשב, האינטרנט לא עובד, זה מראה לי שאין חיבורים זמינים. ווידאתי שהכבל רשת מחובר כמו שצריך והכל בסדר, הבעיה לא בכבל כי ניסיתי גם לחבר למחשב השני ועבד יופי. אז מה אני יכול לעשות? יש לי ווינדוז 7 64bit וליד השעון במחשב יש את הסמל של האינטרנט אבל עם איקס ותודה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by avivb,

היי, החליפו לנו בדירה את הראוטר (הקודם נהרס והביאו לנו אחד חדש תחת האחריות). הראוטר החדש הוא edimax br 6428ns v2. עדכנתי את הfirmware של הראוטר ואת הדריברים בלפטופ שלי אבל מסיבה לא מובנת כל פעם שאני מתחבר לראוטר מופיע limited connectivity. בנוסף הטווח פעולה שלו ממש גרוע מעבר ל6 מטר המהירות יורדת דרסטית למהירות לא סבירה (לא ניתן לגלוש כבר). הבעיה של הlimited לא משתחזרת באף חיבור אחר - לא בבית שלי, לא באוניברסיטה ולא כשאני מתחבר דרך הפלאפון. מישהו מכיר את המצב? או יכול לעזור. המחשב: lenovo flex 2 14, וינדוס 8.1 שחכתי לציין נקודה חשובה: כשאני מחבר את הלפטופ עם כבל אתרנט (דרך מודם רשת חשמל) האינטרנט גם זוחל (במהירויות שלא מאפשרות גלישה). לעומת זאת כשאני מחבר למודם (גם דרך רשת…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.