עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by jetman,

זכור לי שפעם נאמר פה כי מהירות ההורדה תלויה במהירות הורדה, אני על 100/1.5 ולא מקבל גם קרוב ל100, מסתכרן על 86, בפועל זה 60+, אני לא ממש מוצע מידע או מושג של העניין, אבל מה תמליצו לנסות? לשדרג ל 100/3? או לרדת ל50/3? תודה

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by TAMIRRR013,

רציתי שהראוטר יהיה ממוקם גבוהה כדי שהקליטה תיהיה טובה ושכמה שיותר קירות בביד וחפצים יפריעו לקליטה, אז הדבקתי לקטה של הראוטר כמו וו ותליתי על הקיר, זה בסדר? זה מותר ? יכול להזיק לראוטר?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  3. Started by niv0us,

כיצד אני יכול לדעת עם יש לי תלת -פאזי האם אני עדיין יכול להשתמש ברשת דרך החשמל? ומודבר על 4 מחשבים, אז הסיכוי שהם יושבים על אותה פאזה הוא אפסי.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  4. היום קיבלתי מכתב שאני צריך להתחיל לשלם על האינטרנט מחודש הבא... ולצערי גם ל ISP. אז מה שרציתי לדעת זה: כמה עולה בערך התשלום לספק? איזה ספק הכי משתלם? לאיזה ספק יש את הגלישה היותר מהירה לשרתים מחול? האם אני משלם לספק בהתאם לחבילה שבחרתי אצל מתב או שזה תשלום קבוע לספר בלי שום קשר לחבליה שלי אצל מתב? האם כל ספק בארץ יכול לספק לי אינטרנט על גבי התשתית של הכבלים או שיש רק בודדים? זהו לבינתיים..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by LRa,

שלום, לאחרונה נרשמתי לפרטנר כשירות אינטרנט וטלוויזיה. בבמיר אותו מקבלים יש חיבור לusb אבל כשמחברים התקן אין אליו גישה. הוא מופיע כמחובר במערכת אבל הוא כנראה חסום. יש אפשרות לעקוף את החסימה? נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון להודעה...

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by THE-BIG,

אני מנסה להגדיר את הנתבים 6740 ו 2650 בWDS. ומשום מה למרות המדריך של צ'יף אני מסתבך. כמה שאלות: 1. איך אני מפעיל מצב WDS בשני הראוטרים? 2. איזה כתובת MAC אני צריך (מצאתי שני כתובות אחד לאלחוטי ואחד רגיל). אשמח אם תשאירו טלפון כדי שאוכל להעזר בכם טלפונית ? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by menymu,

בהמשך לזה שכתבתי שיש לי איבודי מידע, היום היה לי שוב. התקשרתי אליהם שוב זיהו הפעם 20-40% איבודי מידע. אמרתי לנציג, שמע זה יכול להיות שחצי שעה לא תהיה בעיה ופתאום חצי שעה 50% איבודי מידע. בקיצור אמר לי תנתק כבל רשת מההוטבוקס ניתקתי. הוא אמר לי עכשיו אני רואה אין איבודי מידע... אמרתי לו הבדיקה שלך לא יעילה מה קשור כבל רשת לזיהוי איבודי מידע בתשתית... אחר כך אמרתי לו, כפי שאמרתי לך יכול להיות שעכשיו חצי שעה לא תהיה בעיה אבל עוד חצי שעה תהיה... אמר לי, אולי יש לך בעיה בכרטיס רשת... אמרתי לו אם ככה אז גם שהייתי עושה פינג לראוטר היה צריך להיות לי איבודי מידע לא? אבל זה לא קורה... מה התשובה הייתה? - אבל אין לך כרגע איבודי מידע פשוט (מצטער על איך שאני אומר את זה) תוכי מטומטם. בנו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, בן דוד שלי קיבל טלפון מ012 מהתמיכה העסקית שלהם ורוצים לזמן אותו לראיון מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא במה הם מטפלים ? האם זה כמו תמיכה טכנית פרטית ? שכר ? האם הרמה נחשבת גבוהה שם ?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. יש אמת בדבריהם? אני כרגע מחובר להוטנט ומשלם במקביל גם לבזב"ל. הרגע סיימתי לדבר עם נציג התמיכה הטכנית של HOT, שדיבר עם האחראי עליו, שטוען שחיבור זמני דרך המשתמש של בזב"ל לצרכי בדיקת פינגים\הורדה וכו', עלול לגרום לכל מיני בעיות ושזה יוביל לביטול המבצע שאני נמצא בו כרגע עם הוטנט. עכשיו, שאלתי אותו - מה הקשר בין זה שתזינו במערכת שהחיבור שלי כרגע יתבצע דרך בזב"ל לבין ביטול של המבצע שאני נמצא בו? מה שהאחראי אמר לך בעצם זה לאיים שאם אבצע את הבדיקות האלה דרך המשתמש של בזב"ל, תסיימו לי את המבצע בהוטנט? (אגב, חשבתי שאמורה להיות הפרדה בין השניים) אז הוא ענה לי שחס וחלילה, ושהוטנט היא ספקית אחרת, לא כמו בזב"ל ונטוויז'ן, ושחיבור למשתמש אחר עלול לגרום לכך שהם לא יוכלו להחזיר אותי למשתמ…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by shimon23,

אני מנסה לעזור מרחוק למישהו דרך התוכנה Teamviewer, אשר חיבור האינטרנט שלו לא עובד. (כרגע הוא מחובר ברשת אלחוטית אחרת). יש לו ראוטר Edimax 6524n אשר הוא ביצע לו ריסט, ולכן בראוטר אמור להיות עכשיו בהגדרות המפעל. מכיוון שבמצב זה כנראה אי אפשר להתחבר לראוטר דרך האלחוט, אז הוריתי לו לחבר כבל רשת מהראוטר למחשב. גם כעת כאשר אני מנסה להתחבר לראוטר ע"י הכנסת כתובתו (192.168.2.1) אין לי תגובה. חשבתי על להגדיר כתובת IP במחשב המחובר אל הראוטר, אך אני לא יודע מה הן כתובות ברירת המחדל של הראוטר הזה. מישהו יודע כיצד אני יכול לגשת אל הראוטר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by choochoo,

הי, אני רוצה לקנות את המוצר שמבוסס על Realtek RTL8188CU .... אני רואה שהו תומך בתקן N אבל לא בטוח שתומך ב- B/G ... האם למישהו יש נסיון (הינה הלינק למוצר http://www.dealextreme.com/p/ultra-mini-nano-usb-2-0-802-11n-150mbps-wifi-wlan-wireless-network-adapter-48166) תודה

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by Xebu25,

שלום כולם.. יש ברשותי את הנתב הנ"ל (בלי אנטנות מתנתקות) ואני עומד להתחבר כנראה לאינטרנט של בזק ובזק בינלאומי (יש איזה דיל מהמוסד לימודים שלי) אני מתלבט בין מהירויות של 15מגה ו40מגה (ההפרש ביניהם דיי זניח) העניין הוא שאני לא בטוח האם הראוטר הזה יתמוך לי ב40 מגה - אני יודע בוודאות ש15 יתמוך - ולמשל יודע שב100 הוא לא תומך.. שאלתי היא - עד איזו מהירות הנתב יתמוך? חיפשתי ברחבי האינטרנט ולא מצאתי תשובה הולמת - לא פה ולא באתרים בחו"ל ואף לא באתרי החברה.. כמו כן אני רוצה לציין שאני מעדיף שלא לקחת את הראוטר-מודם של בזק (למוד לקחים) ומעדיף לרכוש מהם את המודם בלבד מאשר חיוב זיכוי.. אשמח לעזרה - תודה.

13. Started by idoleff,

שלום, אני לקוח של בזק בADSL הרגיל, ומעוניין לעבור לרשת הNGN לצורך מהירות גבוהה יותר. יש ברשותי נתב מדגם 3Com 3CRWE554G72T, ורציתי לדעת עד איזה מהירות הוא יכול לעבוד ברשת הNGN (אם בכלל) תודה..

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  14. תראו יש מספר חיובים שהראוטר או האקסס פוינט חייב לעמוד בהם . 1)מתחבר חוטי למחשב חוטי ולשאר אלחוטי שיהיה בכמה בכמה מחשבים ולא רק באח ד "אחד חוטי והשאר אלחוטי/אם אפשר יותר בחוטי ובאלחוטי גם אפשר ." 2)שיעמוד בקליטה טובה מהראוטר שיש בו אינטרנט "לא מתכוון לחבר בחוטי את הראוטר שיש בו אינטרנט לבין הראוטר שאקנה /או האקסס פוינט" 3)שלא כל פעם יתקע לי . 4)שלא יהיה יקר מדי "תקציב עד 400" 5)חודר קירת . 6)שיהיה בעל אנטנה חזקה במיוחד .

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני צריך ראוטר וכרטיס רשת גיל אחד ואחד נייד מה עדיף כרטיס רשת לנייד או USB תעזרו לי למצוא משהו טוב כי אני לא מבין בזה

16. שלום חברים, ראשית אני חדש באתר ואני ממש מופתע מהידע ומהמאגר הנפלא שיש כאן בכל הקשור לתחום המחשוב. ובאשר לשאלתי ובקשתי: אני מתחיל ללמוד הנדסת רשתות MCSE בשבוע הבא, לשם כך התחדשתי לי במחשב חדש (מי שירצה מפרט אשלח לו:-) בכל אופן אני מתכונן למצוא עוד 1-2 מחשבים שישמשו לי כקליינטים. את כל המחשבים אני מעוניין לחבר בראוטר. השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים. עשיתי חיפוש ומצאתי רק המלצה אחת בנושא וגם היא על ראוטר מחברה לא מוכרת. על מה אתם הייתם ממליצים לי בכדי שאוכל להתאמן על כל הרשת. לגבי מדריך אני מאמין שכבר אמצא משהו פה, ואם יש לינק ישיר למדריך זה בכלל יהיה אחלה :-) אהה ורק הערה: לגבי טווח מחירים- 200-500 ש"ח תלוי באיכות והרבה בהמלצה שלכם. הערה 2: המחשבים כנראה יהיו אחד ליד השני …

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  17. תמליצו לי על איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות . רק שיהיה PCI . תקן N . תקציב עד 300 שיח הנה כמה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1798&CatCode=60 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2601&CatCode=60 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2889&CatCode=60

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by ppe,

ניגמר לי היתחייבות מבקש המלצות ל חמש מגה במחיר סביר לא איכפת לי ספק או תשתית. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  19. אני כרגע משתמש ב ADSL 0.5MB ואני בספק IsraSRV פעם הם היו תותחים אבל עכשיו הם לא ממש טובים אין להם מהירות בחו"ל בתוך הארץ הכל עובד מהר והשליחה מהירה והכל. אבל ההורדה משרתים בחו"ל ממש איטית. רציתי לדעת אם מישהו רוצה להמליץ לי על ספק אינטרנט ל0.5MB עד 119 ש"ח. אני כרגע משלם 119 ש"ח ל IsraSRV. אבל אם ספקים טובים יותר בפחות כסף אני אשמח. תודה על העזרה .

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  20. יש לנו שני מחשבים בחדר, אחד של אחותי, ואחד שלי, אחותי כל הזמן חופרת שהיא גם רוצה אינטרנט (רק לי יש), אז אבא שלי התחיל ללחוץ עלי בכיוון הזה. השימושים הם: גלישה באינטרנט, תוכנות מסרים ואולי משחקי רשת מרובי משתתפים. ברצוני לחבר את המחשב השני בצורה אלחוטית. שני מחשבים נמצאים האותו חדר והמרחק ביניהם הוא בערך 2.5 מטר, אבל להעביר כבל זה בעייתי + אלחוטי זה יותר אסטתי. אז בבקשה ממכם המלצה על ראוטר טוב (אני בדרך כלל מעדיף לקנות כמה שיותר טוב, גם אם זה שימוש מינימלי) של חברה אמינה שיתן לי ראש שקט, עד 300 ש"ח! תודה

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  21. Started by gambitaw,

הנטסטאט שלי מראה הרבה תנועה על פורט מסויים בין כתובת המחשב לכתובת ה LOCALHOST כל הפניות מתבצעות בפורט 10080 פעם כלוקאל ופעם כרימוט. הלוג פה: http://rafb.net/p/EuaxDO18.html הרצתי hijackthis ולא מצאתי משהו שיכול להריץ ספייוור. הרצתי סריקה ל MyDoom מסימנטק שטוענים שיכול להשתמש בפורט הזה. שום דבר. כמות הפתיחות פורטים גודלת כאשר אני פותח FF. לא ידוע לי איזה ADDON יכול לעשות את זה אבל אין משהו חדש ולא קרה משהו כזה לפני. הדבר היחיד שיכול להיות שהשאיר זכר אבל כרגע לא מוצא משהו לגביו זו תולעת נחמדה שהבאתי איתי מתאילנד בשם auto.it כרגע היא מוסרת ואין זכר. רעיונות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  22. וזה לא מזוייף!!!!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום יש לי מחשב נייד HP 620 NOTEBOOK PC אני מודה שעיתי מעט בלאגן ומחקתי את כל המחיצות שהיו כולל ה HP_RECOVERY + HP_TOOLS! מחקתי והתקנתי WIN 7 ULTIMATE! הבעיה היא כזו: אני מעוניינית להשתמש בתוכנת BACK TRACK 5 שזה לינוקס אבל מישום מה המחשב לא מזהה לי את כרטיס הרשת! אולי אני צריכה דרייבר? במחשב הנייד השני אין לי את הבעיה הזו. אם אכן זו בעיה של כרטיס הרשת האם מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיס או דונגל שיעבוד עם BACK TRACK 5? אם מישהו יכול לעזור אהיה אסירת תודה. - הנה זה המפרט:

• 0 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.