רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב לחדש לבית ואני מחבר אותו דרך ראוטר לרשת הביתית החיבור רשת הוא OB ואני מקצה לו IP לפי ה MAC איך אני יודע את ה MAC של חיבור OB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
זאת הודעה ראשונה שלי בפורום אז שלום לכולם החלטתי לעשות ADSL 1.5 אני רוצה לנצל את המיטב ממנו ! בטופס הרשמה שאולים אותי אם יש לי USB עכשיו כמובן שיש לי...אבל אני רוצה לדעת אם זה טוב המודם של USB או לא דבר שני מה זה הPRO במודם של ALCATEL מה זה ייתן לי, מהם הייתרונות, ומהם החסרונות. (אם מישהו יכול גם להמליץ על ספקית טובה אשמח) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אני משיג כבל רשת באורך של 10 מטר בערך, אני רוצה לחבר שני מחשבים בבית....
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שוב ... לפני יומיים בקשתי קצת עזרה - 20 איש קראו אבל אף תגובה ... טוב אני יודע שיכול להיות שהשאלות שלי מפגרות ושאין לי מושג אבל למה לא להסביר לי פשוט איפה טעיתי ! אני מכניס את השאלה הקודמת בתקווה שימצא האביר על המחשב הלבן שירים את הכפפה (IF U KNOW WHA A MEAN) "אחרי שבעזרת פורום מפרטים קניתי מחשב חדש (תודה רבה לכל הנוגעים) הגיע הזמן לחבר אותו לאינטרנכ - הבעיה מתחילה בכך שיש לנו בדירה כבר מחשב אחד - (אנחנו שלושה שותפים ) שמחובר לאינטרנט בכבלים (מודם - terayon tj715) המחשב שלי ועוד מחשב ניד . אמרו לנו שאנחנו צריכים ROUTER ושזה לא מסובך אבל אף אחד מבינינו לא באמת מבין אז השאלות שלנו הן - -איזה רותר לקנות (...ואיפה וכמה גם לא יזיק) -אם זה יעלה לנו יותר בתשלום לספק אינטרנט…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום אני סובל כבר יותר משבוע מניתוקים של כמה שניות-דקות בחיבור 1.5 מגה של הוט. הניתוקים מופיעים באקראי (לפעמים לא מופיעים כמה שעות ולפעמים חוזרים כל 2 דקות) ונפתרים מעצמם. ככה זה נראה במאפיינים של חיבור הרשת ניסיתי לנתק את המודם מהחשמל לכמה דקות- לפעמים זה עוזר ולפעמים לא. (בכל מקרה החיבור מתחדש מעצמו אחרי כמה שניות). לפעמים יש תוכנות הורדה שפועלות ברקע כשזה קורה, לפעמים לא. יש עיצות?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי חברים. לפני חודשיים קניתי שני 1043. אחד הוגדר כראשי והשני מוגדר כ AP. הבעיה שהראשי יציב כסלע ולעומת זאת ה AP קורס כל שעתיים- שלוש. אולי הגדרתי משהו לא בסדר? מדובר על קושחה מקורית מעודכנת בשני הראוטרים. מדובר על גרסאת חומרה 1.11 שבעבר ניסיתי להתקין עליה DDWRT שכמעט גרמה לבריק לכן לא ניסיתי יותר והחזרתי למקורית. כשהראוטר נופל, גם ה WEB נופל ואין גישה לכלום. נורית SYS נשארת דלוקה קבוע. ניסיתי לשנות ערוצים. לא עזר. ראוטר ראשי: אייפי: 192.168.1.1 חיבור חייגן. שם הרשת: Aviv1 ערוץ: 7 ראוטר AP: אייפי: 192.168.1.99 שם הרשת: Aviv1 ערוץ: 7 תמונות מהגדרות הראוטרים: ראוטר ראשי: ראוטר AP: תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתנטר לי תעבורת מידע ברשת מסוימת (התקנה בשרת), כולל איזשהו גראף מינימאלי לכל יום כדי לראות שעות האטה וכדוטמה, אשמח להמלצה מהירה וכדאי על משהו חינמי. 8)
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי ראוטר TL-WR1043ND שמחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט. הספקית שלי היא 012. פעם בכמה ימים הראוטר מתנתק מהאינטרנט וצריך לרסט אותו כדי שיהיה חיבור. לא מזמן ביצעתי לו עדכון גרסה אבל זה לא שינה כלום. אין לי מושג אם זו בעיה בראוטר או בהוט או ב-012 ובכלל איך לבדוק את זה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שאני לא יוצא ממנה,חייב לפתוח פורט במודם בבזק לא מוכנים לעזור,מה עושים???הבנתי שאפשר להיכנס לתפריט במודם שמאפשר לפתוח פורטים.איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האצת האינטרנט בחינם http://www.metacafe.co.il/watch/370990/how_to_accelerate_your_internet_for_free/ מדריך וידאו שצולם על ידיי פועל(הגברתי את ההורדה שלי מ190 ל220 ואת ההאלעה מ16 ל21-זה מה שהספקתי לבדוק) אז קיצור תגיבו ותגידו מה התוצאות שלכם לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז אם זה לא המקום להעביר בבקשה תהנו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים .. עכשיו האם אפשר לעשות בינהן SWITCH או HUB בשביל שיהיה אינטרנט לשני מחשבים זה יתכן להיעשות ?????.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כפי שרבים מכם כבר יודעים, במסגרת השדרוג ל 100mb קבלתי ראוטר חדש מדגם dlink 6850u. עד עכשיו גם הראוטר הקודם שלי, עבדתי בתוצרת bridge mode כאשר הוא חובר לראוטר פרטי שלי. השאלה אם יש למשהו יש מושג איך אני מגדיר גם את המודם החדש לעבוד במצב גשר?
-
- 4 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שזה אולי בעיה בחיבור שלי.. אבל יצא לי לבדוק בהמון מקומות בינהם באוניברסיטה שם המהירויות היו מעולות בעבר, ובתקופה האחרונה אני נדהם מקצבי ההורדה הנמוכים להחריד . מישהו ידע מה הסיבה לכך ? אני טועה אם זו נטיה של כל החברות הללו על מנת שאנשים יקנו מהם רשיון, או שמה מדובר בקונספירציה של ספקעי האינטרנט בארץ. g0vner
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מהם הראוטרים המומלצים/ משתלמים ביותר לקניה כיום ? לא ראיתי בסטיקי רשימת ראוטרים מומלצים לכן אני מעלה את השאלה . (לפני בערך 3 שנים LinkSys WRT54GL נחשב כאחד הטובים , ומבדיקה בזאפ אני רואה שהוא מככב גם היום . האם הוא עדיין אחד הטובים/מומלצים ע"י המומחים , או שיש טובים ממנו / עדיפים עליו ? ( לא ברור לי למה יש עליו אחריות רק לשנה כשעל אדימקס יש אחריות ל 3 שנים ) מחינת דברים שחשובים ( אני מניח שלכל אחד , אבל אני רוצה לסגור את השאלה מכל הכיוונים ) : אמינות , טווח טוב וכמות ניתוקים מינימלית , ממשק ידידותי עד סביר+ , וכמובן המחיר (אני בודק בשביל ידידה , כך שאני צריך להיות יותר בררן מאשר כשקניתי לעצמי ) תודה על עזרתכם , יניב
-
- 15 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי מודם-ראוטר Aztech DSL-600E מתוך הדף הגדרות שלו אני מצליח להתחבר לאינטרנט גם במצב של PPPoE וגם במצב של PPPoA אז בכל זאת מה ההבדלים ביניהם?
-
- 18 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
חברת צ'רלטון תובעת ב-10 מיליון שקל את ספקיות האינטרנט שלטענתה לא חסמו את הגישה לאתרי צפיה "פיראטיים". היא גם רוצה לקבל את הפרטים של הגולשים באתרים אלה. הידיעה הזו פורסמה היום במגזין ממון של "ידיעות אחרונות".
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים , אני רוצה לרכוש ראוטר VDSL שתומך 35b ואני מתלבט בין שני דגמים : TP-link Archer VR2100 ASUS DSL-AX82U מה אתם ממליצים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מודם ראוטר של ECI של בזק, אני רוצה לפתוח פורטים לכמה תוכנות, אני ניכנסתי אליו אבל משום מה אין אפשרות NAT ששם לפי מה שהבנתי מכניסים פורטים. איך אני מתקן תבעיה ומכניס פורטים? אולי יש עוד דרך להכניס פורטים? תודה אנשים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אנשים תעזרו לי בבקשה להתקין ראוטר... מבית NETGEAR יש ברשותי מחשב נייד ואני מתכוון לרשת ביתת אלחוטית תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
חברים, יש לי רשת ביתית בבית וכאשר אני רוצה להכנס למחשב שלי מהמחשב בחדר השני הוא מבקש ססמא .. איך מבטלים \ עושים ססמא שאדע אותה ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי קיר אחד שהוא מבטון ומחשב שני בגובה של 10-15 מטר מעליי, ראשית נראה לי שהאופציה האלחוטית לא אפשרית, החשמלית והטלפונית לא בשבילי ונגיד שבחרתי באופציה החוטית בתעלות, השאלה אם אוכל להשתמש באלקטל שלי 510 מוסב לנתב בלי האב או סוויץ, רק עם שתי כרטיסי רשת אצלי ואחד אצל אחי, המהירות תהיה 10 ביט, או שיש אפשרות ליותר? בעיה שניה אצלי אם אצטרך כבל מוצלב או רגיל בכרטיס רשת השני מהמחשב שלי,שיחובר אל כרטיס הרשת של אחי ואצטרך להגדיר הגדרות מיוחדות? וכמה תאורטית אם ארצה מהירות יותר גדולה, תעלה לי חומרה של שני כרטיסי רשת של ג'יגה+מודם עם סוויץ מתאים שתומך בג'יגה מהירות וכמובן כבלים באורך שלפחות 35 מטר שתומכים בג'יגה? תודה לעוזרים מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודש, אחרי כ-5[?] שנים עם ADSL במהירות של חצי מגה, שידרגתי ל-2.5, באנטרנט זהב[כיאלו השתילו עוד לב למחשב], מאז, התעבורה היומית שלי עומדת על 1GB יורד / 500MB עולה בערך, אני זוכר שהיה סיפור מלפני חצי שנה, שחברת האנטרנט מזהירה את הלקוח שאם הוא ימשיך לחרוג מכמות תעבורה סבירה אז היא תנקנק לו את הצורה, אנטרנט זהב דוגלת בשיטה הזו? במידה וכן, עד כמה אני יכול לחרוש להם תקו? בנוסף, התחייבתי לחצי שנה, זו התחייבות חד צדדית?[ :] אבי,
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול שתי שאלות בנוגע להקמת רשת: ראשית - אני משתמש במודם של Terayon שקיבלתי מהוט. הוא מתאים לשמש גם כמודם לרשת? שנית - יש סיבה לבקש שיעבירו אותי לחיבור ללא חייגן? בת'רד הקודם שפתחתי שלחתי גם האם ההשקעה הנוספת (200 שקל בערך לנתב + כרטיס) שווה את ההבדל בין נתב רגיל ל-MIMO. יש פערים ניכרים בביצועים (בטווח של 15 מטר בערך)? תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
8)איך מתקינים Proxy - לאתר ולIRC? יש לי אתר מסיום שרק אם אני גולש אליו דרך אתרים אחרים הוא עולה מהר אחרת הוא לא נטען עד הסוף או כלל לא נטען (מה שמוזר כי יש לי ADSL), וחוץ מזה לאתר יש שרת מירק שגם אליו אני לא מצליח להתחבר. מישהו יכול להסביר לי איך להתקין פרוקסי רק לאתר מסוים (דרך IE6) ולתוכנת Mirc שלי עבור השרת המסוים הזה? ??? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי יש לי 2 מחשבים בבית ויש לי אינטרנט 750 עשיתי רשת בין המחשבים ועכשיו אני רוצה לדעת איך אני עושה אינטרנט בשתיהם מישהו יכול לעזור לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-