עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by i-kramba,

אז הנה סירטון שמסביר :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, עברתי לאחרונה מבזק לנטוויז'ן (תשתית בזק - רפורמת השוק הסיטונאי), והחלפתי מודם של בזק בראוטר NetBox של נטוויז'ן. מאז חיבור הראוטר, אחד עשר תהליכי svchost.exe נטענים באתחול המחשב (Windows 7) לעומת עשרה תהליכים שנטענו בזמן השימוש במודם בזק. אודה על הסבר לעלייתו של תהליך ה-svchost.exe הנוסף, וכן על אפשרות בדיקה לנחיצותו של כל תהליך בעל שם זהה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. [עריכה ע"י אחראי הפורום: הדיון הזה הוא מספטמבר 2008 התמונות שנלוא צירף, נמחקו עם הזמן ולכן הועלו מחדש והן נמצאות בעמוד השני של הדיון - למטה, ויש עוד תמונות בעמוד השלישי] גם הכותרת עודכנה: מדובר כעת על מרחק של 870 מ' , ולא 670 מ' כמו שהיה בתחילת הפרוייקט] ---------------------------------------------- בשעה טובה, אני גולש מהבית, 670מ' מהמודם של הוט. תודה רבה למי שיעץ לי לפני כחודשיים כאן בפורום. הנה הסיפור: א. ההתלהבות: בזמנו ניסיתי לקבל מבזק קו על העמוד הקרוב שלהם שנמצא 400מ' מביתי. היו מחשבות על העברת האות בכבל או בשידור. מאחר הם דחו אותי בקש, והסבלנות שלי ל"תלך תשוב" שלהם נגמרה, החלטתי ללכת על הוט. הזמנתי דרך אחותי שבא לביקור מארה"ב שתי נקודות גישה של אסוס …

• 31 תגובות
    • 11.4k צפיות
  4. Started by ice35,

שלום וחג שמח קניתי מחשב חדש ואיתו ראוטר חוטי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 עכשיו בלי לפרט יותר מידי המחשב הישן לא היה בשימוש משהו כמו שבוע אז פשוט חיברתי את המודם ישירות למחשב החדש והגדרתי חייגן עם שם משתמש וסיסמא והכל... עכשיו המחשב הישן חזר לשימוש ועכשיו 2 המחששבים מחוברים לראוטר הבעיה היא שאני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם מחשב אחד יענו אני לא יכול להתחבר עם אותו שם משתמש פעמיים ב2 חייגנים שונים, איך אני עושה שיהיה חייגן אחד שיפעל על 2 המחשבים? מקווה שהבנתם תודה רבה וחג שמח

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  5. ממש תודה רבה! כבר שבוע שאני מנסה לזהות את הבעיה בחיבור רשת, ופשוט עקבתי אחרי המדריך וזה עובד! דנקה!

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  6. רציתי להצטרף למבצע של נטוויז'ן בהתחייבות לחצי שנה ו100 ש"ח לחודש אבל... התקשרתי ברוב שמחתי אחרי ששכנעתי את אבא שלי ו? המבצע השתנה להתחייבות לשנה!!! 6חודשים ראשונים 100 ש"ח 6חודשים 150 ש"ח!!!! בסוף התחברתי לחבילה של ההתחיבות לחצי שנה: חודשיים ראשונים דולר ליום (לא גלשת לא שילמת) בקיצור 150 ש"ח לחודש 4 חודשים אחרונים 100 ש"ח לחודש בלתי מוגבל. לא הכי טוב אבל הכי משתלם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אתמול בערב התקשרו נטוויז'ן ורצו שנתקין Norton אז הוא ביקש שאני אכנס לאימייל שרשום על שם אמא שלי אצלהם ורק היא משתמשת בזה אז לא ידעתי ואיפסתי את הסיסמה ואז הבנאדם (אחר) מתמיכה טכנית ראה שאנחנו משלמים הרבה כסף על 750KB מחבילה של שנת 2003 שזה איזה 100 ש"ח בחודש ויש 1.5MB ב-60 ש"ח אז הוא שאל אם אנחנו רוצים לשדרג אז אמרתי לו יאללה, שדרג שדרג, אז אחרי 10 שניות הוא שדרג ואז התקנתי Norton והכל היה בסדר. אחרי שהסתיים איתם נכנסתי לאינטרנט והיה נדמה לי שהרגשתי שהדפים עולים מהר יותר אבל לפעמים זה קורה שדפים עולים מהר אז לא הייתי בטוח שזה השדרוג, אח"כ נכנסתי ל- SpeedTest.net והמהירות היתה בערך כמו לפני שבוע (במקרה לקחתי לפני שבוע, לא יודעתי שאשדרג) אפילו טיפ'לה פחות (בחרתי בפירמידה הצ…

8. שלום. אני מחובר דרך אורנג' כרגע במהירות 12 מגה עם חייגן ותשתית הוט 100 מגה. התחברתי הבוקר להוטנט למהירות 100 מגה ללא חייגן. השאלה אם אני עדיין מחובר דרך אורנג' זה יכול לעשות בעיות ? תוך כמה זמן אני אמור להתחיל לגלוש דרך הוטנט במהירות 100 מגה כלומר תוך כמה זמן זה אמור להתעדכן אצל התשתית הוט שהתחברתי להוטנט 100 מגה ? (רוצה לדעת כדי לדעת מתי לנתק את הספק שיש לי עכשיו אורנג'). אשמח כמו כן לאנשים שההוטבוקס מוגדר כמודם מה הערכים שיש לכם בכתובת 192.168.100.1 בלשונית INIT SCAN ? כמו כן מה אתר בדיקת מהירות של הוט ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by HFDO5,

תוך כמה זמן מגיע בערך ADSL הזמנתי לפני חודש.. ועדיין אין תשובה אין כלום מישהו יכול להעריך ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בזק בינלאומי משיקה שירות חדש בשם תוכי טורבו. השירות החדש יאפשר לגולשים להגביר את מהירות האינטרנט שלהם בלחיצת כפתור לדוגמה, אתם מורידים סרט, משחק מחשב או תוכנה ורוצים להגדיל למשך כמו דקות או שעות את מהירות האינטרנט שלהם, פשוט לחוצים על כפתור והוא קופץ ל5 מגה הורדה ו250 קילו העלה. לפי דעתי זה באמת מהפכה בשירותי האינטרנט, כי קורה לי הרבה פעמים שאני צריך מהירות העלה או הורדה גדולה יותר לזמן קצר השירות החדש יעלה (לתשתית+ספק) לאינטרנט במהירות 1.5 מגה עם 30 שעות של אינטרנט של 5 מגה 169.9, כאשר שירות לאינטרנט של 2.5 מגה גם עם 30 שעות אינטרנט מואץ יעלה 184.9. כרגע השירות הוא רק ללקוחות ADSL, כאשר לכבלים הוא יבוא בקרוב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3300515,00.html

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by 1tanai,

מישהו יודע על תוכנה שקובעת את מהירות האינטרנט מישהו יודע על תוכנה שמבטלת את ההגבלה של המהירות של האינטרנט

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by d pro,

הנטלימטר מביא לי מסך כחול בויסטה כל יומיים בקשר ל tcpip.sys חיפשתי ולא מצאתי תוכנה דומה על ויסטה Netpeeker DU Supercontroller.. לא עובדים בכלל על ויסטה..

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  14. Started by ButtholeSurfer,

מישהו שמע על התוכנה הזו ? העם היא באמת יעילה ואמינה בהסתרת האיי פי? כשאני גולש איתה עם פיירוורקס זה נותן לי כל הזמן פרוקסי שזה מחבר אותי אליהם אבל שאני בודק ב whatsmyip.com זה מראה את האיי פי הרגיל שלי ולא מה שהתוכנה חיברה אותי אילו.. כשאני גולש עם אינטרנט אקספלורלר אז זה באמת נותן את הפרוקסי והגלישה אבל נורא איטית .. ולפעמים זה לא מציג לי אתרים בכלל.. מישהו פה עובד עם התוכנה הזו ויש לו המלצות לשימוש בה ? עוד משהו , מישהו שמע על דפדפן חדש בשם torpark שמבוסס על פייר וורקס ומבטיח גלישה אנונימית..? לינק לכתבה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3307228,00.html עם זה מבוסס על פייר וורקס איך אני מוסיף את התוסף ? והאם זה טבעי שגלישה בפרוקסי מאיטה את המהירות של האינטרנט …

15. Started by xgamer,

היי, אני מנסה לשחק בג'נרלס ברשת ואני לא מצליח להתחבר (אני והחבר נמצאים מאחורי ראוטר). בעבר ששיחקנו (לפני כמה שנים) זכור לי שהשתמשנו בתוכנה שהייתה מדמה כאילו אנחנו נמצאים ב LAN ואז היינו מצליחים לשחק. קראו לה משהו כמו teambattle יש היוום משהו דומה שיכול לעזור לנו? אשמח לעזרה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by JONathan144,

כמו שרשום בנושא : צריך ץוכנה שתסתיר את ה איפי שלי בשביל שההורדות שלי לא יחסמו

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Ido.G,

היי, האם מישהו מכיר תוכנה חינמית להגבלת התעבורה ברשת? (כגון Bandwidth control/ netlimiter)

18. שלום, יש לי בעיה שהתוכנה שמוצאת רשתות אלחוטיות של חלונות כנראה נדפקה אצלי והיא לא מוצאת שום דבר, אבל הצלחתי עם תוכנה חיצונית (Netsumbler) למצוא מלא רשתות. הבעיה היא שאי אפשר מהתוכנה הזאת גם להתחבר אליהן. יש איזה תוכנה שניתן גם להתחבר לרשתות האלו? לא מה שבא עם חלונות. כי נדפקה לי הרשת האלחוטית בבית וכבר יום שלם אני מנסה תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  19. Started by Gnome,

את מכירים במקרה תוכנה לבדיקת מהירות הגלישה באינטרנט? כי יש לי מודם ADSL של חצי מגה ופתאום אני מוריד במהיות שהיא חצי ממה שאני אמור להוריד..!!! (דרך אגב יש לי אותו רק 4 ימים)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by mccartney,

שלום! מישהו יכול להמליץ על תוכנה לבדיקת מהירות הגלישה האפקטיבית, והאם ניתן להפעילה גם כשתוכנות זוללות פס אחרות פועלות, כמו אימיול, כך שהיא תשתלט על רוחב הפס כדי לבדוק אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  21. היי, אני רוצה לבדוק את תקינות/מהירות הרשת שלי בין שני מחשבים. האם יש תוכנה שבודקת את זה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש איזהשהיא תוכנה לבדיקת מהירות קצב העברת אותות עם הראוטר לכרטיס רשת?!

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  23. היי :'( חברה יש לי בבית רשת חוטית ואלחוטית ואני במהירות של 7MB ובזמן האחרון אני חושב שמשהו ניצל את הקו אינטרנט שלי! הכל זז לאט בכל המחשבים יש תוכנה פשוטה שיכולה להראות לי מי גולש בזמן אמת וכמה הוא מנצל את רוחב הפס שלי? ואולי אפשר להגביל לכל מחשב את ההגבלה שלו? אני עם ראוטר D-LINK DIR300 ללא סיסמה (אני יודע שזה טיפשי).. :'(

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם אני מחפש תוכנה להגבלת מהירות הורדה/ העלאה ברשת הביתית שתתן לי את האפשרות לשלוט בכל תעבורת הרשת הביתית דרך המחשב שלי. תוכנת NETLIMITTER לא מתאימה כי היא ניתנת להסרה מהמחשבים ע"י המשתמשים *הראוטר הוא הוטבוקס 2 כך שאין בו את האפשרות QOS תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Cranchh,

אני מחפש תוכנה להפניית פורטים מקומית (כמו AutaPf) רק חינמית. למי שלא מכיר- התוכנה מנהלת את הפורטים המגיעים למחשב (כל מחשב לאו דווקא ראוטר) מבוסס חלונות, ומעבירה אותם לפורט\אייפי המבוקשים. לדוגמא: www-->192.168.1.1:80-->192.168.1.100:8000 מישהו פונה מהאינטרנט למחשב 192.168.1.1:80 והמחשב הזה מעביר את הפנייה למחשב בתוך הרשת הפנימית שלו: 192.168.1.100:8000 בפורט הרצוי. למי שיש תוכנה חינמית כזאת, רצוי כזאת שיכולה לרוץ בתור SERVICE או אם מישהו מכיר דרך לעשות את זה דרך ה WINDOWS (NETSH) אני אשמח לקבל תשובה. תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.