עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by The_BlackFly,

שלום! אני מחובר לאינטרנט המהיר בכבלים ויש לי בבית שני מחשבים ובהם windows xp. ניסיתי ליצור רשת בין שני המחשבים כך שבשניהם יעבוד האינטרנט וזה אכן הצליח. לאחרונה, התגלו תקלות (הכבל המוצלב עבר דרך חלונות ומחוץ לבית) כמו: אי הצלחה בשימוש ברשת כדי להעביר קבצים בין שני המחשבים ולעומת זאת כן הצלחה בהתחברות לאינטרנט בשניהם, וכעת האינטרנט עובד רק במחשב הראשי. רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות, יכול להיות שזאת בעיה בהגדרות (אבל זה ממש לא נראה לי), אולי הכבל דפוק (הוא כבר מחורר בכמה מקומות בגלל שהועבר דרך חלונות), ואולי כדאי לי לחשוב על רעיון של רשת אלחוטית שתסדר לי את כל העניין.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  2. היי, כמו הרבה אנשים בארץ, אני גם מחובר עדיין עם lame56k שעושה טובה שהוא בכלל זז... לקח לי ארבע חודשים (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) שלמים לשכנע את אבי להוציא עוד כמה ג'ובות מהכיס לאינטרנט מהיר, וכשהוא סוף סוף הסכים, התקשרתי לנזק, וראיתי שחור בענים.. אין תשתית בחור שלי ל-ADSL!!! כימעט הרגתי את הבחור שדיבר איתי דרך הטלפון... בכל מקרה, עכשיו כשהגיעו הכבלים, עוד בעיות איתי, אנחנו רואים טלויזיה דרך YES ככה שאי אפשר להתחבר לאינטרנט מהיר בכלבים. האם יש לי תקווה איך שהוא לאינטרנט מהיר בצורה כל שהיא ??!! אולי משהו שאני לא יודע עליו כמו אינטרנט בלויין or stuf like that

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by MosheDo,

יש איזושהי תוכנה שיכולה ליצור Templates לכתובות IP? כלומר אני צריך 2 הגדרות IP שונות במחשב (לדוגמא, אחת של העבודה ואחת של הרשת בבית) שאוכל לקפוץ מאחת לשניה בקלות. ההגדרות ברשתות ארוכות ומלאות מספרים (כמו שהגדרות נוטות להיות ברשת מרובת מחשבים ויישומים) ולכן אין לי זמן ו_כוח_ לשנות ולהגדיר מחדש כל הזמן. מישהו יודע מה יכול לעזור לי? (מלבד צו 8).

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by DrDeath,

שני מחשבים, מחוברים דרך HUB. מחשב אחד עם WinXP והשני עם WinMe. פעם הרשת עבדה אבל המחשב עם הXP נמחק וניסיתי להתקין הכל מחדש כמו שהיה פעם אבל זה לא עובד משום מה. התקנתי את כל מה שצריך בשביל הרשת, שמות המחשבים שונים וה-Workgroup אותו דבר. למה זה לא עובד?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nice-1,

פשוט על הפנים יש לי מין בעיה כזאת שלפעמים המודם מפסיק לדבר עם האינטרנט כאילו או שזה מתחבר ולא קורה כלום או שבאמצע החיבור פתאום כלום לא עובד אז אני מתקשר לשפוך את חמתי על הגוים והם תמיד (תמיד!!) אומרים לי: תשמע זה כנראה בעיה של משאבי מערכת ואני תמיד(עוד תמיד!!) אומר להם אבל זה לא הגיוני כי יש לי קבוע מעל 75% הוא אומר לי תשמע אני לא יודע מה להגיד לך זאת בעיה של משאבי מערכת או שיש את התשובה החלופית תעשה ריסט והתקלה תתוקן ואז אני אומר לו כן אבל היא תתוקן למספר דו ספרתי של שעות, ומה אז? ואז הוא אומר לי תעשה שוב ריסט.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ohad,

אני מחובר ל בזק בינלאומי ב-adsl 0.5 ואני מחובר אלייהם כמעט כחודש ועוד לא הגיע החשבון של האינטרנט ולפי מה שאנשים כתבו כאן אני חושש מאוד לקבל חשבון גדול מאוד, ולכן עם יש לכם טלפון לבירור על התשלום שאני יוכל לדעת כמה אני צריך לשלם זה מאוד יעזור לי לדעת מה מצב התשלום שלי לאינטרנט. וגם אולי תוכלו להרגיע אותי שרק מי שכתב את הבעיה שלו עים החשבון לאינטרנט המהיר של בזק בינלאומי שרק לו לזה קרה ורוב האנשים פו יש תשלום חודשי קבוע.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by udicol,

כן תוכנת DNS2GO אמורה לפתור את הבעיה : DNS2Go is a free Domain Name System that will make your computer accessible anytime, anywhere by associating a domain name of your choice to your currently assigned IP address. DNS2Go is the perfect product for people who are hosting applications and have a dynamically assigned IP address. The DNS2Go service performs reliably behind your pre-configured Firewall or router allowing you to specify a domain name for your WebSite, FTP Server, Email Server, Internet game or other application. http://dns2go.deerfield.com// ומי שרוצה דומיין חינם ייכנס ל- www.cjb.net .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Necessary_Evil,

ידיד שלי שאבא שלו מנכ"ל של תבל אמר לי שב15 ליוני יהיה אפשר להזמין מתבל שירות אינט' מהיר...מישהו יודע על זה משהו? -חציל.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  9. קבלו מה האיר את עיניי.. קבלו כאן

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  10. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

הפעם, במחיר של 99 ש"ח לחודש. 256 קילוביט לרוחב הפס היורד ו96 קילוביט לרוחב הפס העולה. מגמת ירידה מבחינת מחיר, אך גם מבחינת איכות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by INFERNO,

יש לי אלקטל Speed touch home איך אני הופך אותו לPRO ומה היתרונות,חסרונות בהפיכת המודם ל PRO

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by omrisegal,

מישהו מכיר ראוטר טוב לכבלים, שנמכר בארץ במחיר נורמלי? (100$+\-)

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by udicol,

ובכן זה טעות !!! אפילו טכנאי ההתקנות שבא לביתי מסר לי כי קיבלתי IP קבועה לכל העיסקה . אך הפלא ופלא , כשנכנסים לאתר של www.cables.org.il אני מקבל כתובת IP משתנה . או קיי עכשיו יגידו לי אתה לא חייב להתנתק . אבל מכיוון ששום דבר לא אמין במדינתינו ,אני חייב לבצע את הפקודות Iprelease ו- iprenew , אני מקבל שוב כתובת IP חדשה (ברור מכיוון שהשיטה עובדת בצורה של DHCP ) ולכן נעלם לי הIP הקבוע שהבטיחו לי . ואני תיכננתי לבצע Hosting לחברות .....

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by HaimTS,

כרגע אני משתף אינטרנט ע"י כבל מוצלב (שני מחשבים) הכל נפלא ;D אבל אני רוצה עכשיו שכל מחשב יוכל להתחבר בניפרד ללא תלות בשני. והשאלתי אם יש צורך ב router או ש switch מספיק,(ראיתי שיש router יעודי לADSL) ההבדל במחיר כפול אבל אם צריך... תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום יש לי חיבור בכבלים 750 קניתי שני כרטיסי רשת gf100txr III series העברתי כבל רשת דרך הקירות וחיברתי מבמחשב של למחשב של אבא שלי לי יש XP ולאבא שלי 98 הוא קולט את הכרטיסי רשת והכבלים מחוברים אבל הוא לא קולט את המחשב שלמעטה אני לא יודע אם זה אמור לעבוד אוטומטית אבל איך אני משנה את ההגדרות בכדי שזה יעבוד ואיך אני יודע אם יש לי כבל מוצלב או מסוכך או איך שקוראים לזה זה נותן לי במחשב המרכזי שלי XP את השני מחשבים האלה אבל יש עליהם X וזה כותב: a network cable is unplugged??? מה אני יכול לעשות? איפה הטעות שלי? תודה !!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הזמנתי עם המחשב מזיגזג כבל 10 מטר כדי לחבר 2 מחשבים עם כרטיסי רשת אבל הוא לא מוצלב... זה בעיה?? ולהחליף למוצלב??

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שיצור קשר בICQ 76921212 או באימייל nyop@012.net.il

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכם אני התחברתי לאינטרנט בכבלים של ארוצי זהב ואינטרנט זהב ויש לי מספר שאלות: 1. איזה התקנים צריך להתקין בהגדרות ה Network של חלונות מילניום? 2. בהגדרות הכרטיס רשת יש לי מספר הגדרות שאפשר לשנות: Erly Tx Threshhold והוא נמצא ב15 מה זה עושה? receive buffer size שעומד על 8K אם אני יעלה את זה ל 64 האם המהירות תשתנה או מה? אודה לכם מאוד אם תענו לי על השאלה. : :)

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. ברגע ששידרגתם את המודם הDHCP שלו מופעל ואתם יכולים להגיד את המחשב "להשיג אוטומטית" את הIP ואז המודם מקצה לו לבד ונותן לו לבד GATEWAY, SUBNETMASK וגם את הDNS! ברגע שפירמטתם לא צריך להגדיר אותו!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. משיהו מכיר איזה אתר טוב לבדיקת מהירות גלישה ב-ADSL?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by udicol,

כשאני רוצה לחסום כתובות או אתרים אני נכנס ל- Security ו- Advanced ושם אני מגיע לכרטיסיה של Restricted Zone . ניתן להזין URL's וכתובות IP . ניסיתי למצא את הקובץ שמאכסן את כל השמות והאתרים וכמו כן ניסיתי למצא את הרשומות ב- Reg , אך ללא הצלחה . מישהוא מכיר דרך אפשרית ל- Import Export של הרשומות האילו ?

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  22. Started by BeNDeR,

אוקי יש לחבר שלי בבית שתי מחשבים שבהם כבר יש כרטיסי רשת מותקנים עם windows me ! ( שלושה , אחד ל adsl ועוד שניים ) עד עכשיו הכל סבבה !! אבל איך אני מתקים לו עכשיו את הרשת ? ? תעזרו לי ?? : (

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. דפי Flash שמכילים טכסטים , אני מעוניין להמיר חלקם לקובץ טכסט תקני .

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  24. Started by InspectorGadget,

אז מה זה forwarding שם ??? כדאי לבטל ??? ??? ??? ??? תודה מראש...

25. Started by InspectorGadget,

וניתבתי עם הפקודה defserver addr 10.0.0.1 ועכשיו אפשר לשלוח לי קבצים באיי סי קיו... אבל.... משום מה הפורט של הכתובת החיצונית שונה מהפורט של הכתובת הפנימית.. דוגמא: פתחתי שרת ב- CS והוא כתב לי שהכתובת הפנימי היא 10.0.0.1:27015 שככה זה אמור להיות... אבל כתובת חיצונית 213.8.156.39:10232 ואז אי אפשר להתחבר אלי כי התוכנה לא מזהה את הפורט... איך אני עושה שהפורט של הכתובת החיצונית יהיה זהה לפורט של הכתובת הפנימית ??? וגם אני לא יכול לשלוח קבצים במירק... לקבל כן אבל לשלוח לא... מה לעשות ??? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים