רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת ביתית עם נתב חוטי של 2 מחשבים. איך אני יכול לשלוט במחשב השני, לכבות ,להפעיל מחדש, למחוק... אני מכיר הרבה תוכנות אבל יש לי אייפי חיצוני(שככה התוכנה לא יודעת לאיזה מחשב להתחבר) ואייפי פנימי לכל מחשב, עם איזה תוכנה אני יכול לרשום את האייפי הפנימי של המחשב השני (לדוגמא לי: 192.168.2.56 ולמחשב ב': 192.168.2.58) וזה יתחבר אליו ואני אוכל לשלוט בו??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. כבר התיאשתי. יש לי שני מחשבים שעליהם מותקן וינדוס 7. אני רוצה לשלוט על מחשב B ממחשב A. המחשבים מחוברים על ידי ראוטר של אדימקס br 6524n. יש לי את הכתובות אי פי של שניהם. אישרתי למחשב לאפשר שליטה מרחוק. עשיתי פתיחת פורט בראוטר 3389, אישרתי לפיירוול לאפשר שליטה מרחוק. כשאני מנסה להתחבר המחשב מבקש סיסמא ושם משתמש. ניסיתי להיכנס בשמי, בשם administrator ניסיתי בלי שם משתמש. ניסיתי עם כל הסיסמאות שאני יכול להעלות על הדעת, כולל הסיסמא שהוינדוז מפיק לרשת ואני לא מצליח להתחבר. אני מיואש. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר מה לעשות? תודה חנן
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש דרך לשלוט מרחוק במחשב של בני דודים שלי כדי לתקן להם אלף תקלות שנוצרות אצלהם כל יום. יש דרך לעשות את זה?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם אפשר להגדיר בתור מערכות ההפעלה דרך ראוטר שליטה מרחוק ללא יציאה לאינטרנט? כלומר ככה לפחות אני רוצה שזה יעבוד. מחשב ראשי עם מערכת שרת 2003 שיש לו שליטה מרחוק יתפעל דרך הרשת מחשב HTPC למוזיקה בחיבור אלחוטי המחשב של 2003 יחובר לנתב בחיבור חוטי רגיל וה HTPC בחיבור אלחוטי עם כרטיס משלו.ידוע לי שאפשר להתחבר לתוכנת LOGMEIN אבל אני לא רוצה לצאת לאינטרנט אלה רשת פנימית בין שני המחשבים. כיצד מגדירים את זה?? יש משהו שצריך להגדיר בשרת 2003?? וב HTPC עצמו? תודה על הסיוע. חשוב לציין שהתכנון הוא שהHTPC יהיה ללא מסך והשליטה תיהיה לגמרי מה 2003.
-
- 6 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
איך אפשר לשלוט על מחשב שנמצא מאחורי ראוטר אני משתמש ב VNC וב MSTSC אבל אני פתוח גם לתוכנות אחרות... חינמיות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן להשתלט על מחשב מרוחק מבלי להפריע למשתמש הקיים? כלומר, אני רוצה לעבוד במחשב המרוחק נניח על קובץ אקסל, מבלי שזה יפריע למשתמש הקיים. והוא למעשה יעבוד על וורד במקביל אלי. תודה לעונים.
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה. יש לי מחשב אחד עם וונדוס XP ואחד עם 7. הגדרתי את הרשת והכל עובד בצורה תקינה. על המחשב עם ה7 אני תמיד משתלט מרחוק ללא בעיה. ברצוני להשתלט על המחשב השני עם האיי פי הפנימי שהגדרתי לו. פתחתי פורט בראווטר גם למחשב השני. משום מה אני לא מצליח להשתלט עליו. יש לו סיסמה ויוזר, יש לו הרשאות, אין לו פיירוולים. יש הצעות? אגב מעדיף רק דרך remote desktop ולא עם תוכנות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת של כמה מחשבים בבית. על אחד המחשבים מותקנת מערכת ההפעלה Vista Ultimate. אני מעוניין לשלוט במחשב זה דרך מחשב אחר שעליו מותקנת XP Pro SP3 - הכוונה לשליטה מלאה לגמרי (Remote Desktop). האם זה אפשרי? ואם כן - איך עושים זאת? ניסיתי כבר בעבר אך קפצה הודעה שאמרה שיש בעיה עם ה- Policies, או משהו כזה. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי רשת ביתית שבה 2 מחשבים. אני רוצה לשלוט על המחשב השני שברשת (כלומר שליטה מלאה- שאני יוכל לראות את המסך של המחשב השני ולעשות בו כרצוני). בשניהם יש אקס פי, ואני יודע שבבית ספר שלי אפשר לעשות את זה דרך remote desktop connection שנמצא באקס פי. ניסיתי לעשות את זה כמן שאני עושה בבית ספר (נכנס ל remote desktop connection ושם רושם את שם המחשב עליו אני רוצה לשלוט). אבל זה לא עבד. איך אני מגדיר את זה בצורה שזה יעבוד? ואם מישו מכיר דרך אחרת לשלוט על המחשב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
ברשותי לפטופ שמחובר לראוטר שמחובר לנתב שמחובר למחשב PC הלפטופ מחובר לראוטר בד"כ בכבל אם כי לעיתים גם דרך ה WiFi. בשני המחשבים מותקן Win7 (אני לא יודע אם pro או home) אני מנסה להשתלט על ה PC באמצעות remote desktop connection אבל לא מצליח, זאת למרות שאיפשרתי ב PC שליטה מרחוק. ניסתי לשלוח ping למחשב וגם לא מצליח. מה אפשר לעשות? האם כאשר המחשבים משורשרים עם ראוטר ונתב אז כתובת ה ip שונה ממה שכתוב ב cmd-ipconfig?
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי יש לי כמה מחשבים בבית וברצוני לשלוט מרחוק על כל מחשב בבית שמחובר לרשת.... זואת אומרת שבמחשב אחד אני יוכל לראות את כל שולחנות העבודה של המחשבים ברשת שיש לי בבית... יש תוכנה כזו או מדריך אז אשמח לקבל! גם הסבר קליל יעזור תודה!!
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בס"ד יש לי בעבודה רשת של CITRIX אשר יש בה גם גישה לאינטרנט כיום אני מצליח להתחבר לבית דרך תוכנת LOGMEIN רציתי לדעת אם יש דרך אחרת להתחבר לבית דרך הרשת הCITIRX בצורה יותר מליאה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. תהיתי אם יש דרך בה אוכל "לשלוט" (או לפחות לפקח) על המתרחש במחשב השני, המחובר דרך ראוטר חוטי של Edimax (מסדרת BR) למחשב שלי. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים ברשת אלחוטית (כל הנתונים על החומרה - במפרט) על 2 המחשבים מותקנת וויסטה אולטימייט מחפש תוכנה מומלצת/חינמית/קלה/בטוחה לתיפעול שתאפשר להשתלט על המחשב ברשת הביתית (רק שליטה על 2 המחשבים ברשת שלא תהיה אפשרות גישה משום מחשב/מקום אחר)
-
- 41 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשלוט לשם תמיכה על מחשב של קרוב משפחה שלי. אני יודע שיש כל מיני תוכנות אבל אני זקוק להמלצתכם. התקנתי 2 תוכנות שביקשו ממני להרשם ואפילו לשלם כסף (...), אבל אני בס"כ זקוק לתוכנה הפשוטה ביותר - אחת הסיבות היא שקרוב משפחתי הנו אדם מבוגר וזה ממש בלתי אפשרי לאתגר אותו עם כל מיני מספרי IP וכד'. אם היה אפשר לקבל הדרכה כלשהי - איך בכלל תוכנה כזו עובדת, זה מאוד היה עוזר-כי אחד החששות שלי היא כניסה של אורחים לא רצויים למחשב שלו. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום. יש לי משרד עם 4 מחשבים. 3 מריצים XP, ואחד Win7. במחשב בבית יש לי Win7. מישהו הגדיר כבר במחשב בבית, התחברות למחשב במשרד, זה שמריץ Win7, דרך שולחן עבודה מרוחק. איך אני יכול להתחבר למחשבים שמריצים XP? הגדרתי להם סיסמא (כי צריך כדי להתחבר ע"י שולחן עבודה מרוחק). יש לי את ה-IP של המשרד. מה עוד אני צריך כדי להתחבר לכל מחשב ספציפי? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים שמחוברים דרך ראוטר וסוויטץ. אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לשלוט ממחשב אחד על המחשבים האחרים, כלומר לראות את המסך שלהם דרך המחשב שלי ולשנות הגדרות אצלהם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכוונתנו להקים בבניין רשת WIFI לצורך תקשורת בחניון התת קרקעי שלנו. האם יש דרך לשלוט על מי שנכנס לרשת ומשתמש בה (כלומר, סוג של ניהול משתמשים)? האמור הוא בנוסף לאפשרות להכנס לרשת עם סיסמה.
-
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
- 4 followers
-
-
מה לעשות כמו הרבה אחרים יש לי אח שפשוט כל החיים מוריד שטויות וזה תופס את כל הפס של האינטרנט (תוכנות שיתוף Emule bitorrent kazza והורדות דרך Http) יש דרך לישלוט על רוחב הפס (ואפילו להגביל אותו לתוכנות מסוימות) בלי שהוא ישים לב שבעצם חיבלתי לו במחשב (פיתאום תוכנות חדשות צצו על המסך)? בתודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם אפשרי לשלוט ברוחב הפס אותו כל פורט/אייפי/מק מקבל ? לדוגמא, אם ברשותי מהירות גלישה של 8 MB, אז שעבור מחשב אחד יהיה מוקצה 7 ועבור 2 מחשבים אחרים 1 ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים מחוברים בינהם עם כבל מוצלב, ויש למחשב אחד אינטרנט והשני חולק אותו עימו. רציתי לדעת, אם יש אפשרות/תוכנה דרך כשלהיא.. לווסת את אחוזי השימוש באינטרנט.. למשל שהמחשב המשותף יגלוש רק עם 30% של משאבי אינטרנט.. מקווה שהייתי ברור, ושתוכלו לעזור לי! בברכה, רועי
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות XP פרו ,עברית. ויש לי תוכנה מקאפי הגנה אנטי וירוס עם פיירוול. אני ביטלתי הגנה פיררול של XP. בגלל שיש לי תוכנה מקאפי הגנה. ויש בעיה מעצבן אותי. אני אספר, רציתי לעשות שליטה מרחוק במחשב מול מחשב. ולראות שולחן עבודה שלי. ולבצע בדיקה דואר או מסמך או אחר... אני בדקתי בעצמי רשמתי IP שלי בבית, לחצתי על מחשב שלי קליק ימיני נפתח תפריט שנקרא Remote וסימנתי למטה V - לאפשר תקשורת שליטה בשולחן עבודה. ואח"כ עשיתי סיסמא בשם משתמש לכניסה למחשב שלי. ונסעתי לאחותי ויש לה מחשב בבית. לחצתי על מחשב שלי קליק ימיני נפתח תפריט שנקרא Remote וסימנתי למטה V - לאפשר תקשורת שליטה בשולחן עבודה. ורציתי ליבדוק במחשב בבית שלי שליטה מרחוק שולחן עבודה. ניכנסתי לתוכנה Remote Deskto…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
תנו המלצה לנתב זול וסביר לכבלים יתרון אם הוא יתמוך גם בכבלים וגם בADSL יש לי סוויץ', 8 פורטים של Dynamode אם זה משנה משהו מודם כבלים - TERAYON --------- לגבי השם משתמש בנטויז'ן עד לפני חודש וחצי הייתי לקוח של נטויז'ן ועקב דרישה שלהם לעלות את המחיר מ39 ש"ח ל99 ש"ח (!) ללקוח עיסקי עבור ADSL אחד וחצי מגה נאלצתי לעזוב ולעבור לספק אחר, לצערי הרב עברי לנזק בינלאומי, ועכשיו שוב חזרתי לנטויז'ן בשחמה גדולה, בתשלום של 39 ש"ח לחודש עבור כבלים אחד וחצי העניין הוא שהשם משתמש הקודם שלי כביכול תפוס והוא שמור ל3 שנים !!! כלומר הוא שלי והכל, אבל אני לא יכול להשתמש בו לחשבון חדש ... : בחרתי שם משתמש חדש, והשם משתמש קליט, קצר, פצצה ( מה שתרצו ) אמרתי אותו לנציג שפתח לי את החשב…
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הי,העברתי את הראוטר שלי מחשב וכשאני מנסה להיכנס להגדרות ראוטר זה מבקש שם משתמש וססמא,במחשב הקודם עשיתי שייזכור את השם משתמש וסיסמא ובמחשב החדש הוא לא זוכר אותם... מישהו יודע מה שם משתמש וססמא ברירת מחדל לראוטר של בזק סימנס?אני יודע רק שהשם משתמש הוא Admin. תודה
-
- 5 תגובות
- 32.8k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, ברשותי 2 מחשבים ניידים בבית שעשיתי להם שיתוף ברשת. שאני מנסה להתחבר לתיקיה ששיתפתי ברשת הוא מבקש ממני סיסמה ושם משתמש (תמונה מצורפת) (כנ"ל לגבי 2 המחשבים הוא מבקש ממני משתמש וסיסמה בשניהם) לא הגדרתי שום דבר שעשיתי שיתוף ברשת,איך אני יודע מה השם משתמש והסיסמה שלי? *********בעיה נפתרה*********
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
- 1 follower
-