עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי 3 מחשבים בבית ולכולם יש את אותו אינטרנט אבל רק מחשב אחד מחובר אליו בצורה חוטית והשניים האחרים בצורה אלחוטית (אחד נייד ואחד נייח ) במחשב שמחובר בצורה חוטית אין שום בעיה באינטרט אבל בשניים האחרים המחשב מוצא את הרשת , מתחבר אליו והוא כותב " מחובר ללא גישה לאינטרנט" (ולפעמים הוא גם עובד אבל בדרךך כלל השגיאה הזו מופיעה) מישהו יודע מה יכולה ליהות הבעיה ,יכול ליהות שזה משהו בהגדרות של הווינדוס או של משהו אחר (בשני המחשבים יש WIN7 מקורי אם זה משנה משהו)?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by alabakazam,

שלום לכולם, מצב קיים: מחשב בעל מע' הפעלה ווינדוס 7, מחובר לאינטרנט בעזרת מודם DSL-2500U. (=חיבור קווי) בנוסף, מחובר למחשב כרטיס רשת אלחוטי של alfa network. (חיבור USB, ללא שום הגדרה מיוחדת) סטרימר (של Xtreamer, הדגם לא ידוע) מחובר לטלוויזיה, ובעל מתאם אלחוטי. (ללא הארדיסק פנימי) המטרה: שהסטרימר יוכל למשוך קבצים מהמחשב, ולהתחבר דרכו לאינטרנט. האמצעים: http://lifehacker.com/5369381/turn-your-windows-7-pc-into-a-wireless-hotspot http://www.dummies.com/how-to/content/configuring-an-ad-hoc-mode-wlan-with-windows-7.html ועוד שלל Tutorial-ים. לא עזרו !! (גם PDF של Xtreamer שמצאתי על הגדרת הרשת לא הועיל) הבעיה: לאחר הגדרת ה-ad hoc, ביצעתי סריקת רשתות (אלחוטיות) בעזרת הסטרימר, ש…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  3. שלום לכולם הראוטר והמודם שלי ליד חלון ולפעמים יש טיפה שמש טיפה... לא ממש עכשיו ב"חורף" אני נכנס למשחקי רשת והמשחק זז ממש חלק .... לא יודע למה מקודם הוא לא זז וזה תלוי באינטרנט! כי לא עידכנתי שום דרייברים עד עכשיו ! CSS - WC3 ממש חלקים עכשיו בלי פאקטים וכאלה ..... אני חושב שהשמש עשתה משהו? יש מצב?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by idan_m76,

שלום. נתקלתי בבעיה של ניתוק שרת מארה"ב. אני עובד עם תוכנת מסחר מניות (CLIENT) המכילה בעיקר גרפים המתעדכנים משרת בארה"ב (QUOTE SERVER). לאחר מספר דקות השרת מתנתק (QUOTE SERVER DISCONNECT). הפעלתי SNIFFER על כרטיס הרשת במחשב וראיתי כי השרת שולח TCP RESET ומנתק את ה CONNECTION. במשך כל זמן הבדיקה היה PING בין המחשב (CLIENT) לשרת. השינוי לרעה החל כאשר הוספתי עוד גרפים ל -CLIENT (כלומר = עוד DATA). כאשר אני עובד ללא הגרפים הנוספים - השרת אינו מתנתק. האם יתכן שספק האינטרנט מנתק אותי מהשרת בארה"ב כאשר ה-DATA ב -CONNECTION עובר סף מסוים? איך אני יכול לבדוק זאת ? פרטים: תשתית: כבלים 1.5M ספק: 013 מחשב(WIN XP) מחובר דרך ROUTER XP FIREWALL : DISABLED ROUTER FIREWALL : DISABLED תודה.…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. באינטרנט בגלל העלאת מהירות ההורדה תהיה ירידת מחירים ותהיה גם תחרות מישהו יודע מתי הדבר יכנס לתוקף הייתה פה גם כתבה באתר.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by oren74,

לאחרונה שדרגתי את חיבור האינטרנט באמצעות הכבלים ונטויזן של לקו של 5 מגה. המהירות שאני אמר לקבל בהורדה היא כ 630 ק"ב. את המהירות הזו אני מקבל רק אם המחשב מחובר למודם הכבלים (מוטורולה לבן) באמצעות חיבור ישיר לכרטיס הרשת. הבעיה מתחילה כאשר אני מחובר דרך ראוטר. יש לי שני ראוטרים של אדימקס: ראוטר מדגם B16104K (ראוטר חוטי) וכמו כן ראוטר BR6124WG (ראוטר אלחוטי שהתחברתי אליו חוטית והרשת האלחוטית שלו מבוטלת) שהבאתי לצורך הניסוי ובשניהם המהירות המקסימלית שאני מצליח לקבל היא 580 ק"ב בממוצע. האם מישהו נתקל בתופעה זו? כלומר האם ראוטר אמור להאיט לי את הגלישה בצורה כזו? חשוב להדגיש שהמחשב שלי מחובר לבדו לרשת ואין איתו עוד מחשבים כרגע שמחוברים לרשת. וכמו כן אין בעיה של רוגלות, תוכנות שרצ…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  7. רציתי לדעת אם יש אפשרות להזין סיסמה לראוטר (לא לממשק של הראוטר במקום ה admin) בכדי שכל מי שינסה להיכנס לרשת ממחשב אלחוטי יתבקש להזין סיסמה. יש אפשרות כזאת? מדובר על ה 100-75 אני מקנפג את הראוטר מרחוק ומחפש פתרונות מבלי לערב את נגיעה במחשב הנייד,האבטחה תיהיה לפי סינון MAC וחשבתי להוסיף את הנ"ל. תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by Kirill Kogan,

שלום רב,יש לי בעיה ורציתי לראות אם אפשר לטפל בא לבד בלי להביא תכני בזק. אז ככה עוד כמה ימים אני מתנתק מחברת YES סופית שזה אומר שהם לוקחים את כולה ציוד שלהם 2 ממרים ועוד אזה מכשרי קטן שמעביר מהסלון (איפה הראוטר של בזק נמצא ) לחדר שלי, חיבור רשת דרך קבל. מה שחשוב לי זה לגלוש דרך קבל בחדר ולא דרך WIFE כי וויפי חלש יותר. אז יש אפשרות אחת שזה לאהביא תכני ב200 שקל שיעשה לי עוד שקע של בזק תוך 10 דקות בחדר. או אפשרות שניי שחשבתי עלי היא לקנות \להזמין מחול אזה מכשיר שדומה שעושה אותה פעולה של הממרים של ייס שעבירו קבל רשת מהסלון לחדר יש דבר כזה ????????

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by naor56,

אני יודע שיש הגבלה ברפידשייר ל2.60 ג'יגה ליום , ובגלל זה אני לא רוצה לקנות פרמיום שם. חשבתי על NETLOAD.IL שזה אחלה שרתים אבל השאלה אם יש שם הגבלה....?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by the_big,

אין לי מושג בכלל בנושא הזה אני צריך אתר קטלוגי או חנות או ליין הבנתי שאני צריך לרכוש דומיין וכולי קצת ידע כללי יעזור תודה ועוד שאלה מצאתי ב300$ לשנה חנות און ליין כולל דומיין בינלואמי עד 100 מוצרים האם זה שווה תודה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  11. אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com
    Started by אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com,

מיזם הנתבים המתקדמים והאלגנטיים של חברת הענק מקבל מוצר שני מבית היצרנית הטאיוואנית, שיצטרף לדגם המוצלח הראשון אשר הושק באוגוסט לכתבה: http://hwzone.co.il/התור-של-אסוס-נתב-נוסף-ממשפחת-ה-onhub-של-גוגל/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shainov,

שלום, רציתי לרכוש ראוטר במסגרת התקציב הנ"ל והדרישות הן: -טווח שידור מוגדל (מעל 20 מ') -אמין וללא קריסות/נפילות -תקן N -תומך MIMO -בעל אחריות מורחבת -ממשק ידידותי למשתמש בגדול מה שהולך להיות מחובר לנתב יהיה PC אחד בLAN,מדפסת רשת מוגדרת ו2 לפטופים בתקן N אין חובה להגיע לתקציב אך אם זה נתב שמצריך זאת ואולי אף לעבור בקצת ע"מ לא להתפשר על איכות ורכיבים פנימיים אשמח.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  13. כמו שהאלקטל למשל היה 10.0.0.138 מה האייפי של המודם הזה? (שלי זה החדש SB5100 השחור של מוטורולה, אבל בטח הוא דומה פה לאפור הישן, הSB4100 אם אני לא טועה) כמו כן, האם יש ממשק שליטה על פונקציות כלשהם בו, דרך TELNET או דף אינטרנט?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. עשיתי הקמה של רשת ביתית עלמנת לחבר שני מחשבים ( set up a home or small office network)עם כבל רשת בשביל להעביר קבצים מאחד לשני(רק באחד המחשבים יש אינטרנט) ונוצרו לי כמה דברים שלא היו לי קודם,מה זה בדיוק?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  15. שלום, לאחרונה קיבלתי ipod touch 4 ושמתי לב כי הגלישה ממנו איטית ובנוסף הסטרימינג ב-Youtube איטית מאוד. יש לי תשתית בזק 15MB וספק בזק בינלאומי. router dlink 2760U תקן N ניסיתי לשנות בהגדרות ה-ipod את הDNS ל-google dns -8.8.8.8 - לא עזר. ביצעתי בדיקת תשתית באמצעות האפליקציה של בזק גם במכשיר הipod וגם במשחב הנייד שגם כן מחובר ב-WIFI. והתוצאות כדלקמן: במחשב הנייד אני מקבל 15MB download עם latency 20ms מה יכולה להיות הבעיה בהתחברות WIFI עם המכשיר ומכשיר ה-IPOD אני מקבל מהירות של 12MB וlatency של 60ms

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שודרגתי בבזק ל 15 מגה. אני ב 012 ובזק בדיקת מהירות מהאתר של 012 מדדה וקבעה שאני ב 15 מגה. אבל הורדות של קבצים גדולים מתחילות ב 15 יורדות לאחר כ 10 שניות ל 13-11 מגה. אתר של בזק מודד גם התחלה ב 15 וירידה לאחר כ 10 שניות. חיבור ישר לבזק מוריד 15 קבוע. מדידת הורדה של נטויזון - 15 קבוע. ספידנט - 15 קבוע. מסקנה השמועות נכונות - 012 מגבילים הורדות של קבצים גדולים !! בשיחה עם התמיכה של 012 הם מצאו שאני מוגדר אצלם עדיין על 10 ! הגדירו לי על המקום ל 15, והכל טוב עכשיו. מסקנה בדיקות המהירות אינן כל כך אמינות כולל אלו של הספקים עצמם כנראה בגלל בדיקה עם קבצים קטנים מדי. אם כבר לבדוק אז כדאי לבדוק באתר של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test_old.aspx (ובזדמנות חגיגי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אגף הפיקוח במשרד התקשורת מפרסם היום את דו"ח פניות הציבור המסכם לשנת 2012. כל הדירוגים והציונים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=3650

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  18. בעקבות התלונות על חוסר יציבות החלטתי לפתוח את הדיון הזה הופתעתי לגלות שכמה אנשים מוכשרים יצרו בילד של OPENWRT ששוברת את הגבלת הקושחת היבואן בלי הרבה כאבי ראש שימו לב שכל השימוש על אחריותכם בלבד! ניתן להוריד את הקושחה מפה: http://www39.zippyshare.com/v/55134825/file.html ולהפליש דרך הFACTORY שימו לב שמי שלא מעוניין בקושחת OpenWRT יכול לבצע שידרוג ממנו לקושחת יצרן הגלובלית (לא הישראלית) וככה לקבל ביצועים יותר טובים שיהיה בהצלחה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. כשאני מנסה להיכנס לאתר הבית זה פועל אבל לApp כלשהו זה תוקע. אני מנסה למשל להיכנס לפוקר או סתם לApp מסויים והאינטרנט מעביר אותי לדף צהוב כאילו אין אתר כזה\שהאתר אינו זמין. אני במחשב אחרי פרמוט. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה D: ?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  20. שלום יש לי בסלון ראוטר LINKSYS EA8500 אליו מחובר ראוטר של TP LINK שמשמש כמודם בלבד (ברידג') הכל טוב ויפה והכל עובד ואפילו עובד מהר. הבעיה שכשאני בחדר שינה ה WIFI זוחל כי הוא די רחוק ומאחורי 2 דלתות וקירות. יש לי AP מדגם LAPAC1750 של LINKSYS שבעבר חיברתי קווית ועכשיו הדבר לא מתאפשר. אני חושב לשים אותו באמצע הדרך כדי שיתן לי WIFI טוב גם בחלק של החדר שינה. השאלה היא אם אני יכול לחבר אותו לחשמל ולהגדיר אותו ללא כבל רשת או שהוא חייב חיבור קווי ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  21. שלום לכולם, האם קיים מודם usb סלולרי stick עם כניסה RJ45?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. משכיר כרגע נתב מבזב"ל בשם WIFI+ עם מתאם SFP לתשתית סיבים 1Gb (שאני חושב שדומה חומרתית ל Be הישן של בזק רק בלי הסייבר שיט של בזק) בקיצור יש לי ממיר סיב Gpon (בלי קשר לציוד של בזב"ל) ורציתי לדעת 2 דברים. 1. איך Deco M5 בתור ראוטר סיבים? עושה את העבודה או שפחות מומלץ להפעיל אותו במצב הזה? 2. איך ה Be של בזק מבחינה חומרתית נטו? (אני יודע שיש לו חרא של אפליקציה עם הרבה מגבלות, אבל ב WIFI+ זה לא ככה)

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by online,

לכאורה מחליף את DI-524. קישוריות אלחוטית בתקן g, סוויצ' 10/100 עם 4 פורטים, תמיכה בכבלים ו-ADSL וצריכת חשמל מתונה של 6 ואט. נתמך ע"י DD-WRT, שלא כמו דגמים אחרים של D-Link. קישורים: דף המוצר באתר D-Link Australia סקירת משתמש כולל בדיקות uTorrent חנות: 249 ש"ח בפנדה מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. הסבר מורחב לכותרת: ברשותי אינטרנט מהיר שבאופן טבעי יש מידי פעם תקלות ונפילות וכשזה קורה אני מיד משתף אינטרנט מהפלאפון והמחשב ממשיך להיות מחובר לאינטרנט. הבעיה היא זה דורש התעסקות של ניתוק וחיבור למקור השני וחוזר חלילה. איך אני יכול להגדיר 2 מקורות כאשר הראשי מתנתק אז שיתחבר לנקודה החמה שבפלאפון? ומתי שהאינטרנט הראשי חוזר לפעילות שיתחבר אליו. אני יודע שיש דבר כזה כאשר רוכשים מודם כמו זה: https://he.aliexpress.com/item/1005003456334398.html למכר שלי יש אותו והמכשיר פשוט מתחבר כאשר האינטרנט הראשי לא זמין וכאשר זמין אז האינטרנט מהמכשיר מתנתק. אך אם יש לי פלאפון נייד עדיף לי כבר להשתמש בו כמקור נוסף לאינטרנט…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by elis02,

שלום. יש לי ראוטר Deco X20-DSL. אין לו מקום לusb. עברתי לגרמניה לתקופה ואני מעוניין לרכוש מכשיר שיעבוד עם סים עם LTE מהירות של 300 Mb/s שאותו אפשר לחבר לראוטר הנ''ל. (במקום לקנות ראוטר חדש שכן מה שיש לי יחסית חדש). מה הייתם ממליצים לרכוש בשביל זה? שלא יהיה יקר כמובן. זו כל המטרה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים