רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הנה החוברת שלו [ftp=ftp://files.dlink.com.au/products/DSR-1000N3G/REV_A/Manuals/DSR-1000N_User_Manual_v1.01%28AUS%29.pdf]ftp://files.dlink.com.au/products/DSR-1000N3G/REV_A/Manuals/DSR-1000N_User_Manual_v1.01(AUS).pdf[/ftp] בחוברת שלו בעמודים האחרונים יש מלא שורות שרשום בהם debug ו error מה זה השורות האלו מה ? debug ו error של מה ? הנה עוד פרטים http://www.speedguide.net/routers/d-link-dsr-1000n-wireless-11n-router-with-ssl-vpn-1148 ועמוד של דלינק עם כם הקבצים שלו http://www.dlink.com.au/tech/Download/download.aspx?product=DSR-1000N3G האם הוא שווה 1000 שקל חיפשתי מלא אופציות אחרות וצימצמתי לזה בגלל המחיר הוא הכי זול {בהשוואה לאחרים} יש עוד דגמים שמתאימים אבל לא מוכ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מודם בזק ROTAL 1320A ואני משתמש בו כנתב למי שמכיר את JDOWNLOADER יש שם אופציה להתחבר לספק מחדש אוטומטית בסיום כל הורדה על מנת לקבל כתובת IP חדשה. בנתב הקודם שמת זה עבד מצויין. השתמשתי באופציה של LIVEHEADER/CRUL אבל בנתב הזה ,זה פשוט לא עובד.אני חושב שסיבה היא שאת הסיסמה מזינים בחלון POPUP ולא בעמוד רגיל ולכן הוא מתעלם מהחלק הזה מסיבה כל שהיא. חפרתי את גוגל ,ניסתי את להשתמש בשיטה של CLR SCRIPT,ניסתי להתחכם ולהשתמש בכתובת http://USER:PASS@10.0.0.138 אבל כלום לא עבד,אני ממש מתוסכל מזה . יש פה משהוא שאולי הצליח לעשות את זה עם הנתב הזה או מכיר דרך לגרום לנתב להתנתק והתחבר דרך ה COMMAND LINE.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי USB. אני כרגע על מהירות 10Mb עם ראוטר של בזק (2760U אם אני זוכר נכון). אני מתלבט בין WN821 של TP Link, לבין EW771USN של Edimax. מי מהם עדיף? או שאין ממש הבדל. אני יודע שזו לא שאלה הרת גורל, אבל בכל זאת אשמח לחוות דעת או להמלצה אחרת. פשוט עד עכשיו עבדתי עם EW7318UG והוא זוועה.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
hi, does anyone know what the RSTP's RFC indicate about loop detected on a port caused by an unmanaged switch with a loop on it. meaning port1 is connected to the unmanaged switch which has loop on it. how will port 1 behave? will it block the port or not detect a loop? i've encountered those 2 behaviors on 2 different vendor's switches, and i am looking to know what is the normal behavior. thanks.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בבית שמחובר לרשת עם כרטיס רשת USB. היה לי כרטיס של edimax, הוא נהרס (המחשב לא זהה אותו כמו שצריך) אחרי שנה +/- והוחלף במסגרת האחריות, הכרטיס השני גם החזיק אותה תקופה בערך והוחלף לכרטיס של TP-LINK, שנהרס אחרי יום האם יכולה להיות בעיה בחיבור USB במחשב שגורם נזק לכרטיס או שפשוט התוחלת חיים של הכרטיסים האלה היא קצרה?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מודם ראוטר שאפשר יהיה להתחבר אליו מכל הדירה , הוא צריך להתחבר ל4 מחשבים ולטלפונים בבית.. רציתי לשאול מה אתם אומרים על הראוטר הזה Edimax nMAX AR-7266WNA Wireless 802.11n ADSL2/2 + Modem Router 300Mbps. תקציב : 350 ש"ח. עדיף מksp, תודה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי נתב 3com office connect דגם 3CRWER100-75 אני מנסה לפתוח פורטים כדי לשחק ב league of legends קראתי את כל המדריכים וקנפגתי כפי שניתן לראות בקובץ המצורף, ע"י virtual servers אני משתמש באתר http://www.firebind.com/lol_applet.php כדי לבדוק האם הפורטים המתאימים פתוחים הבדיקה תמיד נכשלת ובכל פעם פורטים אחרים מהטווח 5000-5500 UDP נכשלים. למשהו יש את הראוטר הזה והצליח לפתוח פורטים אלו, או פורוטים בכלל? *עריכה: משום מה נראה שזה הסתדר.... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס רשת אלחוטי חדש של Edimax EW-7711in(כרטיס PCI) יש לי וינדוס 7 64 ביט, בזמן ההתקנה מופיע לי התראה שהדרייבר של עבר בדיקה של מיקרוסופט( windows can't verify the publisher ...). זה דרייבר מקורי של החברה ואותו דבר קורה גם עם דרייבר חדש שהורדתי באתר שלהם. בכרטיסי רשת(לא ב device manager) אני רואה שהוא ב Disable ואין לי אפשרות להדליק אותו. ב Device Manager אין שום הודעה על תקלה. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? אני מאמין שהכרטיס תקין אבל יש בעיה עם וינדוס 64 ביט. אין לי עוד מחשב לנסות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקומות שחלק מהקונקטרים נמכרים עם פלסטיק קטן שמסדרים עליו את הגידים לפני ואז מכניסים אותו פנימה. אבל לחלק מהקונקטרים אין בזה. יש יתרון לשימוש באינסרט הזה? אודה להסבר.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לרכוש את הראוטר הזה Buffalo WHR-HP-G300N מ eBay האם אמורה להיות בעיה להכניס אותו לארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לגלוש בחו"ל עם סים של חו"ל שיש לי בכמה מחשבים (רשת) כרגע ראיתי שיש לי אפשרות לקנות ראוטר אלחוטי שעובד עם סים יש לי עוד אפשרות?כמו ראוטר רגיל אולי שיש לו כניסה לסטיק USB והוא ישדר WIFI??? מה האפשרויות שיש ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , לאחרונה רכשתי את הראוטר הנ"ל אחרי שברשותי היה ראוטר SMC עתיק. כאשר אני מחבר את ה-ראוטר אין לי אינטרנט. עבדתי לפי המדריך אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותו הבעיה - Dynamic IP Address Disconnected ממשיכה להופיעה. ניסיתי RRים כמו שרשום בהדרכה וכו' אבל שום דבר לא עוזר. כאשר אני מחבר את ה-SMC הישן האינטרנט עובד טוב. מה עליי לעשות בשביל להשתמש בראוטר החדש? הראוטר הישן גדול ומתחמם מאוד.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החל מאתמול אין לי אינטרנט (בזק בין לאומי), ורק היום אני יושב על הבעיה ואני רואה שאין לי גישה לנתב בכלל. הכתובת כניסה כמדומני היא 192.168.1.1 והיא לא עובדת. כשאני מחבר את המחשב לנתב יש לינק חיווי גם בנתב וגם בכרטיס רשת של המחשב. מה עשויה להיות הבעיה לפני שאני עושה RESET לנתב ומאבד את ההגדרות ששמרתי עליו? אני גם לא זוכר את הפרטי התחברות לאינטרנט שלי - הנתב עושה את פעולת החיוג לרשת דרך המודם. איפסתי את הנתב - לחיצה ממושכת על לחצן הRESET שנמצא מאחור - ועדיין איני יכול להיכנס לנתב ! עידכון: טוב לחצתי על כפתור הריסט למשך יותר מ30 שניות, נכנסתי לכתובת, והקלדתי שם וסיסמא admin רק לשם בדיקה שהוא נכנס לי אליו. לא הבנתי למה באיפוס מלא (יש צורך לעשות אותו) כתוב שיש צורך לכתוב את הס…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
D-Link DSL-2760U הוא נתב אלחוטי איך הופכים אותו ל- REPEATER
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, הרבה אנשים קונים/מקבלים מחשבים ניידים קטנים עם סים בתוכם ויש להם אינטרנט במחשב אחד. איך משתפים את האינטרנט למספר מחשבים? האם החלפה לנט-סטיק עוזרת בשיתוף הרשת בין מחשבים? לעזרתכם אודה, בברכה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום! בביתי שתי קומות, הראוטר האלחוטי של הוט נמצא בקומה העליונה ובקומה התחתונה יש קליטה רק ליד המדרגות. אני רוצה לקלוט גם בשאר הקומה התחתונה וחשבתי להרחיב את טווח הקליטה עם המכשיר הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6894&perur=2&t=10&c=281 אני מחפש מכשיר שיהיה כמה שיותר פשוט להתקנה (ועדיין איכותי), זה נראה לי הכי מתאים. האם הוא יעבוד בצורה טובה עם הראוטר של הוט? http://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/hotreshet/article,64.aspx האם הוא פשוט להתקנה? תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בזמני הפנוי אני בונה צ'טים/האקים למשחק רשת בשם Mu Online, אחד העקרונות כדי לעבור הגנות מסויימות זה בעצם חיבור דרך שרת פרוקסי. לאחרונה נתקלתי במצב שאני חייב לעשות שני חיבורי פרוקסי לאותו adapter ip , אך יש עם זה בעיה, אני מקבל EROR כשאני מנסה להריץ שני חיבורים בו זמנית: Only one usage of each socket adress (protocol/network/adress/port) is normally permitted שזה אומר בעצם שרק חיבור אחד מותר. מה עלי לעשות, אם יש בכלל אפשרות?, כי מבחינה הגיונית זה לא נראה לי אבל שווה לנסות אולי למישהו יהיה רעיון.. מקווה לקבל תשובה Cani
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי עבור מחשב נייד שקניתי כרטיס הרשת שלי: Intel© Centrino© Advanced-N 6230 and Bluetooth 3.0 מה שאני צריך מהנתב: אפשרות ניתוק קלה [רוב הזמן אין לי צורך בקרינה מבמכשיר ] מחיר טוב פשטות הפעלה+התחברות אפשרות לשלוח הדפסות מהנייד למדפסת ברשת אלחוטי. יתכן ובהמשך אזדקק לחיבור רשת אלחוטי למחשב נוסף
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מישהו התנסה עם כרטיס הרשת Alfa AWUS036NH http://www.data-alliance.net/-strse-158/Alfa-AWUS036NH-2000mW-1000mW/Detail.bok מה הטווח קליטה שלו בשטח עירוני ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בטלפון הסלולרי שלי (LG optimus one) כמודם לגלישה מהמחשב הנייד(חיבור USB). הבעיה- לאחר מספר דקות הגלישה מתנתקת- בהתחלה המחשב מראה ICON שהוא מחובר לאינטרנט אבל שום אתר לא נפתח ואחרי דקה הוא מראה סימן קריאה ליד הICON. ניתוק- חיבור יזום- הגלישה ממשיכה ושוב מתנתקת וחוזר חלילה. הנייד Dell5010 עם Win7 pro. לפני כן גלשתי באותה תצורה בנייד ישן עם XP- לא היו בעיות בגלישה. בנוסף ניסיתי עם טלפון אחר והתופעה עדיין קיימת- זה גם כנראה לא הטלפון. בדקתי את הקו וההגדרות מול אורנג- נמצא תקין. התופעה מתרחשת בכל מיני מקומות כך שזו כנראה לא בעיית קליטה. הקטע המוזר שלפעמים אני משחק משחק רשת דרך הטלפון והקישור לאינטרנט עובד מצוין לאורך זמן. נראה לי שמדובר בבעיה במחשב שלי א…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני בניינים שמחוברים בניהם אלחוטית ויש נתב בכל בניין. כאשר אני מתחבר בRDP מהבניין השני לראשון כל עשר דקות יש ניתוק לכל המשתמשים בבניין השני ולוקח לו חצי דקה להתחבר מחדש. בדקתי פינגים והם עוברים חלק כל הזמן גם כשהRDP נתקע. בדקתי פינגים גם עם TCPING על פורט 3389 וגם זה עובר חלק יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שחרשתי קצת פורומים, ואת האתר של הצ'יף, ראיתי שה- TP-LINK דגם TL-WR1043ND מאוד מומלץ. אבל קראתי בפורום אחר שיש בעיות עם DD-WRT עליו. השאלה שלי, האם באמת יש בעיות עם DD-WRT על הראוטר הזה? ואם כן, האם הוא ירוץ טוב עם תוכנות שיתוף על ה firmware המקורי? ואולי שווה ללכת על דגם אחר? (למרות שלפי הביקורת של הצ'יף הוא נשמע מעולה) תודה רבה! עריכה: שכחתי לציין, אני עם חבילת 12M בהוט.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי. אני לא יודע בדיוק איפה הייתי צריך לפתוח את הדיון, אם זה לא המקום המתאים, בבקשה תעבירו. השכרתי שרת מאתר www.smallbusiness.yahoo.com/webhosting נתנו לי במתנה דומיין לשלושה חודשים. אני חושב שאעבור לחברה אחרת לאחר סיום ההתחייבות, אבל מה שמפריע לי זה העניין של הדומיין. הנה הפרטים: whois.domaintools.com/ezdlc.net לאחר שלושה חודשים, כשאפסיק לשלם לyahoo, האם תהיה לי בעיה לקבל את הזכויות על הכתובת?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי החומר שנמצא בדיפ ווב הוא פי 500 יותר גדול מאשר זה שאפשר להגיע אליו בעזרת מנועי חיפוש רגילים, למקומות מסוימים אפשר להגיע רק בעזרת תוכנת טור כמו למשל THE HIDDEN WIKI, האם אתרים מגיעים לשם עקב כמות המידע העצומה ברשת ופשוט שוקעים לשם באופן טבעי מה שמקשה על מנועי החיפוש הרגילים למצוא אותם או שלגורמים ספציפים יש אינטרס למנוע גישה למקומות מסוימים ברשת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר כרגע עם תשתית בזק וספק בזק בינל, ויש לי מודם בלבד, ללא ראוטר. אני זקוק לראוטר עבור אינטרנט אלחוטי וכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב (כרגע המחשב לידה מחובר קווית, אך בקרוב יעבור הרחק ממנה, ואצטרך סטרימר או משהו). בזק דורשים שנתיים התחייבות כדי לספק ראוטר משלהם, ואני לא מעוניין. אז אני מחפש לקנות משהו לא יקר שיעשה את העבודה טוב. אשמח להכוונה מקצועית... שאלת משנה - האם באמת משנה שיהיה תקן N ולא תקן G? (יש נתבים מעולים ביד 2, מהדור הישן יותר של G) ועוד אחת - בזק מנסים לפתות עם נתב VDSL שתומך ב-20Mb, האם זה כדאי? תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-