עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Kirill Kogan,

שלום רב,יש לי בעיה ורציתי לראות אם אפשר לטפל בא לבד בלי להביא תכני בזק. אז ככה עוד כמה ימים אני מתנתק מחברת YES סופית שזה אומר שהם לוקחים את כולה ציוד שלהם 2 ממרים ועוד אזה מכשרי קטן שמעביר מהסלון (איפה הראוטר של בזק נמצא ) לחדר שלי, חיבור רשת דרך קבל. מה שחשוב לי זה לגלוש דרך קבל בחדר ולא דרך WIFE כי וויפי חלש יותר. אז יש אפשרות אחת שזה לאהביא תכני ב200 שקל שיעשה לי עוד שקע של בזק תוך 10 דקות בחדר. או אפשרות שניי שחשבתי עלי היא לקנות \להזמין מחול אזה מכשיר שדומה שעושה אותה פעולה של הממרים של ייס שעבירו קבל רשת מהסלון לחדר יש דבר כזה ????????

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by naor56,

אני יודע שיש הגבלה ברפידשייר ל2.60 ג'יגה ליום , ובגלל זה אני לא רוצה לקנות פרמיום שם. חשבתי על NETLOAD.IL שזה אחלה שרתים אבל השאלה אם יש שם הגבלה....?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by the_big,

אין לי מושג בכלל בנושא הזה אני צריך אתר קטלוגי או חנות או ליין הבנתי שאני צריך לרכוש דומיין וכולי קצת ידע כללי יעזור תודה ועוד שאלה מצאתי ב300$ לשנה חנות און ליין כולל דומיין בינלואמי עד 100 מוצרים האם זה שווה תודה

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  4. אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com
    Started by אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com,

מיזם הנתבים המתקדמים והאלגנטיים של חברת הענק מקבל מוצר שני מבית היצרנית הטאיוואנית, שיצטרף לדגם המוצלח הראשון אשר הושק באוגוסט לכתבה: http://hwzone.co.il/התור-של-אסוס-נתב-נוסף-ממשפחת-ה-onhub-של-גוגל/

5. Started by shainov,

שלום, רציתי לרכוש ראוטר במסגרת התקציב הנ"ל והדרישות הן: -טווח שידור מוגדל (מעל 20 מ') -אמין וללא קריסות/נפילות -תקן N -תומך MIMO -בעל אחריות מורחבת -ממשק ידידותי למשתמש בגדול מה שהולך להיות מחובר לנתב יהיה PC אחד בLAN,מדפסת רשת מוגדרת ו2 לפטופים בתקן N אין חובה להגיע לתקציב אך אם זה נתב שמצריך זאת ואולי אף לעבור בקצת ע"מ לא להתפשר על איכות ורכיבים פנימיים אשמח.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. כמו שהאלקטל למשל היה 10.0.0.138 מה האייפי של המודם הזה? (שלי זה החדש SB5100 השחור של מוטורולה, אבל בטח הוא דומה פה לאפור הישן, הSB4100 אם אני לא טועה) כמו כן, האם יש ממשק שליטה על פונקציות כלשהם בו, דרך TELNET או דף אינטרנט?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. עשיתי הקמה של רשת ביתית עלמנת לחבר שני מחשבים ( set up a home or small office network)עם כבל רשת בשביל להעביר קבצים מאחד לשני(רק באחד המחשבים יש אינטרנט) ונוצרו לי כמה דברים שלא היו לי קודם,מה זה בדיוק?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. שלום, לאחרונה קיבלתי ipod touch 4 ושמתי לב כי הגלישה ממנו איטית ובנוסף הסטרימינג ב-Youtube איטית מאוד. יש לי תשתית בזק 15MB וספק בזק בינלאומי. router dlink 2760U תקן N ניסיתי לשנות בהגדרות ה-ipod את הDNS ל-google dns -8.8.8.8 - לא עזר. ביצעתי בדיקת תשתית באמצעות האפליקציה של בזק גם במכשיר הipod וגם במשחב הנייד שגם כן מחובר ב-WIFI. והתוצאות כדלקמן: במחשב הנייד אני מקבל 15MB download עם latency 20ms מה יכולה להיות הבעיה בהתחברות WIFI עם המכשיר ומכשיר ה-IPOD אני מקבל מהירות של 12MB וlatency של 60ms

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שודרגתי בבזק ל 15 מגה. אני ב 012 ובזק בדיקת מהירות מהאתר של 012 מדדה וקבעה שאני ב 15 מגה. אבל הורדות של קבצים גדולים מתחילות ב 15 יורדות לאחר כ 10 שניות ל 13-11 מגה. אתר של בזק מודד גם התחלה ב 15 וירידה לאחר כ 10 שניות. חיבור ישר לבזק מוריד 15 קבוע. מדידת הורדה של נטויזון - 15 קבוע. ספידנט - 15 קבוע. מסקנה השמועות נכונות - 012 מגבילים הורדות של קבצים גדולים !! בשיחה עם התמיכה של 012 הם מצאו שאני מוגדר אצלם עדיין על 10 ! הגדירו לי על המקום ל 15, והכל טוב עכשיו. מסקנה בדיקות המהירות אינן כל כך אמינות כולל אלו של הספקים עצמם כנראה בגלל בדיקה עם קבצים קטנים מדי. אם כבר לבדוק אז כדאי לבדוק באתר של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test_old.aspx (ובזדמנות חגיגי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אגף הפיקוח במשרד התקשורת מפרסם היום את דו"ח פניות הציבור המסכם לשנת 2012. כל הדירוגים והציונים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=3650

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  11. בעקבות התלונות על חוסר יציבות החלטתי לפתוח את הדיון הזה הופתעתי לגלות שכמה אנשים מוכשרים יצרו בילד של OPENWRT ששוברת את הגבלת הקושחת היבואן בלי הרבה כאבי ראש שימו לב שכל השימוש על אחריותכם בלבד! ניתן להוריד את הקושחה מפה: http://www39.zippyshare.com/v/55134825/file.html ולהפליש דרך הFACTORY שימו לב שמי שלא מעוניין בקושחת OpenWRT יכול לבצע שידרוג ממנו לקושחת יצרן הגלובלית (לא הישראלית) וככה לקבל ביצועים יותר טובים שיהיה בהצלחה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כשאני מנסה להיכנס לאתר הבית זה פועל אבל לApp כלשהו זה תוקע. אני מנסה למשל להיכנס לפוקר או סתם לApp מסויים והאינטרנט מעביר אותי לדף צהוב כאילו אין אתר כזה\שהאתר אינו זמין. אני במחשב אחרי פרמוט. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה D: ?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. שלום יש לי בסלון ראוטר LINKSYS EA8500 אליו מחובר ראוטר של TP LINK שמשמש כמודם בלבד (ברידג') הכל טוב ויפה והכל עובד ואפילו עובד מהר. הבעיה שכשאני בחדר שינה ה WIFI זוחל כי הוא די רחוק ומאחורי 2 דלתות וקירות. יש לי AP מדגם LAPAC1750 של LINKSYS שבעבר חיברתי קווית ועכשיו הדבר לא מתאפשר. אני חושב לשים אותו באמצע הדרך כדי שיתן לי WIFI טוב גם בחלק של החדר שינה. השאלה היא אם אני יכול לחבר אותו לחשמל ולהגדיר אותו ללא כבל רשת או שהוא חייב חיבור קווי ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  14. שלום לכולם, האם קיים מודם usb סלולרי stick עם כניסה RJ45?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. משכיר כרגע נתב מבזב"ל בשם WIFI+ עם מתאם SFP לתשתית סיבים 1Gb (שאני חושב שדומה חומרתית ל Be הישן של בזק רק בלי הסייבר שיט של בזק) בקיצור יש לי ממיר סיב Gpon (בלי קשר לציוד של בזב"ל) ורציתי לדעת 2 דברים. 1. איך Deco M5 בתור ראוטר סיבים? עושה את העבודה או שפחות מומלץ להפעיל אותו במצב הזה? 2. איך ה Be של בזק מבחינה חומרתית נטו? (אני יודע שיש לו חרא של אפליקציה עם הרבה מגבלות, אבל ב WIFI+ זה לא ככה)

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by online,

לכאורה מחליף את DI-524. קישוריות אלחוטית בתקן g, סוויצ' 10/100 עם 4 פורטים, תמיכה בכבלים ו-ADSL וצריכת חשמל מתונה של 6 ואט. נתמך ע"י DD-WRT, שלא כמו דגמים אחרים של D-Link. קישורים: דף המוצר באתר D-Link Australia סקירת משתמש כולל בדיקות uTorrent חנות: 249 ש"ח בפנדה מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  17. הסבר מורחב לכותרת: ברשותי אינטרנט מהיר שבאופן טבעי יש מידי פעם תקלות ונפילות וכשזה קורה אני מיד משתף אינטרנט מהפלאפון והמחשב ממשיך להיות מחובר לאינטרנט. הבעיה היא זה דורש התעסקות של ניתוק וחיבור למקור השני וחוזר חלילה. איך אני יכול להגדיר 2 מקורות כאשר הראשי מתנתק אז שיתחבר לנקודה החמה שבפלאפון? ומתי שהאינטרנט הראשי חוזר לפעילות שיתחבר אליו. אני יודע שיש דבר כזה כאשר רוכשים מודם כמו זה: https://he.aliexpress.com/item/1005003456334398.html למכר שלי יש אותו והמכשיר פשוט מתחבר כאשר האינטרנט הראשי לא זמין וכאשר זמין אז האינטרנט מהמכשיר מתנתק. אך אם יש לי פלאפון נייד עדיף לי כבר להשתמש בו כמקור נוסף לאינטרנט…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by elis02,

שלום. יש לי ראוטר Deco X20-DSL. אין לו מקום לusb. עברתי לגרמניה לתקופה ואני מעוניין לרכוש מכשיר שיעבוד עם סים עם LTE מהירות של 300 Mb/s שאותו אפשר לחבר לראוטר הנ''ל. (במקום לקנות ראוטר חדש שכן מה שיש לי יחסית חדש). מה הייתם ממליצים לרכוש בשביל זה? שלא יהיה יקר כמובן. זו כל המטרה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. מלא אנשים נתקלו בזה וגם אני ולא ידעתי אך לענות על השאלה מצאתי את התשובה באיזה אתר עם אתם רוצים להשתמש בזה אז תכנסו לפה

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by Cheif,

גם חברת Netgear מנצלת את תערוכת CES 2015 אך במקום להציג נתבים חדשים, היא מציגה שלוש נקודות גישה ושני מתאמי HomePlug. שתיים מנקודות הגישה תומכות בתקן AC - במהירות 1.2Gbsp ו-1.9Gbps והאחרונה בתקן N במהירות 600Mbps בלבד. הפרטים - כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5468

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by sh_idan,

שלום אני מנסה ליצור רשת ביתית באמצעות HUB וראוטר, ומשום מה לא מצליח אני עושה יצירת רשת ביתית, בוחר באפשרות של התחברות דרך HUB ולא מצליח לגלוש אחרי סיום ההתקנה המחשב שולח, אך לא מקבל כלום בתגובה מהראוטר הוא כתב לי משו על כתובות איי פי והייתה שם אפשרות "תיקון", בחרתי בה והוא אמר לי שיש בעיה עם קבלת איי פי או משו כזה תודה על עזרתכם

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  22. הבעיה שלי היא כזאת אינטרנט לא במחשב שער יש העברת קבצים בין שני המחשבים יש לגבי משחקים המחשב (לא שער) מזהה את המחשב (השער) המחשב (שער) לא מזהה את המחשב (הלא שער) יש לו ב IP את ה IP של האינטרנט איך אני פותר את הבעיה שעדיין יהיה לי כמובן אינטרנט וגם תהיי לי את האופציה לשחק

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  23. טוב הייתי מחובר עם 012 בכבלים ואז החלטתי לעבור לבזק בינלואמי (הגדרתי חיבור חייגן חדש כמובן עד שיעבירו אותי לmpls ) ואז אני חושב התחילו הבעיות לפעמים שאני בא להנכנס לדף של הנתב שלי הוא לא עולה... ואז האינטרנט עוצר לכמה שניות אם אני מחכה אז זה חוזר ואני יכל לגלוש שוב לפעמים אני יכול להכנס להגדרות של הנתב זה די מוזר ניסיתי לנתק אותו ולאפס אותו עזר ליום לכל היותר והבעיה חזרה היום שוב .. יש לי נתב sweex r0001 קווי ומודם thomson tcm 425 אתם חושבים שאני צריך להחליף נתב?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by GunBlade,

אנסה לתאר: נתונים שלושה מחשבים A ,B ו-C. המחשב A הוא שרת Windows 2000 Server, בין היתר הוא מחובר לאינטרנט דרך קופסה של Check Point שמאפשרת גישת VPN אל השרת A. למחשב A יש גישה למחשב B דרך הרשת המקומית, גישה אשר איננה מתאפשרת דרך ה-VPN. מחשב C רוצה להתחבר למחשב B דרך ה-VPN (לא רק שיתוף קבצים). האם יש דרך כלשהי שמחשב A יגרום לכך שמחשב B יהיה נגיש למחשב C (בלבד) דרך ה-VPN או בדרך אחרת כלשהי? תודה!

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  25. שלום לכולם, קראתי את המדריך שפורסם פה בפורום אבל לא הצלחתי להבין ממנו באיזה זוית צריכה להיות הפרבולה שעושים ממנה את משטח האנטנה, זו שהכרטיס אמור להיות מולה - נייר האלומניום 20X20 שיש לי, כמה עקום צריך להיות המשטח הזה.. ואם אפשר גם לדעת איך עושים את זה.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.