עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. במקרה גיליתי שהחודש הסתיים לי המבצע של האינטרנט, ואני כרגע משלם מחיר מופרז של 110 ש'ח על תשתית של 4MB בבזק. המחיר הזה לא הגיוני. המטרה שלי להוזיל למחיר נורמלי ללא התחייבות. בזק דוחפים אותי להתחבר ל10 מגה (כ-150 ש'ח ומהירות אפלאוד זהה - לא מעוניין כרגע). אני כבר לא מעודכן, אבל אני זוכר שיש עוד תשתיות חוץ מבזק והוט - מי הם? ומה המחירים של 4-5MB?

• 13 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by Mike_Shinoda,

שלום, דוד שלי רוצה שיהיה לו IP קבוע בבית. הוא עובר עכשיו לדירה חדשה ולכן יכול לבחור תשתית וספק חדשים. השאלה היא ממי אפשר לבקש דבר כזה? (אני מניח שמהספקית?) והאם אתם יודעים על חברות שלא מספקות דבר כזה? כמו כן האם צריך משהו מיוחד? האם לוקחים על זה אקסטרה כסף? אם כן כמה נהוג? יש עוד משהו שהוא צריך לדעת שלא שאלתי? בתודה מראש על כל תשובה שתנתן בברכה, ליאור.

3. ה-VMG1312 של חברת ZyXEL הוא נתב אלחוטי התומך בתקן N וכולל מודם VDSL מובנה התומך בטכנולוגית Vectoring. לנתב 2 אנטנות פנימיות התומכות בתדר 2.4Ghz, ארבע כניסות רשת (LAN) התומכות במהירות 100M וכניסת USB בתקן 2.0. כניסת ה-USB מותאמת להתקני אכסון וגם תומכת במודמים סלולרים 3G ו-LTE המשמשים כגיבוי לחיבור. בסקירה המצ"ב ניתן לקרוא על תכונות הנתב וביצועיו. http://www.netcheif.com/Reviews/VMG1312/VMG1312.htm

• 13 תגובות
    • 5.6k צפיות
  4. Started by talevi83,

היי, שמעתי שלפני חודשים היו בעיות בבזק עם הפינגים במהירות 30Mb, אני רוצה לדעת אם מישהו מחובר לבזק והתקלה נפתרה כבר. אשמח אם תוכלו להגיד כמה פינגים אתם מקבלים בבדיקות שונות בתוך הארץ ולאירופה. אגב, אני מחובר לבזב"ל אז עדיף שלקוחות בזב"ל יגיבו, אבל עדיין כל אחד מוזמן...

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Component,

שלום, יש לי נתב WRT54GL ועד היום בבוקר הוא התחבר ללא בעיה ב-L2TP ל-012. היום בבוקר לא הצלחתי לגלוש, אז בדקתי את הנתב וגיליתי שהוא לא מוכן להתחבר. הוא מקבל IP, אבל נותן שגיאת could not connect אחרי כמה שניות. אני מצליח להתחבר עם המחשב ישירות למודם, אז זו לא הבעיה. ניסיתי לנתק מהחשמל, ריסט, restore factory defaults וכו' ללא הצלחה. הקונפיגורציה לא השתנתה מאתמול להיום, ואף אחד לא שיחק עם הנתב? מה יכול לגרום לבעיה? מצורפת תמונה של ה-status בנתב. תודה, עדי. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by llime,

היי. חברים שלי מחוברים להוט במהירות 12Mbps (חיבור ללא חייגן). הספק שלהם הוא 012. לאחרונה הם התפקדו גם לבב"ל אבל לא יודעים איך לשנות את ההגדרות כדי לגלוש דרכם. יש להם איזה מודם שהוט מספקת להם וראוטר של edimax (לא זוכר כרגע את הדגם). מכיון שהם מבינים ברשתות ואינטרנט עוד פחות ממני, (יש דברים כאלו), הם פנו אלי כדי שאעזור להם להתחבר לבב"ל, ויש לי כמה שאלות: 1. קודם-כל, קראתי באיזה מקום שמי שמחובר ללא חייגן גולש במהירות של התשתית... אני גם זוכר שכאשר הם שידרגו (יותר נכון אני שידרגתי להם) מ 2.5 מגה ל 12 מגה (לפני כמה חודשים), המהירויות שהייתי מקבל שם ב speedtest היו של 12 מגה עוד לפני שהם שידרגו ב 012. מישהו יכול להסביר לי כיצד זה יתכן?... האם אפשר להגדיר את התשתית על מהירות כל…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by ArielN,

יש לי כרגע את ה"ראוטר" של SPEEDTOUCH 570 נראה לי וזה הדבר הכי (סליחה על המילים) מסריח ומעפן שראיתי מימי, לא קורה מצב שאני לא מקבל פינגים של 1000 כל כמה שניות, ואני שחקן משחקי רשת וזה פשוט בלתי נסבל אני לא מסוגל לזוז! אני רוצה לקנות ראוטר נורמלי, לא אלחוטי כמובן, במחיר סביר ושיפעל על הצד הטוב ביותר. שמעתי ש EDIMAX זאת חברה טובה, מה אתם אומרים? כל הודעה תתקבל בברכה אך אם מישהו לא שלם עם הודעתו נא לא לכתוב, תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. למודם שתי יציאות (רשת וUSB, האם ניתן לחבר שני מחשבים שיעבדו באינטרנט בו זמנית? האם גם ניתן להפוך לראוטר ע"מ לעשות רשת בין המחשבים?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

אהלן, רכשתי את ה אדימקס 6424N V2 וכאשר אני מתחבר אליו עם הנייד (מותקן בו כרטיס של אינטל, דגם 5100) החיבור הוא על G בלבד (54MPBS),מישהו נתקל בזה?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום, יש לי שני מחשבים עם וינדוס 7, הם מחוברים בניהים ע"י כבל רשת מוצלב. המחשב "שרת" מחובר לאינטרנט ADSL, איך לשתף את החיבור עם המחשב השני?

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by iCe_bLaSt,

אני מחפש נתב אלחוטי לא יקר במיוחד , לחיבור לכבלים. הקאטצ' הוא שהוא חייב עוצמת שידור טובה, כי אני שם אותו בחדר שלי(ליד הנקודה של הכבלים) והוא צריך להגיע למחשב שנמצא בקומה מתחת. עם נתב3com WL-524 של הרשת של העבודה , אני מגיע לשם, אבל מהירות הרשת יורדת ל11mbps, לפחות ככה זה עם המחשב הנייד שלי(WIND). אני מתכוון לחבר שם מחשב נייח עם כרטיס אלחוטי ודונגל, אז אולי הקליטה תהיה יותר טובה , אבל בכל מקרה, אני רוצה נתב חזק. אולי בכלל כדאי להשקיע בנתב 801.11n? הבנתי שיש להם טווח גדול בהרבה... אה , ושתהיה גם אבטחה נורמלית , לא ההWEP הבדיחה הזה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. איזה פורטים אני צריך לפתוח ואיך אני עושה זאת? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Froze,

אהלן בימים האחרונים יש לי בעיות מטורפת עם האינטרנט, הוא פשוט לא עובד. התקשרתי לבזק בינלאומי, שם אמרו שיש לי בעיה בתשתית והפנו אותי לבזק שם אמרו שיש לי בעיה ספציפית במחשב ואין להם מה לעשות. האינטרנט פשוט לא עובד, זה משגע אותי. ניסיתי את כל הטיפים, איפוס המודם, "תיקון" ועוד שטויות ושם דבר לא באמת עוזר, עכשיו למשל אני מחובר אבל זה יכול להשתנות בכל רגע. מה אפשר לעשות? בבזק אמרו למחוק ולהגדיר הכל מחדש, זה יכול לעזור? יכול להיות שאם אני מפעיל את הטורנט זה גורם לבעיה? לא בדקתי את זה אבל בפעמיים האחרונות שהפעלתי אותו האינטרנט נפל בסמיכות. תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הכותרת המקורית היתה זאת: הגנה מפני פריצה של שאר בני הבית השותפים על אותו קו אינטרנט. אבל לדעתי הכותרת החדשה מעבירה את המסר יותר ברור, לא? והנה השאלה בפירוט: הסיטואציה: רשת ביתית מאובטחת, עם כמה משתמשים באותו הבית. לוינדוז (XP) במחשב שלי יש סיסמא המתבקשת בכל הדלקה של המערכת. השאלה: מה צריך לעשות כדי להגן על פרטיות המחשב שלי מפני כניסה (בצורה אלחוטית, דרך הראוטר) של משתמשים אחרים, בני הבית, השותפים ברשות (!) לאותו קו אינטרנט. תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. שלום לכולם, אני בטוחה שאני לא הראשונה וגם לא האחרונה עם הבעיה הזאת, אך אשמח לקבל את עזרתכם. לפני כמה ימים שידרגתי ל5M (אין יותר באזור שבו אני גרה) אצל בזק ובזק בינלאומי מ1.5M. חשבתי שזה מה שיפתור את בעיית האיטיות באינטרנט, אבל לא כך הדבר. הסטרימינג, הורדות ישירות ואפילו כניסה לאתרים איטי בצורה מחרידה. ביום שבו התחברתי הייתה מהירות טובה יחסית, מה שגרם לי לחשוב שהכל יהיה בסדר אחרי ה1.5 הנוראי, אבל כנראה שזו לא הבעיה. החיבור למחשב הוא דרך ראוטר EDIMAX 6204 - האם העובדה שהראוטר ישן ועל תקן G ולא N הוא הגורם לבעיות? אם לדעתכם כן, למה עליי להחליפו? תודה!

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. התחברתי ל 40mb מהירות ושידרגתי את המודם הישן שלי בחדש VDSL שעליו בזק רוצים דמי שכירות 8 שקל בחודש לא מוכנים לתת לי אותו בחיוב חד פעמי ולא סובל את הנתבים שלהם ככה שרק מודם לוקח יש אפשרות לקנות מודם בחוץ ולהתחבר חניות פרטיות ebay וכ'ו

• 13 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. Started by USR,

ההורים שלי לא מסכמים לי להתחבר לADSL אבל הסכימו לקנות לי מודם ISDN יש לי כמה שאלות: 1. האם זה שווה? 2. צריכים עוד קו בבית? 3. ומה צריכים בשביל לגלוש איתו? 4. והא המודם הזה טוב של USR הנה הלינק שלוhttp://www.usr.com/products/business/business-product.asp?sku=000698-13

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שלום, יש לי 2 מחשבים בבית. הראשון מחובר לאינטרנט בדרך הרגילה דרך כבל USB ומודם, והמחשב השני מחובר דרך המחשב הראשון באמצעות כבל מוצלב (אדום) היוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המחשב השני ומספק לו אינטרנט. כלומר, לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני כאשר הראשון איננו מחובר. אני רוצה להפוך את המחשב השני על מנת שלא יהיה תלותי במחשב הראשון (כמובן, ידועים החסרונות באינטרנט שיתופי כמו אצלי - מהירות אינטרנט שמתחלקת בני שני המחשבים, מהירות ההורדות וכו'). האם קיימת דרך להפוך את המחשב השני למחשב שמקבל אינטרנט ללא תלות במחשב הראשון מבלי לחבר אותו למודם וכבל USB? (אגב, איני מתכוון לשיטת הנתב - מכיון שבנתב המהירות מתחלקת ואינני רוצה בזה). תודה לעונים! :)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MosheDo,

מה בקשר לזה? כולם פה מדברים על כך שהם מכבים את "חומת האש" הפנימית של המודם. ואז מה? מה מונע ממישהו לבצע BruteForce על המודם, לפרוץ אליו ומשם השמיים הם הגבול.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by omrij,

שלום לכולם איכשהו, ההורים שלי נתקעו בלי מודם בבית בינתיים השאלתי מודם ADSL מחבר והפתרון שלי בינתיים הוא להגדיר את הנתב הנ"ל הבעיה היא שזה לא כ"כ הולך :-X אני מצרף תמונות של הממשק, מקווה שתוכלו להגיד לי איפה טעיתי אם צריך עוד משהו, תבקשו

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by סביבאון,

מה זה בדיוק רשת פנימית (LAN) של ג'יגה לעומת 100 מגה, האם הכוונה למהירות התעבורה הפנימית ? אם כן, נכון לומר שזה לא משפיע כלל על מהירות החיבור לאינטרנט ? ואגב, מה נפוץ כיום בנתבי הביתיים ? 100 או 1000 ? האם זה רלוונטים גם לכרטיס הרשת וגם לנתב ?

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי רשת של שלושה מחשבים בבית ואני משתמש בנתב קווי של D-Link DI604 ברצוני להקצות לכל מחשב רוחב פס, משום שכשאחד המחשבים מריץ תוכנת שיתוף קבצים- אי אפשר לגלוש בצורה סבירה באינטנט בשני המחשבים האחרים. כיצד אני עושה את זה? האם יש תוכנה כמו NET_LIMITER שמנהלת רוחב פס של רשת? תודה מראש לכל העונים

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by KoM,

מדובר במודם משולב ראוטר כשאליו מחובר סויצ'ט כשבסופו של דבר מחובר למערכת עוד ראוטר אלחוטי... תהיתי האם יש הבדלים בין זוג השיטות להתקשורת ? ומה עדיף ? האם משנה בכלל ?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. שלום זה קצת דחוף אם מישהו יוכל לענות... אני מעוניין לחבר מחשב נייד ברשת אלחוטית למחשב רגיל בתצורת server client, קראתי את הדביק למעלה והוא שמושי אך אינו עונה לשאלתי. תהיתי אולי תוכלי לעזור לי, אני מעוניין לחבר את הנייד ישירות למחשב הרגיל (שרת) ללא צורך בראוטרים, האם יש דרך לעשות זאת? כלומר לקנות כרטיס pcmcia לנייד וכרטיס נוסף (או חיבור USB כלשהו) למחשב הרגיל?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי,מתנצל מראש אם אני טועה בפורום. בכל מקרה אני מחובר ברשת ביתית אלחוטית ממחשב נייד לרגיל שהוא הראשי. המדפסת משותפת בלי בעיה אך אני גם רוצה גישה להארד דיסק של המחשב הראשי. (הרגיל) נכנסתי למאפיינים של הדיסק ובחרתי באפשרות של שיתוף הכונן,סימנתי V היכן שצריך,כולל באפשרות שמשתמשים אחרים יכולים לשנות. הכונן אכן זוהה במחשב השני אבל אין לי גישה כמעט לכל התיקיות. בכל פעם שאני מנסה להיכנס לתיקייה אני מקבל הודעת שגיאה שאין גישה לתיקיה זו,כנראה שאין לי רשות להיכנס למשאבים של רשת זו.ועלי לבדוק זאת עם מנהל הרשת. בשני המחשבים אני מנהל המחשב וכמו כן אני סידרתי את הרשת הזאת. מה אני יכול לעשות ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.