רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתוב בכותרת-- 1)כתובת של שרת זמן (אם אפשר אחד שלא מתבלבל עם שעון קיץ וחורף) 2)האם מקובל\כדאי להשאיר את הראוטר דלוק 24\7? 3)כיצד להשתמש בפונקציית IP סטטי? 4) הגדרות FIREWALL? 5) האם אפשר לגשת איכשהו דרך האינטרנט אל הLAN? (שיתוף וכו')
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Linksys wireless router בן 4 שכבר לא הכי מסתדר עם משחקים חדשים, VPN וכו' והחלטתי להחליף אותו. אני יכול להזמין מארה"ב wireless router חדש ורציתי לדעת מהו הדגם הכי טוב + מומלץ שקיים היום. מה שחשוב לי גם זה הגמישות לפתוח פורטים וכו'. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם עוד אנשים שמחוברים לבזק בינלאומי בADSL יש להם בזמן האחרון (חודש חודש וחצי האחרונים) מלא ניתוקים אני מדבר על 5-6 ניתוקים ביום...... זה אצל עוד אנשים או רק אצלי..... נמאס לי כבר כל הזמן יש ניתוקים והכי מעצבן שבלילה לא משנה מה זה לא נשאר מחובר......
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טרם התקנתי את התוכנה "Bandwidth Controller" אך הבנתי שבאמצעותה ניתן להגביל את כמות המידע היוצא/נכנס במחשבי הרשת. ידוע שתוכנת האימיול תופסת חלק נכבד מרוחב הפס וגורמת להאטת הגלישה באופן משמעותי, לכן תהיתי שבמידה ובהגדרות תוכנת האמיול אגדיר את הגבלת מהירות העלאה ל 10Kbps (כך אזכה במהירות הורדה בלתי מוגבלת) ובאותו זמן אגביל את מהירות העלאה בתוכנת ה- Bandwidth Controller ל- 4Kbps (לשם דוגמא), כך מהירות העלאה בתוכנת האימיול תהיה למקסימום 4Kbps למרות שהגדרתי אחרת וכך גם אזכה במהירות הורדה בלתי מוגבלת ואוכל לגלוש באינטרנט בצורה נורמלית. יש סיכוי שאני אהבל?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לחבר שתי מחשבים שיושבים לידי, ושיהיה להם שיתוף אינטרנט וקבצים. על אחד מהם מותקן מערכת הפעלה וינדוס (XP PRO SP2 או 2003 סרבר) ועל המחשב השני מותקן מערכת הפעלה לינוקס עם ממשק גרפי KDE. בשתי המחשבים כמובן יש כרטיסי רשת כשבאחד מהם יש שתים (אחד הולך לאינטרנט) ועל השני יש כרטיס רשת אחד. יש ברשותי ראוטר של חברת EDIMAX. איך אני יוכל להגדיר את הרשת בין שתי המחשב ושהאינטרנט יעבוד ? לא איכפת לי איזה מהמחשבים יריץ את החיבור לאינטרנט.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה,לפני חצי שנה התחלתי עם הקטע של הנתבים וקיבלתי מתנה ליום ההולדת אחד חח.. טוב שחיברנו את החרטא הזה לקח לנו עוד חצי שנה,אני יודע שעוד להרבה אנשים זה קרה!!! אחרי זה האימיול היה על low id ועד לפני כ-4 ימים הוא היה על Low id עד שהכנסתי לו תפורטים בנתב וזה הסתדר,היום לפטע פתאום האימיול חוזר ל-low id ,כל הפורטים פתוחים,לא השתנו הגדרות גם באימיול וגם בנתב,מההבעיה שהנתב הב...בייייפפפפפ,מצטער,הייתי חייב לצנזר!! תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 937 צפיות
-
-
עקרונית, אם אני לא טועה, אני מקבל מהספק שלי מהירות של 5 מגה הורדה, ו-0.5 מגה העלאה. אבל, השבוע שפתחתי פורט בראוטר שמתי לב למשהו מאוד מעניין, איך אומרים, תמונה אחת שווה אלף מילים: ולמי שלא הבין, הייתכן שיש לי 6 מגה הורדה ו-640 קילו העלאה ?????????????????????
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים. אחרי המון התלבטויות הלכתי על ראוטר של 3com 3CRWER10075. (בית עם 2 קומות, הלפטופ יהיה במרחק של לפחות 10 מטרים מהראוטר, זה לאבא של חברה שלי אז לא רציתי לרכוש ראוטר "פושט"). יש לי מודם ADSL , אלקטל 510 5 נורות הישן והטוב. חיבור PPPOE חיברתי אותו לראוטר צעד צעד דרך המדריך מהאתר של איסטרוניקס, והוא לא עובד לי. אני כמעט בטוח שזה קשור לעובדה שאלקטל הוא המודם היחיד (עד כמה שידוע לי) שצריך לתת לו IP משלו במאפיינים של כ. הרשת על מנת שהוא יתחבר לאינטרנט. מה אתם אומרים ? יש למישהו עצה ? יום שישי עכשיו והם לא עובדים אצל הספק... אשמח לעזרה מכם, ושבת שלום. Rooster
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
משהו מוזר קורה עם האינטרנט שלי.. הביטורנט והאימיול לא עוברים את ה15-20 ק"ב בהורדה והעלאה, גם לקבצים עם הרבה מקורות וברגע שאחת התוכנות האלו מופעלות, האינטרנט שלי עושה טובה שהוא בכלל זז. הורדות דרך הדפדפן הרבה יותר מהירות (120 ק"ב) אבל כשמורידים 2-3 הורדות המהירות יורדת לחצי. מה עושים? איזה ספק ותשתית עדיפים? נמאס לי כבר לשלם על תשתית שמגבילה אותי ד"א אני מחובר ל-012 בתשתית ADSL דרך יס-בזק ובחבילה של 1.5 מגה.
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי,מתנצל מראש אם אני טועה בפורום. בכל מקרה אני מחובר ברשת ביתית אלחוטית ממחשב נייד לרגיל שהוא הראשי. המדפסת משותפת בלי בעיה אך אני גם רוצה גישה להארד דיסק של המחשב הראשי. (הרגיל) נכנסתי למאפיינים של הדיסק ובחרתי באפשרות של שיתוף הכונן,סימנתי V היכן שצריך,כולל באפשרות שמשתמשים אחרים יכולים לשנות. הכונן אכן זוהה במחשב השני אבל אין לי גישה כמעט לכל התיקיות. בכל פעם שאני מנסה להיכנס לתיקייה אני מקבל הודעת שגיאה שאין גישה לתיקיה זו,כנראה שאין לי רשות להיכנס למשאבים של רשת זו.ועלי לבדוק זאת עם מנהל הרשת. בשני המחשבים אני מנהל המחשב וכמו כן אני סידרתי את הרשת הזאת. מה אני יכול לעשות ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחובר לאינטרנט דרך ADSL באמצעות מודם AZtech dsl 600E. יש לי בבית 2 מחשבים ולכן רכשתי ראוטר של EDIMAX דגם BR-6204wg כאשר הראוטר מחובר האימיול מתקשה למצוא מקורות ומוריד לאט למרות שפתחתי את הפורטים כמו שמצויין במדריכים השונים. כאשר אני מחבר את האינטרנט ישירות דרך המודם אז האימיול פועל מצויין. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו ??? תודה לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-
החומר זה לידידה שמתחילה ואין לי מושג מה לתת לה ללמוד , במה לתת לה להתחיל חחח מה צריך לדעת בכלל בשביל תמיכה רגילה ? IP, פרוטוקולים... אני לא רוצה להעמיס עליה סתם .......
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לאחרונה התחלתי להיכנס לFAR CRY ברשת ונוכחתי לדעת (!!!) שיש לי פינגים די גבוהים שנעים בין 130 - 200 במקרים היותר קשים עכשיו שאני נכנס אני יוצא מכול הורדה שהיא או תוכנת הורדה וגם מההגנות (זה נותן לי עוד טיפה) של המחשב. עדיין המצב ממש דרוע וזה כבר לא כיף יותר ככה להשאר מאחורי כולם. איך אני יכול להוריד אותם יש לי חיבור ADSL של או 75 או 175 ק""ב אני פשוט זוכר רק משהו אם 75 P4 Perscot 512 DDR2 GF6200TC Intel D915gev זאת המערכת שלי הכרטיס רשת הוא רגיל מה אני יכול לעשות אני יודע שהמערכת הזאת כבר די עבר זמנה אבל זה מה שיש כרגע.
-
- 13 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת וגם נתב עם ההגדרה הנ"ל. כשאני מעביר קובץ ממחשב אחד לשני זה נורא איטי, כמובן יחסית להעברה בין דיסקים. מה עלי לעשות כדי לשפר את מהירות העברת הקבצים ממחשב אחד לשני? להחליף כרטיס רשת? הציעו לי לרכוש 2 כרטיסי רשת נוספים עם נפח תעבורה יותר גדול ולחבר לשני המחשבים ולעשות ביניהם שיתוף. האם העצה היא נכונה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתווכח עם הספקית שלי לתת לי מחיר יותר טוב אז אני רוצה לברר כמה אתם משלמים. מעוניין בתשתית כבלים בלבד וספק כלשהו. כרגע אני משלם 68 שח על האינטרנט+ספק למהירות 750. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל, שנה טובה ומתוקה לכל בית ישראל ולכל חברי hwzone! אז ככה, כרגע יש בביתי 3 מחשבים.. אחד מהם מחובר לרשת ע"י המחשב שלי והוא מהווה מאסטר סרבר.. ברצוני לקנות נתב אלחוטי כדי לחבר את 2 המחשבים הנותרים אליי, אני חדש בתחום הרשתות ולכן אני צריך קודם כל יעוץ לפני רכישת נתב- אני מחפש נתב אלחוטי טוב ואמין וזול, ומבחינת כסף\איכות\ביצועים שתיהיה הקניה הכי משתלמת מבחינתי (אין לי גם בעיה להוציא700 שקל רק אם זה באמת שווה!) ועוד שאלה האם אני צריך גם לרכוש שני כרטיסי רשת אלחוטיים?!? ואם כן איזה הכי מתאים והכי כדאי לקנות(שני המחשבם הנותרים בבית לא בעלי יציאת pci-e)?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, ראיתי ראוטר סיסקו בעל יציאות LAN וגם יציאה אחת COM... רציתי לדעת למה נועדה היציאה הזו אם אפשר לשלוט על הראוטר דרך הLAN... והכי חשוב - מה ההדבל בין היציאות בבקשה? תודה רבה לכם והמשך יום נעים, אורן.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני כותב את הIP שלי בIE אז נפתח לי החלון ש"מ וסיסמא, לפי המדריך אני אמור לכתוב: admin/1234 אבל זה לא מקבל את הסיסמא... מה צריך לעשות? ותודה על העזרה WHZONE זה באמת הפורום היחיד בבאמת עונים בו.
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית לא משנה מה עשיתי תמיד אימיול אמר לי Your TCP port is not reachable. Please review your network config כשניסיתי להיכנס לאחד השרתים. ניסיתי הכל פתחתי את כל הפורטים גם ב-xp וגם ברשת בבקשה אם למישהו יש רעיון שאולי יפתור את הבעיה תגידו!!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי שאלו את זה כאן לפני אז אני מתנצל מראש חח אז ככה.. יש לי אינטרנט מהיר בכבלים של HOT (כלבים) של 012 עם מודם Terayon ומלא פעמים יש לי שגיאה 769!!! כל פעם שאני מתקשר לחברה(012) הם אומרים לי לעשות בדיוק אותם דברים שלא עוזרים או עוזרים זמנית...(נתק את המודם-חבר את המודם...) ולעשות IPCONFIG /renew וכל מיני כאלה... לא עוזר פשוט לא עוזר.... האינטרנט מסתדר מתי שבא לו!! למישהו יש גם בעיה כזאת? מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים בבית, קרובים אחד לשני ולכן השתמשתי בכבל רשת ולא באלחוטי על מנת שהמחשב השני יוכל להיות מחובר לאינטרנט. הבעיה היא, שבמחשב השני האינטרנט לא עובד טוב... לפעמים הוא עובד ולפעמים לא... שהוא עובד הוא עובד בסדר גמור... אבל הבעיה שלא תמיד הוא עובד... אני משתמש ב-Zonealarm בשני המחשבים, אבל אני לא חושב שהבעיה היא בגללו. אשמח אם תוכלו לתת לי פתרון לבעיה, תודה [=
-
- 13 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מה עושים? הורדתי את ה-NETLIMITER והגבלתי את מהירות ההעלאה כדי שהדברים באימיול ירדו מהר יותר אבל זה לא עוזר
-
- 13 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שעות היום אני גולש בסבבה במהירות טובה ,אבל אחרי השעה 10 בלילה פחות או יותר האינטרנט הופך לסיוט. כדי לכותב את ההודעה הזאת לקח לי קצת יותר מ20 דקות(אתר הבית->hwzone->רשתות ואינטרנט->פתח נושא חדש). מה יכולה להיות הבעיה? אני מחובר לכבלים ואינטרנט זהב. עריכה1: אגב לחצתי על שליחה בשעה 12:54... עריכה2: איך שהוא את העריכה זה שלח מהר.
-
- 13 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, האימיול על Low ID לזמן ממושך, אני בד"כ מתעלם מזה מהסיבה הפשוטה שאני כמעט ולא משתמש באימיול, אבל העדפתי לסדר את זה.. אז ככה, עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה ממשית וישירה לשאלה שלי - פתחתי את הפורטים דרך הפיירוול לאימיול, זה עדיין על אותו המצב, כיביתי את הפיירוול וזה עדיין על אותו המצב. אחרי כמה חיפושים לתשובות לשאלות הבנתי שזה יכול לבוא מהראוטר, עכשיו אני לא ממש מצאתי מישהו או איזה תשובה שמסבירה לי איך אפשר לסדר את זה, כי רוב הסיכויים שזה קורה בגלל הראוטר(ככה הבנתי).. כך שאני לא יודע, הכוונה לפתיחת פורטים מהראוטר. עוד מישהו פה נתקל בבעיה דומה לזו ויכול לעזור? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! אני מפעיל emule רגיל על מחשב שרץ על XP. המחשב מחובר לרשת דרך ראוטר אדימקס 6114 ויש גם פיירוול zone alarm. הפורטים הרלוונטיים פתוחים בראוטר ויש לתוכנה את כל ההרשאות הנדרשות בפיירוול. חומת האש של החלונות מנותקת. אחרי כל זה, בדיקה של פתיחת פורטים מתוך הפרד מגלה שהם סגורים ולכן קצב ההורדה מגוחך (High ID אני בכל זאת מקבל). תוכנת ביטורנט (utorrent) שרצה במקביל ומוגדרת באופן דומה בראוטר ובפיירוול לא נתקלת בבעיות. עריכה: בעיה לא בפיירוול כי גם כשאני סוגר אותו, אינה נפתרת. יש למשהו מושג מה הבעיה? תודה מראש, דוד
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-