עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by domuzy,

בימים האחרונים הפונטים התחילו להשתגע ולהשתנות בכל פעם מחדש. אם הפונט הסטנדרטי ב"גוגל" למשל, היה ARIAL, אז משהו קרה ועכשיו זה פעם DAVID, פעם TIMES NEW ROMAN וכיו"ב. כנ"ל גם באתרים אחרים. מה זה ולמה? לציין- יש לי FW, יש לי אנטי וירוס של קספרסקי, והמחשב שלי נקי ממרגלים, למיטב ידיעתי (אני עושה סריקה פעמיים ביום עם 3 תוכנות שונות).

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. שלום לכולם. אני רוצה לפרמט את המחשב המשמש כסרבר בין שלוש מחשבים (אחד מהם זה הסרבר). המחשבים מקושרים בסוויטצ' ללא כל תוכנה. מי שהגדיר את הרשת הוא תכנאי ולא אני, לכן אני לא יודע להגדיר את הרשת מחדש. אז השאלה שלי היא האם יש דרך לשמור איכשהו את הגדרות הרשת ? תודה. יוני.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by plavez,

לאבא שלי הייתה רשת אל-חוטית במחשב הישן עם WindowsXP והאינטרנט והכל פעם יפה... עכשיו הוא קנה מחשב חדש ומשום מה הוא לא מצליח לעשות שהכל יהיה תקין. משום מה בקטע של ה- IP זה לא מוצא את ה- IP ואם הוא כותב את ה- IP שהיה לו במחשב הישן אז אחרי 5 שניות זה מאפס ולא פועל... אבל במחשב הישן הכל פועל יפה... מה זה יכול להיות? תודה

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  4. שלום לכולם, לפני כחצי שעה חזרתי מביצפר,ואני רואה שהמחשב איתחל את עצמו ושהחיבור לאינטרנט נעלם. אחרי שעשיתי הפעלה מחדש החיבור חזר - וכך גם האינטרנט, אבל!!! - הוא לא פותח לי איסיקיו,חצי מהאתרים שאני צריך הוא לא נכנס,הוא לא נכנס למסנג'ר ולא ל-Steam. אני משתגע!, עשיתי אולי 10 איתחולים למחשב, ניתקתי את המודם והראוטר מהחשמל לכמה דקות וזה עדיין לא חזר. כאשר אני נכנס ל''מצב'' של הרשת אני רואה שאין שום בעיה,המחשב שולח ומקבל מנות, בבקשה תעזרו לי!. בתודה, רועי.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by zebulon,

hello everyone i am glad to join this forum i own a motorola surfboard 4200 cable modem. i heard "here and there" that it is possible to update the firmware of the modem in order be able to get a higher download/upload speed. 1/is it true? 2/how to do it? 3/ do you know any websites with tutorials? thx for your help PS: i don't know if this is against the forum policy to speak about it...so please excuse me in advance if it is... basically i don't think it should be forbiden since the modem is mine and i can do what i want with my stuff.. anyway, please tell me if it is forbiden, and i will edit my post

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  6. Started by free fraek,

יש אפשרות לעשות דבר כזה כי אחרי שאני מפרמט אין לי כוח להתקשר כל פעם לבזק שיסבירו לי איך מתקינים...

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  7. שלום רב.. קיבלתי מחשב נייד משומש מאחי ויש לי רשת המנותבת ע"י ראווטר של gigabite 401 יש בו 4 כניסות למחשבים...... ובאופן כללי מחוברים לרשת 2 מחשבים לראוטר מחובר מודם של בזק ... שמפוצל לשני המחשבים בעזרת הראוטר עכשיו ......... במקום המחשב הנייח (אחד מהשניים שמחוברים תמיד לרשת) חיברתי מחשב נייד של אי בי אמ עם ווינדווס 2000 ב'טראי' אני רואה שהמחשב מחובר לרשת אבל האינטרנט לא פועל באופן אוטומטי ... לפני חודשיים כשחיברתי אותו האינטרנט כן פעל .. המחשב היה מכובה כל החודשיים ולא נעשו בו שינויים... איפה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  8. יש מחשב א' הוא מחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL PCI לצורך העניין יש מחשב ב' שמתחבר לאינטרנט דרך רשת בעזרת כרטיס רשת שמתחבר למחשב א .. עכשיו יש משחק מחשב, לצורך העניין זה Heroes 3 כשפותחים חדר TCP\IP אי אפשר להתחבר למחשב ב' לIP שלו . וגם מחשב ב' לא מצליח להתחבר במשחק ל IP אחר של מישהו באינטרנט.. מה יכולות להיות הסיבות לכך כאשר החומת אש שיש במחשב א לא פועלת ( ניתקו אותה ) ואם יש דרך כלשהי להפעיל את המשחק שיעבוד כמו שצריך אני אשמח לדעת אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים במהירות 5MB (אולי בעתיד אשדרג), הבית שלי בנוי מ3 קומות ללא ממ"ד כאשר הנתב נמצא בקומה העליונה ביותר ואני מתכוון לחבר אליו מחשב אחד בLAN ו2 מחשבים בWLAN. רוב הגלישה ה"כבדה" (הורדת קבצים, אימיול וכ"ו) מתבצעת מהמחשב המחובר דרך הLAN. אני מתלבט בין שני דגמים D-Link DIR-655 ו D-Link DIR-615 (אני יודע שההבדל הכספי בינהם משמעותי) השאלה שלי היא האם כדי שתהיה לי קליטה טובה בכל הבית אני חייב את ה655 או שאני יכול להסתפק ב615?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  10. Started by jorgito,

אני לא בטוח אם הנושא קשור דווקא לכאן או לאיזור תוכנה אבל בכל זאת אני אשאל אם מישהו מכיר תוכנה נורמלית להתחברות באלחוטי? ה WZC של WINXP פשוט חרא של דבר כל הזמן מתנתק ולא יודע להתחבר חזרה כמו שצריך אז רציתי לדעת אם מישהו יודע על משהו יותר טוב (התוכנה שבאה עם האנטנה מעפנה גם היא...) יש לי חבר שיש לו את התכנת ניהול אלחוטי של אינטל שהיא סבבה אבל זה עובד רק עם כרטיס אלחוטי של אינטל... אז מי שיודע שימליץ בבקשה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by ChaosBoy,

שלום יש לי ראוטר אלחוטי ובגלל הממד הוא לא מכסה את כל הבית, השאלה שלי היא האם אפשר להוסיף עוד ראוטר אלחוטי למחשב בבית שנמצא בנקודה שהראוטר הראשון לא מכסה על מנת שהראוטר השני יאפשר לו גלישה וגם יכסה את האזור הבעייתי? תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  12. שלום לכולם אני מעוניין לעשות רשת אאלחוטית בין שתי מחשבים עכשיו מישהו אמר לי שיש נתבים שאפשר להגדיר בהם שלדוגמא אם מהירות האינטרנט שלי היא 3 מגה אז מחשב אחד יקבל 2 מגה והשני יקבל מגה אחד לפי מה שאני רואה יש פה אנשים שמבינים בזה חזקקק אז בקשה אם אתם יכולים להמליץ לי על נתב שתומך במה שאמרתי התקציב שיש לי לנתב זה עד 700 שקל תודה לכל העוזריםם

13. שלום, רציתי לדעת האם יש כזה דבר (כותרת). המחשב המארח הוא VISTA ULTIMATE, המתארח XP PRO. רשת מסוג ICS. עוד דבר, כאשר אני משחק במשחק מסויים, וביינתים במחשב השני ברשת, גולשים באקספלורר, קופצים לי הפינגים לשמיים.. זה המשחק היחיד שזה קורה לי.. בשאר המשחקים אין קפיצות פינגים במקרה הזה.. האם אני אפתח פורטים מסויימים שקשורים למשחק, זה יכול לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  14. Started by emmanuel,

שלום לכולפ מישהו מכיר אולי תוכנה להורדת מספר קבצים במקביל באתר רפידשייר,אשמח גם להסבר \ תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by big454,

שלום! לאחרונה התקנתי ראוטר וחיברתי אותו לשני מחשבים עם wireless המחשבים מחוברים לאינטנט ועובדים בצורה תקינה . שאלותי הן כאלה: א. מדוע האינטרנט מחובר, אולם במחשב הראשי אליו מחובר הראוטר האינטרנט אינו מופיע כמחובר בחייגן, דבר אשר מפריע בשיתוף קבצים בין המחשבים. ב.האם חיבור כזה מאיט את מהירותו של האינטרנט בשני המחשבים ? יוצר מצב שמחלק את הפס רחב לחצי?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by zionbut,

שלום, רציתי בבקשה לדעת איזה FIRMWARE הכי כדאי להתקין לנתב מסוג LINKSYS WRT54GS, אמרו לי שהכי טוב זה של dd-wrt עכשיו ראיתי באתר שלהם שיש להם 4 גרסאות: 1. MINI 2.STANDARD 3.VOIP 4.VPN איזה מבין כולם עליי להתקין?מה הכי מומלץ? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. Started by ofer_shm,

היי לכולם קניתי לפטופ חדש ומותקן בו ויסטה יש לי בבית ראוטר של לינקסוס שמחוברים אליו שני מחשבים בצורה חוטית אני מסה לחבר את הלפטופ לרשת בצורה אלחוטית ...הוא מזהה את הרשת ..אני מצליח לגלוש אבל אני לא מצליח לראות את התקיות המשותפות ברשת... נסיתי שם את כל ההגדרות ...מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  18. יש לנו בעבודה טרמינל. היינו כל אחד מפעיל את המחשב שלו ואז עושה לוג-אין לשם המשתמש לו ואז הוא בעצם נכנס לשרת. כשאר אני נשאר במחשב שלי לפני ה-login אז האאוטלוק פועל. כאשר אני עושה LOGIN ונכנס לשרת (לטרמינל, נדמה לי) אז האאוטלוק לא עובד. (זה לא אותה ספרייה ולא אותם קבצי אוטלוק שיושבים על המחשב האישי, המקומי). מה קורה כשהוא לא עובד? התמונה שלו עולה..המחשב קצת "חושב"...וזהו..התמונה נעלמת וכלום לא קורה. מה ניסיתי? לאתחל, לשים קובץ הפעלה של האאוטלוק של השרת אבל אין לי אפשרות למחוק את קובץ ההפעלה של האאוטלוק שיושב בשרת. מקווה שכעת הובנתי. איך אני בודק את ההגדרות שלו? (אולי זאת הבעייה??) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. Started by tzr84,

שלום לכולם, יש לי היום 1.5MB חיבור עם 128KB UP עם תשתית של כבלים וספק בזק בינלאומי ואני מאוד מרוצה אבל רוצה לשדרג את המהירות. מבחינת עלות הן זהות אבל יש לי התלבטות בין 2 החבילות הבאות: חבילת 2.5MB/250K שכוללת UP בקצב של 32K והורדה בקצב של 320K לעומת חבילת 3MB/156K שכוללת UP בקצב של 19K והורדה ב380K. השימוש העיקרי הוא לגלישה נטו, והורדת קבצים גדולים בפרוטוקול HTTP. שימושים נוספים אבל פחות שכיחים שליחת קבצים גדולים במייל, שימוש בתוכנות שיתוף, צפייה בסרטוני רשת ושימוש במשחקי רשת (WoW). על מה הייתם הולכים במקומי? יותר קורץ לי ה2.5MB בגלל שהUP גבוהה בצורה רצינית... אשמח לשמוע את דעתכם.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by gurululu,

שלום לכם, אני מעוניין להתקין Web Access על המחשב שלי ע"מ שאוכל להתחבר לאאוטלוק שלי מכל מקום? 1. האם Web Access עובד רק עם שרת Exchange? 2. אם יש לי חשבון POP3 רגיל - האם אוכל להתקין Web Access ע"מ שאוכל לצפות בו (וכמובן גם בפגישות, אנשי קשר וכו')? 3. האם ניתן להתקין WebAccess על WinXP רגיל או שצריך Server? תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  21. יש לי בעייה בביצוע שיתוף קבצים אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. אז ככה המחשבים שלי מחוברים דרך חייגן של הווינדוס. שני המחשבים מתחברים על אותו שם משתמש בשני המחשבים מה שאומר שבכל מחשב יש חייגן שמתחבר על אותו שם משתמש וסיסמא אבל ישנם איפי שונה בין המחשבים. שני המחשבים מתחברים לHUB ול-HUB יש 3 חיבורים שמתחברים אליו שני כבלים מוצלבים (אחד למחשב שלי ואחד למחשב של אחי) ומתחבר כבל שלישי שהוא בין המודם של הכבלים לבין הHUB הנה התמונות שצלומו מהמחשב שאני כותב בו עכשיו: בנוסף כאשר אני מבטל את חומש האש כאילו מוריד את שלושת הV שפה ומבצע את התהליך של ההגדרת רשת ברגע שזה מגיע לחלון הזה: זה מחזיר לי את החיבורי רשת למצב הזה של נעילה של חומת האש: אז מה עליי לכתוב בכל שלב תכת…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  22. שבת שלום לכולם , אז ככה - אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית כאשר הטווח בין המחשבים הוא 10-15 מטר אווירי כאשר יש קומה מפרידה בניהם (המחשב עם הראוטר נמצא בקומה העליונה - אם זה משנה? ) . הראוטר שאני חושב לקנות הוא edimax BR-6204Wg שאלתי - האם יש מצב שהטווח והבדל הקומה בין המחשבים יהרסו לי את התוכניות ? תודה לכולם ! ד"א - אם יש המלצות לדגם אחר של ראוטר אני אשמח לשמוע ( טווח מחירים של 250-350 ש"ח )

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by Check_Point,

יש לי רשת בין שני מחשבים, והבעיה היא שרק האינטרנט משותף. אני לא מצליח לשתף את המדפסת (לחצתי לחצן ימני ושרינג אבל זה עדיין עושה ארור כשמנסים להדפיס מהמחשב הלקוח) כמו כן אני לא מצליח לשתף קבצים ותמיד שנכנסים ל - show workgroup computers רואים שם רק את שם המחשב שלי (אם הלקוח נכנס רואים את שם המחשב של הלקוח) מה עושים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by cap123,

שלום רב, אני הולך להיות עכשיו שנה בנגב ורציתי לדעת מה הפתרונות הכי טובים לטובת חיבור לאינטרנט. ובאופן כללי לגבי החיבור הסלולרי אם מישהו התנסה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  25. שלום, אז ככה, אני משחק במשחק רשת כלשהו כבר הרבה זמן, ולפני כמה ימים החלו להיות לי לאגים גרועים מאוד. הדבר הזה קורה רק באותו משחק שאני משחק. הדפדפן ומשחקים אחרים עובדים לי בסדר גמור. גם שמתי לב שאם אני נכנס למשחק בבוקר, אין לי שום לאגים בכלל אבל כשאני חוזר מבית הספר, הם שם! אחרי כמה ימים שאני מנסה למצוא את הבעיה , השתמשתי בתוכנה שבודקת את החיבור עם שרת מסוים (בחרתי את השרת של המשחק) והנה התוצאות: http://img407.imageshack.us/my.php?imag ... terlo0.png כל השטחים האדומים אומרים שאיבדתי PACKETS בדרך. וכפי שאתם רואים, איבדתי הרבה.. זה מה שגורם לי ללאגים.. אז כתבתי על הבעיה הזאת בפורום של המשחק וענו לי ככה: thats a clear example of a terrible routing to our servers. Don…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.