רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, שמתי לב שהרבה אנשין מתקשים לפתוח פורטים בעיקר בראוטר ECI 312+ ורובם מקבלים את אותו ERROR במסגרת אדומה... הארור הזה נובע מכך שאנשים מכניסים תווך פורטים לפתיחה במקום פורטים אחד אחד או מכיוון שהם מכניסים מספר שגוי בPORT MAP... מה שצריך לעשות למשל באימיול במקום לכתוב Port start:5662 POrt End:5672 תכתבו port start:5662 port end:5662 port map:5662 זאת אומרת אותו מספר בכל התיבות.... חוץ מבתיבת השם... ובמקרה הזה הפורט הוא TCP והופרט השני שצריך לפתוח הוא UDP אז שימו לב שכשאתם פותחים את הפורט השני בתוכנות שצריך יותר מפורט אחד שימו לב אם הפורט הוא TCP או UDP ותסמנו בחלון שם..... מקווה שעזרתי...
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
Harmonics DataSystems (Conexant) AccesRunner PCI ADSL Interface Device למיטב זכרוני ע"מ להשתמש בו נדרשה תוכנה/דרייבר בשם Global משהו, מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של LEVEL ONE ומודם סמסונג (המגהץ). יש לי אינרנט 1.5 אבל בביטורנט מוריד לי על 10 - אני יודע שצריך לפתוח פורטים אבל המדריכים שמצאתי לא רלוונטים לנתב הזה. פניתי אל החברה שיעזרו לי והם אמרו לי שאי אפשר לפתוח תחום של פורטים(לפי מה שאני יודע בטורנט זה 6900-6999) אלא לפתוח פורט פורט למרות שיש רק מקום ל20 פורטים (נראה לי)! חוץ מזה ההוראות שלהם לא היו כ"כ ברורות... אני לא מבין כ"כ טוב בכל העיניין הזה אז בקשה מי שיכול לעזור שיעזור אבל הוראות ברורות בבקשה! תודה!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כבר כשנה שיש לי בעית low id באימיול . ניסיתי לפתוח פורטים בראוטר אך ללא הצלחה. אשמח אם מישהו מבין ואדיב יסביר לי באייסיקיו איך אני יכול לפתוח. האייסיקיו שלי הוא: 172551873
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כשאני מנסה לשלוח אימיילים דרך תוכנת הדואר (חשבון ב Hotmail.com), אינני מצליח, אני מקבל הודאה שגיאה : Server reply : Forbidden. (לשלוח אימיילים מהאתר hotmail.com עצמו אפשר). מחקתי את החשבון מתוכנת הדואר, הגדרתי מחדש, לא עוזר. לקבל אימיילים אני מצליח, לשלוח לא. לפני יומיים קיבלתי אימייל מ MSN שטוען שע"מ להתגבר על מפיצי דואר זבל, הם מאמתים את זהות המשתמש מפעם לפעם, וצירפו לינק (שלא עובד) כדי שאזין כמה פרטים ואז החשבון שלי לא יהיה מוגבל (ממש כמו בבנק :-)) על פניו האימייל נראה מוזר, מעין Fishing, (מה גם שהלינק לא עבד, ולא מצאתי באתר MSN אופציה להזדהות ולשחרר חשבון מהגבלה כלשהי). אבל באמת יש בעיה בחשבון (גם ממחשבים אחרים אי אפשר לשלוח אימיילים ממנו, אלא רק לקבל). (סרקתי ספייוו…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית חדשה כשקנינו אותה (ממש לא מזמן) הכל עבד חלק והקליטה הייתה מצויינת. ועכשיו הרבה פעמים הקליטה יורדת מ98% ל-60%. יש לציין שהראוטר נמצא בחדר למעלה והכרטיס רשת נמצא למטה. כל פעם כשזה יורד אז אני מתקין מחדש את הכרטיס רשת ואז הוא חוזר לעבוד כרגיל. ואחרי יום הוא נדפק שוב... מה הבעיה פה? :s05: מה אני צריך לעשות כדי לסדר את הבעיה? :s05: תודה לעוזרים... ;D
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בתוכנת הדואר שלי מוגדר חשבון ב Hotmail.com עד היום הכל עבד תקין, אך פתאום כל אימייל שאני מנסה לשלוח, אינו מצליח, השגיאה המתקבלת היא : Forbidden, והאימייל נשאר ב Outbox. (אם אני נכנס לשלוח את האימייל מהאתר Hotmail, אין שום בעיה בשליחה) מחקתי את הגדרת החשבון בתוכנת הדואר, והגדרתי אותו שוב, אותה בעיה. מה פה קורה פה ?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני עובד עם ראוטר של חברת edimax br 6104 , הוא עובד מעולה רק שיש בעיה במסגרת מספר שרתי ftp , למספר שרתי ftp לוקח תהליך עד שנוצר חיבור לשרת , כיביתי באופן זמני את הפייר וול ועבד מהר, שאלתי אם יש איזושהיא אפשרות להאיץ את עניין ההתחברות על ידי פתיחת פורט כלשהוא ( ניסיתי לפתוח ספציפית את הפורט ולא עזר).
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי כזה נתב ואני הסתבכתי בהגדרות שלו אופפפפ יש לי חיבור לחבלים ומודם של terayon הנתב תומך בפרוטוקול pptp זה מתאים, נכון ?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן. מבנה הרשת: אלקטל 510 בתצורת נתב > SWITCH > 2 תחנות XP PRO אני מחפש תוכנה שניתן להתקין בשני המחשבים כדי לחלק את רוחב הפס בצורה שווה באופן לוגי. השתמשתי ב netlimiter אבל השימוש בה לא מניב תוצאות מתאימות. יש לכם המלצות אחרות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Kaspersky Anti-Hacker בתור פיירוול וכל פעם שאני מתחבר לאימיול, קופץ לי חלון שתקפו אותי עם DDoS ופיירוול חוסם זמנית גישה למחשב שלי (קרי :מנתק אותי מהאינטרנט). ואם אני סוגר את הפיירוול, אז אחרי זמן קצר חיבור אינטרנט מתנתק מעצמו (נו בטח, מפוצצים אותי בזבל, למה שהוא לא יתנתק...) מה שמעניין שזה קורה רק כשאני מחובר לאימיול (למעט התקפות על ה-ISP שלי שזה קורה פעם ב...) אימיול קליינט זה ketamine, אינטרנט בכבלים של 013, XP SP2, פיירוול פנימי מנוטרל, אם זה משנה... מישהו נתקל בתופעה כזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז ככה א. האם מישהו יודע או נתקל בדרך להפוך את המודם MOTOROLA דגם : SB5100 של חברת הכבלים לראוטר אם כן איך עושים את זה (יש לי נסיון קלוש בלבד לגבי ראוטרים ואודה לכל מי שיסייע בנידון ) ב. ברשותי שני מחשבים אחד נמצא ליד נקודת חיבור לאינטרנט ( עתידית, אחרי התשובה ל(א) אדע אם בזק או כבלים...) והשני בקומה התחתונה מהי הדרך הזולה והיעילה ביותר לחבר ביניהם לשיתוף אינטרנט ללא חוטים האם אני צריך שהמודם יתפקד כראוטר (כנראה) והאם אני צריך SWITCH ואיך מחברים יציאה אלחוטית לSWITCH רגיל ואם אפשר המלצות ממי שכבר התנסה בזה - מה טוב... ג.חשבתי אגב על רשת אלחוטית אבל אני רוצה שתהיה התפצלות מSWITCH שמחובר לראוטר לשני המחשבים אחד באמצעות כבל רשת רגיל ואחד באמצעות אינטרנט אלחוטי האם זה אפשרי …
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קניתי לאפטופ של Dell מותקנת בו מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME E הוא מחובר ברשת לאינטרנט עשיתי לו עדכונים כמה שאפשר אבל מאיזו סיבה הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים שיש בהם JAVA ו FLASH וכו... וכותב לי "שגיאה בדף" או שגיאה בהצגת הדף. מה אני צריך לעשות כדי שיפעלו לי האתרים האלה (כמו בנק דיסקונט,NETEX ו כו...), לא ניתקלתי בבעיה זו בעבר מישהו יכול לעזור ? ראיתי שעוד מישהו עם אותה בעיה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4c880abc267057d8086497aed9ff28fa&topic=107887.0 בבקשה עזרה.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום. קראתי את המדריך ודי הסתבכתי.. אז ככה: אני רוצה להקים רשת ביתית, שהחיבור אליה מתבצע דרך האב בצורה ששני המחשבים + האינטרנט מחוברים באופן ישיר להאב. לפי מה שהבנתי הצורה הזו של החיבור איננה ממולצת אבל אין לי במחשב שני יציאות את'רנט .. אם מישהו יוכל לעזור לי לחבר את הרשת ככה שגם יהיה אפשר לשתף קבצים וגם להתחבר לאינטרנט אני אשמח מאוד ד"א .. בינתיים האינטרנט עובד בשני המחשבים אבל אין שיתוף .. תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
התקנתי השבוע ROUTER, וכמעט הכל עובד מצוין - חוץ ממספר אתרים בודדים כמו נענע, וואלה ועוד. ניסיתי לעשות PING לנענע וואלה אך אינני מצליח לכל שאר האתרים יש PING וכולם עובדים מצוין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי נתב zcom xg-2000, תומך בpptp. ביקשתי מחברת 012 שיתנו לי אייפי קבוע, הבנ* ז*נ*ת לא רוצים, הם אמרו לי שהם לא תומכים בטכנולוגיה הזו היא מאוד ישנה. אז אמרתי להם שבנטוויזין כן קיבלתי, הם אמרו לי שעוד מעט כל הספקיות לא יתמכו. קיצור התקשרתי לתבל ישירות שיתנו לי אייפי קבוע והם נתנו, אבל שאני מכניס את ההגדרות לנתב 172.26.255.208 (Mask: 255.240.0.0) אז זה לא מתחבר, לא יודע למה ואני מכניס את האייפי שתבל הביאו לי נכון כי דרך נטווייזן אני כן מתחבר (פשוט מישהו ביקש ממני שאני יחבור לו את הנתב אז לקחתי הביתה וניסיתי, לי יש נטוויזיו ושם זה עובד אבל שאני מנסה מהבית להיכנס דרך 012 אז זה לא עובד , ואני מכניס את השם שלו וסיסמא נכונים !!! ) אולי אני צריך להיות אצל הבן אדם כדי שזה…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי רוחב פס של אחד וחצי ומודם eci 270 שמוגדר בתור נתב מאז שעברתי ל 1.5 המודם כל הזמן יוצא מסנכרון , מאז ששהגדרתי את המודם כנתב החיבור מדי פעם פשוט קופא מה יכול לגרום לחיבור לקפוא (כלומר ב lan status אין תנועה של פאקטים) ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה אז מקסימו תעבירו.... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3048411,00.html
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתלט על המחשב בבית, ממקום העבודה. בשניהם יש Remote Desktop Connection, ובעקרון זה עבד בעבר, עד אשר הקמתי בבית רשת קטנה. יש לי נתב המחובר למודם, והמחשב מחובר לנתב. (מודם אלקטל, נתב של דילינק) כיצד אוכל להגיע מהמחשב בעבודה, למחשב בבית ? אני מניח שכתובת ה IP היא של הנתב, ולא של המחשב (הוא קיבל כתובת פנימית מה DHCP)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקום העבודה אין לי בעיה להגדיר חשבונות דואר POP3 ולקבל את האימיילים ל Outlook 2003, הבעיה היא רק בקינפוג חשבון Gmail (כמובן שאיפשרתי את ה POP3 ב Options של Gmail, ובכלל - במחשב בבית זה עובד :-)) חשבתי אולי זה מכיוון שהפורטים של POP3 ו SMTP (הפורטים הם 995 ו 465 בהתאמה, וגם יש לסמן את ה SSL) אינם הפורטים הסטנדרטים, והם פשוט חסומים ב FW אצלנו בעבודה, או שהם פשוט לא מוגדרים לתעבורה. 1. האם זו אכן נשמעת הסיבה ? כיצד אוכל לוודא שזו אכן הסיבה ? (מבלי לשאול את האנשים הטכניים :-)) 2. האם יש לי דרך לעקוף את הבעיה ? תודה ! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אז ככה יקיריי - אחד מחשב XP , אחד מחשב 98. מחוברים בכבל מוצלב כמובן , ב - XP יש 2 כרטיסי רשת , אחד הולך למודם כבלים של מוטורולה. כל נסיון שלי להגדיר רשת ביתית קטנה במחשב הראשי אכן פותח חיבור רשת שנקרא LAN שמראה לכאורה שהכל תקין אך בה בעת עושה 2 דברים נוספים: 1. מנתק אותי מחיבור לאינטרנט (המחשב מאבד IP ותקשורת TCP/IP מול המודם , יש לציין שיש גם חיבור רשת שנקרא INTERNET שעושה רושם כאילו הוא כן מנהל איזו תקשורת מול המודם שכן נורית הכתומה במודם כבוייה רק כאשר הוא ב - DISABLE ולא כאשר חיבור AZTV CABLE MODEM DIALER ב - SISABLE). 2. נפתח חיבור רשת שנקרא "גשר רשת" שאין לי מושג מה טיבו ומדוע הוא בא כשאף אחד לא קורה לו. כדי לפחות להחזיר אינטרנט במחשב הראשי אני מוחק את גשר הר…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני וחבר שלי עומדים לקנות דומין, רק נשאר לנו לסגור פרטים וזהו. עכשיו עלו בי כמה שאלות וחשבתי לשאול אותם מכיוון שאני אקבל הרבה יותר תגובות ואתם גם יותר אוביקטיבים. בקיצור, נגיד ואני מזמין דומין מאיזו חברה (זה דומיין ישראלי) והחברה נסגרת אחרי שנה אז מה אני עושה עם הדומין? איך אני יכול לנהל אותו? (לפתוח סאב דומינים וכ'ו) בקיצור, תספרו לי כל מה שאני צריך לדעת כדי לא להדפק, תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם לי יש רשת אלחוטית עם שלושה מחשבים בבית, כשהחיבור לאינטרנט הוא ADSL והנתב הוא של EDIMAX 6114G. הנתב מחלק כתובות במרחב 192.168.2.1 לשכן שלי יש רשת ביתי עם EDIMAX 6104_K עם שני מחשבים וחיבור כבלים לאינטרנט. הנתב מחלק כתובות במרחב 192.168.3.1 חיברנו דרך החלון, כבל רשת ארוך בין הנתבים על מנת שאנחנו נוכל לראות את המחשבים ברשת שלו והוא יוכל לראות את המחשבים ברשת שלנו. אני לא מעוניין בפיתרון שרק נתב אחד יחלק כתובות והוא יהיה ה GATEWAY של כולם. אני פשוט רוצה לחבר בין שתי הרשתות. כשאני עושה חיפוש למחשב שלו אני לא מוצא אותו. איציק נ.ב אני יודע שהכבלים נותנים למודם FIXED IP האם אני יכול להשתמש בזה כדי להגיע למחשבים ברשת השנייה??
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, התקינו לי לא ממזמן רשת עם ראוטר מסוג Edimax (דגם BR-6104P) נכנסתי לנושא "מידע שימושי ולינקים שימושיים" (משהו כזה) והשתמשתי בלינק הזה http://www.portforward.com/routers.htm קראתי את המדריך לראוטר שלי לפתיחת פורטים ונדמה לי שהצלחתי לפתוח פורט למשהו אבל אני לא בטוח, מאיפה אני יודע מהו הפורט של התוכנה שאני רוצה לפתוח לה פורט? וגם, אחרי שהצלחתי לפתוח פורט נדרשתי לעשות דבר בשם "Triggering Port" שלפי מה שהבנתי הוא כמו מין מתג שמפעיל וסוגר את הפורט, אבל במצב האוטומטי שלו הוא כבוי וצריך למלא בו פרטים בכדי שיפתח את הפורט ולא הבנתי גם שם מה אני אמור לעשות..! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי CNet CWR-854, שמחובר למודם ADSL עם PPTP. האינטרנט עובד, אבל ה- Wireless בכלל לא עובד. בכל פעם שאני מנסה לשנות משהו בקונפיגורציה של ה- Wireless, הראוטר עף. (עושה reboot בלי לשנות את ההגדרות). מישהו נתקל בבעיה כזו, או מכיר את הראוטר הזה?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-