עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gbguy,

שלום לכולם, לפני שאני כותב את ההודעה, אני מבקש מכם לא לנעול, אני קראתי את חוקי האתר בריפרוף... טוב לעניין: אני רוצה לקנות לי לאחותי מחשבים חדשים, על המחשבים יעלו מערכת הפעלה החדשה של MICROSOFT, היא VISTA בקומה העליונה (קומה ב'). בנוסף לכך, יש לי מחשב בממ"ד, שהמחשב נמצא בקומה קרקע (קומה א'), במחשב הישן יש מערכת של MICROSOFT שהיא XP PRO. אם אתם לא מבינים: חדר א'+ב', נמצאים המחשבים החדשים וחדר ממ"ד זה המחשב הישן. בעקבות דיון עם חברי על הקניה החדשה, הם ספרו לי שיש ראוטר אלחוטי המיועד לממ"ד. האם זה נכון? אם כן, האם מוכרים אותו בארץ? כמה הוא עולה ואיפה אפשר לקנות אותו? אם אין כזה ראוטר אלחוטי לממ"ד איך אני עושה רשת? חוטי? אלחוטי? תודה לכל העוזר. gbguy

2. Started by AdiR^SiNaI,

במדריך הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יש מדריך לשתף אינטרנט דרך חייגן ודרך ללא חייגן מזה אומר דרך חייגן וללא חייגן? כיצד אני יודע מתי לשתף רק חייגן וכיצד את המודם עצמו וזה משנה ?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  3. היי כולם, יש לי מחשב ראשי... שמחובר ל ADSL ע"י מודם USB ALE070 במהירות מיגא וחצי מחברת נטויג'ן , העברתי כבל רשת מהמחשב הזה לעוד מחשב בבית.. ועשיתי רשת ביתית.. שבמחשב השני יהיה אינטרנט בתנאי שהמחשב הראשי יהיה מופעל ומחובר לאינטרנט. עכשיו אני לא מומחה רשתות.. עשיתי את זה לבד.. כי זה קל.. כבל רשת מוצלב ונגמר הסיפור , אבל שמעתי שיש מודמים לא USB אלא ע"י כרטיסי רשת.. ושמעתי שהם יותר איכותיים ויותר טובים.. אם יש מישו שיוכל להסביר לי ההבדל במהירות בביצועים בכל... והאם המודם שמחובר למחשב דרך כרטיס רשת גם מחליף אייפי בכל פעם שמתנתק ומתחבר? ואם מדובר על המודם אלקטל 510 מומלץ יותר מה USB? האם המודם אלקטל 510 יתן יותר ביצועים ברשת הביתית שיש לי? מומלץ יותר? עדיף יותר? בבקשה תבהירו ות…

4. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד, על פניו נראה שהאינטרנט פועל כרגיל הבעיה היא שאני לא מקבל התראות בפלאפון באפליקציות כמו וואטסאפ וסקייפ, בדקתי ב3 מכשירים (אחד חדש מהניילון) של שיאומי וסמסונג בכולם אותה הבעיה... ברשת הסלולרית או על ויי פיי אחר הכל פועל כרגיל רק בויי פיי שלי יש את הבעיה אני עם דקו X20, מחובר ישירות עם ממיר סיב, ניסיתי להחליף אותו עם ראוטר של VTECH שיש לי בבית ועדיין אותה בעייה דיברתי עם בזק ובזק בינלאומי ואף אחד לא יודע לתת מענה... הבעיה לא בהגדרות בפלאפון כי אם זה היה המצב לא היה פועל על שום רשת, חוץ מזה שזה קורה ב3 מכשירים שונים וגם לאחר פירמוט ואיפוס של הראוטר... מה יכולה להיות הבעיה אני כבר מאבד את השפיות

5. לכל מי שחווה איטיות ובעיות התחברות התקלה היא בחברת הכבלים, נקרע איזשהו סיב אופטי.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  6. שלום אני משתמש בדפדפן Internet Explorer 6 שמתי לב שמתישהו השתנה קידוד הטקסט של ברירת המחדל ואני לא יודע כיצד לשנות בחזרה. במקרה שלא מובן למה התכוונתי: בתגית View בIE יש את Encoding. באתרים מסוימים שמתי לב שהכתב באנגלית נהיה ממש קטן שאי אפשר לקרוא ושמתי לב שהקידוד היה על Unicode ואז כשהחלפתי לקידוד אחר זה הסתדר, אבל זה מפעיל את הUnicode כל פעם מחדש כשאני נכנס לאותו אתר בו זה קורה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by TheJocker,

מישהו אולי יכול לעזור לי ולהגיד לי מה קורה כשעושים "התחל"- "הפעלה" - cmd, : ipconfig /release ואז enter ipconfig /renew ואז enter ipconfig /flushdns ואז enter כאילו מה זה עושה למה זה תורם?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  8. אז ככה,אני רוצה להתנתק מנטוויזוין,הכול איטי אצלי כל ההורדות שהם לא http לא עוברות את ה40 במקרה הכי טוב...אני בתשתית של הוט...והמהירות הנוכחית שלי היא הורדה:1.5mbit ואפלוד:128kb. עכשיו האם זה משתלם לי לשדרג את המהירות של התשתית ל2.5mbit ולהתחבר לספק אחר?,או שעדיף לי פשוט להשאר באותה המהירות ורק לעבור ספק? נ.ב. אני עובר מהם רק בגלל הבעיות של המהירות,וגם בגלל שיש להם בעיות לעלות אתרים. הפינגים במשחקים ממש טובים יש לי פינגים הכי נמוכים מכולם רוב הפעמים,וההורדות בhttp מהירות..אבל כמו שאמרתי הם מאוד בעייתים...יש כאלה שאומרים שזה בגלל התשתית בכלל,זה נכון? יש פה אנשים שמחוברים לתשתית של הוט על 1.5mbit והם מורידים נורמאלי מftp mirc וכו'?.יש מצב שזה לא יעזור לי אם אני יעבור רק ספקי…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. שלום לכולם לפני כמה זמן אני זוכר שפורסם פה סוג כלשהו של קובץ אשר אמור להעלות את מגבלת החיבורים לשנייה בווינדוס, מה שאמור לתרום למהירות ההורדה באימיול וכו' ניסיתי בחיפוש אך ללא הצלחה, ואשמח מאוד אם מישהו יעזור לי למצוא את הקובץ, ויתן לי סוג כלשהו של המלצה באיזה ערכים להזינו. תודה רבה לכולם, אבי.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  10. שלום, יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים בראוטר חוטי הכול עבד מצויין, ביומיים האחרונים אחד המחשבים הפך להיות איטי מאוד במשחקים ברשת כמו PLAY65, PLAY89 אך באתרים הוא בסדר גמור אבא שלי רוצה לפוצץ את המחשב מרוב עצבים , א. המחשב הוא פנטיום 4 , 512 זיכרון מפורמט עם וינדוס חדש, לא פראייר בכלל לצרכים האלה. ב. לפני שבוע היה לנו תקלה בבית של כבלים שתכלס זה התחיל מאז . ג. יכול ליהיות שהראוטר עושה בעיות פתאום (SWEEX) ? ד. אין לי אימיול שפועל או משהוא אחר שיכול להפריע לאינטרנט . יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by Skid,

אינ מנסה להחביא תאייפי שלי ואני לא מצליח,איך אני עושה את זה? ניסיתי שרת פרוקסי,אבל בפיירפוקס הוא לא הסכים לגלוש לי איתו,ובאקספלורר הוא לא הסווה לי תאייפי בכלל,מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי מחשב נייד ומחשב רגיל הם מחוברים דרך ראוטר EDIMAX עכשיו המחשב השולחני עובד הכול טוב ובמחשב הנייד רשום הכבל רשת לא מחובר בדקתי הכול מחובר אני מנסה לעשות תקן לאיפים לא עוזר ובדקתי בדוס וזה רשום לי ככה כשאני עושה ipconfig media disconnection מה עושים? אין בכלל איפי למחשב הכרטיס רשת במחשב הנייד אלחוטי רק במחשב הניד הכבל מתחבר לראוטר

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by DeaglinG,

שלום, שמי שחר ואני חייל המשרת בתור מנהל רשת. המפקד שלי ואני רוצים לסדר את כל עניין הרשתות אצלנו בבסיס מאחר ודבר כזה לא נעשה מאז ומעולם. התחלנו כבר בסינון המשתמשים שלא קיימים, וכעת הגענו לסידור שרת הקבצים. כרגע מותקן על השרת Windows 2000 server, ואנחנו בתהליכי עדכון ל2003 server. השרת מחולק לכוננים לכל גדוד\אגף ומפוצץ במידע מלפני שנים רבות שאף אחד כבר לא צריך וסתם תופס מקום. מה שאנחנו רצינו לעשות זה לפרמט את הכל, להתקין 2003 וכל מה שצריך, ולסדר מחדש את הכוננים. * עכשיו השאלה שלי היא קודם כל איך לפי דעתכם הכי כדאי לסדר שרת קבצים? האם כדאי לעשות כונן אישי\תיקיה לכל אגף ולתת לה הרשאות רק לאנשים מאותו אגף, ולעשות בנוסף כונן משותף שימחק אחת לחודש? או אם יש למישהו רעיונות נוספים…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by eliau21071981,

חברים אתם יכולים להמליץ איך הכי טוב להתחבר לרשת דרך מודם כרטיס רשת או מודם USB אנא נמקו את המלצותייכם תודה מראש

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  15. Started by gevAA,

אני רוצה להרים אצלי Domain במחשב(לשים Vmware ועליו להתקין מערכת הפעלה 2003 ואז AD וכו'.) אצלי בבית יש כרגע 4 מחשבים שכולם יושבים על טווח הכתובות 192.168.1.0 סאבנט של 24\ את הכתובות אני מקבל מDHCP ברגיל כמו כולם מהראוטר שמחובר לאינטרנט. אם אני יעשה דומין אני יוכל דרך הכתובות הללו להתחבר אליו מן המחשבים הרגילים או שאני יצטרך לתת כתובות ידנית? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  16. Started by shibie,

אהלן חברה, אני כרגע נמצא באינטרנט 015 במהירות 1.5מגה... רציתי לשאול למה ביום כשאני נגיד מוריד מראפידשר שזה אמור להוריד על המהירות המלאה של האינטרנט זה מוריד לי ככה על 25-20.. ואין תוכנות שעלולות להאט את ההורדה.. ובלילה זה מוריד לי על 190 ככה.. למה..? תודה רבה לכל העוזרים..

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  17. Started by the kooks,

שלום. רציתי לדעת אם יש לי דרך לשחזר את ההיסטורי שלי אפילו שעשיתי מחק עוגיות+קבצים זמנים ואת ההסטוריה עצמה ?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by AdiR^SiNaI,

יש שתי סוגים thiennt וthicknet מזתומרת שהם נמצאים ברשת ethernt 10base2 ? מזה הרשת הזאת

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  19. שלום חברים, התקנתי לאחרונה תוכנה בשם המאצ'י בשביל הפיפא, כאשר הכתובת של המחשב השני היא \\192.168.2.100 זה כותב לי, no network provider accepted to the given network path.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  20. שלום אנשים כשמפעיל את איימיול וUטוריינט במקביל הקו נופל דיי מהר. גם אם ההורדות לא זזות (בגלל זה מפעיל את שניהם במקביל). לאחר הבעיה יש צורך בלנתק את הנתב מהחשמל ולחברו לאחר חצי דקה בערך ואז הקו חוזר לחיים. אם יש דרך לשנות את זה? האם מדובר על הצפת קישוריות במקביל? דגם הנתב או מודם, Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge router DSL-600E

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by Chymes,

קניתי להורי מחשב לאינטרנט ועבודה משרדית. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית. מה אני צריך בשביל זה וכמה זה יעלה?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  22. שלום ושבת שלום יש לי ראוטר בבית ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי. דרך התוכנה Ralink אני מוצא את הראוטר שלי ואף מתחבר אליו אבל משום מה לא עובד לי האינטרנט. ניסתי להתקין שוב ושוב אך ללא הצלחה. יש למישהו רעיונות? נ.ב גם הראוטר וגם הכרטיס רשת של חברת edimax בברכה שבת שלום בר

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  23. לדוגמא לhwzone.co.il. תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by kawaii,

לפי הבנתי ניתן להשתמש במודם הזה כנתב, זה נכון? עכשיו בממשק ה WEB שלו יש את כל ההגדרות והכל, מישהו יודע איך אני מגדיר? חיפשתי בגוגל את כל העניין אבל מה שמצאתי אלו דברים ישנים יחסית,לגירסאות טיפה שונות מהמודם שלי... לשם הבהרה זה ה alcatel 510v4' גירסה 4.2.3. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  25. היי אני אשמח מאוד באם אוכל לקבל הדרכה לפי XP בעברית לגבי חיבור שני מחשבים בבית באמצות כבל מוצלב. אלי 0544502063

• 1 תגובה
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.