רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים עם שני כרטיסי רשת אני יכול להעביר מידע בייניהם אבל לא אינטרנט (יש לי מודם adsl חיצוני) מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ראיתי בפורום שלכם על נושא ICS ולא מצאתי על חלונות 2000. זה לא בדיוק נכון. אז אני אספר לכם מה בדיוק עשיתי שיתוף אינטרנט ולא היצלחתי לראות אינטרנט בפנטיום 3 יש לי חלונות 2000 + XP, ויש 2 מחשבים הם פנטיום 4 ופנטיום 3. בפנטיום 4 יש בו 2 תוכנות נפרדות הם חלונות 2000 + XP. ויש אינטרנט מהיר ADSL. וגם כרטיס רשת 2. ופנטיום 3 יש רק חלונות XP. ויש כרטיס רשת אני היתחלתי לעשות 2 מחשבים באותו תוכנה חלונות XP. ועשיתי הגדרות רשת שיראו אחד את השני. ואח"כ עשיתי שיתוף אינטרנט, והמחשב פנטיום 3 רואים אינטרנט. וזה עבד טוב. ואח"כ עברתי לחלונות 2000 פרו, בפנטיום 4. עשיתי שיתוף אינטרנט והפנטיום 3 חלונות XP לא מצליח לראות כלום אינטרנט. בפנטיום 4 חלונות 2000. למה לא היצלחתי לראות אי…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים. יש לי שתי מחשבים והכל(שתי המחשבים והמודם) מחוברים ל-SWITCH. הבנתי שבשביל להשתמש בשיתוף אינטרנט של ווינדוס צריך שבמחשב אחד יהיו שתי כרטיסי רשת כאשר אחד מהם מחובר למודם ואחד למחשב השני/סוויץ'... האם יש דרך לשתף את האינטרנט בתצורה הנוכחית (שהכל מחובר לסוויץ')? (אני לא מתכוון ל-PROXY, אלא שיתוף כמו זה של ווינדוס) תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שיתפתי אינטרנט : שתי מחשבי win xp prof ע"י שיתוף אינטרנט השיתוף במחשה client מוופיעה כ- internet gateway כאשר אני רוצה לגלוש ב - client רק אם אני מןריד את הדף ב- server הדפ יורד ב - client . מישהוא יודע מה הבעיה ? יש לי firewall zone alarm שאני מעונין להשאיר. האם במחשב client צריך להתקין firewall או שהוא מוגן דרך firewall של server ? השיתוף נעשה ע"י ה - wizard ב- control panel . תודה.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לאחר שיתוף אינטרנט הדבר היחיד שעובד , רק עם אני מוריד את הדף במחשב server היכן שמוגדר השיתוף רק אז אפשר לראות דף זה במחשב client נוצר ב client internet gateway במחשב client/ שני מחשבי XP דרך ה- wizard משתמש ב - zone alaram firewall הגדרת הלקוח והשרת דרך advanced לא עזרו ב- zonealarm . האם נתקלתה סתופעה כזו ? תודה ?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
טוב חברה הסיפור הוא כזה . יש לי מודם ALCATEL שהפכתי לראוטר ,עכשיו הוא מחובר לספק והכל עובד טוב אצלי (מחשב 1) . יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב אחד לשני כלומר "למחשב 1" יש שני כרטיסי רשת אחד מחובר למודם ואחד לרשת הפנימית. אז עכשיו שאני מחובר לאינטרנט אין לי שום Dial UP ,אז אני רוצה לדעת מה אני צריך להגדיר כך שבמחשב השני תהיה גישה לאינטרנט. אני בנתיים לא רוכש האב כך שזהו פיתרון זמני שאני רוצה שהמחשב השני יגלוש , פשוט אני לא רוצה לחזור ל PPTP זה רק מעמיס על המערכת. אז תודה חברה .... מחכה לתגובות .
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם ניסיתי כבר בכמה פורומים ואני כבר מיואש וצריך את עזרתכם מטרתי היתה רשת אלחוטית רכיבים: ראוטר Edimax ומודם Alcatel Speed Touch HOME מצב נתון: כרטיס הרשת האלחוטי מזהה את הראוטר וטוען שהחיבור מצויין בדקתי בסטטוס של הראוטר ואני רואה שהאינטרנט מחובר גם הוא. הבעיה: לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב, הראוטר על פניו לא משתף את האינטרנט. חשוב לציין שהרכיבים: NAT וה- FIREWALL לא מופעלים כרגע על הראוטר. כל רעיון או עצה יתקבלו בברכה תודה לכולם מראש רונן
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן , יש ברשותי לפטופ עם מודם סלולרי בנוסף יש לי גם אייפוד טאצ רציתי לדעת אם אפשר לגלוש באייפוד טאצ דרך המחשב הנייד זאת אומרת לשתף את האינטרנט ... תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רב, השתמשתי במדריך שלכם ליצירת שיתוף באינטרנט. (ICS). יש לי 2 מחשבים. שניהם בעלי WINXP. המחשב שלי מחובר למודם sb4200 כבלים דרך USB. המחשב השני מחובר לכרטיס רשת אצלי. הרשת עובדת מצויין. גם השיתוף באינטרנט הוא טוב. הבעייה היא כזאת: מאז שחיברתי את הרשת, האינטרנט אקספלורר עובד אצלי לאט (ממש זוחל). (במחשב שמחובר למודם) בעוד שבמחשב השני (זה שמחובר אלי) הכל עובד כרגיל. אם אני גולש בפיירפוקס, אז הכל בסדר. אבל, בכל זאת, אני צריך ומעוניין לגלוש באקספלורר. מחקתי את כל הקבצים, ה-cookies. בדקתי וירוסים, spy-ware. הכל תקין. מישהו יכול לעזור לי ??
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ,המקרה הוא ככה (עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה..) : יש 4 מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט בכבלים , כרגע יש עוד מחשב שהם מחוברים בכרטיס רשת בינים , ויש עוד כרטיס רשת לאירנטנט. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 מחשבים , אני לא יכול פשוט לחבר את המודם ל-HUB מכיוון שזה כבלים ולא ADSL. מה שאני רוצה לדעת זה האם אני יכול לחבר ת'מודם למחשב , את אותו מחשב ל-UPLINK ברכזת או משהו בסגנון ואת שאר המחשבים לרכזת ככה שהמחשב שמחובר לאינטרנט ישמש ב-ROUTER או שאני צריך לחבר את המחשב עם האינטרנט לשאר עם כרטיסי רשת נפרדים?! תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים ומודם אחד לכבלים ואני רוצה שיהיה אפשר לגלוש בשני המחשבים בו זמנית. עכשיו הבעייה היא שהמחשבים נמצאים בקומות שונות ואין קשר אווירי ביניהם (אולי זה מונע רשת אלחוטית). רציתי לדעת איך ניתן לשתף את האינטרנט מבלי להעביר כבל שיחצוץ את כל הבית... תודה מראש, דרור
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית שצריכים אינטרנט, לשתיהם יש כרטיס רשת ויש לי מודם USB ומודם רשת. אני רוצה לשתף את האינטרנט ב2 המחשבים, את המודם רשת (ECI 312) שדרגתי לנתב וחיברתי לסויץ' והכל עובד, יש אינטרנט אבל הרבה בעיות בגלל ה FIREWALL, ולא הצלחתי לפתוח פורטים בצורה יעילה וחוצמזה אין דרך לנתב כמה כל מחשב מקבל, נניח שאני רוצה שיהיה מחשב שיקבל 70% מהאינטרנט והשני שיקבל רק 30. אבל אם אני מחבר את המודם USB ועושה רשת פנימית עם שיתוף אינטרנט אני חושב שיהיו לי פחות בעיות. מה אתם אומרים?? נקודה נוספת היא שעוד כחודש יתווסף עוד מחשב שגם הוא יחובר לאינטרנט ואז אני לא חושב שאפשר לחבר אותו לרשת הפנימית עם המודם USB.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום ! אוקיי אני ייתן 2 מצבים : 1. לחבר שלי יש ADSL עם מודם (האם יש אפשרות לשדררג ושהוא יתפקד כנתב גם ?) עכשיו הוא רוצה לחבר את המחשב שלו , ומחשב נייד בחיבור אחלוטי. הבנתי שנתב אלחוטי כמו LINKSIS או D-LINK יעשו את העבודה מעולה , כלומר כבל רשת אליו וכרטיס אלחוטי לנייד.... וזה מתחבר למודם ועושה גם את עבודת הניתוב , אני צודק ? 2.אצלי מכיוון שהנתבים האלחוטיים האלו הוא קונה בחול בבערך 50 דולר רציתי לשאול אם כדאי לי לבקש גם אחד , כרגע יש לי את המחשב שלי במפרט שעובד מצוין , ולאחי מחשב פנטיום 133....האם אפשר לשתף איתו אינטרנט ככה ? כמובן שבעתיד אנחנו מתכננים לקנות עוד 2 מחשבים חדשים (עוד חצי שנה) כך שהמחיר בארץ הוא יותר מפי 3 מח'ול... שווה לקנות ? והאם צורת החיבור היא באמת כמו ש…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך מגדירים שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים כאשר הXP יהיה השרת והמחשב עם הויסטה יהיה לקוח. שכחתי לציין שאני משתמש עם נתב חוטי בעל 5 יציאות של חברת DYNAMODE. תודה AIC11
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היה לי שיתוף אינטרנט מלא ולא בעייתי בין 3 מחשבים בבית. בשרת האינטרנט שלי החלפתי את הכרטיס רשת הקודם (ריאלטק פשוט) בכרטיס חבל"ז (3COM 10/100/1000 גיגהביט) ועכשיו שום מחשב לא רואה את השני שלא לדבר על שיתוף אינטרנט.. עזרה ?! נ.ב - כמובן שהעתקתי את ההגדרות רשת לכרטיס החדש ועשיתי שוב שיתוף ואפילו הרצתי את ה WIZARD של XP בכל מחשב שוב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש במודם אלקאטל 510 בתור ראוטר לגלישה על הקו ADSL 1.5 שלי , יש אפשרות לחבר את האחים שלי גם לאינטרט יש להם מחשב בקומה העליונה כך שאני לא יכול ליצור חיבור רשת (אלא אם היא אלחוטית או חשמלית ואני מעדיף בצורה כללית לא לשתף), יש לי מודם ALE 130 איך אפשר לחבר אותם לאינטרנט או שאני אצטרך לבצע שיתוף רשת כלשהוא בלית ברירה על אותו קו ADSL כמובן עם אותה סיסמא ויוזר...
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
צריך לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים, המודם הוא אלקטל speed touch, ישנו גם HUB קטן של 10/100. האם ניתן לחבר את המודם לHUB וליצור שיתוף דרך הHUB? או צריך חומרה אחרת? בתודה Moo Moo
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אם אני גר בבניין מרובה דיירים, ואנחנו מעוניינים לרכוש חבילת אינטרנט אחת בקצב מהיר שתשמש את כל דיירי הבניין (שהרי אף אחד לא באמת מנצל את רוחב הפס שלו במלואו) - איך ניתן לעשות את זה? והאם זה לא חוקי באופן כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ שמותקן עליו ויסטה HOME PREMIUM ונט סטיק של סלקום. אני מנסה לשתף את האינטרנט ככה שאוכל לגלוש דרכו גם מהפלאפון(כמובן שהנט סטיק מחובר למחשב דלוק ועובד) אשמח להצעות תודה רבה אלון
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מהי הדרך הכי זולה ופשוטה שאוכל להתחבר ללפטופ של העבודה בבית בלי להוציא כל פעם את הכבל ממודם הכבלים ? :-X בהשקעה מינימלית, לא ראוטר או משהו כזה.. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני יודע שהנושא הזה עלה פה כבר איזה מיליון פעם, אבל יש לי כמה שאלות קטנות: 1. יש לי 2 מחשבים- האחד די ישן והשני חדששש אמור להגיע עוד שבוע.. אני רוצה לשתף בין שניהם אינטרנט בלבד ולא קבצים ותיקיות. כיצד ניתן לבצע את זה? 2. האם אני צריך במחשב החדש לחבר כרטיס רשת נוסף או להשתמש בכרטיס רשת ON BOARD ? (החיבור שלי כיום הוא כבל היוצא מהקיר למודם ( +B-FOCuS router 312 ) משם עובר למפצל שיציאה אחת הולכת לטלפון(של 012 ) והיציאה השנייה הולכת למחשב. ****** = האם החיבור של המחשב הנוסך יהיה איטי עד כדי כך שאצתרך להגדיל את מהירות הגלישה? תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
הראשון XP, מחובר לראוטר עם כבל ועוד 2 מחשבים מחוברים אלחוטי עם ווינדוס 7.. יש לי מדפסת שמחוברת למחשב XP, שיתפתי אותה אבל אני לא רואה אותה בווינדוס 7. מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים ברשת: XP, XP ו-98. בזכות "מדריך השיתוף ל-XP" שבאתר הצלחתי להתקין את הרשת בשני מחשבי ה-XP כמו שצריך והכל עובד טוב. למרות זאת אני עדיין מסתבך ב-98. חפשתי בכל מקום באתר ולא אומרים בדיוק מה לעשות (יש הרבה הסברים אבל חסרים עדיין פרטים קטנים). (יש לציין שאני דיי חדש בעניין הרשתות) זה מה שעשיתי: נכנסתי ל-NETWORK בלוח הבקרה. שם יש שני פרוטוקולים של TCP/IP. אם אני לא טועה, אחד זה חייגן ואחד זה כרטיס הרשת. הכנסתי את הפרטים הבאים: IP = 192.186.0.3 (מחשב שלישי ברשת), SUBNET MUSK = 255.255.255.0, ה-GATEWAY הוא 192.168.0.1 ... וזהו. מה קורה עכשיו? איפה בכלל אמור להופיע לי החייגן? מה שכחתי לעשות? דרך אגב, הדרך בה הסבירו את החיבור רשת בין מחשבי XP היתה טובה מ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצליח לשתף אינטרנט בין XP ו98. הרשת עצמה עובדת, ניתן להגיע אל הקבצים של שני המחשבים אבל אין שיתוף אינטרנט. הXP מחובר לאינטרנט בכבלים עם מודם רשת אצל נטוויז'ן ואני רוצה שה98 יתחבר דרכו. זה כבר עבד בסידור הזה פעם, אבל עכשיו לא. החיבור בXP כמובן משותף, זאת אומרת יש יד קטנה כזאת מתחתיו, ב98 פשוט אין וויזרד כמו בXP ואני חושב שהבעיה היא ב98. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-