עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by djass,

אני לא מצליח להתחבר לצ'ט של נענע הוא רושם לי איזה שגיע מישהו פה יכול לעזור?? אינה תמונה http://www.swf.co.il/out.php/i17073_.jpg תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. מחובר לאינטרנט בסיב של פרטנר במהירות של 1000/100MB. ליד הראוטר (AX3 של וואווי) מקבל מהירות אלחוטית של 900-950MB וזה סבבה. מחשב בחדר מרוחק מחובר אלחוטית (אין מצב לחיבור חוטי) דרך מתאם Realtek 8851BU Wireless LAN WiFi 6 USB NIC המתאם מחובר ליציאת USB3, המחשב מקבל מהירות ממוצעת של 150-200MB. באותו מיקום הסלולרי מקבל מהירות ממוצעת 600-700MB, שני המכשירים מחוברים לרשת ה-5GHZ. חיבור המחשב: בדיקת מהירות מחשב: בדיקת מהירות סלולרי:

3. Started by Bori4ka,

שלום חברים ברשותי מצלמת IP מסוגFOSCAM דגם FI8918W אני לא מצליח להתקין אותה, הראוטר פשוט לא רואה אותה, צריך אולי לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? בברכה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי הראוטר DLINK 2760U E1 חדש אין לי מושג איפה full Duplex ןMTU מיהרות מקסימום בשביל טלויזיה LG LW570 סמראט וPLEX 2 תמונות של כרטיס רשת אקווה שאתם מבינים אותי תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  5. אהלן חברים, אני מחפש לקנות כרטיס רשת USB של 2000MW, הכרטיס יתחבר לאנטנה כיוונית 24DBI מדגם TL-ANT2424B. חשוב מאוד שהכרטיס יעבוד טוב על BT5. עכשיו הבנתי שיש הרבה כרטיסים סינים שמוצהר עליהם 2W אבל בפועל נותנים הרבה פחות, בגלל זה רשמתי בכותרת 2W אמיתיים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הכרטיס איכותי. תודה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  6. אהלן. מבנה הרשת: אלקטל 510 בתצורת נתב > SWITCH > 2 תחנות XP PRO אני מחפש תוכנה שניתן להתקין בשני המחשבים כדי לחלק את רוחב הפס בצורה שווה באופן לוגי. השתמשתי ב netlimiter אבל השימוש בה לא מניב תוצאות מתאימות. יש לכם המלצות אחרות? תודה.

7. Started by Pintuk,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות רפיטר סידני זול וטוב שמבצע את כבוד הרפיט ע"י פתיחת רשת נוספת.. כלומר, אני מעוניין לבחור ערוץ אחר מהערוץ בו נמצאת הרגשת המקורית. תודה!

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  8. איך אני מגדיר הגדרות אופטימליות לראוטר הזה גם רציתי לדעת איך להגדיר עבור אייפון את ההגדרות האופטמיליות כדי שיגלוש הכי מהר בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by CyberBot,

אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה להפוך את המחשב הזה למין שרת כלומר אני לעשות שרת ל 1.6 או לונטירלו או סתם לאיחסון קבצים מישהו יכול להגיד איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  10. בימים האחרונים הושקו שתי מערכות mesh אלחוטיות שנועדו לפתור בעיות כיסוי בסביבה ביתית. מערכות אלה מצטרפות לשתיים נוספות שהושקו יותר מוקדם השנה. האם למוצרים אלה יש סיכוי מול שילוב סטנדרטי של נתב ונקודת גישה אלחוטית? מה היתרונות והחסרונות של מערכות אלה? והאם צפוי שנראה אותן בקרוב בשוק הישראלי? את התשובות לשאלות אלה תוכלו לקרוא בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=6490

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by igal_nazar,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי עבור המחשב הנייח שיש לי בבית. הצרכים שלי הם טווח קליטה רב, שלא יתנתק ומחיר של עד 130 ש"ח. בחיפוש מהיר באינטרנט מצאתי את שני הדגמים הבאים: Edimax EW-7128G - זכה לביקורות מאוד טובות (לא מתנתק, טווח קליטה רב). Edimax EW-7711IN- כנראה שזה דגם חדש יותר (תומך בתקן N), אבל אין עליו יותר מידי ביקורות. אשמח לדעת באיזה מבין השניים הייתם ממליצים לי לרכוש?

12. יש לי רשת בייתית בין שני מחשבים ... הרשת פועלת וכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב הרשת נופלת כלומר יש רשת אבל היא לא פועלת ואז אני צריך להוריד את השיתוף מהחייגן ולהחזיר אותו חזרה ואז היא פועלת. כאילו שכל פעם שהמחשב מתחיל מחדש הוא לא יודע שהחייגן משותף למרות שהוא מראה במל של שיתוף על החייגן. תיהיו גברים ותעזרו !!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by Trashold,

שלום חברים, בזמן האחרון אני מחפש פתרון טוב לסנכרון מכונות וירטואליות בין 2 מחשבים פיזיים שונים. אז יש לי את הנייד ואת הנייח. כשאני עובד על מכונה וירטואלית באחד מהם אני צריך למצוא דרך לסנכרן את השינוי למחשב השני. 1)אז בהתחלה חשבתי להשתמש בדרופבוקס. הבעיה שנובעת מזה היא שהוא לא דורס ומסנכרן את הקבצים,אלה מעלה העתק של השינוי . וגם לוקח המון זמן להעלות את המידע. 2) יש אפשרות בVMWARE workstation pro להפוך מכונה וירטואלית למשותפת.(זא שיהיה אפשר לגשת מרחוק עי פורט פורוורדינג לתוכנה עצמה ואז היא מראה לך איזה מכונות משותפות יש לך ומאפשרת לך לעמוד מולם מרחוק ) הבעיה: צריך לבקש אייפי סטטי מהספקית וזה עולה כסף . יש למישהו פתרון אחר שאפשר להשת…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by adlanm,

שלום התחברתי לכבלים ואני מנסה להתחבר עם הנתב ולא מצליח מישהו יכול לעזור איך למלא ומה בהגדרות בזק בינלאומי כבלים(ערוצי-זהב) נתב Edimax 6104k ואם צריך עוד מידע תגידו עריכה ------ תודה אבל לא תודה

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by over23,

הי. קבלתי לאחרונה רוטר מסוג SAFE OFFICE 500W של צ'ק פוינט. הרוטר עובד פנטסטי אבל קיימת לי בעיה בחיבור הלפ-טופ שלי לרשת האינטרנט. הלפ טופ שלי הוא של IBM מסוג T43 ויש אליו כל מיני הגנות, גם לאחר הסרתם איני מצליח להתחבר דרך WIFI. ביטלתי את הזיהוי האוטומטי של חלונות XP בזיהוי הרשת אבל גם דרך התוכנות של IBM איני מצליח להתחבר לאינטרנט (לדפדפן) ,חשוב לציין שאני כן מזהה את הרשת האלחוטית ומצליח להתחבר; הבעיה עם כי היא בגלישה עצמה. ניסיתי לשחק עם האופציות בהגדרות של הרוטר עצמו אבל כל הניסיונות לא עלו יפה. ישנה אפשרות בלפטופ ל"חבר" את מה שנקרא "RADIO BUTTON" ידנית אבל איני מצליח , יכול מאוד להיות שזה הפיתרון לבעיה כיוון שהכפתור שולט ברכיב הWIFI. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה.(כ…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  16. לחברי הפורום שלום . לאחר שהצלחתי לחבר את המחשבים בביתי בעזרת כבל מוצלב נתקלתי בבעיה, מחשב הCLIENT לא נכנס לאתרים מסויימים. רכשתי ראוטר של חברת TRENDnet מדגם TW100-S4W1CA ואיני מצליח להתחבר דרכו לאנטרנט. :s05: המחשב מזהה את הראוטר , בהגדרות הרשת של המחשב הוא נמצא על OBTAIN בכתובת ה IP וב DNS בחברת האנטרנט איתה אני עובד ( בהונגריה) נאמר לי שהכתובת אנטרנט נרכשת בכל פעם שאני מתחבר (חוץ מזה שבהגדרות הראוטר הלכתי אל DYNAMIC IP זה לא אומר לי הרבה). למרות שאני עוקב אחרי ההוראות אייני מצליח להשיג חיבור לאינטרנט תודה מראש ,

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  17. התחברתי לא מזמן לכלבים עם חבילה 3/278, אני מחובר דרך ברק, לפני כן הייתי מתחבר ללא שום בעיה לשרתי הFTP הספציפיים האלו בזריזות ובמהירות דרך חיבור ADSL גם דרך ברק, כיום כשאני מחובר לכבלים אני בקושי מצליח להתחבר לאותם שרתים, וכשאני מחובר אין מה לדבר בכלל על מהירות ההורדה הגרועה... יש לציין שיש לי גם MPLS... תודה לכל העוזרים..

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by yoni660,

הי ברשותי אינטרנט של פרטנר על בסיס תשתית הוט, הממיר שלהם לא מוציאים רשת אלחוטית ורציתי לדעת מה צריך לקנות והאם יש המלצה על מוצר כל שהוא כדי להוסיף רשת אלחוטית לממיר שלהם (לממיר מרוחק לא זה שנמצא ליד הראוטר שלהם כמובן) מה שהם מציעים זה מגדיל טווח בעלות של 900 ש"ח ואני יודע בוודאות שהמחיר הזה מוגזם אשמח להמצלות תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by dj_horse,

שלום! קיימת אצלי רשת ביתית בת מספר מחשבים. אני מעוניין ליצור שיתוף בין שניים מהמחושבים שאחת שולחני עם ויסטה והשני עם WINDOWS 7. שבויסטה בחרתי לשתף קובץ מסויים ולהיכנס ללפטופ לקבל אותו, לא הצלחתי. נדמה לי שמצאתי את המחשב אבל שניסיתי להיכנס, הוא ביקש ממני שם משתמש וסיסמה. ידוע לי שבין מערכות 7 צריך הגדרות אלה להתחבר בינינם, אבל בויסטה אין , ושדמה לי שמצאתי את המחשב וניסיתי להיכנס אליו בלפטופ, הוא ביקש את החשבון, ושהכנסתי אותו הוא לא נתן לי את זה. מישהו יכול לעזור לא בפעולות ההגדרה?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. כשאני פותח אצלו את הפורטיפ של האימיול הוא לא עושה לי SAVE ולכן כול פעם שאני מכבה אותו אני צריך לפתוח אותם מחדש בדקתי את הפקודות אין שם אפילו פקודה כזאת.... מה עושים

21. Started by Trumpeldor,

אני מנסה להגדיר רשת ad-hoc לשיתוף אינטרנט וקבצים בין הלפטופ למחשב השולחני ללא הצלחה המחשב השולחני מחובר לאינטרנט דרך כרטיס רשת מובנה בלוח אם ללמודם אלקטל שחור (שמתפקד בbridge) ללא חייגן דרך רשת האינטרנט של הקיבוץ. לכרטיס רשת מוגדר IP,default gateweay וכתובות DNS על מנת שיהיה חיבור לאינטרנט. הצלחתי לשנות את ה local area connection של הכרטיס רשת שמתחבר לאינטרנט ל shared, בנוסף יש למחשב כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס תומך ad-hoc שנראה שיצר רשת peer-to-peer עם כרטיס הרשת של המחשב הנייד, הוא מראה סטטוס של מחובר בשני המחשבים. הבעיה היא שאני לא מזהה רשת שיתוף קבצים בין שני המחשבים ובלפטופ עדיין אין אינטרנט... מישהו יוכל לעזור לי בהגדרות, כי בינתיים סתם שיחקתי בהן ואין לי מושג ממשי א…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  22. אני מנסה להשתמש בתוכנה http://www.hamachi.cc/ הבעיה היא הרשת שיש לי עם ECI 270 מה אני צריך להגדיר?? עוד מידע פשוט לא כל כך הבנתי אותו http://forums.hamachi.cc/viewtopic.php?t=2059 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. האם למישהו יש ניסיון בחיבור מדפסת (במיוחד אם מדובר במדפסת הספציפית הזו) בעזרת כ.רשת אלחוטי? כרגע היא יושבת לי על השולחן וחונקת לי את המרחב, הייתי רוצה לשים אותה על שולחן אחר ולהשתמש באופציה שלה לחיבור אלחוטי, אבל לפני שאני הולכת וקונה את הציוד לכך, אני צריכה לדעת אם זה הולך להפוך את חיי לסיוט, או שזה אמין.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי ADSL 1.5MBPS של בזק בינלאומי. מכל האתרים אני מוריד יפה, אני מגיע גם לקצבים של 166KB. אבל בקאזה (גם לייט וגם רגיל), אני אף פעם לא מצליח לעבור את ה 10KBPS. חבר שלי שגר 20 מטר ממני וגם מחובר אצל בזק בינלאומי מצליח להוריד ב 100 ואפילו יותר. מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה פה?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  25. אז ככה, חשוב לציין שאני במקצועי איש מחשבים ואני לא מדבר כאדם ללא ידע בנושא. מזה כמה זמן היו לי בעיות באינטרנט, מהירות איטית בעיקר בשעות העומס, ניתוקים חוזרים למאית השנייה שבקושי מורגשים וכו'. אחת הבעיות המוזרות הייתה שבזמן הורדה דרך שרתי רפידשייר לא הייתה אפשרות להתחיל הורדה מהאמצע (והשרת כן תומך בעניין). הייתי חייב לחדש את ההורדה כל פעם, כמו כן לא הייתה לפלאשגט אפשרות לפצל הורדות. התמיכה הטכנית של 012 הייתה על הפנים, טכנאים חסרי ידע ולא מקצועיים שניסו לערבב אותי ולהאשים את המחשב שלי בבעיות. לפני מספר חודשים התווספה עוד בעיה ופשוט לא יכלתי לגלוש לאתרים/שרתים מסוימים, סתם ככה, ללא קשר בין השרתים. מוזר מאוד. אחרי ריבים רבים ואיומים הגיע טכנאי "בכיר" לביתי והחליף את המתאם שי…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.