רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם אני צריך או לא לפתוך פורטים בשביל האימיול (0.44). אני משתמש בNAV2005 אבל הגדרתי לו לא לחסום את האומיול. אז איך אני יודע אם אני צריך לפתוח את הפורטים (יש שנים נכון?)? ואם צריך אז איך עושים את זה? (עשיתי כל כך הרבה פעמים חיפוש ולא מצאתי את התשובה) ד"א האומיול מחובר (חצים ירוקים) והID הוא High. אבל ההורדת לא עוברות את ה 1KBPS תודה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
במסגרת גל ההכרזות אתמול שדרגה Apple גם את מפרטי הנתבים שלה. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2311
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לvista ואני לא כל כך מוצא את הידיים והרגליים בכל מה שקשור לעבודה עם מספר מחשבים ברשת. עד עכשיו היו לי 2 מחשבים עם XP שהיו מחושברים בינהם עם שיתוף קבצים, תקיות, כוננים ואביסרים נוספים (מדפסת למשל). לאחר השדרוג של המחשב הראשי לוויסטיה אני לא מצליח לבצי שיתוף כזה בין המחשבים. בגדול מה שאני רוצה זה לקשר בין המחשבים כך שאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יקבל אינטרנט דרך הראשון. בנוסף לשתף קבצים ומשאבים בין המחשבים. האם יש פה מישהו שיכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך ניתן לעשות את זה? הערה: 1. אני משתמש ב NIS 2007 בתוך FW ואנטיווירוס. 2. אני מחובר לנטוויז'ן ולכבלים ע"י חייגן + מודם (לא ראוטר). תודה מראש, רם
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, היכן אני יכול לרכוש את הכרטיס הזה והאם הוא יתאים לי בכלל למכשיר, מהן הדרישות שצריכות להיות במכשיר שלי על מנת שזה יעבוד כמו שצריך? בתודה מראש גל.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום חברים, שיחקתי COD4 ולפתע הוא נתן ליconnection interrupted ,יצאתי ,בדקתי מה קורה עם האינטרנט, וגילתי שהוא אכן התנתק לי בלי סיבה מיוחדת, סידרתי את הבעייה, האינטרנט עובד אבל כמה דברים לא, COD4 לא מזהה לי שום שרת, לא בFAVORITES ולא בINTERNET ,בFAVORITES הוא מראה לי סימני שאלה על כולם, ובאינטרנט הוא מריץ את כל השרתים ,ז"א רק סופר אבל לא מראה כלום, בעייה נוספת היא שאני לא מצליח להתחבר לתוכנות מסרים כגון MSN ו ICQ ,וגם בעת ניסיון כניסה לFACEBOOK הוא נכשל, מזה יכול להיות? זה קרה לי בדיוק אחרי שהתנתק, תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את הכבל רשת לשקעי RJ45 שברשותי. השאלה היא, האם יש חשיבות לצבע החוט ( שהחוט הכחול יהיה הכי שמאלי לדוג') או שרק הסדר של החוטים יהיה שווה בשני השקעים? (אני חושב שצריך ישר - אם אני מחבר לשקע (ישר) כבל מוצלב זה כאלו מוצלב, כן? דבר אחרון, אם אני מחבר את שני קצוות הכבל לראוטר והראוטר מזהה אותם (נדלקות נורות) זה מעיד שהחיווט טוב? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים שמחוברים לנתב הנ"ל , איך אני מגביל ששניים מהמחשבים לא יעברו 20% מרוחב הפס? תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
[עם שתי מחשבים ניידים שוניםזה אותה בעיה ] אני מנסה להתחבר אל האינטרנט האלחוטי שבבית וברגע שאני לוחץ התחבר הוא רושם "ממתין לרשת" ואז אחרי דקה מנתק את ההתחברות ניסתי עם סיסמא WEP על הראוטר וגם בלי סיסמא וזה עדיין לא נותן לעומת זאת הפלאפון שלי Motorola Milestone מתחבר בשניות ועובד טוב מה יכול להיות הבעיה? ואיך לפתור את זה? בנוסף עם רשתות אחרות בבניין הוא מתחבר מעולה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , פרמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש (כולל גרסה אחרונה של Bitcomet) אשר מכוון לפורט 1xxxx ומשהו מוזר קורה , כל פעם שהתוכנה עולה (עוד לפני שהיא מתחילה להוריד דברים בכלל) לא ניתן לגלוש לאף אתר דרך ה IE. מישהו מכיר את התופעה ?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP F2200 ALL-IN-ONE, קניתי מ EBAY שרת מדפסת אבל הוא עושה לי מלא בעיות ואני לא יכול לשתף את הסורק ברשת אלה רק את המדפסת (וגם זה עושה מלא בעיות). איזה שרת מדפסת USB מומלץ? (אחד כזה שישתף גם את הסורק)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי דונגל USB WIFI של חברת TPLINK למחשב נייד מסוג IBM X32 מפורמט אחרי שהורדתי והתקנתי את הדרייברים נפתח לי החלון שמראה לי את הרשתות WIFI שבסביבה, הבעיה היא שהמחשב לא מוצא שום רשת אני צריך להתקין עוד משהו חוץ מהדרייבר של הדונגל עצמו?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לצ'ט של נענע הוא רושם לי איזה שגיע מישהו פה יכול לעזור?? אינה תמונה http://www.swf.co.il/out.php/i17073_.jpg תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מחובר לאינטרנט בסיב של פרטנר במהירות של 1000/100MB. ליד הראוטר (AX3 של וואווי) מקבל מהירות אלחוטית של 900-950MB וזה סבבה. מחשב בחדר מרוחק מחובר אלחוטית (אין מצב לחיבור חוטי) דרך מתאם Realtek 8851BU Wireless LAN WiFi 6 USB NIC המתאם מחובר ליציאת USB3, המחשב מקבל מהירות ממוצעת של 150-200MB. באותו מיקום הסלולרי מקבל מהירות ממוצעת 600-700MB, שני המכשירים מחוברים לרשת ה-5GHZ. חיבור המחשב: בדיקת מהירות מחשב: בדיקת מהירות סלולרי:
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים ברשותי מצלמת IP מסוגFOSCAM דגם FI8918W אני לא מצליח להתקין אותה, הראוטר פשוט לא רואה אותה, צריך אולי לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הראוטר DLINK 2760U E1 חדש אין לי מושג איפה full Duplex ןMTU מיהרות מקסימום בשביל טלויזיה LG LW570 סמראט וPLEX 2 תמונות של כרטיס רשת אקווה שאתם מבינים אותי תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש לקנות כרטיס רשת USB של 2000MW, הכרטיס יתחבר לאנטנה כיוונית 24DBI מדגם TL-ANT2424B. חשוב מאוד שהכרטיס יעבוד טוב על BT5. עכשיו הבנתי שיש הרבה כרטיסים סינים שמוצהר עליהם 2W אבל בפועל נותנים הרבה פחות, בגלל זה רשמתי בכותרת 2W אמיתיים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הכרטיס איכותי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן. מבנה הרשת: אלקטל 510 בתצורת נתב > SWITCH > 2 תחנות XP PRO אני מחפש תוכנה שניתן להתקין בשני המחשבים כדי לחלק את רוחב הפס בצורה שווה באופן לוגי. השתמשתי ב netlimiter אבל השימוש בה לא מניב תוצאות מתאימות. יש לכם המלצות אחרות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות רפיטר סידני זול וטוב שמבצע את כבוד הרפיט ע"י פתיחת רשת נוספת.. כלומר, אני מעוניין לבחור ערוץ אחר מהערוץ בו נמצאת הרגשת המקורית. תודה!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איך אני מגדיר הגדרות אופטימליות לראוטר הזה גם רציתי לדעת איך להגדיר עבור אייפון את ההגדרות האופטמיליות כדי שיגלוש הכי מהר בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה להפוך את המחשב הזה למין שרת כלומר אני לעשות שרת ל 1.6 או לונטירלו או סתם לאיחסון קבצים מישהו יכול להגיד איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בימים האחרונים הושקו שתי מערכות mesh אלחוטיות שנועדו לפתור בעיות כיסוי בסביבה ביתית. מערכות אלה מצטרפות לשתיים נוספות שהושקו יותר מוקדם השנה. האם למוצרים אלה יש סיכוי מול שילוב סטנדרטי של נתב ונקודת גישה אלחוטית? מה היתרונות והחסרונות של מערכות אלה? והאם צפוי שנראה אותן בקרוב בשוק הישראלי? את התשובות לשאלות אלה תוכלו לקרוא בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=6490
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי עבור המחשב הנייח שיש לי בבית. הצרכים שלי הם טווח קליטה רב, שלא יתנתק ומחיר של עד 130 ש"ח. בחיפוש מהיר באינטרנט מצאתי את שני הדגמים הבאים: Edimax EW-7128G - זכה לביקורות מאוד טובות (לא מתנתק, טווח קליטה רב). Edimax EW-7711IN- כנראה שזה דגם חדש יותר (תומך בתקן N), אבל אין עליו יותר מידי ביקורות. אשמח לדעת באיזה מבין השניים הייתם ממליצים לי לרכוש?
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית בין שני מחשבים ... הרשת פועלת וכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב הרשת נופלת כלומר יש רשת אבל היא לא פועלת ואז אני צריך להוריד את השיתוף מהחייגן ולהחזיר אותו חזרה ואז היא פועלת. כאילו שכל פעם שהמחשב מתחיל מחדש הוא לא יודע שהחייגן משותף למרות שהוא מראה במל של שיתוף על החייגן. תיהיו גברים ותעזרו !!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון אני מחפש פתרון טוב לסנכרון מכונות וירטואליות בין 2 מחשבים פיזיים שונים. אז יש לי את הנייד ואת הנייח. כשאני עובד על מכונה וירטואלית באחד מהם אני צריך למצוא דרך לסנכרן את השינוי למחשב השני. 1)אז בהתחלה חשבתי להשתמש בדרופבוקס. הבעיה שנובעת מזה היא שהוא לא דורס ומסנכרן את הקבצים,אלה מעלה העתק של השינוי . וגם לוקח המון זמן להעלות את המידע. 2) יש אפשרות בVMWARE workstation pro להפוך מכונה וירטואלית למשותפת.(זא שיהיה אפשר לגשת מרחוק עי פורט פורוורדינג לתוכנה עצמה ואז היא מראה לך איזה מכונות משותפות יש לך ומאפשרת לך לעמוד מולם מרחוק ) הבעיה: צריך לבקש אייפי סטטי מהספקית וזה עולה כסף . יש למישהו פתרון אחר שאפשר להשת…
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום התחברתי לכבלים ואני מנסה להתחבר עם הנתב ולא מצליח מישהו יכול לעזור איך למלא ומה בהגדרות בזק בינלאומי כבלים(ערוצי-זהב) נתב Edimax 6104k ואם צריך עוד מידע תגידו עריכה ------ תודה אבל לא תודה
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-