עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by o.i,

i want to bypass the "master to all" option in some network... how to do it?? thx

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by JUVE,

יש לי שרת נובל ואני רוצה לחבר אותו עם שרת 2000 השאלות שלי הן אלו: 1. האם יש בעיה לנובל לעבוד עם ntfs? 2. איך אני מחבר את שתי השרתים האלו דרך איזה פרוטוקול? תודה על העזרה מראש

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  3. יש לי ראוטר של חברת LinkSys רציתי לדעת אילו פורטים להגדיר על מנת לאפשר שיחת וידאו או שיחה קולית דרך ה Messenger ?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by Ameralis Zaiir,

אני לא בטוח אם הפורום הזה הוא המקום הנכון, אם לא תעבירו אני מחפש מקום שאפשר לאכסן בו בחינם אתר אינטרנט שעובד עם ASP וMySQL. מישהו מכיר אתר כזה? (כרגע לא משנה הגודל..) תודה מראש.

5. מישהו יודע\יודע מאיפה אפשר לדעת טווחי IP של ISP'S מהולדנד או משוויץ? אשמח מאוד אם תשתפו אותי ביידע שלכם או שתפנו אותי לאיזה אתר עם מידע על זה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by alexrta,

יש לי חיבור בכלים של ערוצי זהב +012 חבילת ה-750 עד היום התחברתי אם חייגן אבל עקב בעיות רבות שהיו לי עם החייגן החלטתי לעבור להתחברות קבועה (בלי חייגן) אבל הגלישה + ההורדה פשוט איטית (רק לשם ההשוואה HWZONE בלי החייגן לוקח לו דקה לעלות וכשהייתי עם החייגן לקח לו בין 2 ל 4 שניות ומהירות ההורדה הכי גבוהה שהגעתי אלייה בלי DAP הייתה 70 ) יש לי WIN XP PRO אם זה עוזר במשהו בבקשה תעזרו לי!!! תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  7. הורידו עכשיו ותהנו!!!! http://us.f1.yahoofs.com/users/e6e91a9c/bc/My+Documents/KazzaLite.exe?bc0XYV.AejoZvGTq

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  8. ברשת SBS2000 אחת התחנות מחוברת באמצעות כבלים (WIN98), כיצד ניתן לשתף את האינטרנט כדי שתכנות אחרות יוכלו לגלוש

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by nivster,

שלום לכולם, יש לי ADSL וווינדוס XP. הגדרתי Incoming connections, ואפשרתי כניסת VPN, פתחתי יוזרים, והכל בסדר. הבעיה היא שמס' המשתמשים המחוברים אלי מוגבל ל-1, כלומר, אם מישהו מחובר אלי ב-VPN, אז האחרים שמנסים להתחבר באותו זמן מקבלים הודעת שגיאה. יש למישהו מושג איך אני יכול לארח יותר ממשתמש אחד בו"ז ב-VPN שלי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yoniby,

ככה, אבא שלי משתמש בווינדואס אקס פי מהמחשב שלו, קיבל מחשב חדש... מנסה להתחבר מקבל הודעת שגיאה erorr 769 connecting to 10.0.0.138 RELAY_PPP1 erorr 769 the specipy destanation in not reachable תודה...

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  11. בעודי מעיין באתר החדש - http://www.dslreports.com/ ועוד אני קורא ב- FAQ אני בעצם מגלה את מה שרבים אוצים ומצפים מרשת ביתית - שיתוף ביתי מינימלי. B. Using a Proxy Server A proxy server is a software application that takes the one IP address that you get from your ISP and routes the data to and from the other computers on your LAN though it. Advantages No monthly cost. Can be expanded to handle many computers. Flexible control over who can access the Internet, when, and where from (access management). Disadvantages Requires that the computer running the proxy program be running for other computers to access the Internet. Need to set the internet applications in eac…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by Xanadu,

שלום לכולם, אתמול קניתי ראוטר של D-LINK דגם DI-704P שאמור לתמוך גם בחייגן אינטרנט בכבלים של נטוויז'ן, אבל כשחיברתי את הראוטר הוא פשוט לא רוצה להתחבר וכאשר אני מתחבר עם החייגן של נטוויז'ן ממחשב אחד אז השני כבר לא יכול להתחבר (אני מחובר רק עם שני מחשבים) האם למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה? עזרו לי בבקשה ...

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by tal,

יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב כמו כן יש לי שיתוף של ADSL שני המחשבים הם יחסית חדישים, ותומכים בפונקציית WAKE ON LAN גם הכרטיסי רשת שיש לי תומכים בפונקציה הזאת בשני המחשבים יש לי WIN_XP PRO SP1 רציתי לדעת איך אני משתמש ב WAKE ON LAN איך אני גורם למחשב המארח להידלק/להיכבות ע"י שליטה מהמחשב האורח ואיך אני מבטיח שאף האקר משועמם לא ידליק לי פתאום את המחשב כשאני לא בבית האם אני צריך ציוד מסוים ?? תודה טל

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by moshe.b,

אני התחלתי בבנית אתר אך ישנם הבדלים בין בנית העמוד לתצוגה מקדימה שאינה תואמת את העמוד שנבנה. כמו כן בדף ראשי ישנו סרגל קישורים שהלחצנים מגיבים אך אינם מופיעים בעיצוב המקורי .וגם התמונות חסרות. אודה לכם על עזרתכם או הפניתכם לגורם מסייע

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by itamo,

פרסמתי את הבעיה הזאת בעוד פורומים אבל לא קיבלתי תשובה. למה לפעמים אצלי ברשת בבית (2 מחשבים) אפשר להכנס לרשת או למחשבים האחרים ולפעמים לא (לרוב לא), קיבלתי הצעות על לבדוק את השם של הרשת, אם המחשבים נמצאים באותה הקבוצה או לבדוק את הססמאות. אבל זו לא הבעיה כי: 1)כי אין לי סיסמא פשוט חיברתי את הכבל המוצלב לכרטיסי הרשת וזהו לא נגעתי בכלום. 2)זאת לא בעיה בכבל כי האינטרנט עובד תמיד. 3)הפתרון לבעיה לדעתי הוא במצב הלא הגיוני שלפעמים אפשר להיכנס לרשת ולמחשבים אחרים ולפעמים לא כי זה או שיש לי הרשאה או שלא זה לא אמור להשתנות כל 5 דקות. לפעמים כשאני לא מצליח להכנס דרך השכנים ברשת, אם אני כותב 'התקיה\שם המחשב\\' אז אני יכול להכנס (ולפעמים לא). כנראה שזה איזה באג ב win xp כי לא מצא…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by sonik,

אני מעוניין לקנות כרטיס לרשת אלחוטית. בכוונתי לחבר אותו למחשב הנייד ולמחש שולחני. 1) מה מומלץ . 2) האם כדאי לקנות בארה"ב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by drdan,

אפשר ליצור שיתוף קבצים בין מחשב עם XP ומחשב עם ME, באמצעות חיבור פרללי? ה-direct cable connection המחורבן לא עובד. יש תוכנות אחרות?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  18. חייב מידע על סוגי כבלים והסברים עליהם בקצרה אפשר גם אתרים באנגלית מקסימום אני אתרגם כי לפי מה שהבנתי אין בעברית אבל אם מצאתם אז.. :} תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by benor,

טוב אז החליפו לי את הAmbit השחור במודם של מוטורולה זה הדגם: SB4200 הוא יותר טוב מהאמביט? שמתי לב לזה שהוא מסתנכרן יותר מהר

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות שם מודם שמתחבקר לכרטיס רשת, אבל גם אמור לעבוד עם נתב, איזה מודם מומלץ לבחור שם? בתודה מראש

21. שלום! בשבועיים האחרונים החלפתי את ספק האינטרנט המהיר שלי בכבלים לנטוויז'ן שהבטיחו את הפס הרחב ביותר 1.3 ג'יגה ועוד כמה בלבולים ובימים האחרונים יש לי טונה בעיות - להרבה אתרים הוא בקושי נכנס, במירק הוא עשה לי בעיות ולפורום האהוב הזה הוא לא רוצה להיכנס פעמים רבות! התקשרתי לתמיכה הטכנית ובתקליט אמרו שיודעים על בעיות תקשורת בכבלים אז רציתי לדעת אם אתם יודעים משהו בנושא ויכולים לפרט וגם מתי אמרוים לסדר את זה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  22. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2568657,00.html

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by edi,

מהם הגדרות האבטחה הנכונות לשיתוף תיקייה בודדת במחשב השרת(שהוא גם משתף האינטרנט - XP PRO) עם הקליינט (WIN98 מהדורה 1) האם זה יהיה נכון יותר לעשות זאת דרך MICROSOFT NETWORKING ?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  24. אורח

אין לי מושג איך אני עובד עם MULTILINK ב WIN XP אני אנסה להגדיר את זה אולי יותר טוב אני נותן למחשב 2 כתובות IP משני מקורות 1. כרטיס רשת Macronix 2. חיבור USB איך אני משלב את השניים ומגדיל את רוחב הפס ? או שזה אמור להתבצע באופן אוטומטי , בקיצור אין לי מושג מחכה לעזרתכם בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by Mr Gadget,

מישהו מוכן להגיד לי איפה האתר שממנו אפשר להוריד עידכון חדש אם יש למודם מסוג PCI פנימי ששם החברה היא Cnet ניסיתי באתר של Cnet אבל לא מצאתי שום דבר.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים