עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Hoking,

האם מישהו יודע איך (אם בכלל) לשנות את הגדרות מודם הכבלים ולהפוך אותו לראוטר?? ברשותי מודם מוטורולה מסוג sb4200 surfboard אני מחובר לתבל ועובד עם XP. כרגע צורת ההתקשרות שלי מתבצעת ע"י חייגן. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dardar4,

היי לכולם. הרצתי בדיקה על הרשתות באיזור שלי בערת האפליקציה wifi analyzer. מסתבר שיש הרבה רשתות (כנראה בבניין) שנמצאות על אותו ערוץ. מישהו יודע איך אני מחליף ערוץ בראוטר? יש לי ראוטר של TP-LINK בתקן N דרך הוט תודה!

• 4 תגובות
    • 9.9k צפיות
  3. לאחר זמן מה לאחר שאני מתחבר ל3COM (192.168.1.1), ולא עושה בו שימוש, הוא מתנתק אוטומטית - כלומר, אם אנסה לבצע כל פעולה הוא יחזיר אותי למסך הכנסת הסי סמה. אני רוצה שזמן השהייה במערכת ללא ביצוע פעולות יהיה גדול יותר, איך גורמים לכך? האם יש קשר לfirwall >SPI? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by xtract1,

ב-GMAIL כמו שרובכם יודע הוא מוחק מהסל אשפה כל דבר שהוא שם 30 יום....וכנל לגבי ה"ספאם" "Delete all spam messages now (messages that have been in Spam more than 30 days will be automatically deleted)" ו רציתי לדעת אם אני יכול להגדיר את זה שהוא ימחוק כל 15 יום נגיד...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by looli,

הייתי רוצה לדעת האם ניתן לשנות את טווח הכתובות בראוטר אלקטל ששודרג ל פרו ואם כן כיצד.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by sagioto,

שלום, אני גולש עם נתב אלחוטי של EDIMAX, הנתב מחובר בLAN למחשב הזה, יש לי PS3 שמחוברת אלחוטית לנתב, אני צריך לשנות את הIP של הנתב (או של הPS3) כדי שיראה כאילו הוא מגיע מארה"ב, איך אני עושה את זה? תודה,

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ELiA,

נכון שמשתמשים שמתחברים כל פעם שהם מדליקים את המחשב יכולים להתנתק ולהתחבר ולקבל IP חדש? אז מה עושים כאלה שמחוברים קבוע? תודה לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מחפש כבר המון, ואני לא מצליח למצוא תוכנה שדרכה אני יכול לשנות את הכתובת IP שלי לכתובת IP אחרת מסוימת.. (נראה לי שזה מה שנקרא (Spoofing) למישהו יש איזה קישור? תודה!

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. יש איזה תוכנה או דרך כלשהי לשינו ה- IP בלי להתקשר לספקית? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך משנים את כתובת ה IP בראוטר?????

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by acoca_net,

שלום לכולם. ברשותי ראוטר מסוג: Dynamode לא ידוע לי איזה דגם אך יש לו ממשק של Edimax (מהממשקים הסטנדרטיים שלהם). הייתי רוצה לדעת כיצד להגדיר לראוטר שיישנה באופן רציף / כמעט רציף / או בכל כמה דקות את כתובת ה IP החיצונית. תודה מראש, אורי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by kupo,

היי, על מנת להתחבר לאתרים מסויימים (הולו, פאנדורה וכו') אני צריך להתחבר מ IP אמריקאי, חשוב לי שהחיבור יהיה בטוח, אמין, מהיר ופשוט להתקין אותו, ז"א שלא כל פעם שאני צריך להתחברת אני אתחיל לחפש איזה שרת שייתן לי מענה. האם VPN עונה על הדרישות שלי? איזה VPN'S חינמיים ו/או עובדים טוב עם ישראל? האם אפשר לעשות את זה בפרוקסי? איזה פרוקסים יתנו לי מענה? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 30.1k צפיות
  13. Started by Goshin,

שלום, אני מעוניין לדעת כיצד ביכולתי לשנות את כתובת ה-IP שלי. ספק האינטרנט שלי הוא בזק, התשתית היא הוט. הבנתי שכדי לשנות IP אפשר להתקשר להוט ולבקש, אבל לא תמיד הם נענים בחיוב לבקשה ומשנים רק בעת הצורך. באילו דרכים אפשר לשנות את הכתובת שלי?

• 27 תגובות
    • 6.4k צפיות
  14. היי, ברשותי ראוטר קיים אשר עובד כ-DHCP לשאר המחשבים ברשת בסגמנט 192.168.2 [כתובת הראוטר היא 192.168.2.1]. כחלק מהוספת ראוטר נוסף לרשת שישמש כ-AP באמצעות WDS, קיבלתי ראוטר מסוג D-Link DSL-2760U [מעודכן לגרסת קושחה 2.26] אשר עובד בסגמנט שונה 10.0.0 [כתובת הראוטר היא 10.0.0.138]. חיברתי את הראוטר החדש והתחברתי אל ממשק ההגדרות שלו, תחת הגדרות ה-Advanced Setup בלשונית LAN ניסיתי לשנות את כתובת ה-IP [במטרה שהראוטר הישן יכיר בו] של הראוטר ולבטל את שירות ה-DHCP. מה אני אגיד לכם? זה לא כ"כ עובד :-\ הראוטר לא יודע איך לאכול את זה ופשוט נתקע ... רק Hard Restart [שחזור הגדרות היצרן] מאפשר לגשת חזרה אל ממשק ההגדרות של הראוטר. מה עושים? מישהו נתקל בבעיה? האם יש פתרון אחר מלבד לנסות …

• 2 תגובות
    • 7.4k צפיות
  15. יש לי ראוטר d link של בזק מחובר ברשת אלחוטית אני רוצה לדעת איך אני יכול לשנות את הכתובת mac address אני יודע שברגע שאני מחובר קווי אפשר לשנות דרך ה local area connection אבל איך עושים זאת בחיבור אלחוטי ? תודה מראש אליאור

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by shai11,

אני מוריד הרבה מהאתר רפיד אבל יש מגבלה של כתובות IP האים אני יכול לשנות אותה בלי להפעיל מחדש את המודם המודם רחוק ממני בהרבה...

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by yuvalt,

היי יש לי מודם ADSL מסוג Alcatel Speedtouch. שיניתי אותו שיהיה גירסת pro והוא עושה עכשיו את ה PPTP ו-NAT. אני מעוניין לשנות את הכתובת שלו מ- 10.0.0.138 לכתובת אחרת 192.168.0.1 או לשנות לו את ה netmask ל- 255.0.0.0. למישהו יש מושג איך? תודה יובל

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by darkman,

מישהו יודע אם אחת הספקיות \בזק תומך באפשרות של העלת מהירות הUPLOAD?

19. Started by robinzon,

היי, ברשותי מודם אלקטל 510 (3 נורות). כרגע הוא עובד בתור ראוטר, שאליו מחובר סוויץ'. אני קונה ראוטר אלחוטי (3COM 100-75), ואני רוצה להחזיר את המודם לעבוד שוב כמודם סטנדרטי, כלומר, שהחיוג ייתבצע דרך הראוטר. מישהו יודע איך עושים את זה? באופן כללי, האם אני יכול להשאיר את המודם שיעבוד כרגע כראוטר, ופשוט ב-3COM להגדיר שיקבל את החיבור מהמודם (כאילו שייתפקד רק כ"סוויצ' אלחוטי")? תודה למשיבים.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  20. היום התקינו אצלי את ה100 מגה.הטכנאי הגדיר דרך HOTNET.יש לי מנוי גם ל013 .איך אני יכול לשנות את זה ולגלוש דרך נטוויזן כדי ולהשוות.

• 4 תגובות
    • 8.3k צפיות
  21. שלום לכולם. לאחר איטיות בלתי נסבלת בספק הקודם שלי, החלטתי להחליף ספק. כמו כן, החלטתי להגדיל את החבילה מ768 ל2.5 מגה ביט. כעת, כאשר יש לי ססמאות בשני הספקים, החלטתי לעשות השוואה באמצעות בדיקה באתר www.adslguide.org.uk/ דווקא בספק הקודם, והאיטי ביותר, קיבלתי את מהירות החבילה שלי - 750 הורדה. כעת אני בבזק בינלאומי, וכאשר אני עורך בדיקה אני מקבל מהירות שערורייתית של 100 קילו ביט(ולא בייט!) לשנייה! כלומר 1\25 מהמהירות של החבילה שלי! האם ייתכן שיש לספק הנוכחי(בזק בינלאומי) בעייה עם השרת הזה, ואז אין מקום לדאגה? או שצריך לצעוק עליהם? כשאני מוריד מdownload.com וכדומה אני מקבל מהירות רגילה של 300 ק"ב לשנייה. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  22. שלום, יש לי היום חיבור בזק + ספק הוטנט שאני מרוצה מהם אבל יוצא לי ייקר ביחס למחירים החדשים לאחר הרפורמה. במידה ואני עובר עכשיו לתשתית+ספק בטריפל סי (55 ש"ח) ואני לא מרוצה מהספק, אני יכול לקנות בנוסף מנוי אצל הוטנט (20 ש"ח) ולקנפג אותו בנתב וזה יעבוד? ואז יהיה לי "תשתית" טריפל סי + ספק הוטנט. אודה לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by kroi4,

שלום לכולם, אני מנסה לשנות את ערוץ התקשורת בראוטר שלי (D-Link מבזק) וזה כאילו מגביל אותי לאוטומט (Auto) כשהבחירה בצבע אפור ולא ניתן לשנות את האפשרויות: איך אפשר לבטל את ההגבלה הזאת ולשנות את ערוץ השידור? תודה לכולם!

24. Started by VanDamn,

אני עובד ברשת שמגבילה את פורטי היציאה שלי (נגיד, רק לפורט 80 - אני לא יודע איך לבדוק איזה פורטים מאופשרים, אבל אני יכול לגלוש באינטרנט), ורוצה להפעיל אפליקציות שמשתמשים בפורט ייחודי X כלשהו שחסום ברשת. האם קיימת תוכנה שאני יכול להתקין, שתדע לזהות את ההתקשרויות האלה (נגיד, לפי IP היעד, או לפי פורט היציאה X), ותנתב אותן מחדש לפורט 80? (וגם תקבל את התשובות, ותחזיר אותן לתוכנה ששלחה את הבקשות) נדמה לי שעשיתי דברים כאלה בעבר, אבל אני לא מצליח לעשות את זה היום, וחיפוש בגוגל לא הביא אותי לפתרונות שימושיים. (הוא המליץ על Putty, שאו שלא הבנתי עד הסוף מה היא עושה, או שלא השתמשתי בה נכון)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. היום אני ועוד כמה אנשים שחברים באתר בינלאומי לא הכי ידוע אבל שמקבל מדי פעם press pass מדי פעם (אני כבר שם לפחות 6 שנים). שחיפוש בגוגל של שם האתר לא מביא אותו בתוצאות בעמוד הראשון - שלישי או שני במקרה הטוב ולא לאתר הראשי אלא לכתבה מהאתר. יש גם לאתר קיצור 3 אותיות שלרוב קישר אותם לאתר וזה גם לא עובד. בBing וYahoo כל החיפושים של שם האתר והקיצור מובילים לעמוד הראשי של האתר רק שבגוגל צריך לרשום את שם האתר נקודה com (במקרה זה השם שלו) ואז הוא שם אותו בתוצאה הראשונה . מישהו פעם ראה תופעה כזאת קוראת? בדקתי גם page rank וראיתי שאתרים עם ציון יותר נמוך ממנו (3 כרגע) עובדים בלי בעיה. אני בכוונה לא ציינתי את שמו כי זה לא הכי חוקי עוד יאשימו אותו בפרסום עקיף. גם ככה הסטנדרטים שם …

• 0 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים