עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by wapz,

כרטיס רשת WIFI הכי משתלם מבחינת מחיר פר קליטה טובה וחזקה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  2. אני רוצה עזרה!! קניתי כרטיס רשת סוג: EW-7318USg Wireless 802.11b/g Turbo Mode USB2.0 High-Gain Adapter אתר יצרן (קישור לעמוד בו מופיע הכרטיס רשת): http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=88&pd_id=8 אני קראתי אבל לא מצאתי ואני לא כל כך טוב באנגלית אני צריך טווח במטרים בבקשה !!

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by hassid_hassid,

שלום רב. השבוע, יצא לי לדבר עם חבר שיש לו עסק עם כ-10 מחשבים, וגיליתי שהוא משלם כ-600 ש"ח (!!) על שירותי ספק האינטרנט (בלי קשר לתשתית). ביקשתי ממנו לראות את החשבונית וחלוקת החשבון היתה כך: (תשלום חודשי, כן?) 33 ש"ח לכל מחשב על אינטרנט במהירות 100MB (סה"כ כ-330 ש"ח) 12 ש"ח לכל מחשב על תיבת דואר־אלקטרוני מורחבת (סה"כ כ-120 ש"ח) 40 ש"ח אנטיוירוס למיילים הנ"ל 12 ש"ח לכל מחשב על תוכנת אנטיוירוס של סימנטק (סה"כ כ-120 ש"ח) (האמת היא שזה יצא יותר, אבל עיגלתי למטה כי החשבונית לא מולי כרגע ולא רציתי "סתם" לנפח) במבט מהיר אמרתי לו שהוא נעשק. האנטיוירוס של סימנטק עולה באתר שלהם 260 ש"ח לשנה ל-10 מחשבים, שזה בערך כמו תשלום של חודשי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mord,

אני כרגע מחובר לאינטרנט דרך חיבור VPN השאלה שלי האם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט גם ללא שרת VPN או שאם יש לי VPN אז זה רק דרכו.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by generalA,

ברשותי ROUTER של חב' DLINK בדגם DI-624 Revision C. מהם ההגדרות אותם עלי לשים ע"מ לגרום לחיבור האינטרנט לשדר ליציאות את האות ללא בעיית חיסום של פורטים (איפשור כולם) וללא בעיית חיבור לאינטרנט כי הוא לא יוצר לי חיבור לאינטרנט... ואיך אני מתחיל לתפעל אותו בכלל.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by ben582,

היי מצרף לכם סרטון שהכנתי המסביר את ההבדל בין תשתית בזק לבין תשתית הוט בצורה טובה ואיך הם פועלים וגם תוספת נחמדה של תשתית הסיבים האופטיים מקווה שאהבתם ועזר למי שלא ידע עד עכשיו

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום אני מעונין לגלוש בחו"ל עם סים של חו"ל שיש לי בכמה מחשבים (רשת) כרגע ראיתי שיש לי אפשרות לקנות ראוטר אלחוטי שעובד עם סים יש לי עוד אפשרות?כמו ראוטר רגיל אולי שיש לו כניסה לסטיק USB והוא ישדר WIFI??? מה האפשרויות שיש ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. איך אני משפר את הקליטה בנטבוק, שכרטיס הרשת שלו פנימי, כדי לקלוט רשתות רחוקות יותר (ולא כדי לברוח מהמוסד) ?

9. בתחילת החודש נכנסו לתוקפם בארה"ב שינויים משמעותיים בתקינה של תדר 5Ghz. שינויים אלה הופכים את סביבת התדר הזו לשימושית יותר ויביאו לכך שנתבים ונקודות גישה בתקן 802.11ac יהפכו אטרקטיביים הרבה יותר. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5136

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by benib,

היי רציתי לדעת מה דרוש בכדי להקים מערך של הוסטינג? אני זקוק לכל המידע שיש ברשותכם... תודה ואם זה הפורום הלא נכון אז תעבירו

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  11. שלום, שמתי לב שהרבה אנשין מתקשים לפתוח פורטים בעיקר בראוטר ECI 312+ ורובם מקבלים את אותו ERROR במסגרת אדומה... הארור הזה נובע מכך שאנשים מכניסים תווך פורטים לפתיחה במקום פורטים אחד אחד או מכיוון שהם מכניסים מספר שגוי בPORT MAP... מה שצריך לעשות למשל באימיול במקום לכתוב Port start:5662 POrt End:5672 תכתבו port start:5662 port end:5662 port map:5662 זאת אומרת אותו מספר בכל התיבות.... חוץ מבתיבת השם... ובמקרה הזה הפורט הוא TCP והופרט השני שצריך לפתוח הוא UDP אז שימו לב שכשאתם פותחים את הפורט השני בתוכנות שצריך יותר מפורט אחד שימו לב אם הפורט הוא TCP או UDP ותסמנו בחלון שם..... מקווה שעזרתי...

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  12. שלום לכולם, לפני כמה ימים עברתי לBUNDLE של הוט תשתית + HOTNET כספק (100MB) לצערי הרב, הEdimax הישן שלי תומך בתקן g ולא עוזר לי כרגע. יש לנו בבית 2 מחשבים, הראשון מחובר באופן קווי למודם ולראוטר והשני מתחבר באופן אלחוטי. אני לא מבין גדול ברשתות לכן: 1. רציתי לבקש המלצה לראוטר עד 350 ש"ח שיתמוך במהירות הזו וכמובן בחיבור אלחוטי. + כרטיס רשת אלחוטי למחשב שמחובר באופן אלחוטי. (עד 200 ש"ח) 2. בHotNET אני משלם 20 שקל עבור 100 מגה. בב"ל הציעו לי את אותה החבילה ב30 ש"ח. נכון לעכשיו, החשבון שלי בבב"ל בהקפאה אז אני לא משלם עד סוף החודש ואני צריך להחליט עם איזו ספקית אני נשאר. רציתי לשמוע חוות דעת שלהם על שתי הספקיות. בתודה מראש, רועי

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  13. אחרי חיפושים רבים, מצאתי סוף סוף אתר שפותר את כל בעיות העברית ההפוכה, ג'יבריש וכל הבלאגן הזה! יש עוד כמה אתרים בודדים כאלה אבל הם לא עשו את העבודה... בקיצור, האתר הזה ממיר ג'יבריש מכל מיני סוגים, עם עברית מוזרה והפוכה, אפילו אם היא משולבת עם אנגלית, ממש הכול. הכתובת שלו היא: http://www.pixiesoft.com/flip

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by benma,

שלום יש לי מחשב P4 עליו אני מתכנן להתקין WIN 2003 ויש לי מחשב ישן P2 שאני רוצה שישמש בתור מסוף (כמו שיש בהרבה בתי ספר) של המחשב P4. כמובן, הכוונה היא שיהיה אפשר לחבר למחשב אחד הרבה מסופים ולעבוד בו זמנית על השרת ועל המסוף (כרגע אני רוצה לחבר מסוף אחד בלבד). האם מישהו יכול להפנות אותי למדריך מפורט כיצד לעשות זאת? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 21.04.2007 בשעה 22:13:52 ובנוסף, שאלה: האם הלקוח יכול להיות ללא דיסק קשיח ולהשתמש ב ETHERBOOT?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  15. ש לי סימן קריאה שחור על רקע צהוב על האייקון של של ה lan connection status: limited or no connectivity זה לא מפריע לי לגלוש , אבל מה זה?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  16. אשמח להמלצה לחבילת ספק + תשתית שמספקים אינטרנט באיכות גבוהה לאזור מרכז ראשל"צ, מתכוונן כרגע לאיזור ה50 מגה, לא מרגיש צורך ביותר נכון לעכשיו... לגבי unlimited ראיתי עכשיו את השרשור לגבי העניין, אבקש לערוך את הכותרת.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by roey1,

שלום , קיבלתי את הנתב הנ"ל מבזק. אני מנסה לשרשר אות אלחוטית ל-AP אחר בבית. תמיד הייתי עושה נכנס להגדרות ומכניס את ה-MAC של הצד השני וכך היה עובד תמיד. בנוסף , ישנה אפשרות של סריקה שהוא סורק ובודק איזה עוד התקנים יש שהוא יכול להתחבר אליהם. לצערי בנתב הזה , DSL-G256DG , השרשור לא עובד באופן ידני וכשאני עושה לו SCAN הוא לא מוצא שום התקן וגם AP אחרים לא מוצאים אותו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by Gold shark,

מישהו יכול לתת לי רשת אלחוטית של סיסקו כי אני כבר אמון זמן לא עקבתי אחריהם ואני כבר לא יודע מה טוב חשוב מאוד שהרשת תהיא מהירה מאוד ושאני יוחל לחבר 5 מחשבים ו 4 נידים אגב כסף זה לא בעיה תודה מראש GOLD SHARK

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by Leo101,

שלום לכולם, כמו להרבה אנשים גם אצלי הרשת האלחוטית לא מגיעה לכל הפינות בבית, והייתי מעוניין להגדיל את הטווח. נתחיל עם מעט נתונים לגבי ציוד הרשת הנוכחי שלי: 1. נתב - TP-LINK WR541G 2. כרטיס רשת אלחוטי - Edimax EW-7711USN נכון להיום הכרטיס רשת האלחוטי נמצא בקצה הטווח של הנתב ובגלל זה הוא מתנתק הרבה. חשבתי על שתי אופציות: 1. קניית נתב אלחוטי טוב יותר, עם טווח חזק יותר. 2. הסתכלתי באתר של Cheif (דרך אגב אתר מאוד מעשיר ) וראיתי שיש אופציה להשתמש באחד הנתבים כRepeater. הבעיה שאני כמעט בטוח שהנתב הנוכחי שלי לא תומך באופציה הזו (WDS) - תקנו אותי אם אני טועה. אשמח לעצות, רעיונות.. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by Netanel Moshe,

מה אתם חושבים על הפוסט הזה ? https://www.instagram.com/p/BxoIbloAtgh/?igshid=16h9pdejrvo2e

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  21. היי לכולם. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם ה- V8. הכל עבד בסדר עד לפני כמה ימים - הייתי שם סרטים סדרות וכו' בתיקייה המשותפת בווינדוס 7, נכנס לתיקייה בלי בעיה דרך הסטרימר ב- WiFi ורואה. לפני כמה ימים הסטרימר התחיל לבקש סיסמא ושם משתמש למחשב (עוד לפני שלב התיקיות, אבל הוא כן מחובר ל- WiFi). המחשב לא מוגן בסיסמא. ניסיתי ליצור יוזר חדש עם סיסמא ושם משתמש, לא עזר. ניסיתי ליצור רשת ביתית חדשה בשם אחר, עדיין אותה בעיה. לא שיניתי שום דבר במחשב, בערב הכל עבד בסדר ובבוקר הוא התחיל להתעקש איתי על סיסמא לא קיימת. כל ההגדרות בהגדרות הרשת על חיבור ללא סיסמא. אני חושד שהבעיה במחשב, אבל בכל השיטוטים באינטרנט לא מצאתי הסבר הגיוני לזה. עזרה בקשה!!!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by yak2060,

שלום !! ראיתי פ

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by aviad rosenberg,

לא שאלה כל כך רגילה אבל חשבתי שאולי מישהו כאן ידע לענות לי. האם הקופסאות הגלילית על עמוד הטלפון היא מפצל אופטי או אנטנה סלולרית או שאני בכלל לא בכיוון. תודה

24. Started by sahar69,

אני מנסה לחבר בין שני מחשבים, אחד עם xp והשני 2000 . הצלחתי רק לשתף אינטרנט ביניהם בלי שיתוף מדפסות ומיסמכים. לאכר ביקור באתר מיקרוסופט מצאתי שאין אפשרות לשתף מדפסות ומסמכים בין xp ל-2000 , וגם בין xp ו-win95 ,ן-xp ולינוקס אלה עם מישתמשים עם תוכנות שיותף מתאימות שעליהם הם לא הרחיבו. ושאלתי היא איזה תוכנות שיתוף אני צריך כדי לחבר בין מערכות ההפעלה שעליהם דיברתי קודם. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by טכנאי_ברזילאי,

איך לקנפג B-FOCUS ROUTER 270 לכתובת קבוע?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.