עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by TNT,

אני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, בשני המחשבים WIN98, ב"ראשי" יש מודם USB של ADSL דגם ALE150 ,כאשר אני מתקין את אפשרות השיתוף אינטרנט בראשי, הוא מתחבר לאינטרנט אבל לא מצליח להכנס לשום אתר. וכמובן שגם ה"לקוח" לא מצליח להתחבר. מה עושים? תודה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by mrraz,

ראיתי דרך ממשק WEB של המודם את גירסת הקושחה אבל לא יודע איך לקרוא לגירסה החדשה ולעדכן

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by kouliben,

האם יש אפשרות הפוכה? שאקבל את האימיילים שלי ל-SMS? (אני לא מתכוון לשירותים שיש בחברות הסלולר שמחייבות עלויות חודשיות ענקיות, 80 ש"ח לחודש, ולא ניתן לבודד את השירות, אלא רק לקנות חבילה שלמה של אינטרנט או משו כזה. אלא פשוט שירות של אתר שמקבל את ה-POP3 שלי ושולח אותו לSMS.) תודה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  4. יש לי בעיה במודם: המודם לא עושה Reconnect לאחר שהוא מתנתק, למרות שהוא אמור להתחבר אוטומטית בעת ניתוק. יש לציין שהמודם עבר עדכון קושחה למצב המקורי שלו, כלומר ראוטר AHT-E300, ללא חייגן. בהגדרות הWAN סימנתי לו להתחבר מחדש, אבל זה לא עוזר. הדבר היחיד שאני יכול לעשות בעת ניתוק הוא לכבות את המודם ולהדליק מחדש. לפעמים הניתוק הוא ניתוק מהאינטרנט, ואז אני יכול לראות ב10.0.0.2 שאין חיבור WAN, אבל לפעמים אני לא יכול להכנס לשם - הוא לא מזהה את המודם בכלל כשאני מכניס לו את הכתובת הזו. אז אני חייב לכבות אותו, להדליק מחדש, ואז הכל בסדר. למה זה קורה? ומה אני יכול לעשות בשביל לטפל בזה..? האם הבעיה ידועה? תודה, נדב.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by yirmi_opp,

אני מחובר ברשת, מודם אלקטל משורדג, סוויץ', שני מחשבים מחוברים. פתחתי את הפורטים למחשב, פורטים 6767 וגם 21, משתמש בתוכנת BulletProof אבל היא פותחת שרת לפי איי פי פנימי של הרשת. כשמנסים להתחבר אלי, לפי האיי פי הראשי, אני רואה בתוכנה חיבור ראשוני אבל מייד ניתוק. מישהו יכול לעזור? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  6. קודם כל בעיה מציקה sp2 אמרו לי פה להוריד מהאתר http://www.lvllord.de/ תיקון הורדתי שם יש לי לקבוע ערך מספר עשיתי 200 כמו שחבר שלי אמר בהתחלה הוא משנה על 50 בכל מקרה עשיתי 200 האיטרנאט גולש במהירות גלישה טיל 1.5 אחלה נהנה והכל חחחח אבל ! ברגע שאני מפעיל תוכנת שיתוף אימול האיטרנאט כל כך מואט לי שאני לא יכל לגלוש נורמלי ממש כמו 56 k מה אני יכל לעשות בקשר ? לזה אולי הערך 200 לא נכון ?????? למי שיש sp2 שיגיד לי מה לעשות עם אני מבטל את זה האיטרנאט גולש טוב עם האימול אבל האימול לא מוריד

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  7. יש לי ראוטר אלחוטי מדגם Edimax BR-6114WG וכרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128g. הסיבה שבגללה רציתי ראוטר אלחוטי זה להמנע מלהעביר כבל בכל הבית... כשהתקנתי את הראוטר, העלתי את המחשב עם הכרטיס האלחוטי למעלה, במצב הזה הקליטה של הכרטיס הייתה מאה אחוז, היה אינטרנט רשת והכל... כשהורדתי את המחשב למקוםם שלו הקליטה הייתה 18% והוא לא מצא את הרשת. כשקירבתי טיפה יותר והקליטה הייתה 70% הוא עדיין לא מצא את הרשת ולא התבר לאינטרנט. מה שאני רוצה לשאול זה: א. האם זה נורמלי, צריך להיות ככה? ב. יש דרך להאריך את האנטנה? החוט שלה הוא באורך 70 סנטימטר, היא מתחברת על ידי הברגה. תודה מראש לכל העוזרים, עומר

8. אנשים אני צריך מכם המלצות על נתב שגם יחייג (או יחייג דרך אלקטל רגיל) וגם יהיה אלחוטי בנוסף שאלה קטנה מה ההבדל בין AC ל נתב אלחוטי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  9. שלום יש לי מודם אלקטל 500 שהבאתי היום מבזסטור חיברתי אותו והתקנתי אותו.. התחברתי לאינטרנט ועשיתי רשת ביתית לעוד מחשב ושיתפתי האינטרנט איתו.. עשיתי הגדרות הרשת ואז צץ "גשר רשת" הבעיה שאחרי פרק זמן קצר מתנתק לי מהאינטרנט? מה הבעיה אמורה להיות? משהו בהגדרות? עוד מעט אשתגעע שמישו יעזור לי בבקשה ותודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by miky,

חברה יש לי בעיה ב internet conection משום מה כתוב שם שהוא פועל במהירות של 1 mpbs ועל האיכון יש מנעול תוכלו לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by טכנאי_ברזילאי,

שלום אני צריך להתקין modem Terayon TJ 715 X, שזה לא הבעיה. מה שאני לא יודע זה ההתקנת הRouter e Level One FBR 1405 TX 1 Port Broadband Router W/4 LAN Port . אין לי מושג איך להתקין אותו ש3 מחשבים יעבדו ביחד באינטרנת. אין לי ספר הוראות. מישהו יכול להזביר לי איך להתקין, שלב שלב? אתם יודעים לפי המודם, אבל אני רוצה לומר שזה זה אינטרנט כבלים תודה

12. Started by 8-Ball,

שלום, יש לי SP2 ופיירוול של ZONE ALARM בנוסף הפעלתי את הPATCH שמשנה את מס' ההתחברויות מ10 ל50 האימיול שלי עובד מעולה, אבל ממש מעולה לעומת זאת הקאזה שלי יש איתו בעיה, למצוא קבצים אני מוצא מהר מאוד אבל להוריד אני לא מצליח מיותר מ2 יוזרים למרות שכשאני מחפש אז זה מוצא את השיר המסויים להרבה אנשים וניסיתי את זה על הרבה קבצים אני לא סתם מפרסם פה ת'ראד לפעמים הוא מגיע לי למהירויות גבוהות (40 אפילו) אבל עדיין הוא מוריד רק מ2 משתמשים (מקסימום 3) ואני השתמשתי בגרסה הזאת של הקאזה והורדתי מ8-12 יוזרים אפילו.. אם זה משנה יש לי ADSL 1.5 מה שאני מבקש זה דרכים לפתור את זה..אפשר אולי לפתוח פורטים לקאזה או משהו? אם כן אז איזה פורטים ואיך עושים את זה? אני לא הכי בקיא בנושא תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by wild_3d_raptor,

יש קישורים שלed2kלאימיול, כמו באתר lionetworkשלוחצים וזה ישר זורק להורדה את הקובץ באימיול, אז זה עבד אצלי ופיתאום זה נותן על כל קישור ולא משנה מאיזה אתר הודעת שגיאה. מה עושים ? איך מסדרים את זה ? ואני חוזר ואומר שוב,זה עבד אצלי ,באימיול אני חושב שזה מוגדר נכון. אשמח לעזרה בתודה, עמית

14. Started by pyro_man,

רציתי לדעת מה צריך בשביל להתקין רשת אל חוטית??? (כמובן חוץ מהרשת עצמה) הצעות למכירים סבירים לרשתות כאלה עכשיו יש לי אניטרנט של 012 נט עם מודם אלקטל SPEED TOUCH מהירות אינטרנט 750 והשאלה הכי חשובה האם הרשת תוכל ליצור קשר אל חוטי כאשר כשאחד מהמחשבים נמצא בתוך חדר אטום.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by Fostex,

שלום , אני צריך עזרה בנוגע לחיבור האינטרנט שלי , כל פעם שאני מתחבר זה מחכה שנה זה נתקע על התמונה Verifying user name and Password וניתקע ככה.. לאחר כמה זמן הוא אומר שיש בעיה בפורט הוא משהו כזה.. ושואל אותי אם אני רוצה לחייג שוב אז אני לוחץ כן.. ככה זה עוד פעם ניתקע ועוד פעם שואל אותי אם אני רוצה לחייג שוב ואני לוחץ כן רק לאחר איזה 6-7 פעמיים שלחצתי לחייג שוב זה חוזר לי ומתחבר לאינטרנט , מה הבעיה ? אם אפשר לעזור תודה. לבעיה קוראים : EROR 619

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  16. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

קישור עקרונית אני רק רוצה לשחק עם חברים בלאן זה בסדר? וכן אני לא מבין בזה שום דבר

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. ממש תודה רבה! כבר שבוע שאני מנסה לזהות את הבעיה בחיבור רשת, ופשוט עקבתי אחרי המדריך וזה עובד! דנקה!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  18. יש לי מודם אלקטל שחור חיצוני 510. כדי להמנע משימוש בחייגן, הפכתי אותו לנתב. כעת אני רוצה להחזירו למודם, הכיצד ? רוב תודות !

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by harry,

יש לי אתר אינטרנט והדקנתי עליו מערכת פורטל של היבניוקר, אבל הבעיה היא שהיה לי באתר הקודם מערכת פורוםמים של invision ואני לא מצליח להעביר את המידע מהמערכת הישנה והחדשה וגם המערכת של invision יותר טובה מphpbb... אז הלכתי לאתר של היב ניוקר לפורומים ושאלתי אם יש אפשרות להמיר את הפורומים שמובנים בתוך המערכת פורטל מphpbb ל invision.. הם נתנו לי לינק למדריך שהוא חצי גמור וממש לא מובן איך להמיר את המערכת, ניסיתי בכל דרך לעשות את מה שכתוב שם אבל אני אל מבין כלום ב php... אז חשבתי עם מישהוא פה שמבין בphp יוכל להמיר לי את המערכת ?? ??? הנה לינק למדריך של היב ניוקר http://www.megaphoenix.net/IB-Phpnuke/ שם משתמש: HebNukeR סיסמא: HebNukeR אם זה יעזור במשהוא :-\ ...

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by Internal,

טעות למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  21. כשאני פותח אצלו את הפורטיפ של האימיול הוא לא עושה לי SAVE ולכן כול פעם שאני מכבה אותו אני צריך לפתוח אותם מחדש בדקתי את הפקודות אין שם אפילו פקודה כזאת.... מה עושים

22. Started by Nati0007,

אז ככה אני מחפש מומחה לבניית אתרים המטרה היא ליצור אתר שמכיל מידע לגבי מוצרים שאני מוכר כולל אפשרות לקנות דרך האתר בכרטיס אשראי (אתר מאובטח) וזהו בסך הכול... אתה מומחה לבניית אתרים ? אתה חושב שאתה יכול לעשות את זה? אתה מהמרכז? אתה מוכן להכנס לשותפות עם רווח כספי ? אם כן ואתה חושב שאתה מתאים צור קשר למה אתה מחכה!! הפלא שלי הוא 0546-490376 באייסיקיו 191781340 נתי...

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. התקנתי את פיירוול מקפי ונאלצתי להסיר אותו (התצוגה שלו לא הייתה טובה, כנראה עקב התנקנת sp2) לפני שהתקנתי השתמשתי בתוכנה שנקראת ipmailer ששולחת את כתובת האיפי של המחשב לדואר אלקטרוני ומשתמשת לצורך כל ברשת דואר stmp (במקרה שלי שרת הדואר של בזקנט) לאחר שהסרתי את הפיירוול התוכנה לא מצליחה לשלוח דוא"ל דרך פורט 25 ומשהו חוסם אותה (קודם לכם הכל היה בסדר) האם ייתכן שלאחר הסרת הפיירוול התוכנה עדיין חסומה? האם יש פתרון חוץ מפרמוט מחדש?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by רוני1,

מישהו יודע איך אפשר להפסיק את ההיסטורי של האינטרנט ושלא יהיה בהיסטורי לינקים של כל אתר אשר אני נכנס אליו????? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by Psydak,

שלום, יש לי שאלה תיאורתית ממש ממש דחופה ורצינית ואני צריך תשובה בטוחה ממקור מנוסה. יש לי רשת מחשבים שמחוברת בהאב במשרד. המחשבים פועלים על חלונות 95. הבית שלי ממוקם ליד המשרד (בערך כ-30 מטר מהמשרד), ובבית יש לי שתי מחשבים A ו-B. A הוא מחשב שפועל על חלונות 98 והוא מחובר לאינטרנט מהיר (ADSL) ובעל שני כרטיסי רשת: אחד מחובר למודם החיצוני והאחר מחובר למחשב B. B הוא מחשב שפועל על חלונות 95 והוא מחובר להאב במשרד ופועל עם הרשת במשרד במסגרת שיתוף קבצים וכוננים בצורה פשוטה של וינדוס(Windows Network) והוא גם בעל שני כרטיסי רשת: אחד מחובר להאב במשרד והשני מחובר למחשב A. מסיבות שונות איני יכול להעביר כבל מ-A להאב וגם לא לקנות נתב. אני רוצה לשתף את האינטרנט עם B מ-A האם יש אפשרות לעשות …

• 0 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים