עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by OutRaGe,

שלום קודם כל אני יציין שעשיתי את הבדיקה ב-Steam כי המהירות שם פשוט נוראית(10KB) בעוד שאחרים מקבלים בכיף 100-200 אם אין קשר בין הפורטים(הרלוונטיים לסטים כמובן..) למהירות אתם מוזמנים להפסיק לקרוא ולגרום לי להשכיל אוקיי עכשיו לדיון כנראה יש טווח פורטים חסומים שה-Steam משתמש בהם, וכמו שציינתי בכותרת, אני לא משתמש כרגע בשום Firewall ואין לי ראוטר(מודם -USB ALE 070) יש משהו לעשות בנידון ? הספקית היא נטויז'ן אם זה חשוב.. http://img174.imageshack.us/img174/8726/sssdsawr6.jpg תודה מראש, לירן

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by Bloodbath,

טוב חברה יש לי העיה גדול ובילתי מוזברת אני כבר לא יודע מה לעשות ונישיתי ארבה דברים בישביל לשפר את זה אז חשבתי אל לבקש עזרה מימחהם אז תקשיבו בבקשה יש לי אינטרנט של 2.5מג של 012 ואני לא מבין דבר אחד למה כשאני מוריד משהו מי האינטרנט זה מוריד לי מושלהם במהירות גבועה וזה טוב כשני מתחיל לשחק במישחקי MMORPG כמו GUILD WARS הMS של במישחק אולה לה 20000 וזה מתחיל ליתקבה וליפני יומים ששיחקתי זה היה מעולה עכשיו עם הפשר שמישהו יעזור לי עם זה אני יודעה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  3. Started by afi,

אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי, לעתים הוא מראה לי את הרשת אבל הוא כותב שאין אות. המצב החמיר, לפני כמה ימים זה מדי פעם התחבר, כעת הוא בכלל לא מתחבר, גם לא כשאני ממש סמוך לראוטר. חיבור ע"י כבל עובד. אני חושב שזה קרה בגלל שחיברתי בטעות כבל חשמל של מכשיר אחר לראוטר. האם יש דרך לבדוק מה הבעיה, והאם ניתן לתקן את הבעיה. במידה וזה לא יצליח, על איזה ראוטר אתם ממליצים, מחיר זול, ושניתן לשים עליו קושחה של dd-wrt. תודה לכל המסייעים.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  4. הראוטר הוא מדגם BR-6104. אני משתמש ב-sababadc. הראוטר עובד בסדר ומוריד גם במהירות גבוהה, עד שאני מריץ חיפוש, ואז הוא תמיד מתנתק ועושה restart. אחרי דקה בערך הוא שב לפעול. זה לא משנה אם אני במצב passive או active ב-dc. בקובץ לוג שלו הוא כותב הרבה פעמים משהו על bogus. הפורטים בסדר. למישהו יש רעיון ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  5. שלום אתמול התקינו אצלי נתב על חוטי של בזק מחשב אחד מחובר חוטית ואחד על חוטית מהירות השליחה למחשב המחובר חוטית היא 8.5-9.5 מגה, אבל לעל חוטית היא 1.2-1.8 מגה זה אמור להיות ככה?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by Builds,

שבוע שעבר היה רשום איפשהו בעיתון, אני לא זוכר בדיוק איפה, בזק פירסמה שלכל הלקוחות שלה היא שדרגה בחינם את מהירות ההעלאה\הורדה והיה טבלה מכמה לכמה היא העלתה וזה. מה בדיוק בזק בינלאומי עשו? זה טוב?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by igeorgy,

שלום, החלטתי לקנות נתב של Linksys כמו שהמליצו פה באתר, עכשיו אני מתבלט איזה כרטיס רשת לקנות. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הכטיס החדש של Linksys WPC54G לכרטיס הישן, חוץ מ-80 שקל הפרש? והאם ההפרש משמעותי? ראיתי שרשום משהו כמו תומך ב-SES, מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  8. שלום לכולם, לאחרונה עברתי לvista ואני לא כל כך מוצא את הידיים והרגליים בכל מה שקשור לעבודה עם מספר מחשבים ברשת. עד עכשיו היו לי 2 מחשבים עם XP שהיו מחושברים בינהם עם שיתוף קבצים, תקיות, כוננים ואביסרים נוספים (מדפסת למשל). לאחר השדרוג של המחשב הראשי לוויסטיה אני לא מצליח לבצי שיתוף כזה בין המחשבים. בגדול מה שאני רוצה זה לקשר בין המחשבים כך שאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יקבל אינטרנט דרך הראשון. בנוסף לשתף קבצים ומשאבים בין המחשבים. האם יש פה מישהו שיכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך ניתן לעשות את זה? הערה: 1. אני משתמש ב NIS 2007 בתוך FW ואנטיווירוס. 2. אני מחובר לנטוויז'ן ולכבלים ע"י חייגן + מודם (לא ראוטר). תודה מראש, רם

9. Started by or550,

יש לי אינטרנט 1.5 של נטויז'ן והמהירות הורדה שלי היא 10-20 קילוביט בהורדה ישירה ועד לפני שבוע ככה הייתי מוריד על 180+ להתקשר לנטויז'ן או שזה יכול להיות משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  10. יש איזשהי אפשרות שתאפשר לי לגלוש באקספלורר דרך ה WAP של הפלאפון שלי?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. יש לי סיבוך בבית ובסופו של דבר זה המצב - הספקית מחוברת למודם, שמחובר לראוטר חוטי [Edimax] שמגיע אלי לחדר, שמחובר לראוטר אלחוטי [NETGEAR] בשביל המחשב של אחי האם זה יצור בעיות שראוטר מחובר לראוטר נוסף ורק אז למחשב? כמו למשל האטות למינהן.. כי אני מוריד מהמחשב של אחי במהירות סבבה, פשוט הזהירו אותי בהתקנה O_ם תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  12. Started by CookIt,

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by amisha,

היי לכולם !! ואני שמח לחזור אחרי שנים שלא הייתי ( כי עברתי ל 4 גלגלים) אני מחובר לנטויזין בחבילה של 3MB דרך הכבלים . ואני פשוט לא מצליח להוריד כלום מתוכנות כמו DC , החמור וכו' . יש בעיה ספציפית עם הספקית הזו ? או עם הכבלים ? תאירו את עייניי . שאו ברכה !!!!!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  14. Started by Aviv C,

יש לי Internet Connection Firewall עם הגדרות ברירת המחדל. זה אומר שאי אפשר לעשות לי פינג?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by SensatioN,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם p5b delux והמחשב הישן עובר לקומה השניה , אין לי במחשב הישן כרטיס רשת , קיצר מה אני צריך לעשות שיהיה לי רשת בבית ? יש לי 512\1.5 כבלים 012 ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. למי שניסה לעשות רשת בין שתי מחשב ווינדוס אקספי אספי 2 והנורטון פנדא הפריע לו ופתר את זה בבקשה עזרו לי... :-\

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  17. ??? ??? יש לי שני כרטיסי רשת ושני מחשבים יש לי כבל שהוא לא מוצלב ולכן אני לא יכול לחבר אותם ככה אבל קניתי היום בבוקר קבל שמתחבר לחור של ה- USB בשני המחשבים (שניהם הוא זכר) ואני מנסה לעשות חיבור רשת ככה האים זה אפשרי בכלל ואם כן אז איך????? תודה רבה אני ממש רוצה היום עוד להשתמש ברשת אלון נ.ב תודה רבה למי שיכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

אני רוצה לעשות כמו מן שרת ביתי שיסנכרן תקיות מסויימות בין המחשבים הניידים ובין עצמו (ברשת בייתית כמובן..)

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. Started by TiGeRGuY,

שלום לכולם! עד לפני כמה חודשים הייתי מאוד מרוצה מ 013. לפני כמה חודשים התחילה לי בעיית האיטיות בשיתוף קבצים, היו תקופות קצת יותר טובות והיו תקופות פחות טובות, אך הפורטים היו פתוחים. היתה תקופה של איזה חודש שלא הורדתי ואני פתאום רואה שהפורטים שמוגדרים לתוכנות השיתוף סגורים (למרות שהם היו פתוחים בפעם האחרונה שנכנסתי לתוכנת השיתוף ולמרות שהם פתוחים בראוטר). ברק מנפנפים אותי ואומרים לי שאני יתקשר לבזק שיעזרו לי לפתוח פורטים בראוטר, ושאני אומר להם שוב ושוב שהפורטים פתוחים וזה עבד לפני כמה זמן ופתאום הפורטים סגורים מבלי שנגעתי בכלום והבעיה היא בשני המחשבים ברשת, הם אומרים לי שאולי זה משהו בתוכנה שאני משתמש ושהם לא תומכים בשיתוף קבצים למרות שלא ביקשתי תמיכה בתוכנה. העניין הז…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. אני בצרה צרורה! ??? יש לי מחשב נייד שהיה עם הגדרות רשת במישרד > כבר לא משתמש בו במישרד! רציתי לחבר אותו לרשת הבייתית.... קראתי במדריכים כאן ששני המחשבים ( נייח ונייד) צרכים להיות על אותה הגדרת רקת WORKGROUP וכך עשיתי ! הגדרתי בנייד (שהיה מסומן בהגדרת הרשת כLOCAL ) הגדרת WORKGROUP ונתתי את שם הקבוצה של הרשת הביתית שלי הקפיץ לי חלון של שם מישתמש ושל סיסמא > עשיתי אנטר ( לא הגדרתי כלום) > קיוותי שיהיה ככה פתוח בלי סיסמאות אחרי כמה שניות הוא כתב לי "ברוכים הבאים " וביקש איתחול עכשיו אני לא מצליח להיכנס לנייד! הסיסמא כבר לא עובדת עם השם מישתמש הישן ומעבר לזה כשאני מנקה את השדות > זה גם לא מצליח להיכנס למחשב (בלי שם מישתמש ובלי סיסמא) מה עושים ? יאוש!…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by kurt80,

היי, אשתדל לתמצת,העניין הוא כזה: מחובר על תשתית של כבלים ,הספקית היא SMILE, אתמול בבוקר פתאום אתרים הפסיקו לעלות,ואם עלו אז לאחר דקה או שתיים. היו לי מספר ניתוקים והנוריות במודם החלו להבהב. לפעמים גם להתחבר לא הצלחתי. התקשרתי לכבלים לשאול אם יש תקלה באיזורי (ב"ש) והם אמרו שלא. התומך של הכבלים ניסה לפתור את הבעיה ולא הצליח אבל הנוריות במודם כרגע דולקות ואין ניתוקים. דיברתי גם עם הספקית ושם אמרו לי להתקין מחדש את הדפדפן כי לתוכנות כמו אייסיקיו ומסן מצליח להתחבר. אבל אתרים כן עולים לי ,רק שזה לוקח להם המון זמן (דקה,שתיים,או שלוש). מישהו יכול לעזור לי לאבחן את הבעיה? למי עליי לפנות,כבלים או ספקית? איפה נמצאת הבעיה? תודה. אגב,מישהו שגר באיזורי חווה בעיות דומות ביום וחצי האחרונ…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by Bug,

אני מעוניין לקנות כרטיס כזה ללפטופ שלי עם יציאה לאנטנה חיצונית, מה אתם אומרים על זה http://ubnt.com/products_srx.php4? האמת שזה היחיד שמצאתי, לא בטוח אם יש מוצרים אחרים כאלה. אבל באופן כללי, מישהו מכיר אותו\התנסה בו? האם המחיר כדאי? האם הוא טוב? תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by Burkey,

שלום, בשנה ומשהו האחרונות עבדתי עם שני מחשבים בבית, באמצעות נתב של Edimax מדגם BR-6204WLg. לאחרונה הוא קצת מזייף (גורם לתקלות בגלישה וניתוקים), ועתה לאחר שרכשתי את חלונות 7 עבור אחד המחשבים, אז המחשב שעובד בחיבור אלחוטי עם XP זוכה לגלישה יחסית טובה, בעוד המחשב שמחובר קווית עם חלונות 7 זוחל בגלישה, כאילו הנתב לא יודע להסתדר עם חלונות 7, או שיש בעיה אחרת. בקיצור חשבתי להחליף אותו, ואני מתלבט בין שתי אופציות: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=263 מול http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=305&pl1_id=1&pl2_id=2 השאלה שלי היא איזה מהדגמים: א. טוב יותר ב. חדש יותר ג. יעבוד טוב יותר עם חלונות 7 (חיבור …

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. שלום חבר'ה האינרטנט שלי לא עובד לאחר התקנה : הסיפר הולך ככה, נרשמתח למנוי באינטרנט של HOT, הגיע טכנאי והתקין את האינטרנט כתהליך המקובל ואז נוכחנו לבעיה ב internet coneection -> status - כתוב שם automaticly assigned הטכנאי ה"מבין" אמר שבגלל המצב הקיים האינטרנט לא עובד אך הוא לא הסביר מה גרם לinternet connection להגיע למצב automaticly assigned או מה המצב הזה מבטא . אין לו פתרון והתקנו כבר את ה windows מחדש ואין שינוי הכרטיס רשת הוא onboard של הלוח Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250). לפני האינטרנט של הוט היה לי מנוי באינטרנט ADSL שעבד, המנוי נגמר בזמנו ומאז התקנתי את ה WIN מחדש מספר פעמים (וקיבלתי בדרך את הלוח החדש) הלוח תקין לגמרי, הרשת הביתית שלי עובדת מצויין אבל אני לא …

• 3 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.