עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by f16qwe,

התחלת הבעיה: תקשיבו אסיתי מין חצי פרמוט(ביגלל בעיה במחשב) זה אומר מחקתי הכול ידנית . (יש מחשב אם XP) וביגלל זה כנירעה מחקתי משהו שקשור לאינטרנט אז התקנתי את הכול מחדש (את הדריברים של האינטרנט) והכול תקין המשדר של המחשב בסדר גמור. אני מחפס רשת על חותית הוא מוצה לי אני מיתחבר וכאן הבעיה בעמצה ההיתחברות הוא אומר לי שגיעה של ציטוט: קישור מוגבל או חסר. יתכן ולא תוכל לקבל גישה לאינטרנט או למשאבים מסוימים . בעיה זו ארעה מאחר ולא הוקצב רשת למחשב. תודה לעוזרים זה מאוד מאוד חשוב . אם אתם צריכים לדעת משהו שלא אמרתי כאן אז תגידו

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by Eviljelly,

בחודש האחרון אני מרגיש האטה דרסטית במהירות האינטרנט באתרים מחו"ל אני לא מצליח לעבור את ה 25 לשניה בהורדות קבצים ניסיתי להחליף ספק אבל גם לא עוזר כל נסיונות בדיקת מהירות דירגו אותי איפשהוא בין מודם אנלוגי 56 לISDN (אתרים שונים, ספקי אינטרנט שונים , זמנים שונים) בארץ אין בעיה מוריד לי בשקט ב 150+ יש לי 1.5 מגה כרגע מחובר עם בזק בינלאומי לפני שבוע עם אינטרנט זהב ... יש רעיון ??? ???

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. Started by gal,

יש לי 2 מחשבים בבית שחוברו בכבל מוצלב אחד לשני.המחשב הראשי (עם החיבור לאינטרנט) מותקן ויסטה ובמחשב השני איקס פי.האינטרנט עובד בסדר במחשב איקס פי אבל המחשבים לא רואים אחד את השני.איפשרתי את האופציות בויסטה כולל הפיכת הרשת לPUBLIC וניסיתי למצוא מדריכים אך עדיין הם לא רואים אחד את השני.מישהו יכול לעזור מה יכול להיות? אני כבר מתחיל להתייאש עריכה:הסתדרתי,פשוט שכחתי לסמן איזה משהו בכרטיס הרשת.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by Nahum2,

טוב אז ככה יש לי אינטרנט מהיר של ברק.הוט ב מהירות 750K לאט אבל זה מה יש ביינתיים. אני משתמש במודם של חברת THOMSON ויש לי משב 3200+ GF6800עד XPSP2 הבעיה שלי היא ש כאשר אני מנסה להתחבר לשרתים של משחקי MMORPG בין השעות 10:30 בבוקר ל 04:00 בבוקר למחרת אני מקבל פינג של 3000 ויותר. לדוגמה:אני משחק בWOW השעה 10:25 הפינג שלי 200 (נורמלי) כעבור עשר דקות הפינג שלי כבר 2000 ו כעבור 10 דקות נוספות הוא מרקיע שחקים. אותו הדבר קורה גם עם CABAL ONLINE CONQUERONLINE ועוד... יש עצה? ניסיתי לחפש וירוסים ו SPY בעזרת MCAFEE ו SBS&D לא ממש עזר...

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי בעיה בתוכנת הטורנט. אני מפעיל את התוכנה ולאחר דקות קצב מהירות ההורדה עולה ועלה (במקרה שאין הרבה "זורעים" מגיע בערך ל-80) ואז מתחילה אחרי כמה דקות לרדת עד למהירות של 0-10 קילובייטס לשניה. ממה זה קורה? הגבלה של הספקית? יש דרך לפתור את הבעיה? יש לציין שההורדה מתבצעת מאתר פרטי (TL) ככה שאפילו אם יש רק 20 "זורעים" אמורה להיות מהירות נורמלית .

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by ריקלר,

שלום רב, רכשתי היום בדוקטור דיו בתל אביב את הנתב-מודם שלכם. התקנתי אותו לפי ההוראות שלכם, והתהליך הושלם ואולם אין לי קשר לאינטרנט. בדקתי את הכתוב בקישור הנמצא בתמונה המצורפת, והוא מסביר לי כי הקישור לא מאופשר. כיצד אני יכול להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר לאינטרנט. להלן ההודעות שאני מקבל: כלומר הקישור דרך VDSL מונע הקישור לאינטרנט. כשהתקנתי סימנתי כי הקישור יהיה דרך בזקבינלאומי בתצורת ADSL, וכיוונון זה לא נשמר לצערי. כיצד להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר עם האינטרנט. זהו מצב הקונפיגורציה שעשיתי: וזה…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by moshe_ben_kipod,

.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 400 אם אפשר פחות כמובן 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת?אחד נייח ואחד נייד. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? לא 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות?כן (בשיתוף מדפסות, הכוונה היא לשלוח להדפסה ממחשב אחד ולהדפיס במדפסת המחוברת למחשב השני?) 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה. (השאלה היא למה אני צריך את זה , בהתייחס לשאלה הקודמת, כשכבר יש שיתוף מדפסות) 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). -גלישה באינטרנט, הורדה של קבצים בטורנט, שימוש בתוכנות FTP 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי)?המחשב הנייח באופן קווי והנייד באופן אלחוטי, …

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by lioron7,

אני מתלבט בין ראוטר של 3com ל ראוטר של linksis איזה מהם עדיף?

9. שלום מדובר במקום העבודה שאלה 1 מדובר בכמה מחשבים שמחוברים למודם \ נתב יש לי במשרד נקודת איטרנט שמחוברת למודם הבאתי מחשב ישן חיברתי אותו התקנתי את כרטיס הרשת והכל עבד עד עכשיו הייתי מחובר לאינטרנט והכל היה בסדר בלי ססימא בלי כלום הייתי לוחץ על האקספלורר והאיטרנט היה עובד המחשב קרס והבאתי אחר פרמטטי את הדיסק הכנסתי את הכרטיס רשת הקודם והתקנתי את WIN XP עכשיו המחשב תקין ואני לא מצליח לגלוש. אני יכול לקרא לטכנאי שלנו אבל עד שהוא יואיל בטובו להגיע אני אצא לפנסיה. איך אני מתחבר חזרה ? שאלה 2 אם אני לוקח את המחשב שלי מהבית למקום אחר ,האם אני יכול להתחבר לאינטרנט על שם המנוי שלי או שזה תופס רק בבית שלי תודה

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  10. יש לי את ה- 2CRWE754G72T ואני מתקשה בפתחית טורנטים עבור ה- uTorrent בנוסף, אני לא מצליח לשלוח דואר בעזרת חיבור הכבלים שלי (לא מחובר לראוטר הנ"ל אבל כן מחובר למחשב שמחובר לראוטר בעזרת כרטיס רשת אחר. חשבון 014. תמונה מצורפת) תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  11. איזה מהספקים בארץ תומכים באפשרות Peercache ??

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by benadi,

שלום רב, אני גר בבית פרטי עם עוד 5 שותפים(מרחק 20 מטר מקצה לקצה+קירות+קומה הפרש). החלטנו לשתף בינינו את האינטרנט, כאשר אחד מאיתנו גר בממ"ד. אנחנו מחפשים המלצה לנתב אלחוטי שבאמת יעשה את העבודה ויצליח לחדור את הממ"ד/הקירות הפנימיים שבבית וישדר למרחק הסביר הזה, כמו גם כרטיסי רשת שיזהו את האות(גם אם הוא חלש), או שלפחות תהיה האופציה לחבר אליהם אנטנה להגביר את הקליטה. ואם לא די בכך, אז נקשה ונבקש גם שלא יהיו יקרים :-) תודה לכל העונה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  13. יש לי ראוטר d-link dl-724 וכרטיס אלחוטי dwl-520 בתקן g+ אני לא יכול לעשות הצפנה מסוג wep בכרטיס ובראוטר הצלחתי לעשות ובכרטיס לא כלומר כאשר אני עושה הצפנה בכרטיס הוא מנסה להתחבר אבל לא מצליח אבל חוץ מזה הכרטיס עובד בסדר אני יודה לכם אם תוכלו לעזור לי

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. שלום. קודם כל, יש לי רשת ביתית עם נתב של אסוס (AM 604G שקיבלתי מבזק). בין שני המחשבים שמחוברים אליו אין שום בעיה והכל עובד בסדר. הבעיה היא כזו.. יש לי אייפון, בו האינטרנט עובד מעולה, רק מה.. אני לא יכול לצפות בשום סרטון באינטרנט. אני משתף אותכם פה כי הבעיה היא לא באייפון (במקרה זה הייתי פונה לפורום אייפונים). אני יודע את זה מכיוון שאצל חבר בבית או בבתי קפה למיניהם אין שום בעיה בצפייה. יש איזו הגדרה בנתב שיכולה למנוע דבר כזה? (זה ממש מוזר ) תודה מראש ושבת שלום, עודד ב.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by שון אלקוצר,

יש לי בעיה בכבל רשת מסוג cat 7 יש לי 200 מגה וכל פעם שאני עושה בדיקת מהירות זה מראה לי 90 מגה ואין לי מושג למה זה קורה מישהו יודע למה? (וכן הכרטיס רשת לי תומך במהירות של 1000 מגה)כי פעם זה עבד ופתאום זה הפסיק לעבוד.

16. יש לי ראוטר לינקסיס כזה עם 2 אנטנות... ובצד שמאל יש כזה כפתור cisco systems וכשלוחצים עליו הוא מהבהב כזה עם אור לבן ואין לי מושג מה הוא עושה... מישהו יודע מה זה עושה...???

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  17. יש לי כרגע בבית שני מחשבים. אחד נמצא בחדר אחד - מחובר באמצעות מודם ADSL לאינטרנט מהיר. (1.5). אני מעוניין לחבר את המחשב השני שלי גם כן לאינטרנט באמצעות רשת אלחוטית. אני יוצא שאני צריך לקנות נתב אלחוטי, וכרטיס רשת אלחוטי. ואלו השאלות שלי: 1) האם את כרטיס הרשת האלחוטי אני צריך להניח במחשב שכבר היום יש לו מודם, והוא זה שמתחבר לאינטרנט כל הזמן ואת הנתב אחבר למחשב השני? או שאין חשיבות לאן אחבר את הכרטיס ולאן את הנתב. 2) האם אוכל לגלוש באופן חופשי וללא כל קשר למחשב הראשון (זה עם המודם)-כלומר המחשב השני, זה שיהיה לו רק את הנתב, יוכל להתחבר באופן חופשי לאינטרנט גם כאשר מחשב א' כבוי-ולא מחובר לאינטרנט? או , המחשב עם המודם חייב לדלוק וגם חייב להיות מחובר לאינטרנט על מנת שגם אני א…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  18. Started by מאור247,

מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך מפורט להתקנת חייגן (לאינטרנט) לויסטה?!?!?!?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  19. Started by mush2006,

יש לי רשת בבית, שאחד מהמחשבים מתחבר למודם B-focus router 270pr והמחשב השני מתחבר דרך המחשב הזה. עכשיו יש לי בעיה שאני לא יכול לארח משחקים באינטרנט באף אחד מהמחשבים ואמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים, מישהו מוכן להסביר לי איך אני עושה את זה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם! אתמול נכנסתי לאחת המחיצות שלי וסימנתי בטעות וי על שיתוף מאז כל ניסיון לחזור אחורה עולה בתוהו. אני אדמין במחשב ולא מצליח לחזור אחורה כל ריבוט זה חוזר לשיתוף! איך אני יוצא מזה! תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by benma,

האם קיים אחד טוב כנ"ל שעולה פחות מהאיזור של 500 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  22. בוקר טוב חבריה, יש מערכת מחשבים המחוברים לשרת,באחד המחשבים אין מקום בכונן הקשיח,אני רוצה לקנות הארד דיסק גדול ולהוסיף אותו לצד הכונן הישן. איך אני משתף אותו ברשת המחשבים? תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  23. שלום. צלצלתי לבזק בנלאומי לברר על מחירי האינטרנט ורציתי לדעת אם המחירים נמוכים או שאפשר להתמקח. ד"א אני מנוי כבר מספר שנים טובות אצלם. הציעו לי על 750: 30 שקל 1.5: 39 2.5: 45 האם המחירים האלה נמוכים? עוד משהו כנראה אקח שני יוזרים במהירויות שונות.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  24. הראוטר מחבר בין שני מחשבים בחוט קווי ומחשב אחד ברשת הלחוטית ומתחבר ישירות לאינטרנט (יש לראוטר מודם ADSL). לפי מה שהבנתי אני צריך ללכת ל- NAT ושם לתת את האיפי של המחשב שלי ולהגדיר איזה פורטים אני רוצה להפעיל. ועוד לפני זה אני צריך לקבוע אי פי סטטי למחשב שלי (עשיתי את זה לפי המדריך שנתתם בסטיקי). עכשיו כשניסיתי לעשות את זה האינטרנט עבד מאוד לאט ועדיין לא הצלחתי להתחבר ל-Seeders בביטורנט (משמע הפורטים סגורים). הפורטים שהתוכנה משתמשת בהם הם 6000-10000 ומאתי לראוטר לפתוח אותם. נ.ב - גם כשהפירול של הראוטר כבוי זה לא עובד. יש לכם עצות?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by amitmedic,

התקנתי רשת אלחוטית לפני מס ימים, המחשב מזהה את שאר המחשבים בבית אך לא את הPS3 מה אני צריך לעשות עלמנת שיזהה אותו? :kopfpatsch:

דיונים חדשים בפורומים