עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי כרטיס רשת במחשב נייד IBM pro/wireless lan 2100 3b mini pci אני רוצה להעביר את הערוץ מ 11 ל 1 ולחפש אופציה של fcf filter ושם לעשות all frames

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  2. בקשר לפורטים וכד'... תודה.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by gal663,

שלום לכולם! קיבלתי במתנה ראוטר אלחוטי של level one wbr 3406tx הראטור עובד טוב אבל הטווח שידור/קליטה קצת חלשים. ברצוני לרכוש ראוטר חדש לשימוש ביתי אבל שיהיה חזק וטווח שידור רחב. כמו כן חשוב לציין שבבית שלי יש שתיים שלוש קירות בעתיים. לשכן שלי ממול יש נתב אלחוטי מצויין שמשדר לו בעוצמה גובהה לכל חלקי הבית ללא יחס לקירות. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם של נתב למשתמש הבייתי ללא הגבלת תקציב!! תודה רבה גל

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  4. Started by Tal14,

יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים שמחוברים אחד למודם ואחד למתאם HPNA. הכל היה בסדר עד שאתמול פתאום יש לי עצירות כאלה באינטרנט ולפעמים הוא גם מתנתק. נכנסתי לCMD וכתבתי Ping -n 10 www.yahoo.com והכל היה בסדר(פינג 90)אבל פעם אחת הוא נכשל והיה כתוב Request Time Out ואחרי זה היה כתוב שיש 10% LOSS. ניסיתי לנתק את המודם וזה לא עזר.. מה אפשר לעשות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  5. אני משתמש במערכת הפעלה וויסטא, יש לי 2 דפדפנים שאיתם אני גולש, אקספלורר ו firefox אני מחובר בכבלים דרך 012 בחבילה של 3 mb אך משום מה הגלישה בכלל לא מהירה ואפילו קת איטית, אני בודק מיידי שבוע spy ware כך ששם לא נמצאת הבעיה, לפעמים יש מצב שאינטרנט מתנתק לי למרות שאני מחובר, פתאום אי אפשר לגלוש, האם יש דברים מסוימים או בדיגות שאני יכול לעשות בשביל ריצה מהירה יותר של הממשק ?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  6. Started by buuhaa,

אהלן. הסיפור הוא כזה: מחשב נייד די ישן, AMD אין לו אפילו USB מקביל לפנטיום 2 333 MHZ. אחרי פירמוט עם 98SE . התקנתי PCMCIA כרטיס רשת של REALTEK שעובד ומוכר ללא בעיה. אני והתומך של בזק עבדנו שעות עם הדיסק של WOW ואי אפשר פשוט להתקין PPPOE . אני מקבלת הודעה שהפרוטוקול מותקן, מבצעת ריסטרט, ו-כלום. ניסינו דרכים שונות גם ע"י התקנה ידנית של הפרוטוקול אבל כשבאים להגדיר חייגן - מוכר רק המודם הישן. הבחור אמר לי שמעולם לא נתקל בתופעה כזו - והציע לי לוותר !!! אשמח לכל עצה. תודה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. Started by gshhar,

יש לחבר שלי ראוטר כזה. הוא עשה מהספקית שלו רשת בבית ומה שאני רואה זה 2WIRE שהוא אומר שזה ראוטר,זהו,יותר לא ראיתי אצלו כלום. אולי זה גם מודם?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by qwerty1111,

בבקשה עזרו לי הלגדיר את הDNS הסתבכתי עם זה: בשלוש כרטיסי רשת: במחשב ראשי---- כרטיס רשת שמתחבר למודם ADSL של אינטרנט זהב אחד שמתחבר למחשב לקוח! לקוח------ ואת הכרטיס רשת במחשב לקוח בתודה מראש!!!!!!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  9. יש לי ראוטר חדש של level One. עכשיו אני רוצה לבטל את הפיירוואל הפנימי שלו בכלל. אם זה לא אפשרי אז לפחות לפתוח פורטים. איך אני עושה זאת? תודה מראש עומרי

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by Galos,

שלום לכולם , אני מעונין לקנות ראוטר אלחוטי בסביבות 250 -300 ש"ח אם אפשר פחות הרי זה משובח. התכונות שחשובות לי הן : 1. יציבות לאורך זמן . 2. קליטה טובה גם למרחק גדול בין קירות(חלקן גבס , אין ממ"ד או קיר עבה במיוחד). 3. שיתמוך טוב ב3 מחשבים לכל הפחות (3 שותפים). אם יש רואטר שעונה על ההגדרות הנ"ל (כולל מחיר) שתומך בתקן N (לגווניו הרבים לרבות דראפט 2) אשמח לדעת (אפילו אם המחיר גבוה במקצת). במידה ולא קיים, אשמח לדגם ממולץ שיתן תמורה ויספק את הסחורה. תודה רבה לעוזרים , גל נ.ב. אודה אם תוכלו להוסיף פירוט קטן של חסרונות\יתרונות בולטים. כמו כן חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי משהו שעונה על צרכי.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by emmanuel,

שלום לכולפ מישהו מכיר אולי תוכנה להורדת מספר קבצים במקביל באתר רפידשייר,אשמח גם להסבר \ תודה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  12. אני מנסה לעשות רשת בין שלושה מחשבים שיהיה אפשר להתחבר ליוזר של מחשב 1 במחשב אחר ואני לא מצליח להגדיר קבוצת מחשבים יש לי ראוטר של EDIMAX וכשאני מריץ את הפקודה NSLOOKUP אני לא רואה שם של שרת רק את הכתובת של השער ברירת מחדל אני ישמח לעזרה בכל המחשבים מותקנת ווינדוס אקספי גירסה שנייה בעברית תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  13. Started by mg_mor,

יש לי שרת windows 2003 std כאשר גולשים לאתר שיושב עליו הוא ניגש ל DB בעת יצירת הדפים (ASP). הבעיה היא שכשגולים אנונימי לאתר (מה שקורה בדרך כלל) זה משוייך למשתמש IUSR שלא מצליח להתחבר למסד הנתונים (MS SQL). אם אני מבטל את הגלישה האנונימית וגולש עם הרשאות של מנהל הוא כן מתחבר והכל בסדר אבל זה לא פיתרון. ניסיתי לתת הרשאות כתיבה לספריה של המידע של DB (הרשאות NTFS) וגם לספריה הזמנית של המערכת אבל זה לא עזר. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  14. Started by Nahum2,

טוב אז ככה יש לי אינטרנט מהיר של ברק.הוט ב מהירות 750K לאט אבל זה מה יש ביינתיים. אני משתמש במודם של חברת THOMSON ויש לי משב 3200+ GF6800עד XPSP2 הבעיה שלי היא ש כאשר אני מנסה להתחבר לשרתים של משחקי MMORPG בין השעות 10:30 בבוקר ל 04:00 בבוקר למחרת אני מקבל פינג של 3000 ויותר. לדוגמה:אני משחק בWOW השעה 10:25 הפינג שלי 200 (נורמלי) כעבור עשר דקות הפינג שלי כבר 2000 ו כעבור 10 דקות נוספות הוא מרקיע שחקים. אותו הדבר קורה גם עם CABAL ONLINE CONQUERONLINE ועוד... יש עצה? ניסיתי לחפש וירוסים ו SPY בעזרת MCAFEE ו SBS&D לא ממש עזר...

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. Started by gjook,

יש לי 2 מחשבים שלשניהם יש xp , אני רוצה להעביר קבצים ממחשב אחד(הישן ) , לחדש ... במחשב הישן אני יודע שיש לי כרטיס רשת , בחדש אני לא יודע , אולי מגיע עם הלוח אם giga 965-ds3 .... בכל מקרה ממה שאני רואה יש שם רק חיבור אחד , שהוא החיבור לאינטרנט... האם אני יכול להשתמש בחיבור זה ?... ואם כן , אני פשוט מחבר והם יזהו אחד את השני ...?...

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by viper_sb,

האם ניתן לעשות שהSBOX יוכל לעבוד עם שני ספקיות ISP אבל יהיה מחובר למודם אחד של בזק ?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  17. יש לי חבר שמחובר לadsl הוא לא מבין במחשבים ולא יודע בדיוק מה יש לו... ויש לו שני מחשבים בשני חדרים נפרדים. הוא ביקש ממני שהוא יוכל לגלוש בשני המחשבים ברשת. השאלה שלי היא האם למודם של הadsl (לי יש כבלים אז אני לא יודע) יש גם יציאת יו אס בי? כי אם כן זה פשוט אני אחבר אחד ב usb ואת השני עם מוצלב... כמו אצלי. אבל אם לא אז הוא צריך או ראוטר או עוד כרטיס רשת נכון? אם משהו יודע מה יש במודם של הadsl שיגיד לי. ואם אין לו יו אס בי גם מה עדיף ראוטר הכי פשוט או עוד כרטיס רשת? לי נראה ראוטר כדי שלא תהיה תלות בין המחשבים לא? ועוד משהו ראוטר יקר מידי נראה לי אז אני יודע שיש דבר כזה שקוראים לו switch אבל אני לא יודע איך הוא עובד... האם הוא יכול לעזור פה? איך זה עובד? יש לו wan כמו לראו…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by MasteRoi,

שלום לכולם.. יש לי בעיה עם האינטרנט, למרות שאני מחובר, המחשב מתפקד כאילו אני לא מחובר.. זה אומר ששום תוכנה לא "משתפת פעולה".. אך מצד שני ניסיתי לבדוק את ה Ping אם בכלל קיימת תקשורת ואכן זה עבד! אבל מה לעשות שזה לא שווה כלום כי אי אפשר להשתמש באינטרנט בכלל ? ד.א. אני משער שזה התחיל מאז שהפעלתי סריקה עם Lavasoft Ad-Aware וניקיתי קצת רג'יסטרי עם תוכנה כלשהיא.. הבעיה שאין גיבויים ואי אפשר לשחזר.. גם לא System Restore בכל זאת מה אתם חושבים שאפשר לעשות.. ולא.. לא להתקין ת'ווינדוס מחדש.. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by FC Chelsea,

איך הראוטר הזה 3Com 3CRWE554G72T-ME 54Mbps Cabe/DSL Wireless Router ? אני מחפש דגם טוב בגלל שאת הלינקסיס אי אפשר למצוא בשום מקום... ועוד שאלה, איך נקרא חיבור אינטרנט דרך הכבלים שלא מצריך חייגן ? אני מדליק את המחשב וישר האינטרנט מחובר והאם כל הראוטרים האלחוטיים תומכים בחיבור הזה או שלא כולם ?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by JHONLEV,

הורדתי תוכנה שתפתח לי שרת פרטי במחשב עכשיו פתחתי משתמש וADMIN ונגיד עכשיו אני רוצה שחבר יוריד ממני משהו... מה צריך לעשות? הגדרתי תיקייה והכל ... אבל איך אני גורם לסתם מישהו להוריד ממני את הדבר שיש בתוך התיקייה?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  21. אוקי קניתי את הראוטר 3COM Wireless 11g Cable/DSL Route הגדרתי בו רשת והרשת מתפקדת בסדר גמור... אני מחובר לאינטרנט בכבלים אבל לא מצליח להתחבר לאינטרנט... האנשים ב012 בלבלו לי בשכל משהו שהראוטר הזה הם לא מבינים בו או משהו כזה אמרו לי לעבור לסטאטיק IP...עשיתי את זה ושום דבר...גם פה לא הצלחתי להתחבר ולא בטחי... מישהו יכול לעזור לי באיך להגדיר את הראוטר הניג'ס הזה? אני מחובר ל012 בכבלים

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  22. Started by sxtomer,

שלום יש לי בעיה כשה אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש כי זה בקושי זז וכשה אני מחבה את האימ יול האינטרנט לי טש אז מה הבעיה??????? :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :kopfpatsch:

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by dot,

האים קיימת אפשרות לשתף חיבור מהיר ביין שני מחשבים ,עם שניי חייגנים שונים? רכשתי לחרונה ראוטר אלחוטי דילינק 624 ואני מעוניין לחלוק פס רחב עם מחשב אחר ללא רשת ביין שניי המחשבים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  24. הוא יוצר את החיגן אבל נשאר במצב down והנורה השלישית מהבהבת בכתום, אני יכול להתחבר אבל רק אם חיגן ואני צריך אותו בתור ראוטר. אך מסדרים את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  25. ששולחים לי אימייל הזמן שאני יקבל אותו קשור למהירות אינטרנט שלי שלו או של שנינו?

דיונים חדשים בפורומים