רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום. יש לי תוכנה שהופכת את המחשב שלי לשרת, אבל כשאני מעביר לאנשים הוא מעביר להם רק על 60 ק"ב (ויש לי 5 מ"ב!!!). איך אני יכול (אם אפשר בכלל) להגדיל את הכמות שאני "יוציא"?... תודה.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה, הבעיה היא כזאת: בזמן האחרון קורה לי ממש הרבה פעמים שהאינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, הסמל של שני המחשבים בתחתית מופיע כרגיל, אבל פתאום באמצע גלישה למשל, האינטרנט מפסיק לעבוד.. אם אני מנתק אותו הוא לא מתחבר שוב אחר כך, מה שאני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד מחדש זה לנתק את המודם מהחשמל, ואחר כך לנתק את כבל הרשת, לחכות כמה שניות, לחבר את המודם מחדש, לחבר את כבל הרשת, ולהתחבר מחדש, ורק אז זה מסכים להתחבר שוב עד הניתוק הבא.. למישהו יש רעיון למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, בצפיה של סרטים באתרי אינטרנט שונים (ynet, walla וכדומה) המחשב שומר את הוידאו כקובץ DAT בספריות של temp. איך ניתן להפעיל את הקובץ באופליין ? או שאולי יש שיטה אחרת להוריד קבצי וידאו מאתרים אלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הפכתי את ת'מודם של ECI 312+ לנתב ומאז האמיול מופיע לי עם המשקפיים איך אני מוריד אותם? מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
הוא יוצר את החיגן אבל נשאר במצב down והנורה השלישית מהבהבת בכתום, אני יכול להתחבר אבל רק אם חיגן ואני צריך אותו בתור ראוטר. אך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני ההיתי משתמש באתר טורנט ביטס שנתיים אבל לפני שבוע פיתאום אני בא להיכנס והוא רושם לי HTTP 403 (אסור) ככה הוא רושם למעלה באספלורר ולמטה הוא רושם אינך מורשה לצפות בדף זה ועוד כמה דברים עכשיו חשבתי שחסמו אותי מהאתר אבל בדקתי והשם משתמש שלי עדין עובד התחברתי אליו מחבר עכשיו אני אחרי 4 פירמוטים ככה שזה לא עזר אז התקשרתי היום לחברה של האינטרניט שלי 013 והוא אמר הם חסמו לי דרך האיפי וצריך להתקשר כדי שיפתחו לי אותו מזה למה זה ועם הם לא יצליחו ליפתוח אותו? והוא שאל אותי למה חסמו אותי אמרתי לו שאני לא יודע למה באמת אני לא יודע לא ניראה לי חסמו אותי כי השם מישתמש שלי עדין עובד בבקשה תשובות
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
?D-Link DI-704P או ?Edimax BR-6104K או שיש משהו עדיף משניהם? (אני לא צריך אלחוטי)
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי אתר ואני צריך חברת איחסון אתרים טובה בבקשה עזרו לי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי ראוטר מיושן של 3COM סך הכל הוא תומך בWII ופעל בסדר גמור במשך כמה שנים טובות הוא עדיין פועל אבל אני חושב שהוא מיתקשה במהירות האינטרנט שיש לי היום (5 מגה ) ומוריד לי את המירות (שאני מחבר לבד את המודם זה הרבה יותר מהר) גם המרחק קליטה שלו מסריח בקיצור אני צריך ככה 1-ראוטר איכותי אם מרחק קליטה נורמלי 2-תמיכה בWII ובDS\(בטח רשום באתר של נינטנדו מה תומך )
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קראתי שיש כרטיסי רשת אקטיביים ופאסיבים, ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם? ואייך אפשר לזהות?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז אני מתכנן להקים רשת אלחוטית עם המחשב הישן. 1. אז לפני הכל יש איזה שהם הפתעות?(הטורנט לא יעבוד,אינטרנט איטי,פורטים חסומים וכו') 1.1 כשעושים רשת , האם אפשר לשלוח להדפסה מהמחשב שהמדפסת לא מחוברת אליו? 2. אז מה אני מחפש, אני לא מחפש רולס רויס, אבל אבל אני מחפש מרצדס, אין לי שום ידע קודם ברשתות, איזה חברה נחשבת לטובה או לא. אני מאמין ש ב300 ש"ח ניתן למצוא ראוטר איכותי. כמו כן צריך גם כרטיס רשת איכותי מבית טוב שיתאים לראוטר. סה"כ להוציא מעל 400-450 ש"ח נראה לי מיותר. מה חשוב לי? קודם כל אבטחה, לא רוצה שכל שכן יגלוש על חשבוני! כמו כן חשובה לי המהירות. חשוב לא פחות זה ידידותיות למשתמש. המרחק בין המחשבים לא גדול, כ 5 מטרים עם קיר מפריד. תנו בהמלצות.... תדוה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ראוטטר ...לא משנה איזה..לכל מי שיש ראוטר הוא לא מצליח להתחבר למיול ועם הוא מצליח זה לגריסא הרגילה של המיול על LOW ID השאלה שלי אך פותרים את הבעיה הארורה הזו שחוזרת על עצמה אצל כל מי שאני מכיר .. xp sp2 כמובן המיול בחריגים שמורשים לעבוד . ועדיין המיול לא מתחבר ..וזה לכל מי שיש ראווטר . אך פותרים את זה? לפתוח פורטים אמרו לי פעם ...מישהו מוכן להסביר לי ?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ ומחשב ביתי ברצוני לחברם יחד לטובת שיתוף קבצים. יש לי כבר כבל רשת מתאים (עבר הסבה) מה עליי לעשות בהגדרות על מנת שייזהו אחד את השני.. cmd --> ping.... אשמח לפירוט קצרצר וענייני מצידכם . תודה , ברק
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
האלן יש לי 2מחשבים. הטוב מביניהם הוא עם win xp והשני עם win 98 עשיתי ע"פ מה שרשום פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62728.0 וקיבלתי הודעת שגיאה ב win 98 : The System has detected a conflict for IP address 192.168.0.1 with the system having hardwares address 00:0F:EA:29:9F:37. הודעת שגיאה דומה קיבלתי גם ב win xp מה הבעייה? שני המחשבים מתחברים על אותה אייפי אולי?? איך אפשר לפתור את זה? ואם אני ימלא אחרי ההוראות הרשומות פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 זה יעזור??? תעזרו לי בבקשה.. אני מת כבר להעביר את כל השירים והקבצים שלי!! הערות: המערכות הפעלה הם Win XP professional וגם Win 98 Second Editon
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אתמול התקינו אצלי נתב על חוטי של בזק מחשב אחד מחובר חוטית ואחד על חוטית מהירות השליחה למחשב המחובר חוטית היא 8.5-9.5 מגה, אבל לעל חוטית היא 1.2-1.8 מגה זה אמור להיות ככה?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה כנראה אצלי שאין לי הרשאה להתחבר למחשב אחר או מה? אני צריך להיכנס כאדמין ולשנות משו או מה?.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי ואני רוצה לעשות בינהם רשת הבעיה היא שאחד לא מסוגל לעבוד עם WIN XP והשני כן הכוונה היא שאחד עובד עם WIN98SE ואחד עם XP יש אפשרות לעשות בינהם רשת?? למרות המכשול הזה.?? תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם זה מודם, אם לא מה זה, אם זה מודם עד איזה מהירות זה תומך וכו' ניסיתי את גוגל ולא היה לי מזל (כמו שאומרים, אני לא יודע איך לחפש נכון) *ואני צריך לדעת אם אחד מאלה מודם רשת. תודה. הרכיבים: (אני בודק את האתר של החברות בלי הצלחה בינתיים). Intel PRO/100 VE Network Connection ESS ES56T-PI Data Fax Modem
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 של נטויז'ן והמהירות הורדה שלי היא 10-20 קילוביט בהורדה ישירה ועד לפני שבוע ככה הייתי מוריד על 180+ להתקשר לנטויז'ן או שזה יכול להיות משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום. הראוטר הנוכחי (Linksys BEFSR41) שהוא בן 5 שנים כבר, מתחיל לעבוד בצורה מזעזעת. כל דף לוקח שנים להטעין, ורוב הפעמים זה בכלל מסתיים ב- problem loading page ו- connection timed out. מכל בחינה אפשרית המהירויות מזעזעות. לפעמים הוא מהיר, אבל זה רק %1 מהזמן. לעומת זאת, אם אני מחבר את המחשב שלי ישר למודם, הכל טס ואין שום בעיות (Alcatel SpeedTouch Home ואותו אני רוצה להשאיר - כך גם אמרו לי בפורום). אז כמו בכותרת, אני מחפש ראוטר ל- 4 מחשבים (עדיף עם אפשרות לעוד), שיהיה מהיר מאוד, ובעיקר אמין מאוד (בלי ניתונים, שנפילת מתח אחת או קצר אחד לא יהרגו אותו), ושיעבוד טוב מול המודם שלי ויאפשר לי לפתוח פורטים. אני מחובר בחבילה של 5 מגה. אין לי מה להגיד על המחיר כיוון שאני לא יודע כמה…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אם למישהו יש מושג איך עושים דבר כזה, בנינו אתר ב NETBEANS, להעביר את האתר עצמו זה לא בעייה, השאלה זה איך גורמים לו לעבוד עם הDB תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הראוטר מחובר דרך כבלי רשת רגילים לשלושה מחשבים(אבל גם אם הוא יהיה גם אלחוטי וגם קווי זה בסדר... אולי בעתיד אני אשתמש בו גם בתור אלחוטי) אני מחובר לכבלים (מה שאומר שחובה שיהיה חיבור L2TP אחרת יהיו לי צרות כמו עם הראוטר הנוכחי שלי ) השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט והורדות (אימיול/ביטורנט/DC, ומשחקי אונליין כמו Warcraft) המחיר רצוי שיהיה כמה שיותר נמוך... אם אפשר עד 300¤ זה יהיה מעולה... תודה
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 של אינטרנט זהב מודם אלקטל ספייד טאצ' הום עכשיו אני מתחבר לאינטרנט סבבה ואחרי כמה זמן לפעמיים 4 שעות לפעמים חצי שעה (זמן לא קבוע) המודם של אלקטל מתנתק מהאינטרנט ונורית הLINE TX מהבהבת ללא הפסקה עכשיו אם אני מנסה להתחבר שוב הוא רושם שהוא מנסה להתחבר ל 10.0.0.138 שזה הדבר הראשון שהחייגן עושה תמיד וישר עובר האלה אבל הפעם זה נשאר תקוע שם עד שאני מכבה פיזית את המודם ונסה לחייג שוב ואז זה עובד ככה כבר כמה ימים אין לי ווירוסים ולא שום דבר כזה מה עוד יכולה להיות הבעיה
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-