עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בעקבות האשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307722.0 החלטתי להשקיע עוד קצת על ראוטר נורמלי אני גולש עם 5 מחשבים 1 מהם משמש גיבוי אז כל הזמן אני מעביר אליו קבצים חשוב מאד שיעמוד בעומס מטורף ולא יתנתק לי וחשוב מאד שיתמוך גם בתשתית ADSL וגם כבלים בלי בעיות כשארצה לעבור לא אצטרך להחליף שוב ראוטר בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בעיה מוזרה שאתר משרד החינוך לא עולה אצלי. בדקתי אצל עוד כמה אנשים והאתר עובד מצויין. אצלי הוא אומר שהדף לא יכול ליהפתח, אבל כל שאר האתרים נפתחים מצויין. מה יכולה ליהיות הבעיה?? (ספק בזק בין לאומי)

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  3. אז ככה הבעיה כנראה אצלי שאין לי הרשאה להתחבר למחשב אחר או מה? אני צריך להיכנס כאדמין ולשנות משו או מה?.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  4. יש לי שני מחשבי ואני רוצה לעשות בינהם רשת הבעיה היא שאחד לא מסוגל לעבוד עם WIN XP והשני כן הכוונה היא שאחד עובד עם WIN98SE ואחד עם XP יש אפשרות לעשות בינהם רשת?? למרות המכשול הזה.?? תודה חברה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  5. אני צריך לדעת אם זה מודם, אם לא מה זה, אם זה מודם עד איזה מהירות זה תומך וכו' ניסיתי את גוגל ולא היה לי מזל (כמו שאומרים, אני לא יודע איך לחפש נכון) *ואני צריך לדעת אם אחד מאלה מודם רשת. תודה. הרכיבים: (אני בודק את האתר של החברות בלי הצלחה בינתיים). Intel PRO/100 VE Network Connection ESS ES56T-PI Data Fax Modem

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by or550,

יש לי אינטרנט 1.5 של נטויז'ן והמהירות הורדה שלי היא 10-20 קילוביט בהורדה ישירה ועד לפני שבוע ככה הייתי מוריד על 180+ להתקשר לנטויז'ן או שזה יכול להיות משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  7. יכול להיות שפרמוט מחק לי את כל הדואר בoutlook expres או שאין קשר?

• 9 תגובות
    • 611 צפיות
  8. מישהו יודע איך פותחים PORTS בראוטר של 3Com מדגם OfficeConnect ADSL Wireless ? אני צריך לפתוח את הPORTS כדי שאני אוכל להוריד במהירות מירבית בתוכנות להורדת Torrents תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. יש לי סיבוך בבית ובסופו של דבר זה המצב - הספקית מחוברת למודם, שמחובר לראוטר חוטי [Edimax] שמגיע אלי לחדר, שמחובר לראוטר אלחוטי [NETGEAR] בשביל המחשב של אחי האם זה יצור בעיות שראוטר מחובר לראוטר נוסף ורק אז למחשב? כמו למשל האטות למינהן.. כי אני מוריד מהמחשב של אחי במהירות סבבה, פשוט הזהירו אותי בהתקנה O_ם תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  10. Started by stingeR-,

יש לי שני מחשבים , אחד מחובר למודם אלקטל שהפכתי אותו לפרו ואחד מחובר למחשב שמחובר למחשב עם האלקטל מודם... במחשב שמחובר למודם יש שני כרטיסי רשת , הכרטיס שמחובר למודם הוא עם אייפי כזה IP ADD : 10.0.0.1 וכל שאר הירקות שצריך כמו DNS וGATEWAY והאינטרנט עובד במחשב הראשון , הכרטיס רשת השני שמחובר למחשב השני מוגדר כ IP ADD : 192.168.0.1 עם SUBNET והכל כמו שצריך אבל משום מה אין רשת! במחשב השני מוגדר IP ADD : 192.168.0.2 וגם GATEWAY וכל השאר כמו שצריך! מה הבעיה ? לפני הפורמט שעשיתי היום למחשב זה עבד.

11. Started by Kerberos,

אהלן, סליחה מראש אם זה נשאל - ערכתי חיפוש מדוקדק ולא מצאתי התייחסות לנושא. התחברתי לשרות ADSL וקיבלתי מודם - נתב ECI B-Focus 312+ . השתמשתי במדריך שקיבלתי איתו בדיסק והפכתי אותו לנתב. עד כאן הכל בסדר גמור והוא עובד ושאר המחשבים גם עובדים באינטרנט. אפילו פתחתי בו פורטים עבור אימיול וכו'. הבעיה התחילה כששמתי לב שפתאום לא ניתן להדפיס ברשת. לאחר מכן גיליתי שאני רואה את 2 המחשבים האחרים אבל אנחנו לא מצליחים לגשת אחד לשני. ניסיון גישה לאחד המחשבים בשימוש ב \\ מתקבלת ההודעה : The network name cannot be found. יש לציין שהמחשבים מוגדרים עם כתובת סטטית דרך ממשק הנתב. יש איזהשהו פתרון מוכר ? בברכה, שחף

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  12. איך אני משתף קבצים ברשת עם המחשב השני?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. Started by davis5,

אני מחפש פרוקסי של ברק תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by israelnba,

בשביל להוריד ללא הגבלה מראפידשייר ניתן להשתמש בפרוקסי ולעקוף את הבעיה סתם ככה בלי נתב אני לא חושב שיש לי בעיה אין לי כוח לנסות אני פשוט מאמין שזה פועל אבל כאשר אני מנסה לגלוש בדפדפן דרך שרת פרוקסי אני לא מצליח לגלוש אני משתמש בנתב הנפוץ של 3com 3CRWER.... וכו'... אם מישהו יכול לתת איזה עצה אני אשמח מאוד...

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by רן200,

שלום. יש לי תוכנה שהופכת את המחשב שלי לשרת, אבל כשאני מעביר לאנשים הוא מעביר להם רק על 60 ק"ב (ויש לי 5 מ"ב!!!). איך אני יכול (אם אפשר בכלל) להגדיל את הכמות שאני "יוציא"?... תודה.

16. ברשותי טלוויזיה חכמה המחוברת לאינטרנט דרך ה-WIFI האם אפשר לחבר אותה גם בכבל לראוטר ? האם יש לכך יתרון ?

17. Started by ozba77,

שלום, בצפיה של סרטים באתרי אינטרנט שונים (ynet, walla וכדומה) המחשב שומר את הוידאו כקובץ DAT בספריות של temp. איך ניתן להפעיל את הקובץ באופליין ? או שאולי יש שיטה אחרת להוריד קבצי וידאו מאתרים אלה? תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  18. הוא יוצר את החיגן אבל נשאר במצב down והנורה השלישית מהבהבת בכתום, אני יכול להתחבר אבל רק אם חיגן ואני צריך אותו בתור ראוטר. אך מסדרים את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by lev_povolotsky,

חבר'ה יש לי בעיה כאשר יש לי העברה של נתונים אין באפשרותי לגשת לרוטר לפי כתובת האי פי שלו אבל יש לי אליו פינג ולאחר שאני מרסט אותו יש לי גישה לראוטר עד שמתחילה העברת נתונים

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by קיפוד,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן ואני רוצה להפוך אותו לשרת שמארח את האתר הפרטי שלי מה צריך לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by diaz,

אני מחובר דרך HOT ובזק בינלאומי הוא הספק. המודם של thompson הנתב של לינקסיס. קצב ההורדה שלי הוא המקסימום (מגה וחצי) ואילו ה upload שלי הוא אפסי (6 kbps) ביט ולא בתים !!! כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם הקצב ה upload הוא פי 10 שזה פחות הוא יותר מה שאני צריך לקבל. איך זה יכול להיות? בדקתי את כבלי הרשת וזו לא הבעיה. למישהו יש רעיון? תודה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  22. Started by TARON,

אני ההיתי משתמש באתר טורנט ביטס שנתיים אבל לפני שבוע פיתאום אני בא להיכנס והוא רושם לי HTTP 403 (אסור) ככה הוא רושם למעלה באספלורר ולמטה הוא רושם אינך מורשה לצפות בדף זה ועוד כמה דברים עכשיו חשבתי שחסמו אותי מהאתר אבל בדקתי והשם משתמש שלי עדין עובד התחברתי אליו מחבר עכשיו אני אחרי 4 פירמוטים ככה שזה לא עזר אז התקשרתי היום לחברה של האינטרניט שלי 013 והוא אמר הם חסמו לי דרך האיפי וצריך להתקשר כדי שיפתחו לי אותו מזה למה זה ועם הם לא יצליחו ליפתוח אותו? והוא שאל אותי למה חסמו אותי אמרתי לו שאני לא יודע למה באמת אני לא יודע לא ניראה לי חסמו אותי כי השם מישתמש שלי עדין עובד בבקשה תשובות

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  23. ששולחים לי אימייל הזמן שאני יקבל אותו קשור למהירות אינטרנט שלי שלו או של שנינו?

24. שלום. צלצלתי לבזק בנלאומי לברר על מחירי האינטרנט ורציתי לדעת אם המחירים נמוכים או שאפשר להתמקח. ד"א אני מנוי כבר מספר שנים טובות אצלם. הציעו לי על 750: 30 שקל 1.5: 39 2.5: 45 האם המחירים האלה נמוכים? עוד משהו כנראה אקח שני יוזרים במהירויות שונות.

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  25. שלום, יש לי חיבור USB לקליטת אינטרנט אלחוטי של DLINK מהדגם הזה http://www.amazon.com/dp/B0006698SI/ref=asc_df_B0006698SI933897?smid=A3ACUPJ4C2HX16&tag=dealtmp16096-20&linkCode=asn&creative=380341&creativeASIN=B0006698SI לפעמים אני רוצה לשבת במרפסת בערב עם הנייד ולגלוש ולא המקלט הפנימי של הנייד ולא ה DLINK מספיק חזקים כדי לקלוט את האותות של החיבורים בשכונה שלי שלא מוגנים בסיסמה (עזבו אם זה בסדר או לא, אני לא הולך להוריד קבצים וכאלה רק לקרוא חדשות, ספורט וכו). אני צריך משהו יותר חזק ממנו, מה האופציות שלי?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים