רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,514 דיונים בפורום זה
-
לאח שלי יש אינטרנט ואחרי כמה זמן איזה חצי שעה זה מתנתק לו, ואז אני צריך לכבות את המחשב ולהדליק מחדש ואז יש לו אינטרנט, ואחרי חצי שעה עוד פעם מתנתק... ולמה?? זה יכל להיות ביגלל הפירוול? יש לי פירוול של קספרסקי איך אני מגדיר בו את הרשת? למי שיש את הפירוול הזה בטוח יודע הבאתי תמונה ככה?? תודה למי שעוזר זה די דחוף ...
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי ראטור : NP27G COMPEX אלחוטי. ויש לי מודם : TERAYON עכשיו זה הסיפור : הצלחתי שיהיה אינטרנט במחשבים שהתקנתי להם כרטיסי רשת לאלחוטי אבל יש לי מחשב נייד חדש ויש לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה ושם הוא לא מצליח לתפוס את הרשת אלחוטית. סוג המחשב נייד : N100 הסוג כרטיס רשת של המחשב נייד : WIFI 802.11G/B חייב עזרה !
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר מחברת D LINK מדגם DI 524,רציתי לשאול איך אני מעלה את עוצמת השידור של הראוטר ברחבי הבית ז"א שאני אוכל לקחת מחשבים יותר רחוק מהראוטר ושהקליטה של האינטרנט שלהם מהראוטר תהיה עדיין טובה...
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת בבית בין שני מחשבים ע"י ראוטר 3com אבל אני מנסה לעשות שיתוף קבצים ולא מצליח ממש כי רק מחשב אחד יכול להתחבר לשני עקבתי ועשיתי את כל מה שהיה כתוב בnetchief ויש כמובן אותו workgroup מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שאני שולח איימיל תמיד ב"נושא" אני חייב שיהיה רשום שם באותיות באנגלית?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני משתמש בcheckpoint vpn ומעוניין לבצע לוגין לדומיין (המצריך התחברות בVPN קודם). איך עושים את זה או לפחות איך מגדירים שהמחשב יהיה חלק מהדומיין לאחר ההתחברות בVPN?
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הראוטר הוא מדגם BR-6104. אני משתמש ב-sababadc. הראוטר עובד בסדר ומוריד גם במהירות גבוהה, עד שאני מריץ חיפוש, ואז הוא תמיד מתנתק ועושה restart. אחרי דקה בערך הוא שב לפעול. זה לא משנה אם אני במצב passive או active ב-dc. בקובץ לוג שלו הוא כותב הרבה פעמים משהו על bogus. הפורטים בסדר. למישהו יש רעיון ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ראוטטר ...לא משנה איזה..לכל מי שיש ראוטר הוא לא מצליח להתחבר למיול ועם הוא מצליח זה לגריסא הרגילה של המיול על LOW ID השאלה שלי אך פותרים את הבעיה הארורה הזו שחוזרת על עצמה אצל כל מי שאני מכיר .. xp sp2 כמובן המיול בחריגים שמורשים לעבוד . ועדיין המיול לא מתחבר ..וזה לכל מי שיש ראווטר . אך פותרים את זה? לפתוח פורטים אמרו לי פעם ...מישהו מוכן להסביר לי ?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
D- Link DWL- G150+2.4GHZ 54MBps Wireless PCI Adapter D - Link DI 524 2.4GHZ 54Mbps Wireless Router מה אתם אומרים? סה"כ יוצא בערך 380 ש"ח לערך אם יש לכם הצעות בטווח מחירים עד 400 ש"ח אשמח , הבית אינו גדול ההבדל יהיה 3 חדרים מקצה לקצה באותה קומה בערך 15-20 מטר ומה ההבדל בין השניים? http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=10771 http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=13829 המחיר כמעט כפול
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי היום בדוקטור דיו בתל אביב את הנתב-מודם שלכם. התקנתי אותו לפי ההוראות שלכם, והתהליך הושלם ואולם אין לי קשר לאינטרנט. בדקתי את הכתוב בקישור הנמצא בתמונה המצורפת, והוא מסביר לי כי הקישור לא מאופשר. כיצד אני יכול להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר לאינטרנט. להלן ההודעות שאני מקבל: כלומר הקישור דרך VDSL מונע הקישור לאינטרנט. כשהתקנתי סימנתי כי הקישור יהיה דרך בזקבינלאומי בתצורת ADSL, וכיוונון זה לא נשמר לצערי. כיצד להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר עם האינטרנט. זהו מצב הקונפיגורציה שעשיתי: וזה…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי ואני רוצה לעשות בינהם רשת הבעיה היא שאחד לא מסוגל לעבוד עם WIN XP והשני כן הכוונה היא שאחד עובד עם WIN98SE ואחד עם XP יש אפשרות לעשות בינהם רשת?? למרות המכשול הזה.?? תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם זה מודם, אם לא מה זה, אם זה מודם עד איזה מהירות זה תומך וכו' ניסיתי את גוגל ולא היה לי מזל (כמו שאומרים, אני לא יודע איך לחפש נכון) *ואני צריך לדעת אם אחד מאלה מודם רשת. תודה. הרכיבים: (אני בודק את האתר של החברות בלי הצלחה בינתיים). Intel PRO/100 VE Network Connection ESS ES56T-PI Data Fax Modem
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יכול להיות שפרמוט מחק לי את כל הדואר בoutlook expres או שאין קשר?
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום תסלחו לי על הבורות המטורפת, אבל מה ההבדל בין כל מה שמתואר במדריך לבין פשוט לחבר שני מחשבים עם כבל רשת בין שני כרטיסי הרשת? זה לא אמור גם לאפשר רשת ביתית?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אהלן, סליחה מראש אם זה נשאל - ערכתי חיפוש מדוקדק ולא מצאתי התייחסות לנושא. התחברתי לשרות ADSL וקיבלתי מודם - נתב ECI B-Focus 312+ . השתמשתי במדריך שקיבלתי איתו בדיסק והפכתי אותו לנתב. עד כאן הכל בסדר גמור והוא עובד ושאר המחשבים גם עובדים באינטרנט. אפילו פתחתי בו פורטים עבור אימיול וכו'. הבעיה התחילה כששמתי לב שפתאום לא ניתן להדפיס ברשת. לאחר מכן גיליתי שאני רואה את 2 המחשבים האחרים אבל אנחנו לא מצליחים לגשת אחד לשני. ניסיון גישה לאחד המחשבים בשימוש ב \\ מתקבלת ההודעה : The network name cannot be found. יש לציין שהמחשבים מוגדרים עם כתובת סטטית דרך ממשק הנתב. יש איזהשהו פתרון מוכר ? בברכה, שחף
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה (לפני מספר ימים) החלה בעיה מוזרה מאוד עם ספקית ה-NEWS שלי: לוקח לפחות חצי דקה (אם בכלל) כדי לאמת סיסמא ולפעמים קצב ההורדה איטי להחריד (5 קילו בייט) הבעיה נפתרת אם אני מתנתק מהשרת וחוזר להתנתק. ניסיתי את כל הפורטים שהם ממליצים : 7000 8000 9000 80 וכו' וכו' TRACERT תקין התוכנה שאני משתמש בה היא NEWSLEECHER האם זה קשור לבעיית האיטיות של ברק בתקופה האחרונה ?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני קונה 3 מחשבים עם כרטיס הרשת EDIMAX 802.11G WIRELESS LAN CARDBUS : EW-7108PCG בין אחד המחשבים לראוטר מפריד קיר ממ"ד ושני המחשבים האחרים נמצאים בקומה מעליו... תיהיה בעיה כלשהי של קליטה?[br]פורסם בתאריך: 20.12.2007 בשעה 19:38:36 מישהו?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שבוע טוב! קיבלתי המלצה מאיש מקצוע לרכוש ראטור EDIMAX BR6126MG ראוטר שעובד בטכנולגיית mimo תלונות המלצות טענות אשמח לשמוע! יש לציין שאני עובד בבית עם שתי מחשבים אחד נייד אחד נייח והמרחק בניהם כעשרה מטר נ.ב. אני מתלבט בין הדגם הנ"ל ל- LINKSYS WRT54GL אשמח לשמוע מה כדאי תודה ושבוע טוב גל
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים,שנייהם מחוברים למודם אחד. אני רוצה לנתק את השני,אבל לא בצורה פיזית(שהקבל אליו ישאר מחובר).אפשרי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, בצפיה של סרטים באתרי אינטרנט שונים (ynet, walla וכדומה) המחשב שומר את הוידאו כקובץ DAT בספריות של temp. איך ניתן להפעיל את הקובץ באופליין ? או שאולי יש שיטה אחרת להוריד קבצי וידאו מאתרים אלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני עובר לאינטרנט בכבלים ואמרו ו 2.5 ו 3 מגה עולים אותו דבר אז אמרתי עדיף את ה 3.... אבל אמרו לי שה upload ב 2.5 הוא 250 וה 3 הוא 150... אז מה עדיף מבחינם מהירות ויעילות? ואשמח לקבל המלצות לספק אינטרנט שיש לו מבצע של 2.5 או 3 מגה..תודה
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אתמול המחשב שלי נתקע והפסיק לעבוד. עשיתי ריסטרט - לא עזר גם שחזור המערכת לא עזר. בסופו של דבר החלטתי לעשות תיקון מערכת באמצעות דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה. התיקון בהחלט פתר את הבעיה אך כרגע איני יכול להתחבר לאינטרנט מאותו מחשב (כרגע אני כותב ממחשב אחר). יש לי רשת בין שני מחשבים בעזרת נתב. תודה מראש לעוזרים - אתם מצילים אותי.
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הוא יוצר את החיגן אבל נשאר במצב down והנורה השלישית מהבהבת בכתום, אני יכול להתחבר אבל רק אם חיגן ואני צריך אותו בתור ראוטר. אך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כי של xp מסירחה ומגושמת!!! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני ההיתי משתמש באתר טורנט ביטס שנתיים אבל לפני שבוע פיתאום אני בא להיכנס והוא רושם לי HTTP 403 (אסור) ככה הוא רושם למעלה באספלורר ולמטה הוא רושם אינך מורשה לצפות בדף זה ועוד כמה דברים עכשיו חשבתי שחסמו אותי מהאתר אבל בדקתי והשם משתמש שלי עדין עובד התחברתי אליו מחבר עכשיו אני אחרי 4 פירמוטים ככה שזה לא עזר אז התקשרתי היום לחברה של האינטרניט שלי 013 והוא אמר הם חסמו לי דרך האיפי וצריך להתקשר כדי שיפתחו לי אותו מזה למה זה ועם הם לא יצליחו ליפתוח אותו? והוא שאל אותי למה חסמו אותי אמרתי לו שאני לא יודע למה באמת אני לא יודע לא ניראה לי חסמו אותי כי השם מישתמש שלי עדין עובד בבקשה תשובות
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-