עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני רוצה לעשות רשת HOMEGROUP ב WINDOWS 7 U בין שני ניידים באמצעות הWIFI שלהם (אני רוצה לעשות את זה ללא ראוטר) מה הדרכים שאני יוכל לעשות את זה???

2. Started by roc,

שלום,אתמול הקמנו רשת של שני מחשבים בבית בעזרת HUB המחובר למודם(למרות שאני צריך להפעיל את החייגן מהמחשב שלי ובו נמצא הHUB והמודם) ושני המחשבים,בכל מקרה,הZONE ALARM שלי פשוט חוסם את הרשת,מידיי פעם הרשת עולה אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד,רק כשאני מכבה את הפיירוואל הוא עובד,רציתי לדעת איך אני מאשר בZONE ALARM שהמחשב השני יוכל לקבל גישה מלאה למחשב שלי? ממש הסבר מפורט בפיירוואל,לאיזה אזור צריך ללכת,מה להוסיף וכו', תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  3. זה ככה ב- אימיול, ביטוקומט, ביטלורד, ביטספרינט ואפילו DC++. באימיול וDC++ החיפוש מוצא תוצאות, אבל בכל התוכנות אין שום התקדמות של שום הורדה ואני משוכנע שזאת בעיה באינטרנט. יש לי רשת אלחוטית ראוטר EDIMAX של 012- אם יש איזה פתרון לא משנה איזה בבקשה תעזרו לי כי נמאס לי מזה כבר.. תודה מראש

4. במחשב נייד יש כרטיס רשמת אלחוטי או שצריך לחבר אותו למודם בבית? יש לי עוד 2 מחשבים רגילים בבית עם נתב אלחוטי

5. Started by KoM,

שלום, רציתי לדעת מהי אופציית ה-Offload TCP_largesend, בדרך כלל כשהיא על ENABLE יש לי הרבה בעיות בהעברה ברשת, וכשאני שם אותה עם DISABLE הכל חלק יותר... אשמח להסבר אם מישהו מכיר\יודע...

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by benma,

האם קיים אחד טוב כנ"ל שעולה פחות מהאיזור של 500 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  7. Started by galCool,

יש לי alcatel ונכנסתי למקום הזה שיש את האפשרות לפתוח את הפורטים.. אבל אני לא רואה את האפשרות nat.. מה יכולה להיות הבעיה?! תודה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  8. תנו אתרים בבקשה... תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  9. אפשר בבקשה הסבר מעמיק כגון כבלים שצריך ראוטר יש לי הגדרות שצריך להגדרין בבקשה גם הסבר איך אני נגיד משתף צורב ממחשב אחר למחשב שלי ממש צריך הסבר מפורט אני חדש בזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  10. שלום. הראוטר הנוכחי (Linksys BEFSR41) שהוא בן 5 שנים כבר, מתחיל לעבוד בצורה מזעזעת. כל דף לוקח שנים להטעין, ורוב הפעמים זה בכלל מסתיים ב- problem loading page ו- connection timed out. מכל בחינה אפשרית המהירויות מזעזעות. לפעמים הוא מהיר, אבל זה רק %1 מהזמן. לעומת זאת, אם אני מחבר את המחשב שלי ישר למודם, הכל טס ואין שום בעיות (Alcatel SpeedTouch Home ואותו אני רוצה להשאיר - כך גם אמרו לי בפורום). אז כמו בכותרת, אני מחפש ראוטר ל- 4 מחשבים (עדיף עם אפשרות לעוד), שיהיה מהיר מאוד, ובעיקר אמין מאוד (בלי ניתונים, שנפילת מתח אחת או קצר אחד לא יהרגו אותו), ושיעבוד טוב מול המודם שלי ויאפשר לי לפתוח פורטים. אני מחובר בחבילה של 5 מגה. אין לי מה להגיד על המחיר כיוון שאני לא יודע כמה…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  11. Started by dogy,

קצת רקע: מחשב חדש, XP PRO, NOD32, ADAWARE, FIREWALL XP, ראוטר אדימקס מחובר קווי, מעדכן בקביעות הבעיה: אני משתמש EMULE, לא כל כך לאחרונה נתקלתי בבעיות אי התחברות. כל מיני הודעות כי הפורטים שלי לא נגישים. אני משתמש בקיצור דרך של האימיול לבדיקת פתיחת הפורטים ושם כתוב לי על ההתחלה שפורט הTCP חסום. אני פתחתי את הפורטים חומת-אש ואישרתי את התוכנה, פתחתי בראוטר, יצרתי IP סטטי. העברתי הכל ואיתחלתי מחדש מה שלא תרצו. ייתכן ויש מצב ש"פעם ב..." הוא כן ייתחבר לי אבל אחרי כמה זמן זה חוזר שוב להיות חסום. האם יש תוכנה שתגלה לי מה חוסם אותי??? כי נראה לי שזה לא הNOD את המשגיח של ADAWARE נראה לי ניטרלתי ואני כבר ממש לא יודע. ממש מת להתחבר אבל לא מצליח. הבהרה אם לא היה מספיק מובן - התחברות ל…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  12. שלום עד היום היו לנו 2 מחשבים שהיו מחוברים בעזרת כבל רשת מוצלב ובגלל קנית מחשב ניד חדש החלטנו לקנות ראוטר אל חוטי. השאלה שלי האם אני יכול לחבר את המחשב המרוחק מהראוטר בעזרת הקבל רשת מוצב שיש לי או שאני צריך כבל רשת רגיל?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by matan100,

שלום , יש לי שני מחשבים בבית ומחוברים לאינטרנט ברשת אלחוטית יש לי בעייה כאשר אני מפעיל בשניהם את האינטרנט אז הוא איטי באחד מין המחשבים איך אני יוכל לפתור בעייה זו ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  14. שלום, יש לי כרטיס רשת PCI תמונה להמחשה זה לא אותו הסוג זה סתם מצאתי בגוגל אבל אותו עיקרון. השאלה היא האם אני יכול להחליף את האנטנה שלו ? , כי האיכות של האות נמוכה. מהירות של 54 נראה לי תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  15. לא יודע עד כמה הכותרת נכונה למה שאני אבקש אז אני מתנצל מראש... יש ברשותי קרוב ל30 מחשבים שצריכים לקבל אינטרנט, התשתית היא ADSL ומבחינת חומרה ותוכנה אין בעיה - כדי לממש את הפרוייקט. המטרה שאני זקוק לעזרתכם היא כזאת. יש לי מעבדת מחשבים שעד היום האינרנט התחלק בה דרך נתב שרק עשה בעיות. בגדול התשתית שמוקמת במקום הזה היא רשת לא קטנה של CISCO וזאת עדיין מערכת שעושה לי קצת בעיות... מה שאני רוצה לעשות זה בגדול לקחת מחשב ולהתקין עליו יישום שישמש אותי ב100% ראוטר -משמע מחשב שמחלק לי את האינטרנט בין כולם וכל הדברים הרגילים אבל שתיהיה לי אופציה לגשת למחשב הזה מכל מחשב דרך הקלדה של האייפי שלו (כמו כל ראוטר) והכי הכי חשוב לי שתיהיה לי שליטה מלאה בפורטים ולצערי החומת אש הרגילה לא ממש …

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  16. איך אני משתף קבצים ברשת עם המחשב השני?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  17. Started by idanohh,

אני יודע שזאת פעם שנייה שאני מפרסם וזה כי לא קיבלתי תשובה... אשמח לקבל תשובה לשאלה הזאת מכיוון שאני כבר ימים מנסה לקבל תשובה אך לשווא בבקשה תעזרו קצת ... אגב התוכנה לשמה אני רוצה לפתוח פורט היא אימיול תודה רבה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by doreiny,

ל"ת

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. הלינקים במדריך שהוא כאן בפורום כבר לא עובד. יש לי ADSL 750

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by BandiT,

אז ככה...יש לי שתי מחשבים בבית... נכון לעכשיו יש בינהם רשת, והאינטרנט משותף דרך מחשב הראשי... אני רוצה שבשניהם יהיה אינטרנט ללא תלות אחד בשני... יש לי ADSL מודם של DYNAMODE M-ADSL-USB-C50 חשבתי לקנות ראוטר שיפתור לי את הבעיה... האם אפשר להסתדר ללא ראוטר? ואם כבר לקנות ראוטר....אז אני מחפש משהו זול...אבל גם שלא יהיה זבל... משהו יכול להמליץ לי על משהו?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  21. פה מצויין לגבי חיבור אם 2 כרטיסי רשת . השאלה שלי איך אני משתף אם במחשב הראשי אני גולש דרך USB ? האם צריך כרטיס רשת 1 במחשב הראשי ו כרטיס נוסף בשני ? ואיך ההגדרות נשארות אותו בדר? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  22. אוקי אני חדש פה ויש לי שאלה חשובה יש לי מודם 2Wire אלחוטי איך אני יכול להעביר קבצים למחשב השני בבקשה תעזרו לי !!!!!!! :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

23. זה האי סיקיו שלי 228406803 זה המסנגר amitblat@hotmail.co.il אני יודע לכם אם משיהו יוכל לבוא אלי ולעזור לי לא משהו רציני של חפירה תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. אני קונה נתב חדש ובאותה הזדמנות אני רוצה להחליף את המודם הישן של בזק (ALE 070....) שיתחבר לנתב. אז ככה: 1. איזה מודם ADSL הכי טוב לדעתכם ולמה? 2. המודם שיש לי כרגע הוא *לא* של בזק אלא בבעלותי. האם בזק יתנו לי מודם בחינם? אם לא - כמה זה אמור לעלות?

דיונים חדשים בפורומים