עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by D-Viper,

אני קונה מחשב חדש בקרוב, ואני מעוניין לחבר אותו ברשת אלחוטית עם המחשב הראשי. אז איזה ציוד רשת אני צריך בעצם לקנות? האם זה ראוטר וכרטיס רשת על המחשב החדש? והאם יש דרך פשוטה יותר (ואלחוטית) לחבר את 2 המחשבים באינטרנט ללא ראוטר חיצוני? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by rons,

שלום יש לי ראוטר מחברת D LINK מדגם DI 524,רציתי לשאול איך אני מעלה את עוצמת השידור של הראוטר ברחבי הבית ז"א שאני אוכל לקחת מחשבים יותר רחוק מהראוטר ושהקליטה של האינטרנט שלהם מהראוטר תהיה עדיין טובה...

3. אז אני מתכנן להקים רשת אלחוטית עם המחשב הישן. 1. אז לפני הכל יש איזה שהם הפתעות?(הטורנט לא יעבוד,אינטרנט איטי,פורטים חסומים וכו') 1.1 כשעושים רשת , האם אפשר לשלוח להדפסה מהמחשב שהמדפסת לא מחוברת אליו? 2. אז מה אני מחפש, אני לא מחפש רולס רויס, אבל אבל אני מחפש מרצדס, אין לי שום ידע קודם ברשתות, איזה חברה נחשבת לטובה או לא. אני מאמין ש ב300 ש"ח ניתן למצוא ראוטר איכותי. כמו כן צריך גם כרטיס רשת איכותי מבית טוב שיתאים לראוטר. סה"כ להוציא מעל 400-450 ש"ח נראה לי מיותר. מה חשוב לי? קודם כל אבטחה, לא רוצה שכל שכן יגלוש על חשבוני! כמו כן חשובה לי המהירות. חשוב לא פחות זה ידידותיות למשתמש. המרחק בין המחשבים לא גדול, כ 5 מטרים עם קיר מפריד. תנו בהמלצות.... תדוה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by unateazy,

שלום לכל המומחים! אחרי שבעזרת פורום מפרטים קניתי מחשב חדש (תודה רבה לכל הנוגעים) הגיע הזמן לחבר אותו לאינטרנכ - הבעיה מתחילה בכך שיש לנו בדירה כבר מחשב אחד - (אנחנו שלושה שותפים ) שמחובר לאינטרנט בכבלים (מודם - terayon tj715) המחשב שלי ועוד מחשב ניד . אמרו לנו שאנחנו צריכים ROUTER ושזה לא מסובך אבל אף אחד מבינינו לא באמת מבין אז השאלות שלנו הן - -איזה רותר לקנות (...ואיפה וכמה גם לא יזיק) -אם זה יעלה לנו יותר בתשלום לספק אינטרנט (ואם כן - איך עושים שלא...) -איפה מוצאים מדריך לכל העסק הזה שמדבר גם לאנשים שתקועים בעידן ה-COMODOR64 ? כל עזרה תתקבל בברכה - גם הפניות לשאלות אחרות בפורום (ניסינו לקרוא קצת לפני אבל נאבדנו מהר מאוד) תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  5. ראוטטר ...לא משנה איזה..לכל מי שיש ראוטר הוא לא מצליח להתחבר למיול ועם הוא מצליח זה לגריסא הרגילה של המיול על LOW ID השאלה שלי אך פותרים את הבעיה הארורה הזו שחוזרת על עצמה אצל כל מי שאני מכיר .. xp sp2 כמובן המיול בחריגים שמורשים לעבוד . ועדיין המיול לא מתחבר ..וזה לכל מי שיש ראווטר . אך פותרים את זה? לפתוח פורטים אמרו לי פעם ...מישהו מוכן להסביר לי ?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  6. ערב טוב לכולם. כמו שכתבתי יש לי מודם SB4101 של MOTOROLA. החיבור שלי לרשת הוא ללא חייגן. אני מחבר את שני המחשבים למודם ישירות (אחד ב-RJ45 ואחד ב-USB) עם החיבור לאינטרנט אין בעיה! כשאני מתחבר ממחשב אחד לשני (אני שם באחד את אותו default gateway של השני) הכל עובד סבבה אבל אחרי איזה 10 דק' של עבודה בין 2 המחשבים הרשת כאילו קופאת. כשאני עושה RESET זה מסתדר עד שזה נתקע שוב. אני אשמח לקבל פתרון לעניין, אם יש דרך אחרת לעשות רשת בין 2 המחשבים (דרך המודם) מה טוב. אה ואני לא רוצה לחבר מחשב אחד לשני במוצלב, תודה!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  7. Started by neo690,

האלן יש לי 2מחשבים. הטוב מביניהם הוא עם win xp והשני עם win 98 עשיתי ע"פ מה שרשום פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62728.0 וקיבלתי הודעת שגיאה ב win 98 : The System has detected a conflict for IP address 192.168.0.1 with the system having hardwares address 00:0F:EA:29:9F:37. הודעת שגיאה דומה קיבלתי גם ב win xp מה הבעייה? שני המחשבים מתחברים על אותה אייפי אולי?? איך אפשר לפתור את זה? ואם אני ימלא אחרי ההוראות הרשומות פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 זה יעזור??? תעזרו לי בבקשה.. אני מת כבר להעביר את כל השירים והקבצים שלי!! הערות: המערכות הפעלה הם Win XP professional וגם Win 98 Second Editon

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  8. אז ככה הבעיה כנראה אצלי שאין לי הרשאה להתחבר למחשב אחר או מה? אני צריך להיכנס כאדמין ולשנות משו או מה?.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by lioron7,

אני מתלבט בין ראוטר של 3com ל ראוטר של linksis איזה מהם עדיף?

10. בזמן האחרון גיליתי כמה בעיות בהתחברות לתוכנות שעד לא מזמן עבדו לי. ניסיתי להתחבר ל- dc++ ושום האב לא מתחבר ניסיתי להתחבר גם למירק אותו דבר שום סרבר לא מתחבר ואין לי מושג למה כי לא התקנתי פיירוול או משהו שיכול להגביל את ההתחברות, ניסיתיי לעדכן גירסאות ועדיין שום דבר גם הקאזה לא מתחברת אבל זה כבר פחות חשוב לי. לעומת זאת החמור עובד בלי בעיה. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? :s05:

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  11. אני עוזר לאחותי עם רכישת נתב וכרטיס רשת אלחוטיים למחשב נייד ישן (2003) מרשימת הנתבים באתר של CHIF מצא חן בעיני level one WBR3406TX בעיקר בגלל מחירו הנמוך אבל לצערי לא ראיתי בZAP כרטיס רשת אלחוטי של החברה שמקבל איזו המלצה טובה (חשבתי שעדיף שיהיו מאותה חברה) יש את הWPC0300 שנראה נחמד אבל החלטתי להתייעץ לפני רכישה מה אתם אומרים ? יש כרטיס רשת מחברה אחרת שעדיף לקנות (אני מעדיף PCMCIA) ? או אולי לעשות שינוי כיוון ולקנות גם נתב אחר ? התקציב שלה הוא בין 400 ל 500 תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  12. שלום, לאחרונה (לפני מספר ימים) החלה בעיה מוזרה מאוד עם ספקית ה-NEWS שלי: לוקח לפחות חצי דקה (אם בכלל) כדי לאמת סיסמא ולפעמים קצב ההורדה איטי להחריד (5 קילו בייט) הבעיה נפתרת אם אני מתנתק מהשרת וחוזר להתנתק. ניסיתי את כל הפורטים שהם ממליצים : 7000 8000 9000 80 וכו' וכו' TRACERT תקין התוכנה שאני משתמש בה היא NEWSLEECHER האם זה קשור לבעיית האיטיות של ברק בתקופה האחרונה ?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by mhnuemhnue,

התקשרתי לתכנאי למען פתירת בעיות הלאגים שלי בכל דבר הקיים באינטרנט. הוא שאל אותי "באיזה פורט אתה יוצא?" שאלתי אותו למה הוא מתכוון כי לכל תוכנה ומשחק יש פורט אחר והוא ענה ואמר שאני באינטרנט משותף ממש טוב שיכול להיות פי 10 יותר טוב מאינטרנט רגיל למשתמש אחד , אבל אני נמצא מאחורי רשת והפיירוול של הקיבוץ , אם הוא ידע באיזה פורט אני גולש הוא יוכל להוריד לי את הפינגים! איך אני יודע באיזה פורט אני יוצא? אשמח לתשובה דחופה עוד השעה כי הוא לא זמין כל הזמן. תודה רבה. נ.ב : הוא אמר לי שהוא לא יודע איך בודקים באיזה פורט אני יוצא...

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by lom.co.il,

אהלן חברים אני צריך את עזרתכם יש לי 2 מחשבים בבית על אס פי רציתי לדעת איך אני עושה שיתוף אינטרנט וגם שיתוף קבצים אמממ אבל אם אפשר שמחשב אחד יהיה על איפי קבוע והמחשב השני יקבל אייפי משתנה ככה שהם לא יהיו על אייפי זהה תודה ויום טוב.

• 10 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by RX7,

טוב יש לי מחשב קניתי לו ראוטר וחיברתי עוד מחשב לראוטור באמצעות כבל טלפון ארוך עכשיו יש לי שאלה אני רוצה להתחבר אל אותו מחשב דרך הוינדוס זאת אומרת לראות את הקבצים והתקיות דרך המחשב שלי וככה להפך איך אני עושה זאת? תודה מראש עומרי

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. שלום. קודם כל, יש לי רשת ביתית עם נתב של אסוס (AM 604G שקיבלתי מבזק). בין שני המחשבים שמחוברים אליו אין שום בעיה והכל עובד בסדר. הבעיה היא כזו.. יש לי אייפון, בו האינטרנט עובד מעולה, רק מה.. אני לא יכול לצפות בשום סרטון באינטרנט. אני משתף אותכם פה כי הבעיה היא לא באייפון (במקרה זה הייתי פונה לפורום אייפונים). אני יודע את זה מכיוון שאצל חבר בבית או בבתי קפה למיניהם אין שום בעיה בצפייה. יש איזו הגדרה בנתב שיכולה למנוע דבר כזה? (זה ממש מוזר ) תודה מראש ושבת שלום, עודד ב.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by boim,

אהלן איך אפשר לחבר רשת WIFI אחת (כלומר SSID יחיד), עם כמה AP (למשל לכל קומה בבית)? חשוב לציין שה AP מחוברים קווית בינהם.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. שלום. היום התקינו לי רשת אלחוטית. אני לא מחובר ישירות לראוטר \ מודם. אני מחובר עם כרטיס אלחוטי. עכשיו נזכרתי שאני רואה הרבה ברשת שאם יש לך ראוטר אז אתה צריך לעשות קונפיג שונה של אבטחה כי יש פיירוואל מובנה בראוטר או משהו כזה =(. וזה קצת ביאס אותי. אז אני רוצה בבקשה לדעת איך לעשות את הקונפיג אינלי טיפת שמץ בזה. האייסיקיו כבר לא עובד זה מעצבן. והראוטר של Edimax אם יש עוד כמה דברים שאני צריך לדעת אז בבקשה. תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  19. אני לא רוצה להגביל את המהירויות אני רק רוצה להבין מה מהירות החיבור של התוכנות (נראה לי איטי) אני משתמש כרגע ב DU METER אבל הוא נותן לי רק מהירות כללית מה שמוזר זה כשאני משתמש בBITCOMET המהירות שהDU מציג לי היא גדולה מזו שהקומט מציג (ואני לא מדבר על הבדל של KB או 2, אלא פי 2, 3)

20. Started by avi-shay,

יש לי 3 מחשבים בבית ורציתי לדעת איזה ראוטר (אלחוטי) כדאי ליקנות וגם איזה כרטיסי רשת (ל 2 מחשבים) אני צריך.. המרחק בין המחשבים הוא הקרוב יותר הוא 3 מטר והרחוק יותר הוא בערך 15 מטר... תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  21. אני משתמש בנייד הפועל על ויסטה ביזנס, אני נתקל בבעיה מעצבנת: אצלי ברשת האלחוטית בבית אני משתמש באייפי סטטי. כשאני מגיע לבית קפה ואני רוצה להתחבר לרשת ולגלוש, אני צריך לשנות באופן ידני במחשב את האייפי מסטטי לדינמי. עכשיו, אני רוצה לדעת האם יש אפשרות שברגע שאני מגיע לבית קפה [קבוע] שויסטה תזהה את הרשת ותשנה את ההגדרות באופן אוטומאטי? תודה רבה לעונים [וגם לאלה שלא :]

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  22. שלום. צלצלתי לבזק בנלאומי לברר על מחירי האינטרנט ורציתי לדעת אם המחירים נמוכים או שאפשר להתמקח. ד"א אני מנוי כבר מספר שנים טובות אצלם. הציעו לי על 750: 30 שקל 1.5: 39 2.5: 45 האם המחירים האלה נמוכים? עוד משהו כנראה אקח שני יוזרים במהירויות שונות.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by איליה,

שלום! אני חדש בפורום הזה אבל קבלו מחמאה אחלה פורום! יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף אותם האותה רשת ואין לי מושג איך הייתי רוצה שמישהו יוכל להסביר לי(בעיקר את הכבלים הדרושים לחיבור המחשבים עצמם!) תודה מראש, איליה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  24. התקינו לי אתמול בבית את הראוטר של אורנג' (סימנס מרכזייה כזאת של טלפונים ואינטרנט) הוא תקן N. יש כרטיס רשת אלחוטי מספיק חזק עד כדי שאני לא ארגיש בהבדל? עד עכשיו הייתי מחובר ישירות לראוטר, היום הראוטר עבר דירה לצערי... תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  25. יש לי אתר ואני צריך חברת איחסון אתרים טובה בבקשה עזרו לי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים