רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
קראתי שיש כרטיסי רשת אקטיביים ופאסיבים, ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם? ואייך אפשר לזהות?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה יש לי תוכנה שעושה שיתוף ברשת לטלוויזיה מלווין זאת אומרת שבמחשב שיש שם את הכרטיס לוויני אני משדר ובמחשב אחר אני רואה את השידור שמשודר במחשב הראשי... עכשיו הבעיה שלי שהכל מגיע מקוטע והשידור איטי מאוד. אצל חבר שלי יש את זה והשידור עובד חלק.. לי יש ראוטר אלחוטי של comehome בתקןg ואצל חבר שלי ראוטר אלחוטי cnet יכול להיות שפורטים סגורים ולכן זה איטי או שצריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? או שהבעיה היא בראוטר? תענו לי בבקשה, רק המבינים כדי שלא תטעו אותי...
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מחפש ראוטר להצבה בקומה ראשונה בבית בתוך חדר ממ"ד ושיהיה מספיק חזק לקבלת קליטה בינונית ומעלה בקומה מעל.. הראוטר שברשותי של סימנס קיבלתי מבזק עם התקנת ה adsl ויש קליטה טובה-בינונית בקומה ראשונה בלבד.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים בנתב ואצלי הוא מוריד פחות מהר מהמחשב השני כאשר אצלי נמצא הנתב.. לא מזמן שידרגתי ל4 מגה ואצלי הוא מוריד על 440 גג ובמחשב השני בסביבות 500 יש לי כמה תוכנות ש"מאיצות" אינטרנט כמו speed connect internet accelerator ו speedupmypc מה שאני רוצה זה להחזיר את ההגדרות אינטנרט כמו שהיו בהתחלה לפני שהתקנתי תוכנות אלו .. איך אני עושה את זה?? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המצב הוא כזה : יש לי כבר כבל בין החדר שלי למחשב השני שמחובר ברשת ע"י כבל אבל מוצלב ! הבעיה פה שזה נבנה שם שהכבל בעצם חלק מהקיר הראוטר EDIMAX 6104 יקבל את המוצלב הזה של 10 מטר ? או שאני צריך רגיל ? עכשיו מה לגבי האי מיול שמחברים ראוטר חדש ? יש בעיות ? הורדת מהירות ? כי אני זוכר ששמתי איזסה פא'צ של ווינדוס שלא תהיה לי הגבלת ה 50 הזה שמייקרוסופט שמה . ? 10X
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL שמתחבר ל-USB אני רוצה לחבר עוד מחשב לרשת דרך כבל רשת מה אני עושה ? כפי שהבנתי אני מעביר כבל רשת מהמחשב הראשי למחשב השני ואז אני יוכל ליתחבר לאינטרנט דרך המחשב השני כול עוד המחשב הראשי מחובר אז קודם כול , אני מחבר כבר רשת למחשב הראשון לכניסת כרטיס הרשת וגם ככה למחשב השני ואז איזה הגדרות לציין במחשב וכ'ו אני ישמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מלפני איזה כמה זמן המהירות של האנטרנט ירדה שאני מוריד בrapidshare זה מוריד על 70 -80 במקום 190 -200 (זה אני לא בטוח יכול להיות השרת המוס) אבל שאני נכנס לראות סרטון בגימספוט זה עושה לי ככה: Streaming Speed: 56K (Dialup) 100K (DSL/Cable) 300K (DSL/Cable) 700K (T1/LAN) * ואת ה-700K (T1/LAN) אני לא יכול לסמן ותמיד יהיה אפשר . וגם אני מרגיש התיות באנטרנט . מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 של נטויז'ן והמהירות הורדה שלי היא 10-20 קילוביט בהורדה ישירה ועד לפני שבוע ככה הייתי מוריד על 180+ להתקשר לנטויז'ן או שזה יכול להיות משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום. הראוטר הנוכחי (Linksys BEFSR41) שהוא בן 5 שנים כבר, מתחיל לעבוד בצורה מזעזעת. כל דף לוקח שנים להטעין, ורוב הפעמים זה בכלל מסתיים ב- problem loading page ו- connection timed out. מכל בחינה אפשרית המהירויות מזעזעות. לפעמים הוא מהיר, אבל זה רק %1 מהזמן. לעומת זאת, אם אני מחבר את המחשב שלי ישר למודם, הכל טס ואין שום בעיות (Alcatel SpeedTouch Home ואותו אני רוצה להשאיר - כך גם אמרו לי בפורום). אז כמו בכותרת, אני מחפש ראוטר ל- 4 מחשבים (עדיף עם אפשרות לעוד), שיהיה מהיר מאוד, ובעיקר אמין מאוד (בלי ניתונים, שנפילת מתח אחת או קצר אחד לא יהרגו אותו), ושיעבוד טוב מול המודם שלי ויאפשר לי לפתוח פורטים. אני מחובר בחבילה של 5 מגה. אין לי מה להגיד על המחיר כיוון שאני לא יודע כמה…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מישהו יודע איך פותחים PORTS בראוטר של 3Com מדגם OfficeConnect ADSL Wireless ? אני צריך לפתוח את הPORTS כדי שאני אוכל להוריד במהירות מירבית בתוכנות להורדת Torrents תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בשביל להוריד ללא הגבלה מראפידשייר ניתן להשתמש בפרוקסי ולעקוף את הבעיה סתם ככה בלי נתב אני לא חושב שיש לי בעיה אין לי כוח לנסות אני פשוט מאמין שזה פועל אבל כאשר אני מנסה לגלוש בדפדפן דרך שרת פרוקסי אני לא מצליח לגלוש אני משתמש בנתב הנפוץ של 3com 3CRWER.... וכו'... אם מישהו יכול לתת איזה עצה אני אשמח מאוד...
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. יש לי תוכנה שהופכת את המחשב שלי לשרת, אבל כשאני מעביר לאנשים הוא מעביר להם רק על 60 ק"ב (ויש לי 5 מ"ב!!!). איך אני יכול (אם אפשר בכלל) להגדיל את הכמות שאני "יוציא"?... תודה.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת ביתית בין 2 מחשבים בשביל לשחק אונליין וגם שלמחשב השני יהיה גישה לדפדפן וכו' יש לי שני כרטיסי רשת אצלי במחשב ואחד במחשב השני בלי ראוטר רק מודם 1 של גם RA 45 ו USB איך אני עושה רשת שתאפשר לי לשחק אונליין איתו ושהוא יוכל להיות באינטרנט? עזרה מדריך כל דבר בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי P4P800 ובוא יש את החריץ לכרטיס הWireless כמו שנמכר בגירסאת הWirelessEdition של הלוח. רציתי לדעת אם אני יכול לעשות רשת אלחוטית בעזרת הכרטיס הזה אם אפשר להשיג אותו בארץ? או שאם לא איזה רשת אלחוטית נמכרת בארץ לאינטרנט בכבלים? כאילו איך היא מתחברת
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר באמצעות איזה כבל רשת או כבל יו אס בי את המחשב הנייד למחשב הנייח...? למשל להעברות קבצים קלה ופשוטה...בקיצור שהנייד ישמש ככונן נייד תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
פה מצויין לגבי חיבור אם 2 כרטיסי רשת . השאלה שלי איך אני משתף אם במחשב הראשי אני גולש דרך USB ? האם צריך כרטיס רשת 1 במחשב הראשי ו כרטיס נוסף בשני ? ואיך ההגדרות נשארות אותו בדר? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם! עד לפני כמה חודשים הייתי מאוד מרוצה מ 013. לפני כמה חודשים התחילה לי בעיית האיטיות בשיתוף קבצים, היו תקופות קצת יותר טובות והיו תקופות פחות טובות, אך הפורטים היו פתוחים. היתה תקופה של איזה חודש שלא הורדתי ואני פתאום רואה שהפורטים שמוגדרים לתוכנות השיתוף סגורים (למרות שהם היו פתוחים בפעם האחרונה שנכנסתי לתוכנת השיתוף ולמרות שהם פתוחים בראוטר). ברק מנפנפים אותי ואומרים לי שאני יתקשר לבזק שיעזרו לי לפתוח פורטים בראוטר, ושאני אומר להם שוב ושוב שהפורטים פתוחים וזה עבד לפני כמה זמן ופתאום הפורטים סגורים מבלי שנגעתי בכלום והבעיה היא בשני המחשבים ברשת, הם אומרים לי שאולי זה משהו בתוכנה שאני משתמש ושהם לא תומכים בשיתוף קבצים למרות שלא ביקשתי תמיכה בתוכנה. העניין הז…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם קיים אחד טוב כנ"ל שעולה פחות מהאיזור של 500 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית אלחוטית חדשה , במחשב עם הראוטר קיים רק LOCAL EREA CONNECTION , בעבר היה לי גם חיבור אינטרנט במקביל , כך שאם הייתי רוצה להחליף IP הייתי יכול להתנתק רק מהאינטרנט ולא מהרשת כולה , יש מצב לעשות את זה , או אפילו למצוא סתם דרך שאוכל להחליף את ה-IP בלי להתנתק לגמרי - ההשלכה - ניתן להחליף IP גם ממחשבים אחרים , כי הרשת עדיין תדלוק .
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, אני צריך לשלוח 5000 PACKETS מפורט מסויים בלינוקס, נגיד ETH2, ניסיתי BITTWIST כדי לשלוח קובץ PCAP והוא לא עובד, גם נותן לי שעיאות קומפילציה בהתקנה. משהוא מכיר תוכנה שמאפשרת לשלוח מס PACKETS או PCAP FILE בלינוקס? (FEDORA12)
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי קיבלתי במתנה ראורטר מעולה של NightHawk כיום אני בחיבור של בזק 40 מגה. ראיתי שבמודם ראוטר הנוכחי שיש לי (TP LINK) הכבל אינטרנט שנכנס פנימה הוא מסוג DSL ב Nighthawk לא ראיתי כניסה שכזו אלא כניסה של כבל רחב יותר (כמו אלו שמחברים למחשב) מה אני מפספס פה ? איך אני יכול להשתמש ב NightHawk שקיבלתי כמודם / ראוטר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בניתי רשת אלחוטית בעזרת הנתב Linksys WRT54GL בבית והכל עובד בסדר. כל המחשבים ברשת רואים אחד את השני. הבעיה היא כשאני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים ברשת האלחוטית. זה מתחיל להעביר ואז תוך שניות המהירות יורדת עד שהיא מגיעה לאפס ואז סתם עומדת ככה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן! אחרי שהרבה הרבה זמן חיפשתי מה גורם לכך שאני לא מצליח לשתף תקיות כמו הפרוגרם פיילס וחלונות (http://support.microsoft.com/?kbid=810881&sd=RMVP - צריך לקחת אחריות על הקבצים, מפתיע) הגדרתי את השיתוף (תחת SECURITY שבPROPERTIES של תקיית השיתוף) כ EVERYONE. ז"א שכל משתמש שמתחבר למחשב שלי\לרשת המקומית מקבל גישה להכל. אני רוצה לשנות את השיתוף הזה שיתן גישה מלאה רק למחשב השני שברשת, (ז"א שיתוף מלא רק לשם הספציפי) הבעיה היא שאני יכול לחפש שמות הרשאות משתמשים רק תחת המיקום-location של המחשב שלי. ז"א שאני לא יכול להגדיר בכלל שיתוף ספציפי למחשב מסויים ברשת לפי השם שלו. הסתכלתי ברשימת הרשאות המשתמשים שקיימת תחת המחשב שלי והחלפתי את זה מ EVERYONE ל NETWORK, אז מבחינה עקרונית יש…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים. לשנייהם יש מערכת הפעלה XP. מחשב השרת מחובר לאינטרנט דרך הכבלים, בחיבור USB , דרך חייגן, כמו כן יש למחשב השרת כרטיס רשת. למחשב השרת מתחבר המחשב השני בחיבור דרך כבל מוצלב דרך כרטיס רשת. בניתי את הרשת בעזרת ההסבר שיש פה בפורום (עם הגדרות של IP ו DNS , ההסבר עם התמונות וכו'... הסבר מצויין דרך אגב). הרשת עובדת מצויין ואני יכול לגלוש בלי בעיות באינטרנט במחשב השני. הבעיה שלי היא : ברגע שאני מכבה את מחשב השרת או שמתנתק לי החיבור אני מאבד את החיבור שלי לאינטרנט במחשב השני , ואז אני צריך להתחיל עם כל ההגדרות מחדש (במחשב השרת). ברצוני לדעת אם ישנה אפשרות שההגדרות ישארו ולא אצטרך להגדיר כל פעם מחדש. (חייב לציין שכאשר אני נכנס להגדרות הם מופיעות כמו שצריך להיות כמ…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל, אני מחובר לכבלים עם נטוויז'ן, ויש לי את הראוטר כבר חודשיים בהם הוא עבד בלי בעיות מיוחדות (בעצם, בהתקנה הראשונית הוא לא עבד עד שלא הגדרתי בכרטיס הרשת כתובת IP ו-DNS ספציפית, אבל אחרי זה לא הייתה בעיה). כבר כמה ימים שיש מצבים שבהם אני מנסה להכנס לאתר כלשהו והדפדפן מתעכב זמן ארוך עד שהדף נטען (זה קורה עם אתרים שונים), ובמקביל אני מבחין בירידה במהירות ההורדה בP2P. אחרי שהדלקתי וכיביתי את המודם והראוטר בתקווה שחיבור מחדש יפתור את הבעיה נוצר מצב מוזר שבו הראוטר מתחבר לאינטרנט - אבל אני לא מצליח לגלוש, לא במחשב הנייח שמחובר בכבל ולא במחשב נייד שמתחבר אלחוטית. עברתי עם נציג תמיכה טכנית של נטוויז'ן על כל ההגדרות, זה מופיע להם שהראוטר אכן מחובר, אבל בפועל לא ניתן לג…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-