רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים שמחוברים אחד למודם ואחד למתאם HPNA. הכל היה בסדר עד שאתמול פתאום יש לי עצירות כאלה באינטרנט ולפעמים הוא גם מתנתק. נכנסתי לCMD וכתבתי Ping -n 10 www.yahoo.com והכל היה בסדר(פינג 90)אבל פעם אחת הוא נכשל והיה כתוב Request Time Out ואחרי זה היה כתוב שיש 10% LOSS. ניסיתי לנתק את המודם וזה לא עזר.. מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לאח שלי יש אינטרנט ואחרי כמה זמן איזה חצי שעה זה מתנתק לו, ואז אני צריך לכבות את המחשב ולהדליק מחדש ואז יש לו אינטרנט, ואחרי חצי שעה עוד פעם מתנתק... ולמה?? זה יכל להיות ביגלל הפירוול? יש לי פירוול של קספרסקי איך אני מגדיר בו את הרשת? למי שיש את הפירוול הזה בטוח יודע הבאתי תמונה ככה?? תודה למי שעוזר זה די דחוף ...
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מומחה לבניית אתרים המטרה היא ליצור אתר שמכיל מידע לגבי מוצרים שאני מוכר כולל אפשרות לקנות דרך האתר בכרטיס אשראי (אתר מאובטח) וזהו בסך הכול... אתה מומחה לבניית אתרים ? אתה חושב שאתה יכול לעשות את זה? אתה מהמרכז? אתה מוכן להכנס לשותפות עם רווח כספי ? אם כן ואתה חושב שאתה מתאים צור קשר למה אתה מחכה!! הפלא שלי הוא 0546-490376 באייסיקיו 191781340 נתי...
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לאחותי רשת אלחוטית בין 2 מחשבים פשוטים...(מאוד) פנטיום 1 או 2.... ופנטיום 3... אני רוצה לדעת מה לקנות.. כמה איך ומה... אם אפשר.. מי שמבין ויש סבלנות לדבר באייסקייו או מסנג'ר... אז בבקשה... 169073926 killer_6@netvision.net.il תודה מראש... צ'יקו
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ראוטטר ...לא משנה איזה..לכל מי שיש ראוטר הוא לא מצליח להתחבר למיול ועם הוא מצליח זה לגריסא הרגילה של המיול על LOW ID השאלה שלי אך פותרים את הבעיה הארורה הזו שחוזרת על עצמה אצל כל מי שאני מכיר .. xp sp2 כמובן המיול בחריגים שמורשים לעבוד . ועדיין המיול לא מתחבר ..וזה לכל מי שיש ראווטר . אך פותרים את זה? לפתוח פורטים אמרו לי פעם ...מישהו מוכן להסביר לי ?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הי, הראוטר הנוכחי (VR900) לא עומד בעומס של הרשת הביתית ואני מחפש תחליף ראוי. נראה לי שאלך על RT-AX82U או RT-AX-58U ורציתי לדעת באופן כללי האם יש איתם בעיה מיוחדת. אני זוכר שבעבר היה לדגם מסוים שלהם בעיות חמורות של ניתוקים מרשת 2.4 ורציתי לדעת האם הם נפתרו בדגמים האלו. כל המלצה על ראוטר אחר שיכול לתמוך ב כ 40 התקנים מחוברים (רובם בית חכם עם מינימום צריכת נתונים ומחוברים לרשת 2.4), עם רשימה של ניתוב סטטי תתקבל בברכה. כיום אני בבזק VDSL ואולי בעתיד אשדרג לסיב. תודה מראש, זיו
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לvista ואני לא כל כך מוצא את הידיים והרגליים בכל מה שקשור לעבודה עם מספר מחשבים ברשת. עד עכשיו היו לי 2 מחשבים עם XP שהיו מחושברים בינהם עם שיתוף קבצים, תקיות, כוננים ואביסרים נוספים (מדפסת למשל). לאחר השדרוג של המחשב הראשי לוויסטיה אני לא מצליח לבצי שיתוף כזה בין המחשבים. בגדול מה שאני רוצה זה לקשר בין המחשבים כך שאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יקבל אינטרנט דרך הראשון. בנוסף לשתף קבצים ומשאבים בין המחשבים. האם יש פה מישהו שיכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך ניתן לעשות את זה? הערה: 1. אני משתמש ב NIS 2007 בתוך FW ואנטיווירוס. 2. אני מחובר לנטוויז'ן ולכבלים ע"י חייגן + מודם (לא ראוטר). תודה מראש, רם
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום תסלחו לי על הבורות המטורפת, אבל מה ההבדל בין כל מה שמתואר במדריך לבין פשוט לחבר שני מחשבים עם כבל רשת בין שני כרטיסי הרשת? זה לא אמור גם לאפשר רשת ביתית?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני חושב שזה מחיר סביר לכרטיס רשת טוב, אם באמת צריך(או שזה סתם לא אפשרי) אפשר לחרוג ב50-100 ש"ח. ושוב, שיהיה כרטיס טוב, ולא אחד שינתק לי את האינטרנט מתי שבא לו. תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, היתה לי רשת עם שיתוף קבצים כשבשני המחשבים היה מותקן SP2.. הכל היה טוב ויפה. שדרתי את אחד המחשבים לSP3 ועכשיו אני לא שיתוף קבצים... פשוט יש אינטרנט ב2 המחשבים. כשאני בודק את המחשבים שב"קבוצת עבודה" זה מראה את שני המחשבים אז זה לא נותן לי להתחבר אל המחשב עם הSP3.. כשמחקתי את הSP3 הרשת חזרה.. יש דרך לבצע איזושהי התאמה ככה שתהיה רשת כשאצל מחשב אחד מותקן SP3 ובשני SP2?[br]
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי כרגע בבית שני מחשבים. אחד נמצא בחדר אחד - מחובר באמצעות מודם ADSL לאינטרנט מהיר. (1.5). אני מעוניין לחבר את המחשב השני שלי גם כן לאינטרנט באמצעות רשת אלחוטית. אני יוצא שאני צריך לקנות נתב אלחוטי, וכרטיס רשת אלחוטי. ואלו השאלות שלי: 1) האם את כרטיס הרשת האלחוטי אני צריך להניח במחשב שכבר היום יש לו מודם, והוא זה שמתחבר לאינטרנט כל הזמן ואת הנתב אחבר למחשב השני? או שאין חשיבות לאן אחבר את הכרטיס ולאן את הנתב. 2) האם אוכל לגלוש באופן חופשי וללא כל קשר למחשב הראשון (זה עם המודם)-כלומר המחשב השני, זה שיהיה לו רק את הנתב, יוכל להתחבר באופן חופשי לאינטרנט גם כאשר מחשב א' כבוי-ולא מחובר לאינטרנט? או , המחשב עם המודם חייב לדלוק וגם חייב להיות מחובר לאינטרנט על מנת שגם אני א…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
הפכתי את ת'מודם של ECI 312+ לנתב ומאז האמיול מופיע לי עם המשקפיים איך אני מוריד אותם? מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
מופעל הפיירוול בנורטון אינטרנט סקיוריטי ואפשר להגדיר שם שיאפשר אקסס חופשי למחשב ברשת. הגדרתי כך וכשאני מדליק את המחשב הכל בסדר, אחרי כמה שעות הוא אומר שמנסים לחדור ואז מתנתק האינטרנט במחשב השני ברשת, מוזר למישהו יש מושג??
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בוקר טוב חבריה, יש מערכת מחשבים המחוברים לשרת,באחד המחשבים אין מקום בכונן הקשיח,אני רוצה לקנות הארד דיסק גדול ולהוסיף אותו לצד הכונן הישן. איך אני משתף אותו ברשת המחשבים? תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום! אני חדש בפורום הזה אבל קבלו מחמאה אחלה פורום! יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף אותם האותה רשת ואין לי מושג איך הייתי רוצה שמישהו יוכל להסביר לי(בעיקר את הכבלים הדרושים לחיבור המחשבים עצמם!) תודה מראש, איליה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני צריך לחבר את הנייד לנט ואין לי מושג איזה כרטיס כזה מומלץ ליקנות לצערי את החיבור פיסיאימידיה הזה במחשב הנייד לכן אני צריך אותו USB האלה כמו הסטיקים. אך אני צריך שהוא יוכל לעבוד עם הנתב שנימצא 3 קומות מעליו. זה אפשרי בכלל??? תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, כמו שניסיתי להסביר למעלה יש לי בעיה בשיתוף הקבצים, אני יתאר את שני המחשבים באופן קצרצר. מחשב א' : ווינדוס XP SP3 מחובר בעזרת כבל J45 לראוטר 3COM ומשותף אצלו כל כונן D ניכנס למחשבים ברשת ורואה רק את מחשב א'. מחשב ב' : ווינדוס VISTA מחובר ע"י תקשורת אלחוטית לראוטר יש אינטרנט. ומשותף קבצים ציבוריים. ניכנס למחשבים ברשת רואה את ב' ואת א'. לבעיה עצמה : מחשב א' לא רואה את ב' ומחשב ב' רואה את א' אבל לא יכול להיכנס אליו המע' הפעלה מודיעה לי שהוא לא נימצא אבל אני רואה אותו (אפילו שאני מרענן את הדף או מבצע הפעלה מחדש של המע'). נ.ב לוקח זמן לויסטה לזהות את מחשב א'. למישהו יש פיתרון ? תודה שרון
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין ברשתות ביתיות יש לי חדר של אחי שהוא ממ"ד ושלי זה רגיל אני רוצה לעשות ששנינו נוכל לגלוש באותו זמן ויהיה גם שיתוף וטכנאי אמר לי שצריך לעשות רק עם רשת בית דרך התקרה עם ראוטר כי אם זה נתב אלחוטי אז יהיה בעיות גלישה ואיטיות בגלל שהחדר של אחי הוא ממ"ד אז כמה לדעתכם יעלה לי ראוטר טוב וכל הכבלים והעניין הזה ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם. הנתב שלי שבק חיים, וצריך חדש... יש לי 2 שאלות: 1. מה עדיף - מודם + ראוטר או מכשיר משולב? החיובי בנתב זה שהוא חוסך מקום, השלילי אין לי מושג... 2. הציעו לי בנטויז'ן 3 נתבים: DLINK - שהנתב הראשון שהיה לי היה שלהם, היה אמין אבל גם שבק חיים בשלב מסויים EDIMAX - הנסיון הקצר שלי איתם ( כרטיס רשת אלחותי ) היה מר - הכרטיס רשת האלחוטי לא הפסיק לעשות בעיות עם WINDOWS 7 ( מה שאין עם הכרטיס הנוכחי של TP LINK ). בנטויז'ן אמרו לי שזה נתב שמגיע עם 3 אנטנות והוא המומלץ ביותר ( באיזור 370 ש"ח ) LEVEL ONE - איתם לא היה לי ניסיון, ולפי האיש שדיברתי איתו בנטויז'ן זה נתב שעושה הרבה בעיות והרבה אנשים מתלוננים על התנתקויות ( המחיר שלו גבוה יותר מזה של EDIMAX, עולה 450 ש"ח ),…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קראתי שיש כרטיסי רשת אקטיביים ופאסיבים, ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם? ואייך אפשר לזהות?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי ראטור : NP27G COMPEX אלחוטי. ויש לי מודם : TERAYON עכשיו זה הסיפור : הצלחתי שיהיה אינטרנט במחשבים שהתקנתי להם כרטיסי רשת לאלחוטי אבל יש לי מחשב נייד חדש ויש לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה ושם הוא לא מצליח לתפוס את הרשת אלחוטית. סוג המחשב נייד : N100 הסוג כרטיס רשת של המחשב נייד : WIFI 802.11G/B חייב עזרה !
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב, ואני מעוניין לחבר אותו ברשת אלחוטית עם המחשב הראשי. אז איזה ציוד רשת אני צריך בעצם לקנות? האם זה ראוטר וכרטיס רשת על המחשב החדש? והאם יש דרך פשוטה יותר (ואלחוטית) לחבר את 2 המחשבים באינטרנט ללא ראוטר חיצוני? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני משתמש בcheckpoint vpn ומעוניין לבצע לוגין לדומיין (המצריך התחברות בVPN קודם). איך עושים את זה או לפחות איך מגדירים שהמחשב יהיה חלק מהדומיין לאחר ההתחברות בVPN?
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מי שזוכר לפני כחודשיים (בתחילת תקופת החגים) הייתה פה באתר הגרלה על כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI-E X1 של חברת אביט. בקיצור זכיתי, אבל אין לי רשת בבית ובטח שלא אלחוטית אז אני רוצה למכור אותו. אני מנסה לברר כמה הוא שווה כי לא מוכרים אותו עדין בשום חנות וגם באתר של אביט אין מוצרי רשת וגם לא את הכרטיס הזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
התחלת הבעיה: תקשיבו אסיתי מין חצי פרמוט(ביגלל בעיה במחשב) זה אומר מחקתי הכול ידנית . (יש מחשב אם XP) וביגלל זה כנירעה מחקתי משהו שקשור לאינטרנט אז התקנתי את הכול מחדש (את הדריברים של האינטרנט) והכול תקין המשדר של המחשב בסדר גמור. אני מחפס רשת על חותית הוא מוצה לי אני מיתחבר וכאן הבעיה בעמצה ההיתחברות הוא אומר לי שגיעה של ציטוט: קישור מוגבל או חסר. יתכן ולא תוכל לקבל גישה לאינטרנט או למשאבים מסוימים . בעיה זו ארעה מאחר ולא הוקצב רשת למחשב. תודה לעוזרים זה מאוד מאוד חשוב . אם אתם צריכים לדעת משהו שלא אמרתי כאן אז תגידו
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-