רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
יש לי פה שלושה הודעות שגיאה מוזרות לא ניתך להתחבר מהמחשב הזה למסנגר ומאחרים ניתן ונהיה לי את כל זה איך אני פותר את זה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
איפה האתר שאני יוצר עוד משתמש במסנג'יר?(יש לי כבר אחד אני רוצה ליצור לאחי משתמש)
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שאני כותב את ההודעה, אני מבקש מכם לא לנעול, אני קראתי את חוקי האתר בריפרוף... טוב לעניין: אני רוצה לקנות לי לאחותי מחשבים חדשים, על המחשבים יעלו מערכת הפעלה החדשה של MICROSOFT, היא VISTA בקומה העליונה (קומה ב'). בנוסף לכך, יש לי מחשב בממ"ד, שהמחשב נמצא בקומה קרקע (קומה א'), במחשב הישן יש מערכת של MICROSOFT שהיא XP PRO. אם אתם לא מבינים: חדר א'+ב', נמצאים המחשבים החדשים וחדר ממ"ד זה המחשב הישן. בעקבות דיון עם חברי על הקניה החדשה, הם ספרו לי שיש ראוטר אלחוטי המיועד לממ"ד. האם זה נכון? אם כן, האם מוכרים אותו בארץ? כמה הוא עולה ואיפה אפשר לקנות אותו? אם אין כזה ראוטר אלחוטי לממ"ד איך אני עושה רשת? חוטי? אלחוטי? תודה לכל העוזר. gbguy
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם! חיפשתי הרבה מדריכים ומצאתי... המדריכים לא עזרו לי בזה... הם עוזרים רק בהתחלה ומהשאר הם מתעלמים.. ישלי בעיה לפתוח פורטים של האימיול.... ישלי מזהה נמוך ועיניים קשורות ישלי מכשיר של בזק 2650u אני מגיע להגדרות של הראוטר הכל טוב ויפה הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק מה לרשום ואיפה?????? Server Name? Custom Server? Server IP Address?איזה אייפי בדיוק לרשום יש כמה.... בדקתי באמצעות התחל הפעלה cmd ipconfig ופה מתחילה הבעיה היותר רצינית.... External Port Start? External Port End? Protocol? Internal Port Start? המדריכים לא עונים על זה.... מה לרשום בכל אחד? תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
המלצה למודם גם אלחוטי וגם קווי שיהיה להרבה מחשבים (5-6 לפחות) דרוש טווח גדול באלחוט... תודה לכל העוזרים... אגב אני חדש כאן מקווה שיהיה לי כיף פה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום תסלחו לי על הבורות המטורפת, אבל מה ההבדל בין כל מה שמתואר במדריך לבין פשוט לחבר שני מחשבים עם כבל רשת בין שני כרטיסי הרשת? זה לא אמור גם לאפשר רשת ביתית?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה (לפני מספר ימים) החלה בעיה מוזרה מאוד עם ספקית ה-NEWS שלי: לוקח לפחות חצי דקה (אם בכלל) כדי לאמת סיסמא ולפעמים קצב ההורדה איטי להחריד (5 קילו בייט) הבעיה נפתרת אם אני מתנתק מהשרת וחוזר להתנתק. ניסיתי את כל הפורטים שהם ממליצים : 7000 8000 9000 80 וכו' וכו' TRACERT תקין התוכנה שאני משתמש בה היא NEWSLEECHER האם זה קשור לבעיית האיטיות של ברק בתקופה האחרונה ?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי בבית שלושה מחשבים אחד עם ויסטה אחד עם ווינדוס 7 ואחד עם XP עכשי בעבר שכולם היו XP השתוף היה פשוט אבל עכשיו משום מה מתי שאני רוצה להיכנס למשל לתקיה ששיתפתי הוא כותב שאין לי הרשאה למשאב רשת זה איך אני מסדר את ההרשאות? קראתי את המדריך הזה וזה לא עזרhttp://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
זה כבר דיי הרבה זמן שמדברים על הNGN הזה וזה התחיל כבר משנה שעברה, אבל נראה שבינתיים אין שום התקדמות ? ומצד HOT בכלל נראה שהם נרדמו באמצע שמירה ואין איתם שום התקדמות טכנולוגית בתחום האינטרנט בכלל אני כל הזמן נכנס לאתרים של בזק וHOT כדי לראות אם יש התקדמות כלשהי אבל לא נראה שיש למישהו יש מידע על הנושא הזה שאולי לא פירסמו עדיין?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני בא אחרי העבודה הביתה, האינטרנט עובד הכל טוב (יחסית כמובן) אך משום מה המסנג'ר לא מוכן להתחבר וטוען כי הפורטים שהוא צריך חסומים או לא עובדים. כיבוי והדלקה של הראוטר מסדרים את הבעיה עד לפעם הבאה, מה זה יכול להיות ??
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן חברים אני צריך את עזרתכם יש לי 2 מחשבים בבית על אס פי רציתי לדעת איך אני עושה שיתוף אינטרנט וגם שיתוף קבצים אמממ אבל אם אפשר שמחשב אחד יהיה על איפי קבוע והמחשב השני יקבל אייפי משתנה ככה שהם לא יהיו על אייפי זהה תודה ויום טוב.
-
- 10 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי ראוטר אלחוטי של סמסונג ואני רוצהלקבוע סיסמא על מנת שהשכנים שלי לא יוכלול להתחבר לראוטר שלי איך אנ יעושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום, היתה לי רשת עם שיתוף קבצים כשבשני המחשבים היה מותקן SP2.. הכל היה טוב ויפה. שדרתי את אחד המחשבים לSP3 ועכשיו אני לא שיתוף קבצים... פשוט יש אינטרנט ב2 המחשבים. כשאני בודק את המחשבים שב"קבוצת עבודה" זה מראה את שני המחשבים אז זה לא נותן לי להתחבר אל המחשב עם הSP3.. כשמחקתי את הSP3 הרשת חזרה.. יש דרך לבצע איזושהי התאמה ככה שתהיה רשת כשאצל מחשב אחד מותקן SP3 ובשני SP2?[br]
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן אני זוכר שפורסם פה סוג כלשהו של קובץ אשר אמור להעלות את מגבלת החיבורים לשנייה בווינדוס, מה שאמור לתרום למהירות ההורדה באימיול וכו' ניסיתי בחיפוש אך ללא הצלחה, ואשמח מאוד אם מישהו יעזור לי למצוא את הקובץ, ויתן לי סוג כלשהו של המלצה באיזה ערכים להזינו. תודה רבה לכולם, אבי.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני לא רוצה להגביל את המהירויות אני רק רוצה להבין מה מהירות החיבור של התוכנות (נראה לי איטי) אני משתמש כרגע ב DU METER אבל הוא נותן לי רק מהירות כללית מה שמוזר זה כשאני משתמש בBITCOMET המהירות שהDU מציג לי היא גדולה מזו שהקומט מציג (ואני לא מדבר על הבדל של KB או 2, אלא פי 2, 3)
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הוא יוצר את החיגן אבל נשאר במצב down והנורה השלישית מהבהבת בכתום, אני יכול להתחבר אבל רק אם חיגן ואני צריך אותו בתור ראוטר. אך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, שמי שחר ואני חייל המשרת בתור מנהל רשת. המפקד שלי ואני רוצים לסדר את כל עניין הרשתות אצלנו בבסיס מאחר ודבר כזה לא נעשה מאז ומעולם. התחלנו כבר בסינון המשתמשים שלא קיימים, וכעת הגענו לסידור שרת הקבצים. כרגע מותקן על השרת Windows 2000 server, ואנחנו בתהליכי עדכון ל2003 server. השרת מחולק לכוננים לכל גדוד\אגף ומפוצץ במידע מלפני שנים רבות שאף אחד כבר לא צריך וסתם תופס מקום. מה שאנחנו רצינו לעשות זה לפרמט את הכל, להתקין 2003 וכל מה שצריך, ולסדר מחדש את הכוננים. * עכשיו השאלה שלי היא קודם כל איך לפי דעתכם הכי כדאי לסדר שרת קבצים? האם כדאי לעשות כונן אישי\תיקיה לכל אגף ולתת לה הרשאות רק לאנשים מאותו אגף, ולעשות בנוסף כונן משותף שימחק אחת לחודש? או אם יש למישהו רעיונות נוספים…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני משתמש בנייד הפועל על ויסטה ביזנס, אני נתקל בבעיה מעצבנת: אצלי ברשת האלחוטית בבית אני משתמש באייפי סטטי. כשאני מגיע לבית קפה ואני רוצה להתחבר לרשת ולגלוש, אני צריך לשנות באופן ידני במחשב את האייפי מסטטי לדינמי. עכשיו, אני רוצה לדעת האם יש אפשרות שברגע שאני מגיע לבית קפה [קבוע] שויסטה תזהה את הרשת ותשנה את ההגדרות באופן אוטומאטי? תודה רבה לעונים [וגם לאלה שלא :]
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לאחרונה היו לי הרבה בעיות עם הראוטר ולא התחבר לי לאינטרנט - הוא תקופה ארוכה עבד כמו שצריך אבל עשיתי פורמט וגם ניתקו והחזירו אותי מבזק. כרגע אני מחובר תמיד והכל ( אחרי שהגדרתי בצורה חובבבנית את הראוטר) הראוטר שלי מחובר למודם אלקטל 5 נורות ואני לא יודע אם הגדרתי אותו כמו שצריך כי כמו שאמרתי שניתקו אותי מבזק והחזירו אותי וגם שעשיתי פורמט. אבל לא משנה באיזה תוכנה אני מוריד ההורדה מורידה מהר מאד ופתאום מפסיקה. אני מפעיל את ההורדה שוב והיא חוזרת להוריד יפה מאד אני יכול לגלוש באינטרנט כרגיל אך מהירות ההורדה מתאפסת. יכול להיות שזה מהראוטר? הוא גם עשה לי לאחרונה הרבה בעיות של ניתוקים שהאינטרנט בכלל הפסיק חיברתי תראוטר שוב לחשמל והכל חזר לקדמותו - אבל עכשיו כמו שאמרתי ההורדה מפסיק…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שאני עושה cmd -> ipconfig וכשאני נכנס ל whatismpip.com אני רואה 2 כתובות שונות ( באתר אני רואה את הכתובת שהייתה לי לפני הראוטר) מישהו יכול להסביר את העניין ?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רשת בבתי ואם המחשב הראשי מכובה אז אין לי אינטרנט אז חשבתי ופשוט חיברתי את הכבל רשת המצולב למודם עצמו !! רציתי לשאול האם זה יעזור לי? והאם זה פוגע במודם או מאיט את מהירות הגלישה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני יודע שזה דיי LONG SHOT אבל שווה לנסות בכל זאת, נפל לידי ראוטר CISCO uBR924 ,סידרת 900 לא מיוצרת יותר - end of sale. הראוטר מסוגל להתחבר לכבלים ללא מודם ,באופן ישיר. אני מעוניין לחבר אותו עם המודם ,פשוט ETHERNET עם DIALER , כאן הסתבכתי ולא ברור לי לגמרי אם הוא תומך ב PPTP או L2TP . אני מעריך שלא תהיה שום בעיה לחבר אותו ללא DIALER אם אני אצליח להשיג חיבור כזה אך אני דיי רוצה את היכולת לשנות IP מתי שאני רוצה וללא DIALER ה IP קבוע לזמנים ארוכים יותר ולא מתחלפים בחיבור מיידי מחדש. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שבת שלום, מישהו יודע או שמע על כרטיס רשת אלחטי למחשב שתומך VISTA 64? אני מחפש כבר שעות בכל האתרים של היצרניות הגדולות בתחום, ולא נראה שחשבו בכלל על דבר כזה. למישהו יש אולי VISTA 64 והכרטיס שלו עובד ללא בעיה?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני חדש פה באתר והוא נראה מעולה. אתר שאפשר ללמוד ממנו המון ובכיף... לעניין: אני עומד לקנות נתב אלחוטי. מכייון שהידע שלי בכל הקשור להקמת רשת אלחוטית הוא אפסי, אני זקוק לדעת"מומחים" מנוסים יותר. מסקירה כללית ברשת, הראוטר ש"לכד" את תשומת ליבי היה :WRT45G של לנקסיס ולו בגלל יכולות העידכון שלו ושם החברה - לא יותר מכך. שאלותיי: האם מדובר בראוטר איכותי? משלבי למידה ראשונים (מהמידע המצוי באתר), אני מבין שגרסה 5 שלו היא בעיתית? ושיש בעיתיות בחיבור לכבלים ( אני משתמש בתשתית כבלים)?, האם ההתקנה מסובכת? אשמח לתגובות והמלצות. תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר דרך HOT ויש לי את המודם terayon tj715 וקניתי ראוטר של d-link di 604 אני רוצה לעשות רשת אם הראוטר כמובן אבל חיברתי הכל ואני לא מצליח גם דרך האשף של xp אז איך עושים רשת ?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-