רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל lowid כל הזמן ואין לי מוסג אך אני פותח את פורטים..... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן, יש לי נייד שאותו אני מחברת למחשב הנייח דרך כבל רשת... ואני מריצה על VPC את הסרבר 2003 למטרות לימודיות, העניין שבעבר הצלחתי לחבר את הנייד לרשת DNS שיש לי בנייח, אבל לאחרונה שיניתי את שם המחשב של הנייד והייתי צריכה להחזיר אותו לWORKGROUP ועכשיו לא משנה מה אני מגדירה בהגדרות IP של הרשת, הוא פשוט לא מתחבר לשרת שלי... כל פעם מחדש הוא אומר לבדוק אם הקשתי את השם הנכון של השרת, והוא נכון מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יעבוד? מדובר בראווטר LEVEL ONE, יש לי מודם שמחובר אליו, ומחשב שמחובר חוטי. אבל בלילה אני לא צריך שהראווטר ישדר , אלא רק מה שמחובר דרך חוט יעבוד זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, אני צריך לשלוח 5000 PACKETS מפורט מסויים בלינוקס, נגיד ETH2, ניסיתי BITTWIST כדי לשלוח קובץ PCAP והוא לא עובד, גם נותן לי שעיאות קומפילציה בהתקנה. משהוא מכיר תוכנה שמאפשרת לשלוח מס PACKETS או PCAP FILE בלינוקס? (FEDORA12)
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר אלחוטי ב 200-250 (נראה לי שזה טווח מחירים סביר, תקנו אותי אחרת) - אבל יש בין המחשבים קיר בטון (של ממ"ד) ועוד קיר רגיל (פנימי) ומרחק של כ 10 מטר. אני צריך הכוונה כי אין לי מושג מה העוצמה של ראוטרים... דרך אגב, בעניין הטכני - תקנו אותי אם אני טועה, הנתב מתחבר בכבל רשת למודם - והוא מתקשר עם המחשבים (שניים במקרה שלי) דרך מחברים קטנים שמתחברים למחשב דרך כבל רשת\USB? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בקליטה ברשת האלחוטית המרחק הוא בערך 20 מטר ויש שתי קומות הבעיה היא שהקליטה היא 20 אחוז אבל גיליתי שאם אני מוזיז את הראוטר 2 מטר ומוציא אותו מהחדר שהוא נמצא האחוזי קליטה קופצים ל70 בערך אז רציתי לדעת אם יש למישהו פיתרון להגביר את הקליטה או להאריך את האנטנה שבאה עם הראוטר אני צריך פתרון של 50 שקל בערך 50 60 שקל
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני בעל מחשב אחד שולחני ADSL 5MB משתף קבצים לא צריך אלחוטי מחפש מודם או נתב שיתן יותר מהמממודם שיש לי מבזק לשיתוף קבצים איזה כדאי ? למה ?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה באינטרנט. הוא מוריד לו רק על 5 קילו לשניה. כנראה שזה קשור לראוטר שלו - Edimax Broadband Router יש לו מהירות 1.5 ספק 013 תשתית HOT מה אפשר לעשות במצב כדי שהוא יוכל להוריד על 200 כמו שצריך? תודה רבה, עדן
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי ראטור : NP27G COMPEX אלחוטי. ויש לי מודם : TERAYON עכשיו זה הסיפור : הצלחתי שיהיה אינטרנט במחשבים שהתקנתי להם כרטיסי רשת לאלחוטי אבל יש לי מחשב נייד חדש ויש לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה ושם הוא לא מצליח לתפוס את הרשת אלחוטית. סוג המחשב נייד : N100 הסוג כרטיס רשת של המחשב נייד : WIFI 802.11G/B חייב עזרה !
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב, ואני מעוניין לחבר אותו ברשת אלחוטית עם המחשב הראשי. אז איזה ציוד רשת אני צריך בעצם לקנות? האם זה ראוטר וכרטיס רשת על המחשב החדש? והאם יש דרך פשוטה יותר (ואלחוטית) לחבר את 2 המחשבים באינטרנט ללא ראוטר חיצוני? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים! אחרי שבעזרת פורום מפרטים קניתי מחשב חדש (תודה רבה לכל הנוגעים) הגיע הזמן לחבר אותו לאינטרנכ - הבעיה מתחילה בכך שיש לנו בדירה כבר מחשב אחד - (אנחנו שלושה שותפים ) שמחובר לאינטרנט בכבלים (מודם - terayon tj715) המחשב שלי ועוד מחשב ניד . אמרו לנו שאנחנו צריכים ROUTER ושזה לא מסובך אבל אף אחד מבינינו לא באמת מבין אז השאלות שלנו הן - -איזה רותר לקנות (...ואיפה וכמה גם לא יזיק) -אם זה יעלה לנו יותר בתשלום לספק אינטרנט (ואם כן - איך עושים שלא...) -איפה מוצאים מדריך לכל העסק הזה שמדבר גם לאנשים שתקועים בעידן ה-COMODOR64 ? כל עזרה תתקבל בברכה - גם הפניות לשאלות אחרות בפורום (ניסינו לקרוא קצת לפני אבל נאבדנו מהר מאוד) תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני משתמש בcheckpoint vpn ומעוניין לבצע לוגין לדומיין (המצריך התחברות בVPN קודם). איך עושים את זה או לפחות איך מגדירים שהמחשב יהיה חלק מהדומיין לאחר ההתחברות בVPN?
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. כמו שכתבתי יש לי מודם SB4101 של MOTOROLA. החיבור שלי לרשת הוא ללא חייגן. אני מחבר את שני המחשבים למודם ישירות (אחד ב-RJ45 ואחד ב-USB) עם החיבור לאינטרנט אין בעיה! כשאני מתחבר ממחשב אחד לשני (אני שם באחד את אותו default gateway של השני) הכל עובד סבבה אבל אחרי איזה 10 דק' של עבודה בין 2 המחשבים הרשת כאילו קופאת. כשאני עושה RESET זה מסתדר עד שזה נתקע שוב. אני אשמח לקבל פתרון לעניין, אם יש דרך אחרת לעשות רשת בין 2 המחשבים (דרך המודם) מה טוב. אה ואני לא רוצה לחבר מחשב אחד לשני במוצלב, תודה!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
D- Link DWL- G150+2.4GHZ 54MBps Wireless PCI Adapter D - Link DI 524 2.4GHZ 54Mbps Wireless Router מה אתם אומרים? סה"כ יוצא בערך 380 ש"ח לערך אם יש לכם הצעות בטווח מחירים עד 400 ש"ח אשמח , הבית אינו גדול ההבדל יהיה 3 חדרים מקצה לקצה באותה קומה בערך 15-20 מטר ומה ההבדל בין השניים? http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=10771 http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=13829 המחיר כמעט כפול
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
איך אני מאפשר קבלת הודעת של net send ב-Norton Internet Security ? CMD
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים בנתב ואצלי הוא מוריד פחות מהר מהמחשב השני כאשר אצלי נמצא הנתב.. לא מזמן שידרגתי ל4 מגה ואצלי הוא מוריד על 440 גג ובמחשב השני בסביבות 500 יש לי כמה תוכנות ש"מאיצות" אינטרנט כמו speed connect internet accelerator ו speedupmypc מה שאני רוצה זה להחזיר את ההגדרות אינטנרט כמו שהיו בהתחלה לפני שהתקנתי תוכנות אלו .. איך אני עושה את זה?? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי היום בדוקטור דיו בתל אביב את הנתב-מודם שלכם. התקנתי אותו לפי ההוראות שלכם, והתהליך הושלם ואולם אין לי קשר לאינטרנט. בדקתי את הכתוב בקישור הנמצא בתמונה המצורפת, והוא מסביר לי כי הקישור לא מאופשר. כיצד אני יכול להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר לאינטרנט. להלן ההודעות שאני מקבל: כלומר הקישור דרך VDSL מונע הקישור לאינטרנט. כשהתקנתי סימנתי כי הקישור יהיה דרך בזקבינלאומי בתצורת ADSL, וכיוונון זה לא נשמר לצערי. כיצד להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר עם האינטרנט. זהו מצב הקונפיגורציה שעשיתי: וזה…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לvista ואני לא כל כך מוצא את הידיים והרגליים בכל מה שקשור לעבודה עם מספר מחשבים ברשת. עד עכשיו היו לי 2 מחשבים עם XP שהיו מחושברים בינהם עם שיתוף קבצים, תקיות, כוננים ואביסרים נוספים (מדפסת למשל). לאחר השדרוג של המחשב הראשי לוויסטיה אני לא מצליח לבצי שיתוף כזה בין המחשבים. בגדול מה שאני רוצה זה לקשר בין המחשבים כך שאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יקבל אינטרנט דרך הראשון. בנוסף לשתף קבצים ומשאבים בין המחשבים. האם יש פה מישהו שיכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך ניתן לעשות את זה? הערה: 1. אני משתמש ב NIS 2007 בתוך FW ואנטיווירוס. 2. אני מחובר לנטוויז'ן ולכבלים ע"י חייגן + מודם (לא ראוטר). תודה מראש, רם
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם ,פעם ראשונה שאני מתקין ללקוח את הראוטר הנ"ל והסתבכתי לגמרי עם ההגדרות שלו המודם הוא מודם כבלים terayon pptp עכשיו ההגדרות הולכות ככה: (הספק אגב הוא ברק) זה היוזר בברק pptp account: pptp password: זאת הסיסמה host name: מה זה? service ip adress:ושוב מה זה? my ip adress: גם זה...(איי פי של המודם? ) my subnet mask: חובה למלא? connection id: נשאר על 0 אופטימלי mtu:ידוע connect on demend:ידוע בבקשה עזרה.. :-\ רק לבעלי הראוטר הראוטר הזה משוגע!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי מאמצים רבים כנראה גיליתי מדוע נוצרים המסכים הכחולים. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים דרך קבל רשת. כאשר אני מחבר את המחשב השני למחשב שלי כדי שהרשת תעבוד נוצרים מסכים כחולים במחשב הראשי- שלי. כשאני מנתק אותו מהמחשב שלי אין... מה עליי לעשות? ד.א אני בטוח שהקבל רשת תקין כי ניסיתי לחבר בין המחשבים עם קבל אחר ועדין הופיעו המסכים ... אשמח לתגובות ..
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יכול להיות שפרמוט מחק לי את כל הדואר בoutlook expres או שאין קשר?
-
- 9 תגובות
- 605 צפיות
-
-
איך הראוטר הזה 3Com 3CRWE554G72T-ME 54Mbps Cabe/DSL Wireless Router ? אני מחפש דגם טוב בגלל שאת הלינקסיס אי אפשר למצוא בשום מקום... ועוד שאלה, איך נקרא חיבור אינטרנט דרך הכבלים שלא מצריך חייגן ? אני מדליק את המחשב וישר האינטרנט מחובר והאם כל הראוטרים האלחוטיים תומכים בחיבור הזה או שלא כולם ?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי סיבוך בבית ובסופו של דבר זה המצב - הספקית מחוברת למודם, שמחובר לראוטר חוטי [Edimax] שמגיע אלי לחדר, שמחובר לראוטר אלחוטי [NETGEAR] בשביל המחשב של אחי האם זה יצור בעיות שראוטר מחובר לראוטר נוסף ורק אז למחשב? כמו למשל האטות למינהן.. כי אני מוריד מהמחשב של אחי במהירות סבבה, פשוט הזהירו אותי בהתקנה O_ם תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים , אחד מחובר למודם אלקטל שהפכתי אותו לפרו ואחד מחובר למחשב שמחובר למחשב עם האלקטל מודם... במחשב שמחובר למודם יש שני כרטיסי רשת , הכרטיס שמחובר למודם הוא עם אייפי כזה IP ADD : 10.0.0.1 וכל שאר הירקות שצריך כמו DNS וGATEWAY והאינטרנט עובד במחשב הראשון , הכרטיס רשת השני שמחובר למחשב השני מוגדר כ IP ADD : 192.168.0.1 עם SUBNET והכל כמו שצריך אבל משום מה אין רשת! במחשב השני מוגדר IP ADD : 192.168.0.2 וגם GATEWAY וכל השאר כמו שצריך! מה הבעיה ? לפני הפורמט שעשיתי היום למחשב זה עבד.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
איך אני משתף קבצים ברשת עם המחשב השני?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-