רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,514 דיונים בפורום זה
-
קודם כל בעיה מציקה sp2 אמרו לי פה להוריד מהאתר http://www.lvllord.de/ תיקון הורדתי שם יש לי לקבוע ערך מספר עשיתי 200 כמו שחבר שלי אמר בהתחלה הוא משנה על 50 בכל מקרה עשיתי 200 האיטרנאט גולש במהירות גלישה טיל 1.5 אחלה נהנה והכל חחחח אבל ! ברגע שאני מפעיל תוכנת שיתוף אימול האיטרנאט כל כך מואט לי שאני לא יכל לגלוש נורמלי ממש כמו 56 k מה אני יכל לעשות בקשר ? לזה אולי הערך 200 לא נכון ?????? למי שיש sp2 שיגיד לי מה לעשות עם אני מבטל את זה האיטרנאט גולש טוב עם האימול אבל האימול לא מוריד
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה יש ברשותי ראוטר אלחוטי של d-link דגם dsl-604+ קניתי מתאם אלחוטי d-link dwa 110 הוא מתחבר לראוטר והכל קליטה מצויינת ויש לי סימן של חיבור. אבל מה כשאני רוצה להכנס לאינטרנט זה לא נותן לי אומר שיש בעיות עם החיבור וזה מחובר מצויין לראוטר זה כותב לי שזה מחובר לרשת והכל אבל זה לא גולש באינטרנט אולי נכנס פעם ב...ואני לפעמים יכול להכנס להגדרות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לאחסן אתר וסרטוני וידאו, ואני זקוק ל 150 מגה. כבר ראיתי המון חברות המציעות, הבעיה שרובם בעצם "סוכני מכירות" של שרת בחו"ל, ככה שתמיכה, אמינות וכל מה שקשור בזה- תכלס אין. אני זקוק לחברה אמינה,מהירה, וטובה, ולא יקר... מישהו מכיר ויכול לעזור ? תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני יציין שעשיתי את הבדיקה ב-Steam כי המהירות שם פשוט נוראית(10KB) בעוד שאחרים מקבלים בכיף 100-200 אם אין קשר בין הפורטים(הרלוונטיים לסטים כמובן..) למהירות אתם מוזמנים להפסיק לקרוא ולגרום לי להשכיל אוקיי עכשיו לדיון כנראה יש טווח פורטים חסומים שה-Steam משתמש בהם, וכמו שציינתי בכותרת, אני לא משתמש כרגע בשום Firewall ואין לי ראוטר(מודם -USB ALE 070) יש משהו לעשות בנידון ? הספקית היא נטויז'ן אם זה חשוב.. http://img174.imageshack.us/img174/8726/sssdsawr6.jpg תודה מראש, לירן
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לעתים תכופות (תכופות מדי), באמצע הגלישה באינטרנט אני לא מצליח פתאום לפתוח דפים חדשים כאילו שאין יותר חיבור לאינטרנט. אבל, למעשה אני עדיין מחובר לאינטרנט, מכיוון שאני מצליח להמשיך להוריד קבצים מהאינטרנט באמצעות מנהל הורדות. אני מצליח לפתור את הבעיה, באופן זמני, באמצעות פתיחת הדף של הראוטר של אלקטל http://10.0.0.138/index.htm (הדגם הוא SpeedTouch 510). לפעמים יש צורך ללחוץ על ניתוק וחיבור, אבל בד"כ מספיק רק לפתוח את הדף של הראוטר כדי שהבעיה תסתדר עד שהיא תופיע שוב (לפעמים אחרי כמה דקות בלבד). אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4, ואני מגדיר למחשב IP קבוע דרך ההגדרות של הכרטיס רשת (הבעיה הייתה קיימת גם כאשר קיבלתי מהראוטר IP באופן אוטומאטי). איך אפשר לפתור את הבעיה? יש …
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האלן יש לי 2מחשבים. הטוב מביניהם הוא עם win xp והשני עם win 98 עשיתי ע"פ מה שרשום פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62728.0 וקיבלתי הודעת שגיאה ב win 98 : The System has detected a conflict for IP address 192.168.0.1 with the system having hardwares address 00:0F:EA:29:9F:37. הודעת שגיאה דומה קיבלתי גם ב win xp מה הבעייה? שני המחשבים מתחברים על אותה אייפי אולי?? איך אפשר לפתור את זה? ואם אני ימלא אחרי ההוראות הרשומות פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 זה יעזור??? תעזרו לי בבקשה.. אני מת כבר להעביר את כל השירים והקבצים שלי!! הערות: המערכות הפעלה הם Win XP professional וגם Win 98 Second Editon
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נייד עם כרטיס רשת (מובנה) INTEL WIRELESS 2200 B/G ליד מקום עבודה שלי יש "נקודה חמה" שאני מהמקום שאני עובד בו לא יכול להתחבר לנקודה. ברגע שאני מתקרב לנקודה רגלית עם נייד אז מתחבר, זאת אומרת אני צריך משהו שיגביר את הכרטיס רשת או עם יש לכם פיתרון אחר מאוד אשמח(המרחק הוא 250-300 מטרים). P.S. אולי אני צריך כרטיס רשת אחר או אנטנה, אם אתם יכולים צורפו קישורים לחומרה. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 21.01.2007 בשעה 20:27:36 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16936&catid=320חשבתי אולי אנטנה כזאת תפתור לי את הבעיה....
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות נתב של Linksys כמו שהמליצו פה באתר, עכשיו אני מתבלט איזה כרטיס רשת לקנות. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הכטיס החדש של Linksys WPC54G לכרטיס הישן, חוץ מ-80 שקל הפרש? והאם ההפרש משמעותי? ראיתי שרשום משהו כמו תומך ב-SES, מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL שמתחבר ל-USB אני רוצה לחבר עוד מחשב לרשת דרך כבל רשת מה אני עושה ? כפי שהבנתי אני מעביר כבל רשת מהמחשב הראשי למחשב השני ואז אני יוכל ליתחבר לאינטרנט דרך המחשב השני כול עוד המחשב הראשי מחובר אז קודם כול , אני מחבר כבר רשת למחשב הראשון לכניסת כרטיס הרשת וגם ככה למחשב השני ואז איזה הגדרות לציין במחשב וכ'ו אני ישמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 2Wire (דגם - 1100) כאשר מחשב אחד מחובר אליו ישירות עם כבל רשת, ומחשב אחר מחובר דרך קו הטלפון (HPNA). מהיום בבוקר, במחשב המחובר ישירות לראוטר, הגלישה הפכה להיות מאוד מאוד איטית, בין אם זה בגלישה או בהורדת קבצים, כאשר במחשב השני (המחובר דרך שקע הטלפון) הגלישה רצה והכל כרגיל. הסיבה לאיטיות, לדעתי, היא שמשום מה מהירות ההעלאה מוגבלת ל2-1K - שמתי לב לכך כאשר האימיול פעל והוא לא העלאה ביותר מ1-2K כאשר במצב רגיל הוא תמיד מעלה עד לקצב שאני מגביל אותו, בסביבות 11-15K. (כנ"ל גם בutorrent). עכשיו מה שמוזר כאן זה שבמחשב השני הוא מעלה כרגיל ואין שום בעיה, כך שהבעיה לא בספק ולא בתשתית. הבעיה גם לא במחשב כי חיברתי לו מודם אחר (Samsung AHT E-300) והגלישה חזרה להיות תקינה. כ…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
יש לי P4P800 ובוא יש את החריץ לכרטיס הWireless כמו שנמכר בגירסאת הWirelessEdition של הלוח. רציתי לדעת אם אני יכול לעשות רשת אלחוטית בעזרת הכרטיס הזה אם אפשר להשיג אותו בארץ? או שאם לא איזה רשת אלחוטית נמכרת בארץ לאינטרנט בכבלים? כאילו איך היא מתחברת
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
הפכתי את ת'מודם של ECI 312+ לנתב ומאז האמיול מופיע לי עם המשקפיים איך אני מוריד אותם? מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן ואני רוצה להפוך אותו לשרת שמארח את האתר הפרטי שלי מה צריך לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
פה מצויין לגבי חיבור אם 2 כרטיסי רשת . השאלה שלי איך אני משתף אם במחשב הראשי אני גולש דרך USB ? האם צריך כרטיס רשת 1 במחשב הראשי ו כרטיס נוסף בשני ? ואיך ההגדרות נשארות אותו בדר? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מופעל הפיירוול בנורטון אינטרנט סקיוריטי ואפשר להגדיר שם שיאפשר אקסס חופשי למחשב ברשת. הגדרתי כך וכשאני מדליק את המחשב הכל בסדר, אחרי כמה שעות הוא אומר שמנסים לחדור ואז מתנתק האינטרנט במחשב השני ברשת, מוזר למישהו יש מושג??
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הראוטר 3CRWE554G72T של 3COM קניתי אותו לפני חודשיים בערך והכל עבד טוב עד לפני שבועיים בהוא התחיל להתנתק על בסיס יומי כמעט לפעמים פעמיים ביום והוא לא מתחבר מחדש עד שמוציאים מהחשמל. עשיתי לו ריסט מהממשק שלו אבל זה לא עזר,בדקתי גם אולי הוא מתנתק מהאימיול אבל זה לא קשור כי הוא מתנתק גם כשהאימיול לא פתוח,והרבה פעמים הוא מתנתק סתם ככה בלי ששום דבר פתוח אפילו לא דף אינטרנט. זה ממש מרגיז ואני חייב את העזרה שלכם. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בוקר טוב חבריה, יש מערכת מחשבים המחוברים לשרת,באחד המחשבים אין מקום בכונן הקשיח,אני רוצה לקנות הארד דיסק גדול ולהוסיף אותו לצד הכונן הישן. איך אני משתף אותו ברשת המחשבים? תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי חיבור USB לקליטת אינטרנט אלחוטי של DLINK מהדגם הזה http://www.amazon.com/dp/B0006698SI/ref=asc_df_B0006698SI933897?smid=A3ACUPJ4C2HX16&tag=dealtmp16096-20&linkCode=asn&creative=380341&creativeASIN=B0006698SI לפעמים אני רוצה לשבת במרפסת בערב עם הנייד ולגלוש ולא המקלט הפנימי של הנייד ולא ה DLINK מספיק חזקים כדי לקלוט את האותות של החיבורים בשכונה שלי שלא מוגנים בסיסמה (עזבו אם זה בסדר או לא, אני לא הולך להוריד קבצים וכאלה רק לקרוא חדשות, ספורט וכו). אני צריך משהו יותר חזק ממנו, מה האופציות שלי?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן, כמו שניסיתי להסביר למעלה יש לי בעיה בשיתוף הקבצים, אני יתאר את שני המחשבים באופן קצרצר. מחשב א' : ווינדוס XP SP3 מחובר בעזרת כבל J45 לראוטר 3COM ומשותף אצלו כל כונן D ניכנס למחשבים ברשת ורואה רק את מחשב א'. מחשב ב' : ווינדוס VISTA מחובר ע"י תקשורת אלחוטית לראוטר יש אינטרנט. ומשותף קבצים ציבוריים. ניכנס למחשבים ברשת רואה את ב' ואת א'. לבעיה עצמה : מחשב א' לא רואה את ב' ומחשב ב' רואה את א' אבל לא יכול להיכנס אליו המע' הפעלה מודיעה לי שהוא לא נימצא אבל אני רואה אותו (אפילו שאני מרענן את הדף או מבצע הפעלה מחדש של המע'). נ.ב לוקח זמן לויסטה לזהות את מחשב א'. למישהו יש פיתרון ? תודה שרון
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הגלישה באינטרנט מהירה מאוד (יחסית) וההורדות והסרטונים מהאינטרנט מאוד איטיים. מחובר לבזק בינלאומי 1.5 מגה. יש למישהו מה יכולה להיות הבעיה? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כמה שיותר זול אבל לא סתם זבל יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה באינטרנט. הוא מוריד לו רק על 5 קילו לשניה. כנראה שזה קשור לראוטר שלו - Edimax Broadband Router יש לו מהירות 1.5 ספק 013 תשתית HOT מה אפשר לעשות במצב כדי שהוא יוכל להוריד על 200 כמו שצריך? תודה רבה, עדן
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קראתי שיש כרטיסי רשת אקטיביים ופאסיבים, ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם? ואייך אפשר לזהות?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-