עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eladsachs,

שלום, ברצוני לרכוש נתב אלחוטי אשר יתחברו בו לפחות 6 מחשבים, עם מהירות של 5 מגה, בחיבור של ADSL, בבית של שתי קומות. החברה או התקציב לא כל כך משנה לי (כמובן לא להביא מעל 1000 שקל), נתב שיהיה מספיק חזק כדי שלא יהיה בו ניתוקים או בעיות אחרות. האם אתם יכולים להמליץ לי על משהו מסוים?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  2. היי חברה, מי שהוא יודע איזה הגדרות צריך לשנות/להוסיף כדי שאימיול יפעל אצלי בלפ טופ. איזהTCP UDP צריך שיהיה וכו... וגם איך מגדירים באימיול את הראוטר? תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by o.s,

שלום, יש לי מס' שאלות, אני מעוניין לרכוש ראוטר + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים כדי לחבר 3 מחשבים,ואני מעוניין בעזרה לגבי בחירתם. בעיקרון התקציב שלי לראוטר (בלבד)הוא בסביבות 400-500 ש"ח. בנוסף אני ישמח לקבל עזרה במציאת מדריכים כדי לסדר את ההגדרות של הראוטר.(כנראה, אינטרנט של 2.5 מ' ספק-נטוויז'ן תשתית-HOT) והאם יש בעיה כלשהי עם נטוויז'ן או עדיף ספק אחר? והאם כדי לקנות את הראוטר כבר דרך הספק ולקבל גם תמיכה תכנית? תודה מראש

4. שלום, לאחרונה (לפני מספר ימים) החלה בעיה מוזרה מאוד עם ספקית ה-NEWS שלי: לוקח לפחות חצי דקה (אם בכלל) כדי לאמת סיסמא ולפעמים קצב ההורדה איטי להחריד (5 קילו בייט) הבעיה נפתרת אם אני מתנתק מהשרת וחוזר להתנתק. ניסיתי את כל הפורטים שהם ממליצים : 7000 8000 9000 80 וכו' וכו' TRACERT תקין התוכנה שאני משתמש בה היא NEWSLEECHER האם זה קשור לבעיית האיטיות של ברק בתקופה האחרונה ?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by Ice_Box,

היי רציתי לדעת האם זה נכון שאי אפשר לחבר אינטרנט מהיר לווינדאוס 98? כי זה מה שהטכנאי אינטרנט אמר לחבר שלי שרוצה להתחבר ל ADSL ..

6. Started by Zadu,

השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת באיזה תדר(גה"ץ) פועל הראוטר שלי ו הטלפון האל-חוטי ?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  7. Started by shoam67,

שלום מישהו פה יכול להגיד לי אך אני יכול לדעת את המהירות של האינטרנט שלי תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by someone,

אז ככה, הבעיה היא כזאת: בזמן האחרון קורה לי ממש הרבה פעמים שהאינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, הסמל של שני המחשבים בתחתית מופיע כרגיל, אבל פתאום באמצע גלישה למשל, האינטרנט מפסיק לעבוד.. אם אני מנתק אותו הוא לא מתחבר שוב אחר כך, מה שאני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד מחדש זה לנתק את המודם מהחשמל, ואחר כך לנתק את כבל הרשת, לחכות כמה שניות, לחבר את המודם מחדש, לחבר את כבל הרשת, ולהתחבר מחדש, ורק אז זה מסכים להתחבר שוב עד הניתוק הבא.. למישהו יש רעיון למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by Checker,

יש לי ראוטר מסוג SMC כבר די הרבה זמן ולא שיניתי בו כלום, עכשיו אני רוצה להוסיף סיסמא לחיבר, נכנסתי לאייפי שלו 192.168.2.1ואז הוא מבקש ממני סיסמת כניסה, את הסיסמא לכניסה מעולם לא שיניתי, נדמה לי שהיא משהו כמו SMCadmin אבל אני לא מצליח להיכנס, יש דרך למצוא את הסיסמא לכניסה?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  10. אז ככה קנתי HUB של LEVEL ONE וחברתי אליו שני מחשבים מחשב שולחני ומחשב נייד. האינטרנט פועל אבל בשיתוף קבצים בין המחשבים יש בעיה המחשב השולחני יכול להסתכל בקבצים של המחשב הנייד אך המחשב הנייד לא מקבל אישור לכניסה לקבצים של המחשב השולחני ניתקתי את כל הפייר וול וניסתי כמעט הכול אין לי עוד מושג איך לטפל בבעיה בבקשה עזרה או הצעות למקרים דומים?!?!?!

11. מה הכתובת שאני צריך להזין? לא מצאתי זאת בשום מקום. תודה לעונים

12. שלום לכולם לפני כמה זמן אני זוכר שפורסם פה סוג כלשהו של קובץ אשר אמור להעלות את מגבלת החיבורים לשנייה בווינדוס, מה שאמור לתרום למהירות ההורדה באימיול וכו' ניסיתי בחיפוש אך ללא הצלחה, ואשמח מאוד אם מישהו יעזור לי למצוא את הקובץ, ויתן לי סוג כלשהו של המלצה באיזה ערכים להזינו. תודה רבה לכולם, אבי.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  13. אז כמו שציינתי בכותרת, אשמח אם אוכל לקבל הסברים בקשר לכל הדברים האלה, וכמובן, מאיפה אני משיג את החלקים. תודה!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  14. המחשבים נמצאים באותה קומה והמרחק בינהם בקו ישר הוא 10 מטר בינהם חוצצים שתי קירות(לא ממד) מה יתאים לצרכים שלי ?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. Started by assaf990,

יש לי XP, GEFORCE קודקים KLITE 7.2 סרטים שיש לי על המחשב אני רואה במדיה פלייר 10 כרגיל, אך בבואי לראות סירטונים מהאינטרנט אני רק שומע ולא רואה (באתרים כמו ביפ, ארץ נהדרת וכד') מה הבעייה?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by sos,

שלום לכולם, אני מדבר מחברה מסוימת (קטנה יחסית לא משנה איזה) ואנחנו מחוברים (כ-20 משתמשים בערך) למודם b-focus router 270 pr. ויש לי מספר שאלות: 1. אנחנו מתכוונים לשדרג את האינטרנט שלנו ל-5 מגה אז רציתי לדעת אם צריך מודם אחר או האם אתם ממליצים בלי קשר על מודם אחר? 2. מודם זה בא עם פיירוול מובנה ולכן אי אפשר להפעיל הרבה דברים רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. ??? ??? יש לי שני כרטיסי רשת ושני מחשבים יש לי כבל שהוא לא מוצלב ולכן אני לא יכול לחבר אותם ככה אבל קניתי היום בבוקר קבל שמתחבר לחור של ה- USB בשני המחשבים (שניהם הוא זכר) ואני מנסה לעשות חיבור רשת ככה האים זה אפשרי בכלל ואם כן אז איך????? תודה רבה אני ממש רוצה היום עוד להשתמש ברשת אלון נ.ב תודה רבה למי שיכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי את הראוטר 3CRWE554G72T של 3COM קניתי אותו לפני חודשיים בערך והכל עבד טוב עד לפני שבועיים בהוא התחיל להתנתק על בסיס יומי כמעט לפעמים פעמיים ביום והוא לא מתחבר מחדש עד שמוציאים מהחשמל. עשיתי לו ריסט מהממשק שלו אבל זה לא עזר,בדקתי גם אולי הוא מתנתק מהאימיול אבל זה לא קשור כי הוא מתנתק גם כשהאימיול לא פתוח,והרבה פעמים הוא מתנתק סתם ככה בלי ששום דבר פתוח אפילו לא דף אינטרנט. זה ממש מרגיז ואני חייב את העזרה שלכם. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  19. היי, אחרי חצי שנה מופלאה עם המהירויות של אנלימטד אני עובר לדירה חדשה שבה אין פרישה (גם לא של פרטנר וכו') אני מחפש המלצה על ספק/תשתית אינטרנט שיתאים לשידורים יציבים של הרצאות זום. מה האופציות שאתם מכירים? גם אם המחיר פחות משתלם

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by TARON,

אני ההיתי משתמש באתר טורנט ביטס שנתיים אבל לפני שבוע פיתאום אני בא להיכנס והוא רושם לי HTTP 403 (אסור) ככה הוא רושם למעלה באספלורר ולמטה הוא רושם אינך מורשה לצפות בדף זה ועוד כמה דברים עכשיו חשבתי שחסמו אותי מהאתר אבל בדקתי והשם משתמש שלי עדין עובד התחברתי אליו מחבר עכשיו אני אחרי 4 פירמוטים ככה שזה לא עזר אז התקשרתי היום לחברה של האינטרניט שלי 013 והוא אמר הם חסמו לי דרך האיפי וצריך להתקשר כדי שיפתחו לי אותו מזה למה זה ועם הם לא יצליחו ליפתוח אותו? והוא שאל אותי למה חסמו אותי אמרתי לו שאני לא יודע למה באמת אני לא יודע לא ניראה לי חסמו אותי כי השם מישתמש שלי עדין עובד בבקשה תשובות

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  21. ^ כמו שצויין . ההתחברות רגילה לחלוטין . בזק . ADSL . אני מחבר את הכל ופשוט מתחבר והמחשב לא מתחבר . לאחר מכן, אני מחבר את המודם של בזק והוא מתחבר יפה מאד . צריך לשנות משהו בחומרה\תוכנה ? אשמח לתגובות, מאחר וקיבלתי את ההמלצות מהפורום הנהדר הזה .

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  22. התקנת ראוטר אדימקס. מישהו שמבין בזה ועשה את זה לפני ויודע איך לאבטח את זה נכון ושהכל יעבוד. לא שיש לי בעיה עם הפורום הזה פשוט אני מחפש מישהו שיעזור לי בשיחה אונליין בלי כל פעם להשאיר הודעה ולחכות לתשובה. תודה.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. היי, אני צריך לשלוח 5000 PACKETS מפורט מסויים בלינוקס, נגיד ETH2, ניסיתי BITTWIST כדי לשלוח קובץ PCAP והוא לא עובד, גם נותן לי שעיאות קומפילציה בהתקנה. משהוא מכיר תוכנה שמאפשרת לשלוח מס PACKETS או PCAP FILE בלינוקס? (FEDORA12)

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  24. שלום, קראתי הרבה בפורום וזה די ייצב לי את הבחירה בראוטר ליצירת רשת ביתית על תשית ADSL. אבל ממש שניה לפני שרכשתי אותו, הבנתי שהוא ראוטר ללא מודם. מהווה בעיה כי המודם הנוכחי שלי הוא פנימי לחלוטין, החיוג מתבצע עם כניסה למערכת הפעלה. חיפשתי פתרונות וכרגע אני עומד על שתי אפשרויות: 1. ללכת על ראוטר של בזק שכולל מודם, במחיר של 250 שקלים. 2. ללכת על הראוטר של לינקסיס ובנוסף להחליף את המודם לחיצוני (בזק מאפשרים לי לקבל בהשאלה). העלות הכוללת של 350-400 שקלים. באיזו אפשרות הייתם ממליצים לבחור? ובשאלה נוספת: האם הראוטר של לינקסיס מאפשר יצירת רשת לשיתוף קבצים בין שני המחשבים?

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  25. יש לי אתר ואני צריך חברת איחסון אתרים טובה בבקשה עזרו לי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים