עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. פה מצויין לגבי חיבור אם 2 כרטיסי רשת . השאלה שלי איך אני משתף אם במחשב הראשי אני גולש דרך USB ? האם צריך כרטיס רשת 1 במחשב הראשי ו כרטיס נוסף בשני ? ואיך ההגדרות נשארות אותו בדר? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  2. אני משתמש בנייד הפועל על ויסטה ביזנס, אני נתקל בבעיה מעצבנת: אצלי ברשת האלחוטית בבית אני משתמש באייפי סטטי. כשאני מגיע לבית קפה ואני רוצה להתחבר לרשת ולגלוש, אני צריך לשנות באופן ידני במחשב את האייפי מסטטי לדינמי. עכשיו, אני רוצה לדעת האם יש אפשרות שברגע שאני מגיע לבית קפה [קבוע] שויסטה תזהה את הרשת ותשנה את ההגדרות באופן אוטומאטי? תודה רבה לעונים [וגם לאלה שלא :]

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  3. יש למישהו מושג כיצד ניתן לחבר את המחשב לטלויזיה LCD באמצעות רשת אלחוטית? האם הצגת סרט באיכות DVD מהמחשב לטלויזיה באמצעות רשת כזו זהה לאיכות חיבור קווית ממכשיר DVD לטלויזיה ? אם למישהו יש מושג אשמח תודה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  4. יש לי רשת בייתית אלחוטית חדשה , במחשב עם הראוטר קיים רק LOCAL EREA CONNECTION , בעבר היה לי גם חיבור אינטרנט במקביל , כך שאם הייתי רוצה להחליף IP הייתי יכול להתנתק רק מהאינטרנט ולא מהרשת כולה , יש מצב לעשות את זה , או אפילו למצוא סתם דרך שאוכל להחליף את ה-IP בלי להתנתק לגמרי - ההשלכה - ניתן להחליף IP גם ממחשבים אחרים , כי הרשת עדיין תדלוק .

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי רשת בבתי ואם המחשב הראשי מכובה אז אין לי אינטרנט אז חשבתי ופשוט חיברתי את הכבל רשת המצולב למודם עצמו !! רציתי לשאול האם זה יעזור לי? והאם זה פוגע במודם או מאיט את מהירות הגלישה?

6. Started by ariel7766,

שלום אני לא מבין ברשתות ביתיות יש לי חדר של אחי שהוא ממ"ד ושלי זה רגיל אני רוצה לעשות ששנינו נוכל לגלוש באותו זמן ויהיה גם שיתוף וטכנאי אמר לי שצריך לעשות רק עם רשת בית דרך התקרה עם ראוטר כי אם זה נתב אלחוטי אז יהיה בעיות גלישה ואיטיות בגלל שהחדר של אחי הוא ממ"ד אז כמה לדעתכם יעלה לי ראוטר טוב וכל הכבלים והעניין הזה ?

7. יש לי שני מחשבים, בשניהם יש כרטיס רשת ויש לי מודם speedtouch 500 series. עכשיו השאלה שלי, איך אני נעזר במודם הזה בשביל לעשות רשת, והאם זה אפשרי? מה אני אמור לקנות, חוץ מחוטים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  8. טוב אז ככה יש לי ראוטר מיושן של 3COM סך הכל הוא תומך בWII ופעל בסדר גמור במשך כמה שנים טובות הוא עדיין פועל אבל אני חושב שהוא מיתקשה במהירות האינטרנט שיש לי היום (5 מגה ) ומוריד לי את המירות (שאני מחבר לבד את המודם זה הרבה יותר מהר) גם המרחק קליטה שלו מסריח בקיצור אני צריך ככה 1-ראוטר איכותי אם מרחק קליטה נורמלי 2-תמיכה בWII ובDS\(בטח רשום באתר של נינטנדו מה תומך )

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by Nati0007,

אז ככה אני מחפש מומחה לבניית אתרים המטרה היא ליצור אתר שמכיל מידע לגבי מוצרים שאני מוכר כולל אפשרות לקנות דרך האתר בכרטיס אשראי (אתר מאובטח) וזהו בסך הכול... אתה מומחה לבניית אתרים ? אתה חושב שאתה יכול לעשות את זה? אתה מהמרכז? אתה מוכן להכנס לשותפות עם רווח כספי ? אם כן ואתה חושב שאתה מתאים צור קשר למה אתה מחכה!! הפלא שלי הוא 0546-490376 באייסיקיו 191781340 נתי...

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  10. יש לי שני מחשבי ואני רוצה לעשות בינהם רשת הבעיה היא שאחד לא מסוגל לעבוד עם WIN XP והשני כן הכוונה היא שאחד עובד עם WIN98SE ואחד עם XP יש אפשרות לעשות בינהם רשת?? למרות המכשול הזה.?? תודה חברה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. אני רוצה לעשות רשת HOMEGROUP ב WINDOWS 7 U בין שני ניידים באמצעות הWIFI שלהם (אני רוצה לעשות את זה ללא ראוטר) מה הדרכים שאני יוכל לעשות את זה???

12. שלום. הראוטר הנוכחי (Linksys BEFSR41) שהוא בן 5 שנים כבר, מתחיל לעבוד בצורה מזעזעת. כל דף לוקח שנים להטעין, ורוב הפעמים זה בכלל מסתיים ב- problem loading page ו- connection timed out. מכל בחינה אפשרית המהירויות מזעזעות. לפעמים הוא מהיר, אבל זה רק %1 מהזמן. לעומת זאת, אם אני מחבר את המחשב שלי ישר למודם, הכל טס ואין שום בעיות (Alcatel SpeedTouch Home ואותו אני רוצה להשאיר - כך גם אמרו לי בפורום). אז כמו בכותרת, אני מחפש ראוטר ל- 4 מחשבים (עדיף עם אפשרות לעוד), שיהיה מהיר מאוד, ובעיקר אמין מאוד (בלי ניתונים, שנפילת מתח אחת או קצר אחד לא יהרגו אותו), ושיעבוד טוב מול המודם שלי ויאפשר לי לפתוח פורטים. אני מחובר בחבילה של 5 מגה. אין לי מה להגיד על המחיר כיוון שאני לא יודע כמה…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  13. מישהו יודע איך פותחים PORTS בראוטר של 3Com מדגם OfficeConnect ADSL Wireless ? אני צריך לפתוח את הPORTS כדי שאני אוכל להוריד במהירות מירבית בתוכנות להורדת Torrents תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by dorosen,

אם למישהו יש מושג איך עושים דבר כזה, בנינו אתר ב NETBEANS, להעביר את האתר עצמו זה לא בעייה, השאלה זה איך גורמים לו לעבוד עם הDB תודה מראש

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by israelnba,

בשביל להוריד ללא הגבלה מראפידשייר ניתן להשתמש בפרוקסי ולעקוף את הבעיה סתם ככה בלי נתב אני לא חושב שיש לי בעיה אין לי כוח לנסות אני פשוט מאמין שזה פועל אבל כאשר אני מנסה לגלוש בדפדפן דרך שרת פרוקסי אני לא מצליח לגלוש אני משתמש בנתב הנפוץ של 3com 3CRWER.... וכו'... אם מישהו יכול לתת איזה עצה אני אשמח מאוד...

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by רן200,

שלום. יש לי תוכנה שהופכת את המחשב שלי לשרת, אבל כשאני מעביר לאנשים הוא מעביר להם רק על 60 ק"ב (ויש לי 5 מ"ב!!!). איך אני יכול (אם אפשר בכלל) להגדיל את הכמות שאני "יוציא"?... תודה.

17. Started by ozba77,

שלום, בצפיה של סרטים באתרי אינטרנט שונים (ynet, walla וכדומה) המחשב שומר את הוידאו כקובץ DAT בספריות של temp. איך ניתן להפעיל את הקובץ באופליין ? או שאולי יש שיטה אחרת להוריד קבצי וידאו מאתרים אלה? תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  18. שלום, יש לי מחשב חדש ובו יש כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX ומותקנת בו ויסטה. במחשב אחר אליו מחובר הראוטר של D LINK מותקן XP. איך אני גורם למחשב החדש להתחבר לאינטרנט ? \: שאלתי מישהו והוא אמר שאני צריך למצוא את המספר MAC של הכרטיס רשת החדש ואז לאשר אותו בראוטר. הוא אמר לי לכתוב את הפקודה IPCONFIG / ALL בCMD אבל יש EROR, הוא אומר שזה אולי כי הפקודה שונה בויסטה.. אפשר בבקשה עזרה, סורי על הבורות פשוט אין לי שמץ בעניינים הללו.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  19. יש לי ראוטר d-link dl-724 וכרטיס אלחוטי dwl-520 בתקן g+ אני לא יכול לעשות הצפנה מסוג wep בכרטיס ובראוטר הצלחתי לעשות ובכרטיס לא כלומר כאשר אני עושה הצפנה בכרטיס הוא מנסה להתחבר אבל לא מצליח אבל חוץ מזה הכרטיס עובד בסדר אני יודה לכם אם תוכלו לעזור לי

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  20. הוא יוצר את החיגן אבל נשאר במצב down והנורה השלישית מהבהבת בכתום, אני יכול להתחבר אבל רק אם חיגן ואני צריך אותו בתור ראוטר. אך מסדרים את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  21. האם יש אפשרות לחבר באמצעות איזה כבל רשת או כבל יו אס בי את המחשב הנייד למחשב הנייח...? למשל להעברות קבצים קלה ופשוטה...בקיצור שהנייד ישמש ככונן נייד תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  22. https://he.aliexpress.com/item/1005001671918157.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.45896f70rAtbkp&algo_pvid=48cc1992-667f-43ce-baec-cba43771c62b&algo_exp_id=48cc1992-667f-43ce-baec-cba43771c62b-17

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by motaboy,

כבר יומיים שיש אתרים שהוא לא מוצא... ולא סביר שהם נסגרו בין לילה עוד מישהו בקטע? אני שונא להתקשר לשם.... :-\ טוב, הסתבר שהכתובות DNS שלי היו ישנות והחליטו לא לתפקד. עכשיו הכל טוב.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  24. בנוסף גם ירדה ההגבלה המגוחכת של מספר הportים המקסימלי שאפשר לפרוורד. רק חשבתי שכדאי לשתף, לא יודע אם זה פורסם כבר בעבר - יש שדרוג firmware שמאפשר את זה. http://61.31.72.100/amigoweb/download/CA6XR-GN.0924.00T.zip

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  25. שלום אני בעל מחשב אחד שולחני ADSL 5MB משתף קבצים לא צריך אלחוטי מחפש מודם או נתב שיתן יותר מהמממודם שיש לי מבזק לשיתוף קבצים איזה כדאי ? למה ?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.