עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by matan100,

שלום , יש לי שני מחשבים בבית ומחוברים לאינטרנט ברשת אלחוטית יש לי בעייה כאשר אני מפעיל בשניהם את האינטרנט אז הוא איטי באחד מין המחשבים איך אני יוכל לפתור בעייה זו ?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  2. יש לי ראוטר d-link dl-724 וכרטיס אלחוטי dwl-520 בתקן g+ אני לא יכול לעשות הצפנה מסוג wep בכרטיס ובראוטר הצלחתי לעשות ובכרטיס לא כלומר כאשר אני עושה הצפנה בכרטיס הוא מנסה להתחבר אבל לא מצליח אבל חוץ מזה הכרטיס עובד בסדר אני יודה לכם אם תוכלו לעזור לי

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  3. אם נניח אני עושה ראוטר בין שני מחשבים, ושני המחשבי משחקים נניח CSS \ AA עם אינטרנט 1.5 נניח, האם זה יצור תקיעות ו\או פינגים גבוהים?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  4. הפכתי את ת'מודם של ECI 312+ לנתב ומאז האמיול מופיע לי עם המשקפיים איך אני מוריד אותם? מישהו יכול לעזור?

5. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בעיה מוזרה שאתר משרד החינוך לא עולה אצלי. בדקתי אצל עוד כמה אנשים והאתר עובד מצויין. אצלי הוא אומר שהדף לא יכול ליהפתח, אבל כל שאר האתרים נפתחים מצויין. מה יכולה ליהיות הבעיה?? (ספק בזק בין לאומי)

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  6. יש לי שני מחשבים. לשנייהם יש מערכת הפעלה XP. מחשב השרת מחובר לאינטרנט דרך הכבלים, בחיבור USB , דרך חייגן, כמו כן יש למחשב השרת כרטיס רשת. למחשב השרת מתחבר המחשב השני בחיבור דרך כבל מוצלב דרך כרטיס רשת. בניתי את הרשת בעזרת ההסבר שיש פה בפורום (עם הגדרות של IP ו DNS , ההסבר עם התמונות וכו'... הסבר מצויין דרך אגב). הרשת עובדת מצויין ואני יכול לגלוש בלי בעיות באינטרנט במחשב השני. הבעיה שלי היא : ברגע שאני מכבה את מחשב השרת או שמתנתק לי החיבור אני מאבד את החיבור שלי לאינטרנט במחשב השני , ואז אני צריך להתחיל עם כל ההגדרות מחדש (במחשב השרת). ברצוני לדעת אם ישנה אפשרות שההגדרות ישארו ולא אצטרך להגדיר כל פעם מחדש. (חייב לציין שכאשר אני נכנס להגדרות הם מופיעות כמו שצריך להיות כמ…

7. קודם כל בעיה מציקה sp2 אמרו לי פה להוריד מהאתר http://www.lvllord.de/ תיקון הורדתי שם יש לי לקבוע ערך מספר עשיתי 200 כמו שחבר שלי אמר בהתחלה הוא משנה על 50 בכל מקרה עשיתי 200 האיטרנאט גולש במהירות גלישה טיל 1.5 אחלה נהנה והכל חחחח אבל ! ברגע שאני מפעיל תוכנת שיתוף אימול האיטרנאט כל כך מואט לי שאני לא יכל לגלוש נורמלי ממש כמו 56 k מה אני יכל לעשות בקשר ? לזה אולי הערך 200 לא נכון ?????? למי שיש sp2 שיגיד לי מה לעשות עם אני מבטל את זה האיטרנאט גולש טוב עם האימול אבל האימול לא מוריד

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. שלום חבר'ה האינרטנט שלי לא עובד לאחר התקנה : הסיפר הולך ככה, נרשמתח למנוי באינטרנט של HOT, הגיע טכנאי והתקין את האינטרנט כתהליך המקובל ואז נוכחנו לבעיה ב internet coneection -> status - כתוב שם automaticly assigned הטכנאי ה"מבין" אמר שבגלל המצב הקיים האינטרנט לא עובד אך הוא לא הסביר מה גרם לinternet connection להגיע למצב automaticly assigned או מה המצב הזה מבטא . אין לו פתרון והתקנו כבר את ה windows מחדש ואין שינוי הכרטיס רשת הוא onboard של הלוח Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250). לפני האינטרנט של הוט היה לי מנוי באינטרנט ADSL שעבד, המנוי נגמר בזמנו ומאז התקנתי את ה WIN מחדש מספר פעמים (וקיבלתי בדרך את הלוח החדש) הלוח תקין לגמרי, הרשת הביתית שלי עובדת מצויין אבל אני לא …

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  9. שאלה : אני רוצה לעבור מחיבור כבלים ל ADSL .. רציתי לדעת מה צריך לעשות להתקשר לספק 012 להגיד להם שאני רוצה לעבור... ואני בהתחייבות אצלהם...רציתי לדעת אם אני ישנה מסלול לADSL ההתחיבות מופרת וצריך לשלם כנס.... ומ HOT אני רוצה להתנתק ואני התחייבתי אליהם לשנה !! מה הכנסססססס שאני ידע מחר מה לדבר איתם בטלפון .. הסיבה שאני עובר היא התשתית של הכבלים על הפנים !! בגללה אני עובר !! יש לנו בבית כבלים ישנים ותבל רוצים להחליף לחדשים אבל לשים לנו כבלים על הקירות כמו איזה מחסןןןןןן ובגלל שהתשתית על הפנים האיטנרנט פתאום מתנת'ק!! אמרו לי שהתדר שעובר בכבלים נמוך וצריך להחליף אותם !! וכך גם אני לא יכול לחבר תראוטר שהתדר לפצל תאיטנרט ל4 מחשבים לא מספיק.....שאני מחבר אותו האינטרנט איטי מאוד ח…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. אז ככה הבעיה כנראה אצלי שאין לי הרשאה להתחבר למחשב אחר או מה? אני צריך להיכנס כאדמין ולשנות משו או מה?.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by trxman,

שלום לכולם יש ברשותי שניי מחשבים אשר מחוברים ע"י נתב. אני בטוח שגם בעוד 30 שנה יהיו לי 2 מחשבים ולכן שאלתי היא, מה ההבדל בין רואטר לבין כ.רשת מוצלב במקרה שלי? (אני יודע שמחשב אחד צריך להיות דלוק כדיי שלמחשב השני יהיה אינטרנט). יש פה חיסכון של יותר ממאתיים ש"ח... הכבל הוא מספיק אמין ומהיר?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  12. למי שניסה לעשות רשת בין שתי מחשב ווינדוס אקספי אספי 2 והנורטון פנדא הפריע לו ופתר את זה בבקשה עזרו לי... :-\

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  13. ??? ??? יש לי שני כרטיסי רשת ושני מחשבים יש לי כבל שהוא לא מוצלב ולכן אני לא יכול לחבר אותם ככה אבל קניתי היום בבוקר קבל שמתחבר לחור של ה- USB בשני המחשבים (שניהם הוא זכר) ואני מנסה לעשות חיבור רשת ככה האים זה אפשרי בכלל ואם כן אז איך????? תודה רבה אני ממש רוצה היום עוד להשתמש ברשת אלון נ.ב תודה רבה למי שיכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  14. איך אני משתף קבצים ברשת עם המחשב השני?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  15. מישהו מכיר את הראוטר הזה?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. הלינקים במדריך שהוא כאן בפורום כבר לא עובד. יש לי ADSL 750

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by vovka,

שלום, אני כרגע מנסה להתקין ICS בבית, ובמחשב החדש (השרת) נתקלתי בבעיה קטנה. מצורפת תמונה מהאתר ותמונה מהגדרות החייגן שלי. אין לי את האפשרות של ICS, איך עושים את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  18. היי, אני צריך לשלוח 5000 PACKETS מפורט מסויים בלינוקס, נגיד ETH2, ניסיתי BITTWIST כדי לשלוח קובץ PCAP והוא לא עובד, גם נותן לי שעיאות קומפילציה בהתקנה. משהוא מכיר תוכנה שמאפשרת לשלוח מס PACKETS או PCAP FILE בלינוקס? (FEDORA12)

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by Cani,

שלום, בזמני הפנוי אני בונה צ'טים/האקים למשחק רשת בשם Mu Online, אחד העקרונות כדי לעבור הגנות מסויימות זה בעצם חיבור דרך שרת פרוקסי. לאחרונה נתקלתי במצב שאני חייב לעשות שני חיבורי פרוקסי לאותו adapter ip , אך יש עם זה בעיה, אני מקבל EROR כשאני מנסה להריץ שני חיבורים בו זמנית: Only one usage of each socket adress (protocol/network/adress/port) is normally permitted שזה אומר בעצם שרק חיבור אחד מותר. מה עלי לעשות, אם יש בכלל אפשרות?, כי מבחינה הגיונית זה לא נראה לי אבל שווה לנסות אולי למישהו יהיה רעיון.. מקווה לקבל תשובה Cani

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by freee,

שלום, לאחרונה קניתי מחברה 1000 אימיילים ועכשיו אני רוצה לפרסם את החברה שלי איך אני יכול לשלוח את מה שאני רוצה במכה? כאילו לכול ה1000 אימיילים את התוכן שאני רוצה מישהו מכיר? תודה על העזרה. נ.ב: מנהלים אם זה לא מתאים לפה אנא תעבירו ולא תמחקו תודה.

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  21. אני מקווה שלא פספסתי משהו אבל לא מצאתי תשובות קונקרטיות... אני לא מחובר בבית (כן, כן, מתכלב...) ועכשיו צריך.... מה עדיף, בזק או כבלים? צריך להיות מנוי של הכבלים בשביל להתחבר לאינטרנט? איזה ספק? אני לא מוריד הרבה, אז משהו ממוצע ו... זול ככל האפשר :s05: רב תודות!!!

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by motaboy,

כבר יומיים שיש אתרים שהוא לא מוצא... ולא סביר שהם נסגרו בין לילה עוד מישהו בקטע? אני שונא להתקשר לשם.... :-\ טוב, הסתבר שהכתובות DNS שלי היו ישנות והחליטו לא לתפקד. עכשיו הכל טוב.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. זה ככה ב- אימיול, ביטוקומט, ביטלורד, ביטספרינט ואפילו DC++. באימיול וDC++ החיפוש מוצא תוצאות, אבל בכל התוכנות אין שום התקדמות של שום הורדה ואני משוכנע שזאת בעיה באינטרנט. יש לי רשת אלחוטית ראוטר EDIMAX של 012- אם יש איזה פתרון לא משנה איזה בבקשה תעזרו לי כי נמאס לי מזה כבר.. תודה מראש

24. תנו אתרים בבקשה... תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by asmon,

למחשב שלי הראוטר מחובר קווית, למחשב השני דרך הWLAN הורדתי BANDWIDTH CONTROLLER אבל איך אני יכול בדיוק להגביל את מה שאני שולח למחשב השני? אני בודק את ה SOURCE ו DESTINATIN אבל לא מוצא שום דבר שקשור לזה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים