רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת האם זה נכון שאי אפשר לחבר אינטרנט מהיר לווינדאוס 98? כי זה מה שהטכנאי אינטרנט אמר לחבר שלי שרוצה להתחבר ל ADSL ..
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לי ולעוד הרבה ישראלים יש בעיה של rbbish data כשאני מוריד מהתוכנה ביטורנט. בינתיים כל הקבצים שניסיתי חוץ משנים לא יכלו לרדת בגלל הבעיה, הפאקטים שנשלחים פגומים, ולכן כשהתוכנה מורידה אותם היא ישר מוחקת אותם ואז מ 2.2 אחוז לדוגמה, הקובץ יורד ל 2.1 אחוז, ככה עולה ויורד וזה לא נגמר.. בתוכנה כתוב לדוגמה בקובץ של סרט ששמתי להורדה שהורדתי 3 ג'גה שמתוכם 2.5 הם rubbish data. כשהסרט בפועל הוא 700 מגה אבל ירדו רק 500 כי 2.5 נמחקו. התקשרתי לספקית ושלחתי להם קובץ של 5 trace -ים שעשיתי ואמרו לי שאין בעיה בצד של הספקית ושהם לא יודעים. המוזר הוא שחברים שלי יכולים להוריד כל מה שאני לא יכול וניסיתי כבר לחבר את המודם ישירות בלי הראוטר, להחליף אנטי וירוס, להחליף את הפורט , להחליף …
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב קניתי לו ראוטר וחיברתי עוד מחשב לראוטור באמצעות כבל טלפון ארוך עכשיו יש לי שאלה אני רוצה להתחבר אל אותו מחשב דרך הוינדוס זאת אומרת לראות את הקבצים והתקיות דרך המחשב שלי וככה להפך איך אני עושה זאת? תודה מראש עומרי
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית חיבור ADSL, במהירות 1.5 מגה, ואני מעוניין לחבר מחשב נוסף, את המחשב הישן כרגע ובעתיד חדש, וליצור רשת ביתית, כדי ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט. אני לא בטוח שאני מעוניין להמשיך עם ADSL בתום תקופת ההתחייבות ושוקל לעבור לכבלים. שאלותיי עם כך הן הבאות: האם ניתן באמצעות נתב לחבר רשת ביתית, שלא תהיה תלוייה בכבלים/ADSL , כלומר, שניתן יהיה רק להחליף מודם ADSL במודם כבלים וזה יעבוד ? ראיתי במו עיני לפחות שתי רשתות ביתיות בעלות שני מחשבים בהן קצת הגלישה היה מחריד. האם מישהו יכול להמליץ לי על סוג נתב, או להגיד לי מה חשוב לבדוק לפני שקונים נתב ? ( אני מדבר על נתב במחיר ריאלי של עד 300 שקלים ). תודה !!
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב נייד ומחשב אחד PC , אני רוצה לבנות רשת ולא הולך לי כול כך אולי מישהו יוכל להסביר לי כיצד לעשות זואת אז הנה קצת נתונים על המחשב שלי יש לי לוח אם GA-X38-DQ6 חשוב לציין שיש לו 2 יציאות רשת ולגבי המודם יש לי TERAYON TJ715 שחברת HOT מספקת אני רוצה שגם אני אוכל להעביר קבצים ממחשב למחשב וגם לגלוש באינטרנט החיבור לאינטרנט נמצא ב PC תודה מראשל לכול העוזרים שבת שלום יואב
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, קיימת לי תופעה באחד המחשבים בבית , אני מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי בבית ומצליח לגלוש תקין, לאחר פרק זמן מסויים שהמחשב לא פעיל האינטרנט מראה שהוא מחובר אבל ללא גלישה לאחר שאני מתנתק ומתחבר בשנית אני מצליח לגלוש בשאר המחשבים בבית אין לי את הבעיה ולא הצלחתי למצוא בהגדרות משהו בנושא מישהו יכול לתת לי כיוון? בטוח שמדובר בהגדרה מסויימת... תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי ראוטר לינקסיס כזה עם 2 אנטנות... ובצד שמאל יש כזה כפתור cisco systems וכשלוחצים עליו הוא מהבהב כזה עם אור לבן ואין לי מושג מה הוא עושה... מישהו יודע מה זה עושה...???
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קודם היה לי מחשב שמחובר לאינטרנט מהיר ADSL. עכשיו קניתי מחשב נייד שיש לו WIFI ורציתי לשתף בין המחשבים את חיבור האינטרנט, הקבצים והמדפסת בצורה אלחוטית אז קניתי נתב של 3COM דגם WL-537. בהתחלה בגלל שלמחשב הרגיל יש שני כרטיסי רשת מובנים ואחד מהם בשימוש על ידי המודם רציתי לחבר את הנתב לשני ואת המחשב הנייד בצורה אלחוטית לנתב. זה לא עבד. אמרו לי לחבר את המודם ישירות לנתב ומהנתב בכבל רשת למחשב הרגיל וב WIFI לנייד. עכשיו האינטרנט עובד בשניהם אבל מקרטע. האי מיול מקבל LOW ID והאינטרנט עצמו איטי. בנוסף אין לי מושג איך לשתף קצבים או מדפסת. אגב במחשב הרגיל יש ווינדוס XP ובנייד VISTA. בבקשה עזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 15 מגה של נטוויז'ן ותשתית ADSL, תאורטית אני אמור לראות סרטונים HD ללא שום המתנה נכון? מדוע אם כן אני כמעט לא יכול להנות מהאיכות הזו?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
טוב אז ככה שידרגנו את מהירות האינטרנט ל2.5 ומשום מה מהירות ההורדה היא רק 200 על מקס' (הורדתי קבוצה הדגמה של מהירות מהספקית). זה אמור להיות 300 KB לא ? או 256 משו כזה ? בקיצור לפני זה שהיה לי 1.5 זה הוריד רגיל כמו שעכשיו בעצם, השאלה היא בעצם אם צריך להגדיר משו בראוטר מחדש כדי שה2.5 יכנס לתוקף?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
האם קיים אחד טוב כנ"ל שעולה פחות מהאיזור של 500 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי סיסמה אשר משתנת כל פרק זמן נתון ואני מחפש ראוטר אשר אפשר יהיה בקלות להחליף בו סיסמה נגיד שיהיה בכל זאת חייגן או משהו כמו כן אם יש כזה אני מעדיף שיתמוך גם ברשת חוטית וגם אל חוטית תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים נייחים המחוברים קווית לראוטר DLINK 2760U. כמו כן ישנם שני סלולרים המחוברים לרשת האלחוטית העיקרית. פתחתי רשת אלחוטית נוספת לאורחים בתפריט wireless guest \ virtual access point שאלתי: מה רמת הגישה המאופשרת בן הרשתות? האם הסלולרים יכולים להתחבר לניידים ולראות את תוכנם? האם מרשת האורחים יכולים? עד כמה הרשתות הללו באמת נפרדות?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
Please use eMule 0.47c and enable protocol obfuscation to get results from this server (62.241.53.2) בזמן הורדת קבצים אני מקבל את ההודעה הבאה בשירים אין בעיה
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
הגלישה באינטרנט מהירה מאוד (יחסית) וההורדות והסרטונים מהאינטרנט מאוד איטיים. מחובר לבזק בינלאומי 1.5 מגה. יש למישהו מה יכולה להיות הבעיה? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם האם למישהו יש ניסיון עם הראוטר? הוא 500 ש"ח + כרטיס Mimo. תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה יש ברשותי ראוטר אלחוטי של d-link דגם dsl-604+ קניתי מתאם אלחוטי d-link dwa 110 הוא מתחבר לראוטר והכל קליטה מצויינת ויש לי סימן של חיבור. אבל מה כשאני רוצה להכנס לאינטרנט זה לא נותן לי אומר שיש בעיות עם החיבור וזה מחובר מצויין לראוטר זה כותב לי שזה מחובר לרשת והכל אבל זה לא גולש באינטרנט אולי נכנס פעם ב...ואני לפעמים יכול להכנס להגדרות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אוקי יש לי 2 מגה של בזק בנלאומי ומודם DYNAMODE M-ADSL-USB-C50 ואתמול קניתי ROUTER של EDIMAX BR-6204 WG אני רוצה לחבר ל2 מחשבים שאחד מהם הוא נייד עם רשת אלחוטית ואחד נייח בלי רשת אלחוטית איך מתחילים?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש אתר לאיכסון קבצים עד 10 מגה ויוכלו להשאר באתר להרבה זמן או אפילו לתמיד?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תנו אתרים בבקשה... תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי לכולם.. איך אני מוצא פורטים בשביל לפתוח ? אני לא זוכר שהיה דרך למצוא מספר שרת של המודם שלי האינטרנט שלי דרך ההפעלה בXP ומוצא מספר שרת בתודה לעוזרים עריכה:אם זה הפורום לא נכון אז נא להעביר לפורום אחר בתודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
התחלת הבעיה: תקשיבו אסיתי מין חצי פרמוט(ביגלל בעיה במחשב) זה אומר מחקתי הכול ידנית . (יש מחשב אם XP) וביגלל זה כנירעה מחקתי משהו שקשור לאינטרנט אז התקנתי את הכול מחדש (את הדריברים של האינטרנט) והכול תקין המשדר של המחשב בסדר גמור. אני מחפס רשת על חותית הוא מוצה לי אני מיתחבר וכאן הבעיה בעמצה ההיתחברות הוא אומר לי שגיעה של ציטוט: קישור מוגבל או חסר. יתכן ולא תוכל לקבל גישה לאינטרנט או למשאבים מסוימים . בעיה זו ארעה מאחר ולא הוקצב רשת למחשב. תודה לעוזרים זה מאוד מאוד חשוב . אם אתם צריכים לדעת משהו שלא אמרתי כאן אז תגידו
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-