עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שידרגתי לפני יותר מ24 שעות את מהירות האינטרנט בבזק ובזק בינלאומי מ1.5 ל4 מגה. עדיין לא לקחתי את הנתב האלחוטי אך אין שינוי במהירות. האם ישנם פעולות שעלי לעשות כדיי לקבל את המהירות החדשה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dor444,

לפני כשבוע בערך שדרגתי את האינטרנט לרשת NGN במהירות 10 MB אצל בזק בינלאומי בחבילה משולבת. לפני השדרוג הייתה לי מהירות של 2.5 MB והתנאים לא השתנו אחרי השדרוג. כשאני בודק באתר של בזק את הבדיקת מהירות זה באמת מראה לי שאני גולש על 10 MB. אבל אני לא מרגיש שום שיפור בביצועים אם זה בהורדות ואם זה בגלישה של האינטרנט ואפשר לומר בלשון המעטה שאני לא מרוצה מהשדרוג. אני אשמח לדעת אם יש אפשרות לשפר את האינטרנט ולמה אני לא מרגיש שיפור בביצועים. תודה רבה, דור

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אז ככה קודם כל זה כאילו האיטרנאט מהיר מדי הוא לא מספיק את המהירות כזה ואז נתקע ואני צריך לעשות לו רענן עכשיו לא יכולתי להוריד כמאט ולגלוש על מהירות 2 מגה צלצלתי לה בזק עם בדקו הכל היה תקין נתנו לי להריץ.. תוכנה בשם tcpip והיא סידרה לי הכל מהירות הורדה אני מוריד 280 320 מתחיל אבל הגלישה נשארה מהירה אבל כזה תקיעות ... מהמהירות מה אפשר לעשות

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  4. אתמול שידרגתי את החיבור שלי(adsl) בברק מ750 ל2 מגה. אוקיי התקשרתי לבזק והכל, הם הבטיחו שתוך 24 שעות השינוי מתבצע. עברו 24 שעות ולא השתנה כלום. אני עדיין מוריד במהירות של 750, והאתר http://bandwidthplace.com/speedtest נותן לי תוצאות מהירות של 750התקשרתי אליהם, והם אמרו שזה כבר היה אמור להשתנות. אמרתי בסדר... אם עד מחר זה לא ישתנה אני אתקשר שוב ונראה מה עושים. עכשיו, יכול להיות שאני צריך לעשות משהו אצלי כדי שזה ישתנה או שהאשמה היא רק עליהם? יש לי ד"א רשת של שלושה מחשבים, מודם אלקטל ספידטאצ' מהישנים האלה שמשמש גם כראוטר, ויש לי גם נתב. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, שדרגתי ל 50 מגה בבזק, ראוטר כבר יש לי הE4200 של סיסקו. בגלל המהירות החדשה, אני נאלץ להחליף מודם, בבזק אמרו שישלחו אליי מודם ולא אמרו איזה. האם כל מה שישלחו יתאים כיוון שאני משתמש בנתב משלי? או שיש חשיבות גם לבחור את המודם? אשמח לעזרה בנושא תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן, אני מחובר ל-100Mb דרך תשתית בזק וספק בזב"ל. בחיבור ישיר למודם VDSL שאני שוכר מבזק עם יוזר 1@1 ובבדיקת מהירות של בזק הגעתי ל- 90Mb. עם היוזר הרגיל (@014) ברשת קווית דרך הראוטר אני מצליח להגיע ל- 50Mb, וברשת אלחוטית אני לא מצליח לעבור את ה- 30Mb. הראוטר הוא Linksys E2500 והגדרות הרשת האלחוטית מצורפות. אז בעצם יש 2 בעיות עם הראוטר - 1. בחיבור קווי לרואטר המהירות היא 50Mb ולא 90Mb כמו שקיבלתי ישירות מהמודם. 2. בחיבור אלחוטי המהירות לא עוברת את ה- 30Mb ולרוב נשארת ב- 20Mb. אודה מאוד לכל רעיון לפתרון!

7. עד היום היה לי 100 מגה בהוט ובמחשב אחד היה לי 100 מגה, בשני 70 (אני חושב שבגלל שכבל האינטרנט קצת מעוך ורופף). שדרגתי לפני כמה ימים ל-200 ועדיין לא מרגיש 200 במחשב שעד היום מרגיש בו 100. אמרו לי שזה יכול לקחת כמה ימים. השאלות הן האם יכול להיות שכבל אינטרנט מוגבל מלכתחילה ל-100 מגה בלבד? אני משער שקצת מגוחכת, האם חיבור קווי עם כבל של 20 מטר אמור להשפיע על המהירות שמתקבלת יותר מאשר כבל של 3 מטר? האם ייתכן שבדיקות טסט יראו לי מהירות של 70-100 ובפועל האינטרנט יהיה איטי יותר?

8. כמו שכתוב בכותרת חיברתי הכל בעצמי. הטכנאי פשוט השאיר את הHOTBOX ואמר לי שההתקנה פשוטה המחשב בחיבור קווי מקבל בין 60-80MB והמחשב בחיבור אלחוטי 7MB עדכנתי דרייבר והכל הכרטיס הוא TPLINK WN822N מסוגל 300MB אם צריך עוד פרטים רק תבקשו http://imgur.com/z4M4s7B תודה לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. לפני מספר ימים שידרגתי את חבילת האינטרנט שלי למהירות של מגה וחצי כמו שרשמתי בכותרת. הבעיה היא שאני לא מרגיש בשום הבדל , ואפילו להיפך - זה נראה כאילו המהירות ירדה מעט. מהירות ההורדה בקושי מצליחה להגיע ל-70 קילובייט בזמן שבחבילה הקודמת(והאיטית יותר) הצליחה להוריד לי במהירות יציבה של 90 קילובייט. אני אשמח אם תציעו לי פתרונות לבעיה הנ"ל.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום , יש לי 2 מחשבים בבית אחד שמחובר למודם ולראוטר ומותקנת עליו מערכת הפעלה XP והשני שהתקנתי עליו VISTA ויש בו כרטיס רשת שאמור להתחבר כיביכול לראוטר , מה שלא קורה בפועל. הנה 2 תמונות להמחשה זה כשאני מנסה ללחוץ על ה-X הזה לפני האינטרנט

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by spitzi,

היי, שדרגתי לחבילת טופ-100, תשתית של בזק וספק בזק בינלאומי. החבילה מבטיחה מינימום 50 מב"ש ומקסימום 100 מב"ש בהורדה, וכן 3 מב"ש בהעלאה. היה אמור לעלות 129 ש"ח לבזק + 99 ש"ח לבזק בינלאומי = 228 ש"ח. ברגע ששאלתי על באנדל, התברר שעולה רק 200 ש"ח סה"כ דרך בזק -- הנציגה של בזק בינלאומי נלחצה והורידה 30 ש"ח, העיקר שאשלם בנפרד לתשתית ולספק. עכשיו שאלה: לדברי בזק, המודם-נתב הנוכחי שלי, שקניתי מבזק בזיכוי חודשי מלא, לא יספיק למהירות ההורדה ששדרגתי אליה. הם מציעים לי לחכור מודם-נתב מתאים מבזקסטור ב-10 ש"ח לחודש לתמיד, בלי שהמכשיר הופך להיות שלי לאחר מספיק זמן. מהסתכלות באתר של בזקסטור אני רואה שהם מציעים שני מודם-נתב VDSL, כל אחד ב-600 ש"ח. אני מניח שמדובר על חכירת אחד מהמכשירים האל…

• 51 תגובות
    • 15.7k צפיות
  12. Started by avvvi,

בשרת שלי רץ כרגע apache 1.3.41 אני רוצה לשדרג אותו ל2 או 2.2 מה בעצם מונע ממני לשדרג את הapache ? יכולות להיות לי בעיות מסוימות ? או תאימות לאתרים או משהו ? אני יודע ששדרוג ל PHP5 וMYSQL5 יכול להיות בעיה מצד האתרים אבל איזה בעיות בעצם יכולות להגרם לי משדרוג ה apache ?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. שלום לכולם, אני גר בבית פרטי עם 2 קומות ומחובר לפיבר של בזק במהירות של 2.5. עבור ה-wifi בבית אני עושה שימוש ב-Mesh של Deco, שכולל 4 יחידות: 2 יחידות של M4 ו-2 יחידות של M5. 2 יחידות בקומה הקרקע ו-2 יחידות בקומה שניה. היחידה הראשית של M5 ממקומת מחוץ לארון התקשורת בו נמצא הראוטר הסטנדרטי של בזק. אחרי שבמשך תקופה לא הצלחתי לקבל קליטה טובה בקומה השניה, חיברתי את אחת היחידות בקומה השניה ישירות ליחידה הראשית, והפכתי אותה ליחידת אתרנט. למרות שכרגע נראה שרמת הקליטה בכל היחידות טובה, אני מקבל מהירויות wifi לא משהו, סביב 90 מגה, למרות שבסביבת הראוטר של בזק המהירויות הן סביב 1000. אני רוצה לשדרג את המהירות בבית, ומתלבט האם להחליף את כל היחידות בבית לדגמים/ח…

14. Started by arigo,

היי, יש לי בעיות עם הראוטר שלי AC1750 WiFi Router (R6700) (כמעט מידי יום יש לי בעיות ונדרש אתחול חלק המכשירים מתנתקים ללא סיבה וכו) ולא מצליח להתגבר על הבעיה הקושחה עודכנה וכו. האם הראוטר הזה טוב יותר - ראוטר TP-Link AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Archer AX53 ? אני משתמש בסיב אופטי של פרטנר במהירות 1G

15. Started by MrWaterMelon,

אהלן. אני נמצא באנלימיטד על חבילה של 1000/100 (ספק 015). מודם נוקיה + archer c6 v2 אני כרגע משתמש בראוטר archer c6 v2 שמביא לי את מלוא המהירות הקווית (רוב הזמן). אין לי פאקט לוסים.פינגים יציבים וממוצעים במשחקי רשת. והמהירות בWIFI בין 250-650. גר בדירת 60 מ''ר. אני רואה המון המלצות על נתבי תקן AX מתוצרת ASUS. שאלה 1)האם שווה לי לשדרג ולקנות ראוטר חדש?זה יביא לי בוסט משמעותי לביצועים? שאלה 2)שמתי לב שיצא עדכון קושחה (EU VERSION) לראוטר שנמצא כרגע בבעלותי - ARCHER C6 V2,האם לעשות עדכון? ניסיתי לפשפש לגבי הגרסה החדשה שאלייה הוא רוצה שאני אעדכן וראיתי שישנם משתמשים ברחבי אירופה שטוענים שבגלל העדכון הנ''ל,נדפק להם משהו בראוטר,כגון WIFI מתנתק וחוזר, בעיות ב5…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  16. טוב הגיע הזמן לשדרוג קל של הרשת הביתית כיום יש לי ראוטר edimax 6204wg, ומחשב נייד לנובו T400 עם כרטיס intel wifi 5100 שנמצא בשולחן העובדה עומד להתווסף מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי שימצא בשולחן העבודה. כיום הקליטה לא חזקה אבל סבירה, אך היתי רוצה שיפור בעוצמת הקליטה. בחדר השינה כאשר הדלת סגורה, אין קליטה במחשב נייד (יש עם ניתוקים). היתי רוצה שזה יפתר. הנתב הקיים יושב בוונאבי ארון תקשורת בקומה מתחת, לא במקום אופטימלי. היתי מעדיף להשאיר את האופציה של להוציא אותו מהארון כאפשרות אחרונה. האינטרנט היום 12 מגה, לא צפוי שדרוג דרוש נתב חדש המועמדים הם הtp-linkים, או ה841 או ה941. אני חושש שה941 לא יהיה חזק יותר, האנטנות הן רק 3DBI ולא בטוח שתוספת אנטנה שלישית תעזור. ההבדל הו…

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  17. Started by yuri1992,

שלום לכולם ושבת שלום, לא מזמן החלטתי לשרדג את רוחב הפס שלי ל10M, ולכן החלטתי לשרדג גם הראוטר שלי לתקן N התקציב שלי הוא כ250 שקל לראוטר, אשמח אם תביעו חוות דעת על הראוטרים ששקלתי לקנות, ואם יש ראוטרים יותר טובים שאתם מציעים. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=762733 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=719438 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746556 וכמו גם ארכוש את כרטיס הרשת הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767086

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  18. אהלן, יש למשפחה שלי שתי דירות, קומה מעל קומה. אני גר בקומה התחתונה, והרשת הביתית פרוסה בקומה העליונה. אני מעוניין לפרוס את הרשת גם אצלי בדירה (ובאיכות טובה). המצב כיום נראה כך: בדירה העליונה יש את המחשב הראשי (נייח), אליו מחובר פיזית SmartBox של חברת אורנג', מחובר לקו טלפון לאינטרנט במהירות של 10 מגה. ה-SmartBox משמש כנתב אלחוטי עבור הדירה העליונה, שבה יש עוד לפטופ, IPad ושני אייפונים שמשתמשים באינטרנט. אצלי בדירה יש כרגע לפטופ, שמשמש כסטרימר לטלוויזיה וצריך חיבור פיזי לרשת בשביל להזרים קבצי HD מהמחשב הראשי (שנמצא בדירה למעלה), בנוסף, אייפון ואייפוד שצריכים WiFi. יש לי אפשרות להעביר כבל רשת בין הדירות (טוב ללפטופ, לא עונה על צרכי ה-WiFi), בנוסף יש ברשותי שני נתבים אלחוטיי…

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  19. ככה, עד היום חיברתי 3 מחשבים לראוטר וחייגן אלחוטי של אדימקס, שני נייחים בצורה חוטית ונייד בצורה אלחוטית. כעת נאלצתי לעשות שינוי במיקום המחשבים בבית, ואחד המחשבים הנייחים זז למקום שאין לי אפשרות לחבר אותו בצורה חוטית שם. במחשב הזה יש כרטיס רשת רגיל, נזכרתי שקיבלתי ראוטר וחייגן אלחוטי מבזק של סימנס. חשבתי לחבר את הראוטר המשני הזה מבזק כנקודת גישה אל הראוטר הראשי של אדימקס שגם מחייג לאינטרנט, בצורה אלחוטית ומשם עם חוט קצר אל המחשב עם הכרטיס רשת הרגיל. 1)הדבר אפשרי? 2)אם כן, איך עושים את זה, איזה הגדרות צריכות להיות בראוטר הראשי של אדימקס ואיזה הגדרות במשני כביכול של סימנס? בבקשה נא לפרט, תודה

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  20. Started by Lior10,

קיבלתי היום טלפון מחברת בזק ונאמר לי ששודרגתי לתשתית הNGN ולכן אני זכאי לתשתית ברוחב פס של 10MB ללא תוספת עלות (כרגע אני על 5MB). הצצתי קצת באתר "כמה זה?" וראיתי שהמחיר של הספקית גם הוא נמוך יותר ממה שאני משלם כיום ל012 cry. המחיר לחבילת גלישה בחברת בזק בין לאומי ברוחב פס של 10MB הינו 70 ש"ח, התחייבות לשנה. מה דעתכם על בזק בין לאומי? 012 חוסמים שיתוף קבצים והגלישה באמת על הפנים, אני כרגע גולש ומוריד כמו שצריך רק בגלל קוד שעוקף את החסימה. השאלה האם בזק גם כן חוסמים ותהיה בעיה איתם או שאני אהנה מכל הרוחב פס?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by kobezeq,

מעוניינים שאבדוק עבורכם שירותים ושדרוג לאינטרנט בבזק? כנסו ללינק http://www.lingeries.co.il/kobie/main.htm ואבדוק עבורכם.

22. בזק משדרגים ל-2.5 GB עם ראוטר דגם חדש,אבל המחשב שלי Intel NUC6i7KYK Mini PC לא תומך את המהירות הנ"ל אלא רק עד 1000 Mbps. לכן חיפשתי ומצאתי מתאם רשת חיצוני שתומך עד 10Gbps.https://www.bhphotovideo.com/c/product/1437108-REG/owc_other_world_computing_owctb3adp10gbe_thunderbolt_3_10g_ethernet.html אם אני מחבר את הראוטר של בזק למתאם ואת חיבור ה-USB C למחשב האם זה יעלה את המהירות ל-2.5 GBbps ?

23. Started by Nookie,

בספטמבר 2003 (9/03) התחברתי לאינטרנט המהיר. בהתחלה במהירות של 750 ואז השתדרגתי ל 1.5 אתמול עברתי לחבילת ה2.5 אך אני עדיין עם המודם שקיבלתי ב2003! יש לציין שהמודם עובד רציף מ 2003 ולא היו לו שום בעיות. Alcatel Speed Touch Home - האם כדאי לפנות לבזק ולקבל מודם חדש? או שהמודם שלי מצויין?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, החלפנו את החבילת אינטרנט שלנו ל40mb, אך הראוטר שקיבלנו מאורנג' ( Gigaset 604 IL) לא תומך במהירויות כאלה. הבנתי שאני צריך ראוטר שתומך בVDSL, ומצאתי את זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14300. יש לנו מחשב אחד קווי בבית, 2-3 לפטופים + 4-5 טלפונים וטאבלטים. אשמח לעזרה איך לאפשר מהירויות אינטרנט גבוהות. תודה! עריכה: אני אשכיר מודם VDSL מבזק, ואני צריך המלצה לראוטר ב350~ ש"ח. תודה על העזרה

• 26 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by TAMIRRR013,

ראיתי תמדריכים האלו בסטיקי אבל הבעיה היא שהראוטר שלי ללא אנטנה (netgear dgn2200) מה אני יכול לעשות? יש אולי דרך שאני יכול לעשות עם המתאם רשת שלי אולי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים