עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני שוקל לחבר את המחשב של אחי בעל לוח אם http://ee.giga-byte.com/products/mb/specs/ga-p55-usb3_10.html, לראוטר http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 . לאחר שקראתי את המדריך בפורום אני קצת מבולבל ואני לא בטוח איזה סוג כבל כדאי לקנות, והאם הוא צריך להיות בעל סיכוך או ישר/מוצלב. בנוסף אנחנו גרים בדירה ואני רוצה שהכבל יעבור מחוץ לחלון, זה אומר שהוא יהיה חשוף לפגעי מזג האוויר/מזיקים, בקטע של קצת פחות מ 10 מ, אז מה אני צריך לקחת בחשבון, ואיך אפשר להגן על הכבל ? ובכלל היכן משתלם לקנות כבל עם אורך משתנה, הסתכלתי בזאפ והמחירים שם פר מטר לא נמוכים כמו שנכתב במדריכים לעתים קרובות.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. ברשותי לפטופ של Dell דגם Vostro 5480, והקליטה של הwifi פשוט גרועה, אני ממש מתענה בעבודה איתו באינטרנט. אתרים עולים מאד לאט, צפייה בוידאו כמעט בלתי אפשרית (לעיתים רחוקות הטעינה סבירה אבל זה לא יציב לחלוטין) והורדה איטית. לעומתו, לצידו נמצא לפטופ ישן בן 7 שמעלה אתרים וטוען וידאו הרבה יותר מהר ממנו. לדעתי זו איזשהי בעיית חומרה שקשורה לכרטיס הרשת האלחוטית שלו (intel 7265). ידוע לי שבדגם הלפטופ של שנה קודם לכן (Vostro 5470), אנשים רבים התלוננו על בעיות בקליטת הוויפי, שבו היה כרטיס מסוג intel 7260, אך חשבתי שבדגם החדש הבעיה תיפטר. אז לדעתי הבעיה שאני חווה דומה לזו שהייתה בלפטופ של שנה קודם. עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול לעקוף את הבעיה? אם אקנה כרטיס רשת א…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by Aviv C,

יש לי מודם עם ראוטר מובנה של בזק מדגם B-FOCUS Router 270PR. איך אני יכול להגדיר את הראוטר ולא את המודם אם אני מחבר אותו נגיד לכמה מחשבים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קיבלתי ראוטר TP-Link Archer C9 V2. עדכנתי לו את הקושחה (גרסה מתאימה ל-V2 כמובן) ולאחר העדכון לא ניתן להיכנס לממשק הראוטר מאף מחשב ואף דפדפן, מתקבלת הודעה שהדפדפן לא נתמך. בפורום של TP-Link העולמית יש עוד משתמשים עם אותה הבעיה. ניסיתי משני מחשבים שונים בחיבור עם כבל, ניסיתי לעשות RESET לראוטר עם הכפתור הפיזי וזה לא עזר. כמובן שנעשה ניקוי CACHE, נוסו דפדפנים שונים, מחשב אחר. בנדא כבר סגורים. כמובן שאדבר איתם מחר אבל אם למישהו יש רעיון מה לעשות בינתיים, אודה לעזרתכם. קישור לדיון בפורום בחו"ל: http://forum.tp-link.com/showthread.php?85295-Archer-C9-Unsupported-Browser-can-t-log-in.-Firmware-4.0.0-20150916 עריכה: ב-KSP החליפו לי את הראוטר (נרכש רק א…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by miki891,

שלום לכולם אני ראיתי בפורום שלכם על נושא ICS ולא מצאתי על חלונות 2000. זה לא בדיוק נכון. אז אני אספר לכם מה בדיוק עשיתי שיתוף אינטרנט ולא היצלחתי לראות אינטרנט בפנטיום 3 יש לי חלונות 2000 + XP, ויש 2 מחשבים הם פנטיום 4 ופנטיום 3. בפנטיום 4 יש בו 2 תוכנות נפרדות הם חלונות 2000 + XP. ויש אינטרנט מהיר ADSL. וגם כרטיס רשת 2. ופנטיום 3 יש רק חלונות XP. ויש כרטיס רשת אני היתחלתי לעשות 2 מחשבים באותו תוכנה חלונות XP. ועשיתי הגדרות רשת שיראו אחד את השני. ואח"כ עשיתי שיתוף אינטרנט, והמחשב פנטיום 3 רואים אינטרנט. וזה עבד טוב. ואח"כ עברתי לחלונות 2000 פרו, בפנטיום 4. עשיתי שיתוף אינטרנט והפנטיום 3 חלונות XP לא מצליח לראות כלום אינטרנט. בפנטיום 4 חלונות 2000. למה לא היצלחתי לראות אי…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  6. אהלן. אני מחובר לבזק כבר כמה שנים טובות, בחודשים האחרונים יש בעיה רצינית בתשתית אצלהו (בכל האיזור) והורידו לי את המהירות מ 5 מגה ל 750 קילובייט (!!!) ועדיין יש בעיות וניתוקים. דיברתי עם חברת הכבלים ואני מעוניין לעבור לשם לחיבור של 6 מגה, הבעיה שיש לי ראוטר אלחוטי של בזק כי אני עובד גם עם מחשב נייד. השאלה שלי אם יש אפשרות לחבר מודם של הכבלים לראוטר (שהוא גם מודם) של בזק ? פה יש פרטים על הראוטר חברת AZTECH דגם DSL 600EW בשרות חברת TNN http://www.tnn.co.il/NewStore/shop2019/NewStoreFront/common/Image/Product/data/50490.PDF יש לו גם חיבור USB וגם 4 חיבורי רשת בנוסף לחיבור האלחוטי שיש לו. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, בתור אחד שמאוד מנצל את האנטרנט זה בעיה בשבילי להיות על 7…

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, אני מעוניין בהזמנה HDbits או לאתר פרטי אחר שמתמחה בתכני HD . מוכן תמורת תשלום סימלי. להצעות לפנות בפרטי. תודה טל.

8. Started by RTTW,

איזה מודם כבלים טוב יותר מבחינת פיירוול ובאיזה מהם תיאורית אפשר לעשות IP קבוע מודם מוטורולה SB5100 או מודם טומסון TCM425

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by NoSbOy2k4,

שיכול לתת לי יותר מ50 מגה (לא 50...אלא יותר מזה) בחינם. תודה מראש.

10. יש ברשותי מודם-ראוטר של נטויז'ן (NetBox) בתקן N300. מהירות האינטרנט היא 40 מגה. תשתית בזק. הבעיה היא כזאת: רכשתי שני ראוטרים זהים יקרים מאוד בתקן AC1900 של TP-Link. חיברתי אותם למודם וביטלתי את הרשת האלחוטית של המודם ככה שהוא מתפקד רק כמודם כרגע. ראוטר אחד מחובר ישירות בכבל רשת, והראוטר השני מחובר דרך מתאם רשת-חשמל (HP-5103K) של חברת Edimax. העניין הוא שדרך הראוטר שרכשתי (זה שמחובר ישירות בכבל רשת למודם), עשיתי בדיקת מהירות והתוצאות היו 2MB של העלאה ו-7.9MB של הורדה. ניתקתי את הראוטר והתחברתי ישירות NetBox ב-Wifi. עשיתי שוב את הבדיקה והתוצאות היו 3MB של העלאה ו-37.1MB של הורדה. אציין שהראוטר והמודם נמצאים באותו מקום. כרטיס הרשת…

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. אורח שבור
    Started by אורח שבור,

בניתי אתר חדש ב-wix פרימיום. הבעיה היא שבגוגל זה עדיין מקשר לעמוד index.html כאשר בוויקס זה משהו אחר. לכן הלינק שבור. מישהו יודע מה עושים? חייבים לחכות שיסתדר מעצמו אולי?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by mamanamit,

שלום לכולם אני גר בבית שאין בו בכלל קליטה. לא לאחרונה התקינו לי רפיטר (מגבר אות סלולרי) בבית וזה אכן הגביר לי את הקליטה יש לציין שאת הרפיטר קניתי מחברת סלקום והוא מגביר אך ורק את רשת סלקום שאלתי האם יש אפשרות להוסיף לרפיטר את התדר של אורנג' כדי שאוכל להגביר גם קליטה לפלאפונים מרשת אורנג' הרפיטר של חברת CELLVINE תודה רבה

• 0 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. תראו אני צריך לבנות אתר מכירות פומביות שהוא די מורכב ומיוחד ויש לו איזה רעיון מיוחד שחשבתי עליו 1)אני מחפש חברה תותחית שתבנה לי את האתר שתהיה אטרקטיבית גם מבחינת המחיר וגם מבחינת זמן הבניה והאיכות-ואין לי מושג איך לבחור חברה 2)זה משנה לאיזה חברה של דומיין אני פונה? 3)לגבי איכסון האתר ושמירה על ביטחונו איזה שרת הכי טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by dog_foot,

שלום לכם! אני נמצא בשרת של העבודה והוא חסום כנראה בפיירוול, הייתי רוצה לדעת איזה פורטים פתוחים אצלו כדי שאני אוכל להפעיל ביטורנט.. חיפשתי תוכנה שסורקת פורטים פתוחים אבל לא מצאתי, אשמח לקבל עזרה. שנה טובה

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  15. אחרי הרבה ניסיונות, הצליחה חברת Cisco למכור בסוף השבוע את חטיבת המוצרים הבייתים שלה - Linksys, שנחשבת לאחד המותגים המיתולוגיים בעולם התקשורת. השמועות על הרצון של Cisco להיפטר מחטיבה זו מסתובבות בשוק כבר זמן רב. כל הסיבות לכך והמשמעויות הנובעות מכך, בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=3191

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by kalda01,

חיברתי מחשב חדש עם התקנה נקייה של WIN7 HOME לרשת הביתית בחיבור קווי. הגדרתי את הרשת כHOME NETWORK ובדקתי שהמחשב מקבל כתובת IP משרת הDHCP. המחשב גם מזהה את המחשבים האחרים ברשת ואני מצליח לעשות PING אל הנתב. הבעייה שאין חיבור אינטרנט וגם לא מצליח להיכנס לתיקיות משותפות במחשבים האחרים. יש לי מחשבים נוספים עם WIN7 PRO שעובדים ללא בעיות ברשת שלי. מה יכולה להיות הבעייה ?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by dalia6980,

שלום, יש לי מדפסת מסוג: HP Color Laserjet CM1312nfi MFP האם ניתן לחבר אותה לרשת (AP) בצורה אלחוטית לחלוטין או שהיא חייבת להיות מחוברת קודם כל קווית ורק כך הרשת תזהה אותה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by LioraN,

יש לי רשת. עכשיו כל כמה דקות מתנתק לי האינטרנט וזה נוראי... עכשיו התקשרתי לתמיכה תכנית של אינטרנט זהב הם אמרו לי שזה אולי בעיה בדריבר או משהו כזה. אני לא הבנתי ממש מה הם אומרים.. מישהו יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by Tamy,

אוקי.. זה הולך ככה.. יש לנו רשת ביתית שמורכבת ממחשב ראשי עם 2 כרטיסי רשת. כרטיס אחד מתחבר לאינטרנט דרך מודם שחור כזה (די ישן, כתוב עליו ALCATEL) שקיבלנו מהספק אינטרנט. הכרטיס השני מתחבר ל-HUB של חברת Ethernet. ל-HUB הזה מתחברים עוד שלושה מחשבים שלכל אחד מהם הגדרנו IP שונה. גם למחשב הראשי יש IP שונה משלו.. : ) . בכל מקרה, Raven Shield למי שלא מכיר זה משחק אינטרנט מגניב עם יריות ועניינים, וכשאני רוצה להעלות במשחק Dedicated Server כדי לאפשר גם לשחקנים אחרים להצטרף ולשחק (ובעיקר כי סוף סוף הפינג שלי לא יעלה על 200 כי אין ממש סרברים ישראלים פעילים במשחק הזה.. הוא די ישן..) ואני עושה את זה דרך המחשב הראשי (בעל 2 כרטיסי הרשת), הוא יוצא מהמשחק, ופותח חלון DOS כדי להעלות את הסרבר.…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  20. מחשב שני ברשת (משתמש במתאם אל חוטי USB (לבן קטנטן כזה...) (לוקח את החיבור מהמחשב הראשון עם הראוטר האל חוטי ...ADSL) הבעיה היא כזו ! ....הרשת האלחוטית אמורה לפעול ולהתחבר לבד עם העלאת הWINDOWS הבעיה היא שמשום מה הסרביס WIRELESS ZERO CONFIGURATION אחרי כל ריסטארט מתאפס חזרה ל DISABLE \ STOP AUTOMATIC .....ניסיתי גם לשנות ל MANUAL ....עדיין חוזר ל DISABLE אחרי ריסטארט ובשביל לאפשר את האינטרנט כל פעם אני חייב להיכנס לסרביסים ולעשות START לסרביס הזה ורק אז מזדהה כמובן הרשת ואפשר לגלוש ... מישהו ?

21. הבנתי שאצל HOT ה Voip הוא לא לגמרי Voip...מישהו יכול להסביר לי?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי, לא משנה לי אם הוא USB או PCI, רק שיעבוד מהר ולא יתקע. התקציב עד 200 ש"ח עם עדיפות לחסוך. אלה שני כרטיסים שמצאתי ב- KSP. איזה עדיף? https://ksp.co.il/?list_compare=.19756..22434. לא חייב להתקע על שני אלה, אם יש משהו מומלץ אחר אשמח לשמוע. הכיוון הוא לקנות באייבורי או KSP או חנות זמינה אחרת. כדאי להשקיע ולקנות כרטיס אלחוטי dual band או AC או שזה מיותר? שאלה נוספת, יש לי נתב של הוט בבית (הוט בוקס). האם אקבל מהירות גלישה טובה יותר במידה ואחליף את הרואטר למשהו פרטי ואשרשר אליו את ההוט בוקס כמודם בלבד? זה אפשרי בכלל או שמראש אין כזו אופציה כי הם חוסמים משהו/ההוט בוקס לא תומך? שמעתי גם מ…

• 15 תגובות
    • 6.3k צפיות
  23. Started by LRa,

שלום, אני מנסה לחבר שני מחשבים, אחד עם XP ואחד עם ווינדוס 8, על ידי כבל מוצלב. מה צריך להגדיר בכל מחשב בכדי שזה יעבוד? השאיפה היא לשיתוף ספריות. תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by gabrielf,

ברשותי נתב לינקסיס E4200 ואני מעוניין איכשהו להפעיל חייגן על גבי רשת הוט +014 בגלל הגיימר... הגרסאות השונות כאן: http://www.4shared.com/dir/v1BuINP3/Toa ... r=DZlwxyB7

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  25. מדובר בראוטר הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833150125 האם ניתן להשיג אותו בארץ ? לא מצאתי בכלל... אם אני מביא אותו עם מישהו מחו"ל האם הוא יתקע במכס עקב צורך באישורים מיוחדים ? אשמח לכל תשובה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.