רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום אני גר בבית 2 קומות כאשר יש 2 מחשבים בקומה למעלה ואחד למטה,בקומה למעלה במיסדרון המחשב מחובר קווית למכשיר SBOX וה SBOX מחובר קווית למודם ADSL ול ACCESS POINT של אדימקס.בקומה למעלה יש תיקשורת טובה בין המחשבים ואילו בחדר בקומה למטה החדר פינתי והתיקשורת ל ACCES POINT נמוכה מאוד והינטרנט מיתנתק לסירוגין וגם שיתוף הקבצים בין המחשב למטה למחשב למעלה נותן הודעת שגיאה שאין אפשרות גישה לקבצים למרות שכוננים בשיתוף ובאותו WORKGROUP ןעם הרשאות מלאות לכל המשתמשים,בכול המחשבים יש אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להודעת שגיאה מסוג של אין גישה למשאבים במחשב אפילו כאשר יש PING,אני חשבתי על גירסאות חלונות XP לא תואמות ואיזה פיתרון יכול להיות עבור המחשב בקומה למטה? תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום האם ניתן להגדיר חשבון דאר מ -walla או hotmail.co.il באווטלוק אקספרס לשם קבלת הדאר שם ולא להכנס לאתרים לשם קבלת הדאר תודה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הייי אחים יקרים שלי בשעה טובה קניתי מתאם בלוטות' למחשב (יש לי 6230) עכשיו גיליתי שבין היתר אני יכול להגיד ת'מחשב כדיבורית ולדבר דרכו השאלה היא אם יש איזה תוכנה שאפשר לחייג דרכה ולענות ולנתק דרכה (הכוונה היא שהסלולר יהיה בסלון ואני על המחשב ואני לא יצתרך להביא אותו כדי להתקשר...) ואם יש לכם עוד תוכנות יעילות לסלולר אתם מוזמנים לכתוב הם תמיד יתקבלו בברכה! חג שמייח שנה טובה וצום קל , עידו
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנוגע לקליטת רשת ברחבי הבית ואני רוצה לדעת מה הדרך הכי מומלצת. יש לי ראוטר Dlink 2760U ביחד עם חיבור 15מגה של בזק. בעקרון ברוב הבית הקליטה טובה אבל בחדר שינה הקליטה מגיע באייפונים ולפטופים לקו אחד. הבנתי שיש אפשרות לשים REPEATER אבל שהוא מוריד את המהירות בחצי, האם הכוונה רק למהירות הגלישה ברשת האלחוטית? או שמהירות כל הרשת תרד בחצי. בנוסף האם יכול להיות שעם ראוטר אחר הקליטה תשתפר?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום. יש 20% הנחה בKSP. האם אפשר המלצה לראוטר? (הוט/בזק) http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16905&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=12628&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16904&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0# http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=7166&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי פורט מסוים דרך האתר של Edimax פתחתי את הפורט שיהיה פתוח גם ל TCP וגם לUDP אך כשאני בתוכנה PFPortChecker [תוכנה לבדיקת פורטים] זה תמיד מראה לי שהפורט פתוח רק בUDP ובTCP הוא סגור ניסיתי לבדוק אם הפורט פתוח דרך אתרים וזה גם אמר לי שלא חיפשתי תשובות אבל לא מצאתי שום דבר על הבעיה הזו ניסיתי אפילו לפרק את הפתיחה של הפורט ל2 שורות 1.שהפורט יהיה פתוח רק לUDP 2.שהפורט יהיה פתוח רק לTCP אך גם זה לא עזר ניסיתי עוד אפשרויות לפתיחה של הפורטים דרך Virtual Server Special Application אך גם זה היה ללא הצלחה עשיתי גם ריסט לראוטר אשמח אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה המציקה הזאת תודה ולילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
בהגדרות של הוינדוס אני לא רואה אפשרות לסמן את התקייה הנמצאת על מחשב אחר ברשת, הצלחתי להגדיר שההורדות יהיו למחשב האחר אבל לא הצלחתי להגדיר את השיתוף ממנו, כמו כן כל דבר שאני רוצה לעשות מהמחשב המרוחק כמו לצרוב קבצים ממנו לצורב שנמצא על המחשב המרכזי אין לי אפשרות לבחור קבצים מהמחשב המרוחק, יש למישהו פתרון?? בכבוד רב, GARFILED22
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ומנסה להגדיר לעצמי רשת בין שני מחשבים בעזרת ראוטר מסוג Zonet ZSR0104CP ומודם של אלקטל (שאינו כולל נתב). המדריך הבא http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=ICS.php מפרט כיצד לחבר רשת דומה שבה אחד המחשבים משמש שרת ולכן עליו להיות פועל תמיד. במדריך מפורטים שלוש קונפיגורציות אפשריות. הקונפיגורציה הראשונה מתארת למעשה את מה שאני רוצה להשיג. האם מישהו יכול להתיחס למדריך ולציין מהם השינויים שיש לבצע על-מנת שהחיבור לאינטרנט יבוצע מתוך הראוטר ולא יהיה תלוי באחד המחשבים כלומר ללא תלות במחשב-שרת. אני מחובר לבזקבנלאומי בחיבור ADSL עם חלונות XP PRO. אשמח לכל תגובה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הlinksys wrt54 שלי עושה בעיות והגיע הזמן להתקדם. יחוברו לראוטר באופן קווי 2 מחשבים, ממיר יס וסטרימר. יחוברו באופן אלחוטי. מחשב אחד וארבע מכשירים סלולרים. בעתיד אולי יתוסף עוד מחשב או טבלט. המחשב מריץ דיי הרבה טורנטים מה שדיי תוקע את הלינקסיס מבחינת חיבורים אז אני צריך ראוטר שיוכל להתמודד עם מספר חיבורים גבוה. בנוסף עכשיו מתקנים לי תשתית של אנלימיטיד בביניין אז הראוטר צריך לתמוך בדרישות של אנלימטד (באתר שלהם לא מצאתי שום מידע על אופן החיבור שלהם).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני גר כרגע באירופא ומתכוון לחזור לארץ בקרוב. רציתי לנצל את הזמן שנותר לי פה בשביל לקנות ראוטר חדש שאביא איתי לארץ. יתחברו אליו כנראה 2 מחשבים חוטית ועוד מחשב נייד\טבלט באזור של ממ"ד אלחוטית. דירה של כ-100מ"ר. כבר עבר הרבה זמן מאז התעסקתי עם חיבור לאינטרנט בישראל ורציתי לדעת אם לבחירה של הראוטר לא תיהיה השפעה על התשתית\טכנולוגיות שקימות בארץ? אני מאמין שכל עוד אקח ראוטר בנפרד ומודם בנפרד לא תיהיה בעיה, נכון? בכל אופן, חשבתי על הדגם הנ"ל: TP-Link AC1900 Archer C9 אני יכול לקנות אותו בערך ב 600 ש"ח. האם הוא משתלם? יש המלצה אחרת שכדאי לי לבדוק? תודה.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום חברים, התחדשתי במודם ACTIONTEC C1000A שמחובר לראוטר LINKSYS E4200 שבעצם הLINKSYS הוא הראוטר וC1000A משמש כמודם בלבד. יש לי אינטרנט במהירות 40MB עם מודם של סלקום, פשוט עצבנו אותי והחלטתי שאני קונה מודם שאני מנהל אותו ולא הם. בקיצור, שאני עושה בדיקת גלישה במודם C1000A אני גולש על 30MB ואילו במודם של סלקום אני גולש על 40MB. האם מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אבא שלי כרגע בארה"ב איזה ראוטר אלחוטי הכי כדאי לקנות המליצו בבקשה על דגמים ... או על תכונות שחשוב שיהיו לראוטר?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה: 1) שלושה סוויצים של 24 פורטים על 1G ושלכל סוויץ יהיה power over ethernet 2) נתב ללא WIF עמיד לפחות ל100 משתמשים עומק: 20 מקסימום, רצוי גובה 1 U (ידוע לי שהגודל של הארון לא הכי טוב, אם ואין משהו טוב להציע, אז אולי להחליף ארון) אין הגבלת תקציב תודה לעוזרים ואיפה ניתן לקנות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2) ומה הדפדפן הטוב האחד הטוב ביותר שיש? 1) יש לי 012 ואימיול עכשיו איך אני מגדיר שהה הWEBCACHE היפעל ? יש לכם איזה מדריך?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
במדריך שיש באתר http://hwzone.co.il/guides/ICS/ לא כל כך הבנתי מה קורה שם. מצד אחד מוצגים נתבים ומצד שני רכזות וגם שלוש אופציות להתקנה והמדריך מתייחס לרכזות, אז לשם מה הנתב? ולשם מה הבלבול עם שלוש אופציות התקנה? בקיצור, אני רוצה להקים רשת לצורך פשוט ובסיסי ביותר. אני רוצה להעיף את תוכנות ההורדות למחשב אחר וכמובן ליצור שיתוף בין המחשבים כדי שאוכל להעביר את הקבצים שהורדו למחש הראשי, בקיצור לא משהו מסובך. יש לי מודם של סימנס C2-010 נתב של אדימקס BR-6104K בכל מחשב יש כרטיס רשת האם הגדרות לשיתוף קבצים וחיבור (כל אחד) לנתב הן שתי פעולות שלא קשורות אחת בשניה ופשוט מבצעים אותן ביחד? היכן אני יכול למצוא את המדריך המתאים ביותר ל'פרוייקט' שלי?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בסלון שמריץ ויסטה ומחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט (ספק בזק בינל). דרך הקיר עובר נקודת רשת לחדר אחר עם מחשב נייד. עד עכשיו הייתי מתחבר לאינטרנט ב2 המחשבים בלי בעיה בשיטה הבאה: מחשב 1 בעל 2 כרטיסי רשת כרטיס אחד מחובר למודם (ללא ראוטר/סוויץ) כרטיס שני מחובר לקיר במחשב השני (בחדר השני) הייתי מחבר כבל רשת מוצלב וגולש בלי שום בעיה באינטרנט,המחשב הריץ XP כעת קניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 חיברתי את הכבל רשת המוצלב כמו שהיה במחשב ההוא בלי להגדיר משהו מיוחד.הוא מזהה הוא נותן לי לגלוש אך האינטרנט לא עובד בצורה חלקה יש לי איקסים במקום לינקים/תמונות (למרות שמותקן פלאש וג'אווה),לעיתים קרובות אני רואה את השגיאה הבאה: ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג א…
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום יש לי היסטוריה די מרה בנתיים עם ראוטרים אצלי בבית, כאילו הם ממש לא אוהבים אותי היה לי את הlinksys wrt54g שבהפסקת חשמ אחד החליט למות (שני יציאות רשת ויציאת הwan) הפסיקו לעבוד, מאוחר יותר הוא הפסיק לעובד בכלל קניתי את הDIR-300N אבל הקליטה שלו הייתה נוראית והוא עבד נורא באלחוטי (ברמה שמחשב שני מטר מהראוטר לא יכל להראות סרטון ביוטיוב בלי להתקע כל שניה) ולמרות שעוד יכלתי לחיות עם זה קצת זמן ועשרות נסיונות לסדר את זה (עם הצפנה, בלי הצפנה, החלפת לקושחה dd-wrt) החלטתי שנמאס לי הבאתי ראוטר אחר שהיה לי מהמעונות (edimax br-6204wg) לבדוק אם זה בעייה מיוחדת או סתם בגלל הראוטר, והוא קולט נפלא אבל הוא כל הזמן מתנתק אז עכשיו מכיין שאני צריך להחזיר את הedimax וגם ככה הוא עושה בעיות א…
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בין מחשב רגיל לבין מחשב נייד המחשב הרגיל מחובר לראוטר אלחוטי דרך כבל רשת והמחשב הנייד דרך כרטיס רשת אלחוטי פתאום במחשב הנייד האינטרנט לא עושה ובחיבורי רשת רשום לי כבל רשת לא מחובר בדקתי החלפתי צדדים הכול פועל ופתאום אני בודק ואין בכלל איפי במחשב נכנסתי לדוס רשמתי ipconfig רשום לי - media disconnection ובהגדרות של הכרטיס רשת אין בכלל איפי לא רשום כלום. ניסתי להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך גם לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצה לראוטר חזק ואיכותי לעסק עם מספר מחשבים ומצלמות בחיבורים קווים וטלפונים ולפטופים שמתחברים ב-WIFI. התשתית הקיימת היא של בזק ואם קיים ראוטר משולב מודם שיענה על צורך זה, גם אפשרות. הרשת מונה בסביבות 10-12 מחשבים נייחים המחוברים קווית ובסביבות 10 מצלמות אבטחה שגם מחוברים קווית. מעבר לכך מתחברים לרשת ה-WIFI עוד כ-10 מכשירים(סמארטפונים, לפטופים וטאבלטים) לעיתים רבות, בו זמנית. כיום קיים ראוטר פשוט של D-LINK שנראה שכבר אינו מספק את הסחורה. אשמח להמלצות בתקציב של 500-1500. תודה וערב טוב, רון
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז יש לי כתובת קבועה מהכבלים ויש לי את ה-DNS מנטויזין 1) האם הכתובת של הראוטר צריעה להיות הכתובת שקיבלתי מהכבלים? זאת אומרת שכתובת מקומית היא (LAN) כמו כתובת בכבלים (WAN) 2) כיצד אני מקנפג חיגן שהבנתי שאני זקוק לו בנטויזן? חסר לי הקטע הזה בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מישהו מכיר את תוכנת שיתוף הקבצים DC++? בכל אופן התוכנה חסומה על ידי פיירוול ואני רוצה לעקוף אותו רק בתוכנה הזאת יש לי רשת עם נתב ששמו מצויין בכותרת התקשרתי לספק אינטרנט שלי והם פתחו לי את כל הפורטים ומישומה התוכנה עדיין מתנהגת כאילו היא חסומה מי שיכול להסביר לי איך להגדיר פורטים ברשת ולעקוף אותם אני אשמח מאוד :]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נרשמתי לפרטנר כשירות אינטרנט וטלוויזיה. בבמיר אותו מקבלים יש חיבור לusb אבל כשמחברים התקן אין אליו גישה. הוא מופיע כמחובר במערכת אבל הוא כנראה חסום. יש אפשרות לעקוף את החסימה? נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון להודעה...
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 3 מחשבים, כולם מחוברים לאינטרנט בעזרת ראוטר, אחד מהם מריץ לינוקס כל השאר xp באחד מהמחשב שמריצים xp יש מדפסת, מה שאני רוצה לעשות בעיקרון זה שיתוף קבצים והדפסה, מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה? (נעזוב כרגע את המחשב עם לינוקס, בין 2 ה xp) הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שאלה: איך מעתיקים ספריות וקבצים על שרת או ברשת ושומרים על ההרשאות שלהם?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי (PCI) בתקן 802.11g. החנויות שבדקתי מציעות כרטיסים של כל מיני חברות שונות - מהן החברות שעליהן אתם ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-