עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי אני מחובר ל012 בחודש האחרון לאימיול דורש הרבה זמן להתחבר לשרתים. בלוג כתוב שהם מלאים למרות שהם שרתים אמינים לפעמים לוקח 10 דקות עד שאני מתחבר האם זה נורמלי?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by watch out,

שלום שאני מנסה להפעיל סרטים ב youtube לפעמים צריך לבצע כמה פעמים reload בשביל שיוצג הסרט, ולפעמים הם בכלל לא עולים ספק 012 תשתית הוט עצות/ הערות יתקבלו בברכה מה אפשר לעשות לתקן את הבעיה גם תמונות לוקח הרבה זמן שהן עולות

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by AmL1,

אני קונה עכשיו 3 מחשבים חדשים כולם נייחים אני שם בכולם את כרטיס הרשת האלחוטי edimax EW-7108PCG ראוטר אני חושב שאני אקנה את ה Linksys WRT54GL v1.0 אלא אם יש למישהו המלצה לראוטר אחר עדיפות שזה יהיה מIQPC בכל מקרה השאלות הן כאלה קודם כל רשת אלחוטית היא רשת לכל דבר נכון?שזה אומר גם העברת קבצים...כן? יש לי אינטרנט כבלים...אני צריך לחבר את המודם לראוטר?ואת הראוטר למחשב? אממ לגבי הראוטר בין הראוטר למחשב אחד מפריד קיר של ממ"ד ו2 המחשבים האחרים נמצאים בקומה שניה תהיה בעיה של טווח? אלה השאלות=] תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by Brono,

שלום חברים, ברשותי ראוטר edimax br6204wg הנמצא בתוך ממ"ד ומחובר עם כבל למחשב נייח. שלושת המחשבים הניידים בבית (שתי קומות) קולטים אותו מאוד חלש. מה הפתרון הכי יעיל ופשוט על מנת להגביר את האות בכל הבית? חשבתי על כמה פתרונות. האם הם טובים? האם יש הצעות יותר טובות? 1. לקנות עוד ראוטר ולחבר אותו בכבל לראוטר הקיים? (אחד יהיה בתוך הממ"ד ואחד מחוצה לו). 2. לקנות התקן המתחבר לראוטר עם כבילה או בצורה אלחוטית ולהציב אותו מחוץ לדלת של הממ"ד כך שיוציא לי את האות החוצה? 2. לקנות ראוטר חדש אשר יחליף את הקיים ויהיה בעל אפשרות חיבור אנטנה עם כבל? (הראוטר עצמו יהיה בתוך הממ"ד והאנטנה מחוצה לו. הכבל לאנטנה לא צריך להיות ארוך מכמה עשרות ס"מ). 3. או פשוט לשים מפצל לחיבור RG45 במודם של הוט כך …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שוב שלום, הפעם אני זקוק המלצה לנתב וכרטיס רשת לחבר. זה המפרט הדרוש: 2 מחשבים בלי כרטיס רשת אלחוטי פלייסטיישן 3 חיבור B/G מחשב ומודם ADSL בתוך הממ"ד הראוטר יכול להתחבר בכבל רשת למחשב הזה מחשב ופלייסטיישן מחוץ לממד, במרחק של בערך 10 מטר באותה קומה - רצוי שהחיבור יעבוד גם כשהדלת סגורה בנוסף צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב שמחוץ לממ"ד. רשת משמשת להורדות, העברת קבצים, משחקי רשת (של הפלייסטיישן והמחשב) יהיה נחמד אם זה יכלול גם שרת הדפסות, כדי לשלוח הדפסות למחשב המרוחק מהמודם מבלי להדליק אותו, אבל מהמלצה שכבר קיבלתי בנושא, הבנתי שיש כנראה רק את ה-Edimax BR-6215SRg. אז אפשר לוותר על זה. מחיר: עד 300-400 לנתב שוב תודה.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  6. Started by RAPTOR22il,

שלום לפורום היקר. תהיתי אם למישהו יש פתרון מעשי ועובד לתקלה הנ"ל. כנראה מדובר בשגיאת פרוטוקולים, נפוץ בעיקר בווינדוס 7 וקצת בויסטה. שמעתי פתרון חלקי, לעשות Restart לשירות - Remote access connection manager או להפעילו במידה והוא כבוי, אבל זה 50% הצלחה. פניתי למייקרוסופט, פתרון לא קיבלתי. אשמח אם מישהו שנתקל והצליח לפתור אולי יתן פתרון שיעזור לעוד הרבה אנשים בדרך. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם יש הרבה מאוד כרטיסי רשת של סיבים אופטים (Fiber Optic) שתומכים במהירות 10GB השאלה שלי זה האם כרטיס רשת כזה שתומך במהירות 10GB לא תומך אחורה לדוגמה במהירות של 1GB 2.5GB ו 5GB ואותו הדבר לגבי ה SFP אם לדוגמה יש לי בכרטיס רשת תמיכה ב SFP+ אז אני חייב להשתמש בגיביק תומך SFP+ או אפשר להשתמש גם בגיביק SFP רגיל כמו כן אני מחפש איפה אפשר לקנות SFP\SFP+ לכבל בודד (שמתחבר לקבל שיוצא מהתקע בקיר) הוא צריך להראות ככה: https://www.ebay.com/itm/164272857050 אבל לא כתוב על זה תמיכה ב SFP או מהירות אז לא יודע אם זה יעבוד תודה על התשובות שלכם מראש שיהיה לכם יום קסום...:)

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  8. יש לי שני מחשבים בבית , עם מודם של הוט ARRIS וראוטר EDIMAX 6524 אינטרנט 12 מגה ללא חייגן (תשתית של הוט , ספקית 012 לעסקים). הפינגים לכל מיני שרתים נעים בערך בין 70 ל-80 עם 0% PACKET LOSS כשאני מחבר את הכבל רשת ישירות למודם. ברגע שאני מכניס את הראוטר לתמונה , הפינגים עולים ואיתם הPACKET LOSS לאותם שרתים (בערך 4-5 אחוז אפילו לשרתים כמו GMAIL/GOOGLE). ניסיתי לעשות בדיקת מהירות ב012 (הספק) - כשמחובר המודם בלבד נראה תקין , אבל כשהראוטר מחובר הDOWNLOAD תקין , אבל ה-UPLOAD פשוט תקוע. יש לציין שאני מרגיש כמובן את האיטיות (אתרים נטענים לאט , יוטיוב נתקע וכ'ו). ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות בראוטר (L2TP לDYNAMIC וההפך , הגדרת QOS , עדכון קושחה) אבל עדיין לא עזר. האם אין מנוס מלקנות …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן כבר איזהח ודשיים אותו אתר שולח לי כל יום 4 אימיילים ואני משתגע פשוט ציפיתי אחרי חודש זה יפסיק אבל הם לא מתייאשים בחודש הראשון כל הזמן זרתקי את האימיילים לJUNK ודיווחתי על JUNK אבל זה המשיך אז עכשיו אני סתם מוחק איך לעשות בלוק לאתר הזה?!?!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. היי, לאחר שאני עושה את החיבור הפיזי, איך אני מגדיר את ה IP בין שניהם? יש עוד משהו שצריך לעשות מלבד זה? שני המחשבים אמורים להיות מחוברים ביניהם ללא חיבור לאינטרנט. תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by guy877,

שלום, יש לי ראוטר הוטבוקס 2 אני מחובר על 200 מגה ויש לי בעיה בעיקר במשחקי רשת (,FIFA 15,13,14) שכנראה נובעת מהראוטר, אחרי שדיברתי עם עשרות נציגים וחפרתי את כל הרשת בנוגע לפתיחת פורטים וכו' אני באמת נואש ואני בטוח שהבעיה היא מהראוטר ואני מפספס משהו כי בדקתי כבר על כמה מחשבים ועל כמה רשתות (היו לי בעבר 2 רשתות נפרדות בבית אחד מההוטבוקס 2 ואחד מהפייברבוקס ופייברבוקס עבד תמיד - שם היה מחובר 100 מגה) ועכשיו לבעיה : כשאני מנסה להזמין אנשים למשחק אונליין (המשחק מקורי) הכל כאילו מתחבר ואז שנייה לפני שהמשחק מתחיל יש לי connection lost check you NAT משהו כזה) יש לציין כשאני על הלפטופ מתחבר בWIFI להוט בוקס אני מקבל את השגיאה וכשאני מתחבר לפייברבוקס אין את השגיאה...עכשיו ניתקנו את ה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. אוקיי אז לפי מה שהבנתי מודם שמתחבר לכרטיס רשת הוא המודם הטוב ביותר. אז אני חושב לעבור לDSL ויש כל מיני מבצעים של חברות שונות שראיתי שהם מספקים את המודם בחינם, חבר שלי התחבר לקווי זהב וקיבל מודם כמבוטח אבל הוא היה מודם USB וכפי שאמרו פה הוא לא משהו.. אז רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע אם הם מספקים גם מודם שמתחבר לכרטיס רשת חינם ? אם לא, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מודם מסוים כזה (לחיבור של 0.5) והאם באמת יש הבדל גדול בין USB לכרטיס רשת ? תודה לכם

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אין לי דומיין ולא הגדרתי שום הגדרות דומיין , ועכשיו המחשב "נעול" מה עושים ? איך משחררים אותו?

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  14. א. הבעיה הראשונה הפשוטה: הגדרתי רשת והכל אך איני יכול להכנס מהמחשב המשני אל המחשב הראשי אך ביכולתי להיכנס מהמחשב הראשי למשני.... ב.הבעיה השניה- אני לקוח אינטרנט זהב עם רשת וראוטר כנ"ל בזמן האחרון יש לי קצב הורדה איטי להחריד מאימיול(המהירות העלאה גוברת על המהירות הורדה לשם השוואה) ומשרתי FTP (מהירות ההתחברות לשרתים איטית להחריד ובנוסף המהירויות נעות בין 1-3KBs *הערה1: לפני מספר חודשים הייתה לי את הבעיה הנ"ל אך הוספתי בלוח הבקרה של הראוטר במסך שם המשתמש את הפקודה %bypass ומאז המהירויות הורדה השתפרו אך הבעית הורדה חזרה. *הערה2: אין אם מי לדבר באינטרנט זהב על רשתות, מנסיון. בתודה, אוריאל.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by zoro9,

רכשתי אתמול את ה1043 V2 (כחול כהה) כדי שישמש כAP במקום נתב ישן Edimax 6425 בן 6 שנים שהתחיל לעשות בעיות. הנתב הישן היה מחובר למודם-ראוטר של בזק (netgear DGN2200) בצורה קווית דרך הWAN שלו והיה מוגדר כSSID נפרד. את הנתב החדש חיברתי בהתאם למדריך המעולה באתר של צ'יף כדי שישמש כAP לאותו SSID של הנתב של בזק. ביצעתי את כל השלבים במדריך וחיברתי את הקו מהנתב של בזק אל אחת מיציאות הLAN של הנתב החדש. SSID זהה עם הצפנה וסיסמה זהים, ערוץ שונה, DHCP בנתב החדש מבוטל והIP שלו שונה לתחומי הסגמנט של הנתב של בזק אך מחוץ לטווח החלוקה (נתב בזק: 10.0.0.138, טווח חלוקה: 10.0.0.1-10.0.0.32, נתב חדש: 10.0.0.139). הכל עובד בסדר, רק שיש בעיה אחת. האות נמוך גם יחסית לנתב הישן של אדימקס. אם קודם היית…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by someone,

אז ככה, הבעיה היא כזאת: בזמן האחרון קורה לי ממש הרבה פעמים שהאינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, הסמל של שני המחשבים בתחתית מופיע כרגיל, אבל פתאום באמצע גלישה למשל, האינטרנט מפסיק לעבוד.. אם אני מנתק אותו הוא לא מתחבר שוב אחר כך, מה שאני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד מחדש זה לנתק את המודם מהחשמל, ואחר כך לנתק את כבל הרשת, לחכות כמה שניות, לחבר את המודם מחדש, לחבר את כבל הרשת, ולהתחבר מחדש, ורק אז זה מסכים להתחבר שוב עד הניתוק הבא.. למישהו יש רעיון למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  17. הי, אז ככה, יש אצלי שלושה מחשבים שמחוברים דרך סוויצ' (או האב, אני לא יודעת) למודם אלקטל Speed Touch פרוץ. מחשב אחד הוא פיסי עם מערכת הפעלה XP Pro ושניים הם מקים עם מערכת הפעלה 10. כולם גולשים באינטרנט ללא בעייה. אני גם יכולה לגשת מהמקים לפיסי בפרוטוקול smb, גם כן ללא בעייה. עד לא מזמן יכולתי לגשת מהפיסי אל שני המקים גם ללא בעייה. עכשיו אני לא מצליחה להכנס למחשב אחד שבו מוגדר Automatic DHCP (מק), כל פעם נתקע לי החלון של ה-Network Places עד שאני צריכה להעיף אותו בכוח. ניסיתי בעזרת Search For Computer (קליק ימני על ה"שכונה") והוא מוצא את המחשב לפי הכתובות שאני נותנת אבל לא נותן לי להכנס, הוא אומר שאין לי הרשאות ואפילו לא מבקש סיסמה. יש לכם רעיונות איך אפשר לארגן את העניין?…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by Cynicoren,

שלום, אני נמצא בסביבה של מספר רשתות. כיצד אני יכול להחליף בין הרשתות? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - בוטל, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Spook,

קראתי קצת על הנתב הנ"ל, והבנתי שיש הבדלים בגרסאות. האם אפשר לרכוש ולהיות בטוח שאני מקבל את גרסה A4 העדיפה? האם במידה ואפול על גרסה קודמת, אצא מאוכזב? אני אפרט את הדרישות שלי מהנתב. תקן N שיכול לתמוך גם ב-G ללא שכל הרשת יורדת ל-G (כלומר, לפעול בו זמנית גם במהירות G וגם במהירות N ללא שה-N ירד למהירות ה-G) חיבור GIGA יציבות (כמה שפחות צורך ב-RESTART). נכוויתי קשות מראוטרים שלאחר שהפעלתי שיתוף קבצים היו קורסים לי כל כמה שעות וצריכים RESTART. ואז עברתי לראוטר של LINKSYS WRT54GL והוא יציב כסלע. אז עכשיו עם הצורך שלי בחיבור עם תקן N, החלטתי להשקיע גם בחיבור GIGA. אגב, האם ניתן לשדרג אותו לתקן N מלא ולא DRAFT? קראתי את הביקורת על הנתב הנ"ל ב-netchief. אבל אני עדיין חושש על ליפול …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by itamo,

פרסמתי את הבעיה הזאת בעוד פורומים אבל לא קיבלתי תשובה. למה לפעמים אצלי ברשת בבית (2 מחשבים) אפשר להכנס לרשת או למחשבים האחרים ולפעמים לא (לרוב לא), קיבלתי הצעות על לבדוק את השם של הרשת, אם המחשבים נמצאים באותה הקבוצה או לבדוק את הססמאות. אבל זו לא הבעיה כי: 1)כי אין לי סיסמא פשוט חיברתי את הכבל המוצלב לכרטיסי הרשת וזהו לא נגעתי בכלום. 2)זאת לא בעיה בכבל כי האינטרנט עובד תמיד. 3)הפתרון לבעיה לדעתי הוא במצב הלא הגיוני שלפעמים אפשר להיכנס לרשת ולמחשבים אחרים ולפעמים לא כי זה או שיש לי הרשאה או שלא זה לא אמור להשתנות כל 5 דקות. לפעמים כשאני לא מצליח להכנס דרך השכנים ברשת, אם אני כותב 'התקיה\שם המחשב\\' אז אני יכול להכנס (ולפעמים לא). כנראה שזה איזה באג ב win xp כי לא מצא…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  21. אוקי, אני צריך לקחת ציוד מבזק סטור לקראת שדרוג מהירות. האם אני מגיע לחנות והם נותנים לי מה שבא להם / מה שיש להם במלאי, או שיש מבחר ואני יכול לבחור ? אילו אופציות ומה הכי מומלץ ?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by yoniby,

שלום, הבעיה שלי היא עם ההגדרות של כרטיסי הרשת אני צריך שתיתנו לי להבין כמה דברים, ותסבירו לי מה לעשות: יש לי 2 מחשבים, האב, ומודם אלקטל במחשב שאני כותב ממנו, המחשב שלי, יש 2 כרטיסי רשת, אחד מחובר למודם אלקטל, ואחד מחובר להאב. במחשב השני יש כרטיס רשת אחד שמחובר להאב. אני לא מבין איזה הגדרות צריך לשנות בכל הכרטיסים... *** אני מעדיף אם יהיה מישו שיוכל לעזור לי בפרטי באי סי קיו - 109354512 בתודה, יונתן

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Adielion,

המודם הוא מחברת אלקטל SPEED touch Home. ואני רוצה להתקין אותו... אין לי דרייבר מתצאים תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  24. שלום, אני מחפש לקנות 2 נתבים אלחוטים לשתי דירות. בדירה יש מחשב שנמצא במ"מד ובדירה השנייה בחדר רגיל. בשני המקרים מדובר על חיבור של 2 מחשבים. בחדר של הממ"ד המחשב יחובר בצורה חוטית ומחשב נייד יתחבר בצורה אלחוטית לנתב. בבית הזה יש 3 מפלסים ואני רוצה שיהיה קליטה עד למפלס השלישי. הממ"ד נמצא במפלס התחתון למטה. להלן הפרטים - 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 200 - 300 שקל. 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? 2. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? ראוטר 1 ימוקם בממ"ד והשני ימוקם בחדר רגיל. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חייב. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה מ…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  25. יש לי כבר אינטרנט מהיר של אינטרנט זהב כבר 9 חודשים. איכות האינטרנט היא ללא ספק איכות של זהב, אבל המחיר הוא גבוה מאד. למי שיש YES, ויש לו את חבילת הסרטים, מקבל אינטרנט מהיר במחיר סוף הדרך. חשבתי שזה רק לבזק בינלאומי, אבל מסתבר שאפשר לעשות את זה גם דרך אינטרנט זהב, וכנראה גם חברות אחרות. המחיר הוא: לחבילת חצי מגה, חצי שנה ראשונה 111 ש"ח לחודש(ספק+תשתית לADSL), וחצי שנה שניה 160. ל750 K, זה אם אני לא טועה לחצי שנה ראשונה 130 ש"ח, ולחצי שנה שניה 175 ש"ח לחודש. מי שיש לו כבר ADSL, אז זה ישר 160\175 שקלים. (מה שיש לי). בקיצור, אינטרנט מהיר בראסמי בזול!

• 2 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.