עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אוקיי אז אחרי מאמצים רבים כנראה גיליתי מדוע נוצרים המסכים הכחולים. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים דרך קבל רשת. כאשר אני מחבר את המחשב השני למחשב שלי כדי שהרשת תעבוד נוצרים מסכים כחולים במחשב הראשי- שלי. כשאני מנתק אותו מהמחשב שלי אין... מה עליי לעשות? ד.א אני בטוח שהקבל רשת תקין כי ניסיתי לחבר בין המחשבים עם קבל אחר ועדין הופיעו המסכים ... אשמח לתגובות ..

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  2. אני מחפש ממש כרטיס טוב ושלא יעשה בעיות עם VISTA 64 ... תודה אלחוטי בשביל ראוטר WRTG 54GL

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by w7_znay,

יש לי 1.5מגה מהירות אינטרנט, אני גולש מהר והכול פועל רק שהבעיה מאז שיש רשת אל חוטית בבית אני מוגבל במהירות. אני מוריד מראפידשר באזור ה-30KBS אני מוריד מאתרים כמו מיקרוסופט/ATI/אינטל וכד' וגם המהירות לא עוברת את ה-50KBS ובנוסף כשאני משתמש בתוכנות כמו DAP שאמורות להוציא את המיץ מהקו אינטרנט של השרת עדיין לא עוזר, מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by Hateable Bastard,

Hey Despite my more then decent internet connection I have been lagging rather badly lately, so I have decided to get to the root of the problem, after a few hours of foolishly messing with my connection I have finally came upon the idea that the problem may be one of Reaction and not transfer, so I have ran Tracert (Windows version of Traceroute) and to my horror I have found out that my connection passes through no fewer then 16 addresses! Does anyone knows of any Israeli provider that both offers a decent connection speed and only pass through 10 or fewer addresses between here and USA? Thanks ahead .

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  5. יש לי שתי מחשבים בבית, שתיהם קולטים אחד את השני. במחשב שלי אני יכול לראות את הקבצים של המחשב השני שהוא משתף אבל הוא לא יכול לראות את הקבצים שאני משתף. הוא אומר שיש בעיה בהרשאות. שתי המחשבים על מצב אדמיניסטור וניסיתי מלא דברים ושום דבר לא מצליח. את המדפסת איכשהו הצלחתי להתקין עם הדיסק והצלחתי לשתף בין שתי המחשבים אבל הדרך היחידה שהצלחתי לקמבן להעברת קבצים זה להעביר להארד דיסק של המחשב השני, ואם אני רוצה להעביר קבצים גדולים זה יכול לקחת זמן.. מה עוד אני יכול לעשות כדי שאני יוכל לשתף קבצים דרך ה"שיתוף" במאפיינים של קבצים..?

6. שלום!! פתחתי פורטים ואני צריך לפתוח אותם גם בפיירוול. הבעיה היא שזה טווח של פורטים (6500-7000) ולא פורטים בודדים.... איך אני עושה פתיחה של טווח של פורטים בפיירוול (של הווינדווס)? תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  7. Started by gbguy,

שלום לכולם, לפני שאני כותב את ההודעה, אני מבקש מכם לא לנעול, אני קראתי את חוקי האתר בריפרוף... טוב לעניין: אני רוצה לקנות לי לאחותי מחשבים חדשים, על המחשבים יעלו מערכת הפעלה החדשה של MICROSOFT, היא VISTA בקומה העליונה (קומה ב'). בנוסף לכך, יש לי מחשב בממ"ד, שהמחשב נמצא בקומה קרקע (קומה א'), במחשב הישן יש מערכת של MICROSOFT שהיא XP PRO. אם אתם לא מבינים: חדר א'+ב', נמצאים המחשבים החדשים וחדר ממ"ד זה המחשב הישן. בעקבות דיון עם חברי על הקניה החדשה, הם ספרו לי שיש ראוטר אלחוטי המיועד לממ"ד. האם זה נכון? אם כן, האם מוכרים אותו בארץ? כמה הוא עולה ואיפה אפשר לקנות אותו? אם אין כזה ראוטר אלחוטי לממ"ד איך אני עושה רשת? חוטי? אלחוטי? תודה לכל העוזר. gbguy

8. המחשב: hp pavilion ze4907ea. ראיתי שטווח המחירים של הכרטיסים האלו הוא גדול מאוד- 80-800 ש"ח, ואין לי מושג להחליט איזה כרטיס לקנות. אם אפשר המלצה לכרטיס בטווח המחירים הנ"ל, רצוי אפילו קרוב יותר ל-100 ש"ח. תודה!!

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by uriash,

שלום תסלחו לי על הבורות המטורפת, אבל מה ההבדל בין כל מה שמתואר במדריך לבין פשוט לחבר שני מחשבים עם כבל רשת בין שני כרטיסי הרשת? זה לא אמור גם לאפשר רשת ביתית?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  10. Started by itaysp,

שלום, היום מצאתי זמן להגדיר את הרשת האלחוטית. יש לי מודם 270PR של BFOCUS שהיה עד עכשיו מוגדר כראוטר ושיחזרתי את ההגדרות ברירת מחדל ועכשיו הוא רק מודם. הליקסיס מחייג אליו כל הזמן ומתחבר לאינטרנט.. לפעמים הוא מתנתק.. אני לא ידוע למה זה. אני רוצה לאבטח את הרשת.. הלכתי לאבטחה בלינקסיס והיו כמה הצפנות. עכשיו זה מוגדר על WPA ו AES.. בחרתי קוד והכל עובד עם המחשב נייד.. עם הפאלם לא כל כך אבל לא הספקתי להתעסק עם זה לעומק. יש דרך יותר טובה לאבטח את הרשת? איך אני יכול לפתוח פורטים? עשיתי עכשיו פשוט העברת פורטים לפורטים ששאני רוצה למחשב שלי ברשת. ו.. איזה גירסת תוכנה אני יכול להוריד שבה יהיו לי עוד הגדרות מתקדמות ואפשרות לשלוט על הסיגנל? אני קצת רוצה להגביר אותו בגלל שיש לי בקצה של ה…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by mhnuemhnue,

התקשרתי לתכנאי למען פתירת בעיות הלאגים שלי בכל דבר הקיים באינטרנט. הוא שאל אותי "באיזה פורט אתה יוצא?" שאלתי אותו למה הוא מתכוון כי לכל תוכנה ומשחק יש פורט אחר והוא ענה ואמר שאני באינטרנט משותף ממש טוב שיכול להיות פי 10 יותר טוב מאינטרנט רגיל למשתמש אחד , אבל אני נמצא מאחורי רשת והפיירוול של הקיבוץ , אם הוא ידע באיזה פורט אני גולש הוא יוכל להוריד לי את הפינגים! איך אני יודע באיזה פורט אני יוצא? אשמח לתשובה דחופה עוד השעה כי הוא לא זמין כל הזמן. תודה רבה. נ.ב : הוא אמר לי שהוא לא יודע איך בודקים באיזה פורט אני יוצא...

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  12. אז ככה פעם בזמנו היה לי שיתוף קבצים בין שני המחשבים הכוונה הייתה לי תיקייה שיכלתי לשתף בין שני המחשבים ששם הייתי מוריד ממחשב אחד משחקים סרטים וכו' מעתיק את הקבצים לתייקייה המשותפת והולך למחשב שלי ורואה או משחק בקבצים. משום מה העבירו אותי עכשיו לחיבור עם חייגן של 013 ומשום מה אני לא מצליח לבצע רשת אני רוצה לדעת האם קיימת איזשהו אפשרות להעברת קצבים למחשב השני בצורה המהירה ביותר אולי איזו דרך מהירה של ftp או HTTP או משהו כזה שתוך שניות או מספר דקות הכל עובר לשרת וככה אני יוכל לצפות ולשחק במחשב שלי. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי פיתרון מהיר ויעיל בתודה מראש אורן

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by gal663,

שבוע טוב! קיבלתי המלצה מאיש מקצוע לרכוש ראטור EDIMAX BR6126MG ראוטר שעובד בטכנולגיית mimo תלונות המלצות טענות אשמח לשמוע! יש לציין שאני עובד בבית עם שתי מחשבים אחד נייד אחד נייח והמרחק בניהם כעשרה מטר נ.ב. אני מתלבט בין הדגם הנ"ל ל- LINKSYS WRT54GL אשמח לשמוע מה כדאי תודה ושבוע טוב גל

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by SpiderMan11,

שלום עברתי מהכבלים+012 לבזק ו014 והשתמשתי ביוזר של חבר, אני מחובר דרך ראוטר של סימנס והמהירות העלאה בביטורנט ממש ירדה מתוך 370 ליצרים אני מעלה רק ל 5 השאר לא מצליחים להתחבר אליי הם מתחברים ומתנתקים כל הזמן... זה לא בעיית פיירול או חסימה בראוטר פתחתי פורטים ובדקתי והם פתוחים. אני מאוכזב קשות מהתשתית של בזק אני חושב שמחר אני מתנתק מהם וחוזר לכבלים... יש למישהו רעיונות, הצעות ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by megatay,

שלום, כמה חבר'ה מתכננים לעשות איזה לאן קטן ולחבר חמישה מחשבים, לא בהכרח שיהיה אינטרנט. איך אני עושה את זה? מה אני צריך בדיוק? אני בור לגמרי בנושא.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by סמי7,

מתי יהיה WiMAX בארה"ב ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by nahash18,

טוב אז ככה אני מנסה כבר מלא סמן להגדיר תרשת שלי ולא מצליח אז החלטתי לפנות אליכם. יש לי מחשב אחד עם XP שאליו מחובר מודם כבלים (האינטרנט עובד במחשב הזה בלי בעיות) יש לי מחשב שני עם 98 שני המחשבים מחוברים להאב. אני צריך הסבר / מדריך איך לסדר את הרשת ואני רוצה גם לשתף את האינטרנט וגם את הקבצים. היה פה אחד שהסביר לעשות רשת אבל הוא לא הסביר על שיתוף האינטרנט עשיתי מה שהוא הסביר והרשת לא עובדת וגם שיתוף האינטרנט במחשב עם ה 98 לא עובד בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי מה אני צריך לעשות, תודה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. Started by Builds,

היי. יש לי מהירות אינטרנט של 2 מגה ב ADSL ומהירות העלאה שלי מגיע הכי הרבה ל KB20 טופ. הבנתי שיש אנשים שמעלים על מהיריות מטורפות! יותר מהיר ממה שאני מוריד. הרבה יותר. פי כמה. וזה בגלל שיש להם משהו שנקרא "טרמינל". אז... א. מה זה? ב. איך אני יכול להשיג כזה דבר? ג. באיזה חברה? ד. כמה כסף? ואם הדבר הזה טרמינל עולה הרבה כסף, באיזה דרך אחרת אני יכול לקבל במחיר סביר מחיר טוב להעלאה משופרת? כלומר, מה זה נקרא ה 1.5\0.5 לדוגמא? מה מייצג את ההורדה ומה מייצג את ההעלאה? אני כיום עם 2 מגה חבילה ואני מוריד על 240 מקסימום ומעלה על 20 מקסימום. בקיצור שורה תחתונה - איך אפשר לשפר? ואם אפשר תשובות על הטרמינל... תודה!!!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by ja104co,

שלום לכולם. שאלה: האם יש דרך לשלוט על רואטר DLINK 624 לא דרך ה-web interface אלא דרך command line? תודה ,

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  20. Started by שמעון 17,

יש לי שני מחשבים 1 נייד והשני נייח עכשיו לפני שחיברתי תראוטר היה אינטרנט ורק אחרי שחיברתי תראוטר יש רק קשר בין הראוטר למחשב הנייד אבל אין אינטרנט מה אני עושה תעזרו לי בבקשה . הספקית שלי זה 012 והתשתית של HOT והמודם מחובר לראוטר. ראוטר מסוג TRENDnet tew-432BRP ובניית יש WIRELESS תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  21. במשרד הקטן שלנו ישנם 3 מחשבים, מדפסת וראוטר אלחוטי. הראוטר מחובר למדפסת בלבד, וכל המחשבים מתקשרים כשורה. מחוץ למשרד יש מחשב מרוחק, במחסן, המחובר לראוטר בכבל (30-40 מטר). בעבר התקשורת פעלה באופן סביר, אבל מאז שחיברנו ברשת מחשב שלישי - המחשב המרוחק מגמגם מאוד בתקשורת. לוקח כמה שניות להעביר מידע, ותמיד ייתקע מתישהו. זה הורס את העבודה השוטפת. השאלה - האם יש פתרון כלשהו לתשתית מהירה יותר, או שיש דרך לגרום לאותה רשת לעבודה בצורה מהירה יותר? אני מתאר לעצמי שישנן רשתות שמחברות מרחקים גדולים יותר מ-30 מטר - איך עושים זאת? (אגב - ניסיתי לחבר את המחשב במשרד שאיתו מתקשרים ישירות לראוטר, בכבל - וזה לא עזר). תודה

22. Started by eladh16,

שלום כרגע אני משלם לספקית האינטרנט שלי(בזק בינלאומי) מחיר גבוהה מאוד. 49 שקל לחבילת 1.5 מגה הורדה ו 128 העלאה. עכשיו אני מתקשר אליהם ומבקש הוזלה. אשמח לשמוע את אלה שיש להם את אותו החבילה באותה הספקית וכמה הם משלמים. ודרך אגב, כמה עולה כיום אצל בזק בינלאומי חבילת 2 מגה הורדה? תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  23. Started by Tabasco,

אני צריך עזרה בבחירה בין השניים, אני לא מבין בזה וקיבלתי הצעות מכמה אנשים שסיבכו אותי כי לכל אחד דעה שונה. כל מקרה בהתחלה המליצו לי על כבל (עולה איזה 20-40 שקל, זה תלוי באורך), נאמר לי שצריך פשוט לחבר אותו בין שני המחשבים ולקבוע משהו בהגדרות רשת. לאחר מכן מישהו אחר נשאל ואמר שעדיף ראוטר, ואז חברים שלי אמרו לי שראוטר מאט את המחשב והורדות וכו' והמליצו לי על הכבל. ואז חבר אחר אמר שראוטר זה בסדר. קיצר זה התבלגן. יכול להיות שאני בכלל לא מבין את המושגים עצמם ולכן יש לי כזה בילבול אז אם מישהו מוכן לתת גם הסבר קצר זה יהיה מאוד נחמד וכמובן לעזור לי להחליט מה עדיף. תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. Started by TiGeRGuY,

שלום לכולם! עד לפני כמה חודשים הייתי מאוד מרוצה מ 013. לפני כמה חודשים התחילה לי בעיית האיטיות בשיתוף קבצים, היו תקופות קצת יותר טובות והיו תקופות פחות טובות, אך הפורטים היו פתוחים. היתה תקופה של איזה חודש שלא הורדתי ואני פתאום רואה שהפורטים שמוגדרים לתוכנות השיתוף סגורים (למרות שהם היו פתוחים בפעם האחרונה שנכנסתי לתוכנת השיתוף ולמרות שהם פתוחים בראוטר). ברק מנפנפים אותי ואומרים לי שאני יתקשר לבזק שיעזרו לי לפתוח פורטים בראוטר, ושאני אומר להם שוב ושוב שהפורטים פתוחים וזה עבד לפני כמה זמן ופתאום הפורטים סגורים מבלי שנגעתי בכלום והבעיה היא בשני המחשבים ברשת, הם אומרים לי שאולי זה משהו בתוכנה שאני משתמש ושהם לא תומכים בשיתוף קבצים למרות שלא ביקשתי תמיכה בתוכנה. העניין הז…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים