רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
הכותרת של הת'רד הבא היא ביצועים גבוהים בווינדוס XP ו2000 ב56K או בכבלים השאלה אם הכוונה לאינטרנט המהיר כמו שיש לנו בארץ (כמו שיש לי ) ואם כן אז למה דווקא לכבלים ולא לADSL? אלו טוויקים לשיפור ביצועי האינטרנט.. http://64.233.183.104/search?q=cache:dZlS1WEo-GAJ:www.ntcompatible.com/thread26921-1.html+DefaultReceiveWindow&hl=iw עריכה: ביצעתי את הטוויקים שהבן אדם כתב - לא נגרם נזק אני מרגיש טיפה יותר מהיר אבל לא בטוח אולי זה פסיכולוגי
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שמעתי שאם יש לך 2 מודמים ו2 חיבורי טלפון אתה יכול לחבר את שניהם למחשב ואז כביכול להנות ממהירות כפולה איך העניין הזה עובד? אני מבין שדרוש תמיכה של 2 תשתיות דרך 2 הקווים? והאם הספקיות בארץ בכלל תומכות בזה? והאם המהירות היא באמת X2? כאילו אם היה לך 180 עכשיו זה 360? או שזה פשוט שני חיבורים נפרדים של 180?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מכשיר נתב-מודם של אדימקס מדגם Edimax AR-6024A ADSL Modem Router אין לי את המשתמש והססמא שלו לכן עשיתי לו ריסט אך הוא עשה ריסט בופן חלקי בלבד אי אפשר להיכנס בהגדרות הבסיסיות שבאות עם הנתב - משתמש וססמא מקוריות שבאו איתו וגם כתובת IP שלו שמסרבת לחזור למצב מפעל. במצב כזה הנתב הוא חסר תועלת, כמה פעמים שלחצתי על כפתור ריסט שום דבר לא קרה. האם יש פיתרון לאיך להחזיר אותו למצב התחלתי. יש לציין שכשקיבלתי אותו חיברתי אותו ישר הוא עבד בסדר ו 3 מחשבים גלשו בעזרתו אך הייתי צריך לקנפג אותו בשביל אאוטלוק ועוד כמה דברים, וכשלחצתי על כפתור הריסט בפעם הראשונה כבר אי אפשר היה לגלוש אך גם אי אפשר היה לקנפג את הנתב. בנוסף יש לנתב חיבור USB, האם אפשר דרכו לאתחל את הנתב?[br]…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי שאלות. האחת, יש לי אינטרנט ADSL אשר אני מחובר דרך כבל רשת. בנוסף, יש לי כרטיס רשת אלחוטי, וישנה רשת אלחוטית זמינה באזור המגורים שלי. האם ישנה אפשרות להתחבר לשני הרשתות במקביל, ולנצל את המהירות של שניהן ? שאלה שניה, אני מחובר בבזק בינלאומי, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לבקש שיתנו לי IP קבוע, שלא נמצא בטווח של בזק ? השאלה היא, בגלל שהרבה אתרים חסומים עכשיו לבזק בינלאומי (בעיקר טורנטים), ופרוקסים לא עובדים איתם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה הכתובת שאני צריך להזין? לא מצאתי זאת בשום מקום. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר את הZA שלי שיאפשר גישה לאינטרנט מהמחשב השני שנמצא ברשותי? (יש לציין שהאינטרנט עובד טוב כאשר התוכנה סגורה).
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי כרגע בבית שני מחשבים. אחד נמצא בחדר אחד - מחובר באמצעות מודם ADSL לאינטרנט מהיר. (1.5). אני מעוניין לחבר את המחשב השני שלי גם כן לאינטרנט באמצעות רשת אלחוטית. אני יוצא שאני צריך לקנות נתב אלחוטי, וכרטיס רשת אלחוטי. ואלו השאלות שלי: 1) האם את כרטיס הרשת האלחוטי אני צריך להניח במחשב שכבר היום יש לו מודם, והוא זה שמתחבר לאינטרנט כל הזמן ואת הנתב אחבר למחשב השני? או שאין חשיבות לאן אחבר את הכרטיס ולאן את הנתב. 2) האם אוכל לגלוש באופן חופשי וללא כל קשר למחשב הראשון (זה עם המודם)-כלומר המחשב השני, זה שיהיה לו רק את הנתב, יוכל להתחבר באופן חופשי לאינטרנט גם כאשר מחשב א' כבוי-ולא מחובר לאינטרנט? או , המחשב עם המודם חייב לדלוק וגם חייב להיות מחובר לאינטרנט על מנת שגם אני א…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
קודם היה לי מחשב שמחובר לאינטרנט מהיר ADSL. עכשיו קניתי מחשב נייד שיש לו WIFI ורציתי לשתף בין המחשבים את חיבור האינטרנט, הקבצים והמדפסת בצורה אלחוטית אז קניתי נתב של 3COM דגם WL-537. בהתחלה בגלל שלמחשב הרגיל יש שני כרטיסי רשת מובנים ואחד מהם בשימוש על ידי המודם רציתי לחבר את הנתב לשני ואת המחשב הנייד בצורה אלחוטית לנתב. זה לא עבד. אמרו לי לחבר את המודם ישירות לנתב ומהנתב בכבל רשת למחשב הרגיל וב WIFI לנייד. עכשיו האינטרנט עובד בשניהם אבל מקרטע. האי מיול מקבל LOW ID והאינטרנט עצמו איטי. בנוסף אין לי מושג איך לשתף קצבים או מדפסת. אגב במחשב הרגיל יש ווינדוס XP ובנייד VISTA. בבקשה עזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני וחבר שלנו חשבו איך אפשר לשחק משחקי אסטרטגיה אחד נגד השני, והגענו למסקנה שהדרך הכי טובה היא ברשת. אז החלטנט לעשות רשת אבל לא קבועה כלומר שכשרק רוצים לשחק אז מחברים אותה בגלל הADSL שלי בחדר... ואני לא רוצה שגם במחשב השני יהיה ADSL בקיצר האם אפשר לעשות את זה??ואיזה חלקים אני צריך כדי להכין את זה? תודה!!!!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שצריך להיות איזה אתר.... תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן. הגעתי לפני חודש מאוסטרליה, שם רכשתי לי ראוטר אסוס RT-AX88U שעבד מעולה. בתדר של 5GHZ עם ערוץ 149 לא היו לי שום בעיות עם המכשירים בבית כמו הטלפון שלי Xiaomi Mi 10T. את הראוטר הבאתי איתי במזוודה ומשום מה הטלפון לא מראה לי רשת 5GHZ יותר, כל עוד הערוץ הוא מעל 100 כולל. אין לי מושג אם זה קשור למשהו גיאוגרפי בטלפון או בראוטר. הראוטר כרגע מכוון על ASIA. אני מריץ עליו פירמוור של מרלין. אשמח לרעיונות.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חברה יש לי רשת בבית במחשב שבו לא נמצא המודם אלא מחוברת הרשת לא מופיעה לי ההתקשרות של האינטרנט ואני רוצה שתופיע בבקשה למי שמבין תעזרו לי..!
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נתב Linksys WRTGL עם DD-WRT יש לי מחשב שאין לו כרטיס רשת, ואני מחפש אחד כזה. ממה שראיתי הכרטיסים של לינקסיס יקרים משמעותית מהשאר, השאלה היא האם הם יעבדו היטב? אם כן יש לכם המלצה לכרטיס כלשהו? שוב, התקן הוא G תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחברתי לטלפון של 012 ובנוסף לראטר חיברו עלו מודם ועוד מחשיר קטן כזה שיוצא ממנו קו טלפון עכשו מאז הרגשתי הבדל משמעותי במהירות דיברתי איתם על ניתוק הקו והתקשר אלי נציג מהתמיכה שלהם שאמר שהוא שינה כמה דברים ועכשו באמת רואים שהמהירות השתפרה לטובה עכשו רציתי לדעת אם הקו טלפון שלהם מאט את האנטרנט בצורה משמעותית ושזה לא יחזור לי אחרי כמה ימים..למה הנציג אמר שאני לא אמור להרגיש את ההבדל נ.ב אני מחובר על 5mb
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי בבית 2חיבורים לאינטרנט ויש לי סוויץ אחד (אינו בשימוש) וראוטר אלחוטי של לינקסיס שהוא מחובר ל3 מחשבים ונייד אחד אבל כרגע חיברתי לעוד אינטרנט ואחד המחשבים מחובר אליו האינטרנט והשני לשאר ת אז השאלה שלי האם אפשר לחבר אותם ביחד וכמו כן לשתף קבצים ללא ניתוק של הכבל של המחשב שמחובר אליו האינטרנט אל שאר המחשבים בכדאי לשתף קבצים? :s05: כי מה שאני עושה הוא שאני מוריד סרטים ואז מנתק את המחשב מהאינטרנט ואז מחבר אותו ללינקסיס ואז משתף קבצים עם המחשבים האחרים מעביר את הסרטים לאחד המחשבים וא זאני שוב מנתק את המחשב ומחבר לאינטרנט ואז ממשיך להוריד...
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
מניש? איזה שבוע לא הייתי באתר חח אבל לא משנה... עכשיו שמעו נכון8 יש ת'הורדות של הישירות מאינטרנט,אז בזמן האחרון הורדתי סתם מודים ובגלל שתיכננתי להוריד מלא אז ראיתי אופצייה בחלון של ה"שמירה,פתח,בטל" שישמור אוטומטית בלי להראות חלון השמירה ובלה בלה... אז עכשיו אני לא מוצא את הדרך להחזיר את זה כי עכשיו אני רוצה שזה יוריד למקומות אחרים ואני לא מוצא ת'אופציות...איפה משנים,מה משנים פלייז תעזרו לייי
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לעתים תכופות (תכופות מדי), באמצע הגלישה באינטרנט אני לא מצליח פתאום לפתוח דפים חדשים כאילו שאין יותר חיבור לאינטרנט. אבל, למעשה אני עדיין מחובר לאינטרנט, מכיוון שאני מצליח להמשיך להוריד קבצים מהאינטרנט באמצעות מנהל הורדות. אני מצליח לפתור את הבעיה, באופן זמני, באמצעות פתיחת הדף של הראוטר של אלקטל http://10.0.0.138/index.htm (הדגם הוא SpeedTouch 510). לפעמים יש צורך ללחוץ על ניתוק וחיבור, אבל בד"כ מספיק רק לפתוח את הדף של הראוטר כדי שהבעיה תסתדר עד שהיא תופיע שוב (לפעמים אחרי כמה דקות בלבד). אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4, ואני מגדיר למחשב IP קבוע דרך ההגדרות של הכרטיס רשת (הבעיה הייתה קיימת גם כאשר קיבלתי מהראוטר IP באופן אוטומאטי). איך אפשר לפתור את הבעיה? יש …
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני כבר יום שלם מנסה לבדוק אימייל, ומופיעה לי הודעת שגיאה של שרת עמוס, תנסה לרענן!!!! ולא עובד, עד כמה שאני מנסה!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המגדיל טווח הנל במטרה לחבר אליו את הנייח שלי. מה יכולה להיות הסיבה שעם מהירות 300 מגה בחבילה (מקבל 275-282 מ"ב/שניה בבדיקת מהירות דרך הטלפון) המחשב נייח המחובר למגדיל טווח בתדר 5Ghz בכבל LAN יקבל 92 מגה בלבד? המגדיל טווח לעניות דעתי תומך עד 750 מגה בתדר 2.4 ואילו בתדר של 5 הוא תומך עד 450 מגה .. כאילו משהו בהגדרות שלו חוסם אותו מלקבל את מלוא מהירות הגלישה ואני לא מצליח למצוא פתרון באינטרנט. רעיונות? תודה ושבת שלום נ.ב - המרחק של המגדיל טווח מהנתב עומד על יותר מ 3 מטר אווירי בסהכ ללא חדר מוגן בדרך כך שאינני בטוח שמדובר בקליטה נמוכה בגלל מרחק.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני מגדיר העברת פורטים על כל כך הרבה פורטים http://support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=14187&p_created=1160516226&p_sid=QmnKf5li&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MSZwX3Byb2RzPTcsMjA4NyZwX2NhdHM9NTY2JnBfcHY9Mi4yMDg3JnBfY3Y9MS41NjYmcF9wYWdlPTEmcF9zZWFyY2hfdGV4dD1wb3J0cw**&p_li=&p_topview=1
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ספק אינטרנט ביתי, שיתחבר לי למחשב נייד עם כבל ולא WIFI איזה ספק הכי מומלץ? בזק סלקום הוט וכו...
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי 100-120 שח הנה המצב: היה לי מחשב בחדר של אחותי שהיה מחובר לנתב וממנו לזה של הטלפון. העברתי את המחשב לחדר שלי . עכשיו אין לי אינטרנט, האם ישנה אפשרות שיהיה לי ללא קשר לנתב, כי אצלי בחדר אני לא יכול לחבר אותו לקיר (אין לי את היציאה של הטלפון). אני חשבתי על לקנות כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ל PCI ראיתי גם שיש ל USB איזה אתם ממליצים? רצוי שיהיה מ KSP כי זה החנות שקרובה אלי לבית. ד"א יש לי גם מחשב נייד עם רשת אלחוטית מובנת בסלון שמתחבר דרך הנתב שבחדר. (ככה גם אני רוצה) הנה שני דגמים: Edimax 802.11G USB שח 90 ?Edimax EW-7128G 54Mbps PCI? שח 120 איזה מהם לקחת? והאם זה מה שאני צריך?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכ.רשת אלחוטי (מעדיף USB). לשימוש ברשת בין שני מחשבים מערכות הפעלה 98 וXP כאשר הXP נמצא על לפטופ וה98 עלDESKTOP. הכרטיס רשת הינו ל98. מעוניין לדעת תאימות בין מערכת הפעלה לכ.רשת ועוצמת קליטה סבירה לשימוש ביתי.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ראית את המדריך לשיפור המודם ECI חוץ מה זה שאני הופך אותו לנתב (שכבר יש לי) אין שם משהו שמשפר אותו נכון או שאני טועה?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-