רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר אלחוטי יכול להיות מצב כזה שבנאדם אם מחשב נייד יוכל להשתמש באינטרנט שלי מאחד הדירות לידי????
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ככה, זה התחיל עכישו כשקניתי מחשב חדש והיו טורנט שלי עישנה משהו נראה לי.... כשאני עושה בדיקה ביו טורנט עצמו לפורט 49152, הפורט שמוגדר פתוח, הוא מסמן V ירוק והכל בסדר, גם מהירות ההורדה, הבעיה היא שבצד ימין למטה יש צבע אדום שאומר שהפורט בעייתי בד"כ סגור. בנוסף, זה משהו שקלטתי עכשיו, כשאני נכנס לCMD ובודק מה הIP שלי הוא רושם ש IPv4 היא 192.168.2.101 אבל כשנאי נכנס לכל אתר ברשת שאומר לך מה האיי פי הוא נותן לי איי פי אחר בכלל - 84.111.248.35
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מהו הפרוטוקול L2TP? באיזו שיכבה הוא עובד? ומדוע ל Edimax EW-7205AP Access point אין אפשרות לבצע Routing ב ICS? המכשיר פשוט זורק לי את packets.......
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, היה לי היום שאלה במבחן שהייתי שמח להיות בטוח שעניתי נכון השאלה היא: אם רשומת MX לא מוגדרת נכון למה זה יגרום ? הלקוח לא יצליח לשלוח דור לעלום אבל יצליח לקבל מהעולם דואר או ההפך ?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם קיים דבר כזה ? עדיפות לנתב draftN.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ברשותי לפטופ של Dell דגם Vostro 5480, והקליטה של הwifi פשוט גרועה, אני ממש מתענה בעבודה איתו באינטרנט. אתרים עולים מאד לאט, צפייה בוידאו כמעט בלתי אפשרית (לעיתים רחוקות הטעינה סבירה אבל זה לא יציב לחלוטין) והורדה איטית. לעומתו, לצידו נמצא לפטופ ישן בן 7 שמעלה אתרים וטוען וידאו הרבה יותר מהר ממנו. לדעתי זו איזשהי בעיית חומרה שקשורה לכרטיס הרשת האלחוטית שלו (intel 7265). ידוע לי שבדגם הלפטופ של שנה קודם לכן (Vostro 5470), אנשים רבים התלוננו על בעיות בקליטת הוויפי, שבו היה כרטיס מסוג intel 7260, אך חשבתי שבדגם החדש הבעיה תיפטר. אז לדעתי הבעיה שאני חווה דומה לזו שהייתה בלפטופ של שנה קודם. עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול לעקוף את הבעיה? אם אקנה כרטיס רשת א…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אמא שלי רכשה לפני כמה ימים ממיר של סלקום (היא מחוברת לאינטרנט וטלויזיה של הוט ורוצה עכשיו לראות אם כדאי לעבור לסלקום) כשבאתי להתקין אותו החיבור ל-WIFI נכשל ולפי האתר של סלקום הבנתי שכדי להתחבר דרך wifi צריך מתאם רשת ובאתר שהם נותנים אותו בלי תשלום. חזרתי לחברה, שם אמרו לי שהדרך היחידה להתחבר לרשת היא להעביר כבל ישירות מהממיר לראוטר (שנמצא אצלה בחדר אחר צמוד) או לשים נקודת רשת בקיר ליד הטלויזיה, לא נראה לי הגיוני שאלו האופציות היחידות, האם זה נכון או שסתם מנסים לחרטט אותי כי הם לא רוצים לחלק מתאמים בכזאת קלות? ורק שיהיה לי ברור: מתאם רשת זה בעצם מכשיר שמתחבר לשקע ואותו מחברים באמצעות כבל רשת לממיר (לפחות ככה מראים בסרטון באתר - הכי פשוט שיש) או שיש עוד כבלים, משהו מעבר ל…
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הנה כמה לינקים http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTCrossover.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTStraightThru.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet100BaseT4Crossover.html
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז קניתי מחשב נייד חדש אבל יש לי בעיה רצינית עם האינטרנט האלחוטי. כשאני מתחבר לראוטר עם כבל אני מקבל את המהירות המקסימלית (15Mb) אבל אם אני מתחבר בצורה אלחוטית אני מקבל עד 2Mb מהירות. הלכתי לחנות לבדוק את זה, המוכר ניסה לחבר אותו לרשת ואצלו המחשב עבד טוב. יש לי בבית 4 מחשבים ו4 סמארטפונים, אצל כולם עובד טוב ורק בנייד גרוע. יש מחשב נייח ליד הנייד, הרצתי SPEEDTEST על שניהם אחד אחרי השני, הנייח קיבל 15 והנייד 0.5 הדגם שם הנייד הוא LENOVO B5400 הדגם של הראוטר הוא EDIMAX AR-7266WNA למשהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
היי, כרגע אני גולש במהירות 15 מגה בתשתית בזק וספקית בזק בינלאומי. רציתי לשדרג ל-30 מגה, אבל הם אמרו לי שבשביל זה אני צריך להחליף לנתב מתקדם יותר ולהתחייב לנתב הזה לשנתיים. אבל אני לא רוצה להתחייב לשנתיים. השאלה היא כזו: איך אפשר בכל זאת לשדרג מבלי ההתחייבות הזו? למשל אם אני אקנה בעצמי נתב TP-WR1043ND, ופשוט אבקש מבזק לספק לי את המהירות, זה יעבוד?
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן שיפוץ יסודי בדירה מבניין משנת 2003 ומעוניין לשדרג את תשתית התקשורת הקיימת. בבניין קיימת תשתית סיבים של אנלימיטד / סלקום ופרטנר. מבדיקה קצרה שעשיתי הגעתי למסקנה שהכי מומלץ פרנטר שמאפשרת תקשורת P2P עם סיב ישיר לדירה במהירות 1000 מגה. המצב בדירה כיום: יש היום תשתית מבוססת על כבלים וקווי בזק בכל החדרים. במרכז הדירה יש ארון תקשורת קטן (עומק 10 ס"מ) מתחת ללוח חשמל. ראו תמונה: רוצה לשדרג: 1. חשוב לי שהתשתית בדירה תהיה קווית לכל החדרים ולטלוויזיות. 2. אני מעוניין שכל הנקודות חיבור קצה יהיו ETHERNET RJ45 בחיבור ישיר מהנתב לסטרימרים / מחשבים ולכן מתכנן להשחיל על בסיס התעלות הקיימות כבל מסוג CAT…
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
-
החלטתי לשדרג את עצמי ל 30 מגה.... בזק אמרו לי שה600e שיש לי לא יעבוד על 30 מגה מישהו ניסה כבר?
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הקרב בין ספקיות תשתית האינטרנט הוותיקות (בזק, הכבלים) לחדשות (סלקום) כבר התחיל -- http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000436887&fid=594. ומצד שני -- האם משרד התקשורת פותח ל-YES ערוץ VOD על בסיס רשת ה-NGN של בזק באמצעות שימוע ציבורי? אתר ה-NGN החדש -- http://www02.bezeq.co.il/NGN/Documents/ngn_home2.htm ההכרזה על השימוע -- http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/3/1643.pdf
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חברת הכבלים (HOT) כבר ערוכה לשידרוג הזה ומציאה רוחב פס העומד הלא פחות על 6 מגה, אין לי פרטים נוספים, חברות האינטרנט עוד שבוע שבועיים משדרגים את החבילות שלהם לזה, זה נכון על אינטרנט זהב, יש למה לחכות, לבנתיים אני עם רוחב פס 6 מגה דרך HOT. אבל אני עוד שבועיים יתקשר לספקית האינטרנט, לעלות את המהירות שלי. ניראה לי המהירות היא על, 6MG\600 יש למה לחכות. כרגע רק ברוחב פס, המהירות ההורדה אמורה לנועה 778KB לבין 775. בתור שחקן CS, אני רואה רק 11\10 פינג, שזה מדהים.
-
- 44 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום! ;D אני מתכוון לקנות בימים הקרובים ראוטר מבית Intellinet. Intellinet, MIMO Turbo G מדגם 502207. קישור למוצר: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000usKQO-RlYVAuR_pOvFSjoBS:12bbi68k5?id=3981461&pr=QJ5&N=2%2031582%2031105&sgID=10 בבית, התחברתי לתשתית L2TP של HOT, (כלומר כבלים) ואני רוצה לדעת את הדבר הבא: 1. אם אני אחבר את המודם לראוטר, ואת 3 המחשבים בכבל לראוטר - האם אני אוכל לגלוש בכל שלושת המחשבים? 2. האם תתאפשר רשת פנימית בין שלושת המחשבים? (זה פחות חשוב, העיקר אינטרנט) 3. במידה ואני רוצה להחליף כתובת IP (כדי להוריד מספר קבצים מ Megaupload לדוגמא), אז איך אני עושה את זה? האם מספיק לאתחל את הראוטר או שאפשר להסתפק גם בכיבוי…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי שנים בבזק אני עובר להוט (בגלל מחיר) ונאמר לי שצריך להגיע טכנאי כדי להתקין ראוטר חדש. השאלה היא אם אני בכלל צריך ראוטר חדש כדי לגלוש באנטרנט של הוט כשיש לי אחד שעובד? הנתב שיש לי כרגע: (Specs) - Netgear VEGN2610 N600 https://www.netgear.com/service-providers/products/telco/gateways/vegn2610.aspx#tab-techspecs תודה
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ככה, יש לנו ראוטר D-LINK 615, אני מחובר דרך כבל והוא אלחוטי. כל הציוד בחדר שלי. לא עוזר לדבר איתו, יש לו ראש אטום. לקחתי בחשבון לנתק את הנתב והלתחבר ישירות מהמודם אבל זה פיתרון אחרון, אין לי כוח לבכיות שלו. הוא מוריד לפי מה שראיתי טורנטים והורדות ישירות. יש אפשרות להגביל את רוחב הפס שנשלח אליו? הוא לא ישים לב, וגם אם כן אני אגיד לו שככה נתבים עובדים, הוא לא מבין כלום מהחיים שלו. (חשבתי לשנות לו את ההגדרות של התוכנות אצלו במחשב , אבל הוא עלול לעלות על זה.) דרך אגב אני לא יודע כמה המהירות שלי, אבל אני מוריד טורנטים טובים על 300K, (כן זה מאד איטי אבל לי זה מצויין כי יש לי סבלנות ואני לא רוצה לתת לאמא שלי לשלם סתם כסף, ולכן אני גם לא אבקש ממנה להעלות את הרוחב פס בגלל השטויות …
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רב חברים אני עובד במשרד שהעבודה מתבצעת דרך במערכת מרוחקת בענן, ישנה תוכנה מסוימת שצריכה לגשת לרכיב מקוריות פיזי היושב על אחד המחשבים המחוברים פיזית לרשת הפנימית של המשרד. הפעולה מתבצעת ע"י הפניה של פורט UDP 475 לIP הקבוע החיצוני שהגדרנו והפניה דרך הראוטר לIP של המחשב הספציפי בו מותקן מפתח החומרה, כרגע המצב הוא שפתחנו את הפורט בשירותי הענן, ובצענו פתיחה והפניה של הפורט עם בזק בראוטר גם דרך DNZ לIP של המחשב הספציפי וגם דרך port forwarding (DLONK DSL-6850-U), ועדיין התוכנה לא מצליחה לגשת לרכיב. שאלה הראשונה היא איך אני יכול לבדוק דרך TELNET באמת עם הפורט פתוח והבעיה היא בתוכנה? והאם הפורט סגור מה עוד אפשר לעשות כדי לפתוח את הפורט לגישה מרחוב? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני הייתי זה שהתווכח עם "THE TERMINANTOR", אני הולך להתחבר למסלול "WOW,, 1, והרבה אומרים לי שזה לא כל כך מהיר כמו שחושבים: אחד אומר לי שהוא מצליח להגיע למהירויות של : +60-80-100 קילו בייט לשנייה, אחד אחר אומר לי שהוא מוריד לרוב במהירויות של אינטרנט רגיל או קצת יותר: (30-50 קילו בייט לשנייה ולפעמים גם 15 ולרוב5 או אפילו פחות מ1). התווכחתי עם חבר שלי כי אנחנו לא יודעים איזו חבילה לקחת. מה יותר משתלם? לפי דעתי ה"WOW,, במסלול 1 כי אין כל כך הבדלים , אבל אני לא בטוח לגבי המהירות. יש לכם ניסיון בזה? תעזרו לי!!!!!!!! תודה. ??? ??? ???
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית נתב ראוטר אלחוטי בדגם : d-link dual band wireless - n 600 - dsl-6850u בבית במחשב נייד באלחוטי עובד גלישה איטית. אני הבנתי שערוץ שידור חלש מאוד. אני רוצה לתת עוצמה אות גבוהה ולהגדיל שידור ערוץ באלחוטי. אני רואה בהגדרות נתב אלחוטי 5GHZ שינויי ערוץ הוא בצבע אפור שקוף ואי אפשר לישנות ערוץ שידור. כיצד מחזירים שינויי ערוץ שידור אלחוטי, ולישנות ערוץ שידור? אני חיפשתי בכל מקום הגדרה ערוץ שידור ליפתוח הזה. ולא מצאתי. בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי לוח GA-H97M-D3H עם כרטיס רשת מובנה של 1GB, אבל הוא מציג תמיכה רק ב 100MB. עדכנתי דרייבר של הכרטיס רשת וזה לא עזר. למישהו יש רעיון ?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי היום נתב של בזק את האינטרנט סידרתי אבל את שיתוף הקבצים אני לא יודע איך לעשות איך אני עושה את זה? עריכה: ניסיתי הרבה דרכים ושום דבר לא יוצא ב DHCP TABLE אני רואה את שני המחשבים שמחוברים אליו ויש בשניהם אינט' הבעיה שאין בינהם קשר...(שיתוף)
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תרשמו כאן את הפינג שלכם ל- neo.gamer.co.il ואת ה-ISP שלכם, נוכל לבדוק לאיזה ISP יש פינגים נמוכים. זה יכול לעזור :Pinging neo.gamer.co.il [213.57.205.25] with 32 bytes of data Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=11ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=10ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=10ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=9ms TTL=249 ה-ISP שלי הוא מת"ב, כמו השרת של גיימר, ולכן הפינג כל כך נמוך.
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, חוברתי לרשת הNGN החדשה של בזק במהירות 10MB, ברשותי הנתב(בגרסתו הישנה) ROTAL 1025W, ושמעתי על תקן -N הנחוץ לשימוש ברשת זו. האם הנתב הנ"ל יכול לנצל ולספק לי את רוחב הפס שחוברתי אליו, או שמא אני צריך להחליף אותו ובזק לא טרחו להודיע לי על כך. אשמח לעזרה בהקדם.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-