רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
יש לי שניי מחשבים שבהם מותקן XP PRO SP2 , הצלחתי לעשות רשת ביתית יש גלישה באינטרנט במחשב השני , יש העברת קבצים בין המחשבים . אבל כאשר אני רוצה להוסיף את המדפסת שבמחשב A למחשב B כדי שאני אוכל להדפיס דרך מחשב B במחשב A אני לא מצליח למצוא את המדפסת . אני עושה במחשב B הוספת מדפסת עושה חיפוש מדפסת ברשת , הוא מוצא לי את מחשב A אבל לא את המדפסת ... אני אובד עצות אנא עזרו לי .
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר 2 ראוטרים על אותו קו הטלפון פשוט יש לי ראוטר אחד(שקבלתי מבזק),ומחשב אחד מחובר אל חוטי,ויש מלא נפילות ורציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר את הראוטרים על אותו קו טלפון,ואם אפשר אז איך עושים את זה
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להתנתק מבזק ולהחזיר להם את הראוטר שלהם (N600). אני רוצה לקנות ראוטר חדש באופן פרטי - איזה ראוטר מומלץ יש? מאוד חשוב שטווח הWIFI יהיה נורמלי - עם הראוטר העכשווי אני נתקל בקשיים לגלוש מהקומה למטה. בנוסף - יש לי מודם ישן של בזק Aztech adsl2+ DSL-600E. האם ניתן להשתמש בו? יש בו איזשהי הגבלה בנוגע למהירות? אין לי בעיה לרכוש ראוטר גם מחול - האם תקציב של 300-350 ש"ח יספיק? מהירות האינטרנט אצלי היא 100 מגה. תודה רבה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מדובר על קואונטר סטרייק סואורס סרבר מרוסיה הפינג יותר גבוהה ב20-30 ms מחבר שלי שגונב אינטרנט מהשכנים אני כבר 4 שנים עם הוט וסמייל לעבור לבזר בילתי אפשרי אני גר בחיפה ואין 100 מגא באזור שלי של בזק אז נישער לי רק להכליף ספק. אני לא יודע איזה ספקים ואיזה חבילות יש לספקים עכשיו תוכלו להמליץ לי על ספק למישחקים?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה ,נתחיל מכך שכל הבדיקות נערכו על הרשת של בזק כלומר ללא שום קשר לספקית אינטרנט כך שאין להאשים את הספק. אז לפני איזה 4 ימים פתאום אני רואה פינג של 150-200 בקאונטר סטרייק. החלטתי לבדוק עם זאת בעיה של בזק או ספק . התחברתי לרשת של בזק לבדוק פינג ל wow.bezeq.co.il כי רק זה אפשר לבדוק דרך הרשת שלהם . אז אני קולט שיש לי פינג של 96ms -110ms שתמיד היה לי שם 13ms-14ms . ובמקום הורדה של 200kb/sec ההורדה ירדה ל 20-30kb/sec . אז החלטתי להתקשר למוקד התמיכה כדי לברר מה קורה שם , אחרי 3 דקות שהם בודקים את תקינות הקוו הם אומרים שהקוו שלי מעולה . ושיש רק שתי סיבות לבעיה זו : 1. הגדרות לא טובות במחשב (Come on אצלי הכל מכוון fix ב Registry) 2. מכשירי טלפון מחוברים כמו פקס…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, אני עובד מהבית ואנחנו שוקלים לעבור לקראוון נייח שאין בו וייפי. אני צרמל אינטרנט יציב ומספיק לשיחות זום ללא הפרעות. אני שוקל לקנות נתב 4g (משהו כזה) ולחבר לו סים נוסף של אותו מספר שיש לי בטלפון. מה דעתכם? אם בטלפון הצלחתי לקבל 15mb מהירות גלישה, עם הראוטר אקבל יותר? או שהאנטנות הם רק בשביל המכשירים הקולטים ולא בשביל לקלות את הקליטה לאנטנה הסלולרית? האם אצטרך לשלם על עוד קו אם אני משתמש ב2 סימים תחת אותו מספר? אשמח לדעות ועצות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
- 4 followers
-
-
אני מנוי NETVISION כבר מספר שנים ובשבועות באחרונים יש לי קצב הורדה של בין 0Kbps ל3Kbps ופעם ב אני מתפנק ב איזה 10Kbps (למספר שניות) זה אף פעם לא היה כך! כשבדקתי את מהירות ההורדה מFTP של נטויז'ן שהם נתנו לבדוק ממנו קיבלתי 180kbps יש לי חבילה של 1.5mbp's ותמיד הייתי מוריד בקצבים מעולים אבל בשבועות האחרונים זה על הפנים!!! מישהו נתקל בבעיה דומה???
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
משהו מוזר קרה כך פתאום יום בהיר אחד.. יש לנו מחשב MINI PC שמתחבר לראוטר של הבית, הכל היה טוב ויפה וקצב ההעברה היה תמיד מקסימלי והקליטה גם כן . פתאום יום בהיר אחד הוא התנתק מן הראוטר ומאז לא ניתן לראות את הרשת בבית יותר אבל רק דרכו ! כל שאר המחשבים בבית מצליחים להתחבר לרשת בבית (הראוטר) דרך ה WIFI כמו כן הפלאפונים גם. מה גם שפתחתי נקודות גישה דרך הפלאפון והMINI PC כן רואה אותן ומתחבר אליהן וגולש מצויין . כלומר כרטיס הרשת של ה MINI PC תקין אך משום מה ניסתר הראוטר ממנו ורק הוא ספציפית מה ניתן לעשות ועוד יותר מעניין למה זה קרה ? לא נתקלתי בבעיה מוזרה שכזו דברים שניסיתי : לעדכן כרטיס רשת (אך הדרייבר הכי חדש גם ככה) לעשות DISABLE ENABLE לכרטיס הרשת לנתק א…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני הייתי זה שהתווכח עם "THE TERMINANTOR", אני הולך להתחבר למסלול "WOW,, 1, והרבה אומרים לי שזה לא כל כך מהיר כמו שחושבים: אחד אומר לי שהוא מצליח להגיע למהירויות של : +60-80-100 קילו בייט לשנייה, אחד אחר אומר לי שהוא מוריד לרוב במהירויות של אינטרנט רגיל או קצת יותר: (30-50 קילו בייט לשנייה ולפעמים גם 15 ולרוב5 או אפילו פחות מ1). התווכחתי עם חבר שלי כי אנחנו לא יודעים איזו חבילה לקחת. מה יותר משתלם? לפי דעתי ה"WOW,, במסלול 1 כי אין כל כך הבדלים , אבל אני לא בטוח לגבי המהירות. יש לכם ניסיון בזה? תעזרו לי!!!!!!!! תודה. ??? ??? ???
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום! ;D אני מתכוון לקנות בימים הקרובים ראוטר מבית Intellinet. Intellinet, MIMO Turbo G מדגם 502207. קישור למוצר: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000usKQO-RlYVAuR_pOvFSjoBS:12bbi68k5?id=3981461&pr=QJ5&N=2%2031582%2031105&sgID=10 בבית, התחברתי לתשתית L2TP של HOT, (כלומר כבלים) ואני רוצה לדעת את הדבר הבא: 1. אם אני אחבר את המודם לראוטר, ואת 3 המחשבים בכבל לראוטר - האם אני אוכל לגלוש בכל שלושת המחשבים? 2. האם תתאפשר רשת פנימית בין שלושת המחשבים? (זה פחות חשוב, העיקר אינטרנט) 3. במידה ואני רוצה להחליף כתובת IP (כדי להוריד מספר קבצים מ Megaupload לדוגמא), אז איך אני עושה את זה? האם מספיק לאתחל את הראוטר או שאפשר להסתפק גם בכיבוי…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לנו בבית שני ממירי יס, הממיר המקליט הראשי נמצא בסלון ועוד ממיר אצלי בחדר שמחובר בכבל ישירות לראוטר. בממיר בסלון (מחובר בHPNA) יש תקלה (102) כמעט על בסיס יומי בעיקר בשעות אחה"צ וערב, הפתרון של יס ופרטנר בפתרון התקלה הוא כל הזמן לנתק את הראוטר,לנתק את הממיר,לוודא שכל החיבורים מחוברים היטב וכו... דיי נמאס לנו כבר מפתרון זמני של אנשים שמקריאים סקריפטים מוכנים מהמחשב. אם לא יימצא פתרון לבעיה נחזור ל"עד 100 מגה" של בזק כשבפועל בכלל מקבלים 40-50... ראוטר Technicolor TG789vac שפרטנר סיפקה. רעיונות? תודה על העזרה :)
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך עסקת "טריפל" לחבילת 12M של הוט. החומרה היא המודם "ARRIS" של הוט (מודם לטלפון+אינטרנט) בנוסף לנתב TPLINK TL-WR841N שקיבלתי מהוט. יש לציין שהמחשב שלי מחובר קווית לנתב. הבעיה היא שכאשר אני מדבר עם אנשים בצ'ט של הפייסבוק אני חווה המון "ניתוקים". כמעט כל אדם שאני מדבר איתו מתלונן שאני עובר כל הזמן למצב לא-מקוון (offline) - ושזה לא קורה לו עם האחרים באותו רגע. כמו כן, בעת שאני נמצא ב MSN MESSENGER, אני מדי פעם פשוט מתנתק. הקטע הוא שהנתב לא מתנתק מהאינטרנט ברגעים הללו - אני ממשיך לגלוש "רגיל", הורדות למינהן לא מפסיקות. האם למישהו יש מושג מהי הבעיה או איך אני אמור להתחיל להבין מהי? התקשרתי להוט בעבר, הם טענו שהם ישימו מעקב על המודם - וטענו שלא התגלו שום בעיות …
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כנראה שהמודם אינטרנט שלי החליט לאפס את עצמו בגלל שהיה לו קר, או סתם ככה. יש לי NETGEAR ADSL רגיל שבזק סיפקה. אמרתי, טוב, צריך כרגיל (האמת לא קרה יותר מדי) להיכנס לפאנל ניהול להזין יוזר / סיסמא וכו'. אבל פתאום, הראוטר לוקח אותי לכתובת: http://prov.bezeq.co.il/Desktop/ ומאפשר לי דרך האתר שלהם בלי גלישה מוצפנת: [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]חיבור לספק האינטרנט[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]הפעלת הרשת האלחוטית[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]עדכון גרסת נתב[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]התחברות לשירות Bezeq Free …
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. הבית שלי עבר קצת שיפוצים ובמהלכם הראוטר שהיה ממוקם בקומה השניה, ירד לקומה הראשונה. אין לי מושג מה הולך שם, אבל צירפתי תמונה של הארון אינטרנט ( או מה שזה לא יהיה ). אשמח גם להסבר קצר מה הולך שם כי אני לא הבנתי. בכל אופן, כרגע בקומה השניה האינטרנט האלחוטי מקרטע, ויש לנו 2 ניידים ( חוץ מכל האייפונים ), ככה שגם למעלה דרוש אינטרנט אלחוטי. הבנתי שצריך לעשות נקודת גישה ( שימוש בראוטר אלחוטי למעלה ), איך עושים זאת? הראוטר שלנו הוא של Netgear DG834NU שסופק ע"י בזק. בכל הבית יש הכנה לחיבור קווי, ז"א שאפשר את הראוטר לחבר באופן קווי לראוטר הראשי. האם מהירות האינטרנט תפגע ( המהירות באינטרנט האלחוטי פחות קריטית, רק שבקווי לא תהיה פגיעה )? האם צריך את אותו הראוטר בדיוק בשביל…
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארדיסק חדש ואני מתלבט בין חיצוני לפנימי, זה לא נוח לשבת במיטה ולחבר הארדיסק חיצוני ולכן אני שוקל לחבר את הארדיסק למחשב נייח עם מגירה נשלפת ולשתף אותו בצורה אלחוטית בתוך הבית. מבחינת מהירות כתיבה \ קריאה, אני יודע שרשת אלחוטית ביתית יכולה להגיע עד ל100Mb ושUSB2 מגיע ל 60Mb. זה נכון? יש הבדל משמעותי במהירויות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הנה כמה לינקים http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTCrossover.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTStraightThru.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet100BaseT4Crossover.html
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו יודע האם אפשר להשיג חבילת gamers אצל בזק בינלאומי בפחות מ 25 שקל?
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ללמוד להסמכה של CISCO ואני לומד בין השאר בעזרת הסרטונים של CBT Nuggets ממליצים בהם על כמה סוויצ'ים לצורך הקמת מיני מעבדה לתרגול אבל כשאני מחפש את הדגמים שהמליצו עליהם אני לא מוצא אותם למכירה בארץ ובאתרים כמו Ebay הם נמכרים במחיר ממש גבוה + משלוח + אולי מיסים שצריך לשלם על ציוד תקשורת (?) אני יודע שהמוצרים של CISCO אמורים להיות יקרים אבל רציתי לבדוק עם מישהו יכול להמליץ לי מניסיון על סוויץ' מתאים לתרגול שאפשר לקנות בארץ ? או שפשוט ללכת על אחד האתרים מחו''ל ?
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
החלטתי לשדרג את עצמי ל 30 מגה.... בזק אמרו לי שה600e שיש לי לא יעבוד על 30 מגה מישהו ניסה כבר?
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כתבה: http://it.themarker.com/tmit/article/11155 האתר: http://www.ccc.net.il/ מישהו ניסה שווה?
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית נתב ראוטר אלחוטי בדגם : d-link dual band wireless - n 600 - dsl-6850u בבית במחשב נייד באלחוטי עובד גלישה איטית. אני הבנתי שערוץ שידור חלש מאוד. אני רוצה לתת עוצמה אות גבוהה ולהגדיל שידור ערוץ באלחוטי. אני רואה בהגדרות נתב אלחוטי 5GHZ שינויי ערוץ הוא בצבע אפור שקוף ואי אפשר לישנות ערוץ שידור. כיצד מחזירים שינויי ערוץ שידור אלחוטי, ולישנות ערוץ שידור? אני חיפשתי בכל מקום הגדרה ערוץ שידור ליפתוח הזה. ולא מצאתי. בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי את הנתב הזה שקיבלתי מבזק , אני מנסה לפתוח פורטים לא מצליח אשמח אם תגידו לי איפה הטעות. דבר ראשון הגדרתי בכ. הרשת את האייפי מסכת המשנה ושער ברירת המחדל ע"י שימוש בפקודה ipconfig /all במסך ה CMD. ריסטתי את המחשב. בשלב השני נכנסתי אל הראוטר ע"י הקלדת 10.0.0.138 והקשת סיסמא ושם משתמש Admin. בתפריטי הנתב נכנסתי אל: Advanced Setup --> NAT --> Port Triggering , ושם לחצתי Add והגדרתי את הפורטים כ castum application גם TCP וגם UDP בהתאמה. לחצתי Save / Apply וליתר ביטחון ביצעתי גם Save / Reboot לנתב (תחת תפריט ה Managemant) כמו כן נתתי לתוכנה אישור לעבור את חומת האש של ווינדוס. (לתכנה , לא לפורטים מסיבה שאני לא יודע איך לעשות את זה ב Windows 7) אשמח אם תסבירו לי …
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רב. ברצוני לחבר שני מחשבים רחוקים בעזרת רשת אל-חוטית. המרחק בין המחשבים הוא 200 מטר בקו אוירי, לערך. (יותר מאוחר תיהיה לי תשובה יותר מדוייקת.) כיצד ניתן לעשות זאת ? האם לשני המחשבים צריך להיות כרטיס רשת אלחוטי\רווטר אלחוטי חזקים ? או שמספיק שיהיה ראווטר אחד חזק שיקלוט את כרטיס הרשת השני ? אשמח להמלצות, אולי אפילו על בניה עצמית. יש לציין שאחד המחשבים יושב על גג של בניין ולכן מספר העצמים כגון בניינים, קווי חשמל וטלפון פחות מפריעים. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפני כמעט שלוש שנים, שמיכאל גולן פתח במהפיכת הסלולר, לא היה ספק - השוק הולך להשתנות וחברות הסלולר הותיקות נכנסות למשחק חדש לחלוטין. לעומת זאת, מידת ההצלחה של מהפיכת "השוק הסיטונאי" נתונה במחלוקת רבה. ישנם כאלה, כמו אמיר טייג מדה-מרקר, שחושבים שהשוק הסיטונאי עומד לפגוע אנושות בבזק. לעומתו, אבי וייס מטלקום-ניוז, חושב שבזק רק תצא מחוזקת מהמהלך הזה. מה אתם חושבים? דעתו של אמיר טייג - http://www.themarker.com/technation/1.2572177 דעתו של אבי וייס - http://www.telecomnews.co.il/%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9B%D7%9D-%D7%91%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A0%D…
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-