רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה יש לי בעיות אינטרנט קשות ובאחת השיחות עם התמיכה טכנית נדהמתי לגלות כי לבזק יש את האפשרות להכנס לראוטר מתי שרק בא להם... קראו לי פרנואיד אבך אני לא אוהב את העובדה שהם יכולים לראות את כל ההגדרות שאני משנה בראוטר. הדרך לחסום אותם היא שינוי הסיסמא של המשתמש SUPPORT אבל אני לא ממש מצליח נכנסתי לראוטר ב TELNET וניסיתי לראות את הסיסמא אבל היא מוצפנת הייתי רוצה לדעת איך אפשר לאפס אותה או אם בכלל אפשר למחוק את היוזר הפקודה שניסיתי היא: passwd support new_password תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עברתי על כך המדריך של ה Router וקראתי גם ה Sticky שנמצא פה אבל לא הצלחתי לעשות את זה.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתונים ראשוניים : 1. ספק בזק בין לאומי 2. תשתית בזק 3. מהירות גלישה עד 40 מגה 4. ציוד dlink 6850u 5. חיבורים קיימים : חיבור מהקו טלפון לראוטר ---> כבל מהראוטר למחשבים ----------------------------------------------------------------------------------------- אני מעוניין לרכוש מודם חדש שיחליף את הנוכחי מכמה סיבות העיקרית היא תמיכה ב - asustor AS5004T שיש לי. שאלות: 1.אני מעוניין לרכוש את ה -asus RT-AC68U אבל השאלה האם הוא תומך בכלל באינטרנט שיש לי כרגע ? 2.לאסוס יש גם את דגם ה - DSL -AC68U האם זה מה שאני צריך ? 3. מהו השילוב האולטימטיבי קניה של שניהם ? דגם ה - RT מאחורה : דגם ה - DSL מאחורה:
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר הרבה זמן מנסה להתחבר מהמחשב הנייד שלי למחשב הנייח דרך ה RDP של חלונות 7. קראתי כמה מדריכים באינטרנט, והצלחתי לבצע את הפעולה, הבעיה שאני יוצא מתחום הבית שלי (מהרשת) אני לא יכול להתחבר. אך אני יכול להגדיר שאני יוכל להתחבר מכל מקום למחשב הבייתי שלי. עמית
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי. היה לי עד היום חיבור עם חייגן מבזק בינלאומי. חבילת גיימר. היום הביאו לי מודם חדש (דגם F@ST TM 3184 של היצרן Sagemcom) של הוט, בגלל חבילת 30 מגה. טכנאי טען שחיבור לאינטרנט מתבצע אך ורק עם חיבור ישיר עם מודם זה. הדבר גרוע ממספר סיבות: 1. חיבור ישיר לHOT עמוס ביותר, ולא משנה באיזו שעה ביום, אני מוריד מאתרי חול על מהירות שקטנה מ100 KB לשניה. אבל כשאני גולש מחיבור עם חייגן, לא משנה באיזו שעה ביום, אני מקבל את המהירות המקסימלית - תמיד. 2. אין תעדוף לחבילת גיימר בגלל שאני לא מחובר עם חייגן (תקנו אותי אם אני טועה) ברגע שאני מדליק את המחשב, אני מחובר ישירות לHOT. אני מקבל IP שמתחיל ב84 אבל, אם אני מתחבר למשתמש עם חייגן, הIP משתנה ל82, ומורגש ההבדל (אם זה הורדה מהירה יותר או ח…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש ראוטר + מודם מומלץ לבית? אני ב-014 תשתית + ספק כרגע יש לי מודם ישן של בזק + TPLINK 1043N הייתי רוצה לרכוש מודם + ראוטר יש מכשיר מומלץ? תקציב של 200-300 שקל
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש ברשותי נתב של חברת EDIMAX מדגם BR-6204Wg ואני מעוניין לפתוח פורטים לאימיול בכדי שאני לא אקבל מזהה. יש פה למישהו מושג כיצד אני עושה זאת? התקשרתי לתמיכה ש לחברה אך אני ממתין דקות ארוכות על הקו ולא עונים לי. בזק מספקת לי את התשתית ואני עובד עם חלונות WINDOWS 7 ULTIMETE תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הי חברים, האם מישהו מכם משתמש בשרותי VPN על מנת לקבל IP בארה"ב ולראות טלויזיה בחינם? אם כן, האם יש המלצות לספקים טובים? תודה, פשה.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד עם וינדוס 7, לידו יושב נתב אלחוטי מבזק tnn siemens sl2-141 (שיש לי אותו כבר 3 שנים בערך) שמחובר אליו באופן חוטי ולמחשב נוסף באלחוטי, אינטרנט בתשתית adsl של בזק, ספק: אינטרנט בינת, מהירות 5 מגה. אני סובל מאיטיות חמורה והתנתקויות במשחק world of warcraft, ה latency רוב הזמן לא יציב, ולעיתים רבות מאוד גבוה, יכול להיות מ 400 עד 3000+, זה יכול -מאוד- לתסכל, מי שמשחק במשחק ידע... (בלטנסי מעל 300 כבר לא ממש ניתן לשחק במשחק), הבנתי שלטנסי סביר במשחק זה 150. בנוסף לעיתים רבות גלישה לא יציבה באינטרנט, לגבי הורדות אני לא ממש יודע לומר, אבל עשיתי עכשיו בדיקה בספידטסט נט והתוצאות: הורדה: 4.91, העלאה: 0.77, פינג: 26, סרבר: תל אביב, מרחק: < 50 mi. אם זה עוזר במש…
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב, השאלה בגוף הכותרת: כיום, אני מחובר עם חיבור חייגן (דבר ששכחתי ממנו ואמרו לי עליו רק עכשיו שדיברתי עם 014), דרך כבלים, מודם ת'ומסון, חיבור 1.5 מגה. בין שאר אתרי הורדה, אני מוריד מטורנט ליץ', ועד לפני כחודשיים הכל היה מצויין, מהירויות שיא, ו"הכל דבש" כמו שאומר השיר. בחודש חודשיים, האחרונים, התחלתי לשים לב לתופעה מוזרה, שבה מהירות ההורדה שלי לא עולה על 30-50KBPS לכל קובץ. וגם אם אני מוריד קובץ אחד בודד, הוא עדיין לא עולה על 40-50KBPS. היום הייתי בבית של חברים עם הלפטופ, שם החיבור הוא עם המודם האלחוטי של בזק RTA1025, מהירות מגה וחצי, וחיבור דרך נטוויז'ן (כן כן, הזאת מחתונה קתולית, והזאת שידועה לשימצה בחסימת פורטים). לאחר תהליך חיבור קצר לראוטר שלהם, פתחתי את תוכנת הטורנט…
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אשמח לרשימת שרתים של בזק אני כרגע מחובר ב 212.25.127.15
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן שמו לי טלפון של 012 אבל הגדירו משהו מוזר . הם הביאו את המתאם שלהם ועוד מודם רגיל ועשו חיבור מתאם למודם ומודם למודם אחר שהיה לי אבל אלחוטי ו יותר מידי חיבורים . אפשר במקום זה לחבר למודם שהיה לי עם אלחוט במקום כל מה שעשו לי .
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני הייתי זה שהתווכח עם "THE TERMINANTOR", אני הולך להתחבר למסלול "WOW,, 1, והרבה אומרים לי שזה לא כל כך מהיר כמו שחושבים: אחד אומר לי שהוא מצליח להגיע למהירויות של : +60-80-100 קילו בייט לשנייה, אחד אחר אומר לי שהוא מוריד לרוב במהירויות של אינטרנט רגיל או קצת יותר: (30-50 קילו בייט לשנייה ולפעמים גם 15 ולרוב5 או אפילו פחות מ1). התווכחתי עם חבר שלי כי אנחנו לא יודעים איזו חבילה לקחת. מה יותר משתלם? לפי דעתי ה"WOW,, במסלול 1 כי אין כל כך הבדלים , אבל אני לא בטוח לגבי המהירות. יש לכם ניסיון בזה? תעזרו לי!!!!!!!! תודה. ??? ??? ???
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בשבוע שעבר התקין אצלי טכנאי של בזק ראוטר 2760U של דילינק. הכל עבד טוב ויפה, עד היום - הרשת האלחוטית פשוט הפסיקה לעבוד. בממשק הכל מסומן כמופעל, הנורית של ה-WLAN דולקת על הראוטר עצמו, אבל הרשת לא מזוהה לא ידי הפלאפון שלי וגם לא על ידי הלפטופ. דברים שניסיתי ולא עזרו: - ביטול ההצפנה של הרשת - כיבוי והפעלה של הרשת האלחוטית מתוך הממשק - כיבוי והפעלה של הרשת האלחוטית על ידי המתג בחלק האחורי של הראוטר - כיבוי הראוטר והדלקה מחדש - איפוס הגדרות לברירת מחדל בסופו של דבר התקשרתי לתמיכה הטכנית של בזק, שם נאמר לי על ידי נציג טכני בשם עידן שהוא לא יכול לעזור לי כי הם תומכים ברשת קווית בלבד ושתמיכה ברשת אלחוטית היא שירות נפרד, בתשלום (אותו כמובן אין לי שום כוונה לשלם). לטענתם, כל עוד הרש…
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אלהן לאחרונה סיימתי לסלול ברחבי הבית סלילה רשת קווית כחלק משדורג הרשת הבייתית שלי השתמשתי בכבל בקטגורית 5e אשר מאפשר תקשורת בקצב של 1G כרגע יש ברשותי ראוטר מסוג d-link dsl-2760u-bn שקבלתי מבזק שמשמש אותי כמודם וראוטר בקוונתי לבקש מבזק מודם בלבד וחבר אליו ראוטר שאותו אבחר בעצמי ולא אתבסס על שלהם לכן אני מחפש המלצה לראטור חדש שיאפשר לי תקשורת בייתית כמה שיותר מהירה וכן WIFI בעל מהירות וטווח טובים עד כמה שניתן בתקציב של 400-500 ש"ח אם נדרשים פרטים נוספים אנה צינו ואשמח להוסיף תודה מראש לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לגמרי אובד עצות, יש לי המון ניתוקים/האטות קצב מוזרות שלמען האמת ככל הניראה אינן נובעות מהתשתית אלא מהנתב המיושן שלי (DLINK DSL-6740U_H1). אני מחפש להחליף אותו לנתב חזק מאוד ואמין (לא חייב להיות משולב עם מודם - הבנתי שאפשר לסדר את הנתב הישן כמודם). יש לי תשתית של בזק בבית עם ספק של בזק בינלאומי, אני מקבל סביבות ה85-90Mb/s. ישלנו בית גדול עם שתי יחידות דיור (160 מטר^2) ומחוברים כ3-4 מחשבים (רובם קווית), מממיר שמשדר באמצעות האינטרנט(קווי), שני ממירי סלקום (קווי ואלחוטי), וכומובן 3-5 טלפונים שמחוברים אלחוטית. (ישנם גם שני מפסקים שעוזרים לפזר את כל הכבלים ונקודת גישה באחת מיחידות הדיור). מהניסיונות שלי להבין מה כדאי לי לקנות נתקלתי בנתב TP-Link Archer C7 …
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
א.שימוש הנתב אך ורק כמודם ,או כמודם+נתב http://routerIP/mode.htm ב.TELNET ,אפשר לאפשר את ה TELNET והוא יהיה מאופשר עד להפעלה הבאה http://routerip/setup.cgi?todo=debug
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי מקבל מהם כתובת שהתחילו ב190 אבל לאחרונה אני מקבל מהם רק כתובות שמתחילות ב 80. וכן אני יודע ש012 הם על הפנים רק שלכמה חודשים הקרובים אני תקוע איתם (never will happen again). אקיצר אם מישהו יודע אשמח לדעת בוודאות, יש דברים מסויימים שלא עובדים לי עם הטווח הנוכחי....
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
נתב אלחוטי + מודם D-LINK DSL-6740U 300Mbps VDSL2 נמכר עכשיו ב-Ivory, ואני לא מוצא עליו ביקורות ברשת. מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
תרשמו כאן את הפינג שלכם ל- neo.gamer.co.il ואת ה-ISP שלכם, נוכל לבדוק לאיזה ISP יש פינגים נמוכים. זה יכול לעזור :Pinging neo.gamer.co.il [213.57.205.25] with 32 bytes of data Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=11ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=10ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=10ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=9ms TTL=249 ה-ISP שלי הוא מת"ב, כמו השרת של גיימר, ולכן הפינג כל כך נמוך.
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי חברים, מקווה שהכותרת מובנת. יש לי ראוטר בבית עם אינטרנט סיבי. הראוטר יושב בסלון במרחק כ-5-7 מטר בערך מהחדר שבו יש מחשב נייח והוא ללא אינטרנט. המחשב הגיע עם סטיק שקולט wifi זה עבד אבל החיבור היה חלש ואחרי יום הסטיק תקול, המחשב אומר שהוא לא תקין. להוסיף נקודה בחדר לא בא בחשבון כי אולי בהמשך נעבור דירה אז מה שאני רוצה לעשות זה ככה: לרכוש ראוטר נוסף שאותו אחבר למחשב דרך כבל LAN והראוטר עצמו יקלוט את האינטרנט שיש בבית (wifi פתוח מהראוטר שבסלון), האם זה יכול לעבוד ככה או שלא? חשבתי על ראוטר כזה: https://ksp.co.il/web/item/208595 או https://ksp.co.il/web/item/279452 האם הראוטרים האלה יודעים להעביר אינטרנט…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, יש לי הוט בוקס בבית, והוא אלחוטי. לפני כמה ימים שדרגתי את ווינדוס XP ועברתי לווינדוס 7 ומאז בעצם יש בעיה: האינטרנט האלחוטי לא נפגם, אני עדיין מצליח להתחבר ממכשירים ניידים ולפטופים אבל המחשב (הנייח) אשר מחובר לראוטר (באמצעות כבל רשת) לא מצליח להתחבר לאינטרנט. אשמח לעזרה מהירה... זה ממש נגרר ונהיה קריטי... תודה מראש!!! שגיא
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום! לגבי מה שציינתי בכותרת, למה למשל בכבלים בארץ מתחברים בדרך כלל דרך VPN L2TP ? מהם היתרונות \ חסרונות של כל אחת מהשיטות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברים ושבת שלום. לא מזמן התחלתי להשתמש במודם/נתב של HOT המכונה גם HOTBOX. מאז, אני לא מצליח לראות או להתחבר לרשת WIFI מהפלאפון. ממחשב נייד כן. חשוב לציין שלפני הייתי משתמש בנתב של DLINK ומוצא ומתחבר לרשת ללא בעיות. אולי משהו בהגדרות של הנתב?
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הוט\הוט-נט ובמשך שנה שלמה לא השתנתה לי כתובת הIP הספק והתשתית טוענים שהכתובת צריכה להשתנות כל 3 חודשים, התווכחתי איתם בערך חצי שעה שהכתובת לא השתנתה ויש לי לוגים שמוכיחים את זה.. לטענתם אין דרך לשנות את הכתובת עם תשתית של הוט וזה לא הגיוני שהכתובת לא השתנתה עד היום בסוף הגענו להסכם שלא כל כך עוזר לי, וזה שהיא 'תרשום' לעצמה לבדוק בעוד 3 חודשים אם הכתובת השתנתה, ואם לא, אז אין לה מה לעשות בנושא האם באמת אין שום דרך לשנות כתובת IP עם תשתית של הוט? אני מאמין שמישהו חשב על זה פעם.. חייבת להיות איזושהי דרך.. זה לא הגיוני שיהיה אייפי אחד שלא יתחלף לעולם הדרך היחידה כנראה היא לעבור לבזק, אבל זה אומר שאני אצטרך להחליף את הנתב של הוט וזה סתם בלאגן שלא ש…
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-