רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי מנציג של בזק בינלאומי לשעבר.. הוא אמר לי שהמודמים הכי טובים הם של מוטרולה. והדגם הכי טוב הוא הדגם השחור שכנראה הדגם שלו זה: Motorola SB5100 עכשיו הוא מודם מאוד ישן וכנראה שיצאו מודמים חדשים או השתנו דברים אצל HOT. אז כיום איזה מודם הכי טוב/מומלץ ? תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה יש לי פינגים ממש גבוהים בהרבה משחקי רשת. התשתית היא הוט והספק הוא 012. 4 מחשבים נייחים ו3 סמארטפונים מחוברים לאינטרנט. בבדיקת מהירות הכל נורמלי, אך כשאני משחק במשחקי רשת אז הפינג הוא די גבוה. הפינג גבוה בשרתים ישראליים ואילו בשרתים מחוץ לארץ הפינג ממש מטורף. 900-1000 פינג. http://www.speedtest.net/result/2627449262.png אשמח אם מישהו יוכל לעזור. * אני משתמש בוינדוס 7
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה להקים חיבור ישיר בין מחשב למחשב לצורך העברת מידע וכו' בעזרת כבל רשת. מישהו יודע איך לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מודם מהסוג הנ''ל שמחובר בUSB, לאחר חיפושים רבים אני פשוט לא מוצא דרייבר שלו לויסטה, בלי זה אני פשוט לא יכול להתחבר... :-\ אני ממש אודה לכל מי שיעזור, זה לא הצד החזק שלי
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ,חברה לעבודה מעוניינת לרכוש ראוטר הביתהאך היא מעלה טענות בעניין קרינה ועל כך שזה לא בריא היות וילדים קטנים ישנים באותו החדר. הייתי רוצה לדעת האם יש דברים בגו? למה לשים לב בקניית ראוטר ? האם יש איזושהו תו תקן שמבטיח שהקרינה היא אינה מסוכנת ? לאחרונה יש מהפכת בריאות בעולם בכל הנוגע לקרינה והשפעת מכשירים על האדם,בין היתר קיים מחקר מבוסס שמצביע שאפילוBT הוא לא בריא ובמצבים מסויימים אף מזיק חד משמעי,כמובן הסלולר שכבר נקבעו תקנים מחמירים ולמרות זאת עדיין יש מחקרים שמראים שזה עדיין גרוע מאוד.
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הבעיה זה לא המהירות שיש לכם אצל הספק אלה האתרים שלא תומכים ולא מספקים מהירות גבהות אולי רק בהורדה וזה בעיה רצינית ואין פתרון בשביל לדעת כמה אתם באמת מקבלים ותראו שהמהירות הגלישה שלכם הרבה יותר אטית וזה בגלל האתרים שלא משדרגים מהירות כי זה יקר או שאין להם צורך ביותר ואתם סובלים בשביל זה יש תוכנה מעולה שמנתרת את הקו שלכם ומגלה לכם את האמת אצלי יש 100Mbs אבל הממוצה שאני מקבל זה 5Mbs והכי הרבה ולא תמיד עד 10Mbs ממש עלוב מה אפשר לעשות בשביל לפתור את הבעיה ואצל הספק הכול תקין אני מקבל אפילו קצת יותר ממה שיש לי אז הם טוענים שהבעיה היא לא אצלם אז אצל מי הבעיה קישור להורדת התוכנה http://www.softperfect.com/products/networx/
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תרשמו כאן את הפינג שלכם ל- neo.gamer.co.il ואת ה-ISP שלכם, נוכל לבדוק לאיזה ISP יש פינגים נמוכים. זה יכול לעזור :Pinging neo.gamer.co.il [213.57.205.25] with 32 bytes of data Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=11ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=10ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=10ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=9ms TTL=249 ה-ISP שלי הוא מת"ב, כמו השרת של גיימר, ולכן הפינג כל כך נמוך.
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט ישראלי ברומניה, אני רוצה לראות "דה ווייס ישראל" ביוטיוב אבל שאני מנסה להפעיל קליפים מהערוץ הרשמי של "דה וייס ישראל" ביוטיוב הוא אומר לי :"מעלה הסרטון לא הפך סרטון זה לזמין במדינה שלך", יש דרך לעקוף את זה? דיברתי עם חבר שטיפה מבין והוא אמר שאני צריך "להשיג" I.P ישראלי למחשב שלי שפה, אני למען האמת לא מבין גדול בתחום אז אם כן יש פתרון אני אשמח אם תכתבו אותו בצורה פשוטה תודה, יענקלה
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אני הייתי זה שהתווכח עם "THE TERMINANTOR", אני הולך להתחבר למסלול "WOW,, 1, והרבה אומרים לי שזה לא כל כך מהיר כמו שחושבים: אחד אומר לי שהוא מצליח להגיע למהירויות של : +60-80-100 קילו בייט לשנייה, אחד אחר אומר לי שהוא מוריד לרוב במהירויות של אינטרנט רגיל או קצת יותר: (30-50 קילו בייט לשנייה ולפעמים גם 15 ולרוב5 או אפילו פחות מ1). התווכחתי עם חבר שלי כי אנחנו לא יודעים איזו חבילה לקחת. מה יותר משתלם? לפי דעתי ה"WOW,, במסלול 1 כי אין כל כך הבדלים , אבל אני לא בטוח לגבי המהירות. יש לכם ניסיון בזה? תעזרו לי!!!!!!!! תודה. ??? ??? ???
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר של APPLE מדגם A1084, יחסית ישן ולאחרונה התנתקתי מהוט והתחברתי לבזק עם מודם ADSL. אני משום מה לא מצליח להבין איך אני גורם למודם לתקשר עם הראוטר שלי. לא הייתה לי בעיה כזאת כל עוד הייתי מנוי של הוט. יש מישהו שמבין איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי ראוטר ROTAL 1025W ורציתי לדעת מה חשוב להגדיר בו. כרגע מחוברים שני מחשבים אליו ובניהם כבר יש רשת. שאלה נוספת שיש לי היא איך אפשר להחליף IP עם הראוטר. במודם הקודם שהיה לי (BFOCUS 270) כאשר הייתי לוחץ בממשק על SAVE AND REBOOT אז התחלף לי ה IP בממשק של ROTAL גם יש אפשרות של REBOOT אבל ה IP לא משתנה.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשתף אותכם בבעיה מאוד מעצבנת שיש לי באינטרנט כבר למעלה משנה. לרקע כללי, התשתית שלי היא בזק וספק בזק בינלאומי. מהירות האינטרנט היא 1.5 mb הורדה ו 128 kb העלאה. יש לי נתב ASUS AM 604g. יש לי שני מחשבים בבית. מחשב ראשון מחובר ישירות לנתב(המחשב שאני עובד איתו) ועוד מחשב במרחק כמה מטרים שמחובר דרך WIFI. הבעיה היא שהאינטרנט שלי פושט מתנתק לרגע ממש קצר(פחות משניה, מין ניתוק קטן כזה) כאשר אני מעמיס ברוחב הפס בUpload. העומס Upload שאני מדבר עליו מתבטא בהמון דברים, כמו: העלאת קובץ לאינטרנט, שיחות בתוכנות P2P(סקייפ/מסנגר/טיימ ספיק). הניתוק קורה בייחוד כאשר אני מעמיס ממש הרבה. לדוגמא: היום דיברתי עם חברי בסקייפ תוך שימוש במצלמת האינטרנט שלי. כבר אחרי איזה שלוש דק…
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הנה כמה לינקים http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTCrossover.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTStraightThru.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet100BaseT4Crossover.html
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה כל אות מייצגת, ב co וב il תודה
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, איזה כרטיס רשת אלחוטי מומלץ למחשב נייח? האם עדיף כרטיס רשת חיצוני או פנימי (אם אין הבדל באיכות אז אני מעדיף חיצוני). תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
-
בוקר טוב. הסיפור שלי קצת מסובך אבל אנסה לפשט אותו: יש לי מודם של בזק Aztech ADSL2+ DSL-600E. המודם מחובר לראוטר של TP-LINK TL-WR641G. הראוטר דפוק כי מסיבה מסויימת הוא לא מצליח לחייג (עבור שם משתמש ללא @ הוא מחייג בלי בעיה אבל רגע שאני מוסיף @ ושם הספקית [במקרה שלי user@015] הוא פשוט לא מגיב ללחיצה של connect ניסיתי ללחוץ מלא פעמים כלום לא קורה), אבל לא זאת הבעיה. הגדרתי את הראוטר ל Dynamic IP ככה שה Default Gateway שלו יוצא 10.0.0.138 שזה האייפי של אזיטק. את AZTECH הגדרתי לחייג אוטומטית, ככה שעכשיו מה שהיה פעם Bridge1 עכשיו זה חיבור PPPoE. שני המחשבים מחוברים בצורה חוטית ל TP-LINK. בזמן האחרון אני נתקל בבעיות של ניתוקים נוראה נוראה מוזרים.. אין אפשרות לפתוח עמודי WEB כמו …
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם קיים דבר כזה ? עדיפות לנתב draftN.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אינטרנט סיבים סלקום 1000MB. בחיבור קווי של מחשב ליד הראוטר מקבל מהירות הורדה 950MB. יש חיבור קווי שסידרתי לטלוויזיה + XBOX + סטרימר שמחוברים בכל רשת אבל - כבל ישיר מהראוטר מגיע לסלון למפצל/רכזת - והמכשירים מתחברים לרכזת. ואז מקבל רק סביב 88MB כנ"ל כך בחדר ילדים ששם שני מחשבים נייחים - ושם שני רכזות בגלל שאין כבר יציאות מהראוטר - יציאה לרכזת אחת ליד הראוטר+ ואז כבל אחד לחדר ילדים + רכזת שנייה בחדר ילדים וחיבור קווי לרכזת של שני המחשבים. מקבל גם 88-90MB במחשבים שלהם. האם החלפת רכזות לרכזות שתומכות במהירות 1000 אמור לפתור? או עדיין בגלל הפיצול אקבל מהירות נמוכה מ 950? למרות שלילדים ולסלון גם 500+ לדעתי יספיק. אשמח לדעתכם 🙂
-
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, בשישי האחרון התחברתי לשירות האינטרנט של הוט 12 מגה בייט הספקית שלי היא בזק בינלאומי. אני מחובר חיבור ישיר למחשב (בחייגן) ללא ראוטר. באמצעות מודם בצבע שחור של חברת arris מהירויות ההורדה שלי מהhttp הם באיזור המגה לשנייה שזה נראה תקין. עם זאת אני משתמש בתוכנת utorrent גירסה 2.2 ושם כמות מכובדת שלו הורדות בו-זמנית ולחוד מגיעה למהירות של 50 kb בשניה. אשמח לעזרתכם בנושא.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ככה, יש לנו ראוטר D-LINK 615, אני מחובר דרך כבל והוא אלחוטי. כל הציוד בחדר שלי. לא עוזר לדבר איתו, יש לו ראש אטום. לקחתי בחשבון לנתק את הנתב והלתחבר ישירות מהמודם אבל זה פיתרון אחרון, אין לי כוח לבכיות שלו. הוא מוריד לפי מה שראיתי טורנטים והורדות ישירות. יש אפשרות להגביל את רוחב הפס שנשלח אליו? הוא לא ישים לב, וגם אם כן אני אגיד לו שככה נתבים עובדים, הוא לא מבין כלום מהחיים שלו. (חשבתי לשנות לו את ההגדרות של התוכנות אצלו במחשב , אבל הוא עלול לעלות על זה.) דרך אגב אני לא יודע כמה המהירות שלי, אבל אני מוריד טורנטים טובים על 300K, (כן זה מאד איטי אבל לי זה מצויין כי יש לי סבלנות ואני לא רוצה לתת לאמא שלי לשלם סתם כסף, ולכן אני גם לא אבקש ממנה להעלות את הרוחב פס בגלל השטויות …
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ישלי מחשב שאני גולש עליו עם רשת אלחוטית.. אני רוצה לדעת אם יש איזה שהיא דרך לחסום את הגישה לאינטרנט מהמחשב הנייד שלא יוכלו להישתמש ברשת האלחוטית רק באמצעות סיסימא? (מדובר ברשת אלחוטית שהיא בלי קוד או משהו...)
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מהו הפרוטוקול L2TP? באיזו שיכבה הוא עובד? ומדוע ל Edimax EW-7205AP Access point אין אפשרות לבצע Routing ב ICS? המכשיר פשוט זורק לי את packets.......
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, כרגע אני גולש במהירות 15 מגה בתשתית בזק וספקית בזק בינלאומי. רציתי לשדרג ל-30 מגה, אבל הם אמרו לי שבשביל זה אני צריך להחליף לנתב מתקדם יותר ולהתחייב לנתב הזה לשנתיים. אבל אני לא רוצה להתחייב לשנתיים. השאלה היא כזו: איך אפשר בכל זאת לשדרג מבלי ההתחייבות הזו? למשל אם אני אקנה בעצמי נתב TP-WR1043ND, ופשוט אבקש מבזק לספק לי את המהירות, זה יעבוד?
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-