רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה להכנס למחשב משותף ברשת הוא מבקש סיסמא, וככה זה אם אני מנסה להכנס גם עם המחשב השני לשלי.... חיפשתי שעות איפה מבטלים את הסיסמא אבל לא מצאתי... מישהו יכול לעזור לי תודה
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכל הקהילה, אני חדש כאן אני רציתי לשאול כמה דברים בנוגע להקמת אינטרנט אלחוטי. אני עובד נכון להיום בבית עם מחשב נייד יחיד. (קישור למפרט למטה). http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=25&subcatid=27&prodid=33&keySearch= אני מניח שאני לא צריך כרטיס PCMCIA מאחר שיש לי כבר כרטיס רשת מובנה בתוך המחשב (תקנו אותי אם אני טועה). יש לי מודם כבלים של מוטורולה דגם SB4200 שדרכו אני מתחבר היום לאינטרנט. אז לפי מה שאני הבנתי על רשתות אלחוטיות אני רק צריך נתב אלחוטי שיחובר למודם הקיים שלי. אני עדיין לא הבנתי מהו "המקבל" במחשב הנייד, משום שלא קיבלתי אנטנה או מכשיר קליטה אחר אז אם אפשר להבהיר לי את הנקודות... ואני מבקש אם אפשר גם לקבל המלצות לנתבים אלח…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
עכשיו יש לי אנטרנט במהירות 1.5 מגה ורציתי לדעת אם שווה לי לשדרג ל2.5 מגה ב10-15 שקלים בחודש תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
התקשרו והציעו לי להעלות את המהירות ל-5 מגה בחינם פלוס ראוטר חינם של סימנס למשך שנתיים. ניסיתי לשאול אם אני מתחייב אליהם בזה שאני מסכים והתחמקה כשאמרה שאני מקבל את זה חינם לשנתיים. לא הסכמתי ואמרתי שאני אחשוב. האם גם לכם הציעו את ההצעה ובכלל מה אתם חושבים האם יש פה איזשהו מלכוד :s05:
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי רוצה לקנות ראוטר אלחוטי , והתקציב הוא עד 250 ש"ח יש לכם ראוטר כלשהו להמליץ לי עליו ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם האם למישהו יש ניסיון עם הראוטר? הוא 500 ש"ח + כרטיס Mimo. תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, כאשר אני גולש עם חיבור חוטי אני מצליח לבצע פעולות מסויימות שבחיבור אל חוטי אני לא מצליח . לדוגמא הפעלת מצלמת בסקייפ, או שיתוף מסך בסקייפ ונראה לי גם ש youtube הרבה יותר איטי ותקוע בחיבור אל חוטי. מבחינת מהירות הורדה לפי בדיקה שעשיתי עם בזק בינלאומי אין הבדל במהירויות ועדיין משהו שם לא מסתדר. רעיונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום , עשיתי לפי המדריך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והכל סבבה , יש לי רשת ביתית שיתןף קבצים. מה שאין לי זה אינטנרט במחשב השני. מה שמצחיק שכן מופיע לי בחיבורי רשת - INTERNET GATEWAY של הספק שלי (נטוויזן), אפילו עשיתי PING ל-IP שנתתי לו והכלך בסדר. עשיתי גם פינג ל- IP של המחשב המחובר לאינטנרט והכל בסדר. מה שמופיע לי בעת פתיחת חלון של אקספלורר :" לא ניתן להציג דף זה".... שני המחשבים עובדים על וינדוס XP SP2. מה עלי לעשות???
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מחובר דרך ראוטק לאינטרנט דרך המחשב שלי (פנטיום 4 2.4) התחברתי לפאב מסויים והורדתי במהירות של 20 ק"ב במחשב אחר(פנטיום 2 300מה"ז) התחברתי באותה התוכנה לאותו הפאב והוריד לי על 170! מה הבעיה במחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי בבית מצב כזה: * מודם כבלים שמחובר ישירות לראוטר * מחשב 1 עם windows 7 שדרכו הקמתי את הרשת והוא מחובר בכבל ישירות לראוטר והמדפסת שלי מחוברת אליו בUSB * מחשב 2 עם windows 7 (נייד) שמחובר אלחוטית לראוטר והצלחתי לשתף את המדפסת * מחשב 3 (נייח) עם windows xp שמחובר אלחוטית לראוטר ומצליח לגלוש באינטרנט בלי בעיה הבאתי מחשב נוסף עם windows xp שמחובר ישירות לראוטר (בכבל) ואני רוצה להתקין אליו את המדפסת המשותפת ולגלוש דרכו באינטרנט ומשום מה יש 2 בעיות 1) הוא לא מזהה חיבור לאינטרנט 2) אני לא מצליח להגדיר אותו ברשת הבייתית כדי שהוא יזהה את המדפסת מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אנשים הייתה לי בעיה בראוטר שאני מסדר אותה לאט לאט בהתחלה לא הייתי יכול לגלוש במהירות ולהוריד במהירות היום אני יכול עכשיו הבעיה הבאה שלי שאני משחק אם חבר משחק רשת (CM 03\04) ואנחנו רוצים לשחק ואנחנו לא יכולים בגלל שאני צריך לפתוח פורט בראוטר ומומחה הרשתות אמר לי שאני צריך לדעת את השם של הפורט של המשחק והוא כבר יפתח לי אותו בשניה! איך אני מוצא את השם של הפורט? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ראיתי באחד האתרים את EDIMAX EW7317UG ב90 ש"ח האם כדאי? תודה
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לקבל מחשב נייד עוד מעט, ואני רוצה לקנות עבורו כרטיס רשת אלחוטי. חיפשתי בZAP בשביל לקבל רעיונות ולהתרשם מהמחירים. אבל, העניין הוא שאני לא כל כך מתמצא באילו כרטיסים עדיפים על זולתם , עד כמה שאני מבין הטובים יותר הם מתוצרת EDIMAX, 3COM, D-LINK, LEVEL-ONE ,ושזה "ממש MUST" שיהיה לך תקן G. לכן, באתי לכאן בתקווה שתוכלו להמליץ לי על כרטיס טוב: * המחשב הנייד שאני עומד לקבל הוא IBM THINK-PAD T42 (בלי כרטיס רשת אלחוטי). * במעונות יש לנו ראוטר אלחוטי מתוצרת D-LINK , אני לא זוכר את הדגם, אבל הוא אמור לשדר בתקן G. * הגבול התקציבי הוא 250-300 ש"ח. * מה זה בדיוק PCMCIA? ולמה חשוב שהכרטיס יהיה מהסוג הזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז, לפני שאתם ממהרים לשלוח הודעת "חפש בפורום" או "portforward.com" וכו' - אני יודע איך לקדם פורטים ואכן עשיתי זאת, הבדיקה של אימיול מראה שפורט הTCP שלי בסדר גמור (למרות שבאופן מיסתורי פורט הUDP לא מקבל אישור גם אחרי הפעלת DMZ בנתב וכיבוי כל הפיירוולים - אז אני פשוט מתעלם ממנו). מה שקורה הוא כך - אני מתחבר בערב, מקבל High ID והולך לישון שמח ומאושר, אבל כשאני קם בבוקר אני רואה שהחמור הארור קיבל איכשהו Low ID במהלך הלילה. אני משתמש בגרסה החדשה של הפרד (0.48a), ואני לא מצליח למצוא אופציה שתמנע מהתוכנה לקבל כך Low ID, או שלפחות תגרום לה להתנתק ולהתחבר חזרה כשזה קורה. יש מוד כלשהו שמאפשר פונקציונליות כזו? או שהבעיה נגרמת ע"י גורם שאני לא מודע אליו?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהללן, יש לי 4 מחשבים שבאחד מהם יש ראוטר והוא משדר אינטרנט אלחוטי לשאר שלושת המחשבים. במחשב עם הראוטר בניתי מערכת ב PHP שעושה את הדבר הבא: כאשר המשתמש משלים טופס מסוים , המערכת יוצרת קובץ TXT בתיקייה מסוימת ומוסיפה רשומה למסד MYSQL. השאלה שלי היא , כיצד אני מאפשר לאנשים שישתמשו בשאר המחשבים לגשת לאותם קבצים ולהפעיל את אותה מערכת ולצפות באותו מסד. תודה רבה על כל עזרה אפשרית, אופיר.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום.. =] קודם כל אני מודה על כל עזרה שתוכלו להציע לי פה.. אני נורא נואש במקרה הזה. אז בנוגע לראוטר. יש לי ראוטר של AIR LIVE דגם WT-2000R איך אני מחדיר בפיירוואל שלו אישור לפורטים מסוימים? אני יודע מה האייפי שלו ומה הססמא והID אבל איך אני עושה את זה בפנים? תודה מראש. שאלה שניה. אני מחובר בספקית ברק 013 ועם הוט בתור תשתית כבלים, יש לי רשת על-חוטית בבית, ואני יודע שיש לברק חסימת פורטים, אז האם יש לה את הבעיה הזאת? כי אני לא יכול לשחק במשחקי רשת למעלה מחצי שנה, והאם הבעיה היא גם בהוט שאותה אצטרך להחליף גם כן? בעוד כחודש אוכל להתנתק מברק 013 יש לכם חברה אחרת מומלצת וחבילת שירות מומלצת? תודה ענקיית..
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי היום בדוקטור דיו בתל אביב את הנתב-מודם שלכם. התקנתי אותו לפי ההוראות שלכם, והתהליך הושלם ואולם אין לי קשר לאינטרנט. בדקתי את הכתוב בקישור הנמצא בתמונה המצורפת, והוא מסביר לי כי הקישור לא מאופשר. כיצד אני יכול להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר לאינטרנט. להלן ההודעות שאני מקבל: כלומר הקישור דרך VDSL מונע הקישור לאינטרנט. כשהתקנתי סימנתי כי הקישור יהיה דרך בזקבינלאומי בתצורת ADSL, וכיוונון זה לא נשמר לצערי. כיצד להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר עם האינטרנט. זהו מצב הקונפיגורציה שעשיתי: וזה…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (20 giga P2)וחשבתי לעשות אותו ראוטר ושאני יוכל להשתמש בוא גם כמחשב שמוריד רציתי לדעת במה להשתמש בלינוקס או ווינדוס ורציתי גם שאני יוכל לשלוט עליו בעזרת מחשב שנמצא איתו ברשת יש לי כמה כרטיסי רשת בו אם מישהו יכול לתת לי מדריך אני יודה לו תודה
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן. מבנה הרשת: אלקטל 510 בתצורת נתב > SWITCH > 2 תחנות XP PRO אני מחפש תוכנה שניתן להתקין בשני המחשבים כדי לחלק את רוחב הפס בצורה שווה באופן לוגי. השתמשתי ב netlimiter אבל השימוש בה לא מניב תוצאות מתאימות. יש לכם המלצות אחרות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL מסוג Aztech TNN שמוגדר כראוטר ורק מחשב אחד מחובר אליו, אני יכול לעשות שהמחשב יקבל את האיפי האמיתי ולא 10.0.0.2 שאני מקבל כרגע?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים אחד עם OS winXP והשני מריץ WIN2000 חיברתי אותם ברשת פיזית ל- SWITCH וחיברתי את המודם של האינטרנט גם כן ל - SWITCH כעת 2 המחשבים יכולים לגלוש בו זמנית ואינם תלויים אחד בשני (אחד יכול לגלוש מבלי שהשני יהיה דלוק וההיפך) דרך אגב מדובר בחיבור לאינטרנט בכבלים ללא חייגן. כעת אני רוצה ששני המחשבים יוכלו "לדבר" אחד עם השני ישירות ... הרי שניהם מחוברים ל- SWITCH אחד אני לא מצליח לחבר בינהם... הקטע הוא ששני המחשבים מקבלים כל אחד כתובת IP חוקי שונה. אני יודע שניתן ב- XP לתת גם כתובת IP אלטרנטיבית וכך אוכל לחבר את ה- XP לרשת הפנימית , השאלה איך אני עושה זאת ב- 2000 שם אין אופציה לכתובת אלטרנטיבית. איך אני בכל זאת יכול ליצור רשת בינהם . תודה רבה מ…
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים בבית, שתיהם קולטים אחד את השני. במחשב שלי אני יכול לראות את הקבצים של המחשב השני שהוא משתף אבל הוא לא יכול לראות את הקבצים שאני משתף. הוא אומר שיש בעיה בהרשאות. שתי המחשבים על מצב אדמיניסטור וניסיתי מלא דברים ושום דבר לא מצליח. את המדפסת איכשהו הצלחתי להתקין עם הדיסק והצלחתי לשתף בין שתי המחשבים אבל הדרך היחידה שהצלחתי לקמבן להעברת קבצים זה להעביר להארד דיסק של המחשב השני, ואם אני רוצה להעביר קבצים גדולים זה יכול לקחת זמן.. מה עוד אני יכול לעשות כדי שאני יוכל לשתף קבצים דרך ה"שיתוף" במאפיינים של קבצים..?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי. יש לי רשת בבית (עם מודם לחוד וראוטר לחוד), ולפני כחודש שידרגתי דרך 012 את המהירות מ-2.5 מגה ל-5 דרך המבצע המדובר שלהם. כאשר הייתה לי 2.5 מגה מהירות, בגלל הרשת, הייתי נכנס להגדרות של הראוטר ועושה וי על "Enable DMZ" (ראו תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=gt2z5ezgtooc.jpg) בשביל שני דברים: 1) כדי לארח במשחקי רשת. 2) כדי להוריד על המהירות המקסימלית שלי מטורנטים (תמונה מ-BitComet: http://www.siz.co.il/my.php?i=mlyrlj2wkjmm.jpg ) כאשר כרגע כפי שאתם רואים רשום "blocked" (ואחריו הIP שלי), וכשהכל היה תקין הנורה הייתה נהפכת לירוקה והיה רשום "WAN". כאשר הייתי מסמן וי על "Enable DMZ" כשהיה לי 2.5 מגה, זה היה באמת עושה את זה. מהרגע ששידרגתי ל-5 מגה, אני מסמן וי על "Enable DMZ…
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שני מחשבים אחד קווי ואחד אלחוטי , על שני המחשבים יש XP PRO באלחוטי מוגדר השיתוף ואין הודעת שגיאה פשוט הוא לא מציג אף תיקייה (כי אין מן הסתם) בקווי הוא נותן שגיאה כשמנסים להכנס ל- view workgroup computers (תמונה ראשונה) ניסיתי ליצור תיקייה ידנית וכפתור ה- OK מוצלל (תמונה שניה) ... מה לעשות .<?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, ב-5 השנים האחרונות בני ביתי ואני השתמשנו בנתב חסר-שם המזכיר בצורתו ובתפריטיו את הדגם BR 6104 של חברת Edimax. בשבועות האחרונים הנתב התחיל לגמגם ומוביל לעיתים קרובות להשהיית התקשורת או לביטולה המוחלט, לכן החלטתי לרכוש נתב חדש להחליף אותו. אין דרישות מיוחדות מהנתב מעבר לכך שיהיה חוטי, אמין ויתמוך בדרכי ההתקשרות ותעבורת המידע המקובלות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-