רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, היום יש לי ראוטר חוטי של Edimax שמחובר למחשב שלי ולמחשב של אבא שלי לפני כמה זמן אח שלי קנה מחשב ואנחנו רוצים לשים גם לו אינטרנט, וגם הזמנתי Wii שצריכה להגיע עוד קצת פחות משבועיים ויש לה WiFi ככה שאני יכול לחבר אותה לאינטרנט אלחוטי [אין לה חיבורים חוטיים, צריך לקנות מתאם בשביל זה, סתם עוד כסף... כי גם ככה עדיף אלחוטי בשביל לא לחפור בקיר בשביל המחשב של אח שלי] יש לי גם DS שגם לו יש WiFi ואפשר להתחבר לאינטרנט אלחוטי אבל זה לא ממש משנה לי כרגע כמו ה-Wii בכל מקרה, הסתכלתי באתר שלהם והנה רשימה קצרה של ראווטרים ואיך הם עובדים עם המכשיר: http://www.nintendowifi.com/customersupport/supportedRouters.do עכשיו אני בהתלבטות, איזה ראווטר לקנות? צריך שיעבוד תכלס, לא יותר מידי פי…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אממ אז ככה.. יש לי רשת בבבית בין שתי מחשבים... ולאינטרנט אני מחייג באמצעות חייגן עכשיו כשמחשב הלקוח מנסה לגשת לאינטרנט חלה תקלה.. כאשר ניסיתי לתקן את היבור לרשת באשף הווינדוס הופיע התקלה הבאה איך אני יכול לתקן את יבור הרשת בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שתי מחשבים, ראוטר של edimax ובמחשב השני כרטיס רשת של edimax.. הרשת פעלה טוב עד שהחליפו את המחשב השני.. האינטרנט פועל טוב במחשב השני, הקליטה ברמה הכי גבוה אבל זה הדבר היחיד שפועל שקשור לרשת. הוא לא מזהה את המחשב שלי ואני לא מזהה את המחשב השני בworkgroup computers כמו שזה היה לפני, ואני לא יכול לשתף קבצים שזה כולל את המדפסת.. שתי המחשבים על מצב administer אם זה משנה.. למישהו יש רעיון מה הבעיה ? תודה..
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי 100-120 שח הנה המצב: היה לי מחשב בחדר של אחותי שהיה מחובר לנתב וממנו לזה של הטלפון. העברתי את המחשב לחדר שלי . עכשיו אין לי אינטרנט, האם ישנה אפשרות שיהיה לי ללא קשר לנתב, כי אצלי בחדר אני לא יכול לחבר אותו לקיר (אין לי את היציאה של הטלפון). אני חשבתי על לקנות כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ל PCI ראיתי גם שיש ל USB איזה אתם ממליצים? רצוי שיהיה מ KSP כי זה החנות שקרובה אלי לבית. ד"א יש לי גם מחשב נייד עם רשת אלחוטית מובנת בסלון שמתחבר דרך הנתב שבחדר. (ככה גם אני רוצה) הנה שני דגמים: Edimax 802.11G USB שח 90 ?Edimax EW-7128G 54Mbps PCI? שח 120 איזה מהם לקחת? והאם זה מה שאני צריך?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ערב טוב. הבעיה היא כזו: בצמוד לבית ישנו המשרד. גם בבית וגם במשרד יש נקודה של בזק עם אינטרנט. המחשב שבמשרד עובד בצורה קווית, מחובר לראוטר. המחשב שבבית לא קולט את הראוטר. מה שכן - הוא נמצא בסמוך לנקודה של בזק. אז השאלה שלי היא כזו: באיזה מכשיר עלי להשתמש על מנת לאפשר חיבור ישיר של המחשב (בבית, שלא קולט את הראוטר) לנקודה של בזק? חשוב לציין - שום מכשיר קצה (AP וכדומה) לא עזר בזה. בשום מקרה אין קליטה של הרשת במחשב בבית - לכן מה שאני צריך זה מכשיר שיאפשר חיבור ישיר בין המחשב לבין הנקודה של בזק. ואני אדגיש: הראוטר מחובר במשרד וכך זה ישאר מכיוון שעובדים במשרד מספר לפטופים באופן אלחוטי. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך, ואני מאוד מאוד מודה למי שידע לעזור לי. שבוע טוב כ…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני מעונין לעבור ללינוקס, ואמרו לי שצריך כרשת שישביל שהחיבור יהיה יציב. על מה אתם ממליצים? עד 100 שקל, יש משהו איכותי?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתנהל את כל החיבורים שלי. יש לי מודם סלולרי אשר אני מתחבר לעבודה דרכו רק שאני לא יכול לגלוש באינטרנט דרך החיבור הזה החיבור לאינטרנט אני לוקח דרך כבל אינטרנט רק מתי שאני מחבר את הכבל כאשר אני מחובר לעובדה אוטומטי החיבור של כל החיבורים במחשב עובירם לחיבור של הכבל רשת. התוכנה שאני צריך היא תוכנה שיודעת להגדיר לאיזה חיבור הבמחשב כל תוכנה מתחברת.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אחד DELL LATITUD 5410 השני HP 840 G4 ניסיתי עם כמה סימים שונים ובשני המחשבים אין שום תגובה לסים מישהו יודע אולי מה צריך לעשות בשביל שיקלט
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בין רכזת,נתב,סוויץ והאב? אני יודע רק בערך אבל אם משהו יכול לפרט אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי CSS ואני משחק בשני מחשבים וזה עושה לי קפיצות של פינג מידיי פעם גם שאני משחק BF2. יש נתב עם אנטי לאג או משהו כזה?? נתב עד 500 ש"ח שיכלול אלחוטי
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום איך אני יודע אם כתובת הip שלי קבועה? אני מחובר בכבלים ויש חיבור קבוע
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, ב-5 השנים האחרונות בני ביתי ואני השתמשנו בנתב חסר-שם המזכיר בצורתו ובתפריטיו את הדגם BR 6104 של חברת Edimax. בשבועות האחרונים הנתב התחיל לגמגם ומוביל לעיתים קרובות להשהיית התקשורת או לביטולה המוחלט, לכן החלטתי לרכוש נתב חדש להחליף אותו. אין דרישות מיוחדות מהנתב מעבר לכך שיהיה חוטי, אמין ויתמוך בדרכי ההתקשרות ותעבורת המידע המקובלות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! קישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות עם האינטרנט שלי.. יש לי רשת ביתית , מודם שהוא ראוטר וסוויץ, אינטרנט 1.5 של 015 ומאז שהפכתי את המודם לרואטר (ECI 270PR) יש לי מלא בעיות. אז את רובם פתרתי. אבל בזמן האחרון זה נראה כאילו האינטרנט מתנתק כי אי אפשר לפתוח כלום בדפדפן אבל שאר התוכנות באינטרנט עובדות (למשל משחקי רשת שכבר היו פתוחים) ואחרי שאני סוגר ופתוח מחדש את המודם האינטרנט טס. מה עושים ??? זה מתחיל לקרות מלא פעמים. בעיקרון אני הגדרתי את המודם ל PPPOA ה- DHCP מבוטל ורק פתחתי כמה פורטים.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד חדש אך נתקלתי בבעיה חיברתי את הנייד למחשב השולחני שלי בעזרת כבל רשת מוצלב והגדרתי את הרשת. עכשיו, על המחשב השולחני הכל טוב ויפה אבל במחשב הנייד ברגע שאני מחבר את הכבל הרשת הסטאטוס של הרשת נתקע דקה על "Acquiring network address" ואחר כך כותב "Limited or no connectivity"... אני כבר יומיים חורש את Google ומנסה למצוא פתרון ואף אחד מהפתרונות ששם לא עזרו לי... אני מקווה שהטעות היא אצלי ותוכלו לעזור לי... נתונים: כרטיס הרשת של הנייד - Marvell Yukon 88e8072 PCI-E Gigabit Ethernet Controller כרטיס הרשת של השולחני - Realtek RTL8168c(p)/8111C(p) PCI-E Gigabit Ethernet Controller מערכת ההפעלה על שני המחשבים היא Windows XP Professional SP3 תודה רבה …
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
עד עכשיו תמיד הורדתי באימיול במהירות 35kb קבוע והיום ביטלתי את רשתהkad והמהירות עובדת עכשיו קבוע במהירות 85kb הנתב שלי זה edimax ללא עידכוני firmware 1.מה בעצם מוסיף רשת הkad 2.האם החלפת הנתב או עידכון firmware יתן לי יפתור לי את הבעיה כי לפי מה שאני יודע רשת הkad עוזרת תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
טוב נתחיל עם הקדמה קצר: יש לי חיבור דרך תשתית של בזק (ADSL) כאשר אני מתחבר מחייגן רגיל אין שום בעיה הכל עובד לאורך זמן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני רוצה לשתף את האינטרנט שלי עם המחשב השני (שבו יש XP) אז מה שאני רוצה לעשות זה להפוך את המודם לנתב (מודם RTA1320a) - מחבר אותו לסוויצ' שבו יש פיצול לשני המחשבים שגם בזה אין בעיה (המודם מחובר לחיבור הראשון, הויסטה לשני והמחשב השני לחיבור השלישי). האינטרנט עובד בשני המחשבים. אך לאחר כמה דקות (סביבות ה10 דקות) המערכת עם הויסטה מחליטה שאין קישור יותר בין המחשב לנתב והכל מת. אי אפשר להיכנס לנתב\מודם, אי אפשר להתחבר לאינטרנט, אי אפשר לראות מה קורה בצד השני של הרשת - כלום! כדי לפתור את הבעיה צריך להפעיל את המחשב מחדש - ככה שאני מקבל …
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות לענן cubby שלושה קבצי rar גדולים (77MG 1.1GB וְ - 2.1GB, סה"כ כ3.2 ג'יגה). נרשמתי לאתר, הורדתי את האפליצית שולחן העבודה (PCמודבר על) והזנתי בה את שם המשתמש והסיסמה והאפ' רשמה שהיא הסתנכרנה. גררתי את הקבצים לשם באיזור 7 בבוקר ומאז בכל פעם שאני שם את הסמן של העכבר על האייקון של האפ' צצה בועה שאומרת "transffering" אבל בפועל אני לא רואה שהקבצים הועלו לאתר, וגם הbar שבתחתית האפ' מראה "0 מגה בשימוש מתוך 5 גיגה". השאלה שלי היא האם רק בסיום העלאה של כל קובץ האתר והאפ' מתרענים ובגלל שהעלאה שלי איטית זה פשוט לוקח זמן וזה תקין , או שאולי יש לי בעיה עם הסינכרון? הכי טוב היה לנסות להעלות קובץ קטן למבחן ולראות אם הוא עולה, אבל כבר התחלתי להעלות את הקבצים הגדולים ויהיה ל…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים (שלושה בעצם אבל אחד כל הזמן כבוי) שמחוברים לראוטר OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router. הראוטר מתפקד כשרת DHCP ככה שהוא מחלק לשניהם כתובות אוטומטית (192.168.1.111,192.168.151) כתובת הראוטר היא 192.168.1.1 עכשיו התקנתי את התוכנה בשני המחשבים ולפי התוכנה השירות אמור ליצור אוטומטית רשת בין שני המחשבים ככה שאוכל ליצור הגבלות. פתחתי את שלושת הפורטים שהתוכנה דורשת ועדיין אין תקשורת בתוכנה... יש לציין ששני המחשבים נותנים פינג אחד לשני וניתן להעביר קבצים ביניהם. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לי הייתה בעיה שלא יכולתי ממחשב אחד להיכנס למחשב השני בקבוצת העבודה שהגדרתי וניסיתי כמעט הכל מהמדריך לפתרון בעיית שיתוף: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/SolveHomeNet.htm והדבר היחיד שפתר שמצאתי ממקום אחר היה הגדרה חסומה מהמחשב שחוסם: התחל-הפעלה-regedit HKEY_LOCAL_MACHINE-SYSTEM-CorrentControlSet-Control-Lsa בתוך Lsa לחץ פעמיים על restrictanonymous ושנה את הערך ל-0. מצאתי במחשב החוסם את הערך 2 ובמחשב שלא חוסם ערך 0 שיניתי ל-0 ועכשיו אני יכול להשתמש במשאבי רשת שלו.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום הפכתי את המודם שלי לנתב ואני מתחבר ללא כל צורך בחייגן של בזק איך אני מחזיר את זה לקדמותו ? יש לי מודם של בזק aztech adsl2+ dsl 600e אני רוצה להחזיר רת זה בחייגן רגיל ולא כראוטר תודה וכל טוב וגמר חתימה טובה לכולם
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להגביל את המחשב השני שלי למהירות מסוימת. איך אפשר לעשות את זה ??? אם אפשר לעשות את זה.. המודם של THOMSON TCM425 והראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
למשל youtube או גם שזה סירטונים דרך MEDIA PLAYER באינטרנט זה ממש איטי...לעומת אחרים שזה עובד להם מהר
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם , התקנתי XP PRO עברית ועכשיו אני רוצה להתחבר לאינטרנט (תשתית =כבלים . ספק =נטוויזן) . התקנתי את המודם כבלים עם הדיסק התקנה אבל אין לי מושג איך אני יוצר חייגן .... מישהו יכול בבקשה לעזור ? יש איזה כתובת שניתן להתחבר אליה ולהוריד חייגן ואני לא זוכר ....ולהשיג את השירות של כבלים כבר התייאשתי. תודה למי שועזר !
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אין לי שום ידע בנושא כרטיסי רשת ובנושא חיבור רשתות בין מחשבים. אז השאלה שלי היא: האם ייתכן שבמחשב שאני משתמש בו אין כרטיס רשת?? כי אין לי מושג איפה יש חיבור לכבל רשת אצלי במחשב, ואין לי מושג איפה כרטיס הרשת אמור להיות. ערכתי חיפוש בפורום, ורק מצאתי מידע על איך לחבר את הכבל, ואין לי מושג לאיפה לחבר אבל ??? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-