עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by adak,

הדים

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר ויש לי איי פי פנימי, וכשאני מנסה להיכנס למחשב מרחוק אין לי אפשרות מפני שהאיי פי הוא פנימי, ואני צריך להשתמש באיי פי החיצוני אך אין לי אפשרות לגשת למחשב הספיציפי הזה.. יש למישהו פתרון לבעייה?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. שלום. ברשותי ראוטר\מודם אלחוטי 2LINE וכרטיס רשת אלחוטי של דילינק.. בקיצור,עשיתי רשת מהאשף של וינדוס,הכול טוב ויפה,כאשר אני מצליח להיכנס לקבצים המשותפים של המחשב השני..א-ב-ל המחשב השני לא יכול להיכנס אליי..אומר ש Access is denied ועוד כמה שטויות מעל שאין לי כניסה ואני צריך לבקש ממנהל הרשת רשות ובלע בלע בלע. בקיצור,אני ממש צריך את זה דחוף.אשמח אם מישהו יעזור לי. תודה!

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  4. יש לי בבית 2חיבורים לאינטרנט ויש לי סוויץ אחד (אינו בשימוש) וראוטר אלחוטי של לינקסיס שהוא מחובר ל3 מחשבים ונייד אחד אבל כרגע חיברתי לעוד אינטרנט ואחד המחשבים מחובר אליו האינטרנט והשני לשאר ת אז השאלה שלי האם אפשר לחבר אותם ביחד וכמו כן לשתף קבצים ללא ניתוק של הכבל של המחשב שמחובר אליו האינטרנט אל שאר המחשבים בכדאי לשתף קבצים? :s05: כי מה שאני עושה הוא שאני מוריד סרטים ואז מנתק את המחשב מהאינטרנט ואז מחבר אותו ללינקסיס ואז משתף קבצים עם המחשבים האחרים מעביר את הסרטים לאחד המחשבים וא זאני שוב מנתק את המחשב ומחבר לאינטרנט ואז ממשיך להוריד...

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  5. שלום, אני צריך שרת 2GB ל 3 ימים בלבד להעלאת משהו חשוב, בתמורה לכך.. טוב,כבר נדבר על זה בפרטי. יש מישהו שמסכים? (מי שיש לו שרת פרטי,בבית)

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by ddad,

יש לי רשת בבית בין 2 מחשבים הראשון עם WIN XP והוא מחובר לאינטרנט והשני עם WIN 98 התקנתי את הרשת והכל טוב אבל רק בWIN 98 אין לי גישה למחשב השני אבל יש לי אינטרנט בו במחשב הראשון הכל עובד טוב ויש גישה לקבצים. במחשב השני אני רואה את המחשב הראשון בקבוצת העבודה אבל שאני בא להיכנס מופיעה הודעת שגיאה לפיה אין לי הרשאה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. Started by deso,

יש לי בעיה בראוטר.. לאחר 10 דקות שהראוטר עובד דרך 3 מחשבים, הוא קורס. מה עליי לעשות?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by XCG120,

אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה שתהיה די איכותית אבל לא הכי יקרה עם הדרישות הנל שהסרטונים לא יעלו לענן משמע שישמר על המצלמה עצמה בכרטיס זיכרון,שתהיה מחוברת לאינטרנט בצורה פיזית לא WIFI ,שהתמונות או הסירטונים מוצפנים בכרטיס שלה שתתאים מחוץ לבית שתצלם טוב בלילה מה אתם אומרים על המלצמה הזאת https://www.payngo.co.il/catalog/product/view/id/127750/s/291953/category/497/ האים החברה הזאת טובה איכותית? האים החברה הזאת סינית או אירופאית? איזה סוג מצלמות נוספות יתאימו לי? הבנתי שלמלמה הנ"ל יש זיכרון של 512GB מה זה אומר מבחינת זמן הקלטה באיכות הכי טובה שלה?ומה קורה כאשר אני מגיע למיצוי שלם של ה 512 GB היא מתחילה למחוק סירטונים …

9. Started by sharon515,

יש לי מודם usb של בזק ורציתי להחליף אותו למודם רשת שיתחבר לראוטר של 3COM איזה מודם רשת לבקש מבזק ? או שזה לא משנה ? תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  10. Started by xenocide,

אני מנסה להעלות תמונות לאיזה אתר ואני מקבל תמיד את השגיאה הזאת: אגב, זה מופיע גם כשאני מנסה לפתוח תמונות באתר. למישהו יש מושג?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  11. אני מנוי לבזק בנלאומי,4 מגה מהירות,הכל היה בסדר עד לאחרונה,ביום אי אפשר לעבור את ה100 KB או לגלוש באינטרנט חלק בלי תקיעות משום מה,בלילה הכל משתנה,הכל ניהיה מהיר,חוזר ל500 מהירות,אין בעיה בגלישה,זה מאוד מוזר גם לכם זה קורה או שרק לי ? אני גר באיזור הצפון,לא היו לי בעיות איתם עד לאחרונה ואני כבר שנים איתם אני שואל כי אני שומע שהם התחילו להשים הגבלות ולשחק איתנו הלקוחות,מקווה שזה לא ככה.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by night-fire,

שלום, כיום יש לי 1.5 מגה והספקית שלי היא אינטרנט זהב\012 (הם התחברו לא ? ) בכל אופן מאז החיבור האינטרנט שלי לא כבימיו הטובים ואני רוצה בהזדמנות זו להחליף גם ספקית לאחרת עם 4-5 מגה. אני כיום על תשתית בזק (אני מבין שגם צריך לשדרג אצלם חבילה לחיבור של 4-5 מגה בהתאם להחלטתי נכון? ) לאיזו ספקית אתם ממליצים להתחבר לשימוש בעיקר של הורדות מטורנטים\אימיול לפעמים ללא LOW ID ושטויות ,משחקי רשת וכו.. תודה רבה וצום קל (למי בכל זאת צם) .

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by AdiR^SiNaI,

HUB עובד על מהירות 10/10 וסויץ על 10/100 על כמה ראוטר עובד? ומזה משנה המהירות?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by idoaa,

לפי מה או כיצד ספק האינטרנט, או ספק התשתית (בזק\הוט) יכולים לוודא שיש תקשורת ואני מחובר? והאם הם יכולים לראות את ה MAC address של הנתב או הכרטיס רשת שלי? ביי

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. Started by EnerGy,

שלום, אני צריך נתב אלחוטי וקראתי פה ש3COM טובים. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWE554G72T האם הנתב הזה יעשה את העבודה כמו שצריך ?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  16. שלום, אני מתכנן להזמין מחשב נייד ונתב ליקסיס WRT54GL. היות ומהירות הגלישה שלי היא לא משהו (1.5 אבל לפעמים קמת איטי), רציתי לדעת אם גלישה דרך מודם מחובר לנתב יאט עוד את המהירות, לפי נסיונכם? כמה שאלות לגבי קביעת IP סטאטי ופיירוול דרך נתב: במידה ואני קובע IP סטאטי צריך לשים את הנתב על DHCP DISABLED לא? לגבי הפיירוול, מוטב להפעיל את זה של הנתב (אבל אפליקציות מסוימות דורשות לבטל את BLOCK ANONYMOUS REQUESTS וכו'...?) או אפשר להסתפק באחד שמותקן על המחשבים, או שניהם? תודה.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  17. אז ככה פעם בזמנו היה לי שיתוף קבצים בין שני המחשבים הכוונה הייתה לי תיקייה שיכלתי לשתף בין שני המחשבים ששם הייתי מוריד ממחשב אחד משחקים סרטים וכו' מעתיק את הקבצים לתייקייה המשותפת והולך למחשב שלי ורואה או משחק בקבצים. משום מה העבירו אותי עכשיו לחיבור עם חייגן של 013 ומשום מה אני לא מצליח לבצע רשת אני רוצה לדעת האם קיימת איזשהו אפשרות להעברת קצבים למחשב השני בצורה המהירה ביותר אולי איזו דרך מהירה של ftp או HTTP או משהו כזה שתוך שניות או מספר דקות הכל עובר לשרת וככה אני יוכל לצפות ולשחק במחשב שלי. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי פיתרון מהיר ויעיל בתודה מראש אורן

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. בעבר זה קרה לי שהייתי משאיר את האימיול כל הלילה דלוק אז שהייתי קם בבוקר האימיול היה עדיין מחובר אבל לאתרים אי אפשר להיכנס בכלל הוא מציג דף ריק. לאחר ששאלתי פה בפורום אמרו לי שצריך להוריד את מס' החיבורים לכל קובץ. אז הורדתי מ 2000 ל 500 וזה באמת הסתדר ויותר לא חזרה הבעיה. לאחרונה התחלתי להוריד קצת עם טורנטים ושוב זה קורה לי שהתוכנה נשארת מחוברת אבל בפועל אי אפשר להיכנס לאתרים בכלל. בדקתי את המספר החיבורים לכל קובץ זה עומד על 100 שזה ניראה לי סביר אפילו מעט. יש לי נתב של TP-LINK תודה לעוזרים! וחג שמח לכל משתמשי הפורום.

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by רון88,

נשבר לי מיופרס מייאש מאז שעברתי מלא תקלות. אמנם שירות מעניין אבל אי אפשר להמשיך ככה. למשל לאחרונה כאשר אני בא לשמור פוסט אז אני לוחץ על הכפתור והוא מעבד ולא קורה בסוף כלום. ככה זה רוב הזמן. זה לצד בעיות מוזרות אחרות שלא היו לי כמעט אצל אחרים. אפילו להעלות קובץ זיפ של התקנת הוורדפרס זה לא הרשה לי והייתי צריך להעלות קבצים מחולצים דרך FTP וזה לא הכל השאלה שלי היא מי מהשניים האלו עדיף לדעתכם? אני מחפש איכות לא זול או שאולי אירוח אחר ישראלי? https://www.ereznet.co.il/hosting-wordpress https://keshet.cloud/webhosting/ תודה נ.ב. כמו שאתם מבינים אני לא מומחה אלא פשוט רוצה שהדברים יעבדו

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  20. שלום ... אשמח לקבל מענה לשאלה הבאה. 1. יש ברשותי שני מחשבים וברצוני לחבר אותם בכבל מוצלב ....רכשתי שני כבלים רגילים ומחבר CROSS OVER 2. כשאני משתמש באשף ההגדרות של WINDOWS המחשבים לא מצלחים לזהות זה את זה. 3. כיצד אפשר להכנס לאנטרנט דרך המחשב השני ..... ( המודם מחובר למחשב הראשי דרך USB) 4. האם אני צריך לקנות כרטיס רשת נוסף ? ??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by shaibend,

יש לי ראוטר 3com, ואני מחובר דרך הוט+בזק בינלאומי. קצב ההורדה ממש איטי והאינטרנט באופן כללי גרוע(אין מה לדבר על שיחות בסקייפ!) כשאני מתחבר רק דרך המודם הכל פיקס..מה לעשות? (כבר הודעה שנייה בנושא ולא הצליחו לעזור לי...) תודה. שי נ.ב. מה הכתובת IP של שרת PPTP של בזק בינלאומי?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by noamm,

קניתי מחשב לחדש לבית ואני מחבר אותו דרך ראוטר לרשת הביתית החיבור רשת הוא OB ואני מקצה לו IP לפי ה MAC איך אני יודע את ה MAC של חיבור OB? תודה.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by DT Tunong,

שלום לכולם, יש לי עמדת XP (עם שני כרטיסי רשת) שמחוברת ל-Domain. ברצוני לבצעי מידי פעם מעבר ל-WorkGroup מקומי לצורך פעולה מחוץ לרשת (שלא פועלת כאשר המחשב מחובר ל- Domain) ואז לחזור ל-Domain. שאלתי היא איך ניתן לבצע פעולה זאת אוטומטית (סקריפט לדוגמא או קובץ אצווה) ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by eladh16,

שלום כרגע אני משלם לספקית האינטרנט שלי(בזק בינלאומי) מחיר גבוהה מאוד. 49 שקל לחבילת 1.5 מגה הורדה ו 128 העלאה. עכשיו אני מתקשר אליהם ומבקש הוזלה. אשמח לשמוע את אלה שיש להם את אותו החבילה באותה הספקית וכמה הם משלמים. ודרך אגב, כמה עולה כיום אצל בזק בינלאומי חבילת 2 מגה הורדה? תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  25. Started by Tabasco,

אני צריך עזרה בבחירה בין השניים, אני לא מבין בזה וקיבלתי הצעות מכמה אנשים שסיבכו אותי כי לכל אחד דעה שונה. כל מקרה בהתחלה המליצו לי על כבל (עולה איזה 20-40 שקל, זה תלוי באורך), נאמר לי שצריך פשוט לחבר אותו בין שני המחשבים ולקבוע משהו בהגדרות רשת. לאחר מכן מישהו אחר נשאל ואמר שעדיף ראוטר, ואז חברים שלי אמרו לי שראוטר מאט את המחשב והורדות וכו' והמליצו לי על הכבל. ואז חבר אחר אמר שראוטר זה בסדר. קיצר זה התבלגן. יכול להיות שאני בכלל לא מבין את המושגים עצמם ולכן יש לי כזה בילבול אז אם מישהו מוכן לתת גם הסבר קצר זה יהיה מאוד נחמד וכמובן לעזור לי להחליט מה עדיף. תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים