רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נתב וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. אם יש חוות דעת על הנתבים הבאים אשמח: NETGEAR WG614 3COM 3CRWER10075 D-LINK 524 TP-LINK WR541G מה הנתב הטוב מבניהם? ולגבי הכרטיס רשת: D-LINK dwl122g USB Edimax EW-7128 PCI TP-LINK WN321G USB 3COM 3CRUSB10075 usb מה לדעתכם הכרטיס הטוב ביותר מביניהם? תודה מראש לעוזרים, ניב
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לחבר את הראוטר הזה ונראה לי שזו הסיבה שהוא מקבל חרא פינגים ב-Company of heroes תבינו שאפילו איתי הוא לא הצליח להתחבר(כלומר במשחק שפתחתי למשל הוא לא מצליח להתחבר עקב בעיות תקשורת) הוא אומר שהוא כיבה את הפיירוול של הראוטר ופתח פורטים למשחק עריכה: טוב הצלחתי לעזור לו לפתוח פורטים..לא נראה לי שזה הראוטר כנראה הספק: בזק"ב, מקווה שיפתרו את הבעיות בקרוב תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ראוטר בבית מדגם BR 6216mg של EDIMAX אז הבעיה שברגע שאני מחבר אותו למחשב עם כבל רשת המחשב לא מזהה את הראוטר רושם לי "ללא גישה לרשת" עשיתי איפוס לראוטר עדין לא עובד יש לי ווינדוס 7 64 יכול להיות שאני צריך קבל קרוס ולא סטרייט? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, כאשר אני גולש עם חיבור חוטי אני מצליח לבצע פעולות מסויימות שבחיבור אל חוטי אני לא מצליח . לדוגמא הפעלת מצלמת בסקייפ, או שיתוף מסך בסקייפ ונראה לי גם ש youtube הרבה יותר איטי ותקוע בחיבור אל חוטי. מבחינת מהירות הורדה לפי בדיקה שעשיתי עם בזק בינלאומי אין הבדל במהירויות ועדיין משהו שם לא מסתדר. רעיונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי את הנתב TP-Link XX230v שיש לו חיבור GPON לסיב אופטי. העניין שהתברר לי בדיעבד שיש רשימה של נתבים מאושרי בזק ושהוא לא ברשימה. עכשיו יש לי שתי שאלות: א. אם ה xx230v לא מאושר בזק, אז בעצם אין למישהו מהארץ סיבה לקנות אותו ממני? אני בעצם לא מבין בשביל מה הוא נמכר בארץ, כשהוא לא מאושר על ידי בזק. ב. איפה אני יכול לקנות בכלל באופן פרטי נתב GPON מאושר בזק, חיפשתי בגוגל את הנתבים המופיעים ברשימה של בזק ולא מצאתי אפילו מחו"ל. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה ספר טוב יש לרשתות , הספר של סיסקו של וונדל אדום גרוע , ולא מובן איזה עוד ספרים מומלצים
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, לאחר שהמחשב עולה לוקח הרבה זמן עד שמופיע האייקון של ההתחברות לרשת (local area connection icon) - בין עשר דקות לרבע שעה, וגם כל תוכנה שקשורה לאינטרנט (כולל אנטי וירוס), אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר של סיסקו... מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
טוב נתחיל עם הקדמה קצר: יש לי חיבור דרך תשתית של בזק (ADSL) כאשר אני מתחבר מחייגן רגיל אין שום בעיה הכל עובד לאורך זמן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני רוצה לשתף את האינטרנט שלי עם המחשב השני (שבו יש XP) אז מה שאני רוצה לעשות זה להפוך את המודם לנתב (מודם RTA1320a) - מחבר אותו לסוויצ' שבו יש פיצול לשני המחשבים שגם בזה אין בעיה (המודם מחובר לחיבור הראשון, הויסטה לשני והמחשב השני לחיבור השלישי). האינטרנט עובד בשני המחשבים. אך לאחר כמה דקות (סביבות ה10 דקות) המערכת עם הויסטה מחליטה שאין קישור יותר בין המחשב לנתב והכל מת. אי אפשר להיכנס לנתב\מודם, אי אפשר להתחבר לאינטרנט, אי אפשר לראות מה קורה בצד השני של הרשת - כלום! כדי לפתור את הבעיה צריך להפעיל את המחשב מחדש - ככה שאני מקבל …
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שלשניהם יש xp , אני רוצה להעביר קבצים ממחשב אחד(הישן ) , לחדש ... במחשב הישן אני יודע שיש לי כרטיס רשת , בחדש אני לא יודע , אולי מגיע עם הלוח אם giga 965-ds3 .... בכל מקרה ממה שאני רואה יש שם רק חיבור אחד , שהוא החיבור לאינטרנט... האם אני יכול להשתמש בחיבור זה ?... ואם כן , אני פשוט מחבר והם יזהו אחד את השני ...?...
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום חברים, אני גיימר ורוחב הפס חשוב לי, לאחרונה עשינו שיפוץ כללי בבית, והחדר שלי במקום אחד, והחדר של אחותי במקום אחר. העברת קווים מחדר לחדר תכער את מראה הבית, מה ההמלצות? אינטרנט אלחותי? חשוב לציין שבחדר של אחותי יש גם נקודת בזק. מה ההמלצות?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים דקרך נתב חוטי הוט , 012 חיבור L2TP תמונה ב log שאני מקבל אחרי זה אתרים לא עובדים אבל דברם אחרים שעבדו לפני ממשיכים לעבוד כמו משחקים רשת או ביטורנט זה מסתדר רק אחרי שאני עושה restart לחיבור פתרונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי רואטר שמחובר למחשב באמצעות כבל רשת הכבל מחובר לכרטיס רשת של הלוח אם.. יש לי גם כרטיס רשת שיושב במגירה(PCI) רציתי לדעת אם יש הבדל בביצועים של המערכת אם נעשה שימוש בכרטיס שעל הלוח או באחד אחר.. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב שלישי וחיברתי אותו לרשת. תפקידו של המחשב החדש הוא להיות עמדת אינטרנט ולהיות מחובר 24 שעות. את תפקידו הוא עושה טוב, הבעיה צצה כאשר שמתי לב שעברת הקבצים ממנו למחשבים אחרים ברשת או משיכת קבצים ממנו ברשת איטית ברמות ממש מחרידות. העברת קבצים היהנ בקצב של חצי מגה לשנייה. חשוב לציין שלמחשב יש מודם ADSL פנימי והוא מחובר לסוויץ מהיר מאוד. כל המחשבים ברשת מחוברים דרך אותו סוויץ. בנוסף העברת הקבצים ממחשבים אחרים ברשת למחשבים אחרים עוברת מהר (משהו כמו 16 מגה בשנייה).ורק משיכת קבצים ממנו או העברה ממנו איטית להחריד. בנוסף לפני רכישת המחשב הנוכחי, מחשב אחר עשה את תפקיד זה ולא הייתה שום בעייה במהירות העברת הקבצים. לא מצליח לפתוא את הבעיה. אשמח לעצות חכמות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו הצליח להחליף קושחה ולהתחבר דרך L2TP ?? אני חייב IP סטטי
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
Please use eMule 0.47c and enable protocol obfuscation to get results from this server (62.241.53.2) בזמן הורדת קבצים אני מקבל את ההודעה הבאה בשירים אין בעיה
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי 1.5מגה מהירות אינטרנט, אני גולש מהר והכול פועל רק שהבעיה מאז שיש רשת אל חוטית בבית אני מוגבל במהירות. אני מוריד מראפידשר באזור ה-30KBS אני מוריד מאתרים כמו מיקרוסופט/ATI/אינטל וכד' וגם המהירות לא עוברת את ה-50KBS ובנוסף כשאני משתמש בתוכנות כמו DAP שאמורות להוציא את המיץ מהקו אינטרנט של השרת עדיין לא עוזר, מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר רשת עם מחשב שרת ושני מחשבי לקוח שיחוברו אליו דרך נתב (של 3COM אם זה עוזר) השתמשתי במדריך שבאתר לICS התנתקתי מהאינטרנט, שיניתי את ההגדרות של החייגן שלי (אני מנוי ב012 בכבלים), וכשניסיתי להתחבר מחדש, החייגן של 012 יצר חיבור חדש, אחר, או שפשוט שינה את ההגדרות של החייגן להגדרת ברירת המחדל שלו מה אני אמור לעשות כדי לגרום לזה לעבוד?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים רחוקים בבית רחוקים אחד מהשני בשתי קומות נפרדות ורציתי לדעת אם זה יהיה אפשרי לשים את הראוטר ביניהם מחובר לקו טלפון ומודם ביניהם פחות או יותר בלי שהוא יהיה מחובר לאף אחד מהם ולשניהם יהיה כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנות ? ובקשר לlocal area conetion אני לא מצליח ליצור אותו כאילו הוא לא מופיע לי לא משנה מה אני עושה פירמטטי את המחשב מספר פעמים התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא הולך.. נראה לכם יש מצב זה קשור לחומרה? הלוח בין חודשיים מקסימום והוא p5k-e דרך אגב מופיע לי ווירס לס אריאה קונקשן ו1394
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קניתי ביום שיש נתב 3com 3crwer 100-75 ויש לי כל הזמן ניתוקים מהאינטרנט. האם למישהו יש מושג מה הסיבה? דרך אגב אני מחובר דרך הכבלים ולכן בתחילה התחברתי בעזרת L2TP ועכשיו עברתי ל PPTP אולי זה יפתור את הבעיה. בכל מקרה אשמח לעזרה. [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007 בשעה 21:12:12 נראה לי שהניתוקים נפתרו ע"י מעבר לפרוטוקול PPTP אבל האם למישהו יש מושג האם זה פחות טוב מ L2TP עבור כבלים והאם זהו הפתרון היחיד לבעיית הניתוקים של הנתב מהאינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ראוטר בבית(כמובן שהכל תקין ונבדק עם מחשב נייד/PSP) אך יש לי מחשב שהוא דלת מול דלת בחדר ממד וגם כאשר הדלתות פתוחות הקליטה על הכי נמוך שזה 1MB העברה במקום 54MB. מה ניתן לעשות כדי לשפר את הקלטה? חשוב לציין כי קירבתי את ה"קולט" קרוב ככל הניתן.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי רשת בין 2 מחשבים עם ראוטר. שניהם מחוברים אליו על כבל כי הם באותו החדר. בשניהם VISTA. אני מצליח להיכנס למחשב A ממחשב B לכל הכוננים מלבד כונן C למרות שגם הוא משותף בדיוק באותו האופן. בשני המחשבים אני האדמיניסטרטור. זו ההודעה שאני מקבל :
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, יש לי חיבור לאינטרנט של בזק בינלאומי 1.5Mb, כאשר אני מתחבר דרך רשת ביתי עם dhcp (כוללת 2 מחשבים). על המחשב שלי יש windows vista. למרות פינגים נמוכים יחסית (בערך 16ms לוואלה) אני מוריד ממש לאט בתוכנות שיתוף. הראוטר שלי הוא של ECI B-focus 270 (קינפגתי את המודם כראוטר). אני סבור כי לא מדובר בבעיה בפיירוול מכיוון שהפיירוול של ה windows מכובה, כמו גם הפיירוול של הראוטר, ואני משתמש בפיירוול של קומודו. הגדרתי ש utorrent לא תוגבל ברשת. אני סבור גם כי לא מדובר בבעיה שצצה במערכת ההפעלה, כי גם לאחר הפירמטתי שלשום את המחשב, והתקנתי windows vista מחדש, המהירות נשארת איטית. הוספת הערה: מה שמוזר לי הוא שאם אני עושה בדיקה ב utorrent אם הפורט פתוח, ואני משתמש בפורט שפתוח בפיירוול ברא…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להגביל את המחשב השני שלי למהירות מסוימת. איך אפשר לעשות את זה ??? אם אפשר לעשות את זה.. המודם של THOMSON TCM425 והראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הייתי מחובר ל 1.5 מגה עכשיו שידרגתי ל 3 מגה.. תגידו איך אני יכול לדעת שבאמת האינטרנט שלי 3 מגה יענו שלא יעבדו עלי?? אני מחובר לנטויז'ן, הוט! תודה ענקית לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לקבל מחשב נייד עוד מעט, ואני רוצה לקנות עבורו כרטיס רשת אלחוטי. חיפשתי בZAP בשביל לקבל רעיונות ולהתרשם מהמחירים. אבל, העניין הוא שאני לא כל כך מתמצא באילו כרטיסים עדיפים על זולתם , עד כמה שאני מבין הטובים יותר הם מתוצרת EDIMAX, 3COM, D-LINK, LEVEL-ONE ,ושזה "ממש MUST" שיהיה לך תקן G. לכן, באתי לכאן בתקווה שתוכלו להמליץ לי על כרטיס טוב: * המחשב הנייד שאני עומד לקבל הוא IBM THINK-PAD T42 (בלי כרטיס רשת אלחוטי). * במעונות יש לנו ראוטר אלחוטי מתוצרת D-LINK , אני לא זוכר את הדגם, אבל הוא אמור לשדר בתקן G. * הגבול התקציבי הוא 250-300 ש"ח. * מה זה בדיוק PCMCIA? ולמה חשוב שהכרטיס יהיה מהסוג הזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-