עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ELiA,

אני לא יודע מה לקנות את זה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403099 או זה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403084 מה ההבדלים? תודה!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by db9,

מעוניין לקנות לראוטר אלחוטי (לצורך חיבור מחשב כף יד) המחשבים הנייחים יהיו מחוברים עם כבלים לראוטר האלחוט לצורך חיבור המחשב כף יד בלבד ואיתו תבוצע גלישה באינטרנט ושיחות ב SKYPE לא תיהיה העברת נתונים באלחוט כמו למחשב נייח הראוטר ישב במרכז הבית. והבית עצמו קומה אחת 4 חדרים (לא גדול) תודה וסופ"ש נעים :s05:

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  3. הוא כל הזמן שחור !!! אין לי וירוסים או ספייור אין לי פיירוול וזה קורה בכל טורנט שאני מוריד !!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  4. שלום מחשב 3 בעל כרטיס PCI של ADSL מצד אחד מחובר לרשת 100 מב מצד שני מחשב 4 מכיל את כל נתונים לעבודה מחובר לרשת 100 מב מצד אחד בלבד מחשב 3 משתף אינטרנט ואכן מחשב 4 מחובר לאינטרנט מחשב 4 משתף דיסק נתונים אך מאתמול זה לא מצליח - ראו הודעה מה שהשתנה זה תוכנות שעלו על מחשה 4 במקום ישנות NERO וכו לעזרתכם אודה, יהודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  5. יש לי שאלה קטנה שאולי מעסיקה גם אתכם... אני מנסה לבנות אינטרנט שיתופי ברשת בין שני מחשבים (ICS).. האם נכון יותר לשים את המחשב עם המעבד החזק יותר כשרת או שזה לא משנה ? ובאותה הזדמנות - בהנחה שיש לי כרטיס רשת אחד על כל מחשב כדאי לשים מודם USB ולחבר את שני המחשבים בכבל רשת או להתקין עוד כרטיס רשת ולשים מודם שמתחבר לאחד מכרטיסי הרשת ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  6. Started by Tabasco,

אני צריך עזרה בבחירה בין השניים, אני לא מבין בזה וקיבלתי הצעות מכמה אנשים שסיבכו אותי כי לכל אחד דעה שונה. כל מקרה בהתחלה המליצו לי על כבל (עולה איזה 20-40 שקל, זה תלוי באורך), נאמר לי שצריך פשוט לחבר אותו בין שני המחשבים ולקבוע משהו בהגדרות רשת. לאחר מכן מישהו אחר נשאל ואמר שעדיף ראוטר, ואז חברים שלי אמרו לי שראוטר מאט את המחשב והורדות וכו' והמליצו לי על הכבל. ואז חבר אחר אמר שראוטר זה בסדר. קיצר זה התבלגן. יכול להיות שאני בכלל לא מבין את המושגים עצמם ולכן יש לי כזה בילבול אז אם מישהו מוכן לתת גם הסבר קצר זה יהיה מאוד נחמד וכמובן לעזור לי להחליט מה עדיף. תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  7. Started by ras81,

שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE P965 S3 ויש לו כרטיס רשת עליו בנוסף יש לי כרטיס רשת נפרד שאני יכול להוסיף האם יש הבדל? האם כדאי לשים את הכרטיס הנפרד? (למטרות אינטרנט בלבד) תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  8. Started by Bryant8,

שלום, ברשותי נתב של חברת EDIMAX מהדגם BR-6104K כמעט 4 שנים. הוא תפקד מצוין עד לא מזמן, אך לאחרונה הוא התחיל לקרטע בצורה איומה, מתנתק לעיתים קרובות ולא עובד כמו שצריך כשאני מדליק את האמיול, זה מחרפן!! אני מחפש לקנות חדש,קווי (יש לי תשתית בבית מוכנה). סה''כ 3 מחשבים בבית. מה מומלץ? במה נבדלים נתבים אחד משני? תודה לעוזרים!

9. http://www.adslautoconnect.net/download.php תהנו.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by eladh16,

שלום חברים וחברות יש לי את תוכנת שיתוף הקבצים BitComet, ולאחרונה נתקלתי במאמר הזה - http://blog.bitcomet.com/post/1535/ הבנתי שב xp יש הגבלה למספר היציאות. משהו כזה וזה מגביל את ההורדה בביטכומט. מזה בעצם ואיך אני מסדר את הבעיה ומגדיל את מספר היציאות? תודה והמשך יום טוב

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by shay_1,

שבת שלום לכולם, ברשותי 2 מחשבים ניידים בבית שעשיתי להם שיתוף ברשת. שאני מנסה להתחבר לתיקיה ששיתפתי ברשת הוא מבקש ממני סיסמה ושם משתמש (תמונה מצורפת) (כנ"ל לגבי 2 המחשבים הוא מבקש ממני משתמש וסיסמה בשניהם) לא הגדרתי שום דבר שעשיתי שיתוף ברשת,איך אני יודע מה השם משתמש והסיסמה שלי? *********בעיה נפתרה*********

12. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני נתקל בבעיה בהורדה מאימיול (מתוארת בפירוט בפורום תוכנה) - אני מקבל LOWID באופן די תמידי. אני גולש עם הפיירוול הנ"ל. רציתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח את הפורטים שהאימיול עובד דרכם באופן ידני בפיירוול - האם יש איזשהו תפריט שמאפשר זאת? האם יש דרך אחרת בWINDOWS לעשות זאת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by the_edge,

ניסו להתקין אצלי רשת אלחותית בתקן של 802.11g עם נתב של חברת LEVEL ONE על 2 מחשבים ולא הצלחנו להשיג קליטה טובה במחשב שלא מחובר ישירות לנתב המחשבים לא נמצאים באותה קומה והמחשב השני ניסינו כרטיס רשת USB ורגיל ובשניהם לא היתה קליטה טובה השאלה שלי היא כזאת אם אקנה נתב של חברה אחרת אולי תהיה לי קליטה יותר טובה? יש הבדל בעוצמות השידור של הנתבים השונים? מה הכי טוב למצב שלי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. Started by Bloodbath,

טוב חברה יש לי העיה גדול ובילתי מוזברת אני כבר לא יודע מה לעשות ונישיתי ארבה דברים בישביל לשפר את זה אז חשבתי אל לבקש עזרה מימחהם אז תקשיבו בבקשה יש לי אינטרנט של 2.5מג של 012 ואני לא מבין דבר אחד למה כשאני מוריד משהו מי האינטרנט זה מוריד לי מושלהם במהירות גבועה וזה טוב כשני מתחיל לשחק במישחקי MMORPG כמו GUILD WARS הMS של במישחק אולה לה 20000 וזה מתחיל ליתקבה וליפני יומים ששיחקתי זה היה מעולה עכשיו עם הפשר שמישהו יעזור לי עם זה אני יודעה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  15. אז ככה לחבר שלי יש בעיה הוא עם רשת של 2 כרטיסי רשת ומודם זאת אומרת מחשב אחד מחובר לשני שלשני יש מודם שדרכו הוא יוצא לאינטרנט, אם המחשב עם המודם לא מחובר לאינטרנט אז השני לא יכול להיתחבר. עכשיו הבעיה החלה כאשר הוא פירמט את המחשב ללא המודם (לפני הפירמוט הכל עבד) עכשיו התקנתי את הכל איפי וכאלה אוטומטי, השם של הרשת אותו שם, הכל תואם ככה נראה לי, במחשב בלי המודם אני רואה את ה 2 מחשבים מהבהבים כאילו יש תקשורת בינהם אבלל כשאני בא להפעיל את האקספלורר הוא מראה כאילו הוא חושב מנסה לטעון אותו אבל הוא לא פותח אותו, עשיתי פינג סתם לאיזה אתר לראות, אין פינג! מה יכולה ליהות הבעיה?!?!?! זה דיי דחוף תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  16. Started by yonatanR,

עוד מעט אני מתנתק מהאינטרנט של הקיבוץ, ולכן אני רוצה לשאול לאיזה ספקית אינטרנט כדי לי להתחבר. השימושים שלי בעיקר יהיו: הורדות עם BIT-TORRNET ומשחקי רשת. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by idodos,

אני רוצה להקים רשת אלחוטית בין 2 מחשבים נידים ללא אקסס פוינט או ראוטר. פשוט רשת אלחוטית מחשב למחשב. כמו רשת בין 2 משחבים עם כבל מוצלב. האם זה אפשרי ? כי אני לא מצליח ... ואם כן האם אפשר גם לשתף כך את האינטרנט ? המודם מחובר למשחב 1 והוא משתף את האינטרנט למחשב השני.. כמו שעושים במחשבים ברשת עם כבל מוצלב בלי קאוטר בלי כלום... עזרה , כי המדריכים פה לא עוזרים לי... אני חושב שהצלחתי לשות רשת ביניהם , אבל את האינרטנט אני לא מצליח לשתף. גם אין לי חייגן , אלה המודם נראה לי הוא ראוטר הוא מחובר אוטומטי והוא מתחבר בכבל לאחד המחשבים. משהו יכול לעזור לי בהקמת רשת כזאת ושיתוף האינטרנט.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  18. Started by רוני1,

שמעתי שאם קונים ראוטר ומחברים אותו בין שני מחשבים כך שגולשים ביחד בשני המחשבים זה מגן על המחשב מפני וירוסים וזבל .. האם יש אמת בידיעה??

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  19. Started by davidcohen,

שלום אנשים ! אני די מיואש ואני חייב את עזרתכם בנושא... ניסיתי כבר את כל המדריכים ולא מצאתי פתרון לבעיה. חיברתי בין 2 מחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב: המחשב הראשון- עם מערכת הפעלה win xp-64bit מחובר לאינטרנט באמצעות מודם ( tnn aztech dsl 600E אם זה חשוב...) המחשב השני - פועל עם win 98 כשהתקנתי בהתחלה האינטרנט עבד בסדר, אבל אחרי שעשיתי RESTART האינטרנט הפסיק להתחבר במחשב השני. המחשב הראשון הפסיק לזהות את הכבל רשת שמחובר אליו...יש סימון של x אדום וכתוב "a network cable is unplugged" תודה לכל המשיבים.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by ddad,

יש לי רשת בבית בין 2 מחשבים הראשון עם WIN XP והוא מחובר לאינטרנט והשני עם WIN 98 התקנתי את הרשת והכל טוב אבל רק בWIN 98 אין לי גישה למחשב השני אבל יש לי אינטרנט בו במחשב הראשון הכל עובד טוב ויש גישה לקבצים. במחשב השני אני רואה את המחשב הראשון בקבוצת העבודה אבל שאני בא להיכנס מופיעה הודעת שגיאה לפיה אין לי הרשאה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  21. האם זה אפשרי לשמור על הרשת קובץ (מידי נגיד) ולהוריד לנייד מרשת פלאפון (lg 820) או תמונות/אנימציות ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  22. אפשר בבקשה הסבר מעמיק כגון כבלים שצריך ראוטר יש לי הגדרות שצריך להגדרין בבקשה גם הסבר איך אני נגיד משתף צורב ממחשב אחר למחשב שלי ממש צריך הסבר מפורט אני חדש בזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  23. האם ניתן לבצע שיתוף קבצים ברשת בייתית בין שתי מערכות ההפעלה ולהתחבר מה- XP ל- Vista ללא שם משתמש וסיסמא? ה- Vista אינה מאפשרת לי לשתף קבצים ללא שם משתמש וזה די מעצבן כי המחשב אינו עולה אוטומטי ( בשל הגדרת יותר משם משתמש אחד - בעליה צריך לבחור משתמש ). לעומת זאת מה- Vista אין שום בעיה להתחבר ל- XP ללא הזדהות . [br]פורסם בתאריך: 6.03.2007 בשעה 22:23:01 חברים, מישהו יכול בבקשה לעזור ? תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  24. אני לא ספצ מי יודע מה בעניין של חיבורי אינטרנט למחשבים ניידים. אני קונה מחשב נייד עם wifi ויש לי ראוטר של סוויקס לא אלחוטי (בלי אנטנה) האם אני צריך לקנות ראוטר אחלוטי? ואיך נקרא ראוטר אלחוטי בעברית (בשביל חיפוש בזאפ)

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  25. במידה ויש לי אינטרנט מהיר 1.5 mb יש לי שנים מחשבים 2 כ.רשת מודם ונתב ואני מחבר את המחשבים דרך כ. רשת סטנדרטיים מה המהירות שתיהיה בהעברת התנתונים בין 2 המחשבים ??? 2. האם מהירות הגלישה תרד משמעותית כאשר שני המחשבים גולשים באינטרנט ומורדים קבצים או שהנתב "מתקן" את זה תודה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים