עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by adak,

הדים

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  2. אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר ויש לי איי פי פנימי, וכשאני מנסה להיכנס למחשב מרחוק אין לי אפשרות מפני שהאיי פי הוא פנימי, ואני צריך להשתמש באיי פי החיצוני אך אין לי אפשרות לגשת למחשב הספיציפי הזה.. יש למישהו פתרון לבעייה?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  3. אני וחבר שלי רוצים לחבר את שני המחשבים שלנו ברשת דרך האינטרנט (המחשבים לא נמצאים בקירבה אחד לשני) יש אפשרות לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  4. הנתב הוא LINKSYS WRT54G תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by davidcohen,

שלום אנשים ! אני די מיואש ואני חייב את עזרתכם בנושא... ניסיתי כבר את כל המדריכים ולא מצאתי פתרון לבעיה. חיברתי בין 2 מחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב: המחשב הראשון- עם מערכת הפעלה win xp-64bit מחובר לאינטרנט באמצעות מודם ( tnn aztech dsl 600E אם זה חשוב...) המחשב השני - פועל עם win 98 כשהתקנתי בהתחלה האינטרנט עבד בסדר, אבל אחרי שעשיתי RESTART האינטרנט הפסיק להתחבר במחשב השני. המחשב הראשון הפסיק לזהות את הכבל רשת שמחובר אליו...יש סימון של x אדום וכתוב "a network cable is unplugged" תודה לכל המשיבים.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by /m\VikinG/m\,

יש לי מכשיר: EDIMAX EW-7711USn בהתחלה הוא עבד מעולה ויום אחד פשוט הפסיק להתחבר לרשת. הבעיה היא שהוא מתחבר למחשב של אחותי ובשלי הוא רושם unable to join network )השם של הרשת( . אני כבר לא יודע מה לעשות, ניתקתי וחיברתי, כיביתי את הראוטר והדלקתי, ניסיתי חיבורים אחרים ועדיין כלום. למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  7. שלום רב, אני עובר מגורים וייקח זמן עד שיעבירו לי את הנקודת אינטרנט... לאן שאני עובר יש רשת אלחוטית פעילה של אינטרנט. במחשב שלי אין WIRELESS (עד עכשיו השתמשתי בחיבור LAN לROUTER), האם ניתן להגדיר את הROUTER שיקלוט WIRELESS ובעצם ישמש כWIRELESS למחשב? ודרכו להתחבר לרשת האלחוטית? כשהמחשב מחובר אליו בLAN? אם כן אז איך בכללי (אין לי את הדגם הספציפי- זה מה שבזק בין לאומי מחלקים בעקרון) - מה לחפש בהגדרות? תודה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by kobibo,

יש לי מסינג'ר 6.2 ורציתי לדעת אלו פורטים ( TCP ואו UDP ) עלי לפתוח בפיירוול עלמנת שאוכל להעביר גם וידאו וגם אודיו. ( מע' XP SP2 )

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  9. Started by ddad,

יש לי רשת בבית בין 2 מחשבים הראשון עם WIN XP והוא מחובר לאינטרנט והשני עם WIN 98 התקנתי את הרשת והכל טוב אבל רק בWIN 98 אין לי גישה למחשב השני אבל יש לי אינטרנט בו במחשב הראשון הכל עובד טוב ויש גישה לקבצים. במחשב השני אני רואה את המחשב הראשון בקבוצת העבודה אבל שאני בא להיכנס מופיעה הודעת שגיאה לפיה אין לי הרשאה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  10. Started by AMIT_MEG,

בזמן האחרון יש לי איטיות באינטרנט ואני מחובר לבזק ולבזק בינלאומי עם מהירות של 5 מגה עכשוו שאני בודק באתר של בזק המהירות טובה אבל שאני בודק ב http://www.speedtest.net/ אז הוא נותן לי את זה http://www.speedtest.net/result/188730416.png ואין לי תוכנה שפועלת לא הורדה לא אנטי וירוס כלוםםם ואני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by sagioto,

שלום, יש לי PS3 שמחובר עם ראוטר אלחוטי למחשב, במחשב יש WINXP אני מעוניין לדעת איך אני מגדיר אותו כשרת DLNA ע"מ להזרים תוכן לPS3 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by XCG120,

אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה שתהיה די איכותית אבל לא הכי יקרה עם הדרישות הנל שהסרטונים לא יעלו לענן משמע שישמר על המצלמה עצמה בכרטיס זיכרון,שתהיה מחוברת לאינטרנט בצורה פיזית לא WIFI ,שהתמונות או הסירטונים מוצפנים בכרטיס שלה שתתאים מחוץ לבית שתצלם טוב בלילה מה אתם אומרים על המלצמה הזאת https://www.payngo.co.il/catalog/product/view/id/127750/s/291953/category/497/ האים החברה הזאת טובה איכותית? האים החברה הזאת סינית או אירופאית? איזה סוג מצלמות נוספות יתאימו לי? הבנתי שלמלמה הנ"ל יש זיכרון של 512GB מה זה אומר מבחינת זמן הקלטה באיכות הכי טובה שלה?ומה קורה כאשר אני מגיע למיצוי שלם של ה 512 GB היא מתחילה למחוק סירטונים …

13. שלום אני בכבלים + נטויזן ה- 858-91 לא הייה עולה לי אז עברתי ל- 554G72T כשאני מבטל את האלחוטי. אני עובד בסטטי ללא חיגן ה-554G72T מתנתק כל כמה שעות (הקודם הייה יציב ימים) ואני חייב חהגדירו דינמי כי הוא לא מקבל כתובת וזה לא ברור לי כתובת שלי הכנסתי XXX.XXX.XX.11 ומשני 255.255.255.224 כששרת ראשי XXXXXXXX1 אולם ב- 554 הוא לא הסכים וטען שזה לא חוקי (אבל זה חוקי ב-858)? האם יש בזה הגיון? אני רוצה לעבור לעבודה עם חיגן: מה עדיף PPTP או K2PT? יש הרבה דיעות ואני לא מבין את ההבדל. מה יותר אמין? מה יותר מהיר? לתשובתכם אודה, יהודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by Alexkmr,

אני מעונין לעבור ללינוקס, ואמרו לי שצריך כרשת שישביל שהחיבור יהיה יציב. על מה אתם ממליצים? עד 100 שקל, יש משהו איכותי?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by prido,

אני מעוניין לחבר 2 מחשבים: הראשון פנטיום 3 - 1000 והשני לפטופ שנמצא 2 קומות מעל ( בבניין ) האופציה הראשונה היא חיבור wireless - אבל אמרו לי שיכול להיות שתהיה בעיה בקליטה ( בלפטופ יש כרטיס לחיבור wireless ) יש מצב שזה פתרון טוב? מה אני עוד צריך לקנות וכמה זה אמור לעלות האופציה השניה חיבור רגיל ברשת יש אופציה שלא חשבתי עליה? תודה..

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by aloneg,

שלום בהמשך לשיחות קודמות. יש לי לאפטופ שכאשר אני מחבר אותו לROUTER גם אם קווי וגם אם אל חוטי, הוא מאוד איטי בחיבור אם בכלל עובד, אני עובד עצות! לא יודע מה לעשות ודמה לי שניסיתי הכל, כולל לעשות REINSTALL לדריוורים, האם יש משהו אחר לעשות חוץ מלהתקין את windows מחדש. ???

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by AdiR^SiNaI,

עשיתי מדריך סתם משהו קטן ממה שאני יודע ואחד אמר לי שזה טוב ואחד אמר לי שלא בבקשה אם מישהו יכול לקרוא את המדריכון ולהגיד לי מה הטעויות בבקשה תודה המדריכון : http://dl5.rapidshare.de/files/5914482/49536590/1.html

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by AdiR^SiNaI,

HUB עובד על מהירות 10/10 וסויץ על 10/100 על כמה ראוטר עובד? ומזה משנה המהירות?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by idan_m76,

שלום. נתקלתי בבעיה של ניתוק שרת מארה"ב. אני עובד עם תוכנת מסחר מניות (CLIENT) המכילה בעיקר גרפים המתעדכנים משרת בארה"ב (QUOTE SERVER). לאחר מספר דקות השרת מתנתק (QUOTE SERVER DISCONNECT). הפעלתי SNIFFER על כרטיס הרשת במחשב וראיתי כי השרת שולח TCP RESET ומנתק את ה CONNECTION. במשך כל זמן הבדיקה היה PING בין המחשב (CLIENT) לשרת. השינוי לרעה החל כאשר הוספתי עוד גרפים ל -CLIENT (כלומר = עוד DATA). כאשר אני עובד ללא הגרפים הנוספים - השרת אינו מתנתק. האם יתכן שספק האינטרנט מנתק אותי מהשרת בארה"ב כאשר ה-DATA ב -CONNECTION עובר סף מסוים? איך אני יכול לבדוק זאת ? פרטים: תשתית: כבלים 1.5M ספק: 013 מחשב(WIN XP) מחובר דרך ROUTER XP FIREWALL : DISABLED ROUTER FIREWALL : DISABLED תודה.…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by Buffer,

היי, לפני כמה חודשים קניתי ראוטר WRT54GL של לינקסיס.. ולא מזמן הוא התחיל לעשות בעיות, מדי פעם הוא "מתעייף" אם לקרוא לזה ככה. הוא פשוט מפסיק לעבוד לכמה שעות ועד שלא מוציאים אותו מהחשמל אי אפשר להיכנס להגדרות בדפדפן בכלל.. לא משנה מה עושים, זה בדר"כ לוקח לו חצי יום להתאושש ואז אפשר לגלוש שוב.. אני משתמש ב-Firmware גירסה v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c אני משתמש ביוטורנט לא מעט, אבל עדיין זה לא נראת לי סיבה הגיונית שהראוטר ישבית את האינטרנט לחצי יום.. מישהו מכיר את התופעה? יש פתרונות?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  21. שלום D: 1. יש לי בעיה קשה עם משחקים.. אני "גיימר" MMORPG ובהרבה מהמשחקים שברשת, אינם מתחברים או שעובדים בצורה קשה עם לאגים.. קניתי מחשב חדש לפני חצי שנה ואני רוצה לנצל אותו אבל מאוד קשה לי עם הבעיה זאת.. 2. ובנוגע להורדות אטיות אני משתמש בTL, זה לא עובר את ה90 KB/S, פעם זה היה עושה אפילו 200 KB/S. 3. הדפדוף באינטרנט לוקח שתי שניות אני משתמש בFF. 4. ועוד משהו אשמח אם תתטפלו בזה: יש לי ראוטר של חברת AIR LIVE דגם הראוטאר WT-2000R לא נכנס לאתר שלו שזה האייפי: 192.168.1.254 בשביל להיכנס צריך לכתוב: admin וססמא: airlive פשוט לא נכנס.. =| מה אני צריך לעשות? הפרטים שלי: 1.5 MB רשת אל חוטית אבל המחשב שממנו אני מדבר והוא החדש שקניתי וממנו אני מנסה לשחק הוא המאסטר [אליו מחובר הראוטר…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by Ski Farm,

שלום אני מחפש נתב במחיר של עד 300 ש"ח, המטרות שלי איתו הוא חיבור קווי למחשבים (4 פורטים מינימום) , חיבור אלחוטי למחשבים, חיבור למודם הכבלים של HOT ושיהיה אמין . המליצו לי על חברת 3COM על המודל 3CRWER10075 שעלותו 230 ש"ח שמתחבר לHOT ויש לו 4 פורטי רשת קווי ויכולת אלחוטית עם פיירוול ועוד מה דעתכם? האם יש לכם המלצות נוספות? אשמח לדעת Ski Farm

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by elad_jacoby,

שלום, אני אחרי פירמוט של המחשב שמקבל רשת אלחוטית דרך נתב linksys WRT54GL. עשיתי לו אייפי סטטי: 192.168.103. אבל כשאני מנסה להתחבר אליו דרך המחשב המחובר חוטית, כמו שעשיתי לפני הפירמוט: \\192.168.1.103 הוא רושם לי שהוא לא נמצא, וכנ"ל להפך אם אני עושה מהמחשב המפורמט למחשב המחובר חוטית. צריך לעשות עוד משהו שאני לא זוכר לפני שזה יעבוד?תודה..

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by CookIt,

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by mrraz,

יש לי קובץ בגודל של כ-130 מגה שאני רוצה להעביר לחבר באירופה לא הצלחתי בדואל. יש שירות איחסון חינמי שמתאים לזה ? אין לי קשר ישיר איתו.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים