רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון להתחבר לשרותי האינטרנט של הוט, ורציתי לדעת איזה מודם עלי לבקש מהם?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי רואטר שמחובר למחשב באמצעות כבל רשת הכבל מחובר לכרטיס רשת של הלוח אם.. יש לי גם כרטיס רשת שיושב במגירה(PCI) רציתי לדעת אם יש הבדל בביצועים של המערכת אם נעשה שימוש בכרטיס שעל הלוח או באחד אחר.. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני שוקל לקנות SQUEEZBOX (וכנראה שאני הולך לקנות ), ואני צריך נתב שיוכל לעמוד בעומס התקציב הוא איך לומר "תקציבי" :-\... עד 250 ש"ח (הרבה הוצאות בתקופה האחרונה) יש לי שני מחשבים בבית: 1.נייד, שיחובר ב-WIFI 2.נייח, שיוחבר ב-RJ45 + 3.פלייסטיישן 2 (שכנראה יחובר דרך ה-BRIDGE של ה-SQUEEZBOX) למשחקים ברשת (פחות חשוב) אני מחובר דרך 013 וכבלים, ומשתמש בחייגן L2TP אולי בעתיד יחובר NAS "קטן" לכל העסק, עד אז נראה לי שאני אחליף נתב... אבל יכול להיות שתהיה תקופת חפיפה (נקודה לא קריטית) אם תואילו בטובכם להמליץ לי על נתב העומד בתנאים/בצרכים אשמח מאוד תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
רכשתי מבזק מודם שהוא גם ראוטר tnn 600ew . ואני לא מצליח להתחבר לא לאימיול ולא לקאזה למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש אצלי רשת בין 2 מחשבים שמחוברות לסוויץ. יש שיתוף של התיקייה Shared Decuments ושל המדפסת ושני השיתופים פועלים. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לשתף תיקייה אחרת לא מהshared decuments אני רואה את התיקייה במחשב השני אבל הוא לא נותן לי להיכנס, ואומר שאין גישה.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל ( השחור ) + נתב ( אדימקס ) שמחובר לשלושה מחשבים בבית . אני מקבל מלא Time Out , אני גולש בwalla , מנסה להתחבר לגיימספוט ומקבל Timeout עוד לפני שאפילו הוא מנסה לטעון , וככה לעוד כמה אתרים ( לאו דווקא מחו"ל ) וזה מאוד מתסכל אותי , לא מצאתי בעיה בהגדרות . עוד מישהו חווה\שמע על הבעיה הזאת ויודע על פתרון אליה ?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל בבעיה בהורדה מאימיול (מתוארת בפירוט בפורום תוכנה) - אני מקבל LOWID באופן די תמידי. אני גולש עם הפיירוול הנ"ל. רציתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח את הפורטים שהאימיול עובד דרכם באופן ידני בפיירוול - האם יש איזשהו תפריט שמאפשר זאת? האם יש דרך אחרת בWINDOWS לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב יש אתר מסויים שאני פשוט לא מצליח להכנס אליו מהמחשב שלי ובדרך כלל הוא פתוח אצלי 24 שעות כמעט http://hebrew.gindis.com/ לכם הוא 100 אחוז עובד וגם במחשבים האחרים שברשת שלי הוא עובד אצלי הוא פשוט לא עובד נסיתי שני דפדפנים וזה לא עוזר הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שאתמול התקנתי PeerGurdian אולי זו הסיבה ? וכן כן איך אני יכול לסדר את זה מבלי למחוק את PeerGirdian תודה מראש,עידן. עריכה: נפתרה הבעיה ה PeerGurdian כמו שחשבתי חסם את האתר... |: יצאתי מהתוכנה והאתר עובד אז נשאיר את ההודעה ככה בשביל שמי שתהיה לו אותה בעיה יוכל למצוא תשובה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם נכון להיום אני עובד עם שני מחשבים בחדרים שונים, עם זוג ראוטרים 3COM 3CRWER10075, שעובדים בתצורה של WDS. וכל מחשב מחובר לראוטר אחר באופן קווי. (יש לי קיר בטון מזוין + עוד קיר בטון ועוד קיר בטון בין החדרים). הראוטרים שלי קולטים מצוין ויש לי מהירות מאוד טובה בין השניים. אני צריך למצוא המלצה לזוג ראוטרים שיכולים לעבוד בתצורה הזאת לבית של קרוב משפחה שלי. הייתי קונה את הדגם הזה אבל אין להם אותו באופן זמין, איזה דגמים יש שהם טובים בטווח של 500 שקל גג 550 שקל (לשניהם). ואם משהו יודע מה הולך עם 3COM בכלל בארץ? בכל חנות שאני שואל אין בכלל אומרים שיש מחסור או משהו... תודה מראש. יבגני
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כותרת ^^^ תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לשמור על הרשת קובץ (מידי נגיד) ולהוריד לנייד מרשת פלאפון (lg 820) או תמונות/אנימציות ?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה - יש לי 2 חיבורים נפרדים לאינטרנט בבית שלי. שניהם של HOT, אחד של 015 ואחד של 013. שני החיבורים הללו הם כבר שגרתיים, שניהם בקבע כבר בסביבות ה3 שנים(013 כבר 5...). שניהם חיבורים של חייגן כלומר מחייג לספק עם שם משתמש וסיסמה ע"מ להתחבר. _____________________________________________________________________ 013 ברק חבילה של 750KBS - מודם TEYRON מחובר בUSB. 015 זהב חבילה של 1.5MBS מודם THOMSON מחובר בכבל רשת. זה המצב הראשוני, אני התקנתי את הTHOMSON למחשב של ה013 והתחברתי ל013 והמהירות היא 1.5MBS כלומר קצב הורדה של 200-210KBS! כל זאת ואני מחובר דרך ברק עם המודם THOMSON. לקחתי את המודם TEYRON ושמתי במחשב השני והתחברתי ל015 ושם לעומת זאת המהירות פחתה ל750KBS גם כן בש…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה בראוטר שבזק מספקים. הדגם נקרא - eth-aztech dsl 600e. עכשיו - אחרי שקיבלתי אותו מהירויות ההורדה והפינגים והלאגים במשחקים נהיו גרועים בצורה משמעותית... בנוסף ישנה גם בעיית ההתנתקויות... כמו שאומרים בזק = נזק... אז היום אני ביקשתי שיחליפו לי את המודם אבל נתנו לי את אותו הדגם... אבל אמרתי למה לא - אולי הבעיה הייתה בדגם הקודם אז נראה אם יש את אותן בעיות גם בזה - ואכן היו... אני ניסיתי כבר כמה פעמים לפתוח פורטים בפיירוול המובנה של הרואטר אבל יש לי בעיה בזה ולכן אני מבקש את עזרתכם. אני נכנס ללוח הבקרה של הרואטר (ככה קוראים לזה, לא?) - מגיע ל Port Forwarding ומנסה ליצור חוקים חדשים, שאיתם אני אפתח פורטים מסויימים למשחקים ולתוכנות שונות... אבל מה שק…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, מאחר ואני עומד מעט מסיים את ההתחייבות שלי לנטויז'ן, חשבתי ללכת על חבילה חדשה. נטויז'ן בסדר גמור בשירות והאינטרנט עובד חלק ובלי בעיות, רק הבעיה לרוב היא הפינגים בחו"ל, אבל זה לא משנה.. עכשיו, ראיתי שיש הרבה חבילות במחיר די זול בהתחייבות כמה חודשים, ראיתי את זאת של 012, עם ה3MB. אני משלם כרגע לנטויז'ן 70 ש"ח על חבילה של 2MB, ואפשר לקבל חבילה של 3MB במחיר יותר נמוך. אז רציתי לדעת, על איזה חבילה כדאי לי ללכת?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום,יש לי בבית 2 כבלי רשת שיוצאים מהחדר שלי עולים על הגג ונכנסים לשני חדרים אחרים בבית. קניתי ראווטר חדש (צריך להגיע בקרוב) ועליתי לגג לבדוק את הכבלים,הם במצב נורא וחייבים החלפה, אני צריך את עזרתם למצוא צריכים לשמור על הכבלים מנזקי אקלים (גשם,שמש) אין אפשרות להעביר אותם בבית,וברשת אלחוטית אני לא מאמין,לא בשלב זה. אולי אפשר לעטוף את הכבלים במשהו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה בכמה מהשאלות software security_2020_3.pdf
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! קישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להזמין מחשב נייד ונתב ליקסיס WRT54GL. היות ומהירות הגלישה שלי היא לא משהו (1.5 אבל לפעמים קמת איטי), רציתי לדעת אם גלישה דרך מודם מחובר לנתב יאט עוד את המהירות, לפי נסיונכם? כמה שאלות לגבי קביעת IP סטאטי ופיירוול דרך נתב: במידה ואני קובע IP סטאטי צריך לשים את הנתב על DHCP DISABLED לא? לגבי הפיירוול, מוטב להפעיל את זה של הנתב (אבל אפליקציות מסוימות דורשות לבטל את BLOCK ANONYMOUS REQUESTS וכו'...?) או אפשר להסתפק באחד שמותקן על המחשבים, או שניהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
זאת אומרת רכשתי את המודם לפי מה שראיתי אצלי החשבונית זה יוצא משהו כמו 90 שקל זה באמת המחיר או שהם עדכנו מחירים ולא עידכנו לי?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
זאת שעובדת במרכזייה אצלנו בקיבוץ לא מסכימה לפתוח את הפורטים שהאימיול יעבוד על high id ... איך אוכל לעקוף את הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן... יש לי ראוטר DI-604 של DLINK שאליו מחוהר מודם ADSL ומחשב עם XP.... מחובר גם מחשב עם 98 , הראוטר נותן למחשב הזה אינטרנט אבל אני לא יודע איך לעשות שיתוף קבצים בין שתי המחשבים. זה די דחוףףף ואין לי מושג מה לעשות... תודה רבה על התגובות!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, צריך את עזרת המומחים.. שני מחשבים win7 64 bit. אחד נייח (1), השני נייד (2). חיברתי את שניהם בכבל מוצלב, ויצרתי רשת ביתית. (פעלתי לפי המדריך הזה: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2010/11/01/how-to-share-windows-7.aspx) הגדרתי במחשב (2) שיתוף לתיקייה שהיא כונן (D). במחשב ראשי (1) אני מצליח לראות את הדסקטופ של המחשב השני (2) אבל לא את התיקייה (D). מה שמוזר הוא, שאתמול לכמה דקות כן היה שיתוף, וכן הצלחתי לראות גם את שולחן העבודה וגם את התיקייה (D) של (2). בקיצור- הדסקטופ של (2) משותף, ותיקיה (D) לא. אני צריך את (D). מתוסכל וצריך את עזרכתם. תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי קובץ בגודל של כ-130 מגה שאני רוצה להעביר לחבר באירופה לא הצלחתי בדואל. יש שירות איחסון חינמי שמתאים לזה ? אין לי קשר ישיר איתו.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מה המצב? יש לי שאלה, יש לי ראוטר ולפני שהיה לי ראוטר הורדתי על 150 170 ועכשיו אני מוריד על 30 (מהסבבה דיסי) (אגב, המחשב הזה זה המחשב שאליו הראוטר מחובר..) אין איזו דרך להחזיר או לשפר את מהירות ההורדה למה שהיא הייתה? כי זה ממממממממש חרא
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-