רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני גיימר ורוחב הפס חשוב לי, לאחרונה עשינו שיפוץ כללי בבית, והחדר שלי במקום אחד, והחדר של אחותי במקום אחר. העברת קווים מחדר לחדר תכער את מראה הבית, מה ההמלצות? אינטרנט אלחותי? חשוב לציין שבחדר של אחותי יש גם נקודת בזק. מה ההמלצות?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE P965 S3 ויש לו כרטיס רשת עליו בנוסף יש לי כרטיס רשת נפרד שאני יכול להוסיף האם יש הבדל? האם כדאי לשים את הכרטיס הנפרד? (למטרות אינטרנט בלבד) תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
יש לי מספר מחשבים נייחים המחוברים קווית לראוטר DLINK 2760U. כמו כן ישנם שני סלולרים המחוברים לרשת האלחוטית העיקרית. פתחתי רשת אלחוטית נוספת לאורחים בתפריט wireless guest \ virtual access point שאלתי: מה רמת הגישה המאופשרת בן הרשתות? האם הסלולרים יכולים להתחבר לניידים ולראות את תוכנם? האם מרשת האורחים יכולים? עד כמה הרשתות הללו באמת נפרדות?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם..! רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שמבין או אפילו היה לו ומכיר את כל הנושא של אתרים כגון: RapidShare, MegaUpload וכו' ומבין עניין ויכול לפרט לי ברמה האישית כמובן..., מה אני אצתרך לפניי הקמת אתר כמו זה...?, אם אצתרך ידע נדרש מסויים בכל מיני תחומים למיניהם..?, מה עלות אחזקה של אתר בסדר גודל כזה..? מה הכדאיות..? ומהם סיכויי הצלחה לאתר כזה..? עכשיו כמובן שאצתרך תשובות שיהיו הרבה יותר מתשובות שטחיות כי כמובן שכבר חפרתי בנושא הזה ובדקתי ועמקתי מאוד פשוט אני מחפש חידושים לדברים שלא ידעתי ואשמח לשמוע דעות מקצועיות! בנושא...
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני משתמש בנתב 524up של d-link המחובר למחשב הראשי (נייח) בחיבור חוטי. מחשב השני ( גם הוא נייח) מחובר אלחוטית באמצעות ה- usb ל -dwl-g132 של d-link. הבעיה: בגלישה רגילה הכל עובד תקין ומהיר 7/24 (חיבור adsl לבזק). בחיבור emule גם עובד תקין ומהיר (גם עם שני המחשבים מורידים קבצים) אולם לאחר מספר שעות של פעילות "נתקע" המחשב השני המחובר אלחוטית. הכוונה ב"נתקע" הינה שהמחשב עדיין פועל (מאווררים פועלים, אור עכבר דולק) אולם שום פעולה (הזזת ולחיצת עכבר או הקשת מקשים) אינה מעוררת את המסך שנמצא במצב המתנה ואין שום תצוגה, כאשר הפתרון היחידי הינו ביצוע reset למחשב - ואז לא מתחבר ה - usb אלא רק לאחר שאני מבצע ניתוק וחיבור ה - usb מחדש (כאמור ללא הפעלת ה emule המסך מתעורר והכל תקין, מחובר …
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
היי, כאשר אני גולש עם חיבור חוטי אני מצליח לבצע פעולות מסויימות שבחיבור אל חוטי אני לא מצליח . לדוגמא הפעלת מצלמת בסקייפ, או שיתוף מסך בסקייפ ונראה לי גם ש youtube הרבה יותר איטי ותקוע בחיבור אל חוטי. מבחינת מהירות הורדה לפי בדיקה שעשיתי עם בזק בינלאומי אין הבדל במהירויות ועדיין משהו שם לא מסתדר. רעיונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום חברים וחברות יש לי את תוכנת שיתוף הקבצים BitComet, ולאחרונה נתקלתי במאמר הזה - http://blog.bitcomet.com/post/1535/ הבנתי שב xp יש הגבלה למספר היציאות. משהו כזה וזה מגביל את ההורדה בביטכומט. מזה בעצם ואיך אני מסדר את הבעיה ומגדיל את מספר היציאות? תודה והמשך יום טוב
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל בבעיה בהורדה מאימיול (מתוארת בפירוט בפורום תוכנה) - אני מקבל LOWID באופן די תמידי. אני גולש עם הפיירוול הנ"ל. רציתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח את הפורטים שהאימיול עובד דרכם באופן ידני בפיירוול - האם יש איזשהו תפריט שמאפשר זאת? האם יש דרך אחרת בWINDOWS לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כנראה שהמודם Samsung AHT-E300 שלי החליט לשבוק חיים. נורית ה LINK מהבהבת ללא הפסקה, מה שמצביע על חוסר סינכרון בין המודם לקו. איזה מודם אתם ממליצים לדרוש מבזק כתחליף למודם התקול. תודה...
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ניסו להתקין אצלי רשת אלחותית בתקן של 802.11g עם נתב של חברת LEVEL ONE על 2 מחשבים ולא הצלחנו להשיג קליטה טובה במחשב שלא מחובר ישירות לנתב המחשבים לא נמצאים באותה קומה והמחשב השני ניסינו כרטיס רשת USB ורגיל ובשניהם לא היתה קליטה טובה השאלה שלי היא כזאת אם אקנה נתב של חברה אחרת אולי תהיה לי קליטה יותר טובה? יש הבדל בעוצמות השידור של הנתבים השונים? מה הכי טוב למצב שלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
עוד מעט אני מתנתק מהאינטרנט של הקיבוץ, ולכן אני רוצה לשאול לאיזה ספקית אינטרנט כדי לי להתחבר. השימושים שלי בעיקר יהיו: הורדות עם BIT-TORRNET ומשחקי רשת. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קניתי מבזק מודם נתב B-FOCuS Wireless 352+ ומתאם רשת, הנתב מחובר ויש אינטרנט במחשב הראשון שמחובר עם כבל, אבל המתאם במחשב השני לא מזהה את הנתב, מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב יש אתר מסויים שאני פשוט לא מצליח להכנס אליו מהמחשב שלי ובדרך כלל הוא פתוח אצלי 24 שעות כמעט http://hebrew.gindis.com/ לכם הוא 100 אחוז עובד וגם במחשבים האחרים שברשת שלי הוא עובד אצלי הוא פשוט לא עובד נסיתי שני דפדפנים וזה לא עוזר הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שאתמול התקנתי PeerGurdian אולי זו הסיבה ? וכן כן איך אני יכול לסדר את זה מבלי למחוק את PeerGirdian תודה מראש,עידן. עריכה: נפתרה הבעיה ה PeerGurdian כמו שחשבתי חסם את האתר... |: יצאתי מהתוכנה והאתר עובד אז נשאיר את ההודעה ככה בשביל שמי שתהיה לו אותה בעיה יוכל למצוא תשובה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת אלחוטית בין 2 מחשבים נידים ללא אקסס פוינט או ראוטר. פשוט רשת אלחוטית מחשב למחשב. כמו רשת בין 2 משחבים עם כבל מוצלב. האם זה אפשרי ? כי אני לא מצליח ... ואם כן האם אפשר גם לשתף כך את האינטרנט ? המודם מחובר למשחב 1 והוא משתף את האינטרנט למחשב השני.. כמו שעושים במחשבים ברשת עם כבל מוצלב בלי קאוטר בלי כלום... עזרה , כי המדריכים פה לא עוזרים לי... אני חושב שהצלחתי לשות רשת ביניהם , אבל את האינרטנט אני לא מצליח לשתף. גם אין לי חייגן , אלה המודם נראה לי הוא ראוטר הוא מחובר אוטומטי והוא מתחבר בכבל לאחד המחשבים. משהו יכול לעזור לי בהקמת רשת כזאת ושיתוף האינטרנט.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
^^^ תודה.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קראתי את המדריך אבל לא הבנתי אני צריך שתי מודמים או רק ראוטר אחד שמתחבר לכרטיס רשת ומהכרטיס רשת מחובר כבל רשת מוצלב למחשב השני? המחשב השרת חייב להיות מופעל כשאני גולש במחשב הלקוח
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם נכון להיום אני עובד עם שני מחשבים בחדרים שונים, עם זוג ראוטרים 3COM 3CRWER10075, שעובדים בתצורה של WDS. וכל מחשב מחובר לראוטר אחר באופן קווי. (יש לי קיר בטון מזוין + עוד קיר בטון ועוד קיר בטון בין החדרים). הראוטרים שלי קולטים מצוין ויש לי מהירות מאוד טובה בין השניים. אני צריך למצוא המלצה לזוג ראוטרים שיכולים לעבוד בתצורה הזאת לבית של קרוב משפחה שלי. הייתי קונה את הדגם הזה אבל אין להם אותו באופן זמין, איזה דגמים יש שהם טובים בטווח של 500 שקל גג 550 שקל (לשניהם). ואם משהו יודע מה הולך עם 3COM בכלל בארץ? בכל חנות שאני שואל אין בכלל אומרים שיש מחסור או משהו... תודה מראש. יבגני
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית בין 2 מחשבים הראשון עם WIN XP והוא מחובר לאינטרנט והשני עם WIN 98 התקנתי את הרשת והכל טוב אבל רק בWIN 98 אין לי גישה למחשב השני אבל יש לי אינטרנט בו במחשב הראשון הכל עובד טוב ויש גישה לקבצים. במחשב השני אני רואה את המחשב הראשון בקבוצת העבודה אבל שאני בא להיכנס מופיעה הודעת שגיאה לפיה אין לי הרשאה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לשמור על הרשת קובץ (מידי נגיד) ולהוריד לנייד מרשת פלאפון (lg 820) או תמונות/אנימציות ?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני מנסה ללא הצלחה לחבר את הסוני בכבל מוצלב ישירות לכרטיס רשת אני עובד עם מערכת ויסטא והבעיה שלי היא בהגדרות
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ספק אינטרנט ביתי, שיתחבר לי למחשב נייד עם כבל ולא WIFI איזה ספק הכי מומלץ? בזק סלקום הוט וכו...
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום אני עשיתי רשת ביתי לפי המדריך פה ואני לא מצליח במחשב האב להגדיר מדפסת שנמצאת במחשב הבן עשיתי בפרוטוקולים שיהי שרת מדפסות אבל זה לא עזר מה לעשות? 2.איך אני יכול להיכנס לאר דיסק של מחשב הבן ממחשב האב? (מחשב האב==מחובר לקו האינטרנטת מחשב הבן מחובר אם כרטיס רשת לאב)
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
או קי אח שלי משלם את חשבון האינטרנט וכשקנו לי מחשב חדש הוא היה צריך לקחת את הישן עכשיו הוא גם רוצה אינטרנט אחותי אמרה לי שצריך לקנות מודם אלחוטי (יש לי מודם רגיל)ולחבר אליו כרטיס רשת (אני רוצה לחבר את האינטרנט על פי המדריך של האתר ) השאלה שלי היא אם צריך לחבר כבל בין המחשב שלי למחשב שלו אפילו שהמודם אלחוטי? (ואם אצטאך להעביר כבל אני לא יכול כי אני בקומה האחרונה של הבית ואח שלי במרטף!!) : : : :jump:
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר 2 מחשבים: הראשון פנטיום 3 - 1000 והשני לפטופ שנמצא 2 קומות מעל ( בבניין ) האופציה הראשונה היא חיבור wireless - אבל אמרו לי שיכול להיות שתהיה בעיה בקליטה ( בלפטופ יש כרטיס לחיבור wireless ) יש מצב שזה פתרון טוב? מה אני עוד צריך לקנות וכמה זה אמור לעלות האופציה השניה חיבור רגיל ברשת יש אופציה שלא חשבתי עליה? תודה..
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-