רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי את הלוח הנ"ל ,הלוח מגיעה אם WIFI מובנה. הבעיה שלי שאני מצליח להגדיר אותו.הלוח יגיעה אם תוכנה שניקראת ASUS WIFI-AP SOLO. אז מי שמכיר את הגדורות ויכול להסביר לי אני מאוד ישמח.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מחבר מחשב נייד לנייח (כדי להשתמש במסך של הנייד)?מה אני צריך לעשות ואיזה כבלים? תודה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מצליח לעשות פינג למחשב השני ומקבל קריאה אבל אני לא מצליח להכנס או לראות את המחשבים שלי בשכנים ברשת. איך אני יכול לפתור את זה ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אחלחוטיתשל בזק עכשיו יש לי מחשב ברשת שכבר לא עובד והוא בעייתי רציתי לבטל את הרשת בין המחשבים ושיהיה לי חיבור רגיל על ידי מחשב אחד עם חייגן... איך אני אמרו לעשות תזה? דרך אגב המחשב ההרוס לא ניתן להשתמש בו בכלל ולא להכנס לאקספלורר כך שאם אני צריך להכנס מהמחשב הזה לIP 10.0.0.138 לא ניתן לעשותתזה אז איך אני אמור לסדר תזה? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום! קיימת אצלי רשת ביתית בת מספר מחשבים. אני מעוניין ליצור שיתוף בין שניים מהמחושבים שאחת שולחני עם ויסטה והשני עם WINDOWS 7. שבויסטה בחרתי לשתף קובץ מסויים ולהיכנס ללפטופ לקבל אותו, לא הצלחתי. נדמה לי שמצאתי את המחשב אבל שניסיתי להיכנס, הוא ביקש ממני שם משתמש וסיסמה. ידוע לי שבין מערכות 7 צריך הגדרות אלה להתחבר בינינם, אבל בויסטה אין , ושדמה לי שמצאתי את המחשב וניסיתי להיכנס אליו בלפטופ, הוא ביקש את החשבון, ושהכנסתי אותו הוא לא נתן לי את זה. מישהו יכול לעזור לא בפעולות ההגדרה?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מעונין לעבור ללינוקס, ואמרו לי שצריך כרשת שישביל שהחיבור יהיה יציב. על מה אתם ממליצים? עד 100 שקל, יש משהו איכותי?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש ממש כרטיס טוב ושלא יעשה בעיות עם VISTA 64 ... תודה אלחוטי בשביל ראוטר WRTG 54GL
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי 1.5מגה מהירות אינטרנט, אני גולש מהר והכול פועל רק שהבעיה מאז שיש רשת אל חוטית בבית אני מוגבל במהירות. אני מוריד מראפידשר באזור ה-30KBS אני מוריד מאתרים כמו מיקרוסופט/ATI/אינטל וכד' וגם המהירות לא עוברת את ה-50KBS ובנוסף כשאני משתמש בתוכנות כמו DAP שאמורות להוציא את המיץ מהקו אינטרנט של השרת עדיין לא עוזר, מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה קטנה יש לי פס3. מה אני צריך לעשות בשביל להוריד סרטים מהחנות האמריקאית היא מזהה שאני מישראל. ואם אפשר גם איך לעשות את זה תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית של בזק, עם מודם-רווטר ROTAL - RTA 1025W הבעיה שכל כמה זמן- 20-25 דקות יש מעין ניתוק - על גבי המודם הכל נראה בסדר, כל הנוריות שצריכות לדלוק דולקות, וגם המחשב נשאר עדיין בסטטוס מחובר, אבל התעבורה פוסקת למשהו כמו 20-30 שניות, ואז זה נהיה בסדר. לרשת מחוברים שני מחשבים, אני לא ממש מתעסק עם המחשב השני אבל גם בו יש ניתוקים. אם מישהו יכול לעזור אודה לו מאוד. :
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
עשיתי מדריך סתם משהו קטן ממה שאני יודע ואחד אמר לי שזה טוב ואחד אמר לי שלא בבקשה אם מישהו יכול לקרוא את המדריכון ולהגיד לי מה הטעויות בבקשה תודה המדריכון : http://dl5.rapidshare.de/files/5914482/49536590/1.html
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שאני כותב את ההודעה, אני מבקש מכם לא לנעול, אני קראתי את חוקי האתר בריפרוף... טוב לעניין: אני רוצה לקנות לי לאחותי מחשבים חדשים, על המחשבים יעלו מערכת הפעלה החדשה של MICROSOFT, היא VISTA בקומה העליונה (קומה ב'). בנוסף לכך, יש לי מחשב בממ"ד, שהמחשב נמצא בקומה קרקע (קומה א'), במחשב הישן יש מערכת של MICROSOFT שהיא XP PRO. אם אתם לא מבינים: חדר א'+ב', נמצאים המחשבים החדשים וחדר ממ"ד זה המחשב הישן. בעקבות דיון עם חברי על הקניה החדשה, הם ספרו לי שיש ראוטר אלחוטי המיועד לממ"ד. האם זה נכון? אם כן, האם מוכרים אותו בארץ? כמה הוא עולה ואיפה אפשר לקנות אותו? אם אין כזה ראוטר אלחוטי לממ"ד איך אני עושה רשת? חוטי? אלחוטי? תודה לכל העוזר. gbguy
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היי, אתמול התקנתי רשת אלחוטית בעזרת ראוטר TP-LINK (ואין שום בעיות, קראתי כמה ביקורות לא מעודות על החברה, אבל ממה שחוויות בנתיים ראוטר איכותי, אפילו שזה יום ), הרשת היא בין שני מחשבים שולחניים, שניהם פועלים בסדר, אבל יש לי כמה שאלות בנושא האבטחה של כל הרשת האלחוטית: קודם כל, ראיתי שלכמה מהדיירים בבניין או קרוב לבניין יש גם רשת אלחוטית, האם יש סיכוי שמישהו יוכל לעלות על הקו שלי וגלוש על חשבון הפס רוחב שלי, "האינטרנט שלי", אם זה יותר מובן? וגם- איך אני יכול לקבוע שהרשת הזו תכלול רק את שני המחשבים בביתי , כך שמחשבים אחרים של דיירים אחרים לא יוכלו להתחבר לרשת שלי בלי שאני אדע, ואולי גם יפרצו אל אחד המחשבים... הרי כמו שאני משתמש במחשב השני (זה שלא מחובר לאינטרנט באופן ישי…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הכותרת של הת'רד הבא היא ביצועים גבוהים בווינדוס XP ו2000 ב56K או בכבלים השאלה אם הכוונה לאינטרנט המהיר כמו שיש לנו בארץ (כמו שיש לי ) ואם כן אז למה דווקא לכבלים ולא לADSL? אלו טוויקים לשיפור ביצועי האינטרנט.. http://64.233.183.104/search?q=cache:dZlS1WEo-GAJ:www.ntcompatible.com/thread26921-1.html+DefaultReceiveWindow&hl=iw עריכה: ביצעתי את הטוויקים שהבן אדם כתב - לא נגרם נזק אני מרגיש טיפה יותר מהיר אבל לא בטוח אולי זה פסיכולוגי
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. שאלה: האם יש דרך לשלוט על רואטר DLINK 624 לא דרך ה-web interface אלא דרך command line? תודה ,
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
תודה :s05: :s05:
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מאוד צריך עזרה, ניסיתי ללא הצלחה להתחבר דרך BITTORNADO, BITSPIRIT, Azureus וכל פעם ניזרקתי מהתוכנה. אני גולש ללא פיירוול, פתחתי פורטים שהתוכנות צריכות ועשיתי דרך התוכנות שהראו שאין בעיית חסימה אז למה אני לא מצליח להוריד כלום !!! יכול להיות שהספק (נטוויזין) חוסם אותי או משהו כזה ? איך אני יכול לבדוק ... מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה שאולי מעסיקה גם אתכם... אני מנסה לבנות אינטרנט שיתופי ברשת בין שני מחשבים (ICS).. האם נכון יותר לשים את המחשב עם המעבד החזק יותר כשרת או שזה לא משנה ? ובאותה הזדמנות - בהנחה שיש לי כרטיס רשת אחד על כל מחשב כדאי לשים מודם USB ולחבר את שני המחשבים בכבל רשת או להתקין עוד כרטיס רשת ולשים מודם שמתחבר לאחד מכרטיסי הרשת ?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
והסבר מפורט יותר: לאחרונה, כאשר אני מתחבר לאמיול (ניסיתי TLN, EXTRIM וכן אמיול מקורי) מגיע שלב שהוא פשוט מונע את הגישה לאינטרנט. האינטרנט מחובר אבל אני לא יכול לגלוש בשועל או באקספלורר כי אני מקבל הודעת שגיאה כאילו האינטרנט מנותק. גם כאשר אני יוצא מהמיול הבעיה נשארת האינטרנט מחובר אבל שום דף נט לא עולה. המוזר הוא שגם אם אני מתנתק מהאינטרנט ומתחבר אני עדיין לא יכול לגלוש כי הדף מציג הודעת שגיאה שהנט מנותק. הפיתרון היחיד הוא לעשות RESTART למחשב. בדקתי וירוסים עם NOD32 ורוגלות עם AD-AWARE, SPY-DOCTOR ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה וכלום. בצעתי RESTOR של הרג'יסטרי ללפני שבועיים שיניתי את כתובת ה DNS (לא שיש ככל הנראה קשר אבל בכל זאת) והבעיה עדיין קיימת. . קצת פרטים:אמיול נמצא ב…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום הפכתי את המודם שלי לנתב ואני מתחבר ללא כל צורך בחייגן של בזק איך אני מחזיר את זה לקדמותו ? יש לי מודם של בזק aztech adsl2+ dsl 600e אני רוצה להחזיר רת זה בחייגן רגיל ולא כראוטר תודה וכל טוב וגמר חתימה טובה לכולם
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית אינטרנט דרך 012 עם מודם טראיון ובתשתית HOT.... עכשיו יש 3 מחשבים בבית.. והמודם מחובר למחשב שלי והמחשב שלי מחובר לSWITCH (לא ראוטר!)ודרכו מחוברים כל המחשבים האחרים... עכשיו לכל המחשבים יש ווינדוס XP... אני רוצה לעבור ללינוקס השאלה שלי היא האם עדין תפעל הרשת ויהיה לי אינטרנט דרך הSWITCH והכל... גם אם המודם יעבור למחשב אחר או שהוא ישאר אצלי זה לא חשוב.. כי אני ממש רוצה לעבור ללינוקס
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
פרסמתי הודעה זו בפורום נוסף אבל נראה שהייתי צריך לפרסמה פה ומכיוון שלא הועברה ע"י המנהלים מבקש מראש סליחה שנטלתי רשות לפרסמה שוב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210110.0
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר BT ל-Router לא אל חוטי ובמקביל לחבר BT למחשב ולגרום להם לעבוד כרשת רגילה??? אני אשמח לקבל תשובות בנושא זה ובנושאים אחרים אם בא לכם תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-