רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת בבית בין 2 מחשבים הראשון עם WIN XP והוא מחובר לאינטרנט והשני עם WIN 98 התקנתי את הרשת והכל טוב אבל רק בWIN 98 אין לי גישה למחשב השני אבל יש לי אינטרנט בו במחשב הראשון הכל עובד טוב ויש גישה לקבצים. במחשב השני אני רואה את המחשב הראשון בקבוצת העבודה אבל שאני בא להיכנס מופיעה הודעת שגיאה לפיה אין לי הרשאה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום אני עשיתי רשת ביתי לפי המדריך פה ואני לא מצליח במחשב האב להגדיר מדפסת שנמצאת במחשב הבן עשיתי בפרוטוקולים שיהי שרת מדפסות אבל זה לא עזר מה לעשות? 2.איך אני יכול להיכנס לאר דיסק של מחשב הבן ממחשב האב? (מחשב האב==מחובר לקו האינטרנטת מחשב הבן מחובר אם כרטיס רשת לאב)
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים דקרך נתב חוטי הוט , 012 חיבור L2TP תמונה ב log שאני מקבל אחרי זה אתרים לא עובדים אבל דברם אחרים שעבדו לפני ממשיכים לעבוד כמו משחקים רשת או ביטורנט זה מסתדר רק אחרי שאני עושה restart לחיבור פתרונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
זה מחליף ראוטר או מחליף רק כרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי CSS ואני משחק בשני מחשבים וזה עושה לי קפיצות של פינג מידיי פעם גם שאני משחק BF2. יש נתב עם אנטי לאג או משהו כזה?? נתב עד 500 ש"ח שיכלול אלחוטי
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום היום שלחתי לעצמי דואר אלקטרוני מהמחשב של חבר שלי מאתר נענע לדוא"ל שלי במחשב. שלחתי בשעות הצהריים 4 תמונות כל אחת בגודל מגה וחצי. מדוע ההודעה לא הגיעה אליי עד עכשיו? עבר הרבה זמן ובדר"כ זה מגיע תוך כמה דקות. בקשה תעזרו לי זה מאד דחוף לי ההודעה הזו.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מה המצב? יש לי שאלה, יש לי ראוטר ולפני שהיה לי ראוטר הורדתי על 150 170 ועכשיו אני מוריד על 30 (מהסבבה דיסי) (אגב, המחשב הזה זה המחשב שאליו הראוטר מחובר..) אין איזו דרך להחזיר או לשפר את מהירות ההורדה למה שהיא הייתה? כי זה ממממממממש חרא
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם ישנו מדריך PDF בעיברית לראוטר אלחוטי אדימקס BR-6204Wg
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
במשרד הקטן שלנו ישנם 3 מחשבים, מדפסת וראוטר אלחוטי. הראוטר מחובר למדפסת בלבד, וכל המחשבים מתקשרים כשורה. מחוץ למשרד יש מחשב מרוחק, במחסן, המחובר לראוטר בכבל (30-40 מטר). בעבר התקשורת פעלה באופן סביר, אבל מאז שחיברנו ברשת מחשב שלישי - המחשב המרוחק מגמגם מאוד בתקשורת. לוקח כמה שניות להעביר מידע, ותמיד ייתקע מתישהו. זה הורס את העבודה השוטפת. השאלה - האם יש פתרון כלשהו לתשתית מהירה יותר, או שיש דרך לגרום לאותה רשת לעבודה בצורה מהירה יותר? אני מתאר לעצמי שישנן רשתות שמחברות מרחקים גדולים יותר מ-30 מטר - איך עושים זאת? (אגב - ניסיתי לחבר את המחשב במשרד שאיתו מתקשרים ישירות לראוטר, בכבל - וזה לא עזר). תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המליצו לי פה לקנות את ראוטר של 3COM (ליתר דיוק ה 3CRWE554G72T ) עכשיו שאלה קטנה בקשר למודם שלי, יש לי עכשיו מודם ADSL ALE150 ולפי מה שהבנתי אני צריך לחליף אותו במודם שיוכל להתחבר לראוטר שלי... את המודם איפה אני אמור להחליף? זה אמור לעלות לי משהו? ובאיזה דגם עדיף לי להחליף אותו? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שאני מעוניין להתחבר איתו למחשב נייח מרוחק, ולהשתמש בתוכנה המשתמשת ב-DB הממוקם על הנייח. האם זה אפשרי לביצוע בעזרת תוכנות או שירות VPN ? כמו כן אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין שירות VPN, תוכנת VPN ומכשיר VPN דוגמת s box. תודה אמיר.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הלוח P5B DLX עכשיו ללוח יש אפשרות להוסיף עוד 200 ש"ח ולקבל מתאם לWIFI השאלה שלי אם המתאם הזה שווה משו ? או שבסכום הזה בערך אני אשיג יותר טוב ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למחיר מיוחד אצל הוט תשתית 5 מגה הוט+5 מגה ספק(בזק בין לאומי)+טלפון הוט עם 2000 דקות שיחה בחודש להוט ובזק ללא כסף סה"כ הכל בהתחייבות לשנה 180 שקל. 1.האם שווה לי לקפוץ על זה?זה נראה מחיר מעולה ככה אני יוכל גם לנתק את התשתית והטלפון של בזק שרק ההאחזקה של הקו עולה 50 שקל בחודש. 2.התשתית אינטרנט של הוט נחשבת איכותית ועומדת במהירויות שהיא אמורה לספק?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הוא לא מגיב ל ACCESS POINT של 192.168.0.1.... ועשיתי לו RESET כמו שכתוב בתאר החברה, ועדיין לא עובד. אני ניסיתי להיכנס דרך ה IE דרך FIREFOX... ותמיד אותה שגיא קלאסית של הוא לא מוצא את הדף המבוקש. מישהו יודע מה אני יכול לעשות? :(
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכל הקהילה, אני חדש כאן אני רציתי לשאול כמה דברים בנוגע להקמת אינטרנט אלחוטי. אני עובד נכון להיום בבית עם מחשב נייד יחיד. (קישור למפרט למטה). http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=25&subcatid=27&prodid=33&keySearch= אני מניח שאני לא צריך כרטיס PCMCIA מאחר שיש לי כבר כרטיס רשת מובנה בתוך המחשב (תקנו אותי אם אני טועה). יש לי מודם כבלים של מוטורולה דגם SB4200 שדרכו אני מתחבר היום לאינטרנט. אז לפי מה שאני הבנתי על רשתות אלחוטיות אני רק צריך נתב אלחוטי שיחובר למודם הקיים שלי. אני עדיין לא הבנתי מהו "המקבל" במחשב הנייד, משום שלא קיבלתי אנטנה או מכשיר קליטה אחר אז אם אפשר להבהיר לי את הנקודות... ואני מבקש אם אפשר גם לקבל המלצות לנתבים אלח…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לאימיול חדש יותר (הרשמי 0.48A) וכל הזמן יש לי LOW ID מה עושים? הפורטים שאני משתמש בהם נשארו פתוחים. יש לי ראוטר 270PR +סוויצ' עם רשת בין שני מחשבים. פיירוול של ZA. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום תעזרו לי לחבר 2 מחשבים בקבל מוצלב, באחד מותקן XP ובשני 2000
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
שלום. ידידה שלי רוצה לקנות ראוטר אלחוטי , והתקציב הוא עד 250 ש"ח יש לכם ראוטר כלשהו להמליץ לי עליו ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
היי, כאשר אני גולש עם חיבור חוטי אני מצליח לבצע פעולות מסויימות שבחיבור אל חוטי אני לא מצליח . לדוגמא הפעלת מצלמת בסקייפ, או שיתוף מסך בסקייפ ונראה לי גם ש youtube הרבה יותר איטי ותקוע בחיבור אל חוטי. מבחינת מהירות הורדה לפי בדיקה שעשיתי עם בזק בינלאומי אין הבדל במהירויות ועדיין משהו שם לא מסתדר. רעיונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל בבעיה בהורדה מאימיול (מתוארת בפירוט בפורום תוכנה) - אני מקבל LOWID באופן די תמידי. אני גולש עם הפיירוול הנ"ל. רציתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח את הפורטים שהאימיול עובד דרכם באופן ידני בפיירוול - האם יש איזשהו תפריט שמאפשר זאת? האם יש דרך אחרת בWINDOWS לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בחדר אחד יש לי מחשב עם מודם של בזק מחובר לראוטר של levl one אינטרנט עובד הכל תקין בחדר נוסף (ממ"ד) יש מחשב נוסף שאני רוצה לחבר אותו לאינטרנט קניתי ראוטר של לינקסיס מדגם wrt160n v2 חיברתי אותו למחשב מה ושים מפה אילו הגדרות אני צריך ובאיזו תצורה הראוטר של לינקסיס צריך להיות אתם בטח שואלים למה אני לא מעביר כבל לממ"ד אז ככה אין דרך כזו כרטיס רשת אלחוטי לא קולט כלום בחדר הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר וכרטיס רשת גיל אחד ואחד נייד מה עדיף כרטיס רשת לנייד או USB תעזרו לי למצוא משהו טוב כי אני לא מבין בזה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית בין 4 מחשבים. הראוטר הוא EDIMAX G-BAND WIRELESS. לא מזמן עברתי חדר בבית שנמצא בערך באותו מרחק מהראוטר שנמצא בחדר מחשב(כ 10 מ'). בחדר הקודם שלי היה לי סיגנל של בין 90 ל100 אחוז(עוצמה מלאה) ומאז שעברתי חדר יש לי עוצמה נמוכה 40-70 אחוז וניתוקים. כשאני מרחקים את המחשב קצת מהקיר, אז זה משתפר ל60-70 אחוז אבללא משהו משעמותי. בנוסף קניתי עכבר ומקלדת אלחוטיים(אבל זה נראה לי ממש לא קשור) מה יכולה להיות הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה?? עוד שאלה לא קשורה: האם יש דרך לוסת את הרשת כך שמתי אני ועוד מישהו משתמשים באינטרנט או מורידים משהו זה לא יזוז לחלוטין אצל שנינו?? אני לא מבין איך זה שאנ י מוריד משהו, אני עדיין יכול לגלוש. אבל שאני מוריד משהו, שום דבר…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-