עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by geigera,

שלום רב יש לי מדפסת hp 4500 wireless אבל לאחרונה החלטתי להיפרד מהגלישה האלחוטית בבית ולעשות רשת חוטית. האם יש דרך לחבר את המדפסת (לפי מה שאני רואה אין יציאה לרשת, אולי כי היא wireless). תודה ארי

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם אני "חדש" בפורום ובתור הסיפתח שלי כאן אני רוצה להאיר את עיניי המשתמשים התותחים שעובדים עם ראוטר LINKSYS WRT54GL 16MB NVRAM. מה שמרבית האנשים אינם יודעים שנתב זה משתמש בגירסת LINUX מקוצרת כדי לעבוד. מעבר לפירמוור "המקורי" של LINKSYS/CISCO ישנם מספר פירמוורס נוספים כמובן חינמים כמו: TOMATO DD-WRT FreeWRT HyperWRT Thibor OpenWRT Tarifa X-Wrt אני רוצה להציג בפנייכם את ה TOMATO , זוהי הגרסה הכי מתוסבכת אומנם אבל גם הכי מקצועית שיש בין כל הפיתוחים הקיימים. הגרסה הזו נחשבת למינימליסטית ביותר חסרת גרפיקה ומהירה מאוד מבחינת יכולת עיבוד הראוטר ולוקחת פחות מקום בזיכרון ביחס לכמות הפונקציות שנוספו בה. אני אישית משתמש בגרסה של TOMATO כבר כמעט שנתיים בתוך…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by psychuil,

מסתבר שאני יכול להתקין על הראוטר שלי את זה. כדאי?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by yp3,

אני צריך להביא אינטרנט לקומה השניה בבית שלי, כעקרון כשבנו אותו העבירו כבל רשת, אבל מסתבר שהוא דפוק והרסו אותו במהלך ההשחלה כנראה. הכי ראלי נראה לי זה לשים HOME PLUG, השאלה מה הכי משתלם, אני לא זקוק להגיע למהירויות גבוהות (5Mb אמור להספיק) אבל חשוב שזה יהיה אמין. הכי זול שראיתי באינטרנט זה של LB-LINK, מישהו שמע עליהם? כמו כן איך העסק הזה עובד עם תלת פזי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

תשתית: בזק ADSL מהירות: 4MB DOWN / 400KB UP נקודות השוואה: פינג, tracert, מהירות גלישה כללית, זרימת וידיאו, הורדות HTTP, ביטורנט פינג: 018: PING YNET: min 21 max 33 avg 28 min 29ms max 36ms avg 32ms ping youtube: min 115 max 122 avg 117 min 109 max 122 avg 115 ping gametrailers min 21 max 29 avg 24 min 19 max 21 avg 20 CCC: ping ynet.co.il min 96 max 97 avg 96 min 97 max 98 avg 97 ping youtube.com min 98ms max 103ms avg 100ms min 98 nax 193 avg 100 ping gametrailers.com min 117ms max 118ms avg 117ms min 117ms max 118ms avg 117ms TRACE-ROUTE 018: tracert ynet 6 hops: 2,23,29,31,21,21 unable to resolve target 6 hops: 1,29,26,33,18,21 tracert youtube 15 hops: 1,18,…

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  6. Started by cms,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד שולחני והשני נייד של חברת "Lenovo". במחשב השולחני יש לי מערכת הפעלה של XP PRO SP3 ובמחשב הנייד יש לי XP HOME. אני מחובר בין שני המחשבים בכבל רשת מוצלב. הכל עובד מעולה חוץ מדבר אחד, כל פעם שאני מנסה להיכנס דרך הרשת מהמחשב הנייד למחשב השולחני אני מתבקש להכניס שם משתמש וסיסמא. כמובן שלאחר שאני מכניס שם משתמש וסיסמא אני נכנס למחשב השולחני דרך הרשת והכל עובד מצויין. אני רוצה להיכנס בצורה אוטומטית מבלי שאני אצטרך להכניס שם משתמש וסיסמא כל פעם שאני מנסה להתחבר לרשת. אני לא משתמש ב Simple File Sharing היות וגם כאשר ניסיתי בשיטה הזו עדיין הבעיה הייתה קיימת. גם במחשב הנייד וגם במחשב השולחני אני משתמש עם אותו שם משתמש ואותה סיסמא בדיוק (בחשבון שאיתו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ה-FTC (רשות הסחר האמריקאית) הגישה תביעה כנגד D-LINK, אחת מיצרניות ציוד התקשורת הגדולות בעולם. ה-FTC טוענת כי אמצעי אבטחה המיושמים בנתבים ובמצלמות האינטרנט של החברה, פגיעים לתקיפות של האקרים ומסכנים את פרטיות המשתמשים בהם. התביעה הזו מגיעה על רקע ההשבתה של שירותי חברת DYN על ידי נוזקת Mirai לפני כמה שבועות. באמצעות תביעה זו מנסה ה-FTC לעורר את מודעות חברות התקשורת לאחריות שלהם לגבי הצורך באמצעי אבטחה חזקים ויעילים יותר. https://www.ftc.gov/news-events/press-releases/2017/01/ftc-charges-d-link-put-consumers-privacy-risk-due-inadequate

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ofekd23,

שלום יש לי הראוטר של בזק D-LINK בכל פעם שאני מחבר אליו את הטלפון שלי אחרי כמה דקות הוא לא מזהה את הרשת שלי בטלפון וחוזר לאחר כמה דקות אבל טלפונים אחרים הוא לא זורק מה ניתן לעשות בכדי שלא יזרוק ויחזיר אותי כל פעם מהחדש תודה למי שעזוזר

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by Taco,

אהלן, מצבי כזה: 1. מחשב מרכזי שבו כרטיס רשת למודם SAMSUNG, ועוד כרטיס רשת שמחובר לכרטיס במחשב אחר ישן יותר, גם XP. 2. נייד חדש שאותו אני רוצה לחבר אלחוטית למחשב המרכזי עם השקעה מינימלית. חשבתי פשוט לרכוש זוג כרטיסים אלחוטיים, אחד לנייד ואחד למרכזי, כך יצא מצב ובו 3 כרטיסי רשת על המרכזי (אחד אלחוטי, אחד למודם ואחד למחשב הישן), לי אין עם זה בעיה, המרכזי תמיד דלוק כך שהאינטרנט יהיה זמין, האם לWINDOWS תהיה עם זה בעיה, האם זה אפשרי? איזה עוד אופציה יש ללא קניית נתב אלחוטי (אני רוצה לחבר את הנייד רק באלחוטי, את המחשב הישן נשאיר בחיבור חוטי). אשמח לשמוע דעתכם לפני שאני קונה ציודים... תודה

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  10. שלום, אני רוצה לעשות ניסוי ליצירת סרבר אינטרנט כמו שהחברות אינטרנט מספקות לנו שירותי אינטרנט.. התכנון שלי הוא לעשות מחשב אחד שישמש כסרבר ויהיה לו מודם 56K ומודם ADSL שיהיה מחובר קבוע לאינטרנט למחשב השני יהיה רק מודם 56K והוא יוכל להתחבר בהתקשרות לסרבר ולגלוש באינטרנט איך אני יכול לעשות כזה דבר? איזה תוכנות אני צריך בשביל להעמיד כזה סרבר? אם זה מסובך מידיי אז אני רוצה להגיע למצב שהמחשבים יתקשרו בינהם על תקשורת בזק 56K בחיוג ופשוט הסרבר ייתן למחשב השני כתובת IP והם יוכלו לתקשר כאילו הם באותה רשת.. יש למישהו מושג איך מבצעים כזה דבר? תודה ;D

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Tal735,

שלום, יש לי אינטרנט 10 מגה בבית, מוריד ומעלה על המקסימום. הבעיה היא שיש פינגים גבוהים, אם אני למשל עושה בדיקת מהירות מול שרתי בזק בינלאומי (אני לקוח שלהם), אני מקבל פינג של 100+ קבוע, ובמשחקי רשת מול שרתים בחו"ל הפינגים נעים באזור 180-250+ אני ציינתי בכוונה וינדוס 8 בכותרת כי עשיתי נסיון עם LIVE CD של לינוקס ושם הפינג היה בסדר (30) כל הזמן, כך שכנראה הבעיה היא בוינדוס. יש מה לעשות בנידון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ביז'ו המוס,

אני לא יודע בדיוק מה קרה.. אבל אני לא מצליח להכנס לHWZONE.. חשבתי שזה בעיה במחשב שלי או משהו אבל ירדתי למחשב השני שלי בבית וגם משם אני לא יכול להכנס, טילפנתי לחבר שלי וגם אצלו.. פשוט אי אפשר להכנס לפה. זה קורה גם לכם? אם הפורום לא עובד גם לכם אז תפרסמו פה.. אולי זאת בעיה של השרת או משהו. הפורום עדיין לא עובד לי מסיבה כלשהי.. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by almogas,

שלום לכולם, יש לי המון קבצים ומסמכים שהם מאוד מאוד חשובים לי, ואני צריך לבצע להם גיבוי בענן, חשבתי על אופציה מסויימת אבל לא מצאתי תוכנה שתדע לעשות את זה, לקנות 2 דיסקים קשיחים, נגיד כל אחד חצי טרה, לחבר אחד למחשב בבית(שכמובן דולק ומחובר לאינטרנט תמיד, עם מהירות חיבור של 10 מגה) ואת השני לחבר למחשב בעסק שלי, שגם שם כמובן תמיד דולק ומהירות אינטרנט זהה.. ואז ליצור איזה מערך גיבוי שכל קובץ שאני שם באחד מהכוננים אוטומטית מגבה לכונן השני, ככה אני יהיה מגובה על 2 כוננים ב2 מקומות שוניפ יש דרך לעשות את זה בצורה טובה.? אולי אפילו תוכנה שתיתן לי אפשרות לסנכרון אוטומטי של תיקיות מסויימות, או אפילו אפליקציה לפלאפון. ? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by tidan27,

שלום ברשותי ראוטר של בזק דגם 6850u תקן n ברצוני להחליף את הראוטר הישן בראוטר החדש שלהם דגם vtech תקן ac קראתי שיש הרבה בעיות עם הראוטר החדש מה אתם ממליצים להשאר עם הישן או להחליף לדגם החדש?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. התחברתי היום ל 50 מגה עם בזק + בזק בינלאומי וחשבון גיימר באתרי בדיקות פלאשים למינהם כגון speedtest והאתרי בדיקות של בזק אני אכן מקבל 50 מגה אבל כשאני מנסה להוריד קבצים \ טורנטים המהירות שלי לא עולה על 3.0 MB כשבפועל המהירות המקסימלית צריכה להיות 6.25MB. אני עם 6740U שמוגדר כברידג' וראוטר TPWR941 אבל מקבל את אותם תוצאות גם כשהוא מוגדר כראוטר ללא ה TPWR941 אגב אני רואה לפי הפול שהאייפי שלי אכן של גיימר אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Cynicoren,

שלום, פרסמתי בTOMSHARDWARE ת'רד שנזנח בשל שהות בחו"ל. אשמח לקבל תשובה לגבי חומרה שעשויה לפתור לי את הבעיה, כיוון שאשתי באילת במידה וצריך לקנות משהו: http://www.tomshardware.com/answers/id-3510005/improving-wifi-speed-inside-house.html#20167190 תודה!

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  17. שלום לכם, לפני כמה ימים פתחתי נושא שבו ביקשתי שתמליצו לי על ראווטר חדש כי חשבתי ששלי התקלקל, מסתבר שלא. פשוט הורדתי את העידכון הקושחה העדכני ביותר מהאתר והוא הסתדר. לגבי הבעיה הנוכחית, יש לי ראווטר של Level One דגם WBR-3406TX. שמתי לב למשהו שקורה באופן קבוע. שהראווטר עובד תחת עומסים שעות רצופות לדוגמא תוכנת שיתוף קבצים שפתוחה לכמה שעות או סתם שהוא פתוח כמה ימים רצוף הביצועים ממש יורדים. שאני נוגע בראווטר הוא מאוד חם ואני לא יודע אם זה משפיע על הביצועים שלו. שאני מכבה אותו ואחרי כמה זמן הוא מתקרר ואני מפעיל אותו אז בבדיקות שאני עושה אני מקבל בדיוק את הביצועים שאני אמור לקבל מהספקית וברגע שהוא מתחמם\תחת עומס רצוף הביצועים יורדים פי 2. בדקתי את זה במשך כמה ימים וזה המצב. האם…

18. שלום,יש לי בעיות חוזרות עם האינטרנט,מידי פעם מתנתק ומופיעה תקלה שרת DNS אינו מגיב. אני מנתק את הראווטר ואת המודם,עושה flushdns ושום דבר לא עוזר,רק אחרי שאני עושה את הפעולות האלו לפחות 10 פעמים. בנוסף טעינת סרטונים ביוטיוב איטית ברמות,סרטון של 30 שניות ב720 יכול לקחת 10 דקות לטעון. אני עם תשתית בזק 15 מגה(שדרגו לי חינם שבוע שעבר) וספק נטוויזן,חשוב לציין שהתקלות האלה קרו גם לפני ששדרגו לי את התשתית,אבל עם הספק הקודם (012) לא קרו בכלל. זו בעיה בספק או בתשתית? שאני ידע אם כבר להתנתק מנטוויזן כי מאז שאני איתם רק בעיות יש לי.

19. Started by Rule The Pc,

קניתי למחשב הנייח כרטיס אלחוטי תקן N של TENDNET TEW-643PI הוא לא קולט את הראוטר אלא אם כן הם קרובים בצורה די מצחיקה יש ליד המחשב הנייח מחשב נייד עם תקן G שקולט את הראוטר בלי שום בעיה. מדי פעם קורה שהמחשב הנייח קולט את הראוטר מהמרחק שאני רוצה (בערך 15 מטר עם שני קירות) ואחרי מספר שניות הוא שוב מאבד אותו. אני שוב אומר - הם מצליחים להתחבר אבל רק כשהם קרובים[br]פורסם בתאריך: 12.08.2009 בשעה 20:04:16 יכוליות שיש בעיה בכרטיס? תקן N אמור לקלוט מכזה מרחק על בטוח. התקן G של המחשב נייד קולט אפילו.נראה לי שהכרטיס דפוק כי המחשב הנייד קולט גם של השכנים וגם את זה הנייח לא קולט. מה אומרים?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  20. Started by AdiR^SiNaI,

את זה ראיתי במקום אחר האם זה נכון מה שרשום פה לגבי המודל 7 - 6 אני שואל כול הזמן כדי לדעת את זה אם זה נכון אני יודע את שנייהם בבקשה תענו. תודה שכבה 7 את התהליך הזה הוא עושה כשהמשתמש רוצה לשלוח נתונים applicition-הוא אחראי לתקשר עם המשתמש והוא ארחראי על קבלת הנתונים במידה והמשתמש שולח רותו דוגמא : email והוא אחראי על קביעת סוג השרת client server או pear to pear בעת קבלת הנתונים מהמחשב השולח השכבה השביעית לוקיצ אצ התונים ומעבירה אותו לקובץ שהמשתמש רצה לשלוח דוגמא:המשתמש רוצה לשלוח email אז השכבה השביעית לוקחת את הנתנון(EMAIL)ומעבירה אותו לשאר השלבים ובעת הקבלת השכבה השביעית שמקבלת את הנתון מעבירה אותו לנתון EMAIL בידיוק כמו שהמשתמש רצה שהמקבל ה-EMAIL רצה שיגיע. שכבה 6 pres…

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  21. שלום, כרגע האינטרנט שלי בבית מורכב מ: 1 בתוך ממ"ד נקודת הוט, עם הוטבוקס, המחשב הראשי וה NAS כולם מחוברים עם כבל. משם גם יוצא חיבור דרך החשמל TP-Link TL-PA4010 l לנקודה: 2 שנמצאת במרכז הסלון, ומספקת WIFI ל2 מכשירים שנמצאים בסלון: סטרימר שאמור להקרין סרטים מ הNAS, ומחשב נייד בנוסף קיימת בסלון נקודת HOT ליד הטלויזיה בסלון שלא בשימוש. אנחנו בשכירות וכנראה יוצאים עוד שנה, ולכן לא רוצים לקדוח או להתעסק עם השחלות כבלים וכדומה ביום שני באים להתקין סיב אופטי של פרטנר, ויש לי כמה שאלות. 1) מישהו אמר לי שאפשר לבקש מפרטנר שיתקינו 2 נקודות. האם נכון? איך זה מתבטא? 2) באיזה תשתית הם משתמשים להתקנת הנקודה של האינטרנט בתוך הבית? הם יכולים לרכוב על נקודות של הו…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by erezkoli,

מתחיל את ההתקנה ע|פ המוגדר ובחינת המחשב ע"י התקליטור תוך תהליך ההתקנה כאילו שהתהליך לא מסתיים

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  23. שלום לכולם, לי ולעוד הרבה ישראלים יש בעיה של rbbish data כשאני מוריד מהתוכנה ביטורנט. בינתיים כל הקבצים שניסיתי חוץ משנים לא יכלו לרדת בגלל הבעיה, הפאקטים שנשלחים פגומים, ולכן כשהתוכנה מורידה אותם היא ישר מוחקת אותם ואז מ 2.2 אחוז לדוגמה, הקובץ יורד ל 2.1 אחוז, ככה עולה ויורד וזה לא נגמר.. בתוכנה כתוב לדוגמה בקובץ של סרט ששמתי להורדה שהורדתי 3 ג'גה שמתוכם 2.5 הם rubbish data. כשהסרט בפועל הוא 700 מגה אבל ירדו רק 500 כי 2.5 נמחקו. התקשרתי לספקית ושלחתי להם קובץ של 5 trace -ים שעשיתי ואמרו לי שאין בעיה בצד של הספקית ושהם לא יודעים. המוזר הוא שחברים שלי יכולים להוריד כל מה שאני לא יכול וניסיתי כבר לחבר את המודם ישירות בלי הראוטר, להחליף אנטי וירוס, להחליף את הפורט , להחליף …

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by darkman,

אז ככה בחיגן שלכם מה רשום אחרי השטרודל? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  25. לחיבור של עד 3 מחשבים

• 1 תגובה
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.