רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
היה לי בעייה עם להגדיר של הלינקסיס WRT54G שלי ב PPOE אז בתומך בנטויז'ן עזר לי ולהגדיר אותו כ DHCP מה ההבדל בעצם? מה עדיף? טל
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אז ככה יש לי ראוטר מדגם SIEMENS SL2-141 והבעיות שלי הם אלה: הדבר הראשון הוא שאני לא מצליח להכנס לראוטר אני לא יודע מה קרה אני מקיש http://10.0.0.138/ והוא נותן לי את הארור הבא: Network Timeout The server at 10.0.0.138 is taking too long to respond. גם כאשר האנטי וירוס שלי כבוי הדף לא עולה... צריך לסדר את הבעיה הזאת על מנת לפתור את השנייה... מה אני אמור לעשות בנוגע לזה? עכשיו לבעיה השנייה... לא משנה מה אני עושה על פי איזה מדריך שאני לא מנסה אני לא מצליח לפתוח לו פורטים לuTorrent וגם אם לפעמים איכשהו זה מצליח לי (אני לא יודע למה לפעמים זה מצליח ולפעמים לא) אחריי כמה שעות או מקסימום יום יומיים זה פתאום עוד פעם מראה לי שהפורטים חסומים מה לעזאזל אני צריך לעשות שהפורטים ה…
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, החיבור שלי הוא 12MB תשתית הוט ספק נטויז'ן ולאחרונה התחילו נפילות בחיבור בצורה בלתי נסבלת, עכשיו בגדול בגלישה רגילה לא מרגישים את זה... מתי שזה הכי בא לידי ביטוי זה במשחקי רשת ששמים לב לקפיאה זמנית של המשחק(האייקון של נתק בחיבור עולה ככה שזה לא בעיה בחומרה)... מה יש לעשות עם דבר כזה? אני יכול להתקשר להוט\נטויז'ן ולהתלונן? הם ידעו על מה אני מדבר בכלל? אגב, ניסיתי להתחבר ישירות למודם ללא מתווך של ראוטר וכדומה וזה לא עזר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ עשיתי רשת בייתית לפי המדריך של פורש הכל טוב ויפה רק שהיא עושה במשחקי רשת לאגים לא נורמליים :\ אפשר לעשות משו בנידון? משו לרשת? משו למודם? משו בכלל?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
נכון אומרים כדי להיכנס למודם צריך להיכנס לדפדפן ובשורת כתובות צריך לירשום 10.0.0.138 ואז מגיעים להגדרות של המודם. אז אני נכנסתי לדפדפן כתבתי בשורת הכתובות 10.0.0.138 ואז המחשב כותב לי את המשפט הבא: "לא ניתן להציג דף זה" {נו אתם יודעים ,הדף הלבן} מה לדעתכם הבעיה,ואיך אפשר ליפתור אותה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס רשת אלחוטי של TP-link דגם TL-WN821N כשהתקנתי את הדרייברים וניסיתי להיכנס לתוכנה של הכרטיס רשת לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט. הדרך היחידה שהצלחתי להתחבר לאינטרנט זה דרך הממשק של WINDOWS למישהו יש מושג איך אני מתחבר לראוטר/אינטרנט דרך הממשק של הכרטיס רשת עצמו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום, עד היום היה לי router של d-link שתאמת אני לא הייתי כלכך מרוצה ממנו - אבל לפני כמה ימים הוא מת סופית - הוא לא מתחבר ולא כלום. נמאס לי ממנו ואני רוצה אחד חדש. השאלה היא איזה מומלץ ממה שיש היום - אני רוצה ראוטר שיהיה פשוט לתפעול, שיעבוד בלי ניתוקים ובגדול אני אוכל להתחבר אליו עם כבלים וגם בצורה אלחוטית. אם יש מישהו שיש לו נסיון עם דגמים מסויימים אשמח לשמוע חוות דעת. ממה שאני קראתי (גם כאן וגם ברשת) הlinksys אמורים לעבוד טוב השאלה שלי היא איזה (יש מלא דגמים - מה ההבדל?) WRT54G Linksys מול WRT54GL Linksys ומול WRT54GLEU Linksys או WRT54GS Linksys תדוה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי שאותו אני מתכנן לחבר למחשב פנטיום 3. אני בא לחבר ואני רואה שהמבנה של הPCI על לוח האם שונה במעט. האם זה יעבוד? תמונה מצורפת. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום הרמה של הקופסה השחורה הזו (בהוט קוראים לקופסה הזו ראוטר) לפחות מבחינת יכולות אלחוטיות היא גרועה ביותר. אני לא מדבר על זה שאני יושב מטר וחצי ליד הראוטר ולא מקבל אות מלאה, אלא על זה שיש לי כמה מכשירים דורשי WI-FI שונים ולא כולם מצליחים לעבוד עם הראוטר הזה בלי שאני אשחק עם הערוצי שידור בהגדרות שלו. לדוגמה שהערוץ שידור מוגדר על AUTO אני מצליח לעבוד אלחוטי עם ה MK802II אבל לא עם הטאבלט. שאני משנה ערוץ שידור למספר אחר אני מצליח לעבוד עם הטאבלט אבל לא עם ה MK802II ואז גם אין קליטה טובה בפלאפון. קיצר סיוט של ראוטר, דיברתי עם נציג טכני של הוט והוא אמר שאין שאין לא מה לעשות. יש פתרון לקופסה הזו של הוט ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני יכול לשים את המחשב במהלך הלילה במצב זה והוא ימשיך להוריד קבצים (שזה מה שאני רוצה כמובן).
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי ראוטר דיי חדש (פחות מחודש וחצי), לאחרונה כאשר אני פותח את המחשב אז האינטרנט לא מתחבר (כבלים,חייגן+ברק 013). כאשר אני מנתק מהחשמל את הראוטר, ממתין מעט זמן ומחזיר אותו שוב לחשמל-אז התקשורת לאינטרנט מתחדשת, והכל תקין. התופעה לא חוזרת על עצמה מידי יום אלא פעם בכמה ימים. מה ניתן לעשות?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מדפסת hp 4500 wireless אבל לאחרונה החלטתי להיפרד מהגלישה האלחוטית בבית ולעשות רשת חוטית. האם יש דרך לחבר את המדפסת (לפי מה שאני רואה אין יציאה לרשת, אולי כי היא wireless). תודה ארי
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני "חדש" בפורום ובתור הסיפתח שלי כאן אני רוצה להאיר את עיניי המשתמשים התותחים שעובדים עם ראוטר LINKSYS WRT54GL 16MB NVRAM. מה שמרבית האנשים אינם יודעים שנתב זה משתמש בגירסת LINUX מקוצרת כדי לעבוד. מעבר לפירמוור "המקורי" של LINKSYS/CISCO ישנם מספר פירמוורס נוספים כמובן חינמים כמו: TOMATO DD-WRT FreeWRT HyperWRT Thibor OpenWRT Tarifa X-Wrt אני רוצה להציג בפנייכם את ה TOMATO , זוהי הגרסה הכי מתוסבכת אומנם אבל גם הכי מקצועית שיש בין כל הפיתוחים הקיימים. הגרסה הזו נחשבת למינימליסטית ביותר חסרת גרפיקה ומהירה מאוד מבחינת יכולת עיבוד הראוטר ולוקחת פחות מקום בזיכרון ביחס לכמות הפונקציות שנוספו בה. אני אישית משתמש בגרסה של TOMATO כבר כמעט שנתיים בתוך…
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אני צריך להביא אינטרנט לקומה השניה בבית שלי, כעקרון כשבנו אותו העבירו כבל רשת, אבל מסתבר שהוא דפוק והרסו אותו במהלך ההשחלה כנראה. הכי ראלי נראה לי זה לשים HOME PLUG, השאלה מה הכי משתלם, אני לא זקוק להגיע למהירויות גבוהות (5Mb אמור להספיק) אבל חשוב שזה יהיה אמין. הכי זול שראיתי באינטרנט זה של LB-LINK, מישהו שמע עליהם? כמו כן איך העסק הזה עובד עם תלת פזי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
תשתית: בזק ADSL מהירות: 4MB DOWN / 400KB UP נקודות השוואה: פינג, tracert, מהירות גלישה כללית, זרימת וידיאו, הורדות HTTP, ביטורנט פינג: 018: PING YNET: min 21 max 33 avg 28 min 29ms max 36ms avg 32ms ping youtube: min 115 max 122 avg 117 min 109 max 122 avg 115 ping gametrailers min 21 max 29 avg 24 min 19 max 21 avg 20 CCC: ping ynet.co.il min 96 max 97 avg 96 min 97 max 98 avg 97 ping youtube.com min 98ms max 103ms avg 100ms min 98 nax 193 avg 100 ping gametrailers.com min 117ms max 118ms avg 117ms min 117ms max 118ms avg 117ms TRACE-ROUTE 018: tracert ynet 6 hops: 2,23,29,31,21,21 unable to resolve target 6 hops: 1,29,26,33,18,21 tracert youtube 15 hops: 1,18,…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד שולחני והשני נייד של חברת "Lenovo". במחשב השולחני יש לי מערכת הפעלה של XP PRO SP3 ובמחשב הנייד יש לי XP HOME. אני מחובר בין שני המחשבים בכבל רשת מוצלב. הכל עובד מעולה חוץ מדבר אחד, כל פעם שאני מנסה להיכנס דרך הרשת מהמחשב הנייד למחשב השולחני אני מתבקש להכניס שם משתמש וסיסמא. כמובן שלאחר שאני מכניס שם משתמש וסיסמא אני נכנס למחשב השולחני דרך הרשת והכל עובד מצויין. אני רוצה להיכנס בצורה אוטומטית מבלי שאני אצטרך להכניס שם משתמש וסיסמא כל פעם שאני מנסה להתחבר לרשת. אני לא משתמש ב Simple File Sharing היות וגם כאשר ניסיתי בשיטה הזו עדיין הבעיה הייתה קיימת. גם במחשב הנייד וגם במחשב השולחני אני משתמש עם אותו שם משתמש ואותה סיסמא בדיוק (בחשבון שאיתו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-FTC (רשות הסחר האמריקאית) הגישה תביעה כנגד D-LINK, אחת מיצרניות ציוד התקשורת הגדולות בעולם. ה-FTC טוענת כי אמצעי אבטחה המיושמים בנתבים ובמצלמות האינטרנט של החברה, פגיעים לתקיפות של האקרים ומסכנים את פרטיות המשתמשים בהם. התביעה הזו מגיעה על רקע ההשבתה של שירותי חברת DYN על ידי נוזקת Mirai לפני כמה שבועות. באמצעות תביעה זו מנסה ה-FTC לעורר את מודעות חברות התקשורת לאחריות שלהם לגבי הצורך באמצעי אבטחה חזקים ויעילים יותר. https://www.ftc.gov/news-events/press-releases/2017/01/ftc-charges-d-link-put-consumers-privacy-risk-due-inadequate
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי הראוטר של בזק D-LINK בכל פעם שאני מחבר אליו את הטלפון שלי אחרי כמה דקות הוא לא מזהה את הרשת שלי בטלפון וחוזר לאחר כמה דקות אבל טלפונים אחרים הוא לא זורק מה ניתן לעשות בכדי שלא יזרוק ויחזיר אותי כל פעם מהחדש תודה למי שעזוזר
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן, מצבי כזה: 1. מחשב מרכזי שבו כרטיס רשת למודם SAMSUNG, ועוד כרטיס רשת שמחובר לכרטיס במחשב אחר ישן יותר, גם XP. 2. נייד חדש שאותו אני רוצה לחבר אלחוטית למחשב המרכזי עם השקעה מינימלית. חשבתי פשוט לרכוש זוג כרטיסים אלחוטיים, אחד לנייד ואחד למרכזי, כך יצא מצב ובו 3 כרטיסי רשת על המרכזי (אחד אלחוטי, אחד למודם ואחד למחשב הישן), לי אין עם זה בעיה, המרכזי תמיד דלוק כך שהאינטרנט יהיה זמין, האם לWINDOWS תהיה עם זה בעיה, האם זה אפשרי? איזה עוד אופציה יש ללא קניית נתב אלחוטי (אני רוצה לחבר את הנייד רק באלחוטי, את המחשב הישן נשאיר בחיבור חוטי). אשמח לשמוע דעתכם לפני שאני קונה ציודים... תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות ניסוי ליצירת סרבר אינטרנט כמו שהחברות אינטרנט מספקות לנו שירותי אינטרנט.. התכנון שלי הוא לעשות מחשב אחד שישמש כסרבר ויהיה לו מודם 56K ומודם ADSL שיהיה מחובר קבוע לאינטרנט למחשב השני יהיה רק מודם 56K והוא יוכל להתחבר בהתקשרות לסרבר ולגלוש באינטרנט איך אני יכול לעשות כזה דבר? איזה תוכנות אני צריך בשביל להעמיד כזה סרבר? אם זה מסובך מידיי אז אני רוצה להגיע למצב שהמחשבים יתקשרו בינהם על תקשורת בזק 56K בחיוג ופשוט הסרבר ייתן למחשב השני כתובת IP והם יוכלו לתקשר כאילו הם באותה רשת.. יש למישהו מושג איך מבצעים כזה דבר? תודה ;D
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 10 מגה בבית, מוריד ומעלה על המקסימום. הבעיה היא שיש פינגים גבוהים, אם אני למשל עושה בדיקת מהירות מול שרתי בזק בינלאומי (אני לקוח שלהם), אני מקבל פינג של 100+ קבוע, ובמשחקי רשת מול שרתים בחו"ל הפינגים נעים באזור 180-250+ אני ציינתי בכוונה וינדוס 8 בכותרת כי עשיתי נסיון עם LIVE CD של לינוקס ושם הפינג היה בסדר (30) כל הזמן, כך שכנראה הבעיה היא בוינדוס. יש מה לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק מה קרה.. אבל אני לא מצליח להכנס לHWZONE.. חשבתי שזה בעיה במחשב שלי או משהו אבל ירדתי למחשב השני שלי בבית וגם משם אני לא יכול להכנס, טילפנתי לחבר שלי וגם אצלו.. פשוט אי אפשר להכנס לפה. זה קורה גם לכם? אם הפורום לא עובד גם לכם אז תפרסמו פה.. אולי זאת בעיה של השרת או משהו. הפורום עדיין לא עובד לי מסיבה כלשהי.. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי המון קבצים ומסמכים שהם מאוד מאוד חשובים לי, ואני צריך לבצע להם גיבוי בענן, חשבתי על אופציה מסויימת אבל לא מצאתי תוכנה שתדע לעשות את זה, לקנות 2 דיסקים קשיחים, נגיד כל אחד חצי טרה, לחבר אחד למחשב בבית(שכמובן דולק ומחובר לאינטרנט תמיד, עם מהירות חיבור של 10 מגה) ואת השני לחבר למחשב בעסק שלי, שגם שם כמובן תמיד דולק ומהירות אינטרנט זהה.. ואז ליצור איזה מערך גיבוי שכל קובץ שאני שם באחד מהכוננים אוטומטית מגבה לכונן השני, ככה אני יהיה מגובה על 2 כוננים ב2 מקומות שוניפ יש דרך לעשות את זה בצורה טובה.? אולי אפילו תוכנה שתיתן לי אפשרות לסנכרון אוטומטי של תיקיות מסויימות, או אפילו אפליקציה לפלאפון. ? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר של בזק דגם 6850u תקן n ברצוני להחליף את הראוטר הישן בראוטר החדש שלהם דגם vtech תקן ac קראתי שיש הרבה בעיות עם הראוטר החדש מה אתם ממליצים להשאר עם הישן או להחליף לדגם החדש?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-