רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום, עברתי דירה והזמנתי תשתית 40 של בזק וקיבלתי את ה Dlink 6850u מאז עברו איזה שבועיים ואחת לכמה ימים (קרה כבר 3 פעמים) הראוטר מפסיק לתקשר עם העולם. אלחוטי: לפטופ וטלפונים מזהים את הרשת אבל לא מצליחים להתחבר אליה חוטי: אין אינטרנט ואין תשובה מהכתובת של המודם (http://10.0.0.138) הדרך היחידה לפתור את הבעיה היא לנתק ולחבר את המודם מהחשמל .. ממש מציק.. בעיה מוכרת? להחליף ראוטר? להעביר למצב מודם ולהשתמש בראוטר משלי? משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לעכשיו אני משתמש בWINDOWS XP יש לי רשת מודם: B-FOCuS 312+ נתב: http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מחשב שני מחובר דרך זה: http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מחשב נייד- יש לו במחשב כבר משהו לזהות. עכשיו הבעיה היא שהכל טוב יפה,המהירות הורדה לא השתנה מוריד מהר מאוד. אבל הבעיה היא בטעינת דפים'היא איטית מאוד!!,לפעמים בזמן טעינת הדף הוא עוצר וכתוב Connection Int…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי בתקן n נייד, שהוא גם משדר וגם קולט במהירות של 300Mb, עד עכשיו קניתי שתי כרטיסים שהיו אמורים להיותשל 300Mb אבל בפועל הם שדרו על 150 וקלטו על 300, ובלחיצה על הכרטיס רשת(ב-win( כתוב לי שהחיבור הוא 150Mb אתם מכירים כרטיס(מנסיון) שהוא גם משדר וגם קולט על 300Mb, והעברת קבצים איתו הייתה מעל 15MB בתנאים אופטימלים??
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב Toshiba L50 A 1D5. ראוטר ASUS ac87U Windows 8.1 64Bit קניתי באיביי כרטיס רשת אלחוטי Intel 7260AC Dual band יש לו בעיה להתחבר לראוטר לרשת 2.4G אם אני פותח נקודת גישה דרך ה LG G2 שיש לי הוא מתחבר בלי בעיה. לרשת ה 5G AC של הראוטר הוא מתחבר אבל לפעמים עושה בעיות ומתנתק. מה יכולה להיות הבעיה? פרטים מ NETSH netsh>wlan show driver Interface name: Wi-Fi 2 Driver : Intel® Dual Band Wireless-AC 7260 Vendor : Intel Corporation Provider : Intel Date : 19/09/2013 Version : 16.5.3.6 INF file : C:\Windows\INF\oem87.inf Files …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר dlink 655 הראוטר מחובר להוט בוקס (שמשמש כמודם), לראוטר מחובר סוויצ מנוהל עם 8 יציאות (כל היציאות של הראוטר והסוויצ מחוברות), ובנוסף מחובר לראוטר AP בצורה קווית באמצעות רשת החשמל. לפחות פעם ביום הראוטר קורס וכתוצאה מכך גם הרשת ואינטרנט בבית. בזמן הקריסה כשאני מתחבר לראוטר רואים שהוא נמצא במצב אתחול ולאחר מכן הראוטר חוזר למצב תקין וחוזר חלילה. החלפתי את הראוטר עם אחר שיש לי tplink 1043, וגם איתו התופעה חוזרת לפחות פעם ביום (רק שאיתו צריך לנתק מהחשמל ולהחזיר שוב). מה הסיבה לכך? האם הראוטרים האלה "פשוטים" מידי ולכן לא עומדים ב"עומס" ? או שבכלל משהו בחיבורים שלי גורם לזה?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
רוצה להבין משהו לגבי תקשורת חוץ דרך אותו ספק אינטרנט - HOT. ספק אינטרנט ותשתית שלי זה HOT. לפעמים יש אתרים שלא נטענים ובדפדפן כרום אני רואה הגלגל טעינה מסתובב ללא סוף. לפעמים אתר מספיק לטעון ויש שגיעה בכרום שמציינת על זמן טעינה ארוך. נסיתי גם בסמארטפון ואותו סיפור. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך HOT MOBILE הכל נטען יפה. מה יכול לגרום לזה שדרך HOT אתרים לפעמים לא נטענים? הרי אותו ספק, לא? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מתעניין במודם סלולרי ממה שהעלתי בחכתי זה את המודם הבא https://ksp.co.il/m/uin/27392 מה אומרים הוא שווה? אם כן ראיתי אותו באיביי ביותר זול https://www.ebay.com/itm/TP-Link-M7350-V5-4G-LTE-Mobile-Wi-Fi-Router/133190454746?epid=2254354818&hash=item1f02c50dda:g:ZY4AAOSwXiVeKTHU השאלה האם זה יעבוד עם סים של הארץ? וכן האם שוה ההפרש במחיר את האחריות 3 שנים בארץ בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעייה מאוד מוזרה, כשאני מתחבר ברשת אני לא מצליח להיכנס לאתר GAMER, ולפעמים זה קורה גם באתרים אחרים. לפעמים גם זה קורה בכל האתרים, אני מנסה להיכנס לאתר וזה רושם לי " The page cannot be displayed " . בהתחלה חשבתי זה בעיית DNS אז התקשרתי לחברה של הראוטר והגדרנו DNS אחר אבל זה עדיין ככה. הראוטר הוא Edimax 6104. אני מחובר ב ADSL 1.5 של BARAK 013. עריכה: עכשיו למשל האתר GAMER כן עולה לי, זה לפעמים כן עולה ולפעמים לא..
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי! יש לי מודם-ראווטר 7084ga של אדימקס. בעבר הייתי משתמש בסינון לפי כתובות MAC ,והכל היה טוב . כשהבנתי שאפשר להשתמש באבטחה טובה (הרבה) יותר ,אז הגדרתי סיסמה עם WPA2 PSK , ומאז יש לי תקלות : כשאני מפעיל את המחשב שמחובר בכבל רשת LAN לראווטר ,אני מקבל הודעה "ללא גישה לרשת" ,ורק כשאני הופך ללא זמין את LOCAL AREA CONNECTION והופך שוב לזמין, זה מקבל כתובת מהראווטר ויש חיבור לאינטרנט . דבר נוסף , ה- PS3 שמחובר גם בכבל רשת לראווטר מציג לי כל פעם שגיאת DNS ולא מתחבר לאינטרנט, רק אם אני מנתק את הכבל רשת ממנו ומחבר בחזרה . כל הבעיות הנ"ל מפסיקות ברגע שאני מבטל אם השימוש באבטחה WPA2 PSK , אז זה במאה אחוז הבעיה. רציתי לדעת: יכול להיות שהראווטר תקול? ממה נובעת התופעה הזאת? אני עשית…
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
התקנתי שניי סוגים שונים של אנטיוירוס אחד נורטון והשני AVG ... בשנייי המקרים גם הדפדפן אקספלורר גולש לאט מהמצב הקודם ובהורדות המצב גרוע יותר. התרתי בשני המקרים גלישה והורדה ללא הגבלה מהאני וירוסים אבל זה לא עזר הרבה...יש המלצה יעילה בנושא?[br]פורסם בתאריך: 22.11.2010 בשעה 23:03:16 בייחוד בהורדה מאתרי שיתוף כמו מגה שמוריד על בייטים
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
2 מחשבים. שניהם מריצים XP. מחוברים בינהם בכבל רשת. המחשב הראשון מחובר למודם כבלים ובעל 2 כרטיסי רשת. לכל אחד מהמחשבים נתתי כתובת פנימית : 192.168.0.1 192.168.0.2 (בקנפוג TCP/IP של כרטיס הרשת שאליו מתחבר כבל הרשת בכל אחד מהמחשבים כמובן). ה Subnet בשניהם הוא : 255.255.255.0 השאלות שלי : 1. מהו "שער ברירת המחדל" של המחשב הראשון (המחובר למודם) ? 2. מהו "שער ברירת המחדל" של המחשב השני ? (ה IP של המחשב הראשון ?) 3. האם ניתן לנע מהגדרת DNS בכלל (לא להגדירם בשני המחשבים ?) תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
הבעיה זה לא המהירות שיש לכם אצל הספק אלה האתרים שלא תומכים ולא מספקים מהירות גבהות אולי רק בהורדה וזה בעיה רצינית ואין פתרון בשביל לדעת כמה אתם באמת מקבלים ותראו שהמהירות הגלישה שלכם הרבה יותר אטית וזה בגלל האתרים שלא משדרגים מהירות כי זה יקר או שאין להם צורך ביותר ואתם סובלים בשביל זה יש תוכנה מעולה שמנתרת את הקו שלכם ומגלה לכם את האמת אצלי יש 100Mbs אבל הממוצה שאני מקבל זה 5Mbs והכי הרבה ולא תמיד עד 10Mbs ממש עלוב מה אפשר לעשות בשביל לפתור את הבעיה ואצל הספק הכול תקין אני מקבל אפילו קצת יותר ממה שיש לי אז הם טוענים שהבעיה היא לא אצלם אז אצל מי הבעיה קישור להורדת התוכנה http://www.softperfect.com/products/networx/
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש להחליף את הנתב שב\ק הביאו לי כי נמאס לי מהנפילות שלו ואשמח לקבל המלצה. אני מחובר עם בזק ובזק בינלאומי במהירות של 40 מגה, אל הראוטר מחוברים 3 מחשבים בצורה קווית וסטרימר שגם הוא מחובר בצורה קווית, בנוסף יש גם מחשבים ניידים בבית וטלפונים שכולם יושבים על הוויפיי, בקיצור הרשת עמוסה וכך גם הראוטר ולכן צריך לקחת את זה בחשבון. ממה שאני ראיתי כאן באתר הרבה ממליצים על Edimax BR-6478AC מבחימתי הוא מעבר לסכום שאני מוכן להשקיע. (לצורך העניין, הוא באמת שווה את הסכום הזה??!!). הסכום שאני מחפש להשקיע הוא 200-300 שקל. תודה
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קורה לי הרבה פעמים שפקודות נתקעות למשהו כמו 10-15 דקות שלאחר הזמן הזה ממשיכות כרגיל. אבל אחרי הפעם הראשונה שאיזשהי פקודה נתקעת, כל פעולה שאני מבצע אחרי זה גם כן נתקעת ככה והדבר היחיד שאני יכול לעשות זה להפעיל מחדש את הקליינט FTP (שזה תיקון זמני - וגם זה לא תמיד עוזר כי זה יכול לקרות מיד לאחר פתיחת הקליינט) די צמצמתי את המקור לבעיה וזה כנראה אחד מאלו: 1. המחשב שלי (שמשפיע על כל הרשת - כמה מחשבים באותה הרשת וזה קורה בכולם - נראה לי לא הכי הגיוני) 2. הראוטר (HOTBOX - זוועת עולם : ) 3. ספקית/תשתית (הוט + הוט נט) אין לי על המחשב פיירוול, וגם בראוטר הפיירוול כבוי (אלא אם יש בו משהו שאין לי שליטה עליו) הגדרתי DMZ למחשב שלי, וזה קורה גם כך, אז זה לא נראה בעיה של פורטים. ה…
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
במקום עבודתי קיימת רשת לוקלית של כמה מחשבים ומדפסות רשת (מחוברות הישר לסוויץ'), וכמובן מודם-ראוטר ליציאת אינטרנט. הרשת היא קבוצת עבודה ולא מבוססת שרת. האם ישנה אפשרות פשוטה לחסום מחשב מסויים מגישה למחשבים אחרים ברשת הלוקלית, אבל שתשאר לו גישה למדפסות (שלמעשה מבחינת החומרה גם הם סוג של טרמינלי קצה ואין הבדל בינן למחשבים) ולראוטר?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
גוגל, ענקית הטכנולוגיה, הכריזה אתמול בערב על מוצר חדש ומפתיע – נתב בייתי (router) ייחודי שפותח בשיתוף עם חברת TP-LINK. כרגיל אצל החברה, לא מדובר במוצר סטנדרטי אלא בהצהרת כוונות שיש לה משמעות רבה. כל הפרטים, כולל המפרט, המחיר והתכונות היחודיות - בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5773
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז ככה.. מערכת חדשה, הדבר היחיד שנותר הוא המודם, באשר לו שום דבר לא השתנה.. חיבורים וכדו' לפי הצעת נטויז'ן החלפתי מחיבור USB ל-RJ45 משום שאין תמיכה של זה ב-Win7 מאז המעבר ל-RJ45-- שתי נורות דולקות קבוע, השתיים הראשונות/העליונות, כל השאר לא נדלקות בכלל ב-HOT אמרו לי שהמודם תקין לפי בדיקה שלהם ושאין להם איך לעזור לי יותר חששתי שזה קשור לכבל שהשתמשתי בו, אז ניסיתי אחד נוסף. האם יש כבל מיוחד שאני צריך להשתמש בו? דרייברים של המודם מותקנים, כרטיס הרשת מותקן ומזוהה.. ה-Local area connection מסומן ב-X (רשום Network cable unplugged) והאופציה שם היא Disable בלה בלה.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תראו, הגעתי לפורום הזה בערך לפני המממ חודשיים. מאז נתקלתי בכל מיני הודעות, בהן אנשים מדברים על מהירויות הורדה של 200-300... הקטע הכי אבסרוד היה שנתקלתי בהודעה משנת 2002 בא אנשים דיברו על מהירויות של 200 k כדבר של יום יום. עכשיו אני בשוק למה אני אישית ובעצם כל האנשים סביבי לא מכירים מהירויות כאלה. יש לי 1.5 מגה ואני מוריד איתו במהירות של 185k אלא אם כן זה מסרברים בארץ ואז בלחץ זה מגיע ל 200. אבל מה נסגר עם ה 300?!?! מזה החיבורים האלה? כולם עשירים פה? אז מה שבעצם אני מבקש, זה שכל מי שיש לו חיבור מעל 1.5 מגה אנא לכתוב פה מה סוג החיבור, מה מהירויות ההורדה (Upload+Download). ואם לא מפריע לכם גם כמה אתם משלמים, אולי אני פשוט חי בעולם משלי ובעצם זה לא יקר לקחת חיבור של 3 מגה..
-
- 39 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בפורום אחר משתמש נוסף טען שיש לו בעיות עם הגלישה בשבוע האחרון. שנינו בתשתית הוט עם ספק בזק, אני 100 מגה, הוא 200 מגה. אבל זה לא משנה. עד שבוע שעבר האינטרנט פעל מעולה, אבל מתחילת השבוע יש בעיות של איטיות בגלישה (לדוגמא, טעינת תמונות ב-REDDIT, או תמונות בכללי. טעינת GIFS וכו' איטית בצורה מוגזמת) וטעינת דפים. בנוסף, יש לי Packet Lose במשחקי רשת. כמובן שניסיתי לעשות ריסט לראוטר, למודם, להחליף DNS וכל הדברים הקבועים, אבל שום דבר לא עזר. בגלל שראיתי מישהו נוסף שזה קרה לו, זה די ברור שזו בעיה שלא קשורה אלינו. השאלה היא האם אנשים נוספים פה חווים את הבעיה הזו לאחרונה? ואם כן, אתם מאמינים (יודעים מנסיון עבר) אם הבעיה הזו תיפטר מעצמ…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשתף אותכם בבעיה מאוד מעצבנת שיש לי באינטרנט כבר למעלה משנה. לרקע כללי, התשתית שלי היא בזק וספק בזק בינלאומי. מהירות האינטרנט היא 1.5 mb הורדה ו 128 kb העלאה. יש לי נתב ASUS AM 604g. יש לי שני מחשבים בבית. מחשב ראשון מחובר ישירות לנתב(המחשב שאני עובד איתו) ועוד מחשב במרחק כמה מטרים שמחובר דרך WIFI. הבעיה היא שהאינטרנט שלי פושט מתנתק לרגע ממש קצר(פחות משניה, מין ניתוק קטן כזה) כאשר אני מעמיס ברוחב הפס בUpload. העומס Upload שאני מדבר עליו מתבטא בהמון דברים, כמו: העלאת קובץ לאינטרנט, שיחות בתוכנות P2P(סקייפ/מסנגר/טיימ ספיק). הניתוק קורה בייחוד כאשר אני מעמיס ממש הרבה. לדוגמא: היום דיברתי עם חברי בסקייפ תוך שימוש במצלמת האינטרנט שלי. כבר אחרי איזה שלוש דק…
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אחרי שהצלחתי לעשות רשת ביתית לאחר פירמוט בדקתי את קצב העברה של קבצים היא איטת להחריד יש לי מודם שתומך תקן N וגם הכרטיס רשת במחשב נייד הוא תקן N אני אמוןר לקבל העברה של 300 מגה ובפועל אני מקבל גג 2 למה ? תודה לעוזרים.. דרך אגב סרטי HD עובדים לאט וזאת תאכלס הייתה המטרה
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אנחנו מחוברים היום דרך תשתית DSL וספק 018 בחבילה של 100/5 (בפועל, 85/3 במחשבים). אנחנו שוקלים לעבור לסיבים ופתאום יש כמה תשתיות (אנלימיטד, בזק, פרטנר ...) וספקים שעובדים עם תשתיות ספציפיות. 1. איזה תשתיות סיבים קיימות היום? (עוד משהו חוץ מאנלימיטד, בזק ופרטנר?) 2. האם בניין מחובר רק לתשתית אחת? או שיכול לגם להיות מחובר לכמה תשתיות? (נראה שהבניין שלנו מחובר לתשתית Bfiber אבל לא לפרטנר או unlimited). 3. איזו תשתית סיבים מומלצת? נשים מחיר בצד, יש הבדלים משמעותיים בין התשתיות? תודה!
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לא מזמן עברתי דירה (יותר נכון להגיד חזרתי), והתחברתי לתשתית בזק + CCC 5MB. המהירות בטורנטים נראית בסדר. אבל הגלישה לאתרים בחול מרגישה מעט איטית לפעמים הרצתי מספר בדיקות לשרתים בחול עם Speed Test וכמובן שלא קיבלתי את מלוא המהירות ואפילו לא קרוב. בד"כ נע בין 1-2 מגה לשרתים בארה"ב. יש פה מישהו שמקבל מהירות מלאה בבדיקות האלו או קרוב ? מה הדרך המומלצת לבדיקה ?
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אינטרנט סיבים סלקום 1000MB. בחיבור קווי של מחשב ליד הראוטר מקבל מהירות הורדה 950MB. יש חיבור קווי שסידרתי לטלוויזיה + XBOX + סטרימר שמחוברים בכל רשת אבל - כבל ישיר מהראוטר מגיע לסלון למפצל/רכזת - והמכשירים מתחברים לרכזת. ואז מקבל רק סביב 88MB כנ"ל כך בחדר ילדים ששם שני מחשבים נייחים - ושם שני רכזות בגלל שאין כבר יציאות מהראוטר - יציאה לרכזת אחת ליד הראוטר+ ואז כבל אחד לחדר ילדים + רכזת שנייה בחדר ילדים וחיבור קווי לרכזת של שני המחשבים. מקבל גם 88-90MB במחשבים שלהם. האם החלפת רכזות לרכזות שתומכות במהירות 1000 אמור לפתור? או עדיין בגלל הפיצול אקבל מהירות נמוכה מ 950? למרות שלילדים ולסלון גם 500+ לדעתי יספיק. אשמח לדעתכם 🙂
-
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
צריך עזרה מהמקצוענים שכאן בעזרה בהקמת רשת עסקית . (האמת זה לבית אבל יש הרבה צרכנים) תיאור: בחדר נפרד ישב NAS ראוטר סוויץ ומשם יוצאים כבלי CAT7 לכל הצרכנים. צרכנים: 8-10 צרכנים קויים 4-5 צרכנים אלחוטיים צריך עזרה בבחירת הציוד. לגבי ה NAS - כמות DATA - אין צורך מעבר ל 12 TB 1.QNAP-420 2.QNAP TS-451 3.SYNOLGY DS414 לגבי הסוייץ (אני מבין שצריך סוויץ שיפצל מה NAS לכל הצרכנים נכון?) אני משער שעדיף לקחת ספייר אז משהו כזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7006 אני מבין בגדול שהמודום/ראוטר מחובר לסוויץ וגם הNAS? וכל הצרכנים לסוויץ? אודה להמלצות וגם על מקום לרכוש את הציוד - אשמח גם לפניות ישירות מעוסקים בתחום
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-