עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן, העלתי קטע לרשת ביוטוב וניסיתי לפרסם בפייסבוק כדי לעשות שמיעה ישירה ישירות מהפייסבוק, אבל בכל פעם שאני מעלה את הקטע הוא רק נותן לינק ישירות לאתר, לא משנה מה אני מנסה לעשות, העלתי כבר כמה פעמים. מדוע זה? כל קטע אחר שאני עושה עם איזה שיר אחר זה כן עובד, רק עם הקטע הזה ספציפית לא. אגב העלתי כ"ציבורי" וגם בחיפוש הוא לא עולה. לעומת קטעים אחרים שכן העלתי. אולי בגלל שהקטע חדש ויצא רק ב 4 ליולי? תודה! נ.ב מדובר בקטע הנ"ל Protoculture Feat. Shannon Hurley - Sun Gone Down (Alex M.O.R.P.H and Chriss Ortega Remix)

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by N.R,

שלום, לא יודע אם המקום הנכון זה כאן או בפורום צרכנות, מאמין שפה עוקבים יותר אנשים שמבינים. לפני מספר חודשים העברתי את המודם\ראוטר שלי לחדר אחר והייתי צריך לחבר אותו עם כבל RJ11 ארוך יותר של 6 מטר לעומת 1 מטר שהיה לי במיקום הקודם. בגדול זה לא השפיע לי על חווית הגלישה ואין לי בכלל ניתוקים או בעיות אחרות בכלל (מלבד שאני בדרך כלל מכבה אותו בלילה). מה שכן, יש נורה כתומה שנדלקת לי בראוטר מדי פעם ( רק עם כבלים ארוכים) ומבדיקה שלי הsnr margin ירד מ13DB בהורדה עם כבל של מטר לסביבות db8. ניסיתי כבלים אחרים בכמה מיקרופילטרים ואותו חדר וזה נשאר ככה או יורד עד ל6 ועם כבל של מטר זה חזר לסביבות 13. מופעל אצלי SRA ו BITSWAP והכל מוגדר בסדר, מה שכן אני רוצה…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  3. שלום לכולם. הנתב שלי שבק חיים, וצריך חדש... יש לי 2 שאלות: 1. מה עדיף - מודם + ראוטר או מכשיר משולב? החיובי בנתב זה שהוא חוסך מקום, השלילי אין לי מושג... 2. הציעו לי בנטויז'ן 3 נתבים: DLINK - שהנתב הראשון שהיה לי היה שלהם, היה אמין אבל גם שבק חיים בשלב מסויים EDIMAX - הנסיון הקצר שלי איתם ( כרטיס רשת אלחותי ) היה מר - הכרטיס רשת האלחוטי לא הפסיק לעשות בעיות עם WINDOWS 7 ( מה שאין עם הכרטיס הנוכחי של TP LINK ). בנטויז'ן אמרו לי שזה נתב שמגיע עם 3 אנטנות והוא המומלץ ביותר ( באיזור 370 ש"ח ) LEVEL ONE - איתם לא היה לי ניסיון, ולפי האיש שדיברתי איתו בנטויז'ן זה נתב שעושה הרבה בעיות והרבה אנשים מתלוננים על התנתקויות ( המחיר שלו גבוה יותר מזה של EDIMAX, עולה 450 ש"ח ),…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. יש לי ראוטר אלחוטי CNet CWR-854, שמחובר למודם ADSL עם PPTP. האינטרנט עובד, אבל ה- Wireless בכלל לא עובד. בכל פעם שאני מנסה לשנות משהו בקונפיגורציה של ה- Wireless, הראוטר עף. (עושה reboot בלי לשנות את ההגדרות). מישהו נתקל בבעיה כזו, או מכיר את הראוטר הזה?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. קשה להם בשירות לתת לי נתונים לגבי הראוטר\מודם\מתאם שיחות שלהם (הם רק יודעים למכור אותו) מישהו יודע אם אכן (ואולי דגם ספציפי) הוא נותן עד 100\200 מגה מהירות ? (כי כמובן בעתיד הרחוק ארצה לשדרג אז שלא יוגבל טכנית) האם הוא תומך VDSL2 ? האם זה חובה פיצ'ר זה ? חייב תשובה לפני שמזמין אחד בלא מעט כסף.. (כבר שודרגה התשתית+הספק ל 40 מגה אך כעת מקבל רק 15 עקב הציוד) תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Woltrex,

היה לי מודם של סלקום Telit MX20 עכשיו הוא לא עובד ואני צריך מודם חדש אבל אני לא רוצה לקנות בסלקום כי זה בא עם התחיבות נוספת ל 18 חודשים... עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שממליצים על Novatel Ovation MC990D אבל הוא לא תומך ב UMTS... עדיין כדי לקנות? על מה אתם ממליצים(חשוב לי שהיה עם קליטה טובה)? תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by Rockstatement10,

אז לאחר שהראוטר הנוכחי שלי שווק חיים (TP LINK WR841N) אני מבקש המלצה לראוטר חדש. היה לי עליו OPENWRT ופתאום ביום אחד הפסיק לשדר WIFI וגם האתר של הראוטר לא עובד יותר. כדאי לבקש מהוט ראוטר חדש או שהם יתנו לי את ההוטבוקס הגרוע? כדאי לרכוש בנפרד? במידה וכן, מה דעתכם על הראוטרים של שיאומי שהבנתי שהם זולים וטובים מאוד? עד ה-200 ש"ח בערך, לא צריך ראוטר עם המון פיצ'רים, גם רצוי שיתמוך ב-OPENWRT.

8. מחפש לקנות קונקטורים שיתאימו לכבל CAT 7 ניסיתי לשים רגילים לא מצליח בגלל חוטי הנחושות היותר עבים במקצת מהגרסאות האחרות. הבנתי שיש את GG45 האם הוא מתאים לשקעים רגילים של כרטיסי הרשת כיום ? אם כן איפה אפשר לקנות בארץ ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כרגע סגרתי את הטלפון אחרי שצצלתי לבזק בין לאומי כדי לנתק את השירות (ולעבור לישרסרב) זאת אחרי שהייתי מנוי אצלם במשך חודשיים (על חבילת ה 1.5) ב 9.9$ לחודש ללא התחיבות. כששאלו אותי את הסיבה לכך שאני רוצה להתנתק אמרתי שאני עובר לחברה אחרת במחיר יותר זול. ואז האיש הקטן מאפרכסת שאל אותי אם אני רוצה ליהיות עוד חודשיים ללא התחייבות ב-19$ לחודש! במקום 40$!!! ;D בקיצור, הסכמתי... ואעבור בעוד חודשיים .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by lompy,

יש לי מודם בזק ROTAL 1320A ואני משתמש בו כנתב למי שמכיר את JDOWNLOADER יש שם אופציה להתחבר לספק מחדש אוטומטית בסיום כל הורדה על מנת לקבל כתובת IP חדשה. בנתב הקודם שמת זה עבד מצויין. השתמשתי באופציה של LIVEHEADER/CRUL אבל בנתב הזה ,זה פשוט לא עובד.אני חושב שסיבה היא שאת הסיסמה מזינים בחלון POPUP ולא בעמוד רגיל ולכן הוא מתעלם מהחלק הזה מסיבה כל שהיא. חפרתי את גוגל ,ניסתי את להשתמש בשיטה של CLR SCRIPT,ניסתי להתחכם ולהשתמש בכתובת http://USER:PASS@10.0.0.138 אבל כלום לא עבד,אני ממש מתוסכל מזה . יש פה משהוא שאולי הצליח לעשות את זה עם הנתב הזה או מכיר דרך לגרום לנתב להתנתק והתחבר דרך ה COMMAND LINE.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי אנשים, לאחרונה אני חווה איטיות די מעצבנת בהורדה של קבצי טורנט בלבד. התשתית שלי היא בזק, ספק 014, 15 מגה. מבחינת גלישה, הורדות, סטרימינג הכל באמת בסדר גמור. כמובן שדבר ראשון בדקתי הפניית פורטים, הגדרות בתוכנה (אני משתמש ביוטורנט) וכו' והכל בסדר. יש לי גם יוזר של 012 אז ניסיתי להתחבר דרכו. אותם טורנטים שמורידים במקסימום 300 קילובייט לשנייה טסים עכשיו ב-1.5 מגה לשנייה. ברגע שאני מחזיר את היוזר של 014 חוזרת האיטיות (בכל שעות היום, דרך אגב). שני היוזרים הם לא עם חבילת גיימרס. עכשיו, ברור לי שמדובר באיזשהו traffic shaping עצבני שהולך ב-014, אבל השאלה שלי אם אני בכלל אוכל לקבל מענה או הכרה כלשהי של הבעיה מהם. התקשרתי היום והסברתי לתומך טכני שלהם שעם יוזר של חברה אחרת הכל בסד…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום אני פונה לאתר אורט ומקבל בראוטר 2006/02/26 23:48:17 : Blocked access attempt : TCP from 62.189.XXX.XXX:80 to 199.203.XX.XX:5259 2006/02/26 23:54:14 : Blocked access attempt : TCP from 66.249.XX.XX:80 to 199.203.XX.XX:3574 אבל בראוטר אני מאפשר TCP אז מה עושים? תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. אשמח לקבל הסבר על סוגי היציאות (uplink, expansiob bus, וחיבורי הX8 והbase במרכזיהה הלבנה) ועם איזה כבלים לחבר אותם למחשבים (מוצלב או רגיל) תודה רבה, בז'נגלו.[br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 08:23:16 אני מקפיץ כי ההודעה עברה שני דפים. מקווה שזה בסדר...[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by xtract1,

ב-GMAIL כמו שרובכם יודע הוא מוחק מהסל אשפה כל דבר שהוא שם 30 יום....וכנל לגבי ה"ספאם" "Delete all spam messages now (messages that have been in Spam more than 30 days will be automatically deleted)" ו רציתי לדעת אם אני יכול להגדיר את זה שהוא ימחוק כל 15 יום נגיד...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by pukipc,

שלום חברים, התקנתי שרת SERVER 2003 R2, ב AD יצרתי יוזר שנקרא PCCLASS, אשר משמש כניסה למספר מחשבים. מודבר בחדר מחשבים. ליוזר הנ"ל, הדבקתי GPO אשר בתוכו ישנם מספר הגבלות אותם החלתי על היוזר.. לדוגמא: לא מופיעה שורת הפקודה, תפריט התחל בסיסי בכל המחשבים. משום מה הגדרות ה GPO תופסות רק על חלק מהמחשבים, וישנם 4-5 מחשבים אשר הגדרות אלו לא חלים עליהם. בכל העמדות מותקנת מערכת הפעלה win xp. למישהו יש רעיון מדוע זה קורה?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by thealon,

הפכתי את המודם eci 270 לנתב ומאז אני לא מצליח להתחבר לכלום חוץ מלאתרי אינטרנט ניסתי לפתוח פורטים לפי המדריך הזה http://www.fresh.co.il/dcforum/Networking/8844.html וזה לא עוזר ניסתי גם לפתוח את כל הפורטים בין 1ל 65535 אנא עיזרו לי לפני שאני מאבד את השפיות

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. אפשר לנעול או למחוק את ההודעה? נראה לי שפתרתי את הבעיה, באפשרויות צריכת חשמל המסך היה על כיבוי אחרי 20 דקות ומסתבר שזה השפיע על פעולות אחרות... למישהו המצב מוכר? אני מנסה להוריד משרתים כמו מגה אפלואד או פייל פלייר נניח קובץ גדול נניח של 700 מגה באמצע ההורדה זה פשוט קופא... יש לי לוח אם אינטל DG41RQ עם כרטיס רשת מובנה אני מחובר דרך ADSL קו של 4.5 מגה מחשב יחסית חדש, ווינדואז אקס פי סרביס פק 3 עם העדכונים האחרונים בעיקרון אני מתחבר עם מודם ראוטר סימנס SL2-141 הוא משמש גם לוויירלס וגם לכבלים רגיל. בעיקרון לאחרונה זה קרה לי שניסיתי להוריד ממגה אפלואד אבל זה גם קורה לי בשרתים אחרים כל אופן במגה אפלואד יש להם את התוכנה הזו שלהם שמאפשר לפעמים להמשיך את ההורדה מאיפה שהפסיק אבל בכ…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by omri_ro,

שלום. עקב בעיות בשיתוף קבצים בין המחשבים אצלי בבית (כנראה בעיית תשתית) התקנתי את התוכנה HAMACHI והגדרתי בכל המחשבים והכל סבבה! אממה, בכל הבדיקות והניסויים והסרה והתקנה של התוכנה שעשיתי נשארו לי ברשימת המשתמשים בלחון התוכנה משתמשים שהם כבר לא פעילים(שהם למעשה המחשבים שלי עם IP שונה) ואני לא מצליח להסיר אותם. אשמח לשמוע פתרונות אפשריים...

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by Adielion,

פניתי לפורום כאן כבר 3 פעמים הייתי רוצה תמיכה בהתקנת הראוטר האלחוטי ,כדי הנייד יכיר בו תודה בידי מודם עם חיבור USB... אני צריך ערה ואני לא יודע איך מחברים תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by Art Tatum,

YOUTUBE לא עובד היום משום מה. קורה לעוד מישה או רק לי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום אנשים אחרי שעות של שיחות עם התמיכה שלא ממש עזרה ואמרה שאין פיתרון... אני ישמח להקשיב לעוד דעות. הבעיה : יש לי שתי מחשבים בבית אחד קוי ושני ווירלס אבל זה לא משנה.. למחשב אחד פתחו לי פורטים בצורת DMZ והכל תקין למחשב השני פתחו לי ידנית אבל זה לא עובד וכן עשיתי אפילו אייפי סטטי אבל זה עדיין לא עובד . אחרי שדיברתי איתם שעות הם אומרים לי שאצלם זה מראה הכל בסדר ואין שום תקלה ואין פיתרון. שכחתי להוסיף בהתחלה זה עבד! והכל היה בסדר. אבל אצלי זה לא עובד . ניסיתי להחליף בין האייפי כאילו שלמחשב הזה יהיה DMZ והכל עובד אבל הידני גם במחשב השני לא זז ... ישירות עם המודם זה גם עובד. אני לא יודע מה לעשות עכשיו ? יש פיתרון אחר או שצריך להתקשר לשירות לקוחות ולהגיד התמיכה לא מועילה אני רו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי, יש ברשותי ראוטר TP-LINK, איתו אין לי ממש בעיה, הבעיה מתרחשת עם הכרטיס רשת שמחובר למחשב השני- כל כמה דקות הוא מתנתק - אני רואים את רמת הקליטה באפס, התוכנה מראה שהוא התנתק לגמרי ואחרי כמה שניות הוא מתחבר שוב... וחוסר חלילה.. מה אפשר לעשות כדאי לפתור את זה? הבעיה הזאת לא קרתה עד לפני שבוע-שבועיים, כשקנינו אותו , ביחד עם הראוטר, הכול פעל בסדר... יש לי שאלה נוספת: כשאני מגדיר אייפי סטטי דרך הראוטר, איזה כתובות DNS כאשר בבקרה של הראוטר כתובת ה DNS מראה X , אבל כשאני בודק בחלון הדוס (ipconfig /all) זה מראה לי כתובות אחרות לגמרי.. יכול להיות בגלל העובדה שהגדרתי כבר כמה פעמים ומחקתי זאת מסיבות שונות ואז שמתי כתובות אחרות? ואגב יש לי בעיות איטיות בזמן האחרון, יכול להיות בגל…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by neogod,

יש לי כרטיס רשת שאני לא ידוע את שם היצרן, ואני זקוק לדריוור מכיוון שהוא לא משוהה על ידי הווינדוס על הכרטיס רשום : topsearch TS M 8VOC Pulse h1012 ניסיתי לחפש דריוורים ולא ממש הצלחתי

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by demultiplexer,

נגמר לי המנוי בעוד חודש, איפה אני יכול לראות השוואת ספקים ? תודה,

• 0 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.