עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by netanel38121,

רציתי לדעת האם הרעיון של הנתב לדוגמא זה -נניח שאם יש לי פינג גבוה לשרת מסוים אז שאני יכול לנתב עם הנתב לניתוב אחר ואז לקבל בחזרה את הפינג הנמוך שלי. ואני מדבר בעיקר על שעות ה"עומס"

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by Posford,

רציתי לדעת אם יש אתר בעברית\אנגלית עם גרפים, תמונות והסברים על רשתות תקשורת. על המבנה שלהם? איך הם עובדים? איזה מכשירים? מה תפקיד כל מכשיר? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by davidcohen,

שלום לכולם ! ברשותי מחשב עם מודם רשת ADSL. האם אני אוכל לגלוש משני מחשבים באותו הזמן כאשר אחבר את שניהם באמצעות כרטיס רשת וכבל רשת מוצלב ? תודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  4. עזרה בבקשה.. מה עושים? קראתי את המדריכים בפורום אך לא הצלחתי עדיין. תודה לכל העונים! עריכה: אין לןי ראוטר. רק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  5. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש וניסית להתחבר אלחוטית לאינטרנט. בעת ניסיון החיבור קיבלתי הודעה שהגדרות האבטחה של המחשב לא תואמות לדרישות הרשת וזאת למרות שלא איבטחנו את הראוטר בכלל והתחברתי אליו בעבר עם מחשבים אחרים ללא סיסמאות וללא בעיות. מכיוון שהידע שלי בנושא שואף לאפס אנא נסו לענות בשפה פשוטה ככל היותר, תודה!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  6. היי מה המצב ?? דוד בא לארץ לבקר עוד כמה ימים ורציתי לדעת מה להגיד לו להביא לי ,אני מיתכוון לאיזה כרטיס להגיד לו להביא יש לי מחשב נייד lg ls50a הכרטיס צריך לתמוך בכל סוגי הרשתות a,b,g וצריך להיות לו חיבורים לאנטנה חיצונית תודה לכל העוזרים למנהלים בבקשה לא לנעול --תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by PCguy,

מה ההבדל בין רכזת,נתב,סוויץ והאב? אני יודע רק בערך אבל אם משהו יכול לפרט אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  8. Started by barhanin,

יש לי נתב Edimax BR6204WLG ועוד 4 מחשבים שמחוברים אליו בצורה חוטית! עכשיו יש לי מחשב אחד ספציפי שלפעמים יש בו אינטרנט ולפעמים לא, שבעוד כל שאר המחשבים האחרים יש אינטרנט. הבעיה היא שאני במחשב הבעייתי רואה שיש חיבור לנתב וגם פינגים שאני שולח מגיעים והכול נראה תקין. רק שאתרים לא עולים. מישהו יכול להגיד לי איפה פה הבעיה?

9. Started by mikmik,

שלום, יש לי שני מחשבים המחוברים ל- switch של Edimax וה- switch מתחבר למודם Alcatel Speed Touch Home שאותו הפכתי ל- Pro לפי המדריך כאן. מאז שהמחשבים מחוברים ככה (הם לא ברשת ביניהם) האינטרנט לא רק שעובד לאט אלא ממש זוחל, אבל זאת לא הבעיה העיקרית.. יש כל הזמן ניתוקים. פתאום האינטרנט קופא ולא זז וזה חוזר אחרי כמה דקות או עשרות דקות. זה ממש ממש מעצבן! הבעיה בטוח במחשבים עצמם כי לפני כמה זמן עברנו דירה וזה ממשיך אותו הדבר גם במקום החדש. זה ממש מתסכל כל הזמן לחכות לדף הבית המסכן לעלות 10 דקות ורק פעם ביום להנות מחיבור מהיר באמת. הבעיה בשני המחשבים אז זה שוב פעם קשור לרשת. יכול להיות שיש בעיה במודם עצמו ואם כן מה ניתן לעשות לפני שקונים ראוטר כמו שצריך וכו' אודה מאד לכל העוזרים!!…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  10. לפני כשנה וחצי התקנתי בבית רשת פנימית על רשת החשמל לצורך כך רכשתי שני יחידות חיבור MSI: Ethernet to Powerline HomePlug Adaptor מדגם EE14H נכון להיום אני מעוניין לרכוש יחידה נוספת למחשב נוסף שרכשתי. הבעיה- באייבורי אין מוצר מסוג זה נכון להיום ב- KSP על פי כתבה באתר זה המוצר (או דומה לו) היה - לפי קטלוג המוצרים באינטרנט - אין היום. אשמח לקבל מידע על מיקום למציאת המוצר אגב, הרשת עובדת מצויין וזה מומלץ למי שרוצה להתחבר במספר חדרים הנמצאים על אותה פאזה של החשמל ללא העברת חיוט נוסף ???

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by guyishai,

שלום, יש לי 3 מחשבים ברשת ביתית, שבה שלושת המחשבים מחוברים ל-hub, ודרכו למודם כבלים ולאינטרנט. גיליתי שלא משנה מה אעשה (אכבה ואדליק את המודם, אנסה לעשות renew ל-ipconfig), שני מחשבים מקבלים כתובת IP ברשת IP אחת, והשלישי מקבל כתובת IP ברשת IP אחרת, מה שלא מאפשר לי לחבר את שלושתם ברשת מקומית רגילה. כיצד אוכל לקבל בשלושת המחשבים כתובות IP באותה רשת IP? דגם המודם הוא Motorola SUFRboard SB4200i, מערכת ההפעלה בכל המחשבים WinXP Home. תודה מראש, גיא.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  12. בנסיוני להכנס לאינטרנט (ADSL דרך נטויזיון) לעיתים אני נכשל על שגיאה 645. התקנתי אנטי וירוס (AVG) ותוכנה נגד רוגלות (ADWARE) ועדיין הבעיה מופיעה לעיתים. מפרט המחשב: פנטיום 3 עם WIN98. החיבור הוא למחשב בודד דרך מודם ALE070 - חיבור USB. כמו כן, לפי עצות מפורומים בדקתי ויש סימון של "פנקס כתובות". האם יש למישהו רעיון? תודה, דורון

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by N-KiNG,

שלום! יש לי נתב (ראוטר) של EDIMAX... עכשיו יש לי פינגים גבוהים מהרגיל בחו"ל.. נגיד לחבריי יש 100-130 פינג ולי יש במקרה הכי נמוך 150 ואם זה רגיל אז 170++ ויש לי בלגומטר (סמן לאגים) שיש לי קווים אדומים (שזה אומר בעיה בתעבורה של הרשת) ניסיתי לפתוח פורטים אבל זה לא עזר... מה לעשות?? 8)

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by yogev_23,

לרשת ביתית קטנה, כשהנתב הוא הASUS שבזק מספקים, אילו הגדרות הצפנה וסיסמה כדאי להפעיל? בקיצור, שהשכנים לא יוכלו להתחבר. תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  15. Started by VerdineR,

שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי בשם:AMBIT2 עכשיו יש אתר שם אפשר לפתוח תפורטים שלו עבור האימיול, מישהו יכול לירשום לי לינק לאתר? תודה מראש לכול העוזרים עמית

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  16. היי.. יש לי ראוטר אדימקס ישן יחסית מדגם BR משהו (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809, נראה לי שזה זה) שדווקא סיפק את הצרכים שלי עד היום. לאחרונה עברתי לאינטרנט ברוחב פס של 12 מגה ביט, עם זאת המהירות שהראוטר מספק לי לפי בדיקות היא 6-7 מגה ביט. בחיבור ישיר של המחשב למודם המהירות שלי היא 12 כמו שאמורה להיות. ההשערה שלי היא שהראוטר ישן והאלגוריתם שלו\או הצורה בה הוא פועל לא מאפשרת לו לנתב את כולם לאינטרנט במהירות המצופה. אז קודם כל, אם מישהו מכיר פתרון לבעיה אשמח לדעת ודבר שני אם יש המלצות על ראוטר לא יקר עם יכולת אלחוטית טובה זה יעזור לי מאוד. תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  17. כתבתי נושא לפני כן על חיבור שני מחשבים ברשת אל-חוטית אך לפי המצב הנוחכי איני צריך נתב כיוון שאפשר פשוט לחבר בעמצאות כבל רשת מוצלב ואופה יש אינטרנט. השאלה שלי היא האם כל מה שאני צריך בישביל מימוש רשת זו זה רק כבל רשת מוצלב , שני מחשבים אם כרטיס רשת בכל אחד מהם, ומודם רשת אחד. ואם אני לא טועה אז החיבור מבוצע כך : מודם רשת לקו, מהמודם רשת כבל למחשב , ומכרטיס הרשת של המחשב כבל רשת מוצלב למחשב השני?

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by V@DIM,

יש לי אינטרנט בזק בנלאומי המודם שלו זה אלקטל שחור 5 נורות, עכשיו יש לי מחשב נייד עם מודם אלחוטי בתוכה, קניתי ראוטר של LEVEL ONE והוא לא בא עם הוראות או תוכנה כלשהי, רציתי לדעת אם יש איזה מדריך שלם איך לחבר את המחשב הגדול ה PC וגם את הנייד דרך הראוטר ושהנייד יהיה עם אינטרנט אלחוטי, חשוב לציין שאני ממש מקווה שמשהו יוכל לעזור לי בזה בהקשר של אנטרנט של בזק בנלאומי, כי משום כשניסיתי לעשות לבד אז זה איכשהו עבד החיבור האלחוטי נוצר והנייד התחבר אליו והכל אבל לא הצלחתי לגלוש בנייד משום מה. תודה לכל העוזרים כל עזרה שתינתן תתקבל בשמחה וברכה. שבוע טוב, ואדים. מצטער על ההקפצה בנושא הקודם, אני מקווה אני לא עובד על שום חוק בזה שאני פותח נושא חדש.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  19. Started by skp333,

שלום היום חיברתי ראוטר אידימקס אלחוטי ואני משום מה לא יכול להתחבר למסנג'ר הודעת שגיאה 80048820 ו- 80048412 עם אימיול אין לי בעיות וגם לא עם ICQ תודה .

20. Started by yossi_s1,

שלום, קניתי ראוטר אלחוטי 3COM לפי המלצה של הרבה אנשים פה ועכשיו אני מגדיר אותו. אני די מתמצא ואין לי בעיות מיוחדות חוץ מהגדרות האינטרנט. צירפתי תמונה עם ההגדרות הנוכחיות, אני לא מצליח להבין מה לא בסדר, אז מקווה שתעזרו לי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  21. תראו מה זה רושם לי.. מצורף קובץ עם תמונה למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי לעשות שחזור זה לא ממש עוזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by dan_sas,

שלום! אני ובן דוד שלי קנינו 2 כרטיסי רשת וכבל רשת מוצלב הוא בא אליי עם המחשב חיברנו הכל הגדרנו וכל הזמן שני המחשבים שבצד שמלאת למטה(במסך) כותבים מן שגיאה כזו...:התקשרות מוגבלת או פועלת חלקית משו כזה .. הדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות זה לשחק במשחקי רשת... לא מצליחים אינטרנט ולא מצליחים להחליף קבצים..... מישהו בבקשה יכול להסביר לנו איך משתמשים בזה? :s05: תודה לכל העוזרים!!

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by Slash87,

יש לי בעיות במשחק רשת של FEAR... מעיין לאגים ותקיעות מעצבנות כאלה... המפרט הוא המפרט שיש בצד. הקטע הוא שבהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל אז שמתי את כל ההגדרות על מינימום וזה עדיין היה ככה... אולי זה החיבור לאינטרנט שלי? האינטרנט שלי מבוסס על WRT54GL בצורה אלחוטית... הפינג במשחק לא עולה על 30. אני אובד עצות!! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  24. היי חבר'ה אני אשמח להמלצות עבור שרת FTP עבור אחסון קבצים אחסון יכלול קבצים עד 20GB ועוד אתר קטן, עם תעבורה קטנה. היעוד העקרי, להעלאת קבצים בנפחים של עד 1GB, לצורכי חברה. הבנתי ישנה אפשרות להשתמש בממשק WEB,CPANEL זול יותר אם זה יעבוד, אשמח להמלצות מהכיוון זה. כמובן שהיחס הישיר הוא - יותר נפח, פחות כסף - אמין! תודה!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by yosko,

שלום לכולם, ראיתי של- WRT54GL יש שתי גירסאות : 1.0 ו- 1.1 . יש הבדל של 70 ש"ח בינהן. מה ההבדל בין הגירסאות ? האם זו רק גירסת firmware שונה שאפשר להוריד מהאינטרנט ? האם יש עד הבדלים ? האם ההפרש במחיר מוצדק ? אני לפני קניה של הנתב הנ"ל ואודה על התשובות.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.