עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by izhakizhaki,

מידי פעם ישנה תחושה שפעולת המחשב והגלישה באינטרנט נעשים מהירים ביותר המחשב מקבל טיפול קבוע קבצים זמניים נמחקים בכל סגירה של אקספלורר נעשות סריקות במחשב פעם בשבוע ל רוגלות לווירוסים התוכנות מתעדכנות מידי פעם לא עובדות במחשב תוכנות הורדה או שיתוף לכן כוון המחשבה הוא שאחד הספקים בזק את הכביש ונטוויזן את התוכן משנים משהו הגלישה במהירות 1.5 בבדיקה עם בזק מתברר שהקו שלי מחובר ליחידת רחק יחידה זאת משמשת כמגבר לפי מיטב ידיעתי איך פועל המגבר האם יש לו ספים מסויימים למשל אם המהירות יורד מתחת ל מתבצעת פעולה להעלאת המהירות? מכיוון שאם זה כך אולי היחידה לא טובה/יעילה אני כמובן מעוניין במהירות גבוהה כמו עכשיו

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by talitali,

מבקש עזרה בחיבור נתב זה שהוא גם מודם וגם רואטר, הגדרה נכונה לגבי חיבור PPPOE או PPPOA לגבי חיבור לבזק ולספק איטרנט זהב.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  3. Started by SharonSx,

שלום, יש לי ראוטר+מודם ADSL של LEVEL 1 ראוטר זה מתקשר עם שני מחשבים אחרים בעלי כרטיסי רשת אלחוטיים גם ה xbox 360 מחובר לראוטר בצורה אלחוטית וכולם נהנים עד ש... יש שיחת טלפון ומישהו עונה בטלפון האלחוטי ומתנתק החיבור האלחוטי וכל המחשבים בבית חוץ מהמחשב שמחובר בכבל לראוטר מתנתקים מהאינטרנט...(כולל ה360) מה לעשות? להחליף טלפון? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by UNDERDOG,

מהו ה webcache של בזק?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by neo690,

היי, אני הולך לעבור בסוף החודש מ ADSL לכבלים... סגרתי איתם על 35 שקל לחודש במהירות 1.5 מגה.. זה גם יותר מהיר ויותר זול ממה שהיה לי קודם (750K) רציתי לדעת איזה מודם עליי לדרוש? ומה יותר עדיף USB או רשת? (יש לי מחשב חדש.. כולל 8 יציאות שלUSB 2.0) סוגי מודים שיש להוט (לא בטוח שזה הכול) מתוך האתר Cables.org.il ועל איזה ספקיות אתם ממליצים או שעדיף להישאר בנטויזן? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  6. יש לי רשת אלחוטית עם מחשב נייח ושני מחשבים ניידים. במחשב הנייד (MINI) הרשת האלחוטית אומנם עובדת אבל משום מה לא כל האתרים נפתחים כמו לדוגמא walla או facebook. על המחשב הזה מותקן win xp home. בניגוד למחשב הזה שני המחשבים האחרים עובדים כמו שצריך. מישהו יודע אולי מה הבעייה? זה בעייה במחשב? הבעייה היא גם כשאני ממש צמוד לראוטר. -תודה מראש!-

7. התקנתי זון אלארם במחשב שמחובר ישירות לאנטרנט, ורק כאשר אני מנתק את התוכנה אפשרי לגלוש באינטרנט אצל הקליינט... מה עושים? תודה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by coran,

שלום לכולם! יש לי קובץ Access שאני ועוד חבר באותה דירה עובדים עליו. הקובץ משותף ברשת הביתית שלנו. הקובץ נמצא על המחשב שלי ועובד מצוין! אבל שחבר שלי עובד בקובץ במחשב שלו הקובץ מאוד איטי ולא נוח לעבוד. האם יש פתרון לדבר הזה? ועוד צורך: בקרוב אני נוסע ואני רוצה לעבוד על הקובץ הזה יש שירות שמאפשר לאחסן בוא את הקובץ ומשם לעבוד בכל מקום בעולם ללא צורך להוריד את הקובץ למחשב או שישלחו לי אותו למייל ואז אני יחזיר להם אותו אחרי עדכונים שלי. תודה מראש רן

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by compman112,

מזה UPnP למה שאני בביטורנט AZ בודק אם פורט מסוים פתוח קובץ לי הודעה בAZ "שגיאה - UPnP: Mapping NAT Tester (TCP/XXXX) failed (XXXX - מספר הפורט שבחרתי) תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. Started by אל-מוהנדס,

שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי מדגם ZyAIR B-2000 v.2, והוא חוסם לי את הפורטים לאימיול. הורדתי לו את הפיירוול, הפסקתי כל פעולה של פיירוול אצלי, ועדיין - פורטים חסומים. יש לציין שפורט כמו 80, לצורך העניין, עובד. האם יש איזה קינפוג או עידכון מיוחד לבעייה כזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  11. שלום לכולם אני חדש פה אני הייתי רותה שתעזרו לי לשלב את מצלמת האינטרנט שלי באתר שאני בונה ואיך אני עושה שיראו באתר שלי מה שמצלמת הטינטרנט שלי רואה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by fgyt,

שלום יש לי ראוטר של siemens sl2 141 שהוא גם קווי וגם אלחוטי,את האלחוטי ניתקתי לגמרי ומחובר איליו רק קווי ,שני מחשבים ומתאם טלפון של חברת ברק ,וברצוני לשאול האם יש לי אפשרות שלפי בחירתי אני יוכל אם אני רוצה לחסום בהגדרות של הראוטר שרק המתאם יעבוד אבל אם יחברו מחשב בין ליציאה של המתאם ובין ליציאה אחרת הם לא יתחברו לאינטרנט [עדיף אם אפשר שבאופציה הזו שרק המתאם מתחבר עדיין יוכלו לחבר למתאם שיש לו גם יציאה למחשב מחשב,אבל אם זה לא אפשרי אז מספיק שרק המתאם יעבוד אפילו שמחשב שיחברו למתאם לא יעבוד]וכמובן שיהיה לי אופציה שאני יוכל לקבוע שגם שני המחשבים יתחברו אל הנתב, אופציה חילופית עדיפה פחות אם א"א את האופציה הראשונה [שברוצוני לדעת האם אפשר לעשות ]להגדיר בראוטר שרק המתאם ושני מחש…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by ZiRo,

הי, הראוטר הנוכחי (VR900) לא עומד בעומס של הרשת הביתית ואני מחפש תחליף ראוי. נראה לי שאלך על RT-AX82U או RT-AX-58U ורציתי לדעת באופן כללי האם יש איתם בעיה מיוחדת. אני זוכר שבעבר היה לדגם מסוים שלהם בעיות חמורות של ניתוקים מרשת 2.4 ורציתי לדעת האם הם נפתרו בדגמים האלו. כל המלצה על ראוטר אחר שיכול לתמוך ב כ 40 התקנים מחוברים (רובם בית חכם עם מינימום צריכת נתונים ומחוברים לרשת 2.4), עם רשימה של ניתוב סטטי תתקבל בברכה. כיום אני בבזק VDSL ואולי בעתיד אשדרג לסיב. תודה מראש, זיו

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  14. רציתי לדעת איך אפשר לדעת את המהירות של המודם תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by intel suck,

אוקיי יש לי ראוטר 6204 של EDIMAX בשביל להתקין אני אותו אני צריך להיכנס לכתובת 192.168.2.1 שמוגדרת כברירת מחדל אתמול הצלחתי להיכנס לא סיימתי תהתקנה כמו שצריך היום אני לא יכול להיכנס בכלל לכתובת הIP מה לעשות?? :s05:

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  16. שלום לאחר שהקמתי רשת ביתית עפ"י הוראות הפורום ( תודה רבה שוב על העזרה בנושא זה) , אני נתקל בבעיה שחוזרת על עצמה. כאשר אני מנסה להתחבר לאתרים מסויימים דרך מחשב ה CLIENT האתר אינו עולה בעוד שבמחשב שהוגדר כסרבר הדבר עובד בהצלחה. השאלה שלי האם מדובר בבעיות הגדרה במחשבים או בבעיה הנובעת משיתוף המחשבים ( ואינה ניתנת לתיפעול ) ? במקרה ומדובר בהגדרות אשמח לקבל פירוט . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by tzoorit,

רכשתי ראוטר 3COM במקום האדימקס שסבלתי ממנו מרגע שקיבלתי אותו (והחלפתי אותו שלוש פעמים - שמור נפשו יירחק!) הדגם הוא 3CRWER100-75 אני מחובר דרך כבלים ונטוויז'ן. הצרה היא שאני מוריד ב-30K במקום ב180K (יש לי חיבור 1.5 על 512) מישהו נתקל בתופעה? עזרה רצוייה מאוד!!!

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by aviad rosenberg,

לא שאלה כל כך רגילה אבל חשבתי שאולי מישהו כאן ידע לענות לי. האם הקופסאות הגלילית על עמוד הטלפון היא מפצל אופטי או אנטנה סלולרית או שאני בכלל לא בכיוון. תודה

19. Started by Oranili,

פתאום צצ לי תהליך רשת לא יודע מאיפה הוא בא הנה תמונה שמסבירה הכל : http://img181.imageshack.us/img181/6159/25646480av1.jpg תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  20. שלום אני עובר לבניין חדש ורוצה לרכוש אנטנה או משהו שאוכל לקלוט את האינטרנט שיש בקומה מתחת לאדמה (מעין מרתף שעשו ששם יש אינטרנט חינם). אני הולך לגור בקומת קרקע אז משהו שאפשר לקלוט קומה או שניים אם אפשרי יכול להיות מצויין. כרגע יש לי ראוטר Deco X20-DSL מניח שאיתו אי אפשר לעשות משהו כמו לחבר אליו אנטנה נוספת? כלומר אשמח לקבל המלצות מה לעשות. אציין רק שמדובר על מדורים זמניים בגרמניה, אז אפשר לרכוש גם מאמאזון גרמניה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by mikmik,

שלום, יש לי שני מחשבים המחוברים ל- switch של Edimax וה- switch מתחבר למודם Alcatel Speed Touch Home שאותו הפכתי ל- Pro לפי המדריך כאן. מאז שהמחשבים מחוברים ככה (הם לא ברשת ביניהם) האינטרנט לא רק שעובד לאט אלא ממש זוחל, אבל זאת לא הבעיה העיקרית.. יש כל הזמן ניתוקים. פתאום האינטרנט קופא ולא זז וזה חוזר אחרי כמה דקות או עשרות דקות. זה ממש ממש מעצבן! הבעיה בטוח במחשבים עצמם כי לפני כמה זמן עברנו דירה וזה ממשיך אותו הדבר גם במקום החדש. זה ממש מתסכל כל הזמן לחכות לדף הבית המסכן לעלות 10 דקות ורק פעם ביום להנות מחיבור מהיר באמת. הבעיה בשני המחשבים אז זה שוב פעם קשור לרשת. יכול להיות שיש בעיה במודם עצמו ואם כן מה ניתן לעשות לפני שקונים ראוטר כמו שצריך וכו' אודה מאד לכל העוזרים!!…

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by avihayar,

שלום לכולם, אני בטוח שבמשך כל הזמן בשנים האחרונות אנחנו נקלעים לפעמים לתופעה מעניינת שהיא: אי יכולת השתתפות באתרים אמריקאיים.... נשמע קצת מצחיק לא?.... בכל אופן תמיד הייתה את הבעיה הנ"ל והיה צריך לעשות " קומבינות " כדי להצטרף אליהם... הייתי שמח מאוד אם מישהו יוכל בבקשה להאיר את עיני ויגלה לי: אם אני נמצא בארץ ואני רוצה להתחבר למשל באתר כמו הפוקר העוולמי WPT לצורך העניין ואני לא יכול, האם מישהו יכול להסביר לי איך אני עוקף דבר כזה??? אשמח מאוד לקבל הצעות ועזרה בנושא.. בתודה אביחי

23. Started by mgm,

שלום, חיברתי את 2 המחשבים בביתי דרך כבל מוצלב, או דרך switch עם כבל רגיל, ובשני המקרים שאני מנסה להתחבר המחשב רושם לי: "קישוריות מוגבלת או חסרה" , מה יכולה להיות הבעיה? מישהו יכול לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  24. לפני כשנה וחצי התקנתי בבית רשת פנימית על רשת החשמל לצורך כך רכשתי שני יחידות חיבור MSI: Ethernet to Powerline HomePlug Adaptor מדגם EE14H נכון להיום אני מעוניין לרכוש יחידה נוספת למחשב נוסף שרכשתי. הבעיה- באייבורי אין מוצר מסוג זה נכון להיום ב- KSP על פי כתבה באתר זה המוצר (או דומה לו) היה - לפי קטלוג המוצרים באינטרנט - אין היום. אשמח לקבל מידע על מיקום למציאת המוצר אגב, הרשת עובדת מצויין וזה מומלץ למי שרוצה להתחבר במספר חדרים הנמצאים על אותה פאזה של החשמל ללא העברת חיוט נוסף ???

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  25. כשזו לא חוכמה גדולה לבדוק את מהירות הגישה לאתרים בחו"ל בשעות המאוחרות של הלילה... כך נראית תמונת המצב עם שני שרתים הממוקמים בארה"ב (So they claim...) - [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים