עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eyalben,

היי, אני שוקל לקנות את האינטרנט הסלולרי של סלקום - ממה שהשוויתי הם נראים הכי סבבה ויש להם כרטיס Express Card שתומך במק שלי. בעקרון אני חייל וגולש באינטרנט בעיקר במהלך השבוע בערבים. קראתי פה כבר שהם חוסמים P2P ויש כל מיני בעיות - השאלה שלי היא האם לשימושים רגילים זה מספיק? 1. אתרים פשוטים 2. youtube 3. skype איך זה מתמודד עם התוכנות האלו? מישהו ניסה? בתודה, אייל

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  2. יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים אשר מחוברים עם כבל רשת. כידוע לכם, כאשר המחשב הראשי מתנתק מהאינטרנט, כך גם המחשב שמחובר אליו. אז ברגע שאני מתנתק ומתחבר, כתובת ה-IP משתנה. האם ישנה דרך בה כתובת הIP של המחשב המשני [ לא הראשי ] לא תתחלף לעולם? למרות שאניי מתנתק ומתחבר מהמחשב שלי?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by hakimon1,

שלום לכולם יש לי בעיה ממש מוזרה עם הראוטר קודם כל בעזרתכם הצלחתי להתקין אותו אולם עכשי הוא עושה לי בעיה מוזרה - הראוטר שלי של לינקסיס מדגם WRT54G כליש לי חיבור של הכבלים ואני גולש דרך אינטרנט זהב. אני משתמש בחיבור L2TP וכל כמה דקות הראוטר מתנתק לי... ואז אני צריך להתחבר לממשק ניהול של הראוטר. להכנס לסטטוס ושם הוא קורה את כל הנתונים חוץ מנתון אחד שנקרא Default Gateway ושם מופיע במקום מספר 00.000.00 וכו ואז אני צריך לעשות כמה פעמים לחבר ולנתר עד שהוא מוצא את זה שוב ואז ככה כל איזה 10 דקות לפעמים הוא מקפיץ לי חלון שהוא לא יכול למצוא כתובת אי פי דיברתי עם אינרנט זהב הם טוענים שזה לא קשור אליהם לא נתקלתי בחיים בבעיה הזו וזה משגע אותי אני לא יכול לגלוש רצוף מישהו יכול אולי לעז…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by intel suck,

שלום אני לא מבין כלום ברשת הזאת ורציתי לדעת כיצד אני יכול ליצור רשת מהו נתב כיצד אני מחבר אותם ואם יש לוח אם עם f.wire מה זה נותן? האם אני צריך 2 מודמים איזה חברות מומלצות וכמה זה עולה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by sagini,

ערב טוב. הבעיה היא כזו: בצמוד לבית ישנו המשרד. גם בבית וגם במשרד יש נקודה של בזק עם אינטרנט. המחשב שבמשרד עובד בצורה קווית, מחובר לראוטר. המחשב שבבית לא קולט את הראוטר. מה שכן - הוא נמצא בסמוך לנקודה של בזק. אז השאלה שלי היא כזו: באיזה מכשיר עלי להשתמש על מנת לאפשר חיבור ישיר של המחשב (בבית, שלא קולט את הראוטר) לנקודה של בזק? חשוב לציין - שום מכשיר קצה (AP וכדומה) לא עזר בזה. בשום מקרה אין קליטה של הרשת במחשב בבית - לכן מה שאני צריך זה מכשיר שיאפשר חיבור ישיר בין המחשב לבין הנקודה של בזק. ואני אדגיש: הראוטר מחובר במשרד וכך זה ישאר מכיוון שעובדים במשרד מספר לפטופים באופן אלחוטי. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך, ואני מאוד מאוד מודה למי שידע לעזור לי. שבוע טוב כ…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  6. Started by assafz,

שלום, יש לי בעיה בחיבור לאינטרנט. הרשת אצלי בבית מורכבת כך: 1. מחשב Desktop (מערכת הפעלה WinXp) המחובר דרך כבל רשת לראוטר של edimax. 2. מחשב נייד (מערכת הפעלה Vista Ultimate 32 bit) המחובר דרך WiFi לראוטר. בשבועות האחרונים הבחנתי שלאחר זמן מה, המחשב הנייד מפסיק להתחבר לאינטרנט באופן פתאומי. המוזר הוא שהמחשב השולחני מחובר ללא בעיות והנייד לא מצליח אפילו להתחבר לראוטר. התקנתי network meter שמראה שגם בזמן התקלה יש לי חיבור טוב לראוטר ויש לי IP, אבל אני לא מצליח לתקשר עם הראוטר. ניסיתי דרך הInternet Explorer וגם דרך FireFox. בשני המקרים אין חיבור. הפתרון היחיד לתקלה זו הוא לבצע Reset למחשב הנייד. כשאני מנסה להפעיל Diagnose and Repair הוא נותן איזשהי הערה לגבי שרת DNS או משהו …

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by elis02,

שלום. יש לי ראוטר Deco X20-DSL. אין לו מקום לusb. עברתי לגרמניה לתקופה ואני מעוניין לרכוש מכשיר שיעבוד עם סים עם LTE מהירות של 300 Mb/s שאותו אפשר לחבר לראוטר הנ''ל. (במקום לקנות ראוטר חדש שכן מה שיש לי יחסית חדש). מה הייתם ממליצים לרכוש בשביל זה? שלא יהיה יקר כמובן. זו כל המטרה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by p11ma,

יש לי דילמה בין 2 ראוטרים. Edimax BR6204WG http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=512 או D-Link DI-524 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7336#details איזה מבינהם יותר טוב ולמה?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by guyishai,

שלום, יש לי 3 מחשבים ברשת ביתית, שבה שלושת המחשבים מחוברים ל-hub, ודרכו למודם כבלים ולאינטרנט. גיליתי שלא משנה מה אעשה (אכבה ואדליק את המודם, אנסה לעשות renew ל-ipconfig), שני מחשבים מקבלים כתובת IP ברשת IP אחת, והשלישי מקבל כתובת IP ברשת IP אחרת, מה שלא מאפשר לי לחבר את שלושתם ברשת מקומית רגילה. כיצד אוכל לקבל בשלושת המחשבים כתובות IP באותה רשת IP? דגם המודם הוא Motorola SUFRboard SB4200i, מערכת ההפעלה בכל המחשבים WinXP Home. תודה מראש, גיא.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  10. ללא תוכן

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  11. איך אני בודק את מהירות הUPLOAD שלי?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  12. בוקר טוב. אני עובד בחברה גדולה שבה כל המחשבים מחוברים לשרת, שהוא בעצם המחשב הראשי של החברה ודרכו אנו עובדים. רוב העבודה שלי מתבצעת באופיס. כשאני פותח לדוגמא שני קיבצי פוור פוינט שנמצאים על השרת דרך המחשב שיש ברשותי ומנסה להעתיק לדוגמא משפט מקובץ אחד לשני הפוור פוינט נותן הודעת שגיאה בסגנון שלח אל תשלח וסוגר את התוכנה. כשאני עובד עם הקבצים אחרי שאני מעתיק אותם למחשב שברשותי הבעיה לא קיימת. אין באפשרותי לעבוד לא בשרת עם הקבצים האלה כיוון שהמידע בהם כל הזמן מתעדכן. מקווה שמישהו הבין אותי ויצליח לתת לי כמה עצות כיצד לסדר את הבעיה. שיהיה לכם יום מצויין! skuller

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  13. Started by yogev_23,

לרשת ביתית קטנה, כשהנתב הוא הASUS שבזק מספקים, אילו הגדרות הצפנה וסיסמה כדאי להפעיל? בקיצור, שהשכנים לא יוכלו להתחבר. תודה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  14. שלום לכולם. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי, שיתאים לעבודה בבית של 3 קומות. וכרגע אני לא מעוניין בDRAFT N (אם יש בנוסף אז אין בעיה), אבל G יותר חשוב לי. אשמח כמובן לכמה שיותר זול, אבל שיעבוד טוב בבית כזה.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by w7_znay,

אני חדש פה ועדיין לא הבנתי את הכול . עם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריך כרטיס רשת ומודם המיתחבר לכרטיס רשת ראטור או משהו כזה שמחובר לכרטיס רשת במחש השני וזהו כן עם אני טועה תקנו אותי בבקשה תורבה רבה לכול מי שעזור .

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  16. Started by david86,

חברת הוט צריכה להביא לי מודם איזה חברה אתם ממלצים לי מוטרולה השחורה טריון טומסון

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  17. כרטיס הרשת הוא D-Link DWL-G510 revision B הבנתי שהאתר של D-Link לא מעודכן, ואני לא מוצא את הדרייבר בשום מקום אחר.. יש למישהו מושג מה הגרסה הכי חדשה של הדרייבר ואיפה אפשר להוריד אותה? הסתדרתי.

18. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת למה אני לא יכול להירשם לאתר הזה https://www.symbiansigned.com/app/page אני רושם לא כתובת מיייל בהרשמה הוא לא מקבל אותה(ואפילו ניסיתי כמה כתובות מייל ) בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by Yuk,

שלום לכולם. יש לי נתב אל חוטי של 3COM ויש לי איתו בעיה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ולא לעלות קבצים (גם לא לבצעה בדיקת מהירות העלאה באתר של בזק בינלאומי הספק שלי). כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  20. יש לי בבית שתי מחשבים שמחוברים לאינטרנט באופן עצמאי (קו נפרד). אחד מחובר באמצעות חיבור USB ככה שהחיבור של הכרטיס רשת פנוי, והשני מחובר דרך הכרטיס רשת אבל חיברתי לו עוד כרטיס רשת ככה שגם בו יש חיבור פנוי. את שני המחשבים חיברתי עם כבל רשת. (בשתי המחשבים יש ווינדוס XP) איך אני משתף בין ההארדיסקים אבל בלי שיתוף של אינטרנט?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by קרול,

אני רואה את התיקיות המשותפות משני המחשבים, אולם לא יכול להכנס. מקבל את ההודעה הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  22. תראו מה זה רושם לי.. מצורף קובץ עם תמונה למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי לעשות שחזור זה לא ממש עוזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by HitmanX,

אז ככה.. זה יהיה קצת ארוך אבל חשוב. היום חזרתי מבית הספר (פורים - בעע) ושמתי לב שהדף בית בכלל לא עולה בשתי המחשבים אז כיבית את תוכנות השיתןף והוא עלה אבל לאט, לא אהבתי את זה אז ניתקתי את הראוטור וחיברתי את המודם (אלקטל) ישירות אליי למחשב וחשבתי אם כבר אז נבדוק מהירות דרך אינטרנט זהב (אני מחובר אליהם). הקובץ ירד במהירות 60KB/s ולפי הטבלה הזאת : יש לי חבילה של חצי מגה כשבפועל אני מחובר למגה וחצי עם מבצע מ"יס" ישר התעצבנתי והתקשרתי לתמיכה הטכנית, אמרו לבדוק וירוסים אבל בתכלס הכל תקין ואם לא עוזר אז להתקשר לנזק. ותקשרתי לבזק ומה גיליתי ? שמחודש יולי 2004 אני משלם על חצי מגה כמו על מגה וחצי.. הטכנאי שינה למגה וחצי ועכשיו הכל תקין.. אבל לפני שהוא ניתק התחלתי להתעצבן כ…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by Slash87,

יש לי בעיות במשחק רשת של FEAR... מעיין לאגים ותקיעות מעצבנות כאלה... המפרט הוא המפרט שיש בצד. הקטע הוא שבהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל אז שמתי את כל ההגדרות על מינימום וזה עדיין היה ככה... אולי זה החיבור לאינטרנט שלי? האינטרנט שלי מבוסס על WRT54GL בצורה אלחוטית... הפינג במשחק לא עולה על 30. אני אובד עצות!! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by yuval48,

אני לא מצליח להפוך את הכוננים למשותפים בין המחשבים.. אבל מה שכן הצלחתי זה לעשות תיקיית PUblic שדרכה אני יכול להעביר את הקבצים.. ניסיתי לעשות לפי ההוראות הרגילות(אותו שם workgroup וכל זה..) ולא הצלחתי.. אה ויש לציין שאני מסתבך קצת עם הויסטה חח.. מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים