עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני לא בטוח שהמקרה הוא פורטים אבל רק שאני מתחבר עם רשת ואני אומר רק כי עשיתי ניסוי להתחבר אישית עם חייגן אני נחסם לצפית סרטונים באינטרנט כמו למשל באתר נענע. אני לא מקבל שגיאה פשוט לוחץ פליי ולא קורה כלום אין את ה BUFFERING שיש בדרך כלל.. מישהו יודע אולי מה הבעייה איך אני אמור לפתור דבר כזה ועדיין להישאר מחובר ברשת? תודה. נ.ב הרשת היא קווית.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  2. האם יש טובים ממנו בסכום זה? תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by yogev_23,

לרשת ביתית קטנה, כשהנתב הוא הASUS שבזק מספקים, אילו הגדרות הצפנה וסיסמה כדאי להפעיל? בקיצור, שהשכנים לא יוכלו להתחבר. תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. שלום אני עובר דירה וחשובים לי מאוד הפרטים הבאים בחיבור לרשת: UPLOAD של לפחות 512 (לצורך הקמת שרת בייתי) IP קבוע (לצורך הקמת שרת בייתי) מחיר נמוך שאר הדברים כמו מהירות הורדה וכדומה לא ממש חשובים לי כי אני ממעט לגלוש ולהוריד תכנים גם בשיתוף קבצים.(לכן 1.5 הורדה זה מספיק). אני לפני אישור עסקה עם בזב"ל לחבילה של ספק + תשתית ביחד עם הוט 1.5/512 (האפלוד הזה במחיר הכי נמוך שמצאתי) המחיר שהם נותנים לי מספק אותי והוא גם לא משנה כרגע מה שמשנה זה הIP הקבוע, עכשיו לפי מה שהבנתי אני יכול לדרוש מבזב"ל חיבור ללא חייגן ומהוט אני יכול לדרוש ציוד לתמיכה בגלישה ללא חייגן ואז אם אני מחובר לרשת דרך ראוטר שלי שהוא רק לעיתים רחוקות מתנתק מהחשמל אז ה IP שלי יהיה כמעט תמיד קבוע . האם כל הנ"ל נכ…

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by pyro_man,

רציתי לדעת מה צריך בשביל להתקין רשת אל חוטית??? (כמובן חוץ מהרשת עצמה) הצעות למכירים סבירים לרשתות כאלה עכשיו יש לי אניטרנט של 012 נט עם מודם אלקטל SPEED TOUCH מהירות אינטרנט 750 והשאלה הכי חשובה האם הרשת תוכל ליצור קשר אל חוטי כאשר כשאחד מהמחשבים נמצא בתוך חדר אטום.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by scratch,

שלום, מישהו במקרה מכיר אתרים או ספרים שמסברים בפירוט והרחבה על הרשת, זתומרת מבנה, כבלים, פרוטוקולים, מונחים וכו' וכו' מהתחלה עד הסוף? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי רשת ביתית בבית ואני מעונין לקנות לאחד המחשבים כרטיס רשת אלחוטי כדי לחבר גם אותו השאלה שלי האם יש דברים מסויימים שצריך לבדוק בכרטיס רשת לפני שקונים?? והאם יש הבדל בין כרטיס שמתחבר ל USB לבין חיבור ל PCI ישירות??? יש לי נתב של linksys אשמח לקבל עזרה או כול מידע מועיל ואפילו המלצה על דגם מסויים בתודה אמיר

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  8. Started by skp333,

שלום היום חיברתי ראוטר אידימקס אלחוטי ואני משום מה לא יכול להתחבר למסנג'ר הודעת שגיאה 80048820 ו- 80048412 עם אימיול אין לי בעיות וגם לא עם ICQ תודה .

9. Started by shabo,

שלום לכולם ושבוע טוב.. בזמן האחרון יש לי בעיה עם פינגים של שרתים מחו"ל... הפינג שלי לאתר www.cnet.com לדוגמא עומד על 400 כשהוא צריך לעמוד על 220 בערך... ניתקתי את הרשת וחיברתי את מחשב שלי ישירות למודם והפינג חזר להיות נורמאלי (כאילו שאין לי רשת בייתית עכשיו)... אני משתמש בראוטר של Edimax דגם BR-6204wg ביחד עם Switch. הבעיה הזו לא הייתה קיימת בעבר.. רק בשבועות האחרונים... גם כשכל המחשבים האחרים מכובים ברשת הבעיה עדיין קיימת.. אם מישהו יוכל לתת לי עצות אני אשמח..

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  10. Started by stingeR-,

טוב. אז ככה - יש לי כאן שני מחשבים אחד מחובר לאינטרנט דרך מודם USB והאחר לא מחובר לכלום. באחר צריך אינטרנט ואני מאוד הייתי רוצה אינטרנט אלחוטי בין שניהם ככה שבאחד האינטרנט מחובר ישירות לנתב האלחוטי והשני מחובר לנתב אלחוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו. המחשב הראשי נמצא בתוך ממ"ד(ממש בכניסה - זאת אומרת שהוא צמוד לדלת של הממ"ד(כחצי מטר מהדלת)) והמחשב השני נמצא בתוך הבית בטווח של כ-10מטר פחות או יותר. אז - על מה תמליצו לי. ואם אפשר גם הסבר מפורט על איך להגדיר את הרשת האלחוטית הזו והאם זו בעיה בשביל אחד כמוני?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  11. ניגמר לי המבצע ואני משלם כרגע 90 שקל לספק וסכום יחסית גבוה לכבלים (לא זוכר) היום אני בחבילה של 3 על 150 ולפני שאני מטלפן מישהו יודע פחות או יותר תמחירים בשוק? אני לא מתכנן לעבור לחברות אחרות רק רוצה לא לשדרג תמהירות או לשלם פחות

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by drordror,

שלום רב, המחשב הראשי מחובר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי לנתב אלחוטי. המחשב המשני מחובר בעזרת סוויץ למחשב הראשי. אני זקוק לתמיכתכם בקינפוג כרטיס הרשת במחשב המשני לשיתוף האינטרנט. כלומר, מה צריך לכתוב בDNS ו-GATEWAY. ואיזה כרטיס רשת במחשב הראשי אני צריך לסמן כשיתוף. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. Started by idanohh,

יש ברשותי אלקטל פרו + HUB הכל עובד סבבה אבל לאחרונה מצאתי בביתי Router שעובד על 10\100 שלא כמו ההאב שלי עכשיו אני רוצה לעבור ל Router 10\100 האם אני יכול לעשות את מבלי לשנות את האלקטל חזרה למצב רגיל ?? ואם כן אני אשמח לקבל הדרכה מהירה ...

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by רוני15,

יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף את האינטרנט ביניהם עכשיו הייתי היום באופיס דיפו והם אמרו לי שאני יכול לקנות רק switch לחבר אותו למודם וזהו ואני לא צריך לשדרג את המודם לראוטר עכשיו השאלה שלי האם זה אפשרי ועדיף על פני מודם עם ראוטר מובנה כבר כי האפשרות הזו חוסכת כסף והמודם שהספק שלי רוצה להביא לי הוא עם ראוטר כבר אבל עולה 800 שקל והswitch עולה רק 200 דרך אגב יש לי מודש ADSL b focus router 270

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by yuval48,

אני לא מצליח להפוך את הכוננים למשותפים בין המחשבים.. אבל מה שכן הצלחתי זה לעשות תיקיית PUblic שדרכה אני יכול להעביר את הקבצים.. ניסיתי לעשות לפי ההוראות הרגילות(אותו שם workgroup וכל זה..) ולא הצלחתי.. אה ויש לציין שאני מסתבך קצת עם הויסטה חח.. מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  16. למתרות בסיסיות ביותר.. תודה..

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by arimaor,

אבקש המלצה לראוטר אמין שישמש בעיקר להעברת סטימינג ברשת אלחוטית בבית ללא עצירות בהעברת המידע

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  18. Started by roym79,

האם אפשר לחבר BT ל-Router לא אל חוטי ובמקביל לחבר BT למחשב ולגרום להם לעבוד כרשת רגילה??? אני אשמח לקבל תשובות בנושא זה ובנושאים אחרים אם בא לכם תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  19. בנוסף, הייתי רוצה לדעת איזה נתבים (חוץ ממה ששאלתי על בכותרת) כוללים אפשרות של מדפסת רשת? תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by פינוקיו,

חיבור האינטרנט בבית הוא דרך הכבלים (ללא צורך בחייגן) חיברתי בבית את המודם של האינטרנט ל- SWITCH , ויצרתי רשת פיזית (דרך הקירות) למס' מחשבים. בזמן שיצרתי את הרשת פיזית הצלחתי ללא בעיה לחבר 3 וארבעה מחשבים בו זמנית. כעת אני לא מצליח לחבר אף מחשב מעבר ל-2 שמחוברים באופן קבוע. גם אם אני מנתק את אותם שני מחשבים ומשתמש בכבל רשת שלהם אני לא מצליח לחבר אף מחשב חדש לרשת הנ"ל. גם לא בחיבור ל- USB (יש לי אופציה לחבר את המחשב במקום דרך כבל רשת עם חיבור ל- USB ), כמובן שהמחשבים שניסיתי תקינים . אין לי אף הסבר הגיוני להבין למה זה קורה מעבר להשערה שבמודם של הכבלים ישנו זכרון של MAC ADDRESS או משהו כזה שמונע חיבור מחשבים נוספים/אחרים לרשת. ואת הזכרון הזה אני רוצה לנקות ... כמובן שאשמח לש…

21. Started by dj shay 30010,

טוב יש לי מודם TERAYON -TJ715X ללא חיגן ואני מחובר בכבלים וראוטר שרק בשבוע האחרון התחיל בניתוקים של שניה וחוזר לאל הבית ב WIFI וגם למחשב שהו מחובר בכבל רשת בראוטר של NETGEAR דגם 108 MBPS WGT624 V3 מאוד מאוד מוזר שזה פתאום אחרי חודשיים התחיל לפני זה היה לי DLINK לא היה ניתוק אחד

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by nemo,

איך אפשר לבדוק בדרך הכי מדויקת ופשוטה את רוחב הפס גלישה שלי?? תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  23. -נא למחוק את הדיון-

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  24. היי, אז ככה, ברשת הביתית שלי שני מחשבים המחוברים עם ראוטר של אדימקס לרשת ADSL. לא יודע אם זה קשור אך במחשב אחד התקנתי אימיול וכדי לפתוח פורטים באידמקס יש להגדיר למחשב הזה IP קבוע עם SUBNET MASK, default gateway וכמובן preferred DNS server. המחשב השני מקבל כתובת IP אוטומטית מהראוטר. כמו כן התקנתי רשת ביתית עם ה wizard של XP. שני המחשבים מוגדרים באותו workgroup בקונפיגורציה של מחשב המחבר דרך HUB. הכל טוב ויפה, אך בלחיצה על view workgroup computers היכן שאני אמור לראות את המחשב שלי ואת המחשב השני אני מקבל הודעה שאין לי admin rights. את ההודעה הזו אני מכיר והיא שייכת ל firewall של נורטון כשלא מוגדרת רשת ביתית בנורטון עצמו. אז כך עשיתי והגדרתי רשת בשני המחשבים. עליי לציין שעשי…

• 5 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.