עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by guyishai,

שלום, יש לי 3 מחשבים ברשת ביתית, שבה שלושת המחשבים מחוברים ל-hub, ודרכו למודם כבלים ולאינטרנט. גיליתי שלא משנה מה אעשה (אכבה ואדליק את המודם, אנסה לעשות renew ל-ipconfig), שני מחשבים מקבלים כתובת IP ברשת IP אחת, והשלישי מקבל כתובת IP ברשת IP אחרת, מה שלא מאפשר לי לחבר את שלושתם ברשת מקומית רגילה. כיצד אוכל לקבל בשלושת המחשבים כתובות IP באותה רשת IP? דגם המודם הוא Motorola SUFRboard SB4200i, מערכת ההפעלה בכל המחשבים WinXP Home. תודה מראש, גיא.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  2. שלום אני לא בטוח שהמקרה הוא פורטים אבל רק שאני מתחבר עם רשת ואני אומר רק כי עשיתי ניסוי להתחבר אישית עם חייגן אני נחסם לצפית סרטונים באינטרנט כמו למשל באתר נענע. אני לא מקבל שגיאה פשוט לוחץ פליי ולא קורה כלום אין את ה BUFFERING שיש בדרך כלל.. מישהו יודע אולי מה הבעייה איך אני אמור לפתור דבר כזה ועדיין להישאר מחובר ברשת? תודה. נ.ב הרשת היא קווית.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  3. Cable/DSL Wireless Router 54 Mbps/2.4 GHz

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  4. כשזו לא חוכמה גדולה לבדוק את מהירות הגישה לאתרים בחו"ל בשעות המאוחרות של הלילה... כך נראית תמונת המצב עם שני שרתים הממוקמים בארה"ב (So they claim...) - [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by x-factor,

שלום רב לכם. עוד מעט אני קונה מחשב חדש.עכשיו העניין הוא שיש לי במחשב הנוכחי מוזיקה ותמונות אשר הייתי להעביר למחשב החדש,הבעיה שאני לא רוצה לצרוב כח כך הרבה דיסקים.השאלה שלי האם יש דרך לחבר 2 מחשבים ישירות או בדרך פשוטה כלשהי,כדי שאוכל להעביר מידע ממחשב אחד לשני(אנ יודע שאפשר לשים הארד דיסק ובלאגנים,אני מקווה שיש שיטה יותר פשוטה ) ... תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by IDAN AMRAM,

יש לי רשת של כמה מחשבים שמחוברים למחשב אחד דרך נתב קווי ומחוברים לADSL התקנתי את הפיירוול של sygate אבל הוא חוסם לי את הגישה מהמחשבים האחרים למחשב הראשי וגם את הגישה למדפסת וכ'ו.. איך אני יכול לעשות שהפיירוול לא יעצור את המחשבים שמחוברים ברשת בלי לסגור את הפיירוול עצמו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. יש לי רשת אלחוטית בבית וכאשר אני מעביר קבצים בין מחשב למחשב אני מקבל מהירות של 2MB במקום( 6MB (54mb/8 ויש לי אות במצב מצוין מדוע זה קורה ?

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by viper_sb,

אני מקבל הודעת שגיאה ברגע שאני מנסה לשנות את שם המחשב ברשת שלי מזה יכול להיות ? (מצ"ב תמונה) [attachment deleted by admin]

9. שלום לכולם. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי, שיתאים לעבודה בבית של 3 קומות. וכרגע אני לא מעוניין בDRAFT N (אם יש בנוסף אז אין בעיה), אבל G יותר חשוב לי. אשמח כמובן לכמה שיותר זול, אבל שיעבוד טוב בבית כזה.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  10. שלום אני עובר דירה וחשובים לי מאוד הפרטים הבאים בחיבור לרשת: UPLOAD של לפחות 512 (לצורך הקמת שרת בייתי) IP קבוע (לצורך הקמת שרת בייתי) מחיר נמוך שאר הדברים כמו מהירות הורדה וכדומה לא ממש חשובים לי כי אני ממעט לגלוש ולהוריד תכנים גם בשיתוף קבצים.(לכן 1.5 הורדה זה מספיק). אני לפני אישור עסקה עם בזב"ל לחבילה של ספק + תשתית ביחד עם הוט 1.5/512 (האפלוד הזה במחיר הכי נמוך שמצאתי) המחיר שהם נותנים לי מספק אותי והוא גם לא משנה כרגע מה שמשנה זה הIP הקבוע, עכשיו לפי מה שהבנתי אני יכול לדרוש מבזב"ל חיבור ללא חייגן ומהוט אני יכול לדרוש ציוד לתמיכה בגלישה ללא חייגן ואז אם אני מחובר לרשת דרך ראוטר שלי שהוא רק לעיתים רחוקות מתנתק מהחשמל אז ה IP שלי יהיה כמעט תמיד קבוע . האם כל הנ"ל נכ…

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by CoolOne,

מישהו יודע מתי בזק אמורה להאיץ את הupload ב-ADSL? האם ספקיות האינטרנט יעדכנו את החבילה ללא תוספת תשלום?

12. Started by abarbotel,

היי הבעיה היא כזו היה לי תשתית הוט וספק 012 עם 5 מגה המהירות הורדה שלי בבדיקה היא 310 במקום 620 בשלב מסוים החלפתי לתשתית של בזק והבעיה עדיין נשארה עשיתי בדיקות תקשורת מול 012 ומול בזק ושניהם יצאו תקינים אבל בתוך האינטרנט אני מצליח בבדיקות להגיע רק עד מהירות של 300 קילו בייט חיברתי את כבל הרשת ישירות מהמודם למחשב של אחי ואצלו זה עבד חלק והוריד במהירות הנכונה אז חשבתי שהכרטיס רשת דפוק, הלכתי קניתי כרטיס רשת חדש שמתחבר לפי סי איי. והתקלה עדיין ממשיכה מה יכולה להיות הבעיה? ואין לי וירוסים המחשב אחרי פירמוט

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת למה אני לא יכול להירשם לאתר הזה https://www.symbiansigned.com/app/page אני רושם לא כתובת מיייל בהרשמה הוא לא מקבל אותה(ואפילו ניסיתי כמה כתובות מייל ) בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by Yuk,

שלום לכולם. יש לי נתב אל חוטי של 3COM ויש לי איתו בעיה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ולא לעלות קבצים (גם לא לבצעה בדיקת מהירות העלאה באתר של בזק בינלאומי הספק שלי). כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by podpeople,

שלום לכולם יש לי כרגע נתב של linksys WRT54 (אני לא משתמש כבר באופצית האל-חוט). ואני רוצה להחליף לנתב חוטי בלי ניתוקים (הlinksys מתנתק לי לא מעט בעיקר כשאני משתמש ברשתות שיתוף קבצים). ולכן אני צריך המלצות לנתב חדש.(שלא מתנתק כל הזמן) תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  16. ניגמר לי המבצע ואני משלם כרגע 90 שקל לספק וסכום יחסית גבוה לכבלים (לא זוכר) היום אני בחבילה של 3 על 150 ולפני שאני מטלפן מישהו יודע פחות או יותר תמחירים בשוק? אני לא מתכנן לעבור לחברות אחרות רק רוצה לא לשדרג תמהירות או לשלם פחות

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by מאור247,

התחברתי דרך לאינטרנט במחשב הנייד שלי דרך הפלאפון ומאז מתי שאני רוצה להתחבר לאינטרנט אני לא מצליח.... כלומר המחשב מראה לי שאני מחובר לרשת האלחוטית אבל מתי שאני פותח את הדף אינטרנט אני לא רואה כלום.... הוא מראה בעייה.... ובמחשב אחר הוא דווקא כן מצליח להתחבר !!!!

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by yuval48,

אני לא מצליח להפוך את הכוננים למשותפים בין המחשבים.. אבל מה שכן הצלחתי זה לעשות תיקיית PUblic שדרכה אני יכול להעביר את הקבצים.. ניסיתי לעשות לפי ההוראות הרגילות(אותו שם workgroup וכל זה..) ולא הצלחתי.. אה ויש לציין שאני מסתבך קצת עם הויסטה חח.. מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  19. Started by ולאקוביץ,

שלום לכולכם קניתי לא מזמן ראטור של ASUS WH-520G ואיך נגיד את זה אני לא הייתי מרוצה בכלל האיכות הייתה 100% אבל העוצמה של הקליטה הייתה ממש גרועה בחדר ליד הוא הצליח לשדר רק בחוזק של 40% וגם את זה בלחץ.... מה שאני צריך זה ראוטר אלחוטי מהסדרה החדשה (אם הבנתי נכון שזה ה802.11G אם אני טועה תקנו אותי...) באיזור ה500 שקל בלי כרטיסי רשת אלחוטים וכל זה רק ראוטר.... ושיהיה לו עוצמה חזקה לא כמו הקודם שלא תפקד שאני יוכל סוף סוף לעבוד בחדר ליד באיכות של 100% ובשאר חלקי הבית באיכות דומה תודה רבה על זמנכם!!!

20. Started by noambaum,

שלום לכולם החלפתי אתמול ספקית מנטוויז'ן לברק , ורציתי לדעת כמה אמורה להיות מהירות ההורדה שלי אם אני בחבילה של 2 מגה? תודה!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by nemo,

איך אפשר לבדוק בדרך הכי מדויקת ופשוטה את רוחב הפס גלישה שלי?? תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  22. -נא למחוק את הדיון-

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. בזמן האחרון, קורה לי הרבה פעמים שהאינטרנט פשוט נהיה איטי בצורה מחרידה. לוקח לאתרים המון המון זמן לעלות, אם בכלל(במקרים רבים אני מקבל TIMEOUT). כשאני עושה פינגים, יש לי דווקא אחלה פינגים(למשל ל HWZONE יש 16MS קבוע) אבל האתרים עולים מאוד מאוד לאט. יש לי מודם ALCATEL SPEEDTOUCH HOME@PRO ישן(השטוחים האלה, לא החדשים המעוגלים) שמחובר בכבל מוצלב ל HUB 10MBPS 8PORT ישן, ומשם מחובר (בכבלים ישרים) למספר מחשבים. (כרגע 3 בלבד פעילים) בדקתי בשלושת המחשבים ואין שום דבר פתוח חוץ מאי סי קיו או מסנג'ר. חשבתי שהבעיה באיזשהי תוכנת שיתוף, אבל זה סתר את זה. יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by compman112,

מזה UPnP למה שאני בביטורנט AZ בודק אם פורט מסוים פתוח קובץ לי הודעה בAZ "שגיאה - UPnP: Mapping NAT Tester (TCP/XXXX) failed (XXXX - מספר הפורט שבחרתי) תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  25. שלום, רציתי לשאול בקשר לרשת חוטית בקצב 1gigabit הבנתי שצריך כבלים לפחות CAT5E אז השאלה בעצם האם כל הכבלים שמחברים בין המחשב לממתג ,בין הנתב לממתג ובין המודם לנתב כולם צריכים להיות CAT5E או רק הכבלים שעוברים בין המחשבים השונים לממתג? ועוד שאלה ההבדל בין כבלים של CAT5E ל-CAT6 הוא עקרוני ? תודה. וד"א מצטער שזה אשכול שני היום פשוט אני בדיוק מחבר את זה היום.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים