רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה שתנהל את כל החיבורים שלי. יש לי מודם סלולרי אשר אני מתחבר לעבודה דרכו רק שאני לא יכול לגלוש באינטרנט דרך החיבור הזה החיבור לאינטרנט אני לוקח דרך כבל אינטרנט רק מתי שאני מחבר את הכבל כאשר אני מחובר לעובדה אוטומטי החיבור של כל החיבורים במחשב עובירם לחיבור של הכבל רשת. התוכנה שאני צריך היא תוכנה שיודעת להגדיר לאיזה חיבור הבמחשב כל תוכנה מתחברת.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת אבטחה IP יש ב KSP שני אפשרויות : 1. XIAOMI MI HOME 360 1080P - מחיר 154 ש"ח 2. TPLINK TAPO HD C200 - מחיר 159 ש"ח מה עדיף לקחת ? חשבתי ללכת על ה TPLINK מה אתם אומרים ? חייב מצלמה דחוף .
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר שממוקם בסלון (לא ניתן להזזה), וממנו חיבור קווי לאחד החדרים. אני רוצה מכשיר שאוכל לחבר באופן קווי ליציאה שבחדר והוא בעצם יעשה 2 דברים עיקריים: 1. יוסיף נקודת רשת אלחוטית (שיהיה wifi חזק עבור החדרים שרחוקים מהסלון) 2. יוסיף 2 נקוות רשת קווית (ethernet), בשביל 2 מחשבים שבחדר השינה הבנתי שזה יחסית דומה למתג/רכזת רשת/סוויץ', אבל עם תוספת של יציאת רשת אלחוטית - שזה אין ברוב המתגים (ממה שהבנתי לפחות). מצד שני יכול להיות שאני פשוט צריך לקנות ראוטר. אבל גם אז, אני די אבוד בין המון דגמים ואפשרויות. בסך הכל רוצה מכשיר איכותי שלא יהרס תוך שנה. אשמח לשמוע את המלצותיכם!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ראיתי בזאפ את הכרטיס רשת הזה ואני צריך המלצות עליו. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 שווה לקנות מלמיר? הכרטיס הזה שווה בכלל, מישהו ניסה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בטוח שבמשך כל הזמן בשנים האחרונות אנחנו נקלעים לפעמים לתופעה מעניינת שהיא: אי יכולת השתתפות באתרים אמריקאיים.... נשמע קצת מצחיק לא?.... בכל אופן תמיד הייתה את הבעיה הנ"ל והיה צריך לעשות " קומבינות " כדי להצטרף אליהם... הייתי שמח מאוד אם מישהו יוכל בבקשה להאיר את עיני ויגלה לי: אם אני נמצא בארץ ואני רוצה להתחבר למשל באתר כמו הפוקר העוולמי WPT לצורך העניין ואני לא יכול, האם מישהו יכול להסביר לי איך אני עוקף דבר כזה??? אשמח מאוד לקבל הצעות ועזרה בנושא.. בתודה אביחי
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
הראוטר שלי עושה בעיות והתמיכה של בזק אמרו להשיג חדש ויעזרו להגדיר אותו. לכן, צריך המלצה לראוטר חדש. דרישות: 1. חשוב שיהיה חזק מספיק כדי שה-WIFI יגיע למרחק של קומה מעליו באיכות טובה. קחו בחשבון שהוא גם סגור בארון חשמל. 2. ארבע יציאות לפחות. 3. תקציב של 200-300 שקל, עם אפשרות לחריגה קלה אם יש הצדקה. 4. עדיפות למוצר שאפשר לקנות באייבורי או KSP כי זה מה שבמרחק סביר מהבית. אם זה משנה משהו, לקודם קראו DSL-6740U של D-LINK (כן זה בטח ענתיקה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי רשת של כמה מחשבים שמחוברים למחשב אחד דרך נתב קווי ומחוברים לADSL התקנתי את הפיירוול של sygate אבל הוא חוסם לי את הגישה מהמחשבים האחרים למחשב הראשי וגם את הגישה למדפסת וכ'ו.. איך אני יכול לעשות שהפיירוול לא יעצור את המחשבים שמחוברים ברשת בלי לסגור את הפיירוול עצמו? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
עד עכשיו תמיד הורדתי באימיול במהירות 35kb קבוע והיום ביטלתי את רשתהkad והמהירות עובדת עכשיו קבוע במהירות 85kb הנתב שלי זה edimax ללא עידכוני firmware 1.מה בעצם מוסיף רשת הkad 2.האם החלפת הנתב או עידכון firmware יתן לי יפתור לי את הבעיה כי לפי מה שאני יודע רשת הkad עוזרת תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי, שיתאים לעבודה בבית של 3 קומות. וכרגע אני לא מעוניין בDRAFT N (אם יש בנוסף אז אין בעיה), אבל G יותר חשוב לי. אשמח כמובן לכמה שיותר זול, אבל שיעבוד טוב בבית כזה.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חברת הוט צריכה להביא לי מודם איזה חברה אתם ממלצים לי מוטרולה השחורה טריון טומסון
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ניסתי היום לחבר שני מחשבים לרשת דרך כבל רשת, עשיתי גישור כדי לשתף גם את האינטרנט. במחשב הראשי הוא מזהה ,בשני הוא רושם שחיבור מוגבל או משהו כזה ויש אייקון של סימן קריאה בצהוב.. מישהו יודע איך אפש לפתור זאת ?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום כל המחשבים שיש לי בבית גולשים עכשיו ברשת האלחוטית, ורציתי לשאול איך אני מקים ביניהם רשת ביתית ככה שאני אוכל להעביר ביניהם קבצים וכו' תודה ^Z^
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מידי פעם ישנה תחושה שפעולת המחשב והגלישה באינטרנט נעשים מהירים ביותר המחשב מקבל טיפול קבוע קבצים זמניים נמחקים בכל סגירה של אקספלורר נעשות סריקות במחשב פעם בשבוע ל רוגלות לווירוסים התוכנות מתעדכנות מידי פעם לא עובדות במחשב תוכנות הורדה או שיתוף לכן כוון המחשבה הוא שאחד הספקים בזק את הכביש ונטוויזן את התוכן משנים משהו הגלישה במהירות 1.5 בבדיקה עם בזק מתברר שהקו שלי מחובר ליחידת רחק יחידה זאת משמשת כמגבר לפי מיטב ידיעתי איך פועל המגבר האם יש לו ספים מסויימים למשל אם המהירות יורד מתחת ל מתבצעת פעולה להעלאת המהירות? מכיוון שאם זה כך אולי היחידה לא טובה/יעילה אני כמובן מעוניין במהירות גבוהה כמו עכשיו
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים רכשתי נתב אלחוטי br-6524n וכרטיס רשת אלחוטי usb של אדימקס. בהתקנה ובהגדרה הראשוניים (עוד לפני שהגדרתי את ההצפנה ושיניתי את השם) הקליטה עפ"י התוכנה שבאה עם הכ. רשת הייתה 90%-95% (!). אחרי שהגדרתי הכל הקליטה ירדה ל-50%-60%. כמובן שזה לא מפריע לגלוש, אבל עדיין.. אין ניצול מקסימלי של הרשת. כמה ששיחקתי עם ההגדרות, הקליטה עדיין נשארה אותו דבר. ניסיתי לשחק עם המיקום של הראוטר, הקליטה השתפרה בקצת (70%). למישהו יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
הראוטר הוא של LEVEL ONE אם זה משנה משהו. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
התקשרתי לברר כמה עולה חבילה של 2 מגה ללקוח חדש ולאחר דין ודברים חזרו אלי והציעו לי את זה: אומנם יש לי התחייבות לשנה (כי מקודם לא הסכמתי,וביררתי על 2 מגה) אבל אני מקבל את החבילה של 2.5 מגה והמחיר של 119 ש"ח כולל את הספקית וגם את התשתית אבל החודשיים הראשונים הם חינם אז זה יוצא לי 99 ש"ח לחודש. שווה לי ?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף את האינטרנט ביניהם עכשיו הייתי היום באופיס דיפו והם אמרו לי שאני יכול לקנות רק switch לחבר אותו למודם וזהו ואני לא צריך לשדרג את המודם לראוטר עכשיו השאלה שלי האם זה אפשרי ועדיף על פני מודם עם ראוטר מובנה כבר כי האפשרות הזו חוסכת כסף והמודם שהספק שלי רוצה להביא לי הוא עם ראוטר כבר אבל עולה 800 שקל והswitch עולה רק 200 דרך אגב יש לי מודש ADSL b focus router 270
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי משהו מתאים. יש לי מחשב חדש עם כרטיס רשת (כרגיל) ואני מעוניין לקנות נתב אלחוטי (אין לי מודם, אז אני צריך נתב שכולל מודם נכון?). המחשב נמצא בממ"ד ואני צריך שהPS3 שנמצא בסלון יתחבר כמובן גם לרשת ברמה גבוהה. אני צריך המלצה לנתב טוב כל הצעה תתקבל בברכה. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפוך את הכוננים למשותפים בין המחשבים.. אבל מה שכן הצלחתי זה לעשות תיקיית PUblic שדרכה אני יכול להעביר את הקבצים.. ניסיתי לעשות לפי ההוראות הרגילות(אותו שם workgroup וכל זה..) ולא הצלחתי.. אה ויש לציין שאני מסתבך קצת עם הויסטה חח.. מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
-
האינטרנט שלי נהיה להיות איטי יותר ומוריד פחות מ 60KB לשניה. עכשיו יש לי ראוטר לשלושה מחשבים. סגרתי 1 והשני פועל לו משחק רשת. התקשרתי לבזק ואמרו לי שהראוטר משתמש ברוחב פס או מוריד -קיצר בלבלו לי את השכל ואמרו שצריך את המודם שלהם כדי להוריד יותר. מה לעשות? לפני שאני חוזר למודם של בזק. (יש לי 1.5MB ומהירות העלאה 190KB ,אם שלושת המחשבים משתמשים באינטרנט זה 60KB ואם שנים אז 80.) שכחתי לכתוב שגם הגלישה באינטרנט איטית יותר
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש אתר שבו יש נגן פלאש שמריץ רשימת השמעה כלשהיא ובה הוא מנגן קבצי שיר, איך אפשר להשתמש בתוכנה Ethereal כדי לזהות את הקישורים? לשם הדוגמא הנה אתר שכזה: http://faujsa.fau.edu/waldman/waldman_playlist.php?jsa_num=400240&queryWhere=jsa_num&queryValue=400240
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אתמול הלפטופ שלי התחיל לעשות בעיות. יש לי תוכנה למסחר בבורסה, שבאיזהוא שלב קרסה והדבר הבא שקרה הוא שלאט לאט התחיל להאכל הנפח של ההארד דיסק! הנפח צנח מ100 ג'יגה לפחות ממאה מגה בייט פנוי! סרקתי עם התוכנות נורטון,אדאוור,ספייבוט,ווינדואס דיפנדר, מקאפי סטינגר כלום לא עזר. מה עושים?! :
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי נייד לאחרונה ורכשתי ראוטר מחברת בזק. התקנתי את הרשת לפי המדריך המצויין שבפורום הזה.הראוטר של eci מותקן בממ"ד ליד המחשב הנייח. האם יש דרך להגביר את הקליטה בקומה השניה של הבית ?הנייד עובר בין החדרים של הילדים שם עוצמת האות נמוכה והנייד מתנתק מידי פעם. יש מצב להגביר את האות? בתודה מראש הג'מוס
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-