רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
http://www.adslautoconnect.net/download.php תהנו.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף את האינטרנט ביניהם עכשיו הייתי היום באופיס דיפו והם אמרו לי שאני יכול לקנות רק switch לחבר אותו למודם וזהו ואני לא צריך לשדרג את המודם לראוטר עכשיו השאלה שלי האם זה אפשרי ועדיף על פני מודם עם ראוטר מובנה כבר כי האפשרות הזו חוסכת כסף והמודם שהספק שלי רוצה להביא לי הוא עם ראוטר כבר אבל עולה 800 שקל והswitch עולה רק 200 דרך אגב יש לי מודש ADSL b focus router 270
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שמתי לב שאפילו שעברתי לפני כחצי שנה שעברתי לחבילה של 2.5 מגה ביט,הוא בחיים לא עבר את המהירות של 1.5 מגה ביט כלומר לא עבר את ה200 קילובייט זה לא עבר לא בהורדות ישירות לא באתר של בזק בבדיקת הורדה ולא בהורדות אחרות או אתרים לבדיקת מהירות.בחייגן כלומר איפה שיש את שני המחשבים למטה במסך הוא כותב שמהירות חיבור הוא 2.5 מגה ביט אך למעשה הוא לא מגיע לזה.הספק אינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי ונראה לי שהוא מגביל את מהירות החיבור שלי ואני סתם משלם יותר. מישהו שם לב לכך עוד או שאני מקרה מיוחד? כדי להתקשר אליהם ולשאול או שזה טריק שכל חברות האינטרנט עושות.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולכם קניתי לא מזמן ראטור של ASUS WH-520G ואיך נגיד את זה אני לא הייתי מרוצה בכלל האיכות הייתה 100% אבל העוצמה של הקליטה הייתה ממש גרועה בחדר ליד הוא הצליח לשדר רק בחוזק של 40% וגם את זה בלחץ.... מה שאני צריך זה ראוטר אלחוטי מהסדרה החדשה (אם הבנתי נכון שזה ה802.11G אם אני טועה תקנו אותי...) באיזור ה500 שקל בלי כרטיסי רשת אלחוטים וכל זה רק ראוטר.... ושיהיה לו עוצמה חזקה לא כמו הקודם שלא תפקד שאני יוכל סוף סוף לעבוד בחדר ליד באיכות של 100% ובשאר חלקי הבית באיכות דומה תודה רבה על זמנכם!!!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנוות רשת ביתית בין מחשב חדש (amd 64 3000 albatron k8nfu4) למחשב הישן שלי (athlon 1200). עכשיו למחשב החדש מחובר מודם alactal לכרטיס רשת על הלוח ובמחשב הישן יש רק כרטיס רשת אחד לא על הלוח. בשתי המחשבים מותקנת Windows XP. השאלה שלי היא האם אני צריך להוסיף עוד כרטיס רשת באחד המחשבים או בשניהם ואני צריך גם מדריך. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בקליטה ברשת האלחוטית המרחק הוא בערך 20 מטר ויש שתי קומות הבעיה היא שהקליטה היא 20 אחוז אבל גיליתי שאם אני מוזיז את הראוטר 2 מטר ומוציא אותו מהחדר שהוא נמצא האחוזי קליטה קופצים ל70 בערך אז רציתי לדעת אם יש למישהו פיתרון להגביר את הקליטה או להאריך את האנטנה שבאה עם הראוטר אני צריך פתרון של 50 שקל בערך 50 60 שקל
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ובכן, יש לי ווינדוס ויסטה שהתקנתי לפני כמה ימים. מדי כמה זמן יש לי ניתוקים מהאינטרנט ורק אחרי שאני מנתק את המודם מהחשמל, ועושה ריסט זה מסתדר .. פתחתי את חלון ה NETWORK בויסטה ומופיעים לי שם כמה אייקונים : מחשב שנקרא MIKI שאין לי מושג מה זה... (הווינדוס פתח הודעה בשלב כלשהו והיה כתוב שיש עוד משתמש עם אותו איי פי כמו שלי) המחשב שלי YAIR .. ועוד סמל internet gateway device ... אין לי מושג מה זה.. (אין לי ראוטר, מודם כבלים רגיל) .. אין אני מחדש IP או משנה IP ? ועוד שאלה קטנה, לפני חודשיים שדרגתי את החיבור אינטרנט דרך 012 והוט ל3.0מ"ב ... היו לי בעיות במשך שבוע וחצי עד שאיכשהו סידרו .. (הייתי עם XP) מאז היו לי בעיות עם הDNS .. הווינדוס לא יכל לנקות את שרתי הDNS או משהו כזה .. …
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
רכשתי מבזק מודם שהוא גם ראוטר tnn 600ew . ואני לא מצליח להתחבר לא לאימיול ולא לקאזה למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס רשת אלחוטי PCI במחשב של TRENDNET. חיבור האינטרנט במשחב משותף. האם ניתן ליצור ACCESS POINT עם כרטיס רשת כדי שרכיבים כמו פוקט/פלייסטיישן וכו' יתחברו אליו? אם כן, איך? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס רשת חדש אחרי שהתקנתי את הדרייבר הWINDOWS זיהה אותו כמו שצריך. הבעיה היא שהוא לא מעביר תקשורת כשאני מריץ בדיקת PING הוא רושם לי שאין חיבור ניסיתי כ. רשת אחר, זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? קראתי איפשהו שאפשר לעשות איתחול להגדרות TCP/IP, זה יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הבעיה לא אצלי אלא אצל דוד שלי הוא מחובר דרך אכטקום ויש לו מין "רשת הגנה" של חברת מורשת למי שמכיר (סינון אתרים). יש מצב של גלישה שחורה שאין אפשרות להתחבר לתוכנות המסרים ויש אתרים סגורים... ויש גלישה חופשית שבה כל האתרים פתוחים וגם תוכנות המסרים או שאר התוכנות יכולות להתחבר... הבעיה שאנחנו גולשים במצב חופשי אבל שום תוכנה לא יכולה להתחבר (לא איי סיי, לא מסנג'ר, לא מירנדה) אין פיירוול, בכלל, SP2 לא מותקן וכנראה שגם SP1...אז אין את הפיירוול של הווינדוס... מה עושים? אנחנו מחוברים דרך ADSL והמודם הוא: Eth-Aztech Dsl 600E
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
עברתי לבזק בין לאומי מברק שאלה האם אני צריך לשנות את ההגדרות של הראוטר ROTAL RTA 1025 אחרי שעברתי האימיול שלי בקושי עובד האם י ש קשר בין הדברים
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש צורך בממיר מדיה מיצרן מסוים? מתאם sfp יש לי שבזק סיפקו לי.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
היי קוראים לי יותם ואני בן 14 וחצי כמעט יש משחק אני משחק והוא נקרא mu online יש המון משחקים בנושא mu מה שאני רוצה לדעת זה איפה אני מוצא אתר שמלמד אותי איך לעשות זאת (היה לי את האתר הזה בעבר והוא אבד לי) מקווה שתצליחו לכנות י על השאלה יותם
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני כבר יום שלם מנסה לבדוק אימייל, ומופיעה לי הודעת שגיאה של שרת עמוס, תנסה לרענן!!!! ולא עובד, עד כמה שאני מנסה!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
היי , בימיים האחרונים כשאני מוריד דברים מ usenext קצב ההורדה הוא בין 50-200k כשרוחב הפס שלי הוא 625k . פעם ב... אני שם לב לכך שהמהירות עולה למקסימום כך שזה לא נראה לי בעיה במחשב אצלי מה גם שבביטורנט אני מקבל מהירות מלאה בהורדה מאתרים סגורים. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? יכול להיות עומס מהספק של usenext או מספק האינטרנט ?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כשאני נכנס לראוטר אני רואה שיש לי 1.5 אבל בתכלס כשאני מוריד משהו זה עדין תקוע לי על 100 יש לי ראוטר אלחוטי מישהו יודע אולי מהי הסיבה לזה?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים אשר מחוברים עם כבל רשת. כידוע לכם, כאשר המחשב הראשי מתנתק מהאינטרנט, כך גם המחשב שמחובר אליו. אז ברגע שאני מתנתק ומתחבר, כתובת ה-IP משתנה. האם ישנה דרך בה כתובת הIP של המחשב המשני [ לא הראשי ] לא תתחלף לעולם? למרות שאניי מתנתק ומתחבר מהמחשב שלי?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה עדיף - כרטיס רשת USB או PCI לרשת אלחוטית? האם שני ההתקנים תומכים בשיתוף מדפסות? תודה...
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות נתב 27N של COMPEX + 2 כרטיסי רשת PCI שלהם במחיר לא רע. מישהו מכיר אותם ויכול לכתוב לחיוב\לשלילה עליהם?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מה צריך להגדיר באימיול(הגדרות)?איך?אפשר מדריך? ומספרים של tcp ו udp מה אני אמור לכתוב שם?< איזה מספרים טובים? תנו דוגמה...
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ראיתי בזאפ את הכרטיס רשת הזה ואני צריך המלצות עליו. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 שווה לקנות מלמיר? הכרטיס הזה שווה בכלל, מישהו ניסה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . אולי יש איזו תוכנה שצריך להתקין ?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מודם של eci 312+ שמתפקד גם כרווטר. אני רוצה לפתוח פורטים בסביל תוכנות מסויימות, אבל זה לא נכנס לי להגדרות דרך השער (192.168.14.100), כאילו לא מוצא את הכתובת. מה צריך לעשות? לאתחל את מודם? אם כן איך אחר כך מגדירים אותו ככה שיעבוד עם בזקנט ברשת? (המודם המובר לסוויטש ולשם מחוברים שתי מחשבים)
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני צריך שתמליצו לי על כרטיס רשת USB אלחוטי כדי שאני אוכל להתחבר לראוטר האלחוטי שלי .. תודהה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-