רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. ברשותי נתב Dlink DI-524 כבר הרבה זמן. שני מחשבים מחוברים אליו בחיבור חוטי ובשניהם עד כה לא היו בעיות עם האינטרנט. לאחד המחשבים יש איפי סטטי, כדי לקדם פורט של התוכנה utorrent והמחשב השני מקבל איפי ע"י ה-DHCP של הנתב. בשבוע האחרון אחי (שברשותו המחשב השני) רצה גם לקדם פורטים לתוכנה utorrent, אז עשיתי לו איפי סטטי וקידמתי את הפורטים כרגיל. אמנם, לאחר פעולה זו, החלה איטיות משמעותית באינטרנט. קודם כל, בדקתי אם זה בגלל הספקית או בגלל המחשבים. כיביתי מחשב אחד, והאינטרנט עבד במהירותו הרגילה. הדלקתי את המחשב, והאיטיות החלה שוב. החזרתי את שני המחשבים לקבלת איפי ע"י DHCP, אך האיטיות לא נעלמה. מחקתי את הפורטים שקידמתי, אך לשווא. איך אוכל לפתור את הבעיה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ההצעה של סלקום מציעה לחבר את הכרטיס רשת הזה למחשב נייד ןלגלוש בכל מקום.זה טוב?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר כמה מחשבים בעזרת SWITCH ורוצה שאחד מהם יהווה שרת FTP. זה יכול לקרות גם אם אני משתמש בסוויץ' ולא בראוטר?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לא שאלה כל כך רגילה אבל חשבתי שאולי מישהו כאן ידע לענות לי. האם הקופסאות הגלילית על עמוד הטלפון היא מפצל אופטי או אנטנה סלולרית או שאני בכלל לא בכיוון. תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית וכרגע היא מוגדרת בכך שהיא מחלקת את ה IP אוטומטי ז"א שאם אני התחברתי ראשון לרשת אז הIP שלי יהיה 192.168.1.1 ואם התחבר המחשב הזני אז הכתובת שלו תהיה 192.168.1.2 וכן הלאה... רציתי לדעת איך אני מקבל כתובת IP קבועה מהנתב שהמחשב ששלי יהיה לדוגמא תמיד 1 בסוף ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בעיקר לפקודה Fetch מצאתי את זה http://www.faqs.org/rfcs/rfc3501.html אבל הוא מביא רק דוגמה אחת לכל פקודה מישהו מכיר מקום עם יותר דוגמאות?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום אני עובר לבניין חדש ורוצה לרכוש אנטנה או משהו שאוכל לקלוט את האינטרנט שיש בקומה מתחת לאדמה (מעין מרתף שעשו ששם יש אינטרנט חינם). אני הולך לגור בקומת קרקע אז משהו שאפשר לקלוט קומה או שניים אם אפשרי יכול להיות מצויין. כרגע יש לי ראוטר Deco X20-DSL מניח שאיתו אי אפשר לעשות משהו כמו לחבר אליו אנטנה נוספת? כלומר אשמח לקבל המלצות מה לעשות. אציין רק שמדובר על מדורים זמניים בגרמניה, אז אפשר לרכוש גם מאמאזון גרמניה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי 3 מכשירי פלאפון בבית ובכולם שאני ליד הראוטר אי אפשר לדבר.. יש קיטועים אפילו זה מגיע לסלון ..... רק שאני בחוץ זה מסתדר אין קליטה בגלל זה בבית... בטלפון הכל עובד תקין. כי זה תדר1.8 יש לי LG8600 ועוד LG אחד כסוף מה עושים ?? אפשר לתקן את זה ? תודה ד"א אני על CH9 בראוטר.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות להזין סיסמה לראוטר (לא לממשק של הראוטר במקום ה admin) בכדי שכל מי שינסה להיכנס לרשת ממחשב אלחוטי יתבקש להזין סיסמה. יש אפשרות כזאת? מדובר על ה 100-75 אני מקנפג את הראוטר מרחוק ומחפש פתרונות מבלי לערב את נגיעה במחשב הנייד,האבטחה תיהיה לפי סינון MAC וחשבתי להוסיף את הנ"ל. תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כל אתר שני נכנס עולה רק אחרי 15 שניות וגם התמונות לא עולות שלא נדבר על פינגים לחו"ל, מזל שההתחייבות נגמרת ב6 ליוני :< נ.ב. מחובר 750k @ cable
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הראוטר שלי עושה בעיות והתמיכה של בזק אמרו להשיג חדש ויעזרו להגדיר אותו. לכן, צריך המלצה לראוטר חדש. דרישות: 1. חשוב שיהיה חזק מספיק כדי שה-WIFI יגיע למרחק של קומה מעליו באיכות טובה. קחו בחשבון שהוא גם סגור בארון חשמל. 2. ארבע יציאות לפחות. 3. תקציב של 200-300 שקל, עם אפשרות לחריגה קלה אם יש הצדקה. 4. עדיפות למוצר שאפשר לקנות באייבורי או KSP כי זה מה שבמרחק סביר מהבית. אם זה משנה משהו, לקודם קראו DSL-6740U של D-LINK (כן זה בטח ענתיקה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי שני מחשבים אני מעוניין לחבר את שניהם לאינטרנט , אחד מהם מחובר כרגע והשני לא . את הנקודת אינטרנט יש לי למעלה בגג , נקודת כבלים , יש לי אינטרנט בכבלים של HOT . אני מעוניין שהמחשב למעלה יהיה מחובר באמצעות מודם של ה HOT או מודם שבתוך הראוטר , מה שעדיף/אפשרי המחשב השני נמצא בקומה למטה ואותו אני מעוניין לחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי , PCI/USB לא משנה מה שיותר חזק יותר טוב החיבור צריך להיות יציב ולא להתנתק כל יומיים , הקליטה צריכה להיות חזקה התקציב הוא ל ROUTER +כרטיס רשת מה אתם ממליצים לי? תודה מראש נ.ב. נא להביא הצעות מחיר לחנויות בארץ אבל אם יש דגמים מסויים טובים שיקרים בארץ יש לי אפשרות לקנות אותם מחו"ל
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד את הגירסה החדשה (הבנתי שיש איזושהי גירסה או הסבר למשתמשים ישראלים ואני לא מוצא כלום באתר הישראלי של די לינק)... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי בשם:AMBIT2 עכשיו יש אתר שם אפשר לפתוח תפורטים שלו עבור האימיול, מישהו יכול לירשום לי לינק לאתר? תודה מראש לכול העוזרים עמית
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
יש לי משהו כמו זה רק שונה קצת..כתוב עליו 10/100 mbps ethernet cardbus kingmax מה זה?למה זה טוב? והאם זה ישן?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
הי האם אני יכול להתנתק מחיבור לתשתית אינטרנט לפניי סוף ההתחייבות? תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
הפניתי אותו לעשות אפדייט מהתוכנה החדשה שהורדתי ואז הוא עושה משהו עם קובץ שקוראים לו SUBMIT1.HTM והוא נתקע ואני לא ידוע מה לעשות.. המחשב מתפקד אבל התהליך נתקע והבנתי שאם אני עוצר אותו באמצע הוא יכול להרוס את הראוטר לגמרי... בבקשה תענו מהר תודה רבה רבה מראש,ניר.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שאני נכנסת לאינטרט מופיעה לי משבצת ובה כתוב אירעה שגיאת SCRIPT במערכת.. ויש אפשרות ללחיצה על YES ו NO...חייב ללחוץ קודם יאס ואז נו ורק אז אפשר לגלוש! איך מבטלים את הודעת השגיאה הזו..???? :s05: תודה ...
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הפינגים שאני מקבל מאתרים ומשרתי משחק הם תמיד 100-200ms. אני מחובר לברק בחבילה של1.5 או 2 אני חושב. זה נורמלי? מה יכול לגרום לפינגים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ראוטר אלחוטי שיכלול אפשרות לחבר את המחשב השולחני שלי(שאין בו כרטיס רשת אלחוטי) אליו בצורה כווית עד 350 שקל +- תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני פרמטתי את המחשב והגדרתי את הראוטר והוא רושם לי שזה יתחבר אבל משום מה אין אינטרנט במחשב השני והתקנתי כרטיס רשת מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
פעלתי לפי השלבים של המדריך למעלה, אבל לא מופיע לי ההודעה הזאת: המשכתי לפי שאר השלבים והרשת לא עבדה, ונראה לי שזאת הבעיה. אפשרי? (רשת בכבלים)
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני לא מצליח להגדיר כמו שצריך את הרשת,הביעה שאני לא רואה את מחשב השני
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-