רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי מודם Motorola SB4200 בעל כניסה יצאת USB ורשת. נכון לעכישו אני משתמש ביציאת USB. ואני רוצה לחבר את המחשב השני בבבית שיגלוש דרך אותו מודם. האם אני יכול לכבר את המחשב ישר למודם (יציאת רשת)???? או שאני צריך לחבר ת'כבל רשת למחשב שעכשיו מחובר ולמודם ולבנות רשת? בתודה מראש עמיר שחר
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו אחרי פירמוט יש איזה דרייבר שצריך להתקין על מנת שהוא יזדהה או שמספיק פשוט לחבר אותו דרך הכבל אינטרנט או הUSB? ד''א חייגן 012
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם יש עניין שאני צריך בו הבהרה קצרה מאחר ואני לא ממש מבין בנושא יש לי איזה מודם מעפן מלפני 4 שנים משהו כזה שעד היום עבד טוב ואני גולש בו והוא עובד סבבה ומהיר .. שאלתי היא כזאת כאשר אני מחבר את המחשב לאינטרנט הוא מראה לי שאני מחובר במהירות 1.8 משהו.. ממה שהבנתי מהספקית שלי זה שיש לי אפשרות לשדרג את המודם בחינם.. האים זה נחוץ והאם זה כדאי ויעלה את מהירות הגלישה באינטרנט את הדפים שנפתחים וביכלל .. המחשב שלי עובד מטוס ממש אני לוחץ על האייקון שניה אחת הוא בגוגל כנ''ל לגבי כול האתרים טוען סרטים בשניה .. אך אני רוצה יותר מהר ממה שעכשיו אז כמו ששאלתי .... אשמח אם תאירו את עניי בנושא ...
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצאתי מודם סלולארי ב EBAY סביב ה 60 שקל שלחתי מייל לבחור הסיני אבל הוא טוען שהוא בדק מול היבואן שלו והמודם לא עובד בארץ , למה ? הנתונים הטכניים שלו מתאימים לפלאפון ולאורנג' והוא UNLOCKED !!! יכול להיות שזה בגלל שאני ישראלי ? ( יהודי ) נשמע לי כמו תירוץ עלוב ציטוט מוכר : בשיחה הראש בינינו Hi, friend This item is unlocked . Pls make sure whether the local carriers of 3G SIM card supports HSDPA Hope this would help u וזה בשיחה השניה : Thank you for your message we just confirm with our supplier,and sorry that it can't use in Israel sincerely yours, http://www.ebay.com/itm/New-HSDPA-EDGE-7-2Mbps-Wireless-USB2-0-3G-Network-Modem-Adapter-TF-SIM-Card-Slot-/1907…
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום מחר אני יתקין על המחשב שלי מודם רשת... עכשיו אני הבנתי שמודם רשת לא צריך להתקין אותו על המחשב אלא רק ליצור לו חייגן דרך הווינדוס ולהתחבר.... האם זה נכון ? אם כן מישהו יכול להסביר לי איך ליצור חייגן ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב אחד נייח בבית כשהוא מחובר עם מודם של בזק. בקרוב יהיו לי שתי מחשבים נייחים ואני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט. אני יודע שאני יכול להפוך את המודם של בזק לנתב אלה שאז אמרו לי שאם אני הופך את המודם לנתב אני עדיין אצטרך מודם נוסף ושיהיה עלי לחברו לנתב. או לחילופין לקנות מודם נתב ואז אני לא צריך שני מודמים. האם זה נכון או שמספיק לי רק להפוך את המודם של בזק לנתב בשביל לחבר את שתי המחשבים לרשת? סוג המודם שיש ברשותי הוא TNN-AZTECH 600E
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לשים בבית של רישות בקירות של כבלים CAT6 , אבל כרגע אני רוצה לשים מחברים סופיים של CAT5 כי הם יותר זולים וכרגע אני באמת לא צריך משהו אחר השאלה שלי היא : האם הנושא אפשרי ? לא אמורה להיות בעייה נכון ? פשוט הקצב המקסימלאי שלי יהיה של CAT5E נכון ? תודה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=405&CatCode=60 [ אני מעוניין לקנות את הנתב הזה ולחבר אותו והמחשב הנייד יתחבר דרך הwireless למודם השאלה שלי היא כזו האם אני חייב שהנתב אלחוטי יתחבר למחשב או שאני יכול רק לחבר אותו לקיר והוא יפעל? ואז אני יתחבר עם המחשב נייד בwireless לנתב...
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. רציתי לשאול האם אתם מרגישים ,האטה משמעותית בהודרת תכנים? זה התחיל מיום חמישי וגם כעת . אני מחובר ל018 3MB . גם בהורדה ישירה מהשרת ראפידשייר ההורדה עומד על 40KB וכנ"ל מטורנטים מטראקרים פרטיים 44KB , האם 018 גם כן התחילו להגביל את ההורדות פתאום בלילה? כי בבוקר הכל רץ . אשמח לשמוע אתכם מנוי 018 ...כבר נמאס כל החברות אותו הדבר..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר למסנג'ר אבל הוא לא נותן לי הגרסה הכי חדשה שאני מתחבר מהנייד שלי ששם יש מסנג'ר גרסה ישנה יותר לא יותר מידי אני מצליח ממה זה יכול להיות נובע?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לא מזמן הקמנו רשת ביתית אלחוטית ואני רוצה לשאול אם הנתונים האלה תקינים : ב-Wireless יש Errors וב-WAN ב-Received יש Errors מה זה השגיאות האלה והאם המספרים נחשבים בגדר התקין? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לעזוב את הספקית ולעבור לאחרת באותה מהירות או מעט יותר השאלה כמה זמן לוקח המעבר מספק אחד לאחר והאם דרוש החלפת ציוד אני מתכוון לעבור מ 012 לבזב"ל יש בבית כאלה שצריכים את האינטרנט באופן שוטף
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב נייד שמחובר לאנטרנט דרך ראוטר אל חוטי. השאלה שלי האם אני יכול לארח משחק כלומר להיות HOST כי אני לא יודע איזה I.P אני צריך להביא לזה שרוצה להתחבר אליי.? האם הראוטר חוסם גישה?
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איך אני יכול לשים סיסמא שכאשר אחד מהמחשבים האחרים בבית רוצה להיכנס הוא מחוייב בסיסמא . תודה
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
התחילה לי בעיה השבוע בתשתית האינטרנט בבית, הבעיה מצריכה השחלה מחדש של כבלי רשת בתוך הקירות בבית ולא בא לי להכנס לזה. האופציה הטובה ביותר כנראה בשבילי היא מתאם רשת על גבי החשמל, השאלה שלי היא האם אני השים לב לירידה במהירות הגלישה ובמשחקי רשת במעבר מחיבור ישיר למודם במהירות של 1GB לחיבור על גבי רשת החשמל במהירות ממוצעת של 100MB ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנטסטיק לא עובד לי על ווינדוס 7. ההתקנה מתחילה אבל חוזרת אחורה ורושם הודעה שהווינדוס לא מתאים. התקשרתי לתמיכה של פלאפון והם לא מוכנים לתמוך ב7 פשוט ביזיון שחברה בסדר גודל כזה לא נערכת נכון. בכל אופן נכנסתי לאתר הרשמי של Ovation mc950d (השם של הנטסטיק) והורדתי את הדריבר ועכשיו הנטסטיק מותקן אבל לפי ההמדריך שלו אני צריך ליצור חייגן באופן ידני רק שאין לי את הנתונים הדרושים...מי שהתעסק עם זה או יודע את הנתונים בבקשה Helpppp me http://www.novatelwireless.com/files/UMTS%20-%20Creating%20Vista%20DUN%20Connection.pdf
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
שלום יש לי קבוצה בגוגל גרופס שאני המנהל שלה. פעם, באופציה "הזמן חברים" הייתה גם אפשרות להוסיף חברים באופן מיידי, בלי לשלוח להם מייל. פתאום, לפני כמה ימים, שמתי לב שהטאב שמאפשר את זה נעלם לי. האם מישהו יודע אם זה משהו מכוון או שזו תקלה כלשהי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר אלחוטי NETGEAR WGR6104 וראוטר חוטי ישן EDIMAX 614. מה שקורה זה שכאשר הייתי מחובר דרך האלחוטי, הייתי צריך לרסט את הראוטר 1-2 פעמים ביום. חיברתי לפני 3 ימים ראוטר חוטי והוא לא מתנתק. שאלתי היא כזאת: האם אפשרי לחבר ראוטר אלחוטי לראוטר חוטי שמחובר למודם , ואם כן האם זה יכול לפתור לי את בעיית הניתוקים של הראוטר ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מודם ראוטר של dlink שקיבלתי מבזק. הבעיה היא שהוא נמצא בקומה התחתונה בתוך ארון והרשת האלחוטית לא נגישה במקומות רבים בבית. רציתי לדעת האם רכישה של נקודת גישה תפתור לי את הבעיה במידה ואמקם אותה בקומה העליונה. האם צריך להגדיר רשת אלחוטית נוספת או שאפשר לקשר איכשהו בין הראוטר לנקודת הגישה. כמו כן, האם יש נקודת גישה מומלצת? ראיתי את השתיים האלו: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TEW-638APB&cart=1321865717357641871〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WG602&cart=1321865717357641871〈=heb האם אחת מהן מומלצת? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הרעיון של הנתב לדוגמא זה -נניח שאם יש לי פינג גבוה לשרת מסוים אז שאני יכול לנתב עם הנתב לניתוב אחר ואז לקבל בחזרה את הפינג הנמוך שלי. ואני מדבר בעיקר על שעות ה"עומס"
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, רציתי בבקשה לדעת איזה FIRMWARE הכי כדאי להתקין לנתב מסוג LINKSYS WRT54GS, אמרו לי שהכי טוב זה של dd-wrt עכשיו ראיתי באתר שלהם שיש להם 4 גרסאות: 1. MINI 2.STANDARD 3.VOIP 4.VPN איזה מבין כולם עליי להתקין?מה הכי מומלץ? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
בגלל ניתוקים חוזרים ונשנים של הראוטר הנוכחי החלטתי לקנות אחד חדש, אז רציתי לדעת אם NetGear WNR1000 שווה קנייה. לא יודע אם זה חשוב אבל הוא מיועד ל-3 מחשבים בדירה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי בקרוב, אבל אני לא בטוח אם יש כזה שיתאים לצרכים שלי: 1. לנתב אמורים להתחבר מחשבים שנמצאים ב 2 קומות שונות בבית 2. שניים מהמחשבים עם מע' הפעלה WIN XP, ואחד מהם עם WIN 98. האם יש לכם המלצות לנתב מתאים?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להשתמש במרבית המקרים באינטרנט קווי ולעיתים רחוקות באלחוטי. 1. האם כאשר אקנה נתב משולב ניתן לבחור מתי האלחוטי יעבוד ומתי הקווי ? והאם בפועל השידור האלחוטי לא יפעל ? 2. אם אכן זה כך, אשמח להמלצה עם נתב (מדובר בדירה קטנה). תודה רבה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קיבלתי נתב של חברת dynamode לא ידוע לי הדגם המדוייק שלו רק כתוב עליו dynamode adsl router, אחרי האיפוס הוא מבקש ממני שם משתמש והסיסמא השמח עם מישהו יוכל להביא לי מאגר של הפרטים האלה שנוגעים לנתבים של dynamode. תודה מראש לכול מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-