רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום, אוקיי אז ככה, פירמטתי והתקנתי ווינדוס אקס פי אצל אח שלי, ויש לנו רשת , הגדרתי את הכרטיס רשת אבל אין לו אינטרנט ואני לא יודע מה אני צריך לעשות ואני חייב לסדר את זה עד יום ראשון כי אחרי זה אני כבר לא יהיה פה אז כל מי שיודע מה אני צריך לעשות שיעזור לי בבקשה שכחתי לציין שיש לנו ראוטר ואני לא יודע מה לעשות$!%! בבקשה תיעזרו לי!!! תודה רבה לכל מי שיעזור, גיא אפשר לעזור לי פה בפורום או בפלאפון שלי (עדיף) 058809867
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי מדגם ZyAIR B-2000 v.2, והוא חוסם לי את הפורטים לאימיול. הורדתי לו את הפיירוול, הפסקתי כל פעולה של פיירוול אצלי, ועדיין - פורטים חסומים. יש לציין שפורט כמו 80, לצורך העניין, עובד. האם יש איזה קינפוג או עידכון מיוחד לבעייה כזו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לאחרונה עברתי מ1.5 מגה בזקבינלאומי+כבלים ל3 מגה קווי זהב 012+כבלים ואני חושד שגם הם חוסמים שיתוף קבצים עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש לי 2 חיבורים שונים לאינטרנט בבית....(2 ספקים +קו לכל אחד, כאשר אחד מהם בחיבור ישיר והשני דרך ראוטר) אני רוצה לחבר לאחד המחשבים בבית את 2 הרשתות (לא במקביל אלא שתהיה אופציה לבחור כל פעם רשת מסויימת...) האם קיים מתג שבעזרתו אני אוכל לקבוע איזה רשת מחוברת בכל רגע? לעניות דעתי, אם קיים דבר כזה הוא אמור להיות זול... השאלה אם קיים... כל מה שאני רוצה זה לא להתכופף כל פעם ולהחליף את החוט המחובר לכרטיס הרשת....
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בשרת SERVER 2003 וראוטר שמחובר דרך כבל רשת כאשר כותבים IPCONFIG מופיע ip windows configuration תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בדברים: יש לי נייד ואני רוצה לקנות נתב אלחוטי הביתה, לפי מה שהבנתי בנתב תהיה לי אפשרות לרשת פתוחה או מוגנת בסיסמא, הייתי רוצה לאפשר לגולשים מזדמנים בסביבתי (אני גר מעל גן ציבורי גדול) גישה לאינטרנט אבל לא הייתי רוצה שקצב הגלישה שלי יפגע מזה, שכל השכנים ישתמשו לי באינטרנט (זה קרה לחבר שלי שהשאיר פתוח ולאחר שבוע הבין שיש גבול), איך ניתן ליצור כללים מסוימים כמו נניח: כשאני מחובר אני מקבל את רוב רוחב הפס, שכל מחשב מזדמן יכול להתחבר לזמן קצוב וכ"ו האם ניתן לעשות את כל הדברים האלה בלי שיש מחשב קבוע מחובר לנתב? אשמח לעזרה כי אני רוצה לשתף אינטרנט אבל עם גבול, אשמח גם אם יש לכם קישורים למדריכים טובים כי מה שאני מוצא זה בעיקר דברים בסיסיים מא…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום. ברשותי נתב Dlink DI-524 כבר הרבה זמן. שני מחשבים מחוברים אליו בחיבור חוטי ובשניהם עד כה לא היו בעיות עם האינטרנט. לאחד המחשבים יש איפי סטטי, כדי לקדם פורט של התוכנה utorrent והמחשב השני מקבל איפי ע"י ה-DHCP של הנתב. בשבוע האחרון אחי (שברשותו המחשב השני) רצה גם לקדם פורטים לתוכנה utorrent, אז עשיתי לו איפי סטטי וקידמתי את הפורטים כרגיל. אמנם, לאחר פעולה זו, החלה איטיות משמעותית באינטרנט. קודם כל, בדקתי אם זה בגלל הספקית או בגלל המחשבים. כיביתי מחשב אחד, והאינטרנט עבד במהירותו הרגילה. הדלקתי את המחשב, והאיטיות החלה שוב. החזרתי את שני המחשבים לקבלת איפי ע"י DHCP, אך האיטיות לא נעלמה. מחקתי את הפורטים שקידמתי, אך לשווא. איך אוכל לפתור את הבעיה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
י ש לי בעיה...כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר למודם שלי(ALE 130 USB) הוא מבקש למחוק את הקודם ואז להתקין את החדש. ניסיתי למחוק את הדרייבר הקיים אבל נתקלתי בבעיה(תמונה מצורפת) עזרה מישהו??? http://img169.imageshack.us/img169/5403/23274530nk1.jpg
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, פתחתי נושא דומה בפורום תוכנה אתמול בערב, ומתוך 80~ צפיות אף אחד לא ידע לעזור.. אז אולי לפה זה גם יכול להתאים. אתמול החלטתי לחדש קצת את האוסף שירים שלי, והורדתי תוכנות כמו SababaDC, RevConnect, BearShare וכו'. כולן על בסיס DC++. בחלקן אני בקושי מצליח להתחבר להאבים, בחלקן אני לא מצליח אפילו לבצע חיפוש כמו שצריך, ובחלקן זה מוריד על מקסימום 3kbps. אני מבין קצת בכל מה שקשור לפתיחת פורטים ולכן הופתעתי שלמרות הגדרות נכונות זה עדיין לא עובד כמו שצריך. אפילו על Passive Mode זה לא עושה כלום. בנוגע לספקי אינטרנט - יש לי ספקים של בזק וברק, בשניהם אותו סיפור. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הסיבה? יש פיתרון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר כמה מחשבים בעזרת SWITCH ורוצה שאחד מהם יהווה שרת FTP. זה יכול לקרות גם אם אני משתמש בסוויץ' ולא בראוטר?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ואני רוצה לדעת מה אני אמור לעשות,אני חושב שזה לפתוח פורטים(אבל אני לא יודע איזה) כדי שאני יוכל לקבל קבצים במירנדה בדיוק כמו שאני מקבל קבצים בתוכנה ה-ICQ הרגילה. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני משתמש באינטרנט בכבלים, ורוצה להקים רשת חוטית בין 2 מחשבים. כבר שאלתי פה כמה שאלות בעניין - חשבתי להקים רשת באמצעות SWITCH. עכשיו שמתי לב שלמודם הכבלים שיש לי (של מוטורולה) יש יציאת רשת ויציאת USB. האם אפשר לחבר את כבל הרשת מהמודם למחשב אחד, ואת כבל ה-USB מהמודם למחשב השני, וכך להשתמש במודם כ-SWITCH, או שהדבר לא אפשרי והמודם לא כולל בתוכו SWITCH?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
הם שומרות את כל הכתובות שאני נכנסתי?? ואם כן השאלה שלי היא למה???
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
נתב מולטימדיה אלחוטי WMU-9000VPN מחירו כ 360 ש"ח - מישהו מכיר ? אני זקוק למוצר שיהווה : 1. פיירוול 2. נקודת גישה ללפטום עם כרטיס רשת אלחוטי (Access Point) 3. כניסות לחיבור רשת של מחשב נייח 4. כניסות נוספות למימוש רשת בייתיץ 5. שרת הדפסות 6. שיכין קפה (לא חובה) ;D האם המותר הנ"ל מומלץ ? האם יש משהו מומלץ יותר ? האם לא תהיה לא בעיה עם כרטיס רשת אלחוטי של DLink ? תודה ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ראיתי בזאפ את הכרטיס רשת הזה ואני צריך המלצות עליו. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 שווה לקנות מלמיר? הכרטיס הזה שווה בכלל, מישהו ניסה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש לי דילמה בין 2 ראוטרים. Edimax BR6204WG http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=512 או D-Link DI-524 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7336#details איזה מבינהם יותר טוב ולמה?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
השבוע השכן שלי שאל אותי איזה router מתאים לו, הוא גר בדירת 5 חדרים על קומה אחת. ישנם שלושה מחשבים ברשת (שניים מתחברים על-חוטי), אין (כמעט) העברה של קבצים בתוך רשת והשימושים הם גלישה בסיסית ודואר. האם כדאי לקנות router מסוג G או מסוג N והאם יש הבדל גדול ביניהם ? (האם ההפרש הכספי ל router+כרטיס אל-חוטי מצדיק את הביצועים בין G ל N ?) איזה דגמים מומלצים לכל סוג ? כאשר רצוי שהמחיר יהיה הזול ביותר אבל שיעבור יציב עדיף דגמים שיש ב KSP בחיפה משיקולי קירבה פיסית לחנות (ראיתי שיש להם בעיקר Edimax). תודה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איך אדם באינטרנט יכול להתקשר אליי ל-netmeeting כאשר אני מחובר דרך נתב
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
יש לי חבילה של 5 MB תשתית בזק הבעיה היא שבהורדות ישראליות המהירות טובה מאוד וכמו שהיא צריכה להיות כנ"ל לפינגים של 20 ומטה בשרתי משחק ישראלים. באירופה יש לי מהירות הורדה מבחילה פשוט גועל נפש של מתחת ל 10KB\s ובשרתי משחק באירופב פינגים של 190 ויותר. יש לי נתב ראוטר + מודם של Siemens adsl sl2-141. כאשר שידרגתי את החבילה והחלפתי את הראוטר והמודם הקודמים שמתו לי בנתב הזה הכל היה בסדר. הבעיה התחילה לפני כמה ימים ופשוט לא מפסיקה לא משנה כמה ריסטרטים אני עושה לנתב הזה. אני לא משתמש באל חוטי כיביתי אותו אין לי צורך באופציה הזאת. הלכתי בלוח בקרה ל managment ואז לעשות diagnostics וזה מה שיצא לי (תראו FAIL בטבלה שניה) האם זאתי הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי עד עכשיו חיברתי רשת ביתית פשוטה בין שתי מחשבים ע"י כבל רגיל ולא מוצלב פשוט רגיל והכל עבד טוב ויפה פתאום אני שם לב שכולם אבל כולם ממליצים לעשות בכל מוצלב עכשיו אני צריך את עזרתכם אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית פשוטה עם כבל רשת האם להשתמש במוצלב הפעם הזאת? אני יודע שהנושא הזה נחרש מיליון ואחד פעמים אבל מוזסר לי שתמיד השתמשתי ברגיל ועכשיו אני שומע מוצלב נ.ב הבנתי שיש כמו מתאם כזה קטן שהוא בעצם הופך את הכבל הישיר למוצלב ושווה להשתמש ב2 כאלו במקום לקנות כבל רשת מוצלב ארוך שאחרי זה לא יהיה בו שימוש אני צודק??? והיכן ניתן לקנות את המתאמים הללו?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד שאני לוקח אותו לעבודה ,בעבודה הגדירו לי רשת וכשאני מנסה לשתף קבצים ומדפסות ברשת שלי בבית איני יכול אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ,תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
WRT54GL התקנתי לפי ההוראות שיש בדיסק (שם משתמש סיסמה וידוא סיסמה )תחת L2TP עם כתובת השרת שניתן לי ע"י הספק ואז הוא שאל אותי על הSETOP BUTTON סבבה קידוד 64 . סיסמה שאני בחרתי ולא שהוא יצר לי לחצתי על הכפתור בצד חיכיתי וציפיתי שהכל יסתדר אבל שום תגובה.... טוב... ניסיתי להיכנס שוב אבל וא רצה סיסמה אז רשמתי את הסיסמה שהכנסתי לחצתי YES אבל שום דבר מה פיספסתי משהו?? אני באמת צריך עזר... למה הוא לא מכניס אותי לגדרות (דורש סיסמה ולא מקבל אותה) למה לא מתחבר אטומטית?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי אשר אפשר לחבר אליו גם כבל רשת אני רוצה את זה בשביל לחבר את הראוטר למחשב אחד ישירות ושכל השאר יחוברו אלחוטי תודה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי בשם:AMBIT2 עכשיו יש אתר שם אפשר לפתוח תפורטים שלו עבור האימיול, מישהו יכול לירשום לי לינק לאתר? תודה מראש לכול העוזרים עמית
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-