עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ach Shelo,

האם מישהו יודע להסביר לי בקווים כללים מהיא טכנולוגית Max LAN? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by dingo,

מי שמכיר אתר שנותן שרת אכסון שנותן דומיין חינם אשמח לקבל לינק תודה מראש

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. איך זה יכול להיות?????? אין לי קירות ביטון או משהו קירות בלוקים רגילים והדלת פתוחה.. ואני עם המחשב הנייד בתוך החדר שלי ו100% גם ! WTF? קניתי כרטיס EDIMAX עם 3 אנטנות דרייבר אחרון וגם TPL LINK על USB שתיהם יש לי אותו קליטה... מה אתם אומרים יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  4. אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI בלבד כדי לשתף חיבור אינטרנט בין שני מחשבים. מחשב אחד יחובר קווית לנתב והשני אלחוטית. הבנתי שזה אמור לעלות כ-300 ש"ח לציוד הכי פשוט (ותקנו אותי אם אני טועה...) אבל חשוב שהציוד יהיה של חברות מוכרות. תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by DUDEnamE,

החיבור WIFI בPSP מאפשר לשני מכשירים להתחבר אחד לשני ולשחק יחד , יש למישהו מושג איך זה עובד?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. היי מה המצב ?? דוד בא לארץ לבקר עוד כמה ימים ורציתי לדעת מה להגיד לו להביא לי ,אני מיתכוון לאיזה כרטיס להגיד לו להביא יש לי מחשב נייד lg ls50a הכרטיס צריך לתמוך בכל סוגי הרשתות a,b,g וצריך להיות לו חיבורים לאנטנה חיצונית תודה לכל העוזרים למנהלים בבקשה לא לנעול --תודה

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by .AloN,

אהלן, מחפש המלצה לקניית כרטיס רשת אלחוטי המתחבר בחיבור USB. התקציב הוא עד כ150 ש"ח. אני רק אציין שהכרטיס יחובר למחשב נייח הממוקם בקומה ה2 כשהראוטר בקומה הראשונה.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  8. יש לי מחשב יחיד ושאלתי היא האם אני יכול להפוך את המחשב שלי לשרת כך שאני אוכל לעלות קבצים לרשת ואז אני אוכל להוריד אותם ממחשב אחר ( כאשר המחשב שהוא השרת פועל כמובן )? האם זה ניתן לביצוע?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by yosi5,

אנשים!!! אני מתחנן בתיכנסו!!! בבקשההה!!! תודה לכל מי שנכנס!!! http://go.battle.co.il?id=XXXXX

10. Started by Oranili,

שלום ! בטעות הסרתי פרוטוקול ואני לא יכול להתחבר לאינטרנט ... יש אפשרות להסיר את ה LOCAL AREA CONNECTION ולהתקינו מחדש ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  11. שלום. הורדתי למחשב kazaa וemule, ושניהם לא מצליחים להתחבר. כתוב כל הזמן "מתחבר" למטה ולא קורה כלום.. אני לא מבין בנושא הזה כל כך אני פשוט רוצה שזה יעבוד לי... מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  12. ללא תוכן

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by roei88,

יש לי מודם של eci 312+ שמתפקד גם כרווטר. אני רוצה לפתוח פורטים בסביל תוכנות מסויימות, אבל זה לא נכנס לי להגדרות דרך השער (192.168.14.100), כאילו לא מוצא את הכתובת. מה צריך לעשות? לאתחל את מודם? אם כן איך אחר כך מגדירים אותו ככה שיעבוד עם בזקנט ברשת? (המודם המובר לסוויטש ולשם מחוברים שתי מחשבים)

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  14. Started by hen1235,

אני חייב שההמלצה תבוא מהאתר הבא: http://www.mardanit.co.il/items_list.php?cat_id=142 ראוטר שלא יעבור 400 (חריגות קטנות מתקבלות). תמליצו לי על אחד שיעשה את העבודה ולא יהיה יקר. כרטיס רשת גג 150, כמה שיותר טוב. נ.ב. הרשת האלחוטית אמורה לעבור ב-3-4 קירות גבס...

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  15. גם באתר של ספק התשתית וגם בזה של ספק האינטרנט מציעים שירותי רשת ביתית. מה ההבדל בין הקמת רשת אלחוטית בעצמי לבין השירותים הללו? רוחב הפס לכל מחשב שונה? דברים אחרים? יש צורך להירשם לשירות אצל שניהם?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by MasteRoi,

שלום רב, הרשת שלי בנויה כך: מחשב ראשי מחובר לאינטרנט -> אליו מחובר מחשב בעל שני כרטיסי רשת - > ומחשב שלישי שמחובר למחשב השני ומקבל את האינטרנט מהשני כביכול.. הצלחתי לעשות מעין שיתוף אך הוא חד כיווני. המחשב ההראשון יכול לגשת למחשב הראשון והשלישי וכן השני אך לעומת זאת המחשב השלישי לא יכול לגשת לאף מחשב.. מה עושים? תודה מראש!

17. יש לי ראוטר B-FOCuS 352+ עכשיו אני פותח פורטים וכל רבע שעה האייפי משתנה לי וככה אני צריך לפתוח כל פעם פורטים.. לדוגמא פתחתי פורטים באיי פי : 10.0.0.3 אז אחרי רבע שעה משתנה לי ל- 10.0.0.2 וזה קורה לי רק שאני פותח פורטים אם אני לא פותח לא משתנה לי האיי פי.. ונראה לי שזה קורה רק בוויסטא אני לא ממש ב-xp אבל נראה לי ששם לא משתנה האיי פי שאני פותח פורטים... עזרה מכל המבינים פליז תנו לי עצות רעיונות או משהו אני ינסה הכל זה מציק..

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  18. הפעלתי את שיתוף קבצי המחשבים ברשת לפי אחד המדרכים שמופעים פה בשיתוף XP. ברשת יש מחשב אחד נייח ואחד נייד, במחשב הנייח יש שלושה כוננים, עכשיו שאני משתף תיקיות מהמחשב הנייח בכוננים C D E ואני ניגש אליהם מהמחשב הנייד אני רואה את התיקיות המשותפות בכוננים D ו E הכל הולך חלק רואה את הקבצים המופיעים בתיקיות אך שאני נכנס לתקיות שאני משתף בכונן C הויינדוס אומר לי שיש לי בעיות הרשאה ואני לא יכול להכנס לתקייה ולא לראות את הקבצים. אני לא מצליח להבין למה רק בכונן C הוא לא מאפשר לי לראות את קבצי השיתוף? תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by shmuelkp,

מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד את הגירסה החדשה (הבנתי שיש איזושהי גירסה או הסבר למשתמשים ישראלים ואני לא מוצא כלום באתר הישראלי של די לינק)... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by VerdineR,

שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי בשם:AMBIT2 עכשיו יש אתר שם אפשר לפתוח תפורטים שלו עבור האימיול, מישהו יכול לירשום לי לינק לאתר? תודה מראש לכול העוזרים עמית

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  21. Started by idanohh,

חיפשתי ולא מצאתי אודה לכם אם תסבירו איך פותחים פורט ב Kerio Personal Firewall כי עד עככשיו לא הצלחתי להבין איך פותחים פורט אגב התוכנה בשבילה אני רוצה לפתוח פורט היא אי מיול

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. שלום מישהו מעוניין להמליץ לי על כרטיס רשת טוב לנייד? ומה עדיף בכלל - PCMCIA או USB? תודה!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by YoTaMi,

בעיה בראוטר חייב עזרה דחוף עד לפני יומיים הצלחתי לארח בפיפא ....פתחתי פורטים וכאלה באתר ומהיום אני כבר לא מצליח לארח ...?!! WTF לודע מזה פתאום לא מצליח....מה יכול להיות הבעיה ?! יש לי ראוטר של EDIMAX .. אתם אומרים שווה להתקשר אליהם ? תודהרבה לעוזרים!

24. כרטיס הרשת הוא D-Link DWL-G510 revision B הבנתי שהאתר של D-Link לא מעודכן, ואני לא מוצא את הדרייבר בשום מקום אחר.. יש למישהו מושג מה הגרסה הכי חדשה של הדרייבר ואיפה אפשר להוריד אותה? הסתדרתי.

25. קודם כל אני רוצה לציין שאני הולך לפעול לפי המדריך שישנו בסטיקי (ICS)... עכשיו מכאן נובעות כמה שאלות 1. האם שיתוף האינטרנט הוא מלא כלומר אני יוכל דרך מחשב השרת להכנס לתוך הכוננים שיהיו במחשב הלקוח ... ? (בלי כל קשר לאינטרנט) 2. האם קשר האינטרנט שיגיע למחשב הלקוח כבר יהיה מאובטח עם יש לי פיירוול ואנטי וירוס על מחשב השרת ( כלומר האם זה יהיה הכרחי לשים פיירוול גם על מחשב הלקוח) ? 3. האם אני מסוגל דרך הוינדוס לתת הקצאה באחוזים לכל מחשב מרוחב הפס גלישה ? 4. ובמידה ואני יירצה שליטה מלאה ממחשב השרת על מחשב הלקוח באיזה תוכנות עליי להשתמש ואילו יהיו הכי בטוחות ..? תודה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים