רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מתי בזק אמורה להאיץ את הupload ב-ADSL? האם ספקיות האינטרנט יעדכנו את החבילה ללא תוספת תשלום?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של קומפקס NP28G הראווטר לא תומך בהעברה מעל 400KB ולכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר אלחוטי שידע לעשות את העבודה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הNOKIA 6100 אני צריך לחבר לפטופ לאינטרנט, משהוא יכול להגיד לי איך זה עובד , מה צריך וכו ? אם צריך להחליף את הפלאפון אז אין בעיה, מה שאני צריך זה פיתרון טכני. תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי אשר אפשר לחבר אליו גם כבל רשת אני רוצה את זה בשביל לחבר את הראוטר למחשב אחד ישירות ושכל השאר יחוברו אלחוטי תודה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי תשמעו יש לי בעיה די מתסכלת עם emule שלי - אולי למישהו מכם יש איזה רעיון? הבעיה היא כזו: יש לי ברשימה כ30 קבצים - רובם די פופולריים. מה שאני עושה זה שאני משנה את הפורטים של התכנה, יוצא ונכנס, מתחבר לשרת ואז תוך כמה שניות התכנה מתחילה להוריד בקצב מטורף - 180+ ככה זה נשאר לאיזה פרק זמן של כמה דקות, ואז הקצב יורד בצורה חדה לכיוון ה40 ונשאר ככה. חזרתי על התהליך ממש עכשיו במשך איזה 4 פעמים -זה קורה כל פעם (משנה פורט->יוצא ונכנס->זה מוריד כמו מטורף לכמה זמן->ואז נופל ל40) בקשר מה שקרה לי עכשיו, אציין שכאשר התכנה הורידה בקצב טוב היו איזה 2-3 קבצים שירדו (אחד על 150 +אחד על 40, 2 על 90....) יותר מאוחר כאשר הקצב ירד אז "הצתרפו" עוד איזה3-4 אבל אני זוכר שפעם קרה…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני עובר דירה וחשובים לי מאוד הפרטים הבאים בחיבור לרשת: UPLOAD של לפחות 512 (לצורך הקמת שרת בייתי) IP קבוע (לצורך הקמת שרת בייתי) מחיר נמוך שאר הדברים כמו מהירות הורדה וכדומה לא ממש חשובים לי כי אני ממעט לגלוש ולהוריד תכנים גם בשיתוף קבצים.(לכן 1.5 הורדה זה מספיק). אני לפני אישור עסקה עם בזב"ל לחבילה של ספק + תשתית ביחד עם הוט 1.5/512 (האפלוד הזה במחיר הכי נמוך שמצאתי) המחיר שהם נותנים לי מספק אותי והוא גם לא משנה כרגע מה שמשנה זה הIP הקבוע, עכשיו לפי מה שהבנתי אני יכול לדרוש מבזב"ל חיבור ללא חייגן ומהוט אני יכול לדרוש ציוד לתמיכה בגלישה ללא חייגן ואז אם אני מחובר לרשת דרך ראוטר שלי שהוא רק לעיתים רחוקות מתנתק מהחשמל אז ה IP שלי יהיה כמעט תמיד קבוע . האם כל הנ"ל נכ…
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה הם האופציות שלי לשיתוף אינטרנט בין שני מחשבים בחדרים נפרדים (מרוחקים) ?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש אתר שבו יש נגן פלאש שמריץ רשימת השמעה כלשהיא ובה הוא מנגן קבצי שיר, איך אפשר להשתמש בתוכנה Ethereal כדי לזהות את הקישורים? לשם הדוגמא הנה אתר שכזה: http://faujsa.fau.edu/waldman/waldman_playlist.php?jsa_num=400240&queryWhere=jsa_num&queryValue=400240
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני חיברתי רשת בין WIN XP ל2000 ואני לא מצליח לגרום לשיתוף קבצים וחיבור לאינטרנט הרשת הסמל של הרשת מופיע ליד השעון ונראה כאילו שהכל תקין ... מה אפשר לנסות ?(הרשת היא רשת חוטית בלי ראטר 100MBPS)
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
טוב יש לי מודם TERAYON -TJ715X ללא חיגן ואני מחובר בכבלים וראוטר שרק בשבוע האחרון התחיל בניתוקים של שניה וחוזר לאל הבית ב WIFI וגם למחשב שהו מחובר בכבל רשת בראוטר של NETGEAR דגם 108 MBPS WGT624 V3 מאוד מאוד מוזר שזה פתאום אחרי חודשיים התחיל לפני זה היה לי DLINK לא היה ניתוק אחד
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי בבית מערכת אלחוטית עם ראוטר של trendnet וכרטיס רשת אלחוטי של אסוס שקיבלתי עם הלוח אם... אז הקטע הוא שזה עושה לי מלא בעיות כל הזמן.. וזה מתנתק לפעמים סתם או אם יש קצת עומס... ובכלל כל הקטע הזה של פורטים שצריכים לפתוח כל שניה משגע אותי.. כי עכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להוריד מביטורט ומאימיול... אנשים שמביניפ במחשבים טוב ניסו לפתור את זה כמה פעמים וזה לא עזר.. אז השאלה שלי היא אם אני אחליף את הראוטר לאחד בלי פיירוואל בתוכו לא יהיו את הבעיות האלו (אם קיים ראוטר כזה בכלל) או שזה בגלל שהראוטר והכרטיס רשת אלחוטי במחשב צריך להיות מאותה חברה כמו הראוטר לא יודע לפעמים זו הבעיה... אני גם זוכר פעם מלפני איזה שנתיים שזה עבד קצת אז הראוטר היה קורס אם הייתי מפעיל את …
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש לי בעיות במשחק רשת של FEAR... מעיין לאגים ותקיעות מעצבנות כאלה... המפרט הוא המפרט שיש בצד. הקטע הוא שבהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל אז שמתי את כל ההגדרות על מינימום וזה עדיין היה ככה... אולי זה החיבור לאינטרנט שלי? האינטרנט שלי מבוסס על WRT54GL בצורה אלחוטית... הפינג במשחק לא עולה על 30. אני אובד עצות!! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה: יש לי מחשב שמריץ XP ומחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL במהירות של 1.5 יש לי גם לפטופ חדיש של טושיבה שמריץ Vista Home Premium ... מה שמגיע ברוב הלפטופים שנמכרים כרגע. אחרי מאמץ מיוחד, כי Vista זאת מערכת הפעלה דפוקה למדיי הצלחתי לגרום למצב הבא: מהמחשב אני מקבל פינג לוויסטה, אבל מהוויסטה אני לא מקבל פינג למחשב. מהוויסטה אני יכול לגשת לכל תיקייה שמוגדרת כSharing בXP, אבל מהXP אני לא יכול לגשת לשום תיקייה בוויסטה. (אני יודע שהמצב הזה סותר את עצמו, ואין לי מושג איך הגעתי אליו מלהתחילה) איך אני גורם לזה לעבוד בצורה כך שיש גישה חופשית ותקשורת חופשית בין 2 המחשבים ? הפיירוול בשני המחשבים היה מכובה כשניסיתי לעשות את מה שניסיתי.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
טוב. אז ככה - יש לי כאן שני מחשבים אחד מחובר לאינטרנט דרך מודם USB והאחר לא מחובר לכלום. באחר צריך אינטרנט ואני מאוד הייתי רוצה אינטרנט אלחוטי בין שניהם ככה שבאחד האינטרנט מחובר ישירות לנתב האלחוטי והשני מחובר לנתב אלחוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו. המחשב הראשי נמצא בתוך ממ"ד(ממש בכניסה - זאת אומרת שהוא צמוד לדלת של הממ"ד(כחצי מטר מהדלת)) והמחשב השני נמצא בתוך הבית בטווח של כ-10מטר פחות או יותר. אז - על מה תמליצו לי. ואם אפשר גם הסבר מפורט על איך להגדיר את הרשת האלחוטית הזו והאם זו בעיה בשביל אחד כמוני?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום איך אני יודע אם כתובת הip שלי קבועה? אני מחובר בכבלים ויש חיבור קבוע
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אפשר להשתמש בנתב אלחוטי כדי לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים גם אם אין לי כרטיס רשת אלחוטי בכלל? (מה שיש לי זה הכרטיס הבסיסי שבא עם לוח אם LGA775)
-
- 9 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם שווה לעבור לחבילה של 1.5-013 מגה מ012 1.5 מגה (יש לי פינגים ענקיים במשחקים עם 012 )
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הראוטר הוא של LEVEL ONE אם זה משנה משהו. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עזרה בבקשה.. מה עושים? קראתי את המדריכים בפורום אך לא הצלחתי עדיין. תודה לכל העונים! עריכה: אין לןי ראוטר. רק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר שי מודמים למחשב אחד? ולהשתמש בתוכנת ניהול כלשהיא לניהול רוחב הפס כך שבעצם אני אגלוש ב10 מגה כאשר לכל מודם מוגדרת חבילה של 5 מגה אולי זה יתכן אם לשים את שני המודמים על חיבור ללא חייגן? תודה לכל העונים!!!!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים התקנתי את הSP1 לויסטה ולאחר מכן הראוטר כאילו לא זיהה את המחשב. יש לי מספר מחשבים בבית כאשר הלפטופים מקבלים אינטרנט באלחוטי ועובדים, והמחשב שאליו מחובר המודם (לא שלי) גם מקבל אינטרנט. המחשב שלי מחובר דרך כבר רשת. על הראוטר דלוקה הנורית שמראה כאילו יש תקשורת אבל בפועל הויסטה לא מזהה שום רשת. בדקתי את כל הכבלים שהם במקומם. אני אשמח לעצות תודה [br]פורסם בתאריך: 13.03.2008 בשעה 20:49:00 מישהו?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם , התקנתי XP PRO עברית ועכשיו אני רוצה להתחבר לאינטרנט (תשתית =כבלים . ספק =נטוויזן) . התקנתי את המודם כבלים עם הדיסק התקנה אבל אין לי מושג איך אני יוצר חייגן .... מישהו יכול בבקשה לעזור ? יש איזה כתובת שניתן להתחבר אליה ולהוריד חייגן ואני לא זוכר ....ולהשיג את השירות של כבלים כבר התייאשתי. תודה למי שועזר !
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב.. בזמן האחרון יש לי בעיה עם פינגים של שרתים מחו"ל... הפינג שלי לאתר www.cnet.com לדוגמא עומד על 400 כשהוא צריך לעמוד על 220 בערך... ניתקתי את הרשת וחיברתי את מחשב שלי ישירות למודם והפינג חזר להיות נורמאלי (כאילו שאין לי רשת בייתית עכשיו)... אני משתמש בראוטר של Edimax דגם BR-6204wg ביחד עם Switch. הבעיה הזו לא הייתה קיימת בעבר.. רק בשבועות האחרונים... גם כשכל המחשבים האחרים מכובים ברשת הבעיה עדיין קיימת.. אם מישהו יוכל לתת לי עצות אני אשמח..
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב נייד, וחיברתי אותי דרך כרטיס רשת נייד, למחשב השולחני שבביתי שחובר לנתב, האינטרנט בנייד עובד, אבל במחשב השולחני שחובר לנתב לא, יש מצב שאני צריך אולי לקנות עוד כרטיס רשת כדי יעני לחבר את המחשב השולחני לרשת. (קיים בו כרטיס רשת שחיברתי לנתב)
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-