עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by EzE126,

קניתי 3com 3CRWER100-75. הבנתי שבשביל שהוא יתמוך בחיבור לכבלים כמו שצריך צריך לעדכן לו את הקושחה לגרסה החדשה 1.2. הורדתי את התוכנה החדשה. מה עכשיו? איך אני מתקין אותה בראוטר?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  2. אז זאת השאלה: מודם-->ראוטר-->כרטיס רשת(לא אלחוטי)במחשב ראשי שאר המחשבים עם כרטיסי רשת אלחוטיים חיבור לתשתית הוט הצליח. ( הצלחתי להכנס בשאר המחשבים לכתובת WELCOME.HOT.NET.IL ) אבל גלישה באנטרנט אין בשאר המחשבים, איך אני משתף את ההתקשרות לאנטרנט? (חייגן) הרי אני לא יכול לסמן במאפיינים של ההתקשרות ב"מתקדם" "אפשר למשתמשים אחרים...." כי אז הנתב יאבד את הקשר עם המחשב בגלל שאז יתקבל IP 192.168.0.1 וגם אם אני אחזיר את הכתובת לאוטומטי אז הסימון "אפשר למשתמשים אחרים...." ירד בחזרה.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by ik_86,

יש לי בעיה באינטרנט...הכל עבד לי טוב עד שפתאום האינטרנט נדפק לי הוא התחיל להתחבר ואחרי כמה דקות להתנתק אז עשיתי פירמוט שאחריו לא הצלחתי בכלל להתחבר לאינטרנט עד שבסוף הצלחתי ועכשיו זהה לא מתנתק לי הבעיה היא שכשאני גולש אז המעבר בין דף לדף לוקח הרבה מאד זמן ויש לי אינטרנט 1.5 מגה...נגיד אני באיזה אתר ולוחץ על משהו באת אז עד שהדף נפתח לוקח הרבה זמן..... התקנתי גם דפדפן אחר וזה לא עזר.. יש משהו שאני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  4. Started by saimo,

SuperLink 2800 אשר מסופק ע"י הכבלים. למישהו יש מושג אם ניתן להפוך אותו לראוטר? וכן, קראתי את שרשור הכבלים לפני שכתבתי הודעה זו. למישהו מכם הנוכחים בפורום יש בכלל את המודם הזה?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by fizban,

שלוום לכולם! אני די חדש בנושא, אז סלחו לי על הבורות ו"היותר מידי" שאלות.. אני עובר לדירה בקרוב שעומדים להיות לי בה 2 מחשבים, אחד נייח והשני נייד. הדירה לא גדולה, 3 חדרים כאשר החדר עבודה (איפה שהמחשב הנייח יהיה) והסלון (איפה שכנראה אני אשב עם הנייד) חולקים קיר משותף יעני: <-------15-20 מטר ------> (בערך, לא באמת מדדתי) ----------------------------- | חדר עבודה | סלון | (שלא תגידו שאני לא משקיע בתיאור ;D) | | | | ----| |--|--| | | | | | | --| | 15-20 מטר | ----- | | ----| מטבח | | | | | | ------| |--| |---------- | חדר | ^ | שינה | כניסה ---------- בכל מק…

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by dark_zero,

יש לי ראוטר edimax6204wg ומודם terayonTJ715 ואין לי מושג איך לחבר את המודם עם הראוטר???? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by Ach Shelo,

האם מישהו יודע להסביר לי בקווים כללים מהיא טכנולוגית Max LAN? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by אל-מוהנדס,

שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי מדגם ZyAIR B-2000 v.2, והוא חוסם לי את הפורטים לאימיול. הורדתי לו את הפיירוול, הפסקתי כל פעולה של פיירוול אצלי, ועדיין - פורטים חסומים. יש לציין שפורט כמו 80, לצורך העניין, עובד. האם יש איזה קינפוג או עידכון מיוחד לבעייה כזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by av460,

י ש לי בעיה...כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר למודם שלי(ALE 130 USB) הוא מבקש למחוק את הקודם ואז להתקין את החדש. ניסיתי למחוק את הדרייבר הקיים אבל נתקלתי בבעיה(תמונה מצורפת) עזרה מישהו??? http://img169.imageshack.us/img169/5403/23274530nk1.jpg

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  10. רציתי לדעת איך אפשר לדעת את המהירות של המודם תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  11. יש לי ראוטר ואני רוצה לדעת מה אני אמור לעשות,אני חושב שזה לפתוח פורטים(אבל אני לא יודע איזה) כדי שאני יוכל לקבל קבצים במירנדה בדיוק כמו שאני מקבל קבצים בתוכנה ה-ICQ הרגילה. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  12. שלום יש לי ראוטר, 3Com® 3CRWER100-75 מה ההגדרות של הספקית 014-בזק בין לאומי, כדי להגדיר אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by barhanin,

יש לי רשת אלחוטית בבית וכרגע היא מוגדרת בכך שהיא מחלקת את ה IP אוטומטי ז"א שאם אני התחברתי ראשון לרשת אז הIP שלי יהיה 192.168.1.1 ואם התחבר המחשב הזני אז הכתובת שלו תהיה 192.168.1.2 וכן הלאה... רציתי לדעת איך אני מקבל כתובת IP קבועה מהנתב שהמחשב ששלי יהיה לדוגמא תמיד 1 בסוף ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by dorman2,

עד היום היתה לי רשת מבוססת ICS שתיפקדה היטב. התקנתי נתב EDIMAX6104K. קיבלתי אינטרנט מיד אבל בשני המחשבים נעלמו המחשבים מתיקיית WORKGROUP. אפשר לקבל עזרה?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  15. Started by shdor,

עזרה בבחירת ראוטר עד 500 ש"ח אני לא מבין בזה כל כך...תעזרו לי לבחור.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by 69,

נתב מולטימדיה אלחוטי WMU-9000VPN מחירו כ 360 ש"ח - מישהו מכיר ? אני זקוק למוצר שיהווה : 1. פיירוול 2. נקודת גישה ללפטום עם כרטיס רשת אלחוטי (Access Point) 3. כניסות לחיבור רשת של מחשב נייח 4. כניסות נוספות למימוש רשת בייתיץ 5. שרת הדפסות 6. שיכין קפה (לא חובה) ;D האם המותר הנ"ל מומלץ ? האם יש משהו מומלץ יותר ? האם לא תהיה לא בעיה עם כרטיס רשת אלחוטי של DLink ? תודה ? תודה !

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by yosi5,

אנשים!!! אני מתחנן בתיכנסו!!! בבקשההה!!! תודה לכל מי שנכנס!!! http://go.battle.co.il?id=XXXXX

18. למה ממליצים פה בפורום על WRT54GL ולא גירסאות אחרות יותר מתקדמות שיצאו אחריו ?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  19. Started by mikmik,

שלום, יש לי שני מחשבים המחוברים ל- switch של Edimax וה- switch מתחבר למודם Alcatel Speed Touch Home שאותו הפכתי ל- Pro לפי המדריך כאן. מאז שהמחשבים מחוברים ככה (הם לא ברשת ביניהם) האינטרנט לא רק שעובד לאט אלא ממש זוחל, אבל זאת לא הבעיה העיקרית.. יש כל הזמן ניתוקים. פתאום האינטרנט קופא ולא זז וזה חוזר אחרי כמה דקות או עשרות דקות. זה ממש ממש מעצבן! הבעיה בטוח במחשבים עצמם כי לפני כמה זמן עברנו דירה וזה ממשיך אותו הדבר גם במקום החדש. זה ממש מתסכל כל הזמן לחכות לדף הבית המסכן לעלות 10 דקות ורק פעם ביום להנות מחיבור מהיר באמת. הבעיה בשני המחשבים אז זה שוב פעם קשור לרשת. יכול להיות שיש בעיה במודם עצמו ואם כן מה ניתן לעשות לפני שקונים ראוטר כמו שצריך וכו' אודה מאד לכל העוזרים!!…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by mgm,

שלום, חיברתי את 2 המחשבים בביתי דרך כבל מוצלב, או דרך switch עם כבל רגיל, ובשני המקרים שאני מנסה להתחבר המחשב רושם לי: "קישוריות מוגבלת או חסרה" , מה יכולה להיות הבעיה? מישהו יכול לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  21. לפני כשנה וחצי התקנתי בבית רשת פנימית על רשת החשמל לצורך כך רכשתי שני יחידות חיבור MSI: Ethernet to Powerline HomePlug Adaptor מדגם EE14H נכון להיום אני מעוניין לרכוש יחידה נוספת למחשב נוסף שרכשתי. הבעיה- באייבורי אין מוצר מסוג זה נכון להיום ב- KSP על פי כתבה באתר זה המוצר (או דומה לו) היה - לפי קטלוג המוצרים באינטרנט - אין היום. אשמח לקבל מידע על מיקום למציאת המוצר אגב, הרשת עובדת מצויין וזה מומלץ למי שרוצה להתחבר במספר חדרים הנמצאים על אותה פאזה של החשמל ללא העברת חיוט נוסף ???

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by roei88,

יש לי מודם של eci 312+ שמתפקד גם כרווטר. אני רוצה לפתוח פורטים בסביל תוכנות מסויימות, אבל זה לא נכנס לי להגדרות דרך השער (192.168.14.100), כאילו לא מוצא את הכתובת. מה צריך לעשות? לאתחל את מודם? אם כן איך אחר כך מגדירים אותו ככה שיעבוד עם בזקנט ברשת? (המודם המובר לסוויטש ולשם מחוברים שתי מחשבים)

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  23. השבוע השכן שלי שאל אותי איזה router מתאים לו, הוא גר בדירת 5 חדרים על קומה אחת. ישנם שלושה מחשבים ברשת (שניים מתחברים על-חוטי), אין (כמעט) העברה של קבצים בתוך רשת והשימושים הם גלישה בסיסית ודואר. האם כדאי לקנות router מסוג G או מסוג N והאם יש הבדל גדול ביניהם ? (האם ההפרש הכספי ל router+כרטיס אל-חוטי מצדיק את הביצועים בין G ל N ?) איזה דגמים מומלצים לכל סוג ? כאשר רצוי שהמחיר יהיה הזול ביותר אבל שיעבור יציב עדיף דגמים שיש ב KSP בחיפה משיקולי קירבה פיסית לחנות (ראיתי שיש להם בעיקר Edimax). תודה.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד, על פניו נראה שהאינטרנט פועל כרגיל הבעיה היא שאני לא מקבל התראות בפלאפון באפליקציות כמו וואטסאפ וסקייפ, בדקתי ב3 מכשירים (אחד חדש מהניילון) של שיאומי וסמסונג בכולם אותה הבעיה... ברשת הסלולרית או על ויי פיי אחר הכל פועל כרגיל רק בויי פיי שלי יש את הבעיה אני עם דקו X20, מחובר ישירות עם ממיר סיב, ניסיתי להחליף אותו עם ראוטר של VTECH שיש לי בבית ועדיין אותה בעייה דיברתי עם בזק ובזק בינלאומי ואף אחד לא יודע לתת מענה... הבעיה לא בהגדרות בפלאפון כי אם זה היה המצב לא היה פועל על שום רשת, חוץ מזה שזה קורה ב3 מכשירים שונים וגם לאחר פירמוט ואיפוס של הראוטר... מה יכולה להיות הבעיה אני כבר מאבד את השפיות

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  25. Started by vacuuuum,

שלום! יש לי 2 מחשבים ומסך אחד; המחשב הראשון להורדות והשני למשחקים. מכיוון שיש לי מסך אחד, חשבתי לחבר אותם ברשת ולהשתמש במחשב להורדות דרך המחשב למשחקים באמצעות רשת. איך אפשר לעשות את זה, אם בכלל?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים