עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ראיתי בזאפ את הכרטיס רשת הזה ואני צריך המלצות עליו. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 שווה לקנות מלמיר? הכרטיס הזה שווה בכלל, מישהו ניסה? תודה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  2. Started by gal663,

ראוטר netgear wpn824 מישהו מכיר?? יודע?? האם כדאי?? יש סיכונים?? משהו?? אני מצטער על השאלות על הנתבים כל דקה פשוט אני עוד שנייה קופץ פה מהחלון כי אני כבר משתגע מהנושא של הנתבים הזה!!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by EnerGy,

שלום, אני צריך נתב אלחוטי וקראתי פה ש3COM טובים. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWE554G72T האם הנתב הזה יעשה את העבודה כמו שצריך ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  4. Started by eshel107,

אני לא מצליח לשתף את התקיות שעל הדיסק-קשיח שעובד ב-RAID של NVIDIA ולא מבין למה? החיבור תקין ודיסק-קשיח נוסף שלא יושב על ה-RAID כן מאפשר לי לשתף את התיקיות! זקוק לעזרה דחוף המון תודה!!! נ.ב. לוח- NFORCE3 GIGABYTE GA-8KNS ULTRA 939 מעבד-AMD-3000 שני דיסקים-WD-80G 8M SATA RAID דיסק נוסף-WD-80G-8M-IDE

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by desegel,

שלום חברים, אני חדש פה.. ויש לי שאלה בנושא ארכיטקטורת האינטרנט. ידוע לי שמשתמשי קצה מתחברים לISP דרך חיבור קווי כלשהו. אבל איך בעצם הISP מקשר בין המשתמשים לרשת האינטרנט הגדולה? בעצם, אם אני חברת ISP, איך אני מתקשר עם האינטרנט? האם יש שרתים גדולים בשביל כל האינטרנט? (כמובן לא שרתים שמכילים את כל האינטרנט....... אלא שרתים שאיכשהו נותנים גישה לWWW) ועוד משהו. אני מתחבר לISP. הISP הרי נותן לי כתובת IP - מאיפה?... איך הוא יודע איזה כתובת לתת לי? האם יש מוסכמות עולמיות לגבי זה? ובקיצור..... מה התהליך של החיבור לאינטרנט מהרגע שמשתמש קצה מתחבר לISP דרך חיבור קווי. תודה :}

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by oran55,

שישלב חיבור קווי ואלחוטי, למרות שהשימוש ההתחלתי שלו יהיה אלחוטי בלבד. התקציב עד 300 ש"ח (מקווה שזה מספיק). כרטיס רשת- מה עדיף? usb או pci- למחשב נייח. תודה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by tom123p,

עד 20 מטר, פשוט להתקנה, ובמחיר שפוי. תודה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by Gliding,

היי, אני מצטער שאני פותח נושא חדש בשביל זה, אבל הבנתי שאין טעם להכניס כמה נושאים לאותו הת'רד...והאלה עכשיו לא כ"כ קשורה לקודמות... אז החיבור הפיזי עובד יופי: המודם מחובר למרכזייה עם כבל מוצלב, ומהמרכזייה הולכים שני כבלים ישרים לשני המחשבים. מהמחשב האחד אני כותב כרגע, אחרי שהפכתי את המודם לראוטר (אני מקווה ) עכשיו לא ברור לי מה הלאה: איך אני יוצר את הרשת...יעני איך נוצר הקשר בין שני המחשבים...? איך אני משתף קבצים? ויוצר את המסך הזה בתחילת הווינדוס שבו נכנסים לרשת? המון תודה מראש שחר

9. Started by pafi,

אני נמצא בקיבוץ ויש נטב ראשי איך אני יכול לברר מה הפורטים שלו

10. כרטיס הרשת הוא D-Link DWL-G510 revision B הבנתי שהאתר של D-Link לא מעודכן, ואני לא מוצא את הדרייבר בשום מקום אחר.. יש למישהו מושג מה הגרסה הכי חדשה של הדרייבר ואיפה אפשר להוריד אותה? הסתדרתי.

11. Started by J0n1,

יש לנו בכיתת מחשבים הרבה מחשבים מחוברים לרשת, לכל אחד יש שם (userxxx) רציתי לדעת אילו דברים נחמדים אפשר לעשות אחד לשני (לכבות אולי, להתחיל מחדש וכדומה.......) תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. שלום, נתקלתי בבעייה מוזרה כרגע, הראטור האלחוטי מחובר למודם, והלאפטופ מזהה את הראטור כקו אחד בלבד! גם אם אני נמצא במרחק כמה חדרים מהראוטר וגם אם אני נמצא ממש לידו. אני מקבל רק קו אחד. אני נמצא עם חבר פה שהלאפטופ שלו מקבל את הסימן מצויין, בלי בעייה. במרחק כמה חדרים גם הוא מקבל 2 קווים.. העניין הוא שאני לא מצליח להתחבר בכלל. משום מה ההתחברות נכשלת.. שאני מנסה להתחבר עם המודם האלחוטי שלי, הלאפטופ שלי מקבל סימן מצויין גם .. מה יכולה להיות הבעייה ?? ועוד משהו קטן, האם יש לנו אפשרות להקים רשת PEER TO PEER ? יש לנו כבל רשת פה, איך אנחנו יכולים לעשות את זה??.. (אגב אני מריץ XP והוא מריץ VISTA על הלאפטופ שלו) תודה לכולם וסופ"ש נעים !!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. הראוטר הוא של LEVEL ONE אם זה משנה משהו. תודה מראש !

14. שמתי לב שאפילו שעברתי לפני כחצי שנה שעברתי לחבילה של 2.5 מגה ביט,הוא בחיים לא עבר את המהירות של 1.5 מגה ביט כלומר לא עבר את ה200 קילובייט זה לא עבר לא בהורדות ישירות לא באתר של בזק בבדיקת הורדה ולא בהורדות אחרות או אתרים לבדיקת מהירות.בחייגן כלומר איפה שיש את שני המחשבים למטה במסך הוא כותב שמהירות חיבור הוא 2.5 מגה ביט אך למעשה הוא לא מגיע לזה.הספק אינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי ונראה לי שהוא מגביל את מהירות החיבור שלי ואני סתם משלם יותר. מישהו שם לב לכך עוד או שאני מקרה מיוחד? כדי להתקשר אליהם ולשאול או שזה טריק שכל חברות האינטרנט עושות.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by danZ,

יש לי בעיה במשחקי רשת עם האינטרנט, כל פעם שאני משחק במשחקי רשת יש לאגים, שהמשחק נתקע לכמה שניות וחוזר, עכשיו זה התחיל להתיקע לממש הרבה זמן, ולפעמים לא חוזר למשחק, זה בעיה עם האינטרנט? צריך לדבר עם התמיכה או שזה בעיה במחשב, וירוס או משהו. יש לי ראוטר, מודים ואינטרנט אלחוטי, אולי זה הגורם לבעיה, ואיך אפשר לסדר את זה. המשחק לצורך הדוגמה הוא : Counter strike source. אני מקווה שכתבתי את הדיון בפורום המתאים.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by ולאקוביץ,

שלום לכולכם קניתי לא מזמן ראטור של ASUS WH-520G ואיך נגיד את זה אני לא הייתי מרוצה בכלל האיכות הייתה 100% אבל העוצמה של הקליטה הייתה ממש גרועה בחדר ליד הוא הצליח לשדר רק בחוזק של 40% וגם את זה בלחץ.... מה שאני צריך זה ראוטר אלחוטי מהסדרה החדשה (אם הבנתי נכון שזה ה802.11G אם אני טועה תקנו אותי...) באיזור ה500 שקל בלי כרטיסי רשת אלחוטים וכל זה רק ראוטר.... ושיהיה לו עוצמה חזקה לא כמו הקודם שלא תפקד שאני יוכל סוף סוף לעבוד בחדר ליד באיכות של 100% ובשאר חלקי הבית באיכות דומה תודה רבה על זמנכם!!!

17. Started by TaMiRn2,

שלום. הקליטה של הראוטר לא מגיעה עד לחדר שלי... אני צריך איזשהו מכשיר שיגביר את האות (לא הרבה..) עד לחדר... ראיתי בזאפ איזשהי אנטנה שמחובר אליה חוט שזה כאילו כדי שהאנטנה תהיה רחוקה יותר מהראוטר (יש לי שניי אנטנות בראוטר- ראוטר של לינקסיס)... אני כמעט בטוח שזה יעשה את העבודה.. יש למישהו פיתרון אחר יותר זול/יעיל?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. Started by רן.ט,

כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת כלשהו באימיול הוא אומר לי: Connection refused. Your IP is currently blacklisted יש לי רשת אלחוטית אבל פתחתי את כל הפורטים וזה עדיין עושה את זה......למישהו יש מושג איך מסדרים את זה??? תודה

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  19. אז ככה יש לי 4 מחשבים וראוטר של D-link אלחוטי כל המחשבים מחוברים באלחוטי, ל3 מחשבים יש וינדוז XP ובהם עובד האינטרנט וגם שיתוף קבצים אבל רק במחשב אחד שיש בו וינדוז 2000 אין שיתוף קבצים...הוא לא יכול לגשת לשום מחשב אחר ברשת אבל הוא מחובר לאינטרנט.. איך אני מתקן את זה? וניסיתי להתקין שם XP ולא עבד האינטרנט אבל עבד השיתוף קבצים... אני מעדיף להשאיר שם 2000 כי XP לא יעבוד שם כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  20. נניח אני רוצה שרוב או כל רוחב הפס שלי יהיה על התוכנה או המשחק רשת שאני מפעיל יש תוכנה שתעשה זאת ?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by D-Bang,

התקנתי כרטיס רשת חדש אחרי שהתקנתי את הדרייבר הWINDOWS זיהה אותו כמו שצריך. הבעיה היא שהוא לא מעביר תקשורת כשאני מריץ בדיקת PING הוא רושם לי שאין חיבור ניסיתי כ. רשת אחר, זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? קראתי איפשהו שאפשר לעשות איתחול להגדרות TCP/IP, זה יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by eli_kats,

אני מחובר ישירות אל אחי לשתינו יש את אותו הלוח אם שיש לו כרטיס רשת 1GIGABIT הכבל שלנו הוא 8 חוטים מוצלב אני רוצה לדעת למה אנחנו לא עובדים ברשת המהירה במהירות רוחב פס אחד ג'יגביט? במה יכולה להיות הסיבה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  23. הגעתי למסקנה הזאת דרך התוכנה ביטורנדו , גם לאחר החלפת פירוולים רבים עדיין האור נשאר צהוב . לא ממש הבנתי מהמדריך : http://www.avi.org.il/ כיצד מבטלים אותו , אני אמור לרשום את הפקודה : nat defserver addr 10.0.0.1 nat save אך יש עוד כמה מחשבים ברשת , אני צריך גם להכליל אותם ? ( לאחר מכן אני מחבר אני הראוטר להאב ואז לכולם יש אינטרנט )

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  24. שלום לכולם בעוד כפחות מ -3 שבועות וההורים שלי שאלו אותי אם אני מעוניין שנעבור לבזק או נשאר בנטוויסיון ונרכיב מהירות... בכל מקרה יש לי שתי שאלות... איזה תשתית עדיפה בזק בין לאומי או הוט? ואיזה ספק עדיף נטוויסיון או בזק? כרגע אני נמצא בנטוויסיון עם 1.5 מגה והביצועים לא מספקים. האינטרנט מיועד בעיקר למשחקי רשת FPS // RPG. שמעתי שלנטוויסיון יש ערכת גיימרים שאמורה לעזור בעניין הייתי רוצה לשמוע גם על זה קצת(אבל סביר להניח שלא אקח את זה כי אבי חושב שהמחיר מוגזם). על מה כדאי לי ללכת?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  25. אני רוצה עזרה!! קניתי כרטיס רשת סוג: EW-7318USg Wireless 802.11b/g Turbo Mode USB2.0 High-Gain Adapter אתר יצרן (קישור לעמוד בו מופיע הכרטיס רשת): http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=88&pd_id=8 אני קראתי אבל לא מצאתי ואני לא כל כך טוב באנגלית אני צריך טווח במטרים בבקשה !!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים