עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kfirbep,

הצטרפנו לyes לפני כמה חודשים ומאז אנחנו חווים ניתוקים מהאינטרנט, עד כמה שאני יודע זה דיי רנדומלי וזה ממשיך במשך כמות זמן מסויימת... גם כשאנחנו משתמשים בVOD או בmultiroom אנחנו חווים בעיות של ניתוקים או כל מיני הודעות שגיאה למיניהן. שמעתי כל מיני דברים שאומרים שזה משפיע על זה אז אני פשוט אתן פה קצת יותר מידע, אולי זה סתם שטויות אבל עדיין... אז ככה יש כמה קומות בבית, ו4 ממירים (ממיר אחד נמצא בקומה נפרדת משאר הממירים והנתב האינטרנט), הנתב מחובר ישירות למחשב, הוא מדגם D-LINK 2760U, נורת הDSL תמיד דולקת (לא מהבהבת). את הנתב קנינו כשעברנו לes כי אמרו לנו שמה שיש לנו יעשה בעיות כי הוא ישן. בכל מקרה זה כבר נהפך לבלתי נסבל, אי אפשר להנות מהממיר כמו שצריך וגם לא מהמחשב בגלל כל הנית…

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. יש לי ראוטר TL-WR1043ND שמחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט. הספקית שלי היא 012. פעם בכמה ימים הראוטר מתנתק מהאינטרנט וצריך לרסט אותו כדי שיהיה חיבור. לא מזמן ביצעתי לו עדכון גרסה אבל זה לא שינה כלום. אין לי מושג אם זו בעיה בראוטר או בהוט או ב-012 ובכלל איך לבדוק את זה. תודה!

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. חברת הכבלים (HOT) כבר ערוכה לשידרוג הזה ומציאה רוחב פס העומד הלא פחות על 6 מגה, אין לי פרטים נוספים, חברות האינטרנט עוד שבוע שבועיים משדרגים את החבילות שלהם לזה, זה נכון על אינטרנט זהב, יש למה לחכות, לבנתיים אני עם רוחב פס 6 מגה דרך HOT. אבל אני עוד שבועיים יתקשר לספקית האינטרנט, לעלות את המהירות שלי. ניראה לי המהירות היא על, 6MG\600 יש למה לחכות. כרגע רק ברוחב פס, המהירות ההורדה אמורה לנועה 778KB לבין 775. בתור שחקן CS, אני רואה רק 11\10 פינג, שזה מדהים.

• 44 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. קיבלתי מודם נתב חדש מבזק דגם נטגיר DGN1000 הגדרתי את ניתוב הפרטים כמו שרואים בתמונה (שמורכבת משני שוטים של שני מסכים שונים כמובן) ה IP שלי הוא סטטי (מוגדר נכון ב"חוק" של הפיירוול) הפורט של הטורנט הוא הנכון נראה לי שהכל שם מוגדר בסדר אבל זה עדיין לא מנותב אני מפספס משהו? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by UBS,

שלום, יש לי קונסולה XBOX 360 שנמצאת בחדר אחד בבית, ומחשב שולחני בחדר אחר, המודם של הADSL נמצא ליד המחשב השולחני, עכשיו: ברצוני להקים רשת אלחוטית (כרגע אין) ע"מ לחבר בין שניהם דרך ICS כך שלאקס בוקס יהיה אינטרנט מתי שהמחשב דולק ומחובר לאינטרנט. יש לי אנטנה ייעודית לXBOX שתומכת ברשתות אלחוטיות מסוג 802.11a\b\g משיטוט באתר של MS הבנתי שהכי טוב לחבר את המכשיר ברשת מסוג a זאת משום שהיא עובדת בתדר של 5Ghz וכך יהיו פחות הפרעות, ויהיה אפשר להזרים סרטים לטלויזיה באמצעות Media Center. עכשיו שאלתי היא: האם כרטיסי הרשת האלחוטיים בחיבור PCI שאני רואה בחנויות מסוגלים "ליצור" רשת, או שהם יכולים רק להתחבר לרשת קיימת ? אין לי ראוטר אלחוטי ולכן אם כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI יכול לקיים ר…

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. אתמול בערב העלתה חברת "בזק" קמפיין שיווקי לשני נתבים משולבים חדשים, מלווה בסרטון פרסומת, אותו היא מכנה "Super Wifi". בשבוע שעבר הכריזה חברת HOT על ה-FiberBox - מכשיר משולב הכולל ממיר מקליט באיכות HD, מודם כבלים ותמיכה שני קווי טלפון. מה האמת מאחורי שמות מפוצצים אלה? כל התשובות כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=4221

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by drburke,

שלום ברשותי ראוטר Edimax 6424 וניסיתי לחברו בשירשור לנתב אחר לפי מדריך שקראתי כאן http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm לאחר ששיניתי את כתובת ה IP של האדימקס (ויכול להיות ששיניתי במקום לא נכון - שיניתי בהגדרותה LAN) - אני לא מצליח להתחבר אליו שוב דרך שורת הכתובות. האם ישנה דרך לאפס את הגישה ולהחזירה להגדרות היצרן ? תודה[br]פורסם בתאריך: 12.06.2010 בשעה 17:36:26 סליחה, הסתדרתי, הצלחתי לאפסשאלה בכל זאת לגבי הגדרת כתובת ה IP לפי אותו מדריך : אני אמור להגדיר את הכתובת ב LAN ? אם כן, מה הכוונה להישאר באותו סגמנט ? הכתובת של האסוס (הקווי) היא 10.0.0.138 ושל ה אדימקס 192.168.2.1 אם מישהו יודע, תודה

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  8. Started by Cupid Me,

חבר'ה נתקלתי בטכנולוגיה שנקראת HPNA3 שקשורה לרשתות אלחוטיות אם אני לא טועה אפשר לקבל פרטים? תודה

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by ob,

שלום לכולם , לאחרונה אמא שלי קנתה ראוטר בלי להתייעץ איתי (פשוט מה שהמוכר נתן לה.. ) ... בכל מקרה זה מה שיש כרגע . הראוטר מתפקד רגיל לכמה שעות ואז מתנתק ורק אחרי אתחול הוא מתחבר שוב ושוב מתנתק . עוד בעיה שהמחשבים האחרים בבית מתחברים אל הראוטר אבל לא מצליחים לגלוש (זמן תגובה).... למישהו יש רעיון ? להחליף את הראוטר הזה ?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by talevi83,

היי עברתי לבזב"ל כשהתחילו את הניסוי ב PowerNGN והכל היה מצויין אבל מאז שעברו לכבל באופן סופי הפינגים נהרסו והפכו להיות אותו זבל כמו שהיה. ככה זה אצל כולם? איך זה אצלכם? גיימר משפר את הפינגים באופן משמעותי? מצורפת התוצאת בדיקה לסרבר בפראנקפוט... [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by Tiger,

עכשיו זה 700mb מחולק בין כל המשתמשים של בזק בינלאומי..

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. חברת HOT לא נשארת אדישה להכרזה של בזק מלפני שבועיים. החל מהיום מאיצה החברה עד פי 3 את המהירויות במסלולי הטריפל השונים. לקוחות טריפל קיימים במהירות 5 מגה ישודרגו ל-12 מגה (ומהירות זו מבוטלת כליל), מהירות 12 מגה תשודרג ל-30 מגה, ומהירות 30 מגה תשודרג ל-100 מגה. לקוחות חדשים שיצטרפו למסלולי הטריפל בשנה הקרובה יקבלו שדרוג אוטומטי למהירות 100M, גם יבחרו בחבילה איטית יותר. לקוחות שאינם מעונינים במסלול טריפל, יוכלו לרכוש חיבור תשתית בלבד של 100M במחיר של 139 שקל. התמונה המצ"ב מפרטת את כל המחירים והמסלולים. http://www.netcheif.com/blog/wp-content/uploads/2013/03/FTTH-100-%D7%9E%D7%92%D7%94-%D7%A1%D7%98%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%98.pdf

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. שלום, מחובר לפייבר של פרטנר ראוטר של טכניקולור. בעוד שהחיבורים בווי-פיי יציבים (סטינגTV בטלוויזיה, דסקטופ ולפטופ), לעיתים יש ניתוקים בחיבור הקווי (יכולים להיות בתדירות של מספר דקות, ולעיתים לאחר יומיים). איפוס הראוטר, כיבוי והדלקה, החלפת חיבור לאן מאחור - לא עוזרים, רק ריסטארט למחשב. בפרנטנר אומרים שאין טעם לשלוח טכנאי כי זו בעיה במחשב. האמנם? ואם כן, כיצד ניתן לתקן אותה? תודה למשיבים

14. אני מנוי NETVISION כבר מספר שנים ובשבועות באחרונים יש לי קצב הורדה של בין 0Kbps ל3Kbps ופעם ב אני מתפנק ב איזה 10Kbps (למספר שניות) זה אף פעם לא היה כך! כשבדקתי את מהירות ההורדה מFTP של נטויז'ן שהם נתנו לבדוק ממנו קיבלתי 180kbps יש לי חבילה של 1.5mbp's ותמיד הייתי מוריד בקצבים מעולים אבל בשבועות האחרונים זה על הפנים!!! מישהו נתקל בבעיה דומה???

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by Karos,

תשתית HOT ספק בזק בינלאומי מה ייתן לי מהירות טובה יותר? חיבור עם חייגן או בלי? יש הבדל בכלל בין שתי האופציות, לא רק בנושא המהירות? תודה

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. שלום למנהלי וחברי הפורום חמותי רוצה נטפליקס. הבעיה: היא מחוברת לטריפל של הוט, ועד עכשיו היה לה מודם/ראוטר ישן נושן שאפילו לא סיפק אינטרנט אלחוטי לבית. דאגתי שתקבל HOTBOX עם אינטרנט אלחוטי, א ב ל - ה HOTBOX נמצא בממ"ד, ואין אפשרות להתקין אותו בשום מקום אחר. האות מהממ"ד חלש, והאינטרנט צריך להגיע גם לסלון (טלוויזיה מס' 1) וגם לחדר השינה (טלוויזיה מס' 2). שני החדרים, כצפוי, מרוחקים האחד מן השני. ביקשתי מהוט שיתקינו שני מתאמי MOCA בכל חדר, אבל הם סירבו כי "הם מספקים MOCA רק כשמזמינים שירות אינטרנטי מהם" או שקר כלשהו אחר. כחלופה הם הציעו ממיר MINI FIBER בעלות של 10 ש"ח לחודש, אבל חמותי מסרבת להעלות את עלות הטריפל אפילו בשקל אחד. מ…

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by tzahi20,

יש לי לוח GA-H97M-D3H עם כרטיס רשת מובנה של 1GB, אבל הוא מציג תמיכה רק ב 100MB. עדכנתי דרייבר של הכרטיס רשת וזה לא עזר. למישהו יש רעיון ?

18. Started by The_Byter,

תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. אהלן, אני מנוי להוט אינטרנט 5MB באנדל עם בזק (הוט תשתית ובזק בין-לאומי ספק). יש לי את המודם הטלפוני הזה Terayon TA-102/202 ובנוסף יש לי את המודם אינטרנט שלי Thomson 425. השאלות שלי הם: 1.מה כל אחד מהם עושה? 2.האם אני באמת צריך את שניהם? 3.אני מתכוון לשדרג בקרוב ל-UFI 12/10 MB. אשמח לקבל המלצה למודם טוב שיש להוט. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by CASIOMAN,

אני רוצה לדעת מה כל אות מייצגת, ב co וב il תודה

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by oded6188,

עד שבוע שעבר היה לי ראוטר של 3com שתפקד בצורה נאמנה 5 שנים.... הייתה בו אפשרות שמאוד נחוצה לי: הראוטר ידע לחלק כתובות קבועות, לפי כתובות MAC שהוזנו מראש לפני שבוע הראוטר של 3com החליט לפרוש לעולמו ונאלצתי לקנות אחד חדש: Linksys WRT54GL ואני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת של כתובות קבועות לפי MAC... יכול להיות שאין כזאת אופציה בראוטר הזה?

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. אני מקבל LOW ID באימיול מישהו יכול לעזור?[br]פורסם בתאריך: 5.01.2010 בשעה 21:43:57 סליחה תקן N

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  23. טוב אז ככה : התווכחתי עם חבר שלי על המהירויות הורדה (קילובייט לשניה)... הוא טוען ש: 1. חבילת WOW EXTRA ב-300 קילובייט לשניה מהירה יותר מחבילת הבסיס הרגילה שמגיעה בערך ב-100 קילובייט לשניה 2. חבילת WOW EXTREME מגיעה ל-2 מגבייט לשניה... אני טוען : 1. חבילת WOW EXTRA בערך 150 קילובייט לשניה. 2. WOW EXTREME משהו כמו 200 מקסימום... או שאולי שנינו טועים... אתם יכולים להגיד מי צודק ומי לא? ואם זה לא נכון איך זה באמת... תודה

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי טלפוני IP עם תשתית של סלקום ורצים על FreePBX. כרגע מוגדר לי בשיחות יוצאות (.) - הכל אפשרי... אני רוצה להגביל שיחות יוצאות רק עבור סלולרי בישראל, טלפון קווי בישראל, מספרי חינם 1800, מספרי חירום, ולחו"ל רק מספרים עם קידומת של 013. אשמח לעזרתכם בכתיבה הנכונה של התבניות עבור מספרים מסוג זה. תודה.

25. Started by frozen_sun3,

אני כל-כך מעוצבן!!! אני הזמנתי את הADSL 0.5 (דרך 012) לפני 23ימים עדכנית להיום לא התקשרו אליי לקבוע תאריך התקנה. השסק האלה אחרי 23 ימים שהייתי מתקשר כל יום פעמיים בבוקר ובערב ומנדנד להם פחד (במיוחד הדגשתי שאני צריך את זה מהר כי אני טס לחול ועכשיו נשאר לי שבוע בדיוק עד שאני טס) טרחו להגיד לי עכשיו, אחרי יותר מ-3 שבועות "שאין במרכזיה ציוד מתאים ואני ברשימת התמנה". לשאלה של כמה זמן זה יכול לקחת היא ענתה לי "יכול לקחת יומיים ויכול לקחת כמה חודשים". אחרי זה החלטתי שזהו אני שולח אותה ואת שסק לכול הרוחות. זהו הזמנתי דרך תבל 0.750קילו בייט (זה עדיין 012 שדרך הגב היו אדיבים ונחמדים ושלחו לי מהר מאוד את הפרטים של המשתמש - יומיים). המרכזנית הבטיחה לי שזה אמור לקחת שבוע. אני אתקשר אב…

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים