עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום למנהלי וחברי הפורום חמותי רוצה נטפליקס. הבעיה: היא מחוברת לטריפל של הוט, ועד עכשיו היה לה מודם/ראוטר ישן נושן שאפילו לא סיפק אינטרנט אלחוטי לבית. דאגתי שתקבל HOTBOX עם אינטרנט אלחוטי, א ב ל - ה HOTBOX נמצא בממ"ד, ואין אפשרות להתקין אותו בשום מקום אחר. האות מהממ"ד חלש, והאינטרנט צריך להגיע גם לסלון (טלוויזיה מס' 1) וגם לחדר השינה (טלוויזיה מס' 2). שני החדרים, כצפוי, מרוחקים האחד מן השני. ביקשתי מהוט שיתקינו שני מתאמי MOCA בכל חדר, אבל הם סירבו כי "הם מספקים MOCA רק כשמזמינים שירות אינטרנטי מהם" או שקר כלשהו אחר. כחלופה הם הציעו ממיר MINI FIBER בעלות של 10 ש"ח לחודש, אבל חמותי מסרבת להעלות את עלות הטריפל אפילו בשקל אחד. מ…

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by bennyriz,

שידרגתי את המודם ADSL שלי לראוטר ועכשיו ההתחברות לרשת אצלי היא ישרות דרך התחברות לרשת (PPP). אני עובד עם מערכת XP ואיפשרתי את האיקון של הרשת להיות זמין ב-Notification area. עכשיו האיקון הזה קצת שונה מאשר חיבור VPN, הוא מציג את כמות המידע המועברת ב- Packets (KByte) ולא ביחידות Bytes. הבעיה היא שהכמות של השליחה לא נכונה. היא די קרובה לכמות של ההורדה וזה לא הגיוני. אני תוהה אם מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה שהנתונים יוצגו בצורה תקינה ..

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. שלום יש ברשות משפחתי מחשב נייח עם מודם חוטי.[מודם שמתחבר לקו של בזק עם שם משתמש וסיסמה] עכשיו אחי קנה מחשב נייח לחדרו,והוא רוצה לגלוש באינטרנט דרך הרשת של המשפחה.הבעיה היא שאין לו בחדר חיבור של בזק. הבנתי שהוא יכול לקנות מודם אלחוטי כזה,ואז הוא יכול להתחבר לאינטרנט. מישהו יודע מה השם המקצועי של המודם הזה?[אני מתכוון כמו שבמחשב נייד אפשר לגלוש דרך רשת שנמצאת קרוב אלינו ] תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. טוב אז ככה : התווכחתי עם חבר שלי על המהירויות הורדה (קילובייט לשניה)... הוא טוען ש: 1. חבילת WOW EXTRA ב-300 קילובייט לשניה מהירה יותר מחבילת הבסיס הרגילה שמגיעה בערך ב-100 קילובייט לשניה 2. חבילת WOW EXTREME מגיעה ל-2 מגבייט לשניה... אני טוען : 1. חבילת WOW EXTRA בערך 150 קילובייט לשניה. 2. WOW EXTREME משהו כמו 200 מקסימום... או שאולי שנינו טועים... אתם יכולים להגיד מי צודק ומי לא? ואם זה לא נכון איך זה באמת... תודה

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by yaniv111,

ברצוני לחבר שני מחשבים בכבל רשת ע"י Home-Group שבווינדווס 7. שתי הגרסאות הן ultimate, אחת 32 ואחת 64 bit/ חיברתי את הכבל למחשב (64bit)לחיבור רשת המובנה בלוח אם (זה בסדר??) ואת הצד השני לחיבור רשת של המחשב שני (מחשב נייד 32bit). פתחתי HomeGroup אך הם לא מזהים זה את זה. זאת הבעיה באופן כללי. ניסיתי לתת כמה שיותר מידע למי שיכול לעזור..תודה!! :s05:

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. חברת הכבלים (HOT) כבר ערוכה לשידרוג הזה ומציאה רוחב פס העומד הלא פחות על 6 מגה, אין לי פרטים נוספים, חברות האינטרנט עוד שבוע שבועיים משדרגים את החבילות שלהם לזה, זה נכון על אינטרנט זהב, יש למה לחכות, לבנתיים אני עם רוחב פס 6 מגה דרך HOT. אבל אני עוד שבועיים יתקשר לספקית האינטרנט, לעלות את המהירות שלי. ניראה לי המהירות היא על, 6MG\600 יש למה לחכות. כרגע רק ברוחב פס, המהירות ההורדה אמורה לנועה 778KB לבין 775. בתור שחקן CS, אני רואה רק 11\10 פינג, שזה מדהים.

• 44 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by omritran2007,

שלום, דבר ראשון-מתנצל על הבורות, אני לא מבין מי יודע מה בנושא הזה. ברשותי שני ראוטרים אלחוטיים: TEW-652BRP של TRENDNET TL-WR941ND של TP-LINK אני גר בבית רב קומות. ניסיתי לחבר את שני הראוטרים לאותה רשת כדי להגדיל את הטווח האלחוטי ואת מס' החיבורים החוטיים אך ללא הצלחה (אני דיי כושל בדברים האלו) קיימת אפשרות לחבר בכלל את שני הראוטרים לאותה רשת (חוטית ואלחוטית)? אם כן אז אפשר הסבר קצר? חיפשתי מדריכים בכמה אתרים אבל לא ממש הבנתי מה הולך (וגם לא ממש הלך לי..). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. אתמול קיבלתי בspeedtest 300 והיום 400 מפרנקפורט, פעם זה היה 1000. גם הגלישה מחול גרועה יותר. אני בHOT ו012 זה רק אני?

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by redead,

אבא שלי קנה לפטופ לבית שלו כלל הראוטר הנ"ל.. ספק האינטרנט שלו זה נטויזן-כבלים. כאשר ניסיתי להגדיר את הנתב לפני ההנחיות שהגיעו איתו הגעתי למצב שבשום מקום בעצם אני לא מכניס שום שם משתמש או סיסמה של האינטרנט שלי ולכן לא היה ברור לי כולכך איך זה אמור לעבוד ובאמת זה לא עבד עכשיו מצאתי קישור להסבר הבא באינטרנט - http://www.hot.net.il/SIP_STORAGE/FILES/8/20198.pdf ובאמת יש שם שתי דרכים : 1 . בלי חייגן 2. עם חייגן. מה שאני ניסיתי זה בלי חייגן ומשום מה זה לא עבד לא יודע אולי פיספסתי משהו. אני חייב לעשות עם חייגן? ומה זה בעצם אומר עם חייגן כאשר מדובר בראוטר שהוא גם ככה אמור להיות מחובר תמידי? אני שואל את כל השאלות האלה מהבית שלי ורק מחר אני יגיע לאבא שלי הבייתה כדי לנסות להתקין את …

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי טלפוני IP עם תשתית של סלקום ורצים על FreePBX. כרגע מוגדר לי בשיחות יוצאות (.) - הכל אפשרי... אני רוצה להגביל שיחות יוצאות רק עבור סלולרי בישראל, טלפון קווי בישראל, מספרי חינם 1800, מספרי חירום, ולחו"ל רק מספרים עם קידומת של 013. אשמח לעזרתכם בכתיבה הנכונה של התבניות עבור מספרים מסוג זה. תודה.

11. Started by talevi83,

היי עברתי לבזב"ל כשהתחילו את הניסוי ב PowerNGN והכל היה מצויין אבל מאז שעברו לכבל באופן סופי הפינגים נהרסו והפכו להיות אותו זבל כמו שהיה. ככה זה אצל כולם? איך זה אצלכם? גיימר משפר את הפינגים באופן משמעותי? מצורפת התוצאת בדיקה לסרבר בפראנקפוט... [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. קיבלתי היום נתב של בזק את האינטרנט סידרתי אבל את שיתוף הקבצים אני לא יודע איך לעשות איך אני עושה את זה? עריכה: ניסיתי הרבה דרכים ושום דבר לא יוצא ב DHCP TABLE אני רואה את שני המחשבים שמחוברים אליו ויש בשניהם אינט' הבעיה שאין בינהם קשר...(שיתוף)

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by frozen_sun3,

אני כל-כך מעוצבן!!! אני הזמנתי את הADSL 0.5 (דרך 012) לפני 23ימים עדכנית להיום לא התקשרו אליי לקבוע תאריך התקנה. השסק האלה אחרי 23 ימים שהייתי מתקשר כל יום פעמיים בבוקר ובערב ומנדנד להם פחד (במיוחד הדגשתי שאני צריך את זה מהר כי אני טס לחול ועכשיו נשאר לי שבוע בדיוק עד שאני טס) טרחו להגיד לי עכשיו, אחרי יותר מ-3 שבועות "שאין במרכזיה ציוד מתאים ואני ברשימת התמנה". לשאלה של כמה זמן זה יכול לקחת היא ענתה לי "יכול לקחת יומיים ויכול לקחת כמה חודשים". אחרי זה החלטתי שזהו אני שולח אותה ואת שסק לכול הרוחות. זהו הזמנתי דרך תבל 0.750קילו בייט (זה עדיין 012 שדרך הגב היו אדיבים ונחמדים ושלחו לי מהר מאוד את הפרטים של המשתמש - יומיים). המרכזנית הבטיחה לי שזה אמור לקחת שבוע. אני אתקשר אב…

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. תודה.

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  15. יש לי בבית את הראוטר שבזק מחלקים ROTAL RTA 1025W שאליו מחוברים שני מחשבים בחיבור קווי ושני לפטופים באלחוטי. כולם גולשים איתו בכיף והכל עובד סבבה, רק בעיה אחת קטנה... אין לי מושג איך אני עושה SHARING לרשת ככה שיהיה אפשר להכנס ממחשב אחד לשני ולשלוח להדפסה ממחשב אחד לשני. אני עובד עם WIN 7, וכל שאר המחשבים עם XP SP3. הIP מוגדר סטטי 10.0.0.1 (על המחשב שלי וכל השאר בסדר עולה). תודה רבה רבה מראש וחג שמח !

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by guy94,

נגיד ואני מחבר שני מחשבים ברשת ביתית... לאחד המחשבים יש ISDN ולשני MODEM רגיל.... ונתחיל עם השאלות: 1. זה עם המודם הרגיל יוכל לגלוש ב - ISND ?! 2. אפשר לשלוח ממחשב אחד הדפסה למחשב שני ? (כלומר למדפסת שמחוברת במחשב השני ?) 3. מבחינת ניהול קבצים ניתן להתקין על מחשב אחד וזה יהיה גם בשני נכון ?!

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי בתקן n נייד, שהוא גם משדר וגם קולט במהירות של 300Mb, עד עכשיו קניתי שתי כרטיסים שהיו אמורים להיותשל 300Mb אבל בפועל הם שדרו על 150 וקלטו על 300, ובלחיצה על הכרטיס רשת(ב-win( כתוב לי שהחיבור הוא 150Mb אתם מכירים כרטיס(מנסיון) שהוא גם משדר וגם קולט על 300Mb, והעברת קבצים איתו הייתה מעל 15MB בתנאים אופטימלים??

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. אני מעוניין לחבר נתב אלחוטי TL-WR841N חדש אל נתב אלחוטי HOTBOX קיים באופן קווי, בכדי להגדיל את טווח הרשת האלחוטית בבית. בהגדרות ההוטבוקס(DCHP) רשום : Starting IP : 192.168.1.10 Number of CPEs : 245 בהגדרות ה TL - IP ADDRESS 192.168.1.1 איזה כתובת IP אתם ממליצים לתת לנתב החדש (TL) , לא ברור לי איזה כתובות IP מחלק ההוטבוקס. אני משתמש במדריך :http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  19. אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com
    Started by אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com,

המוצר החדש מבית חברת Edimax נראה כמו כד ויכול לתפקד כלא פחות מחמישה אמצעי רשת שונים לכתבה: http://hwzone.co.il/חדש-בישראל-חמישה-מוצרי-רשת-אלחוטיים-בא/

20. אני מנוי NETVISION כבר מספר שנים ובשבועות באחרונים יש לי קצב הורדה של בין 0Kbps ל3Kbps ופעם ב אני מתפנק ב איזה 10Kbps (למספר שניות) זה אף פעם לא היה כך! כשבדקתי את מהירות ההורדה מFTP של נטויז'ן שהם נתנו לבדוק ממנו קיבלתי 180kbps יש לי חבילה של 1.5mbp's ותמיד הייתי מוריד בקצבים מעולים אבל בשבועות האחרונים זה על הפנים!!! מישהו נתקל בבעיה דומה???

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. אהלן, אני מנוי להוט אינטרנט 5MB באנדל עם בזק (הוט תשתית ובזק בין-לאומי ספק). יש לי את המודם הטלפוני הזה Terayon TA-102/202 ובנוסף יש לי את המודם אינטרנט שלי Thomson 425. השאלות שלי הם: 1.מה כל אחד מהם עושה? 2.האם אני באמת צריך את שניהם? 3.אני מתכוון לשדרג בקרוב ל-UFI 12/10 MB. אשמח לקבל המלצה למודם טוב שיש להוט. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. אורח GXWE
    Started by אורח GXWE,

אם יש לי TPLINK גירסה 9.3 בדגם 841N. איזה גירסה אני צריך להוריד של OpenWRT? כי אין שם את 9.3 ספציפית.

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by tzahi20,

יש לי לוח GA-H97M-D3H עם כרטיס רשת מובנה של 1GB, אבל הוא מציג תמיכה רק ב 100MB. עדכנתי דרייבר של הכרטיס רשת וזה לא עזר. למישהו יש רעיון ?

24. אתמול בערב העלתה חברת "בזק" קמפיין שיווקי לשני נתבים משולבים חדשים, מלווה בסרטון פרסומת, אותו היא מכנה "Super Wifi". בשבוע שעבר הכריזה חברת HOT על ה-FiberBox - מכשיר משולב הכולל ממיר מקליט באיכות HD, מודם כבלים ותמיכה שני קווי טלפון. מה האמת מאחורי שמות מפוצצים אלה? כל התשובות כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=4221

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by benor,

יש לי מת"ב האם אני יכול לעשות אינטרנט בכבלים????????????????????

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים