רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
היי חברים , אתמול בדרכי הביתה נכנסתי בספונטניות לרשת פלאפון ולקחתי לי מודם אלחוטי ב130 שקלים לחודש החבילה כוללת 10 ג'יגה +התחייבות לשנה וחצי . ואני חייב להגיד , כל מי שיש לו לפטופ , ונוסע או יוצא הרבה , זה פשוט חוייה הוא קולט מקול מקום , עובד טוב ולא מתנתק קטן ונוח , התקנה פשוטה ובקיצור , מי שרוצה להיתפנק על איזה משהו חדש בפסח , זה ממש מומלץ בחום. הנה כמה תמונות שלו יש לו שני נורות חווי , ששנייהן דולקות סימן שהוא פועל . (והתוכנה מאוד פשוטה , יש התחבר ויש התנתק ) קצת פרופורציה ליד הMX518 (הוא מאוד קטן ולא מפריע בכיס או בתיק עם הלפטופ
-
- 41 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כרגע ראיתי שתבל מתחילה לשווק אינטרנט מהיר ! סוף סוף : הידיעה: http://www.cables.org.il והכתבה: http://www.ice.co.il/article.asp?catId=4&pgId=31964 עכשיו, הבנתי שב ADSL כשנותנים מודם חינם הוא USB. האם גם המודם של הכבלים שמקבלים בחינם (המבצע של 012) הוא מודם USB ??? אם כן, אפשר לבקש אחר? בתודה, sgsg :smoke:
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שידרגתי את המודם ADSL שלי לראוטר ועכשיו ההתחברות לרשת אצלי היא ישרות דרך התחברות לרשת (PPP). אני עובד עם מערכת XP ואיפשרתי את האיקון של הרשת להיות זמין ב-Notification area. עכשיו האיקון הזה קצת שונה מאשר חיבור VPN, הוא מציג את כמות המידע המועברת ב- Packets (KByte) ולא ביחידות Bytes. הבעיה היא שהכמות של השליחה לא נכונה. היא די קרובה לכמות של ההורדה וזה לא הגיוני. אני תוהה אם מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה שהנתונים יוצגו בצורה תקינה ..
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים ושבת שלום. לא מזמן התחלתי להשתמש במודם/נתב של HOT המכונה גם HOTBOX. מאז, אני לא מצליח לראות או להתחבר לרשת WIFI מהפלאפון. ממחשב נייד כן. חשוב לציין שלפני הייתי משתמש בנתב של DLINK ומוצא ומתחבר לרשת ללא בעיות. אולי משהו בהגדרות של הנתב?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש להחליף את הנתב שב\ק הביאו לי כי נמאס לי מהנפילות שלו ואשמח לקבל המלצה. אני מחובר עם בזק ובזק בינלאומי במהירות של 40 מגה, אל הראוטר מחוברים 3 מחשבים בצורה קווית וסטרימר שגם הוא מחובר בצורה קווית, בנוסף יש גם מחשבים ניידים בבית וטלפונים שכולם יושבים על הוויפיי, בקיצור הרשת עמוסה וכך גם הראוטר ולכן צריך לקחת את זה בחשבון. ממה שאני ראיתי כאן באתר הרבה ממליצים על Edimax BR-6478AC מבחימתי הוא מעבר לסכום שאני מוכן להשקיע. (לצורך העניין, הוא באמת שווה את הסכום הזה??!!). הסכום שאני מחפש להשקיע הוא 200-300 שקל. תודה
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קיבלתי מבזק את הנתב D-Link 674OU. מישהו יכול להפנות אותי להוראות על איך עושים בו port forwarding?
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מודם-ראוטר של בזק עם חבילת top40. בצד השני של הבית הקליטה ממש חלשה על לא קיימת... כאשר התיקנו לי YES בבית חיברו לי את הממיר המרוחק עם חיבור ישיר בכבל רשת עד למודם, כך שיש לי כבר רשת שרץ לצד השני של הבית. האם אני יכול לעשות שימוש בכבל הזה כדי להוסיף נקודת שידור נוספת ל-wifi? במידה וכן, מה צריך לעשות? חשבתי פשוט לשים switch בסוף הכבל - ולחבר יציאה אחת לממיר של yes ויציאה אחת לאנטנה. אני רק לא כל כך יודע אם זה אפשרי ואיזו אנטנה אני צריך... תודה מראש על התגובות.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה : התווכחתי עם חבר שלי על המהירויות הורדה (קילובייט לשניה)... הוא טוען ש: 1. חבילת WOW EXTRA ב-300 קילובייט לשניה מהירה יותר מחבילת הבסיס הרגילה שמגיעה בערך ב-100 קילובייט לשניה 2. חבילת WOW EXTREME מגיעה ל-2 מגבייט לשניה... אני טוען : 1. חבילת WOW EXTRA בערך 150 קילובייט לשניה. 2. WOW EXTREME משהו כמו 200 מקסימום... או שאולי שנינו טועים... אתם יכולים להגיד מי צודק ומי לא? ואם זה לא נכון איך זה באמת... תודה
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היום התקנתי את ה- Zyxel VMG3926 בתור נתב מודם ADSL במקום ה- Netgear VVG2000 של בזק. ראשית, אשמח ממישהו בעל ידע על הרשת של בזק שיאמר האם ההגדרות שבחרתי נכונות. אלו מסכי ההגדרות של ה- Zyxel: הגדרות ADSL: הגדרות VDSL: אלו ההגדרות המתקדמות: אלו נתוני החיבור: עם ההגדרות הללו ותנאי החיבור האלה חוויתי כל 10-15 דקות איפוס של הקו והתחברות מחדש (כולל "אימון"). מאידך ה- Netgear VVG2000 הישן, עם הפרמטרים הבאים: נתוני חיבור האלה: כמו שניתן לראו…
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בוקר טוב! שאלה קטנה למומחים! יש לי כרגע מודם של הוט MOTOROLA SB4200 מחובר ביציאת קואקס. אני רוצה לחבר מודם. האם זה אפשרי ואיך? איזה ראוטר מומלץ (הראוטר צמוד למחשב ככה שמרחק לא בעיה)! אני רוצה לחבר את הסוני,ואת YES (ממיר VOD) וכמובן המחשב.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ערכתי השוואה בין 2 נתבים משולבי מודם (Netgear D6400 , TP_Link VR600). ניסיתי להבין מה ההבדל המהותי בין שניהם ולא מצאתי. ההפרש במחיר הוא כמעט פי 2. יש למישהו מושג למה ה NETGEAR יקר יותר? https://ksp.co.il/?list_compare=.37339..39031.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
האם אפשר לקנות ולהתקין לבד מודם כבלים או רק דרך חברת הכבלים ( תבל)
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. נכון לעכשו אני מנוי ב012 המאנייקים שחוסמים פורטים ונותנים מהירות זוועתית. אני מעוניין לעבור לספקית אינטרנט אחרת ורציתי להתעדכן במה הכי טוב... איזה ספקית הכי מומלצת מבחינת אי-חסימת פורטים ומהירות סבירה עם מינימום ניתוקים? תודה לעוזרים
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
נגיד ואני מחבר שני מחשבים ברשת ביתית... לאחד המחשבים יש ISDN ולשני MODEM רגיל.... ונתחיל עם השאלות: 1. זה עם המודם הרגיל יוכל לגלוש ב - ISND ?! 2. אפשר לשלוח ממחשב אחד הדפסה למחשב שני ? (כלומר למדפסת שמחוברת במחשב השני ?) 3. מבחינת ניהול קבצים ניתן להתקין על מחשב אחד וזה יהיה גם בשני נכון ?!
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד של MSI חלונות 7 שאני מנסה לחבר לרשת הביתית בצורה אלחוטית. הדלקתי את WIFI אבל לא מצליח להתחבר. ניסיתי את מתקן השגיאות המובנה וזו ההודעה (שבכותרת) שהוא נותן בסוף מבלי יכולת לתקן את הבעיה. אודה על כל עזרה.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
פשוט יש איהשהו אתר שהוא לא נותן לאנשים מחוץ לארה"ב להכנס, ואני ממש רוצה להכנס לשם, כשאני מנסה להכנס הוא אומר שרק אנשים מארה"ב יכולים להכנס. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי לא מזמן עברתי דירה (יותר נכון להגיד חזרתי), והתחברתי לתשתית בזק + CCC 5MB. המהירות בטורנטים נראית בסדר. אבל הגלישה לאתרים בחול מרגישה מעט איטית לפעמים הרצתי מספר בדיקות לשרתים בחול עם Speed Test וכמובן שלא קיבלתי את מלוא המהירות ואפילו לא קרוב. בד"כ נע בין 1-2 מגה לשרתים בארה"ב. יש פה מישהו שמקבל מהירות מלאה בבדיקות האלו או קרוב ? מה הדרך המומלצת לבדיקה ?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי אלקטל החדש שהפכתי לראוטר ויש לי האב. אני רואה את המחשב השני אבל הוא לא נותן לי גישה אליו, בשני המחשבים יש אקספי עם sp2 על אותו workgroup ומופעל פירוול בשנים? מה צריך לעשות כדי להפעיל את שיתוף הקבצים? תודה לעונים.
-
- 31 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
איך אפשר לנתק אותם מהראוטר שלי? אני לא מדבר על הצפנת הראוטר וכו', אלא פשוט לנתק את אותו אדם ושלא יוכל להתחבר שוב. תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מנציג של בזק בינלאומי לשעבר.. הוא אמר לי שהמודמים הכי טובים הם של מוטרולה. והדגם הכי טוב הוא הדגם השחור שכנראה הדגם שלו זה: Motorola SB5100 עכשיו הוא מודם מאוד ישן וכנראה שיצאו מודמים חדשים או השתנו דברים אצל HOT. אז כיום איזה מודם הכי טוב/מומלץ ? תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני דיברתי עם הספקית שלי בנוגע למהירות מאוד נמוכה בהורדת טורנטים אני מוריד ב pirate bay טורנטים והמהירות ממש זוחלת אני משתמש בגרסה הכי חדשה של utorrent הנציג אמר לי לנסות אתר פרטי ולא ציבוריים כי המהירות שם נמוכה האם זה הגיוני שיש הגבלה בהורדת טורנטים רק בספקית? פשוט בעיניי יש פה בעיה שהמהירות לא עוברת 30 kB ספק: 012 תשתית: הוט
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני עושה לאן-פרטי למשחקי מחשב בפסח למשחק: csgo , זאת אומרת שאנשים באים עם המחשב שלהם מהבית ואני מחבר אותם בעזרת ציוד: סוויצים , נתבים וכ'ו השאלה שלי אם הציוד שלי מספיק חזק, הולך להיות באירוע 120 מחשבים שמחוברים בו-זמנית, עכשיו הזמנתי מבזק 2 קווים פרטיים(כל קו 100 מגה הורדה,3 העלאה) אני הולך לחבר את הנתב הזה לכל קו: http://www.vipsales.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=CPAP-SG680-NGTP-W-ADSL-A-WORLD&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=63&aff=Zap〈=he - זה נתב עד 50 משתמשים עכשיו אתם בטח שואלים למה דווקא את הנתב הזה....אז ככה התקשרתי לבזק לעסקי , הם אמרו לי שאם אני מזמין קו 40 מהירות הורדה , 4 העלאה, אז אני מקבל תנתב הזה או סיסקו va887w יעני הם תומכים בנתב הז…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה להקים חיבור ישיר בין מחשב למחשב לצורך העברת מידע וכו' בעזרת כבל רשת. מישהו יודע איך לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט ישראלי ברומניה, אני רוצה לראות "דה ווייס ישראל" ביוטיוב אבל שאני מנסה להפעיל קליפים מהערוץ הרשמי של "דה וייס ישראל" ביוטיוב הוא אומר לי :"מעלה הסרטון לא הפך סרטון זה לזמין במדינה שלך", יש דרך לעקוף את זה? דיברתי עם חבר שטיפה מבין והוא אמר שאני צריך "להשיג" I.P ישראלי למחשב שלי שפה, אני למען האמת לא מבין גדול בתחום אז אם כן יש פתרון אני אשמח אם תכתבו אותו בצורה פשוטה תודה, יענקלה
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
התקנתי pfSense על PC ישן כדי לחבר בין Switch לנתב שהוגדר כ AP. בגלל מבנה הרשת הסתבכתי קצת בהגדרה הראשונית, אשמח לעזרתכם. המבנה הנוכחי: מודם כבלים כלשהו וראוטר. הרשת בטווח של 192.168.1.0. | מחשב עם M0n0wall שמשמש כראוטר, רשת נפרדת בטווח של 10.0.0.0. | PC עם pfSense (כאן הסתבכתי). | Linksys N750 מוגדר כ AP בלבד. השאלה מהם בדיוק הכתובות שאני צריך להגדיר למחשב עם ה pfSense וה AP. 1. מהי הכתובת שצריך לתת ל pfSense (כלומר לכרטיס רשת הראשון שמחובר לסוויצ', WAN כפי שנקרא בהגדרות). 2. מהי הכתובת שצריך לתת לכרטיס השני שיחובר ל AP, כלומר LAN. אם אפשרי באותה הרשת ולא ליצור רשת נפרדת. 3. כנ"ל לגבי ה AP, מהי הכתובת שצריך לתת לו? תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-