עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by deso,

1)פיירול מותקן בראוטר זה מומלץ? 2)בפיירול,איזה פורט צריך לחסום גישה בין שני מחשבים? 3)אני רוצה הדרכה קלה לשימוש בפיירוול, איך יודעים שמישהו מנסה לפרוץ,איזה פורטים פתוחים ואיזה לא... תודה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by duzap,

הבנתי שקיימת אפשרות באינטרנט smile 015 להתחבר לרשת של IPV6 מסויימת, לא כ"כ הבנתי איך זה פועל והייתי רוצה לדעת פרטים נוספים. ניתן להתחבר לזה אם מוסיפים לשם משתמש username%ipv6 ואז אני מגיע לטווח אייפי 213.8 שאף פעם לא גלשתי עליו לפניכן. אז השאלה שלי איך אני משתמש בזה? אני ראיתי בעבר (ויש גם היום) אנשים שהתחברו לשרת מירק של EFNET עם הדבר הזה וזה היה נראה בערך ככה: 5f03::1200::836f:::: עכשיו מעניין אותי איך אני עושה זאת בעצמי... ואיזה אמצעים אני צריך. אני משתמש WINDOWS ואם יש צורך בלינוקס אז אני יכול לנסות להשתמש בשרת לינוקס שלי (fedora - מחובר ל-012) ולהתחבר איתו עם psybnc אשמח לקבל תגובות חכמות.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by sagioto,

היי, אני מעוניין לחבר את PS3 בסלון לרשת N, כידוע הכרטיס רשת של הPS3 הוא בתקן G, נתקלתי במוצר הזה - http://www.amazon.com/Linksys-Dual-Band-Wireless-N-Gaming-Adapter/dp/B0010TEOLQ למישהו יש מושג אם ואיפה יש להשיג משהו כזה בארץ, חוץ מזה אולי מכירים פתרון יותר זול?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by lipact,

שלום אז בקשר למדריך בנעוץ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יש לי מחשב אחד שמחובר לראוטר דגם RTA 1025W בכבל רשת ועוד מחשב שנמצא כמה חדרים ליד שמחובר דרך USB WIRELESS אלחוטי רציתי לדעת לפני שאני מנסה את המדריך עם זה יכול לעבוד שיתוף הקבצים שזה מחובר ב WIRELESS

5. שיתוף אינטרנט באמצעות ICS של חברת מיקרוסופט...השרת מוגדר ,יש חיבור כבל מוצלב בין שני המחשבים. אבל לא היצלחתי לשתף את האינטנט.....המכסימום שהיצלחתי היה שיתוף קבצים. המחשב המישני עם ווינדוס 7 חוסם את האינטרנט . יש איזה רעיון או ניסיון עם ההגדרות?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  6. כשאני מנסה להכנס לחלק מהאתרים אז זה רושם לי: Gateway Timeout The following error occurred: A DNS lookup error occurred because the request timed out during the lookup. -------------------------------------------------------------------------------- Please contact the administrator. מה זה אומר?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by yogev_23,

שלום, יש לי כרגע מודם+נתב של ASUS 604 מבזק (ADSL). אני קונה נתב אלחוטי שאמור להחליף את הנתב המובנה במודם של ASUS. האם לפני שאני מחבר את הנתב החדש, עלי לנטרל את הנתב הישן (המובנה במודם של ASUS) או שזה קורה אוטומטית?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  8. היי.. יש לי ראוטר אדימקס ישן יחסית מדגם BR משהו (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809, נראה לי שזה זה) שדווקא סיפק את הצרכים שלי עד היום. לאחרונה עברתי לאינטרנט ברוחב פס של 12 מגה ביט, עם זאת המהירות שהראוטר מספק לי לפי בדיקות היא 6-7 מגה ביט. בחיבור ישיר של המחשב למודם המהירות שלי היא 12 כמו שאמורה להיות. ההשערה שלי היא שהראוטר ישן והאלגוריתם שלו\או הצורה בה הוא פועל לא מאפשרת לו לנתב את כולם לאינטרנט במהירות המצופה. אז קודם כל, אם מישהו מכיר פתרון לבעיה אשמח לדעת ודבר שני אם יש המלצות על ראוטר לא יקר עם יכולת אלחוטית טובה זה יעזור לי מאוד. תודה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  9. Started by kouliben,

האם יש אפשרות הפוכה? שאקבל את האימיילים שלי ל-SMS? (אני לא מתכוון לשירותים שיש בחברות הסלולר שמחייבות עלויות חודשיות ענקיות, 80 ש"ח לחודש, ולא ניתן לבודד את השירות, אלא רק לקנות חבילה שלמה של אינטרנט או משו כזה. אלא פשוט שירות של אתר שמקבל את ה-POP3 שלי ושולח אותו לSMS.) תודה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by david86,

חברת הוט צריכה להביא לי מודם איזה חברה אתם ממלצים לי מוטרולה השחורה טריון טומסון

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  11. מאז שחברתי את המודם דרך הראוטר למחשב, גם אם שאר המחשבים בכלל לא גולשים המהירות הורדה שלי ברצפה. מהארץ, מחו"ל, לא משנה מאיפה לא עובר את ה- 14KB, חבילה 1.5MB בכבלים. אולי יש הגדרות שצריך להגדיר בראוטר? אולי הוא חוסם מהירות? מדובר בראוטר: Edimax BR-6204Wg תודה.

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

היתי תמיד מחבר 2 מחשבים אחד לשני בכבל רשת נותן אותו קבוצת עבודה IP לכל אחד יש רשת בינהם אבל אין אני עושה את זה עם 2 כרטיסי WIFI בלי ראוטר

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  13. Started by V@DIM,

יש לי אינטרנט בזק בנלאומי המודם שלו זה אלקטל שחור 5 נורות, עכשיו יש לי מחשב נייד עם מודם אלחוטי בתוכה, קניתי ראוטר של LEVEL ONE והוא לא בא עם הוראות או תוכנה כלשהי, רציתי לדעת אם יש איזה מדריך שלם איך לחבר את המחשב הגדול ה PC וגם את הנייד דרך הראוטר ושהנייד יהיה עם אינטרנט אלחוטי, חשוב לציין שאני ממש מקווה שמשהו יוכל לעזור לי בזה בהקשר של אנטרנט של בזק בנלאומי, כי משום כשניסיתי לעשות לבד אז זה איכשהו עבד החיבור האלחוטי נוצר והנייד התחבר אליו והכל אבל לא הצלחתי לגלוש בנייד משום מה. תודה לכל העוזרים כל עזרה שתינתן תתקבל בשמחה וברכה. שבוע טוב, ואדים. מצטער על ההקפצה בנושא הקודם, אני מקווה אני לא עובד על שום חוק בזה שאני פותח נושא חדש.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  14. תראו מה זה רושם לי.. מצורף קובץ עם תמונה למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי לעשות שחזור זה לא ממש עוזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by wombat,

שלום, יש לי כבל רשת שלא עובד(אין אור בראוטר ואין אור בכרטיס רשת) ואני רוצה לתקן אותו(הוא ארוך מאוד ועובר דרך הגג אז לקנות חדש זו אופציה אחרונה). מכיוון שהוא נמצא בגג אני לא ממש יכול לבדוק אם אין קרע באמצע או משהו כזה, החיבורים עצמם נראים בסדר(הכבלים הקטנים נראים בסדר לפי המדריך בפורום) אבל באחד מהם יש כבל קטן שיוצא מהכבל כולו(תמונה מצורפת). החיבור השני נראה בסדר, מצורפת תמונה שלו גם כן(אם כי באיכות לא טובה כל כך). שאלות, איך אני יכול לדעת איפה הבעיה בלי ציוד מיוחד? איך אני יכול לתקן את הבעיה? אם הבעיה באחד החיבורים חשבתי לחתוך כבל רשת אחר, לחתוך את החיבור הלא טוב ולחבר אותם אחד לשני מכיוון שאין לי את המהדק הזה. תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  16. שלום לכל המשתמשים היקרים, אני משתמש בתוכנה לתפעול מרחוק, העובדת בשיטת Viewer ו-Server. אני התקנתי את ה-Viewer על מחשב א' ואת ה-Server על מחשב ב'. עכשיו מה הבעיה בעצם? הבעיה היא ששתי המחשבים מחוברים ל-Router, אז בעצם יש לי את הכתובת ה-IP של ה-Router ואת כתובת ה-IP 'המזוייפות' שנוצרו על ידי ה-Router, שהם בעצם רק קיימות ברשת עצמה. הפעלתי את ה-Viewer ואת ה-Server, כלומר את ה-Viewer על מחשב א' ואת ה-Server במחשב ב' אשר בעצם נמצאים ברשת שלשניהם יש כתובת IP 'מזוייפת' אשר תקפה רק ברשת בגלל שהיא נוצרה על ידי ה-Router. בקיצור, הכל עבד. שלטתי במחשב ב' וממש תפעלתי איתו מהמחשב א'. עכשיו הכל טוב ויפה, אבל אני לא הייתי מעוניין לעשות את זה בבית, אלא לעשות את זה ממקום העבודה שלי בחברה בה …

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  17. טוב כמה שאלות: 1. יש לי מודם eci312 מחובר להאב לשני מחשבים - כדי לפתוח בו פורטים מה עושים, האם בכלל להשאיר את הפיירוול שיש במודם הזה או שזה לא ממש שווה כלום, אם לא אז איזה מומלץ אם בכלל. 2. מה להגדיר בחיבור רשת אצלי במחשב (האם לתת איפי קבוע, האם לתת את ה dns של נטוויזן).

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  18. שלום אני לא יודע ממש אם זה הפורום המתאים אבל בכל מקרה.. פירמטתי את המחשב אתמול הגדרתי את החייגן הכל טוב ויפה . האינטרנט אקספלורר עובד בסדר . אבל תוכנות אחרות כמו למשל בדיקת הרישיון של מיקרוסופט לבדיקת החוקיות של עותק xp לא יכול להתחבר לאינטרנט גם icq (אפילו לא מראה שגיאה כלשהיא) גם עידכון של אנטי וירוס לא עובד. מה יכול להיות הבעיה? זה נראה כאילו הם לא מזהים את החיבור לאינטרנט אוא משהו כזה אפילו ניטרלתי את הפיירווול ועדיין הבעיה ממשיכה. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  19. Started by x^fighter^x,

האם הנתב הזה הוא נתב טוב? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3182240 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by neo690,

היי, אני הולך לעבור בסוף החודש מ ADSL לכבלים... סגרתי איתם על 35 שקל לחודש במהירות 1.5 מגה.. זה גם יותר מהיר ויותר זול ממה שהיה לי קודם (750K) רציתי לדעת איזה מודם עליי לדרוש? ומה יותר עדיף USB או רשת? (יש לי מחשב חדש.. כולל 8 יציאות שלUSB 2.0) סוגי מודים שיש להוט (לא בטוח שזה הכול) מתוך האתר Cables.org.il ועל איזה ספקיות אתם ממליצים או שעדיף להישאר בנטויזן? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  21. יש לי חיבור ADSL במהירות 5 במחיר של 65 ש"ח . המחיר בסדר אבל לאחרונה חוסמים את הביטורנט אז נמאס לי מהם.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  22. Started by Delapro,

אני צריך שהחייגן יתחב ויתנתק אוטומטית כל X דקות, יש דרך לסדר את זה ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by davidcohen,

היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!

24. אהלן אפרט את הבעיה - באגודה בה אני מתנדב יש נתב אלחוטי 54mb פשוט שממוקם בקומה הראשונה. עכשיו - בקומה השניה יש חדר ובתוך החדר הזה יש עוד חדר. בשני החדרים הנ"ל יש מודם אלחוטי. החדר החיצוני יותר מקבל אות,ומשדר טוב. אך החדר הפנימי - מתנתק ומתחבר, בהתאם לסגירת דלתות(משהו שהוא חובה). עכשיו יש כמה נקודות - *אי אפשר להעביר לשם כבל LAN *ניתן לקנות עוד מודמים אלחוטיים(אולי לחבר 2 למחשב הקרוב יותר כך שאחד יקבל רשת והשני ימסור רשת וכך תפתר הבעיה) *חשבתי על קניית מגביר אות - אך אני לא מבין מספיק ואשמח לעזרה. אשמח לשמוע עצות,בתודה מראש חברים

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by פינוקיו,

חיבור האינטרנט בבית הוא דרך הכבלים (ללא צורך בחייגן) חיברתי בבית את המודם של האינטרנט ל- SWITCH , ויצרתי רשת פיזית (דרך הקירות) למס' מחשבים. בזמן שיצרתי את הרשת פיזית הצלחתי ללא בעיה לחבר 3 וארבעה מחשבים בו זמנית. כעת אני לא מצליח לחבר אף מחשב מעבר ל-2 שמחוברים באופן קבוע. גם אם אני מנתק את אותם שני מחשבים ומשתמש בכבל רשת שלהם אני לא מצליח לחבר אף מחשב חדש לרשת הנ"ל. גם לא בחיבור ל- USB (יש לי אופציה לחבר את המחשב במקום דרך כבל רשת עם חיבור ל- USB ), כמובן שהמחשבים שניסיתי תקינים . אין לי אף הסבר הגיוני להבין למה זה קורה מעבר להשערה שבמודם של הכבלים ישנו זכרון של MAC ADDRESS או משהו כזה שמונע חיבור מחשבים נוספים/אחרים לרשת. ואת הזכרון הזה אני רוצה לנקות ... כמובן שאשמח לש…

דיונים חדשים בפורומים