עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ranran,

שלום קניתי אתה הנתב 6204WG ואני חייב להגיד שהוא ממש גרוע.. כל איזה שעה מתנתק לא יודע בכלל מה גורם לזה אני מנסה להכנס ללוח בקרה שלו בכלל לא עובד..(ועוד המחשב שלי מחובר עם חוט לא אלחוטי) בקיצור אני מתכוון להחזיר אותו לבאג לקבל זיכוי ולקחת אחר ומכיוון שקניתי בבאג זה המבחר שאני יוכל לקנות (אני כמובן יוסיף תכסף בשביל זה) יש לי או זה http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=4160&perur=2&t=10&c=281 או זה http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=4990&perur=2&t=10&c=281 עכשיו יש לי שאלה יש טעם לקנות נתב עם MIMO אם השימוש היחידי זה להעביר רק אינטרנט? כי הבנתי שהנתבים G ה"רגילים" מספיקים מאוד לאיטרנט של הארץ שלנו תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by TaMiRn2,

שלום. הקליטה של הראוטר לא מגיעה עד לחדר שלי... אני צריך איזשהו מכשיר שיגביר את האות (לא הרבה..) עד לחדר... ראיתי בזאפ איזשהי אנטנה שמחובר אליה חוט שזה כאילו כדי שהאנטנה תהיה רחוקה יותר מהראוטר (יש לי שניי אנטנות בראוטר- ראוטר של לינקסיס)... אני כמעט בטוח שזה יעשה את העבודה.. יש למישהו פיתרון אחר יותר זול/יעיל?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  3. יש לנו פה כמה מחשבים ברשת אני קליינט אני רוצה לראות כמה UPLOAD רץ בכל הרשת ואם אפשר על אייפים מסויים ברשת או אנערף..

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by tzolerguy,

מה עושים ??

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  5. Started by eli_kats,

אני מחובר ישירות אל אחי לשתינו יש את אותו הלוח אם שיש לו כרטיס רשת 1GIGABIT הכבל שלנו הוא 8 חוטים מוצלב אני רוצה לדעת למה אנחנו לא עובדים ברשת המהירה במהירות רוחב פס אחד ג'יגביט? במה יכולה להיות הסיבה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by Delapro,

יש לי מחשב אחד שולחני ואחד לפטופ. עכשיו אני חיברתי את שניהם דרך קבל קרוסאובר. מישהו יכול להסביר לי צעד אחר צעד מה צריך לעשות כדי להקים ביניהם רשת ולשתף ביניהם קבצים ואינטרנט ?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  7. שלום לכם וחג שמח. אני לקוח בזק וחושב לשדרג את האינטרנט שלי 750KB ל 2.5 או 5 מגה. בכל מקרה אצל בזק המחיר ל 5 הוא 150 ש''ח לחודש ויש לי אפשרות לעבור לברק ולשלם 100 ש''ח לחודש. האם יש פה אנשים שמחוברים לברק? אם כן האם יש בעיות איתם באתרי טורנטים למיניהם או בעיות כלשהן? פינגים/התנתקיות וכו'..

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by wooper,

היי אני מחובר ל012 במהירות הורדה 1500kb והעלאה 256kb שאני רואה סרטים למשל ב gamespot הסרטים עובדים לאט או אם אני מדבר בסקייפ אני שומע מקוטע אם אני מוריד אז המהירות היא 180 במה זה תלוי במהירות בהעלאה או במהירות הורדה?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  9. יש לי רשת אלחוטית עם מחשב נייח ושני מחשבים ניידים. במחשב הנייד (MINI) הרשת האלחוטית אומנם עובדת אבל משום מה לא כל האתרים נפתחים כמו לדוגמא walla או facebook. על המחשב הזה מותקן win xp home. בניגוד למחשב הזה שני המחשבים האחרים עובדים כמו שצריך. מישהו יודע אולי מה הבעייה? זה בעייה במחשב? הבעייה היא גם כשאני ממש צמוד לראוטר. -תודה מראש!-

10. Started by joni,

שלום ! פירמטתי את המחשב שלי וכעת אני רוצה להתחבר לאיטרנט ..... בביתי יש לנו רשת אל חוטית wirless connection אצל כל המחשבים . כעת בconnections שלי יש רק אחד lan כיצד ניתן להכין עוד אחד שיהיה wirless connection בבקשה פירוט שלב אחר שלב זה מאד דחוף לי .... תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  11. שלום יש לי מחשב כף יד מסוג mio p350 אני מעוניין להתקין עליו כרטיס wifi מסוג Spectec miniSD 802.11b Wireless LAN Card איך אני עושה את זה? לא קיבלתי עם הכרטיס דרייברים (והבנתי גם שלא צריך לקבל). אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by dude-man,

רשת אינטרנט שיהיה אצלנו רשת הפועלת דרך האינטרנט

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by Reze,

שלום אני עכשיו נימצא בברק וכניראה שהם חוסמים אותי כי אני מוריד ביוטורנט על גג 3-7KB בעוד שאחי מוריד את אותם טורנטים בבזק בינלאומי במהירות של 200KB. היום אחי אמר לי שכניראה שבזק התחילו לחסום גם כי הוא מצליח עכשיו להוריד טורנט על 30 גג ואם הוא שם 2 טורנטים אז הוא מוריד כל אחד על 15 אז עכשיו השאלה שלי היא לאיזה ספקית להתחבר ואם איזה מסלול חשבתי אולי להתחבר לבזק בינלאומי עם מסלול גיימרים. אז אם מישהו יכול לפרט לי קצת על המסלול הזה אני הבנתי שההבדל הוא בפינגים אז רציתי לדעת אם גם יהיה הבדל בהורדות ואם זה שווה מחיר כמעט כפול ... (הציעו לי מסלול של 2500 הורדה על 250 העלאה במחיר של 45 שקל ומסלול גיימר עם העלאה זהה והורדה זהה במחיר של 74 שקל) בקיצור בבקשה תעזרו לי ותסדרו לי את הד…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  14. יש לי מחשב נייד שמתחבר בחיבור אלחוטי ומקבל כתובת מdhsp מחשב השולחני מוגדר עם ip קבוע כי משום מה לא מצליח לקבל ip מהראוטר שני המחשבים באותו workgroup ויש פינגים ממחשב 1 לשני וההפך עוד דבר מוזר בכרטיס רשת של השולחני כשאני משנה ip או מגדיר כאוטומטי הוא מבקש הפעלה מחדש של הווינדוס מהיכול להיות הסיבה שאני לא מצליחלשתף קבצים תודה

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by lisly,

טוב אז ככה אני רואה הרבה דיונים שמדברים על מי פונקציות שיש בנתב שאני לא מבין מהם קודם קניתי את הנתב לפני יומיים וחיברתי אותו. עכשיו ראיתי פה מדברים על מיני קושחות מה זה DD-WRT ואיך אני יודע אם יש לי אותו או לא, כי רשום לי רק את מספר הגירסא של הקושחה ולא איזה שם או משו רשום ליFirmware Version : v4.30.7 ועוד שאלה מה זה Brigde ומה זה ACCESS POINT ? ומה אני אמור להשתמש אם יש לי מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית ו2 נייחים שמחוברים קווית לנתב. ושאלה אחרונה , אם אני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין המחשב שלי שמחובר קווית לנתב ולבין המחשב הנייד שמחובר בצורה אלחוטית איך אני עושה את רגיל? כמו שעשיתי עם המחשב השני שמחובר קווית? תודה מראש מי שיענה...

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  16. שלום. הורדתי למחשב kazaa וemule, ושניהם לא מצליחים להתחבר. כתוב כל הזמן "מתחבר" למטה ולא קורה כלום.. אני לא מבין בנושא הזה כל כך אני פשוט רוצה שזה יעבוד לי... מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by vak-vak,

האם אפשר לפתוח פורטים רק על ידי ראוטררר? ומה יכול לפתור את הבעיה של קבלת הקבצים באיי סיי? אם אני אתקין על המחשב שמשתף את האינטרנט WIN2000 זה יעזור? או כל דרך אחרת לפתור זאת רק תגידווו בתודההההה רבה מאדדד מאד אלי

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by ten55,

הורדתי תוכנית בהורדה ישירה (מאתר rapidshare), היא שוקלת ג'יגה וחצי, ולקח לזה 40 דקות לרדת. זה טוב?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  19. בס"ד יש לי שתי שאלות : 1: איפה אני יכול למצוא את הקבצים של הפרופיל שנשמר שבהם התוכנה של כרטיס הרשת האלחוטית (של WIN) משתמשת ? האם אני יכול להעתיק אותם למחשב אחר ובכך לחסוך את הגדרות ה WPA ? 2:אני רוצה לקנות מגביר אותות , השאלה היא האם נדרש לזה הגדרות מסובכות , או שאם הרשת שלי היא בלי אבטחה אני יכול רק להניח את המגביר וזהו ? תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  20. ערב טוב... אחרי שהצלחתי להפוך את המודם bfocus 270 לנתב,ומחיקת פיירוואל של comodo ולהשאר רק עם של xp ,האימיול במחשב שלי והשני מקבלים כל הזמן lowid ,האימיול שלי מאושר לפתיחה ב-xp ,אבל לא יודע איך לשנות את ה-tcp כמו בהוראות של האימיול מכיוון שאין לי חייגן כמו קודם. מה לעשות? תודה עבור העזרה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  21. אנחנו הולכים לעשות רשת בבית, של שני מחשבים, ויש לנו אינטרנט 2 מגה, יש אפשרות להגביל את המחשב של אחים שלי (אחים קטנים, צריכים ממש קצת מהירות הורדה) ל 0.3 נגיד ולשים לי 1.7 ? ואותו הדבר להעלאה.. תודה, כריש אדום.

22. כרגע יש לי בבית רשת שהולכת ככה: יש מודם/נתב B-FOCUS של בזק שהגדרתי אותו בתור נתב ממנו יוצר כבל ל SWICH של 8 חיבורים שלשם מחובר המחשב שלי ועוד מחשב אחד. אני צריך להכניס לרשת הזאת עוד מחשב שיישב בוקמה השנייה בבית ואי אפשר למתוך לשם כבל בקיר אז אני צריך המלצה על איזה רכיבים לקנות בשביל להקים רשת אל חוטית בעקרון רק מחשב אחד יהיה מחובר אליה(אלחוטית רגיל יהיו שתים) אז אני צריך המלצה לנתב וכרטיס רשת. תנסו במחיר כמה שיותר נמוך ואני צריך שהרשת תתמוך בצורה טובה בשיתוף קבצים

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by OneWingedAngel,

היי לכולם, אני ניסיתי לחפש (ללא הועיל) מדריך באינטרנט שמסביר הכל על סוויצ'ים (VLANs, spanning tree וכדומה....) אולי למישהו פה יש קישור נחמד? תודה מראש

24. Started by Raz20,

לפני שבוע קניתי מודם של חברת בזק : B-FOCuS Wireless 352+ והמהירות של ההורדות שלי באי מיול הם נמוכות בהרבה ממה שהיה לי פעם , לפני שהיה לי רשת בנוסף אני לא יכול לקבל בכלל קבצים באיי סי קיו מאנשים, מה אפשר לעשות ?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by Ameralis Zaiir,

אני מחפש שרת אכסון חינמי של לפחות 20 מגה שתומך בASP. ניסיתי את domaindlx, הוא לא תומך באובייקטים שאני צריך. מישהו מכיר אתר אחר? תודה מראש, Ameralis Zaiir

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.