עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yp3,

אני מתלבט בין שני נתבים של אדימקס: BR-6424n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 BR-6524n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 רציתי לשאול מה ההבדל בין הנתבים והאם זה שווה את ההפרש במחיר (כמאה ש"ח) יש לציין שאני רוצה להשתמש בנתב שאקנה כמשחזר אות לנתב של סימנס תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  2. Started by asafm,

מה זאתי ההודעה הזאתי ובאילו מקרים אני מקבל אותה?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  3. יש לי בעיה קטנה עם הרשת הביתית שלי... אני רוצה שהמחשב יזהה את המחשבים האחרים בשם שלהם ולא רק בכתובת IP, כלומר: במקום \\10.0.0.1 שיהיה \\שם-מחשב אני זוכר שקיים קובץ כלשהו ב system32 שאפשר לערוך על מנת שהמחשב ידע מה השמות של הכתובות, אבל אני לא זוכר איך קוראים לו. מישהו אולי זוכר? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by Raz20,

לפני שבוע קניתי מודם של חברת בזק : B-FOCuS Wireless 352+ והמהירות של ההורדות שלי באי מיול הם נמוכות בהרבה ממה שהיה לי פעם , לפני שהיה לי רשת בנוסף אני לא יכול לקבל בכלל קבצים באיי סי קיו מאנשים, מה אפשר לעשות ?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by Urish,

שלום לכולם, חיוטתי כבל cat7 באורך 20 מא לנקודה בבית לצורך psp הכבל חווט לפי תקן 568b. בדיקת מהירות שאני עושה לאחר התקנה מראה לי ירידה משמעותית במהירות 100-200 בעוד שבחיבור ישיר לרואטר אם כבל קצר אני מקבל 700 האינטרנט שלי הוא במהירות 1000/100 מישהוא יכול לתת לי הסבר מדוע זה ככה? תודה.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  6. אהלן יש לי מודם כבלים מוטורולה SB4200 יש לו חיבור רשת וחיבור USB שאפשר לחבר שני מחשבים בו זמנית אליו דרך שני החיבורים השונים אבל אני לא מצליח לחבר את המחשב דרך הUSB לא מצאתי קובץ התקנה נורמלי תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. Started by barak_i,

שלום! יש לי רשת קוית עם נתב של אדימקס ומודם של מוטורולה. מאז שפירמטתי את אחד המחשבים יש לי בעיות בשיתוף הקבצים ברשת. אבל האינטרנט עובד מעולה. יש רעיונות איפה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  8. Started by polip,

קניתי נתב זה של D-LINK ויש לי בעיה בחיבור שלו. כאשר אני מחבר אותו אחרי מודם האינטרנט (יש לי ADSL של בזק) הוא מזהה את כל החיבורים (מהאינטרנט וקבל רשת מהמחשב הנייח) ויש גם אינטרנט אלחוטי אבל אין אינטרנט בנייח!!! כאשר אני מחבר את האינטרנט לנייח בלי הנתב האינטרנט עובד, מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  9. התקנתי מערכת 2003 SERVER ויצרתי דומאין ואני לא מצליח ליצור יוזר הבנתי מה הוא רוצה ושניתי הגדרות וזה לא עזר - תתסכלו בתמונות עזרה בבקשה!

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  10. שלום...יש לי בעיה מאוד מאוד מאוד מרגיזה,כי היא מונעת ממני לסיים הורדת כמה קבצים שמאוד חשוב לי לסיים להוריד אותם בהקדם האפשרי החל מהיום בבוקר,מהירות ההורדות שלי ממש נדפקה באופן מרגיז.. באתרי HTTP מהירות ההורדה נעה בסביבות ה-70-100 קב"ש [כשביום רגיל זה מוריד על 170KBS מהם] ובתוכנות שיתוף למיניהן מהירות ההורדה לקבצים שהיו אמורים לרדת ב-170+ קב"ש עומדת על 2-50 קב"ש קצת תכונות של המחשב: -את המפרט המלא תוכלו לקרוא במפרט המחשב שלי [צד ימין] -אינטרנט-NETVISION CABLES 1.5MB -WINDOWS XP 32BIT SP2 -אין פאיירוול מותקן -אני נמצא מאחורי ראוטר [יש לי רשת אלחוטית],אבל הפורטים של התוכנות בהן אני משתמש פתוחים בראוטר...כבר ווידאתי את זה הבעיה התחילה רק היום בבוקר,עוד אתמול בלילה ה…

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  11. שלום למנוסים אני שוקל להתחבר לכבלים (ללא וידאו) לאינטרנט + טלפון 1) מה אמינות האינטרנט בכבלים? 2) מה אמינות ואיכות שמע של טלפון בכבלים? 3) איזה מודם הם נותנים, כיצד אחבר לרשת בייתית שיש לי? 4) מה סכנה של וירוסים בכבלים? מדוע יותר מאשר בזק? 5) האם זה חיסכון בסך הכל? בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  12. אני צריך המלצות לראוטר ,שיש לו קליטה ממש חזקה, יש לי שתי קומות בבית. אז אם מישהו יוכל להביא המלצה לראוטר אני נורא ישמח.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  13. האם קיים כרטיס PCI למחשב שאפשר לחבר אליו קו טלפון והוא יצוטט את כל השיחות שמתבצעות דרכו ?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by danZ,

יש לי בעיה במשחקי רשת עם האינטרנט, כל פעם שאני משחק במשחקי רשת יש לאגים, שהמשחק נתקע לכמה שניות וחוזר, עכשיו זה התחיל להתיקע לממש הרבה זמן, ולפעמים לא חוזר למשחק, זה בעיה עם האינטרנט? צריך לדבר עם התמיכה או שזה בעיה במחשב, וירוס או משהו. יש לי ראוטר, מודים ואינטרנט אלחוטי, אולי זה הגורם לבעיה, ואיך אפשר לסדר את זה. המשחק לצורך הדוגמה הוא : Counter strike source. אני מקווה שכתבתי את הדיון בפורום המתאים.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by mrsph666,

שלום! לאור המצב החמור בארץ של הפינגים ביננו לבין ארה"ב \ אירופה, מעניין אותי כיצד הפינגים בין ארה"ב לאירופה, או לחילופין, אם תרצו, בין אירופה לארה"ב? הכוונה למדינות אירופאית מפותחות כמו שבדיה \ נורבגיה \ בריטניה \ הולנד \ צרפת \ פינלנד \ גרמניה וכו'. *השאלה שלי כמובן מופנת לאילו ששהו \ שוהים שם ואולי שמעו מקרובים או חברים...

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by sharon555,

אני מעונין לקנות נתב אלחוטי,כמובן שאני רוצה שהוא יהיה דיי מתקדם ותומך בתקן 802.11G . אני יודע ש D-LINK מאוד מוכרים בארץ ומומלצים וראיתי גם את הכתבה על ה LINKSYS WRT54G . רציתי לקבל מכם המלצה מנסיון וממה ששמעתם כאן בפורום. עוד שאלונת - ראיתי שיש את תקן האבטחה Wi-Fi Protected Access (WPA בניגוד "רק" ל WEP בשאר בנתבים או שאני טועה ??? ומה ההבדל בין ה LINKSYS WRT54G לבין ה LINKSYS WRT54G-S ??? כמובן שענין האבטחה מאוד חשוב לי אשמח לשמוע המלצות, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  17. שלום לכולם לאחר החלפת הראוטר , ה-WIFI דרך האייפון שלי לא עובד\עובד לאט מאוד. יש לציין שבשאר האייפונים והמחשבים בבית ה-WIFI עובד כראוי. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שצריך להחליף ערוץ לראוטר או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. עשיתי אתמול רשת ביתית פשוטה בין שני מחשבים עם כבל מוצלב. אני רוצה עכשיו לעשות windows update על המחשב השני, אבל יש בעיה. אני לא מצליח להכנס ל microsoft.com. במחשב הראשי אין שום בעיה, ואני מצליח להכנס. יש למישהו רעיון? תודה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by LeM0n^,

מישהו יכול להסביר לי את התהליך של פתיחת פורטים בראוטר בבקשה..

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by Lupin,

היי, יש לשכנים שלי בעיה האינטרנט שלהם מנתק כל הזמן. שום דבר לא עוזר. הטכנאי אפילו החליף מודם והבעיה עדיין קיימת. ככל הנראה הבעיה היא לא של הספק. מה לדעתכם הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by afnes,

יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לקלוט את הנתב שלי כבר הייתי מחובר אליו תמיד אבל כנראה עשיתי איזה משהו בהגדרות ואני לא יודע מה ועכשיו המחשב שלי לא קולט תנתב יותר לא מוצא אותו בכלל אבל אחרים כן מה אפשר לעשות?... לנתב מחובר בכבל מחשב נייח תודה. הנתב ASUS של בזק

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  22. כשיש שיחה בטלפון האינטרנט מתנתק.. בראוטר יש 13 ערוצים,בטלפון לא יודע כמה.. על ידי שינוי הערוץ בראוטר הבעיה יכולה להיגמר ?

23. שלום לכולם!! יש לי בעיה באינטרנט. זה הולך ככה: אני מצליח להפעיל את האיי סי קיו ללא בעיות. אותו דבר לגבי משחק רשת counter strike אבל כשאני מנסה להיכנס למסנג'ר/אקספלורר/פיירפוקס הם לא עובדים לי. זה מראה כאילו האינטרנט לא מחובר. מישהו אולי יכול לעזור לי? תודה מראש. נ.ב ההודעה הזו היא ממחשב אחר עקב הבעיה ;D

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by joni,

שלום ! פירמטתי את המחשב שלי וכעת אני רוצה להתחבר לאיטרנט ..... בביתי יש לנו רשת אל חוטית wirless connection אצל כל המחשבים . כעת בconnections שלי יש רק אחד lan כיצד ניתן להכין עוד אחד שיהיה wirless connection בבקשה פירוט שלב אחר שלב זה מאד דחוף לי .... תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  25. שמעתי שאם יש רשת קווית אז חייבים שהמחשב השרת יהיה פעיל, אז השאלה שלי אם גם צריך שהוא יהיה מחובר לאינטרנט? והאם הרשת קווית מאט את המהירות של האינטרנט? והאם האשף של התקנת הרשת של windows xp יהיה טוב כדי להתקין רשת? ואיך אני יודע אם יש לי חייגן אינטרנט או שאין לי חייגן אינטרנט? תודה רבה, מתן.

דיונים חדשים בפורומים