עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by oded6188,

צריך עזרה בפתיחת FTP... תוכנת האפטיפי: Bullet Proof FTP Server V2.1 מודם Alcatel Home שפרצתי למודם Alcatel Pro ו Norton Internet Security 2004. עד שפרצתי את המודם הכל היה בסדר, ומהרגע שפרצתי את המודם הכל התבלגן ואני לא מצליח. אז אם אפשר תסבירו לי בבקשה במדוייק מה לעשות כדי שזה יעבוד. אני לא מדבר על פתיחת חשבונות וכו' בתוכנת האפטיפי... כי זה את זה אני יודע. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by yilya,

שלום יש ברשותי שתי מחשבים נייכים המחוברים בניהם דרך רשת הכוללת שויצ' בין היתר... ומודם הUSB הרגיל של בזק לאחרונה קניתי מחשב נייד ברצוני ליצור רשת אלחותית בבית השאלה מה יותר כדי לעשות לקנות נתב אלחוטי חוטי? (תמליצו איזה בבקשה) או שיש דרך אחרת לחבר רשת אלחוטית.. התקציב לנתב בסביבות 400 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  3. שלום יש לי מחשב כף יד מסוג mio p350 אני מעוניין להתקין עליו כרטיס wifi מסוג Spectec miniSD 802.11b Wireless LAN Card איך אני עושה את זה? לא קיבלתי עם הכרטיס דרייברים (והבנתי גם שלא צריך לקבל). אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  4. שמעתי שאם יש רשת קווית אז חייבים שהמחשב השרת יהיה פעיל, אז השאלה שלי אם גם צריך שהוא יהיה מחובר לאינטרנט? והאם הרשת קווית מאט את המהירות של האינטרנט? והאם האשף של התקנת הרשת של windows xp יהיה טוב כדי להתקין רשת? ואיך אני יודע אם יש לי חייגן אינטרנט או שאין לי חייגן אינטרנט? תודה רבה, מתן.

5. Started by loopsteron,

שלום לחברי הפורום. אני צריך עזרה במציאת פיתרון. המצב הוא כזה: ישנן שתי חברות (X,Y) כאשר לכל אחת מהן מספר סניפים ברחבי הארץ. חברה שלישית (Z) היא החברה שמנהלת את שתי החברות האלה ונותנת להן תמיכה 24.7 וצרכה חבור קבוע תמידי לשתיהן. 1. כל סניף חברה חייב להיות מקושר ברשת אחת לשאר הסניפים של אותה חברה. 2. כל חברה היא נפרדת ולכל חברה רשת משלה. אסור שיהיה מעבר בין הרשתות או בין החברות. 3. החברה השלישית צרכה חיבור תמידי לשתי הרשתות של שתי החברות. רשת X הכוללת סניפים בכל הארץ נפרדת מרשת Y הכוללת סניפים בכל הארץ. לרשת Z בלבד אמורה להיות גישה גם לרשת X וגם לרשת Y באופן קבוע. מה הייתם מציעים? איזה פיתרון הוא המתאים ביותר? אני מבין שמדובר ב - VPDN. אבל משהו יכול להסביר איך יתבצע בפועל ו…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  6. איך אני משפר את הקליטה בנטבוק, שכרטיס הרשת שלו פנימי, כדי לקלוט רשתות רחוקות יותר (ולא כדי לברוח מהמוסד) ?

7. יש לי נתב של לינקסיס דגם WRT54G ומאז שיש לי אותו יש לי בעיות כניסה למסנג'ר ולו איידי ואני מצליח להכנס למסנג'ר רק אחרי מספר נסיונות...בבקשה אם מישהו יכול לעזור אז תודה מראש

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  8. היי חברה. אז ככה, יש לי שתי בעיות שאשמח שתעזרו לי לפתור אותן. א. לאחר שעשיתי ריסטרט לראוטר שלי (edimax br-6204wg) הווינדוס הביא לי הודעה בצד ובא רשום שלחיבור האינטרנט שלי יש הגבלות והוא לא מנצל את מלוא כוחו (או משהו כזה) לחצתי על הבועה הנ"ל וזה נכנס לי לחלון local area connection status, שם ראיתי שבמהירות האינרנט רשום 100.0Mbps ורוחב הפס שלי הוא 1.5K, יש לכם מושג מה מגביל לי את המהירות? ב. הבנתי שלאחר קניית הראוטר (להזכירכם, edimax br-6204wg) כדאי לעדכן את ה-firmware שלו, ובכן לא עשיתי את זה (אופס) רציתי בבקשה שתסבירו לי איך לעשות את זה. דרך אגב, משום מה אני כמעט בטוח שיש קשר בין שתי הבעיות. תודה מראש!

9. אני מנסה להגדי רשת ביתית בין שני מחשבים כך שאחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט עם מודם והשני מחובר למחשב הראשון ע"י כבר רשת. זה עבד לי פעם אבל הייתי צריך לפרמט את המחשב הראשי (זה שמחובר לאינטרנט) ומאז זה לא עובד. הרשת בין המחשבים תקינה - ניתן לגשת לקבצים בין שני המחשבים. אבל האינטרנט לא עובד. השמשתי ב"אשף" של ה- windows כדי להגדיר את הרשת אבל זה לא פתר את הבעיה. כמו כן, הגדרתי את ההגדרות שהיו פעם בין שני המחשבים וגם זה לא עבד: ההגדרות הן: מחשב שמחובר לאינטרנט: IP: 192.168.0.1 מסכת רשת משנית: 255.255.255.0 ובמחשב השני (זה שמתחבר לראשון): IP: 192.168.0.2 מסכת רשת משנית: 255.255.255.0 שער ברירת מחדל: 192.168.0.1 תחת ה- DSN רשמתי את שתי כתובות ה- IP שקיבלתי כשרשמתי במחשב הראשון ipco…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  10. Started by vak-vak,

האם אפשר לפתוח פורטים רק על ידי ראוטררר? ומה יכול לפתור את הבעיה של קבלת הקבצים באיי סיי? אם אני אתקין על המחשב שמשתף את האינטרנט WIN2000 זה יעזור? או כל דרך אחרת לפתור זאת רק תגידווו בתודההההה רבה מאדדד מאד אלי

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by Black_eagle,

שלום. עשיתי לי עכשיו רשת ביתית בין שני מחשבים, לפי המדריך באתר עשיתי את שיתוף האינטרנט, הכל עובד יפה אבל כאשר אני מדליק את ה FIRE WALL ZONE ALRAM 4 אני לא מצליח להתשמש באינטרנט במחשב הלקוח. איך אני צריך להגיד את הפייר וול כדי שייתן למחשב הרחוק גישה לאינטרנט? תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  12. יש לי ראוטר B-FOCuS 352+ עכשיו אני פותח פורטים וכל רבע שעה האייפי משתנה לי וככה אני צריך לפתוח כל פעם פורטים.. לדוגמא פתחתי פורטים באיי פי : 10.0.0.3 אז אחרי רבע שעה משתנה לי ל- 10.0.0.2 וזה קורה לי רק שאני פותח פורטים אם אני לא פותח לא משתנה לי האיי פי.. ונראה לי שזה קורה רק בוויסטא אני לא ממש ב-xp אבל נראה לי ששם לא משתנה האיי פי שאני פותח פורטים... עזרה מכל המבינים פליז תנו לי עצות רעיונות או משהו אני ינסה הכל זה מציק..

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by sagioto,

היי, אני מעוניין לחבר את PS3 בסלון לרשת N, כידוע הכרטיס רשת של הPS3 הוא בתקן G, נתקלתי במוצר הזה - http://www.amazon.com/Linksys-Dual-Band-Wireless-N-Gaming-Adapter/dp/B0010TEOLQ למישהו יש מושג אם ואיפה יש להשיג משהו כזה בארץ, חוץ מזה אולי מכירים פתרון יותר זול?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by idan1836,

כשאני נכנס לאתרים אז לפעמים לא נותן לי הדפדפן לפתוח אתרים אחרים או למשל תוכנות צ'ט למרות שיש ליג'אווה מותקן אבל הוא רושם, שיש בעיה בשורה התחתונה של המסך.. אם אפשר לדעת מה זה ואם כבר גם לקבל בבקשה לינק לאתר של הדפדפן מקסטון.. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by nondos,

שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד ניתן להציג את תעבורת המידע ברשת כ Mbit ולא כ Packets כיום כשאני לוחץ על האיכון הקטן של הרשת ליד השעון למטה אני רואה את תעבורת המידע כPackets תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  16. Started by צחיבר,

שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים אשר מחוברים בנתב dlink 604 אני מצליח דרך המחשב שלי להיכנס למחשב של אחי (לכל הקבצים שלו) מוצא לנכון לציין כי גם אני וגם אחי סימנו את האפשרות של שיתוף קבצים אך בניגוד אליי, אחי לא מצליח להתחבר למחשב שלי מדובר רק בקבצים במחשב, שני המחשבים מצליחם להתחבר לאינטרנט.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by RGod,

משיהו סורק לי את המחשב ואחרי איהז דקה ה חומת אש חוסמת אותו כאילו מה אנ יעושה אם זה תאיך מונעים את זה לגמרי ? איך אני יכול לדעת או שהאם בזמן הזה ניתן לראות מידע או משהו שיש לי ?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by redead,

אני מחובר בחילה של 4 מגה ומשום מה המחשב מוריד על 140 קיי גג וכאשר חיברתי את המודם ללפטופ קיבלתי את המהירות המקסימלית של 400+.. עכישו השאלה אם זה יכול להיות בעיית חומרה משהו כמו הכרטיס רשת שלא תומך במהירות או לא יודע מה? או שזה בעייה של איזה תוכנה שמתנגשת הורסת את החיבור? וירוסים ותולעים אין.. השמח לקבל תשובות שיעזרו בבעיה המציקה הזאת..

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  19. קניתי נתב D-LINK 707P חיברת את המחשבים (3 - WINXP) והכל עובד מצויין חוץ מהאינטרנט אני ממלא את כל ההגדרות (בנתב) והוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט! אם מישהו יש ניסיון עם סדרת הנתבים האלו אנא תעזרו. ד.א עברתי לנתב הזה רק כי הסויטז' שלי שבק חיים לאחר 4 שנים!!! של עבודה רצופה.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  20. Started by hagay21,

אוקי המדריך הזה ילמד אתכם איך לעושת שהיה לכם גלישה מהירה גם איימול מהיר וגם קאזה מהירה!!! והכל בטריק אחד פשוט!! מצרכים: מברג קטן אוקי דבר ראשון יש לציין שהמדרך עובד רק על מודם של WOW [לא שווה לנסות את זה על מודם אחר] אוקי פותחים את המודם של WOW עם הבורג יש 2 פרגים פותחים את המודם בזהירות!!!!! הרבה זהירות!!! פותחים אותו לגמרי ואת 2 החלקים האפורים שמים בצד עכשיו חפשו על השדה הירוק כמו כפתור קטן שאפשר להזיז עכשיו תסתכלו טוב טוב טוב !!! כתוב בצד אחד: OFF בעמצה כתוב: +ON ובד השני כתוב FULL עכשיו הכפתור שלכם בתוח נמצע בין OFF לבין NO+ לדוגמה: ___________________ FULL +NO | OFF איפה שיש קן כזה | שם נמצא הכפתור שלכם .. הזיזו בעדינות את הכפתור ל FULL ואחרי שהזזתם את הכ…

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  21. אהלן יש לי מודם כבלים מוטורולה SB4200 יש לו חיבור רשת וחיבור USB שאפשר לחבר שני מחשבים בו זמנית אליו דרך שני החיבורים השונים אבל אני לא מצליח לחבר את המחשב דרך הUSB לא מצאתי קובץ התקנה נורמלי תודה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  22. Started by creek,

באמת לא ידעתי איפה לתקוע את השאלה הזאתי. כשאני יושב עם הלפטופ שלי בארומה לדוגמא, זה מתחבר לי לאינטרנט בקלות. כשאני מנסה להיכנס לדפדפן זה מבקש ממני שם משתמש וסיסמה שאני לוקח מהמוכרת. משום מה, כשאני יושב ב-coffee bean זה מתחבר לכולם חוץ ממני. יש קליטה מהראוטר - אבל אין חיבור ממשי לאינטרנט. צריך לשנות משהו בהגדרות או מה?

23. Started by I T Z I King,

היות ולא מצאתי פתרון לגבי ה D-LINK שלי לגבי השאלה הזו ששאלתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185591.0 אז אני כבר אחליף את הנתב כנראה. אני מחפש דגם עם 4 יציאות LAN ויציאה אלחוטית שתוכל לעבוד בקצבי אינטרנט מהיר עד כמה שאפשר (בטווח מחיר של עד כ600-700 ש"ח). רוב הנתבים שראיתי עובדים עד מהירות 54Kbp/s אם אני לא טועה,יש נתב שיעבוד בקצבים מהירים יותר? הנתב מיועד לכבלים אבל אני מעוניין שיוכל לעבוד גם עם ADSL אם צריך. יש המלצה?

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by meni99,

מי שיש לו את הנתב הנ"ל בבקשה שיעזור לי אני לא מבין איך אני פותח פורטים הצלחתי להיכנס להגדרות

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  25. שלום...יש לי בעיה מאוד מאוד מאוד מרגיזה,כי היא מונעת ממני לסיים הורדת כמה קבצים שמאוד חשוב לי לסיים להוריד אותם בהקדם האפשרי החל מהיום בבוקר,מהירות ההורדות שלי ממש נדפקה באופן מרגיז.. באתרי HTTP מהירות ההורדה נעה בסביבות ה-70-100 קב"ש [כשביום רגיל זה מוריד על 170KBS מהם] ובתוכנות שיתוף למיניהן מהירות ההורדה לקבצים שהיו אמורים לרדת ב-170+ קב"ש עומדת על 2-50 קב"ש קצת תכונות של המחשב: -את המפרט המלא תוכלו לקרוא במפרט המחשב שלי [צד ימין] -אינטרנט-NETVISION CABLES 1.5MB -WINDOWS XP 32BIT SP2 -אין פאיירוול מותקן -אני נמצא מאחורי ראוטר [יש לי רשת אלחוטית],אבל הפורטים של התוכנות בהן אני משתמש פתוחים בראוטר...כבר ווידאתי את זה הבעיה התחילה רק היום בבוקר,עוד אתמול בלילה ה…

• 5 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.