עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by asafm,

אני רוצה להתחבר מרחוק לרשת שלי בבית(שהיא מאחורי פיירוול) באמצעות TERMINAL SERVICES איזה פורטים אני צריך לפתוח?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by Zadu,

שלום , אני רוצה לדעת למה Traffic Statistics יש הרבה erros ומה אומרים הerros האלה? http://img89.imageshack.us/img89/9167/sasssdfgeuf5.jpg ואיזה channel כדי לבחור בראוטר ?, אני שמתי על Select best quality channel automaticly האם זה טוב בכלל?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by tzolerguy,

שלום אני כיום עובד עם WRT54GL דיי מרוצה אבל בחלקים מסויימים בבית אין כמעט קליטה חלק אחד זה המחשב ששמתי בסלון כHTPC ואני רוצה לדאוג לו לרשת שתזרום כמו שצריך בקצב נורמלי חשבתי לקחת פשוט איזה ראוטר זול כמו 6204 של EDIMAX או משהו כזה שתומך WDS ופשוט להרחיב את הטווח כביכול מה שישפר את הקליטה מה שאני מבקש זה חוות דעת של אנשים שהתנסו עם WDS האם זה יעיל ועובד כמו שצריך האם יש איזה צרות שאני צריך לצפות כמו שיתוף קבצים ברשת הפנימית כי זה כביכול 2 רשתות מחוברות או משהו כזה והכי חשוב האם מישהו ניסה לשלב 2 ראוטרים מיצרנים שונים ומה התוצאות כי לא בא לי לשלם 400 ש"ח על WRT54GL נוסף אבל גם לא בא לי לשלם 200 על EDIMAX שלא יעבוד תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  4. שלום, האם ההצפנה ששמתי היא בסדר? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by Knopix,

הורדתי תוכנה שנקראת HouseCall for home networks http://housecall.trendmicro.com/ ביצעתי סריקה בעזרת התוכנה מדובר על נתב של בזק DSL-G256DG -הרשת האלחוטית מוצפנת -את שם המשתמש והסיסמה לממשק הניהול שיניתי מה עוד יכולה להיות הבעיה??? שלוחצים על הפרטים מקבלים רק פרטים טכנים MAC IP COMPANY לא משהו שעוזר להבין מה הבעיה.....

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sharon515,

תגידו חברת אדימקס נחשב חברה איכותית ? תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  7. Started by AmL1,

בין מחשב לראוטר צריך מוצלב נכון? ובין ראוטר למודם כבלים גם מוצלב?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by makaveli,

איך אני מחליף את האיי פי שלי ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by alergic,

יש לי חיבור ADSL של בזק ובזק בינלאומי עם חייגן המודם מתחבר דרך הרשת ולא USB המודם שלי הוא RTA1320 עכשיו אני משחק CS ופותח סרבר מה שקורה שהוא מביא לי את האיפי של ה LAN ולא של ADSL (10.0.0.1( מה שאני רוצה זה לעשות אייפי סטטי כדי שלא ישתנה כל פעם שאני מתחבר ל ADSL והשאלה איך עושים זאת אם אפשר בכלל.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by xXaXdXaXrXx,

אני צריך פורטים לאימיול הפורטים שיש לי לא טובים ואיך אני יעשה שהוא יוריד יותר מהר כבר שיניתי לו תאגדרות כמו שהיה רשום באתר אחד וזה באמת עזר אבל חבר שלי גם שינה ואצלו זה טס (יש לנו אותו סוג אינטרנט) (אים אני לא בפורום הנכון בישביל השאלה שיתקן אותי)[br]פורסם בתאריך: 19.01.2007 בשעה 22:42:54 לא סוג מהירות אינטרנט

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  11. יש לי בעיה באימיול זה עושה לי LOW ID (יש לי ראוטר, אבל וFIREWALL מבוטל) איך אני עושה שיהייה לי HIGH ID בבקשה תאזרו לי בבקשה!! תודה.

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  12. שלום. יש לי שאלה בקשר לאימיול החדש . כאשר אני משתמש באימיול , אני מסדר לעצמי תיקיות מוכנות מראש , למשל תקית סרטים , תקית משחקים וכו' וכל תיקיה כזאת יש צבע ומיקם הורדה אחר . עכשיו, באימיולים הקודמים כאשר הייתי עושה את הדבר הזה , היה מופיע לי קובץ בשם : Category.ini שאם הייתי מתקין אימיול מחדש הייתי פשוט מעביר את הקובץ הזה , והוא היה מחזיר לי את כל התיקיות שיצארתי . לעומת זאת באימיול החדש , אני לא מוצא את הקובץ הזה , גם שיצרתי את התיקיות מחדש , הוא פשוט לא שם לי את הקובץ הזה אולי משהו מכם יוכל לעזור לי בקשר לזה , האם משהו יודע היכן או , או אולי יש קובץ בשם אחר שאני לא מכיר !? תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by itaysk,

יש לי אימיול ואינטרנט בכבלים 750K . נגיד שאני מוריד 2 קבצים כל אחד על 2 KBPS . לפי הרוחב פס שלי אני אמור להוריד הרבה יותר אז האם ה 4 KB האלה הם ניצול מלא של רוחב הפס שלי? השאלה שלי היא בעצם זאת.. אם אני יבטל אחד אז השני יוריד יותר מהר? מקווה שהבנתם אם לא תגידו... תודה

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  14. אני מחובר לאינטרנט (בכבלים) עם ראוטר d-link di-604 (בקיצור לא אלחוטי) ואליו מחוברים 3 מחשבים ובנוסף, יש לי מחשב נייד בבית. האם אני יכול לקנות לו מתאם BT ולקנות לאחד המחשבים מתאם BT ואז לגלוש בנייד ? אם לא, האם יש דרך אחרת לגלוש בנייד ? בנייד אין לי מתאם אלחוטי וגם הנתב שלי, כמו שאמרתי, לא יכול לשמש כנתב אלחוטי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by lover323,

האם באינטרנט של ערוצי זהב צריך גם לשלם על ספק? או בכל אינטרנט בכבלים ?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by tzolerguy,

יש לי חיבור דרך HOT וברק כדי להתחבר אני צריך להפעיל את התוכנה של ברק ולהתחבר דרך החייגן שלהם האם יש אפשרות לעשות שווינדוס יפעיל את החייגן ויתחבר בהפעלה?

17. Started by CoronaXtra,

היי יש לי שאלה - בימינו עדיין משנה אם לשכן שגר לידי או בבניין שלי יש אינטרנט בכבלים וגם אם אני רוצה לעשות אינטרנט בכבלים , זה יוריד לי במהירות ?? -תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  18. היי אני מחובר לכבלים בחיבור ללא חייגן בגלל שיש לי ראוטר ולפי מה שהבנתי יש בעיה עם ראוטרים וחייגן. היום קראתי פה: http://www.netcheif.com/Articles/L2TPDial/L2TPDial.htm שאפשר לעשות חיבור לאינטרנט בכבלים עם חייגן עם ראוטר כמו שלי [אני לא בטוח 100% שזה השם של הראוטר שלי אבל יש לו את ההגדרות כמו במדריך אז זה לא משנה]. אם אני מבקש מהכבלים שיעבירו אותי מחיבור ללא חייגן לחיבור עם חייגן (אני רוצה IP משתנה בגלל נסיונות פריצה למחשב), איך הסידור IP יהיה? לפי המדריך אני נותן שם וסיסמה להתחברות בהגדרות של הראוטר, מה שכנראה אומר שהראוטר יחייג ושכל מי שמחובר לראוטר יקבל את אותה כתובת IP.. אבל אני מתחבר דרך המודם ולכן אני רוצה לדעת אם אני אקבל כתובת IP שונה [זאת שרואים בwhatismyip.com למ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by SpLAsH,

יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת ועל אחד מהם אינטרנט סידרתי עם פרוקסי+ שאפשר יהיה לגלוש במחשב השני דרך המחשב הראשון אבל כשאני רוצה לשחק באינטרנט (קאונטר סטרייק לדוגמא) משניהם בו זמנית אני יכול רק מהמחשב עם האינטרנט יש איזה דרך לסדר שיהיה אפשר לשחק משניהם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ben060,

שלום לאחרונה נוסף לנו מחשב לבית כעת ישנם 3 מחשבים ושלושתם מחוברים דרך מתאם אלחוטי להפתעתי המחשב הישן ביותר הוא בעל הקליטה הטובה ביותר שמחובר דרך מתאם PCI של אדימקס. אצלי יש את ה מתאם USB של אדימקס ובנייד יש עוד מתאם שאני לא יודע של מי. יש דרך שבה יהיה אפשר לווסט את המהירויות בין המחשבים בכדי שלא יתווצר מצב שמחשב אחד יטוס והשני יזחל הוא איזשהו דרך לעשות הפוך , כלומר , להשקיע את כל משאבי האינטרנט במחשב אחד. כרגע יש לי 1.5 מגה האם מעבר ל 2.5 או 3 יכול לשפר את המהירות בצורה כזו שאני באמת ירגיש? אשמח להסברים ותשובות

• 14 תגובות
    • 973 צפיות
  21. היי לכולם רציתי לדעת פרטים על אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב האם הם טובים? איך רמת השרות? איזה מהירות אתם מגיעים הכי הרבה והאם זה די קבוע? ובכלל פרטים למי שיש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by night-fire,

שלום, אממ בביתי יש כ-7 מחשבים ,כלומר 4 נייחים ו-3 ניידים המחוברים לאינטרנט smile (אינטרנט זהב) ולנתב d-link 604 . מתוך השבעה לאינרטרנט מחוברים רק 4. אממ הבעיה שלנו היא שכאשר אני משחק במשחק רשת אז זה מאיט לכולם את האינטרנט כמובן או כאשר אחותי מורידה משהו באימיול כל האינטרנט פשוט איטי לחלוטין ! אז השאלה שלי האם יש דרך לעשות שכל אחד יהיה לו האינטרנט שלו ולא יאיט לכל השאר את האינטרנט? תודה רבה רבה רבה!! אפילו אם זה בלתי אפשרי כתבו לי כדי שאדע! תודה רבה! NiGhT-FiRe

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. אז ככה לפני איזה חצי שנה עשיתי טריפל אצל הוט וקיבלתי מהם 12 מגה אבל בבזק אני משלם על 2.5 מגה מה שקורה בפועל שכשאני מוריד מאתרים ישראלים אני מוריד על 12 מגה קבוע ולא 2.5 וגם מאתרים בחול במיוחד בלילות יוצא שאני מוריד על 12 מגה למרות שבבזק בינלאומי אני על2.5 ולא שידרגתי שם ל 12 כמו בהוט , השאלה איך זה יכול להיות שאני מקבל 12 מגה ולא 2.5 האם בזק יכולים לנתק אותי או משהו אם אני לא משדרג אצלם ל 12 מגה?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by ShaharZ1,

שאני מתחבר אליהם ל100 מגה התשתית שלי תיהיה של הוט אבל השאלה שלי איזה ספק אני יכול לבחור? ומה הכי מועדף לדעתכם? שמעתי שהוט מחווייבים להביא מ 80 עד 100 מגה זה נכון? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.