רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
יש לי חיבור ADSL של בזק ובזק בינלאומי עם חייגן המודם מתחבר דרך הרשת ולא USB המודם שלי הוא RTA1320 עכשיו אני משחק CS ופותח סרבר מה שקורה שהוא מביא לי את האיפי של ה LAN ולא של ADSL (10.0.0.1( מה שאני רוצה זה לעשות אייפי סטטי כדי שלא ישתנה כל פעם שאני מתחבר ל ADSL והשאלה איך עושים זאת אם אפשר בכלל.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני צריך פורטים לאימיול הפורטים שיש לי לא טובים ואיך אני יעשה שהוא יוריד יותר מהר כבר שיניתי לו תאגדרות כמו שהיה רשום באתר אחד וזה באמת עזר אבל חבר שלי גם שינה ואצלו זה טס (יש לנו אותו סוג אינטרנט) (אים אני לא בפורום הנכון בישביל השאלה שיתקן אותי)[br]פורסם בתאריך: 19.01.2007 בשעה 22:42:54 לא סוג מהירות אינטרנט
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול זה עושה לי LOW ID (יש לי ראוטר, אבל וFIREWALL מבוטל) איך אני עושה שיהייה לי HIGH ID בבקשה תאזרו לי בבקשה!! תודה.
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה בקשר לאימיול החדש . כאשר אני משתמש באימיול , אני מסדר לעצמי תיקיות מוכנות מראש , למשל תקית סרטים , תקית משחקים וכו' וכל תיקיה כזאת יש צבע ומיקם הורדה אחר . עכשיו, באימיולים הקודמים כאשר הייתי עושה את הדבר הזה , היה מופיע לי קובץ בשם : Category.ini שאם הייתי מתקין אימיול מחדש הייתי פשוט מעביר את הקובץ הזה , והוא היה מחזיר לי את כל התיקיות שיצארתי . לעומת זאת באימיול החדש , אני לא מוצא את הקובץ הזה , גם שיצרתי את התיקיות מחדש , הוא פשוט לא שם לי את הקובץ הזה אולי משהו מכם יוכל לעזור לי בקשר לזה , האם משהו יודע היכן או , או אולי יש קובץ בשם אחר שאני לא מכיר !? תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי אימיול ואינטרנט בכבלים 750K . נגיד שאני מוריד 2 קבצים כל אחד על 2 KBPS . לפי הרוחב פס שלי אני אמור להוריד הרבה יותר אז האם ה 4 KB האלה הם ניצול מלא של רוחב הפס שלי? השאלה שלי היא בעצם זאת.. אם אני יבטל אחד אז השני יוריד יותר מהר? מקווה שהבנתם אם לא תגידו... תודה
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט (בכבלים) עם ראוטר d-link di-604 (בקיצור לא אלחוטי) ואליו מחוברים 3 מחשבים ובנוסף, יש לי מחשב נייד בבית. האם אני יכול לקנות לו מתאם BT ולקנות לאחד המחשבים מתאם BT ואז לגלוש בנייד ? אם לא, האם יש דרך אחרת לגלוש בנייד ? בנייד אין לי מתאם אלחוטי וגם הנתב שלי, כמו שאמרתי, לא יכול לשמש כנתב אלחוטי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם באינטרנט של ערוצי זהב צריך גם לשלם על ספק? או בכל אינטרנט בכבלים ?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי חיבור דרך HOT וברק כדי להתחבר אני צריך להפעיל את התוכנה של ברק ולהתחבר דרך החייגן שלהם האם יש אפשרות לעשות שווינדוס יפעיל את החייגן ויתחבר בהפעלה?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה - בימינו עדיין משנה אם לשכן שגר לידי או בבניין שלי יש אינטרנט בכבלים וגם אם אני רוצה לעשות אינטרנט בכבלים , זה יוריד לי במהירות ?? -תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי אני מחובר לכבלים בחיבור ללא חייגן בגלל שיש לי ראוטר ולפי מה שהבנתי יש בעיה עם ראוטרים וחייגן. היום קראתי פה: http://www.netcheif.com/Articles/L2TPDial/L2TPDial.htm שאפשר לעשות חיבור לאינטרנט בכבלים עם חייגן עם ראוטר כמו שלי [אני לא בטוח 100% שזה השם של הראוטר שלי אבל יש לו את ההגדרות כמו במדריך אז זה לא משנה]. אם אני מבקש מהכבלים שיעבירו אותי מחיבור ללא חייגן לחיבור עם חייגן (אני רוצה IP משתנה בגלל נסיונות פריצה למחשב), איך הסידור IP יהיה? לפי המדריך אני נותן שם וסיסמה להתחברות בהגדרות של הראוטר, מה שכנראה אומר שהראוטר יחייג ושכל מי שמחובר לראוטר יקבל את אותה כתובת IP.. אבל אני מתחבר דרך המודם ולכן אני רוצה לדעת אם אני אקבל כתובת IP שונה [זאת שרואים בwhatismyip.com למ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת ועל אחד מהם אינטרנט סידרתי עם פרוקסי+ שאפשר יהיה לגלוש במחשב השני דרך המחשב הראשון אבל כשאני רוצה לשחק באינטרנט (קאונטר סטרייק לדוגמא) משניהם בו זמנית אני יכול רק מהמחשב עם האינטרנט יש איזה דרך לסדר שיהיה אפשר לשחק משניהם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה נוסף לנו מחשב לבית כעת ישנם 3 מחשבים ושלושתם מחוברים דרך מתאם אלחוטי להפתעתי המחשב הישן ביותר הוא בעל הקליטה הטובה ביותר שמחובר דרך מתאם PCI של אדימקס. אצלי יש את ה מתאם USB של אדימקס ובנייד יש עוד מתאם שאני לא יודע של מי. יש דרך שבה יהיה אפשר לווסט את המהירויות בין המחשבים בכדי שלא יתווצר מצב שמחשב אחד יטוס והשני יזחל הוא איזשהו דרך לעשות הפוך , כלומר , להשקיע את כל משאבי האינטרנט במחשב אחד. כרגע יש לי 1.5 מגה האם מעבר ל 2.5 או 3 יכול לשפר את המהירות בצורה כזו שאני באמת ירגיש? אשמח להסברים ותשובות
-
- 14 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לדעת פרטים על אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב האם הם טובים? איך רמת השרות? איזה מהירות אתם מגיעים הכי הרבה והאם זה די קבוע? ובכלל פרטים למי שיש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אממ בביתי יש כ-7 מחשבים ,כלומר 4 נייחים ו-3 ניידים המחוברים לאינטרנט smile (אינטרנט זהב) ולנתב d-link 604 . מתוך השבעה לאינרטרנט מחוברים רק 4. אממ הבעיה שלנו היא שכאשר אני משחק במשחק רשת אז זה מאיט לכולם את האינטרנט כמובן או כאשר אחותי מורידה משהו באימיול כל האינטרנט פשוט איטי לחלוטין ! אז השאלה שלי האם יש דרך לעשות שכל אחד יהיה לו האינטרנט שלו ולא יאיט לכל השאר את האינטרנט? תודה רבה רבה רבה!! אפילו אם זה בלתי אפשרי כתבו לי כדי שאדע! תודה רבה! NiGhT-FiRe
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אז ככה לפני איזה חצי שנה עשיתי טריפל אצל הוט וקיבלתי מהם 12 מגה אבל בבזק אני משלם על 2.5 מגה מה שקורה בפועל שכשאני מוריד מאתרים ישראלים אני מוריד על 12 מגה קבוע ולא 2.5 וגם מאתרים בחול במיוחד בלילות יוצא שאני מוריד על 12 מגה למרות שבבזק בינלאומי אני על2.5 ולא שידרגתי שם ל 12 כמו בהוט , השאלה איך זה יכול להיות שאני מקבל 12 מגה ולא 2.5 האם בזק יכולים לנתק אותי או משהו אם אני לא משדרג אצלם ל 12 מגה?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שאני מתחבר אליהם ל100 מגה התשתית שלי תיהיה של הוט אבל השאלה שלי איזה ספק אני יכול לבחור? ומה הכי מועדף לדעתכם? שמעתי שהוט מחווייבים להביא מ 80 עד 100 מגה זה נכון? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי איזה תוכנה שרק עם ה IP שלי מתחיל ב 82 היא מתחברת לאינטרנט X: עכשיו אני צריך לעשות איזה 30 פעם ריסט לאינטרנט כדי שיצא לי איפי של 82 יש דרך לעשות שהאיפי שלי תמיד יתחיל ב 82?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי. אני מנסה לפתוח פורטים בראוטר לתוכנת אימיול. יש לי שם שורה שבה אני צריך לרשום את ה server ip address. עכשיו הבנתי שזה האייפי של המחשב אבל הבעיה שלי היא שכשאני מחפש דרך אתרי מסויימים את האיפי שלי הם נותנים לי איי פי בסגנון 78.143.32.*** כשאני רושם cmd ip config אני מקבל כתובת של 10.0.0.*** השאלה היא לאיזה איי פי להתייחס ?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש אפשרות לפתוח סדרה של פורטים בראוטר הזה לדוגמה מ1000-1020 משהו כזה... מבלי לפתוח אחד אחד... ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אם אני מפרמט את המחשב ומתקין מחדש את המערכת אז כל ההגדרות של הנתב ישמרו או צריך להגדיר מחדש ...?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום הורדתי אתמול אמיול והוא מוריד לי בסדר אבל הוא מעט לי את האינטרנט ובכל הפעמים הקודמות שהורדתי הכול עבד בסדר השאלה שלי מה אני יכול לעשות בשביל שזה יוריד ואני יוכל לגלוש תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מעונין לדעת איזה אנטיוירוס הכי טוב norton או kaspercky תודה
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקליטה של הרשת האלחוטית. חשבתי לפתור את הבעיה על ידי הארכת האנטנה, אך הרעיון הזה ממש טיפשי. בקיצור השבתתי את המחשב למטה בגלל שאין בו אינטרנט באשמתי. היום בטעות שמעתי על הדבר שנקרא אקסס פוינט שעוזר להגביר את האות או משהו וחשבתי לעצמי שזה חייב להיות הפיתרון המושלם בשבילי, מה שאני רוצה לדעת אם יש המלצות על משהו מסוים איך זה עובד, וכמה זה אמור לעלות. ראיתי את זה ב-480 שקל וזה קצת מוגזם לדעתי. אני רוצה שיפעל ואני צריך משהו די פשוט בתאכלס, אבל העיקר שיעבוד, אז אם יש למישהו תגובוות אני אשמח לשמוע.
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני כבר משתמש המון המון זמן באתר הזה כדי לבדוק מהירויות לארץ ולחו"ל, כשהאינטרנט עבד בסדר, הוא הראה שהאינטרנט עובד בסדר, כשהיה איטי הראה איטיות, עד כאן נשמע אמין למדי... יום אחד, קיבלתי איטיות מטורפת לחו"ל, לארץ היה בסדר אבל לחו"ל היה זבל של מהירות. הלכתי עם האינפורמציה לבזק בינלאומי ופתאום האתר הזה לא אמין ואני לא יכול לסמוך על מה שהוא אומר. הקטע הוא שאמרתי להם שהמהירויות לארץ בסדר, אז הם נתנו לי בדיקת מהירות משלהם (שברור שהיא לשרתים בארץ) אני אומר להם שזה בסדר, אבל לא לארץ יש לי בעיות, אז הם אמרו לי שהאתר speedtest.net לא אמין ושאין בעיה עם האינטרנט... בסוף הם סוף סוף האמינו לי שיש בעיה כשהראיתי להם 3 הורדות רנדומאליות מ- 3 אתרים אמריקאים שונים שכולן הורידו במהירות מבחיל…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לחי שאלה שנראה לי שהיא מתאימה לפורום הזה: גיליתי במחשב שיש לי Key-logger ואני לא יודע ממתי... אז אם ננגיד אני מקיש את הפרטים שלי באתר של בנק הפועלים[שיש את הסימן שזה אתר מאובטח] אז בכל זאת הפרטים מופיעים ב key-logger? והאם פיירוול יכול לחסום את העברה של פרטי ה key-logger לצד שני? תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-