עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by TermiNal,

שלום לכולם. אני מחובר לבזק+HOT עם ראוטר לינקסיס WRT54G ומודם מוטורולה של הכבלים.. אחרי שפירמטתי את המחשב במקום שיהיה לי רק את ה-Local Area Connection שהיה תמיד והיה החיבור שלי לאינטרנט נוסף לי עוד איקון שנקרא Internet Connection והמחשב מציג אותו כ-GATEWAY אם אני מבטל אותו אז אין אינטרנט, אך הוא מופיע רק כאשר ה-LOCAL CONNECTION פועל. בחיים לא ראיתי דבר כזה אצלי במחשב שלי ולא זכור לי שהתקנתי משהו.. יש לכם מושג מה זה? האם זה מאט את מהירות האינטרנט? (כי אני סובל קשות מפינגים מפחידים) איך אפשר לבטל את זה אם זה פוגע? ושאלה קטנה נוספת בעניין האינטרנט שלי, ראיתי פה דיונים רבים על הפינגים הגרועים בבזק אבל שמתי לב שאצל רובכם זה תוקן.. אצלי המצב רק הולך ומתדרדר היתה תקופה שה…

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by iurkin,

שלום לכולם, יש לי ראוטר אלחוטי של Siemens SL2-141 וברצוני לדעת אם יש אפשרות לעשות IP שונה לכל מחשב בנפרד(או לכל חיבור לראוטר). אבל אני לא רוצה שיהיה למחשבים IP סטטי. אשמח אם תוכלו לעזור לי, יאיר

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  3. ישר לשאלה: למה כשאני מעלה קובץ (לראפיד שייר לרוב - במהירות מקסימלית שלי) ובאותו זמן גולש באינטרנט, הגלישה איטית מאוד, הרי גלישה באינטרנט היא download (לא?)? אם אני מוריד קובץ (מראפיד שייר) אז הקובץ יורד במהירות מקסימלית(180KBPS) של החיבור שלי וה-upload איטי נורא - 2KBPS (מקס': 17KBPS), למה זה ככה? תודה.

4. Started by My_Name,

יש לי ראוטר של Linksys, דגם WRT54GL v1.1, ועוד ראוטר של Edimax, דגם 6114WG. הראוטר של Ediamx תומך ב-WDS אבל הראוטר של לינקסיס לא, ובגלל זה אני עושה לו עידכון של DD-WRT שאחרי העידכון הוא יתמוך ב-WDS. ובזמן שקראתי קצת באתר הגעתי לעמוד הזה: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/WDS שמדבר על שימוש ב-WDS על העידכון הנ"ל. ותחת Working Products לא מופיע הדגם של הראוטר שלי. אז אי אפשר לקיים בינהם WDS ? או שהבנתי לא נכון . . . .? ואם אי אפשר, אז יש איזה קומבינה שתאפשר את זה ? תודה . . .

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  5. Started by naor 2002,

האם WireLess Bridge משמש רק כדי להגביר אות אלחוטי/נייח או שהמכשיר עצמו משמש גם ככרטיס רשת אלחוטי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני קורא את זה: https://hwzone.co.il/%D7%A0%D7%AA%D7%91-ac1900-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%90%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99/ ומצוין שם שהנתב תומך ב-IPv6, מה זה בעצם אומר ? שאני יכול להמיר את כל התעבורה ל-IPv6 ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by godisme171,

שלום, רציתי לדעת אם יש תוכנה או אפשרות כלשהי להגדיל את מהירות הגלישה/הורדה ע"י "גניבת" פס משכן שיש לו אינטרנט אל חוטי אבל לא מאובטח זאת אומרת שאיכשהו אני יוריד דרך שני המודמים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום יש לי רשת אלחוטית בבית עכשיו בסלון לא קולטים טוב או שאין קליטה או שהגלישה מקוטעת עכשיו בגלל שלקרב את הראוטר לא בא בחשבון(2 מחשבים מחוברים אליו קווית) חשבתי לקנות AP כדי להגביר את אות השידור. עכשיו אני לא ממש מבין בזה אז אני צריך המלצה לAP טוב במחיר סביר משהו כמו עד 150 שקל. הראוטר שיש לי עכשיו זה של בזק מדגם SL2-141 חשבתי בהתחלה להחליף אותו אבל זה לא מבטיח לי שתהיה קליטה(המרחק הוא משהו כמו 20 מטר עם 2 קירות בלוקים) אז אני רוצה ללכת על בטוח. ועוד שאלה אם הבנתי נכון בהתחלה מגדירים את הAP דרך כבר רשת במחשב לאיזה רשת להתחבר ואז מצבים אותה במקום שרוצים כשהיא מחוברת רק לחשמל נכון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

אך אני יוצר לינק להורדת קובץ של BitTorrent מהמחשב שלי (שיורידו אותו מהמחשב שלי ) ועוד משהו יש איזו תוכנה של EDIT ליראות נתיב או משהו מהקבצים של ה BitTorrent (הלינקים)

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  10. Started by Daniel Bergman,

שלום רב, אני משתמש בתוכנת serviio לצורך צפיה בסרטים בטלויזה חכמה של סמסונג. הבעיה היא שיש סרטים שעובדים חלק ויש כאלה שנתקעים כול כמה דקות ומופיע הודעה "המערכת טוענת". אני משתמש בראוטר משולב מודם של בזק מדגם: d-link dsl2760u מה אפשר לעשות כדי לפתור בעיה זו? אני ניסיתי גם תוכנות אחרות ומכולם serviio הכי יציבה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Zadu,

היי לכולם , בדקתי את הנתונים של בDsl Line כל יום בשבוע האחרון ואני רוצה לדעת האם הנתונים הם טובים . הנתונים: Line Rate 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Line Rate 11712 Kbps 1228 Kbps Noise Margin 25.8 dB 23.0 dB Line Attenuation 12.0 dB 6.0 dB Output Power 13.8 dBm 12.4 dBm Line Rate 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Line Rate 11744 Kbps 1212 Kbps Noise Margin 25.4 dB 23.0 dB Line Attenuation 12.0 dB 6.0 dB Output Power 13.8 dBm 12.3 dBm 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Line Rate 11776 Kbps 1200 Kbps Noise Margin 25.7 dB 22.0 dB Line Attenuation 12.0 dB 6.0 dB Output Power 13.8 dBm 12.3 dBm Statistics Downstream Upstream Line Rate 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Lin…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by puNani,

קנו לי לאחרונה מחשב נישא.. אני מעוניין לחבר אותו ברשת למחשב השולחני שלי... במחשב השולחני יש לי יציאת FIREWIRE, ואילו בנייד יש לי USB2.. האם יש כבל המחבר בין השניים או שיש קבל המחבר בין הכבל אינטרנט (המתחבר לכרטיס רשת) לבין הFIREWIRE? או שכדי לחבר בין המחשבים אני חייב שלמחשב השולחני יהיה כרטיס רשת נוסף?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Oranili,

אז ככה אנשים.. הורדתי פה FIRMWARE של 1.55 עכשיו בנתב מופיע לי שהFIRMWARE V1.58 http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=268&pl1_id=1 אז עדכנתי אותו? לא צריך להופיע בנתב 1.55?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by omri_ro,

שלום. עקב בעיות בשיתוף קבצים בין המחשבים אצלי בבית (כנראה בעיית תשתית) התקנתי את התוכנה HAMACHI והגדרתי בכל המחשבים והכל סבבה! אממה, בכל הבדיקות והניסויים והסרה והתקנה של התוכנה שעשיתי נשארו לי ברשימת המשתמשים בלחון התוכנה משתמשים שהם כבר לא פעילים(שהם למעשה המחשבים שלי עם IP שונה) ואני לא מצליח להסיר אותם. אשמח לשמוע פתרונות אפשריים...

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by Zeev86,

1. הוא אמור להיות חם? כשאני שם עליו יד הוא ממש רותח. 2. לאחר מספר ימים שהוא עובד המהירות גלישה שלי יורדת (מוריד על 30 KB לשניה) עד שאני מכבה ומדליק. ככה זה אצל כולם (קראתי פה הרבה דיונים על בעיות עם המודם הזה) או שזה רק אצלי ועלי להחליף אותו?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by noazz,

היי, כמה סוגי IP יש לי במחשב שמזהים אותי דרכם ? מחשב חדש הכל חדש ? או שעדיין יכולים לזהות (אתרים גדולים) שאני גולש מאותו מקום או משהו ?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Fighter,

בקשר להאי פי המוזר הארוך הזה שאמור לפתור את בעיית החוסר בכתובות פנויות שמתי לב שבוינדוס 7 זה מותקן אוטומטית וכשאני משתף בביטורנט אני מתחבר ליותר אנשים כי אני גם מתחבר לאנשים עם אי פי כזה השאלה היא: האם בוינדוס XP הייתי מוגבל רק לגרסה 4 או 6?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by h@c,

קורה לי מלא פעמים שאני מנסה להוריד קובץ ואני מקבל את ההודעה הבא YOU HAVE A DCC PENDING SET YOUR CLIENT TO GET THE TRANSFER (120sec until timeout) אני משתגע ולא יודע מה לעשות מה שכן חלק מהקבצים זה כן מוריד לי.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by Oranili,

שלום יש לי ראוטר WRTG54L שלא תומך בMIMO האם אני יוכל לקנות את הכרטיס רשת הזה EDIMAX EW-7628Ig PCI MIMO-G 54MB WIRELESS ? והוא יעבוד לי ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by J0HNiE,

קודם כל מה זה האם זה יכול לתקוע לי את האינטרנט לכמה זמן עכשיו שמתי לב שאני משחק אז המשחק נתקע לי ל10 שניות(בכל משחקי הרשת) ואז בדקתי שמתי שזה נתקע הIN של הFPS ושל הPING פשוט נתקעים האם יש קשר בין זה לMTU? תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by Burned,

יש כבר פרסומות בקשר לזה, ורציתי לשאול מתי זה יצא באפן מסחרי ולא רק ניסיון לתושבים באיזורים מסוימים. ועוד משהו, אם באזור שאני גר בו יש תשתית רק ל1.5 מגה בADSL, האם זה גם יגביל אותי ברשת החדשה? (הבית חדש נבנה פחות משנה.)

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by dima_ga,

שלום היום שלחתי לעצמי דואר אלקטרוני מהמחשב של חבר שלי מאתר נענע לדוא"ל שלי במחשב. שלחתי בשעות הצהריים 4 תמונות כל אחת בגודל מגה וחצי. מדוע ההודעה לא הגיעה אליי עד עכשיו? עבר הרבה זמן ובדר"כ זה מגיע תוך כמה דקות. בקשה תעזרו לי זה מאד דחוף לי ההודעה הזו.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  23. איזה שרתים הכי מומליצם מrapidshare מבחינת מהירו ויציבות כמובן?! תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by amir_dj,

במידה ויש לי switch יכול להיות מצב שאני יחבר 2 מקורות אינטרנט אליו? כלומר נגיד אני יחבר אליו 2 ראוטרים שמקבלים קו אינטרנט דרך מודם ובנוסף יהיו מחוברים אליו מחשבים, זה יכול לעבוד? איך המחשבים יודעים למי להתחבר? האם אני יכול ליצור מצב שאם אחת הרשתות נופלת השניה נכנסת לפעולה?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  25. Started by tzahi04,

שלום, יש לי כמה שאלות 1. האם IMAGE של GHOST שנעשה באמצעות שיטת SYSPREP יכול להיעתק לכל מחשב מכל חומרה שהיא? 2. מהי השיטה הטובה ביותר להפצת SYSPREP ברשת בשידור MULTICAST, האם היא באמצעות GHOST SERVER או שיש שיטות יותר טובות מזה? 3. היכן ניתן להשיג מדריכים בעברית בכל נושאים אלו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.