עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ??? ראוטרspeedstream(לכבלים-אינטרנט זהב)מי יודע חברים יקרים ומומחים אנחנו מחוברים בבית דרך הכבלים לאינטרנט זהב,עד לפני כחודש היינו יכולים שני ילדים להתחבר דרך HUB היה אפשר לחייג פעמיים את הסיסמא, אבל הם שינו כנראה הכל ולכן קנינו ראוטר(נתב) מדגם SPEEDSTREAM אבל אנחנו לא יודעים ולא מצלחים איך לקנפג או איך לגרום לו לתת לנו לעבוד מול האינרנט זהב בכדי שנוכל עד 4 משתמשי הבית להיות מחוברים בו זמנית, האם מישהו מכן יכול לתת עצה \ או הדרכה כל שהיא הרבה תודה לכל מי שיתמוך בשאלתנו בתודה דודי twin464@walla.co.il אפשר להשאיר לנו הודעות כאן בפורום או לכתוב לנו למייל ושוב תודה לכולכם

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  2. Started by Drek Boy,

האם אפשר לקנות ראוטר שאין לו פיירואל מובנה ושאני לא אצתרך לפתוח פורטים...? פשוט הכל יהיה נגיש ואם אפשר מישהו יכול לתת לי המלצה על ראוטר כזה כי שלי מעפן ועושה מלא בעיות הוא כל הזמן מתנתק ולא מאפשר להפעיל ביטורנט ותוכנות הורדה אחרות

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by dezavoo,

אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי פשוט לדירה 3 חדרים בלי ממ"ד לקליטה של טווח 10 מטר. מישהו מכיר את הראוטר Actiontec GT701-WG. אפשר להשיג אותו בEBAY בזול. השאלה אם זה טוב יותר מהראוטרים בארץ שעולים בסביבות 100 ש"ח

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by beni125,

יש לי ראוטר שלהם והוא עבד טוב אך לאחר זמן מה הוא לא עובד כאילו יש לו חשמל והנורות עובדות אבל שאני מחבר את המודם ואת המחשב השני (יש לי שניים שמחוברים אל יש 4 יציאות) אז הוא אומר כאילו המחשבים לא מחוברים ואין אינטרנט אך שאני מחבר את המודם למחשב יש אני מקבל את האינטרנט החלפתי כבלי רשת אך דבר זה אינו עוזר יכול ליהיות שנשרף הראוטר?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה... בזמן האחרון עליתי על בעיה שגורמת לאיטיות בתוכונת ההורדה ובאינטרנט אקספלורר עצמו... אצלי תמיד שהייתי נכנס ל-"חיבורי רשת" היו לי שתי אייקונים... 1) Local Area Conection ... 2) התקשרות אינטרנט... בזמן האחרון האייקון השני נעלם לי לפעמים ואני צריך לאתחל את המודם בשביל להחזיר אותו... אם לא אז התוכנות מורידות לי לאט יותר או האקספולרר עצמו לא מעלה לי אתרים !! מה שמוזר זה שה-Internet Protocol שלי לא מוגדר אוטומטית... מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד !! תודה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by dudisrea1,

חברה יש לי שאלה קטנה שאני מכווה שתוכלו לעזור לי בה, כי בבסיס שלי אנחנו לא מצליחים להבין מה בדיוק הדבר הזה אומר... הכבל 100Base-TX - אומר דבר כזה, 100 - קצב תעבורת המידע במגהביט\שנייה , Base - סוג תעבורת המידע Basebabd/Broadband, האות T - Twiested Pairs - השיטה בה הכבל עובד שבו כל זוג גידים הוא שזור, כדי למנוע ניחות. מישו יכול להגיד לי מה זה הX ? חלק אומרים לי שזה קיצור לFull Duplex אבל הכבל 10Base-T גם הוא תומך בFD. חלק אומרים לי שזה מס' המטרים, אבל לכל כבל יש את האורך שלו. חלק אומרים לי שזה בא מלשון ה Tx - Transmitted אבל למה ? בקיצור המון סיבות ואף אחד לא בטוח במה שהוא אומר. בבקשה אני צריך תשובה דחופה!! תודה לעוזרים! שאלה נוספת האם Cat-5 בעל התקן 10Base-T יכול לתמוך בתע…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  7. Started by anorex,

יש לי שתי חיבורים לאנטרנט באותו חדר ( 2 מחשבים אם צריך גם)...שתי ספקיות שונות שתיהם 1.5. רציתי לדעת אם יש איוזו שהיא אפשרות שאני יכוללרכז את שתי החיבורים למחשב אחד ולנצל את שתי הספקיות. (רוחב הפס המצטבר)? סאאבבה

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by stav_r,

נסיתי לעשות רשת ICS בין שני מחשבים לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.htm מחשב ה clinet לא מצליח לראות אתרים באינטרנט , לאחר שהגדרתי אותו לקבל כתובת IP קבועה , הוא מצליח לעלות רק את אתר הבית . כאשר עולה הדפדפן הוא שואל אותי האם לעבוד במצב offline הוא להתחבר, במידה ואני בוחר offline הוא גולש לאתר הבית. לאחר מכן אני מנסה לגלוש לאתרים אחרים , אך הוא שואל אותי האם להתחבר או להישאר offline , לא משנה מה אני עושה האתר לא עולה. כיצד לפתור את הבעיה ? השרת הוא windows XP והלקוח הוא וינדוס 98 ipconfig /all מהשרת Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : natasha-72cf848 Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . …

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by Sweet_Tooth,

לא מזמן הגיע אלי המודם/ראווטר האלחוטי של בזק (SIEMENS) ורציתי להפיק את המקסימום ממנו אבל נוא ממוקים בקומה בראשונה (תחתונה) שרק בה ובחדר שמעליה יש אינטרנט אלחוטי אבל אני רוצה שיהיו בשתי קומות אז שמעתי שיש מכשיר BRIDGE שדרכו אני יכול לעשות את זה הוספתי סרטוט קצת עלוב שאולי יכול להבהיר את מה שאני רוצה עריכה: אני לא יכול לשנות את מיקום המודם!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  10. התקנתי רשת אלחוטית עם router של US robotics. התקשורת עובדת מצויין, כשהיא עובדת, אך מדי פעם המחשב שמחובר אלחוטית (כרטיס USB) מתנתק מהרשת האלחוטית - גם כשאני בכלל לא גולש - ואז אי אפשר לשחזר את התקשורת בשום צורה עד שאני עושה restart למחשב (עם windows xp). אחרי ה-restart הרשת מתחברת מעצמה ועובדת שוב מצויין בלי צורך לשנות משהו. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם זה נשמע כמו בעייה ברשת, או אולי בהגדרה אחרת של המחשב (מחשב חדש עם לוח אם 945PL של MSI)? הדרייבר שהשתמשתי בו לכרטיס האלחוטי הוא המקורי שבא עם ה-router והכרטיס האלחוטי. תודה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by D.E,

האי מיול שלי מיתחבר תמיד בLOWID ולפעמים הFTP לא עובד.. המחשב האב הוא לא שלי אלא של אחותי,מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  12. שלום, יש לי ראוטר בבית עם שני מחשבים שמחוברים אליו ראוטר של EDIMAX לאחר 30\60 ד'ק לפעמים ולפעמים כך, האינטרנט מתנתק ומה שפותר את הבעיה הוא להוציא לרגע את הכבל מתח של הראוטר ולהחזיר ואז זה שוב פועל, אני מוריד ואני צריך הורדה רציפה ושלא יתכבה מה הבעיה מה צריך לעשות ?- אולי זה בעיית חימום ? אפשרי ? (הוא חם) לוח: EP35C-DS3R מערכת הפעלה: Windows vista sp1 x64bit מעבד:E8400 זיכרון:4GB GEIL דרייברים מעודכנים.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  13. Started by Or94,

יש לי בבית מחשב מדיה סנטר שמחובר לטלוויזית LCD 37 אינץ' של LG. המפרט של המחשב הוא: מעבד: AMD phenom 2 X3 720 לוח אם: ASUS M4A78-VM זיכרון:2GB כרטיס מסך:ATI HD4850 המחשב מחובר לאינטרנט ועד לשבוע האחרון הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון התחילו ניתוקים פתאומיים באינטרנט ובגלל זה המשחק battlefield bad company 2 לא עובד לי במולטיפלייר. ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס רשת ולא עזר. ניסיתי לנתק ולחבר את הכבל רשת ולא עזר. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  14. איזה ראוטר מומלץ לקנות לשימוש ביתי לאחי יש או D LINK או EIDEMAX משהוא כזה וזה אמור להיות די איכותי אבל כל פעם שאני אצלו ומתחבר עם הנייד שלי הגלישה זוחלת וברגע שאני מחבר ישר לקיר זה טס השאלה שלי זה אם זה תמיד ככה? פשוט יש לנו רשת קווית אבל בכל המחשבים חוץ מאחד יש גם כרטיס רשת אלחוטי והשבוע הרכבתי לאמי מחשב חדש שישב בחדר בלי רשת אז אמרתי נשדרג רק הדאגה שאני יתחיל לזחול ברשת. *הצרכים של הרשת גם יהיו שלושה מחשבים מחוברים קבוע פלוס שני ניידים (כרגע אני על מגה וחצי יספיק?)

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by gimdy,

קניתי 2 מחשבים לבית וכרגע יש 3 מחשבים . יש לי נתב אלחוטי מבזק של חברת ASUS ואני מחפש שני כרטיסי רשת למחשבים. כל המחשבים באותה קומה במרחק של מקסימום 10 מטר בין אחד לשני . 1. איזה כרטיסי רשת מומלצים? USB\PCI2 .2 ? 3.איפה יש מדריך להקמת כונן משותף בין המחשבים ? 4.איזה הצפנה צריך לעשות כדי לשמור את אבטחת הרשת?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  16. היום אני עובד עם ראוטר גרוע של netgear שאינו תומך במודם כבלים כמעט לגמרי, הצלחתי להתחבר לאינטרנט רק ע"י חיבור ללא חייגן. אני מעוניין בראוטר חזק ועמיד, קל לקינפוג עם תמיכה מלאה במודם כבלים . מחיר לא משנה. תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by incentive,

אהלן חבר'ה יש לי בעיה יש לי סבבה די סי (בעברית) והיום פתאום גיליתי שחלון ה"הורדות" שלי ריק והוא לא מציג את התיקיה בכלל - מסך ריק לא יודע מה יכל לגרום לזה או מה השתנה..בדקתי שלא השתנו הגדרות תיקיה בתוכנה עצמה והתקנתי שוב את התוכנה עליה וזה לא עזר. מה שכן, כשאני מתחיל להוריד משהו חדש זה כן מופיע בחלון ההורדות והתיקיה כן מופיעה אבל רק עם ההורדה החדשה... מה קרה מישהו יכול להגיד לי? עוד משהו: יש מהירות הורדה..לא ברור לי מה נסגר עם זה..איך אני מחזיר את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by mrbig,

אתמול התקשרתי לבקש שישדרגו היום בדקתי בביטורנט ואכן האפלואד עלה לי ל 18KB אני עם אינטרנט של 1.5 מגה (השידרוג יתבצע באופן הדרגתי -אבל אם תתקשרו זה יהיה תוך כמה ימים)

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  19. התקנתי גרסאות חדשות של skype ו bittorrent ועכשיו כל הזמן ה firewall שואל אותי אם לתת גישה לרשת או לא אני עושה permit אבל הוא עדיין מבקש כל פעם כתובת IP אחרת

20. האם תהיה קליטה בין החדר, שבו יהיה הראוטר, לבין החדר שבו יהיה המחשב עם ה. רשת אלחוטי ? אין לי נסיון עם זה.. המרחק לא יותר מ-5 מ', אותה קומה, אבל יש איזה 4-5 קירות בקו ישר שמפרידים. (אני לא יודע איך זה הולך באינטרנט אלחוטי, אבל בטלפון אלחוטי אין בעיות) אני מתכנן לקנות EDIMAX BR6504N + Edimax EW7728IL, האם זה מספיק/יותר מדי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  21. Started by dovik,

מהו ההבדל מבחינת פרוטוקולי תקשורת או בכלל, בין השידור המוקלט ומשודר בכל זמן רצוי,לבין השידור שמשודר און ליין (ברור שכמובן גם הוא מוקלט ברוב הפעמים,השאלה היא שאלה טכנית) ? תודה!

22. Started by amircx,

היי. אני מחפש ראוטר משולב עם מודם ADSL לUBUNTU לינוקס (סתם לידע כללי שאני משתמש במערכת ההפעלה הזו) רק מה שמאוד חשוב לי זה אפשרות לשלוט על החיבור והניתוק דרך ה SHELL, או לחילופין, שהראוטר יהיה עם אופציה של להתנתק כל X דקות (ולא רק שיש לו IDLE) מישהו מכיר משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by danielmihl,

אנשים שמשתמשים בחבילת גיימינג של חברת פלאפון (אינטרנט סלולרי) למחשב איך הפינג שלכם במשחקים? שוקל לעשות את זה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  24. שלומצ'יק ... אז ככה .... במוסד אקדמי מסוים קיימת רשת אלחוטית שאני יכול להתחבר אליה בעזרת לפטופ השאלה שלי היא מעין פרויקט ... אני מעוניין להקים מעין תת רשת ובכך להגדיל טווח קליטה בשביל זה אני צריך שני דברים עיקריים. 1. למצוא דרך לקבל יותר מIP אחד . 2. למצוא דרך להגדיל טווח קליטה . לבעיה השנייה נראה לי שאני אלך על לשים P1 פלוס ראוטר שמריץ לינוקס במקום גבוהה . הבעיה הראשונה נובעת מזה שיתחברו יותר מאדם אחד למחשב וזה יכול לחנוק את רוחב הפס שניתן לי . האם ניתן לפתור בעיה ראשונה ע"י הוספת כרטיס שני או משהוא בסגנון (אשמך לאיזה מדריך על אופן עבודת רשתות אלחוטיות :איך מחולקת IP למחשבים) בתודה מראש .........

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by miclando,

שלום אני מחפש לרכוש ראוטר לדירה של קומה אחת בלי ממד כך שיכסה בצורה טובה את הדירה. אשמח לשמוע המלצות על חברות טובות או על דגמים ספציפים תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים