עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי רשת בייתית אלחוטית , בעבר היה לי בנוסף לסמל של הרשת סמל של האינטרנט שהייתי יכול להתנתק ממנו בלבד , אפילו ממחשבים אחרים . התקנתי רשת חדשה והפונקציה הזאת כבר לא זמינה . למישהו יש מושג איך ניתן לעשות זאת (כן המטרה היא לשנות IP , הוא לא מוגדר אצלי כקבוע ) . אני לא רוצה לחבר ולנתק מהחשמל כל הזמן , אני חושש שהמערכת תתקלל . תודה מראש , חופש נעים . דוד .

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by dolevc2,

כל ריסטרט או סליפ (לא סגור על זה) החיבור של הכרטיס רשת יורד מ100 מגה לשנייה ל10 מגה לשנייה. למה זה ואיך אני פותר את זה? אני צריך להוסיף שכאשר אני עושה לו Disable בDevice manager ואז Enable הוא חוזר ל100 (עד הריסטרט הבא).

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. שלום , אני מחפש ראוטר שיחבר בין מחשב נייח למחשב נייד (מחשב נייד- WIFI ) , יכול להיות שיהיו גם 2 ניידים. לגבי הראוטר , רצוי כמה שפחות קרינה ועוצמת שידור. תודה אבי

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by idan007,

אני קונה עכשיו מחשב חדש וביחד איתו אני גם מתכנן לקנות נתב WRT54GL Linksys כי ראיתי עליו תגובות טובות בפורום ואני גם צריך ביחד איתו כרטיס רשת אלחוטי ואין לי מושג איזה לקחת. המטרה היא שהוא יהיה דיי זול ויעשה תעבודה, תודה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by erezkoli,

היי אני מנסה להתקין ראוטר של בלקין עם מודם לאינטרנט. תקליטון האתחול מתחיל לעבוד אבל נתקע בבחינת המחשב. כיביתי את הפיירוול+אנטי וירוס ?????????????

6. Started by MasterGal,

אהלן חבר'ה יש לי HUB מסוג זה,השאלה שלי אם צריך דרייברים לHUB הזה כדי ש WINDOWS יידע להתמודד איתו או שמספיק לחבר אותו לחשמל ואת המחשבים אליו???

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  7. Started by zzz,

אהלן, אז ככה, אתן למפרט לדבר בעד עצמו.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by atomic rooster,

בברק אמרו לי שעד 3 שעות יחזרו אלי, ויש לי תחושה שכאן זה יעבוד מהר יותר... :cool2 כבר הגדרתי רשת והכל , והוא מזהה את ההצפנה והרשת האלחוטית, אך לא נותן להתחבר. לדעתי מה שחסר לי זה כתובת IP של ברק או DNS שלהם, אחד מהשניים. אני מכניס משהו לא נכון... תראו כבר בתמונה. ותודה גדולה מאוד מראש. [br]פורסם בתאריך: 16.12.2007 בשעה 20:18:12 טוב,its all about the PNS הצלחתי. אפשר למחוק. [attachment deleted by admin]

9. Started by jan_p,

שלום לכולם, לחבר שלי שתי מחשבים שמחוברים לHUB עכשיו באחד המחשבים אין בעיה והאינטרנט עובד טוב אבל בשני האינטרנט כל הזמן מתנתק וכשאני מדליק את המחשב מחדש הכל חוזר לקדמותו עד לניתוק הבא...: מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? תודה לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. Started by roei_b,

יש לי בלוטוס במחשב ובפלאפון (MOTOROLA E815) כאשר אני מנסה לשלוח קובץ מהפלאפון למחשב הכל עובד מצוין אך כשאני מנסה לשלוח קובץ מהמחשב לפלאפון זה לא עובד ניסיתי כמה פעמים למחוק ולהחזיר את הDRIVERים ולשנות את השם של הפלאפון אבל כלום לא עובד (הוספתי קובץ עם השגיאה) נ.ב. BLUETOOTH יכול ליצור רשת בין מחשבים (זאת אומרת לשמש כראוטר אל חוטי) ? אם כן עד איזו מהירות? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by liel3,

קניתי נתב LinkSys WRT120N מאז שחיברתי אותו, לא מצליח להתחבר לאתר HWZONE (מן הסתם, את השאלה אני מעלה ממקום אחר) לא הגדרתי עדיין שום הגדרות מיוחדות בנתב, יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  12. אוקיי תשמעו,פ בתקופה האחרונה התחילו לי לאגים מטורפים. ברק הטמבלים לא עוזרים לי - כצפוי. הרצתי tracert, וזה מה שקבלתי: Tracing route to google.com [72.14.207.99] over a maximum of 30 hops: 1 1981 ms 3 ms 2 ms SpeedTouch.zeidman [10.0.0.138] 2 * * * Request timed out. 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 * * * Request timed out. 6 * * * Request timed out. 7 * * * Request timed out. 8 * * * Request timed out. 9 * * * Request timed out. 10 * * * Request timed out. 11 * * * Request timed out. 12 * * * Request timed out. 13 * * …

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

היתי תמיד מחבר 2 מחשבים אחד לשני בכבל רשת נותן אותו קבוצת עבודה IP לכל אחד יש רשת בינהם אבל אין אני עושה את זה עם 2 כרטיסי WIFI בלי ראוטר

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. שלום לכולם, אחרי חיפוש נוקב בפורום שבהם חיפשתי פתרונות, ניסיתי, ושום דבר לא עזר פתחתי את הפורטים של הTCP והUDP הן בפיירוול והן בראוטר (הדגם מופיע בנושא) עדיין האימיול מופיע לי כLOWID.. יש למישהו רעיון מה לעשות בנידון ??? תודה !

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  15. יש לי ראוטר בבית , אני צריך לאותה קומה למחשב נייח נוסף לעשות אינטרנט וצריך המלצה לרכיב שיכול לקלוט לי אינטרנט אלחוטי בנייח !!?? לגביי תקציב אני מאמין עד 200 ש"ח יספיק לא ? תודה מראש לעוזרים ..

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by oron1g,

מעוניין בנתב חוטי/משולב לשימוש ברשת ADSL לא אכפת לי אם הוא מסובך הוא לא. העיקר שלא יהיו ניתוקים! מה אתם ממליצים לי? תודה, אורון[br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 21:35:27 אין לאף אחד פה אף המלצה?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  17. Started by ravenclock,

שלום לכולם יש לי שרת אדימקס 6504N שאליו מחובר דרך כבל המחשב שלי (והבעייתי, למעוניינים ראו בפורום תקלות) והשרת מתחבר ישירות לאינטרנט. עכשיו יש לי בעיה במחשב שלי שכאשר אני מוריד הורדות ישירות דרך HTTP יש לי על הזמן מכל אתר connection to server was reset או שההורדה עצמה נכבית.. זה לא דחוף לי והאמת אני מאמין שהבעיה היא במערכת ההפעלה שכן חיברתי מחשב אחר למודם וממנו ההורדות ירדו נהדר. עכשיו הבעיה השנייה והיותר מוזרה.. פתחתי פורט לתעבורה ליוטורנט, יש לי אייפי קבוע ושמתי לב שכל כמה שעות כאשר אני עושה בדיקה באתרים המתמחים לכך רשום שהפורט סגור למרות שבשרת רשום שהוא פתוח כמו כן בימים האחרונים המהירות גלישה בקנטים אני מאמין שזה עבודה של בזק או הוט או עבודה של שתיהן ביחד. מישהו יכול…

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  18. לקוח/ה יקר/ה שלום, בהמשך לפנייתך בתאריך 07/11/2007 בוצע עדכון לחבילת הגלישה שלך באינטרנט. פרטי חבילת הגלישה הנוכחית הפעילה מתאריך :07/11/2007 אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb במחיר 49.95 ¤ לחודש, בהתחייבות לשנה. בתום שנה המחיר 59.95 ¤ לחודש . המחיר כולל מע"מ. בתום התקופה יועבר מנוייך לחבילת גלישה הכוללת: אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb במחיר 59.95 ¤ לחודש. המחיר כולל מע"מ. חשוב לציין שאני לא חש שינוי של ממש ואני לקוח שלהם כבר קרוב ל12 שנה פחות או יותר.מקודם הייתי על אחד וחצי.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  19. עשיתי מחקר קטן בקשר שבין הרשת הביתית והאיטיות במחשב / קיפאון / פריזים / דפים לא מגיבים ... על פניו אין קשר אבל זה לא מדוייק לקחתי מחשב עם רשת בעייתית " הכונן קשיח עשה רעש חושב " , " מחשב קפא / איטי " ניתקתי את האינטרנט , דקה והמחשב ניהיה חזק ומהיר כאילו לא קרה כלום. אף פעם לא קישרתי איטיות של רשת אינטרנט לאיטיות של מחשב תמיד בדקתי חלקים / תוכנה .. תשימו לב שאתם מכבים את המודם / ראוטר שיש איטיות נוראית או שהמחשב נתקע ( במידה ואין בעיה במחשב ) הבעיה מסתדרת בשניה . אז לפני שאתם מסתבכים עם תוכנה וחלקים תבדקו את הרשת שלכם ( האוייב השקט מספר 1 ) , שהספק אינטרנט אומר " הבעיה במחשב " אז הוא יודע למה הוא אומר את זה על ראש הגנב בוער הכובע !

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  20. שלום, ברשותי מחשב נייד עליו מותקנת תוכנת VPN Client אשר משמשת אותי לעבודתי. כאשר אני מנסה להשתמש בה תוך כדי שימוש בכרטיס אינטרנט אלחוטי של פלאפון (או משהו כזה) היא עובדת ללא בעיה. הבעיה היא שכאשר אני מגיע הביתה ומנסה להתחבר לתוכנה דרך הרשת האלחוטית בבית שלי (ראוטר 3com 3crwe554G72) התוכנה עובדת למספר דקות ונופלת. המליצו לי להגדיר בראוטר DMZ לכתובת הIP של המחשב הנייד אבל זה לא עזר. יש למישהו פה רעיונות מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  21. אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אני לאדע אם חוטית או אלחוטית חלק אומרים שאלחוטית עושה בעיות...זה א. ב.אני צריך משו אם זה אל חוטי שלא יהיה בעיות בין הקומות...וקירות ביטון ו..ג. מה אתם ממליצים מה לקנות?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  22. nvidia שיחררו לראחרונה דריברי חדשים לערכת שבבים שלהם. חשבתי אם להתקין או לא כי תמיד יש איתם בעיות. התקנתי. יש בעיות. הנה לכם צילום מסך של הסטטוס של הכרטיס רשת מה תם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  23. שלום. ברשותי נתב מסוג siemens SL2-141 בשבוע האחרון עשיתי פירמוט. לאחר הפירמוט פשוט חיברתי את הנתב לפי כל החיבורים שהיו לפני הפירמוט. הנתב מתחבר לאינטרנט! הוא מראה סימנים של עבודה תקינה (הלדים). אבל כשאני מאפשר את החיבור רשת (עושה לו ENABLE) אז הוא רושם הרבה זמן ACUIRING NETWORK ADRESS ובסוף מופיע לי הודעת בועה שרשום בה ש THIS CONNECTION HAS LIMITED CONNECTIVITY OR NO CONNECTIVITY AT ALL האם הבעיה היא שלא מוגדרות כתובות IP ? ואיך אני יודע איזה כתובות לרשום אם כן? ואם אני רוצה שה IP ישתנה עבור כל חיבור מחדש האם זה אםשרי עם נתבים ? תודה ! עריכה: מה אתם רציניים? חחח לאף אחד אין קצה של מושג? בעסה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by whitiger19,

השתמשתי בחיפוש והאמת למדתי הרבה.. אני רוצה לעשות רשת חוטית בין 3 מחשבים..ואני צריך ראוטר, מחיפוש קצר בפורום הבנתי שהכי עדיף לי זה ה ?Edimax BR-6104K עכשיו מה שאני יודע כל המחשבים התחברו דרך כל ישר לראוטר.. אז סתומרת שאני צריך לקנות 3 כבלים ישרים.. ו..אני צריך לחבר את הראוטר למודם דרך יציאת הWAN ..אז השאלה שלי היא איזה כבל צריך כדי לחיבר בין המודם לראוטר הזה.. אגב..יש לי כבלים.. חוץ מזה..כל מה שאמרתי בהתחלה הוא נכון? אם אפשר בבקשה תשובה מהירה, כי אני רוצה לקנות את הראוטר עוד היום...תודה!!

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  25. Started by Deddy,

יש לי היום בבית שני מחשבים שמחוברים בכבל אחד ברשת קווית פשוטה. אנחנו הוספנו לאחרונה עוד מחשב ובקרוב מתווסף מחשב נייד. אז בקצרה יהיו שלושה מחשבים שיהיו מחוברים בכבל והנייד יהיה מחובר בכבל לפעמים ואלחוטי לפעמים תלוי איפה הוא יהיה. אני מחובר באינטרנט בכבלים אז אני צריך המלצה על ראוטר, עקרונית אין ממש תקציב כי אני לא מכיר מחירים של ראוטרים טובים, אבל אני מניח שזה לא יגיע ל500 שקל נכון? אז כל מה שפחות מזה יהיה נהדר. ככל הנראה אני אקנה את הרואטר מלוג'יק או זיגזג. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.