עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לחבר שלי יש בעיה לשחק במשחקים כמו AOE2 AOE3 וכאלה שצריכים את IP כדי להתחבר למשחק עם כמה שחקנים.. דוגמא: לי יש איפי אני נותן לחבר שלי אותו..הוא מעתיק אותו לאיפה שצריך במשחק הוא מתחבר למחשב שלי..(לא יודע איך כל העניין עובד) ואז אנחנו יכולים להתחיל משחק.. כל העניין עבד עד שהוא עשה רשת אלחוטית..הבעיה היא לא רק איתו יש לי עוד חבר עם אותה בעיה. כשהוא מנסה להכין את המשחק ולתת לי את האיפי המחשב שלי לא מזהה מחשב עם איפי כמו שלו וההפך גם כשאני מכין המחשב שלו לא מזהה.. עכשיו כל זה בדוק רק בגלל הרשת האלחוטית.. מה יכולה להיות ה"בעיה" ?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  2. לא מזמן קיבלתי נתב level1 WRB-3406TX ואני מנסה לשתף בין 2 מחשבים. חיברתי את הנתב למודם ואת המחשב לנתב ובנייד יש לי כרטיס אלחוטי. בעיקרון השיתוף עובד(קבצים וכו) אבל האינטרנט לא פועל כשאני מנסה ללחוץ בהגדרות חייגן "שתף אינטרנט" אז הרשת בנייח פשוט נהפכת ל "בלתי מוכר" והכי מתנתק. בשני המחשבים יש ויסטה. מה אפשר לעשות?

3. Started by 1ToPGuN1,

קיבלתי הודעה מ Gmail שהגעתי לסף מכסת משלוח הודעות. האם מישהו יודע כמה היא המכסה? ולכמה זמן? האם יש דרך לפתור את זה? לעקוף את זה? תודה מראש!

4. אני רוצה לעדכן את הנתב שלי (510) לגרסה של 4.2.7 יש לי את קובץ העדכון ועכשיו מה אני עושה הלאה כי היבנתי שאני צריך לעדכן שוב את הפרטים בנתב

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  5. אני מחפש ספר שיכול ללמד על מבנה רשתות והתיפעול שלהן באופן בסיסי ז"א כדי להיכנס לעולם הזה (לאדם שאין לו ידע בנושא). אני חושב שיותר בכיוון של רשתות windows ומה שקשור אליהן. תודה

6. יש מלא סרטונים באתר של גוגל ווידיאו ובYOU TUBE שלא עולים לי גם בנענע TV WTF ואתרים רבים בעיקר אם סיומת .COM שלא עולים לי לא יכול להיות שהאתר של אמריקס ארמי והאתר של C# במיקרוסופט וfilefront וניואוג ועוד כמה אתרים לא עולים לי מבחינת הורדה הכל עובד טוב האימיול מתחבר והביטורנט גם והורדתי אתמול בפיירפוקס קובץ ששקל 900 מגה בייט בלי עצירות על מהירות קבועה (הבעיה נמצאת גם בפייר פוקס) מה קורה פו זה התחיל לפני כמה ימיים תחילת הלחימה בצפון HELP HELP HELP

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  7. שלום, לאחרונה הגדרתי את הGmail שלי כך שיוריד את ההודעות לאוטלוק אקספרס. לצערי, לאחר זמן כלשהו החיבור ביניהם מתנתק ואני לא יכול להמשיך להוריד (הבעיה מפריעה כמובן רק בקבצים גדולים) למישהו זה קרה ויודע ממה זה נובע? תודה, עידו.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by domiel,

אהלן, אני מחווט את כל הבית שלי בבערך 17-18 פורטים של ethernet, כשהראוטר הישן הופך להיות AP בשביל הקומה העליונה. אני צריך ראוטר חדש תקן N כדי שיהיה הבסיס לכל הרשת, אליו יתחבר הסוויצ' והראוטר הישן. מה מומלץ היום? (מבחינתי כל הפיצ'רים לא רלוונטים חוץ מביצועים- לא מתכוון לחבר/לעשות איתו שום דבר מיוחד חוץ מלתת רשת) ואני צריך סוויצ' 16 פורטים לא מנוהל שתומך עד ג'יגהביט (אם אפשר מנוהל במחיר נורמלי אז מה רע) כדי תכלס לספק חיווט לכל הבית, המצב בארץ בתחום הסוויצ'ים הביתיים לא נראה מזהיר והדבר היחיד שמצאתי זה DLINK לא מנוהל שעולה בערך 750 שקל, יש משהו יותר זול/טוב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by sherlock1212,

כל פעם שנאי מנסה להתחבר לאיי סיי קיו הרשת נכבת וישר שהאיי סיי קיו מתנתק הרשת חורזת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  10. היי, שלום יש אצלי ראוטר וכרטיס רשת של TPLINK שניהם פועלים על תקן N, הצפנת WPA2 וכאלה. הראוטר חובר כסוויצ' למודם (המודם מחובר און-ליין כל הזמן, ואין צורך לקבוע חייגן וכאלה). הסיבה שיש סוויצ' היא שמחובר בנוסף עוד מחשב אחר פיסית. איכות הסיגנל פנטסטית. והחיבור מתנדנד בין 108M ל-162M ומעלה (תלוי באנטנות וכאלה, עוד לא הצלחתי למצוא הצבה מתאימה). ההורדות הרגילות והגלישה באלחוטי - עוברות סבבה, אבל כאשר מפעילים ביטורנט, קצב ההורדה עומד על פחות מעשרים ק"ב, כאשר אם אני מחבר את המחשב בחיבור פיסי ישיר לראוטר (ולא אלחוטית) - אני משיג קצב הורדה של 300K לפחות לאותו קובץ שאני מוריד. יכול להיות שאני שוכח משהו או שזה פשוט ככה באלחוטי שהביטורנט לא משתף פעולה? כי הורדות רגילות מהדפדפן רצ…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. שלום לכולם אני חדש בפורום אז ככה יש לי ראוטר של ECI 352 אלחוטי, המחשב הנייח מחובר אליו בצורה אלחוטית תחת הבטחת WEP ואין שום בעיה, גם עם מחשבים ניידים אין איתו בעיה. עכשיו יש לי מחשב של נוקיה דגם N810, מחשב קטן מסך מגע 4.2" מבוסס על לינוקס. הוא מתחבר לראוטר בלי בעיה גולש באינטרנט והכל. הבעיה היא שאי מיילים לא עוברים שם, ניסיתי דרך שתי תוכנות מייל למכשיר. גם שירות UPDATE לא עובד ועדכנת תוכנות דרך האינטרנט לא עובד, פשוט כאילו התקשורת חסומה.. כנ"ל גם עם אני מנסה לראות סרטוני יוטיוב דרך תוכנה מיועדת(דרך האינטרנט כמובן). הבעיה היא רק בראוטרים של ECI ניסיתי כבר ב3 מקומות, בראוטרים של ASUS ו SIEMENS זה עובד בלי בעיות. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by dudyd1,

אני מחפש נתב אלחוטי אמין וזול יחסית. עשיתי הרבה חיפושים בזאפ ובאינטרנט וקיימים מאות נתבים ואני טובע בכמות מידע הזאת. אני מאוד מבקש אם מישהו יוכל להמליץ על הנתב המתפשר בין איכות (ללא ניתוקים, מערכות אבטחה, QOS וכו' וכו') לבין מחיר זול. אם אפשר אולי לתת שני נתבים או יותר לבחירה. בתודה מקרב לב. דודי

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  13. Started by amircx,

היי. אני מחפש ראוטר משולב עם מודם ADSL לUBUNTU לינוקס (סתם לידע כללי שאני משתמש במערכת ההפעלה הזו) רק מה שמאוד חשוב לי זה אפשרות לשלוט על החיבור והניתוק דרך ה SHELL, או לחילופין, שהראוטר יהיה עם אופציה של להתנתק כל X דקות (ולא רק שיש לו IDLE) מישהו מכיר משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  14. שלומצ'יק ... אז ככה .... במוסד אקדמי מסוים קיימת רשת אלחוטית שאני יכול להתחבר אליה בעזרת לפטופ השאלה שלי היא מעין פרויקט ... אני מעוניין להקים מעין תת רשת ובכך להגדיל טווח קליטה בשביל זה אני צריך שני דברים עיקריים. 1. למצוא דרך לקבל יותר מIP אחד . 2. למצוא דרך להגדיל טווח קליטה . לבעיה השנייה נראה לי שאני אלך על לשים P1 פלוס ראוטר שמריץ לינוקס במקום גבוהה . הבעיה הראשונה נובעת מזה שיתחברו יותר מאדם אחד למחשב וזה יכול לחנוק את רוחב הפס שניתן לי . האם ניתן לפתור בעיה ראשונה ע"י הוספת כרטיס שני או משהוא בסגנון (אשמך לאיזה מדריך על אופן עבודת רשתות אלחוטיות :איך מחולקת IP למחשבים) בתודה מראש .........

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by M7a,

אני תמיד מתבלבל! בשביל לחבר שני מחשבים לרשת ביתית (לא כולל שיתוף של אינטרנט) רק כדי לשתף מדפסת, להעביר חומר ולשחק משחקים בווינדוס XP דרך שני כרטיסי רשת 10\100 אני צריך כבל מוצלב או רגיל???

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by kwan,

שלום לכולם לא ידעתי אם להמשיך את הת'רד הקודם שפתחתי מלפני כעשרה ימים (בלינק המצורף)..אך רק אתמול יצא לי לבדוק מה שנאמר . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231327.msg2028863#msg2028863 בכל מקרה , הצלחתי לשתף את המדפסת ברשת ולגשת אליה מהמחשב השני כפי שהוסבר ותודה למי שעזר . הבעייה כעת שכאשר אני מנסה לגשת ממחשב WIN95 למדפסת הרשת ב-WINNT או בכלל למחשב עם ה-WINNT הוא רואה ברשת את המחשב אך כשאני לוחץ לכניסה ,הוא מבקש ממני סיסמה . המחשב 95 מוגדר כמובן עם אותו SUBNET ו-GATEWAY . רק IP שונה ברשת . האם הבקשה לסיסמה היא בגלל שאין אפשרות מתחנת 95 לגשת ל-WINNT ? (אגב, הפוך כן ניתן) תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  17. Started by eladh16,

הייתי עכשיו על הקו עם ספקית האינטרנט שלי(בזק בינלאומי) ורצתי להוזיל את המחיר. כרגע אני משלם להם 50 שקלים על חבילת 1.5 מגה . מחיר מאוד מאוד יקר!. בקיצור יש לי התחייבות אצלהם לעוד חצי שנה. ומי שדיברתי איתה טוענת שאי אפשר להוזיל את המחיר בגלל שיש לי התחיבות. מזאת השערוריה הזאת!? זה לא שאני רוצה לעזוב אותם. אני פשוט רוצה לשלם על ה 1.5 שלי חבילה בסיסת ומחיר בסיסי כמו כלום! פשוט הם עושים עלי מכונת כסף. האם זה בסדר מצדה? אז עכשיו אני צריך להישאר ככה עוד חצי שנה? לא רק המחיר גם חבילת אינטרנט ועוד ברשת ביתית שאני יכול להשתגע!

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by SensatioN,

הגדרתי הכול טוב יש אינטרנט במחשב השני אבל אחרי שמכבים את המחשב הראשי אז הוא כבר לא מתחבר ככה כול שניה זה מתנתק ומתחבר בלי סוף.... מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  19. שלום לכולם, בבית שלי יש 3 מחשבים עם אופציה ל4 שיהיו מחוברים באותו זמן לאינטרנט אני רוצה לקבל את עצתכם לגבי ראוטר אשר יתחבר למודם ומשם למחשבים בבית. כיוון שאין לי שום ידע בראוטרים ובסוגים אני אציין שיש לי מהירות של 1.5 מגה כרגע, 2 מחשבים משתמשים בפס למשחקים והורדות והשניים האחרים לגלישה רגילה . אשמח לדעת איזה אפשרויות אתם מציעים לי במחירים משתלמים ולא יקרים. תודה רבה לכולם. חן.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2009 בשעה 16:53:45 אגב, יש לי סווטיצ' בבית, יש אפשרות שאני אחבר את המודם אל הסוויטצ' והמחשבים אליו ?יש לי הוט עם ספק נטווז'ן.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by zzz,

אהלן, אז ככה, אתן למפרט לדבר בעד עצמו.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  21. כלומר לנתק את הראוטר...

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  22. יש לי רשת בכבל של XP ובנייד ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים בכבל והנייד באלחוטי? - - - נערך: - - - ש לי רשת בין שני מחשבים נייחים שמחוברת על ידי כבל במחשבים אלו מותקנת מערכת הפעלה של XP ובנייד שלי מותקנת מערכת ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים על ידי הכבל והנייד באלחוטי? - - - נערך: - - - יש לי רשת [בראוטר של בזק] בין שני מחשבים נייחים שמחוברת על ידי כבל במחשבים אלו מותקנת מערכת הפעלה של XP ובנייד שלי מותקנת מערכת ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים על ידי הכבל והנייד באלחוטי?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by koby058,

ראשית מדובר במכונות הוירטואליות אחרי התקנת טרמינל לנסיון ל-120 יום אי אפשר להתחבר לשרת מרחוק אפילו לא אדמיניסטרטור (כמובן שהוספתי את המשתמשים הרצויים לקבוצה remote desktop users הן ב-dc והן בקבוצה הלוקאלית של הטרמינל) להלן השגיאה מצורף קובץ [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  24. היי לכולם כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייד,בפעם הראשונה, מהם הפעולות שצריך לעשות על מנת להתחבר לאינטרנט גם בדרךהחוטי וגם אלחוטי? האם ישנם הגדרות ספציפיות שצריך להגדיר,או שספקית השירות מביאה לי את כל החבילה? בתודה מראש שי

דיונים חדשים בפורומים