רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום נתקלתי בחוברות מחשבים בהמלצה על כרטיס רשת דינמי שאמור לתת ביצועי מהירות טובים יותר במהירות החל ב1.5m מה זה היצור הזה ? האם באמת שווה להשקיע (עולה יותר מהכרטיסים הרגילים) ? מי מכיר כרטיס כזה של 3com ? תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
בין אחד חדש עם לוח ABIT NF7-SL וכרטיס רשת מובנה לאחד בלי כרטיס ולוח בן 3שנים. ואני לא מדבר על אלחוטית!!!!!!!! אנא הסבירו לי איזה דברים צריך לקנות/להוסיף/לחבר ואיך. אין לי מושג בזה אז בלי הסברים קצרצרים בבקשה. תודה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היום ביטלתי את ה FIREWALL של XP והתקנתי ZONE ALARM עשיתי דבר חכם או טעות גורלית?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית שלאחד מהם מחובר המודם של נטויזן והשני מחובר לראשי בעזרת כבל רשת עכשיו בצאט של נענע אי אפשר להיכנס משנהם יש פתרון ? תודה
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד עם מודם אלחוטי- אני גולש בלי בעיות. מה שכן אני לא מצליח לגשת למחשבים אחרים ברשת אני על אותו ה-domain כשאני בוחר באפשרות view workgroup computers זה מציג לי את ההודעה mshome is not accessible. you might not have permission to use network resource. contact........וכו'....... ניסיתי לשלוח פינג מהנייד למחשב אחר ואני לא מקבל- וכך גם הפוך. מה שכן שאם אני מחבראת הנייד לראוטר דרך הכרטיס רשת אז אני מצליח להכנס למחשבים האחרים. מה אומרים יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד מהם מחובר לאינטרנט, ברצוני לחבר את המחשב השני גם כן לאינטרנט אך גם לשתף קבצים (אמרו לי שאני צריך כבל מוצלב) בין שני המחשבים האם יש פתרונות אחרים חוץ מהכבל המוצלב - כבל רשת
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, בביתי שני מחשבים שקיימת ביניהם רשת חוטית פשוטה... משום מה, כבר כמה ימים ששיתוף האינטרנט לא עובד... לעומת זאת, שיתוף הקבצים עובד בצורה חלקה. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? כנראה זה בהגדרות השיתוף אבל אני כבר לא יודע איפה... לא נגעתי בכלום ופתאום זה נפל... החיבור עכשיו הוא כזה: למחשב הראשי מחובר המודם (B-Focus 312) על כרטיס רשת אחד (OB) והוא מחובר למחשב השני עם כרטיס רשת נוסף (PCI)... המחשב השני מחובר למחשב הראשי דרך כרטיס רשת (OB)... אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום ! בטעות הסרתי פרוטוקול ואני לא יכול להתחבר לאינטרנט ... יש אפשרות להסיר את ה LOCAL AREA CONNECTION ולהתקינו מחדש ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מסיבות לא ברורות, האינטרנט אקספלורר חדל מלעבוד בויסטה שלי. יש לי רשת ביתית, כמו כן לשאר המחשבים בבית יש אינטרנט. ניסיתי: * התקנת תיקון של ויסטה. * הרצת הפקודה sfc /scannow * ביטול הרחבות צד שלישי שחזור מערכת פתר את הבעיה שלי, אך בגלל שהנקודת שמירה הייתה ישנה מדי- היו יותר מדי שינויים שלא רציתי. עכשיו אחרי ההתקנת תיקון, לא רק שהיא לא סידרה את הבעיה- היא גם מחקה את הנקודות שחזור... עצות? :[br]פורסם בתאריך: 11.11.2007 בשעה 18:12:49 עדכון בנושא:כנראה שהבעיה רצינית יותר- בדקתי כמה דברים, בין היתר שמתי לב שאני מקבל תשובה כשאני עושה פינג. אח"כ גיליתי שהמחשב כן מתחבר לאינטרנט בדרך הזו: Start>Network>Network and Sharing Center>Set up a connection or network…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
פרמטתי תמחשב והתקנתי את הUSB האלחוטי והוא לא מוצא לי תראוטר במחשב השני.למה? ההתקנה הלכה חלק הוא הראה לי שהכל מותקן הראה לי שהוא מחובר ויש קליטה מצויינת אבל שאני מסתכל על רשתות אלחוטיות זמינות אני לא רואה שום ראוטר באופק אני עושה "רענן רשימת רשתות" והוא לא מוצא כלום ממה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי את תוכנת שרזה גירסאת 2.1.1.0 והענין הוא שיש לי פורט אחד שעובד אני לא מצליח לפתוח פורט נוסף איך אני יכול להתגבר על הבעיה? בנוסף אם יש לי את האנטי וירוס הבנתי שיש אפשרות שהוא חוסם אותי יש לי נוד 32 גירסא 3 מה באפשרותי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בברק אמרו לי שעד 3 שעות יחזרו אלי, ויש לי תחושה שכאן זה יעבוד מהר יותר... :cool2 כבר הגדרתי רשת והכל , והוא מזהה את ההצפנה והרשת האלחוטית, אך לא נותן להתחבר. לדעתי מה שחסר לי זה כתובת IP של ברק או DNS שלהם, אחד מהשניים. אני מכניס משהו לא נכון... תראו כבר בתמונה. ותודה גדולה מאוד מראש. [br]פורסם בתאריך: 16.12.2007 בשעה 20:18:12 טוב,its all about the PNS הצלחתי. אפשר למחוק. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום פורום רשת! ברצוני לחבר שני מחשבים לרשת ע"י כבל באורך של כ-40 עד 50 מ' ורציתי לדעת האם ישנה אפשרות לנפילת מתח באורכים כאלו ואם כן כיצד ניתן לפתור אותן. כמו כן, יש לי שאלה נוספת מה ההבדל בין כבל רשת רגיל למוצלב. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או פקודה שסוגרת את כל הסשנים הפתוחים מישהו מכיר משהו אני רוצה לסגור את כל המישתמשים מדובר ב SERVER 2003
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_install_bband.htm הקמת רשת אם אינטרנט פס רחב אם מודם כבלים וADSL http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_install_dup.htm הקמת רשת אם חיוג DIALUP http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_client.htm הגדרת ווינדוס 2000 כלקוח המדריכים עזרו לי מאוד אני מקווה שיעזרו למי שצריך במיוחד המדריך הראשון מעולה וזה אתר מעולה לתמיכה בכל סוגי הרשתות http://www.homenethelp.com
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ביתיים, הראשון P4 1.6 GHz והשני Celeron 1000. על שניהם מותקנת מערכת הפעלה Xp Pro עם SP2. הראוטר שלי הוא 3CRWE554G72T של 3COM. שני המחשבים גולשים דרכו ללא בעיה, על תשתית Adsl. הראוטר קונפג עם DHCP פעיל שמחלק כתובות אוטומטית ושומר כתובת ספציפיות עבור שני המחשבים הללו ברמת ה-MAC Address (ה-P4 מקבל תמיד 192.168.1.113 וה-Celeron מקבל תמיד 192.168.1.155). ה-P4 מחובר באמצעות כבל LAN ואילו ה-Celeron מחובר אלחוטית (עם מתאם רשת אל-חוטי USB של 3COM). שני המחשבים גולשים ללא בעיות דרך הראוטר לרשת, ללא הצפנת התקשורת האלחוטית (אך הגדרתי לו שרק שני כתובת הMAC ששייכות להם יוכלו להתחבר, כדי שאף אחד בבניין לא יוכל להתחבר לראוטר). אני ביטלתי את אופציית ה-DMZ בראוטר והגדרתי ל…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להשחיל כבל רשת CAT6 בבית ולא בטוח איפה כדאי לקנות ואיזה סוג בדיוק. ראיתי באייבורי שיש להם כבל CAT6 STP (קישור). מישהו קנה מאצלהם? האם יש מקום אחר שמומלץ? עריכה: ההתלבטות העיקרית היא שהייתי מעדיף 100% נחושת בגלל האיכות אבל מדובר בכבלים קשיחים ואני לא בטוח אם זה יתרון או חסרון בהשחלה בתעלות. דוגמאות ל-2 הסוגים: 1. כבל רשת FTP CAT6 קשיח מסוכך 100% נחושת https://www.daganm.co.il/CMP-NWF6R100S-x100-כבל-רשת-FTP-CAT6-קשיח-מסוכך-100-נחושת-חבילה-של-100-מטר 2. כבל רשת FTP CAT6 גמיש מסוכך CCA 26AWG https://www.daganm.co.il/FTP-6100-x100-כבל-רשת-CAT6-גמיש-מסוכך-CCA-26AWG-בגליל-של-100-מטר תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה שהתחילה לפני איזה 5 ימים, חשבתי שזה משהו זמני מהספק אינטרנט ( אינטרנט זהב ) אבל זה לא עבר עד עכשיו. בעקרון מה שקורה זה שבערך כל 5-10 דקות יש מן לוקאפ מוזר כזה, של בערך 10-15 שניות, שבהם האינטרנט כאילו מתנתק, ואני לא יכול לעשות כלום, אבל אחרי הלוקאפ הזה הכל חוזר להיות רגיל, עד הלוקאפ הבא. ובכל פעם שזה קורה, גם שמתי לב שהנורה במודם של הסנכרון לא מהבהבת, ומראה כאילו הכל תקין. יש לי רשת ביתית ומודם ( זה משולב ) של 2WIRE כבר כמה חודשים, וזה פעם ראשונה שיש איתו בעיה, אם היא איתו בכלל. אין לי מושג מה הבעיה, אבל זה ממש מעצבן, במיוחד במשחקי רשת.. :-\
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המדריך של השיתוף אינטרנט לא עובד לי, אני עובד עליו איזה שעתיים. :'( אני כבר לא יודע מה לעשות. מישהו יכול לעזור? (הרשת עצמה מחוברת כבר) +עריכה: יש לי בעיות, החיבור מתחיל מ54MPS אבל יורד עד ל1 MBPS, "איכות השידור" = EXCELENT.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי כבר שתי מחשבים ברשת אלחוטית בלי ראוטר בלי כלום רק שני 802.11b Pen Size Wireless USB Adapter כאלו חחח.. משתי חברות שונות המהירות בינהם לא משהו אבל לא משנה... עכשיו אני רוצה לחבר נגיד עוד שני מחשבים מה אני צריך לקנות תביאו לי בבקשה דגם מדוייק אם אפשר והאם זה ישפר את המהירות בין שני המחשבים?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר שימש אותי לגלישה במהירות של 12 מגה בתשתית של הוט.. תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הי, יש לי רוחב פס של 15Mb ואני חושב שהswitch שלי לא עומד בקצב מאחר והוא די ישן... אני לא מכיר מספיק אז אני אשמח להמלצה לאחד טוב ולאיפה אפשר לקנות. אין בעיה של מחיר אבל כמובן שאם אפשר לחסוך אז עדיף. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס: EDIMAX 1000/100/10 דגם: EP-4203DL 32 BIT כרטיס רשת PCMCIA למחשב נייד משום שאני חושד שהכרטיס רשת הפנימי במחשב נייד נדפק לפני זה היה לי PCMCIA אחר ושאני מחבר אותו הכל עובד פיקס אטומטי וכשאני מנסה לחבר את החדש של EDIMAX הוא לא עובד 2 הנוריות נדלקות בירוק(LAN/ACT) ו SPEED נדלקות קבוע המחשב נייד לא זיהה אוטמטית את זה וניסיתי להתקין עם הדיסק שהגיע אבל אני לא מצליח אני לוחץ התקנה הוא אומר לי להעביר קבצים ל C:NWNET או משהו כזה ואני לא מצליח להתקין, הוא לא מזהה את הכרטיס והאינטנרט כמובן לא עובד מה הבעיה מה עושים והאם מישהו יודע איך מתקינים היטב או איפה מגדירים את הכרטיס במחשב מוזר כי זה כרטיס חדש והכרטיס השני שיש לי הוא 10/100 פשוט ועובד פיקס יכול להיות שזה בגלל שזה …
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
Is there at the market antenna that support N ? I couldn't find it at stores - it all says B/G support... Is there any differences between N/BG on air ? length/width ? Can N work through B/B antenna type ?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, בבית שלי יש 3 מחשבים עם אופציה ל4 שיהיו מחוברים באותו זמן לאינטרנט אני רוצה לקבל את עצתכם לגבי ראוטר אשר יתחבר למודם ומשם למחשבים בבית. כיוון שאין לי שום ידע בראוטרים ובסוגים אני אציין שיש לי מהירות של 1.5 מגה כרגע, 2 מחשבים משתמשים בפס למשחקים והורדות והשניים האחרים לגלישה רגילה . אשמח לדעת איזה אפשרויות אתם מציעים לי במחירים משתלמים ולא יקרים. תודה רבה לכולם. חן.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2009 בשעה 16:53:45 אגב, יש לי סווטיצ' בבית, יש אפשרות שאני אחבר את המודם אל הסוויטצ' והמחשבים אליו ?יש לי הוט עם ספק נטווז'ן.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-