עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ^ כל זאת ועוד שדלת הממד תהיה פתוחה, אבל הקליטה שלו צריכה להיות חזקה במיוחד. אשמח להצעות. אם אפשר אפילו עדיפויות 1,2,3,4, מכוון שהאפשרויות הן או באג או אופיס דיפו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  2. שתי מחשבים שמחוברים ברשת, האיקונים מופיעים, והכל עובד, עד שזה מגיע לשלב הגדרת האיפי במחשב הראשי הכל עובד כמו שצריך במחשב המשני שאמור להתחבר לראשון, כל פעם שאני מגדיר לו אי פי, ואז מנסה ליצור רשת דרך האשף של הווינדוס האיפי מתאפס ל 0.0.0.0 ??? יש למשהוא מושג מה אני עושה.??? אחרי כל התהליך הוא חוזר לאיפי 169.254.94.169 subnet : 255.255.0.0

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  3. אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אני לאדע אם חוטית או אלחוטית חלק אומרים שאלחוטית עושה בעיות...זה א. ב.אני צריך משו אם זה אל חוטי שלא יהיה בעיות בין הקומות...וקירות ביטון ו..ג. מה אתם ממליצים מה לקנות?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  4. Started by tavor21,

בניתי אתר בערך 8 מגה ואני צריך מקום אחסון חינמי.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  5. Started by Bose,

ראיתי שבאתר הרבה הצביעו לFIREFOX כהדפדפן האהוב עליהם, אז החלטתי שגם אני רוצה לנסות אותו. נכנסתי לאתר והוא ממש מסובך אין בדף הראשון לינק להורדה ואני לא יודע איפה למצוא אותו. אז למי שזה לא טרחה בשבילו אני מבקש שיביא לי לינק ישיר. תודה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  6. יש לי ראוטר מסריח, קיבלתי חינם מבזק, וכל הזמן יש בעיות בחיבור, ובהצגת דפי אינטרנט. על איזה ראוטר אתם ממליצים לקנות?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by BaNMehoRban,

האם יש מצב (אולי בעזרת תוכנה כלשהי) בחיבור רגיל שכתובת האי פי תשתנה כשנכנסים למשחק רשת וכשייצאו מהמשחק תשתנה לכתובת אחרת או האם זה אפשרי כתובת אי פי שמשתנה עם הזמן אבל ללא צורך להתנתק מהאינטרנט

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  8. ערב טוב לכולם. לפני כמה חודשים מודם ה-DSL שלי שבק חיים (הוא היה מדגם אלקאטל), לכן התקשרתי לספקית האינטרנט שלי והטכנאי שבא הכריז על מותו ובמקומו ניתן לי מודם מסוג Aztech ADLS 2+ Ethernet Bridge Router 600E של TNN Networks. תחילה, הכל עבד מצויין ללא שום שינוי משמעותי בהגדרות של הנתב חוץ מהעניין שאת סוג החיבורי שיניתי מפרוטוקול PPPTP לפרוטוקול PPPoE, מכיוון שללא השינוי הזה לא הרשת הביתית ולא האינטרנט עבדו. למשך כחודשיים-שלוש לא היו בעיות עם החיבור, אבל אח"כ התחילה תופעה מעצבנת שעוד לא מצאתי לה הסבר. אז ככה, כל כמה זמן, בצורה ראנדומלית לחלוטין חיבור האינטרנט מתחיל "לקרטע", כאשר הסימפטומים הם דפי אינטרנט שנותנים שגיאת "Connection Timed Out", לאחר נסיון חוזר הם עולים אבל לאט מא…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by Or94,

יש לי בבית מחשב מדיה סנטר שמחובר לטלוויזית LCD 37 אינץ' של LG. המפרט של המחשב הוא: מעבד: AMD phenom 2 X3 720 לוח אם: ASUS M4A78-VM זיכרון:2GB כרטיס מסך:ATI HD4850 המחשב מחובר לאינטרנט ועד לשבוע האחרון הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון התחילו ניתוקים פתאומיים באינטרנט ובגלל זה המשחק battlefield bad company 2 לא עובד לי במולטיפלייר. ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס רשת ולא עזר. ניסיתי לנתק ולחבר את הכבל רשת ולא עזר. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by maxrub,

שלום, החלטתי לקנות מודם על מנת שישרת אותי כפקס במחשב, יש לי כבר מדפסת משולבת עם סורק ונראה לי יותר הגיוני לקננות מודם מאשר מכשיר שאני אשתמש בו פעם בהרבה זמן. האם יש מישהו שיכול להמליץ לי על מודם שעובד טוב ב- Windows Vista 64bit ואיפה אפשר לקנות אחד כזה (ניסיתי לחפש במספר חנויות באינטרנט ולא נחלתי הצלחה). כמו כן, איך הנושא עובד איזו תוכנה צריך עבור הנושא, האם יש משהו מובנה ב- Vista אולי, וכמובן שאלה הכי חשובה האם כל הנושא אמין באותה צורה שיהיה לי מכשיר פקס אמיתי בבית?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. היי אחי הביא לי נתב שקיבל TL-WR541G http://www.tplink.com/products/product_des.asp?id=31 יש לי מחשב נייד בנוסף לנייח ואנטרנט ADSL האם אפשרי שימוש באנטרנט אלחוטי ובאנטרנט קווי בו זמנית?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  12. אני מחפש ספר שיכול ללמד על מבנה רשתות והתיפעול שלהן באופן בסיסי ז"א כדי להיכנס לעולם הזה (לאדם שאין לו ידע בנושא). אני חושב שיותר בכיוון של רשתות windows ומה שקשור אליהן. תודה

13. לאחרונה נקנה מחשב חדש ורציתי לחבר אותו לאינטרנט ע"י רשת חוטית. הבנתי שאני אמור לרכוש ראוטר ואין לי ידע רב בנושא, לכן אני כותב את ההודעה כדי לקבל המלצות מיודעי דבר. אני מחפש ראוטר ע"פ הקריטריונים הבאים: -אמינות\איכות. [הכוונה שהמכשיר עצמו יהיה של פירמה מוכרת שמתמחה בתחום[ -ממשק ידידותי כמה שאפשר. [שלא תהיינה הסתבכויות עם פתיחת פורטים ו\או הגדרה כלשהי] -מחיר סביר. תודה לעוזרים. *חשוב לציין, אני עובד המון עם הורדות וסוחט את כל רוחב הפס, רצוי שהראוטר יהיה עמיד מספיק.

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  14. http://012.net/sales.aspx?docID=6622&FolderID=324〈=he&res=0&pos=0&tabn=0 האם החבילה הזאתי זולה? והאם כדאי לי לעבור אליה?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by blackorder,

הנה זה מה שיש לי קו בזק 1 -מהירות גלישה 1.5 מודם+נתב אלחוטי קו בזק 2-מהירות גלישה 1.5 מודם+נתב אלחוטי 2 מחשבים ניידים שמחוברים אלחוטית לאינטרנט השאלה שלי האם אפשר לאחד את מהירות האינטרנט ככה שלדוגמה אם אני מוריד משהו זה יהיה במהירות של שני הקווים ביחד (במקום 1.5 ו1.5 3) ואם כן איך עושים את זה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by miim17,

אני שוקל לקנות את הנתב ויש משהוא לא ברור במניואל שלו - בהרהב מקומות הם טוענים שיש לנתב שרת RADIUS פנימי לזיהוי משתמשים. אך בצילומי מסך שיש באותו מדריך אין זכר לשרת הנ"ל. (ולעומת זאת בגירסה היותר מוקדמת 6104W - מופיע בברור צילומי המסך של הפונקציה הזו) מישהוא מבעלי הנתב הזה יכול לבדוק את הנושא ולעזור לפתור את החידה ?! תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  17. כל הזמן שאני מוריד דברים מהאינטרנט תוכנות משחקים באמצעות האינטרנט אקספלורר הם נתקעות לי באמצע יכול להיות שזה בגלל שיש לי רשת ביתית של בזק? אם לא אז מישהו יודע אולי למה זה קורה? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by rotemk,

שלום, אני מעוניין לקבל המלצות על נתב אלחוטי שיעבוד ברשת הכבלים. אמור לחבר מחשב נייח אחד ומחשב נייד אחד. המחיר אמור להיות באיזור של 300 ש"ח (אפשר לחרוג). הבנתי ש- WRT54GLוLinkSys נחשב לטוב וגם DI524וD-Link אבל שהאחרון עושה בעיות בעבודה עם רשת הכבלים. אין מדובר בבית 2 קומות או ממ"ד אלא בדירה רגילה. תודה.

19. אני בתוך רשת פנימים של קיבוץ ואני לא יכול לעשות HOST של כל מיני דברים... הכוונה היא: אם אני רוצה לעשות אתר ויש לי איך לאחסן וכל ומה שמגביל אותי זה הכתובת שאני מקבל מהקיבוץ ואי אפשר לשנות... עכשיו איך אני יכול לעשות שכן יוכלו לגשת לאתר אפילו שאני בתוך הרשת של הקיבוץ עם כתובת פרטית?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  20. בין אחד חדש עם לוח ABIT NF7-SL וכרטיס רשת מובנה לאחד בלי כרטיס ולוח בן 3שנים. ואני לא מדבר על אלחוטית!!!!!!!! אנא הסבירו לי איזה דברים צריך לקנות/להוסיף/לחבר ואיך. אין לי מושג בזה אז בלי הסברים קצרצרים בבקשה. תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by liordavid,

Is there at the market antenna that support N ? I couldn't find it at stores - it all says B/G support... Is there any differences between N/BG on air ? length/width ? Can N work through B/B antenna type ?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by jan_p,

שלום לכולם, לחבר שלי שתי מחשבים שמחוברים לHUB עכשיו באחד המחשבים אין בעיה והאינטרנט עובד טוב אבל בשני האינטרנט כל הזמן מתנתק וכשאני מדליק את המחשב מחדש הכל חוזר לקדמותו עד לניתוק הבא...: מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? תודה לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  23. Started by Jack_g,

ישנו שרת NT4 DOMAIN SERVERכן אני יודע זה נורא ישן. לפחות 30 עמדות המתחברות לשרת הזה חלקן WIN XP PRO והשאר WIN98 SE הבעיה הספציפית היא במחשב שיש לו WIN 98 SE הוא מתחבר לשרת בלי בעיה ורואה את כולם בשכנים ברשת וגם מצליח לגשת למשאבים של כל המשתמשים אבל שאר המחשבים רואים אותו מחובר אבל ברגע שמנסים לגשת למשאבים שלו ישנה הודעת שגיאה "אין כרגע שרתי כניסה פנויים למתן שירות בקשת כניסה" וההודעה הזאת מופיעה בכל העמדות ואפילו בשרת עצמו. מה שעוד יותר מוזר שהמחשב הזה מצליח לגשת אל עצמו דרך שכנים ברשת בלי בעיה. בבקשה חברה מי שיודע איך לפתור את הבעיה תעזרו זה נורא חשוב מדובר בעמדה עם הרבה נתונים. ניסיתי כבר את הדברים הנ"ל: הורדתי את כל הפרוטוקולים והתקנתי אותם מחדש עם כל ההדרות. החלפתי פי…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by roei_b,

יש לי בלוטוס במחשב ובפלאפון (MOTOROLA E815) כאשר אני מנסה לשלוח קובץ מהפלאפון למחשב הכל עובד מצוין אך כשאני מנסה לשלוח קובץ מהמחשב לפלאפון זה לא עובד ניסיתי כמה פעמים למחוק ולהחזיר את הDRIVERים ולשנות את השם של הפלאפון אבל כלום לא עובד (הוספתי קובץ עם השגיאה) נ.ב. BLUETOOTH יכול ליצור רשת בין מחשבים (זאת אומרת לשמש כראוטר אל חוטי) ? אם כן עד איזו מהירות? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  25. אני לא מצליח לחבר רשת ניסיתי הכול מה לעשות עכשיו : יש לשני המחשבים איי פי משלהם 192.168.0.1 192.168.0.2 מה עכשיו אני צריך עזרה טלפונית אני משתגעעעעעע........ הינה המספר פלא שלי תקשרו אליי חייב את עזרתכם 0546404766

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.