רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ב VISTA ויש לי נתב לשני מחשבים תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי HUB מסוג זה,השאלה שלי אם צריך דרייברים לHUB הזה כדי ש WINDOWS יידע להתמודד איתו או שמספיק לחבר אותו לחשמל ואת המחשבים אליו???
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
היי אחרי שחיפשתי בפורום כאן ומצאתי מדריך למודם שלי, נתקעתי בחלון אחד אני אצרף תמונה: מה אני אמור להגדיר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר דרך כבלים ומהירות 1.5 מגה אני משחק כבר 2.5 שנים תמשחק אנמי טריטורי עם הספקית בזק בין לאומי וברוב השרתים ביו לי פינגים מצויינים 85-110 ובחודש האחרון התחילו לי בעיות פינגים של אי יציבות ופשוט לא יכולתי לשחק ובשבוע האחרון עברתי לברק והמצב דיי החמיר פינגים נוראיים וגם שאני מתחבר לשרת מי שמכיר תמשחק יש הודעה awaiting gamstate ופשוט לוקח לזה 5-15 דקות להתחבר לשרת אני לא צוחק ודיברתי עם ברק והם סידרו את זה ועכשיו נכנס יחסית מהר לשרת למרות שיש שרתים שלא בנוסף לזה פינגים נוראיים ,פשוט אי אפשר לשחק אבל כשאני עושה בדיקת פינגים לכל מיני שרתים שהם לא של אנמי יש לי פינגים טובים בסביבות 100 בשרתים הכי סוסים של אנמי יש לי 140 באירופה שזה רק שרת אחד ל…
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
המלצה על נתב שיהיה גם אלחוטי אבל את שתי המחשבים בבית אני אחבר דרך חוטים... צריך המלצה על חברה ודגם. מחיר? -עד 450ש"ח... עדיפות לסביבות 350ש"ח
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה הסבוכה הזו? מישהו הצליח להגדיר חייגן שמצליח להתחבר?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1.תקציב: 100 פלוס מינוס 2.דגם הראוטר הספציפי: של בזק RTA-1025W 3.מה המחרחק מהראוטר: בערך 10 מטר עובר דרך קיר 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: (נייד,או נייח) נייד של לנובו N200 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb,pci,ועוד ...) יש לי לנובו הכטיס אם אני לא טועה הוא ExpressCard 7.מה הציפיות שלך מהכרטיס: שיקלוט כמו שצריך מטווחים גדולים יותר מהכרטיס המובנה של אינטל שיש לי כבר במחשב. 8.הערות נוספות-אם יש: עדיף מחברה מוכרת... הכרטיס אמור להראות בסגנון הזה: http://ecx.images-amazon.com/images/I/11Wg0v6t%2BBL._SL160_AA160_.jpg תודה (הטופס מפורום אחר אני מקווה שזה לא מפריע לכם)
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היתי תמיד מחבר 2 מחשבים אחד לשני בכבל רשת נותן אותו קבוצת עבודה IP לכל אחד יש רשת בינהם אבל אין אני עושה את זה עם 2 כרטיסי WIFI בלי ראוטר
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני לא מצליח לחבר רשת ניסיתי הכול מה לעשות עכשיו : יש לשני המחשבים איי פי משלהם 192.168.0.1 192.168.0.2 מה עכשיו אני צריך עזרה טלפונית אני משתגעעעעעע........ הינה המספר פלא שלי תקשרו אליי חייב את עזרתכם 0546404766
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה! היום הגעתי בבוקר ופתאום זה עובד. היתכן שיש זמן שיש להמתין לאחר שינוי פרוטוקולים בWINDOWS SERVER 2003??? ההודעה המקורית: [tt] שלום לכולם. לאחרונה התחלתי להתעסק עם ניהול רשת של כ40 מחשבים... אני מעוניין שמספר יוזרים לא יוכלו לראות מהו השם משתמש האחרון שאיתו נכנסו לווינדוז. הגדרתי פרופיל CLASS USERS , והכנסתי לתוכו את היוזרים הדרושים... לאחר מכן נכנסתי בGROUP POLICY OBJECT EDITOR לתוך: Computer Configuration, Windows Settings, Security Settings Local Policies, Security Options ושם שיניתי את ערך האופציה Interactive logon: Do not display last user name ל- ENABLED תחת סימון Define this policy setting ... זה לא עבד. כל היוזרים שהגדרתי בפרופילים עדיין יכ…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבל רשת שלא עובד(אין אור בראוטר ואין אור בכרטיס רשת) ואני רוצה לתקן אותו(הוא ארוך מאוד ועובר דרך הגג אז לקנות חדש זו אופציה אחרונה). מכיוון שהוא נמצא בגג אני לא ממש יכול לבדוק אם אין קרע באמצע או משהו כזה, החיבורים עצמם נראים בסדר(הכבלים הקטנים נראים בסדר לפי המדריך בפורום) אבל באחד מהם יש כבל קטן שיוצא מהכבל כולו(תמונה מצורפת). החיבור השני נראה בסדר, מצורפת תמונה שלו גם כן(אם כי באיכות לא טובה כל כך). שאלות, איך אני יכול לדעת איפה הבעיה בלי ציוד מיוחד? איך אני יכול לתקן את הבעיה? אם הבעיה באחד החיבורים חשבתי לחתוך כבל רשת אחר, לחתוך את החיבור הלא טוב ולחבר אותם אחד לשני מכיוון שאין לי את המהדק הזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני קניתי 11g Wireless Broadband Router (one level) מדגם WBR-3406TX רוצה לשדר דרכו אינטקנט למחשב נייד עם רשת אלחוטית מובנית, אך לא מצליח. אני לא מבין כלום באיך להתקין נכון את ההגדרות ואיזה נתונים יש להכניס. יש לי אינטרנט כבלים עם ספק 012. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם תהיה קליטה בין שני מחשבים, שנמצאים בשני בתים שונים (קרקע), הבתים במרחק של כ-30 מטר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום, אני חושב שאני צריך לשאול את זה כאן כי נראה לי שזו בעיה שקשורה לרשת הביתית שלי. יש לי מסגנר ב 2 המחשבים שמחוברים אחד לשני (אחד מהם מקשור לאינטרנט). לכ פעם שאני מפעיל את המחשב ומעלה MSN הוא כותב לי שאני כבר מחובר! וכאילו מנתק אותי ממקום אחר שאני לא יודע מאיפה. אין שום אייקון של המסגנר שעובד לפני זה ואני לא יודע איך לגרום לזה שהוא לא יתחבר לי. כמו כן הבעיה מופיעה כמישהו מפעיל או מכבה את המחשב השני, כלומר כשמעלים את המחשב השני הוא פתאום מנתק אותי מה MSN שלי אבל הוא לא מתחבר עם ה MSN במחשב השני לפחות לא רואים. אולי זה מפעיל את זה בקובץ שמעלה את כל התוכנות בהרצה הראשונה. יש אולי שם קובץ לMSN שאוכל לחפש אם המערכת מעלה לי את זה כל הזמן?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
nvidia שיחררו לראחרונה דריברי חדשים לערכת שבבים שלהם. חשבתי אם להתקין או לא כי תמיד יש איתם בעיות. התקנתי. יש בעיות. הנה לכם צילום מסך של הסטטוס של הכרטיס רשת מה תם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחובר כרגע עם מחשב אחד, מודם Thomson 425, חיבור בחיוג (נטויזיון) אני כרגע לפני פריסה של רשת חוטית בבית לחיבור מחשב מולטימדיה בסלון למחשב העבודה (בממ"ד). לפי בדיקה שעשיתי, ה-425 לא יכול להיות ראוטר. למישהו יש המלצה לפתרון פשוט וזול לחיבור שני המחשבים זה לזה (שיתוף קבצים) ולאינטרנט ?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי בעיה מתמשכת עם הרשת בבית במחשב שמחובר לנתב של 2wire אין שום בעיה, הכל עובד חלק והמהירות טובה במחשב השני שמוחבר עם מתאם קו טלפון-USB יש כל הזמן ניתוקים, הוא מתנתק וחוזר כל כמה דקות, לפעמים עובד שעה-שעתיים, לפעמים מתנתק 100 פעמים בשעה. עשיתי בדיקה קטנה, החלפתי בין המחשבים, חיברתי את הנתב למחשב הבעייתי ופתאום אין שום בעיה. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות, התמיכה של בזק היו בבית מספר פעמים ולא מצאו שום בעיה בקו או בנתב והמתאם. יכול להיות שהבעיה מהמחשב עצמו... מישהו נתקל בבעיה כזאת ? מישהו יכול לעזור ? תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
חלונות אינטרנט לא מפסיקים להפתח לי באופן מאד רגיש שאני גולש ולוחץ על כפתור בעכבר זה היה לי בעבר אבל אחרי שפירמתי את המחשב זה הפסיק,אני בטוח שזה הגדרה מסוימת,זה לא וירוס. סתם דוגמא אני לוחץ על אחדש הטאבים ואז ניפתח לי עוד חלון אינטרנט.זה פשוט מציק תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש לכל הנושא של רשת.... שנים שאני גולש בבית רק על מחשב אחד, אך בעתיד הלא רחוק אני קונה עוד מחשב. רציתי לדעת האם שווה לשהקיע ברשת אלחוטית לבית (התחשב בעובדה שמחשב אחד תמיד מחובר לאינטרנט..... וכמעט כל הזמן אני מחובר לאזוראוס), או ששווה לי לחבר פיזית בין המחשבים ? אם רשת אלחוטית, אז איזה ראוטר שווה לקנות (האם זה משנה שאני משתמש באזוראוס למיניהם ?) לחיבור של 5 מגה ? המחשבים יהיו במרחק של 10-15 מטר אחד מהשני. תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים עם ICS תקין. הבעיה - אני לא מצליח להתקין שיתוף קבצים ו מדפסות בין השניים. יש PING בין שני המחשבים. מחשב אחד נמצא בקבוצת WORKGROUP ו ניתן לראות זאת תחת VIEW WORKGROUP COMPUTERS באותו מחשב. את המחשב השני ניסתי מספר פעמים להגדיר כחלק מרשת WORKGROUP - עושה RESTART בסוף - אבל הוא אינו מופיע אף פעם תחת VIEW WORKGROUP COMPUTERS באף אחד מהמחשבים. עצות?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי נתב level1 WRB-3406TX ואני מנסה לשתף בין 2 מחשבים. חיברתי את הנתב למודם ואת המחשב לנתב ובנייד יש לי כרטיס אלחוטי. בעיקרון השיתוף עובד(קבצים וכו) אבל האינטרנט לא פועל כשאני מנסה ללחוץ בהגדרות חייגן "שתף אינטרנט" אז הרשת בנייח פשוט נהפכת ל "בלתי מוכר" והכי מתנתק. בשני המחשבים יש ויסטה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית המחשב שלי הוא המחשב שמחובר לאינטרנט (לכבלים דרך USB) יש לי כבל שיוצא מהמחשב שלי (מהכרטיס רשת) למחשב השני לכרטיס רשת שלו.... בכללי הכל עובד כשורה הרשת הכל עובד כמו שצריך... בזמן האחרון הבנתי (מאוחר מידי) שאני צריך אבטחה למחשב כי נכנסו לי כל הזמן ווירוסים למחשב דרך האינטרנט. לכן הורדתי את פנדה אחלה תוכנה מאוד ממולצת.... פתרה לי הרבה מאוד בעיות אבל כאשר התקנתי את פנדה הרשת שלי נפלה כאילו המחשב שלי לא שולח נתונים למחשב השני... אמרתי לעצמי בטח פנדה לא מסוגלת לעבוד עם רשת ביתית כזו.. אז עברתי לנורטון סיקיריטי 2004 וגם אותו דבר בדיוק לאחר ההתקנה הרשת לא מגיבה... לי יש אינטרנט אבל למחשב השני אין.. זה ניראה כך שהתוכנות האלו חוסמות את הגישה להעברת הנתונים בין המח…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לימצוא לי מדריל לחיווט ארונות תיקשורת כי אני חיפשתי כל היום ולא מצאתי!!! עם מישהו יכול לעזור תודה אני ממש מיתחנן זה מאוד יעזור לי תודה לעוזרים ונותנים מענה!!!תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד עם סלוט ExpressCard ואמנם יש כ. רשת אלחוטי מובנה אבל טווח הקליטה שלו לא נראה לי כזה גדול כי אני עובד לא רחוק מקניון הזהב ולא מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי שיש שם. הייתי רוצה לקנות רכיב עם טווח גדול יותר, נגיד 400 או 500 מטר, האם יש דבר כזה ל USB או ExpressCard? המחיר שאני מוכן להוציא הוא עד 150 ש"ח ואין לי בעיה לרכוש גם דרך אתרים בחו"ל ולהזמין לארץ. תודה =)
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-