רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה להתקין ספק אינטרנט ביתי, שיתחבר לי למחשב נייד עם כבל ולא WIFI איזה ספק הכי מומלץ? בזק סלקום הוט וכו...
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר בין שני מחשבים, אחד עם xp והשני 2000 . הצלחתי רק לשתף אינטרנט ביניהם בלי שיתוף מדפסות ומיסמכים. לאכר ביקור באתר מיקרוסופט מצאתי שאין אפשרות לשתף מדפסות ומסמכים בין xp ל-2000 , וגם בין xp ו-win95 ,ן-xp ולינוקס אלה עם מישתמשים עם תוכנות שיותף מתאימות שעליהם הם לא הרחיבו. ושאלתי היא איזה תוכנות שיתוף אני צריך כדי לחבר בין מערכות ההפעלה שעליהם דיברתי קודם. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה שתהיה לי רשת אלחוטית בבית. אני לא בין בכל התחום הזה של הרשתות וזה.. עוד מעט יתווסף לי מחשב נוסף לבית.(MAC) אני רוצה נתב שיוכל לפעול גם עם הPC וגם עם הMAC. אני מווה שזאת לא בעיה.. דיי הרבה מכשירים יתחברו דרך הנתב לאינטרנט. IPOD 2 מחשבים ניידים 2 נייחים 2 פלאפונים. כמובן לא כולם באותו הזמן... אבל אני לא רוצה שהאינטרנט יתנתק או יהפוך לאיטי פתאום. פשוט נמאס לי להתחבר מהנייד או מהפלאפון או מהIPOD לאינטרנט מהשכנים שלי חחח צריך עוד דברים בשביל שיהיה לי WIFI בבית..? רשת אלחוטית? או שפשוט אני קונה. ומתקין וזהו יש לי..? איזה מדריך או משהו יעזור המון. או כמה הסברים בשפה של עילגים חח.. תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם הכרטיס הנ"ל נתמך במחשב נייד מסוג HP Pavilion dv6-3060ej מצורפת תמונה, על פניו הכרטיס החדש נראה ארוך יותר. האם המידה שיש לי במחשב היא לא MINI PCI? אלא HALF MINI PCI ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אילו שירותים אני צריך להפעיל על מנת שאוכל להזדהות ב-WORKGROUP כמשתף כונן ? לפני הרשת בטלתי מלא מלא שירותים כי הם לא היו חשובים, עכשיו אני לא יודע איזה צריך על מנת לשתף כונן בתודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים בבית, רציתי לדעת איך ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית ב Adsl יחד ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נתב חוטי עד 200 ש"ח. כרגע יש לי נתב אלחוטי D-link DI524 והוא ממש אבל ממש גרוע. יש לי 3 מגה בכבלים ושלושה מחשבים מחוברים אל הנתב בחיבור חוטי, ולכן אני לא מחפש נתב אלחוטי. אם אפשר שתגידו לי מה אתם חושבים על ה-DI524, האם רק הוא ככה? או שנתב אחר לא ישנה כל כך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה שלי היא: אני מחובר ברשת אלחוטית, והמחשב שלי מחובר ברשת חוטית למחשב נוסף לידו, אני יכול לפתוח פורטיפ במחשב שמחובר ברשת האלחוטית אבל במחשב השני שמחובר אליי ברשת חוטית לא נפתח לו פורטים. הגדרתי שאני יכול למשוך קבצים מהמחשב שמחובר ברשת חוטית למחשב שמחובר ברשת אלחוטית (ממה שאני נמצא עכשיו). ומהמחשב השני אין גישה למחשב שאני נמצא בו כעת (בוא נקרא למחשב בעל חיבור הרשת האלחוטית -1 ולמחשב שמחובר ברשת חוטית למחשב מספר 1, נקרא - 2). במחשב מספר 1 ניתן לפתוח פורטים ובמחשב מספר 2 שאני מנסה לפתוח פורטיפ אי אפשר ההודעה המתקבלת היא: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לרכוש ראוטר לדירה של קומה אחת בלי ממד כך שיכסה בצורה טובה את הדירה. אשמח לשמוע המלצות על חברות טובות או על דגמים ספציפים תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
החלפתי את המודם USB שלא היה כמעט נתמך בשום מקום,במודם מובסס רשת (חיבור RJ45),שהוא RTA1320a (שבעצם קיבלתי מחנות בזקסטור) עכשיו תהיתי,למודם USB הייתי צריך דריברים,ולמודם הזה,חוץ מהגדרות ,שום דבר אחר... אז איך בדיוק המחשב מזהה אותו??? (הוא עובד מעולה ד"א)
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
המחשב הראשי שלי מחובר לנתב כל פעם שאני מפעיל בו את הMule הוא מתחבר לי ב LOWID, זה קשור לראוטר איכשהו? איך אפשר לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר דרך כבלים ומהירות 1.5 מגה אני משחק כבר 2.5 שנים תמשחק אנמי טריטורי עם הספקית בזק בין לאומי וברוב השרתים ביו לי פינגים מצויינים 85-110 ובחודש האחרון התחילו לי בעיות פינגים של אי יציבות ופשוט לא יכולתי לשחק ובשבוע האחרון עברתי לברק והמצב דיי החמיר פינגים נוראיים וגם שאני מתחבר לשרת מי שמכיר תמשחק יש הודעה awaiting gamstate ופשוט לוקח לזה 5-15 דקות להתחבר לשרת אני לא צוחק ודיברתי עם ברק והם סידרו את זה ועכשיו נכנס יחסית מהר לשרת למרות שיש שרתים שלא בנוסף לזה פינגים נוראיים ,פשוט אי אפשר לשחק אבל כשאני עושה בדיקת פינגים לכל מיני שרתים שהם לא של אנמי יש לי פינגים טובים בסביבות 100 בשרתים הכי סוסים של אנמי יש לי 140 באירופה שזה רק שרת אחד ל…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אנו מעוניינים להחליף ספק אינטרנט אבל אח שלי מסרב בגלל שהוא טוען ששירות אחד הוא בעל PING גבוהה כך שיפריע לו במשחקי הרשת . יש לכך בסיס ?יש הבדל מהותי כבלים ל-ADSL ? תודה מראש , דוד.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי מחשב + מודם+ ראוטר אלחוטי בקומה למעלה למעלה יש קליטה מציונת לאינטרנט אבל בקומה למטה הוא קולט אבל לא הכי טוב והאינטרנט איטי יותר. יש מכשיר שמגביר את האות, שאני ישים אותו למטה ויהיה לי קליטה כמו למעלה?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הכוונה היא לפיירוול בשנמצא במחשב באחד המחשבים שברשת.. כי משום מה נראה לי שהוא לא עובד כשורה..יש בפיירוול מן גרף כזה שמראה כל מיני סריקות ודברים כאלו שנעשים באינטרנט והוא תמיד ריק כאילו הפיירוול לא עובד =\ תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אז ככה בזמן באחרון אני מנסה, דגש על מנסה, להקים רשת אלחוטית בבית. הבעיה היא שהחלפתי כמה וכמה ראוטרים שקיבלתי בעיקר מה שבזק מחלקת חינם עם התחייבות (hpna3 - 720G , ו siemens SL2-141, שתיהם אגב משולבים מודם), מה שאני מציע הם ראוטרים גרועים מאוד במידה ואתם צריכים כמה קומות. יש לי מרתף ושם הוא לא קולט כלום ולעומת זאת באותה קומה הוא קולט בסדר. אז ככה אני מתכוון להחזיר להם את הראוטר ולקנות אחד לא משולב מודם ואני מתלבט בין שתי אלה: AR7265WNA Edimax ל BR6504N Edimax שהבדל המחירים בינהם הוא גדול אבל משום מה לא הצלחתי להבין את השוני בינהם אז אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד מה או על אחד אחר חזק אני יהיה אסיר תודה! בכל מקרה תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מקבל בטורנט לפעמים CONNECTION CLOSED BY PEER , אין תקשורת לTRACKER , אבל אני מצליח להתחבר לאתר מה אני יכול לעשות? האם HTTP PROXY יכול לעשות? מאיפה אני משיג ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות סריקה של המחשב מהאתר של נורטון והוא אומר שיש בעיה עם ה-ACTIVE X
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני קניתי 11g Wireless Broadband Router (one level) מדגם WBR-3406TX רוצה לשדר דרכו אינטקנט למחשב נייד עם רשת אלחוטית מובנית, אך לא מצליח. אני לא מבין כלום באיך להתקין נכון את ההגדרות ואיזה נתונים יש להכניס. יש לי אינטרנט כבלים עם ספק 012. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אז ככה אני גר בבניין בקומה ראשונה וחבר שלי גר בקומה שלישית הוא חיבר לעצמו עוד ראוטר אלחוטי שיוכל לגלוש בpsp אז הוא בא אלי לבדוק אם מקומה ראשונה אפשר לגלוש והצלחנו לגלוש בקליטה של 60 אחוז אז עלה בראשי רעיון לחבר שלי יש אינטרנט 10 מגה רציתי לקנות כרטיס רשת אלחוטי טיפה איכותי עם אנטנה בחיבור pci ושאני יוכל לקלוט אותו האם זה הגיוניי שזה יקלוט אותו? האם יש הבדל בין הקליטה של הרשת לקליטה של wifi ? ואם זה אפשרי בכלל איזה כרטיס רשת עדיף לקנות?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי ראוטר אלחוטי של D-Link DI-524. מכיוון שאני משתמש באימיול וביטורנט ניסיתי לפתוח את הפורטים המתאימים. ההוראות באתר הפנו אותי לבדוק את ה-IP שלי דרך cmd--ipconfig ואחר כך להכניס כתובת זו בדפדפן ולשנות את ההגדרות. הבעיה היא שה-ipconfig מראה לי כתובת אחת (192.168.0.131) שאני לא מצליח להתחבר איתה. עם הכתובת default של הראוטר (192.168.0.1) אני דווקא כן מצליח להתחבר. אז מה ה-IP שלי? אני צריך לציין שלמרות שלכאורה "פתחתי" את הפורטים הביטונט שלי די מקרטע עדיין (ולא, זה לא מחוסר מקורות) אודה מאוד לכל מי שיכול לסייע
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה ראוטר של לינקסיס, שמחובר למודם כבלים של טומפסון אם זה משנה. מחוברים אליו חוטית 2 מחשבים, בראוטר מוגדר DHCP. שני המחשבים מקבלים כתובת מהראוטר (הראשון הוא 1.100 והשני 1.101). שני המחשבים מקבלים פינג מהראוטר בלי בעיה. הראשון יכול לגשת לממשק ווב של הראוטר ולגלוש באינטרנט חופשי השני גם לא יכול לגלוש באינטרנט וגם לא לגשת לממשק ווב של הראוטר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היום בא טכנאי של הוט והתקין לי טלוויזיה,טלפון ואינטרנט.... התקשרתי לספק (בזק בינלאומי) כדי שיעזרו לי להגדיר חייגן חדש,הם עזרו לי ובאמת עובד האינטרנט אבל רק במחשב אחד...כשניסיתי פשוט לחבר לראוטר האינטרנט לא עבד באף אחד מהמחשבים. זה הראוטר שלי Edimax BR-6104K והמודם של מוטורולה שחור היום הביאו אז כנראה משהו חדש. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם הוא ראוטר טוב שלא מתנתק כל הזמן ועושה בעיות? http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=130930 לא הצלחתי למצוא עליו ביקורות תודה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי בית עם שלושה מפלסים , הצבתי כרגע נתב בתקן N TP-LINK 941N עם שלוש אנטנות , הצבתי אותו במפלס האמצעי , לקחתי שלושה כרטיסי רשת בתקן N USB TP-LINK 821N האות מגיע בצורה חלשה למפלס העליון והתחתון , השאלה שלי האם עוד שני AP בכל מפלס יפתרו לי את הסיפור הזה בצורה מספקת ? ולא יפגעו באות.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-