רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לא ידעתי אם להמשיך את הת'רד הקודם שפתחתי מלפני כעשרה ימים (בלינק המצורף)..אך רק אתמול יצא לי לבדוק מה שנאמר . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231327.msg2028863#msg2028863 בכל מקרה , הצלחתי לשתף את המדפסת ברשת ולגשת אליה מהמחשב השני כפי שהוסבר ותודה למי שעזר . הבעייה כעת שכאשר אני מנסה לגשת ממחשב WIN95 למדפסת הרשת ב-WINNT או בכלל למחשב עם ה-WINNT הוא רואה ברשת את המחשב אך כשאני לוחץ לכניסה ,הוא מבקש ממני סיסמה . המחשב 95 מוגדר כמובן עם אותו SUBNET ו-GATEWAY . רק IP שונה ברשת . האם הבקשה לסיסמה היא בגלל שאין אפשרות מתחנת 95 לגשת ל-WINNT ? (אגב, הפוך כן ניתן) תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי את התרשים הבא: השאלה היא, האם המהירות תהיה 1000 או 100? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום! מישהו יכול להמליץ על תוכנה לבדיקת מהירות הגלישה האפקטיבית, והאם ניתן להפעילה גם כשתוכנות זוללות פס אחרות פועלות, כמו אימיול, כך שהיא תשתלט על רוחב הפס כדי לבדוק אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום , אני גר בבית דיי גדול והראוטר רחוק ממקום המחשב שלי ומועבר דרך הקירות. עכשיו לא מזמן קניתי Xbox 360 וחברתי אותו לאינטרנט גם אך הוא נמצא באותו מקום עם המחשב ושם יש לי רק כניסה אחת לכבל אינטרנט. אז התחלתי בכך שאני כל פעם אעביר את הכבל מדבר לדבר אך הדבר קשה במיוחד כי הXbox נמצא בתוך מדף שקשה לי להגיע אליו, אז תהיתי אם יש איזה דרך לפצל את כניסת האינטרנט הזאת ל2 (או יותר). שמעתי אל הדברים Hub וSwitch וניסיתי לקרוא כאן כמה דברים אך לא הבנתי. אם תוכלו לפרט גם כמה כסף צריך להשקיע כדי שמהירות האינטרנט לא תהרס לגמרי. ד"א, המחשבים האחרים ושלי שבבית מתחברים לRouter (של Edi-Max משהו כזה) ומהRouter לModem של ברק. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אלוהא, אחד משני המחשבים השולחניים בביתי הפך ללפטופ (לא הפך כמו רובוטריק - קנינו) - עכשיו, לאחר שנת עבודה ברשת חוטית מאחורי ראטור Aztec וסוויץ' של Edimax הגיע הזמן להביא אלחוטי לבית. המצב הרצוי: מחשב אחד (לפטופ) עובד על אלחוט (תקן 802.11g) והשני מחובר בכבל ארוך, שחור וחזק (היהי). השאלה: שמתי עין בחיפוש כאן וגם בהמלצות כל הנתב שבכותרת. זול, יש אותו ב-KSP מרחק מטר מהבית והוא נשמע כמו אחלה נתב בכלליות. הדבר היחיד שאני תוהה לגביו (ולגבי נתבים אלחוטיים בכלל) זה האם חומת האש שלו, כשתופעל, תשכנע אותי לזרוק את zone alarm לכל הרוחות ולהישאר רק עם אנטי-וירוס, או שבשביל דבר כזה צריך נתב יותר יקר? אם כן, איזה? האם זה בכלל שווה את הכסף? והשאלה היותר חשוב - אם אני אכן קונה את הנתב ה…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום בסטיקי מצוין לגבי רשת קווית אני מעונין לדעת אילו רכיבי חומרה אני צריך אגב 2 המחשבים מצוידים בGIGALAN ON BOARD? (כרטיסי דלוקס של אסוס) ואם יש שוני בהגדרות התוכנה השונות תודה ניר
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, השגתי היום מודם AZTECH ASDL2+, ואני מעוניין להגדיר את הZONEALARM בהתאם. איך אני יכול להגדיר את האינטרנט כ"לא בטוח" ואת שאר המחשבים בבית כ"בטוח"? עוד שאלה קטנה: הZONEALARM חוסם לי את הבדיקת אימייל של OUTLOOK. איך אני מוריד את החסימה הזו?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חברה יש לי את המודם הזה שמצוין בכותרת ואני מצלחי להתחבר לשם משתמש של הספק שלי אבל האינטרנט אל עובד נכנסתי להגדרות המתקדמות של הראוטר וגיליתי שרשום ב eroor no ip concevity משהו כזה תעזרו לי לפתור את הבעיה בתודה lidor_Abo
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 (בן שנה בערך), עובד עם WINXP, שמחובר לכבלים והספקית אינטרנט זהב. לפני כמה ימים הגלישה התחילה להיות מקוטעת. מדי פעם יש ניתוקים, מדי פעם גולש\לא גולש. התקשרתי לאינטרנט זהב, הם אמרו שהEXPLORER לא בסדר. לפני שהתקשרתי לביל גייטס, התקשרתי לכבלים, הם שלחו טכנאי. הוא תיקן מה שתיקן, האינטרנט עבד כמה שעות וחזרה הבעיה. עכשיו בכבלים טוענים גם שהמחשב לא בסדר. הכרטיס רשת מובנה, חשבתי לשים כרטיס נוסף ולבדוק, אבל אולי הבעיה בתוכנה? איך פתאום כזה דבר קורה, הכל עובד כמו שצריך.. . לפעמים אני מקבל פינגים טובים, ולאתרים ישראלים זה גולש בדר"כ טוב, אבל לגוגל למשל הדפדפנים בכלל לא נכנסים. ב-FIREFOX אותה בעיה. למישהו יש רעיון מה הצרה? תודה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אנשים תעזרו לי בבקשה להתקין ראוטר... מבית NETGEAR יש ברשותי מחשב נייד ואני מתכוון לרשת ביתת אלחוטית תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה האורך המקסימלי שאפשר למתוח כבל מסוכך בין מחשב ורכזת ללא משחזרים.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
לפני כשנה יצרתי רשת אלחוטית בביתי המורכבת : מראוטר של TP-LINK TL-WR641G כרטיס רשת אלחוטי11 TP LINK מודם+ ECI 312 המחשה הראשון מחובר לרשת בצורה קווית דרך הראוטר והכל תקין, ורק המחשב השני משתמש ברשת האלחוטית עד לפני כמה ימים היו ניתוקים פה ושם ההיתי עושה RESET תוכנתי כך שאני נכנס לדף הראוטר ויוצא היו מס' מקרים כאלה. כרגע המצב שאני רואה שאייקון מראה שמצב הרשת מקושר אומנם עם אות נמוך ,אך אני כל פעם מקבל מסך של חיבור אינטרנט רגיל (חייגן) עם סיסמא ושם משתמש ואין לי חיבור אינטרנט הדפדפן לא עולה הכל מת, נראה לי שאולי עפו הגדרות מאפשריות אינטרנט אך לא עליתי על כך אנא עזרתכם האדיבה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
התקנתי מערכת 2003 SERVER ויצרתי דומאין ואני לא מצליח ליצור יוזר הבנתי מה הוא רוצה ושניתי הגדרות וזה לא עזר - תתסכלו בתמונות עזרה בבקשה!
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית אך אין לי ראוטר. תהיתי אם אני יכול לחבר אותם בכבל CROSSOVER CAT5 וזה יתן לי את האפשרות לשחק בLAN במשחקי מחשב. כמו כן, אם זה באמת אפשרי, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול להכין כבל CROSSOVER מCAT5 רגיל, או שאני צריך לקנות אותו במיוחד? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש נתב אלחוטי שמותקן אוטומטי בלי להגדיר תמחשב עם אי פי וכו'?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
נכון ב 013 חוסמים פורטים? והם עכישו התחברו ביחד עם נטוייזן אז זה אומר שגם NTVISION חוסמת פורטים??
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
https://he.aliexpress.com/item/1005001671918157.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.45896f70rAtbkp&algo_pvid=48cc1992-667f-43ce-baec-cba43771c62b&algo_exp_id=48cc1992-667f-43ce-baec-cba43771c62b-17
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני דיי משגע את האתר כבר כי אני חדש כאן פתחתי כבר נושא כזה בתמיכה תכנית אבל זה לא ממש קשור לשם אז אני מצטער עם זה מפריע לפתוח גם כאן אבל אני מוצא לנכון שזה יותר מתאים לכאן. אז ככה יש לי כמה בעיות הראשונה היא שיש לי רשת ביתית שעובדת על שני כרטיסי רשת אצלי במחשב וכרטיס אחד אצל אחי על המחשב. העניין הוא כזה אתמול שאלתי לגבי זה שהווינדואס שלי עולה לאט לוקח לו זמן לעלות ורון 26 נתן תשובה הגיונית שאני צריך לתת למחשב שלי אי פי קבוע. עכשיו אני לא יכול לעשות זאת כי ברגע שאני עושה את זה אחי מתנתק מהאינטרנט רציתי לדעת איזה דרך עם בכלל אפשר לתת אי פי קבוע לכל השלוש כרטיסי רשת שניים אצלי אחד לאחי ואיך בכלל אני פותח רשת בצורה הטובה ביותר. הבעיה השניה היא שבגלל שלאחי אין אי פ…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
nvidia שיחררו לראחרונה דריברי חדשים לערכת שבבים שלהם. חשבתי אם להתקין או לא כי תמיד יש איתם בעיות. התקנתי. יש בעיות. הנה לכם צילום מסך של הסטטוס של הכרטיס רשת מה תם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מי יכול להסביר לי בצורה ברורה, איך אני יכול להקטין את רמת האבטחה של הדפדפן אינטרנט הזה ? שאני אוכל לעשות עם העכבר בכל מקום העתק הדבק, בלי חובה להשתמש לזה בלחצני המקלדת ? תודה רבה(:
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ראיתי שבאתר הרבה הצביעו לFIREFOX כהדפדפן האהוב עליהם, אז החלטתי שגם אני רוצה לנסות אותו. נכנסתי לאתר והוא ממש מסובך אין בדף הראשון לינק להורדה ואני לא יודע איפה למצוא אותו. אז למי שזה לא טרחה בשבילו אני מבקש שיביא לי לינק ישיר. תודה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי מודם כבלים מסוג AMBIT ורציתי לחבר עם כבל רשת מוצלב את הלפטופ, דרך החיבור של ה- ENET. האם זה אפשרי, והאם צריך להגדיר, ואם כן- מה? תודה וחג שמייח לכולם/ן אורן
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום! אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים. היום התחברתי לנטוויזון בתור ספק האינטרנט שלי. הגלישה וההורדה מצויינות אבל כשאני בא לשחק במשחקי רשת הפינג חרא וזה בשרתים של הארץ... בכול זה היותר חרא..... התקשרתי לנטוויזן והם אמרו שזה לא בתחום שלהם כדי לעזור לי..... אם יש מישהוא יודע מה לעשות אז בבקשה תעזרו לי. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי מודם של בזק eci b-focus router 312 לכנסתי למדריך כדי לפתוח אותו לראוטר אבל אני לא מצליך להכנס לממשק שלו זה עושה לי כאילו זה כתובת לא נכונה יש אולי עוד כתובת של הממשק?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אוקי אני יודע שבבן גוריון (אוניברסיטה) יש חיבור לרשת אלחוטית...עכשיו אם יש לי מחשב נייד וכרטיס רשת אלחוטי..אני יכול לתחבר?? למרות שאני לא מנוי לאף חברת אינטרנט???
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-