רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי הודעה מ Gmail שהגעתי לסף מכסת משלוח הודעות. האם מישהו יודע כמה היא המכסה? ולכמה זמן? האם יש דרך לפתור את זה? לעקוף את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
איך הוא עובד? IP לפי יום או מה? האם זה עבור עמוד ראשי של האתר שלי או עבור כתובת כללית או עבור על הלינקים שיש לי באתר? הוא סורק לי את כל האתר או חלק? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני יודע שזה איטי אני שואל מכיוון ואני מעוניין לייצור רשת באמצעות תשתית החשמל והיא עובדת במהירות זאת. כמה זה בערך 14 MPS, לדוגמא כמה זמן ייקח לטעון דף אינטרנט ממוצע (של האתר לדוגמא), הרשת לא תשמש להורדת קבצים או משהו כזה, סתם כדי שאבא שלי יוכל להיות באינטרנט בלי לשבת לי על הגב
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לזה הסבר? במחשב אחר שהייתי זה הוריד בראפיד שר על 180...
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בתודה . והאם יש איזה תוכנה שמצפינה את הרשת ומונעת מאנשים להתחבר חוץ ממי שאני מרשה לו? או אולי מישהו יודע איך עושים את זה בנתב אחולטי של edimax?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הנתב ויש משהוא לא ברור במניואל שלו - בהרהב מקומות הם טוענים שיש לנתב שרת RADIUS פנימי לזיהוי משתמשים. אך בצילומי מסך שיש באותו מדריך אין זכר לשרת הנ"ל. (ולעומת זאת בגירסה היותר מוקדמת 6104W - מופיע בברור צילומי המסך של הפונקציה הזו) מישהוא מבעלי הנתב הזה יכול לבדוק את הנושא ולעזור לפתור את החידה ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
עריכה: הסתדרתי לבד, אפשר לנעול שלום כולם. המצב הוא כזה: יש שתי מחשבים שהיו מחוברים ברשת והכול עבד יופי. חיברתי מחשב אחר במקום אחד הישנים, הגדרתי הכול, יש פינג, אבל העברת קבצים לא עובדת. נסיתי עם FlashFXP, והמחשבים לא מתחברים (connection refused) ודרך הווינדוס, כשאני נכנס לתיקיה של המחשב השני הוא דורש סיסמא למרות שלא הגדרתי אחת. כול כרטיסי הרשת הם OB תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מניח שבהודעה זו אני מעלה באוב בעיה עתיקה. הסיפור הוא כזה. יש לי מודם אלקטל (5 נורות) SpeedTouch Home יש לי אותו במשך כמה שנים ומאז ומתמיד חששתי להתעסק איתו. לאחר שהתחיל לעשות קצת בעיות(*) החליפו לי את המודם למודם אחר של סימנס, מהחדשים של בזק. עכשיו לא אכפת לי להתעסק עם המודם הישן, הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור את שלב הסיסמה דרך ה-TELNET ניסתי בכמה אתרים לפענוח הסיסמה (כל אחד נתן לי סיסמה שונה!-!-!) ואף אחד מהסיסמאות אינו מתקבל. האם יש מי שנתקל בבעיה (לפחות בזמנו) ויודע את פתרונה? (*) הטכנאי שהיה אצלי ובדק את המודם טוען שהבעיה (עקב ניתוקים חוזרים ונשנים) היא עם הפנית או חלוקת כתובות. אבל עדיין אפשר להשתמש בו, לכן השארתי אותו אצלי (הוא שלי בפרטי) כמודם לשעת חירום.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום החלטתי שאני רוצה לעשות רשת אלחוטית במקום הlan על איזה ראוטר ו3 כרטיסי רשת אלחוטיים אתם ממליצים עד +- 1000שקל עדיף שתהיה כמה שיותר מהירה(אם בתקציב נכנס wifi n) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
החלטתי לחבר את הנייד שלי עם השולחני. מכיוון שהנייד יעבוד בקצהו השני של הבית(ואין לי כוח להשחיל חוטים בכל מיני חורים בבית), נראה כי הפיתרון הוא רשת ביתית אלחוטית. מכיוון שאינני מתמצא בכלל ברשתות ובאלחוטיות בפרט, מבקש אני מכם המלצות על מערכת שכזו. אין צורך שתהיה מתוחכמת ומרובת פיצ'רים לא שימושיים. הרשת תשמש לשיתוף אינטרנט בלבד. השולחני מחובר לאינטרנט בעזרתו הנדיבה של הנתב alcatel speed touch home המחובר דרך כרטיס רשת פשוט. אין לי מושג אם תצטרכו עוד פרטים, אז אם כן רק תאמרו ואספקם מייד. תודה רבה לעוזרים, יוני.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אהלן כבר איזהח ודשיים אותו אתר שולח לי כל יום 4 אימיילים ואני משתגע פשוט ציפיתי אחרי חודש זה יפסיק אבל הם לא מתייאשים בחודש הראשון כל הזמן זרתקי את האימיילים לJUNK ודיווחתי על JUNK אבל זה המשיך אז עכשיו אני סתם מוחק איך לעשות בלוק לאתר הזה?!?!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי אחרי שחיפשתי בפורום כאן ומצאתי מדריך למודם שלי, נתקעתי בחלון אחד אני אצרף תמונה: מה אני אמור להגדיר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בברק אמרו לי שעד 3 שעות יחזרו אלי, ויש לי תחושה שכאן זה יעבוד מהר יותר... :cool2 כבר הגדרתי רשת והכל , והוא מזהה את ההצפנה והרשת האלחוטית, אך לא נותן להתחבר. לדעתי מה שחסר לי זה כתובת IP של ברק או DNS שלהם, אחד מהשניים. אני מכניס משהו לא נכון... תראו כבר בתמונה. ותודה גדולה מאוד מראש. [br]פורסם בתאריך: 16.12.2007 בשעה 20:18:12 טוב,its all about the PNS הצלחתי. אפשר למחוק. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר דרך כבלים ומהירות 1.5 מגה אני משחק כבר 2.5 שנים תמשחק אנמי טריטורי עם הספקית בזק בין לאומי וברוב השרתים ביו לי פינגים מצויינים 85-110 ובחודש האחרון התחילו לי בעיות פינגים של אי יציבות ופשוט לא יכולתי לשחק ובשבוע האחרון עברתי לברק והמצב דיי החמיר פינגים נוראיים וגם שאני מתחבר לשרת מי שמכיר תמשחק יש הודעה awaiting gamstate ופשוט לוקח לזה 5-15 דקות להתחבר לשרת אני לא צוחק ודיברתי עם ברק והם סידרו את זה ועכשיו נכנס יחסית מהר לשרת למרות שיש שרתים שלא בנוסף לזה פינגים נוראיים ,פשוט אי אפשר לשחק אבל כשאני עושה בדיקת פינגים לכל מיני שרתים שהם לא של אנמי יש לי פינגים טובים בסביבות 100 בשרתים הכי סוסים של אנמי יש לי 140 באירופה שזה רק שרת אחד ל…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר שלי שתי מחשבים שמחוברים לHUB עכשיו באחד המחשבים אין בעיה והאינטרנט עובד טוב אבל בשני האינטרנט כל הזמן מתנתק וכשאני מדליק את המחשב מחדש הכל חוזר לקדמותו עד לניתוק הבא...: מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? תודה לכל המשיבים
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה הסבוכה הזו? מישהו הצליח להגדיר חייגן שמצליח להתחבר?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קראתי את הת'רדים השונים על הראוטרים הקוויים ויצאתי ממש מבולבל.. אני מחובר לADSL עם מודם Aztech DSL-600E ורוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים. איזה ראוטר קווי אתם ממליצים ? D-Link DI-604 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_814&products_id=3946 Edimax BR-6104K http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=7674 Level-One FBR-1418 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_2315&products_id=15502 Netgear RP-614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_1704&products_id=10527 תודה מראש על העזרה !
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום. כדי להשיג מהירות מקסימלית בתוכנות שיתוף למיניהן יש צורך בPATCH שפותר את הנושא. האם אתם מכירים אחד כזה שבוודאות אין בו וירוסים/מזיקים למיניהם?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
קניתי נתב LinkSys WRT120N מאז שחיברתי אותו, לא מצליח להתחבר לאתר HWZONE (מן הסתם, את השאלה אני מעלה ממקום אחר) לא הגדרתי עדיין שום הגדרות מיוחדות בנתב, יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
זו התוכנה שאיתה אני מוריד
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
-
-
יש בעיות שהנתב משתתק . לא ניתן להיכנס אליו ולא ניתן לעשות כלום אני מחובר ל ADSL
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה יחידה חיצונית לדיסק קשיח המתפקדת כFileServer. המכשיר עובד, מזוהה טוב ברשת ואפילו ביצעתי לו עדכון. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לגשת אליו מהמחשבים ברשת שעליהם מותקן Windows XP התעבורה איטית להחריד (200kb/s) לעומת זאת, מהמחשב שעליו מותקן Vista המהירות הינה פי 10 ודומה למהירות הרגילה של שיתוף הקבצים ברשת (רשת חוטית). דיי ברור לי שזה קשור במשהו להגדרות הרשת בXP, השאלה מה. דא"ג - שלושת המחשבים מוגדרים בIP קבוע (192.168.2.* ,לא DHCP) ומחוברים בינהם ולFileServer שגם הוא מוגדר בIP קבוע דרך ראוטר של Edimax. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מי יכול להסביר לי בצורה ברורה, איך אני יכול להקטין את רמת האבטחה של הדפדפן אינטרנט הזה ? שאני אוכל לעשות עם העכבר בכל מקום העתק הדבק, בלי חובה להשתמש לזה בלחצני המקלדת ? תודה רבה(:
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-