עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני רוצה לקנות הארדיסק חדש ואני מתלבט בין חיצוני לפנימי, זה לא נוח לשבת במיטה ולחבר הארדיסק חיצוני ולכן אני שוקל לחבר את הארדיסק למחשב נייח עם מגירה נשלפת ולשתף אותו בצורה אלחוטית בתוך הבית. מבחינת מהירות כתיבה \ קריאה, אני יודע שרשת אלחוטית ביתית יכולה להגיע עד ל100Mb ושUSB2 מגיע ל 60Mb. זה נכון? יש הבדל משמעותי במהירויות? תודה.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by VersionBen,

שלום, לא מזמן פירמתתי את המחשב אך שככתי שאין לי דריבר או את מה שצריך בכדי שיהיה לי אינטרנט , עכשיו אין לי על המחשב את הLocal Area Connection וזה מחרפן אותי , דיברתי עם תמיכה תכנית בפלאפון ואמרו לי שצריך להתקין איזה דריבר והם רוצים על זה 200 שקל! - ואין לי כסף! אני לא מוצא בשום מקום איך להתקין את זה וצריך עזרה דחוף! [אני צריך להוריד נראה לי Reltalk משהו..] איך אני יכול לבדוק מה להוריד בשביל שיהיה לי אינטרנט שוב? [אני עכשיו על הלפטופ של דוד שלי] תודה לעוזרים! עריכה: אני עשיתי בדיקות ואני צריך להתקין כרטיס רשת או משהו כזה: you need to install network card driver, after that can only see that local area connection icon. מקווה שזה עוזר.. עוד משהו , נראה לי אני צריך את זה: Rea…

• 29 תגובות
    • 12.1k צפיות
  3. היי, אני משתמש במחשב Asus N550JV. לאחרונה אני חווה ניתוקים אקראיים דרך המחשב... בעוד שכל שאר המכשירים המחוברים אלחוטית (אייפדים, טלפונים, מחשבים נוספים גם בקווי וגם באלחוטי) המחשב מראה שעדיין מתקשר עם הראוטר אך אין גישה לאינטרנט בעוד שבשאר המכשירים הנ"ל אין בעיה עם הגישה לאינטרנט. הפיתרון הזמני לבעיה היא כיבוי הWIFI והפעלתו מחדש וזה מסתדר עד לפעם הבאה שהבעיה שוב חוזרת על עצמה. עכשיו יש לי איזו השערה איך לא הצלחתי לאמת אותה ולגלות האם מדובר בהכרח בזה. אז ככה, שירשרתי מודם נוסף להוטבוקס (המעפן) כדי להרחיב את הקליטה בבית על פי המדריך המצויין הזה בחלקו האחרון, חיבור ישיר דרך כבל. עכשיו במחשב משום מה, אני לא יודע למה אני רואה 2 רשתות של הבית. ובשאר המכשירים, כמו האיי…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by iveco,

בעיה מוזרה חייב עזרה ! שאני גולש עם ה 019 בסלולאר אני מקבל מהירות הורדה 10-20 מגה ביט לשניה שאני מוסיף VPN המהירות צונחת ל 0.5 - 2 מגה משהו הזוי בדרך כלל המהירות יורדת ל 4-7 מגה הורדה לא כזאת מהירות נמוכה , בעבר גלשתי עם 012 שזה אותה רשת של פרטנר ולא הייתה לי את הבעיה הזאת מה יכולה להיות הבעיה ? מוריד את ה VPN המהירות קופצת ל 15-20 מגה משהו הזוי , יכול להיות ש 019 חוסמת / מסרסת ספקי VPN ?

5. Started by aviv00,

גם אם עושים איפי קבוע אין תגובה ל ROUTER עשיתי איפוס ניסתי לסגור את ה DHCP ולהחזיר אין שום דבר ראוטר נדפק :X

6. שלום חברים, יש לי כרגע בבית מודם מסוג Aztech 600E ואני מתחבר לרשת דרך חייגן. ברצוני להקים רשת ביתית עבור הלפטופ... קראתי כמה ביקורות וממה שהבנתי ראוטר מומלץ הוא WRT54G Linksys. עכשיו יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה אותו אני מחבר את המודם ישירות לראוטר - האם אני יכול להתחבר מהראוטר דרך כבל ETHERNET למחשב הנייח? או שאני לא יוכל ואני יצטרך לקנות בנוסף כרטיס רשת אלחוטי למחשב? ברצוני להשאר להתחבר לאינטרנט דרך חייגן - האם זה אפשרי בכלל או שאני יצטרך להגדיך כתובות IP קבועה (במידה וכן האם אני יוכל לשנות אותה מתי שאני ירצה?) האם אתם ממליצים על ראוטר מסוג אחר אולי?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  7. Started by msa90,

שלום יש לי אינטרנט אחד וחצי עכשיו אני בחברה קטנה בעיר מגורים שלי ויש לי ירידות רציניות במהירות האינטרנט (בדקתי בזולו יש משהו מיוחד שבודקים בו) http://www.zooloo.co.il/calc/internet_connection_speed.asp עכשיו אני רוצה לדעת האם זה הגיוני שזה עולה ל 180 ויוריד ל 20 בשניה? האם הבעיה בחברת אינטרנט שלי? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  8. שלום לכולם! ובכן, השאלה עצמה בכותרת, אני אוסיף רק כמה פרטים. אני כרגע "תקוע" עם Edimax 7728In, שנכתב עליו בפירוש שהוא עובד עם ווידוס 7 64 ביט. אז נכתב, יש הרבה דברים שנכתבו, מעטים אלה שבאמת נכונים. היה לי מחשב עם ויסטה, עבד מצויין הכרטיס. פירמטתי אותו והתקנתי 7 64 ביט, ולא עבד. הדרייברים שבאו עם הווינדוס גרמו לכל המחשב לקפוא ולהתקע לעיתים תכופות, אלה שקיימים באתר החברה (שהם פחות עדכניי משום מה מאלה שמסופקים עם הווינדוס) עובדים לפחות, אבל אני נתקלתי המון בהאטה של האינטרנט (יש לי נתב בתקן N ואינטרנט 20 מגה. לפטופ בן 6 שנים שמחובר בתקן G מוציא 18 מגה במבחני מהירות, המחשב השולחני מוציא 3 מגה) ועד כדי איבוד מוחלט של החיבור (זה נע בין 4 קווי קליטה ל 0 קווי קליטה. מיותר לציי…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by nisimm,

במידה ויש לי בחיבור לאנטרנט IP משתנה כל פעם שאני מתחבר מחדש,האם זה נקבע ע"י התשתית או הספק? ואם אני מתחבר לאנטרנט דרך ראוטר,האם זה אפשרי להתנתק ולהתחבר-כלומר לשנות את הIP דרך הראוטר?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  10. בcmd כתבתי את הפקודה 'ipconfig' וזה החזיר לי רשימה ממש ארוכה, אבל רק לשניים מהם הוצגה כתובת IP. יש כתובות שחוזרות כמה פעמים. למה? איך מסדרים את זה? איך אני יודעת מה מביניהם הם באמת כרטיסי רשת? וגם- איך יודעים איזה סוג תקשורת יש בכרטיסים האלו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by idanoodle,

שלום, לא מזמן קיבתנו בבנין בו אני גר הצעה מחברת GCOM להתקנת שרת וחיבור כל הדירות המעונינות בכך לאינטרנט מהיר, קו ADSL. התשלום הוא להם בלבד, ללא תשלום לבזק. בסה"כ 300 ש"ח להתקנה ראשונית כולל מודם ו 150 ש"ח בכל חודש בלבד. מישהו שמע על החברה? מה היתרון בחיבור לשרת בבנין? (למעט סכום התשלום החודשי הנמוך) אם משהו מכיר, אזמח לשמוע המלצות או אזהרות. תודה עידן

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. משום מה בראוטר יש לי DNS אחר מאשר מה שספק האינטרנט מציג באתר. יצרתי IP סטטי חדש עם הDNS שמופיע בראוטר וניראה שהכול עולה מהר. אפשר למחוק את הPOST.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. בהמשך לדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514647.0 ניסיתי להגדיר את ה-AP ללא הצלחה, ואשמח לקבל עזרה. אני מעוניין להשתמש במוצר לצורך חיבור מחשב מרוחק לרשת wifi קיימת (לא P2P עם נקודה זהה בצד השני) האפשרויות אותן המוצר מציג: תחת Operation Mode קיימות האופציות: AP Client Router: WISP Client Router AP Router: Wireless Broadband Router AP: Access Point ולאחר מכן, ב-Wireless Mode Settings קיימות האפשרויות Access Point Client Repeater Universal Repeater Bridge (Point to Point) Bridge (Point to Multi-Point) בחרתי ב-AP ולאחר מכן ב-Client תוך הגדרת המק של הראוטר המשדר ברשת המרוחקת, והכנסת הסיסמה במקום המתאים ועדיין, ה-AP לא מצליח להתחבר לרשת. הנה אי…

14. Started by Kopi8,

היי, אני מחובר כקליינט ברשת ביתית של שני מחשבים. משום מה אני לא מצליח להיכנס אל הכוננים שבמחשב השני, בעיה שעד עכשיו (יותר משנה) לא הייתה קיימת. ניסיתי להגדיר מחדש את הרשת לפי המדריך, אבל זה לא עזר. אני מקבל את הודעה השגיאה הזו: תודה מראש למי שינסה לעזור...

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  15. מישהו יודע בקירוב מתי מתוכננת פריסת ה UFI של הוט באיזור באר שבע? תודה

16. Started by lior_avr,

שלום יש לי מודם B FOCUS ROUTER 270PR. עכשיו פתחתי פורטים לכל מיני דברים והגדרתי את הפורטים מ האיי פיי של המחשב שלי שהיה :192.168.1.4 ועכשיו הוא השתנה לי במקום 4 ל3 ועכשיו כל הפורטים שפתחתי לא עובדים.. בגלל שזה היה מוגדר רק ל4!! איך אני יכול לשנות את זה חזרה?1?!?1? תודה

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  17. במשך כשבוע בשעות הערב (היום כבר משעות הצהריים) ועד מתישהו בשעות הבוקר המוקדמות יש בעיות הורדה משרתי ראפידשייר. לא מדובר במהירות איטית ה"רגילה" בשעות העומס אלא בהפסקת הורדות שנקטעות לאחר עשר שניות בערך. רק בעזרת מנהל הורדות שמחדש את ההורדות אפשר להוריד משהו. הבעיה מופיעה גם בשירות פרימיום וגם בשירות חופשי. הבעיה מופיעה בכל השרתים של ראפידשייר. לא קיבלתי תשובות רציניות או פתרון מעשי מהתמיכה הטכנית של 012. גם אתם רואים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כשזו לא חוכמה גדולה לבדוק את מהירות הגישה לאתרים בחו"ל בשעות המאוחרות של הלילה... כך נראית תמונת המצב עם שני שרתים הממוקמים בארה"ב (So they claim...) - [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by ChelseaGrin,

שלום אני צריך המלצה לראוטר חדש.. רצוי שיהיה זול.. לצרכים ביתיים כמובן אין בעיה להזמין מאיביי \ דילאקסטרים \אתר אחר כי אני מאמין שבמחיר של הדברים בארץ אפשר לקנות משהו יותר איכותי.. תודה רבה *עריכה* לא ידעתי שיש פורום רשתות ואינטרנט לא ראיתי אם מנהל יכול בבקשה להעביר לשם אני אשמח

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, אני מחובר לרשת באמצעות נטבוקס של נטוויז'ן, 100 מגה, התשתית בזק. בחיבור באמצעות כבל אני מקבל מהירות 60 מגה (המקסימלי מבחינת התשתית באזור). ובחיבור אלחוטי אני מקבל מחצית, בסביבות 30 מגה. נציג התמיכה של נטוויז'ן התעקש שזה "בעיות טווח". לאחר שהסברתי שזו המהירות שאני מקבל גם כשאני גולש צמוד למתאם/נתב, הנציג חזר על כך שזה "הפרעות טווח" וזה לא קשור לקרבה למכשיר (אוקסימורון?), אלא זה הפרעות טווח כמו שעונים ניידים וכו' (כלשונו). בקיצור, לא נשמע לי הגיוני כל העניין הזה. אשמח לשמוע חוות דעתכם מה עשויה להיות הבעיה. נ.ב אני גולש ממחשב HP ProBook 4740s תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחובר היום לאינטרנט של בזק במהירות 100M ומשתמש במודם/ראוטר שלהם (D-Link 6740). מהירות ה-wifi שלי בדירה דיי עלובה ולא מתקרבת למהירות שאני מקבל בחיבור ישיר (סביב 10 בדר"כ). אני מעוניין לקנות ראוטר חדש ולהשתמש במודם/ראוטר שקיבלתי מבזק כמודם בלבד. לשם כך, יש לי שתי שאלות: 1. איזה ראוטר מומלץ במחיר סביר? קראתי פה בעבר על שימוש ב-1042/3 כראוטר. האם הראוטר הזה עדיין מומלץ או שיש מקבילים טובים יותר (במחיר דומה...). 2. מיקום המודם שלי היום לא מדהים בלשון המעטה: הוא נמצא במקום פינתי, עם קיר חיצוני ודי קרוב למקרר (הבנתי שיכול לגרום להפרעה לשידור). המודם הזה מחובר היום בחיבור רשת ישיר לממיר של YES הממוקם בסלון (עבור VOD). רציתי לשאול האם ניתן למקם את הראוטר …

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

שלום, ברשותי חלונות 7 עם תצורת הרשת הבאה: כרטיס רשת 1 מחובר ישירות לאינטרנט כבלים כרטיס רשת 2 מחובר לנתב ולשאר הבית דרך הנתב. כמו כן הגדרתי לו כתובת ידנית ללא Gateway כדי שלא יביא לי אינטרנט מהנתב שגם הוא מחובר לאינטרנט אך ADSL 7 מזהה לי את 2 כרטיסי הרשת כ Public network כאשר אני זקוק שהכרטיס המחובר לאינטרנט יהיה Public והכרטיס של הנתב יוגדר כ Home. מצורפות תמונות. יש למישהו מושג ? * מצאתי את הסיבה שהוא לא נותן לי לשנות. אם אני מגדיר לכרטיס כתובת ידנית הוא לא מאפשר לי לשנות את סיווג הרשת רק כאשר היא נקבעת אוטומטית. השאלה למה ?! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by Ronen Mars,

היי, האם יש להשתמש בהוטבוקס כאחסון סרטים ותמונות בשביל הסטרימר בסלון ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לי וגם לחבר שלי יש את הפרטים הבאים: ICQ Windows XP רשת של שני מחשבים ADSL שנינו לא יכולים לשלוח לאנשים אחרים קבצים ב-ICQ וזה מאוד מעצבן במיוחד עם ADSL. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by XLEE,

האם עוד מישהו חווה חווית גלישה "מעולה" בבזבל??? או שרק אצלי זה כזה מעולה שהצב האירני השיג את התוכי???

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.