עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MotoCross,

אני יודע שהנושא הוזכר כבר כמה פעמים כאן אבל אני לא ממש הצלחתי להבין בשלמות את העניין. תקנו אותי אם אני טועה, האם כך צריכה להראות רשת שתפעל כמו שצריך עם חיבור אינטרנט ושיתוף קבצים: ברשותי 2 מחשבים (בשתי קומות שונות), מודם אלקטל משודרג (פרו), כבל מוצלב שעובר דרך קיר ומאפשר חיבור בין שני המחשבים ושני כבלים ישרים. מה שאני צריך לעשות זה לחבר את המחשב שבקומה העליונה עם כבל ישר לקיר (שבתוכו כבל מוצלב) ומהקיר ל-Hub שבקומה התחתונה. לאחר מכן לחבר עם כבל ישר את המחשב שבקומה התחתונה ל-Hub. עכשיו אני נתקל בבעיה - אני במצב ששני המחשבים מחוברים אל ה-Hub,אחד פשוט בכבל ישר והשני עם כבל מוצלב וישר. האם אני צריך לחבר את המודם אלקטל פרו ל-Hub עם כבל מוצלב או לא , כבר יש כבל מוצלב בקיר. יכול …

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

יש לי ראוטר תקן N ומחשב נייח עם מקלט תקן N ומחשב נייד תקן G הראוטר מכוון על אות מעורב כלומר גם G וגם N במחשב שיש מקלט תקן N הוא קולט מקסימום על 54Mb זה בגלל שמתי שהראוטר מכוון על אות מעורב הוא משדר מקסימום תקן G או שיש בעיה בהגדרות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם אני פשוט לא מבין כלום כלום ברשתות תקשורת יש לי בבית שתי קומות ומחשב עם המודם למעלה והמחשב השני למטה אני העברתי כבל רשת מהחלונות מבחוץ זה מכוער ומגעיל ולא נוח ושמעתי גם מסוכן אם יש ברק אני לא יודע מה זה נתב רשת אלחוטית וכל כאלה משהו פה יכול להסביר לי ממש בקצרה איך זה עובד ומה אני צריך לקנות שזה יעבוד לי בלי חוטים? *המחשב למטה הוא נייד של IBM ויש בו כרטיס רשת אלחוטי

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by השופט,

קראתי חומר (כולל חיפוש), זה מה שאני הולך לבצע : מחשב 1 מחובר למודם אלקטל משודרג, בעל 2 כרטיסי רשת (אחד ON BOARD, ועוד אחד רגיל) מחשב 2 מחובר למחשב 1 עם כבל מוצלב (כרטיס רשת אחד רגיל) המחשב הראשון דלוק אפשר לגלוש באינטרנט בשני המחשבים 2 המחשבים רצים על XP לטובת שיתוף אינטרנט : האם עלי להתקין דברים נוספים על המחשבים ? חייגנים ? תוכנות ? אחר ? קנפוג ? לטובת שיתוף קבצים : האם עלי להתקין/לקנפג משהו ? תודה !

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by בן בליעל,

אני לא מבין כלום ברשתות ואני צריך עזרה מאיפה להתחיל. אז ככה: יש ברשותי שני מחשבים אחד שולחני והאחר נייד. המחשב השולחני מחובר לראוטר. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד למחשב האחר כך שאוכל לשתף קבצים ולגלוש באינטרנט. איך אני עושה את זה? בנסיון הראשון שלי שחיברתי כבל רשת בין המחשב נייד לראוטר והלכתי ע"ף אשף התקנות הרשת של ווינדוס אקס פי הצלחתי לגלוש במחשב הנייד באינטרנט אבל לא הצלחתי לשתף קבצים בתקיית שיתוף, ככה שעשיתי חצי דרך :s05:

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. התקנתי את ה-zone alarm pro החדשה, גרסה 3.0.118, ב-2 מחשבים, במחשב שלי (winxp) ובמחשב של אחי (גם xp), אצלי יש 2 כרטיסי רשת ועשיתי רשת בינינו, הכל הלך פיקס עד שהתקנתי את הפיירוול, מאז שהתקנתי אותו, אני לא יכול לגשת לקבצים שאחי משתף איתי ולהיפך, ואחי לא יכול לגלוש דרכי באינטרנט. כשאני סוגר את הפיירוול הוא יכול לגלוש דרכי ולראות את הקבצים ששיתפתי איתו והכל חוזר לעבוד פיקס. הגדרתי כמו שצריך לפי ה-help של ה-zap שהמחשב שלי הוא הראשי ורשמתי את ה IP שלי ובמחשב של אחי הגדרתי שהוא client ואת ה IP שלי וזה לא עוזר. מישהו יכול לעזור או להמליץ על דרך אחרת/פיירוול אחר?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by xb,

יש לי מודם Alcatel. עשיתי רשת ביתית עם hab (שתי מחשבים) ה-ADSL 0.750 מחובר למחשב שלי, אבל שאח שלי גולש באקספלורר, לא מוריד משהו פשוט מדפדף, קופץ לי הפינג ל 1000-2000 ואני פשוט לא יכול לזוז ככה. שהיה לי רשת בלי האב אז זה לא קרה למישהו יש מושג כלשהו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by mico,

איך אפשר לחבר WIN-XP עם WIN98 דרך רכזת לאינטרנט שהמודם מודם כבלים!!!!!! חיברתי את 2 המחשבים לרכזת והמודם מחובר גם כן !!!! מה עושים עכשיו (אני מדבר על מודם כבלים THOMSON )

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  9. Started by Haflo,

סקר קטן בכדי לדעת איך המשתמשים בפורום עובדים.....

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by פינגרס,

איזה ספר טוב יש לרשתות , הספר של סיסקו של וונדל אדום גרוע , ולא מובן איזה עוד ספרים מומלצים

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

היי, אני עובד הרבה עם רשתות אד-הוק. יש לי מחשב אחד בבית שמחובר לאינטרנט, ויש לו כרטיס רשת אלחוטי שמשמש כאקסס פוינט. כאשר אני רוצה לחבר את הנייד/סמארטפון/מדיה סנטר לאינטרנט - אני מחבר אותם לרשת. ב-Win7 יש בעיה - אני לא יודע איך להגדיר שהרשת הזו תהיה דיפולטית, ושהמחשבים יתחברו אליה כאשר היא זמינה. בנוסף, לא מצליח לעשות "שמור סיסמא" לרשתות אד-הוק. יש פתורונות לבעיות המעצבנות האלו? דרך לעקוף את זה ולהציג כאילו זו רשת שהיא לא אד-הוק? אולי להשתמש בתוכנת צד 3?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by Sponge Bob,

במקום העבודה שלי אני קולט כמה רשתות אלחוטיות אבל כולן מאובטחות האם יש דרך להתחבר לאחת מהן???

13. Started by NuKe007,

למה לעזאזל כל הרשתות שהן מעבר לכרטיס רשת וכבל צריכות להיות יקרות בארץ שלא נדבר על קיימות. חיפשתי חנות שתמכור רשתות דרך הטלפון או דרך רשת החשמל, והמצב קשה, אני פשוט מחפש פיתרון פשוט ולא יקר שיחסוך ממני להעביר כבלים בכל הבית ממחשב למחשב! ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אוקיי, אני בטוח שהרבה מאיתנו שיש להם רשת נתקלו בבעיה שאתם לא יכולים לפתוח שרת במשחקים, בגלל שברגע שהמשתמש מנסה להתחבר לאיי פי שלכם, הוא מגיע לשרת (דרך-אגב, השרת,שהוא בעצם גם ראוטר, הוא מחשב חלש ומחשב אחר ברשת מריץ את הסרבר), מגיע לשרת ואז הוא רואה כאילו אין משחק. מישהו יודע איך אני יכול לנתב משחקים מסויימים (לדוגמא גנרלס, ניד פור ספייד, SOF, וכאלה למחשב שלי? (192.168.0.2) \בתודה רבה... MOOMOO

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by MP,

שלום יש לי שאלה מה ההבדל בין מודם נתב אלחוטי לבין מודם נתב קוי ברשת ADSL של בזק , כאשר בתקשורת קווית משתמשים בחוטי נחושת של הטלפון , יש אולי הבדל במהירות התקשורת או במשהוא אחר תודה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  16. שלום. יש לי נייד שמתחבר לאינטרנט בחיבור סלולרי. אל הנייד חיברתי עד היום את המחשב הנייח שלי בבית, ושיתפתי ביניהם את החיבור לאינטרנט. עכשיו שידרגתי ל-Windows 7 בנייד (בנייח נשאר XP), ועל אף שהבטיחו לי שהגדרות הרשת הולכות להיות הרבה יותר קלות - זה עושה לי בעיות... ב-XP מה שעשיתי היה קודם כל לחבר את הנייד לאינטרנט. אחרי זה להריץ את האשף של מיקרוסופט בשני המחשבים (כמובן שבנייד זה היה "מחשב זה מתחבר לאינטרנט ישירות" ובנייח הפוך), וזהו. לנייד היה בחיבור האלחוטי IP קבוע (192.168.0.1 אני חושב) והוא חילק כתובות לשאר ב-DHCP, ולכולם היה רשת ואינטנט. ב-7, להכל אני מגיע בסוף בהגדרות ידניות. האם יש אשף שאני מפספס? קודם כל, הגדרתי לחיבור לאינטרנט שייתן לשתף אותו דרך הכרטיס האלחוטי. זה …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by zalex,

קניתי ראוטר של edimax ויש לי אינטרנט בכבלים בבית. חיברתי הכל כמו שצריך והמחשב מתחבר לאינטרנט הבעיה היא שהנייד מתחבר לראוטר אבל לא מתחבר לאינטרנט??? אפשר עזרה?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  18. איך אני מסדר את זה ומה זה בכלל.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by benor,

בתור התחלה יש לי רשת בין שני מחשבים. באחד מותקן XP PRO ובשני מותקן WIN 98SE. אז במחשב שבו מותקן ה- WIN98SE אז בכל פעם שהמחשב עולה אז הוא פותח חלון כזה ואז הוא מבקש שיכניסו סיסמא, ואני לא מכניס סיסמא אני משאיר את החלון ריק. יש משהו שאפשר לעשות שזה יעלה מייד בלי ללחוץ אישור כל פעם? תודה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  20. http://www.dynalink.co.nz/modemsadsl_cur.htm?prod=RTA1025W זה הראוטר. ^ יש תמונה,מה אני צריך לבחור מהאפשרויות ולמה ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by GENERAL,

היום ביטלתי את ה FIREWALL של XP והתקנתי ZONE ALARM עשיתי דבר חכם או טעות גורלית?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by nofari:],

האם יש תכונה מהירה ויעילה דרכה אני יכולה לבדוק פינג למספר נקודות, וגם להתחבר לראוטרים שמזינים את הנקודות הללו? ז"א יש לי ראוטרים במקומות שונים שמחוברים אליהם מספר אקסס פוינטים. האם יש תכונה שיודעת להתחבר לראוטרים הללו ואז אוטומטית להריץ פינגים לנקודות שהגדרתי מראש? תודה מראש לעוזרים, נופר

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Judge,

עכשיו יש לי ספק של 012 ותשתית בזק. אם אני רוצה לשדרג את המהירות האינטרנט, למי מהם אני פונה? האם אפשרי ספק הוט ובזק תשתית? אשמח לעזרה (:

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by yairg,

שלום, רציתי לדעת, מכשיר שיכול לנהל כמה רשתות אלחטיות במקביל, אני מדבר כמובן על ACCESS POINT. אני מדבר על ניהול רשת אחת בהצפנה WPA2, והרשת השנייה הוא מתחבר אליה בשביל האינטרנט שהיא יכולה להיות בהצפנות אחרות או ללה הצפנות. בעבודה הנוכחית של AP שלי היא רק מאריך את התווח ולכן הוא משתמש באותה הצפנה של רשת המקור בעצם יש לי רשת של שלושה מחשבים ומתחברים של AP שלי, חיברתי לו אנטה גדולה ואני והתחברתי אל רשת מרוחקצ בשביל האינטרנט, ולם יש לי שרת ברשת שלי שהוא ללא מסך ומקלדת, לכן כל פעם שאני מתחבר אל רשת אחרת ב AP שלי אני צריך, לחבר לו מקלדת ומסך ולהכניס את הסיסמא של הרשת ש AP התחבר אליה, אז רציתי לדעת אם יש מכשיר - אחד. שיכול לנהל את הרשת שלי שהיא בהצפנה מסוג שלשהוא, ולעשות גשר לרשת …

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. היי מקווה שזה פורום מתאים לשאלה : יש לי דונגל USB שקולט שידורים דיגיטליים. חייב בגלל מיקום המחשב [ לא ניתן להוזיזו ] לקנות כבל USB באורך של 3 מטרים על מנת שהאנטנה שמחוברת לדונגל תגיע לחלון ותשפר קליטה. השאלה : האם הארכת כבל USB ב 3 מטרים יחולל בעיה מסויימת, יפגע בהעברת נתונים וכאלה? מה אומרים ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים