רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי אמר לי שכדי לעשות רשת בין 2 מחשבים עם ADSL אני צריך לשים בכל מחשב כרטיס רשת... ואז לחבר אחד מהמחשבים למודם (שאותו הופכים ל- PRO) ואת המודם ל- HUB ואת ה- HUB לפילטר שמבודד בין הקו הרגיל ל- ADSL.... ואת המחשב השני לחבר את הכרטיס רשת שבו ישר לפילטר של נזק... האם זה נכון ? ??? ??? ואיך אני קובע את רוחב הפס של המחשב השני... כלומר שהמחשב שלי יהיה נגיד עם שני שליש מרוחב הפס והמחשב השני רק עם שליש... ??? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים בשני קומות שונות. המחשבים מחוברים בעזרת כבל מוצלב דרך הקיר. כיום כשאני רוצה לגלוש באינטרנט במחשב השני אני צריך להשאיר פתוח את המחשב הראשון. לא מזמן הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו (ראוטר) וקניתי hub לשם כך שאוכל גם לשתף קבצים בין המחשבים (כשהם פתוחים) וגם לגלוש באנטרנט במחשב השני כשהמחשב הראשון סגור. אני לא ממש בטוח כיצד לחבר את המחשבים יחד אם הhub והמודם. תרנו אותי אם אני טועה- אבל האם זה צריך להראות כך: את המודם אני מחבר לhub בעזרת כבל מוצלב. את שני המחשבים לhub בעזרת כבל מוצלב.. ואז אני אמור לקבל שיתוף קבצים ואנטרנט בשניהם כאשר המחשב הראשי לא צריך להיות פתוח. נכון?
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן, יש לי תוכנה שפועלת בממשק DOS,אני רוצה להתחבר מרחוק אל התוכנה(על עמדה אחרת) ולנהל אותה. האם ניתן לחבר רשת מחשבים שמ"ה היא MS DOS אל שרת שיש עליו 2003 SERVER ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אפשרי לעשות רשת מחשבים בי מחשב שמערכת ההפעלה שלו זה WIN98 ואד WIN XP ??? שאלה חשובה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרשת שלי מסוג 2WIRE ואני לא יכול לעשות כל מיני דברים באינטרנט הראוטר לא אצלי הוא בחדר של אחותי ולי יש מין מכשיר קטן שמתחבר לUSB
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת. יש לי רשת בין שתי מחשבים עם אינטרנט עובד בשתיהם. אבל המחשב האורח לא מצליח להיכנס למארח והמארח יכול להיכנס לאורח.יש לי כבלים. אני מקבל הודעת "אין כניסה" כשאני מנסה להיכנס למארח דרך המחשב הזה. הצילו??
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הרשת מיועדת רק למשחקים לא לשיתוף קבצים וכלום רק משחקים בפינג נמוך יש לי כרטיסי רשת(realtek & Genius) כבל מוצלב מה עלי לעשות הלאה ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אינני מצליח לגשת ממחשב המריץ ויסטה למחשב אחר המריץ xp, כאשר מחשב הויסטה מחובר אלחוטית לראוטר ואילו המחשב האחר מחובר לראוטר באמצעות כבל. ממחשב האקס פי אני רואה את מחשב הויסטה כמחשב המחובר לרשת אבל אינני יכול להיכנס אליו. ממחשב הויסטה אני לא רואה את המחשדב של האקס פי. משני המחשבים אני יכול לגלוש באינטרנט !. בשני המחשבים מותקן שיתוף קבצים ובשניהם הדיסקים מוגדרים לשיתוף, ושם קבוצת העבודה בשניהם זהה. בעבר כשחיברתי בדרך דומה שני מחשבים המריצים אק פי, היתה אפשרות להגיד למחשב להגדיר רשת תוך בחירה של אופציה האומרת שכל מחשב מחובר לאינטרנט דרך האב / ראוטר וששאר המחשבים ברשת מחוברים באותה דרך, וזה תמיד פתר את הבעייה, אבל עכשיו במחשב הויסטה לא מצאתי אופציה דומה. ובכלל מישהו יכול להפנו…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לצור מחשב אחד שהוא שרת ולצור משתמשים ושכל אחד אתחבר לחשבון שלו כמו טרמנל כיצד אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך להעמיד שרת עסקי אצלי בבית כלומר לקוחות חיצוניים יתקשרו לשרת מבחוץ (תוכנת קליינט - סרבר) מהי הדרך הטובה והבטוחה ביותר להפריד את הרשת הביתית והרשת העסקית מבחינת בטיחות ואיך אפשר להבטיח שיוקצה תמיד לשרת העסקי לפחות 1.5 MB? נ.ב - כיום ברשת הביתית ישנם 6 מחשבים ו2 אייפון אשמח לכיוון/יעוץ בנושא
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, שאלה בכותרת והסבר קצר: מחשב אחד משמש כשרת , מחובר לאינטרנט ישירות + שאר המשאבים כמו מדפסת סורק וכו' אליו אני מעונין לחבר 3 אחרים בלי הרשאה לאינטרנט אבל עם שימוש מלא בשאר המשאבים כולל גישה מלאה לתיקייה משותפת בכונן c שבשרת איך כדאי לעשות את זה? ואם יש לינק למדריך טוב... תודה
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
כמה פרטים, אני גולש ברשת שהיא לא מאובטחת (כן, אני יודע, דבילי אבל זאת שכירות והאינטרנט לא בשלטתי), דרך Range Extender של TP LINK, ואני מניח שהראוטר הוא גם של TP LINK, ברגע שאני מפעיל את התוכנה המהירות בין הראוטר לRange Extender נופלת לכמעט אפסית, אפילו החיבור לאינטרנט של הראוטר משתבש. יש דרך לפתור את הבעיה מרחוק?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה WINXP HOME. "מחשב ראשי" - הכוונה למחשב שמחובר לאינטרנט, וזה בעצם מה שמעניין אותי במחשב השני (אבל גם הדפסה). הבעיה היא, שעד שאני לא מתחבר ממש לאחר החשבונות המחשב הראשי, לרשת במחשב המשני יש בעיות חיבור (במלים אחרות, זה לא מחובר). מה אני יכול לעשות כדי לאפשר להתחבר למשאבים של המחשב, בלי ממש להיכנס לחשבון? כלומר, שיהיה אפשר רק לדאוג שהמחשב עובד, וזה מספיק. תודה על כל עזרה תוספת: אולי זה משנה, ונראה לי שזה ברור מאליו - אבל בכל זאת.. המחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב ישירות.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום חברים במשרד יש לנו כ10 מחשבים המחוברים קווית דרך סוויץ' למודם הוטבוקס. כל בערך כחצי שעה יש לנו ניתוק של 2-3 דק' לאינטרנט והוא חוזר. החבר'ה בהוט לא רואים את זה בלוגים ואם מחברים מחשב בודד למודם של הוט אז אין ניתוקים מה שגורם לי לחשוב שמדובר בסוויץ' שמנתק אותנו. יש אפשרות להיכנס להגדרות של סוויץ' דרך כתובת מסויימת? איך אני יכול לקפנג או לנסות לחשוב על פתרון לבעיה? (מדובר בסוויץ' חדש) הדגם hp 1410-24g
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לא מזמן קניתי מחשב נייד וראוטר של אדימקס דגם br6424n. בהתחלה לא היו בעיות עם האניטרנט, אחר כך כשהורדתי דרך טורנט הרשת הייתה מתנתקת והייתי צריך להגדיר את הרשת מהתחלה לפי המדרך המצורף לראוטר. חוץ מזה האינטרנט עם ראוטר בקושי זז, מה שלא ככה בלי הראוטר. איך אפשר לתקן את הבעיה, להחליף ראוטר לאחר או להגדיר אחרת?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מחובר לנטוויזן דרך נטבוקס ושמתי לב שכבר תקופה ארוכה בכל פעם שאני מוריד קובץ גדול האינטרנט מתנתק הדבר קורה גם בהורדות של טורנט וגם בהורדות משרתים כגון ORIGIN ודומיו. האם יש מה לעשות לפני שאני רץ להחליף כרטיס רשת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים המריצים איכס פי, הרשת עובדת- ניתן להעביר קבצים ולשחק, אך ברגע שאני מפעיל את אפשרות שיתוף אינטרנט המחשבים הופכים להיות לא זמינים, וכאשר אני מבטל את האפשרות המחשבים חוזרים להיות זמינים. אני משתמש במודם ALE070 בחיבור dial up. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה? ניסיתי להתקין את הרשת מחדש והבעיה לא נפתרה, הפיירוול סגור.
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
https://he.aliexpress.com/item/1005002552388691.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.39bb5d8dkWNDxN&aem_p4p_detail=202106281135508857353135052280017939854 או https://he.aliexpress.com/item/1005002439978406.html?spm=a2g0o.cart.0.0.15fa3c00HG43MN&mp=1 או tp link deco דגם x20 או x60 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עד עכשיו הייתי מחבר את המחשב הנוסף שלי לרשת ע"י כרטיס רשת נוסף,הכל היה טוב ויפה..עכשיו יש לי מחשב חדש אז אני צריך לחבר שני מחשבים..מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? הבנתי שאני צריך ראוטר? איזה ראוטר מומלץ?אני מעדיף משהו עם פיירוואל ולא יקר..תודה
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני עובר לבית חדש והפתרון הנ"ל נראה לי חלופה מעניינת לרשת אלחוטית ו\או לחיווט הבית (אני לא רוצה אלחוטית בגלל קרינה). יש לי די הרבה שאלות\הבהרות בנושא, אשמח לתשובות. באופן כללי איך הביצועים? הדרישות שלי די נמוכות. בעיקר גלישה באינטרנט, קצת צפייה ONLINE (לא מחפש איכות צפייה). אני אצטרך 2 נקודות רשת ואח"כ אולי עוד 2 או 3. ראיתי שמוכרים בד"כ את המתאם בזוגות או ביחידים. האם המתאם שמיועד להתחבר לראוטר (HOT במקרה שלי) דומה לשאר נקודות הרשת, או שיש יחידה "ראשית" ועליה יש להוסיף יחידות קצה? האם מתאמים של חברות שונות יעבדו זה עם זה בהנחה שאני מוודא שעובדים באותו התקן והמהירות? לגבי מחירים, המחירים נראים די יקרים גם בחנויות הזולות יותר. למישהו יש ניסיון עם מוצרים סיניים (סטייל…
-
- 16 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
היי כולם התקנתי בבית רשת ביתית שהמחשב שלי מחובר לאינטרנט (מודם של אלקטל) ועוד שני מחשבים מתחברים דרכו הגרדתי הכול כמו שכתוב בהודעת עוגן ויש שיתוף אינטרנט אבל כשאני מנסה לעשות פינג למחשב השני אני מקבל request time out למה? והאם זה בגלל שלא הגדרתי משהו כמו שצריך?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. אינטרנט עובד בשני המחשבים. אם אני לוחץ על MY NETWORK PLACES ואז על VIEW WORKGROUP COMPUTERS כלום לא מופיע.. ויש לי גם תקייה שנקראת "Shared Documnets" וזה לא מופיע במחשב השני אם אני שם שם קבצים. פעם כן הייתה לי גישה בין המחשבים ויום אחד זה פשוט נעלם. ועוד משהו, לפעמים הרשת פשוט מאתחלת את עצמה בלי קשר לכלום.. פתאום רשום לי Local Area Connection Disabled משהו כזה.. יעני X על המחשבים של האינטרנט.. ואז מתחבר שוב מחדש. ולא קורה פעם אחת שאני קם בבוקר וזה לא רשום לי כשאני מדליק את המסך.. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
חברה אצל חבר שלי יש רשת וראוטר הוא אמר שהמהרויות באימיול אצלו מאוד איתיות מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן יש לי בבית רשת שעבדה מצויןן בשנתיים האחרונות - נתב אלחוטי HPNA3 דגם PAR-720G POWERNET , ומתאמים למחשבים המרוחקים מדגם PET_320. עד לפני כמה ימים הכל עבד , ופתאום שני המתאים הרחוקים הפסיקו לעבוד , נראה לי מוזר ששניהם הפסיקו לעבוד בביחד , נראה לי כי משהן השתבש ברשת הטלפוניה הביתי או בהגדרות הנתב. אני צריך עזרה על מנת לנטר את הבעיה , בכל זאת להשאיר את הילד בחופש הגדול בלי אינטרנס זה סוג של טרגדיה ... תודה , גוראן
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-