עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני שוקל לקנות מתאם חשמל - רשת לחיבור ישיר בין הראוטר לממיר של הטלוויזיה. יש לי שאלה: אם החשמל בין איפה שהראוטר (חדר השינה) לבין איפה שהטלוויזיה (סלון) הוא לא באותה מחיצה (משמע, בלוח החשמל שמחוץ לבית, כאשר מכבים את החשמל בסלון, החשמל בחדר נשאר פועל), יעבדו המתאמים עדיין? (חשמל חד - פאזי). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://www.adslautoconnect.net/download.php תהנו.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by עובד,

טוב אז עברתי לוינדוס 7 והיה לי מתאם אלחוטי של בזק DRUC-U3 הבנתי שהוא לא עובד עם וינדוס 7 (64bit), אם מישהו יודע אחרת אשמח לקבל את הדריבר המתאים.. ולכן אני אצטרך לקנות מתאם חדש.. אני צריך מתאם טוב (מחיר לא משנה) שלא יהיו התנתקויות (אני מוריד 24/7). מה ההמלצות שלכם (כמו שציינתי שימתוך ב win7 64bit)? ואיזה מתאם יותר טוב USB או PCI? האם כדאי לקנות מתאם שתומך ב 802.11n? בתודה, עובד.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by igalep132,

שלום, איך אני פותח פורטים לאימיול/ביטורנט בFW של kaspersky internet security 6 תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  5. הראוטר הקודם שלי(3com 3crwer10075) הפסיק להיות יציב והתחיל להתנתק כל כמה דקות. אז הוחלט לקנות ראוטר חדש התקציב הוא 300 ש"ח בערך, אפשר לחרוג קצת הדרישות הן פשוט אמינות ויציבות כמה שיותר גבוהה(אני מוריד די הרבה בביטורנט ויש עוד מחשב ברשת שמשתמש בביטורנט) תקן N יהיה די נחמד(יש לפטופ ברשת שתומך בתקן N(או דראפט N, אין לי מושג) וכרגע עם ה3COM יש לו 2 פסי קליטה אז עדיף לשפר את זה) תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  6. שלום לכם, ברשותי ראוטר של אדימקס מסוג BR6424N מהרגע שהתקנתי אותו ועד לרגע זה מידי פעם הוא לא מוכן להיכנס לאתרים מסוימים (אני לא מדבר על אתרים קטנים אלא על אתרים די גדולים כגון NRG, LENOVO וכו') בטענה של "שרת לא נמצא" (כשהייתי עובד ללא ראוטר זה לא היה קורה). כרגע זה קורה לי עם אתר NRG. בדקתי את הבעיה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר (בכרום או באינטרנט סלולארי לעומת זאת אין בעיה). הגדרתי בראוטר אפילו את ה- DNSים של נטוויז'ן אבל מסתבר שזה לא עוזר. רק איפוס של הראוטר גורם לכך שאני יכול להיכנס לאתר, או לחילופין אם אני אנסה בעוד מספר דקות אני כן אצליח להיכנס... דרך אגב, הגדרות האבטחה שלי ברשת הן סטנדרטיות ולא משהו מיוחד. מישהו פה נתקל בבעיה כזאת אולי או מכיר פתרון? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  7. קבלתי מהוט את המודם האחרון שלהם שנקרא הוטבוקס 5. לצערי הרב , מה שנראה לי ממש טיפשי, למודם רק שתי יציאות של כבל רשת. אני צריך להעביר ל 3 צרכנים. אני חייב משהו שנקרא סוויץ'? והאם כל הסוויצ'ים באים עם חיבור לחשמל? מניח שעדיף לי אחד שתומך עד 1000 מגבייט שניה. לא מכיר מותגים. מישהו מוכן להמליץ?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by SpEcToR,

לנעול

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by Cheif,

בסוף השבוע הקרוב, בלילה בין יום חמישי לשישי (26/3/2010), תעבור מדינת ישראל ל-"שעון קיץ". בשעה 2:00 בלילה השעון יוזז שעה אחת קדימה, השעה תהיה 3:00 וכולנו נפסיד שעת שינה אחת. כיצד משפיע המעבר על המחשבים והנתבים שלנו? כל התשובות כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=558

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by cobmetal,

שלום , אני מתכנן בזמן הקרוב להתחבר ל100 מ"ב דרך התשתית של הוט , אני מחפש ראוטר טוב ויציב שיתמוך בQOS גם העלאה וגם הורדה , כדי שאוכל להגדיר ל3 מחשבים את רוחב הפס שינצלו כאשר יתחבר לHOTBOX של הוט . המחיר שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה450 . מבקש המלצה לראוטר כזה . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  11. אני זוכר פעם ... שיחקתי והמשחק פעל כל כך יפה וחלק ... אתמול ניסיתי לשחק אם חבר ליגת האלופות והמשחק כל כך גימגם .. ולא פעל .. אך שהוא אומר לפעול זזתי אם הכדור תקיעה אחרי שניה ממשיך עוד תקיעה וככה, אי אפשר לשחק אז יצאתי עכשיו אני חושד שזה בגלל שמותקן לי zone alarm פיירואל.....שגולשים או משתמשים באיטרנאט הוא מראה קו ירוק וקו אדום .. זה כאילו מראה כמה שאני משתמש באיטרנאט וכמה מוציא משהו כזה.. נראה לי שזה מאט... בכל אופן מה אפשר לעשותאני לא יכל לכבות את הפירוואל כי ישר יכנס לה xp כל הדברים

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. אני חיפשתי ביוטיוב הסברים לזה בעברית וכנראה שאני לא יודע לחפש טוב, מישהו יודע אם יש הסברים טובים לנושאים האלה באינטרנט בצורת סרטון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nme86,

חברה רציתי לדעת עם למישהו יצא לעבוד עם החברה הזאת, אני יודע שהחברה מתקינה שרת אבטחה שכולל שם סינון דואר זבל, סינון אתרים, אנטיוירוס ברמת GATEWAY, פיירוול ועוד מלא דברים והקטע שזה הכל קוד פתוח והם לוקחים כסף רק על ההתקנה... אז רציתי לשאול עם מישהו עבד איתם בעבר ויכול לתת לי חוות דעת על החברה והשירות שלה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. שלום חברה יש לי את הראטוטר של אסוס שבזק מחלקת בהצטרפות למבצע מאז שחיברתי את הנתב האינטרנט פועל קצט איטי מהמודם שהיה מחובר רציתי לדעת אם זה קשור בהתחממות או למה זה קשור?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by UV1,

היי מחשב חדש במשפחה, צריך לחבר גם אותו לאינטרנט. אני מחפש ראווטר אמין שיתן מהירות טובה ואפשרות חיבור חוטי ואלחוטי? כמו בשביל המחשב החדש צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לגבי מחיר - אין לי מושג אני מניח שכמה מאות זה בסדר תודה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by D@nny,

שלום רב ברשותי עותק מקורי של המשחק pes2011 . כאשר אני מנסה להתחבר לאחד ממצבי האונליין אני מקבל שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרתים. באתר של קונאמי ממליצים לכבות כל סוג של פיירוול אם זה של ווינדוס הוא תכנה אחרת, כיביתי את הכל ועדיין שגיאה. בנוסף יש את זה : Please also ensure that DMZ is activated. PC: TCP: 80, 44, 4000-4200, 6112 UDP: Auto mode: 5730-5739, 6112 Manual mode: It is possible to set any UDP port number from the "settings.exe" in the Konami Start menu folder שיחקתי עם ההגדרות של המשחק ושוב שגיאה. אני אשמח למידע עבור DMZ וTCP. אני ממש לא בקיא בנושאים האלה שכחתי לציין שאין לי ראוטר ואני משתמש בחיבור כבלים והספק "אורנג" (אם זה רלוונטי). תודה

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  17. Started by Qtec,

שלום לחברי הפורום, על מנת להתקין את OpenWRT Firmware על הנתב ניתן להשתמש במדריך הקצר הזה ב OpenWRT Wiki. את הקטע הקצר שם כתבתי ובדקתי על Archer C7 מגרסה 2. https://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/archer-c5-c7-wdr7500#installation_of_tp-link_archer_c7_v2 אמ;לק TP-Link בודקים את חתימת הקובץ שמנסים לטעון לנתב. לכן יש צורך בנוהל קצת יותר מורכב כדי להתקין את OpenWRT. 1. הורדת גרסת Custom של DDWRT והתקנה שלה. 2. התקנת גרסת FW של TP-Link אשר מאפשרת Flash של OpenWRT. 3. התקנת OpenWRT.

• 0 תגובות
    • 7.2k צפיות
  18. אהלן, אני צריך הום-פלאג/פאוורליין-קיט כי אני על פאזה אחת בבית והבנתי שזה עדיף ממאריך טווח אלחוטי. רציתי להזמין משהו בסגנון של TL-PA9020P או PA9020 או PA7020 אבל הבנתי שמה שמגיע מאירופה, הגם שמתאים לשקעים פה בארץ, לא כולל חיבור מתאים להארקה ולכן פוגע בביצועים. אני מחפש המלצה לקיט עכשווי שמתאים לשימוש בארץ, או קישור למבחני ביצועים של כמה כאלה שמתאימים ואבחר ביניהם. אני לא יודע אם אני חייב ללכת על משהו עם AV2000 או שמספיק AV1200 או AV1000. הדרישה שלי מן הסתם לאבד כמה שפחות מהירות מהראוטר לשקע. עוד אופציה שרציתי לבדוק זה האם אפשר להזמין מה שבא לי ולהוסיף מתאם מתאים ? אם כן, איזה מתאם בדיוק אני צריך ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. עריכה; הבעיה תוקנה קיבלתי ip פנימי של הוטנט ככה אמרו בתמיכה של d link דיברתי עם הוטנט והיתה בעיה בסיסמא כנראה הביאו לי סיסמא חדשה וזה עבד.. יש לי ספק של הוטנט עם תשתית בזק במהירות 40 מגה היה לי ראוטר של בזק שעבד כרגע החלפתי ל DSL 224 ועשיתי את ההגדרות בדיוק לפי הספר: https://www.support.dlink.co.il/dsl-224-internet-config-new-gui - ואין אינטרנט.. הוא מחובר לספק נורת ה Internet דולקת אבל לא מהבהבת בהגדרות ה WAN כתוב מחובר אבל בתכלס אין אינטרנט מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. אוקי קניתי ראוטר פשוט חשבתי שיהיה מספיק טוב בשביל גלישה בסיסית אז כך כשאני מתחבר דרך הראוטר באתרי בדיקת מהירות הוא מראה שהכל בסדר והמהירות 12MB גם ביוטיוב מעלה HD אבל במאקו הוא בקושי מטעין את הסרטים והם קפואים כאלו , ניסיתי ווירלס ו כבל ישיר מהראוטר . כשאני מנסה ישירות מהמודם למחשב הכל זורם טוב ויפה . לא מבין איך אפשר לסדר את הבעיה , משהו בהגדרות אולי ? מקווה שלא צריך להחליף ראוטר. יש הוט ובזק בינלאומי .

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by RunningWithScissors,

החיבור לאינטרנט במהירות 100 מגה עם בזק כתשתית ונטויז'ן כספק, אני מחפש ראוטר שיפעל יחד עם המודם של בזק. אני לא מחפש ראוטר מאד משוכלל אבל יש כמה פיצ'רים שהייתי רוצה: WiFi של 300Mbps Gigabit LAN יציבות אם אפשר להגיד את זה כפיצ'ר דברים בסיסיים כמו port forwarding ו-קביעת IP סטטי (למרות שאני חושב שנהם קיימים בכל ראוטר מודרני) מצאתי כמה אפשרויות שאפשר לקחת בחשבון: TP-LINK TL-WDR3600 62$ שנראה די טוב לפחות בביקורות שמצאתי. Edimax BR-6478AC 70$ - הדבר היחיד שמפחיד אותי זה חוסר יציבות (אבל זה סתם כי היה לי ניסיון בעייתי עם ראוטר של Edimax) D-Link DIR-645 74$ - לא יודע האם הייתרון שלו לשטח גדול יהיה עדיין רלוונטי משום שהשטח שצריך לכסות לא גדול במיוחד ולכן אולי עדיף נתב עם du…

22. Started by CrashZone,

שלום, ברשותי מחשב נייד ושני מחשבים נייחים. אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד(אחד מהנייחים יהיה מחובר בעזרת כבל ואולי גם השני) אני רוצה בבקשה המלצה לראוטר טוב ולכרטיס רשת אלחוטי, חובה על הראוטר להיות בעל אפשרויות מתקדמות - אני מוריד הרבה ורוצה אפשרויות אבטחה מינימליות(במיוחד מפני גניבת אינטרנט) ויכולות פתיחת פורטים והגבלת תנועה וכו'...אבל לא משהו יותר מידי יקר. מדובר ברשת ביתית ובבית פרטי גדול - משמע ראוטר בעל יכולת תשדורת חזקה. אני מתכוון גם לעשות לו ת'מוד עם הנייר כסף אבל עדיין אני רוצה אם אפשר אפילו בגינה שלי להיות עם אינטרנט. המחיר לשניהם לדעתי לא צריך לעלות יותר מ500 שקל, תקנו אותי אם אני טועה. אם יש משהו בפחות מזה אשמח לראות.. הציעו לי ת'ראוטר…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by destinyy,

יש דרך לייצב ולהוריד את הפינג שלי במשחקים? אולי ההגדרות שלי לא טובות.. בעיקר במשחק CSGO, בדרך כלל אני מתחיל את המשחק על 70ms ואחרי כמה דקות זה עולה ל-85ms וזה ממש מורגש.. יש לי קו אינטרנט של בזק במהירות מאה 100 ואני מקבל כ-40 מגה בממוצע.. אין לי צורך ב-WiFi ורק מחשב אחד מחובר למודם. האם בכלל כדאי לי לרכוש מודם בנפרד שייתן לי ביצועים יותר טובים? אני משתמש באינטרנט של בזק רק למשחקים. המחשב שלי מחובר גם לפייברבוקס של הוט עם 200 מגה אינטרנט וכשאני רוצה לצפות בתכנים או להוריד דברים אני משתמש באינטרנט של הוט, פשוט ההוט מחובר בכל הבית גם לטלוויזיות וגם למחשב של אחי וכל המכשירים מחוברים אליו דרך WiFi אז התחברתי גם לבזק בנפרד כדי שאוכל לשחק בשקט בלי הפרעות.. אב…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי ראוטר בבית , אני צריך לאותה קומה למחשב נייח נוסף לעשות אינטרנט וצריך המלצה לרכיב שיכול לקלוט לי אינטרנט אלחוטי בנייח !!?? לגביי תקציב אני מאמין עד 200 ש"ח יספיק לא ? תודה מראש לעוזרים ..

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  25. אני מחפש מדריך טוב לניהול שרת WEB ו DB בסביבת WINDOWS 2003 std, MS SQL SERVER 2000 אפשר באנגלית, רצוי בעברית. ברשת יהיה נחמד אבל אם מישהו שמכיר ספר טוב בנושא גם יכול להיות טוב. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.