רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני חדש פה וממש אשמח לעזרה. אני כבר תקופה מנסה למקסם את האינטרנט אצלי בבית (לקוח של הוט ) . לאחר בדיקות הגעתי למסקנה שבאיזור שלי הוט עדיפה (עדיין לא הגיעו הסיבים והמרכזיים של בזק רחוקה ) . לאחר שקראתי המון רכשתי זוג מוקות של gocoax 2.5 מחול לאחר סקירות ולהמלצות רבות ( בידיעה שהן מסוגלות לעבוד עבור כל התדרים של (2.5,2.01.1, והמוקה הנוכחית שמחוברת בתשתית של הוט אצלי היא 1.1) אציין לפני שאני נמצא בתשתית 100mb עם fiber 4K עם dual band לאחר שהמורות הגיעו וביצעתי את ההתקנה שלהן (היה צורך בשינוי של ip של המחשב בכדי לגשת לכתובת אדמין של המוקה לא היה שינוי בהגדרות של הוט מציין את זה רק כי אני לא בטוח אם זה לא רלוונטי לגמרי).…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם ווינדוס 7 שאני מנסה לחבר לרשת. נכנסתי כמנהל לספריות שאני רוצה להעביר ושיניתי את ההגדרה שלהם ל"shared", אבל אני מקבל הודעה על המחשב הקיים ברשת (עליו מותקן ווינדוס 10) " windows cannot access....שם התיקיה" אבל האות של הכונן מופיעה לי. חוזר ואומר, שיניתי את ההגדרה של התיקיה. רעיון למישהו?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הותקן אצלי פרטנר פייבר במהירות 1 ג'יגה. המודם של פרטנר מחובר לראוטר של Tenda מדגם W-1800R שאמור להיות מסוגל לספק מהירות של 1,300Mbps. עם זאת, כשאני מתחבר (בחיבור קווי) לראוטר, נראה שהמהירות מוגבלת ל 100 מגה בלבד. הכבלים הם Cat5e ומחוברים במלואם, כך שגם הם לא אמורים להיות צוואר הבקבוק. מישהו נתקל בבעיה דומה? יכול להיות שיש משהו בהגדרות הנתב שאני צריך לשנות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, לא יכול למצוא מפרט טכני של הוטבוקס Fast 3184, ספציפית מהירות אלחוטית שלו בתקן 802.11n האם מהירות היא 150 מגה או 300 מגה?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
רצית לדעת אם אפשר לחבר לראוטר של סלקום שלהם של tp link deco x60 ואיך הוא יודע את תדר של אל חוטי יש גם 2.4 ו5 איך יודע לפריד ואם יש מוצר יותר טוב מ deco x60
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי עם 4 פורטים 10/100 LAN שעובד בתדר 2.5 ותקן N. האם מהירות של פורט WAN כפופה למהירות של פורטים LAN? אם מהירות אלחוטית בתקן N שלו היא עד 300 מגה האם נתב אלחוטי יהיה מוגבל למהירות אלחוטית של 100 מגה עקב פורטים LAN שעובדים במהירות עד 100 מגה?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, האם ניתן להעביר אינטרנט מהנתב אל החדר? יש לי קו טלפון בקיר בשני הקצוות (bt431a) האם ניתן לחבר ממד אחד את הנתב ומהצד השני אם המחשב ולכבל אינטרנט קווי? האם קיים מתאם BT431A ל rj45?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, יש לי משקפי OCULUS QUEST 2 וקיימת אופציה דרכם להשתלט על המחשב באמצעות WIFI וככה לשחק במשחקי סטים באופן אלחוטי (VIRTUAL DESKTOP) העניין הוא שצריך WIFI ממש ממש ממש חזק בשביל זה. 5 GHZ או WIFI 6. פתחתי את האשכול הזה לפני שבוע - הצלחתי להוציא מהוט הוטבוקס 4, ובחדר שבו הוא מחובר באמת יש חיבור WIFI מספיק חזק שנותן 886 מגה וככה אפשר להריץ את המשחקי VR, הבעיה היא שאני צריך קליטה כל כך טובה בחדר הסמוך, כי בחדר של הראוטר אין מקום לזוז בשביל הVR, בחדר הסמוך אני מקבל מאותו WIFI רק 120 מגה. וזה לא מספיק. תסלחו על הכישורי ציור הכושלים שלי אבל הבית נראה בערך ככה באזור שבו אני משתמש במשקפיים - https://imgur.com/a/SbLCqHs יש לי בבית פרטנר TV עם …
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להסתכל על יומן אירועים של הוטבוקס שלי? נראה לי יש שגיאות שחוזרות על אצמן.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה בכמה מהשאלות software security_2020_3.pdf
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך בזק, בתשתית vdsl במהירות 100mb. האם כדאי לי לקנות מהם מודם + נתב? לשכור מהם? האם כדאי לי לקנות בעצמי? ואם כדאי לי, איזה?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חודש עם Unlimited + 015,מקבל 99אחוז מהזמן גם בשעות העומס את רוב המהירות,Jitter תמיד על 0.1-0.3 במקסימום לשרתים בחו''ל ובארץ.פינגים אש במשחקים,בלי שום קפיצות ולאגים ופאקט לוסים.אגב אני על 1000/100.הורדת קבצים ישירה לדוגמא במנהל הורדות (IDM) אני מקבל את מלוא המהירות (בשרת שכמובן מאפשר את מלוא מהירות,במקרה אני מנוי בכמה כאלה).מקבל 115-125 MB/s שזה שווה ערך ל1000Mbps(פלוס מינוס). לדוגמא בבאטלפילד וכאלה אני מגיע ל54 פינג לעומת 65-72 שהייתי מקבל עם הוט+בין לאומי. במשחקים אחרים הפינגים לא השתפרו משמעותית. מצורפים צילומי מסך : https://ibb.co/ZGnbvLh https://ibb.co/2qkJTjM
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי. נתון חדר עם נקודת פרטנר טי וי דרך מוקה. האם ניתן לחבר כבל רשת ממוקה לראוטר ו מראוטר ל ממיר של פרטנר טיוי - מנסה ליצור רשת וי פי חדשה כי ראוטר של פרטנר בסלון ו אותו וי פי חלש בחדר +פרטנר TV עובד אם אפשר איזה ראוטר מומלץ - סדר גודל של 150-250 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. תופעה מוזרה שאני חווה לאחרונה - החיבור לרשת מתנתק זמן קצר אחרי הפעלת bitcomet. בנוסף לכך, אני עדיין אני מקבל אתרעת פורט חסום, זאת למרות שחומת האש (comodo) הוגדרה לאפשר לביטקומט לפעול (הוכנסה לרשימת allowed application), והנתב הוגדר לאפשר את הפורט שבו אני משתמש, (בוצעה גם הפניית פורטים). המחשב (win10 מעודכן) מחובר לרשת דרך ממיר הוט פיברבוקס מהדור החדש. אהיה אסיר תודה לכל מי שיודע כיצד לפתור את הבעיות הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
https://wccftech.com/latest-ookla-speedtest-app-lets-you-test-your-video-streaming-connection/ האפליקציה חינם ב iPhone מעניין מה נותן נטפליקס , יוטיוב ישראל , אפל , בסטרימינג
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש ראוטר חדש לבית. אני מחפש ראוטר שיאפשר לי להגידר לכל יציאת LAN טווח כתובות אחר ב-DHCP, האם יש חיה כזאת בראוטר ביתי? האם יש מכשיר שמאפשר לשלוט גם על טווח חלוקת הכתובות של ה-WiFi? תקציב עד 750 ש"ח אשמח להמלצות... תודה!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לא יודע אם הכותרת מובנת אז אני צריך מגדיל טווח אבל מעוניין להשתמש רק בחיבור ethernet. יש לי כבר את מה שבתמונה ומחשב אחד כבר מחובר אליו אבל אני צריך עוד אחד שיתחבר דרך כבל כי המחשב השני בצד השני של הבית.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר שיושב סמוך לנקודת הבזק אבל במרחק של 4-5 מטרים מהטלוויזיה, מחשב ופלייסטיישן. כולם מחוברים בוייפיי, אבל אני רוצה לחבר אותם באופן קווי ומכאן ההתלבטות. 1. האם להעתיק את נקודת הבזק למיקום סמוך למסך? אם כן, איזה כבל צריך? 2. חשבתי אולי להשאיר את הנקודה במקומה ולמתוח כבל טלפון (adsl, זה הדק יותר שמחבר בין הנקודת בזק לראוטר) מנקודת הבזק עצמה ועד למיקום הרצוי של הראוטר (בערך 12 מטר של קיר). השאלה האם אורך הכבל יפגע באיכות האינטרנט שאקבל? 3. אם יש משהו שלא חשבתי עליו, אשמח לשמוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול חיברתי שתי יחידות ax3 פרו. הראשית מחוברת למודם של הוט. לראוטר מחובר סוויטש פשוט ואליו קווית מחובר שאר הבית והיחידה השנייה שמחוברת כ-mesh. מה שראיתי זה שחיבור אלחוטי או קווי ישירות לראוטר מציג קצב טוב (מעל 100 מגה ביט). אבל, חיבור קווי לסוויטש ומדידות ממכשירים שמחוברים אליו מניב קצב איטי משמעותית (20-30 מגה ביט). המדידות בוצעו תוך שימוש באותו כבל פעם לראוטר ופעם לסוויטש ע"י מכשירים שונים. בנוסף, ב-GUI של היחידה המשנית (אם אני מבין נכון), מוצג שהחיבור בין שתי היחידות הוא אלחוטי 5G ולא קווי. ההנחה שלי כרגע היא שהסוויטש הוא מקור הבעייה. (אשמח לרעיונות נוספים). במידה ואני צודק, למישהו יש המלצה לסוויטש של 16 פורטים חזק מספיק שיחזיק את הרשת הביתית …
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. הייתי לקוח של הוט עד היום, ועכשיו עזבתי לבזק. יש לי ראוטר מעולה R6700 netgear, אבל אין לי מודם, אז נעלצתי בינתיים להשכיר מודם מבזק (שאני מתכוון להחזיר). מה אתם ממליצים לקנות? המהירות שאני משתמש בה היא 100 מגה, כי אי אפשר יותר איפה שאני גר. לצערי אני לא מוצא שום *מודם בלבד* בכלל. האם זה יספיק לי? d link n300 155 ש"ח אם אני משתמש בו כמודם בלבד, ובראוטר שלי כראוטר, האם אני עדיין מוגבל מהמגבלת מהירות שכתובה עליו? או שכדאי להשקיע יותר ולקנות tp link vr400 290 ש"ח האם כדאי להשתמש במודמים האלה גם כראוטרים, או שעדיף לחבר אותם לראוטר שלי (שהוא יותר טוב) ולהשתמש בו בתור ראוטר?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בית קטן, בלי דרישות מהירות מיוחדות, בעיקר חשובה היציבות (המון שיחות זום). חשבתי לקנות סים רמי לוי 5G 500GB, לחבר למודם/ראוטר וזהו. מה דעתכם? יש לי VR600 אבל לא נראה לי שהוא תומך, אלא אם כן מחברים לו מודם usb ל-5G. יש דבר כזה או שעדיף לקנות ראוטר חדש? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מתכנן אינטרנט קווי שאני רוצה לעשות בעצמי בבית. יש לי בבית תשתית, עם כבל 7 CAT אדום שנמצא בסלון, ובעוד שני חדרים. בכל החדרים, כולל בסלון - אין בקופסת התקשורת (ניסקו) שקע לאינטרנט 45 RJ. ה 7 CAT אצלי מבצבץ, מצרף תמונה. http://www.siz.co.il/my.php?i=zmduxja5mm5z.jpeg הבנתי שעלי לקנות: 1. קונקטורים של 7 CAT. בהזדמנות זו אני שואל: האם קונקטורים של cat 6\cat 6e גם יתאימו? 2. פלאגים מפלסטיק שנקראים BOOT בשביל איטום הכבל בקצה. הבנתי שמומלץ לסדר את הצבעים לפי T-568b: כתום-לבן כתום, ירוק-לבן כחול, כחול-לבן ירוק, חום-לבן חום. בנוסף הבנתי שהכלים הנדרשים: לוחץ כבל רשת (ללחוץ את הקונקטור של 45 RJ), ובודק כבלים שמחברים אליו את הכבלים כדי לראות שהכל חובר נכון. מבחינת ה…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי אנחנו עוברים לדירה חדשה ואני צריך עזרה עם בחירת מחברים לקירות.יהיה cat7 בקירות ומהנקודות למכשירים והבנתי שיש מחבר מיוחד עבורו שהוא לא RJ45 אני לא מבין בתחום וזקוק להכוונה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחדר הממ"ד שלי יש נקודת Ethernet שמחוברת לראוטר שנמצא בארון תקשורת (הרחק מחדר הממ"ד). הייתי רוצה שכל המכשירים שמתחברים באופן אלחוטי לרשת (כמו: מדפסת) שכולם יתחברו לרשת 1 בלבד בכל הבית. האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני גרה בבית עם 2 קומות. הראוטר נמצא בקומה השניה. יש מקומות בקומה הראשונה שאין קליטה טובה מספיק. למשל בזום וסרטים נתקע הרבה פעמים איזה מגבר יהיה טוב בשביל זה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-