עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Y.k,

שלום. קראתי את המדריך ודי הסתבכתי.. אז ככה: אני רוצה להקים רשת ביתית, שהחיבור אליה מתבצע דרך האב בצורה ששני המחשבים + האינטרנט מחוברים באופן ישיר להאב. לפי מה שהבנתי הצורה הזו של החיבור איננה ממולצת אבל אין לי במחשב שני יציאות את'רנט .. אם מישהו יוכל לעזור לי לחבר את הרשת ככה שגם יהיה אפשר לשתף קבצים וגם להתחבר לאינטרנט אני אשמח מאוד ד"א .. בינתיים האינטרנט עובד בשני המחשבים אבל אין שיתוף .. תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  2. הובכן ההורים בנו בית חדש ולפי הייעוץ שלי החשמלאי ניתב לנו שקעי תקשורת בצינורות נפרדים מהחשמל. ניתבתי כבר לכל חדר כבל CAT 7 הרעיון הוא בניית רשת ביתית של 16 פורטים במהירות של 1GB. כל הכבלים מרוכזים למקום אחד + שקע טלפון + כבלים למודם. אני מעוניין לקנות ארון תקשורת שיכיל את כל העסק אני מדבר על הארון מברזל לשים מגשר בין הסוויץ' והכבלים שיהיה מסודר + חיבור לאינטרנט. השאלה שלי איזה סוייץ' של 1GB של 16 פורטים אתם ממליצים לי לקנות + איזה ראוטר אשמח אם לראוטר או לסוויץ' יהיו אפשרויות של ניהול כתובות אייפי לכל MAC והגבלת רוחב פס אינטרנט לכל מחשב ספציפית ועוד (שמח ללמוד דברים חדשים). לא מעוניין ברואטר אלחוטי אבל אם ישנו רואטר אלחוטי אשר עולה בכל פרמטר על כל ראוטר אחר חוטי אין לי בע…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. אני מסיים לבנות אתר למועדון שלי. (ג'יו ג'יטסו) אשמח לקבל מכם המלצות על חברות אירוח אמינות ויציבות. האתר אמנם לא גדול או כבר במיוחד אבל לא בא לי לשלם בשביל אירוח ברמת מהירות של משהו חינמי.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by bigbosf,

שלום חברים ביצעתי הצפנה לנתב שלי ועכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להמנע מלהקיש סיסמא כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש (כרטיס רשת אלחוטי USB) אני יחדד טיפה. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב שעובד באלחוט,ורוצה להכנס לאינטרנט הוא מבקש את הסיסמא - השאלה שלי אם יש אפשרות להכניס סיסמא פעם אחת ושהכרטיס רשת יזכור את הסיסמא ויכנס לבד. תודה רבה

5. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי שני מחשבים שחיברתי ברשת ע"י כך שהפכתי את האלקטל שלי גם לראוטר. עכיוש יש לי גם מדפסת עם כרטיס רשת ככה שאני לא צריך שהמחשב שאליו היא מחוברת יהיה דלוק אבל כל פעם אחרי שאני מדליק את המדפסת מחדש היא מחליפה IP ואני לא יכול להדפיס ממנה מהמחשב השני. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. Started by FRANKO,

יש לי במחשב אחד ווינדווס XP ובשני ווינדווס ME הרשת מחוברת דרך נתב 2WIRE אלחוטי ואין מחשב אחד ששולט ברשת אלה האינטרנט עובד בשני המחשבים בלי שום תלות. האינטרנט עובד, הכל טוב ויפה... אבל כשניסיתי לשתף קבצים קצת הסתבכתי. השתמשתי באשף הגדרת הרשת של XP. שם בחרתי ברשת שמחוברת דרך HUB או משהו כזה כי שאר האפשרויות לא היו רלוונטיות סיימתי עם האשף (גם במחשב השני השתמשתי באשף לפי ההוראות שניתנו) שמתי את שני המחשבים באותה קבוצת רשת שמכונה WORKGROUP עכשיו בשני המחשבים יש לי SHARD FOLDER אבל היא לא משותפת. כשאני בוחר ב - הוסף מיקום רשת, יש לי אפשרות להקליד מיקום או לעשות עיון. בעיון מופיע WORKGROUP ובתוכה שני השמות של המחשבים (כלומר זה מזהה את המחשבים - לפי הבנתי) אבל כשאני מנסה לפתוח א…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by ParanoidLoneWolf,

לאחרונה פקעה סבלנותי מלסבול מחיבור ה1.5 שמתחלק בין שלושה מחשבים אצלנו, אני רוצה אינטרנט מהיר יותר. אני משחק במשחקי רשת ומשתמש בתוכנות שיתוף למיניהן כך שאני מעוניין בחיבור בעל קצבי הורדה/העלאה גבוהים ובlatency נמוך לשרתים בארץ ובאירופה (עד כמה שזה אפשרי). אני מעוניין בחיבור פרטי משלי, יש בבית קו טלפון אחד ותשתית לכבלים. האם אני צריך להזמין קו טלפון נוסף או שאפשר להשתמש בשני חשבונות בו זמנית על אותו הקו (במקרה שעדיף לי ADSL)? מה עדיף באמת, ADSL או כבלים? מה הספקיות מציעות, כמה זה עולה, מה כדאי? אני מודע לכך שאת התשובה לרוב השאלות הללו אני יכול למצוא באתרים של ספקיות האינטרנט, אבל למדתי שלא לסמוך עליהן בכל הנוגע למידע אמין.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  8. יש לי מודם של בזק eci b-focus router 312 לכנסתי למדריך כדי לפתוח אותו לראוטר אבל אני לא מצליך להכנס לממשק שלו זה עושה לי כאילו זה כתובת לא נכונה יש אולי עוד כתובת של הממשק?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by tzolerguy,

אני לא יודע מה לעשות אני משתגע אני מחובר לברק בכבלים L2TP ואני חייב IP סטטי למחשבים ברשת הפנימית מה אני עושה דחוף דחוף דחוף

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. לחבר שלי יש בעיה לשחק במשחקים כמו AOE2 AOE3 וכאלה שצריכים את IP כדי להתחבר למשחק עם כמה שחקנים.. דוגמא: לי יש איפי אני נותן לחבר שלי אותו..הוא מעתיק אותו לאיפה שצריך במשחק הוא מתחבר למחשב שלי..(לא יודע איך כל העניין עובד) ואז אנחנו יכולים להתחיל משחק.. כל העניין עבד עד שהוא עשה רשת אלחוטית..הבעיה היא לא רק איתו יש לי עוד חבר עם אותה בעיה. כשהוא מנסה להכין את המשחק ולתת לי את האיפי המחשב שלי לא מזהה מחשב עם איפי כמו שלו וההפך גם כשאני מכין המחשב שלו לא מזהה.. עכשיו כל זה בדוק רק בגלל הרשת האלחוטית.. מה יכולה להיות ה"בעיה" ?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by noodle,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את הראוטר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746556 וכולם פה בפורום ממליצים על תקן N, אני יודע שזה התקן המתקדם ביותר שתומך בהעברת נתונים בקצב של 300MB/s , הנתון הנ"ל מתייחס להעברת קבצים בין הרשתות או פשוט בתמיכה של מהירות גלישה של 300MB ? בנוסף ציטוט מויקיפדיה לגבי תקן N: "תפוקת המידע הטיפוסית צפויה להיות בסביבות 74 מגהביט לשנייה, עם תפוקה מרבית של כ-248 מגהביט לשנייה." אז 300 זה סתם עוד מספר מנופח שדוחפים לצרכנים או יש בסיס כלשהו? שאלה נוספת : עד כמה נחות השימוש בתדרי 2.4GHz לעומת 5GHz? הבנתי ש-2.4 הוא תדר עמוס יותר מאשר 5. הגישה להגדרות הראוטר מתבצעת כמו הראוטר הנוכחי שלי (דרך האינטרנט עם הכתובת 192...) ? תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. Started by kfirlion,

יש לי את המשחק Company OF Heroes ואני צריך לפתוח פורטים כדי לשחק בלי בעיות חיבור, יש לי את הרואוטר TP-LINK TL-R460 וגם איפה אני יכול למצוא במשחק את ה-TCP,UDP שלהם?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by amirh,

היי רציתי לדעת אם מישהו כבר התקין כרטיס רשת USB של WiFi, ואם כן - זה דורש דרייברים (תחת XP) או שזה כמו DISK-ON-KEY - מזדהה ככרטיס רשת וזהו?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  14. Started by kubeb,

לאחרונה התחלתי ברישות הבית, התחלתי להשחיל וכעת סיימתי כמעט. באחת ההשחלות הצלחתי להגיע עד לאחד הקירות בחדר בדיוק ולא יותר מזה, מספיק לחבר שקע וזהו, החוטים נתקעו ודי קשה להמשיך למשוך ולהאריך את החוט, וזה משהו שאני צריך לעשות כי הראוטר יהיה בקיר אחר ואין ברירה אחרת, השאלה שלי היא האם לא תיהיה בעיה אם אני יחבר שקע ופשוט ימשיך ממנו כבל עד למקום הרצוי, וזאת בהנחה שיהיה עוד שקע בצד השני שגם אליו ייצא כבל מגשר עד למחשב הרצוי ועוד שקע כמובן אחרי הארכה שגם אליו יתחבר כבל מגשר עד לראוטר, כלומר על קו אחד 3 שקעים, יש עם זה בעיה? או שאולי מישהו יוכל לומר לי אם יש דרך טובה לחבר שני כבלי רשת? קצת רקע, יש ראוטר באחד החדרים בקומה עליונה, סה"כ יש 4 צרכנים בבית ואל כולם מגיע חיבור חוטי מהראו…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  15. שלום, כרגע יש לי ראוטר 604 d-link שהבעיות העיקריות שלו הם התנתקויות מתי שמורידים במהירות מלאה (בעיקר בטורנטים), בעיות פינגים במשחקי רשת ועוד. בדקתי עם הספקית ועם התשתית (שניהם בזק) והבעיה לא אצלהם, זה בעיה בראוטר. אני צריך המלצה לראוטר חזק, איכותי, קווי (ללא אופציה לאלחוטי), ADSL וכבלים ועם לפחות 4 חיבורי רשת - רצוי יותר אבל לא חייב. צריך שלראוטר תיהיה תמיכה טובה בפורטים כי בראוטר הישן הוא החליט על דעת עצמו מתי לפתוח את הפורטים ומתי לסגור. יש לי תקציב עד 500 שקל, עדיף לא לבזבז את כולו אבל אם יש משהו ששווה מאוד והחריגה שלו מהתקציב היא סבירה (50-100 ש"ח) אז עדיף אותו.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  16. http://www.killernic.com/?gclid=CKzugKPH_pACFQ5OQgodEHDQ2A זה סתם עבודה בעיניים או באמת שווה את הכסף?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  17. התקנתי במחשב שני בבית נטלימיטר כי שכהעלו הפינג שלי עלה מן הסתם השאלה שלי כמה לכוון בתוכנה במחשב השני את ההעלאה ? מכמה קיי זה כבר ישפיע ויקפיץ לי את הפינג במשחקי הרשת ? 3..4...5...K ? תודה

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  18. האם תהיה קליטה בין החדר, שבו יהיה הראוטר, לבין החדר שבו יהיה המחשב עם ה. רשת אלחוטי ? אין לי נסיון עם זה.. המרחק לא יותר מ-5 מ', אותה קומה, אבל יש איזה 4-5 קירות בקו ישר שמפרידים. (אני לא יודע איך זה הולך באינטרנט אלחוטי, אבל בטלפון אלחוטי אין בעיות) אני מתכנן לקנות EDIMAX BR6504N + Edimax EW7728IL, האם זה מספיק/יותר מדי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  19. שלומצ'יק ... אז ככה .... במוסד אקדמי מסוים קיימת רשת אלחוטית שאני יכול להתחבר אליה בעזרת לפטופ השאלה שלי היא מעין פרויקט ... אני מעוניין להקים מעין תת רשת ובכך להגדיל טווח קליטה בשביל זה אני צריך שני דברים עיקריים. 1. למצוא דרך לקבל יותר מIP אחד . 2. למצוא דרך להגדיל טווח קליטה . לבעיה השנייה נראה לי שאני אלך על לשים P1 פלוס ראוטר שמריץ לינוקס במקום גבוהה . הבעיה הראשונה נובעת מזה שיתחברו יותר מאדם אחד למחשב וזה יכול לחנוק את רוחב הפס שניתן לי . האם ניתן לפתור בעיה ראשונה ע"י הוספת כרטיס שני או משהוא בסגנון (אשמך לאיזה מדריך על אופן עבודת רשתות אלחוטיות :איך מחולקת IP למחשבים) בתודה מראש .........

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  20. אני חייב ליצור רשת בין המחשב שלי למחשב נוסף ... אבל אין לי מושג איך עושים את זה??? ומה צריך לעשות??? עזרה בבקשה????? יש בשני המשחבים כבר כרטיסי רשת אבל אני לא יודע מה צריך לעשות עם ההגדרות של המחשבים... תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  21. Started by Gohan,

שלום החלטתי שאני רוצה לעשות רשת אלחוטית במקום הlan על איזה ראוטר ו3 כרטיסי רשת אלחוטיים אתם ממליצים עד +- 1000שקל עדיף שתהיה כמה שיותר מהירה(אם בתקציב נכנס wifi n) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  22. אוקיי אז הבעיה שלי היא: אני מחובר ברשת אלחוטית, והמחשב שלי מחובר ברשת חוטית למחשב נוסף לידו, אני יכול לפתוח פורטיפ במחשב שמחובר ברשת האלחוטית אבל במחשב השני שמחובר אליי ברשת חוטית לא נפתח לו פורטים. הגדרתי שאני יכול למשוך קבצים מהמחשב שמחובר ברשת חוטית למחשב שמחובר ברשת אלחוטית (ממה שאני נמצא עכשיו). ומהמחשב השני אין גישה למחשב שאני נמצא בו כעת (בוא נקרא למחשב בעל חיבור הרשת האלחוטית -1 ולמחשב שמחובר ברשת חוטית למחשב מספר 1, נקרא - 2). במחשב מספר 1 ניתן לפתוח פורטים ובמחשב מספר 2 שאני מנסה לפתוח פורטיפ אי אפשר ההודעה המתקבלת היא: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by golans1,

יש לי מחשב נייח שאליו מחובר ראוטר אלחוטי של D-link דגם 524 ורסיבר ביתי בחדר מרוחק שיש לו חיבור לרשת וכרגע אני מחבר בין המחשב לרסיבר בעזרת כבל . הייתי רוצה לדעת מה אני צריך להוסיף כדי לחסוך את הכבל כך שהרסיבר יתקשר עם מחשב בצורה אלחוטית ? תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  24. Started by pizzaguy,

אני משחק במשחק רשת ויש בו הגבלת מהירות מסויימת שנמדדת בms אז דבר ראשון: למה שלי כל כך נמוך?, יש לי אפס או 1 דבר שני: מה זה בכלל ms והאם יש משהו שחוסם אותו ואפשר להעלות אותו?? פרטים: כרטיס רשת 10/100 מחובר לבזק (wow) מודם של alcatel שהפכו לנו אותו לראוטר או משו כזה האב של edimax תודה

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by ELiA,

יש לי כרטיס רשת מסוג Level one אל חוטי ומתחבר לו מאחורה מין אנטנה שחורה כזאת לקליטה.. אני בטעות הצלחתי לשבור אותו ועכשיו אני רוצה לדעת אם יש מאיפה להשיג אחת כזאת חדשה לפני שאני קונה כרטיס חדש.. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים