עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by beni125,

יש לי ראוטר שלהם והוא עבד טוב אך לאחר זמן מה הוא לא עובד כאילו יש לו חשמל והנורות עובדות אבל שאני מחבר את המודם ואת המחשב השני (יש לי שניים שמחוברים אל יש 4 יציאות) אז הוא אומר כאילו המחשבים לא מחוברים ואין אינטרנט אך שאני מחבר את המודם למחשב יש אני מקבל את האינטרנט החלפתי כבלי רשת אך דבר זה אינו עוזר יכול ליהיות שנשרף הראוטר?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by dudisrea1,

חברה יש לי שאלה קטנה שאני מכווה שתוכלו לעזור לי בה, כי בבסיס שלי אנחנו לא מצליחים להבין מה בדיוק הדבר הזה אומר... הכבל 100Base-TX - אומר דבר כזה, 100 - קצב תעבורת המידע במגהביט\שנייה , Base - סוג תעבורת המידע Basebabd/Broadband, האות T - Twiested Pairs - השיטה בה הכבל עובד שבו כל זוג גידים הוא שזור, כדי למנוע ניחות. מישו יכול להגיד לי מה זה הX ? חלק אומרים לי שזה קיצור לFull Duplex אבל הכבל 10Base-T גם הוא תומך בFD. חלק אומרים לי שזה מס' המטרים, אבל לכל כבל יש את האורך שלו. חלק אומרים לי שזה בא מלשון ה Tx - Transmitted אבל למה ? בקיצור המון סיבות ואף אחד לא בטוח במה שהוא אומר. בבקשה אני צריך תשובה דחופה!! תודה לעוזרים! שאלה נוספת האם Cat-5 בעל התקן 10Base-T יכול לתמוך בתע…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  3. Started by zzz727,

יש לי 3 מחשבים שני כרטיסי רשת דרך Usb וראוטר ואני רוצה להקים רשת מישהו יכול לשלוח לי מדריך מפורט אם צריך עוד כרטיס רשת ואיך לחבר ואיך להקים את הרשת מצאתי את המדריך עם האבטחה אבל זה לא עזר לי זה לא מפורט מישהו יכול לשלוח לי מדריך?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  4. ברשותי שני מחשבים, אחד נייד, המצויד בכרטיס רשת אלחוטי מובנה, ואחד נייח שאינו בעל כרטיס שכזה. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית(קומה אחת) כדי לאפשר שימוש באינטרנט דרך הנייד בכל הבית. כמו כן, אני מחפש פיתרון שיאפשר לי לחבר את המחשב הנייח לראוטר ללא צורך בקניית כרטיס רשת אלחוטי נוסף אלא דרך כבל. האם ישנה אפשרות שכזו? מה הציוד הנדרש כדי להקים רשת שכזו בבית? הבנתי שצריך ראוטר ואנטנה לנייד. האם ישנם המלצות לדגמים מסויימים? כדאי לציין שיש לי טלפון אלחוטי שעובד בתדר 2.4GHZ. האם זה עלול לעשות בעיות? בנוסף אני שוקל להחליף ספקית. אני גולש בADSL עם חבילת 2MB\200KB . כרגע אני באינטרנט זהב, ויש לי אפשרות לעבור לבזק בינ"ל(014) או נטויז'ן, או לחלופין להישאר עם אינטרנט. האם המעבר כדאי? ת…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  5. Started by 111111,

האם הוא ראוטר טוב שלא מתנתק כל הזמן ועושה בעיות? http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=130930 לא הצלחתי למצוא עליו ביקורות תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by Bose,

ראיתי שבאתר הרבה הצביעו לFIREFOX כהדפדפן האהוב עליהם, אז החלטתי שגם אני רוצה לנסות אותו. נכנסתי לאתר והוא ממש מסובך אין בדף הראשון לינק להורדה ואני לא יודע איפה למצוא אותו. אז למי שזה לא טרחה בשבילו אני מבקש שיביא לי לינק ישיר. תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  7. שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת. לאחר זמן שימוש מסוים במחשב ובאינטרנט, פרוטוקול ה HTTP פשוט מתפגר לו. כל שאר השירותים עובדים: Icq, Messenger, Emule, Azuerus, אך כל מה שקשור ל HTTP פשוט ומסרב לעבוד. גם ה FF וגם ה IE אומרים שלא ניתן למצוא את הדף, כאילו בכלל אין חיבור. לאחר RESET למחשב הבעיה מסתדרת. אני משתמש במודם רשת שהוסב לנתב Aztech 600E, ובסוויץ' 8 פורט של Edimax. החיבור הוא חיבור קבוע. ניסיתי גם לחבר את המודם ישירות למחשב, אך הבעיה עדיין נשארת. לדעתי הבעיה היא במערכת ההפעלה - Service או הגדרה שגויה. הבעיה התחילה לפני שלושה ימים, כאשר הדבר האחרון שעשיתי הוא ניסיון Tweaking ל FF. אחרי שהבעיה התחילה חזרתי להגדרות ברירת המחדל אך הבעיה לא נפתרה. הצעות מישהו? תודה.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  8. התקנתי רשת אלחוטית עם router של US robotics. התקשורת עובדת מצויין, כשהיא עובדת, אך מדי פעם המחשב שמחובר אלחוטית (כרטיס USB) מתנתק מהרשת האלחוטית - גם כשאני בכלל לא גולש - ואז אי אפשר לשחזר את התקשורת בשום צורה עד שאני עושה restart למחשב (עם windows xp). אחרי ה-restart הרשת מתחברת מעצמה ועובדת שוב מצויין בלי צורך לשנות משהו. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם זה נשמע כמו בעייה ברשת, או אולי בהגדרה אחרת של המחשב (מחשב חדש עם לוח אם 945PL של MSI)? הדרייבר שהשתמשתי בו לכרטיס האלחוטי הוא המקורי שבא עם ה-router והכרטיס האלחוטי. תודה.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by 123kobi,

שלום לכולם, אני אורח ברשת עם switch hub של edimax, ויש לי בעיה עם כול מיני אתרים ותוכנות בשני המחשבים האורחים שמשתתפים ברשת, נחסמים כל מיני אתרים כלומר יש אתרים שפשוט לא עובדים וכנל לגבי תוכנות שקשורות באינטרנט שעובדים במחשב המארח והבעייה היא לרוב בכל מיני אתרים אז השאלה שלי היא איך אני מסדר את זה... אם זה משנה, יש לי מערכת הפעלה ווינדוס sp2. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  10. קניתי ראוטר של EDIMAX דגם BR-6204Wg וכרטיס רשת דגם EW-7318UG עכשיו היתחברתי לרשת של חברת HOT האם הראוטר יתמוך ברשת של HOT? והאם הוא ראוטר טוב? בתודה מראש Tamir014

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by yoB_ynnaD,

שלום, כמו שהרבה יודעים, גירסת הfirmware המוצעת באתר של אדימקס מעוררת את בעית ההתקשרות עם הראוטר לאחר זמן לא מוגדר. האם מישהו יכול להפנות אותי אל הfirmware של הראוטר אותו מקבלים ישר מהקופסה? שמעתי אגב שקיימת גרסה 2.78 שלו שמסדרת גם את הבעיה. בכל אופן אם מישהו יוכל לעזור לי, אודה מאוד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  12. ברצוני לקבל עזרה במציאת שני כרטיסי PCI לחיבור שני מחשבים בתצורת AD-HOC ללא נתב. הבעיה הכי גדולה שלי היא שאני רוצה להעביר בינהם קבצים גדולים של בערך 1G והתקן WIFI אומר שבתצורה כזו גם אם הכרטיס הוא בטכנולוגיה G אז המהירות המקסימלית היא 11MB כמו בתקן B. אבל שמעתי שישנם כרטיסים אשר בכל זאת נותנים אופציה לעבוד עם AD-HOC בחיבור בין מחשבים ובמהירות 54 וגם 108. אני אשמח אם משהו יכול לעזור לי כי באמת חשוב לי לא לחבר נתב ולעבוד בצורה רגילה. המטרה הסופית היא העברת קבצים גדולים בין שני מחשבים ולהשתמש בשני כרטיסי PCI. תודה מראש, יוסי.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by ward,

שלום כולם...! יש לי שאלה ... ממש מסובכת כפי שהזכרתי בעבר אני מחובר דרך WOW...ומה ששמתי לב לפני כמה שעות שאני עדיין לא התנתקתי מהכבלים..! אז נסיתי את זה ככה...! חיברתי את מודום ה WOW ל כרטיס רשת כמובן...! וחיברתי את מודם הכבלים ל USB...! עכשיו לכבלים יש את Local Area Connection 4 ול כרטיס רשת יש את Local Area Connection 2 ול WOW יש את ה ADSL...! אתם יודעים ש כבלים אני מחובר בלי סיסמה ושם מתמש (כל הזמן מחובר) ..! אז גם לפני שאני מחיייג בחייגן ה ADSL אני גם יכול לגלוש וכו.! ואחר כך ... חייגתי .. והתחבר לי ..! ואני מחובר.! אבל המהירות עדיין אותו דבר..! כמעט אין הבדל .וזה משמעותי ב UP LOAD כי זה לא עלה לי בכלל.! ניסיתי לעשות התקשרות גשר אז לא יכולי להתחבר בכלל..! אז מה …

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  14. Started by com555,

אינני רואה במחשב אחד את המחשב השני וגם לא מצליח להתחבר לאינטרנט מהמחשב המרוחק. יש לי ווינדוס 2000 פרו בשניהם. יש לי שני כרטיסי רשת בסרבר ואחד בקליינט וניסיתי לעבוד לפי המדריך עם ההתקנה של ה ics. תודה מראש לעוזרים.

15. היי לכולם אני קצת חדש פה .... יש לי שאלה אני מנסה לשתף מדפסת ברשת הביתית שלי הנה קצת מפרט על הרשת : ראוטר EDIMAX שמחובר למחשב שלי עם מודם של הכבלים מערכת ההפעלה WINDOWS XP SP3 בכל המשחבים שברשת (כמובן שמדובר ב-HOME EDITION) בכל מקרה שיתפתי את המדפסת אבל אני לא מצליח לראות את המחשבים ברשת הביתית זה ההודעה שאני מקבל "אין אפשרות גישה ל-MSHOMEייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה רשימת השרתים לא זמינה כעת " תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  16. משהו יודע איך אפשר לחבר לכבל של הכבלים את הראש שלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by andrey12341,

^^^

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by X_Fire,

שלום לכולם. אני מחפש אתר שמציע שירות RAS ללא תשלום או לתקופה מוגבלת עקב נסיעה לחול. במידה ומישהו מכיר משהו כזה אשמח לתגובות. תודה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  19. Started by Benos,

שלום, כבר למעלה משנה שיש לי פינגים למעלה מהנורמה ואני כבר מיואש מזה! התקשרתי לבזק מספר פעמים אבל הם אומרים שאין בעיה והם לא יכולים לעזור מצדם... הטכנאי הביא לי גם לעשות פקודת TRACE לאחד משרתי המשחק שבהם יש לי פינג גבוה ולשלוח לו אבל הוא לא החזיר לי תשובה אז רציתי לבקש ממכם שאם מישהו מבין להגיד לי אם זה חריג או לא! http://img262.imageshack.us/img262/9390/tracecx0.jpg אם יש לכם עוד אמצעים לבדוק את הבעיה אני ישמח מאוד. תודה,בן

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  20. שלום, אני יודע איך לשתף תיקיות ברשת האלחוטית בבית אבל שמתי לב שבווינדוס פרו יש למטה שלוחצים לחצן ימני - שיתוף ואבטחה וקיימת האפשרות שתף תיקיה זו ברשת... לעומת זאת בווינדוס HOME אין לי את האפשרות הזו... נכנסתי בלוח בקרה לאפשרויות הצגת תיקיה ושמתי לב שאין לי את האפשרות כמו שווינדוס פרו, השתמש בשיתוף פשוט. אז רציתי לדעת האם יש עוד דרך לשתף את תיקיות ברשת למרות שיש לי XP HOME? תודה.

21. Started by A.M,

היום שידרגתי מהירות אינטרנט ל1.5 מגה עכשיו אני לקוח של אינטרנט זהב עכשיו הייתי לי בעיה בקו טלפון לפני כמה ימים ואז בא טכנאי של בזק לסדר את התקלה ואמרנו שאנחנו רוצים מהירות של 1.5 התקשרנו לחברה היא שעוד כמה שעות היא תסדר את המהירות עכשיו הטכנאי של בזק אמר לנו להחליף מודם אני רואה שמהירות כן עובדת עכשיו עם המודם הישן השאלה היא אם אני עדיין צריך להחליף את המודם ?????

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. יש לי בעיה באימיול - יש לי Low Id. אמרו לי שהבעיה היא שיש לי פיירוול, גם מובנה של windows וגם בראוטר , או אולי בגלל שיש לי רשת. פרטים על המחשב שלי: יש לי winodws xp ו norton 2003 . יש לי רשת של 2 מחשבים בבית, אני המחשב המשני. אני מחובר לראוטר והוא למודם. בקיצור, אמרו לי שאני צריך לנתב פורטים של אימיול בראוטר וככה תיפתר הבעיה של ה low id. רציתי לדעת שני דברים: 1) האם זה מסוכן לנתב פורטים, האם זה פותח את המחשב לפורצים? 2) אם התשובה ל 1 היא לא, אז איך מנתבים את הפורטים מהראוטר? נ.ב. אין לי את הדיסק של הראוטר, הטכנאי שלי התקין לי את הראוטר ואם הדיסק נחוץ או משהו אני לא חושב שיש מצב שאני משיג אותו כי הטכנאי לא חזר אלי מלא זמן. תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by erbu,

היי חברים, אין לי מושג ממה נגרמת הבעיה שאני אתאר כאן: יש לי מחשב דסקטופ ומחשב נייד. שניהם מחוברים ברשת אלחוטית כאשר הדסקטופ מחובר לאינטרנט דרך ADSL (דרך כרטיס רשת לא USB) ומעביר את האינטרט לנייד דרך כרטיס רשת אלחוטי. הווי אומר אין ראוטר במערכת אלא רק שני כרטיסי רשת אלחוטיים המקשרים בין הנייד לדסקטופ (מה שנרא ADHOC). הבעיה הנוכחית שלי היא שהמחשבים מחוברים אני יכול לעשות PING מאחד לשני וגם REMOTE DESKTOP עובד נפלא. יותר מזה, על הנייד עובד גם הסקייפ זאת אומרת הם מחוברים ויש שיתוף. למרות זאת אני לא יכול לגלוש באינטרנט באקסלפורר, ומקבל את הדף המעצבן שאומר לא ניתן להגיע לדף המבוקש. מה לעזאזל קורה פה? אני מיואש כבר!

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  24. האם תהיה קליטה בין החדר, שבו יהיה הראוטר, לבין החדר שבו יהיה המחשב עם ה. רשת אלחוטי ? אין לי נסיון עם זה.. המרחק לא יותר מ-5 מ', אותה קומה, אבל יש איזה 4-5 קירות בקו ישר שמפרידים. (אני לא יודע איך זה הולך באינטרנט אלחוטי, אבל בטלפון אלחוטי אין בעיות) אני מתכנן לקנות EDIMAX BR6504N + Edimax EW7728IL, האם זה מספיק/יותר מדי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים