עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האם מישהו מכיר אתר לאחסון קבצים בארץ, בעל נפח של לפחות 5 ג'יגה ובחינם? אני הייתי מעוניין לגבות קבצים מהמחשב שלי על אתר כזה. הבעיה באתרים בחו"ל כמו xdrive היא שהתקשורת אליהם היא איטית. אני הייתי מעוניין באתר בו ניתן לצור תיקיות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by Cyron,

יש לי בעיה מתמשכת עם הרשת בבית במחשב שמחובר לנתב של 2wire אין שום בעיה, הכל עובד חלק והמהירות טובה במחשב השני שמוחבר עם מתאם קו טלפון-USB יש כל הזמן ניתוקים, הוא מתנתק וחוזר כל כמה דקות, לפעמים עובד שעה-שעתיים, לפעמים מתנתק 100 פעמים בשעה. עשיתי בדיקה קטנה, החלפתי בין המחשבים, חיברתי את הנתב למחשב הבעייתי ופתאום אין שום בעיה. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות, התמיכה של בזק היו בבית מספר פעמים ולא מצאו שום בעיה בקו או בנתב והמתאם. יכול להיות שהבעיה מהמחשב עצמו... מישהו נתקל בבעיה כזאת ? מישהו יכול לעזור ? תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  3. Started by AMI 1,

חבר'ה שמעו, יש לי בעיה רצינית במחשב אין לי אינטרנט כבר איזה שבועיים.... זה התחיל כשהדפדפן עשה בעיות ויצא סתם באמצע גלישה ואז התנתק החיבור והוא כותב לי שהקישורית לא תקינה או משהו כזה... וגם עכישו אם אני נכנס לדפדפן כשאין אינטרנט הוא מראה לי דף לבן כזה וישר יוצא. ניסיתי להחליף כרטיס רשת כי אמרו לי שאולי זה יעזור וזה לא עזר. למישהו יש רעיון? מה לעשות? גם מחקתי הרבה ווירוסים מהמחשב אם זה משנה.... בשגיאה כתוב לי שהקישורית מוגבלת או חסרה כשאני לוחץ על "תקן" כתוב שהבעיה היא שהמחשב לא מצליח להחליף Ip.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  4. ברצוני לקבל עזרה במציאת שני כרטיסי PCI לחיבור שני מחשבים בתצורת AD-HOC ללא נתב. הבעיה הכי גדולה שלי היא שאני רוצה להעביר בינהם קבצים גדולים של בערך 1G והתקן WIFI אומר שבתצורה כזו גם אם הכרטיס הוא בטכנולוגיה G אז המהירות המקסימלית היא 11MB כמו בתקן B. אבל שמעתי שישנם כרטיסים אשר בכל זאת נותנים אופציה לעבוד עם AD-HOC בחיבור בין מחשבים ובמהירות 54 וגם 108. אני אשמח אם משהו יכול לעזור לי כי באמת חשוב לי לא לחבר נתב ולעבוד בצורה רגילה. המטרה הסופית היא העברת קבצים גדולים בין שני מחשבים ולהשתמש בשני כרטיסי PCI. תודה מראש, יוסי.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by ward,

שלום כולם...! יש לי שאלה ... ממש מסובכת כפי שהזכרתי בעבר אני מחובר דרך WOW...ומה ששמתי לב לפני כמה שעות שאני עדיין לא התנתקתי מהכבלים..! אז נסיתי את זה ככה...! חיברתי את מודום ה WOW ל כרטיס רשת כמובן...! וחיברתי את מודם הכבלים ל USB...! עכשיו לכבלים יש את Local Area Connection 4 ול כרטיס רשת יש את Local Area Connection 2 ול WOW יש את ה ADSL...! אתם יודעים ש כבלים אני מחובר בלי סיסמה ושם מתמש (כל הזמן מחובר) ..! אז גם לפני שאני מחיייג בחייגן ה ADSL אני גם יכול לגלוש וכו.! ואחר כך ... חייגתי .. והתחבר לי ..! ואני מחובר.! אבל המהירות עדיין אותו דבר..! כמעט אין הבדל .וזה משמעותי ב UP LOAD כי זה לא עלה לי בכלל.! ניסיתי לעשות התקשרות גשר אז לא יכולי להתחבר בכלל..! אז מה …

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  6. מישהו יכול בבקשה לימצוא לי מדריל לחיווט ארונות תיקשורת כי אני חיפשתי כל היום ולא מצאתי!!! עם מישהו יכול לעזור תודה אני ממש מיתחנן זה מאוד יעזור לי תודה לעוזרים ונותנים מענה!!!תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by gimdy,

קניתי 2 מחשבים לבית וכרגע יש 3 מחשבים . יש לי נתב אלחוטי מבזק של חברת ASUS ואני מחפש שני כרטיסי רשת למחשבים. כל המחשבים באותה קומה במרחק של מקסימום 10 מטר בין אחד לשני . 1. איזה כרטיסי רשת מומלצים? USB\PCI2 .2 ? 3.איפה יש מדריך להקמת כונן משותף בין המחשבים ? 4.איזה הצפנה צריך לעשות כדי לשמור את אבטחת הרשת?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  8. יש לזה הסבר? במחשב אחר שהייתי זה הוריד בראפיד שר על 180...

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by Snufkin,

כשאני מחבר את החיבור רשת למחשב הXP חושב (מאתר כתובת IP נראה לי) ולאחר כמה דקות רושם שהחיבור פעיל. אבל..... כשאני לוחץ על הIE הוא רושם לי שלא התגלה חיבור כלשהו לאינטרנט (כנ"ל לגבי כל תוכנה אחרת לא רק הIE)!!! מה עושים?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by kobi38,

יש לי כרטיס רשת REALTEK RTL כאשר הוא מובנה על הלוח אם כולו כולל הכרטיס קול . עכשיו הכרטיס רשת הזה מידי פעם עושה בעיות , האם מישהו ניתקל ב-REALTEK ככרטיס רשת בעייתי , והאם יש כרטיסי רשת יותר טובים ממנו ? אני מחובר דרך מודם של בזק TNN DSL-600E בלי ראוטר תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  11. אהלן. יש לי אינטרנט בכבלים ואני מנוי של 013. אני עם חיבור חייגן , גם כי אני אוהב את זה וגם בשביל הורדות. לאחרונה כל הזמן מעיפים לי את החייגן וזה לא מפתיע בהתחשב בכל מה שקורה לאחרונה עם סגירת פורטים, האטת מהירויות, חסימות לאתרים וכל הדברים ששומעים עליהם. אני מתקשר אליהם תמיד ואחרי "יומיים" שהם בעצם שבועיים מחזירים לי את החייגן. מכיוון שאני לא סגור שאני עובר לתשתית ADSL וכרגע נשאר עוד עם הכבלים, רציתי לדעת אם בבזק בינ"ל מאפשרים חיבור עם חייגן. או במילים אחרות-עוזבים את הבנאדם לנפשו. תודה מראש לעונים. :s05:

12. Started by sherlock1212,

כל פעם שנאי מנסה להתחבר לאיי סיי קיו הרשת נכבת וישר שהאיי סיי קיו מתנתק הרשת חורזת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  13. כרגע יש לי בבית רשת חוטית של 3 מחשבים.... האם אני יכול לחבר מחשב מתוך השלושה למחשב אחר שלא קשור לרשת בצורת אד-הוק? אני רוצה ששני המחשבים יעבירו נתונים בין אחד לשני, אין צורך בחיבור לאינטרנט.... אם יש מדריך איך עושים את זה אני אשמח.... הבנתי שקוראים לזה AD-HOC, יש לכם המלצות לשני כרטיסי רשת אלחוטיים טובים? (שתומכים בזה) תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  14. שלום חברים מה אתם היתם קונים ? d-link di704up הוא edimax br-6104kp

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  15. היי, שלום יש אצלי ראוטר וכרטיס רשת של TPLINK שניהם פועלים על תקן N, הצפנת WPA2 וכאלה. הראוטר חובר כסוויצ' למודם (המודם מחובר און-ליין כל הזמן, ואין צורך לקבוע חייגן וכאלה). הסיבה שיש סוויצ' היא שמחובר בנוסף עוד מחשב אחר פיסית. איכות הסיגנל פנטסטית. והחיבור מתנדנד בין 108M ל-162M ומעלה (תלוי באנטנות וכאלה, עוד לא הצלחתי למצוא הצבה מתאימה). ההורדות הרגילות והגלישה באלחוטי - עוברות סבבה, אבל כאשר מפעילים ביטורנט, קצב ההורדה עומד על פחות מעשרים ק"ב, כאשר אם אני מחבר את המחשב בחיבור פיסי ישיר לראוטר (ולא אלחוטית) - אני משיג קצב הורדה של 300K לפחות לאותו קובץ שאני מוריד. יכול להיות שאני שוכח משהו או שזה פשוט ככה באלחוטי שהביטורנט לא משתף פעולה? כי הורדות רגילות מהדפדפן רצ…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  16. אם אני עובד לפי המדריך הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=62728;start=msg416340#msg416340 האם במחשב שיש לו 98 נוכל לגלוש מתוכו באינטרנט אך המודם מחובר דרך המחשב בעל XP? בתודה מרא לעוזרים

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by dudyd1,

אני מחפש נתב אלחוטי אמין וזול יחסית. עשיתי הרבה חיפושים בזאפ ובאינטרנט וקיימים מאות נתבים ואני טובע בכמות מידע הזאת. אני מאוד מבקש אם מישהו יוכל להמליץ על הנתב המתפשר בין איכות (ללא ניתוקים, מערכות אבטחה, QOS וכו' וכו') לבין מחיר זול. אם אפשר אולי לתת שני נתבים או יותר לבחירה. בתודה מקרב לב. דודי

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  18. יש לי כרגע אינטרנט במהירות 1.5 מגה ואני רוצה לשדרג ל3 מגה. לא מעניין אותי מהירות הUPLOAD. הספק שלי הוא ברק והתשתית היא הוט. עכשיו השאלה שלי היא אם אני אתקשר רק לברק ואשדרג ל3 מגה אז אני באמת יוריד במהירות של 3 מגה או שאני חייב לשדרג גם אצל הוט.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  19. שלום אני רוצה להגדיר אייפי בשביל DMZ מה אני צריך להגדיר ב2 השורות האחרונות? ב PREFERED DNS SERVER ו ב - ALERNATE DNS SERVER [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by msa90,

שלום יש לי אינטרנט אחד וחצי עכשיו אני בחברה קטנה בעיר מגורים שלי ויש לי ירידות רציניות במהירות האינטרנט (בדקתי בזולו יש משהו מיוחד שבודקים בו) http://www.zooloo.co.il/calc/internet_connection_speed.asp עכשיו אני רוצה לדעת האם זה הגיוני שזה עולה ל 180 ויוריד ל 20 בשניה? האם הבעיה בחברת אינטרנט שלי? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  21. ראיתי בתערוכת computax האחרונה בביתן של חברת סוסטיינר ציוד אלחוטי שהם פרסו עם מצלמה כ 200 מטר מהביתן שלהם ועבד דרך קירות ובלגן של הפרעות. לטענתם יש להם ציוד שפורץ קירות ממ"דים בגלל שההגבר שלהם הוא 100mv לעומת האחרים שמשדרים ב 50mv ממליצץ לבדוק אותם

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  22. Started by eitrnel,

שלום, יש לי את התרשים הבא: השאלה היא, האם המהירות תהיה 1000 או 100? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  23. שלום , אני גר בבית דיי גדול והראוטר רחוק ממקום המחשב שלי ומועבר דרך הקירות. עכשיו לא מזמן קניתי Xbox 360 וחברתי אותו לאינטרנט גם אך הוא נמצא באותו מקום עם המחשב ושם יש לי רק כניסה אחת לכבל אינטרנט. אז התחלתי בכך שאני כל פעם אעביר את הכבל מדבר לדבר אך הדבר קשה במיוחד כי הXbox נמצא בתוך מדף שקשה לי להגיע אליו, אז תהיתי אם יש איזה דרך לפצל את כניסת האינטרנט הזאת ל2 (או יותר). שמעתי אל הדברים Hub וSwitch וניסיתי לקרוא כאן כמה דברים אך לא הבנתי. אם תוכלו לפרט גם כמה כסף צריך להשקיע כדי שמהירות האינטרנט לא תהרס לגמרי. ד"א, המחשבים האחרים ושלי שבבית מתחברים לRouter (של Edi-Max משהו כזה) ומהRouter לModem של ברק. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by yaron1000,

שלום יש לי 2 מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת ושהיה כמה שיותר זול לפי מה שהבנתי מחבר שלי אפשר לקנות כבל רשת ולחבר את הכרטיס רשת שלהם אם דבר כזה אפשרי וגם אם יש אפשרות לשלוט על כמה רוחב פס כל אחד יקבל ועוד שאלה בהנחה שאני קונה נתב רגיל לא אלחוטי אם מספיק שיש לי כרטיס רשת אחד במחשב שהוא השרת אני לא יכול לפתוח ולשים בו כרטיס רשת כי זה יבטל תאחריות איך הנתב הקוי מתחבר ישירות למודם ומשם לכרטיס רשת הלוח אם שלי במחשב השרת הוא DFI NF4 U INF ובלקוח ABIT NF2 הרגיל ואם שווה לעשות את אחד ממבצעים כרגע מפרוסמים אל רשת אלחוטית תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. Started by golans1,

יש לי מחשב נייח שאליו מחובר ראוטר אלחוטי של D-link דגם 524 ורסיבר ביתי בחדר מרוחק שיש לו חיבור לרשת וכרגע אני מחבר בין המחשב לרסיבר בעזרת כבל . הייתי רוצה לדעת מה אני צריך להוסיף כדי לחסוך את הכבל כך שהרסיבר יתקשר עם מחשב בצורה אלחוטית ? תודה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.