עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by domiel,

אהלן, אני מחווט את כל הבית שלי בבערך 17-18 פורטים של ethernet, כשהראוטר הישן הופך להיות AP בשביל הקומה העליונה. אני צריך ראוטר חדש תקן N כדי שיהיה הבסיס לכל הרשת, אליו יתחבר הסוויצ' והראוטר הישן. מה מומלץ היום? (מבחינתי כל הפיצ'רים לא רלוונטים חוץ מביצועים- לא מתכוון לחבר/לעשות איתו שום דבר מיוחד חוץ מלתת רשת) ואני צריך סוויצ' 16 פורטים לא מנוהל שתומך עד ג'יגהביט (אם אפשר מנוהל במחיר נורמלי אז מה רע) כדי תכלס לספק חיווט לכל הבית, המצב בארץ בתחום הסוויצ'ים הביתיים לא נראה מזהיר והדבר היחיד שמצאתי זה DLINK לא מנוהל שעולה בערך 750 שקל, יש משהו יותר זול/טוב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  2. יש רמות כאלו: OFF MEDIUM HIGH מה ההבדל בין השתיים האחרונים? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  3. לא עושה לי אופדייט באנטיורוס Avira הגרסא החינמית. אני עושה אופדייט וזה כותב לי למעלה שגיאה STATUS INTERNET CONNECTION FAILED זה לא בעיה באנטי וירוס, ניסיתי לעשות אופדייט גם ב קספרסקי וזה לא עובד. גם בקספרסקי יש בעיה של CONNECTION אין לי בכלל בעיות בגלישה כול האינטרנט עובד חלק מוריד מהר הכול עובד כרגיל.

4. Started by Satlan,

אילו שירותים אני צריך להפעיל על מנת שאוכל להזדהות ב-WORKGROUP כמשתף כונן ? לפני הרשת בטלתי מלא מלא שירותים כי הם לא היו חשובים, עכשיו אני לא יודע איזה צריך על מנת לשתף כונן בתודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  5. כל הזמן שאני מוריד דברים מהאינטרנט תוכנות משחקים באמצעות האינטרנט אקספלורר הם נתקעות לי באמצע יכול להיות שזה בגלל שיש לי רשת ביתית של בזק? אם לא אז מישהו יודע אולי למה זה קורה? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. יש מחשב שרת +4 עמדות מחשב. תמיד יש 2 יוזרים שאמנם בצד ימין למטה במסך שלהם רשום שהאינטרנט מחובר, אבל כל דף אינרנט שנפתח מראה את הדף הלבן הזה שאומר שכאילו אין חיבור. מה עושים? (יש לי רק גישה לשרת עצמו וראיתי שמה כל מיני adminTools אבל לא יודע מה לעשות

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by idan007,

אני קונה עכשיו מחשב חדש וביחד איתו אני גם מתכנן לקנות נתב WRT54GL Linksys כי ראיתי עליו תגובות טובות בפורום ואני גם צריך ביחד איתו כרטיס רשת אלחוטי ואין לי מושג איזה לקחת. המטרה היא שהוא יהיה דיי זול ויעשה תעבודה, תודה.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  8. אוקיי אז הבעיה שלי היא: אני מחובר ברשת אלחוטית, והמחשב שלי מחובר ברשת חוטית למחשב נוסף לידו, אני יכול לפתוח פורטיפ במחשב שמחובר ברשת האלחוטית אבל במחשב השני שמחובר אליי ברשת חוטית לא נפתח לו פורטים. הגדרתי שאני יכול למשוך קבצים מהמחשב שמחובר ברשת חוטית למחשב שמחובר ברשת אלחוטית (ממה שאני נמצא עכשיו). ומהמחשב השני אין גישה למחשב שאני נמצא בו כעת (בוא נקרא למחשב בעל חיבור הרשת האלחוטית -1 ולמחשב שמחובר ברשת חוטית למחשב מספר 1, נקרא - 2). במחשב מספר 1 ניתן לפתוח פורטים ובמחשב מספר 2 שאני מנסה לפתוח פורטיפ אי אפשר ההודעה המתקבלת היא: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  9. לא יודע אם הבנתם משהו מהכותרת אז נסביר ככה: המחשב שלי (מסומן בתמונה כמחשב מספר 2) מחובר לסוויץ'. מחשב מספר אחד (אפשר להגיד השרת) מחובר למודם אינטרנט בכבל USB ולסוויץ'. אני רוצה להוציא מהמחשב שלי (מספר 2, יש לי 2 כרטיסי רשת) עוד כבל שילך אל ראוטר אלחוטי שאליו יתחבר באופן אלחוטי מחשב מספר 3. איך שמסורטט אצלי יעבוד? או שצריך לחבר את הראוטר לסוויץ'? ועוד שאלה קטנה. WIFI זה אינטרנט אלחוטי? דרך הWIFI אפשר להתחבר לרשת האלחוטית שלי? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by House M.D.,

בזמן האחרון שמתי לב שהרבה מאוד מהקבצים שאני מוריד יורדים פגומים. לא מדובר על סרטים או מוזיקה, אלא על קבצי RAR שבהם כל ביט חשוב, ואם יש משהו פגום כל הקובץ פגום ואי אפשר לחלץ אותו מהארכיון .. ואותו דבר עם ההעלאה, אני משתמש בתוכנת גיבוי אונליין (IDrive אם זה חשוב) והרבה מהקבצים המועלים מועלים שוב כי הם הגיעו פגומים זה לא היה ככה פעם , אני יודע שיש איזה קוד לתיקון שגיאות , אז איזו סיבה יש לבעיות האלו לקרות? יש לי ראוטר Linksys WRT54GL ומודם Siemens sl2-141 עברתי דירה לא מזמן, וחשבתי אולי יש כאן איזדו בעיה בקו אבל הנתונים על הקו נראים יותר טובים ממה שהיה קודם הנה הנתונים מהמודם: Statistics Downstream Upstream Line Rate 3136 Kbps 320 Kbps Attainable Line Rate 10080 Kbps 1…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  11. אני משתמש בתוכנה JD לצורך העיניין אין לזה קשר....(רק בשביל שתבינו את הרעיון) אני מחפש סקריפט שיבצע התקשרות מחדש לשם קבלת IP חדש מספקית האינטרנט...ואני לא מצליח למצוא כזה... אז מה אני יכול לעשות?..איך אני יכול למצוא משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by Norm4nde,

איך אני מסדר את זה !@?# זה לפעמים אתרים שאני פותח קופאים LOL מה לעשות . תמונת מצב: http://img377.imageshack.us/my.php?image=flycz3.jpg

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  13. אני שוקל לעבור לחבילות האעפלואד הטעים של הכלבים אבל מפחיד אותי סיפורי הראוטרים שלהם האם אני אוכל להיות במצב כמו בADSL שהמודם הוא גם ראוטר ללא חייגן, וכל מה שצריך זה לחבר אותו לסויץ' הבייתי?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by Anatal,

שלום עשיתי לפי מדריך מסוים שמצאתי באתר שלכם או לא, לא זוכרת כבר. נאמר לסמן באפשרויות התיקיה את הסימון שיתוף ולשים את המחשבים המחוברים לרשת באותה קבוצת עבודה, ומה עוד? כל הדברים העיקריים נעשו, ובכל זאת אינני רואה במיקומי הרשת שלי את המחשב השני או את הקבצים ששמתי לשיתוף מהמחשב השני. אשמח לעזרה כיצד אפשר לשתף קבצים. תודה.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. שלום יש לי מחשב P4 (בן שנה בערך), עובד עם WINXP, שמחובר לכבלים והספקית אינטרנט זהב. לפני כמה ימים הגלישה התחילה להיות מקוטעת. מדי פעם יש ניתוקים, מדי פעם גולש\לא גולש. התקשרתי לאינטרנט זהב, הם אמרו שהEXPLORER לא בסדר. לפני שהתקשרתי לביל גייטס, התקשרתי לכבלים, הם שלחו טכנאי. הוא תיקן מה שתיקן, האינטרנט עבד כמה שעות וחזרה הבעיה. עכשיו בכבלים טוענים גם שהמחשב לא בסדר. הכרטיס רשת מובנה, חשבתי לשים כרטיס נוסף ולבדוק, אבל אולי הבעיה בתוכנה? איך פתאום כזה דבר קורה, הכל עובד כמו שצריך.. . לפעמים אני מקבל פינגים טובים, ולאתרים ישראלים זה גולש בדר"כ טוב, אבל לגוגל למשל הדפדפנים בכלל לא נכנסים. ב-FIREFOX אותה בעיה. למישהו יש רעיון מה הצרה? תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by koby058,

ראשית מדובר במכונות הוירטואליות אחרי התקנת טרמינל לנסיון ל-120 יום אי אפשר להתחבר לשרת מרחוק אפילו לא אדמיניסטרטור (כמובן שהוספתי את המשתמשים הרצויים לקבוצה remote desktop users הן ב-dc והן בקבוצה הלוקאלית של הטרמינל) להלן השגיאה מצורף קובץ [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by lior_alt,

שלום רב, יש לי בבית מס' מחשבים העובדים על אותה רשת אלחוטית,וביניהם יש שיתוף קבצים (לעיתים כוננים שלמים ולעיתים ספריות מסוימות). האם יש דרך שהכניסה לספרייה מסויימת/כונן מסויים המשותף ברשת תהיה מותנית בהכנסת סיסמה ? אני אסביר את הצורך שלי על מנת להיות ברור יותר... מגיעים אלי חברים לפעמים עם המחשבים הניידים שלהם בשביל ללמוד אז מן הסתם אני נותן להם את הסיסמה של הרשת בשביל שיוכלו לגלוש אבל אני לא רוצה שיוכלו להיכנס לספריות השיתוף שלי בנייח( שעליו רץ XP דרך אגב)... זקוק לעזרה הזאת דיי בדחיפות... תודה,ליאור.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  18. Started by alex28,

אך אני בודק את הצפנה??

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by milgy,

שלום, אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל בכל אופן אם מישהו יודע אני אשמח אם יוכל לעזור לי שמעתי שיש תוכנה שדרכה ניתן לשלוח הודעות SMS דרך אינטרנט סלולרי ושרתי ICQ בחינם מהפלאפון. איך קוראים לתוכנה הזו? איך מתקינים אותה? תודה שי

20. Started by idle`,

יש לי מספר מחשבים בבית ואני רוצה לשלוט בהם מהמחשב שלי לראות מה קורה בהם כמו באיזה אתרים מיש יש המחשב ושליטה מלאה כמו התוכנות שיש בביתי הספר יש לי את התוכנה NetSupport Tutor אבל אני לא מוצא מחשבים אחרים ברשת שהתקנתי את התוכנה בהם.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  21. Started by nati086,

שלום לכולם, יש לי מדפסת של חברת HP מדגם 4500 wireless שמחוברת בצורה אלחוטית לראוטר שברשותי D-LINK 2760U E1/ למרות שהכל מחובר כמו שצריך המדפסת מדפיסה רק מסמכים שנשלחים אלייה מהמחשב שמחובר אל הראוטר בצורה קווית ושממנו היא הוגדרה הגדרות ראשונות ולא משאר המחשבים שמחוברים לרשת. חשוב לציין שהראוטר תקין וכל המחשבים בבית גולשים באינטרנט דרכו. אשמח אם תעזרו בעיניין, תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום יש לי בבית 2 מחשים שמחוברים בראוטר,אחד מתחבר ישירות אליו והמחשב השני מתחבר עם כרטיס רשת אלחוטית. הבעיה היא כזאת...המחשב שמחובר אלחוטי מראה שהור מחובר לראוטר אבל שום דף אינטרנט לא עולה ושום תוכנה כמו מסנג'ר ואיסיקיו,כאילו הוא מנותק למרות שהוא מראה שיש חיבור הבעיה התחילה מהיום בצהריים,בדקתי תקינות של הכרטיס נתתי ליו פינג כתובות IP הכל תקין... אבל כשאני נותן פינג לאתר...הוא לא מחזיר תגובה מה אני עושה ??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by Mingi,

יש לי בבית תשתית אינטרנט ל3 מחשבים שמחוברת ע"י מודם נתב מדגם 2wire (למי שלא מכיר, זה מכשיר שמתחבר לרשת הטלפון הביתית ודרכה מחבר רשת בין המחשבים בבית, ולאינטרנט) ברצוני לעשות רשת אלחוטית בבית, ונתקלתי בכמה בעיות בדרך, ואני צריך את עצתכם. הבעיות: 1. יש לי 2 קומות בבית, האם כל מכשירי האלחוט קולטים למרחק רב ולגובה 2 קומות? 2. להחליף את המודם ולקנות מודם + נתב + האב אלחוטי? או להשאיר את המודם ולקנות רק האב שיעשה את עבודת האלחוט(מה שיגרום ללקיחת משאבים מהמחשב הנייח שדרכו יהיו מחוברים כל המחשבים + המודם הישן)? 3. מחירים, מה המחיר של כל אחת מהאופציות? ואיזה אופציה יותר משתלמת... המטרה העיקרית היא לדאוג לחיבור אינטרנט אלחוטי בקומה למטה, משום שלמעלה כמעט בכל חדר קיימת אפשרות לחיבור…

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי נתב של לינקסיס מדגם WRT54GL. אני גר בבית פרטי בן 3 קומות וצריך אינטרנט לנייד בכל הבית (אלחוטי), למחשב נייח בקומה מעליי (גם אלחוטי) ולמחשב נייח בתוך מקלט (40 ס"מ בטון מזויין באותו המבנה) ורצוי שיהיה גם אלחוטי. עכשיו הלינקסיס הנוכחי דווקא מצויין וקולט בכל הקומות חוץ מהמקלט. בכל הקומות האות הוא חלש חוץ מהקומה בה הוא נמצא. אני רוצה להחליף אותו ורצוי שהכל יתחבר אלחוטית כי נמאס לי מהחוטים שהיו כאן מחוברים דרך הקומות למחשבים הנייחים. הבנתי שיש ללינקסיס דגם שנקרא WRT350N והוא בתדר N וטווח מוגדל. האם הוא מסוגל לבצע את כל מה שאני מבקש ? האם תדר N ייתן לי את הצרכים שלי מבחינת מהירות ? אני מוריד סרטי היי דפינישן וצריך קצב מהירות גדול. אשמח לטיפים ועזרה בנושא ואם יש…

• 3 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים