עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. דבר ראשון שבוע טוב לכולם אני צריך את עזרתכם,אף אחד אחר לא הצליח,ניסיתי כבר בתמיכה שך ספק האינטרנט שלי (סמייל) ובבזק.והם לא ידעו איך לעזור לי,ניסיתי איתם כל מיני דברים. אתם הכתובת האחרונה שלי יש לי ויסטה אולטימיד 64 ביט ויש לי בעיה עם האינטרנט.כל כמה דק' הוא פשוט מתנתק לי בלע כל התראה ושאני מנסה להתחבר שוב הוא לא מצליח.רק לאחר ריסט הוא מתחבר ושוב לאחר כמה דק' הוא מתנתק בחזרה (בלי שום קשר לאתרים שאני נמצא בהם ואם אני מוריד או לא מוריד קובץ מסויים. אם אני מסתכל על הסמל של החיבורי רשת בשורת המשימות אני רואה שני חיבורים-על אחד (כנראה של הכרטיס רשת) כתוב local area conection ועל השני של הסמייל אני רואה local and internet וזה במקרה שיש אינטרנט,שאין אני רואה שם רק לוקאל אני משתמש…

2. אני מחפש ספר שיכול ללמד על מבנה רשתות והתיפעול שלהן באופן בסיסי ז"א כדי להיכנס לעולם הזה (לאדם שאין לו ידע בנושא). אני חושב שיותר בכיוון של רשתות windows ומה שקשור אליהן. תודה

3. Started by incentive,

אהלן חבר'ה יש לי בעיה יש לי סבבה די סי (בעברית) והיום פתאום גיליתי שחלון ה"הורדות" שלי ריק והוא לא מציג את התיקיה בכלל - מסך ריק לא יודע מה יכל לגרום לזה או מה השתנה..בדקתי שלא השתנו הגדרות תיקיה בתוכנה עצמה והתקנתי שוב את התוכנה עליה וזה לא עזר. מה שכן, כשאני מתחיל להוריד משהו חדש זה כן מופיע בחלון ההורדות והתיקיה כן מופיעה אבל רק עם ההורדה החדשה... מה קרה מישהו יכול להגיד לי? עוד משהו: יש מהירות הורדה..לא ברור לי מה נסגר עם זה..איך אני מחזיר את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by Bizi,

עשיתי לפי כל ההגדרות שמופיע במדריך הסטיקי(-יש לי ADSL. המחשב עם הXP הוא השרת וה98 הוא אורח. בכל זאת איני מצליח מה98 לראות את הHOST ומה XP, איני מצליח לראות את הקבצים אבל אני רואה שיש אורח.הוא נותן לי שגיאה שאין לי השראה לראות את הקבצים ושורה מתחת הוא רושם:נתיב לא קיים(משהו כזה) לא איכפת לי שלפחות אני יכול רק להעביר קבצים. הלוואי שתעזרו לי.אמן!!!

5. התקנתי במחשב שני בבית נטלימיטר כי שכהעלו הפינג שלי עלה מן הסתם השאלה שלי כמה לכוון בתוכנה במחשב השני את ההעלאה ? מכמה קיי זה כבר ישפיע ויקפיץ לי את הפינג במשחקי הרשת ? 3..4...5...K ? תודה

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  6. בזק 1500/96Kb ב-30 ¤ לחודש למשך שלושה חודשים ולאחר מכן 60 ¤ לחודש למשך תשעה חודשים. 2000/96Kb ב-35 ¤ לחודש למשך שלושה חודשים ולאחר מכן 69.90 ¤ לחודש למשך תשעה חודשים! 012 1.5MB/128Kb מהירות של 1.5Mb ב 39 ש"ח לחודש בלבד רק 39 ש"ח לחודש למשך שלושה חודשים ולאחר מכן רק 79 ש"ח לחודש. מהירות 2Mb ב 59 ש"ח לחודש בלבד ! מינימום לתשלום - חצי שנה. קצב נתונים של עד 2Mb/96Kb קודם כל !! בזק נותנים גם לאחד וחצי וגם ל2 מגה 96 קילו יאפלוד ! והספק נותן באחד וחצי 128 וב2 מגה 96 איך זה הגיוני שבזק נותנים לאחד וחצי 96 כאילו אני מקבל 96 ולא ת 128 לפי הספק !! וגם המחיר לא הגיוני עדיף לעשות 2 מגה כי חצי שנה משלמים 59 שקל לספק.. אחרי זה אלוקים גדול לא? כי כל הכסף ששים על האחד וחצי זה בדי…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. מה הפקודה שמראה על כמה נמצאים ה half-open connections ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  8. יש לי כרגע אינטרנט במהירות 1.5 מגה ואני רוצה לשדרג ל3 מגה. לא מעניין אותי מהירות הUPLOAD. הספק שלי הוא ברק והתשתית היא הוט. עכשיו השאלה שלי היא אם אני אתקשר רק לברק ואשדרג ל3 מגה אז אני באמת יוריד במהירות של 3 מגה או שאני חייב לשדרג גם אצל הוט.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. שלומצ'יק ... אז ככה .... במוסד אקדמי מסוים קיימת רשת אלחוטית שאני יכול להתחבר אליה בעזרת לפטופ השאלה שלי היא מעין פרויקט ... אני מעוניין להקים מעין תת רשת ובכך להגדיל טווח קליטה בשביל זה אני צריך שני דברים עיקריים. 1. למצוא דרך לקבל יותר מIP אחד . 2. למצוא דרך להגדיל טווח קליטה . לבעיה השנייה נראה לי שאני אלך על לשים P1 פלוס ראוטר שמריץ לינוקס במקום גבוהה . הבעיה הראשונה נובעת מזה שיתחברו יותר מאדם אחד למחשב וזה יכול לחנוק את רוחב הפס שניתן לי . האם ניתן לפתור בעיה ראשונה ע"י הוספת כרטיס שני או משהוא בסגנון (אשמך לאיזה מדריך על אופן עבודת רשתות אלחוטיות :איך מחולקת IP למחשבים) בתודה מראש .........

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש מחשב של העבודה של אבא שלי לקחתי אותו והוא היה מכוון ברשת שלו שיהיה עם domain אז איפסתי את זה שיהיה מחובר לרשת רגילה ב mshome אז הוא הפעיל את המחשב מחדש ומשם הוא מבקש שם משתמש וסיסמא שאין לי מה אני עושה ?! אני זוכר משהו שצריך להקיש administrator או משהו כזה אבל זה לא הולך לא הגיונס שאני פשוט ננעלתי בחוץ חייב להיות משתמש אוניברסלי שהוא הברירת מחדל הוא משהו כזה... תודה מראש

11. Started by idan007,

אני קונה עכשיו מחשב חדש וביחד איתו אני גם מתכנן לקנות נתב WRT54GL Linksys כי ראיתי עליו תגובות טובות בפורום ואני גם צריך ביחד איתו כרטיס רשת אלחוטי ואין לי מושג איזה לקחת. המטרה היא שהוא יהיה דיי זול ויעשה תעבודה, תודה.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  12. לא יודע אם הבנתם משהו מהכותרת אז נסביר ככה: המחשב שלי (מסומן בתמונה כמחשב מספר 2) מחובר לסוויץ'. מחשב מספר אחד (אפשר להגיד השרת) מחובר למודם אינטרנט בכבל USB ולסוויץ'. אני רוצה להוציא מהמחשב שלי (מספר 2, יש לי 2 כרטיסי רשת) עוד כבל שילך אל ראוטר אלחוטי שאליו יתחבר באופן אלחוטי מחשב מספר 3. איך שמסורטט אצלי יעבוד? או שצריך לחבר את הראוטר לסוויץ'? ועוד שאלה קטנה. WIFI זה אינטרנט אלחוטי? דרך הWIFI אפשר להתחבר לרשת האלחוטית שלי? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by SensatioN,

הגדרתי הכול טוב יש אינטרנט במחשב השני אבל אחרי שמכבים את המחשב הראשי אז הוא כבר לא מתחבר ככה כול שניה זה מתנתק ומתחבר בלי סוף.... מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  14. שלום , אני גר בבית דיי גדול והראוטר רחוק ממקום המחשב שלי ומועבר דרך הקירות. עכשיו לא מזמן קניתי Xbox 360 וחברתי אותו לאינטרנט גם אך הוא נמצא באותו מקום עם המחשב ושם יש לי רק כניסה אחת לכבל אינטרנט. אז התחלתי בכך שאני כל פעם אעביר את הכבל מדבר לדבר אך הדבר קשה במיוחד כי הXbox נמצא בתוך מדף שקשה לי להגיע אליו, אז תהיתי אם יש איזה דרך לפצל את כניסת האינטרנט הזאת ל2 (או יותר). שמעתי אל הדברים Hub וSwitch וניסיתי לקרוא כאן כמה דברים אך לא הבנתי. אם תוכלו לפרט גם כמה כסף צריך להשקיע כדי שמהירות האינטרנט לא תהרס לגמרי. ד"א, המחשבים האחרים ושלי שבבית מתחברים לRouter (של Edi-Max משהו כזה) ומהRouter לModem של ברק. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  15. יש לי שני מחשבים חוץ מהמחשב שלי שמחוברים עם חוט (בגלל שהחדרים קרובים) לראוטר "סימנס" שלקחתי דרך בזק. עכשיו אני רוצה לשים עוד מחשב בסלון ואני לא רוצה להעביר עם חוט אליו. השאלה שלי אם כאשר אני יחבר את המחשב בסלון לרשת האלחוטית הוא ימצא את הראוטר מבחינת המרחק והכל. או שאני יכול לחבר אותו לרשת בדרך אחרת. ראיתי ב BUG מין מתאם רשת של edimax ב USB לא הבנתי בדיוק מה זה.. אולי זה יכול לעזור. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  16. Started by MODI,

קניתי ראוטר קווי של ינטטלינט ואני עושה בדיוק כמו במדריך ופשוט אין אינטרנט. מישהו יכול לעזור לי? בדקתי בנעוץ ואין כלום לגבי זה... תודה!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  17. כלומר לנתק את הראוטר...

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by nas,

שלום , אני רוצה לעשות בבית רשת אלחוטית בין 3 מחשבים ונייד .. ואני לא ממש מבין גדול בזה אז יש לי כמה שאלות.. אני מדבר על משהוא בסגנון של מה ש WOW מציעים קודם כל , מה המחיר המשוער של מערכת +- ? אני צריך נתב , 3 כרטיסי רשת למחשב ואחד לנייד נכון ? איזה רכיבים אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by b127,

השאלה בכותרת. כמובן שעדיף תמיכה בכל הפיצ'רים הנפוצים, כמו התאמה לכבל ישר ומוצלב וכו'. ואין צורך באלחוטי. תנו המלצה למשהו טוב, בשביל עסק שמעביר הרבה חומר ממחשב למחשב..

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  20. Started by ELiA,

יש לי כרטיס רשת מסוג Level one אל חוטי ומתחבר לו מאחורה מין אנטנה שחורה כזאת לקליטה.. אני בטעות הצלחתי לשבור אותו ועכשיו אני רוצה לדעת אם יש מאיפה להשיג אחת כזאת חדשה לפני שאני קונה כרטיס חדש.. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  21. Started by mechubar,

שלום. יש לי מחשב נייח עם ויסטה שמחובר למודם רשת נתב SIEMENES SL2-141 ומתחבר לאינטרנט בחיוג, אל הנתב הזה מחובר בכבל רשת ישיר מחשב נייח נוסף שבו WINDOWS XP אני רוצה לשתף את חיבור האינטרנט כדי שאוכל לגלוש בשניהם. השאלה: איך אני מגדיר במחשב הנייח שמחובר לנתב בכבל רשת, את הגדרות ההתקשרות לאינטרנט שיהיו אוטומטיות דרך הנתב? זה כרגע תקוע לי על חיוג ומאחר ובוצעה כבר התחברות בחיוג דרך המחשב הראשי שמחובר לנתב, זה לא מאפשר חיבור לאינטרנט. (נ.ב. במחשב עם WINDOWS XP מוגדרים כמה חשבונות משתמשים ואני רוצה שבכולם ההגדרה תהיה זהה לחיבור האינטרנט) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  22. Started by MetalB,

יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת שאני משתף ביניהם חיבור רשת (המחשב השני הוא מחשב נייד) את המחשב הנייד נתתי למישהו שחיבר אותו עם מחשב אחר ועכשיו שהחזרתי את המחשב לרשת שבבית הוא אמנם פועל ואפשר להעביר קבצים בין המחשבים אבל האקספלורר רושם הודעת שגיאה: Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. ואי אפשר לגלוש ??? בשני המחשבים מותקן windows xp תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  23. יש לי שתי מחשבים והייתי רוצה לשתף אותם ברשת ולחבר את המחשב השני ,לגלישה באינטרנט יש לי במחשב הראשון מודם ECI B-FOCUS ROUTER 270PR במחשב הראשון יש כבר כ.רשת נוסף - אז השאלה שלי היא :איך אני מחבר אותם לרשת ביתית ומשתף אותם? (לשני המחשבים מותקנת מערכת הפעלה WIN XP PRO- ובמחשב השני יש גם כמובן כ.רשת) תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  24. מה אני צריך לבחור פה כדי לבטל את הפיירול באינטרנט שלי

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  25. ??? ראוטרspeedstream(לכבלים-אינטרנט זהב)מי יודע חברים יקרים ומומחים אנחנו מחוברים בבית דרך הכבלים לאינטרנט זהב,עד לפני כחודש היינו יכולים שני ילדים להתחבר דרך HUB היה אפשר לחייג פעמיים את הסיסמא, אבל הם שינו כנראה הכל ולכן קנינו ראוטר(נתב) מדגם SPEEDSTREAM אבל אנחנו לא יודעים ולא מצלחים איך לקנפג או איך לגרום לו לתת לנו לעבוד מול האינרנט זהב בכדי שנוכל עד 4 משתמשי הבית להיות מחוברים בו זמנית, האם מישהו מכן יכול לתת עצה \ או הדרכה כל שהיא הרבה תודה לכל מי שיתמוך בשאלתנו בתודה דודי twin464@walla.co.il אפשר להשאיר לנו הודעות כאן בפורום או לכתוב לנו למייל ושוב תודה לכולכם

• 1 תגובה
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים