עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Benos,

שלום, כבר למעלה משנה שיש לי פינגים למעלה מהנורמה ואני כבר מיואש מזה! התקשרתי לבזק מספר פעמים אבל הם אומרים שאין בעיה והם לא יכולים לעזור מצדם... הטכנאי הביא לי גם לעשות פקודת TRACE לאחד משרתי המשחק שבהם יש לי פינג גבוה ולשלוח לו אבל הוא לא החזיר לי תשובה אז רציתי לבקש ממכם שאם מישהו מבין להגיד לי אם זה חריג או לא! http://img262.imageshack.us/img262/9390/tracecx0.jpg אם יש לכם עוד אמצעים לבדוק את הבעיה אני ישמח מאוד. תודה,בן

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  2. Started by Bizi,

עשיתי לפי כל ההגדרות שמופיע במדריך הסטיקי(-יש לי ADSL. המחשב עם הXP הוא השרת וה98 הוא אורח. בכל זאת איני מצליח מה98 לראות את הHOST ומה XP, איני מצליח לראות את הקבצים אבל אני רואה שיש אורח.הוא נותן לי שגיאה שאין לי השראה לראות את הקבצים ושורה מתחת הוא רושם:נתיב לא קיים(משהו כזה) לא איכפת לי שלפחות אני יכול רק להעביר קבצים. הלוואי שתעזרו לי.אמן!!!

3. Started by sherlock1212,

כל פעם שנאי מנסה להתחבר לאיי סיי קיו הרשת נכבת וישר שהאיי סיי קיו מתנתק הרשת חורזת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  4. כרגע יש לי בבית רשת חוטית של 3 מחשבים.... האם אני יכול לחבר מחשב מתוך השלושה למחשב אחר שלא קשור לרשת בצורת אד-הוק? אני רוצה ששני המחשבים יעבירו נתונים בין אחד לשני, אין צורך בחיבור לאינטרנט.... אם יש מדריך איך עושים את זה אני אשמח.... הבנתי שקוראים לזה AD-HOC, יש לכם המלצות לשני כרטיסי רשת אלחוטיים טובים? (שתומכים בזה) תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  5. לא עושה לי אופדייט באנטיורוס Avira הגרסא החינמית. אני עושה אופדייט וזה כותב לי למעלה שגיאה STATUS INTERNET CONNECTION FAILED זה לא בעיה באנטי וירוס, ניסיתי לעשות אופדייט גם ב קספרסקי וזה לא עובד. גם בקספרסקי יש בעיה של CONNECTION אין לי בכלל בעיות בגלישה כול האינטרנט עובד חלק מוריד מהר הכול עובד כרגיל.

6. Started by laredo,

קיבלתי מחשב נייד ליברטו זה מין מחשב נייד קטן מאוד. כל התקני הדיסקים שלו חיצוניים. ההרד דיסק ריק. איך אני מתקין לו ווינדוס? דרך LPT אפשר? עם איזה תוכנה?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. אם אני עובד לפי המדריך הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=62728;start=msg416340#msg416340 האם במחשב שיש לו 98 נוכל לגלוש מתוכו באינטרנט אך המודם מחובר דרך המחשב בעל XP? בתודה מרא לעוזרים

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by siin,

אני מניח שבהודעה זו אני מעלה באוב בעיה עתיקה. הסיפור הוא כזה. יש לי מודם אלקטל (5 נורות) SpeedTouch Home יש לי אותו במשך כמה שנים ומאז ומתמיד חששתי להתעסק איתו. לאחר שהתחיל לעשות קצת בעיות(*) החליפו לי את המודם למודם אחר של סימנס, מהחדשים של בזק. עכשיו לא אכפת לי להתעסק עם המודם הישן, הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור את שלב הסיסמה דרך ה-TELNET ניסתי בכמה אתרים לפענוח הסיסמה (כל אחד נתן לי סיסמה שונה!-!-!) ואף אחד מהסיסמאות אינו מתקבל. האם יש מי שנתקל בבעיה (לפחות בזמנו) ויודע את פתרונה? (*) הטכנאי שהיה אצלי ובדק את המודם טוען שהבעיה (עקב ניתוקים חוזרים ונשנים) היא עם הפנית או חלוקת כתובות. אבל עדיין אפשר להשתמש בו, לכן השארתי אותו אצלי (הוא שלי בפרטי) כמודם לשעת חירום.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by dudyd1,

אני מחפש נתב אלחוטי אמין וזול יחסית. עשיתי הרבה חיפושים בזאפ ובאינטרנט וקיימים מאות נתבים ואני טובע בכמות מידע הזאת. אני מאוד מבקש אם מישהו יוכל להמליץ על הנתב המתפשר בין איכות (ללא ניתוקים, מערכות אבטחה, QOS וכו' וכו') לבין מחיר זול. אם אפשר אולי לתת שני נתבים או יותר לבחירה. בתודה מקרב לב. דודי

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  10. שלום אני רוצה להגדיר אייפי בשביל DMZ מה אני צריך להגדיר ב2 השורות האחרונות? ב PREFERED DNS SERVER ו ב - ALERNATE DNS SERVER [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  11. אני חייב ליצור רשת בין המחשב שלי למחשב נוסף ... אבל אין לי מושג איך עושים את זה??? ומה צריך לעשות??? עזרה בבקשה????? יש בשני המשחבים כבר כרטיסי רשת אבל אני לא יודע מה צריך לעשות עם ההגדרות של המחשבים... תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  12. Started by msa90,

שלום יש לי אינטרנט אחד וחצי עכשיו אני בחברה קטנה בעיר מגורים שלי ויש לי ירידות רציניות במהירות האינטרנט (בדקתי בזולו יש משהו מיוחד שבודקים בו) http://www.zooloo.co.il/calc/internet_connection_speed.asp עכשיו אני רוצה לדעת האם זה הגיוני שזה עולה ל 180 ויוריד ל 20 בשניה? האם הבעיה בחברת אינטרנט שלי? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  13. Started by eitrnel,

שלום, יש לי את התרשים הבא: השאלה היא, האם המהירות תהיה 1000 או 100? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  14. אני משתמש ב VISTA ויש לי נתב לשני מחשבים תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  15. Started by yaron1000,

שלום יש לי 2 מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת ושהיה כמה שיותר זול לפי מה שהבנתי מחבר שלי אפשר לקנות כבל רשת ולחבר את הכרטיס רשת שלהם אם דבר כזה אפשרי וגם אם יש אפשרות לשלוט על כמה רוחב פס כל אחד יקבל ועוד שאלה בהנחה שאני קונה נתב רגיל לא אלחוטי אם מספיק שיש לי כרטיס רשת אחד במחשב שהוא השרת אני לא יכול לפתוח ולשים בו כרטיס רשת כי זה יבטל תאחריות איך הנתב הקוי מתחבר ישירות למודם ומשם לכרטיס רשת הלוח אם שלי במחשב השרת הוא DFI NF4 U INF ובלקוח ABIT NF2 הרגיל ואם שווה לעשות את אחד ממבצעים כרגע מפרוסמים אל רשת אלחוטית תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  16. Started by Norm4nde,

איך אני מסדר את זה !@?# זה לפעמים אתרים שאני פותח קופאים LOL מה לעשות . תמונת מצב: http://img377.imageshack.us/my.php?image=flycz3.jpg

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  17. Started by Anatal,

שלום עשיתי לפי מדריך מסוים שמצאתי באתר שלכם או לא, לא זוכרת כבר. נאמר לסמן באפשרויות התיקיה את הסימון שיתוף ולשים את המחשבים המחוברים לרשת באותה קבוצת עבודה, ומה עוד? כל הדברים העיקריים נעשו, ובכל זאת אינני רואה במיקומי הרשת שלי את המחשב השני או את הקבצים ששמתי לשיתוף מהמחשב השני. אשמח לעזרה כיצד אפשר לשתף קבצים. תודה.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  18. Started by Lotar_88,

שלום לכולם אני מחובר דרך כבלים ומהירות 1.5 מגה אני משחק כבר 2.5 שנים תמשחק אנמי טריטורי עם הספקית בזק בין לאומי וברוב השרתים ביו לי פינגים מצויינים 85-110 ובחודש האחרון התחילו לי בעיות פינגים של אי יציבות ופשוט לא יכולתי לשחק ובשבוע האחרון עברתי לברק והמצב דיי החמיר פינגים נוראיים וגם שאני מתחבר לשרת מי שמכיר תמשחק יש הודעה awaiting gamstate ופשוט לוקח לזה 5-15 דקות להתחבר לשרת אני לא צוחק ודיברתי עם ברק והם סידרו את זה ועכשיו נכנס יחסית מהר לשרת למרות שיש שרתים שלא בנוסף לזה פינגים נוראיים ,פשוט אי אפשר לשחק אבל כשאני עושה בדיקת פינגים לכל מיני שרתים שהם לא של אנמי יש לי פינגים טובים בסביבות 100 בשרתים הכי סוסים של אנמי יש לי 140 באירופה שזה רק שרת אחד ל…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  19. יש לי רשת בכבל של XP ובנייד ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים בכבל והנייד באלחוטי? - - - נערך: - - - ש לי רשת בין שני מחשבים נייחים שמחוברת על ידי כבל במחשבים אלו מותקנת מערכת הפעלה של XP ובנייד שלי מותקנת מערכת ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים על ידי הכבל והנייד באלחוטי? - - - נערך: - - - יש לי רשת [בראוטר של בזק] בין שני מחשבים נייחים שמחוברת על ידי כבל במחשבים אלו מותקנת מערכת הפעלה של XP ובנייד שלי מותקנת מערכת ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים על ידי הכבל והנייד באלחוטי?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  20. שלום. כדי להשיג מהירות מקסימלית בתוכנות שיתוף למיניהן יש צורך בPATCH שפותר את הנושא. האם אתם מכירים אחד כזה שבוודאות אין בו וירוסים/מזיקים למיניהם?

21. מאז שחברתי את המודם דרך הראוטר למחשב, גם אם שאר המחשבים בכלל לא גולשים המהירות הורדה שלי ברצפה. מהארץ, מחו"ל, לא משנה מאיפה לא עובר את ה- 14KB, חבילה 1.5MB בכבלים. אולי יש הגדרות שצריך להגדיר בראוטר? אולי הוא חוסם מהירות? מדובר בראוטר: Edimax BR-6204Wg תודה.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  22. יש לי שתי מחשבים והייתי רוצה לשתף אותם ברשת ולחבר את המחשב השני ,לגלישה באינטרנט יש לי במחשב הראשון מודם ECI B-FOCUS ROUTER 270PR במחשב הראשון יש כבר כ.רשת נוסף - אז השאלה שלי היא :איך אני מחבר אותם לרשת ביתית ומשתף אותם? (לשני המחשבים מותקנת מערכת הפעלה WIN XP PRO- ובמחשב השני יש גם כמובן כ.רשת) תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. אני מחובר למודם דרך ראוטר DLINK DI-524 כשאני מחובר ל EMULE, אני יכול לסרוק ולחפש אבל ההורדות עצמן איטיות להחריד אם בכלל, כמעט כלום (מגות ספורות ב 24 שעות). הגדרתי ב FIREWALL של הווינדוס RULE עבור ה EMULE. בהגדרות של הראוטר עצמו יש טאב ל FIREWALL שנראה כך עבור הוספת RULES: האם צריך להגדיר כאן RULE ? ואם כן מה הן ההגדרות ? האם יש עוד משהו שצריך \ רצוי לעשות ?מה יכולה להיות עוד הבעייה אם זה לא ה FIREWALL ? האנטיוירוס אגב הוא AVAST בגרסה החינמית. כמו כן, ביצעתי קידום פורטים וקבעתי גם STATIC IP בעזרת המדריך שמופיע כאן באתר (אחלה מדריך, אגב ), וכשאני מבצע בדיקת פורטים ב EMULE אני מקבל בדר"כ הודעה שה TCP וגם UDP בסדר. אבל משום מה עדיין אין תזוזה, כלום לא יורד או עולה …

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by dbx22,

שלום. אני מחפש המלצה לראוטר טוב, חשוב שתהיה לו יכולת שידור חזקה, כי הוא יהיה בממד ומחשבים מחדרים אחרים יצטרכו לקלוט אותו

• 0 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.