עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gigo40,

שלום, יש לי ADSL 10MB ברשת NGN, שני מחשבים מחוברים בקו, ועוד אחד בחדר מרוחק שכרגע לא קולט את הרשת הנוכחית (וזו הסיבה שאני רוצה להחליף ראוטר), ורוצה לחבר מדפסת לראוטר בקו USB. איזה דגם ראוטר-מודם אלחוטי מומלץ לקחת מבזק? (אין טעם לקנות ראוטר פרטי, כי הם נותנים בחינם, בהנחה שאשאר בבזק ADSL עוד שנתיים.) תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  2. Started by rander1,

היי תשתית בזק וספק בזק בנלאומי סיבים 1000 מגה יש לי מתאם sfp שיגיע עם המתקין של בזק וממיר מדיה אופטי של dlink 3 יחידות אקסס פוינט של ubiquiti פרוסות בבית שהם בעצם יספקו כיסוי wifi. אני יודע שמודם אין צורך. (תקנו אותי אם אני טועה) שאלתי היא האם יש צורך בראוטר או שניתן לחבר את יציאת הממיר מדיה ישירות לסוויץ 16 ערוצים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  3. ברצוני לקבל עזרה במציאת שני כרטיסי PCI לחיבור שני מחשבים בתצורת AD-HOC ללא נתב. הבעיה הכי גדולה שלי היא שאני רוצה להעביר בינהם קבצים גדולים של בערך 1G והתקן WIFI אומר שבתצורה כזו גם אם הכרטיס הוא בטכנולוגיה G אז המהירות המקסימלית היא 11MB כמו בתקן B. אבל שמעתי שישנם כרטיסים אשר בכל זאת נותנים אופציה לעבוד עם AD-HOC בחיבור בין מחשבים ובמהירות 54 וגם 108. אני אשמח אם משהו יכול לעזור לי כי באמת חשוב לי לא לחבר נתב ולעבוד בצורה רגילה. המטרה הסופית היא העברת קבצים גדולים בין שני מחשבים ולהשתמש בשני כרטיסי PCI. תודה מראש, יוסי.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  4. נגיד יש לי 2 מחשבים + נייד אחד + פלאפון עם תמיכה לWIFI. עכשיו, המטרה היא לרשת את כולם, אז מה אני צריך לעשות? לקנות ראוטר אלחוטי (נגיד GL של לינקסיס אשר כולל תמיכה בכבלים) לחבר את המודם לראוטר, מחשב 1 או 2 לחבר באופן חוטי לראוטר והאחרים באלחוטי? זה אפשרי לחבר חוטי לראוטר אלחוטי? (good enough? )

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  5. היי לכולם אני קצת חדש פה .... יש לי שאלה אני מנסה לשתף מדפסת ברשת הביתית שלי הנה קצת מפרט על הרשת : ראוטר EDIMAX שמחובר למחשב שלי עם מודם של הכבלים מערכת ההפעלה WINDOWS XP SP3 בכל המשחבים שברשת (כמובן שמדובר ב-HOME EDITION) בכל מקרה שיתפתי את המדפסת אבל אני לא מצליח לראות את המחשבים ברשת הביתית זה ההודעה שאני מקבל "אין אפשרות גישה ל-MSHOMEייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה רשימת השרתים לא זמינה כעת " תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  6. Started by theduck,

מישהו מכיר ויודע היכן ניתן לרכוש כרטיסים לרשת אלחוטית, ומחירים? אשמח לקבל תגובות

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by Lmagus,

עד היום הייתי בנטוויז'ן, עכשיו פתחתי חשבון בבזק רק כדי לנסות איך זה. ושמתי לב שבבזק יש פינגים יותר גבוהיים לחו"ל מאשר בנטוויז'ן אבל כל השאר די אותו דבר. ראיתי פה בפורום שיש בבזק בעיות, עכשיו כשאני גולש דרך בזק אני מקבל 300 פינג ליאו ולגוגל. אז מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by afek,

שלום רב לכולם, אני חדש פה באתר. קראתי כל מיני כתבות, ויש הרבה מאוד, על HUB וDNS. אני מבקש שתעזרו להבין מה הם שני המונחים האלה ומבקש בצורה הכי עממית שיש, ז"א שיהיה הכי קל להבנה. כשאני התחלתי לברר מה זה אז מין הסתם נסחפתי לעוד כל מיני מושגים שכדי לדעת את מה שביקשתי צריך להבין אותם. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by shtrum,

יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר DLINK DI-714P. על שני המחשבים יש WIN XP. הרשת פתוחה לרווחה וכל מי שעובר ליד הבית שלי עם מחשב יכול להכנס. יש לי אפילו שכן עם רשת רק ששלו מאובטחת (יש סימן של מנעול ליד הרשת שלו). חיפשתי כאן הדרכה לתהליך כזה ולא מצאתי. מישהו כאן יכול לעזור ולהושיע. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  10. Started by Ran B,

אוקי אז נתחיל ככה..אני ואח שלי לא רצינו ראוטר HUB או דברים כאלה החלטנו לעשות רשת ביתית הכי פשוטה.. אז יש לנו שני מחשבים ושלושה כרטסי רשת ככה שפה הבעיה נפתרה..(דרך אגב עשינו את כל הדבר הזה ממזמן אבל אני תמיד שוכח לשאול את השאלה..)..פשוט שמנו במחשב שלי שני כרטיסי רשת (אחד על הלוח אם ועוד אחד חיצוני..)..ואז חברנו את המודם למחשב שלי..קנינו כבל רשת מוצלב של 15 מטר כדאי לחבר את שני המחשבים שלנו אחד עם השני..ואז פשוט עשינו שיתוף להתקשרות של האינטרנט..ואז ברגע שאני מחובר גם אח שלי מחובר ולהפך..עכשיו החלק הבעייתי בכל הסיפור הזה שהוא ממש מוזר!! אח שלי כנראה קיבל מה שנקרא דבר לא הגיוני "כמות אינטרנט יותר גדולה" עכשיו מזה המשפט הדפוק הזה אין כזה דבר...אבל רק ככה הצלחתי להגדיר את זה …

11. אהלן. יש לי אינטרנט בכבלים ואני מנוי של 013. אני עם חיבור חייגן , גם כי אני אוהב את זה וגם בשביל הורדות. לאחרונה כל הזמן מעיפים לי את החייגן וזה לא מפתיע בהתחשב בכל מה שקורה לאחרונה עם סגירת פורטים, האטת מהירויות, חסימות לאתרים וכל הדברים ששומעים עליהם. אני מתקשר אליהם תמיד ואחרי "יומיים" שהם בעצם שבועיים מחזירים לי את החייגן. מכיוון שאני לא סגור שאני עובר לתשתית ADSL וכרגע נשאר עוד עם הכבלים, רציתי לדעת אם בבזק בינ"ל מאפשרים חיבור עם חייגן. או במילים אחרות-עוזבים את הבנאדם לנפשו. תודה מראש לעונים. :s05:

12. Started by Jonas,

שלום אני הולך להצטרף לאינטרנט של סלקום עם תשתית של בזק (לא סיבים). סלקום רוצים 25 שקלים בחודש על הראוטר/מודם. הבנתי שאפשר לקנות ולחסוך את התשלום הזה. אני לא צריך מהם וויפי בכלל (יש לי כבר ראוטר סביר שאני אחבר) רק את המודם עם חיבור קווי rj45. אשמח להמלצות לראוטר מודם בסיסי וזול (הדרישות שלי מינימליות) שיחליף את הציוד של בזק/סלקום ויחסוך לי 300 שקל בשנה תודה מראש

13. כרגע יש לי בבית רשת חוטית של 3 מחשבים.... האם אני יכול לחבר מחשב מתוך השלושה למחשב אחר שלא קשור לרשת בצורת אד-הוק? אני רוצה ששני המחשבים יעבירו נתונים בין אחד לשני, אין צורך בחיבור לאינטרנט.... אם יש מדריך איך עושים את זה אני אשמח.... הבנתי שקוראים לזה AD-HOC, יש לכם המלצות לשני כרטיסי רשת אלחוטיים טובים? (שתומכים בזה) תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by eyaler,

אני משלם עבור 5/500: 65 לספק - בזק בינלאומי 83.3 (ממוצע) לתשתית - בזק סהכ: 148.3 כמה אתם?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  15. Started by naor56,

אני יודע שיש הגבלה ברפידשייר ל2.60 ג'יגה ליום , ובגלל זה אני לא רוצה לקנות פרמיום שם. חשבתי על NETLOAD.IL שזה אחלה שרתים אבל השאלה אם יש שם הגבלה....?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  16. בגלל שבזק לא יכולים לספק לי תשתית של 5 מגה אני רוצה לעבור לכבלים יש לי בבית ראוטר של לינקסוס WRT54G ...האם הוא תומך בכבלים ? האם אני צריך לבקש מודם מסווים או שכל המודמים שלהם אותו דבר ? תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  17. אני מישתמש בוינדוס 7 עכשיו אני מתחבר לאינטרנט דרך השכנים כשאני מיתחבר יש לי 4 פסים של קליטה בזמן הגלישה באינטרנט הפסים יוריד בהדרגה לאחד ואז שוב עולים בלי שאני זז מהמקום עם זה דרייור בבקשה תשאירו לינק למה לא מצאתי באתר את הדרייבר שאני צריך תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by MasteRoi,

שלום רב, הרשת שלי בנויה כך: מחשב ראשי מחובר לאינטרנט -> אליו מחובר מחשב בעל שני כרטיסי רשת - > ומחשב שלישי שמחובר למחשב השני ומקבל את האינטרנט מהשני כביכול.. הצלחתי לעשות מעין שיתוף אך הוא חד כיווני. המחשב ההראשון יכול לגשת למחשב הראשון והשלישי וכן השני אך לעומת זאת המחשב השלישי לא יכול לגשת לאף מחשב.. מה עושים? תודה מראש!

19. הי. יש לנו בחברה כמאה מחשבים ברשת, ומדי פעם יש צורך לעשות עידכוני תוכנה לג'אוה. בדרך כלל אנחנו עושים את זה ידנית לכל מחשב בנפרד. מישהו יודע אם יש איזו דרך קיצור שתאפשר לעדכן את כל המחשבים בבת אחת?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  20. אני חייב ליצור רשת בין המחשב שלי למחשב נוסף ... אבל אין לי מושג איך עושים את זה??? ומה צריך לעשות??? עזרה בבקשה????? יש בשני המשחבים כבר כרטיסי רשת אבל אני לא יודע מה צריך לעשות עם ההגדרות של המחשבים... תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  21. Started by Gohan,

שלום החלטתי שאני רוצה לעשות רשת אלחוטית במקום הlan על איזה ראוטר ו3 כרטיסי רשת אלחוטיים אתם ממליצים עד +- 1000שקל עדיף שתהיה כמה שיותר מהירה(אם בתקציב נכנס wifi n) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by jungle-man,

ברשותי 2 כרטיסי רשת במחשב הראשון מחובר לרשת פנימית ומוגדר על IP אוטומטי אשר מקבל אותו מDHCP, הכרטיס הזה גם יוצא לאינטרנט. לכרטיס השני אני רוצה לתת IP ידני ולחבר אותו לHD חיצוני (MYBOOK של WD) הבעייה היא ברגע שאני מפעיל את הכרטיס השני עם הכתובת הידנית אני לא יכול לצאת לאינטרנט דרך הכרטיס הראשון. יש למישהו פתרון? האם גישור בין שני הכרטיסים יעזור?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. לאחרונה, פורטים אשר פתוחים בנתב ובפיירוול נראים כחסומים. הפורטים הם: 4662/4672/46669.. זה אולי קשור לספקית האינטרנט או משהו כזה? בכל מקרה אני מחובר דרך בזק בינלאומי, תשתית בזק. יש לציין, שעד לפני שבועיים בערך לא היו שום בעיות עם פתיחת הפורטים. יש רעיונות? תודה מראש Install

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש מחשב של העבודה של אבא שלי לקחתי אותו והוא היה מכוון ברשת שלו שיהיה עם domain אז איפסתי את זה שיהיה מחובר לרשת רגילה ב mshome אז הוא הפעיל את המחשב מחדש ומשם הוא מבקש שם משתמש וסיסמא שאין לי מה אני עושה ?! אני זוכר משהו שצריך להקיש administrator או משהו כזה אבל זה לא הולך לא הגיונס שאני פשוט ננעלתי בחוץ חייב להיות משתמש אוניברסלי שהוא הברירת מחדל הוא משהו כזה... תודה מראש

25. היי חברים, אתמול הגדרתי שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים באמצעות המדריך שבסטיקי וזה עובד נהדר. אבל קיימת בעייה כשאני מנסה להשתשמש בתוכנת Bit-Torrent (אני חושב שזה ההתקנה של Lion Networks) ולדעתי זה נובע מהגדרות פורטים לא נכונות. מישהו פה יוכל לעזור ולהדריך אותי בהגדרה נכונה של התוכנה כדי שתוכל לעבוד עם ה-ICS? תודה מראש וחג שמח לכולכם!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים