רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את הראוטר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746556 וכולם פה בפורום ממליצים על תקן N, אני יודע שזה התקן המתקדם ביותר שתומך בהעברת נתונים בקצב של 300MB/s , הנתון הנ"ל מתייחס להעברת קבצים בין הרשתות או פשוט בתמיכה של מהירות גלישה של 300MB ? בנוסף ציטוט מויקיפדיה לגבי תקן N: "תפוקת המידע הטיפוסית צפויה להיות בסביבות 74 מגהביט לשנייה, עם תפוקה מרבית של כ-248 מגהביט לשנייה." אז 300 זה סתם עוד מספר מנופח שדוחפים לצרכנים או יש בסיס כלשהו? שאלה נוספת : עד כמה נחות השימוש בתדרי 2.4GHz לעומת 5GHz? הבנתי ש-2.4 הוא תדר עמוס יותר מאשר 5. הגישה להגדרות הראוטר מתבצעת כמו הראוטר הנוכחי שלי (דרך האינטרנט עם הכתובת 192...) ? תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
בלי התנתקויות. תקציב בין 400- 500. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולכם, יש לי בית עם 3 קומות ולאחרונה החלטתי להקים רשת אלחוטית. קיימים מחשבים בכל רחבי הבית, בכל קומה. קניתי ראוטר שכולל בתוכו מודם של edimax, והצבתי אותו בקומה השלישית. הכיסוי לא מיטבי - בקומה השלישית הוא נראה טוב, בקומה תחתיה הכיסוי בינוני (במקרה הטוב) ובקומה התחתונה הכיסוי מינימאלי (אך קיים). אני מעוניין להגיע למצב שבכל נק' ברחבי הבית יהיה כיסוי אלחוטי נאות. מחיפוש קצר בזאפ הבחנתי בראוטר מומלץ מאוד של חברת lyncsync, שהביקורות אומרות שטווח הקליטה שלו טוב מאוד - אך הוא לא כולל בתוכו מודם. השאלות שלי הן כאלה - 1) מה ההבדל בין ראוטר משולב במודם ובין ראוטר שאין בו מודם? מה תכלית השימוש של ראוטר בלי מודם? 2) במידה ואקנה את הראוטר המומלץ בזאפ שלא כולל בתוכו מודם - מה א…
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
היי כולם! אז גיליתי לאחרונה שחיברו את הבניין שלי (חיפה) לאנלימיטד ולסלקום פייבר. אני רוצה לעבור לאחד מהם (כרגע מחובר לבזק, מקבל מהירויות חצי כוח) ולא ממש יודע האם יש הבדל אמיתי והאם יש יתרונות/חסרונות לכל אחד מהם.. אשמח לשמוע מניסיונכם האם יש משהו עדיף מהשניים, ובמידה וכן, למה? תודה ענקית מראש!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מחובר דרך רשת אלחוטית, האינטרנט פועל טוב חוץ מבדפדפנים. (בדקתי בדוא"ל ופועל ובדקתי גם ב Windows Media Center ופועל).
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים, מצאתי סוף סוף אתר שפותר את כל בעיות העברית ההפוכה, ג'יבריש וכל הבלאגן הזה! יש עוד כמה אתרים בודדים כאלה אבל הם לא עשו את העבודה... בקיצור, האתר הזה ממיר ג'יבריש מכל מיני סוגים, עם עברית מוזרה והפוכה, אפילו אם היא משולבת עם אנגלית, ממש הכול. הכתובת שלו היא: http://www.pixiesoft.com/flip
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס לדף של ה GAMIL בכל פעם שאני מנסה אני מקבל הודעת שגיאה: Oops, we can't open the web page you requested ... - Error Unknown - Unknown error with URL ניסיתי להיכנס לאחר הורדה של ה פיירוול וזה לא עזר מישהו נתקל בתופעה כזו ( אין לי בעיה עם דפים אחרים )
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. לפני כמה חודשים מודם ה-DSL שלי שבק חיים (הוא היה מדגם אלקאטל), לכן התקשרתי לספקית האינטרנט שלי והטכנאי שבא הכריז על מותו ובמקומו ניתן לי מודם מסוג Aztech ADLS 2+ Ethernet Bridge Router 600E של TNN Networks. תחילה, הכל עבד מצויין ללא שום שינוי משמעותי בהגדרות של הנתב חוץ מהעניין שאת סוג החיבורי שיניתי מפרוטוקול PPPTP לפרוטוקול PPPoE, מכיוון שללא השינוי הזה לא הרשת הביתית ולא האינטרנט עבדו. למשך כחודשיים-שלוש לא היו בעיות עם החיבור, אבל אח"כ התחילה תופעה מעצבנת שעוד לא מצאתי לה הסבר. אז ככה, כל כמה זמן, בצורה ראנדומלית לחלוטין חיבור האינטרנט מתחיל "לקרטע", כאשר הסימפטומים הם דפי אינטרנט שנותנים שגיאת "Connection Timed Out", לאחר נסיון חוזר הם עולים אבל לאט מא…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1. כרגע אני מחובר עם ראוטר חוטי של חברת USROBOTICS ומלבדו אין לי כלום חוץ משני כרטיסי רשת. [אז אני מניח שיש בתוכו מודם בנוי] האם בנתב שאני מעוניין לקנות אני אצטרך להביא גם מודם או שאני אוכל להשאר במצב הנוכחי? רק הראוטר? 2. אם אני יכול ללא מודם אלא רק הראוטר..האם אני יכול להגדיר שיישאר מחובר באופן קבוע?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
עריכה: הסתדרתי לבד, אפשר לנעול שלום כולם. המצב הוא כזה: יש שתי מחשבים שהיו מחוברים ברשת והכול עבד יופי. חיברתי מחשב אחר במקום אחד הישנים, הגדרתי הכול, יש פינג, אבל העברת קבצים לא עובדת. נסיתי עם FlashFXP, והמחשבים לא מתחברים (connection refused) ודרך הווינדוס, כשאני נכנס לתיקיה של המחשב השני הוא דורש סיסמא למרות שלא הגדרתי אחת. כול כרטיסי הרשת הם OB תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קניתי ראוטר של EDIMAX דגם BR-6204Wg וכרטיס רשת דגם EW-7318UG עכשיו היתחברתי לרשת של חברת HOT האם הראוטר יתמוך ברשת של HOT? והאם הוא ראוטר טוב? בתודה מראש Tamir014
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מניח שבהודעה זו אני מעלה באוב בעיה עתיקה. הסיפור הוא כזה. יש לי מודם אלקטל (5 נורות) SpeedTouch Home יש לי אותו במשך כמה שנים ומאז ומתמיד חששתי להתעסק איתו. לאחר שהתחיל לעשות קצת בעיות(*) החליפו לי את המודם למודם אחר של סימנס, מהחדשים של בזק. עכשיו לא אכפת לי להתעסק עם המודם הישן, הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור את שלב הסיסמה דרך ה-TELNET ניסתי בכמה אתרים לפענוח הסיסמה (כל אחד נתן לי סיסמה שונה!-!-!) ואף אחד מהסיסמאות אינו מתקבל. האם יש מי שנתקל בבעיה (לפחות בזמנו) ויודע את פתרונה? (*) הטכנאי שהיה אצלי ובדק את המודם טוען שהבעיה (עקב ניתוקים חוזרים ונשנים) היא עם הפנית או חלוקת כתובות. אבל עדיין אפשר להשתמש בו, לכן השארתי אותו אצלי (הוא שלי בפרטי) כמודם לשעת חירום.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מניח שלא הרבה אנשים נתקלו בבעיה, אך בכל זאת -- לאחר שמגדירים ICS תחת וויסטה, יש סיכוי לנפילות תקשורת אקראיות עקב באג (מפתיע, באג בחלונות! ). נתקלתי בבעיה זו לא מזמן ועד כה פתרתי אותה ע"י הפעלה מחדש. מצאתי את הפיתרון בשיטוט אקראי ברשת, ועבורי העניין נפתר. לינק: http://www.vistaheads.com/forums/microsoft-public-windows-vista-networking-sharing/53952-losing-netowork-regularly-4.html ניתן לבקש את התיקון ממייקרוסופט או להוריד כאן: http://thehotfixshare.net/
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאליו מחובר מודם ADSL לכרטיס רשת אחד, וסוויץ' לכרטיס רשת אחר. שאר המחשבים מחוברים לסוויץ'. שיתפתי את חיבור האינטרנט. אבל מה שקורה שאני יכול לחייג לחיבור ולהתחבר רק ממחשב אחד כל פעם. למשל אם חייגתי מהמחשב שהמודם מחובר אליו ישירות אז רק לו יש אינטרנט (אם ממחשב שמחובר דרך הסוויץ' אז רק לו יש אנטרנט). בבקשה עזרה! נפתר - תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם תהיה קליטה בין שני מחשבים, שנמצאים בשני בתים שונים (קרקע), הבתים במרחק של כ-30 מטר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לאחרונה נקנה מחשב חדש ורציתי לחבר אותו לאינטרנט ע"י רשת חוטית. הבנתי שאני אמור לרכוש ראוטר ואין לי ידע רב בנושא, לכן אני כותב את ההודעה כדי לקבל המלצות מיודעי דבר. אני מחפש ראוטר ע"פ הקריטריונים הבאים: -אמינות\איכות. [הכוונה שהמכשיר עצמו יהיה של פירמה מוכרת שמתמחה בתחום[ -ממשק ידידותי כמה שאפשר. [שלא תהיינה הסתבכויות עם פתיחת פורטים ו\או הגדרה כלשהי] -מחיר סביר. תודה לעוזרים. *חשוב לציין, אני עובד המון עם הורדות וסוחט את כל רוחב הפס, רצוי שהראוטר יהיה עמיד מספיק.
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אם קובץ באמיול לא ירד עד הסוף יש אפשרות שאני להכנס לתיקית TEMP ולעביר אותו למחשב?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן כולם כפי שהבנתם יש לי Linksys WRT54GL חדש אני אתחיל במה שכן הצלחתי לעשות: - הצלחתי להעביר את המודם-נתב BFOCUS 312 שלי למצב Bridge על מנת לבטל את הראוטר שבו. - הצלחתי לקנפג את הראוטר שיתחבר למודם ומחשבים שמחוברים בחוט מקבלים גישה לאינטרנט (בדקתי 2 מתוך 3) - הצלחתי להגדיר אבטחת WPE ולהתחבר מהלפטופ לאינטרנט בצורה מאובטחת ומה שלא הצלחתי לעשות, ובזה אבקש את עזרתכם, זה ככה: - כשהלפטופ היה מחובר עם חוט הוא היה רואה תיקיות משותפות של מחשבים אחרים ברשת והיתה גישה אליהם. בחיבור אחוטי הוא לא רואה - יש משהו שצריך לעשות על מנת לראות את התיקיות? - במודם ששימש כראוטר מקודם היתה אופציה "לנעול" IP פנימי מסוים עבור אחד המחשבים ואז יכולתי להגדיר שבIP הזה הNAT יעביר לי נגיד את הפור…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין ראוטר של בלקין עם מודם לאינטרנט. תקליטון האתחול מתחיל לעבוד אבל נתקע בבחינת המחשב. כיביתי את הפיירוול+אנטי וירוס ?????????????
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
יש לי בלוטוס במחשב ובפלאפון (MOTOROLA E815) כאשר אני מנסה לשלוח קובץ מהפלאפון למחשב הכל עובד מצוין אך כשאני מנסה לשלוח קובץ מהמחשב לפלאפון זה לא עובד ניסיתי כמה פעמים למחוק ולהחזיר את הDRIVERים ולשנות את השם של הפלאפון אבל כלום לא עובד (הוספתי קובץ עם השגיאה) נ.ב. BLUETOOTH יכול ליצור רשת בין מחשבים (זאת אומרת לשמש כראוטר אל חוטי) ? אם כן עד איזו מהירות? תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בשיתוף 2 מחשבים בוינדוס סרבר 2003 אני מנסה כבר כמה חודשים ועדיין לא הצלחתי רואים את שני המחשבים ברשת אבל אין גישה למחשבים (נדמה לי צריך להדליק משהו בוינדוס) מי שיודע איך שיעזור בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר לרשת.. עכשיו אני רוצה לדעת אם יש הבדל בין המדריך באתר לבין האשף בווינדוס {XP} ??? תודה!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני חייב ליצור רשת בין המחשב שלי למחשב נוסף ... אבל אין לי מושג איך עושים את זה??? ומה צריך לעשות??? עזרה בבקשה????? יש בשני המשחבים כבר כרטיסי רשת אבל אני לא יודע מה צריך לעשות עם ההגדרות של המחשבים... תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אז ככה יש לי נתב ומודם שעבדו יחד זמן מה עד אשר ביום בהיר אחד האינטרנט התנתק מאותו הרגע לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט אז התקשרתי לבזק שאמרו לי שהם לא נותנים תמיכה לנתבים אז ניתקתי את הנתב ובלעדיו האינטרנט עובד ללא בעיות אז יש לכם רעיון מה בנתב יכול לגרום לכך שהוא לא מתחבר לאינטרנט ודרך אגב כשאני מנסה להתחבר עם הנתב הוא כותב לי שהסיסמא שגויה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-