רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולכם רציתי לקבל עזרה בקשר לרשת ביתית אלחוטית עם מודם ALCATEL עם נתב D LINK אני משתמש בתוכנה netmeeting קיבלתי את הרשת לפני פחות משבוע מאותו רגע שקיבלתי את הרשת אני לא מצליח לקבל שיחות והוציא שיחות דיברתי עם מחלקת התמיכה אבל נאמר לי שצריך לפתוח פורטים שונים בכל מקרה זה נעשה אבל עדין לא הסתדר האם מישהו יודע איזו פורט צריך לפתוח ?ואיך ניתן לעשות זאת ?אני עובד עם מערכת windows xp אשמח לקבל עזרה התודה מראש עריכת המודר: הכותרת צריכה להיות עניינית. לא התאור.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות?????? אין לי קירות ביטון או משהו קירות בלוקים רגילים והדלת פתוחה.. ואני עם המחשב הנייד בתוך החדר שלי ו100% גם ! WTF? קניתי כרטיס EDIMAX עם 3 אנטנות דרייבר אחרון וגם TPL LINK על USB שתיהם יש לי אותו קליטה... מה אתם אומרים יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש לי כמה כרטיסי רשת שעבדו על מחשבים מסוימים התקנתי אחד מהם ויש לי את הדבר הבא מה זה אומר שהכרטיס לא תקין או מה (כי עם אני מחזיר אותו למחשב הישן הוא עובד שם )
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הנתב שלי (510) לגרסה של 4.2.7 יש לי את קובץ העדכון ועכשיו מה אני עושה הלאה כי היבנתי שאני צריך לעדכן שוב את הפרטים בנתב
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ככה .... מחשב חדש שאני רוצה לחבר לפנטיום 3 יישן עם רשת אלחותית קודם מה אני צריך ? ...נתב אל חוטי + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים או רק כרטיס רשת אלחוטי אחד (זה שיהיה בפנטיום 3) ? עכשיו איזה נתב הכי מומלץ למי שמבין הכי פחות ? (מי שאין לו מושג בנתבים) מצאתי איזה אחד במבצע בחנות לייד ביתי .....הוא נחשב טוב ? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=415&lg=0 עכשיו שאלה...זה בית דיי גדול ובתכנון להעביר את המחשב השני קומה למטה ....זה יהיה בסדר מבחינת הקליטה ? יגיע ? ... תודה.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ספק אינטרנט ביתי, שיתחבר לי למחשב נייד עם כבל ולא WIFI איזה ספק הכי מומלץ? בזק סלקום הוט וכו...
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
כשאני מחבר את החיבור רשת למחשב הXP חושב (מאתר כתובת IP נראה לי) ולאחר כמה דקות רושם שהחיבור פעיל. אבל..... כשאני לוחץ על הIE הוא רושם לי שלא התגלה חיבור כלשהו לאינטרנט (כנ"ל לגבי כל תוכנה אחרת לא רק הIE)!!! מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מסכנרן את המייל של וואלה לאאוטלוק? תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום! אני יודע שבטח ישנם דיונים רבים לגבי השאלה כבלים מול ADSL אני רוצה להתנתק מבזק כי אני לא מעוניין להמשיך לשלם עבור קו טלפון האם ישנם הבדלים מהותיים בין אינטרנט כבלים מול אינטרנט ADSL ?? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
התלוננתי וצעקתי שאני רוצה להתנתק והפלא ופלא הטורנטים מתחילים לטוס!!! הם פתחו את הפורטים כנראה לאחר תלונות רבות שהם קיבלו והבינו שזה יכול לפגוע בהם בגדול
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, כבר למעלה משנה שיש לי פינגים למעלה מהנורמה ואני כבר מיואש מזה! התקשרתי לבזק מספר פעמים אבל הם אומרים שאין בעיה והם לא יכולים לעזור מצדם... הטכנאי הביא לי גם לעשות פקודת TRACE לאחד משרתי המשחק שבהם יש לי פינג גבוה ולשלוח לו אבל הוא לא החזיר לי תשובה אז רציתי לבקש ממכם שאם מישהו מבין להגיד לי אם זה חריג או לא! http://img262.imageshack.us/img262/9390/tracecx0.jpg אם יש לכם עוד אמצעים לבדוק את הבעיה אני ישמח מאוד. תודה,בן
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני מחפש, מכשיר שיאפשר לי לשלוט על הספקת הכוח של מחשב ושליטה על המחשב (מקלדת, עכבר, מסך) ברמת BIOS. אם יש דבר כזה בכלל... ואם יש לך מידע על אבטחה של מכשיר כזה. TNX יבגני
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לקניית כרטיס רשת אלחוטי המתחבר בחיבור USB. התקציב הוא עד כ150 ש"ח. אני רק אציין שהכרטיס יחובר למחשב נייח הממוקם בקומה ה2 כשהראוטר בקומה הראשונה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום חברים מה אתם היתם קונים ? d-link di704up הוא edimax br-6104kp
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה.. אחרי שאני מדליק את המחשב אחרי זמן מה, האקספלורר נהיה איתי מדי ברמות מטורפות ממש.. עמוד אחד לוקח לו 2 דקות .. עכשיו זה קורא על כל דפדפן אחר (פיירפוקס) מה אפשר לעשות ניסתי לשחזר את המערכת לתאריך שלפני הבעיה מישהו יכול לעזור לי ...זה כבר מעיק ..
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת בבית שמורכבת ממודם אזטק 600E שמחובר לראוטר אלחוטי D-Link DI-524. לאחר החיבור האינטרנט נהפך איטי פתאום, ואין לי מושג למה (אני מחובר ישירות דרך כבל, למרות שגם האלחוטיים לא עובדים טוב). כמו כן, רציתי לדעת איך ניתן לחלק את רוחב הפס בין משתמשי הרשת.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ZA 7 ויש לי מודם רגיל שמחובר אלי ומחשב אחר שמחובר אלי כשאני מנסה לגשת דרך המחשב השני לאינטרנט אני לא מצליח(אין פינג), אבל כשאני סוגר תZA כן יש לי זה עובד ככה הכרטיס רשת שלי(שמחובר למודם) והאיפי שאני מקבל נמצאים בINTERNET הכרטיס רשת שאליו מחובר המחשב השני והDHCP SERVER נמצאים בTRUSTED הSHARING שאני מבצע נמצא על החיבור לאינטרנט.(ניסיתי לעשות SHARING לכרטיס רשת שלי או לשני וזה לא עזר). קיצר ברור מאוד מה גורם לבעיה, השאלה איך פותרים את זה. ולהחליף את ZA זאת לא אופציה. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי ניתוקים באינטרנט מהסוג המוזר: המחשב בלי שולח מידע אבל לא מקבל(אני לא יכול להוריד ואני יכול להעלות) למישהו יש רעיון מה הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן כולם כפי שהבנתם יש לי Linksys WRT54GL חדש אני אתחיל במה שכן הצלחתי לעשות: - הצלחתי להעביר את המודם-נתב BFOCUS 312 שלי למצב Bridge על מנת לבטל את הראוטר שבו. - הצלחתי לקנפג את הראוטר שיתחבר למודם ומחשבים שמחוברים בחוט מקבלים גישה לאינטרנט (בדקתי 2 מתוך 3) - הצלחתי להגדיר אבטחת WPE ולהתחבר מהלפטופ לאינטרנט בצורה מאובטחת ומה שלא הצלחתי לעשות, ובזה אבקש את עזרתכם, זה ככה: - כשהלפטופ היה מחובר עם חוט הוא היה רואה תיקיות משותפות של מחשבים אחרים ברשת והיתה גישה אליהם. בחיבור אחוטי הוא לא רואה - יש משהו שצריך לעשות על מנת לראות את התיקיות? - במודם ששימש כראוטר מקודם היתה אופציה "לנעול" IP פנימי מסוים עבור אחד המחשבים ואז יכולתי להגדיר שבIP הזה הNAT יעביר לי נגיד את הפור…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים חוץ מהמחשב שלי שמחוברים עם חוט (בגלל שהחדרים קרובים) לראוטר "סימנס" שלקחתי דרך בזק. עכשיו אני רוצה לשים עוד מחשב בסלון ואני לא רוצה להעביר עם חוט אליו. השאלה שלי אם כאשר אני יחבר את המחשב בסלון לרשת האלחוטית הוא ימצא את הראוטר מבחינת המרחק והכל. או שאני יכול לחבר אותו לרשת בדרך אחרת. ראיתי ב BUG מין מתאם רשת של edimax ב USB לא הבנתי בדיוק מה זה.. אולי זה יכול לעזור. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים הייתי מחובר ל012 דרך בזק, ביום שלישי עברנו לHOT, ונשארנו עם 012... עכשיו, יש לי בעיה קטנה, התחלתי להוריד משהו בתוכנה כשהייתי מחובר דרך בזק, ועכשיו אני מנסה להמשיך את ההורדה דרך HOT... התוכנה הספציפית שאני משתמש בה היא Azureus, ההורדה לא ממשיכה לי, ולא רק זה, יש בתחתית של התוכנה את מספר המשתמשים הנוכחיים, שהייתי בבזק היו כתובים כמה מיליונים אם לא מיליארדים, עכשיו כתובים 40 גג 50... יש מצב שהוט חוסמת את שיתוף הקבצים מהסוג הזה? אם כן, זה די מעפן... אני אשמח אם תחדשו לי...
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה להוכיח לאבא שלי שברק חוסמים אותנו ואני צריך רק ל-5-10 דקות מי שיכול שישלח הודעה פרטית או ישאיר מסנגר או אייסיקיו תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לעשות בבית רשת אלחוטית בין 3 מחשבים ונייד .. ואני לא ממש מבין גדול בזה אז יש לי כמה שאלות.. אני מדבר על משהוא בסגנון של מה ש WOW מציעים קודם כל , מה המחיר המשוער של מערכת +- ? אני צריך נתב , 3 כרטיסי רשת למחשב ואחד לנייד נכון ? איזה רכיבים אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שורה תחתונה בלי להגיד שיש תקלות אין תקלות עובד רק בבוקר או רק בערב אם אני מעלה DD-WRT אני יכול להתחבר לברק או לא?? הוט --> ברק --> L2TP --> הDD-WRT יעבוד לי או לא??
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיוטתי כבל cat7 באורך 20 מא לנקודה בבית לצורך psp הכבל חווט לפי תקן 568b. בדיקת מהירות שאני עושה לאחר התקנה מראה לי ירידה משמעותית במהירות 100-200 בעוד שבחיבור ישיר לרואטר אם כבל קצר אני מקבל 700 האינטרנט שלי הוא במהירות 1000/100 מישהוא יכול לתת לי הסבר מדוע זה ככה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-