עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pizzaguy,

אני משחק במשחק רשת ויש בו הגבלת מהירות מסויימת שנמדדת בms אז דבר ראשון: למה שלי כל כך נמוך?, יש לי אפס או 1 דבר שני: מה זה בכלל ms והאם יש משהו שחוסם אותו ואפשר להעלות אותו?? פרטים: כרטיס רשת 10/100 מחובר לבזק (wow) מודם של alcatel שהפכו לנו אותו לראוטר או משו כזה האב של edimax תודה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by Adielion,

אנשים תעזרו לי בבקשה להתקין ראוטר... מבית NETGEAR יש ברשותי מחשב נייד ואני מתכוון לרשת ביתת אלחוטית תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by A.Iniesta,

יש לי רשת ics בין שני מחשבים. פירמטתי את המחשב הראשי לא מזמן, אבל החזרתי את ההגדרות כמו שהיו פעם, והרשת פשוט לא עובדת, יש זיהוי, הסמל הזה של המחשבים בטאסק באר מהבהב אז זה אומר שקיים חיבור, אבל הרשת לא עובדת. את המחשב המשני לא פירמטתי, אבל הכנסתי את ההגדרות שהיו בו מחדש. שני המחשבים עם ווינדוס xp. בבקשה תנסו לעזור.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  4. שלום רב, ברצוני לדעת איך לחבר שני מחשבים שאין בהם אינטרנט לרשת, בשני המחשבים יש ווינדוס אקס פי פרו? בבקשה בבקשה תכתבו לי כאן, כי במדרך לא הבנתי כמעט כלום.. והסתבכתי עם זה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  5. הראוטר הקודם שלי(3com 3crwer10075) הפסיק להיות יציב והתחיל להתנתק כל כמה דקות. אז הוחלט לקנות ראוטר חדש התקציב הוא 300 ש"ח בערך, אפשר לחרוג קצת הדרישות הן פשוט אמינות ויציבות כמה שיותר גבוהה(אני מוריד די הרבה בביטורנט ויש עוד מחשב ברשת שמשתמש בביטורנט) תקן N יהיה די נחמד(יש לפטופ ברשת שתומך בתקן N(או דראפט N, אין לי מושג) וכרגע עם ה3COM יש לו 2 פסי קליטה אז עדיף לשפר את זה) תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by Y.k,

שלום. קראתי את המדריך ודי הסתבכתי.. אז ככה: אני רוצה להקים רשת ביתית, שהחיבור אליה מתבצע דרך האב בצורה ששני המחשבים + האינטרנט מחוברים באופן ישיר להאב. לפי מה שהבנתי הצורה הזו של החיבור איננה ממולצת אבל אין לי במחשב שני יציאות את'רנט .. אם מישהו יוכל לעזור לי לחבר את הרשת ככה שגם יהיה אפשר לשתף קבצים וגם להתחבר לאינטרנט אני אשמח מאוד ד"א .. בינתיים האינטרנט עובד בשני המחשבים אבל אין שיתוף .. תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by chenrp,

שלום, האם יש למשהו כרטיס רשת WIMAX? האם אתם קולטים משהו? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  8. מלא ספייקים התחילו לאחרונה בבזק בנלאומי מישהו עוד מרגיש??

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי שני מחשבים שחיברתי ברשת ע"י כך שהפכתי את האלקטל שלי גם לראוטר. עכיוש יש לי גם מדפסת עם כרטיס רשת ככה שאני לא צריך שהמחשב שאליו היא מחוברת יהיה דלוק אבל כל פעם אחרי שאני מדליק את המדפסת מחדש היא מחליפה IP ואני לא יכול להדפיס ממנה מהמחשב השני. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  10. Started by amitaiz,

אחת המדפסות ברשת (מחוברת בUSB לשרת)כל כמה ימים מפסיקה לעבוד ממחשבים אחרים, רואים אותה ברשימת המדפסות אבל אי אפשר להדפיס אליה עד שמוסיפים אותה מחדש. אני רוצה ליצור SCRIPT שיריץ את הnet use כל כמה ימים. למיפוי כונן אני יודע מה הפקודה, למיפוי מדפסת לא. משהו יכול לעזור? תודה (קצת דחוף)

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  11. Started by smile,

שלום, לאחרונה יש לי בעיות ברשת האלחוטית. הרואטר שלי: Intellinet MIMO Wireless Turbo G Router - http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=125&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 כרטיס רשת (בשני המחשבים): Edimax EW-7128G הבעייה היא מהירות חיבור מאוד איטית (ב2 המחשבים בבית). הבעייה החלה לאחרונה, לפעמים זה מסתדר ואז המהירות נורמאלית ולפעמים אני לא עובר את ה30kb/s. צילום מסך מהתוכנה: אולי זה קשור לזה שאני משתמש בערוץ (Channel) מספר 1?

12. יש לי 2 מחשבים ועל שניהם יש WIN XP מחשב אחד מחובר עם כבל USB למודם, והמחשב השני מחובר עם כבל רשת למחשב הראשון. כך הוא מקבל גם אינטרנט וגם יש רשת בין 2 המחשבים. כבר פעמים קרה לי שאחרי שאני מעדכן את המחשבים ומתקין את SEVICE PACK 2 הרשת נופלת ולא חוזרת. בשני המחשבים מופיעה לי ההודעה: "קישוריות מוגבלת או חסרה" ובמחשב השני כמובן שגם אין אינטרנט. איך פותרים את זה כי זה משגע אותי. תודה.

13. Started by TALKATZ,

שלום אני מחובר מחדרי למחשב שנמצא בחדר אחר ע"י כבל מוצלב שהמחשב שאליו אני מחובר מחובר למודם אך יש בעיה איני מצליח לפתור את בעיית הLOW ID באימיול איך אני פותר זאת?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by kfirlion,

יש לי את המשחק Company OF Heroes ואני צריך לפתוח פורטים כדי לשחק בלי בעיות חיבור, יש לי את הרואוטר TP-LINK TL-R460 וגם איפה אני יכול למצוא במשחק את ה-TCP,UDP שלהם?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by maor230389,

היי אנשים, מקווה שנכנסתי למקום הנכון, משום מה אני לא מצליח להיכנס ל-localhost דרך הדפדפן (127.0.0.1).. התקנתי את ה-IIS ואין לי מושג למה זה לא עובד.. ניסיתי בכל דרך אפשרית שידועה לי.. אני עובד ב-windows 7.. הרעיון הוא שפרמטתי את המחשב לפני כמה שעות ככה שההגדרות לא השתנו יותר מידי.. ואפילו אין פיירוול שיחסום את זה.. ניסיתי גם לכבות את זה של ה-windows... אשמח לקבל כל הרעיון שהוא.. תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  16. אני מחפש ספר שיכול ללמד על מבנה רשתות והתיפעול שלהן באופן בסיסי ז"א כדי להיכנס לעולם הזה (לאדם שאין לו ידע בנושא). אני חושב שיותר בכיוון של רשתות windows ומה שקשור אליהן. תודה

17. Started by Benos,

שלום, כבר למעלה משנה שיש לי פינגים למעלה מהנורמה ואני כבר מיואש מזה! התקשרתי לבזק מספר פעמים אבל הם אומרים שאין בעיה והם לא יכולים לעזור מצדם... הטכנאי הביא לי גם לעשות פקודת TRACE לאחד משרתי המשחק שבהם יש לי פינג גבוה ולשלוח לו אבל הוא לא החזיר לי תשובה אז רציתי לבקש ממכם שאם מישהו מבין להגיד לי אם זה חריג או לא! http://img262.imageshack.us/img262/9390/tracecx0.jpg אם יש לכם עוד אמצעים לבדוק את הבעיה אני ישמח מאוד. תודה,בן

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  18. Started by Bizi,

עשיתי לפי כל ההגדרות שמופיע במדריך הסטיקי(-יש לי ADSL. המחשב עם הXP הוא השרת וה98 הוא אורח. בכל זאת איני מצליח מה98 לראות את הHOST ומה XP, איני מצליח לראות את הקבצים אבל אני רואה שיש אורח.הוא נותן לי שגיאה שאין לי השראה לראות את הקבצים ושורה מתחת הוא רושם:נתיב לא קיים(משהו כזה) לא איכפת לי שלפחות אני יכול רק להעביר קבצים. הלוואי שתעזרו לי.אמן!!!

19. עשיתי רשת ביתית בצורה כזו: שמתי שני נתבי linksys אחד בכל קומה ( סה"כ 2) וקישרתי אותם ב WDS כדי לקבל קליטה במחשב הנייד שלי בכל הבית. מה שקורה זה ככה: כשאני בקומה העליונה הנייד מקבל כתובת IP מהנתב מהקומה העליונה וכשאני יורד למטה הוא מקבל כתובת IP מהנתב בקומה התחתונה. שתי הכתובות שונות ביניהן אך קבועות. הדבר הזה עושה לי בעיה בפתיחת פורטים באי מיול כי אז אני צריך לפתוח את אותו הפורט עבור שתי כתובות איי פי. איך אני יכול לגרום לני הנתבים לחלק את אותה כתובת עבור הנייד? תודה! הבעיה נפתרה, ניתן למחוק את הנושא, תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by essam,

שלום חברים, מי יכול להמליץ על נתב מסויים שיעבוד בטווח של 400 מטר (OUTDOOR)? (אבל שיהיה בדוק לא לפי הפרסומים שמפרסמים היצרנים) תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. Started by eyarit,

חיברתי מחשב נייד לרשת הביתית שלי,מחשב ראשי מריץ חלונות 7, מחשב נייד מריץ ויסטה. 2 המחשבים רואים את המחשב המארח אבל בנסיון כניסה אני מקבל חלון שם וסיסמא וזאת על אף שאין סיסמאות בשני המחשבים, יש שיתוף כוננים, יש נוד 32 מבוטל ופיירוול מבוטל. מה יכולה להיות הסיבה, מחובר דרך ראוטר אלחוטי ( נעשה נסיון גם דרך קווי) TP-LINK/ אשמח לרעיונות

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  22. שלום חברים מה אתם היתם קונים ? d-link di704up הוא edimax br-6104kp

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  23. אם אני עובד לפי המדריך הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=62728;start=msg416340#msg416340 האם במחשב שיש לו 98 נוכל לגלוש מתוכו באינטרנט אך המודם מחובר דרך המחשב בעל XP? בתודה מרא לעוזרים

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  24. יש לי כרגע אינטרנט במהירות 1.5 מגה ואני רוצה לשדרג ל3 מגה. לא מעניין אותי מהירות הUPLOAD. הספק שלי הוא ברק והתשתית היא הוט. עכשיו השאלה שלי היא אם אני אתקשר רק לברק ואשדרג ל3 מגה אז אני באמת יוריד במהירות של 3 מגה או שאני חייב לשדרג גם אצל הוט.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  25. בבית שלי יש רשת מחשבים (מחשב אחד של המשפחה כשרת ושלי עם חיבור מוצלב קווי עד החדר). חבילת האינטרנט היא 1.5M ו128K (אם אני לא טועה) בכבלים(הוט) וברק 013 מספק תאינטרנט. המודם הוא תומסון אמרו שהוא טוב מאוד. אז ככה יש לי משחק מקוון באינטרנט שאני כבר משחק 3 שנים. בבית שלי הוא פועל עם לאגים כל שניה ואז יוצא מהמשחק מרוב הלאגים הקשים. אצל אבא שלי יש מחשב פחות טוב עם אינטרנט איטי יותר ורשת אלחוטית עם ראוטר אלחוטי ושם המשחק פועל חלק וטוב. ניסיתי לשים את המחשב שלי כשרת וזה לא עבד ( אפילו הבאתי טכנאי של הוט והוא ראה שאין בעיה באינרנט והקשר בין המודם לשרת). ניסיתי להביא את המחשב של אבא שלי ולחבר אותו אל הרשת בהתחלה כלקוח לא עבד טוב וגם כשרת הוא לא עבד טוב (המשחק). יש אילו פתרונות או ה…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים