רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת בין שני מחשבים כאשר המחשב שאני גולש איתו הוא ראשי כעקרון ועוד מחשב שמחובר אליו בכל פעם כשאני עושה ריסט למחשב השני הוא חוזר והכל עובד חלק אבל כשאני עושה ריסט למחשב הראשי, כשהוא חוזר הרשת לא עובדת יותר ואני לא מצליח להתחבר למחשב השני משום מה. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אחרי שחרשתי את הפורום( ) הבנתי - שמחברים את המודם לנתב והוא מתחבר לכל המחשבים. יש לי מודםALE 130 (בחיבור USB) והמקור מתח שלו זה ה-USB כמובן , איך אני יחבר לו מקור חשמל או שהוא מקבל אותו מהרשת הטלפונית? ועוד דבר שחשבתי עליו שאפשר להחלף את המודם למודם רשת של ECI שניתן להפוך אותו לנתב ולחבר אותו לשאר המחשבים עם HUB/Switch ולחסוך את עלות הנתב , האם זה כדאי?? לגבי חלקים - האם כ.רשת שעולה 30 ש"ח שווה קניה ?? ואיזה נתב מומלץ ?
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש 2 מחשבים (אחד נייד ואחד נייח) המחוברים לראוטר אלחוטי. הנייח מחובר באמצעות כבל והנייד אלחוטי. במחשב הנייח יש אינטרנט והכל טוב אבל בנייד, שמחובר בצורה אלחוטית - אין אינטרנט. הראוטר חדש מהקופסה, לא עבר שום הגדרה. מה צריך להגיד ? התקשרות אוטומטית דרך הראוטר ? תדרים ?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
זו התוכנה שאיתה אני מוריד
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להגדיר מודם AZTECH 600 E שקיבלתי מבזק כדי שישמש גם כנתב. המודם מחובר למתג Edimax 8 Port Fast Ethernet Switch With Auto-MDI/MDI-X - ES-3108P ולמתג מחוברים שני כרטיסי רשת של המחשבים שאני רוצה לחבר לאינטרנט. ניסיתי לפעול לפי ההוראות במדריך הזה http://uploaded.fresh.co.il/2005/07/14/16911849.rar לא ראיתי אצלי CONNECTION 0 כמו שכתוב במדריך, אבל הגדרתי NEW CONNECTION. אחרי שהגדרתי חיבור כמו שכתוב, הוא לא מצליח להתחבר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע האחרון עברתי לחייגן, הדבר פתר לי בעיית פינגים גבוהים, והתנתקויות רבות שהיו לי בחיבור רגיל, אני נמצא בכבלים, ערוצי זהב, עם בזק בינלאומי 1.5 מגה. הבעייה היא שאני יכול להתחבר בחייגן רק כאשר הפיירוול מופעל, יש לי לצורך העניין WIN XP עם SP2, ואני רוצה לעיתים להתחבר ללא פיירוול, אז מה אני יכול לעשות כדי לבטל את הפיירוול ולהתחבר עם החייגן למרות הכל..? תודה מראש על העזרה, דודי.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי סים של 012 ואני מקבל מהירות DL שנעה בין 3-15 Mbit ומהירות UP שנעה בין 6-15 Mbit , העניין שיש לי SIM דור 3.5 שביקשתי מהשירות של 012 סים חדש שישלחו לי דור 4 הם אמרו לי שזה שטויות ושהמהירות לא תלויה בתמיכה של ה SIM הם עשו פעולה מרחוק ובמקום שאני אראה H במהירות אני רואה עכשיו קבוע 4G אבל המהירות נשארה אותה מהירות נמוכה לעומת זאת יש לי שכן עם 012 מובייל עם סים דור 4 והמהירות שלו גבוהה משלי לא בהרבה , יש קשר בין הסים למהירות ? או שממילא אין בארץ מהירות של דור 4 והסים 3.5 מספיק ? דור 4 זה מהירות של מינימום 40 מגה DL לא ? נ.ב. אני חושב שהם מסרסים את ההורדות בכוונה , שאני מנסה להוריד או להעלות קובץ המהירות איטית רצח!!! חשבתי להחליף ספק הוט מובייל 100…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים יש לי שני מחשבים ובניתי רשת בינהם ע"י כבל מוצלב ושימוש בהגדרות XP בזמן ששני המחשבים עובדים יחדיו מהירות הגלישה יורדת ... רציתי לדעת אם ע"י חיבור של מתג וממנו חיבור של כל מחשב בנפרד הענין ישתפר או אף יפתר? תודה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמוצגים באמצעות סוויץ' מסכים בחדר שלי על מסך אחד. באמצעות הסוויץ' גרמתי לכך שאשלוט בשניהם ע"י מקלדת אחת ועכבד אחד...הבעייה שנותרה היא אינטרנט לשניהם! צלנו בבית יש ראוטר עם 4 פורטים כאשר כולם בשימוש ואחד מגיע אליי לחדר. מה שאומר שבאמצעות הכבל הנ"ל אני יכול עקרונית לגלוש רק באחד מ2 המחשבים. בשניהם יש כרטיס רשת. הפתרון שאני ניסיתי לעשות: הוספתי לאחד מהמחשבים כרטיס רשת נוסף(נכנה אותו מחשב X ואת המחשב השני Y), הגדרתי רשת מקומית בין 2 המחשבים באמצעות כבל רשת דו כיווני ובכרטיס רשת השני במחשב X הכנסתי את הכבל רשת שמקורו בראוטר. התוצאה: הרשת הוגדרה היטב וניתן להעביר קבצים בין המחשבים באופן תקין ובנוסף ישנו אינטרנט במחשב X הבעייה: אין אינטרנט במחשב Y. הערה: קיים בתח…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני מחשבים שחיברתי ברשת ע"י כך שהפכתי את האלקטל שלי גם לראוטר. עכיוש יש לי גם מדפסת עם כרטיס רשת ככה שאני לא צריך שהמחשב שאליו היא מחוברת יהיה דלוק אבל כל פעם אחרי שאני מדליק את המדפסת מחדש היא מחליפה IP ואני לא יכול להדפיס ממנה מהמחשב השני. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אחת המדפסות ברשת (מחוברת בUSB לשרת)כל כמה ימים מפסיקה לעבוד ממחשבים אחרים, רואים אותה ברשימת המדפסות אבל אי אפשר להדפיס אליה עד שמוסיפים אותה מחדש. אני רוצה ליצור SCRIPT שיריץ את הnet use כל כמה ימים. למיפוי כונן אני יודע מה הפקודה, למיפוי מדפסת לא. משהו יכול לעזור? תודה (קצת דחוף)
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים עם רשת אלחוטית ביניהם ורק האינטרנט עובד בשניהם. אני לא מצליח לשתף ביניהם קבצים. במחשב שאין בו את הראוטר מופיע לי למטה בשורת המשימות כל הזמן אייקון שכבל הרשת לא מחובר יכול להיות זה הבעיה אני לא יודע ממש.. ניסיתי גם אם איזה מדריך לעשות קבוצה או משהוא כזה אבל אני לא מצליח עדיין לשץ ביניהם.. בבקשה עזרה אנשים זה דחוף לי תודה רבה רבה למי שעוזר
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אני צריך להעביר מחשב קיים למקום שבו אין לי תשתית קווית בבית. קיים נתב D-Link DI524 (תומך בתקן G) המחשב יימצא בקומה מעל לנתב, יפריד ביניהם קיר אחד וריצפה, ויש מרחק אווירי של כ-7 מטר קראתי כאן שהכרטיס הזה: Edimax EW7128G נחשב לכרטיס טוב האם יעמוד בנתונים שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
לא מזמן קיבלתי נתב level1 WRB-3406TX ואני מנסה לשתף בין 2 מחשבים. חיברתי את הנתב למודם ואת המחשב לנתב ובנייד יש לי כרטיס אלחוטי. בעיקרון השיתוף עובד(קבצים וכו) אבל האינטרנט לא פועל כשאני מנסה ללחוץ בהגדרות חייגן "שתף אינטרנט" אז הרשת בנייח פשוט נהפכת ל "בלתי מוכר" והכי מתנתק. בשני המחשבים יש ויסטה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני מנסה להגיב בפורום הזה: http://www.tevalife.com/forum/topic.asp?FORUM_ID=235&tevalife=yes ומשום מה אני ממשיך לקבל שגיאה! בפיירפוקס השגיאה המופיעה מצורפת, באקספלורר פשוט מופיע לי דף שגיאה "the page cano't be displayed"! איך אני מתקן את הבעיה? אני רואה שאנשים אחרים הצליחו לפרסם בפורום ההוא! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לילה טוב למומחי הפורום, אני מחפש מודם שהוא גם ראוטר בנתיים למחשב אחד עם אופציה לחיבור ישיר (קווי) + אופציות לאלחוטי בעתיד. כל זאת בתקווה שיפתרו הבעיות עם הAZTECH הגרוטאה שקבלתי מבזק. האם זהו מודם איכותי? טוב משמעותית מהAZTECH? (אם אפשר להשוותו לאלקטל 510) http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=3CRWDR101A75&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=325&aff=Zap# מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל איכות. אודה למגיבים בנושא המשך לילה טוב
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אני מחובר מחדרי למחשב שנמצא בחדר אחר ע"י כבל מוצלב שהמחשב שאליו אני מחובר מחובר למודם אך יש בעיה איני מצליח לפתור את בעיית הLOW ID באימיול איך אני פותר זאת?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
במה כרטיס רשת טוב יכול לעזור לי?אינטרנט יותר מהיר?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לימצוא לי מדריל לחיווט ארונות תיקשורת כי אני חיפשתי כל היום ולא מצאתי!!! עם מישהו יכול לעזור תודה אני ממש מיתחנן זה מאוד יעזור לי תודה לעוזרים ונותנים מענה!!!תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של TP-LINK WR541G והכל עובד כמו שצריך. הבעיה נוצרת כאשר אני מפעיל את האימיול. הכל לא זז. פשוט זוחל.... לוקח לי להכנס ל HWZONE דקה שלמה! יש לי NETLIMITER והוא קבוע על 2KB UPLOAD כך שה UPLOAD לא חונק אותי. פתחתי 2 פורטים (של האימיול) בראוטר ואיפשרתי בו FIREWALL... כמו-כן איפשרתי FIREWALL של החלונות. יש לציין כל כל התוכנות שדורשות חיבור לרשת עובדות מעולה ורק האימיול חונק אותי. אני מוריד ממש טוב באימיול אבל עוד לפני שהאימיול מספיק להוריד אני כבל זוחל... יש למישהו עיצה או פתרון? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויודע היכן ניתן לרכוש כרטיסים לרשת אלחוטית, ומחירים? אשמח לקבל תגובות
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני צריך לרכוש חבילת vps מבוססת linux, ויש לי כמה שאלות - דבר ראשון, clubvps.com - מבחינתי הייתרונות הם שיש להם שרתים בישראל, משום מה הם נראים הכי אמינים בעיני מבין האפשרויות שנתקלתי בהן עד כה - ומציעים חבילה נחמדה מבחינת העלות מול החבילה והתועלת. רציתי לדעת, האם באמת החברה איכותית מבחינת שירות לקוחות גם במידה ואני לא עסק "רווחי" מבחינת הכנסה חודשית בעינייהם מכיוון שיש לי "בסך הכל" חשבון אחד? שירות לקוחות זה הדבר החשוב לי ביותר, אם למישהו יש כאן עסקים איתם והוא יכול לספר מנסיונו האישי אני יותר מאשמח! דבר שני, מבחינה טכנית, האם השרתים שלהם מהירים ונגישים באותה מידה גם כשניגשים אליהם מחוץ לארץ? תעבורה - מה עדיף, לקחת חבילת תעבורה של 1…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה מ Gmail שהגעתי לסף מכסת משלוח הודעות. האם מישהו יודע כמה היא המכסה? ולכמה זמן? האם יש דרך לפתור את זה? לעקוף את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום , יש לי אפשרות לבחור בין 2 הרווטרים , במסגרת האחריות ואני לא יודע מה לקחת תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-