עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מסיים לבנות אתר למועדון שלי. (ג'יו ג'יטסו) אשמח לקבל מכם המלצות על חברות אירוח אמינות ויציבות. האתר אמנם לא גדול או כבר במיוחד אבל לא בא לי לשלם בשביל אירוח ברמת מהירות של משהו חינמי.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by yosserian22,

קניתי ראוטר אלחוטי של D-Link DI-524. מכיוון שאני משתמש באימיול וביטורנט ניסיתי לפתוח את הפורטים המתאימים. ההוראות באתר הפנו אותי לבדוק את ה-IP שלי דרך cmd--ipconfig ואחר כך להכניס כתובת זו בדפדפן ולשנות את ההגדרות. הבעיה היא שה-ipconfig מראה לי כתובת אחת (192.168.0.131) שאני לא מצליח להתחבר איתה. עם הכתובת default של הראוטר (192.168.0.1) אני דווקא כן מצליח להתחבר. אז מה ה-IP שלי? אני צריך לציין שלמרות שלכאורה "פתחתי" את הפורטים הביטונט שלי די מקרטע עדיין (ולא, זה לא מחוסר מקורות) אודה מאוד לכל מי שיכול לסייע

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by Dunul,

שלום, כבר הרבה הרבה זמן שיש לי בין שני מחשבים רשת בשיטת ICS. עשיתי זאת בעזרת הWIZARD שמגדיר לי אוטומתית הכל, עד שלפני שבוע מחשב הCLIENT החליט לא להתחבר. בדקתי את הIPCONFIG בCMD, וראיתי שההגדרות ממש לא מוגדרות כראוי, אז החלטתי להגדיר ידני. ip address: 192.168.0.2 subnet: 255.255.255.0 gateaway: 192.268.0.1 הכל טוב ויפה, אבל עדיין אין לי תקשורת למחשב המארח (עשיתי פינג). בדקתי את ההגדרות במחשב המארח, הכל טוב. הIP הוא 192.168.0.1 והSUBNET בהתאם. בחייגן מוגדרת ההגדרה של שיתוף (דרך הכ. רשת המתאים כמובן). עשיתי PING, עדיין אין תקשורת. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by Froze,

אהלן יש לי רשת ביתית מזה זמן מה. אני מחבר אליה PS3, מחשב נייד ועוד מחשב נייח שלא נמצא בשימוש (אליו הראוטר מחובר חוטית). היום אני מקבל מחשב חדש שייחליף את הנייח ויש לי שאלה, האם אני אצטרך להתקין את הראוטר / רשת מחדש כמו שעשיתי לראשונה שקיבלתי את הרואטר? ועוד שאלה בקשר לרשת ביתית, שמתי ססמא לרשת ושחכתי אותה, יש אפשרות לאתר אותה מחדש? תודה מראש

5. שלום לכולם, יש לי בבית 2 מחשבים. אחד נמצא בקומה למטה בחדר ממ"ד, ויש לו קולט USB. השני נמצא בקומה למעלה, ויש לו ראוטר והוא מחובר אליו בכבל. הבעיה היא כזאת: המחשב שלמטה לא קולט את הראוטר שנמצא למעלה. מה אפשר לעשות כדי ששני המחשבים יהיו מחוברים בלי הרבה כבלים ובלאגן, ובלי להעביר את הראוטר למקום אחר. תודה.

6. Started by finish,

אני רוצה לעשות תיקיה כזאת שנגיד אני מכניס משהו לשם ואחותי דרך המחשה שלה יכולה לקחת את זה משם אךי עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  7. Started by TheMadKow,

שלום, אני מחובר ל- ADSL (ספק : 012 קוי זהב), במהירות של 1.5. יש בבית כ-3 מחשבים אשר מחוברים כולם ע"י SWITCH. בזמנו, קיבלתי את המודם הנוראי ALE150, בחיבור USB, היצור הזה כל הזמן קרס. לא היה רגע שקט ... אחרי הרבה כאב ראש (תמיכה טכנית של של בזק וקוי זהב), ששניהם הכחישו כל קשר למקרה, עברתי ליישום מורכב יותר של כאב ראש : רבתי עם בזק להחליף את המודם, לפי ידיעות רבות בעיתונות, ואכן, המודם הוחלף. כרגע יש ברשותי את ה- SpeedTouch 510, גרסת תוכנה : 4.2.7.16.0. הוא מתפקד כ"נתב", אני חושב הוא יושב בנפרד עם חיבור ל-SWITCH שלי, מחייג לבד ומתפקד כשרת DHCP. מכיוון ואני בור ועם הארץ ברשתות, אני מתייעץ אתכם : בכמה החודשים האחרונים, אותם בעיוית שהיו לי פעם החלו לצוץ שוב. הקישור …

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by pC gUy,

somebody know how can i check my ping?? in servers like HWZONE? ;D

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by gshhar,

דרך אגב יש לי חבילה של מגה וחצי.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by yoB_ynnaD,

שלום, כמו שהרבה יודעים, גירסת הfirmware המוצעת באתר של אדימקס מעוררת את בעית ההתקשרות עם הראוטר לאחר זמן לא מוגדר. האם מישהו יכול להפנות אותי אל הfirmware של הראוטר אותו מקבלים ישר מהקופסה? שמעתי אגב שקיימת גרסה 2.78 שלו שמסדרת גם את הבעיה. בכל אופן אם מישהו יוכל לעזור לי, אודה מאוד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by com555,

אינני רואה במחשב אחד את המחשב השני וגם לא מצליח להתחבר לאינטרנט מהמחשב המרוחק. יש לי ווינדוס 2000 פרו בשניהם. יש לי שני כרטיסי רשת בסרבר ואחד בקליינט וניסיתי לעבוד לפי המדריך עם ההתקנה של ה ics. תודה מראש לעוזרים.

12. Started by meidan,

שלום, אני מחפש נתב משולב אלחוטי/קווי לרשת ביתית. לנתב יחובר מחשב אחד קווית ועוד 2-3 אלחוטית. לא צריך יותר מדי פיצ'רים מיוחדים, משהו פשוט וזול. טווח שידור גם לא משמעותי, רק בתוך הדירה, 20-30 מטר. הנתב יחובר למודם TCM25 Thomson של הכבלים. חשבתי על http://www.dlink.com/products/?sec=0&pid=316. דעות לחיוב או לשלילה יתקבלו בברכה. תודה.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  13. Started by realistic,

הי, יש לי רוחב פס של 15Mb ואני חושב שהswitch שלי לא עומד בקצב מאחר והוא די ישן... אני לא מכיר מספיק אז אני אשמח להמלצה לאחד טוב ולאיפה אפשר לקנות. אין בעיה של מחיר אבל כמובן שאם אפשר לחסוך אז עדיף. תודה מראש.

14. Started by Classify,

יש לי בית 2 קומות מחשב 1 בקומה 2 ומחשב אחד בקומה למטה (1), ברצוני להוציא כבל מהמחשב בקומה השנייה שיתחבר לראוטר (לא בטוח שזה החלק שאני צריך) בסלון של קומה ראשונה, המכשיר הזה שיעמוד בקמוה ראשונה (זה שקראתי לו ראוטר) יצטרך לשדר באלחוטי למחשב שנמצא בחדר ליד. האינטרנט מחובר למחשב בקומה השנייה והמטרה של כל זה שהמחשב של קומה ראשונה יהיה מחובר וגם שיהיה אפשר לגלוש בפוקטפיסי מהסלון. איזה חלקים אני צריך לקנות בשביל זה..? רצוי מKSP.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by oren74,

לאחרונה שדרגתי את חיבור האינטרנט באמצעות הכבלים ונטויזן של לקו של 5 מגה. המהירות שאני אמר לקבל בהורדה היא כ 630 ק"ב. את המהירות הזו אני מקבל רק אם המחשב מחובר למודם הכבלים (מוטורולה לבן) באמצעות חיבור ישיר לכרטיס הרשת. הבעיה מתחילה כאשר אני מחובר דרך ראוטר. יש לי שני ראוטרים של אדימקס: ראוטר מדגם B16104K (ראוטר חוטי) וכמו כן ראוטר BR6124WG (ראוטר אלחוטי שהתחברתי אליו חוטית והרשת האלחוטית שלו מבוטלת) שהבאתי לצורך הניסוי ובשניהם המהירות המקסימלית שאני מצליח לקבל היא 580 ק"ב בממוצע. האם מישהו נתקל בתופעה זו? כלומר האם ראוטר אמור להאיט לי את הגלישה בצורה כזו? חשוב להדגיש שהמחשב שלי מחובר לבדו לרשת ואין איתו עוד מחשבים כרגע שמחוברים לרשת. וכמו כן אין בעיה של רוגלות, תוכנות שרצ…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  16. מה הפקודה שמראה על כמה נמצאים ה half-open connections ?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  17. יש לי כרגע אינטרנט במהירות 1.5 מגה ואני רוצה לשדרג ל3 מגה. לא מעניין אותי מהירות הUPLOAD. הספק שלי הוא ברק והתשתית היא הוט. עכשיו השאלה שלי היא אם אני אתקשר רק לברק ואשדרג ל3 מגה אז אני באמת יוריד במהירות של 3 מגה או שאני חייב לשדרג גם אצל הוט.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by cohvi,

שלום רב, יש לי בעיה שהתעוררה לאחר משחקים של נציגי 012 בנתב שבאחריותם. הכל היה תקין עד אז. נתונים: - האינטרנט עובד. - 3 מחשבים מחוברים דרך נתב של Level1. - 2 מחשבים רואים את כל המחשבים ולכן אין בעיה של הרשאות ברמת המחשב. - המחשב השלישי לא רואה את 2 האחרים. שימו לב שבקובץ המצורף נראית הרשת (ZEUS) ותחתיה שלושת המחשבים. ל- Dev2, TradingPost אין תת ספריות ולכן אני לא יכול למפות אליהם. לאן לגשת? מה לעשות? ראו קובץ מצורף. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by eitrnel,

שלום, יש לי את התרשים הבא: השאלה היא, האם המהירות תהיה 1000 או 100? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by masterohad,

אז ככה.. אחרי שאני מדליק את המחשב אחרי זמן מה, האקספלורר נהיה איתי מדי ברמות מטורפות ממש.. עמוד אחד לוקח לו 2 דקות .. עכשיו זה קורא על כל דפדפן אחר (פיירפוקס) מה אפשר לעשות ניסתי לשחזר את המערכת לתאריך שלפני הבעיה מישהו יכול לעזור לי ...זה כבר מעיק ..

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  21. אני משתמש בתוכנה JD לצורך העיניין אין לזה קשר....(רק בשביל שתבינו את הרעיון) אני מחפש סקריפט שיבצע התקשרות מחדש לשם קבלת IP חדש מספקית האינטרנט...ואני לא מצליח למצוא כזה... אז מה אני יכול לעשות?..איך אני יכול למצוא משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  22. אלוהא, אחד משני המחשבים השולחניים בביתי הפך ללפטופ (לא הפך כמו רובוטריק - קנינו) - עכשיו, לאחר שנת עבודה ברשת חוטית מאחורי ראטור Aztec וסוויץ' של Edimax הגיע הזמן להביא אלחוטי לבית. המצב הרצוי: מחשב אחד (לפטופ) עובד על אלחוט (תקן 802.11g) והשני מחובר בכבל ארוך, שחור וחזק (היהי). השאלה: שמתי עין בחיפוש כאן וגם בהמלצות כל הנתב שבכותרת. זול, יש אותו ב-KSP מרחק מטר מהבית והוא נשמע כמו אחלה נתב בכלליות. הדבר היחיד שאני תוהה לגביו (ולגבי נתבים אלחוטיים בכלל) זה האם חומת האש שלו, כשתופעל, תשכנע אותי לזרוק את zone alarm לכל הרוחות ולהישאר רק עם אנטי-וירוס, או שבשביל דבר כזה צריך נתב יותר יקר? אם כן, איזה? האם זה בכלל שווה את הכסף? והשאלה היותר חשוב - אם אני אכן קונה את הנתב ה…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  23. לחבר מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה של hp אם מחשב נייד שיכול להתחבר wireless או באמצעות כרטיס רשת realterk מעדיף לחבר באמצעות wireless הראוטר ישמש לחיבור לאינטרנט ולשיתוף קבצים במהירות המקסימלית האפשרית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by ShaDj,

האם ניתן להפוך את הראוטר ל-AP במידה מסויימת אני קונה ראוטר אחר של LINKSYS WRT54G V7 אני רוצה להפוך את ה-D-LINK ל-AP (מגדיל טווח) האם ניתן לעשות את זה ואיך תודה על התשובה. ???

• 3 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים