רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
ברצוני להקים רשת ביתית שתחבר שלושה מחשבים, שני PC ומחשב נייד אחד, אשר ישתמשו באינטרנט ADSL 1.5. המחשבים נמצאים בבית פרטי עם שתי קומות. שני מחשבים בקומה התחתונה ואחד בעליונה. * איזו רשת כדאי להקים "רגילה" או אלחוטית? חשבנו על אלחוטית עקב העובדה שמדובר בשתי קומות, כך שאולי עלות העברת הכבלים גבוהה, אז כדאי להשקיע כבר באלחוטי. * מהם החסרונות של רשת אלחוטית לעומת רשת רגילה? * אשמח לקבל המלצות על מרכזיות אלחוטיות (דוגמאות למשל בפלונטר). *אשמח לשמוע דעתכם על המרכזיה "Intel Wireless Gateway" (נמכרת ב- 1100 עד 1300 ש"ח). תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו 3 מחשבים חדשים כולם נייחים אני שם בכולם את כרטיס הרשת האלחוטי edimax EW-7108PCG ראוטר אני חושב שאני אקנה את ה Linksys WRT54GL v1.0 אלא אם יש למישהו המלצה לראוטר אחר עדיפות שזה יהיה מIQPC בכל מקרה השאלות הן כאלה קודם כל רשת אלחוטית היא רשת לכל דבר נכון?שזה אומר גם העברת קבצים...כן? יש לי אינטרנט כבלים...אני צריך לחבר את המודם לראוטר?ואת הראוטר למחשב? אממ לגבי הראוטר בין הראוטר למחשב אחד מפריד קיר של ממ"ד ו2 המחשבים האחרים נמצאים בקומה שניה תהיה בעיה של טווח? אלה השאלות=] תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בזמן האחרון באחד ממחשבים עוצמת האות פחתה ל 12-24 Mbps (במקום 54) הזזתי את הנתב וגם את האנטנה שמחוברת לכרטיס הרשת,והבעיה לא נפתרה מה עוד ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, הגיע הזמן לעשות רשת אלחוטית בבית... קיבלתי הצעה מנטוויזר ומבזק, שנייהם מציעים בערך את אותו הדבר, השאלה היא איך הן בתור נותנות שירות? יש למישהוא נסיון איתן? אם שנייהן לא באמת שוות משהוא, איזו אלטרנטיבה יש למי שרוצה עלשות רשת אלחוטית אבל לא רוצה להתעסק עם כל ההגדרות וכאלה לבד? תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
טוב אז ככה, התקנתי win 2003 server במחשב אחד. עכשיו יש לי שני מחשבים .. אחד עם xp ואחד עם 2003 server. אז אתם יכולים בבקשה להסביר לי איך אני עושה רשת ביניהם? זאת אומרת לפני כן שהיה לי בשניהם xp עשיתי את זה בלי בעיה, אבל עכשיו אני לא יודע איך עושים. אגב, אין לי ראוטר או משהו זה פשוט מחשב אחד מחובר לאינטרנט (זה עם ה-2003) והשני מחובר אליו דרך הכרטיס רשת. אגב, אפשר לעשות רשת ביניהם כששניהם עם win 2003 server? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי כרטיסי רשת השתמשתי באשף הוא אומר שאני מחובר למחשב השני אבל אני לא יכול להחליף קבצים ולהשתמש באינטרנט שלו למה???
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש וכמו כן את הנתב המדובר. כרגע יש חיבור בינו לבין המודם והמחשב בצורה קווית (הם על אותו שולחן) הבעיה שלי היא שאני רוצה שיהיה חיבור אלחוטי בינו לבין המחשב הישן שלי ואני לא מצליח . בשניהם יש מערכת הפעלה win 7 (64bit) במחשב החדש הכל תקין, יש לי לוח עם ישן על המחשב הישן GA-M61PMS2 ויש בעיה עם ה local area conection יכול להיות בגלל שהויינדוס 7 לא נתמך טוב על ידו? ניסיתי להתקין דרייברים אך שום דבר לא השתנה גם מקודם הייתה לי בעיה איתו ולכן תמיד נשארתי איתו על ווינדוס אקספי. אני לא כל כך מבין בזה אבל האם אני יכול לקנות כרטיס רשת חדש ודרכו המחשב הישן יתחבר לנתב שלי? או שאולי צריך להחזיר לגירסה של XP ? (הלכתי על וינדוס 7 בישן גם כן כי ראיתי שהיה רשום כ…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום ... רציתי לדעת איך אני מגידר רשת ביתית בין שתי המחשבים בבית האינטרנט עובד כרטיסי הרשת גם הכבל מחובר הכל .... רק קציתי לדעת איך אני מגדיר זאת בכרטיסי הרשת תודה לעוזרים :
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
הכיצד? מה ההיטרונות ומה החסרנות נגד הכבל רשת הרגיל? או שלא שווה להיתעסק בזה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, בדירה שלי אין תשתית כבלים ולא תשתית טלפוניה(לא מחובר) ואני גם לא רוצה להתחבר. רציתי לשאול אם יש איזשהוא פיתרון שיכול לשמש כראוטר אלחוטי תוך כדי שהחיבור לאינטרנט הוא דרך הרשת הסלולרית. תודה רבה. * אינני מעוניין בפיתרון בסיגנון של מודם סלולרי וICS - מקריאה בפורום זה נשמע לא יציב ולא מתאים למשחקי רשת בפלייסטשיין.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים (WIN98), כבל מוצלב ושני כרטיסי רשת (GINIES & INTEL) ואני רוצה לעשות רשת. ??? מה לעשות
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח שמוחובר ישירות לאינטרנט ומחשב נייד שמחובר דרכו לאינטרנט. עשיתי את כל השלבים יש לי קשר בין המחשבים (מקבל פינג מהנייד ועד לכתובת האינטרנט של המחשב הנייח של אינטרנט זהב הכוונה) אבל אין אינטרנט בנייד!! כאשר אני מגדיר שיתוף במחשב הנייח לאינטרנט אני לא מקבל פינג בין המחשבים וכמובן אין אינטרנט בנייד. מה עושים?!? יש רעיון למישהו?!?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר לבזק בין-לאומי בחיבור של ADSL, ואי מעוניין לשתף את האינטרנט עם המחשב השני. על שני המחשבים יש ווינדוס XP, יש לי במחשב הזה 2 כרטיסי רשת, בחמשב ההוא כרטיס אחד וכבל רשת מוצלב אחד. תודה על העזרה 8)
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שלושה מחשבים - שניים נייחים בעלי XP ואחד נייד עם VISTA. בינהם יש רשת שעובדת בצורה נאותה נכון לעכשיו, האינטרנט עובד טוב ויש גם שיתוף קבצים ומדפסות. מה שמוזר הוא שבין המחשב עם ה XP לזה עם VISTA אי אפשר להיכנס לתיקיית שיתוף קבצים בצורה הרגילה תוך לחיצה על NETWORK PLACES אלא אני צריל להיכנס ל RUN ולהקליד את כתובת האייפי של המחשב הרצוי ואז ניםתחת התיקייה. יתרה מזאת, הדבר עובד רק כאשר אני עושה זאת מהנייד. כאשר אני מנסה להיכנס מהמחשב הנייח לנייד בדרך הזו הוא חושב מספר רגעים ולא פותח דבר.. יש למישהו הסבר לתופעה ואיך אפשר בכל זאת לראות את התיקיות בצורה רגילה? תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, ברשותי ראוטר EDIMAX BR 6204Wg ומתאם אלחוטי DRUC-U2/Cohiba rev0/PRISM (לא בטוח מה השם הנכון) ושני מחשבים אחד עם Win 7 ultimate x64 ואחד עם XP. אני מעוניין להתקין את הראוטר על המחשב עם XP ואת המתאם על מחשב עם וינדוס 7 הבעיה היא שלא הצלחתי בשום אופן להתקין את המתאם על המחשב עם וינ 7, ניסיתי את כל הדרייברים כולל הדיסק שיש ברשותי, אני מקבל שגיאה שחסר PRISMAP.dl, הורדתי, שמתי גם בתיקיית ההתקנה וגם ב-system32 ועדיין אותה שגיאה. התקשרתי לבזק, מהם קניתי את הנתב לפני כמה שנים, והנציג טוען שהם מעולם לא מכרו EDIMAX ואין לו מושג על מה אני מדבר, למרות שעל המתאם רשום Bezeq ואני די סגור שרכשתי מהם את הנתב והמתאם. הנציג הציע שאולי רכשתי מבזק בינלאומי אבל אני בספק. בסופו של …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר בין שני מחשבים, אחד עם xp והשני 2000 . הצלחתי רק לשתף אינטרנט ביניהם בלי שיתוף מדפסות ומיסמכים. לאכר ביקור באתר מיקרוסופט מצאתי שאין אפשרות לשתף מדפסות ומסמכים בין xp ל-2000 , וגם בין xp ו-win95 ,ן-xp ולינוקס אלה עם מישתמשים עם תוכנות שיותף מתאימות שעליהם הם לא הרחיבו. ושאלתי היא איזה תוכנות שיתוף אני צריך כדי לחבר בין מערכות ההפעלה שעליהם דיברתי קודם. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר בין שני מחשבים, אחד עם xp והשני 2000 . הצלחתי רק לשתף אינטרנט ביניהם בלי שיתוף מדפסות ומיסמכים. לאכר ביקור באתר מיקרוסופט מצאתי שאין אפשרות לשתף מדפסות ומסמכים בין xp ל-2000 , וגם בין xp ו-win95 ,ן-xp ולינוקס אלה עם מישתמשים עם תוכנות שיותף מתאימות שעליהם הם לא הרחיבו. ושאלתי היא איזה תוכנות שיתוף אני צריך כדי לחבר בין מערכות ההפעלה שעליהם דיברתי קודם. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל קצת עזרה. יש לי מחשב נייח עם XP, ומחובר אליו מודם (Ale 130). המחשב השני שלי הוא נייד, חדש, עם VISTA. השאלה היא - אפשר לחבר רשת חוטית בין המחשבים? המטרה העיקרית היא שיתוף האינטרנט, אבל אם אפשר גם להעביר קבצים בלי יותר מדי סיבוכים, זה יהיה נחמד. יש לי כבל רשת שהשתמשתי בו לאותה מטרה בדיוק עם המחשב הישן שלי, שעליו היה גם XP. ראיתי באחד הנעוצים את המדריך המצויין לשיתוף אינטרנט בקלות, השאלה היא אם זה אקטואלי, ואפשר לעשות את זה בויסטה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 בקיצור, אני צריך למצוא דרך לשתף את האינטרנט בין המחשבים בלי נתב. מישהו יוכל להאיר את עיניי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם וינדוס אקספי ובו 2 כרטיסי רשת: האחד מתחבר ישירות לראוטר והשני בכבל רשת מוצלב מתחבר למחשב נייד עם כרטיס רשת אחד. לאחרונה התקנתי ubuntu 9.04 במקביל לווינדוס אקספי שקיים לי במחשב הנייד (בנייח יש רק אקספי) רציתי לדעת כיצד אני מקשר ברשת ביתית (כמו שעשיתי ביניהם כאשר היה וינדוס) את שני המחשבים?? צריך להתקין SAMBA ?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום במחשב החדש שלי מותקנת ויסטה 64 ביט, ובמחשב הישן שלי אקספי 32 ביט. אני רוצה ליצור רשת ביתית ולשתף קבצים בין המחשבים. הגדרתי את שני המחשבים באותה קבוצת עבודה, אבל אני לא יכול לגשת מהישן לחדש. מהחדש אין לי שום בעיה לגשת לישן, אני יכול לראות את הקבצים ולעשות בהם כרצוני, אבל כשאני מנסה הפוך אני מקבל שגיאה Logon Failure: the user has not been granted the requested logon type at this computer בנוסף יש לי על המחשב החדש מדפסת שהייתי רוצה לשתף, התקנתי דרייברים גם ל-X64 וגם ל-X86 אבל המחשב הישן לא מזהה אותה.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
אוקי- שני כרטיסי רשת יש, כבל חיבור יש, מה אני עושה איתם?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לעשות רשת ביתית בכבילה ואני מתלבט לגבי איזה כבל להשחיל בקירות.. בשביל שלא יהיו הפרעות.. וניתוקים הבית הוא קוט'ג והכבל צריך לעבור קומות מה אתם מציעים לי אולי כדאי להשקיע וללכת על CAT7 ולחפש לו שקעים תואמים ומתאמים לRG45????
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ואני רוצה להזמין כבלים מה אני צריך לעשות כדי שיהיה רשת כמו שאפשר לעשות ב ADSL (modam/lan card/hubs?/other) והאם אני יכול לעשות את זה מבלי להזמין מישהו מיוחד
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד עם וינדוס_7 ומחשב נייח עם וינדוס XP. עשיתי רשת ביתית, כמובן שדאגתי שיהיו באותה קבוצה, ובנייד אישרתי לו בהגדרות מתקדמות להתחבר עם מחשבים אחרים ולשתף וללא סיסמא וכו'. בנייח שיש לי וינדוס XP המחשב מזהה את המחשב הנייד (שמחובר באופן אלחוטי - ועובד מצויין) כחבר באותה קבוצת עבודה. אבל במחשב בנייד אני לא רואה את המחשב הנייח. אני משתמש בנתב של בזק D-Link DSL-2650U. מה יכולה להיות הבעייה ? (השתדלתי לתת את כל הפרטים)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-