עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ac1240,

בעבר יכלתי לגשת למחשבים הנייד שברשת הביתית שלי וכיום אני לא יכול זה רושם לי YOU DONT HAVE PREMISSION לאחר שבעבר זה עבד טוב בשני המחשבים יש WIN 7 למחשב הנייד יש אינטרנט והכל מהראוטר אבל ברגע שאני רוצה להכנס לכונן אין אפשרות אין סיסמא בשני המחשבים יש שיתוף קבצים פעיל עם כל ההרשאות בשני המחשבים וביטלתי גם את ה FIREWALL

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by big foot,

בעבר יכולתי לשתף קבצים עם המחשבים האחרים שיש לי בבית ולאחר פורמת מישומה אני כבר לא יכול כלומר המחשב לא מזהה את המחשבים האחרים שבקבוצת העבודה שלו והוא לא מראה לי אותלם אפילו האם יש דרך לתקן את זה ?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by bennyma,

יש לי מודם כבלים שמחובר לראוטר אלחוטי של 3COM. לראוטר מחוברים 2 ניידים אלחוטית ו-1 נייח חוטית. יש אינטרנט בכל המחשבים והכל טוב ויפה. השאלה - האם יש אפשרות לחבר את 3 המחשבים ברשת ממש - ז"א שכל מחשב יוכל לראות את ה-2 האחרים ולשתף קבצים בינם? האם צריך חומרה נוספת או שראוטר מסוגל ליצור קבוצת עבודה שכזו?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by blueeye,

שלום רב, הזמנתי למחר בצהריים תכנאי הביתה מנטוויז'ן כדי לעשות רשת בבית הראוטר שהם מביאים איתם הוא: LEVEL ONE WBR 3406 רציתי שתעזרו לי להתאים כרטיס רשת אלחוטי לראוטר הזה ואשמח מאוד אם זה יהיה כרטיס שאוכל לקנות ברשת באג כי היא הכי קרובה לבית

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. שלום רב, בבית שלי אני רוצה ליצור את הקונפיגורציה הבאה : אני מחפש למלא את המשבצת הירוקה. אני מחפש נתב מומלץ, מישהו מכיר דגם? שיקבל את הרשת ממתאם הPLN (מתאם שעובד על רשת החשמל) , ויאפשר לי לגלוש אלחוטית בסלון (עם פלאפונים, לפטופים, וכו') וגם יוציא חיבור קווי לסטרימר שלי (שבסופו של דבר קורא קבצים מהמחשב שלי). איזה סוג של נתב אני צריך ? אני מעוניין שהנתב החדש יהיה פשוט "המשך" לנתב הקיים ולא רשת חדשה, כך שבמעבר בין הקומות הקליטה תשמר (בערך כמו שעושים בבנייני משרדים או בקניונים גדולים) כיצד מגדירים כזה סוג של חיבור ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by crik,

שלום, יש לי בבית אינטרנט כבלים שמתחבר ללא חייגן ובמשותף יש לי SWITCH HUB שהמודם מחובר אליו ומחלק 3 אייפים דרך הכבלים לכל מחשב איפי שונה חיצוני לאינטרנט... אני רוצה לחבר מחשב 4-5 ואני מבחינתי לא צריך שיהיה אינטרנט אני רק רוצה שאני אוכל לראות אותם ב"MY NETWORK PLACE" ואוכל להעביר קבצים וכדומה לזה....... האם יש אפשרות להגדיר אי פי פנימי האם זה יעבוד? ואם לא איך כן ניתן חוץ מכמובן לקנות מכשור נוסף בתודה, משה

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by AboveBeyond,

שלום , ברצוני לעשות רשת בבית , בית פרטי הרבה קומות אינטרנט אלחוטי לא עובד כמו שצריך. צריך אינטרנט בעליית גג , קומה 2, ובסלון (קומה 1) ניסיתי מתאמי רשת חשמל , לא עובדים כמו שצריך . ראיתי שדיברו בפורום על HPNA , מה אתם אומרים על זה? יש לציין שאני עם אינטרנט כבלים (השחלה של כבלים מאד מסובכת , הבית ישן , בעליית גג ניסינו להשלחיל סטלבנד והוא פשוט לא יוצא משום מקום , כנראה התעלה מאחורי הקיר גבס פתוחה או משהו כזה . )

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by crik,

אהלן, כרגע אני מחובר ב MPLS משהו כזה של הכבלים (לכל אחד בבית יש איפי - 3 מחשבים) הכל טוב ויפה עד שנוצר לי בעיה שכאשר אחד המחשבים שולח קובץ כזה או אחר במסנג'ר, איסיקיו, אימאייל כל הבית מושבת פשוט אני לא מצליח אפילו להיכנס לאתרים וכדומה... השאלה שלי היא כזאת האם יש איזה פיתרון לעניין שלא יווצר לי הבעיה הזו - ראוטר עם ווסט (אם יש כזה אם כן איפה ניתן למצוא) ? זה די דחוף כי אני קצת מרגיש כמו ב-56 קי בזמן השליחות שלו והוא מוריד בישביל כל העולם ושולח בישביל כל העולם תודה רבה, משה .ש.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  9. שלום לכולם, בעוד חודש אני עובר לדירה חדשה ורוצה להתעדכן. סוגיה ראשונה: היום קיים בבניין חיבור סיבים של סלקום. אני לא ממש שש לשלם על השכרת ציודים ו/או להיות מוגבל ביכולות שיש שמוגבלים ע"י הספקים השונים (נתב עם 2 יציאות eth, יציאות רק של 100M ולא של 1G, הגבלות על הממשק ניהול,....). לכן אני תוהה לגבי רכישה של נתב שתומך ב VDSL ע"מ שאוכל לשלוט על ההגדרות שלי בעצמי. הסתכלתי ב netchief ברשימת המוממלצים (נכון לאוקטובר שנה שעברה), ואחרי סינונים הגעתי לרשימה הבאה D-Link DSL-245GR D-Link DSL-G256DG TP-Link VR600 לגבי הראשון, ראיתי שהביקורות עליו לא משהו. מצד שני, חסרים לי שם נתבים אחרים שאני רואה התייחסות אליה…

10. Started by nironiro,

שלום לכולם יש לי ראוטר אחד של בזק d-link n 2760 e1 שהוא הראוטר הראשי יעני גם מודם מחובר עליו שתי מחשבים אם כבר רשת ועוד יצאה אחת שמתחברת לראוטר השני שלי שהוא מדגם tp-link 1043nd זה מחובר לכניסה של ה WAN הכל עובד סבבה רק שאני כבר יומיים לא מצליח להבין למה אני לא רואה את המחשבים השונים ברשת הבייתית (שיתוף קבצים) בהתחלה הראוטר של ה tp-link היה מחובר לכניסות של הפורטים ולא של הWAN הייתי יכול ליראות את המחשבים האחרים אבל זה היה גורם לניתוקים (ניראה לי ) מישהו אולי יודע על זה משהו ?

11. Started by nironiro,

שלום לכולם יש לי ראוטר אחד של בזק d-link n 2760 e1 שהוא הראוטר הראשי יעני גם מודם מחובר עליו שתי מחשבים אם כבל רשת ועוד יצאה אחת שמתחברת לראוטר השני שלי שהוא מדגם tp-link 1043nd זה מחובר לכניסה של ה WAN הכל עובד סבבה רק שאני כבר יומיים לא מצליח להבין למה אני לא רואה את המחשבים השונים ברשת הבייתית (שיתוף קבצים) בהתחלה הראוטר של ה tp-link היה מחובר לכניסות של הפורטים ולא של הWAN הייתי יכול ליראות את המחשבים האחרים אבל זה היה גורם לניתוקים (ניראה לי ) מישהו אולי יודע על זה משהו ?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by orzilca,

אממ עשיתי רשת בייתית לפי המדריך של פורש הכל טוב ויפה רק שהיא עושה במשחקי רשת לאגים לא נורמליים :\ אפשר לעשות משו בנידון? משו לרשת? משו למודם? משו בכלל?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  13. אהלן, על מנת להגדיל את הכיסוי WIFI בבית הוספתי עוד ראוטר (TP LINK WR841N) לראוטר הקיים (אותו דגם בדיוק). להבנתי הלא רבה, הגדרתי את הראוטר החדש כברידג' עם הנתונים של הראוטר הנוכחי (העתקת כתובת MAC וכו' דרך ממשק הראוטרים), לאחר ההגדרה, הפרדתי ביניהם ומיקמתי את החדש בנקודה אחרת בבית. הכל טוב / עובד ויפה אבל הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח להכנס לראוטר החדש. אני כן מצליח להכנס לישן דרך כתובת ה IP שלו אבל כתובת ה IP של החדש לא מגיבה בשום צורה. אני לא יכול לשנות בו (בחדש) הגדרות אבטחה וכו'. רציתי לדעת כיצד אני יכול כן לזהות אותו / להכנס אליו כשהוא מוגדר כברידג'. תודה רבה לעוזרים. אלעד.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  14. אני רוצה ליצור רשת שתאפשר חיבור של כל המחשבים שצריכים אינטרנט, לאינטרנט כרגע, יש מוקדם אלקטל וסוויצ' שאליו מחוברים 2 המחשבים פיזית ע"י כבלי רשת ושניהם מחוברים לאינטרנט. עכשיו, יש עוד 2 מחשבים שאני רוצה לחבר ברשת אלחוטית (אחד לאפטופ ואחד רגיל) ואני רוצה גם לקנות ראוטר. בעיקרון אני צריך המלצה על ראוטר ועל דרך החיבור הטובה ביותר לחבר 2 מחשבים בכבלי רשת לראוטר ולחבר גם 2 מחשבים בצורה אלחוטית לראוטר/לרכיב רשת אחר (כולל כמובן כרטיסי רשת אלחוטיים). אני לא רוצה להפוך את כל הרשת בבית לאלחוטית, אם הייתי יכול הייתי מחבר את כל המחשבים עם כבלי רשת אבל מאחר ואני לא יכול - אז אני אעשה את זה בצורה אלחוטית. יהיה עדיף גם אם מישהו יוכל לפרט לי איזה כבלים צריך, וכל שאר הדברים הנדרשים ב…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום כולם, אני עובר דירה ובעלת הדירה מאפשרת להשתמש בחיבור אינטרנט שלה (WIFI). הבעיה שיש לי רשת פנימית (ראוטר + 3 מחשבים), ואני לא רוצה שיחטטו לי בתיקיות... אני יודע שאחת האפשרויות זה להתחבר עם אחד המחשבים ולשתף את החיבור עם הראוטר (אבל זה אומר שהמחשב חייב להיות תמיד דלוק), יש למישהו פתרון יותר אלגנטי? ברשותי 2 ראוטורים: TP link - WR1043ND - קושחה רגילה, אין לי בעיה לשדרג לצד ג' אם צריך (לא מפחד שתהיה תקלה). Dlink - 2760U E1 - מודם/ראוטר של בזק.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לפני כשנה וחצי התקנתי בבית רשת פנימית על רשת החשמל לצורך כך רכשתי שני יחידות חיבור MSI: Ethernet to Powerline HomePlug Adaptor מדגם EE14H נכון להיום אני מעוניין לרכוש יחידה נוספת למחשב נוסף שרכשתי. הבעיה- באייבורי אין מוצר מסוג זה נכון להיום ב- KSP על פי כתבה באתר זה המוצר (או דומה לו) היה - לפי קטלוג המוצרים באינטרנט - אין היום. אשמח לקבל מידע על מיקום למציאת המוצר אגב, הרשת עובדת מצויין וזה מומלץ למי שרוצה להתחבר במספר חדרים הנמצאים על אותה פאזה של החשמל ללא העברת חיוט נוסף ???

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  17. היי חבר'ה, קניתי מחשב חדש ואני רוצה שהמחשב הישן שלי יוכל גם להנות מהאינטרנט בבית, יש לי HUB כבלים והכל, אבל תכלס אין לי מושג מה עושים תעזרו לי! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by Ronen Mars,

שלום לכולם... מה שיש לי בבית כרגע זה: הוט בוקס שמוגדר בהוט כמודם עם ספק בזק בינלאומי ללא חייגן, 30 מגה ראוטר שמחובר להוטבוקס edimax br 6524n לראוטר מחובר מחשב עם כבל והראוטר מפיץ אינטרנט אלחוטי גם. במחשב הנייח רצות VM של כמה מערכות הפעלה. אם אני לא מגדיר במערכת הפעלה מסוימת את שרתי הDNS, אני לא מקבל אינטרנט. אולי צריך להגדיר בראוטר את שרתי הDNS וככה זה יהיה אוטמטי ?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by blackbimer,

או קיי..אז קודם כל אין לי מושג בנושא הזה וגם חיפוש אחרי חיפוש בפורום לא ממש הבנתי.. אז ככה יש לנו 2 מחשבים וכמובן אינטרנט מהיר בקיצור מה צריך לעשות כדי ששתיהם יהיו מחוברים ולא ניצטרך על הזמן לחבר ולנתק את המודם? מה צריך? מה העלות..? יתן לביצוע..? תודה

20. Started by ori444,

מעונין ברשת בין 2 מחשבים ויש לי מודם פנימי ITEX ADSL במדריך באתר ובכל השאלות ראיתי כשיש מודם חיצוני הוראות לחיבור בעזרת כרטיס רשת נוסף , האם זה אפשרי גם במקרה הזה ? ואם כן כיצד מגדירים את כרטיסי הרשת? תודה.

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by tomerco,

שלום רציתי לדעת איך להגדיר רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר עם כבל מוצלב עזרה דחוףףףףףףףףףף תודה מראש

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  22. יש לי מודם USB מחובר ל-ADSL ואני רוצה לעשות רשת רק עם אחותי... אם אני אתקין אצלי כרטיס רשת ואצלה כרטיס רשת היא תוכל לגלוש דרכי באינטרנט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dino,

שלום, כרגע יש ברשותי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מוצלב ביניהם, מחשב ראשון (שרת ICS) משתף אינטרנט למחשב השני. המודם שלי הוא ECI 270PR, (מודם - ראוטר), קנפגתי אותו, אין לי חייגן, אני מפעיל את המחשב והאינטרנט תמיד פועל. אז בגלל שאין לי חייגן החלטתי לרכוש Switch שהמחשבים לא יהיו תלויים אחד בשני והמודם יהיה מחובר ל-Switch וישתף את האינטרנט. רציתי לדעת כיצד החיבור והקנפוג מתבצעים (וגם הגדרות במערכת ההפעלה XP). תודה לכל העוזרים, מתן.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. במחשב שלי מותקן כרגע Winxp, ובמחשב השני בבית שלי (שאותו אני מעוניין לחבר למחשב שלי) יש Win98se (יש שמה כרטיס רשת מותקן כבר). השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את 2 המחשבים ברשת, אם כן, כיצד?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by yaron1000,

שלום יש לי 2 מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת ושהיה כמה שיותר זול לפי מה שהבנתי מחבר שלי אפשר לקנות כבל רשת ולחבר את הכרטיס רשת שלהם אם דבר כזה אפשרי וגם אם יש אפשרות לשלוט על כמה רוחב פס כל אחד יקבל ועוד שאלה בהנחה שאני קונה נתב רגיל לא אלחוטי אם מספיק שיש לי כרטיס רשת אחד במחשב שהוא השרת אני לא יכול לפתוח ולשים בו כרטיס רשת כי זה יבטל תאחריות איך הנתב הקוי מתחבר ישירות למודם ומשם לכרטיס רשת הלוח אם שלי במחשב השרת הוא DFI NF4 U INF ובלקוח ABIT NF2 הרגיל ואם שווה לעשות את אחד ממבצעים כרגע מפרוסמים אל רשת אלחוטית תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים