עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by House M.D.,

לפעמים האינטרנט שלי פשוט מתחיל להיות איטי, בלי הורדות פעילות או תוכנות לשיתוף קבצים. אתרים עולים לאט, קובץ לבדיקת מהירות מאתר בזק יורד במהירות של 17KB בערך (ויש לי אינטרנט 5 מגה) עד כה חשבתי שאלו סתם בעיות זמניות בתשתית או ספק, אבל עכשיו לשכנים שגרים מתחתי יש רשת אלחוטית פתוחה ויש להם אותה תשתית ואתו ספק (בזק ונטויז'ן) רק הם גולשים ב 2.5 מגה. באותו הזמן שהאינטרנט שלי בקושי עובד, חיבור אליהם פותר את הבעיה. שמתי לב שגם כאשר אין בעיה אצלי ברשת, אצל השכנים עדיין הכול עובד יותר טוב, במיוחד טעינת סירטונים מיוטיוב. יש לציין שכשאין אצלי את הבעיה מהירות ההורדה תקינה (650KB) אבל כל השאר עובד פחות טוב. לכאורה לשכנים שלי אמורים להיות תנאים זהים לשלי מבחינת בעיות בתשתית או בספק, אז א…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי ראוטר D-Link DSL-G256DG של פרטנר, הראוטר יושב בחדר בקצה הבית (ליד המטבח) כנראה בגלל קירות שבדרך, אם מתרחקים 5 מטר מהחדר כבר אין אות של ווי-פיי. אני רוצה לחבר בחדר נוסף עוד מכשיר כדי שיחזק את האות של הווי-פיי בשאר הבית. (יש נקודות אינטרנט בכל החדרים) מה אני צריך לרכוש?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by roeesnir,

מדובר בבניין משרדים, ויש בניין מרוחק קצת, שמתחתי כבל רשת 115 מטר לעמדה מרוחקת. אני יודע שצריך מגבר בדרך, אבל אין לי אפשרות. כשחיברתי את המחשב בעמדה המרוחקת, בהתחלה היה "ללא גישה לאינטרנט", ואחרי כמה דקות הסתדר. אח"כ שוב נפל החיבור. יש לציין שבמשך כל הזמן הזה, היה פינג מצויין לראוטר. למחרת, באתי, ואין חיבור לאינטרנט. ואין גם פינג לראוטר. מה אפשר לעשות?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by AiXC,

לא יודע מה קרה לבזק בינלאומי עד היום הייתי מקבל 100 מגה בטורנטים, ופתאום היום זה צנח. לעוד מישהו זה קרה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש דרך להגדיר למחשב נייד שכשהוא ניגד ברשת של הבית הוא יהיה עם IP סטאטי כזה192.168.1.1XX ואם הוא בעבודה הוא יהיה עם IP סטאטי כזה 192.168.1.1XX ואם הוא לא בשנייהם אז יהיה לו IP דינאמי???

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by HunchoYRN,

מה קורה אנשים, לאחרונה התחילו לי קפיצות בפינג וזה מונע ממני לשחק ולהנות מהמחשב, ניסיתי אלף ואחד דברים בניסיון לתקן את זה ושום דבר לא עובד. יש ברשותי מיני פייברבוקס של הוט, חשוב לציין שהבעיה לא הייתה קיימת היא התחילה לאחרונה, מחובר דרך כבל ETHERNET. ניסיתי לדבר עם הוט אבל אתם יודעים מה התשובות שלהם בנוגע לדברים האלה, זה כבר מעבר ליכולת שלהם לעזור. שאני מריץ בדיקה בcmd על השרת של גוגל, הפינג עומד על 65-70 אבל מידי כמה שניות יש קפיצה ל130-3000 פינג. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה רבה לעוזרים מעריך מאוד!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by rrt,

יש לי רשת אלחוטית שעבדה ללא בעיות עד שבזמן האחרון אני לא יכול להעתיק קבצים מהlaptop לdesktop, כשאני מנסה להעתיק קובץ אני מקבל הודעת שגיאה "הגישה נדחתה,ודא שהדיסק אינו מוגן מפני כתיבה ושהקובץ אינו בשימוש". חשוב להדגיש שאין לי שום בעיה לפתוח קבצים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעתיק אותם והבעיה קיימת רק כאשר אני מעתיק מה laptop לdesktop ולא להפך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  8. שלום יש לי שני מחשבים (לשניהם ווינדוס 7) שמחוברים לרשת הביתית שלי. אחד בכבל רשת והשני אלחוטי. אני יכול לראות את שני המחשבים במפת הרשת אבל אני לא מצליח לקבל גישה למחשב עצמו כדי להעתיק קבצים בין המחשבים. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה מאוד (למה כל כך סיבכו את הנושא? בXP זה היה ממש פשוט)

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by avners33,

שלום לכולם, במחשב נייד Windows 10 המחובר לאינטרנט דרך WIFI בצעתי חיבור גשר בין חיבור ה WIFI לחיבור ה ethernet. חיברתי כבל בין מחשב לינוק ישן למחשב הנייד. הגדרתי למחשב הלינוקס כתובת IP קבועה. יש פינג ממחשב הלינוקס למודם אך אין גישה לאינטרנט. פינג לגוגל מראה אין גישה לרשת. כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by amir69,

החזרתי את החיבור שלי לחיבור אם חיגן שיניתי בהגדרות את החיבור ל l2tp כתבתי את הכתובת ip שבזק הביאו לי והכל עובד רגיל אבל שאני מנסה לעשות renew הוא מנתק אותי ואי אפשר להכנס מחדש צריך להגידר את ה l2tp מחדש מה עושים? אה והנתב הוא wrt54gl

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by NMTDesign,

המחשבים בבית נמצאים בחדר אחד, הראוטר בחדר אחר, עקב סיבות טכניות שאי אפשר לפתור כרגע. למחשב אחד יש לי חיבוד בUSB של DLINK, באמצעותו הוא קולט את הרשת. המחשבים מחוברים בחיבור LAN. הכל עבד חלק בשני המחשבים, עד שהתקנתי בשניהם win7. כשניסיתי להגדיר מחדש את הרשתות, המחשב עם חיבור הDLINK קולט את הרשת והאינטרנט. כשאני מחבר את המחשב השני בLAN, הוא מתחבר לרשת חוטית אחרת, ולא מתחבר לאינטרנט. כך שבמחשב הראשון יש 2 רשתות: אל חוטית - מהראוטר, ובה חיבור האינטרנט, וחוטית, עם המחשב השני בכבל LAN. ניסיתי לא מעט מדריכים ברשת, אבל לא הצלחתי לשתף את האינטרנט ביניהם. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור.

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  12. שלום, אני כבר שנה וחודש עם ראוטר של PLANET ואינטרנט בכבלים של HOT. אין לי מושג מה המקור לבעיות אבל אני משער שזה הראוטר. לאחר מספר שעות (בדרך כלל יום וחצי) של עבודה ברשת האינטרנט "נתקע", זאת אומרת שאני מטעין דף והוא נטען לנצח, הפתרון היחיד שמצאתי הוא להוציא את השנאי של הראוטר מהחשמל ולחבר אותו לאחר 5 שניות... עוד בעיה - בWOW, כשאני מתחבר למשחק, הוא מתנתק לי אחרי איזה דקה, כאשר במהלך כל הדקה אין UPLOAD אבל יש DOWNLOAD (הסקתי זאת עקב העובדה הפשוטה שאני רואה הודעות בצ'אטים של אנשים אחרים, ואני רואה אותם זזים, אבל כשאני שולח הודעות, ההודעות לא מופיעות, עד שהמשחק מתנתק) ולאחר שהמשחק מתנתק, אני מתחבר שוב מהר, ואז כן יש UPLOAD והכל עובד טוב ויפה... מה יכולים להיות הגורמים …

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by Tal14,

שלום יש לי 2 מחשבים שמחוברים עם ראוטר PowerNet Par720 לפני הראוטר שהיה לי מחשב אחד אז לא היו לאגים בCS 1.6 עכשיו יש לי לאגים(פינג קופץ מידי פעם..,לא לאגים קבועים)כשהמחשב השני פתוח יש לי 1.5MB ואני מחובר לנטוויז'ן (התשתית של בזק) הבעיה היא לא פורטים כי ניסיתי במצב MDZ וזה אותו דבר מה אפשר לעשות ? תודה

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by david2k,

HOTMAIL.COM לא עולה לי זה מגיע לדף הראשי ואז נתקע ואני רואה רק תרקע של האתר ובשורת חיפוש למעלה אני רואה מנעול ליד הכתובת בדקתי במחשב אחר בבית לא קשור לאינטרנט שלי זה לפטופ של חברת פלאפון וזה גם ככה שם מה לעשות???????

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by demultiplexer,

הי אני שוקל להצטרף להוט באינטרנט, אני רואה שיש להם מבצע של ספק + תשתית. הספק הוא ITC. מישהו מכיר את הספק הזה? שווה משהו? או שאני אקנה תשתית יקרה והצוואר בקבוק יהיה הספק הזה? תודה

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. והוא עובד רק ברשתות... מה יש בו? איך הוא פועל? כבר ראיתי כמותו בהרבה מוסדות עם רשת...

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by NadavAfuta,

היי חבר'יה, אני מת להעביר את המחשב שלי לחדר אבל ישנה בעיה - הדרך היחידה, נכון לכרגע, היא להתחבר לאנטרנט באמצעות רשת אלחוטית, דבר שאני מאוד מאוד מסתייג ממנו שכן מהירות ההורדה נופלת כמו כן גם מהירות הגלישה. לכן, הרעיון שלי הוא לקנות עוד מודם ולשים אותו בחדר שלי, השאלה היא, אם בכלל ניתן לחבר 2 מודמים על אותו קו ADSL?

18. Started by BoRiS.K,

האינטרנט שלי תמיד מחובר אני לא צריך להפעיל את החייגן אף פעם זה אצלי כבר איזה חצי שנה וכבר החלפתי מחשב וזה עדיין כככה לא שזה מפריע לי אבל מעניין אותי לדעת למה זה??? כי זה בטוח לא בווינדוס כי עשיתי פורמט איזה 10 פעמים (לא ביגלל זה) וזה עדיין ככה!!!!

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  19. שלום, משום מה חסמו אותי מהגישה של האיזור האישי ביד 2. אין לי מושג למה כרגע...שלחתי להם הודעה והם לא ענו לי עדיין. במחשב שלי או כל מחשב ברשת הביתית שלי אין גישה לאיזור האישי רק של המייל המסוים. שאני מנסה דרך מחשב אחר בבית של חבר זה עובד מעולה. אני צריך להקפיץ את המודעות ולהוסיף תמונות ואני כרגע תקוע... יש איזה דרך "לעבוד" אליהם ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by nimrodim,

טוב, אז ככה. יש ברשותי מודם אלקטל 510 שהומר לנתב. אני מבין שכדאי לחבר עוד מחשב אני צריך SWITCH שימוקם בין הנתב למחשב? השאלה איזה כבלים אני צריך (מוצלב לא מוצלב) במקומות הבאים: 1. בין הנתב ל סוויטץ? 2. בין הסוויטץ לכל מחשב? לאחר הקמת המערך, מה אני צריך לעשות? לקנפג כל מחשב LOCAL IP שונה? האם מערך כזה תומך רק בשיתוף אינטרנט (עצמאית לכל מחשב) או גם בשיתןף על כוננים\קבצים?

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by Yarahe,

היי ניסיתי להגדיר ראוטר כrepeater לפי המדריך באתר נטציף. לאחר שהזנתי את הmac address של הנתב החדש בנתב הקיים הוא עשה update לנתב הקיים ובזמן הupdate הוא עושה מן כיבוי והדלקה אוטומטים לראוטר. העניין הוא שמלאחר הupdate אין לי אינטרנט בכלל ואני גם כבר לא יכול להכנס להגדרות של הראוטר שהיו בכתובת 10.0.0.138 בנתב הקיים. מצב מייאש לא מצליח לעשות כלום לא לגלוש ולא להיכנס להגדרות לתקן את התקלה. מה עושים? הנתב הקיים הוא של בזק מסוג netgear 2200

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by gjook,

שלום , יש ברשותי ראוטר של חברת בזק wownet. הדגם הוא: TNN network DSL 600EW האינטרנט במחשב שאליו מחובר המודם עובד כמו שצריך , הבעיה שהראוטר כנראה מאוד חלש , וכדי להתחבר בעזרת לפטופ , צריך ממש להיכנס לחדר של המחשב (לא מדוברר בממ"ד , או משהו כזה..) האם אני יכול להתקשר לבזק מחר ולבקש מהר ראוטר אחר?, ואם כן איזה ממולץ?...(או שאולי יחליפו לאותו הדגם , למרות שיכול להיות שהוא חלש מיסודו..) אשמח לתגובות.

23. Started by ychig,

יש לי 2.5 מגה ואני מנוי לבזק, מתי שאני מבצע העלאה אז ההורדה מוגבלת וזה מגיע לרמה שבקושי אפשר לגלוש, עכשיו אני לא יודע אם ככה זה אמור להיות - שההורדה וההעלאה מגבילים זה את זה במקרה שאחד מהם פועל אם זאת חלק מהADSL /: גם ככה בההעלאה בארץ מאוד נמוכה ביחס להורדה - עשירית מההורדה ! תודה

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. בוקר טוב. אני עובד בחברה גדולה שבה כל המחשבים מחוברים לשרת, שהוא בעצם המחשב הראשי של החברה ודרכו אנו עובדים. רוב העבודה שלי מתבצעת באופיס. כשאני פותח לדוגמא שני קיבצי פוור פוינט שנמצאים על השרת דרך המחשב שיש ברשותי ומנסה להעתיק לדוגמא משפט מקובץ אחד לשני הפוור פוינט נותן הודעת שגיאה בסגנון שלח אל תשלח וסוגר את התוכנה. כשאני עובד עם הקבצים אחרי שאני מעתיק אותם למחשב שברשותי הבעיה לא קיימת. אין באפשרותי לעבוד לא בשרת עם הקבצים האלה כיוון שהמידע בהם כל הזמן מתעדכן. מקווה שמישהו הבין אותי ויצליח לתת לי כמה עצות כיצד לסדר את הבעיה. שיהיה לכם יום מצויין! skuller

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  25. Started by noy_boner,

[glow=red, 2, 300]שלום לכם ! יש לי בעייה מאוד מצחיקה למען האמת... בכל פעם שאני מחבר את שני המחשבים שלי אחד לשני בזמן שהמחשב המחובר ישירות לadsl אכן מחובר, והמחשב השני משתמש גם הוא באינטרנט . משחקים מתמזערים כל בערך שלוש דקות , וזה ממש קטסטרופלי . מה אני עושה?[/glow] בתודה מראש....

• 1 תגובה
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.