עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש 2 מחשבים (אחד נייד ואחד נייח) המחוברים לראוטר אלחוטי. הנייח מחובר באמצעות כבל והנייד אלחוטי. במחשב הנייח יש אינטרנט והכל טוב אבל בנייד, שמחובר בצורה אלחוטית - אין אינטרנט. הראוטר חדש מהקופסה, לא עבר שום הגדרה. מה צריך להגיד ? התקשרות אוטומטית דרך הראוטר ? תדרים ?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by wooper,

היי הראוטר שלי של 3 com לאחר שנתיים נדפק הוא פשוט חוסם את הפורטים עכשיו אני מתלבט בין נתב 3CRWER10075 של 3COM ל BR6204WGו Edimax ראיתי ששניהם מומלצים הבעיה שאני מחובר דרך 012 ב l2pt והבנתי ש 3com בעיתי בקשר לזה מה עדיף מבינהם או שיש משהו אחר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  3. שלום. לאחרונה התחדשתי בנייד חדש ורציתי לדעת את האופציות שלי להתקשרות לאינטרנט הבנתי שיש כול מיני דרכים חלקם אלחוטיות גם.. אשמח לשמוע על כול דרך התחברות בפרט תוך כדי התיחסות ליתרונות וחסרונות שלה על פני האחרת שיקולים כלכליים, שיקולים של נוחות וכו' תודה מראש, יוני!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by avivlyaviv,

חברה בבקשה תעזרו לי אני מיואש! יום אחד אני חוזר מבית ספר אין אינרנט רשום "כבל רשת מנותק" אני הולך למחשב של אחותי גם שם אותה שגיאה. אני מסתכל על הרוטאר והנורות של הLAN ו10/100M מהבהבהות(בד"ג לא) ניסתי לחבר להדליק הכל, דיברתי עם HOT בזק. עשיתי RESET והצלחתי אחרי סיפור ארוך לחבר מחשב אחד. אם אני מנסה לחבר מחשב שני עוד פעם אותה שגיאה.(אני יכל לחבר כל מחשב בנפרד) ניסתי גם עידכון ל1.61...(לא עזר) מה יכל להיות הבעיה? HELP PLEASE ד"א הראוטר EDIMAX BR-6204Wg

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  5. כרגע אני גולש בחבילה של 12 מגה. האם זה מציין מהירות או רוחב פס ומה ההבדל ביניהם? הרי בפועל אני לא מקבל מהירות הורדה של 12 מגה בייט לשניה... יש מצב שזה מגה ביט? אם כן, מה המהירות האידיאלית שאקבל? ובמה זה תלוי? עוד עניין: ברגע שכבר הבנתי מה מהירות ההורדה שאני צריך לקבל. האם זה אומר שמהירות ההורדה תתחלק שווה בשווה בין מספר קבצים שמורידים וסה"כ תסתכם במהירות המקסימלית או שפשוט כולם ירדו באותו קצב מקסימלי במקביל? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by STRENGTH,

יש לי רשת ושמעתי שאפשר להשתמש בקבצים שבמחשב האחר השאלה איך עושים את זה בדיוק?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  7. אני יודע שיש ארגונים התנדבותיים שמקדמים הקמה של נקודות חמות לאינטרנט מהיר בחינם בעיירות פיתוח. אני גר בקיבוץ, בעבר דיברו על הקמת רשת רגילה ומחווטת והנושא נדחה בגלל עלויות גבוהות של התשתיות. היום כשיש אופציה לתשתית אלחוטית יתכן והדבר יוזל עלויות ויתאפשר. 1. מה התשתית הנדרשת ע"מ לספק אינטרנט מהיר לכ-60-80 בתים? 2. האם אני יכול להקים דבר כזה בעצמי? במה זה כרוך? עלויות? 3. האם תשתית קיימת של ADSL עוזרת ומספקת תשתית למה שאני רוצה או שאני צריך להזמין פריים ריליי במהירות מטורפת ואז פשוט למקם משדרים בכל מיני מקומות אסטרטגיים בקיבוץ? תשובות או הכוונות יתקבלו בברכה...

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. יש לי אינטרנט בכבלים ומודם שמחובר לכרטיס רשת הוא יתאים לכל נתב אלחוטי? ועוד משהו איזה נתב אלחוטי הכי כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by avihneo,

הייה לפני שאני רוצה להתקין את VISTA אני רוצה לשאול שאלה .. תגידו יש איזה שהיא בעיה באינטרנט ??? כי חבר שלי התקין והוא אמר שיש איזה שהיא בעיה בספקיות ושצריך לפתוח שם איזה משהו ... אז הייתי רוצה לדעת יש בעייה אין בעייה ? תעזרו בבקשה .. תודה רבה ..

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  10. אוקיי אחי חזר מסין עם ראוטר של TP LINK TL-WR641G זה הראוטר אם זה חשוב עכשיו כל ההגדרות של הלוח בקרה על סינית ואני לא יודע מה לעשות שם הורדתי מדריך וגם שם לא בדיוק רשום איך לשנות שפה מה אני יכול לעשות בבקשה עזרה דחופה תודה לעוזרים ממש תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  11. עבר הרבה זמן מאז שהתעסקתי עם רשתות ואני קצת חלוד, אז אני אשמח להסברים. יש עסק קטן שיש בו משהו כמו 8 עמדות מחשב מחוברות כולן ב LAN, מדי פעם מתחברים ב WIRELESS. יש גם משהו כמו 2-3 מכשירים שמתחברים ב WIRELESS כמו מדפסות. עד עכשיו הרשת הייתה טלאי על טלאי עם כל מיני רכזות קטנות וכו'. החלטנו לעשות סדר, הוזמן מתג איכותי והוא יותקן היום. חוץ מזה יש נתב מעפן של ספקית האינטרנט המקומית (העסק בארה"ב) ואנחנו מחפשים נתב שיחליף אותו. הנתב כמובן אמור לטפל באינטרנט וברשת האלחוטית. הכוונה היא לחבר את כל ה SWITCH לנתב, ואז נוצרת לי בעיה עם ה DHCP. האם לתת לנתב לנהל את זה? למתג לנהל את זה? אם נותנים למתג לנהל האם זה לא מתנגש עם הניהול בנתב אם מתחברים לרשת האלחוטית? אם למישהו יש חומר שאפשר …

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by Lmagus,

שלום, אני כרגע נמצא בנטוויז'ן במהירות 1.5 מגה, ובזמן האחרון נהיו לי הרבה האטות, בהתחלה חשבתי שזה בגלל המחשב אבל אז סרקתי ולא מצאתי כלום. מהירות ההורדה מאתרים מחו"ל מגיעה למקסימום במקומות טובים, אבל האתרים בארץ ובחו"ל התחילו לעלות ממש לאט. קראתי בכל מיני פורומים שנטוויז'ן חברה גרועה ושיש לה תקשורת גרועה לחו"ל, ושהיא ממש לא טובה למשחקי רשת, ודי שמתי לב לזה, מה אתם אומרים? כדאי לעבור? ואם כן לאיפה?

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by idan1836,

אני רוצה לעשות רשת בבית ודי בור בעניין הנ"ל.. יש לי 3 מחשבים בבית, ואני צריך נתב וכרטיס רשת אלחוטי. הציעו לי כרטיס רשת (H) במחיר של 185 שקלים, וראוטר במחיר של 312 שקלים מחברת Level One. אני לא מבין גדול בנושא ואשמח אם מישהו ישפוך קצת אור בקשר לעניין, מה ההבדל בין נתבים, מה אני צריך בדיוק, על מה להסתכל שקונים נתב, ואיזה נתב וכרטיס רשת הכי מומלץ שיתאים לדרישות שלי ? אגב התקציב הוא די זהה למחירים שהציעו לי. אני מחובר בתשתית כבלים, והמרחק בין המחשבים (שלושתם נייחים) הוא כ15-20 מטר (מחשב 1 קומה ראשונה והשני קומה 3), אחד החדרים עם קירות בטון ככה שהבנתי שזה גם בעייתי.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. לפתע ביום אחד שרתים כמו rapidshare, netload, megaupload, yastorage כאילו מוגבלים למהירות מסויימת. יש לי 5 מגה ועד לפני כשבועים הייתי מוריד במהירות 640 מגה וברגעים פחות טובים 550 ,400 וכו'. לפני כשבועים, הורדה משרת כלשהו מוריד לי 220 מגה באופן קבוע. לפעמים פחות אבל אף פעם לא יותר מ 220 מגה. כאילו שזה מתוכנת או משהו. מכל סוגי השרתים 220 מגה. הורדות שאינם משרתים מהסוג הנ"ל ו הורדות מ http ממשיכים להוריד 650 מגה כרגיל. גם תוכנות ההורדה השונות פועלות כרגיל. אני יודע שזה נשמע הזוי ומשונה אבל זה מה שקורה. לפני כשבועיים החלפתי לוח אם מעבד וזכרונות (התחיל מאותו יום) אבל אני משתמש באותו כרטיס רשת למרות שניסיתי גם עם כרטיסים שונים וגם עם המובנה בלוח. לא זז מ 220 מגה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  15. Started by GENERAL,

שלום רציתי להתייעץ קיום יש לי רשת ביתית המורכבת בצורה כזאת מחשב אחד מחובר לאינטרנט עם מודם פנימי יש בו כרטיס רשת שמחובר למחשב אחר האם כדאי לקפוץ ל בזק להשאיל מהם מודם חיצוני ולחבר בעזרת רווטר את שני המחשבים או להשאר אם הרשת הקיימת הנוכחית

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  16. אני מנוי כרגע לאינטרנט זהב, אמרו לי שהחברה הזו חוסמת P2P, אני לא יודע אם זה נכון או לא, כי לא יכולתי להשוות בכל אופן, כרגע אני שוקל לשדרג, השאלה אם להשאר אצלהם או לעבור לספקית אחרת. יש המלצה לספקית שטובה גם במחיר וגם באיכות ובמהירות? דגש על המחיר והמהירות...... תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  17. Started by Home Boy,

יש לי adsl 750kb ולאחרונה התקנתי את ה- NORTON personal firewall... עכשיו כל פעם שאני מנסה לגלוש לוקח לו שעות עד שהוא מתחיל לקבל נתונים מהאתרים ולכן הוא מעלה אותם לאט יותר (אתר כמו גוגל שלוקח לו לעלות כרגיל שנייה עולה בעשרים שניות)...כאשר אני עושה disable ל- firewall הכל פועל חלק... מה לעשות???? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. Started by kinduv,

שלום, יש לי במחשב חיבור vpn שעובד! עכשיו יש לי רק את השם משתמש, וכרגע הסיסמה עצמה אוטומטית כך שאני לא יודע מה הסיסמה (ויש סיסמה) השאלה שלי 1: אם יש דרך לדעת מה הסיסמה? 2 אם יש אפשרות להעתיק את התקשרות איך שהיא כרגע דרך קבצים תודה[br]פורסם בתאריך: 29.12.2008 בשעה 16:04:36 מי שעוזר לי הוא מלך!!!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  19. האם יש סיכון כלשהוא למודם עצמו (אימוץ) איך ניתן לעשות זאת ואיך ניתן להפוך זאת בחזרה למודם רגיל?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by elad_jacoby,

טוב שמעתי שיש כמה דרכים לחבר לאינטרנט את שני המחשבים. עם ראוטר (חוטי \ אל חוטי) שמעתי שאל חוטי מוציא קרינה. או שמעתי שיש דרך לחבר דרך כבל את שני המחשבים ויהיה מחשב אחד מארח והשני לא יוכל להתבחר בלעדיו.. אבל האמת שהמחשבים דיי רחוקים אחד מהשני וצריך לעבור 3 חדרים כדי להגיע לשם וסלון.. אז זה קצת מסובך.. ואם אני לוקח את אחד מהם, אני צריך כרטיס רשת מה בדיוק אני צריך. מה אתם ממליצים?

21. שידרגתי אתמול את האינטרנט מ-1.5Mbs ל-2.5Mbs, יש תוכנה כלשהי שיכולה להגיד לי אם זה אכן גדלה המהירות ל-2.5Mbs ולא נשאר ב-1.5Mbs?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by X0r3z,

שלשום קניתי נתב של EDIMAX דגם 6204. בכללי הוא עובד בסדר אבל מדי פעם המחשב שמחובר אלחוטית מתחבר ומתנתק לסירוגין בטענה שהוא לא מצליח לעשות RENEW ל-IP עוד שאלה: האם אפשר להגביל את רוחב הפס שמועבר למחשב ההוא כך שלא יהיו לי קפיצות PING במחשב שמחובר חוטית לנתב?(או שזה בכלל לא קשור לזה?) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  23. יש רמות כאלו: OFF MEDIUM HIGH מה ההבדל בין השתיים האחרונים? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  24. Started by zeroone,

כשאני מנסה לעשות resume לקובץ שהורדתי במירק אני מקבל את ההודעה You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer אם אני מוחק את הקובץ שירד (ללא resume) הוא יורד ללא ההודעההזו איף פותרים את הבעיה. הורדתי קובץ 698 מגה מתוך 701

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by mazinya,

אני עומד לעבור להתגורר ביחידת דיור ואני רוצה להשתמש בחיבור 5 מגה שיש לדיירים שגרים מעלי. אני לא מבין בזה הרבה, אבל אני מאמין שמה שאני צריך זה כרטיס אלחוטי טוב בחיבור USB או כרטיס רשת PCI אבל לא יודע מה עדיף. יש לי WIN 7 64 אז כמובן אני רוצה משהו שקל להתקין ושמתאים לוינדוס החיבור ישמש אותי להכל. גלישה רגילה וגם להורדות תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.