עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by NI4NI,

שלום לכולם אני לא מבין גדול ברשתות ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. עד עכשיו היה לי בבית מחשב נייח שהתחבר ישירות (חוטי) לראוטר netgear בתקן G ומחשב נייד שהתחבר לראוטר אלחוטית. לאחרונה עברתי דירה ובדירה החדשה יש קושי להעביר קו אינטרנט עד לחדר המחשב ולכן חשבתי לשים את הראוטר בסלון ושגם הנייח יתחבר אלחוטית. כמובן שאני לא רוצה שתהיה פגיעה גדולה בביצועי האינטרנט ולכן אני כנראה אקנה ראוטר וכרטיס רשת חדשים בתקן N. השאלות שלי הן: 1. עד כמה יש שיפור בתקן N לעומת תקן G ? האם זה באמת מורגש (מהירות יותר מעניינת אותי מאשר טווח) ? 2. האם יש איזה פתרון bluetooth לקישור בין הראוטר למחשב ? 3. ראוטרים מומלצים (אני כנראה אביא מחו"ל). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  2. אני לא מצליח להתחבר לאימול לאחר התקנה של רשת על חוטית , ניסיתי לעשות את המדריך של ה LOWID ועדיין אני לא מצליח להתחבר , מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  3. בראש ובראשונה אני ריצה לומר שהבעיה היא במחשב נייד מסוג IBM T30 צריך עזרה דחוף אני כבר מנסה בערך שבועיים ליפתור את הבעיה... המחשב מיתחבר לאינטרנט מוצא את הרשת (למחשב כרטיס רשת אלחוטי מובנה של אינטל) אך לא מצליח לזהות את המחשבים האחרים ברשת הוא בעצמו לא מצליח להיכנס להגדרה של MSHOME ליפעמים מחשבים אחרים רואים אותו אך לא מצליחים להיכנס אליו... ומכאן נוצרה לי הבעיה שאני לא מצליח להדפיס מהמחשב הזה בעוד שמחשבים אחרים (3 נייחים) רואים אחד את השני ומצליחים להדפיס במדפת ששתופה ברשת המחןברת לאחד המחשבים... אם מישהו יודע מה לעשות אני ישמח :bash:

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  4. אני מחפש פתרון להעברת מידע מהירה, אך נתקע בצורך של עבודה מול FTP וכעת הבעיה שלי היא שאינני יודע האם ניתן לפתח קובץ (סרט לדוגמא) משרת הFTP בלי להעבירו קודם אלי למחשב... האם זה אפשרי ובמידה ולא מה הפתרון האחר לבעיה זו? כיוון שהמחשב "שרת" שלי עובד עם XP הוא עובד מול SMB 1 האיטי יותר ולכן מהירות ההעברה נמוכה בהרבה מהFTP - עשרות אחוזים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  5. באקספי ישנו אשף שמאפשר ליצור רשת חדשה. לא מצאתי את האפשרות הזאת בויסטה. אני מעוניין ליצור רשת אחת לשני המחשבים (כרגע כל אחד יושב ברשת משל עצמו) כדי להפוך את מציאת המחשב השני ליותר מהירה.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by m0sh,

שלום אחותי ביקשה ממני להכין לה סקר שהיא תוכל לשלוח לאנשים ושהיא תוכל גם לשמור את התוצאות אמרתי לה שצריך לעשות אתר בשביל , עכשיו אני הבנתי שיש אתר שנותן לך ליצור סקר ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג מה הכתובת שלו? תודה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  7. יש לי אינטרנט במהירות של 5M - כאשר אני מורד קבצים או עדכוני למחשב הוא מוריד לי במהירות אסטרונומית. הבעיה שלי היא בגלישה.-כאשר אני גולש יש לי המתנה של כמה שניות בין דף לדף ולפעימם גם יותר מ 10 שניות. חשבתי שזה בא מאיזו רוגלה או תוכנת ריגול אז פירמטתי את המחשב - עכשיו יותר טוב אבל עדיין הגלישה איטית . מה אפשר לעשות ? תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by eliorar,

אני מחובר לADSL במהירות 2.5Mbs, במחשב הנייח - מחובר דרך כבל רשת למודם אני מוריד במהירות איטית, מקסימום 150kbs בבדיקת המהירות גם של בזק בינ"ל וגם של בזק (1@1). עשיתי בדיקה גם עם המחשב הנייד שמחובר דרך הרשת האלחוטית ושם המהירות היא כמו שצריך כלומר 350kbs כך שהבעיה אינה בקו. אני מנסה לפתור את התקלה במחשב הנייח אך ללא הצלחה, סרקתי וירוסים עם Avira ועם Nod32 Online Scan ולא מצא כלום. במחשב גם מותקן Zone Alarm Firewall (ניסיתי לנתק אותו גם בזמן ההורדה ולא השתנה משהו) מותקן גם Windows Defender ו Ad Aware שגם לא מצאו משהו חריג במחשב. ביצעתי איפוס להגדרות של האקספלורר וגם ללא שינוי. חשדתי שאולי הבעיה היא בכרטיס רשת, אז התחברתי דרך מתאם רשת אלחוטי - עדיין ללא שינוי. אין לי אפשרות ל…

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  9. יש הבדלים ביניהם? כי עם האמביט 4 שנים לא הייתה לי בעיה אחת, ופתאום ליפני כמה ימים האינטרנט התחיל להיתנתק לי כל כמה שעות, אז בקשתי מהם להחליף את המודם. טעות או לא? זה מודם בעייתי (חוץ מזה שהוא מכוער)?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by zeroone,

כשאני מנסה לעשות resume לקובץ שהורדתי במירק אני מקבל את ההודעה You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer אם אני מוחק את הקובץ שירד (ללא resume) הוא יורד ללא ההודעההזו איף פותרים את הבעיה. הורדתי קובץ 698 מגה מתוך 701

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  11. שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 2 ישן של Packer-Bell עם מסך CRT שגם הוא מאותה החברה. יש לי בבית מחשב PC רגיל ומחשב נייד של IBM. שני המחשבים מחוברים לנתב/מודם HomePortal 1000SW של 2Wire. המחשב הנייד באמצעות כרטיס רשת אלחוטי של D-link מדגם DWL-650+. (בקשר לדגם שימו לב שהפלוס הוא אחרי המספר 650). המחשב PC הרגיל מחובר באמצעות כרטיס רשת (אני חושב 10/100) רגיל למודם/נתב באופן ישיר. מה שאני חשבתי זה לקחת הפנטיום 2 הישן, להתקין עליו מערכת אבטחה של לינוקס כדוגמת: Sentry Firewall (הבנתי שהיא גירסת הפצה חיב ולכן לא מומלצת...) והוא ישמש כשרת פיירוואל. עכשיו אני צריך הדרכה מאנשים שיש להם ידע. איך אני עושה דבר כזה? במיוחד כאשר יש תצורה אלחוטית וקווית כאחד... חשבתי אולי לקחת את קו…

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by OmEr.il,

שלום, אני משתמש בביטקומט גירסה 0.93,ויש לי הודעה מימין מטה שהגישה אליי חסומה("עיגול" כתום). ניסיתי לפתוח פורטים לפי המדריך שהם מפנים אליו,ועדיין לא הלך. למישהו יש מושג מה הפתרון??? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  13. אני מישתמש בוינדוס 7 עכשיו אני מתחבר לאינטרנט דרך השכנים כשאני מיתחבר יש לי 4 פסים של קליטה בזמן הגלישה באינטרנט הפסים יוריד בהדרגה לאחד ואז שוב עולים בלי שאני זז מהמקום עם זה דרייור בבקשה תשאירו לינק למה לא מצאתי באתר את הדרייבר שאני צריך תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  14. יש לי מחשב ניד .ושאני מתחבר לצט של נענע הוא נכנס לי אומר לי "נותקת מהשרת"למה זה? אני מחובר דרך כבל רשת

15. Started by Ghosthunter,

יש לי בעיה בכניסה לאתרים מחול. נראה לי שזה בגלל שאני באינטרנט זהב. אנא בידקו אם אתם יכולים להתחבר.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה במחשב, כאשר אני נכנס לאתר פייסבוק, אחרי כמה דקות של גלישה הדפדפן אומר לי שהדף לא נמצא וחוזר לפעול רק לאחר שאני מנקה את כל נתוני הגלישה. זה קורה בפיירפוקס, כרום ואקספלורר. תודה מראש )

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by tiptipon,

שלום לכולם אני חדש פה כפי שרואים יש לי כמה שאלות אני מתכונן לרכוש נתב אלחוטי של LINKSYS עבור שתי מחשבים נייחים וגם PS3 ומחשב נייד הנתב ישב בממ"ד אבל ליד דלת הכניסה 1 איזה דגם מומלץ של LINKSYS ? 2 האם אני צריך את המודם של בזק יש לי ECI270 או שאני יכול לחבר את קו הטלפן ישירות לנתב? תודה לעוזרים

18. שלום יש לי מחשב נייח עם וינדוס xp , ומחשב נייד עם וינדוס 7. למחשב הנייח מחובר מודם כבלים ונתב אלחוטי לינקסיס WRT54GL , שמחובר למודם ולמחשב , כאשר בנתב צרובה התוכנה של tomato גרסה אחרונה אם זה משנה משהו. את וינדוס 7 התקנתי לפני כמה שבועות על הלפטופ , האינטרנט עבד בסדר גמור בלפטופ (אלחוטי) עד היום , מאיזו שהיא סיבה הפסיק להתחבר לרשת שעשיתי . לרשתות אחרות , הוא כאילו מתחבר אבל לא מצליח לגלוש. הוא רואה את הרשת שלי ופשוט לא מצליח להתחבר נותן הודעה שלא מצליח , ניסיתי ללכת לפי הפתרונות של וינדוס 7 , ללא הצלחה , כל פעם נותן שגיאה מסיבה אחרת , פעם אומר לכבות נתב ולהדליק מחדש (ניסיתי לא הלך) , פעם בעיה ב access point ועוד. חיברתי את הלפטופ עם כבל לנתב , והופ אין בעיה , הוא מתחבר ל…

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. שבת שלום, התחברתי לסיב אופטי וקניתי נתב חדש Tp Link AX3000 בנוסף לרשת קיימת של שלושה Deco M5. חיברתי את הנתב החדש כנתב ראשי במקום הדקו (שבינתיים ניתקתי מהחשמל) חיבור קווי ישיר של מחשב לנתב החדש AX3000 שהיה מחובר ישירות למודם (מתאם סיב) - היה תקין עם מהירות של 1GB חיבור אלחוטי של אייפון 11 גם היה תקין. חיבור קוי של הנתב AX3000 לסוויצר - מכשירים שהיו מחוברים קווית בהצלחה עם הדקו לא מתחברים לאינטרנט, וגם אייפד ישן ואייפון 7 לא מצליחים להתחבר אלחוטית לרשת האלחוטית החדשה. מחשב נייח שהיה מחובר קווית - ניסיתי לבצע ipconfig release, renew וכו ועדיין לא מתחבר לאינטרנט. שמתי לב שכתובת שלו היתה 168.68.68. שזה היה הטווח שהקצה הדקו ו…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by ReDeOn,

יש לי רוטר וסוויץ 3 מחשבים שתיים עם Windows 98 ואחד עם Windows Xp (שלי) הWindows 98 יכולים לשתף להעביר וכו'.. אבל אני לא יכול לראות אותם מה עושים?

21. Started by Thadar,

.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by eggnoob,

אני צריך בבקשה דרייבר לכרטיס הזה: wireless lan_11g PCI Card של LevelOne תודה!

23. Started by nnfyrbsnss,

כמו שאמרתי בדיון הקודם שלי פה, הPS3 שלי מחובר ישירות למודם עם MPLS, הספקית היא בב"ל והספקית תשתית היא הוט. (5Mb/512Kb) בימים האחרונים כשהורדתי דמואים ודברים אחרים מהPSN STORE כל הורדה היתה ממש איטית, כ11-10 שניות לMB אחד (אין אפשרות לראות את קצב ההתקדמות בKBים), ומשחק מסוים ברשת (LBP) איטי בצורה מחרידה, לאגים מכל עבר, לעומת זאת היום בבוקר כשבדקתי את העניין, הכל היה בסדר, הורדתי כ5MB תוך קצת פחות מ8 שניות, משחקי אונליין עבדו מעולה. אז השאלה שלי היא: האם בזק מעצבת את התעבורה בשעות עומס או שפשוט מאוד במשך כל היום יש עומס ורק בבוקר אפשר להשתמש באינטרנט כמו שצריך? עד שבוע שעבר, כשהייתי מחובר לנטוויז'ן כל הורדה שלי מהPSN STORE היתה מורידה בקצב מעולה במשך כל היום, משחקי אונליין …

24. Started by Kremer,

אחרי חודש שעברתי לנטווז'ן מברק בגלל שהיו בעיות בברק גם נטווז'ן לא מצליחים לפתור את ה"בעיות" (חסימה של האינטרנט לחול) אני מחפש ספק שלא יחסום אותי כמו החברה המאוחד ששיחררה אותי היום מההתחייבות על מי אתם ממליצים..?? מהירות 5מגה שיהיה באמת 5 ולא רק בבדיקה של הספק

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  25. אהלן, אני הולך לקנות מחר את הLinkSys WRT54GL, ואני כמובן רוצה ליצור רשת אלחוטית אז אני רוצה גם לקנות 2 כרטיסי רשת USB אלחוטיים. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת USB אלחוטי? יש לי דיי ניסיון רע אם D-LINK שקניתי באופיס דיפו ( היה זול ).. אז אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים