רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
חברה רציתי לדעת עם למישהו יצא לעבוד עם החברה הזאת, אני יודע שהחברה מתקינה שרת אבטחה שכולל שם סינון דואר זבל, סינון אתרים, אנטיוירוס ברמת GATEWAY, פיירוול ועוד מלא דברים והקטע שזה הכל קוד פתוח והם לוקחים כסף רק על ההתקנה... אז רציתי לשאול עם מישהו עבד איתם בעבר ויכול לתת לי חוות דעת על החברה והשירות שלה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש ברשותי מחשב אשר מחובר לאינטרנט דרך נקודת גישה מפלאפון (הטלפון משמש כמודם סלולרי - אין תשתית תקשורת ). אני מעוניין לחבר את מצלמות האבטחה לאינטרנט על מנת לצפות מרחוק ( יש XVR עם חיבור LAN). כיצד אני יכול לחבר את הDVR לאינטרנט של המחשב ( שאותו הוא מקבל דרך נק' גישה מהוייפי) ? עשיתי גישור בין הכרטיס רשת ובין הכרטיס וייפי במחשב וחיברתי את הכרטיס רשת לDVR ישיר בכבל LAN אך עדיין לא מתקבל אינטרנט במצלמות. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אנחנו נמצאים במהלך שיפוץ בדירה של 2 קומות. בעצת איש תקשורת, העברנו כבלי CAT6A לכל החדרים בבית וגם ל3 נקודות שאמורות לשמש כנקודות גישה. בסה״כ עוברים כבלים ל- 14 שקעים. בארון תקשורת שנמצא מחוץ לבית הותקן גם פאנל שאליו מחוברים הכבלים. הגעתי לנקודה שבה אני מרגיש שהשקעתי יותר מדי מאמץ וכסף בכל התשתיות האלה כשבסופו של דבר לא בטוח שיהיה לזה ערך, אבל אני מנסה להבין מה נשאר לעשות כך שאקבל רשת איכותית בכל הבית מבלי להשתגע עם עוד הוצאות מוגזמות. כרגע אין בבניין חיבור של סיבים אופטיים ואני מתכוון כנראה להתחבר להוט 500 מגה ובעתיד לעבור לסיבים כשיתאפשר. חשוב לי מן הסתם שיהיה בבית כיסוי wifi טוב. להבנתי נשאר לקנות: …
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם זה יותר מהיר? איכות שיחה יותר טובה? יותר איזורי קליטה? שירות מקצועי יותר? שירות מהיר יותר?... בקיצור מה טוב בזה, ולמה שווה לי לעבור?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי 5 מחשבים בבית. 3 ניידים אחד ו2 נייחים , אני רוצה לחבר את כולם לרשת אלחוטית. אני מודע שעלי לרכוש כרטיסי רשת אלחוטיים ל2 הנייחים (בניידים כבר יש) , ונתב אלחוטי. איזה נתב ייתמוך בכמות כזו של תחנות? האם על הנתב להיות מחובר בצורה קבועה אל אחד המחשבים ברשת (בצורה חוטית) - כמובן לאחר הקינפוג.? העניין הוא שהבית מחולק ל2 קומות , והחיבור לאינטרנט נמצא בקומה התחתונה.וכדי שאוכל לגלוש בקומה העליונה הבנתי שעלי לרכוש ACCESS POINT - איך הוא מתחבר לשאר הרשת בכדי להגביר את האות?? אם בעזרת כבלים אז מה הועילו חכמים בתקנתם??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום. אני חייב הסבר מפורט איך אני פותח פורטים בשביל האימיול. יש לי ראוטר Edimax 6104Wg אני כמעט בטוח שזה הדגם.. האימיול אז הוא עם סרט שחור על העיניים ואמרו לי שזה אומר שמשהו חוסם אותו. אז אם אפשר בבקשה עסבר אני ישמח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי wireless adsl modem router של edimax - ar6024wg. בזמן האחרון התחילו לקרות התנתקויות של הקישור, הקישור נתקע עד שלא עושים reboot למודם אי אפשר לגלוש. אותו דבר קורה כשאני מפעיל ++DC, אחרי מספר שעות הקישור נתקע וצריך לעשות reboot למודם. דבר דומה קורה עם eMule, יש התנתקויות זמניות של כמה שניות (הכרטיס רשת שלי מראה לי שהקישור חזר לפעול) וזה דופק את כל ההורדות (ד"א אני לא מתנתק מהספק, וה-IP שלי לא משתנה). דבר נוסף הוא שכשאין תעבורה או שסתם גולשים, אין בעיה הכול זורם. יש לי כמה רעיונות למה יכולה להיות הבעיה, 1. ה-firmware של edimax סוג ב' וכשפותחים תוכנה שפותחת המון connections ומורידה בקצבים גדולים - הוא נתקע. 2. אולי הכרטיס הרשת שלי דופק. ( יש לי onBoard של n…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אמרו שאפשר ליראות את הסרט שיורד בזמן שהוא יורדד - מערכת Preview מקצועית ומהירה אשר מולבשת על האימיול ומאפשרת צפייה מהירה ונוחה בקטע מקובץ הוידאו בזמן ההורדה. איך אני עושה את זה? ומה הדפדפן הכי טוב שיש?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
התקנתי רשת אלחוטית עם router של US robotics. התקשורת עובדת מצויין, כשהיא עובדת, אך מדי פעם המחשב שמחובר אלחוטית (כרטיס USB) מתנתק מהרשת האלחוטית - גם כשאני בכלל לא גולש - ואז אי אפשר לשחזר את התקשורת בשום צורה עד שאני עושה restart למחשב (עם windows xp). אחרי ה-restart הרשת מתחברת מעצמה ועובדת שוב מצויין בלי צורך לשנות משהו. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם זה נשמע כמו בעייה ברשת, או אולי בהגדרה אחרת של המחשב (מחשב חדש עם לוח אם 945PL של MSI)? הדרייבר שהשתמשתי בו לכרטיס האלחוטי הוא המקורי שבא עם ה-router והכרטיס האלחוטי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי אתר שבניתי לפרויקט יחידה אחת במחשבים (הים קיבלתי עליו 100 בבגרות!). אני רוצה לאחסן את האתר באינטרנט, איך ואיפה עושים את זה (בחינם)?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
קודם כל בקשר לשיתוף קבצים.. עשיתי רשת אלחוטית היום, ואני לא יכול להיכנס למחשב של אחי אבל הוא יכול להיכנס לשלי, זאת ההודעה שאני מקבל: עשיתי במחשב שלי ושלו בדיוק אותה פעולה אבל אני לא יכול להיכנס לשלו.. ה"ראוטר" נמצא על המחשב שלי . מה לעשות? ועכשיו לשאלתי השנייה, חבר שלי אמר שכדי לי לקנות כבל רשת מפוצל ולחבר בין המחשבים כדי שלא יהיו לאגים.. יש לכם אולי רעיון לתת לי שלא יהיו לאגים בכלל? ואם לא בכלל אז לפחות שלא יהיו גדולים. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי... יש לי שתי כרטיסי רשת אלחוטיים ישיר ממחשב למחשב.. עכשיו פירמטתי תמחשב התקנתי תדרייברים והכל אבל הוא לא רוצה להיתחבר... הוא אומר התקשורת האלחוטית אינה זמינה בשתי המחשבים.... הייתי רוצה להגיד לכם תחברה.. אבל זה בלי חברה חח... זה IEEE 802.11 דרך אגב..
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תראו בקרוב יהיו לי 2 מחשבים עכשיו אני רוצה לעשות רשת בניהם זה לא אמור להיות מסובך נכון ????(בשניהם כנראה יהיה xp ) אבל לי יש בבית אינטרנט של 1.5 (מהירות) אז אפשר לעשות שמחשב אחד יקבל 750 והשני גם 750 ???? (קשה לי להסביר את זה) ואם כן אז נגיד אני מוריד ככה איזה קובץ גדול זה לא אמור להיאט את האינטרנט של המחשב השני נכון??????
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי אני רוצה לבנות אתר\דף אינטרנט הכי פשוט בעולם ,שיכיל טבלה שיהיה ניתן להכניס בה שם ומספר טלפון וכל מי שיכנס לאתר יוכל לראות את הנתונים שהוכנסו
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי adsl 750kb ולאחרונה התקנתי את ה- NORTON personal firewall... עכשיו כל פעם שאני מנסה לגלוש לוקח לו שעות עד שהוא מתחיל לקבל נתונים מהאתרים ולכן הוא מעלה אותם לאט יותר (אתר כמו גוגל שלוקח לו לעלות כרגיל שנייה עולה בעשרים שניות)...כאשר אני עושה disable ל- firewall הכל פועל חלק... מה לעשות???? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אנחנו עוברים דירה.... ואני רוצה לחבר 5-3 מחשבים... לאינטרנט ה1.5 שלי... אז מה אני צריך לקנות? ראוטר? סוויצ'? מה ההבדלים? ואפשרי לעשות שתמיד יהיה מחובר... (יש לי איידיאסאל) עריכה: שנעבור דירה אני יעשה 2.5 לא יודע אם זה ממש חשוב אבל סתם פרט לדעת....
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שיכול לתת לי יותר מ50 מגה (לא 50...אלא יותר מזה) בחינם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היי לאיזה דגם מודם 56K יש לו יציאה לכרטיס קול? יש לי כרגע כרטיס HSP של מיקרומודם (BTC) ואין לו יציאה כזו כך שאין לי אפשרות לדבר ולשמוע את המטלפן, אלא רק דרך ה-speaker של המחשב ולא דרך הרמקולים. האם יש אמצעי תכנותי שיכול לעקוף בעיה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התעוררה בעיה ברשת הביתי שלי בשליחת דואר מתוכנת האאוטלוק הדואר נשאר בתיבת הדואר היוצא ואין שום תנועה ב-UpLoad , הבדיקה הראשונה שביצעתי היתה לחבר את החייגן ישירות למודם ואכן הדואר יצא בשניות. ולכן החלטתי לבצע חיפוש אחר פתרון לבעיה הנ"ל וכמובן נתקלתי בהמלצות חמות להשתמש בגרסאת DD-WRT, אכן ביצעתי את העדכון קושחה לגרסא V23 Sp1 אני מחובר לבזק בינ"ל דרך הכבלים עם חייגן L2TP וכמו שקראתי כאן לא פעם בפורום שהגרסא הנ"ל אינה תומכת בחייגנים מסוג זה אני פונה לחברי הפורום כאן ע"מ לקבל המלצה חמה ועזרה בהגדרת הראוטר, אני אכן מעוניין לבצע שידרוג שכזה היות ואני בטוח בהחלט שהם הרבה יותר טובות וחזקות וכמובן משפרות את הקליטה של WireLess אז אנא , אם מישהו מכם משתמש בנתב כזה ו…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני אורח ברשת עם switch hub של edimax, ויש לי בעיה עם כול מיני אתרים ותוכנות בשני המחשבים האורחים שמשתתפים ברשת, נחסמים כל מיני אתרים כלומר יש אתרים שפשוט לא עובדים וכנל לגבי תוכנות שקשורות באינטרנט שעובדים במחשב המארח והבעייה היא לרוב בכל מיני אתרים אז השאלה שלי היא איך אני מסדר את זה... אם זה משנה, יש לי מערכת הפעלה ווינדוס sp2. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי שני מחשבים ובניתי רשת בינהם ע"י כבל מוצלב ושימוש בהגדרות XP בזמן ששני המחשבים עובדים יחדיו מהירות הגלישה יורדת ... רציתי לדעת אם ע"י חיבור של מתג וממנו חיבור של כל מחשב בנפרד הענין ישתפר או אף יפתר? תודה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי חברים, אין לי מושג ממה נגרמת הבעיה שאני אתאר כאן: יש לי מחשב דסקטופ ומחשב נייד. שניהם מחוברים ברשת אלחוטית כאשר הדסקטופ מחובר לאינטרנט דרך ADSL (דרך כרטיס רשת לא USB) ומעביר את האינטרט לנייד דרך כרטיס רשת אלחוטי. הווי אומר אין ראוטר במערכת אלא רק שני כרטיסי רשת אלחוטיים המקשרים בין הנייד לדסקטופ (מה שנרא ADHOC). הבעיה הנוכחית שלי היא שהמחשבים מחוברים אני יכול לעשות PING מאחד לשני וגם REMOTE DESKTOP עובד נפלא. יותר מזה, על הנייד עובד גם הסקייפ זאת אומרת הם מחוברים ויש שיתוף. למרות זאת אני לא יכול לגלוש באינטרנט באקסלפורר, ומקבל את הדף המעצבן שאומר לא ניתן להגיע לדף המבוקש. מה לעזאזל קורה פה? אני מיואש כבר!
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כרגע אני מחובר לADSL, ועם החבילות החדשות בכבלים (1.5\256 ב95 שקל אם אני לא טועה כשאני משלם בערך 80 על 750K כרגע) זה נראה משתלם לעבור. האם אני יכול להתחבר לאינטרנט בכבלים בעוד שיש לי חיבור טלוויזיה של YES בבית?(ולא, אני לא רוצה שיבואו וישברו לי את כל הקירות ויתחילו להתעסק עם כל החיווט בתוכם) עוד משהו שעלול לגרום לבעיות זה שיש לי בבית רשת אלחוטית ואני מתחבר דרך הראוטר, אז אם יש צורך בחייגן אני לא אתחבר אליהם. הראוטר(COMPEX 27G) תומך ב Static IP Address Dynamic IP Address PPP over Ethernet PPTP ואני חושב שיצא לו עדכון שתומך בL2TP או משהו כזה, אבל אני לא סגור על זה כרגע.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-