עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Norm4nde,

איך אני מסדר את זה !@?# זה לפעמים אתרים שאני פותח קופאים LOL מה לעשות . תמונת מצב: http://img377.imageshack.us/my.php?image=flycz3.jpg

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  2. Started by gania23,

אז ככה אני הורדתי משחק בutorrent הוריד לי על מהירות 50+ אמרו לי להתקין איזה תוכנה בשם netlimiter התקנתי לא הבנתי בה כלום אז מחקתי... עכשיו אחרי שמחקתי אותה נדפקה לי עוד יותר המהירות והutorrent כתב לי שיש לי הגבלה בחיבור ולא הצלחתי להוריד בכלל מהביטקומט עכשיו התקנתי winsockfix וזה אמנם תיקןן לי את בעית ההגבלת חיבור בutorrnt אבל המהירות הורדה ירדה ל 5 מה אני יכול לעשות כדי לתקן הכל ולהחזיר למה שהיה פעם והנה תמונה מהutorrent http://img67.imageshack.us/my.php?image=untitledhb5.jpg בתוך הסוגריים כתוב לי 725 אבל מחוץ לסוגריים כתוב לי 15 ככה זה צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  3. יש לי מודם RTA 1320 שהפכתי אתמול לראוטר ומחובר ישירות למחשב. ההורדות בביטורנט ירדו מ-300 בממוצע ל-2K! יש צורך בפתיחת פורטים בממשק המודם? איך עושים את זה אם כן?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by Fighter,

יש לי צורך בהקמת AP ללא סיסמה או לפחות WEP כי יש מכשירים שלא תומכים בWPA כמו למשל הנינטנדו DS LITE הבעיה שבוינדוס 7 הוא נותן לעשות את זה רק עם סיסמה של WPA2 אני מקים את הAP בדרך כלל עם התוכנה של ralink יש לי פתרון וזה פשוט מאוד לפתוח את הXP MODE ושם לעשות את הAP וככה אפשר גם בלי סיסמה או WEP אבל שמתי לב שכאילו האינטרנט לא אחיד אפילו שזה ב100% קליטה כי זה איזה חצי מטר מרחק מהסטיק, יש מצב שמשהו בXP MODE גורם לחיבור לקרטע?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  5. ניסיתי לעשות את הICS שאף פעם לא השתמשתי(אני תמיד משתמש בSYGATE HOMENETWORK) והגעתי למצב כזה יש שיתוף קבצים ויש זיהוי של מחשבים עכשיו אני נכנס דרך הלקוח לאינטרנט ואין... מה לעשות אני משתמש בשני כרטיסי רשת אחד לאינטרנט ואחד לרשת חשוב להזכיר יש לי במחשב שרת ויסטה ובלקוח XP עשיתי גם שהכל יהיה על אוטומאטי אבל לא עובד... ממתין לעוזרים

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by ftzahi22,

יש לי 2 מחשבים שעד עכשיו היו מחוברים בעזרת כבל מוצלב נמאס לי להשאיר את המחשב דולק כל הזמן ,אז החלטתי לקנות נתב 1. איזה נתב מומלץ(ADSL) נתב קווי (לא אלחוטי) ? 2. אפשר לחבר הכל בעזרת הכבל המוצלב או שאני צריך לפרוס כבל חדש ? תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  7. שלום עידכון: שמתי לב שהבעיה קורה רק כאשר אני מסמן בlogin שיזכור את השם משתמש וסיסמא. כשזה מבוטל אז אני יכול להתחבר. דרך אגב שחזרתי גם את כונן מערכת ההפעלה מלפני הפירמוט בעזרת נורטון גוסט ועכשיו גם שם הבעיה קורה למרות שעד היום לא הייתה לי שום בעיה. עידכון 2: פירמטתי את המחשב עוד פעמיים נוספות עם נסיונות קונפיגורציה שונות sp1,sp2 עם אנטיוירוס ובלי והבעיה לא נפתרה. קשה להסביר את המצב אבל מה שקורה זה שיש לי את המחשב הראשי שממנו אני לא יכול להתחבר כמו שצריך לאתרים מסוימים ולא משנה באיזו קונפיגורציה (עד לפני יום יומיים זה כן עבד) ויש לי מחשב נוסף שממנו זה כן מתחבר בכל פעם שאני מנסה. עידכון 3: הרגע התקנתי firefox ואיתו אני מתחבר בלי בעיות. העניין הוא שתמיד התחברתי עם internet ex…

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by g_s,

יש לי שני מחשבים עם XP PRO והרשת פועלת מצוין, כלומר, אינטרנט ומשחקים ברשת בין המחשבים אבל כשאני רוצה להעביר קבצים אני לא מצליח לראות את המחשב השני כשאני לוחץ על "VIEW WORKGROUP COMPUTERS" אני רואה רק את המחשב שלי ולא את השני.... * הפיירוול בשניהם מכובה

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by tnt studios,

שלום לכולם... טוב, אז מלפני כמעת חודש חזרתי לארץ משליחות של שנתיים בהולנד. המכולה עם המחשב וBATTLEFIELD 2 עדיין לא יצאה מהמכס ועוד דברים שאני לא מבין (טוב נו... אני עדיין בן 14) אז לעניין, בהולנד, עם שרתים אירופיים ואמריקיים RANKED היה לי פינג ממוצא של לא יותר מ40. עכשיו, אני הבנתי שבארץ הקצב העלאה לא כזה גבוהה. ואני שואל את עצמי "אויי לא! מקווה שזה לא ישפיע על המשחק!" אזזז.... חשבתי לשאול אתכם, שחקני BATTLEFIELD 2 שבארץ, מה הפינג הממוצע שלכם? בשרתים ישראליים (בכלל יש כאלו RANKED ישראליים?) ובעולם? תודה מראש, תמיר נ. AKA REGMAN

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  10. שלום חברים, הראוטר שלי מסוג LINKSYS WRT54GS נמצא בקומה הראשונה ובקומה השניה אני מקבל אות LOW האם ישנה דרך להגדיל את הטווח של הקליטה או השידור? תודה רבה.

11. Started by avivlyaviv,

אני לא מצליח להעלות/לשתף מTL! (להוריד כן) אבל רק מTL! מישהו יודע למה? אני די בטוח שזה בעיה בהגדרות חיבור האינטרנט שלי או משהו (בגלל זה שמתי אטת ההודעה פה) אבל אם למישהו יש רעיון אחר מה הבעיה אז בבקשה זה דחוף! (אם זה לא מתאים לפה אז תעבירו )

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by zzz727,

יש לי 3 מחשבים שני כרטיסי רשת דרך Usb וראוטר ואני רוצה להקים רשת מישהו יכול לשלוח לי מדריך מפורט אם צריך עוד כרטיס רשת ואיך לחבר ואיך להקים את הרשת מצאתי את המדריך עם האבטחה אבל זה לא עזר לי זה לא מפורט מישהו יכול לשלוח לי מדריך?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by --Shadow--,

שלום לכולם רציתי לדעת איך מקבלים או שולחים דואר דרך TELNET בCMD למישהו יש מושג והוראות איך בדיוק לעשות את זה? או מדריך שמפורסם באינטרנט? אשמח לעזרה תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  14. אוטלוק 2003 מותקן בשני מחשבים, נייח ונייד. האם ניתן לסנכרן בעיקר את הודעות הדואר האלקטרוני באופן שבשני המחשבים יהיה עותק זהה שלהם ? בתודה !

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  15. שלום! ברצוני לערוך סקר מקיף על מהירויות החיבור של חברי הפורום לאינטרנט. אודה מאד למי שישתתף!

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by rbu,

עשיתי רשת בין 2 מחשבים , הרשת עובדת ! עשיתי את כל הפעולות שהסבירו פה על שיתוף ספריות וקבצים.... הבעיה היא - שרק דרך המחשב השרת אני יכול להכנס למחשב השני . אינני יכול להכנס מהמחשב השני למחשב השרת.... כאשר אני לוחץ במחשב השני על my network place ואח"כ על weiv workgroup computers ואז על המחשב השרת אז נפתח לי חלון של שגיאה ובו רשום roi is not accessible. you migth not have permission to use this network resource......access is denied מה אני עושה בנידון??? בבקשה צריך עזרה.......... רועי

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by beniloew,

אני רוצה ללמוד לMCSA באופן עצמאי. אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחומר למידה וכד' תודה מראש

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  18. שלום . הצלחנו לחבר בעזרת כבל מוצלב לשני הכרטיסי רשתשל שני המחשבים ה מחבר את המחשבים ונותן העברת קבצים דרךהמחשבים אך ללא אינטרנט. המודם שמחובר הוא מחובר ישירות לכרטיסרשת. יש ליעוד מודם שמחברים ל- usb עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה שהמחשב מאסטר ישתף את האינטרנט עם המחשב השני בבית. תעזרו בבקשה זה דחוף ואני לא יכול לחבר את השני עם המוד השני בנפרד זה מנק במאסטר את האינטנט תודה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 4.06.2007 בשעה 18:55:11[h טעות שלי בשניהם יש אקספי

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  19. אני צריך עזרה בשיתוף 2 מחשבים בוינדוס סרבר 2003 אני מנסה כבר כמה חודשים ועדיין לא הצלחתי רואים את שני המחשבים ברשת אבל אין גישה למחשבים (נדמה לי צריך להדליק משהו בוינדוס) מי שיודע איך שיעזור בבקשה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by gshhar,

דרך אגב יש לי חבילה של מגה וחצי.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by arik100,

איך העולם כולו בעצם מחובר לרשת האינטרנט? האם כולו מרושת בכבלים אופטיים? או שיש איזורים שהם מרושתים וחלק עם לווין? כי בין היבשות לדוגמא מפריד ים... אז מה כאילו יש אינטרנט לוויני??

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by creed111,

הרשת שלי מבוססת כיום על ראוטר 54M וכרטיס רשת אלחוטי 54M. האם שדרוג לראוטר 108M וכרטיס רשת תואם יגביר את קצב העברת הנתונים פי 2 או שהשיפור לא יהיה כזה משמעותי? הבעיה העיקרית שלי כיום היא העברת קבצים גדולים אל המחשב בסלון שאורכת זמן רב (ולא ניתן לחבר אותו חוטית).

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by tal249,

שלום, היה לי עד אתמול ראוטר של pheenet עם 4 יציאות, הראוטר הפסיק לתפקד משם מה לאחר כמה שנים של עבודה. מלבד התנתקויות לעיתים רחוקות הייתי די מרוצה ממנו ואני רוצה לשמוע המלצות לגבי ראוטר חדש, חשוב לי שיהיה בו firewall מובנה (אני לא יודע אם זה משהו סטנדרטי או לא), ורצוי גם יציאת USB למדפסת משותפת. יש לי גם מודם של ALCATEL שקיבלתי בהשאלה מבזק וחשבתי אולי לקחת ראוטר משולב עם מודם כדי לחסוך בכבלים ושקעי חשמל. בקשר לתקציב, 200-400 ש"ח. בתודה מראש לכל משיב.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by Semyon171,

שלום, רציתי לשאול על איזה נתב אתם ממליצים? אני מעוניין לחבר 2 מחשבים בבית,יש לי אינטרנט בכבלים במהירות 3 מגה. חשובה גם מידת ההצפנה של הנתב (שהשכנים לא יפרצו לי). מומלץ לקנות את הנתב מהספק (במקרה שלי נטויז'ן) או שכדאי יותר לקנות בעצמך? מה אתם אומרים על Edimax או 3com ? אני מעוניין במשהו אמין שלא יהיו ניתוקים ובעיות. ועוד שאלה - בעזרת הנתב אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב? לגבי התקציב - בסביבות 300-350 שקל.כמה שפחות יותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  25. שמתי תאמייל שלי באתר alljobs.ואח"כ הבנתי שלקבל הצעות זה בתשלום.איך אני מפסיק שישלחו לי אמיילים,זה כבר מטרד תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים