רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אתמול חיברתי שתי יחידות ax3 פרו. הראשית מחוברת למודם של הוט. לראוטר מחובר סוויטש פשוט ואליו קווית מחובר שאר הבית והיחידה השנייה שמחוברת כ-mesh. מה שראיתי זה שחיבור אלחוטי או קווי ישירות לראוטר מציג קצב טוב (מעל 100 מגה ביט). אבל, חיבור קווי לסוויטש ומדידות ממכשירים שמחוברים אליו מניב קצב איטי משמעותית (20-30 מגה ביט). המדידות בוצעו תוך שימוש באותו כבל פעם לראוטר ופעם לסוויטש ע"י מכשירים שונים. בנוסף, ב-GUI של היחידה המשנית (אם אני מבין נכון), מוצג שהחיבור בין שתי היחידות הוא אלחוטי 5G ולא קווי. ההנחה שלי כרגע היא שהסוויטש הוא מקור הבעייה. (אשמח לרעיונות נוספים). במידה ואני צודק, למישהו יש המלצה לסוויטש של 16 פורטים חזק מספיק שיחזיק את הרשת הביתית …
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, יש לי מודם USB, כשניסיתי להתקין חלונות ויסטה המודם לא זוהה ע"י המערכת וכך לא היתה לי אפשרות להתחבר לאינטרנט. די מבאס. השאלה שלי, מה אני צריך על מנת לרכוש נתב? (ראוטר). האם אני יכול להתחבר לאינטרנט עם נתב למרות שיש לי מודם USB? ואם אני קונה נתב שהוא לא אלחוטי, האם כרטיס רשת רגיל 10/100 בכל מחשב מספיק? חוצמיזה אם בטעות מישהו מצא פיתרון למודם USB של DYNAMODE שלא מזוהה בויסטה זה יעזור. תודה מראש, ירון.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם הראוטר כאשר אני נכנס לממשק שלו דרך דפדפן כלשהו הוא נכנס לכמה שניות אני מצליח להעביר כמה חלוניות ואז הוא כותב לי "Navigation to the webpage was canceled" אני לא מצליח לשנות הגדרות כלום.. כמה שניות נותן ואז מפסיק.. אני עובד עם win7, מחובר אליו 2 מחשבים, חוץ מזה האינטרנט עובד מצוין. מה יכול להיות מקור הבעיה? ועוד שאלה.. בראוטר הזה אפשר לפצל את הרוחב פס בין המחשבים?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כשאני פותח אתרים אז לפעמים יש לי מין X במקום תמונות מה הבעיה יכולה להיות ?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הוא לא רושם HIGH ID וגם לא LOW ID זה מה שרואים בתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי! יש לי שאלה: האים ניתן לשתף מחשבים ברשת לגלישת אינטרנט בלבד (ראוטר אלחוטי של D-LINK 624) ללא שיתוף קבצים בין המחשבים ברשת? אני מעוניין שלכל המחשבים תהיה גישה לאינטרנט אבל לא יוכלו לגשת אחד לשני. אגב, אני לא מדבר על הגדרת הרשאות בווינדוס XP בכל מחשב אלא שבכלל לא יהיה ניתן לגשת מראש.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום חברים ! אני די חדש בלינוקס אתמול התקנתי את אובנטו והכל עבד יפה (לפני כמה שנים היה לי מנדרייק 9) אז אני יודע +- דברים בלינוקס הוא הוריד כל מיני עדכונים מהאינטרנט והתקנתי שם ACTIVE DIRECTORY עכשיו משום מה לא עובד לי כלום אני משתמש עם התוכנה VMWARE כאשר אני לוקח את SERVER 2003 ואת אובנטו ועושה אותם TEAM ומגדיר את ה IP 192.168.1.10 ב SERVER 2003 SUBNET MASK : 255.255.255.0 וב אובנטו 192.168.1.11 ורושם שם את ה DNS של 2003 עכשיו באובנטו בתוך ה MY NETWORK הוא מזהה את ה WINDOWS ואת השם של המחשב אבל לא רואה בפנים שום SHARE שעשיתי ב 2003 ומשום מה כשאני נכנס ל ACTIVE DIRECTORY ורושם לו להתחבר לדומיין שיצרתי הוא לא מסכים הוא כותב לי Unable to Resolve DC name הוא כותב שיש ל…
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית חדשה כשקנינו אותה (ממש לא מזמן) הכל עבד חלק והקליטה הייתה מצויינת. ועכשיו הרבה פעמים הקליטה יורדת מ98% ל-60%. יש לציין שהראוטר נמצא בחדר למעלה והכרטיס רשת נמצא למטה. כל פעם כשזה יורד אז אני מתקין מחדש את הכרטיס רשת ואז הוא חוזר לעבוד כרגיל. ואחרי יום הוא נדפק שוב... מה הבעיה פה? :s05: מה אני צריך לעשות כדי לסדר את הבעיה? :s05: תודה לעוזרים... ;D
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לספר על רשתות , כעיקרון אין לי בעיה באנגלית. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
ללא תוכנות מיוחדות, רק הגדרות ב-IE או המחשב .
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בעיית גימייל היה לי חשבון הגוגל חשבון ותיק מאוד מסתבר שבימים האחרונים אני לא מצליח להיכנס למייל שלי ההודעה שאני מקבל היא שהחשבון חסום לא רק שסגרו את החשבון שלי אלא סגרו גם את מי אני הזמנתי את כולם הם לא השאירו מייל לבירורים ולא מקום לשאלות יש לי חומר קריטי שאני חייב להוציא משם ומהר אם משהו יכול לעזור לי עם זה אני אשמח
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של ASKEY RTA 300W ואני מקבל LOW ID תמיד באמיול ביטלתי את הפירוול של הווינדוס ואת הפירוול של הראוטר ואני מקבל בכל זאת LOW ID יש פיתרון ? בבקשה עזרה אני חייב עזרה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאימול לאחר התקנה של רשת על חוטית , ניסיתי לעשות את המדריך של ה LOWID ועדיין אני לא מצליח להתחבר , מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
תראו! יש לי אינטרנט של כבלים ויש ברשותי HUB, הקיצור ל HUB אני מחבר את המודם של הכבלים (MOTOROLA), ואת שלושת המחשבים שלי בבית בשניים מהם יש אינטרנט באחד אין הוא לא קולט את האינטרנט והוא לא נותן איי פי של מתב! מה יכולה להיות הבעיה? שמעתי שיש כזאת פקודה ששמים ב CMD שמשחזרת את כל ההגדרות של הכרטיס רשת לברירת מחדל אולי זה יכול לעזור , אם למשהו יש תפקודה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום אחותי ביקשה ממני להכין לה סקר שהיא תוכל לשלוח לאנשים ושהיא תוכל גם לשמור את התוצאות אמרתי לה שצריך לעשות אתר בשביל , עכשיו אני הבנתי שיש אתר שנותן לך ליצור סקר ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג מה הכתובת שלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
טוב שמעתי שיש כמה דרכים לחבר לאינטרנט את שני המחשבים. עם ראוטר (חוטי \ אל חוטי) שמעתי שאל חוטי מוציא קרינה. או שמעתי שיש דרך לחבר דרך כבל את שני המחשבים ויהיה מחשב אחד מארח והשני לא יוכל להתבחר בלעדיו.. אבל האמת שהמחשבים דיי רחוקים אחד מהשני וצריך לעבור 3 חדרים כדי להגיע לשם וסלון.. אז זה קצת מסובך.. ואם אני לוקח את אחד מהם, אני צריך כרטיס רשת מה בדיוק אני צריך. מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שידרגתי אתמול את האינטרנט מ-1.5Mbs ל-2.5Mbs, יש תוכנה כלשהי שיכולה להגיד לי אם זה אכן גדלה המהירות ל-2.5Mbs ולא נשאר ב-1.5Mbs?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
Bogus PPPoE length field (1502) תראו יש לי בעיה שבהמלך משחקי רשת המשחק נתקע ל10 שניות וזה התחיל כבר יותר מעל שנה ואף פעם לא מצאית איזה הודעה על זה ועכשיו שיש לי ראוטר בדרתי את הsystem log וראיתי בזמן שזה נתקע לי כתבו לי השגיאה הבאה Bogus PPPoE length field (1502) יש ברשותי מודם של alcatel SpeedTouch 510 וראוטר של EDIMAX אלחוטי!(את הרוטר קיבלתי רק היום אז אין לזה שום קשר!!) חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי תשבוות אפילו אם אתם לא יודעים מה בדיוק אולי תנו לי כיוון משהו !
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 2 ישן של Packer-Bell עם מסך CRT שגם הוא מאותה החברה. יש לי בבית מחשב PC רגיל ומחשב נייד של IBM. שני המחשבים מחוברים לנתב/מודם HomePortal 1000SW של 2Wire. המחשב הנייד באמצעות כרטיס רשת אלחוטי של D-link מדגם DWL-650+. (בקשר לדגם שימו לב שהפלוס הוא אחרי המספר 650). המחשב PC הרגיל מחובר באמצעות כרטיס רשת (אני חושב 10/100) רגיל למודם/נתב באופן ישיר. מה שאני חשבתי זה לקחת הפנטיום 2 הישן, להתקין עליו מערכת אבטחה של לינוקס כדוגמת: Sentry Firewall (הבנתי שהיא גירסת הפצה חיב ולכן לא מומלצת...) והוא ישמש כשרת פיירוואל. עכשיו אני צריך הדרכה מאנשים שיש להם ידע. איך אני עושה דבר כזה? במיוחד כאשר יש תצורה אלחוטית וקווית כאחד... חשבתי אולי לקחת את קו…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום: יש לי רשת ביתית בין 2 מחשבים ע"י 2 כרטיסי רשת וכבל רשת... המחשב שלי הוא המחובר לאינטרנט והמחשב של אחותי מתחבר דרכי לאינטרנט (גם מדפיס ממני והכול) האם רשת כזו (ששני המחשבים פועלים) יכולה לגרום להאטת המחשב שלי? או לגרום לו להוציא ביצועים פחות טובים שהרשת לא פועלת (שהמחשב השני -של אחותי לא דולק)? (יש מצב שזה מעלה לי את הטמפ' של המעבד או של שאר הדברים)? תודה לכולם ביי
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני עומד לעבור להתגורר ביחידת דיור ואני רוצה להשתמש בחיבור 5 מגה שיש לדיירים שגרים מעלי. אני לא מבין בזה הרבה, אבל אני מאמין שמה שאני צריך זה כרטיס אלחוטי טוב בחיבור USB או כרטיס רשת PCI אבל לא יודע מה עדיף. יש לי WIN 7 64 אז כמובן אני רוצה משהו שקל להתקין ושמתאים לוינדוס החיבור ישמש אותי להכל. גלישה רגילה וגם להורדות תודה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם קיים דבר כזה? במחיר שפוי? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
כשקיבלתי את הראוטר ופתחתי לו פורטים הכל היה בסדר האימיול רץ על high id ויכלתי גם לארח בפיפא ופתאום יום אחד האימיול על low id וגם לא יכלתי לארח בפיפא וכשניכנסתי להגדרות של הראוטר ראיתי שהפורטים עדיין מוגדרים והכל אמור להיות בסדר... אז חשבתי אולי זה בעיה עם הפיירוול של ה SP2 אבל כשכיביתי אותו הבעיה עדיין נשארה ניסיתי גם לשנות את הפורטים של האימיול ולשים אותם גם בראוטר אבל גם לא עבד וגם ניסיתי לנתק את הראוטר מהחשמל בתקווה שיעזור ולא ממש עזר.... מקווה שיש למישהו פתרון ותודה רבה לעוזרים !!! (תמיד אני והבעיות המוזרות האלה חח)
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקבל גישה לקבצים שעל המחשב שלי , מתוך טלויזיה שיש בה כניסת USB עבור דיסק חיצוני. האם יש ציוד/מתאם כלשהו שיתחבר ל-USB בטלויזיה ומצד שני לרשת הביתית ויתן לטלויזיה גישה לקבצי המחשב ? אני יודע שסטרימר יכול לעשות את זה. אבל בטלויזיה יש סטרימר מובנה (לצערי ללא כניסת רשת) ואין בכוונתי לקנות סטרימר. מעל לכל אני מעוניין לדעת האם בכלל יש פריט חומרה כמו שאני מתאר . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-