עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Eranet,

יש לי ראוטר של אדימקס הכל עובד טוב ויפה עכשיו אני מתחבר אליו עם האייפאק ב WIFI וכשאני נכנס לאקספלורר זה כותב לי לכל אתר שאני נכנס אליו שהעמוד שחיפשתי לא נמצא... מה הבעיה? נ.ב בהגדרות של הראוטר מופיע שיש מחשב שמחובר לראוטר.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  2. Started by Yehuda7,

עם אחבר את המודם שיש לי בבית ,בבית אחר ,ואנסה להתחבר לאינטרנט,הוא יתחבר? באותו הבית היה מותקן אינטרנט. אבל עכשיו לא מותקן

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by gbguy,

שלום לכם, יש ברשותי נתב Linksys http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971. אני משתמש בו כבר שנה בממ"ד. היום חברת הכבלים צריכה לחבר לי את הנתב בחדר האישי שלי (מכל מיני סיבות שאין צורך לפירוט). השאלה היא: האם עוצמת הקרינה תשפיע עלי בזמן שאשן בחדר? תודה לעונים, גיא.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  4. Started by uriya,

מישהו שמע על הכרטיס הזה שנקרא killer??? ואם אחד המנהלים הגדולים שיש פה באתר יוכל לעשות לכרטיס כזה (במידה ויש בארץ) לעשות לו בדיקה....... זה משהו ממש מגניב, זה פועל כמו phsyx אבל לכרטיס רשת, ז"א באופן של הסבר גס לחלוטין, הוא עושה הרבה יותר.... קישור לאתר : http://www.killernic.com/KillerNic/ אני ממש ממש מתנצל, לא שמתי לב שכתבו עליו פה באתר, סליחה, פשוט הייתי קצת להוט לספר עליו, הייתי צריך לחפש לפני שאני כותב, שוב סליחה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  5. החלפתי השבוע את FIREWALL שלי ל ZONEALARM מומלצת... או שעדיף להתקין משהו אחר ...?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by ftzahi22,

אני מחפש נתב קווי לא אלחוטי שיש לו כניסת USB למדפסת אני בתשתית של בזק תקציב עד 250-300 תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  7. Started by asilic,

מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה הסבוכה הזו? מישהו הצליח להגדיר חייגן שמצליח להתחבר?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  8. OK, אז ככה. אני עובד עם התוכנת פיירוואל הזו : Kerio Firewall Personal V2.1.5 כרגע התקנתי שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים, מחשב אחד הוא השרת עליו שני כרטיסי רשת ועל השרת גם הפיירוואל מותקן, ומהמחשב השרת יוצא כבל מוצלב של רשת למחשב השני שבו מצוי כרטיס רשת אחד. הבעיה היא כזאת. הכל עובד חלק ויפה כל עוד הפיירוואל אינו עובד כאשר הוא עובד השיתוף אינטרנט מפסיק לעבוד ולא הצלחתי ולא מצאתי איך מסדרים את זה בפיירוואל אשמח מי שמכיר את הפיירוואל הזה יוכל להדריך אותו מה להגדיר כדי שהאינטרנט יעבוד גם כאשר הפיירוואל עובד ? ד"א עוד שאלה, במחשב האורח לא צריך להתקין גם פיירוואל הכל עובר דרך השרת ומה שחסום אצל השרת לא יעבוד אצל האורח האם אני צודק?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by bilbo,

היי מחפש המלצה למודם ראוטר (משולב). כשהדגש הוא יכולת "כיסוי" טובה בדירה. מה נותן תקן N שהוא המתקדם ביותר היום ? האם לשקול לעבור למודם וראוטר בניפרד? האם יש נתב שמסוגל להעביר קצבים גבוהים מספיק לצפייה ב HD ? (לא חובה , מקסימום מעתיקים את הסרט ל HTPC קודם)

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  10. Started by ashtarot,

מאז ששמתי ראוטר (שלשום) האינטרנט שלי עושה בעיות מציקות לבזק ולספק אין מושג מה לעשות בכל מקרה שמתי לב שאני יכול לשחק CS שעתיים ברצף והכל בסדר רק אני מדליק דפדפן או פיירפוקס תוך 5 דקות האינטרנט נהרס או שסתם לא מתחבר לאתרים או שממש הראוטר מהבהב באדום שאין לינק יש לי ראוטר של אסוס 604G ווינדוס שלא עודכן כבר איזה כמה שנים מ2004 ככה אולי חסר לי משהו שבגללו הדפדפן עושה את הבעיה הזאת אם למישהו יש רעיון במה מדובר זה יהיה נחמד

11. שלום. עברתי לנתב ROTAL - RTA 1025W שכמובן מחובר כל הזמן לרשת, דפדפן - 7 Internet Explorer אם אני לא נוגע בדפדפן מעל 6 דקות, כשאני מנסה להתחבר, נפתח חלון: Work Offline No connection to the Internet available click Work Offline or click Try Again לחיצה על Try Again מחברת את הרשת. זה נראה כמו Power Saving או משהו דומה. ניתקתי את כל האופציות הנל בכרטיס הרשת ובנתב. עצות מעשיות תתקבלנה בברכה. תודה. יוסי

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  12. התקנתי שרת apache ע"ג מחשב עם מעבד AMD ומע. הפעלה win2000. בסוף ההתקנה קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: the system cannot find the file specified: no installed service named "Apache2 והשרת לא עובד. למישהו יש פיתרון לזה או אולי מכיר תכנית התקנה ל apache המתאימה למפרט שלי ואשר אינה מסתיימת בהודעת שגיאה? אודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  13. כל פעם שאני מפעיל משחקים או את ה winamp אחרי כמה דקות האינטרנט מתנתק מעצמו ניסיתי בהתחלה תוכנות מוזיקה אחרות אבל גם בהם ובכול המשחקים שלי האינטרנט מתנתק עזרו בבקשה!!!!

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by starter,

יש לי ראוטר של USR ויש לי איתו כמה בעיות לפעמים כשאני מקליד את הIP שלו כדי להיכנס להגדרות של הראוטר, הדפדפן בכלל לא מבין על מה אני מדבר ושולח אותי לאיזה אתר חיפוש גנרי אם התוצאות הכי קרובות למה שרציתי מין הסתם שמתי IP שבדרך כלל עובד :-\ אבל ככל הנראה זה לא תמיד ככה.. יש דרך לסדר את זה זה די מעצבן.. ??? חוץ מזה אני רוצה לפתוח פורטים בראוטר אבל לא פורטים יחידים (כי את זה אני יודע לעשות) אלא סידרה נגיד מ6881 עד 6999 איך אני עושה את זה ? אממ אין יותר שאלות בינתיים... יש לי XP על AMD אטלון XP 1700+ (מישהו אולי יכול להגיד לי למה הוא כותב 1400 ?? איך אפשר לסדר את זה? ) טוב אמרתי די אם השאלות אז די מקווה לתשובה ויעריך מעוד כל עזרה חן. בין העונים יוגרל דיסקט פלופי שכ…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  15. סבבה יש לי סווי'ט של 20 אנשים ואני רוצה לחבר 10 מחשבים עליו ושהם יהיו ברשת איך אני עושה את זה יש לי כבלים של רשת אמרו לי שאני פשוט מחבר ו xp מזהה את זה לבד?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by ariel-ro,

שלום, לאחר שכל הפורטים של בתוכנות השונות היו פתוחים, עשיתי עוד פעם בדיקה לראות אם הם פתוחים(דרך התוכנה PF) וכולם היו סגורים, ניסיתי לפתוח אותם שוב, לפתוח פורטים אחרים, וכלום לא עוזר. אני עם הקושחה המקורית 1.02.8 מה עושים? אריאל

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  17. שלום, יש לי חבר שמחובר לאינטרנט דרך הכבלים. הוא קנה מחשב חדש ורוצה לחבר את שניהם לאינטרנט. איך אפשר לעשות את זה באופן הזול והפשוט ביותר ? אשמח אם תוכלו לומר לי מה הציוד הדרוש (כבלים וכד') ואיך להגדיר את המחשבים ? בתודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  18. אם אני רוצה לשלוח ל50 כתובות את אותה תמונה בGMAIL איך אני עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  19. יש לי בעיה מאוד מוזרה זה קורה פתאום באמצע גלישה, אני מחובר והכל בסדר, אבל כאילו אני מנותק, האינטנט לא עובד וגם איני יכול למשוך דואר, למרות שאני מחובר לחייגן, עשיתי בדיקות עם 012 וכל מה שבדקנו הראה שאני מחובר ולמרות זאת איני יכול לגלוש, נתקתי את הקספרסקי ואת ה fire wall וכלום לא עזר, אפילו עשיתי סריקה של ווירוסים ועדיין, אין הסבר, רק כאשר אני מבצע restart זה מסתדר, האם זה קרה כאן למישהו ?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  20. יש לי מחשב נייח שעליו נמצא כל המוזיקה שלי ואני משתמש ב FOBAR2000 אבל אני מעדיף לפעמים לגלוש ממחשב נייד רציתי לדעת האם יש אפשרות שמהמחשב הנייד אני אשלוט על הנגן במחשב הנייח ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  21. Started by bob987,

שלום, ניסיתי לברר אבל אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין wrt54gl V1.0 ל wrt54gl V1.1? תודה

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by ריקלר,

שלום, לנוכח העובדה כי לא ניתן להשיג כיום בארץ את הTD-W9980 של TP-LINK: – האם ידוע צפי מתי, ואם בכלל, המוצר יהיה בארץ למכירה. – במידה ולא, האם ישנה המלצה למוצר חליפי הדומה לו ביכולותיו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  23. Started by shahark55,

היי לכולם אני לא מצליח לגלוש באינטרנט לאחר חקירה קצרה מצאתי שאין לא Local area Connection ב חיבורי הרשת שלי. חיפשתי את כרטיס הרשת ב device manager וגם שם אני לא מצליח למצוא אותו! יש פתרון למישהו? תודה מראש שחר!

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by stingeR-,

הקשיבו , הלכתי ללאן פרטי ושחזרתי הבייתה אני בא לשים את האייפי של הכרטיס שמחובר למחשב השני ולא עובד.. עכשיו שאני עושה לכרטיס שמחובר למחשב השני DISABLE אז יש אינטרנט וששני הכרטיסים(זה שמחובר למחשב השני וזה שמחובר לALCTAL) מחוברים לא עובד האינטרנט.. אפילו ניסיתי SYSTEM RESTORE וזה לא עזר.. אנשים אני חושב שזה משהו שהוא שינה לי שם בCMD בוינדוס... איך אני מחזיר את זה לברירת המחדל של הוידוס כאילו אני זוכר משהו עם IP CONFIGURATION... עזרה בבקשה..

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  25. Started by ROI5001,

יש לי ראוטר אלחוטי של חברת Dlink חיברתי את כל החיבורים כמו שרשום עכשיו כאשר הוא מחובר דרך הראוטאר הוא רושם שלא ניתן לקבל כתובת IP וכאשר אני מנסה להיכנס להגדרות של הראוטר דרך הכתובת בדפדפן זה רושם לא ניתן להציג דף זה למה זה? ובלי הרואטר הוא עובד מצויין

• 2 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים