רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מודם USB, כשניסיתי להתקין חלונות ויסטה המודם לא זוהה ע"י המערכת וכך לא היתה לי אפשרות להתחבר לאינטרנט. די מבאס. השאלה שלי, מה אני צריך על מנת לרכוש נתב? (ראוטר). האם אני יכול להתחבר לאינטרנט עם נתב למרות שיש לי מודם USB? ואם אני קונה נתב שהוא לא אלחוטי, האם כרטיס רשת רגיל 10/100 בכל מחשב מספיק? חוצמיזה אם בטעות מישהו מצא פיתרון למודם USB של DYNAMODE שלא מזוהה בויסטה זה יעזור. תודה מראש, ירון.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אמרו שאפשר ליראות את הסרט שיורד בזמן שהוא יורדד - מערכת Preview מקצועית ומהירה אשר מולבשת על האימיול ומאפשרת צפייה מהירה ונוחה בקטע מקובץ הוידאו בזמן ההורדה. איך אני עושה את זה? ומה הדפדפן הכי טוב שיש?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמוצגים באמצעות סוויץ' מסכים בחדר שלי על מסך אחד. באמצעות הסוויץ' גרמתי לכך שאשלוט בשניהם ע"י מקלדת אחת ועכבד אחד...הבעייה שנותרה היא אינטרנט לשניהם! צלנו בבית יש ראוטר עם 4 פורטים כאשר כולם בשימוש ואחד מגיע אליי לחדר. מה שאומר שבאמצעות הכבל הנ"ל אני יכול עקרונית לגלוש רק באחד מ2 המחשבים. בשניהם יש כרטיס רשת. הפתרון שאני ניסיתי לעשות: הוספתי לאחד מהמחשבים כרטיס רשת נוסף(נכנה אותו מחשב X ואת המחשב השני Y), הגדרתי רשת מקומית בין 2 המחשבים באמצעות כבל רשת דו כיווני ובכרטיס רשת השני במחשב X הכנסתי את הכבל רשת שמקורו בראוטר. התוצאה: הרשת הוגדרה היטב וניתן להעביר קבצים בין המחשבים באופן תקין ובנוסף ישנו אינטרנט במחשב X הבעייה: אין אינטרנט במחשב Y. הערה: קיים בתח…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
לאחר חיפוש מקיף, כי פה לא קיבלתי כל כך תשובות, מצאתי קישור מצויין באתר של מיקרוסופט על סוגי רשתות: http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/home/using/howto/homenet/buildit.asp עכשיו למי שמבין בנושא זה, האם אני יכול לקנות את הציוד באופן אישי לרשת דרך קוי הטלפון(HPNA)כלומר את המתאמים. והאם יש לה חסרונות ביחס לרשת דרך חשמל, כי כנראה תהייה לי בעיה לעשות חשמל מכיוון שיש לי 3 פאזות. נ.ב. אין אפשרות לרשת חוטית
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב אז נגמרה לי ההתחייבות עם 012, לא היה לי בעיות בטורנטים, TL עבד מעולה, אבל במשחקים הפינגים קופצים לשמיים(250), לעומת חבר שלי שיש לו 014... עם פינג 180,ואין לו חבילת גיימרים פעם שמעתי ש013 טובים, אבל הם התאחדו עם נטוויזן..., אז לא ;D 012 עם סמייל.... ומה שנשאר זה בעצם את 014, אבל מצד שני לפי מה שקראתי פה רק בלילות המהירות גבוהות... 012 ו-014 הציעו לי 40 שקל בחודש..., 3 מגה- תשתית יש לי של הוט.. אז מה עושים!?!?!?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
MPLS לפי מה שהבנתי זה חיבור ללא חייגן לא הבנתי מה כ"כ מיוחד בו שכולם רוצים אותו הרי אם רוצים אינטרנט שמחובר כל הזמן ומתחבר עם עליית הוינדוס אפשר לסדר את זה גם אם יש חייגן בMPLS יש עדיפות כלשהי?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן! יש אתר סדרות הודיות https://www.zee5.com/global/tv-shows/details/zee-rishtey-awards-2021/0-6-4z568134/latest שלא נותן לנגן את הסדרה כל עוד אני מחובר לרשת של סלקום (בסיבים). הסדרות כן מתנגנות בספקים אחרים (כולל סלקום שזה לא סיב) וגם אם אני גולש בנקודת גישה בסלולר. וידאתי שגם חבר נוסף בסלקום סיבים לא מסוגל לצפות. ניסיתי להחליף שרתי DNS, לא עובד. ניסיתי את אותו ראוטר עם ספק אחר, עובד. בשיחה עם סלקום, הם טוענים שאין שום חסימה מהצד שלהם. הם טוענים שכנראה האתר חוסם את סלקום. יכול להיות? יש מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב ביתי שנמצא מאחורי router של d-link. ברצוני לאפשר גישה דרך ה remote access של windowsXP למחשב הזה. האם מישהו יודע כיצד ניתן לבצע את הדבר? האם זה עניין של פורטים ותו לא? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מי שרוצה יש מבצע חדש של בזק באינטרנט שעוד לא פורסם...מדובר בחודשיים חינם עבור מצטרפים חדשים ומחירים ממש אטרקטיבים. אני מדבר על הספק תשתית ולא על בזק בינלאומי... מי שלקוח של הכבלים ורוצה פרטים על המבצע נא להשאיר לי מייל ואחזור אליו עם פרטים מדוייקים... כדאי ושווה לפחות לשמוע...
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני יודע שכתוב בנעוצים אבל אין לי כוח לקרוא עכשיו אז אם מישהו יכול לכתוב בקצרה מה צריך לדוגמא צריך 2 כרטיסי רשת וראוטר או רק כרטיס רשת או משהו כזה בעיקרון לכול מחשב יש כרטיס רשת אחד השאלה אם צריך עוד ומה צריך עוד תודה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של ASKEY RTA 300W ואני מקבל LOW ID תמיד באמיול ביטלתי את הפירוול של הווינדוס ואת הפירוול של הראוטר ואני מקבל בכל זאת LOW ID יש פיתרון ? בבקשה עזרה אני חייב עזרה.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאימול לאחר התקנה של רשת על חוטית , ניסיתי לעשות את המדריך של ה LOWID ועדיין אני לא מצליח להתחבר , מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לפעמים חיבור האינטרנט שלי נתקע ומשתחרר רק לאחר מספר דקות (ראוטר דילינק 624) כשאני בודק את התעבורה ל WAN אני רואה שהוא פעיל ובבדיקה בלוג אני מקבל את סיבת ההשהיה, הרבה עמודים עם שורות כמו, Drop TCP packet from WAN src:217.157.141.5:4662 dst:212.235.123.111:62191 Rule: Default deny Drop TCP packet from WAN src:213.252.201.242:1181 dst:212.235.123.111:62178 Rule: Default deny אבל בעיקר שורות עם פורט 4662 שזה כידוע EMULE ואצלי הפורט פתוח אבל בכתובת 192.168.0.100 שהיא פנימית ואילו היעד שהוסר זה 212.235.123.111 שלדעתי זה IP של נטויז'ן שאיתו אני מזוהה חיצונית. מישהו מבין מה קורה כאן ?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט במהירות של 5M - כאשר אני מורד קבצים או עדכוני למחשב הוא מוריד לי במהירות אסטרונומית. הבעיה שלי היא בגלישה.-כאשר אני גולש יש לי המתנה של כמה שניות בין דף לדף ולפעימם גם יותר מ 10 שניות. חשבתי שזה בא מאיזו רוגלה או תוכנת ריגול אז פירמטתי את המחשב - עכשיו יותר טוב אבל עדיין הגלישה איטית . מה אפשר לעשות ? תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שידרגתי אתמול את האינטרנט מ-1.5Mbs ל-2.5Mbs, יש תוכנה כלשהי שיכולה להגיד לי אם זה אכן גדלה המהירות ל-2.5Mbs ולא נשאר ב-1.5Mbs?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי PS3 ואני מנסה להתחבר איתו לאינטרנט אך אני מקבל שגיאה ב NAT TYPE אני מצליח לגלוש ולהורד דרך ה PS STORE אך לא להתחבר למשחקי אונליין יש לי נתב של לינקסיס WRT54 ואני מנסה להתחבר באלחוטי (אחד המחשבים בבית מחובר באלוחטי לנתב לא כל בעיה) עכשיו אני מחובר דרך ברק בתשתית של ADSL אשמח עם משהו יוכל להסביר לי מה זה NAT?, איפה משנים את זה?, וכמובן איך פותרים את הבעיה הזאת תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וניסיתי להיכנס לקאזה אך לא הצלחתי להתחבר. כאשר התקנתי בפעם הראשונה את הראוטר הוא לא ביקש ממני כל הגדרה מיוחדת לקאזה וחיבר אותי בלי בעיות. האם אני צריך להגדיר לו משהו?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בביטקומט גירסה 0.93,ויש לי הודעה מימין מטה שהגישה אליי חסומה("עיגול" כתום). ניסיתי לפתוח פורטים לפי המדריך שהם מפנים אליו,ועדיין לא הלך. למישהו יש מושג מה הפתרון??? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה כפי שרואים יש לי כמה שאלות אני מתכונן לרכוש נתב אלחוטי של LINKSYS עבור שתי מחשבים נייחים וגם PS3 ומחשב נייד הנתב ישב בממ"ד אבל ליד דלת הכניסה 1 איזה דגם מומלץ של LINKSYS ? 2 האם אני צריך את המודם של בזק יש לי ECI270 או שאני יכול לחבר את קו הטלפן ישירות לנתב? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום ....כשאני רוצה שהאאוט לוק יבדוק לי מיילים מאתר כמו יאהו והוטמייל. אני צריך פרטים של השרתים. כיצד אני משיג פרטים אלו על מנת שהאאוט לוק יוכל לבדוק לי זאת???????
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי איטרנט במהירות 10 MB, ההורדות שאני מוריד דרך טורנט פעולות מעולה ויורד מהר לפי קצב השיתוף. עכשיו שאני מוריד סרט או פרק בסדרה דרך שרתים כמו מגהאפלוד פילפלייר וכ'... ההורדות יורדות באיטיות ואז מרוב שהורדה איטית ההורדה לא הולשמה ונוצרת שגיאת התחברות, מה יכול להיות הבעיה והאם יש דרך לתקנה, תודה רבה. ד"א אני חדש פה בפורום אז אם השאלה שלי לא אמורה להיות פה, אנא תעבירו למקום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש ו אני לא מצליח להוריד את החיגן של 012 NET :-\ בכל מקרה מישהו יודע מהו האתר של HOT? כי אני מחובר ב CABLE דרך HOT ;D
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, לא מזמן קבלתי מבזק ראוטר אלחוטי ומתאם לרשת. אני רוצה לשפר את האבטחה לwpa2 ( היום האבטחה היא רק wep ) ולא מוצא מתאם מתאים. מישהו יכול להמליץ לי על מתאם כזה?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לקנות מחר את הLinkSys WRT54GL, ואני כמובן רוצה ליצור רשת אלחוטית אז אני רוצה גם לקנות 2 כרטיסי רשת USB אלחוטיים. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת USB אלחוטי? יש לי דיי ניסיון רע אם D-LINK שקניתי באופיס דיפו ( היה זול ).. אז אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-