רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מודם, אחד דרך USB והשני דרך כרטיס רשת. היום פתאום נוצרה בעיה, והיא ששני המחשבים לא מתחברים יותר ביחד לאינטרנט אבל כל אחד בנפרד כן. ממה יכולה לנבוע הבעיה? הרי הם תמיד עבדו ביחד ופתאום לא.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתנטר לי תעבורת מידע ברשת מסוימת (התקנה בשרת), כולל איזשהו גראף מינימאלי לכל יום כדי לראות שעות האטה וכדוטמה, אשמח להמלצה מהירה וכדאי על משהו חינמי. 8)
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל משחקים או את ה winamp אחרי כמה דקות האינטרנט מתנתק מעצמו ניסיתי בהתחלה תוכנות מוזיקה אחרות אבל גם בהם ובכול המשחקים שלי האינטרנט מתנתק עזרו בבקשה!!!!
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן. טוב אני יודע שזה לא נושא חדש ובכל זאת.. אני גולש במהירות 2.5 של בזק בינ"ל ולאחרונה החלפתי לראוטר של רוטל דגם 1025 הגדרתי אותו עם נציג השירות ובהתחלה הכל היה סבבה הורדתי במהירות גבוהה ולא היו בעיות. בימים האחרונים אני חווה פשוט הורדה שלא זזה. אני משתמש ביוטורנט וכמו שאמרתי עברתי עם הנציג על הגדרות לפתיחת הפורטים וכ"ו אבל מהירות ההורדה שלי נעה בין 0.1 ל 1.6 ק"ב שזה פשוט לא יאומן. אני נותן לתוכנה לעבוד כל היום והיא פשוט לא זזה. בהגדרות הכל ניראה תקין לא יודע כרגע מה לעשות האם ליצור קשר עם בזק שיטפלו בבעיה ? אשמח לעזרה. תודה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה בexplorer לפנות לאחד המחשבים שלי או כשאני סתם רוצה לדפדף ברשת הפנימית הכל כאילו נתקע. אני יודע בוודאות שרק מחשב אחד עושה את הבעיה, כי רק כשפונים אליו זה נתקע, ואם מדפדפים בכל הרשת אז נתקע רק כשהוא דלוק. יש למשיהו רעיון? ד"א מערכת ההפעלה היא XP Pro SP2
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר כמה דברים : 1. רשת אלחוטית למחשב הנייד אבל יש לי בעיה שאסביר עליה מאוחר יותר. 2.להגדיר שהרשת תהיה עם טווח נמוך ומאובטחת. 3.שיתוף מדפסת במחשב שלי שאליו מחובר הראוטר. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח להעלות/לשתף מTL! (להוריד כן) אבל רק מTL! מישהו יודע למה? אני די בטוח שזה בעיה בהגדרות חיבור האינטרנט שלי או משהו (בגלל זה שמתי אטת ההודעה פה) אבל אם למישהו יש רעיון אחר מה הבעיה אז בבקשה זה דחוף! (אם זה לא מתאים לפה אז תעבירו )
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את E900 של linksys יש לי מחשב נייח שיתחבר עם כבל רשת + טאבלט האם יש איזהיא סכנה לשים אות במרחק קצר ממני? מרקח של כמה עשרות סנטימטרים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
-
שלום חברים, ברשותי הנתב של LINKSYS WRT54GS ורציתי לדעת עם איזה FIRMWARE עדיף להשתמש?חלק מהאנשים אמרו לי להשתמש בזה של LINKSYS וחלקם אמרו לי להשתמש ב-ALECHEMY מה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שעשיתי את הבדיקה של פורטי הTCP לאימיול באתר הרשמי היא נכשלה חשבתי שהבעיה היא רק בפורטים האלו - ניסיתי פורטים אחרים אבל הבעיה לא נפתרה עכשיו גיליתי שככה זה אצל כל פורט במחשבי - כולל 6881 של הביטורנט והפורטים של קאזה וכל פורט אחרר הXP שלי בן כמה ימים נטול וירוסים ספייבוטים ככה שזאת לא הבעיה אולי קונפיגורציה לא נכונה איפהשהו (כמובן שניסיתי לפתוח את הפורטים בפיירוול של הXP וכמובן שניסיתי לבטל אותו בכלל אך הבעיה לא נובעת מעצם קיום הפרייוול אני מחובר דרך ברק 013 תשתית כבלים 1.5 מגה) how can i resolve this problem ? :-\
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי CNet CWR-854, שמחובר למודם ADSL עם PPTP. האינטרנט עובד, אבל ה- Wireless בכלל לא עובד. בכל פעם שאני מנסה לשנות משהו בקונפיגורציה של ה- Wireless, הראוטר עף. (עושה reboot בלי לשנות את ההגדרות). מישהו נתקל בבעיה כזו, או מכיר את הראוטר הזה?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב HP COMPAQ T5520 ואני רוצה לחבר אותו למחשב רגיל כדי שיהיה בו אינטרנט בעיקר ולשים אותו בחדר אחר. יש בHP מערכת WIN CE גרסא 5 דרך אגב. איך אני עושה זאת? והאם אתם חושבים שזה יעבוד? תודה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, היה לי עד אתמול ראוטר של pheenet עם 4 יציאות, הראוטר הפסיק לתפקד משם מה לאחר כמה שנים של עבודה. מלבד התנתקויות לעיתים רחוקות הייתי די מרוצה ממנו ואני רוצה לשמוע המלצות לגבי ראוטר חדש, חשוב לי שיהיה בו firewall מובנה (אני לא יודע אם זה משהו סטנדרטי או לא), ורצוי גם יציאת USB למדפסת משותפת. יש לי גם מודם של ALCATEL שקיבלתי בהשאלה מבזק וחשבתי אולי לקחת ראוטר משולב עם מודם כדי לחסוך בכבלים ושקעי חשמל. בקשר לתקציב, 200-400 ש"ח. בתודה מראש לכל משיב.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח פורטים בראוטר שלי (Siemens ADSL SL2-141) כדי לשחק minecraft במולטי, אני לא יודע מה לכתוב בסעיף הזה: Forward to Internal Host IP Address: כי כשאני כותב ipconfig בcmd זה אומר לי שהפקודה לא קיימת. מה צריך לכתוב שם?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
בעיית גימייל היה לי חשבון הגוגל חשבון ותיק מאוד מסתבר שבימים האחרונים אני לא מצליח להיכנס למייל שלי ההודעה שאני מקבל היא שהחשבון חסום לא רק שסגרו את החשבון שלי אלא סגרו גם את מי אני הזמנתי את כולם הם לא השאירו מייל לבירורים ולא מקום לשאלות יש לי חומר קריטי שאני חייב להוציא משם ומהר אם משהו יכול לעזור לי עם זה אני אשמח
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של ASKEY RTA 300W ואני מקבל LOW ID תמיד באמיול ביטלתי את הפירוול של הווינדוס ואת הפירוול של הראוטר ואני מקבל בכל זאת LOW ID יש פיתרון ? בבקשה עזרה אני חייב עזרה.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה עזרה בשיתוף , שאני משתף במחשב של אח שלי , זה לא עוזר , הוא לא מראה לי אצלי , ואני גם לא יכול להיכנס למחשב שלו , אני רוצה שתתנו לי תוכנה שעושה את זה , לא רוצה להתעסק יותר עם הוינדוס , או שתעזרו לי לפתוח FTP על אחד המחשבים , כי בחיים לא התנסיתי בזה וגם זה לא הצליח לי פעם אחרונה שניסיתי...
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 מחשבים אחד שמחובר לראוטר עם המודם והכל (כאילו חיבור מהשקע) ועוד אחד שמקושר לראוטר עם כרטיס רשת. עכשיו איפו שעומד המחשב עם הראוטר , אמא שלי רוצה להעיף אותו משם בקיצור להעיף את הריהוט והכל , עכשיו זה אומר שגם במחשב שלי עם הכרטיס רשת לא יהיה אינטרנט ככה אני מבין. יש איזה דרך , שאני אוכל לקבל אינטרנט חוץ מלהעביר את המחשב למקום עם החיבור בקיר? כי אמא שלי לא צריכה ת'מחשב הוא סתם עומד שם בשביל שיהיה לי רשת.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
היי, שלום לכולם. החברתי לסיבים אופטים 300/30 בגלל שה WIFI של הראוטר לא מגיע לכל הבית, הייתי צריך להעביר כבל רשת דרך הקיר. לצורך כך קניתי כבל רשת CAT6, בדקתי אותו בהתחלה ואכן בבדיקת מהירות קיבלתי 300MB. לאחר מכן חתכתי את הראש שלו (קונטקטור), והעברתי את הכבל רשת דרך הקיר (בערך 15-20 מטר), וחיברתי קונקטור חדש עם החוטים (לפי סדר מימין לשמאל: חום, חום לבן, ירוק, כחול לבן, כחול, ירוק לבן, כתום, כתום לבן). כעת בבדיקת מהירות אני מקבל בערך 90-100 מגה, אני מניח שהחיבור של הקונקטור/חוטים משהו לא בסדר. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים תמליצו לי בבקשה על דגמים טובים לנתב אלחוטי לכבלים שיהיה מהיר כמה שאפשר האלחוטי לא כמו הישנים האיטיים האלה באיזו חברה כדאי לדבוק ? Level One EDIMAX TRENDWARE ובאיזו טכנולוגיה של מהירות ? הרבה תודה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום: יש לי רשת ביתית בין 2 מחשבים ע"י 2 כרטיסי רשת וכבל רשת... המחשב שלי הוא המחובר לאינטרנט והמחשב של אחותי מתחבר דרכי לאינטרנט (גם מדפיס ממני והכול) האם רשת כזו (ששני המחשבים פועלים) יכולה לגרום להאטת המחשב שלי? או לגרום לו להוציא ביצועים פחות טובים שהרשת לא פועלת (שהמחשב השני -של אחותי לא דולק)? (יש מצב שזה מעלה לי את הטמפ' של המעבד או של שאר הדברים)? תודה לכולם ביי
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חברה חיברתי שני מחשבים לרשת ביתית דרך האשף של ה WINDOWS אלו הם שני מחשבים אם כרטיסי רשת וכבל מוצלב בינהם עכשיו שאני בא להיכנס למחשב הבן אני לא מצליח לעלות אתרים בדפדפן מישהו יכול לעזור תודה? אבל במחשב הבן ה ICQ וMESENGGER עולים רק הדפדפן מזייף (המחשב האב מחובר לאינטרנט דרך מודם USB).
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, עד לא מזמן הרשת הביתית שלי עבדה מצוין. המחשב הראשי שימש כנתב, עם חיבור אחד למודם Eth וחיבור שני ל-LAN. אל ה-LAN התחבר בכבל ישירות המחשב הנייד. לפני כיומיים שדרגתי את החייגן של ברק (L2TP) ומאז אני לא מצליח לגלוש מהנייד. יש לציין שכל הפינגים מהנייד אל המחשב הראשי (לכתובת 192.168.0.1) עובדים (וגם אל כתובות ה-Eth modem שהיא 172.13.12.1).... לזכרוני היה ניתן להגדיר את השיתוף על החייגן (L2TP) אבל כעת כל פעם שאני פותח properties של החייגן - אני מקבל את הלוח בקרה שלו ללא יכולת להגדיר שיתוף. הגדרתי שיתוף על חיבור ה-eth modem אבל זה לא ממש עוזר ..... אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-