רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, ברשותי הנתב של LINKSYS WRT54GS ורציתי לדעת עם איזה FIRMWARE עדיף להשתמש?חלק מהאנשים אמרו לי להשתמש בזה של LINKSYS וחלקם אמרו לי להשתמש ב-ALECHEMY מה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מעניין אותי לעומת הארץ שלנו. לא מזמן ראיתי באיזה פורום שמישהו העלה איזה משחק אז היה צילום מסך של הביטורנט שלו והייתה לו מהירות העלאה של 400kb/s !!
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אמרו שאפשר ליראות את הסרט שיורד בזמן שהוא יורדד - מערכת Preview מקצועית ומהירה אשר מולבשת על האימיול ומאפשרת צפייה מהירה ונוחה בקטע מקובץ הוידאו בזמן ההורדה. איך אני עושה את זה? ומה הדפדפן הכי טוב שיש?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שזה הראוטר בשבילי, בכל מקום ממליצים עליו והוא נשמע לי אחלה. אבל קראתי פה שהביקורות המעולות מתייחסות לגרסה 4 של הראוטר, וגרסה 5 עושה המון בעיות. איך אני יודע אם אני רוכש גרסה 4 או 5 ובקיצור מאיפה אני משיג את גרסה 4? אני ממש אודה לכם על תגובה מהירה, אני מתחיל להשתגע בלי ראוטר (להעביר את הכבל של הרשת ללפטופ כל פעם זה לא נחמד...)
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איזה סוג חיבור זה? אנטנת הגברה TP-LINK WIFI זה מה שאני רוצה לקנות כמה מטרים זה קולט?? ואיך אני מחבר את ל USB שלי? החיבור שונה שם תודה לעוזרים ואני מתכוון לזה http://www.zulashops.co.il/product.asp?productid=2494&CatCode=
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום . הצלחנו לחבר בעזרת כבל מוצלב לשני הכרטיסי רשתשל שני המחשבים ה מחבר את המחשבים ונותן העברת קבצים דרךהמחשבים אך ללא אינטרנט. המודם שמחובר הוא מחובר ישירות לכרטיסרשת. יש ליעוד מודם שמחברים ל- usb עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה שהמחשב מאסטר ישתף את האינטרנט עם המחשב השני בבית. תעזרו בבקשה זה דחוף ואני לא יכול לחבר את השני עם המוד השני בנפרד זה מנק במאסטר את האינטנט תודה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 4.06.2007 בשעה 18:55:11[h טעות שלי בשניהם יש אקספי
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ועל שניהם יש WIN XP מחשב אחד מחובר עם כבל USB למודם, והמחשב השני מחובר עם כבל רשת למחשב הראשון. כך הוא מקבל גם אינטרנט וגם יש רשת בין 2 המחשבים. כבר פעמים קרה לי שאחרי שאני מעדכן את המחשבים ומתקין את SEVICE PACK 2 הרשת נופלת ולא חוזרת. בשני המחשבים מופיעה לי ההודעה: "קישוריות מוגבלת או חסרה" ובמחשב השני כמובן שגם אין אינטרנט. איך פותרים את זה כי זה משגע אותי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי שלום לכולם ובוקר טוב, שלשום נשרף לי הראוטר 2wire, ולכן רכשתי ראוטר הבא http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 למחשב השני קניתי את זה http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מתאם שיחפש רשת למחשב הנייח. והכל עובד טוב. עכשיו יש לי שאלה ה מתחמם דווקא מהר לאחר 30 דקות הוא ממש חם. יש לי לדאוג מזה ? או שזה ככה רגיל. תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים ישירות אחד לשני ע"י כבל רשת מוצלב. הצלחתי לשתף את האינטרנט וגם ולהפעיל את השיתוף קבצים, אבל כשאני ניגש לתיקייה עם קבצי EXE אז התיקייה נתקעת בגלל שיש מלא סמלים שונים ולוקח לו מלא מלא זמן לגשת אל הקבצים האלה ולבקש מכל אחד את הסמל שלו. בתיקיות שמכילות רק סוג אחד של קבצים (כמו ZIP) אין את הבעיה הזאת... האינטרנט עובד פסדר. מחשב "שרת" - XP PRO מחשב "אורח" - 98SE תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
התחברתי לא מזמן לכלבים עם חבילה 3/278, אני מחובר דרך ברק, לפני כן הייתי מתחבר ללא שום בעיה לשרתי הFTP הספציפיים האלו בזריזות ובמהירות דרך חיבור ADSL גם דרך ברק, כיום כשאני מחובר לכבלים אני בקושי מצליח להתחבר לאותם שרתים, וכשאני מחובר אין מה לדבר בכלל על מהירות ההורדה הגרועה... יש לציין שיש לי גם MPLS... תודה לכל העוזרים..
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שידרגתי אתמול את האינטרנט מ-1.5Mbs ל-2.5Mbs, יש תוכנה כלשהי שיכולה להגיד לי אם זה אכן גדלה המהירות ל-2.5Mbs ולא נשאר ב-1.5Mbs?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאיזשהו אתר מסויים הexplorer ושה לי הודעת שגיאה ויוצא מהאתר וזה אתר חשוב מאוד תודה אם תוכלו לעזור
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
יש לי רוטר וסוויץ 3 מחשבים שתיים עם Windows 98 ואחד עם Windows Xp (שלי) הWindows 98 יכולים לשתף להעביר וכו'.. אבל אני לא יכול לראות אותם מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
הי, כשאני גולש ב-YNET, כמעט תמיד המחשב שלי נתקע. יש לי חיבור מהיר, זיכרון 1G, אבל בכל זאת לוקח לו הרבה זמן עד שאפשר למשל להשתמש בסרגל הגלילה. מה עושים? או שבעצם YNET הוא סוג של אתר "זולל זיכרון"?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז זה הולך ככה: CPU B CPU A MODEM מהמודם יוצא כבל רשת שמתחבר לCPU A(מודם כבלים)... מCPU A יוצא כבל רשת שמתחבר לCPU B(לCPU A יש שתי כרטיסי רשת אבל אמרו לי שזה בסדר...) אחרי שאני מחבר הכל אז הווינדוס XP מוצא את הרשת בין שתי המחשבים ופותח WIZARD ואחרי שאני מסיים זה אמור להיות בסדר נכון?(כשאני שואל אם זה יהייה בסדר אז אני מתכוון לקטע של הרשת בין שתי המחשבים לא לשיתוף אינטרנט...)... או שאני צריך לעשות עוד משהו כדי …
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה דרייבר לכרטיס הזה: wireless lan_11g PCI Card של LevelOne תודה!
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לכם, יש ברשותי נתב Linksys http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971. אני משתמש בו כבר שנה בממ"ד. היום חברת הכבלים צריכה לחבר לי את הנתב בחדר האישי שלי (מכל מיני סיבות שאין צורך לפירוט). השאלה היא: האם עוצמת הקרינה תשפיע עלי בזמן שאשן בחדר? תודה לעונים, גיא.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
האם מהירות הגלישה באינטרנט תלויה אך ורק במהירות שאנו קובעים עם ספק האינטרנט,(וכמובן לרוחב פס הגלישה).או שיש חשיבות גם לכרטיס המסך שיעמוד בעומס המקוון?הכוונה שהאם כרטיס חזק יותר יתן לי גלישה מהנה יותר? והאם נפח האיחסון וקבצי ההחלפה משפיעים על הגלישה יותר מכרטיס המסך? מה חשיבות כמון זיכרון ה-RAM בגלישה?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
לפני כמה זמן עשיתי רשת עם ics בין שני מחשבים. עכשיו, השיתוף של האינטרנט הוא בסדר למרות שהוא עושה כמה בעיות אבל בשיתוף קבצים יש בעיות מעצבנות. כשאני מנסה להיכנס לקבצים של המחשב השרת מהמחשב הלקוח אני רק מצליח לראות את התקיות שאני משתף אבל אני לא יכול לפתוח אותם או להעביר מהם דברים אל המחשב הלקוח ומהמחשב השרת אני לא יכול בכלל לראות את התקיות שאני משתף במחשב הלקוח.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים הייתי מחובר ל012 דרך בזק, ביום שלישי עברנו לHOT, ונשארנו עם 012... עכשיו, יש לי בעיה קטנה, התחלתי להוריד משהו בתוכנה כשהייתי מחובר דרך בזק, ועכשיו אני מנסה להמשיך את ההורדה דרך HOT... התוכנה הספציפית שאני משתמש בה היא Azureus, ההורדה לא ממשיכה לי, ולא רק זה, יש בתחתית של התוכנה את מספר המשתמשים הנוכחיים, שהייתי בבזק היו כתובים כמה מיליונים אם לא מיליארדים, עכשיו כתובים 40 גג 50... יש מצב שהוט חוסמת את שיתוף הקבצים מהסוג הזה? אם כן, זה די מעפן... אני אשמח אם תחדשו לי...
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ושבת שלום.. אז העברתי לאימא שלי את המחשב הישן שלי וקנינו נתב וכרטיס רשת (לא יודע איזה זה חשוב ?) בקיצור הכל עובד (מה שאני לא מבין זה למד הנתב עצמו מחובר למחשב שלי ורק הכרטיס רשת מחובר למחשב השני..) ואני רוצה להעביר קבצים מהמחשב הזה למחשב השני ולהפך, יש אפשרות כזו ? תודה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים דרך 012.. רוצה לעשות רשת אלחוטית לשיתוף מחשב אחד.. זקוק להמלצה על ראוטר וכ.רשת סבירים..... ראיתי את אלה בIQPC.. שווים משהו? כ.רשת-- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=778 134 שקל ראוטר-- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=802 267 שקל
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן, הגדרתי על המחשב שלי שני משתמשים (ואפשרתי את האופציה של Fast Switching בינהם). הבעייה היא שברגע שאני מתחבר עם משתמש אחד, המשתמש השני מתנתק מהאינטרנט. ניסיתי לשחק עם הגדרות החיבור, אבל כל כשאני מנסה להיכנס ל-Propeties של החיבור Barak013_L2TP, הוא רק פותח לי את החייגן שוב ואין שם יותר מדי אופציות לשחק איתם. אני יודע שאני צריך לחפש אופצייה של לאפשר גישה עבור כל המשתמשים שבמחשב, אבל אני לא מוצא את זה. מישהו כאן שמחובר ע"י ברק נתקל פעם בבעיה כזו? מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-