עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Idannn,

בראוטר שלי יש אפשרות להתחבר דרך תדר 5 ג'יגה הרץ (במקום הרגיל 2.4) עכשיו איך לי ממש אפשרות לבדוק אותו כי אני מחבר AP באלחוטי והוא דורש לעבור דרך ערוצים גבוהים וה-D-Link שלי עובד על תדר 2.4 בערוצים הנמוכים והם מחוברים אלחוטי ולא קווי... בהנחה ואני מחבר AP בחיבור קווי, ומגדיר את התדר של ה-5 לרשת אלחוטית במה זה מתבטא? יהיה קליטה טובה יותר או מה?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by ruler,

אחרי מה שעברתי אני חושב שכן : היום בצהריים התחלתי לגלוש להנאתי כשלפתע האינטרנט התחיל לזחול באיטיות מזויעה, נגעתי במודם והוא היה ממש רותח אז החלטתי לשים מאוורר קטן (לא של מחשב אלא מאוורר שולחני) מול המודם והשארתי אותו פועל לכמה דקות.אחרי זה שוב ניסיתי לגלוש והאינטרנט התחיל לפעול בצורה נורמלית . אז מה דעתכם ,המודם מושפע מהטמפ' או שלא?

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  3. Started by adiga,

שלום יש לי רשת של 11 מחשבים מחוברים בסוויצ', ומודם ADSL של ROTAL RTA1320A, גם הוא מחובר לסוויצ'. מה שאני רוצה לעשות זה להריץ שרת של משחק (למשל CRYSIS) על רשת ה LAN ולאפשר לשחקנים להתחבר דרך האינטרנט לשרת שלי. ניסיתי כל דרך אפשרית ב IP ROUTE, ומשום מה אני עדיין לא מצליח להגדיר את הראוטר (שהוא המודם עצמו) להעביר את התקשורת מהאינטרנט למחשב הספציפי שמריץ את השרת של המשחק. הרשת בנויה בצורה הבאה: 10 מחשבים: IP 10.1.1.1-10 מחשב ראשי: 10.1.1.100 מודם: 10.1.1.200 SUBNET MASK: 255.0.0.0 המודם מוגדר לפי שרתי הDNS של הספק (בב"ל) עם SUBNET 255.255.255.255 לכל מחשב ברשת יש גישה לאינטרנט בלי קשר לאף מחשב אחר. המחשב הראשי קיים רק למטרת הרצת שרתי משחקים ב LAN. כל פעם שאני מתחבר לספק אני …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מנוי של הוט, וספק אקספון על תשתית 5MB. אחרי סשן מרתוני של שיחות עם תמיכה תכנית של שני החברות. הסביר לי הנציג הנחמד של הוט, שהבעי היא שבשעות השיא אני לא מקבל את רוחב הפס. אני מכיר את התופעה, אבל. אני מקבל מהירות של 1.5-2 MB בשעות השיא (7 בערב). אני מבין אם הייתה ירידה ל4MB, אבל 50% נפילה? אני משלם על 5MB, לא על 5MB בשעות הלילה (בדיקה שנערכה היום בבוקר, נראה שיש לי 5MB, גם בהורדה מיוזנט אפילו שהיא נפלה פעם אחת ל300 לאיזה דקה וגם SPEEDTEST). האם זה הגיוני לקבל כזאת נפילה במהירות?

• 47 תגובות
    • 6.5k צפיות
  5. אני מחובר דרך נטוויז'ן לאינטרנט והרבה פה אומרים שמשלמים יותר אם מורידים הרבה או שאי אפשר בכלל להוריד.. ואין לי מושג על מה אתם מדברים כי אני מוריד 3 גיגה כל לילה ולא משלם אגורה אחת יותר. מישהו מוכן להסביר לי?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  6. אתמול שידרגתי ל100 מגה ב100 שקל (ונשערתי עם קו קל לבנתיים) . כשחזרתי הביתה ראיתי שהנתב הסתנכרן על 80/5 אבל בפועל עבד ב23~ מגה. כשהתמיכה בבזק הורידו את החבילה חזרה ל50 הכל עבד מצויין. מישהו מבין קצת בבעיות מסוג זה או שהיתה לו בעיה דומה בבזק שיכול לספר לי מה זה יכול להיות?! שמעתי שיש כל מני הגדרות שאפשר לעשות לחיבור. גם ככה הטכנאי מגיע מחר אבל זה אומר שאני מאחר לעבודה. אגב היה נחמד אם הupload היה באמת 5 מגה אבל הוא מוגבל כנראה בתוכנה של המרכזיה ל1.5 . בבדיקה ב@2 עבד יופי על 4.6mbps .

• 21 תגובות
    • 5.4k צפיות
  7. Started by Danix60,

אז ככה יש לי נתב (כרטיס) רשת אלחוטי Druc-U3 ושאני מתקין את התוכנה של זה זה לא נותן לי להכנס ... זה אומר לי משהו משהו..... PrismApi.dll וד"א יש לי ויסטה 64 ביט מה אני עושה ? ובבבבקשה זה מאוד מאוד דחוף לי

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  8. שלו יש לי בעיה לפני בערך כחודש התחיל להופיע לי באינטרנט אחרי כל פעם שהוא מתנתק 'מייבא כתובת רשת' והוא פשוט לא מפסיק לייבא אותה אני משתמש בראוטר של חברת ROTAL.COM דגם RTA 1025W adsl wireless router איך אני גורם לכך שהראוטר בסוף יביא איתו כתובת רשת? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אוקיי אז ככה שני מחשבים עם XP מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר , כלומר שניהם מחוברים לראוטר שמחובר למודם עכשיו יש אינטרנט בשניהם ושיתוף מוגבל שבא לידי ביטוי בשיתוף רק של ה MY SHARED FILES אני יכול להיכנס להגדרות של כוננים ולעשות שתף אבל זה לא מה שאני מחפש אני רוצה שיהיה שיתוף מלא אוטומטית מוגדר מראש שכולל שיתוף קבצים מלא אלא אם כן הוגדר אחרת ומה שגם מאוד חשוב זה שמשחקים בLOCAL NETWORK אני רוצה שיהיה אפשרות לשחק כביכול אחד עם השני דרך הרשת איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by tuvia,

קצת רקע: לפני חודש +- פירמטתי את המחשב, ולפני זה היה לי חיבור 750 קילובייט. כמעט ולא היו לי שום לאגים בוורקראפט ( משחק אסטרטגיה אונליין.. לא משנה ).. עכשיו לבעיה: שדרגתי לאחר הפירמוט לחיבור 1.5, והיו לי אך ורק לאגים מאז, משחק אחד בלי לאגים לא היה לי !!! מה לעזאזל הבעיה ?!? זה לא אמור לטוס לי עכשיו שהכפלתי א ת המהירות ?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by Ghoul,

זה נכון שהאיסיכיו יעלה כסף או שזה סתם שמועות שמפיצים אנשים?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  12. שלום בזמן האחרון נתקלתי בבעיה של מהירו אינטרנט נומכה מאוד, החבילה שלי זה 1.5 דרך בזק ואינטרנט זהב כספקית, ואני מוריד במהירות של 8-10 לפעמים מדיע ל 40-50, ניסיון להתקשר לספקית לא פתר את הבעיה כי הם ביקשו ממני להוריד קובץ מהאתר שלהם ושם המהירות הייתה 170-180. ניסיון לסריקת וירוסים וספייורים לא עזר כמו כן אפילו פירמוט המחשב לא עזר :\ כמאט כל האתרים לבדיקת מהירות הורדה הראו לי תוצאות כמו 60-80 והיו פעמים שההעלה הייתה עוקפת את ההורדה כמאט פי 2!! האם גם לכם זה קורה? כי גם בחר שלי חש באיטיות באינטרנט והוא בבזק. האם לדעתכם יש בעיה כל שהיא שאינטרנט בארץ? מחכה לתגובתכם.

• 54 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by for.digit,

שלום, מי מהספקיות נחשבת לעדיפה בעיניכם. לפי אתר כמה זה, מחירי הספק ב 018 הם 20 ש"ח ללא התניות. ב 014 לעומת זה המחיר לכל המהירויות הוא 29.9 וזה רק לשנה. אחרי זה המחיר קובץ באנג'י לגובה. וצריך לזכור להתקשר אליהם בתום השנה. האם בזק בינלאומי מצדיקים את ההבדל?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. יש לי כרגע אינטרנט במהירות 1.5 מגה ואני רוצה לשדרג ל3 מגה. לא מעניין אותי מהירות הUPLOAD. הספק שלי הוא ברק והתשתית היא הוט. עכשיו השאלה שלי היא אם אני אתקשר רק לברק ואשדרג ל3 מגה אז אני באמת יוריד במהירות של 3 מגה או שאני חייב לשדרג גם אצל הוט.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by KRS1,

שלום לכולם אני מחובר ל ADSL של חברת ITEX ומשום מה אני לא יודע\מצליח לבטל את הגנת ה FIREWALL שלו... מישהו יכול לעזור אולי?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  16. היי, אני רוצה לדעת אם יש דרך להתחבר עם RDP רגיל למחשב שנמצא מאחורי נתב. למחשב עצמו יש כתובת לא חוקית של רשת 192.168.1.200 האם יש אפשרות להגיע אליו ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אוקי אני חדש פה ויש לי שאלה חשובה יש לי מודם 2Wire אלחוטי איך אני יכול להעביר קבצים למחשב השני בבקשה תעזרו לי !!!!!!! :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

18. Started by zambura3441,

חבר'ה, אני אובד עצות... יש ברשותי את הנתב הנ"ל שרכשתי מבזק. במקום סתם לבזבז כסף על אנטנט wifi (הפתרון הפשוט), אני רוצה להשתמש בנתב (שהרי יש לו יכולות קליטה אלחוטיות) כדי להתחבר לרשת אלחוטית ולגלוש. הרשת היא של השכנים החדשים שלי שסיכמתי איתם להתחלק באינטרנט. הבנתי שיש אפשרות של להגדיר את הנתב כ-wireless bridge עם הנתב של השכנים, ואז בעצם להתחבר לתשתית שלהם באופן אלחוטי וליצור חייגן PPPoE כדי להתחבר עם היוזר של הספק שלי (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה). עברתי על מלא מדריכים וכ"ו אבל כולם פונים למשתמש המתקדם וחלק מהשלבים אין לי מושג איך לעשות. אפילו תשובה לשאלה הפשוטה של האם אני צריך להגדיר משהו מיוחד בשני הנתבים או רק בנתב שלי לא הצלחתי לקבל. שברתי את הראש עם אין ספור ואריאציו…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Azmodan,

לפני כחודשיים הייתה תקלה ברשת של חברים והם הזעיקו אותי לטפל. לחברה של חבר שלי יש מחשב נייד של IBM, אשר היו עליו המון ספייוורים שהאטו אותו - חבר שלי, בתגובה, הריץ עליו את כל תוכנות האנטי-ספייוור הקיימות (Ad-ware, spybot וכו') - כתוצאה מהכך המחשב לא הצליח יותר להתחבר לרשת הבייתית, אליה היה מחובר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (לא היה מובנה במעבד כמו בניידים החדשים, אלא PCMCIA) ע"פ התוכנת התקשרות של הכרטיס רשת הWiFi התחבר לרשת (בעוצמה 70% ואיכות אות 78%) אבל לא היה ניתן לגלוש, להתחבר למסנג'ר, להוריד עידכונים לאנטיוירוס. ניסינו להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש, אבל זה לא עזר. אני חייב לציין שהראוטר היה מסוג D-link (לא זוכר בדיוק את הדגם), אבל אליו בכלל לא הגעתי - היא סירבה שאני אתעסק…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום לכם, אתמול התחברתי לתשתית Unlimited. הטכנאי שהגיע אמר שאני לא יכול להשתמש בראוטר שיש לי (מסוג TP-LINK W9980) כדי להתחבר לתשתית שלהם, והתקין לי ראוטר חדש מסוג D-LINK DIR-825. רציתי לשאול אם אכן האמירה הזאת נכונה או שאני יכול להשתמש בראוטר שלי ולחסוך את הכסף. אני זוכר שקראתי איפשהו שהוא אמור להתאים, אבל האמת שלא כ"כ ברור לי באיזו כניסה אני אמור להשתמש - יש רק יציאות Ethernet. בנוסף - האם יש יתרונות אחרים ל-D-LINK שאני מפספס? אני מניח שאני יכול לקנות את הראוטר הזה ולמכור את שלי אם הוא טוב יותר בפרמטרים מסויימים. ובנוסף 2 - אם יש לכם שאלות לגבי התשתית, אתם מוזמנים. ראיתי כאן במגוון דיונים שמשתמשי unlimited נדירים למדי... תודה!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אז ככה ההוטבוקס קיום מתפקד כנתב בחדר השינה כשאר ממנו לסלון מפריד קיר בטון 1 ובמרחק של 20 מטר +- חוטי זה לא כזה אפשרי להעביר בלאגן ככה שרק אלחוטי בא בחשבון יש כמה אופציות שמצאתי: 1.dlink dir 825 a1e שחור שהבנתי שיכול להגיע ל ac1300 2.דגם vr200v של tplink מועד הספקה לא ידוע ac750 3. דגם tp link 9980 שצריך להתאמץ להשיג עוד דבר שאני מתלבט האם להוסיף עוד קצת כסף ולקחת c7 בסוף?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני לקוחה של נטוויז'ן עם התשתית של הוט. אז למי אני צריכה לפנות לגבי שינוי חבילת הגלישה? והאם יש מהירות העלאה נורמלית באחת החבילות? (במחיר שפוי) אני משתמשת בביטורנט, וזה מעלה לי על 18KB וזאת באסה כי יש לי רטיודפוק בגלל זה! אם אני אומרת לנטוויז'ן שאני רוצה לעבור ל012 נגיד, כי יש להם מהירות העלאה יותר גבוהה, יש מצב שהם עושים לי הנחה?

• 18 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

אני וחברה שלי עוברים ביחד לדירה קטנה וחביבה(שני חדרים) וזקוקים לראוטר אלחוטי בשביל להנות ממנעמי האינטרנט בדירתנו. אין צורך במשהו חזק כיוון שהדירה קטנה עד מאוד, יש המלצות? מחיפוש קצר בZAP ועם ניסיון חיובי עם TP-Link(מה שיש לי בבית), מצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762448 סביר? טוב? יש משהו אפילו זול יותר או ש80 ש"ח זה ממש הגבול התחתון והוא יעשה את העבודה?

24. Started by ofer40,

היי אני עובר להוט במהירות 12 מגה ויש לי נתב של לינקסיס מדגם WRT160N. האם הוא יעבוד טוב ב UFI או שצריך להחליף? תודה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. יש לי בבית את הראוטר שבזק מחלקים ROTAL RTA 1025W שאליו מחוברים שני מחשבים בחיבור קווי ושני לפטופים באלחוטי. כולם גולשים איתו בכיף והכל עובד סבבה, רק בעיה אחת קטנה... אין לי מושג איך אני עושה SHARING לרשת ככה שיהיה אפשר להכנס ממחשב אחד לשני ולשלוח להדפסה ממחשב אחד לשני. אני עובד עם WIN 7, וכל שאר המחשבים עם XP SP3. הIP מוגדר סטטי 10.0.0.1 (על המחשב שלי וכל השאר בסדר עולה). תודה רבה רבה מראש וחג שמח !

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.