עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז ככה, לפני איזה חודש שדרגתי ל 1.5MBPS. בזמן האחרון אני מרגיש שהאינטרנט הרבה פעמים פתאום מזדחל. היום בבוקר הוא בקושי זז, ועכשיו כבר התעצבנתי והתחלתי לבדוק פינגים. נדהמתי לגלות: לגוגל, 837MS ממוצע, בד"כ באיזור ה 30. ל HWZONE, יש 816MS ממוצע, בד"כ באיזור ה20. ל ZAP בכלל היה לי TIMEOUT. וזה אחרי שסגרתי את האימיול. רק איסיקיו פועל ברקע. לעוד מישהו יש כזאת איטיות? או שהבעיה אצלי?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  2. המצב אצלי ככה: יש לי 3 מחשבים. 2 באותו חדר שכרגע מחוברים בחיבור ישיר (ללא ראוטר, האב, סוויץ' וכדומה) בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב שלישי שיהיה בחדר שלי (קומה מעל). הדברים שאני צריך לפי הבנתי: ראוטר 4 חיבורים כבל 20 מטר מהראוטר למחשב החדש כבל 10 מטר מהראוטר למחשב 2 שנמצא באותו חדר כבל הכי קצר שיש לחיבור הראוטר מחשב 1 שיהיה לידו (או שהראוטר מגיע עם קבל לחיבורו עם מחשב אחד??) אני מעוניין גם לחבר מודם כבלים לראוטר. עם איזה כבל מחברים אותו? להוסיף גם את הקבל הזה לרשימה עכשיו לשאלות: איזה ראוטר הכי מומלץ? (כמה שיותר זול. בסביבות 250 ש"ח אני חושב..) צריך לקנות כבלים מוצלבים או לא מוצלבים? איך מחברים את המודם לראוטר? (עם איזה סוג של כבל?) תודה רבה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ArielN,

מלפני בערך שבועיים שמתי לב שהנורית של ה LAN בנתב של האלקטל SPEEDTOUCH כבר לא עובדת, אבל לאח שלי בכל זאת יש אינטרנט אז חשבתי שזה בסדר, היום אני בא למחשב שלו בכוונתי להעביר משהו ברשת, ואין לנו רשת בכלל!! נכנסתי להגדרות של האינטרנט שלו וכתוב שם שהוא מחובר למשהו בשם NETGEAR, והמחשב שלי ששמו ברשת הוא Ariel נראה לי נמצא למטה אבל הוא לא הרשת שעובדת.. כשאני נכנס למחשבים שברשת רשום שם איזה שם לא ידוע שבכלל לא נמצא ברשת, בקיצור! אח שלי מחובר למקום אחר לגמרי @!# מה הולך פה?? מה עושים? בבקשה תעזרו לי תודה מראש!! עריכה: חחח די די אני מת פה מצחוק, שבועיים הנורית של ה- LAN לא עבדה, לא עשיתי עכשיו שום דבר חוץ מלכתוב פה את ההודעה ופתאום היא עובדת. אלוהים ישמור.. בכל מקרה מישהו יודע בכל זא…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by yossik,

המערכת מחוברת לאינטרנט ב ADSL עם מודם אלקטל וראוטר edimax אלחוטי. אין לי קו טלפון פיזי בחדר בו נמצא המחשב (דירה שכורה ובעל הבית לא מאפשר לקדוח חורים בקיר) לכן אין באפשרותי לשלוח ו/או לקבל פקסים באמצעות המחשב. האם קיים כרטיס מודם/פקס אלחוטי? תודה יוסי

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר של Linksys שמשתף את האינטרנט (דרך מודם כבלים) - הראוטר כולל Switch וכן תמיכה בהתקנים אלחוטיים (G) מחשב אחד (WindowsXP) מחובר דרך ה- Switch של הראוטר והשני הינו מחשב נייד שמתחבר בצורה אלחוטית. על מנת ליצור רשת המחשבים צריכים לשבת באותו Workgroup אך הבעיה היא שהמחשב הנייד הוא מחשב מהעבודה שצריך לעבוד גם בעבודה ושם יש לו Domain ! מה אני צריך לעשות על מנת ליצור רשת ביתית לשיתוף קבצים ומדפסות מבלי שכל פעם שאני מגיע מהעבודה לשנות מ- Domain ל- Workgroup וההיפך... ???? תודה מראש על כל רעיון, גיא.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  6. suprnova.org, זה אתר חוקי שאפשר לדבר עליו בפורום? אם כן, אז יש לי פה בעיה. ישנם כמה קבצים שאני מנסה להוריד, אבל הוא רושם שיש בעיה, בציטוט נמצאת הבעיה: אני לא משתמש בשום תוכנת הורדה ואין לי מושג מה הבעיה. מישהו יכול לעזור? תודה! אם זה לא חוקי, אתם מוזמנים לנעול ולמחוק!

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by ebrami,

שלום קניתי מחשב ASUS CENTRINO M3000N, הוא מגיע עם חיבור מובנה של אינפרה אדום. כשקניתי את המחשב נאמר לי שאני אוכל להתחבר איתו ל"נקודות חמות" כמו בבתי קפה וכאלה מקומות, אבל כשניסיתי להתחבר בבית קפה לא הצלחתי. האם החיבור של הנקודות החמות למחשב שלי מתבצע דרך האינפרה אדום? או שאמור להיות לי סוג של קולטן אחר, של הbluetooth ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לא משנה איזה הורדה http אימול ftp לא משנה מה המהירות תמיד עולה יורדת עולה יורדת עולה יורדת לא יציבה בכלל מתחיל 180 יורד לה 99 80 מתיייצב

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by Tranquility,

אני מחפש בנרות את המכשיר הבא: מודם ADSL + נתב + אלחוטי קיים כזה דבר ? יש אולי משהו קרוב ? אני חייב המלצות

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  10. שלום, לאחרונה שמתי לב שהאינטרנט שלי (1.5 מגה) מקרטע ועובד בצורה איטית יחסית. יש לי אלקטל פרו שמחובר בכל ישר דרך יציאת האפלינק להאב. שמתי לב שבמנורות של ההאב, איפה שמחוברים המחשבים, דלוקים שלושת הנורות, אך בחיבור של האפלינק (מודם להאב) דלוקה רק הנורה התחתונה. אני לא יודע אם כך זה היה ואם כך זה אמור להיות... יש למישהו מושג??? תודה, וכמובן שנה טובה! יונתן

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  11. התקנתי שרת apache ע"ג מחשב עם מעבד AMD ומע. הפעלה win2000. בסוף ההתקנה קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: the system cannot find the file specified: no installed service named "Apache2 והשרת לא עובד. למישהו יש פיתרון לזה או אולי מכיר תכנית התקנה ל apache המתאימה למפרט שלי ואשר אינה מסתיימת בהודעת שגיאה? אודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by ballerum,

מישהו יודע איפה יש חנות באשדוד שמוכרת מתאם כזה עד 160 שקל כי כמעט כל החנויות שהייתי בהן אין להן חוץ מכמה עם מחירים "יפים" כמו סטאר נט ב210 שקל

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  13. בסוף הכתבה הוא ממליץ לחבר את המודם ליציאה של Usb ודווקא אני חשבתי שכמובן שעדיף לחבר את המודם דרך כרטיס רשת . גם מכיוון שדרך כרטיס רשת החיבור יותר יעיל ומהיר מיציאה רגילה של Usb כמו כן ניתן להרחיב את "הרשת" כאשר אני עובד עם כבל רשת. עריכה - לפי התגובות בסוף הכתבה , כנראה מתברר שהכותב טעה .

• 37 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by ArielN,

עריכה: ------- הצלחתי נראה לי לפתוח את הפורט אבל אנשים עדיין לא מוצאים את הסרבר, יש לי FIREWALL, זה קשור?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  15. Started by ohadbx,

יש לי רשת ביתית פשוטה בין 2 מחשבי XP, כאשר האחד מארח חיבור אינטרנט לשני. משום מה הרשת הפסיקה לעבוד (שיתוף קבצים ואינטרנט)- ובמחשב הלקוח מופיע הערה על כרטיס הרשת "קישוריות מוגבלת או חסרה" ובפירוט נרשם שזה בגלל שלא הוקצתה למחשב כתובת רשת, וזה עלול לבטל אפשרויות רשת מסוימות. יש כפתור שמאפשר לי לנסות לתקן אוטו' את החיבור- אבל אחרי כמה דקות ניסיון התיקון נכשל. ההודעה הופיעה גם במחשב המארח אבל עכשיו היא נעלמה- ובכל מקרה בדקתי את ההגדרות ב 2 המחשבים והן נראות תקינות. באף אחד מהמחשביםאין פיירוואל או משהו דומה (וגם הפיירוואל של ווינדוס מבוטל) הרשת עבדה טוב לפני כן. במחשב המארח התקנתי קצת לפני שהבעיה הופיעה SP2, אבל כבר הסרתי אותו והבעיה עדיין נשארה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. BITTORENT רשום באתר lionetwork: "משתמשים בעלי פיירוול מתבקשים לפתוח את הפורטים 6881 עד 6889 לצורך השגת מהירות מקסימלית. (לא חובה אבל מומלץ!)" רציתי לדעת כיצד ניתן (אם בכלל) לפתוח באלקטל 510 טווח של פורטים? אני יכול לפתוח כל אחד בצורה יחידנית אבל חייבת להיות איזה דרך לפתוח טווח. ומה אתם אומרים? יש SERVICES ידועים שעובדים לפי הפורטים האלו? ברור שכל פורט שנפתח מגדיל את סיכויי הפריצה אבל מה בקשר לאלה ספציפי?

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by nim901,

עריכה: לא רציתי לפתוח נושא חדש אז שיניתי את הכותרת שלום, לפני כמה ימים אבא שלי קנה את הראוטר הזה http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=107&catcode=67 ויש לי את המודם b-fucus ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט הגדרתי לפי המדריך שיש בדיסק ולפי המדריך שבאתר ולא עזר לחצתי connect וקיבלתי הודעת שגיאה שאין אפשרות להתחבר לאינטרנט :-\ מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש וחג שמח עריכה: אני מחובר דרך ADSL של ברק 1.5 מגה ועוד דבר אם אני מחבר עוד מחשב לא צריך לעשות כלום חוץ מלחבר את הכבל רשת נכון ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by H3zi,

מה ההבדל בין כבל רשת עם 4 חוטים לבין 8 חוטים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by itaysp,

חשבתי על ראוטר שתומך גם באלחוטיות וגם בחיבור רגיל, וגם יציאה למדפסת אם יש כזה דבר. כרגע המודם יתחבר לראטור ועוד 2 מחשבים, ואל הראוטר יהיה מחובר כבל להאב שאליו מחוברים עוד 2 מחשבים אז צריך מנימום 4 כניסות לראוטר, אבל עדיף יותר.. אני צריך משהו זול, 350 שקל מקסימום.. אם זה נמוך מדי תגישו ואני אשנה את הדרישות תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  20. אוקיי אז יש לי רשת חדשה בבית.. שלא אני התקנתי. אלה הטכנאי שלי התקין. אני חייב לדעת איך לפתוח פורטים............ אני צריך לפתוח כמה פורטים בשביל תוכנות שיתוף.. חבר שלי אמר לי משה ועם TELNET ואי פי של הראוטר.. אז אם מישהון יכול לעזור זה יכול להיות ממש טוב.. תודה..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ras81,

יש לי חלונות XP עם SP2, פתאום התחיל מצב כזה, שכל מספר דקות אני מתנתק מהרשת (אני מחובר באמצעות כבלים לנטויז'יון) וזה לא נותן לי להחבר מספר דקות אח"כ (לא מזהה אותי ברשת) מה פתאום הבעיה? תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  22. המדריך של השיתוף אינטרנט לא עובד לי, אני עובד עליו איזה שעתיים. :'( אני כבר לא יודע מה לעשות. מישהו יכול לעזור? (הרשת עצמה מחוברת כבר) +עריכה: יש לי בעיות, החיבור מתחיל מ54MPS אבל יורד עד ל1 MBPS, "איכות השידור" = EXCELENT.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by Baba_Haze,

שלום לכולם טוב למי שלא הבין מהכותרת אז הבעיה שלי היא שה-HOMEPAGE "נחטף" כלומר מופיע אתר אחר שהשתלט על ההום פייג'. וישנם אתרים של ג'אווה וכו' שהאתר משתלט עליהם ועובר אליו לפני שהוא מראה אותם. הרצתי את Ad-aware 6.0 ככמה פעמים את Spy Sweeper ואת registry-cleaner ועדיין האתר חוזר להשתלט על האינרנט. אני מפעיל את Spy Sweeper ברקע, יש שם מגן שאמור למנוע את זה - IE HIJACK SHIELD אבל הוא מוצא כל חצי דקה - HIJACK וצריך לעשות RESTORE כל חצי דקה אז אם משהו יודע איך להיפטר מזה אחת ולתמיד אני יודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by miki03,

שלום לכולם אני חושב שפרצו לי למחשב אבל אני לא בטוח... מה שכן האינטרנט לא מפסיק להעביר דברים ( UPLOAD ) ואין לי ואין שום דבר פתוח אפילו לו EXPLORER !! והוא מעביר UPLOAD ממש ממש מהר !! והאנטי וירוס נסגר ולא רוצה להיתפח יותר ואפילו להתקין אותו מחדש במחשב אי אפשר !! אני צריך אתרים שבודקים ומוציאים וירוסים ותולעים למינייהם !! --- דחוף --- תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Armageddon1,

מה צריך לעשות?? יש לי מודם רשת אלקטל 510 ... איך אני הופך אותו לראוטר?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים