עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. האם יש חסרונות כלשהם בקביעות Static IP? הכוונה שלי עבור קביעת IP קבוע היא בעיקר מטעמי אבטחה. השאלה היא - וזאת מכיוון שאיני מבין גדול בענייני אבטחה - האם יש חסרונות כלשהן בדרך זאת? על פניו קביעת IP קבועה (וכך - הרשאת כניסה לאתרים מסוימים מ IP ספציפי), נשמעת כמו עצה טובה. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. לפעמים האינטרנט מתנהג מאוד מוזר במהירויות העלאה(תקוע). אם יש לי נתב אלחוטי באופן עקרוני אפשר לגלוש לי עליו?

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by eyazlaz,

מבקש חוות דעת על פרנטר פייבר? הבניין שלי חובר, ואני מתלבט אם לעבור. חשוב לי מאוד מאוד הנושא של פינגים ולייטנסי, כמה שיותר נמוך.

4. Started by Cheif,

בזק החליטה לא לוותר והגישה בג"צ כנגד החלטתו של שר התקשורת לשעבר - גלעד ארדן - שדקה לפני שעזב את המשרד, ביצע מחטף ואישר את תוכנית השוק הסיטונאי. הבג"צ הזה עתיד לתקוע לעוד חודשים ארוכים את הסיכוי היחידי שהיה כאן להורדה כלשהי במחירי התשתית. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000996712

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by A.Z.P,

היי, ברשותי הסטרימר הנ"ל ואני צריך עזרה עם מספר בעיות: 1. הסטרימר מחובר אלחוטית לראוטר BE וסובל ממהירות איטית להחריד. במחשב שמחובר חוטית לראוטר המהירות תקינה וכמו כן בפלאפון שגולש על הWIFI. האם יש הגדרה כלשהי בראוטר שצריך להגדיר? משהו אחר? כאשר חובר עם ראוטר DLINK אחר בצורה אלחוטית התקבלה מהירות של 20 מגה (מתוך 40 מגה) ובחוטי מהירות מלאה. 2. אפליקציות בדפי הבית של ממשק המכשיר אינן עובדות ולא ניתן להוריד אותן (למשל יוטיוב, פייסבוק, נטפליקס וכו') כאשר מתקבלת הודעה "אירעה בעיה בניתוח החבילה", אך כאשר מורידים אותן דרך הPLAY STORE עובדות תקין. יוטיוב שדווקא כן עובד בתפריט הממשק נותן הודעה "הייתה בעיה בהפעלה. בדוק את חיבור הרשת ואת זמן המערכת" (זמן ותאריך ואזור הוגדרו תק…

6. Started by dids22,

כל כמה זמן החיבור לאינטרנט מתנתק ובד"כ מתקבלת שגיאה אחרי: "L2TP authentication fail" ורק אחרי מספר נסיונות הוא מצליח להתחבר. קצת פרטים linksis wrt54gl (קשוחה מקורית) terayon tj715 bezeqint account קודם כל, למה יש בכלל התנתקויות? הבנתי שבקשוחה הדיפולטית הl2tp אמור לעבוד טוב איך אפשר לבדוק מי הגורם לבעיה? תודה!!

• 42 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by Oztriker,

היי, יש לי ראוטר על חוטי ואני רוצה להתחבר אליו עם המחשב הנייח. הבעיה היא שהראוטר בקומה הראשונה והמחשב בשנייה. יש איזה סטיק USB שאוכל להתחבר באמצעותו לראוטר.

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  8. יש לי ראוטר TL-WR1043ND ותשתית ADSL. עם חיבור 012 (שעליו מקום העבודה שלי משלם) הסטרימינג של NBA League Pass מהיר יותר, ועם חיבור דרך 018 (שעליו אני משלם לאחרונה) הורדות של טורנטים מהירות יותר. שני החיבורים הם של 2.5 מגה. הסיבה היא שמקום העבודה לא מוכן לשלם על חיבור מהיר יותר, ולי קשה להצדיק לשלם מהכיס על משהו שמקום העבודה משלם (לפחות מעבר לכמה שאני משלם על 018). האם יש דרך לנצל את היתרון של כל חיבור? שינוי ידני של החיבור בראוטר לוקח יותר מדי זמן בעיני. האם מעבר ל-DD-WRT ייאפשר לי לעבור בין החיבורים בצורה נוחה יותר?

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by Moor,

חיבור 10 מגה, בזק + בין-לאומי. DSL לאחרונה יש לי האטה רצינית בהורדה מטורנטים, בהורדה ישירה הוא בסדר גמור. אני משתמש ביוטורנט גרסה 2.0.4 אני עם ראוטר של TP-LINK דגם: TL-WR641G מודם: AZTECH 600E מערכת הפעלה: WIN764bit פתחתי את הפורט בראוטר. המהירות שאני מגיעה אליה בטורנטים היא בסביבות 400-600 KBs במקום 1.2MB. התקשרתי אל אתמיכה של בזק לשאול "יש לי האטה בהורדות..." איש התמיכה כצפוי שלח אותי לכל מיני אתרים לבדיקת מהירות הורדה, וכמובן שהכל יצא תקין. אמרתי לו שההאטה היא בטורנטים ואז הוא אמר ל משהו דומה לזה: "אנחנו לא אחריאים להורדה מחו"ל, אין לנו שליטה על שרתים מחו"ל..." ואמר שאין דבר שהוא יכול לעשות בעניין.

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. היי, אם ברצוני להזמין ראוטר AC מחו"ל (לא משנה מאיפה.. ebay, amazon, etc.) האם אני יכול להזמין כל ראוטר שנראה סטנדרטי? או שתמיד יש סיכוי שיעצרו את זה במכס בגלל הגבלות של משרד התקשורת או משהו? ניסיתי למצוא מידע ברשת ובאתר משרד התקשורת אך לא מצאתי משהו חד משמעי.. לדוג' ראוטר שאני שוקל: https://www.amazon.com/D-Link-AC1200-Wi-Fi-Router-DIR-842/dp/B00PVDVYIS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1479598686&sr=8-1&keywords=DIR-842 אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. אני בטוח שזה כבר נשאל 1000 פעמים, אבל ניסיתי לחפש חומר באתר וטבעתי בכל מקרה, יש לי מחשב נייח שמחובר חוטית לראוטר של אדימקס, ומחשב נייד שמחובר אלחוטית לאותו ראוטר. הנייד עם VISTA והנייח ב XP אני מעוניין לאפשר שיתוף קבצים בין השניים ניסיתי לבד אבל לא ממש הצלחתי , אשמח להסבר / הכוונה בנושא. תודה רבה :yelclap: אריאל

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  12. Started by bati6,

אהלן, יש לי בעייה, יש לי מחשב נייד insprion 5558 שאני גולש עליו בראוטר של הוט, כבר 4 חודשים הכל היה תקין, פתאום בימים האחרונים הוא מראה לי סימן קריאה צהוב. נסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס הרשת למרות שלא נראה לי שהיה צריך ועדיין לא עובד. הראוטר של הוט כן עובד לי ולאשתי על מכשירי הפלאפון, לא נראה לי שהבעייה בראוטר, מצד שני, כשאני מפעיל נקודה חמה דרך הפלאפון כדי להתחבר עם המחשב אז זה עובד מצויין. אז אני כבר לא יודע איפה יכולה להיות הבעייה...אני ממש זקוק למחשב עם הראוטר. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. שלום לכולכם, לאחרונה שידרגתי את מערכת ההפעלה שלי מ-7 ל- 10 (64bit). מאז השדרוג, בכל פעם שניסיתי להתחבר לאינטרנט, מערכת ההפעלה קרסה וביצעה איתחול. אחרי בדיקות מרובות הגעתי למסקנה שמחולל הצרות הוא הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי שלי, מסוג Edimax EW-7718UN שנמצא אצלי מאז 2010, שככל הנראה אינו נתמך ע"י מערכת ההפעלה החדשה. בחיפוש באתר היצרן, נמצא שיש לו דרייבר לחלונות 8. האם דרייבר זה יתאים בוודאות גם לחלונות 10? האם כל דרייבר של כרטיסי הרשת האלחוטיים, שנתמכים ע"י חלונות 8, יתאימו גם לחלונות 10? ואם לא, על איזה מתאם רשת USB אתם ממליצים? ושאלה נוספת - כאשר ניסיתי להסיר את התוכנה של מתאם הרשת הנוכחי של, תוכנית ההתקנה סירבה לבצע הס…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. היי, רכשתי את הראוטר הנ"ל ומדפסת HP OFFICEJET 4500 איך מגדירים אותה? אשמח

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. יש לי כבר כמה שנים את האינרטנט של בזק בינלאומי במהירות 1.5 מגה . במחשב הקודם שהיה לי עם מעבד E2140 ווינדוס XP הגלישה הייתה רצה . עכשיו במחשב חדש I5 760 ווינדוס 7 אולטימה 64 ביט האינטרנט זוחל . אני מדגיש שזה אותו מודם ואותה מהירות רק המחשב זה מה ששונה . הייתי בטוח שאולי מחשב חדש יאיץ את מהירות הגלישה ודווקא ההפך זה מה שקרה . מהירות ההורדה היא בסדר גמור רק המהירות גלישה בעייתית . אשמח לפתרון .

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by Classic notion,

שלום, לאחר שהגעתי למסקנה שמהירות הגלישה שלי נמוכה כתוצאה מבעיה בכרטיס הרשת, החלטתי להוציא אותו ולהחזיר, לראות אם זה ישנה משהו, עכשיו הדלקתי את המחשב אחרי שחיברתי את הכרטיס ואין לי בכלל חיבור לאינטרנט. ב Local Area Connection כתוב לי unidentified network. הרצתי את "פותר הבעיות" של ווינדוס והוא אומר לי : Local Area Connection doesn't have a valid IP configuration. מה אני יכול לעשות? תודה, תומר.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by COSMO_,

שלום :] טוב אז ככה.. למי שמכיר את האתר no-ip אני מנסה בעזרתו לעשות אתר ביתי. 1.אוקיי פתחתי עוד חיבור רשת כמו שהיה כתוב לי באיזה מדריך(אם תוכלו להסביר לי על זה קצת) 2.עכשיו אני צריך לפתוח פורט 80 ולהפנות אותו אל המחשב שלי-פה הסתבכתי כי יש כל מיני אפשרויות ואני לא בטוח מה כל דבר עושה, siemens adsl sl2 141 זה הראוטר שלי.. בכל אופן אם תוכלו להגיד לי מה אלה עושים, מה לבחור ומה לרשום(האייפי חיצוני או פנימי): From Internet Host IP Address: ALL\SINGLE\SUBNET (מה לבחור) IP Addr: מה לכתוב Netmask: מה לכתוב Forward to Internal Host IP Address: פה זה האייפי פנימי ? למשל : 10.0.0.2 תודה רבה רבה לעוזרים.. בבקשה אם תוכלו להסביר לי היטב שאני אבין במדיוק מה אני עושה ואיך :]

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. אני מיתכוון לערוצי חדשות זרים וחינמיים כמו BBC CNN NBC ABC . שמעתי כבר שאפילו youtube מאפשרים צפייה בתכנים באיכות גבוהה 720P -כך שיתכן וכבר בזמן הקרוב יהיה ניתן לראות את הערוצים שהזכרתי קודם באיכות סבירה. http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1385550 מצד שני,אני יודע שתשתית האינטרנט בארץ מפגרת בשנים רבות אחרי מדינות המערב,כך שיש לי ספק רב אם זה יתאפשר בארץ בעתיד הקרוב ולכן אני מתלבט אם כדאי לי להתקין צלחת לווין פרטית בעלות של 1350 שקל. האם יש דרכים\אתרים שאפשר לראות את הערוצים שהזכרתי למעלה ב-LIVE ובאיכות סבירה של לפחות רזולוצייה של 800 על 600 ? תודה

19. שלום לכולם, לאחרונה הישתדרגנו ל40MB אינטרנט ולכן נאלצנו גם להישתדרג בנתב שקבלנו. לצורך העיניין- dsl 6850U. האינטרנט עד שהחלפנו עבד כמו שצריך (היה 10MB) ואחותי יכלה להנות עם המחשב הנייד שלה ממנו דרך הwifi. מאז שהחלפנו המחשב שלה לא מצליח לקבל את האנטרנט כמו שצריך והאנטרנט שהיא קולטת איטי מאוד ולא מאפשר גלישה. המחשב שלי מחובר עם כבל אל הנתב ולכן עובד כמו שצריך, הפלאפון שלי מחובר לwifi והאנטרנט עובד כמו שצריך וגם הטאבלט. רק המחשב שלה לא קולט. זה מה שהוא מראה כשאני עושה אצלה"פתור בעיות": '>http://jpg.co.il/view/551d038911751.jpg/"]"]http:// התשתית שלי בזק האנטרנט מנטוויג'ן- שניהם נמצאים על 40MB. אשמח לעזרה. תודה

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. שלום רב, מדובר בעסק עם כ- 40 משתמשי קצה ברשת (25 מחשבים, 15 סלולר או טאבלטים) כרגע אנחנו עם מודם פשוט שהגיע יחד עם החבילה בבזק (NETGEAR VEN2610) ו- 2 סוויצ'ים של TPLINK TL-SG1024. כמעט כל המחשבים מחוברים קווית (אורכים משתנים, בין 3 מטרים ל- 10 מטרים). מהירות ההעברה הפנימית היא באזור ה- 10 מגה/שניה. יש לציין שאנחנו עם תשתית בזק + ספק בזק, במהירות של 40 מגה הייתי מעוניים לשדרג את הציוד הקיים כיום: 1. הדרישה היא רשת נפרדת למשתמשים עם סמארטפון או טאבלט. 2. כרגע כל הציוד, שיתוף קבצים וכו' מוגדרים על 10.0.0, אשמח אם זה ישאר כך ולא 192.168 או משהו אחר. 3. אשמח לשמוע הצעות לתחליף לראוטר (או שזה מודם) של בזק רב תודות! נתן

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by THE-BIG,

בהורדת סדרות יש פתרון לזה כרגע זה על 6.4KB/S

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by Omri35,

שלום לכולם רכשתי מתאם HPNA 3200 מבזק על מנת לייצר נקודת LAN נוספת בקומה נפרדת (הבית בין שתי קומות) לטובת חיבור YES VOD בהתחלה הראוטר (DLINK 26 ) לא עבד עם המתאם , לאחר שהחלפתי בין המתאמים (יש שניים) התחיל לעבוד. חיברתי את המתאם הנוסף לנקודת טלפון בחדר סמוך וחיברתי אליו מחשב נייד בLAN וגלש כמו גדול! עברתי לקומה השנייה , חיברתי את המתאם לנקודת טלפון , וכלום! עברתי לעוד נקודה בקומה השנייה ! גם שם כלום! האם יש לכם רעיונות למה בקומה השנייה המתאם לא עובד? משהו שאפשר לבדוק? האם יש קשר לזה שהבית בתלת פאזי?... הרי מדובר בקו הטלפון. בזק כרגע לא ממש עוזרים לי. (166) מבקשים שאעשה תמיכה בתשלום.

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. קניתי ראוטר אלחוטי של אדימקס BR-6424N ,אני מחובר דרך הכבלים,מודם של טומסון,חיבור ללא חייגן,מערכת הפעלה שלי היא XP. הבעיה היא כזאת,לפעמים אתרים מכובדים וגדולים שאני רוצה להכנס אליהם פשוט לא עולים לי,כאשר אני מוציא תכבל רשת שמוחבר מהמודם לראוטר ומחבר אותו ישירות לכרטיס רשת במחשב(עוקף את הראוטר),אז אני מצליח להכנס לאותם אתרים שלא הצלחתי להכנס שהוא הייה מחובר לראוטר. אני לא יודע עם זה קשור,אבל יש לי תוכנה אבטחה במחשב של מצלמות אבטחה וכדי לראות מרחוק,פתחתי מספר פורטים בראוטר(21,80,4550,5550,8860 אותם פתחתי.) עשיתי גם עדכון לראוטר הגירסה שהייתה לי 1.32 ועכשיו יש לי 1.58. יש לציין,שבזמן שאתרים כמו ו"אללה" "וגוגל" לא עולים לי,המסנגר ואתרים אחרים כן עולים. אשמח לקבל תשובה,כי זה פש…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. היי לכולם, אחרי קריאה על החיבור עם נתב פרטי, התחברתי לסלקום, יש לי מתאם נוקיה שלהם. אני מקבל כתובת שמתחילה 10.69 בנתב שלי כתובן שהגדרת חיבור PPPOE ואני מתחבר ולא יוצא לאינטרנט. יש לי גם הודעה של Netvison שהתשתית לא מוגדרת תקין. הבעיה היא שבשירות לקוחות יש להם משפט אחד בלבד ״אהה ראטור פרטי... אנחנו לא תומכים״ ניסיתי לעשות Clone ל Mac של מתאם סיב של Nokia אבל זה לא עובד עצות? מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להסביר בתמיכה את הבעיה? הלוג חיבור מהנתב May 5 08:32:40 kernel: <=== Deactivate Deep Green Mode May 5 08:32:49 zcip client: configured 169.254.15.51 May 5 08:32:52 pppd[8028]: Connected to 40:01:xx:xx:xx:xx v…

25. Started by NickNolte,

היי יש לי 2 ראוטרים הראשון של נטויז'ן (NETBOX VV3220 ADB) שגם מכיל מודם ומשמש כנקודת אינטרנט אלחוטי וחוטי ומחובר למחשב הראשי שלי. בנוסף יש לי ראוטר נוסף של (Edimax (BR-6428ns שאני רוצה לחבר במיקום אחר כך שיקלוט אינטרנט מהראשון ויפיץ אותו לחיבורים הקווים שלו (מדיה סנטר, פלייסטישן ועוד) ז"א שבמקום להפיץ אינטרנט הוא יקלוט אותו וירבב אותו לשקעי הLAN שלו. להבנתי זה אפשרי, אני רק לא מצליח להבין באיזה אופציה עליי להשתמש ומה יהיו ההגדרות. (לחילופין אני פשוט לא מבין את הביטויים הנכונים בז'רגון). יש לי: AP Mode Station‐Infrastructure AP Bridge: Point to Point AP Bridge: Point to Multi‐Point AP Bridge: WDS Universal Repeater עזרה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים