רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
בשבועות האחרונים החלה חברת "פיקוק", היבואנית הרשמית של מוצרי EDIMAX, לשווק בישרל נתב חדש המכונה BR-6478Gn. זהו נתב בעל שתי אנטנות, התומך בתקן N באופן מלא וכולל 4 יציאות LAN במהירות של 1G. בנוסף לכך הוא כולל מפסק פיזי לכיבוי והדלקת הרכיב האלחוטי ויכולת להשתמש בו ככרטיס רשת אלחוטי. הנתב מבוסס על רכיב ותיק של חברת REALTEK המכונה RTL8198 שניתן למצוא אותו הן בנתבים (כמו ה-TL-WR1042ND של TP-LINK) והן נקודות גישה (כמו ה-EW-7438RPn של EDIMAX). הנתב אינו כולל כניסת USB ובניגוד למרבית המוצרים של EDIMAX הוא מגיע בצבע שחור. עלותו בארץ נעה סביב 210 שקלים. http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/wireless_routers_n300/br-6478gn/
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי לכולם, לפני מספר חודשים שאלתי על חיבור ראוטר נוסף למודם באמצעות כבל. הפנו אותי למדריך המצויין הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm בעקבות הקליטה הגרועה במודם המשולב ראוטר של הוט החלטתי לבצע את המדריך וליצור נקודת גישה נוספת. אכן עקבתי אחרי המדריך. חיברתי את הראוטר החדש של Edimax למודם של הוט (הגרוע מאוד יש לציין!) והגדרתי לו אייפי חדש 192.168.1.99. ביטלתי את הDHCP ואת ההגדרות אבטחה שלו. לבסוף אכן קיבלתי חיבור למחשב דרך כבל שמחובר. כאשר הגעתי לחלק שבו אני מחפש רשת אלחוטית קיבלתי 2 רשתות נפרדות. אחת עם ההצפנה (של המודם המקורי) ואחת בלי (של הראוטר החדש). http://srv2.jpg.co.il/9/52e54ea2b8903.jpg השאלה שלי היא - האם עשיתי משהו לא נכו…
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתגורר בבניין ישןן בו אין תשתית של פרטנר או של סלקום, לחילופין ,ישנה תשתית של בזק . מבחינת איכות ההתקנה , מקצועיות של מתקין מן המניין או הבלאגן שנשאר בסיום ההתקנה , איזו חברה עדיפה ? לעבור לסיבים של בזק אני לא מעוניין כי ההתקנה מאוד יקרה . אני חושש ממצב בו אם וכאשר תהיה תקלה - פרטנר\סלקום לא יטפלו ויטילו את האשמה על בזק ומצידם בזק יטילו את האשמה על פרטר\סלקום ויהיה מצב של "בין הכיסאות" .ממה שראיתי ,המחירים של פרטנר מעט גבוהים יותר מאשר אלה של סלקום, אם אבחר בסופו של דבר בפרטנר , אני רוצה להבין על מה אני משלם את האקסטרה? אני תמיד בעד לשלם קצת יותר אם ההפרש שווה את זה. כמו כן, יש לי נתב פרטי שתומך מחיבור 1 ג'יגה (נתב ש…
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחובר לאינטרנט בתשתית של "בזק". ביום שישי בערב האינטרנט שלי הפסיק לעבוד. בתמיכה הטכנית אמרו שזו תקלה באיזור שלי, ושהיא תתוקן כמה שיותר מהר. בפועל, התקלה לא תוקנה עד 12 בצהריים של יום ראשון - יומיים אחרי התקלה. ניהלתי אינסוף שיחות עם נציגים שונים בתמיכה הטכנית, אבל כמובן שזה לא עזר. מצד שני, אני חושב שזכיתי להבין את אופן המחשבה של חברת "בזק" - באחת השיחות הם אמרו לי "בינתיים רק 30 משתמשים נפגעו". בכל מקרה, כמה שיותר מהר יהיו אופציות נוספות לתשתית אינטרנט - כך יותר טוב. וכמה שיותר מהר חברת "בזק" תתפרק ועצם השם "בזק" יזרק לפח ההסטוריה - כך יוטב לכולם.
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי באן מאיזה אתר ( קיבלתי באן ממש לא מאשמתי ) וכל פעם שאני נכנס לאתר הוא רושם לי שקיבלתי באן ואני לא יכול לעשות כלום .. אני דיי בטוח שזה באן אייפי, שיניתי את האייפי שלי באינטרנט אבל זה לא עזר .. אני מאמין שעל ידי שינוי האייפי של המחשב האתר יוכל לפעול שוב ואוכל לפתוח משתמש חדש .. בכל מקרה תודה רבה לעזורים !!!! [br]פורסם בתאריך: 9.11.2008 בשעה 22:21:48 חברה אני ממש צריך את העזרה שלכם
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה למצוא פתרון להגן על הסיסמה של הWIFI שלי יש לי נתב netgear vvg2000 שרכשתי דרך בזק העניין הוא שיש לי מדפסת אלחוטית ואני חייב שיהיה לי WPS אני ניסתי לפרוץ לעצמי וזה לא יאמן כמה שניות קיבלתי את הסיסמה לwifi בינתיים עשיתי הגדרה בנתב שיהיה לי Wireless Station Access List רק משתמשים שאני מכיר ע"פ כתובת ה MAC או שם המוצר מורשים להכנס לWIFI אבל העבודה אם זה מסורבלת כשאני רוצה לשתף מוצר חדש לרשימה אני צריך לבטל את האופציה הזו ואז להתחבר לWIFI ורק אז אני אוכל להוסיף את המוצר החדש לרשימת מוצרים מורשים. יש דרך חזקה להגן על זה? מקווה שהייתי ברור, תודה
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על פרנטר פייבר? הבניין שלי חובר, ואני מתלבט אם לעבור. חשוב לי מאוד מאוד הנושא של פינגים ולייטנסי, כמה שיותר נמוך.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאיזו מהירות אני אמור לצפות עם חיבור 200 מגה הוט + הוט נט בטורנטים? אני לא עובר את ה3-4 מגה בטורנט של אובונטו. בהוט ספוט מהטלפון אני מגיע לאזור ה5... אבל בספיד טסט אני מגיע קרוב מאוד ל200. גם בהורדות http אני לא מתרשם שהמהירות גבוהה במיוחד היה אצלי הבוקר טכנאי של הוט, אמר שהתשתית תקינה
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אחרי קריאה על החיבור עם נתב פרטי, התחברתי לסלקום, יש לי מתאם נוקיה שלהם. אני מקבל כתובת שמתחילה 10.69 בנתב שלי כתובן שהגדרת חיבור PPPOE ואני מתחבר ולא יוצא לאינטרנט. יש לי גם הודעה של Netvison שהתשתית לא מוגדרת תקין. הבעיה היא שבשירות לקוחות יש להם משפט אחד בלבד ״אהה ראטור פרטי... אנחנו לא תומכים״ ניסיתי לעשות Clone ל Mac של מתאם סיב של Nokia אבל זה לא עובד עצות? מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להסביר בתמיכה את הבעיה? הלוג חיבור מהנתב May 5 08:32:40 kernel: <=== Deactivate Deep Green Mode May 5 08:32:49 zcip client: configured 169.254.15.51 May 5 08:32:52 pppd[8028]: Connected to 40:01:xx:xx:xx:xx v…
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.infomir.eu/eng/press/news/ MAG-275 http://www.infomir.eu/eng/products/hybrid/mag275/ יש למישהו מושג איך עובד הדבר הזה ללא כבלים או אנטנה רק דרך הנתב לפי מה שאני מבין יש הרבה תחנות כולל ישראל בתדה מראש
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום :] טוב אז ככה.. למי שמכיר את האתר no-ip אני מנסה בעזרתו לעשות אתר ביתי. 1.אוקיי פתחתי עוד חיבור רשת כמו שהיה כתוב לי באיזה מדריך(אם תוכלו להסביר לי על זה קצת) 2.עכשיו אני צריך לפתוח פורט 80 ולהפנות אותו אל המחשב שלי-פה הסתבכתי כי יש כל מיני אפשרויות ואני לא בטוח מה כל דבר עושה, siemens adsl sl2 141 זה הראוטר שלי.. בכל אופן אם תוכלו להגיד לי מה אלה עושים, מה לבחור ומה לרשום(האייפי חיצוני או פנימי): From Internet Host IP Address: ALL\SINGLE\SUBNET (מה לבחור) IP Addr: מה לכתוב Netmask: מה לכתוב Forward to Internal Host IP Address: פה זה האייפי פנימי ? למשל : 10.0.0.2 תודה רבה רבה לעוזרים.. בבקשה אם תוכלו להסביר לי היטב שאני אבין במדיוק מה אני עושה ואיך :]
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הניסיון של חברות הסלולר לתקוע את מהלך הורדת דמי הקישוריות על ידי קבלת צו מניעה נגד משרד התקשורת, נכשל. בג"צ דחה את בקשת צו המניעה של שלושת חברות הסלולר וקבע את הדיון לעוד מספר חודשים. המשמעות היא שהורדת דמי הקישוריות אכן תצא לפועל בעוד שבועיים וחצי, אבל כפי שכתבתי כאן (http://www.netcheif.com/blog/?p=808) המשמעות שלה לרוב הלקוחות קטנה. בנוסף על כך, כל החברות הסלולרית דאגו לגבות את שורת הרווח שלהן והעלו את המחירים ב-4%.
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, אני לקוח של הוט גולש במהירות 100mbps. יש לי מחשב אישי בחדר שמחובר בעזרת מכשיר קטן של הוט (לא יודע מה השם שלו) ישירות לפייבר בוקס שנמצא בסלון. כמו כן, ישנו לפטופ בסלון שמחובר ישירות לפייבר בוקס עם כבל ethernet. כאשר אני מעביר קבצים על גבי FTP מהמחשב שלי למחשב בסלון מהירות ההעברה המקסימלית היא 100mbps (כלומר, 10MB/S). תכלס הייתי רוצה שיהיה לי בבית עד 1000mbps, במידה ואפשר יחסית בקלות. השאלה היא מה אני יכול לעשות כדי להגיע ל1000mbps מהירות בתוך הרשת, מי הרכיב שמגביל אותי כרגע? תודה מראש, עמית.
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה להחזיר את הראוטר של בזק ולהביא ראוטר משלי (בעקבות כניסת חברות חדשות כתשתית וירטואלית) האם מישהו מכיר את הראוטר של ZTE? האם הוא יעבוד היטב עם תשתית של בזק? האם אוכל להשתמש בו בעתיד גם ל 100 MB וגם עם תשתית של הוט? http://www.ebay.com/itm/151665472653
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
הי חברים מה שלומכם? אני רוצה המלצה למודם שיחליף את ה- HOTBOX המזעזע של HOT. אני צריך מודם כבלים שיכול להגיע ל- "מאה מגה" ויותר. יש המלצות? מישהו כבר ביצע החלפה?
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. גולן טלקום בוחנת את האפשרות להיכנס לתחום התקשורת הקווית, האינטרנט והטלוויזיה. הבחירה בתשתית של בזק יכולה לתת לה יתרונות מוספים רבים. במידה והניסוי יצליח, האם יש סיכוי שגולן טלקום תעשה בתחום הקווי את מה שעשתה בתחום הסלולר? http://www.themarker.com/technation/1.2065677 2. אמיתי זיו, כתב התקשורת של THE MARKER מסקר את פרויקט הסיבים האופטיים בסטוקהולם. הפריסה של הסיבים בעיר הבירה של שוודיה מכסה 90% מהבנינים ועושה שימוש במודלים עיסקיים מורכבים. אני עדיין סקפטי לגבי סיכויי ההצלחה של הפרויקט הזה בישראל. http://www.themarker.com/technation/1.2064998
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. האם יש חסרונות כלשהם בקביעות Static IP? הכוונה שלי עבור קביעת IP קבוע היא בעיקר מטעמי אבטחה. השאלה היא - וזאת מכיוון שאיני מבין גדול בענייני אבטחה - האם יש חסרונות כלשהן בדרך זאת? על פניו קביעת IP קבועה (וכך - הרשאת כניסה לאתרים מסוימים מ IP ספציפי), נשמעת כמו עצה טובה. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
[היה לי קשה למצוא כותרת מתאימה!] אך אני חושב שעליי להביא את המקרה שקרה לי לידיעתכם! לפני חודשיים בערך האח הקטן שלי [23] והחברה שלו ישבו לי על המחשב (אני כמובן הייתי מחוץ לבית!) וגלשו לאתרי סקס. אני מחובר לאינטרנט דרך שרת עם מודם כבלים דרך ערוצי זהב, חוץ מזה מחובר לשרת מודם אנלוגי שמשמש לשליחת פקסים (WinFax Pro) כפי הנראה אחד מהאתרים שהפ גלשו אליהם הוריד חייגן אל תוך המחשב וברוב חוצפתו חייג לליכטנשטיין במשך 40 דקות!!! היום בבוקר קיבלתי חיוב ע"ס 50 ש"ח מ012 קווי זהב! יש למישהו רעיון איך אפשר למנוע דברים כאלה בעתיד?
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
העייה היא שבא אלינו הביתה טכנאי(של למיר) שהתקין לנו רשת ושאלתי אותו אם אפשר לקנות מלמיר מודם adsl והוא אמר שזאת בעייה כי אני חייב מודם עם ראוטר ולמיר לא מורשים למכור מודם כזה, אני לא רוצה להיתקע עם אלקטל(=דרעעעעעעק)!
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם, לאחרונה שידרגתי את מערכת ההפעלה שלי מ-7 ל- 10 (64bit). מאז השדרוג, בכל פעם שניסיתי להתחבר לאינטרנט, מערכת ההפעלה קרסה וביצעה איתחול. אחרי בדיקות מרובות הגעתי למסקנה שמחולל הצרות הוא הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי שלי, מסוג Edimax EW-7718UN שנמצא אצלי מאז 2010, שככל הנראה אינו נתמך ע"י מערכת ההפעלה החדשה. בחיפוש באתר היצרן, נמצא שיש לו דרייבר לחלונות 8. האם דרייבר זה יתאים בוודאות גם לחלונות 10? האם כל דרייבר של כרטיסי הרשת האלחוטיים, שנתמכים ע"י חלונות 8, יתאימו גם לחלונות 10? ואם לא, על איזה מתאם רשת USB אתם ממליצים? ושאלה נוספת - כאשר ניסיתי להסיר את התוכנה של מתאם הרשת הנוכחי של, תוכנית ההתקנה סירבה לבצע הס…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מבין את הרעיון של שימור לקוחות וחושב שצריך שיהיה מוקד כזה בחברות שמשמש בעיקר לנסיון שמירה על לקוחות, ומכאן על רווחי החברה. מה שמוזר כאן זה שהיום אחרי שעה בטלפון עם נטוויז'ן, לצורך ביטול התחייבות, לא רק שבוטלה התחייבות מתוך ה 14 יום ממועד ביצוע העסקה, אלא נטוויז'ן הפסידו לקוח לעתיד, גם אם הם יהיו הספקית היחידה בארץ. לעומת זאת, אם היו מבטלים זריז (לא שעה וחצי), הייתי מעריך ועוד חושב, אבל אחרי שהייתי צריך לחזור על עצמי למוקדנית 10 פעם לפחות(כי כנראה לא הרמתי את הקול): " לא, אני לא רוצה 3 חודשים בחינם ללא התחייבות, אני מעוניין לבטל", זה היה סופי מבחינתי. המנהל בשיחה הסופית הציע חצי שנה בחינם, הסברתי לו כי אם מהסיבה שהמתנתי זמן כה רב אני לא מעוניין ושהם הפסידו לקוח לטווח א…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום,יש לי חשבון אימייל בוואלה.ולא יודע למה אבל כל מי ששולח לי מייל,הוא מתקבל אצלי לאחר זמן רב. אני מדבר על זמן של חצי יום,ולפעמים אפילו יום שלם ויותר... מה יכולה להיות הסיבה? ואודה אם תעזרו לי...
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, ברשותי הסטרימר הנ"ל ואני צריך עזרה עם מספר בעיות: 1. הסטרימר מחובר אלחוטית לראוטר BE וסובל ממהירות איטית להחריד. במחשב שמחובר חוטית לראוטר המהירות תקינה וכמו כן בפלאפון שגולש על הWIFI. האם יש הגדרה כלשהי בראוטר שצריך להגדיר? משהו אחר? כאשר חובר עם ראוטר DLINK אחר בצורה אלחוטית התקבלה מהירות של 20 מגה (מתוך 40 מגה) ובחוטי מהירות מלאה. 2. אפליקציות בדפי הבית של ממשק המכשיר אינן עובדות ולא ניתן להוריד אותן (למשל יוטיוב, פייסבוק, נטפליקס וכו') כאשר מתקבלת הודעה "אירעה בעיה בניתוח החבילה", אך כאשר מורידים אותן דרך הPLAY STORE עובדות תקין. יוטיוב שדווקא כן עובד בתפריט הממשק נותן הודעה "הייתה בעיה בהפעלה. בדוק את חיבור הרשת ואת זמן המערכת" (זמן ותאריך ואזור הוגדרו תק…
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מדפסת של brother mfc-j470dw שמחוברת לרשת דרך Wi-Fi. התקנתי את הדרייברים במחשב שלי (מק מיני ומקבוק אייר) וגם את האפליקציה של brother באייפון. החיבור לרשת האלחוטית עובד והוא גם מדפיס דוח שמראה שהכול עובד תקין. הבעיה היא שלאחר החיבור הראשוני כמעט ואף פעם לא ניתן להדפיס או לעשות כל פעולה אחרת. המחשב מראה כי המדפסת במצב Offline גם לאחר שאני מדליק ומכבה אותה ומוודא שהיא עובדת. ראוטר D-Link DIR-615 מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו?
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-