רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
הצטרפנו לyes לפני כמה חודשים ומאז אנחנו חווים ניתוקים מהאינטרנט, עד כמה שאני יודע זה דיי רנדומלי וזה ממשיך במשך כמות זמן מסויימת... גם כשאנחנו משתמשים בVOD או בmultiroom אנחנו חווים בעיות של ניתוקים או כל מיני הודעות שגיאה למיניהן. שמעתי כל מיני דברים שאומרים שזה משפיע על זה אז אני פשוט אתן פה קצת יותר מידע, אולי זה סתם שטויות אבל עדיין... אז ככה יש כמה קומות בבית, ו4 ממירים (ממיר אחד נמצא בקומה נפרדת משאר הממירים והנתב האינטרנט), הנתב מחובר ישירות למחשב, הוא מדגם D-LINK 2760U, נורת הDSL תמיד דולקת (לא מהבהבת). את הנתב קנינו כשעברנו לes כי אמרו לנו שמה שיש לנו יעשה בעיות כי הוא ישן. בכל מקרה זה כבר נהפך לבלתי נסבל, אי אפשר להנות מהממיר כמו שצריך וגם לא מהמחשב בגלל כל הנית…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי ותודה לכל מי שנכנס. ה DIR 615 שלי הפסיק לעבוד והחלטתי לפנק את המודם שלי בראוטר עם LAN של 1GBIT בגלל ה UNLIMITED וה 200 מגה של הוט, אני מתכנן שידרוגים בעתיד. אבל איפה הבעיה? כל ה DLINK החדשים כל ה DIR של באג מגיעים עם קושחה ברוסית וגם אחרי שאתה משנה שפה לא מצליחים בשום דרך להתחבר לגיימר של 014, אני והנציג ניסינו הרבה ובסוף המוצר הוחזר לחנות. החלטתי לעבור ל TP LINK, עכשיו פה יש בעיה אחרת: בעיה 1 - רציתי WR4300 אבל בגלל הבעיות עם ה 5GHZ הבנתי שזה מגיע עם קושחה ישראלית, וכמו שרובנו יודעים זה כמו להשוות יגואר למאזדה, ואז עולות חששות כמו: האם זה יגרום לקריסות? האם הממשק לא יהיה יותר באנגלית? האם זה עדיין יתמוך ב 5GHZ או שרק 2.4 (ואז בעצם אין סיבה בכלל לקנות את הראוטר הזה). …
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהגעתי למסקנה שמהירות הגלישה שלי נמוכה כתוצאה מבעיה בכרטיס הרשת, החלטתי להוציא אותו ולהחזיר, לראות אם זה ישנה משהו, עכשיו הדלקתי את המחשב אחרי שחיברתי את הכרטיס ואין לי בכלל חיבור לאינטרנט. ב Local Area Connection כתוב לי unidentified network. הרצתי את "פותר הבעיות" של ווינדוס והוא אומר לי : Local Area Connection doesn't have a valid IP configuration. מה אני יכול לעשות? תודה, תומר.
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה אמא שלי קנתה ראוטר בלי להתייעץ איתי (פשוט מה שהמוכר נתן לה.. ) ... בכל מקרה זה מה שיש כרגע . הראוטר מתפקד רגיל לכמה שעות ואז מתנתק ורק אחרי אתחול הוא מתחבר שוב ושוב מתנתק . עוד בעיה שהמחשבים האחרים בבית מתחברים אל הראוטר אבל לא מצליחים לגלוש (זמן תגובה).... למישהו יש רעיון ? להחליף את הראוטר הזה ?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, ברשותי הסטרימר הנ"ל ואני צריך עזרה עם מספר בעיות: 1. הסטרימר מחובר אלחוטית לראוטר BE וסובל ממהירות איטית להחריד. במחשב שמחובר חוטית לראוטר המהירות תקינה וכמו כן בפלאפון שגולש על הWIFI. האם יש הגדרה כלשהי בראוטר שצריך להגדיר? משהו אחר? כאשר חובר עם ראוטר DLINK אחר בצורה אלחוטית התקבלה מהירות של 20 מגה (מתוך 40 מגה) ובחוטי מהירות מלאה. 2. אפליקציות בדפי הבית של ממשק המכשיר אינן עובדות ולא ניתן להוריד אותן (למשל יוטיוב, פייסבוק, נטפליקס וכו') כאשר מתקבלת הודעה "אירעה בעיה בניתוח החבילה", אך כאשר מורידים אותן דרך הPLAY STORE עובדות תקין. יוטיוב שדווקא כן עובד בתפריט הממשק נותן הודעה "הייתה בעיה בהפעלה. בדוק את חיבור הרשת ואת זמן המערכת" (זמן ותאריך ואזור הוגדרו תק…
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מופיעה לי השגיעה הזאת כמעט כל פעם שאני פותח אתר. וזה משגע אותי. היה לי פייר וול ומחקתי אותו כי אמרו לי שזה יכול להיות בגללו, אבל זה לא מפסיק. אולי מישהו יודע מה גורם לזה?
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המצב לא יהיה טוב יותר... שוב הפס הרחב מוצע רק לעשירון העליון שמסוגל להרשות לעצמו... וזה לא הכל.
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קיבלתי מודם נתב חדש מבזק דגם נטגיר DGN1000 הגדרתי את ניתוב הפרטים כמו שרואים בתמונה (שמורכבת משני שוטים של שני מסכים שונים כמובן) ה IP שלי הוא סטטי (מוגדר נכון ב"חוק" של הפיירוול) הפורט של הטורנט הוא הנכון נראה לי שהכל שם מוגדר בסדר אבל זה עדיין לא מנותב אני מפספס משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מבין שזה משהו באינטרנט שלי אבל אני לא יודע מה. משום מה אני וגם אחי לא יכולים לשחק במשחק בגלל האינטרנט לא יודע למה לפעמים זה נותן לפעמים לא. וזה רושם שזה בעייה עם הfirewall או משהו דומה עשיתי מה שהם אומרים בסרטון וזה לא עובד. יש לי ראוטר של בזק ספקית זה נראה לי הוט. כן הצלחתי להכנס למשחק ואז בטעינה של השחקנים זה מראה לי חלון שחור ולא פותח לי את המשחק אני לוחץ שוב התחבר ועוד פעם חלון שחור. אני בבאן כבר ל30 דקות ואני לא מצליח לפתור תבעיה. ממש ממש אשמח לעזרה ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי יש לי 2 ראוטרים הראשון של נטויז'ן (NETBOX VV3220 ADB) שגם מכיל מודם ומשמש כנקודת אינטרנט אלחוטי וחוטי ומחובר למחשב הראשי שלי. בנוסף יש לי ראוטר נוסף של (Edimax (BR-6428ns שאני רוצה לחבר במיקום אחר כך שיקלוט אינטרנט מהראשון ויפיץ אותו לחיבורים הקווים שלו (מדיה סנטר, פלייסטישן ועוד) ז"א שבמקום להפיץ אינטרנט הוא יקלוט אותו וירבב אותו לשקעי הLAN שלו. להבנתי זה אפשרי, אני רק לא מצליח להבין באיזה אופציה עליי להשתמש ומה יהיו ההגדרות. (לחילופין אני פשוט לא מבין את הביטויים הנכונים בז'רגון). יש לי: AP Mode Station‐Infrastructure AP Bridge: Point to Point AP Bridge: Point to Multi‐Point AP Bridge: WDS Universal Repeater עזרה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר TL-WR1043ND שמחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט. הספקית שלי היא 012. פעם בכמה ימים הראוטר מתנתק מהאינטרנט וצריך לרסט אותו כדי שיהיה חיבור. לא מזמן ביצעתי לו עדכון גרסה אבל זה לא שינה כלום. אין לי מושג אם זו בעיה בראוטר או בהוט או ב-012 ובכלל איך לבדוק את זה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום.. קניתי מחשב חדש שאותו רוצה לחבר לאינטרנט דרך המודם שיש,קניתי סוויץ,אבל אני צריך להפוך את המודם לנתב.ויש לי מס שאלות: 1.האם אני צריך להתקין את החייגן של wow במחשב החדש? מצאתי מדריך דרך גוגל בכתובת הבאה(http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=84),אבל מתקשה להבין את סדר העבודה. אם יש מדריך מאד פשוט(וחיפשתי בכל דרך אפשרית באתר שלכם)אשמח לקבל אותו. אבי
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, עברתי משירות האינטרנט של אורנג' לזה של בזק בינלאומי. כיוון שיצאתי באמצע, נאלצתי לרכוש את הנתב של אורנג', הסמארט בוקס (gigaset 604 il) שבא כמובן עם הנד-סט (Gigaset as28h). היות וההנד-סט מחובר וירטואלית (לא עם כבל טלפון) והיות ואורנג' שיחררו לי את הסט לכל הספקים, רציתי לדעת איך ניתן לחבר את ההנד-סט הזה לראוטר החדש של בזק (PrivateBox - BeWan iBox v5200) בין אם בתור VoIP או VoD. תודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תשתית HOT ספק בזק בינלאומי מה ייתן לי מהירות טובה יותר? חיבור עם חייגן או בלי? יש הבדל בכלל בין שתי האופציות, לא רק בנושא המהירות? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי קונסולה XBOX 360 שנמצאת בחדר אחד בבית, ומחשב שולחני בחדר אחר, המודם של הADSL נמצא ליד המחשב השולחני, עכשיו: ברצוני להקים רשת אלחוטית (כרגע אין) ע"מ לחבר בין שניהם דרך ICS כך שלאקס בוקס יהיה אינטרנט מתי שהמחשב דולק ומחובר לאינטרנט. יש לי אנטנה ייעודית לXBOX שתומכת ברשתות אלחוטיות מסוג 802.11a\b\g משיטוט באתר של MS הבנתי שהכי טוב לחבר את המכשיר ברשת מסוג a זאת משום שהיא עובדת בתדר של 5Ghz וכך יהיו פחות הפרעות, ויהיה אפשר להזרים סרטים לטלויזיה באמצעות Media Center. עכשיו שאלתי היא: האם כרטיסי הרשת האלחוטיים בחיבור PCI שאני רואה בחנויות מסוגלים "ליצור" רשת, או שהם יכולים רק להתחבר לרשת קיימת ? אין לי ראוטר אלחוטי ולכן אם כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI יכול לקיים ר…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
האם קיימת אפשרות לשנות IP בראוטר בלי לכבות אותו? הראוטר מחובר לארבעה מחשבים שונים אצלנו בבית וכמובן שכולם מקבלים את אותו IP פנימי 127.0.0.1. העניין הוא שאני מוריד מראפיד-שר והדרך היחידה להוריד בלי להיות משתמש פרימיום (הדרך היחידה שאני מכיר לפחות) היא לשנות את האייפי ורק אז מתאפשרת הורדה עם המתנה קצרה של דקה וחצי ולא המתנה של כשלושת-רבעי שעה. כמובן שישנם דרכים כמו תוכנות שונות לעקוף את ראפיד-שר באמצעות מחיקת הקוקיז ומחיקת עקבות או דרך התחברות אנונימית דרך "Annonymous" שגם היא לא פועלת (לפחות אצלי אולי בגלל הראוטר) בכל מקרה הדרך היחידה שבאמת עוזרת היא אכן כיבוי הראוטר אחרי כל 2 הורדות >> משתנה האייפי הכללי >> אפשר להוריד שוב פעמיים ברציפות בלבד. אז עד שיחשבו על …
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברה לאחר תקופה מסרטנת של כמה שנים עם חברת 012 החלטתי שדי . גם אני רוצה לשחק קצת ברשת והוריד דברים פה ושם ו012 פשוט משתינים עלי. אני מחר בבוקר מתנתק מהם ועובר לאקספון 018! יש משהו טוב עליהם? עדיפים לפחות על 012 מבחינת עומס? יש לציין שזה אינטרנט דרך כבלים. תודה
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר זרוק שאין לי בו שימוש וגם מחשב די חסר שימוש. הרשת אצלי בבית היא רשת אלחוטית (משום מה עם כבלים אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, בעיה, אבל לא ממש חשובה) ולמחשב הזה אין כרטיס רשת אלחוטי, על כן אני צריך לחבר אותו עם כבל. עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה לחבר אותו לראוטר ולהגדיר את הראוטר כנקודת גישה למחשב הזה כדי לחבר אותו לרשת האלוטית. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לעשות את זה, אם זה בכלל אפשרי עם הראוטר הזה... הראוטר הוא netgear wgr614v9 צירפתי תמונה של הרשת הקיימת ובאדום מסומן המחשב והראוטר שאני רוצה להוסיף אני יודע שלקנות כרטיס רשת אלחוטי יפתור הרבה בעיות, אבל אין לי יותר מידי כסף לבזבז על סתם שטויות, ואם אפשר לפתור את הבעיה עם מה שיש בבית, אז למה לא? [a…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אבא שלי קנה לפטופ לבית שלו כלל הראוטר הנ"ל.. ספק האינטרנט שלו זה נטויזן-כבלים. כאשר ניסיתי להגדיר את הנתב לפני ההנחיות שהגיעו איתו הגעתי למצב שבשום מקום בעצם אני לא מכניס שום שם משתמש או סיסמה של האינטרנט שלי ולכן לא היה ברור לי כולכך איך זה אמור לעבוד ובאמת זה לא עבד עכשיו מצאתי קישור להסבר הבא באינטרנט - http://www.hot.net.il/SIP_STORAGE/FILES/8/20198.pdf ובאמת יש שם שתי דרכים : 1 . בלי חייגן 2. עם חייגן. מה שאני ניסיתי זה בלי חייגן ומשום מה זה לא עבד לא יודע אולי פיספסתי משהו. אני חייב לעשות עם חייגן? ומה זה בעצם אומר עם חייגן כאשר מדובר בראוטר שהוא גם ככה אמור להיות מחובר תמידי? אני שואל את כל השאלות האלה מהבית שלי ורק מחר אני יגיע לאבא שלי הבייתה כדי לנסות להתקין את …
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
המדריך לפתיחת פורטים במודם אלקטל מקונפג (משודרג לראוטר) לפי שלבים הדברים שנכתבו כאן באו לעזור למעוניינים לפתוח פורטים במודם אלקטל מקונפג. האינפורמציה הגיעה ממקורות שונים ואנשים טובים. אני ריכזתי הכל לפי סדר הפעולות הנדרש והוספתי הערות. יש לוודא תחילה מהי הכתובת הפנימית של המחשב שלך. לשם כך:start>run> לרשום: cmd enter לרשום: ipconfig בדרך כלל תראה: 10.0.0.1 10.0.0.2 או 10.0.0.3 וכך הלאה עתה הפעולה מתחילה: start>run> לרשום: telnet 10.0.0138 תתבקש להכניס user - לא חייב enter תתבקש להקיש סיסמה (אותה קבעת כבר מראש) enter לרשום: nat enter create enter protocol: tcp enter inside port: XXXX (הפורט שברצונך לפתוח לדוגמה: 4661 עבור e-mule inside adrr:10.0.0.1 (כל אח…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן אני גר מעל בית קפה וכשאני מנסה להתחבר לראוטר שלהם שפתוח בלי הגנה הכרטיס מזהה אותו ויש קליטה אבל הוא כל הזמן" מייבא כתובת רשת ." בפעילות או שהוא לא שולח ולא מקבל כלום או שהוא רק שולח. עם הפלאפון הצלחתי להתחבר כך שאין שום חסימה. פתרתי את זה ע"י מישהו שהתחבר בלפטופ לידי ורשמתי את האיפי שלו והDNS וכולי אבל ההגדרות אצלו היו אוטומטיות והוא מצליח וכשאני על אוטומטי הוא לא מקבל כלום . רק כשאני מגדיר לו בדיוק. אפילו קניתי כרטיס רשת חדש יותר חשבתי אולי זה עניין של קליטה. עכשיו יש ראוטר חזק יותר בסביבה וזה אותו סיפור רק "מייבא כתובת רשת" כשאני על הגדרות אוטומטיות. שאלתי את טובי המוחות ואף אחד לא הצליח להבין מה הבעייה , חלק אמרו לי שזה יעבור , לילה שלם זה לא עבר חלק אמרו שהראוטר …
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון-מתנצל על הבורות, אני לא מבין מי יודע מה בנושא הזה. ברשותי שני ראוטרים אלחוטיים: TEW-652BRP של TRENDNET TL-WR941ND של TP-LINK אני גר בבית רב קומות. ניסיתי לחבר את שני הראוטרים לאותה רשת כדי להגדיל את הטווח האלחוטי ואת מס' החיבורים החוטיים אך ללא הצלחה (אני דיי כושל בדברים האלו) קיימת אפשרות לחבר בכלל את שני הראוטרים לאותה רשת (חוטית ואלחוטית)? אם כן אז אפשר הסבר קצר? חיפשתי מדריכים בכמה אתרים אבל לא ממש הבנתי מה הולך (וגם לא ממש הלך לי..). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה קורה חברה...יש לי בעיה הרשת... יש לי שלושה מחשבים שמחוברים לראוטר... 1 - מחובר ישירות לרוטר 2- מחוברים אליו דרך מתאם אלחוטי אחד המחשבים שמחוברים דרך המתאם האלחוטי לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אז נכנסתי ל- Network Connections וראיתי שם שפתאום נעלם לי ה-Local Area Connection האיקון שלו....אין לי מושג איך זה פתאום קרה... ועכשיו אני לא יכול להתחבר עם המחשב הזה לאינטרנט...אני חייב עזרה חברה, איך אני פותר את זה ?
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-