רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום :] טוב אז ככה.. למי שמכיר את האתר no-ip אני מנסה בעזרתו לעשות אתר ביתי. 1.אוקיי פתחתי עוד חיבור רשת כמו שהיה כתוב לי באיזה מדריך(אם תוכלו להסביר לי על זה קצת) 2.עכשיו אני צריך לפתוח פורט 80 ולהפנות אותו אל המחשב שלי-פה הסתבכתי כי יש כל מיני אפשרויות ואני לא בטוח מה כל דבר עושה, siemens adsl sl2 141 זה הראוטר שלי.. בכל אופן אם תוכלו להגיד לי מה אלה עושים, מה לבחור ומה לרשום(האייפי חיצוני או פנימי): From Internet Host IP Address: ALL\SINGLE\SUBNET (מה לבחור) IP Addr: מה לכתוב Netmask: מה לכתוב Forward to Internal Host IP Address: פה זה האייפי פנימי ? למשל : 10.0.0.2 תודה רבה רבה לעוזרים.. בבקשה אם תוכלו להסביר לי היטב שאני אבין במדיוק מה אני עושה ואיך :]
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, אני לקוח של הוט גולש במהירות 100mbps. יש לי מחשב אישי בחדר שמחובר בעזרת מכשיר קטן של הוט (לא יודע מה השם שלו) ישירות לפייבר בוקס שנמצא בסלון. כמו כן, ישנו לפטופ בסלון שמחובר ישירות לפייבר בוקס עם כבל ethernet. כאשר אני מעביר קבצים על גבי FTP מהמחשב שלי למחשב בסלון מהירות ההעברה המקסימלית היא 100mbps (כלומר, 10MB/S). תכלס הייתי רוצה שיהיה לי בבית עד 1000mbps, במידה ואפשר יחסית בקלות. השאלה היא מה אני יכול לעשות כדי להגיע ל1000mbps מהירות בתוך הרשת, מי הרכיב שמגביל אותי כרגע? תודה מראש, עמית.
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הניסיון של חברות הסלולר לתקוע את מהלך הורדת דמי הקישוריות על ידי קבלת צו מניעה נגד משרד התקשורת, נכשל. בג"צ דחה את בקשת צו המניעה של שלושת חברות הסלולר וקבע את הדיון לעוד מספר חודשים. המשמעות היא שהורדת דמי הקישוריות אכן תצא לפועל בעוד שבועיים וחצי, אבל כפי שכתבתי כאן (http://www.netcheif.com/blog/?p=808) המשמעות שלה לרוב הלקוחות קטנה. בנוסף על כך, כל החברות הסלולרית דאגו לגבות את שורת הרווח שלהן והעלו את המחירים ב-4%.
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. האם יש חסרונות כלשהם בקביעות Static IP? הכוונה שלי עבור קביעת IP קבוע היא בעיקר מטעמי אבטחה. השאלה היא - וזאת מכיוון שאיני מבין גדול בענייני אבטחה - האם יש חסרונות כלשהן בדרך זאת? על פניו קביעת IP קבועה (וכך - הרשאת כניסה לאתרים מסוימים מ IP ספציפי), נשמעת כמו עצה טובה. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
למי שמהירות של 200M כבר לא מספיקה, החל מהשבוע הבא HOT תציע ללקוחותיה מהירות של 500M. עוד לא ברור מה תהיה מהירות העלאה אבל חצי גיג'ה בהורדה זה כבר סיפור אחר לחלוטין. השאלה הגדולה - מה היכולת של הנתבים הבייתים להתמודד עם מהירות זו. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000998066
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה להחזיר את הראוטר של בזק ולהביא ראוטר משלי (בעקבות כניסת חברות חדשות כתשתית וירטואלית) האם מישהו מכיר את הראוטר של ZTE? האם הוא יעבוד היטב עם תשתית של בזק? האם אוכל להשתמש בו בעתיד גם ל 100 MB וגם עם תשתית של הוט? http://www.ebay.com/itm/151665472653
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם, לאחרונה שידרגתי את מערכת ההפעלה שלי מ-7 ל- 10 (64bit). מאז השדרוג, בכל פעם שניסיתי להתחבר לאינטרנט, מערכת ההפעלה קרסה וביצעה איתחול. אחרי בדיקות מרובות הגעתי למסקנה שמחולל הצרות הוא הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי שלי, מסוג Edimax EW-7718UN שנמצא אצלי מאז 2010, שככל הנראה אינו נתמך ע"י מערכת ההפעלה החדשה. בחיפוש באתר היצרן, נמצא שיש לו דרייבר לחלונות 8. האם דרייבר זה יתאים בוודאות גם לחלונות 10? האם כל דרייבר של כרטיסי הרשת האלחוטיים, שנתמכים ע"י חלונות 8, יתאימו גם לחלונות 10? ואם לא, על איזה מתאם רשת USB אתם ממליצים? ושאלה נוספת - כאשר ניסיתי להסיר את התוכנה של מתאם הרשת הנוכחי של, תוכנית ההתקנה סירבה לבצע הס…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, הייתה הפסקת, נכבה המחשב כמובן, הדלקתי ומאז החיבור רשת במחשב לא מוכן להתחבר לשום מקום ומראה שאין כבל מחובר. ניתקתי אותו מראוטר, חיברתי אותו ישירות למודם - לא עבד. החלפתי כבל - לא עבד. שינתי חיבורים בראוטר - לא עבד. נסיתי לחבר אותו ישירות למחשב השני - לא עבד. איפסתי את הגדרות הרשת במחשב וראוטר - לא עבד. המערכת מזהה את החיבור הרשת, כתקין רק לכל מקום שאני מחבר אותו הוא מראה שאין כאילו כבל. יש מצב נשרף החיבור רשת בלוח אם? אם לא אז מה זה יכול להיות ? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר ראשי בבית ואליו מתחבר בכבל של 15 מטר ראוטר משני ( שמתפקד כנקודת גישה לשדר אינטרנט לחדרים). ואני מעוניין לבטל את האפשרות שהראוטר המשני יתחבר באמצעות הכבל הארוך .. ולקרב את הראוטר לנק' קצת יותר קרובה לחדרים ... האם זה אפשרי ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מבין את הרעיון של שימור לקוחות וחושב שצריך שיהיה מוקד כזה בחברות שמשמש בעיקר לנסיון שמירה על לקוחות, ומכאן על רווחי החברה. מה שמוזר כאן זה שהיום אחרי שעה בטלפון עם נטוויז'ן, לצורך ביטול התחייבות, לא רק שבוטלה התחייבות מתוך ה 14 יום ממועד ביצוע העסקה, אלא נטוויז'ן הפסידו לקוח לעתיד, גם אם הם יהיו הספקית היחידה בארץ. לעומת זאת, אם היו מבטלים זריז (לא שעה וחצי), הייתי מעריך ועוד חושב, אבל אחרי שהייתי צריך לחזור על עצמי למוקדנית 10 פעם לפחות(כי כנראה לא הרמתי את הקול): " לא, אני לא רוצה 3 חודשים בחינם ללא התחייבות, אני מעוניין לבטל", זה היה סופי מבחינתי. המנהל בשיחה הסופית הציע חצי שנה בחינם, הסברתי לו כי אם מהסיבה שהמתנתי זמן כה רב אני לא מעוניין ושהם הפסידו לקוח לטווח א…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://www.infomir.eu/eng/press/news/ MAG-275 http://www.infomir.eu/eng/products/hybrid/mag275/ יש למישהו מושג איך עובד הדבר הזה ללא כבלים או אנטנה רק דרך הנתב לפי מה שאני מבין יש הרבה תחנות כולל ישראל בתדה מראש
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על פרנטר פייבר? הבניין שלי חובר, ואני מתלבט אם לעבור. חשוב לי מאוד מאוד הנושא של פינגים ולייטנסי, כמה שיותר נמוך.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר של siemens, כזה שמקבלים מבזקסטור... יש לי גם טלפון אלחוטי דיגיטלי של Uniden. הבעיה היא שבכל פעם שמתקשרים אליי לבית האינטרנט מתנתק... יש למישהו מושג למה זה קורה? אולי משהו בהגדרות? Aviko
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, אני רוצה לקנות מפיץ WiFi (אני קורא לו ככה בהעדר הגדרה נכונה ומקצועית) שיחובר אליו כבל רשת שיוצא מראוטר בחדר רחוק בבית, כך שהוא ישדר אות איכותי וחזק בצד השני של הבית. אשמח להמלצות, מחירים, הכוונה וכו'. תודה רבה, נעם
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הכרטיס רשת יחובר למחשב שנמצא בחדר ממ"ד ובמרחק של כ6 מטרים מהנתב BR-6424n (אשמח לתגובות על בחירת הנתב, תקציב עבורו נופל על איזור ה200 ש"ח). הנתב נמצא בחדר אחר באותה הקומה.. הכרטיסים העומדים על פרק הרכישה: EW-7727 EW-7717 usb במידה וזה משנה- גב המחשב נמצא הפוך לפתח הדלת. מבחינת מחיר שניהם באותו המחיר כך שהמחיר במקרה הזה הוא לא פונקציה מבחינתי. עקב הימצאות המחשב בחדר ממ"ד איזה מבין המתאמים הנ"ל יתן תמורה הכי מספקת? ומה ההבדלים ביכולת הקליטה שלהם? שאלה נוספת היא האם השקעה של 50 ש"ח נוספים על מנת לרכוש את EW-7728 באמת יעשו הבדל במרחק שעליו אני מדבר? שבוע טוב
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
עם תחילת השיווק של מהירות DOWNLOAD של 200M על ידי הוט נשאלת השאלה לגבי היכולת של נתבים נפוצים לתמוך במהירות זו. בסקירות הנתבים שבצעתי ושניתן למצוא ב-LINK בקישור בחתימה יש מידע לגבי נתון זה. בנוסף, חלק מהחברות מפרסמות נתונים אלה באתר האינטרנט שלהם. כך למשל ב-LINK המצב תוכלו למצוא את המהירות המקסימאלית של נתבי TP-LINK בפרוטוקולים השונים. כדאי לשים לב שרק נתבים שיצאו בשנה האחרונה תומכים ב-200M. http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=465
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני עובר דירה חודש הבא ורציתי לדעת איך האינטרנט של הוט? אני רוצה משהו חסכוני אז אני הייתי רוצה לעשות טריפל הוט, איך האינטרנט שלהם? אני משחק הרבה במולטיפלייר בps4 אז חשוב לי שהכל יעבוד חלק בלי לאגים וכו. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, ברשותי הסטרימר הנ"ל ואני צריך עזרה עם מספר בעיות: 1. הסטרימר מחובר אלחוטית לראוטר BE וסובל ממהירות איטית להחריד. במחשב שמחובר חוטית לראוטר המהירות תקינה וכמו כן בפלאפון שגולש על הWIFI. האם יש הגדרה כלשהי בראוטר שצריך להגדיר? משהו אחר? כאשר חובר עם ראוטר DLINK אחר בצורה אלחוטית התקבלה מהירות של 20 מגה (מתוך 40 מגה) ובחוטי מהירות מלאה. 2. אפליקציות בדפי הבית של ממשק המכשיר אינן עובדות ולא ניתן להוריד אותן (למשל יוטיוב, פייסבוק, נטפליקס וכו') כאשר מתקבלת הודעה "אירעה בעיה בניתוח החבילה", אך כאשר מורידים אותן דרך הPLAY STORE עובדות תקין. יוטיוב שדווקא כן עובד בתפריט הממשק נותן הודעה "הייתה בעיה בהפעלה. בדוק את חיבור הרשת ואת זמן המערכת" (זמן ותאריך ואזור הוגדרו תק…
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, אחרי קריאה על החיבור עם נתב פרטי, התחברתי לסלקום, יש לי מתאם נוקיה שלהם. אני מקבל כתובת שמתחילה 10.69 בנתב שלי כתובן שהגדרת חיבור PPPOE ואני מתחבר ולא יוצא לאינטרנט. יש לי גם הודעה של Netvison שהתשתית לא מוגדרת תקין. הבעיה היא שבשירות לקוחות יש להם משפט אחד בלבד ״אהה ראטור פרטי... אנחנו לא תומכים״ ניסיתי לעשות Clone ל Mac של מתאם סיב של Nokia אבל זה לא עובד עצות? מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להסביר בתמיכה את הבעיה? הלוג חיבור מהנתב May 5 08:32:40 kernel: <=== Deactivate Deep Green Mode May 5 08:32:49 zcip client: configured 169.254.15.51 May 5 08:32:52 pppd[8028]: Connected to 40:01:xx:xx:xx:xx v…
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בזק החליטה לא לוותר והגישה בג"צ כנגד החלטתו של שר התקשורת לשעבר - גלעד ארדן - שדקה לפני שעזב את המשרד, ביצע מחטף ואישר את תוכנית השוק הסיטונאי. הבג"צ הזה עתיד לתקוע לעוד חודשים ארוכים את הסיכוי היחידי שהיה כאן להורדה כלשהי במחירי התשתית. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000996712
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר TL-WR1043ND ותשתית ADSL. עם חיבור 012 (שעליו מקום העבודה שלי משלם) הסטרימינג של NBA League Pass מהיר יותר, ועם חיבור דרך 018 (שעליו אני משלם לאחרונה) הורדות של טורנטים מהירות יותר. שני החיבורים הם של 2.5 מגה. הסיבה היא שמקום העבודה לא מוכן לשלם על חיבור מהיר יותר, ולי קשה להצדיק לשלם מהכיס על משהו שמקום העבודה משלם (לפחות מעבר לכמה שאני משלם על 018). האם יש דרך לנצל את היתרון של כל חיבור? שינוי ידני של החיבור בראוטר לוקח יותר מדי זמן בעיני. האם מעבר ל-DD-WRT ייאפשר לי לעבור בין החיבורים בצורה נוחה יותר?
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הישתדרגנו ל40MB אינטרנט ולכן נאלצנו גם להישתדרג בנתב שקבלנו. לצורך העיניין- dsl 6850U. האינטרנט עד שהחלפנו עבד כמו שצריך (היה 10MB) ואחותי יכלה להנות עם המחשב הנייד שלה ממנו דרך הwifi. מאז שהחלפנו המחשב שלה לא מצליח לקבל את האנטרנט כמו שצריך והאנטרנט שהיא קולטת איטי מאוד ולא מאפשר גלישה. המחשב שלי מחובר עם כבל אל הנתב ולכן עובד כמו שצריך, הפלאפון שלי מחובר לwifi והאנטרנט עובד כמו שצריך וגם הטאבלט. רק המחשב שלה לא קולט. זה מה שהוא מראה כשאני עושה אצלה"פתור בעיות": '>http://jpg.co.il/view/551d038911751.jpg/"]"]http:// התשתית שלי בזק האנטרנט מנטוויג'ן- שניהם נמצאים על 40MB. אשמח לעזרה. תודה
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לפעמים האינטרנט מתנהג מאוד מוזר במהירויות העלאה(תקוע). אם יש לי נתב אלחוטי באופן עקרוני אפשר לגלוש לי עליו?
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מתאם HPNA 3200 מבזק על מנת לייצר נקודת LAN נוספת בקומה נפרדת (הבית בין שתי קומות) לטובת חיבור YES VOD בהתחלה הראוטר (DLINK 26 ) לא עבד עם המתאם , לאחר שהחלפתי בין המתאמים (יש שניים) התחיל לעבוד. חיברתי את המתאם הנוסף לנקודת טלפון בחדר סמוך וחיברתי אליו מחשב נייד בLAN וגלש כמו גדול! עברתי לקומה השנייה , חיברתי את המתאם לנקודת טלפון , וכלום! עברתי לעוד נקודה בקומה השנייה ! גם שם כלום! האם יש לכם רעיונות למה בקומה השנייה המתאם לא עובד? משהו שאפשר לבדוק? האם יש קשר לזה שהבית בתלת פאזי?... הרי מדובר בקו הטלפון. בזק כרגע לא ממש עוזרים לי. (166) מבקשים שאעשה תמיכה בתשלום.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהגעתי למסקנה שמהירות הגלישה שלי נמוכה כתוצאה מבעיה בכרטיס הרשת, החלטתי להוציא אותו ולהחזיר, לראות אם זה ישנה משהו, עכשיו הדלקתי את המחשב אחרי שחיברתי את הכרטיס ואין לי בכלל חיבור לאינטרנט. ב Local Area Connection כתוב לי unidentified network. הרצתי את "פותר הבעיות" של ווינדוס והוא אומר לי : Local Area Connection doesn't have a valid IP configuration. מה אני יכול לעשות? תודה, תומר.
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-