רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי מבזק ראוטר Netgear N600, שבלילה נראה כמו מגדלור קטן בחדר מרוב נורות שמטילות פס של אור על הקיר. האם אפשרי איכשהו לכבות את הנורות האלו או להחליש את עוצמתן מבלי לכבות את הראוטר בלילה?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לאחר הכתבות האחרונות שמסעירות את הנט, על התוסף שפתחו ומגלה פרצות אבטחה באתרים שלא מוצפנים (HTTPS). אשמח אם מישהו יוכל להסביר ככה תמציתי מהו חיבור VPN? ומהי הצפנת SSL? האם קיימים שירותי VPN חינמים? רק על מנת להתחבר באלחוטי לאתרים לא מאובטחים? ואיך אפשר להצפין בעצם את הגלישה וההורדות ב-SSL? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
לפני כ 5 דקות התנתק לי ה HOTBOX במהלך גלישה ולפתע אני רואה במיקומי רשת ("מחשב שלי") HOTBOX שרת מדיה התחברתי ל HOTBOX וראיתי שהקושחה התעדכנה ל HOT_2.1.11 יש למישהו מושג איך משתמשים בשרת מדיה הזה ?
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ככה, זה התחיל עכישו כשקניתי מחשב חדש והיו טורנט שלי עישנה משהו נראה לי.... כשאני עושה בדיקה ביו טורנט עצמו לפורט 49152, הפורט שמוגדר פתוח, הוא מסמן V ירוק והכל בסדר, גם מהירות ההורדה, הבעיה היא שבצד ימין למטה יש צבע אדום שאומר שהפורט בעייתי בד"כ סגור. בנוסף, זה משהו שקלטתי עכשיו, כשאני נכנס לCMD ובודק מה הIP שלי הוא רושם ש IPv4 היא 192.168.2.101 אבל כשנאי נכנס לכל אתר ברשת שאומר לך מה האיי פי הוא נותן לי איי פי אחר בכלל - 84.111.248.35
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
נתב TP-Link TL-WR1043ND. כאשר מתבצעת הורדה ברשת, שמנצלת את מלוא רחב הפס, הנתב פשוט נתקע ומהווה קישורית מוגבלת. גם הממשק לא עולה, חייב לבצע פריקת חשמל וחיבור מחדש. די נמאס לי ממנו, אי אפשר להוריד קבצים, קצת הורדות והוא נחנק ונתקע. זה הנתב 100% בדקתי עם מספר מחשבים שונים. כולם מחוברים אלחוטית. האם מישהו מכיר פתרון לתקלה הזו בדגם TL-WR1043ND? אשמח לעצתכם בבקשה. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שמתי לב רק עכשיו שבכל המחשבים בבית יש לי אותו IP דרך הראוטר ודרך הרפיטר שיש לי.. אני בספקית HOTNET ב100MB.. האם זה תקין? והאם יש אפשרות לעשות שבכל מחשב יהיה IP אחר? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, ביומים שלושה האחרונים הראוטר הנ"ל מראה סימנים של אי יציבות. כמו גם ניתוקים מהאינטרנט. בנוסף שמתי לב כי כשאני נכנס להגדרות הוא הרבה יותר איטי מבעבר , ומהירות התגובה של הראוטר זהה למהירות של אתה מחו"ל בימים של האינטרנט בתשלום פר דקה. נכנסתי שוב להגדרות בכדי לראות מה שונה. הדברים שמצאתי : 1. איכשהו עודכנה לי גרסה בראוטר ( אני לא עידכנתי ) - הגרסה : BN_1.27-CCOD_OpenWifi , [table][tr][td]Release Date:[/td] [td]Mar. 20, 2013[/td][/tr][/table] כמו שאמרתי אני לא עידכנתי את הראוטר 2. רשת אלחוטית בשם 1 GUEST פשוט נעלמה ומופיע לי Bezeq FREE ... אציין שלא ביקשתי ולא אבקש להתחבר לבזק פריי ויפי האם יש סיכוי שחברת בזק ביצעה עידכון קושחה מרחוק לראוטר ? האם יש לי דרך כלש…
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום,יש לי חשבון אימייל בוואלה.ולא יודע למה אבל כל מי ששולח לי מייל,הוא מתקבל אצלי לאחר זמן רב. אני מדבר על זמן של חצי יום,ולפעמים אפילו יום שלם ויותר... מה יכולה להיות הסיבה? ואודה אם תעזרו לי...
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום :] טוב אז ככה.. למי שמכיר את האתר no-ip אני מנסה בעזרתו לעשות אתר ביתי. 1.אוקיי פתחתי עוד חיבור רשת כמו שהיה כתוב לי באיזה מדריך(אם תוכלו להסביר לי על זה קצת) 2.עכשיו אני צריך לפתוח פורט 80 ולהפנות אותו אל המחשב שלי-פה הסתבכתי כי יש כל מיני אפשרויות ואני לא בטוח מה כל דבר עושה, siemens adsl sl2 141 זה הראוטר שלי.. בכל אופן אם תוכלו להגיד לי מה אלה עושים, מה לבחור ומה לרשום(האייפי חיצוני או פנימי): From Internet Host IP Address: ALL\SINGLE\SUBNET (מה לבחור) IP Addr: מה לכתוב Netmask: מה לכתוב Forward to Internal Host IP Address: פה זה האייפי פנימי ? למשל : 10.0.0.2 תודה רבה רבה לעוזרים.. בבקשה אם תוכלו להסביר לי היטב שאני אבין במדיוק מה אני עושה ואיך :]
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
העייה היא שבא אלינו הביתה טכנאי(של למיר) שהתקין לנו רשת ושאלתי אותו אם אפשר לקנות מלמיר מודם adsl והוא אמר שזאת בעייה כי אני חייב מודם עם ראוטר ולמיר לא מורשים למכור מודם כזה, אני לא רוצה להיתקע עם אלקטל(=דרעעעעעעק)!
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב אז נתחיל מכך שאני בתשתית של הוט 100 MB עם ספק בזק בינלאומי. אני גיימר. כל המחשבים מחוברים בכבלים. לאחר מס' חודשים שהחלפתי ספק מהוטנט לבזק בינלאומי, התחילה לי בעיה הזויה - האינטרנט היה מתנתק כל 3 שעות וכמה דקות. הייתי ממש יכול לתזמן מתי יגיע הניתוק הבא. פניתי לבזק, הם טענו שאני מחובר ללא חייגן והפנו אותי להוט, התשתית. הוט טענו שהם רואים ניתוקים אבל "כרגע הכל בסדר" (מת על התשובה הזאת). לאחר זמן מה שחזרתי אליהם, הם טענו שיתכן וקיימת רטיבות בתשתית של בזק מחוץ לבית, ושלחו טכנאים של בזק שהחליפו מה שהיה צריך להחליף. הבעיה המשיכה כחודש, עד שלפתע נפתרה מעצמה. מאז, הניתוקים נעלמו, אבל עכשיו יש לי תופעה חדשה - Lag spikes מעצבנים מאוד. אני על 60-70 ms רוב הזמן, ואז מגיעים ספייקים…
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הראוטר הנ''ל. התקתני והתקשרתי לנטויז'ן לבקש אייפי קבוע הם אמרו שזה יטופל תוך 24 שעות. עכשיו בהגדרה של הראוטר אני מחובר דרך PPTT וצריך להכניס Subnet mark ו Gateway. מה אני צריך להכניס פה? תודה
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי אני מנסה להשתמש באפשרות Wake on LAN על מחשב אחד ברשת שלי. המחשב הזה מחובר לנתב שאליו מחוברים, מן הסתם, שאר המחשבים. כן, חיברתי את חוט מכ. הרשת אל הלוח, איפשרתי את האופציה בביוס, וכשהמחשב כבוי רואים שהוא "מאזין" לפינג. אני שולח פינג לפורט 7 של המחשב הכבוי דרך התוכנה WakeonLAN של Depicus אז למה זה לא עובד?!
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט בתשתית של "בזק". ביום שישי בערב האינטרנט שלי הפסיק לעבוד. בתמיכה הטכנית אמרו שזו תקלה באיזור שלי, ושהיא תתוקן כמה שיותר מהר. בפועל, התקלה לא תוקנה עד 12 בצהריים של יום ראשון - יומיים אחרי התקלה. ניהלתי אינסוף שיחות עם נציגים שונים בתמיכה הטכנית, אבל כמובן שזה לא עזר. מצד שני, אני חושב שזכיתי להבין את אופן המחשבה של חברת "בזק" - באחת השיחות הם אמרו לי "בינתיים רק 30 משתמשים נפגעו". בכל מקרה, כמה שיותר מהר יהיו אופציות נוספות לתשתית אינטרנט - כך יותר טוב. וכמה שיותר מהר חברת "בזק" תתפרק ועצם השם "בזק" יזרק לפח ההסטוריה - כך יוטב לכולם.
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק רשת שנקרא call of duty modern warfare 3 בקונסולת הps3 ולמרותשלפי הדירוג של המשחק (המשחק מדרג את הפינג מ4בארים-פינג נמוך לבאר אחד-פינג גבוה) אני בדרך כלל עוד על אותו מספר בארים כמו שאר הישראלים שאיתי בלובי אני מרגיש כאילו הפינג שלי גבוה (לאחר שנתיים שאני משחק בזה אז אני כבר מרגיש מתי אני צריך לירות (זה משחק יריות) יותר מידי בשחקנים עד שהם מתים). בקיצור יש לי כמה שאלות בנושא 1.האם זה הגיוני שלמרות שדירוש של הפינג שלי הוא בדיוק כמו של שאר הישראלים הפינג שלי הוא יותר גבוה? 2.איך אני יכול לדעת אם זה בגלל התשתית או בגלל הספק? 3.אני כרגע מחובר להוט ולבזק בינלאומי האם אחד מהחברות האלא ידועה בתור חברה בעיתית למשחקי רשת? (אני יודע שבזק בינלאומי ידוע כחברה טובה …
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן שיפוץ יסודי בדירה מבניין משנת 2003 ומעוניין לשדרג את תשתית התקשורת הקיימת. בבניין קיימת תשתית סיבים של אנלימיטד / סלקום ופרטנר. מבדיקה קצרה שעשיתי הגעתי למסקנה שהכי מומלץ פרנטר שמאפשרת תקשורת P2P עם סיב ישיר לדירה במהירות 1000 מגה. המצב בדירה כיום: יש היום תשתית מבוססת על כבלים וקווי בזק בכל החדרים. במרכז הדירה יש ארון תקשורת קטן (עומק 10 ס"מ) מתחת ללוח חשמל. ראו תמונה: רוצה לשדרג: 1. חשוב לי שהתשתית בדירה תהיה קווית לכל החדרים ולטלוויזיות. 2. אני מעוניין שכל הנקודות חיבור קצה יהיו ETHERNET RJ45 בחיבור ישיר מהנתב לסטרימרים / מחשבים ולכן מתכנן להשחיל על בסיס התעלות הקיימות כבל מסוג CAT…
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
טוב בקצרה, הבעיה שלי היא שאיני יכול להתחבר דרך וינדוס 7 למודם שלי שמחובר בUSB למחשב, לXP או ויסטה יש לי דרייברים ול7 פשוט לא מצאתי אני יודע שזה עוד לא וינדוס סופי אבל אולי בכל זאת ישנו פתרון, ניסיתי עם דרייבר של ויסטה - לא עזר. האת'רנט במודם מחובר למחשב אחר בעזרת כבל ארוך. האם חיבור מפצל את'רנט למודם יהיה ראוי ויביא לי רוחב פס מלא?
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אחרי קריאה על החיבור עם נתב פרטי, התחברתי לסלקום, יש לי מתאם נוקיה שלהם. אני מקבל כתובת שמתחילה 10.69 בנתב שלי כתובן שהגדרת חיבור PPPOE ואני מתחבר ולא יוצא לאינטרנט. יש לי גם הודעה של Netvison שהתשתית לא מוגדרת תקין. הבעיה היא שבשירות לקוחות יש להם משפט אחד בלבד ״אהה ראטור פרטי... אנחנו לא תומכים״ ניסיתי לעשות Clone ל Mac של מתאם סיב של Nokia אבל זה לא עובד עצות? מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להסביר בתמיכה את הבעיה? הלוג חיבור מהנתב May 5 08:32:40 kernel: <=== Deactivate Deep Green Mode May 5 08:32:49 zcip client: configured 169.254.15.51 May 5 08:32:52 pppd[8028]: Connected to 40:01:xx:xx:xx:xx v…
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מבקש חוות דעת על פרנטר פייבר? הבניין שלי חובר, ואני מתלבט אם לעבור. חשוב לי מאוד מאוד הנושא של פינגים ולייטנסי, כמה שיותר נמוך.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אמא שלי רכשה לפני כמה ימים ממיר של סלקום (היא מחוברת לאינטרנט וטלויזיה של הוט ורוצה עכשיו לראות אם כדאי לעבור לסלקום) כשבאתי להתקין אותו החיבור ל-WIFI נכשל ולפי האתר של סלקום הבנתי שכדי להתחבר דרך wifi צריך מתאם רשת ובאתר שהם נותנים אותו בלי תשלום. חזרתי לחברה, שם אמרו לי שהדרך היחידה להתחבר לרשת היא להעביר כבל ישירות מהממיר לראוטר (שנמצא אצלה בחדר אחר צמוד) או לשים נקודת רשת בקיר ליד הטלויזיה, לא נראה לי הגיוני שאלו האופציות היחידות, האם זה נכון או שסתם מנסים לחרטט אותי כי הם לא רוצים לחלק מתאמים בכזאת קלות? ורק שיהיה לי ברור: מתאם רשת זה בעצם מכשיר שמתחבר לשקע ואותו מחברים באמצעות כבל רשת לממיר (לפחות ככה מראים בסרטון באתר - הכי פשוט שיש) או שיש עוד כבלים, משהו מעבר ל…
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכם, ראיתי את הכתבה: http://www.netcheif.com/Reviews/7438RPn/7438RPn.htm ואשמח לדעת מה קורה עם קרינה שמה? אני רוצה כזה מוצר להכניס בחדר ילדים (הוא קרוב מאוד לחדר העבודה שהוא ממ"ד), השאלה שלי האם זה מוציא קרינה מסוכנת או שזה בסדר לגמרי? - - - תגובה אוחדה: - - - ואם כבר אנחנו בדיון הזה: ראיתי בבזק דגם כאן: http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/ew7238il.html הדגם שמה נקרא: EW-7238iL, והוא עולה שמה פי 2 (300 שקל לעומת 160). השאלה שלי האם הדגם של בזק ממש טוב ששווה את ההשקעה? או מה ההבדלים ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה להחזיר את הראוטר של בזק ולהביא ראוטר משלי (בעקבות כניסת חברות חדשות כתשתית וירטואלית) האם מישהו מכיר את הראוטר של ZTE? האם הוא יעבוד היטב עם תשתית של בזק? האם אוכל להשתמש בו בעתיד גם ל 100 MB וגם עם תשתית של הוט? http://www.ebay.com/itm/151665472653
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
היי, אני לקוח של הוט גולש במהירות 100mbps. יש לי מחשב אישי בחדר שמחובר בעזרת מכשיר קטן של הוט (לא יודע מה השם שלו) ישירות לפייבר בוקס שנמצא בסלון. כמו כן, ישנו לפטופ בסלון שמחובר ישירות לפייבר בוקס עם כבל ethernet. כאשר אני מעביר קבצים על גבי FTP מהמחשב שלי למחשב בסלון מהירות ההעברה המקסימלית היא 100mbps (כלומר, 10MB/S). תכלס הייתי רוצה שיהיה לי בבית עד 1000mbps, במידה ואפשר יחסית בקלות. השאלה היא מה אני יכול לעשות כדי להגיע ל1000mbps מהירות בתוך הרשת, מי הרכיב שמגביל אותי כרגע? תודה מראש, עמית.
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
נתונים על הקו : הוט+ בזק בינלאומי 5/500 שלום חברים.קניתי לא מזמן את הנתב הזה. br6524n edimax נתב עבד נחמד כמה ימים ואז שמתי לב שיוטיוב הפסיק להטען מהר,דפים נפתחים לאט וכדומה. לאחר שניסיתי כל דבר אפשרי כולל איפוס שינוי קושחה , שיחזור הגדרות יצרן.(באמת כל דבר אפשרי) הגעתי למסקנה שרק כאשר נתב מחובר הקו שלי לא יציב,טראפיק קופץ ...יש ניתוקים בחיבור.לא עובד כלום. מהירות נופלת לאיזה 100 קביט וזהו,לפעמים פחות מזה. כאשר נכנסים לנתב הוא מגיב לאט מאוד ונתקע. בקיצר זה קרה לי לפני החג ואני פה בבאסה רצינית. רק מחשב אחד בבית מחובר ישירות למודם.הכל סבבה והשאלה היא איזה נתב לקנות כדי שלא יהיו בעיות. אני משתמש די כבד בטורנט ומשחק בטלפילד. חשבתי על linksys wrt54gl . שמעתי שהוא די טוב ולא יק…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-