רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.infomir.eu/eng/press/news/ MAG-275 http://www.infomir.eu/eng/products/hybrid/mag275/ יש למישהו מושג איך עובד הדבר הזה ללא כבלים או אנטנה רק דרך הנתב לפי מה שאני מבין יש הרבה תחנות כולל ישראל בתדה מראש
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ברצוני לחבר שני מחשבים בכבל רשת ע"י Home-Group שבווינדווס 7. שתי הגרסאות הן ultimate, אחת 32 ואחת 64 bit/ חיברתי את הכבל למחשב (64bit)לחיבור רשת המובנה בלוח אם (זה בסדר??) ואת הצד השני לחיבור רשת של המחשב שני (מחשב נייד 32bit). פתחתי HomeGroup אך הם לא מזהים זה את זה. זאת הבעיה באופן כללי. ניסיתי לתת כמה שיותר מידע למי שיכול לעזור..תודה!! :s05:
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר נתב אלחוטי TL-WR841N חדש אל נתב אלחוטי HOTBOX קיים באופן קווי, בכדי להגדיל את טווח הרשת האלחוטית בבית. בהגדרות ההוטבוקס(DCHP) רשום : Starting IP : 192.168.1.10 Number of CPEs : 245 בהגדרות ה TL - IP ADDRESS 192.168.1.1 איזה כתובת IP אתם ממליצים לתת לנתב החדש (TL) , לא ברור לי איזה כתובות IP מחלק ההוטבוקס. אני משתמש במדריך :http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי בתקן n נייד, שהוא גם משדר וגם קולט במהירות של 300Mb, עד עכשיו קניתי שתי כרטיסים שהיו אמורים להיותשל 300Mb אבל בפועל הם שדרו על 150 וקלטו על 300, ובלחיצה על הכרטיס רשת(ב-win( כתוב לי שהחיבור הוא 150Mb אתם מכירים כרטיס(מנסיון) שהוא גם משדר וגם קולט על 300Mb, והעברת קבצים איתו הייתה מעל 15MB בתנאים אופטימלים??
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבוע צילמתי בפלאפון סרטון שיצא לי "הפוך" מתי שמציגים אותו כסרטון במחשב..הפעלתי את התוכנית: Windows Live Movie Maker והפכתי את הסרטון לכיוון הישר והנוח לעיין.. הבעיה היא שעכשיו הסרטון לא מוצג בגדול על כל המסך, אלה עם שתיי עמודות שחורות מהצדדים (ראה בקובץ התמונה שצירפתי למטה) מה ניתן לעשות כדי שהסרטון הזה יוצג באופן קבוע על כל המסך ללא העמודות השחורות האלה? הודה מאוד עם מישהו יוכל לעזור לי.זה למען העסק שלי.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
אני - ויסטה אולט' מחשב CLIENT ברשת הביתית - xp pro sp3 אני מחפייש איזו תוכנה שבעזרת אני יוכל לשלוט במחשב השני (לא remote desktop, למרות שגם זו אופציה נחמדה) אלא מבחינת קבצים, להריץ CMD, תיעוד של פתיחת תוכנות רישום סטט' תעבורת רשת והתקנה/מחיקת תוכנות "מאחורי הקלעים".. יש חיה כזו? :-X
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המדריך לפתיחת פורטים במודם אלקטל מקונפג (משודרג לראוטר) לפי שלבים הדברים שנכתבו כאן באו לעזור למעוניינים לפתוח פורטים במודם אלקטל מקונפג. האינפורמציה הגיעה ממקורות שונים ואנשים טובים. אני ריכזתי הכל לפי סדר הפעולות הנדרש והוספתי הערות. יש לוודא תחילה מהי הכתובת הפנימית של המחשב שלך. לשם כך:start>run> לרשום: cmd enter לרשום: ipconfig בדרך כלל תראה: 10.0.0.1 10.0.0.2 או 10.0.0.3 וכך הלאה עתה הפעולה מתחילה: start>run> לרשום: telnet 10.0.0138 תתבקש להכניס user - לא חייב enter תתבקש להקיש סיסמה (אותה קבעת כבר מראש) enter לרשום: nat enter create enter protocol: tcp enter inside port: XXXX (הפורט שברצונך לפתוח לדוגמה: 4661 עבור e-mule inside adrr:10.0.0.1 (כל אח…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חבר'ה נתקלתי בטכנולוגיה שנקראת HPNA3 שקשורה לרשתות אלחוטיות אם אני לא טועה אפשר לקבל פרטים? תודה
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי יש לי 2 ראוטרים הראשון של נטויז'ן (NETBOX VV3220 ADB) שגם מכיל מודם ומשמש כנקודת אינטרנט אלחוטי וחוטי ומחובר למחשב הראשי שלי. בנוסף יש לי ראוטר נוסף של (Edimax (BR-6428ns שאני רוצה לחבר במיקום אחר כך שיקלוט אינטרנט מהראשון ויפיץ אותו לחיבורים הקווים שלו (מדיה סנטר, פלייסטישן ועוד) ז"א שבמקום להפיץ אינטרנט הוא יקלוט אותו וירבב אותו לשקעי הLAN שלו. להבנתי זה אפשרי, אני רק לא מצליח להבין באיזה אופציה עליי להשתמש ומה יהיו ההגדרות. (לחילופין אני פשוט לא מבין את הביטויים הנכונים בז'רגון). יש לי: AP Mode Station‐Infrastructure AP Bridge: Point to Point AP Bridge: Point to Multi‐Point AP Bridge: WDS Universal Repeater עזרה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
היי ותודה לכל מי שנכנס. ה DIR 615 שלי הפסיק לעבוד והחלטתי לפנק את המודם שלי בראוטר עם LAN של 1GBIT בגלל ה UNLIMITED וה 200 מגה של הוט, אני מתכנן שידרוגים בעתיד. אבל איפה הבעיה? כל ה DLINK החדשים כל ה DIR של באג מגיעים עם קושחה ברוסית וגם אחרי שאתה משנה שפה לא מצליחים בשום דרך להתחבר לגיימר של 014, אני והנציג ניסינו הרבה ובסוף המוצר הוחזר לחנות. החלטתי לעבור ל TP LINK, עכשיו פה יש בעיה אחרת: בעיה 1 - רציתי WR4300 אבל בגלל הבעיות עם ה 5GHZ הבנתי שזה מגיע עם קושחה ישראלית, וכמו שרובנו יודעים זה כמו להשוות יגואר למאזדה, ואז עולות חששות כמו: האם זה יגרום לקריסות? האם הממשק לא יהיה יותר באנגלית? האם זה עדיין יתמוך ב 5GHZ או שרק 2.4 (ואז בעצם אין סיבה בכלל לקנות את הראוטר הזה). …
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהגעתי למסקנה שמהירות הגלישה שלי נמוכה כתוצאה מבעיה בכרטיס הרשת, החלטתי להוציא אותו ולהחזיר, לראות אם זה ישנה משהו, עכשיו הדלקתי את המחשב אחרי שחיברתי את הכרטיס ואין לי בכלל חיבור לאינטרנט. ב Local Area Connection כתוב לי unidentified network. הרצתי את "פותר הבעיות" של ווינדוס והוא אומר לי : Local Area Connection doesn't have a valid IP configuration. מה אני יכול לעשות? תודה, תומר.
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית חוטית ואל חוטית כאשר יש לי גם דייר שגולש עליה אלחוטית. יש לי המון תיקיות וכוננים משותפים ברשת ואני רוצה למדר זאת. הבעיה היא שבהרשאות של תיקייה יש אפשרות לשחק עם ההרשאות רק למשתמשים במחשב המקומי או את האפשרות של EVERYONE. איך אני פותר זאת? דבר שני ואולי קשור, איפה שכתוב שם מחשב יש עוד 2 אפשרויות של קבוצת עבודה ותחום. מה ההבדל בין ה-2?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, כבר חודש שיש לי ניתוקים אינספור ביום מהאינטרנט. אני מדבר על מחשב נייח, שמחובר למודם, ויש לנו גם ראוטר אבל זה לא קשור. אז ככה - מה שקורה בניתוקים זה שפתאום הדפדפן לא זז, לא פותח אתרים ולא כלום, האינטרנט מתנתק ממש כמו שזה נשמע. הקטע המוזר פה שאין שום סימן לכך בנוריות של המודם או הראוטר. הן עובדות כרגיל וגם "הוט" בעצמם כשהתקשרתי אליהם (התשתית שלי שלהם) אמרו שהם לא מזהים שום ניתוק. אז מה לעזאזל קורה כאן?? למה עשרות פעמים ביום אני מוצא את עצמי בלי אינטרנט? ספקית יכולה להיות סיבה לכך? או שאין קשר לספקית (שהיא 012 אגב). הזמנו טכנאי של הוט שהחליף מגבר, החליף מודם (למרות שלא צריך), החליף כבל רשת, טיפל בכל מני עניינים אלקטרוניים כמו בידוד הכבל של האינטרנט מהארון חשמל …
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה קורה חברה...יש לי בעיה הרשת... יש לי שלושה מחשבים שמחוברים לראוטר... 1 - מחובר ישירות לרוטר 2- מחוברים אליו דרך מתאם אלחוטי אחד המחשבים שמחוברים דרך המתאם האלחוטי לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אז נכנסתי ל- Network Connections וראיתי שם שפתאום נעלם לי ה-Local Area Connection האיקון שלו....אין לי מושג איך זה פתאום קרה... ועכשיו אני לא יכול להתחבר עם המחשב הזה לאינטרנט...אני חייב עזרה חברה, איך אני פותר את זה ?
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיות אינטרנט קשות ובאחת השיחות עם התמיכה טכנית נדהמתי לגלות כי לבזק יש את האפשרות להכנס לראוטר מתי שרק בא להם... קראו לי פרנואיד אבך אני לא אוהב את העובדה שהם יכולים לראות את כל ההגדרות שאני משנה בראוטר. הדרך לחסום אותם היא שינוי הסיסמא של המשתמש SUPPORT אבל אני לא ממש מצליח נכנסתי לראוטר ב TELNET וניסיתי לראות את הסיסמא אבל היא מוצפנת הייתי רוצה לדעת איך אפשר לאפס אותה או אם בכלל אפשר למחוק את היוזר הפקודה שניסיתי היא: passwd support new_password תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, רכשתי את הראוטר הנ"ל ומדפסת HP OFFICEJET 4500 איך מגדירים אותה? אשמח
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כדי להוריד במהירות X צריך Y רוחב פס כדי לשלוח מידע כמו אישור על חבילות מידע שהגיעו וכו'. מישהו יודע את הנוסחא המדוייקת לחישוב היחס הזה?
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מבין שזה משהו באינטרנט שלי אבל אני לא יודע מה. משום מה אני וגם אחי לא יכולים לשחק במשחק בגלל האינטרנט לא יודע למה לפעמים זה נותן לפעמים לא. וזה רושם שזה בעייה עם הfirewall או משהו דומה עשיתי מה שהם אומרים בסרטון וזה לא עובד. יש לי ראוטר של בזק ספקית זה נראה לי הוט. כן הצלחתי להכנס למשחק ואז בטעינה של השחקנים זה מראה לי חלון שחור ולא פותח לי את המשחק אני לוחץ שוב התחבר ועוד פעם חלון שחור. אני בבאן כבר ל30 דקות ואני לא מצליח לפתור תבעיה. ממש ממש אשמח לעזרה ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז ככה.. מערכת חדשה, הדבר היחיד שנותר הוא המודם, באשר לו שום דבר לא השתנה.. חיבורים וכדו' לפי הצעת נטויז'ן החלפתי מחיבור USB ל-RJ45 משום שאין תמיכה של זה ב-Win7 מאז המעבר ל-RJ45-- שתי נורות דולקות קבוע, השתיים הראשונות/העליונות, כל השאר לא נדלקות בכלל ב-HOT אמרו לי שהמודם תקין לפי בדיקה שלהם ושאין להם איך לעזור לי יותר חששתי שזה קשור לכבל שהשתמשתי בו, אז ניסיתי אחד נוסף. האם יש כבל מיוחד שאני צריך להשתמש בו? דרייברים של המודם מותקנים, כרטיס הרשת מותקן ומזוהה.. ה-Local area connection מסומן ב-X (רשום Network cable unplugged) והאופציה שם היא Disable בלה בלה.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מקבל LOW ID באימיול מישהו יכול לעזור?[br]פורסם בתאריך: 5.01.2010 בשעה 21:43:57 סליחה תקן N
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, המצב כיום הוא שנקודת האינטרנט של בזק היא בממ"ד ושם גם נמצא הראוטר ואליו מחובר מחשב נייד. הראוטר הוא ראוטר של בזק (D-Link DSL-6740U). בגלל שהראוטר נמצא בממ"ד הקליטה חלשה מאוד בשאר הבית מה גם שלפעמים יש צורך לסגור את דלת הממ"ד ואז אין בכלל קליטה. אני רוצה לקנות אקסס פוינט אותו אשים בסלון אשר יחובר בתור התחלה עם מעבירי רשת על גבי חשמל שיש לי ובהמשך אולי אעביר כבל רשת ישירות אליו. כרגע חשבתי על 2 אופציות : 1. לקנות אקסס פוינט ולשים בסלון. 2. לקנות ראוטר מומלץ (שבטח יהיה טוב יותר מהאוטר של בזק) אשר יחובר לנקודת בזק ואליו יחובר קווית מחשב בו המהירות היא חשובה יותר ולהשתמש בראוטר של בזק (אם אפשרי) בתור אקסס פוינט בסלון. יש לציין כי המחשב שמחובר קווית מצוייד בכרטיס רשת תקן …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עליתי בגורל של בזק והם שלחו לי בחינם את המודם הזה. נכון לעכשיו יש לי מודם של LEVEL ONE WBR-3407A. האם כדאי לי להשתמש במה שקיבלתי במקום הנוכחי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, הקמתי בשעה טובה רשת ביתית אלחוטית במקום רשת ה-HPNA3 שהיתה לי לפני כן (נשרפו שני מודמים, והיו לי כמה בעיות מעצבנות עם הרשת בכל מקרה). ברשותי D-Link DIR-615 - נתב בתקן N, ומתאמים D-Link DWA-140, גם הם בתקן N. לרשת מחוברים אך ורק מחשבים (3) המריצים ווינדוס ויסטה. הגלישה באינטרנט חלקה לגמרי בכל המחשבים, בהתחלה היו לי בעיות עם המתאמים שהתנתקו כל 30 שניות בערך, ואז הסרתי את הדרייברים של D-Link והתקנתי דרייברים של Ralink (החברה שמייצרת את הצ'יפים עבור D-Link), ועכשיו הרשת עובדת נהדר. הבעיה היא שהעברת קבצים בין המחשבים היא איטית מאוד (בין 700 קילובייטים לשניה עד 1.5 מגה בייטים לשניה, מקסימום). הקליטה של כולם היא Excellent, ובעוד שאני ממש לא מצפה למהירויות בקצב המוצהר של תקן…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר זרוק שאין לי בו שימוש וגם מחשב די חסר שימוש. הרשת אצלי בבית היא רשת אלחוטית (משום מה עם כבלים אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, בעיה, אבל לא ממש חשובה) ולמחשב הזה אין כרטיס רשת אלחוטי, על כן אני צריך לחבר אותו עם כבל. עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה לחבר אותו לראוטר ולהגדיר את הראוטר כנקודת גישה למחשב הזה כדי לחבר אותו לרשת האלוטית. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לעשות את זה, אם זה בכלל אפשרי עם הראוטר הזה... הראוטר הוא netgear wgr614v9 צירפתי תמונה של הרשת הקיימת ובאדום מסומן המחשב והראוטר שאני רוצה להוסיף אני יודע שלקנות כרטיס רשת אלחוטי יפתור הרבה בעיות, אבל אין לי יותר מידי כסף לבזבז על סתם שטויות, ואם אפשר לפתור את הבעיה עם מה שיש בבית, אז למה לא? [a…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-